Ei kahvia, kiitos, ei koskaan!!

Tietoja kahvista

Kahvi vaarantaa liikenteen

Kahviteollisuuden propagandan seurauksena kahvin käyttö liikenteessä on kasvanut huolestuttavaa tahtia. Seuraukset ovat vakavat: suurimmassa osassa onnettomuuksia on löydetty tai olisi löydettävissä selviä todisteita kahvin käytöstä.

Tämä kertoo suoraan ja kiertelemättä sen, että kahvi on vaarallista!

Kahviteollisuus ei ole vain saanut aikaan ilmiömäisen kahviongelman liikenteeseen vaan se on myös oletettavasti estänyt kahvitestien kehittämisen. Jos poliisilla olisi käytössään kahvitestit, niitä käytettäisiin aina ja poikkeuksetta kahvikuskien paljastamiseen. Niin kauan kuin kahviteollisuus estää testien kehittämisen, poliisi on voimaton ongelman edessä.

Onneksi muitakin keinoja on olemassa

Valitettavasti yksityisyysintoilijat estävät näiden keinojen tehokkaan käytön. Heidän takiaan liikenteestä ei saada pois kahvin vaikutuksen alaisena olevia kuskeja!

Haluatko sinä ajaa kolarin kahvikuskin kanssa?

Lue kaunistelematonta tietoa, mitä kahvi saa aikaan! Vastusta sinäkin kahvia! Lisäksi kahvi on portti alkoholin käyttöön, mikä ei suinkaan vähennä ongelmia. Kaikkihan tietävät, miten vaarallista alkoholi on liikenteessä. Ellet halua kolaroida kahvikuskin kanssa, haluatko sitten kolaroida rattijuopon kanssa?

Katso myös, mitä kahviriippuvuus saa aikaan.

Mielestämme näitä kysymyksiä sietäisi itse kunkin pohtia ennen kuin päättää tehdä vastuuttoman teon ja hyväksyä kahvin käytön lähipiirissään.

Lisää tietoja kahvista

Muista: Älä juo edes puolta kupillista, vaikka muut joisivat. Kieltäydy kahvista aina pontevasti niin, ettei sinulle edes yritetä tarjota uudestaan. Näytä muille esimerkkiä ja yritä saada muutkin vakuuttuneiksi kahvinjuonnin vääryydestä. Vain olemalla luja voit voittaa.