Ei kahvia, kiitos, ei koskaan!!

Kokemukseni kahvi riippuvaisena

Sun kannattaa olla varovainen, et tiedä mihin oot sekaantumassa.

Mulla kaikki alkoi siitä kun äiti toi kotiin Nestlen sitruunateejauhetta, vaikka se olikin melkein vaan sokeria niin se pieni kofeiini määrä sai mut koukkuun. Kohta huomasin vetäväni sitä jatkuvasti.

Kaveri tutustutti minut myöhemmin kokikseen ja batteryyn, vedettiin niitä sekaisin puistossa. Koulu ja kaverit jäi, pyörin oudoissa porukoissa pitkään.

Kerran eksyin Giganttiin, siellä minut huomattiin heti ja pistettiin mokkamasteri osamaksusopimuksella mukaan, parit juhlamokatkin sai siihen kaupan päälle. Näin jälkeenpäin ymmärrän sen olleen käännekohta, silloin musta tuli narkkari. Keittelin usein 15-20 kuppia kahvia tunnissa, aluksi maidon ja sokerin kanssa, myöhemmin mustana. Toisinaan keitin ilman suodatinpussia että saisin vahvempaa kamaa. Ulosottomies koputteli päivittäin ovella, halusi niitä osamaksuja siitä laitteesta, mutta kaikki rahani oli mennyt kahviin. Usein oli pakko ostaa lidlin halvinta mokkaa.

2003 kävin Pariisissa ja vedin ensikerran espressoa, en tiennyt että niin pienestä kupista vois tulla niin kovat pärinät. Ensimmäisen kupin jälkeen olin 3 päivää sekaisin, hortoilin metrossa enkä saanut nukutuksi lainkaan. Vaikka tuntu pahalta niin tiesin että minun piti saada lisää ainetta.

Tämän kaltaista elämää vietin ympäri Eurooppaa yli 5 vuotta, tein mitä tahansa saadakseni kahvipaketin. En ole ylpeä niistä asioista joita tein, en se ollut minä, se oli kahvi..

Vasta Jesuksen avulla pääsin kahvista lopullisesti eroon.

Olen päättänyt vakaasti, etten tule enää koskaan sortumaan!

Lue oikeita tietoja kahvista ja kerro niitä muillekin

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.