Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Dmitri Peskov> Operaatio on käynnissä ja se tulee jatkumaan, kunnes se on onnistuneesti saatettu päätökseen.
<Asiakas> Miksi penasäätiöiden asiakaspalvelija on noin ryssämielinen kommunisti? Ja miksi penasäätiöiden toimistolla haisee järkyttävälle ripulisonnalle?
<Rehtori Keijo> Haistelen akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
<Victor Orban> Kylläpäs on peppureikä vieläkin aivan erittäin kipeä, kun kävin putinin, xiin ja trumpin pantavana
<Tukes> Mäntymäki on koulutukseltaan luonto-ohjaaja, mutta työskentelee sähköasentajana.
<Alko> Oikeuden mukaan sillä, että lastilla oli kiire, ei ollut asian kannalta merkitystä.
<Asiakaspalvelu> Mikään ei voi pysäyttää suuren Venäjän mahtia, ja meidän rajamme ovat osoitus mahtavuudestamme. Muistakaa, että sanamme on laki ja meillä on oikeus puolustaa intressejämme missä tahansa meidät kutsutaankin. Eläköön suuri ja mahtava Venäjä!
<Diana Sosoaca> Ei Putin ole täällä, miksi hänestä puhutaan niin paljon. Putin muuten ähki minua peppuun ja sen jälkeen mun pepusta alkoi vuotamaan ripulia
<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.

Nimesi:

Lausahdus:

267 Käyttäjää paikalla! 0.011810064315796

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Akaa

Akaan kaupungin elinkeinopäällikkö Jari Jokilampi esittelee meille Akaata ja kertoo miten ja miksi kunta houkuttelee asukkaita muuttamaan. Mitä asioita Akaa tarjoaa muuttajalle? Millainen Akaan visio on ja kuinka kaupunki sitä tavoittelee?
Akaa
Jari Jokilampi kertoo mitkä asiat Akaassa tekevät kaupungista vetovoimaisen asuinpaikan. Onko Akaa asukkaita varten vai asukkaat Akaata varten. Millaisella toiminnalla kunta pyrkii kohti tavoitteitaan.
Akaa
Jari Jokilampi on asunut Akaan Viialassa, jossa hänen lapsuuden kotinsa on edelleenkin. Viialan kautta Jokilampi on lähtenyt rakentamaan uraansa ensin Tampereelle ja sieltä Vantaalle ja Helsinkiin.
Jokilammen tie on johtanut Akaan kaupungin elinkeinoasiamiehen työn kautta Akaan elinkeinopäälliköksi ja sitä kautta kuntapäättäjäksi. Hän on mukana Akaan valtuustossa sekä hallituksen edustajana Akaan Seutu Oy:ssä ja Akaan Vuokra-asunnot Oy:ssä.
Akaa
Jari Jokilampi kertoo Akaan tarjoamista harrastusmahdollisuuksista. Kaupunki tarjoaa muun muassa sisäliikuntamahdollisuuksia, uimahallin, kuntosalin, golfkentän sekä jäähallin. Näiden lisäksi myös Akaa tarjoaa erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja ja ulkoilupaikkoja, kuten hiihtoreitit, retkeilyreitit ja lintutorni. Harrastusmahdollisuuksia tarjoaa myös kaupungin ylläpitämä kirjastotalo. Kulttuuritarjonta koostuu museoista, taidenäyttelyistä ja muista kulttuuritapahtumista.
Harrastukset
Akaan sijainti on otollinen, sillä sinne on helppo saapua mistä päin Suomea tahansa. Akaa on vain n. tunnin ajomatkan päässä Tampereesta, Helsingistä ja Turusta ja liikenneyhteydet toimivat niin junalla kuin linja-autollakin. Junalla pääset tunnissa Tampereelta, Helsingistä 1,5 tunnissa ja Turusta n. 2 tunnissa.
Liikkuminen ja yhteydet
Asuminen on Akaa edullista, koska kunnan koko asuntokanta on vuokratalojen omistuksessa. Akaan kunta ei ole vielä hankkinut omaa vuokravälitys firmaa, koska asukkaat eivät ole sellaista osanneet pyytää. Kunnan asuntohakemus tulee jättää sähköisesti osoitteessa [URL]asukas.toisenasteenyhteys.fi/vuokraasuntohakemus.html[URL]
Asuminen ja asunnot
Akaan kunnalla on erittäin monipuolinen palvelu valikoima ja kunnan kaikki palvelut sijaitsevat aivan keskustassa. Terveyskeskus, kaupat ja ravintolat löytyvät kaikki saman katon alta, mutta jos haluaa jotain erikoisempaa tulee siirtyä n. 4 kilometrin päähän kauppakeskus Merekseen. Merekseen pääset kävellen tai pyörällä. Pyörät ja autot voit jättää turvalliseen pysäköintitilaan kaupan ulkopuolelle. Meresstä löydät n.100 liikettä ja sieltä voit löytää myös haluamasi tuotteen ja palvelun. Akaasta löydät myös kaikki tarvittavat ruokakaupat ja muut tarvittavat liikkeet.
Akaa on turvallinen kunta asua, sillä Akaa on pieni paikka ja asukkaat tuntevat toisensa hyvin ja täten kaikki voivat asua huoletta.
Akaan asukkaat voivat hyvin ja Akaa haluaa pitää huolta asukkaiden viihtyvyydestä.
Akaa tarjoaa asukkaille monenlaisia tapahtumia, joihin asukkaat saavat osallistua vapaasti ja nauttia toistensa seurasta ja erilaisista kokemuksista.
Akaan kunnan asukkaista pitää myös huolta kunnan tarjoama laaja tukiverkosto, johon kuuluu esim. kaupungin kirjastot ja nuorisotalot.
Akaa tarjoaa asukkaille myös monenlaisia aktiviteettejä, joista asukkaat saavat nauttia esim. uimahallit, keilaradat, liikuntahallit, kuntosalit, pallokentät ja uimarannat.
Akaasta löytyy myös lapsille oma puuhapuisto, jossa he saavat leikkiä, seikkailla, nauttia kauniista ja aurinkoisista kesäpäivistä.

