Ei kahvia, kiitos, ei koskaan!!

Ihmiset kiittävät kahvinvastustajia

Petri tivaa: Miksi ihmeessä kahvin haitat eivät sitten näy?

Jos kahvi on todellakin noin haitallista miten ihmeessä kahvin raunioittamia ihmisiä ei näy kaikkialla? Oletteko nyt ihan täysin absolutely niinku varmoja että ette sekoile?

Kahvinvastustaja valistaa

Me emme juo kahvia ja siksi me emme sekoile!

Sinulla ei nyt taida olla ihan tarpeeksi tietoja tämän asian käsittelyyn. Olet tutustunut vain kahvipropagandaan ja taidat itsekin juoda kahvia. Miksi sinua siis huolettaisi se työ, jonka yhteiskunta tekee sinunkin eteen muiden verovaroilla? Tuskinpa nimittäin edes käyt töissä!

Tämän homman juitsu on siinä, että kahvi aiheuttaa järjettömästi ongelmia, sillä kahvi on kemikaalimyrkkyä! Sinä et vain näe näitä ongelmia juuri siksi, että yhteiskunta joutuu kuluttamaan järjettömästi rahaa kahviongelmaisten hoitoon. Juuri tämän takia me haluaisimme, että kahvista tulisi laitonta, eikä yhteiskunnan enää tarvitsisi hoitaa kahvin juojia. Silloin ihmiset tajuaisivat miten suuri ongelma kahvi onkaan.

Se antaisi oikean signaalin kaikille yhteiskunnan loisille! He olisivat varoittavia esimerkkejä, joiden ansiosta täysin tarpeeton ja haitallinen kahvin käyttö loppuisi kokonaan. Ellei kahvista tule pian laitonta, kahviongelma räjähtää todellakin käsiin!

Fakta: kahviriippuvuus ja kahvi aiheuttavat järjettömästi ongelmia.

Oikeita tietoja kahvista

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.