Ei kahvia, kiitos, ei koskaan!!

Kahvin vaaroja

Kahvi tuhoaa elinkeinot

Kahvi ei ole vaarallista vain ihmisille, yhteiskunnalle ja luonnolle. Kahvi on vaarallista myös lukuisille elinkeinoille.

USA:ssa tunnetaan lukuisia tapauksia, joissa kuuma kahvi on kaatunut asiakkaan päälle ja aiheuttanut lukuisia tuskallisia palovammoja, joista yleensä jää myös pysyvät arvet koko loppuiäksi. Nämä tapaukset ovat antaneet syyn hakea aivan aiheellisia korvauksia, jotka USA:ssa voivat nousta todella korkeiksi. Kaikki eivät pysty maksamaan näitä korvauksia, joten kahvin takia moni pieni yritys onkin vaarassa päätyä konkurssiin. Ellei kahvia olisi, näin ei kävisi. Kahvi on vaarallista.

Tiedämme kaikki, miten riippuvaisia olemme nykyisin tietotekniikasta. Kahvin on vaarallinen tältäkin kannalta. Mikään muu ei tuhoa niin paljon tietokoneiden näppäimistöjä kuin kahvi ja kolajuomat — jotka tietysti sisältävät kofeiinia. On ilmiselvää, että kaikki kofeiinia sisältävät juomat ovat vaarallisia tietoyhteiskunnalle.

Kahvista hyötyykin vain yksi elinkeino, ja se on kahviteollisuus. Kaikille muille, meille — sinulle ja minulle — sekä ympäristölle kahvi on haitallista ja vaarallista.

Vältä kahvia.

Lisää tietoja kahvista

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.