Akaa tarjoaa myös nuorille ja aikuisille monipuolista ja innostavaa harrastustoimintaa, kuten kuvataidekerhon, valokuvauskerhon, näytelmäkerhon ja bänditoiminnan. Myös senioriväestön virkistystoimintaan on kiinnitetty huomiota. Akaa on virikkeellinen ja viihtyisä paikka elää ja asua.
Akaan kaupunki on Suomen kunta, joka sijaitsee Pirkanmaan maakunnassa, Tampereen seudulla. Kaupunki on perustettu vuonna 2007. Akaan kaupunki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Matkaa Tampereelle kertyy 30 kilometriä ja Helsinkiin 210 kilometriä. Kaupunki tunnetaan hyvistä kulkuyhteyksistä, viihtyisästä asuinympäristöstä ja monipuolisesta koulutustarjonnasta. Kaupungissa toimii kolme ala-astetta ja kolme yläastetta. Kaupungissa on myös yksi lukio. Lukio sijaitsee keskellä Akaata. Kaupungin liikuntahalli on kaupungin sydän. Siellä järjestetään tapahtumia ja harjoituksia ja se toimii kaupungin keskuksena. Liikuntahallissa järjestetään esimerkiksi erilaisia liikuntatapahtumia ja siellä on mahdollista harrastaa jääkiekkoa ja salibandyä. Liikuntahallista löytyy myös kuntosali. Liikuntahallilta voi varata vakiovuoron ja lisäksi sieltä saa ostettua lippuja kaupungin tapahtumiin, esimerkiksi Akaan lentopallo ja Akaa-Volley otteluihin.
Akaa on vanha hämeen keskuskaupunki joka on sijainnut keskellä maaseutua, ja kaupunki on aina ollut maatalouden keskus ja yhä edelleenkin noin 80 %:a Akaan asukkaista ovat viljelijöitä, kaupungissa toimii myös muita pienyrityksiä jotka tuottavat maitoa, vihanneksia ja leipää. Maatalous on keskittynyt erityisesti Etelä-Pirkanmaalle ja Akaa sijaitsee Tampereen läheisyydessä hyvien tie- ja junayhteyksien päässä, Akaa on noin 50 kilometrin päässä Tampereelta, Helsingistä Akaa on noin 100 kilometrin päässä.
Akaa on turvallinen asuinpaikka niin perheille kuin vanhuksille ja kaupungissa toimii kaikki peruspalvelut kuten terveys, hammaslääkäri ja kaikki peruskoulut ja päivähoito ja leikkitoiminta, ja Akaalla on tarjota paljon mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon, sieltä löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet niin sisä-kuin ulkoliikuntaan, siellä on myös hyvät mahdollisuudet retkeilyyn, melontaan, veneilyyn ja kalastukseen.
Akaasta on helppo kulkea töihin junalla ja omalla autolla, juna pysähtyy Toijalan asemalla ja siitä kulkee juna Helsinkiin sekä Tampereen rautatieasemalle noin 50 minuutissa ja autolla pääsee Toijalan ohi valtatie 3 Helsinkiin noin parissa tunnissa, Tampereelle noin 15 minuutissa.
Akaassa on panostettu lapsiin ja nuoriin, he saavat maksuttoman päivähoidon ja varhaiskasvatuksen Akaassa.
Akaassa on hyvät edellytykset työllistyä, kaupunki panostaa koulutukseen ja hyvinvointiin ja haluaa olla Pirkanmaan vetovoimaisin.
Akaasta on hyvät liikenneyhteydet niin etelään, pohjoiseen, itään kuin länteen ja moottoritie Tampereelle kulkee kaupungin halki. Akaassa on hyvä ja helppo asua. Siellä on hyvät palvelut, liikenneyhteydet, hyvä koulutus, turvallinen paikka, hyvät ulkoilumahdollisuudet.
Akaasta ei ole kovinkaan pitkä matka Tampereelle tai Hämeenlinnaan ja sieltä löytyy myös hyvä ruokakauppa ja hyviä urheilumahdollisuuksia.
Akaan hyvät puolet on että sieltä löytyy myös hyvää ruokakauppa, hyvät urheilumahdollisuudet ja sieltä ei ole pitkä matka Tampereelle tai Hämeenlinnaan.
Huonoa on että siellä ei ole niin paljon hyviä ruokakauppoja ja sieltä ei ole niin lyhyt matka Tampereelle.
Akaaseen kannattaa muuttaa koska se on hyvä ja turvallinen paikka ja sieltä löytyy hyvä ruokakauppa.
Akaa on hyvä paikka asua koska sieltä löytyy myös hyvät urheilumahdollisuudet ja hyvä ruokakauppa ja siellä on turvallinen asua ja liikkua.
Akaa on hyvä ja turvallinen paikka asua ja sieltä löytyy hyviä urheilumahdollisuuksia, hyviä ruokakauppoja ja siellä on hyvät liikenneyhteydet.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Akaa

