Ei kahvia, kiitos, ei koskaan!!

Tietoja kahvista

Näin tunnistat kahvin käyttäjän

Kahvin käyttäjiä on keskuudessamme enemmän kuin kukaan edes uskaltaa arvella. Kahvin rappeuttavaa vaikutusta onkin siksi vaikea havaita, sillä kunnollista vertailukohtaa ei oikeastaan ole. Kuitenkin silloin tällöin tarkkaavainen katsoja pystyy löytämään väkijoukosta poikkeuksellisen terveen ja reippaan näköisen nuorukaisen. Onneksi olkoon! Olet löytänyt kahvittoman ihmisen!

Joukossa voi olla ihmisiä, jotka ovat melkein normaaleja. Kyseessä voi olla joko kahvista toipuva ihminen tai aloitteleva kahvin käyttäjä. Lue täältä, mitä kahvi voi saada aikaan, niin voit varoittaa aloittelevaa kahvinkäyttäjää ajoissa!

Toinen hankala asia on se, että kunhan ehdimme kertoa kahvin vaaroista kaikille, kahvin käyttöä aletaan salata entistäkin enemmän. Röyhkeä julkinen kahvittelu alkaa myös (onneksi) vähentyä ja ihmiset kieltävät käyttävänsä kahvia. Tällöin kukaan ei voi enää luottaa siihen, että joku kahvittomaksi itseään väittävä olisi todellisuudessa kahviton. Sellainen antaa aivan väärän kuvan kahvittomien ihmisten elinvoimasta ja sulavasta järjen juoksusta, jota kahvi ei ole turmellut.

On kuitenkin olemassa muutamia oleellisia merkkejä kahvin käytöstä. Kuten faktasivulla kerromme, kahvi aiheuttaa lukuisan määrän fyysisiä ja psyykkisiä oireita. Näitä tarkkailemalla voi päästä helposti selville siitä, onko kohde kahvin orja vai vapaa kahvin turmeluksesta. Emme lähde erittelemään näitä tuntomerkkejä sen kummemmin. Vetoamme vain valppauteesi ja asiantuntemukseesi. Kun et juo kahvia, olet valpas ja aivosi toimivat.

Valitettavasti nämä merkit eivät päde aloittelevaan kahvin käyttöön. Kahvin turmiollinen ja rappeuttava vaikutus alkaa ensin sisältäpäin niin, että sitä ei kukaan huomaa ennen kuin on liian myöhäistä. Vertaa tätä lahoavaan puuhun: puu saattaa jopa kaatua ennen kuin lahosta on näkynyt merkkiäkään. Ethän halua olla kuin laho puu?! Älä siis juo kahvia.

Aloitteleva kahvinkäyttäjä on tunnistettavissa hermostuneista nykähdyksistä. Koska 1,3,7-trimetyyliksantiini-niminen myrkky hankaloittaa raudan imeytymistä, seurauksena on alkava anemia. Siksi kahvinkäyttäjän voi yrittää tunnistaa ihon kalvakkuudesta ja silmien epäröivästä liikkeestä, johon yhdistyy tahdoton käden liike. Mutta ole varovainen! Kahvinkäyttäjät ovat ovelia, ja käyttäjien keskuudessa liikkuu tieto tästä: näitä oireita pyritään peittelemään monin keinoin ja kunhan kahvinvastaisuus alkaa lisääntyä, otteetkin kovenevat ja valhe syvenee.

Kahvin juojat eivät vain käytä ylimääräisiä raudanlähteitä korvatakseen huumeensa negatiivisia vaikutuksia vaan he myös käyttävät aurinkolaseja peittääkseen silmien paljastamat tuntomerkit. Tämän vuoksi kunnollinen kahvinvastustaja ei käytä aurinkolaseja, eikä salli niiden myymistäkään.

Kahvin käyttöön liittyy myös paljon välineistöä. Ota niistä heti selvää, niin voit tunnistaa, käyttääkö lapsesi tai työkaverisi kahvia!

Kahvi on vaarallista.

Kukaan ei tarvitse kahvia.

Kahvin käyttö on turmiollista, ja se rappeuttaa niin mielen kuin kehonkin.

Kahvin käyttäjä tekee mitä tahansa saadakseen kahvia.

Kahvin käyttäjä tekee mitä tahansa jatkaakseen käyttöä.

Kahvin käyttäjään ei voi luottaa!

Lisää tietoja kahvista

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.