Dekstrometorfaani

PenaPedia
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Kuvassa DXM aineen valmistamiseen käytettävät ainekset :) 3 pulloa Resilar yskänlääkettä, purkillinen ruokasoodaa josta valmistettu soodatuhkaa, puhdistettua bensiiniä, vajaa pussillinen sitruunahappoa tai C-vitamiiniporetta ja minigrip pussit. Viereailevina tähtinä mm. Lulun Panimon valmistamaa simaa pullossa ja kiljusokerit.
CocaColaa pussisssa :O:O:O

Dekstrometorfaani, yleisesti sanottuna DXM. Se on jumalten juoma (samaten kuin Pyhä Datura), joten älä kokeile sitä! Toisin sanoen, emme suosittele. Kiljun ohella se on Sähköteurastajat ryhmän uusi bisnesmuoto.

Se on siis ainetta, jolla on päihdyttävä vaikutus, sitä erotellaan yskänlääkkeestä kemiallisella uuttamisprosessilla, jonka toimintaperiaate perustuu aineiden eri poolisuuksiin ja happo-emäsreaktioihin.

DXM:n taipuminen huumeeksi perustuu siihen että suurempina määrinä annosteltuna aine alkaa katkoa aivolohkojen ja aivojen eri osien käsitystä toisistaan. DXM on siis dissosiatiivi kuten esimerkiksi PCP tai ketamiini, joskin helvetin paljon paskempi aine. Dissosiatiivilla aiheutettua trippiä ei saa poikki neurolepteilla.

DXM-erottelu

Huom! Ohjeen kirjoittaja tai PenaPedia ei ota mitään vastuuta siitä jos päätät ryhtyä seuraaviin toimenpiteisiin!

DXM on syytä erotella Resilarista syystä että Resilar sisältää sorbitolia ja glyserolia joiden tarkoitus on estää litkun mahdollinen väärinkäyttö. Sorbitoli - samoin kuin glyseroli - laittaa mahan pahasti kuralle niin että sonta lentää ja oksettaa. Resilarista on myös sorbitolittomia versioita jotka ovat reseptilääkkeitä. Redol Comppia en suosittele juomaan, siinä on salbutamolia, joka vaikuttaa jotenkinn hengitysteihin. Sitä ei sitten tiedä kun itse Jumala että liukeneeko salbutamoli liuottimeen ja sieltä vielä sitruunahappoon. Koehenkilö ryyppäsi puolen litran Redol Compin, istui paskalla loppuyön ja oksensi kuvottavaa litkua ulos kropastaan. En suosittele!

Tässä kohtaa on syytä huomauttaa että älä tee sitä virhettä että alat erotella jos olet saanut käsiisi Sir. Ephedrin nimistä yskänlääkettä! Siinä ei ole sorbitolia, ja lisänä on efedriiniä jolla saa aivonsa helposti soseeseen! Pidetään myös mielessä että Sir. Ephedrinin sisältämä efedriini voi aiheuttaa melkosen olon jos sitä juo liikaa, eli jos haluat DXM-tripit, juo oikeaa ainetta ja jätä Sir. Ephedrin sellaisenaan nappojuomaksi jota voi kulautella vaikka lasillisen kerrallaan, mutta ei kaikkea!

Tarvikkeemme ovat: C-vitamiinporetta tai sitruunamehutiivistettä, puhdistettua bensiiniä (apteekista) tai Zippo-bensaa (halvempi vaihtoehto, mutta huonompi koska Zippobensan erottuminen kestää pidempään) tai ksyleeniä (löytyy mm. Biltemasta tuotenimellä Ohennin) ja lipeää eli ihan tavallista Kodin putkimiestä. 2l Minigrip-pusseja ja tärkeintä raaka-ainetta eli Resilar-yskänlääkettä. Määrä riippuu tavoittelemastasi vaikutuksesta.