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Akaa

31700 Urjala Asemanseutu-Hanhisuo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Lääninmäenraitti 10 - 63 31700 Urjala Asemanseutu-HanhisuoKylmäkosken äänestysalue
Pajulantie 130 - 9 31700 Urjala Asemanseutu-HanhisuoKylmäkosken äänestysalue
Tampinkoskentie 206 - 295 31700 Urjala Asemanseutu-HanhisuoKylmäkosken äänestysalue
Tampinkoski - 31700 Urjala Asemanseutu-HanhisuoKylmäkosken äänestysalue
Toijalantie 573 - 969 31700 Urjala Asemanseutu-HanhisuoKylmäkosken äänestysalue

Akaa

37800 Toijala keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
9 Piiri - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Aakalantie 100 - 65 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Aapiskuja 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ahlajärventie 624 - 624 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Ahopolku 3 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ahosentie 1 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ahtolantie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ainolantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Airolantie - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ajulantie 10 - 4b 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Akaantie 13 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Akinkuja 2 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Alatie 11a - 40 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Alhontie 100 - 91 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Alventie 2 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ampujantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ansarinkuja 10 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Antinmaantie 11 - 35 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Anttilanmäentie 11 - 15 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Anttolankuja 19 - 9 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Apilapolku 1 - 3 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Arajärvenkuja 2 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Arola Rak 12 - 14 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Arolantie 19 - 25 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Asema-alue - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Asemantie - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Aunelantie 1 - 3 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Eerolantie 51 - 90 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Eeronkuja 10 - 74 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Eevettulantie 11a - 31 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Eskolantie 21 - 21 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Eskonpolku 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Haapalantie 12 - 19 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Haapalehdontie 1 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Haavikkotie 11 - 30 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Haavikonkuja - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Haittilantie - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Hakalantie 13 - 34b 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Hakamäentie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Hakanperäntie 11 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Hakkistentie 100 - 9 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Hallamäentie - 3 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Hallitie 2 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Harjukuja 1a - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Harjuntaustantie 2 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Harjutie 3 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Haudanniemenkuja 13 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Haudanniementie - 90 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Haukikuja 4 - 4e 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Haulimäentie 14 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Heikkiläntie 1 - 1 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Heinäkankaantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Helpiöntie 2 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Hernekuja 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Hevossaarentie 10 - 84 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Hietastentie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Hiihtäjäntie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Himasentie 1 - 5 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Hinkantie 2 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Hollinkalliontie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Holstintie 1 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Hongikkotie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Honkakummuntie 19 - 19 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Hopuntie 1 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Humalikorventie 1 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Huovilantie 139 - 79 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Huvilatie 11 - 74 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Häiväläntie 14 - 71 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Hämeenlinnantie 135 - 86 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Hännintie - 41 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Häränkiventie 32 - 80 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Ilmattarentie 1 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ilmolankuja 3 - 3 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ilomäenkuja 3 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ilomäentie - 97 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ilomäki - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ilvestie - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Istosperäntie 16 - 58 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Jalannintie 39 - 66 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Jannenpolku 2 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Jokelantie 9 - 9 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Jokiarontie 45 - 45 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Jokiniementie - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Jokiranta 10 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Jokitie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Joukolantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Juhanpolku 10 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Junkkarintie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Juomojanraitti 20 - 25 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Juomojantie 12 - 29 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Jussintie - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Järveläntie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Järviöntie 12 - 920 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
KYRÖNTIE 4 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kaakontie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kaarelantie 11 - 2 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Kaariskuja 1 - 75 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kaarnapolku 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kaartotie 10 - 13 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kaisankuja 1 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kalevantie 10a - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kalliohaantie 19 - 34 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Kalliokuja 3 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kalliomäki 2 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kangassaarentie 12 - 73a 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kankomäentie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kapakanmäki 2 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kappelinkuja 2 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Karantie 2 - 2 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Karhuniementie 20 - 20 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Karhupolku 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Karimäentie 1 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Karinaistentie 30 - 39 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Karinkuja 3 - 3 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Karintie - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Karisevantie 25 - 38 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Karpintie 1 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kartanontie 106 - 31 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Karvepolku 2 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Katajakuja 2 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Katajamäki 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Katajantie 11 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kaunissaarentie - 44 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kekkä - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kekopolku 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ketolantie 4 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ketunhäntä 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ketunkorva 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ketunkuja 10 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ketunpesäntie 1 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kiinanmuuri 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kilsanmäentie - 2 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kilsantie - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kirjoniementie 7 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kirkkokankaantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kirkkopolku 10b - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kirkkotori 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kissalankuja - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kivimetsä 1 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kiviojantie 1 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kivirinne - 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Koivikkokuja 1 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Koivulantie 102 - 89 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Koivupolku 3 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Koppelonpolku 1 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Koppitie 1 - 3 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Korpelantie 74 - 85 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Korventie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Koskenkarintie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kotiniementie 7 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Koulupolku 2 - 2 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kuiduntie 19 - 44 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kukkumäenkuja 1 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kukkumäenraitti 4 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kukkurantie 11 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kullaantie 150 - 250 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Kurantie 53 - 64 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Kurisjärventie 11 - 811 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Kurisjäventie 327 - 327 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kurjenkalliontie 25 - 72 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kurkelantie - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kurvolankaari 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kurvolankuja 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kurvolanmäki 1 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kurvolanniitty 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kurvolanpolku 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kurvolanranta 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kurvolantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kuusikankaantie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kylä-Mikkolantie 26 - 60 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Kyrönraitti 3 - 3 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kyröntie 13 - 38 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Käenkuja 4 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Käpypolku 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Käpäläpolku 10 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Kärkeläntie 80 - 89 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Kässäntie 99 - 99 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Käyrälänpolku 30 - 40 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Käyräläntie 130 - 80 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Köyvärintie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
L-Linja 34 - 61 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Lahdensuuntie 12 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Lastonkuja 2 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Lastontie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Lehtimaantie 16 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Lehtosalontie 2 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Lentiläntie 1 - 66b 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Leppäkuja 1 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Leppäläntie 11a - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Levytie 2 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Liehuntie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Liekopolku 10 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Liikkispolku 1 - 1 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Linjatie 14 - 52 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Linnainen - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Lintumaantie 757a - 890 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Lontilantie - 84 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Louhentie 1 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Loukaksentie - 22 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Loukontie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Luhtaniityntie 10 - 9d 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Lukkarintie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Luppotie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Lähdepolku 12 - 9 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Lähteentie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Maarainpolku 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Maaveräjäntie 11 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Maisantie 54 - 55 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Makkarankuja 13 - 9 37800 Toijala keskus
Makkarantie - 61c 37800 Toijala keskus
