Ei kahvia, kiitos, ei koskaan!!

Ihmiset kiittävät kahvinvastustajia

Petri kysyy: Miksi sitten kahvia käytetään?

Jos kahvi kerran on niin vaarallista, eikä sillä ole muka positiivisia vaikutuksia, miksi sitä sitten käytetään? Eikö olisi järkevää olettaa, että kahvia käytetään, koska siitä on jotain iloa?

Kahvinvastustaja vastaa

Suomalaisilla on paljon mielenterveysongelmia kuten masennusta. Itsemurhaluvut ovat korkeita muihin maihin verrattuna. Suomalaiset käyttävät paljon alkoholia, ja kahvin käyttöhän johtaa alkoholin käyttöön. Ja suomessa on maailman huippuluokkaa oleva kahvinkulutus. Mietipä sitä!

Todistusaineisto on kerrassaan murskaava!

Juuri siksi, että kahvia ei kukaan oikeasti tarvitse ja se on haitallista ja se aiheuttaa riippuvuuden, kahvin pitäisi olla laitonta. Kukaan ei tarvitse kahvia. Vai tietääkö joku lehmän, joka tarvitsisi kahvia? Jos eläimet eivät tarvitse kahvia, niin miksi ihmiset tarvitsisivat? Kahvin positiiviset vaikutukset ovat sekä harhaa että kahvikauppiaiden propagandaa.

Ethän sinä usko harhoihin tai propagandaan?!

Muista, että kahviteollisuus rahoittaa "tutkimuksia", joissa kerrotaan kahvin "positiivisista vaikutuksista"! Sen pitäisi kertoa jo jotain kahvin turmiollisuudesta.

Jos kahvissa olisi jotain positiivista, eikö silloin olisi jo säädetty laki, että kahvia pitäisi juoda jo vauvasta lähtien?!

Koska näin ei ole, kahvi ei voi olla tarpeellista.

Fakta: kahvi on vaarallista.

Oikeita tietoja kahvista

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.