Ei kahvia, kiitos, ei koskaan!!

Tietoja kahvista

Kahvin käyttööön liittyviä välineitä

Kahvin käyttö ei ole viatonta. Jos pelkkä välineistä ja lukuisa määrä kummallisia kemikaalien nimiä herättää pelkoa kenessä tahansa. Kerromme täällä mitään peittelemättä siitä mittavasta valikoimasta erilaisia laitteita, joita kahvin käyttäjät joutuvat käyttämään.
Kahvimyllyjä ja jauhettua erittäin voimakasta kahvia Kuvassa takavarikoituja kahvimyllyjä, joiden sisällä on vastajauhettua erittäin voimakasta kahvia valmiina käytettäväksi tai myytäväksi. Huomaa etualalla olevat paahdetut kahvinpavut. Kuvan koodit viittaavat poliisin takavarikkopöytäkirjaan.
Toinen kahvimylly. Huomaa tyypillinen psykedeelinen väritys. Kahvimylly
Annos Takavarikoitu päiväannos.
Kuvassa on aktiivikäyttäjän kahvinkeittimestä löydetty erikoiskahvinsuodatin, jolla yleensä estetään käytettäväksi tarkoitetun kahvijuoman sakeutuminen. Huomaa jälleen suodattimen ympärillä olevat erittäin voimakkaat kahvinpavut, joita aktiivikäyttäjät tarvitsee päivittäin jopa kymmeniä grammoja. Kahvinsuodatin
Kermakannu Tyhjä kermakannu. Kahvinjuoja oli ehtinyt tyhjentää sen hetkeä ennen saapumistamme.

Huomaa pelkistetty metallinen muotoilu.

Kermaa käytetään muokkaamaan kahvin makua ja mahdollistamaan kahvin massaluontoinen käyttö. On myös viitteitä siitä, että se liittyy jollakin tavalla kahvinkäyttäjien tuntemattomiin rituaaleihin, joilla aktiivikäyttäjät saavat selville valekäyttäjät.

Puhdistusainetta. Huomaa kyljessä olevat selvästikin kahvimyönteiset tekstit. Nämä ovat tosikäyttäjien aineita. Puhdistusainetta
Kahvipannu Aktiivikäytössä ollut kahvipannu. Huomaa pannun tyypillinen psykedeelinen ja harmittoman tuntuinen ulkomuoto, jonka ei pidä antaa hämätä.

Lisää tietoja kahvista

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.