Marssitie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Marttilantie 2 - 2 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mastiantie 317 - 317 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mastotie - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Matinkuja 1 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Matinlahdentie - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Matinlahti 130 - 98 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Matinpuistontie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Meijerintie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mertakarintie 11 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Metsä-Koskisentie 25 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Metsä-Paavolantie 10 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Metsäkuja 2 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Metsäpolku 2 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mikontie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mp-Tukiasema Tyrisevä - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mullintie - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Muolaantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Murrontie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Musakuja 2 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mustanhevosentie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mustanportintie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mustasaarentie 13 - 13 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mutkalantie 1 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Myllykivenraitti 9 - 9 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Myllysillantie 17 - 9 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Myllytie 2 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mäenkuja 23 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mäki-Savikontie 109 - 79 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Mäki-Tiura - 5 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Mäki-savikontie 109b - 109b 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Mämmiänmetsätie 41 - 90 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Mämmiäntie 52 - 52 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Mäntymäentie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mäntymäki 3 - 3 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Mäntysaari - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mäntysalontie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Mäyräntie 10 - 9 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Naavapolku 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Nahkialankuja 3 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Nahkialantie - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Naskalantie 4 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Nauriskuja 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Niementie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Niittymäentie 26 - 53 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Niittypolku 1 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Niittysaari - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Notkokuja 8 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Nurkkalantie 15 - 20 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Närekuja 1 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ohrapolku 4 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Oksapolku 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Onnelantie 3 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Opintie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Orapihlajantie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Oravanpolku 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Osmontie 1 - 8 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Otavanraitti 1 - 3 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Otavantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Otonpolku 2 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Otsontie 1 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Paavonpolku 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Pahakorventie 10 - 59 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Palkintie - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Palkosentie 1 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Palokuja 1 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Palomäentie 4 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Palteelanniitty 1 - 8b 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Papinpolku 1 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Patasaari - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Paulamäentie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Paulankuja 3 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Pehtoorintie 25 - 56 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Pelto-Tiura 6 - 6b 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Peltorinteentie 2 - 35 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Pennolantie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Perhospolku - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Petsamontie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Petäjätie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Peuraustie 10 - 72b 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Pihlajamäentie 10 - 32 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Pihlajapolku - 2 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Piirrettyläntie 11a - 3 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Pohjolantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Pokerontie 2 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Puhdistamontie - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Punalantie 16 - 81 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Puskuritie 1 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Pyynkuja 1 - 3 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Päiväniementie 25 - 90 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Pätsiniementie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
R-Linja 37 - 37 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
R-Linja Kurisjärvi - 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
R-linja 75 - 75 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Raidistonraitti 112 - 35 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Rajamaantie 9 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Rajamäentie 13 - 18 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Rajatie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ranta-Nikkiläntie 190 - 83 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Ranta-nikkiläntie 15 - 5 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Rantajärveläntie 39 - 77 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Rantakaunisto 1 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Rantakuja 3 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Rapusaarentie 13 - 9b 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Raskintie 1 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Rauhanummentie - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Rautalantie 12 - 36 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Rautatieaseman alikulkutunneli - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Raviradantie 15 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Resiinatie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Revonpolku 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Riekontie 10 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Riihikuja 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Riihiniementie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Riisikkalantie 170 - 995 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Ristimaantie 6b - 6b 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ristinmaantie 11 - 84 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ruistie 10 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ruisvainiontie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Runkotie 14 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ruohopolku 1 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ruolähteentie 100 - 84 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ryödintie - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Rämöntie 13 - 13 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Rättö - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Rätöntie 1 - 99 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Saarikonpolku 151 - 329 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Sakkolantie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Salinintie 11 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Salinmäentie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Salontie 4 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Sammaltie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Sampolantie 2 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Saratie 2 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Sarvelantie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Satama - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Satamatie - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Saunatie 1 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Savikontie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Savolantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Sepänmäentie 104 - 95a 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Sepäntie 11 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Siipontie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Siivolantie 100 - 42 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Siltamäentie 16 - 53 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Siniänmäenkuja 10 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Siniänmäentie 11 - 97 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Sipiläntie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Sireninkuja 3 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Sirkesalontie 1 - 3 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Siukolantie 19 - 19 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Soini 35 - 51 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Soininlahti 16 - 6 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Sontulantie 1 - 99 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Sontulatie 307 - 307 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Sorastajantie 2 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Soratie 1 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Suonperäntie 115 - 93 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Suovuorentie 1 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Suurikkalantie 100 - 90 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Suvannontie 3 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Syrjäintie 100 - 405 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Taakilantie 10 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Taivallahdentie 24 - 54 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Takaniityntie 1 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Takavainiontie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Talotehtaantie 13 - 13 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Talttatie 1 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Tanhuankuja 2 - 7 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Tanhuanraitti 11 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Tanhuantie 11 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Tapiolantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Tarhiaisentie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Tehtaantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Temppelitie - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Terissaarentie - 80 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Teristentie 46 - 77 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Toijalan Satama - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Toivettulantie 17 - 18 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Toivonharjuntie 40 - 40 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Tojantie 1 - 1 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Tori - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Torkontie 10 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Tornikorventie 38 - 38 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Toukolantie 114 - 99 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Tuominokantie 11 - 9 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Tuomontie 5 - 8 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Tuulensuuntie 10 - 18 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Tuulirinne 3 - 5 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Tyrisevä - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Tyriseväntie - 80 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Umpimaantie 2 - 2 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Urheilukenttä - 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Urkupolku 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Uudenkyläntie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Vahvialantie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Vainiontie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Valkeakoskentie 68 - 68 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Valtakuja 3 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Valtatie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Varastotie 1 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Varikontie 1 - 1 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Varputie 10 - 2 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Varstatie 1 - 5 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Vaunutie 12 - 12 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Vehnätie 10 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Vellamontie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Verhontie 2 - 6 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Vihkurintie 1 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Viialantie 130 - 130 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Viitapolku 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Vilpolankuja 3 - 3 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Vilpolantie 1 - 1 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Vironkarintie 12 - 56 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Vuoritie 2 - 2 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Wanhankartanontie 10 - 17 37800 Toijala keskusKylmäkosken äänestysalue
Wiksteninkuja 1 - 4 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ylpöntie 1 - 9 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Yläkarontie 1 - 6 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue
Ylätie 10 - 8 37800 Toijala keskusToijalan äänestysalue

