Ei kahvia, kiitos, ei koskaan!!

Faktat kahvin käyttäjistä

Kahvi on pakotie todellisuudesta

Ihmiset luulevat, että kahvi on viatonta, mutta näin ei ole. Kahvi on kaikin puolin vaarallista!

Kahvin vaarat on unohdettu kokonaan. Näin on päässyt käymään juuri siksi, että heille on pienestä lähtien opetettu, että kahvi on hyvää ja sitä tarvitaan. He ovat omaksuneet kaiken tällaisen potaskan ja virallisen liturgian ilman ennakkoluulojen tai kritiikin häivääkään.

Kahvi oli aikoinaan laitonta. Kahvi ei voi olla turvallista, jos se on ollut laitonta. Kahvin laittomuus säädettiin turvaamaan ihmisten terveyttä ja vain kahviteollisuuden lobbaamisen takia kahvi laillistettiin pitkin hampain.

(Miettikääpä, miksi ihmisille pitää ylipäänsäkään opettaa, että kahvi on hyvää? Jos se olisi hyvää, kyllä sen itse kukin huomaisi opettamattakin. Kahvi ei kuitenkaan ole hyvää, joten sen juomiseen on houkuteltava törkein valhein! Tiedetäänhän, että todistusaineisto osoittaa, että esim. eläimet eivät kahvia juo! Luonnollisesti kasvaneet apinat välttävät kahvia.)

Muista siis: se mitä vanhempasi ja viranomaiset ovat kertoneet kahvista, ei pidäkään paikkaansa.

Ongelmallista tämä on siksi, että faktoja ja näitä harhaluuloja sekoitetaan surutta toisiinsa: Kyllä, kahvi on tummaa ilman maitoa, mutta se ei ole silti vaaratonta. Kuka tajuaa, että kahvista kerrotaan vain epäoleelliset seikat: sen väri, maku, "aromi" tai alkuperämaa?

Lisää tietoja kahvista

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.