Seuraavan ohjeen antamat ohjearvot poikkeavat muista netissä leviävistä erotteluohjeista. Syy? Kokemuksen tuoma tietämys siitä ettei kaikkia erotteluun tarvittavia aineita tarvitse niin jumalattomia määriä, mikä saattaa helpostikin haitata itse erotteluprosessia. Opastamme siis tekemään homman helpoimman kautta.

DXM-erottelu on varsin yksinkertainen prosessi joka tapahtuu vaihe vaiheelta näin:

Kun sanotaan että ripaus lipeää, se tarkottaa ripaus. Tossa on ~1 teelusikallinen. Tässä on tosiaan käytetty raakaa natriumhydroksidia. Aineen hankkiminen on kallista ja hankalaa, joten osta kaupasta Kodin putkimiestä.
Tai sitten tätä desi tai kaks, johan toimii ja on halpaa!
Lipeällä kyllästettyä sorbitolisotkua, ylempi kerros on tinneriä jota on ~pari desiä.
Bilteman ksyleeniä (tinneriä).
Raakaa sitruunahappoa, annosteltu valmiiksi sopiva annos jonka voi juoda kerralla.
Viimeisiä vaiheita mennään. Tässä on sotkettu tinneri ja 30ml raakaa sitruunamehutiivistettä.
Juotavaksi valmista DXM:ää! Huomaa että lopputuotetta on todellakin vain vajaa desi.

1. Kaada pulloon (nimenomaan pulloon koska siinä sekotus on paljon helpompi tehdä) raakaa Kodin putkimiestä n. 1 desi eli ~liraus. Tätä vaihetta älä toista missään tapauksessa metalliastiassa! Metalli tykkää kyttyrää eli suomeksi liukenee lipeään.

Siitä voidaan olla montaa mieltä liukeneeko Kodin putkimiehestä jotain ylimääräistä, mutta itseasiassa kaikki mitä sieltä pystyy liukenemaan liuottimeen, on väriäaine joka ei sieltä enää liukene takaisin veteen.

2. Putkimiehen sekaan kaadetaan nyt kaikki tarvittava Resilar ja samaan lillinkiin kaadetaan liuotin (ksyleeni, bensa). Liuotinta ei koskaan tule käyttää puolta desiä vähempää, täysi desi on aina parempi. Alle puolella desillä hommaa on turha yrittää.

Tässä vaiheessa koko sotku kannattaa sekoittaa lasiastiassa jota on helppo ravistaa. Sotkua täytyy ravistaa niin voimakkaasti että liuotin näyttää lähes liuenneen yskänlääkesotkuun. Pari minuuttia voimakasta ravistelua riittää.

3. Kaada sotku nyt Minigrip-pussiin jossa annat kerrosten erottua toisistaan. Tämä vie aikaa muutaman minuutin - Zippobensalla toisinaan jopa vartin - ja huomaat kuinka tumma yskänlääke-sorbitolisotku ja kirkas liuotin erottuvat toisistaan kahdeksi eri kerrokseksi. Liuotin jää tässä vaiheessa siis päälimmäiseen kerrokseen.

Kerrosten erotuttua tee Minigrip-pussin kulmaan pieni reikä, ja roikota pussia vastakkaisesta kulmasta jolloin pussi muodostaa kätevän erotussuppilon. Voit nyt kerätä talteen tumman, alempana olevan yskänlääkelipeäsotkulillingin joka on nyt tässä vaiheessa ongelmajätettä. Kaada se siis maahan tai viemäriin, minne ikinä kunhan ET KURKKUUSI tai minnekään missä sotku voisi aiheuttaa vaaraa tai edes mielipahaa kenellekään.

4. Tässä vaiheessa laita pari C-vitamiiniporetta ja vajaa desi vettä, tai vajaa desi sitruunamehua uuteen, ehjään Minigrip-pussiin tai pulloon.