Akaa

37830 Viiala Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
3 Kp - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
4 Kp - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
6 Kp - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ahventie - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Akselikuja 2 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ali-Rooselintie 12 - 12 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Alitie 2 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Amandantie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Anttilantie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Apilatie 2 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Arajärventie - 87 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Arajärvi - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Aroseudunkaari 13 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Aroseudunkuja 6 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Arostentie 117 - 47 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Arpiaistentie 23 - 23 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Asema - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Asemakatu - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Esikkotie 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Eteläinen Tarpiantie 1 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Eteläinen tarpiantie 35 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Eteläntie - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Etuhaantie 95 - 95 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Haapatie 1 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hakalankuja 30 - 30 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hakatie - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hannukankuja 1 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hannukantie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Harjulantie 58 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Harjunmaantie 114 - 62 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Heinäsuo 6 Kp - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Heinäsuonkuja 2 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Heinäsuonpolku 3 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Heinäsuonraitti - 89 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Heinäsuontie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Helkahaankuja 6 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Helkarannantie 3 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hevonojantie 42 - 72 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hilmankuja 2 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hinkankuja 64 - 64 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hirsikankaantie 10 - 10 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hirvialhonkatu - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hirvitie 34 - 36 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hitsarintie 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Honkistontie 11 - 20 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Huhkaimentie 14 - 14 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hukarintie 14 - 14 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hyrkkääntie 15 - 60 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Hämeentie 100 - 995 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Härkikuja 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Höyssäntie 27a - 27d 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Irinanpolku 60 - 60 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Iso-Arajärvi Maivalahti - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Isosuontie 21 - 27 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Isovainiontie 5 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Jaakolantie 29 - 30 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Jaakontie - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Jaakonvainiontie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Jatinraitti 10 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Jokipellontie 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Juhalanpolku 16 - 16 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Jumuntaantie - 90 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Jussilanmäentie 14 - 37 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Jutantie - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Järvisentie - 30 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kaarinankuja 4 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kaarinantie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kaaritie 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kalatie - 2 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kanavantie 2 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kangasvainiontie 12 - 42 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kangasvuokontie 1 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kansankatu 3 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kaukolantie - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kenttätie 3 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Keskuskatu - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kiertotie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kiimantie 2 - 2 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kilpiöntie 17 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kirkkokatu 10 - 8b 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kirveslammintie 100a - 268 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kisakuja 1 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kitulantie 24 - 35 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kiuruntie 1 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Koivisto 13 - 13 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Koivistonkatu 1 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Koivistontie 1 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Koivuharjunpolku 1 - 1 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Koivuharjuntie 23 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Koivukaari 1 - 16 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Koivukatu 3 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kolikkoinkuja - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kolunpääntie 126a - 76 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Koluntie 36a - 36b 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Koskenkyläntie 1001 - 989 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Koskisentie - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kotintie 5 - 50 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Koulukatu 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kp 4 - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Krookintie 1 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kujalantie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kumpukuja 1 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kumpulantie 11 - 38 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kumputie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kunnankuja 10 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kuoponraitti 12 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kuortilantie 1 - 1 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kuorttilantie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kurjentie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kuusitie 1 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kylkitie 2 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kylänkatu 3 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Käenpolku 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Käppiläntie 1 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Käpytie 3 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Kärrykatu 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Laitakatu 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Laivurintie - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lallintie 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lammastie 4 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lapinkulmantie 1 - 94 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lapintie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lastukuja 1 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Latvatie 2 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lehdokintie 3 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lehmustie - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lehtiniementie 70 - 72 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Leikkikuja 6 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Leivonkatu 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Leivonkuja 2 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lemmenmäentie 16a - 60 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lemmikintie 3 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lempääläntie 129 - 832 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lepolantie 10 - 15 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Leponintie 90 - 90 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Leppätie 2 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Levonkatu 5 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Luhatie 10 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lumikintie - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Luttunen 14 - 14 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lyhteentie 11 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lähdetie 1 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Lähteenojantie 18 - 32 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Läntimyskuja 10 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Läntinenkatu 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Läntinentie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Maalarintie 3 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Maivalahdentie 85 - 94 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Mallastamontie 25 - 36 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Maltaantie 1 - 27 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Marjalantie 42 - 42 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Matomäenkatu 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Matomäenkuja 1 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Maununtie 12 - 12 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Menninkäisenkuja 1 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Metsola 14 - 52 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Metsolantie 3 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Metsälaitumentie 2 - 2 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Metsäläntie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Metsätie 2 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Mortinkaari 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Mortintie 1 - 80 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Mottalankatu - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Murtomäentie 40 - 40 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Mutakuja 7 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Mutosentie 17a - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Muuntoasemantie 43 - 43 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Muurarintie 4 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Myllykuja 1 