Kahvi on alati kasvava ongelma

Täältä löydät oikeaa tietoa kahvista.

HUOM!! Tämä aineisto ei ole PenaSäätiöiden tuottamaa, me vain tarjoilemme internetin legendaa maailmalle!

Kahvin ja muiden kofeiinipitoisten juomien rappeuttava vaikutus on syöksemässä rakasta yhteiskuntaamme tuhoon. Suurin osa konflikteista eri puolilla maailmaa on kahvinjuojien aikaansaannoksia. Suurin osa liikenneonnettomuuksista on kahvinjuojien aiheuttamia. Suurin osa viime aikoina kuolleista on käyttänyt kahvia. Myös George W. Bush käyttää kahvia!

Tilanteeseen on saatava muutos! Auta meitä ja levitä kahvinvastustamisen ilosanomaa ympäri maailman!

Siirry tästä kahvinvastustajien etusivulle

Siirry tästä lukemaan faktoja kahvista

HUOM: Useimmilla selaimilla oikeassa reunassa näkyvät mainokset ovat Geocitiesin mainosbannereita, eivätkä ne liity kahvinvastustajiin tai kahvinvastustajien sivustoon. Tämä on aiheuttanut jo lukuisia epäselvyystilanteita. Kahvinvastustajat haluavatkin korostaa, että he eivät mainosta, eikä heidän toimintansa ole riippuvaista mainoksista. Vain täten voimme taata toimintamme mahdollisimman suuren kahvittomuuden. Silloin tällöin siellä näkyy kahviin liittyviä mainoksia. Meidän ehdottoman tarpeellista toimintaa yritetäänkin sabotoida täysin ala-arvoisilla tavoilla.

TOINEN HUOM: Toisin kuin yritetään väittää, tämä ei ole mitään parodiaa. Kahviteollisuus on tietojemme mukaan lahjonut ihmisiä levittämään tällaisia äärimmäisen ilkeitä ja loukkaavia huhuja vakavasta ja ehdottoman tarpeellisesti toiminnastamme. Jo se yksistään kertoo, miten tarpeellista toimintamme on!

Kahvinvastustajien joukkoon on liittynyt jo tuhansia kävijöitä!

Kahvinvastustajat kiittävät erityisesti kaikkia niitä, jotka ovat kertoneet kaikille tuntemilleen kahvin olevan vaarallista kemikaalimyrkkyä, jossa kofeiini ja sen näennäinen virkistävä vaikutus ei ole ainoa vaaratekijä.


(Kuvan lähetti nimimerkki Kahvinvastustajaveli. Suurkiitokset hänelle!)

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.