Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

129 Käyttäjää paikalla! 0.0067191123962402

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

Brusila, hän ei ole enään Counter Strike 1.6 serveri joka kuvan mukaisesti kuitenkin pyörii sohvani alla. Spectit:

Brusila edestäpäin kuvattuna (klikkaa kuvaa nähdäksesi suurempana)

Ja Siinä hän on ilman kuoria. Se tässä koneessa on erikoista et siinä on kovalevylle ihan ikioma äänieristetty kotelo, jossa vielä ns "ilmavirtaustunnelit". Allaolevasta kuvasta näkyy kotelo ja yleiskatsaus:


Tuossa taas on ympyröitynä muutama hassu juttu Brusilasta. Se ylempi on helvetillinen teippiviritelmä joka pitää pohjassa semmosta nappulaa joka on niinsanottu "turvakytkin" eli jos otat kotelon pois, nappula nousee ylös ja kune sammuu *lolled :D* no mutta aluksi kun olin asentamassa sitä winukan serveriä siihen asennuksesta tais olla jäljellä n. 10min, kunnes yhtäkkiä näyttö pimenee ja kone sammuu :O no perkele, teippi oli joustanu sen verran että nappula oli päässy nousemaa ylös ja arvatkaapa kuinka paljon silloin vitutti siis vitutti niin saatanasti !! Ja vaikka tossa kuoret olisivat päällä silti se pääsee nousemaa liikaa.. tiedä sitten onko noi kuoret jotenki kärpistyny tai jotain. nyt siinä on vielä hirveemmät teippiviritykset ja teippiä tukemassa silikoonimälli joka on päässy valumaa myös korttipaikkojen ja emon päälle.

No mut kuitenki alempi ympyrä kuvaa BIOS paristoa. Kun koneen hain paikastaeräästä siinä ei ollut kiinni minkäälaista patteria BIOSista ja alussa siinä säädellessä alkoi pikkuhiljaa vituttaa ku BIOS piti aina conffia uudelleen. Tohon menee joku oudon iso bios paristo eikä minulla sellasia tietenkään ole, eli otin jostaki vanhasta emosta patterin ja kaverin kanssa kunnon silikoonimällit pistettii siihen että varmana pysyy ku ei sitä kolvaamaakaa jaksanu alkaa.. no hyvin se siinä on pysyny eikä BIOS nollaannu vaikka olis virta pitempääki aikaa pois :))

Brusilan ja hänen näyttönsä kuolema

Kuten varmaan jo jotkut tietävät, CS Serverin pitämisen jälkeen Bruisila on ollut varsin toimettomana. Muutaman viikon jälkeen serverin lopettamisesta innostuin testaanaam FreeBSD - käyttöjärjestelmää. Tietysti Brusila oli varsin hyvä kohde testata. FreeBSD oli siinä noin muutaman päivän, kunnes poistin ja asensin Gentoon. Gentookaan ei ollut kovin kauan - tähän päivään asti.Mistä kaikki oli lähtöisin?

