Ei kahvia, kiitos, ei koskaan!!

Suomen on salakavalasti vallannut suuri uhka, jota on vastustettava kaikin mahdollisin keinoin mahdollisimman pian.

Kahvi on tuttu juoma, mutta ketään ei ole kiinnostanut se, miten suuri ongelma se on. Kahvista on huomaamatta tullut yhteiskuntamme vakavin ongelma.

Eikä vain huomaamatta, vaan tätä tosiasiaa on peitelty tarkoituksellisesti.

On täysin tunnettu, mutta vaiettu tosiasia, että lähes jokainen rikollinen, syrjäytynyt ja onnettomuuksia aiheuttanut ihminen on käyttänyt kahvia pitkiä aikoja ja usein rikokset, syrjäytymiset ja onnettumuudet tapahtuvat kahvin vaikutuksen alaisena.

Lisäksi on syytä muistaa, että kahvikaupalla rahoitetaan monen diktaattorin toimintaa.

Kahvin vaarallinen yliannostus voi tappaa. Kukaan ei ole turvassa kahvin aiheuttamilta vaaroilta ennen kuin kahvi on täysin laitonta ja sen saatavuus ja käyttö ovat siten eliminoitu täysin. Meidän ei ole syytä antaa periksi tippaakaan.

Kuten huumeiden laittomuus on osoittanut, vain kahvinkin laittomuus voi taata kahviongelman ratkaisemisen.

Jos olet kuullut, että kahvia voi käyttää turvallisesti, sinulle on valehdeltu!

Jos luulet, että kahvin juominen on turvallista, luulet väärin!

Jos olet juonut kahvia, tiedät, mistä on kyse! Sinun pitää vain tunnustaa se itsellesi.

Tämä on artikkelisivu kahvista ja kahvin vaaroista. Älä epäile mitään, mitä täällä kerrotaan. Olemme liikkeellä vain hyvän asian puolesta.

Näiltä sivuilta sinulle selviää, miksi kahvia ei pidä käyttää ja miksi kahvin käyttö ei saisi olla laillista. Olemme keränneet tänne myös dramaattisia tarinoita kahvinarkomaaneista. Ne kertovat omaa karua kieltään siitä, miksi me olemme oikeassa.

Kaikki tärkeät tiedot kahvista löydät täältä.

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.