Jos olet nyt tehnyt kaiken oikein, voimakas ravistelu ja liuottimen ja sitruunahapon sekoittuminen pitäisi saada koko sotkun muuttuman maidonvalkoiseksi vaahdoksi joka kuitenkin alkaa pian erottua taas liuottimeksi ja sitruunahappoliuokseksi. Trikkinään vain se että sitruunahappoliuoksessa on nyt suht koht kaiken käyttämäsi Resilarin DXM! (: Vatkaa sotkua siis pari minuuttia.

Edelleen jos olet tehnyt kaiken oikein, pullossa on kaksi nestekerrosta: ylempi kirkas liuotin, ja alempi sameaksi muuttunut valmis DXM-liuos. Jos sotku on sotkettu pullossa, kaada se uuteen ehjään Minigrip-pussiin.

5. Anna taas kerrosten erottua keskenään; kerrosten erotuttua leikkaa Minigrip-pussin kulmaan pieni reikä ja roikota pussia vastakkaisesta kulmasta kuten vaiheessa 3.

Kerää nyt talteen alempi samea kerros (DXM-liuos) ja ylempi liuotinkerros, liuottimen voit aina käyttää uudelleen, mutta pidä huoli ettei bensaa pääse DXM-liuoksen joukkoon! Ei muuten mutta liuotin tekee litkun ennestään karmivasta mausta vielä karmivamman, eikä sitä ole tarkoitettu muutenkaan juotavaksi. Vaikka ei tippa tapa.

Ja voilá, DXM on valmista juotavaksi! Parhaimman vaikutuksen saamiseksi kannattaa humauttaa hetulaan kerralla kaikki, koska DXM alkaa vaikuttaa kunnolla vasta noin tunnin kuluttua ottamisesta. Ja tripin tai rentoutumisen tasoa säädellään raaka-aineena käytetyn Resilarin määrällä, ei valmiin DXM:n määrällä koska valmiista aineesta on lähes mahdotonta sanoa paljonko ainetta on tullut otettua. Les plateaux a lá trippikokemuksia -osastolla käsitellään tarkemmin kuhunkin tarkoitukseen sopivia raaka-ainemääriä.

Neutralointi (turha työvaihe)

Koska sitruunahappo maistuu aivan virtsan ja oksennuksen iloiselta sekamelskalta, makua voi hieman parannella neutraloimalla hapon sopivalla määrällä. Vaiheessa 1. käytetyllä samaisella lipeällä. Tässä on kuitenkin syytä käyttää indikaattorina esimerkiksi akvaarioliikkeistä saatavaa pH-testeriä jonka avulla tiedät ettet ole käyttänyt liikaa lipeää. Pidetään mielessä että lipeä on syövyttävää ja maistuu kamalalta. Huom! Tähän ET voi käyttää Kodin putkimiestä! Ainoastaan puhdasta lipeää!

Mutta jos saat sotkun pH:ksi 7 tai aavistuksen alle, maun pitäisi olla huomattavasti neutraalimpi jolloin DXM-kokkelia voi jopa tarvittaessa lantrata. Neutraloimatonta ainetta ei kannata lantrata koska päädyt vain ojasta allikkoon: voit ehkä juoda desin ällöttävänmakuista lientä mutta voit myös lantrata sitä vaikka litralla vettä jolloin sinulla on litra ja yksi desi edelleen kuvottavanmakuista sotkua. :D

Eikä loppupeleissä edes maksa vaivaa. Jos homman tekee C-vitamiinilla ja vettä on vaikka 30ml, tai sitruunamehulla, kertahuikka ei maistu niin pahalle, että kyllä mies sen kestää. ;)

Les plateaux a lá trippikokemuksia

Tämä osasto käsittelee koekaniinimme tekemiä havaintoja ystävämme dekstrometorfaanin parissa. Lähdetään liikkeelle 200ml Resilar-pullojen määrästä ja niiden vaikutuksista. Yksi pullo sisältää 600mg DXM:ää.

1 pullo - Miellyttävä relaksantti, ei puurouta puhetta mutta teettää mukavan ja huolettoman olon. Näin tapahtuu jos on toleranssia, 600mg on paljon kertarykäsyllä alottelijallekin, jopa 400mg voi olla liikaa ja aiheuttaa robottiolon.