Kaikki alkoi siitä kun kaverini tuli meille kylään ja eräässä vaiheessa päätimme nauttia pieniä määriä FinlandiaVotkaa. Siinä meno riehaantui ja Irwin Goodmanin - Ei Tippa Tapa soi useamaankin otteeseen, samoin kun myös kitara adminin kitaransoittotaidoilla! Vähän sen jälkeen päätimme ottaa myös rankista muutamia lasilisia Lulun Panimo Ab:n valmistamaa kiljua. Sitä meni siinä useampikin lasillinen kunnes alkoi vatsaa turruttaa.Varsin turhautuneena pistin sitten "muuten vaan" Brusilan käyntiin. Gentoota asentaessani en ollut tehny normaalia käyttäjää vaan ihan roottina piti kirjautua. Hetken sen päästä sain jostakin syystä idean pistää Brusilan Gentoon paskaksi, eli avasin shellin ja kirjoitin rm -r /boot siinä se sitten iloisesti poisti koko saatanan Linux ytimen ja samalla Grubin. Vähän sen jälkeen kirjoitin myös rm -r /usr, jonka poistamisessa sitten menikin aikaa. Aluksi ehin miettiä ettei se edes poista koko kansiota!Sen jälkeen koitin poistaa /opt - hakemistoa mutta kappas vaan! kaikki käytettävissä olevat komennot (ohjelmat) olivat tietysti hävinneet /usr kansion mukana! Ei rm:kään toiminut :(( Sitten virtajohto vain irti ja takaisin kiinni. Mutta mitäs ihmettä :o Ei Grubikaan perkele käynnistynyt *no ei tietenkää käynnisty* Erroria pukkaa ja kaverin kanssa leikillämme kummasteltiin "mitää helvettiä miksei Grub toimi :OOOO" "saatanan paska gentoo ja Brusila".Hieman kyseisten toimien jälkeen sitten juolahti mieleeni, että "kaadetaas tippa noita Lidlin hapokkaan pohjia tuonne näytön sisälle" eli hain pullokasasta pullon ja kaadoin siitä pienen tipan sinne, ei näyttö reagoinnut mitenkään, kaadoin toisen samalaisen ja kuva hieman värähti. Silloin kaverini pääsi vauhtiin! Hän sanoi "annapas kun minä", otti pullon käteensä ja kaatoi ainakin parin desin lorauksen näytön sisälle (minulla kun on tapana jättää isot pohjat limuihin)! Silloin kuva välkähti muutaman kerran ja pimeni kokonaa.. No perkele admini ottaa näytön hyppysiinsä ja hieman ravistelee sitä ja heiluttelee singaalijohtoa (koska siinäkin on aina ollut vähän kontaktihäiriöitä). Kaveri innoissaan kaataa vielä toisen samalaisen näytön sisälle, jolloin helvetin iso posahdus kuuluu sisältä ja jokunen kipinäkin siellä välähtää. Silloin sammuu näytöstä myös etupaneelin valot :(. Siinä vaiheessa otan pistorasian irti, mutta kaverini haluaa kaataa vielä hieman ja pistän takaisin. Kuitenkaan siitä ei enää tapahdu mitää mielenkiintoista. Näytönposahtamisen jälkeen sohva, jonka päällä se tehtiin oli kivasti kolan peitossa.En tiedä/muista oliko se minun vai kaverini idea, mutta kuitenkin nostimme sitten itse Brusilan lattialle ja kansi helvettiin! Brusilalla oli vielä päällä se Grubin errori ruutu, sillä emme olleet sitä sammuttaneet. Kaadoin kolaa viivana emolevyn ja muistikampojen päälle, kehotin myös kaveriani ottamaan kuvan siitä eli:

Vähän tuon jälkeen vielä ruuvasin powerin kannesta 3 ruuvia irti jolloin sen kannen sai ihan käsivoimilla taivutettua sen verran auki että sinne sai kaadettua jotakin. Vieläkin Brusila oli UP kunnes viskasin sinne pienehkön kolatilkan, vielä silloin ei mitään tapahtunut mutta kun tähtäsin paremmin Transistorien/FETien päälle, johan poksahti perkele :D ja minimaaliset savutkin, jolloin kaverini myös ilmeisesti innostui ja heitti perään vielä pari samalaista tilkkaa, niistä ei vain mitään tapahtunut :(. Kolaa vaan valu lattialle. Pistimme koneen odottamaan sohvan alle ja aloimme tekemään muita hommia.


