Ei kahvia, kiitos, ei koskaan!!

Ihmiset kiittävät kahvinvastustajia

Mie puolustaa kahvia

Mie väittää: "Elekee kuule viihtikö höpöttee. Kahvi on hyvää ja kun tulloo pakkasesta palelemasta niin kahvi kuule lämmittää mieltä ja syväntä."

Kahvinvastustajat vastaavat

Nimimerkillä "Mie" kirjottava henkilö on selkeästi kirjoitellut meille kahvihuuruissaan, koska kirjoittaa aivan puppua!

Kahvia ei ikinä saa antaa hypotermiselle henkilölle. Kahvin vaikutus sydämen sykkeeseen altistaa hypotermisen henkilön sydämenpysähtymiselle! Tämä nyt pitäisi olla jo kaikkien tiedossa ensiapukursseilta! Ensiapu perustuu tieteellisesti todettuihin tosiasoihin.

Kahvi ei taatusti lämmitä sydäntä. Jos "mien" mieli moisesta kahvihumalasta lämpenee, pelkäämme pahoin että "mie" on hoidon tarpeessa. Olet mitä todennäköisemmin riippuvainen kahvista ja tarvitset vieroitushoitoa. Ota heti yhteyttä A-klinikkaan.

Kunhan selviät kahvihuuruistasi ymmärrät minkä takia olemme vakavissamme tämän asian kanssa. Kun (todennäköisesti monia vuosia kestäneen) kahvinkäytön jälkeen vihdoin heräät vieroitushoidon jälkeen, voit kokea kuinka ajattelusi alkaa pikkuhiljaa palautua kohdalleen. Valitettavasti tiedämme, että kahviriippuvuus ei ole helposti paranettavissa. Vain hyvin harvat pääsevät kahvista lopullisesti eroon. Vanhat tottumukset ja ystäväpiiri ajavat takaisin kahvinjuontiin. Pidä siis "mie" huolta siitä, että et enää lipsu takaisin kahvinjuontiin!

Varoitamme sinua: Kahvikierre johtaa vakaviin ongelmiin ja ennenaikaiseen kuolemaan! "Mie" on vaarallinen esimerkki siitä mihin kahvinjuonti johtaa — valheelliseen elämään.

Me emme höpötä, sillä meillä ei ole aikaa eikä kärsivällisyyttä sellaiseen. Me olemme vakavissamme ja teemme kaikkemme, että kahvista vihdoinkin annetaan oikeita tietoja. Päämäärämme on että kahvi kielletään lailla ja että aloitetaan maailmanlaajuinen valistuskamppanja kahvinjuontia vastaan.

T: Kahvinvastustajat

Pysykää lujana, älkääkä antako huonojen esimerkkien pilata omaa elämäänne.

Oikeita tietoja kahvista

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.