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Myllärinkuja 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Myllärintie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Männikönkuja 1 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Mäntykatu 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Mäntymäenkatu 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Mäntymäenkuja 10 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Mäntypolku 8 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Nahkalinnankatu 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Nahkatehtaantie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Nahkurinkatu 10 - 10 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Nahkurintie 10 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Neilikantie 1 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Niemikuja 1 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Niemitie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Nordintie 3a - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Nukarintie 42 - 42 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Oikokatu 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Oikopolku 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Oinaantie 30 - 30 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ojakatu 3 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ojalantie - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ojanteentie 3 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Oopakankuja 4 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Oravakuja 2 - 2 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Orvokintie 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Oy Wilh Schauman Ab - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pajantie 4 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pakkalantie 75 - 75 37830 Viiala KeskusKylmäkosken äänestysalue
Paljassaarenkuja 27 - 30 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Palokatu 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Parkkitie - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Parrankorventie 266 - 266 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Peiponkatu 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Peltokuja 10 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Peltokummuntie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Peltomäentie 31 - 76 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pengertie 1 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pensaskuja 1 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Peukaloisentie 3 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pihakuja 2 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pihatie 3 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pihlajatie 1 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pikkukoivistonkuja 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pikkukoivistontie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pikkutanhuantie 13 - 39 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pirjonmäentie 33 - 55 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pistokuja 3 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pitkäkorventie - 201 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pohjantie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pohjoinen Tarpiantie 15 - 26 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pohjolankatu 5 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Poikkikatu 1 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Polvikatu 4 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Polvitie 1 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Puistokatu 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pumpparinkuja 117 - 117 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pumpparintie 10 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Puukiipijäntie 5 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Puutikankuja 24 - 48 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pyhällöntie 524 - 631 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Pärintie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Päämajankuja 1 - 2 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Rahkasuontie 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Rajakatu - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Rantakoivistonkatu 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Rantapuistonkuja 11 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Rantatie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ratakuja 4 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Rauhalantie 2 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Rautatienkatu - 9-11 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Rientotie 1 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Riitiäläntie 1 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Rinnekuja 4 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Rinteentie 3 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ruiskaunokintie 10 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ruususentie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ruusutarhankatu 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sahantie 1 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sahurintie 2 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sallinkulmantie - 181 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sarkkilantie 119 - 78 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Satakielentie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Saurenintie - 2 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Schaumanintie 1 - 2 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sieponkuja 1 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Siipelä - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Siipitie 1 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Siivosentie 2 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sinivuokontie 1 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sipinkuja 1 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sireenintie 5 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sireenitie 2 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Siukolankuja 10 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sivutie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Solmukatu - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sorsantie 1-3 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sorvarintie 2 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Soukontie 67 - 86 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sulkatie 4 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Sulkutie 2 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Suopursuntie 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Suorakatu 11 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Suorakuja 4 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Suotie 10 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Suvirannantie 12 - 20f 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Syrjätie - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Taapurintie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Talvikintie 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tampereentie - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tarpiantie - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tehtaankatu 13 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tehtaankatu 15 Hautomoallas - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tehtaankatu 15 Jalostutehdas - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tehtaankatu 15 Keskusvarasto - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tehtaankatu 15 Konttori - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tehtaankatu 15 Korjaamo - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tehtaankatu 15 Lastulevyvarasto - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tehtaankatu 15 Nokelan Varasto - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tehtaankatu 15 Portti - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tehtaankatu 15 Vaneritehdas- ja varasto - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tehtaankatu 15 Voimalaitos - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Teponkuja 1 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Teponraitti 2 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ternitie 11 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tervalepänkuja - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tiiliruukintie 17 - 20 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tilhenkuja 2 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tillihaankatu - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Timpurintie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tohkalantie 123a - 63 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tolvilantie 1 - 90 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Torikatu 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tornikuja 10 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tuliketuntie 3 - 3 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Turuntie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tuulentie 15 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tynkäkatu 4 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tyvitie 1 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tyyneläntie 1 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Työmiehenkatu 10 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Tähdentie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Uotilantie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Urheilukatu 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Urheilukuja 2 - 2 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Uusitalontie 70 - 81 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Vaihteentie 5 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Vakkistentie 1 - 35 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Vakotie 4 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Valkovuokontie 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Varrasniemenkuja 1 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Varrasniementie 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Vastamäentie 104 - 89 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Viertotie 1 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Viialan Rautatieasema - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Viilatehtaankatu 1 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Viljatie 1 - 5 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Vilosuontie 4 - 8 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Vuolisjärventie 110 - 110 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Vuorelantie 90 - 90 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Vyökatu 1 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Vähä-Arajärvi - 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Väinöläntie 1 - 4 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Välikatu 5 - 6 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Välimäentie 10 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ylhäistentie 11 - 9 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
mortinkaari 30 - 30 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ämmänmäentie 12 - 7 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue
Ämmänojantie 11 - 75 37830 Viiala KeskusViialan äänestysalue