Seuraavana yönä, vahinkojen tutkiminen

Nyt päästää sitte tähän itse aiheeseen josta alumperinkin piti kirjottaa, innostuin vaan kirjottaan tota alkuhöpötystä myös aika paljon, mutta kuitenkin: tapahtuneesta on nyt kulunut jotaaaain reilut 10 tuntia ja alkoholi ei enään vaikuta (ainakaan en sitä itse huomaa, tuskimpa). Tutkimukset aloitin itse Brusila koneesta, ohessa vielä yleiskatsaus tilanteesta, jolloin alotin tutkimusprosessin.Otetaan Brusila esille uudelleen sohvan alta ja katsotaan..Suurinpiirtein kaikki kola siitä emolevyltä on valunut lattialle ja haihtunut, eikä kamera oikein näytä niin hyvin, mutta kyllä siitä huomaa että muistien ja prossun päällä sitä kolaa on hieman. Niitä irroitellessani nousi nopeesti vitutuksen päähän kun kaikki oli niin helvetin tahmeita, mutta loppuelopuksi ainakaan muisteissa ei kauheasti sitä kolaa ollut. Uskallan melkeimpä väittää, ettei suoranaisesti kolan vaikutuksesta olisi mikään noista kammoista hajonnut, vaan ennemminkin oikosuluista ym. joita hapokas emolevyllä aiheutti. Prosessorista en tiedä, se joko toimii tai ei toimi, saa nähdä milloin saan hankittua seuraavan slot ykkösen jossa pääsen testaamaan. Muistan kyllä kaataneeni hapokasta ihan suoraan prossun päälle, tiedä sitten häntäSeuraavana vuorossa onkin sitten powerin tutkiminenKovin paljon fyysisiä vikoja en sieltä löytänyt, muutakun, että kaikki oli niin maan perkeleen tahmeaa ja jäähdytyslevyissä olevista FETeistä ja transistoreita oli joitakin haljennut. Myös tuulettimen edessä oleva häiriönsuotokondensaattori oli pullistunut. En muista tarkkaan mistäkohtaa se posahds silloin tuli, veikkaisin kumminkin että niiltä FETeiltä tai transistoreilta. Lopuksi vielä katsoin miten kovalevy jakselee omassa äänieristetyssä boxissaan ja hyvinhän hän :) Luulen ettei kovalevyssä ole mitään vikaa. Tai no.. minkä se nyt siitä tärinästä ym.. sai.. silloin vieläkun kone oli päällä.

Näyttö

Kuva itse näytöstäJa siitä kun hän on alaston :)Aloitin silmäilemällä siihen helvetin pohjakorttiin, aluksi en löytänyt mitään kummosta siitä, tuskin edes kolajälkiä. Hetken pyörittelemisen jälkeen löysäsin pokittaiskelan jonka alla oli jonkunverran kolatippoja. Sen jälkeen äkkäsin katsoa juovamuuntajaan ja jumalauta sinnehän ne suurimmat kolat oli mennyt :D Tosin kuvassa ne ei näy kovin hyvin.

Kuitenki ihmettelen mihin suurin osa taas kolasta on mennyt, koska ei sieltä valunut läheskään kaikkia ulos mitä me sinne kaadoimme. Irroitin koko sen saatanan pohjakortin ja silloin meni viimeisetkin ajatukset saada näyttö toimimaan:Nimittäin se on ihan täynnä kuivunutta kolaa, sitä ei oikein tossa kuvassa näy mutta siinä on päällä sellanen jännä "tahmainen kalvo". Sit menin vähän ylemmäs ja huomasin pullistuneen kondensaattorin, todenäköisesti myös häiriönsuotokonkka, aika lähellä sitä on pari mustaa vastusta.

Loppusanat

Näin jälkikäteen ajatellen minua kyllä hieman vituttaa tämä, ei sinänsä itse Brusila vaan tuo näyttö! Se on kestänyt monet virkistystaajuustestit, kaveri on sitä penkkinä käyttänyt ja urhoollisesti ollut mukana monissa riemastumississa ja monissa vitutuksissa! Kuitenkin tämä juttu naurattaa enemmän kun vituttaa :) Ja myös, ei tässä rahallisesti mitään menetetty; alunperin koko Brusila on hankittu roskiksesta, samoinkun näyttö (monta vuotta sitten).

Suosittelen kaikille ehdottomasti tehdä pienimuotoisia jänniä testejä! Itselläni olisi tässä joskus lähiaikoina tarkotuksena hommata jostain lleivänpaahdin, hiustenkuviaaja tai joku semmonen ja viskata se lavuaariin joka on täynnä vettä ja katsoa mitä tapahtuu.. ja ehkä kirjoittaa siitä tänne :D Kuitenkaan en ole vastuussa siitä jos itse teet jotain jännää, mutta saatkin vammauttavan tai kuolemaanjohtavan sähköiskun!

Keskustele aiheesta

Onko Teillä mielipiteitä, lausuntoja tai muuta tietoa aiheesta? Oliko artikkelissamme asiavirheitä?
Olkaa hyvä ja kirjoittakaa mietteenne kommenttilomakkeeseen. Aina on hyvä keskustelu mielenkiintoisista aiheista on aina tervetullutta!

Nimi:
Viesti:

Etunimi / First name (required):

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024