Ei kahvia, kiitos, ei koskaan!!

Faktat kahvin käyttäjistä

Epäilyttävätkään keinot eivät epäilytä

Kuten toisaalla kerroin, kahvin vaaroja vähätellään tai peitellään jopa tarkoituksellisesti. Siinä ei ole kaikki. Kahvin juontiin houkutellaan ihmisiä valheiden varjolla.

Nuorten ja kasvavien nuorten, joiden mieli hamuaa kohti terveellisiä elämäntapoja, luontaista epäuskoa tätä juomaa kohti hälvennetään kiinnittämällä huomio epäoleellisiin asioihin.

Kyllä, kahvi on kuumaa, mutta kahvin muut vaarat eivät katoakaan kahvin jäähtyessä. Ne jäävätkin vaanimaan pahaa-aavistamatonta juojaansa silloinkin kun kahvi on jo täysin jäähtynyt. Mutta me tiedämme, että kahvin pahimmat vaarat säilyvät. Ne eivät katoa.

Ikään kuin tämä harhauttaminen ei riittäisi: nuoria ja itsetunto-ongelmien kourissa olevia viattomia ihmisiä houkutellaan jopa ansaan.

"Kylmä kahvi kaunistaa" on jokaiselle tuttu sanonta. Se on niin tuttu, että sen tarkoitusta ei ole kukaan pohtinut. Sitä on hoettu kaikille pienestä lähtien, joten siitä on tullut osa virallista totuutta.

Siihen sisältyvä vaara on mitä ilmeisin. Kuten jo paljastin, ensin väitetään, että kahvi on kuumaa, ja kuumahan on vaarallista. Sen jälkeen ihmisiä harhautetaan vetoamalla heikkoon itsetuntoon ja heidät houkutellaan jäähdyttämään kahvinsa ikään kuin se veisi kaikki kahvin vaarat saman tien. Kuka enää miettii todellisia, kahvissa ikuisesti pysyviä vaaroja kiirehtiessään itseään kaunistamaan?

Jokainen tietää, miten heikko ihminen koukuttuu helposti aineeseen, joka tarjoaa muka-pätevän ratkaisun johonkin ongelmaan. Koukuttunut ihminen on vaarallinen ja tekee mitä tahansa saadakseen ainettaan. Vältä kahvia.

Lisää tietoja kahvista

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.