Tietokone

PenaPedia
Versio hetkellä 9. helmikuuta 2024 kello 22.05 – tehnyt 178.251.149.21 (keskustelu)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Tietokone, eli ihmisen rakkain ystävä. Tietokone on nykynuoren ja jopa vanhan ihmisen tärkein asia elämässä.

Tietokoneen rakenteesta:

  • -Aluksi tärkein eli RAM = Rampant Acnowlegment deManding suomeksi suunnilleen kaameaa messoamista tunnustuksen saamiseksi, tietokoneissa on siis RAM tai niin kuin suomalaiset sanoisivat KMTS muistia vain lesoamis- ja tunnustuksen saamiseksi kanssa datiksilta, luonollisesti mitä isompi RAM sitä isompi ePenis sinulla on ja sitä netMiehekkäämpi olet.
  • -Kovalevy eli ROM on englanniksi Rambling Over My wares eli mölyän waretusteni määrästä, tämä tieto kertoo paljonko voit warettaa eennen kuin joudut hankkimaan lisäystä laitteeseen että pääset taas leuhkimaan. Luonollisesti myös MWM (niinkuin suomalainen sanoisi) kasvatta myös ePenistäsi ja pienissä määrin, tosin ei yhtä paljon kuin RAM, myös netMiehekkyyttäsi.
  • -Näytönohjain (yleensä GeForse (laita tähän suosikki 4 numeroinen luku)) on ultimate ePeniksen jatke ja vaikka ei kasvata netMiehisyytäsi juuri ollenkaan niin silti on jokaisen pelurin ultimate viagra. Luonollisesti mitä isompi numero sitä parempi, myös mikäli lopussa on hienolta kalskahtava DX tai x64 niin tulos vain paranee.
  • -Äänikortti, tuo joka kotitietokoneteatteria kotiinsa rakentavan miehen graalin malja on suurin netMiehisyyden kasvate ja toisiksi paras ePeniksen isonne ja tämä on näytän ohjainen lisäksi joka pelurin must upgade rahaa tai ei rahaa.
  • -Prosessori, vaikka tämä tietokoneen fyysisen suoriutumisen kannalta eliEpeniksen pystyyn saannin kannalta onkin tärkein laite sitä normaalit cs-pelurit noteeraa juuri mimäänkään johtuen niiden hulvattomasta määrästä ja oudoista suorastaan pirullisista nimistä. Prosessorillakin toki saa jatkettua ePenistä mutta suurta kohahdusta yleisössä se ei aikaan saa lukuun ottamatta koneiden rakenteeseen

perehtyneiden (lue nörttien) keskuudessa.

  • -näyttö, näyttää asioita ja tavalliseen tapaan lisää ePenikseesi sitä enemmän mitä isompi näyttö ja sanat kuten HD, plasma, nestekide, tai alle 5 ms vasteaika toimivat ylimääräisenä potenssin lisääjänä, myös harvinaisenpi variaatio eli monta ruutua on jättiläismäinen boosti ePenikseen.
  • -Kaiuttimet, HiFi fanien mielestä ultimate ePenis laajennus tosin vain HiFi faneille mitä enemmän sen parempi ja subwoofer tuplaa pisteet.

Tietokoneita on myös olemassa kannettavaa mallia jota voi kuljettaa mukana helposti.


Erilaisia tietokoneita

Tietokonerasistit

On olemassa myös eräitä henkilöitä, joilla on joko

  • Jotain tietokoneita vastaan.
  • Syrjivät jonkuntyyppisiä tietokoneita.

Jokainen tietokone on oma yksilönsä, toiset ovat tehokkaampia, toiset vähemmän tehokkaampia, mutta eihän se ole sen tietokoneen oma vika ettei hän ole tehokas :( Syyttäkää siitä valmistajaa. Miksi antaa ylipäätänsä tietokoneelle elämän, ellei laita sinne kunnon määrää transistoreja? Sitä eettistä kysymystä voimme pohtia jokainen omassa lokerossamme ja ken haluaa avautua, tehköön sen tässä ja nyt.

-- Olen puhunut, kiitos --

Aiheesta muualla