Akaa

37850 Metsäkansa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Tahtanevantie - 37850 MetsäkansaViialan äänestysalue

Akaa

37900 Kylmäkoski Asemanseutu

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Apilanurmentie 100 - 95 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Asemanraitti 101a - 95 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Haminantie 47 - 52 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Hiiskontie 20 - 52 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Hiiskuntie 39 - 39 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Jokikulmantie 249 - 566 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Jätkänpolku 18 - 18 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Kapeakankaantie 10 - 90 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Katajistontie 35 - 4 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Koivukuja 11 - 18 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Kuusikuja 10 - 9 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Kuusjoentie 120a - 50 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Käpintie 50 - 60 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Lääninmäentie 1 - 91 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Marjakankaantie 157 - 42 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Maunulantie 100 - 94 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Mikkolantie 10 - 95 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Mäntykuja 10 - 8 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Pihlajakuja 11 - 9b 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Poikkitie 16 - 32 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Poppelikuja 2 - 9 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Puutyötehdas Rak V 1 - 3 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Sarkolantie 119 - 94 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Savelantie 10 - 9 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Sumarintie 22 - 4 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Suoperäntie 10 - 4 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue
Säterintie 5 - 88 37900 Kylmäkoski AsemanseutuKylmäkosken äänestysalue