2 pulloa - Pääsee jo plateauille, todellisuudentaju hämärtyy ja huolettomuus lisääntyy. Pääset varmasti jo tripille joka tapahtuu silmät kiinni, näin avautuu täysin uusi maailma.

Tästä eteenpäin meneminen ei ole enää suositeltavaa

3 pulloa - Todellinen trippi alkaa vasta tästä. Vuoristoratoja, uskomattomia maisemia ja lentomatkoja. Tämä ei ole enää pelkkää köyhän miehen LSD:tä. Pidetään mielessä että tässä menee jo aivovaurion raja, ja epämiellyttäviä sivuvaikutuksia on sitä enemmän ja pitempikestoisesti kun kahdella pullolla. Emme todellakaan suosittele juomaan kolmea pulloa kerralla!

3 pulloa ja yksi keskiolut - Älä koskaan kokeile tätä itse! Jos et pääse plateauille ja tripille kolmella pullolla, anna olla. Mutta älä edes harkitse alkoholia! Koekaniini joutui tästä yhdistelmästä sairaalaan tiputukseen ja oli tukehtua koska henki ei enää kulkenut. Trippi eteni tasolle jossa osa aivoista kulki tiettyä rataa ja osa toista rataa, seurauksena mm. se että koekaniinin toinen jalka jäi toiselle tripille eikä ollut enää mahdollista käsittää oliko koekaniinista todella tullut jalkapuoli.

4 pulloa - Joutavaa sekoilua. Koekaniini ei enää pystynyt kävelemään koska lattia kupruili. Olo ja hikoilu oli täysin sietämätöntä. Ajanhaaskausta, jos ei kolme pulloa riitä, todellakin, anna olla.

Varoituksen sanasia

Lääkärit varoittelevat DXM-yliannostuksen olevan myrkytystila, jo yksi pullo on yliannostus! Aineeseen voi kuolla ja se voi aiheuttaa pysyviä aivovaurioita! EI SUOSITELLA KENELLEKÄÄN!

Eli jos haluat tripit, älä sotkeennu tähän paskaan vaan ota mielummin vaikka psilosybiinisieniä tai oikeaa LSD:tä. Pysytään myös erossa Daturasta, se on Pyha Datura, joka tarkoittaa sitä että Pyhään ei kannata koskea.

DXM aiheuttaa vain LYHYEN hyvän tripin, mutta sitä seuraa aina pitkä huono trippi + muita epämiellyttäviä vaikutuksia ja lähes poikkeuksetta jonkinasteinen delirium-tila.

Edelleen, emme suosittele. Ota ennemmin LSD:tä, se on parempaa. Kannattaa myös painaa kalloonsa että mitä enemmän R:ää ottaa, sitä pidempikestoisemmat ja vittumaisemmat ovat jälkitilat ja huono trippi.

PenaPedia ei ota vastuuta jos saat tällä aikaan vahinkoa itsellesi tai muille!

Mutta jos olet Jonne 14v etkä saa käsiisi mitään muuta kun huonoja vaihtoehtopäihteitä, omapahan on ongelmasi.

Lista haittavaikutuksista

Aivovaurioita
Ajan hahmottamisen muutos
Energinen tai lämmin olo
Flashback
Hengityslama
Huimaus
Keskittymiskyvyttömyys
Kohonnut verenpaine
Kooma
Kouristuksia
Kuiva suu
Kutina
Kömpelyys
Leijumisen tunne
Maksan vajaatoiminta
Minuuden kokemisen muutokset
Munuaisen vajaatoiminta
Nopeutunut syke
Oksentelu
Pahoinvointi
Psykoosi
Puhevaikeudet
Pupillien koon muutokset
Silmänvärve
Tuntoaistin muutokset
Uneliaisuus
Vapina
Väsymys


Katso myös

Aiheesta muualla