Köyhän miehen LSD

PenaPedia
Versio hetkellä 16. maaliskuuta 2024 kello 20.07 – tehnyt WikiSysop (keskustelu | muokkaukset)
(ero) ← Vanhempi versio | Nykyinen versio (ero) | Uudempi versio → (ero)
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Muskottipähkinää - pahanmakuista ja aiheuttaa vain helvetin pahan olon, muistetaan että voi aiheuttaa myös ikuisen tinnituksen! Pitkäaikainen käyttö myös jättää näkökenttään liikkuvia juovia jotka eivät katoa ikinä!
LSA eli päivänsinen siemeniä - aiheuttaa vain helvetin pahan olon
Helvetin päräyttävä mutta vaarallinen aine! Aiheuttaa takuuvarmasti kovat tripit mutta ei suositella, aivovauroioiden riski on paljon suurempi kuin DXM:llä!
Pyhä Datura. Helvetin päräyttävä mutta vaarallinen aine! Aiheuttaa pelkkiä pahoja trippejä ja tähän on todella helppo kuolla!
DXM on pirun päräyttävä mutta erittäin huono vaihtoehtopäihde jopa köyhän miehen LSD:ksi!

Köyhän miehen LSD:tä ovat mitä tahansa ns. "mietoja" hallusinaatioita aiheuttavat aineet, kuten esimerkiksi DXM, Pyhä Datura, hullukaali, Marzine-matkapahoinvointilääke, muskottipähkinä, LSA-siemenet, liuottimet (joiden hallusinogeeninen vaikutus johtuu todennäköisesti niiden aiheuttamista aivovaurioista) tai Jenkem jota käyttävät lähinnä afrikkalaiset katulapset eli neekerit.

Köyhän miehen LSD:stä tulee aina huono olo! Joten älä kokeile köyhän miehen LSD:tä, kokeile ennemmin aitoa LSD:tä tai sieniä, ne pärähtää. Eivätkä aiheuta aivovaurioita.

Ilokaasua ei voida luonnehtia köyhän miehen LSD:ksi, se on aika rankkaa ainetta, joskin helvetin kallista vaikutusaikaansa nähden.

Muskottipähkinä

Älä saatana kokeile sitä, ellet tahdo 2 päivän mittaista krapulaa!

Katso myös