Akaa

37910 Kylmäkoski Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aittatie 1 - 6 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Ammeenmäentie - 85 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Anttilanraitti 31 - 50 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Aravaniityntie 1 - 5 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Arotie 14 - 2e 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Autotyöntie 40 - 40 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Einontie 1 - 75 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Favenintie 112 - 91 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Haapapolku 10a - 10b 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Haavistontie 1 - 8 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Hakojantie 100 - 76 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Hannuntie 14 - 14 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Harryntie 2 - 6 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Hautaantie 60 - 60 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Helmitalontie 30 - 30 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Hevoshaantie 1 - 5 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Hillerinpolku 1 - 3 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Hovilantie 150 - 9 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Huhtalantie 220 - 220 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Hölimäentie 100 - 80 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Inkerintie 1 - 5 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Isoniityntie 14 - 9b 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Jahkajantie 68 - 90 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Jokirannantie 19 - 7 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Jokiveräjäntie 10 - 8 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Kaislarannantie 2 - 51 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Karhuntie 10 - 78 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Kellaritie 1 - 6 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Ketunpolku 44 - 65 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Kierikantie 220 - 62 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Kirkkotie 10 - 99 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Kivipolku 1 - 1 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Koivutie 1 - 9 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Koppalantie 126 - 99 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Kotiniva 22 - 22 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Koulukuja 4 - 8 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Koulutie 1 - 9 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Kujalanraitti 111 - 62 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Kuntopolku 3 - 7 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Kuusikontie 1 - 6 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Kylmäkoskentie 1 - 97 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Kärpänkivenraitti 10 - 8 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Kärpänkiventie 2 - 6 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Lampikuja 20 - 6b 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Laurilantie 10 - 10 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Lehtitie 1 - 3 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Lehtoniityntie 17 - 17 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Lepomäentie 215 - 215 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Luhtitie 10 - 80 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Lukonpolku 27 - 7 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Lumikonpolku 1 - 3 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Maijalankulma 120 - 95 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Maijantie 1 - 2 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Matintie 1 - 2 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Murronraitti 10 - 39 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Mäentie 1 - 8 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Mäkipolku 1 - 6 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Niittykulmantie - 81b 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Nummitie 1 - 3 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Ojantaustantie 12 - 20 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Oksalantie 10 - 8 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Olavintie 11 - 11 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Onnelanpolku 30 - 60 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Onniantie 20 - 9 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Pajamäentie 11 - 6 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Pajukoskentie 19 - 6 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Pajukoski - 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Pajukurkuntie 117 - 92 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Pajutie 2 - 2 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Pauantie 105 - 82 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Pihlajarinne 12 - 7 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Pläsintie 12 - 54b 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Poutalantie 100 - 73c 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Puistotie 1 - 8 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Puutalantie 239 - 239 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Rantaraitti 1 - 9 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Riihipolku 1 - 3 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Riihitie 1 - 9 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Rinnepolku 1 - 4 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Rinnetie 10 - 9 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Runkantie 110a - 5 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Saarikontie - 8 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Savikoskentie 1019 - 983 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Saviniementie 210 - 92 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Simolanniityntie 11 - 78 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Soiluntie 1 - 79b 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Sotkiantie 120 - 9 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Suomelantie 15 - 55 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Taipale - 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Taipaleentie 1051 - 995 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Taivaltie 2 - 67 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Takaniementie 10d - 10d 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Tampereenväylä 1005 - 984 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Teollisuustie 3 - 7 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Tipurintie 122 - 61 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Tuloskuja 2 - 2 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Urpontie 1 - 6 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Vanhamaantie 142a - 9b 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Varsapolku 1 - 5 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Vetikontie 111 - 75b 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Vähäläntie 11 - 20 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Yrittäjäntie - 6 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue
Yrjöntie 1 - 1 37910 Kylmäkoski KeskusKylmäkosken äänestysalue

Akaa

37960 Sotkia

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Harjatehtaantie 2 - 7 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Heimontie 9 - 9 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Hemiläntie 30 - 30 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Honkatie 2 - 8 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Huipparintie 10 - 35 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Jussinraitti 10 - 3 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Kantterinkuja 1 - 45 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Kantterinpolku 20 - 9 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Kantterintie 10 - 92 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Kaskenkärki 22 - 60 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Kaulontie 65 - 65 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Kauruentie 10 - 39 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Kinnarintie 13 - 9 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Kuhavuori 4 - 4 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Lepänalusta 15 - 15 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Myllymäentie 1 - 5 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Mäkitie 10 - 9 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Parmarinteentie 31 - 31 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Perkiöntie 1 - 47 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Pulkintie 31a - 74 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Rantapolku 10 - 4 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Seppäläntie 100 - 41 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue
Valimontie 100 - 80 37960 SotkiaKylmäkosken äänestysalue

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024