Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Yritystietokanta (UINUAA)

Vanhat uutiset

Sähkönsiirron tariffilaskuri

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
--> Adolf <--
LOTTO-numerot

PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto

Suosittelemme
Ääliömäiset sivustot
Artikkelien kommentit

Pulautteet

<Putin> Nato-maiden edustajien, erityisesti Euroopan pienissä ja tiheään asutuissa maissa, pitäisi ymmärtää, millä he leikkivät. Heidän olisi syytä muistaa se ennen kuin he puhuvat syvälle Venäjän sisälle tehtävistä iskuista.
<Vladimir Solovjov > Ihmiset elävät omassa narratiivissaan. Joku vitun Viro ja sen johtaja vakavasti ajattelevat, että voivat laittaa Venäjän polvilleen. Oletteko tosissanne? Ja tämä siitä huolimatta, mitä Venäjä on tehnyt Viron kansan hyväksi. Yksikään muu maa ei ole tehnyt lähellekään yhtä paljon, jos puhumme objektiivisesti.
<Dmitri Peskov> Tämä ei voi olla hänen henkilökohtainen mielipiteensä. Hän on virkamies, hän on Pohjois-Atlantin liiton pääsihteeri, ja näin me sen näemme. Nato lisää kärjistymisastetta, Nato flirttailee sotilaallisen retoriikan kanssa ja joutuu sotilaalliseen ekstaasiin. Tämä on todellisuus, jonka kanssa meidän on edelleen elettävä.
<Dmitri Rogozin> Washingtonin on vastattava täysimääräisesti tapahtuneesta. Jos vihollista ei pysäytetä sellaisissa toimissa, alkaa ydinvaltojen strategisen turvallisuuden peruuttamaton romahdus.
<salapoliisi> Epäilen että pena on vanha putinisti. Jatkan asian tutkimista
<röörinrassaaja> takaveto on vissii ruottalaisten piirileikki
<Petteri Orpo> En muuta keksinyt
<Vesijättö> Emme voi mitään sille, että geologiset tapahtumat ovat Venäjän Federaation etu.
<Putin> Ajattelimme hieman siirtä merirajaa itämerellä. Tähän ei varmaankaan ole kenelläkään ole asiaa vastaan?
<Putin> Vallankaappaus on nykyisen vallan lähde Ukrainassa. Sallimalla vallankaappauksen ja länsimaiset tukijat – osallistumalla siihen ja järjestämällä sen, he loivat olosuhteet kyteneen konfliktin siirtymiselle aseelliseksi. He ovat syyllisiä tähän, mutta he yrittävät siirtää tämän syyn Venäjälle, vaikka tämä on heidän politiikkansa tulosta. He haluavat asettaa Venäjälle uhkavaatimuksen Ukrainasta, tämä yritys epäonnistuu, samoin kuin yritys voittaa Venäjän federaatio taistelukentällä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Vladimir Zelenskyin virkakausi päättyy tällä viikolla, ja koska hän päätti olla järjestämättä vaaleja Ukrainassa, kysymys Ukrainan nykyisen johtajan legitiimiydestä on tullut Venäjälle vakavaksi.
<Kavallus> Kun puhutaan isännöinnistä niin sitä pidetään yleensä luotettavana palveluna joka takaa taloyhtiön omaisuuden turvallisen hoidon.
<PerseLeviääHitaast> Isännöintiliitto perustelee korkeita maksuja muun muassa ”yleisesti korkeammalla tasolla” olevilla kiinteistöjen ylläpitokuluilla sekä sillä, etteivät isännöintitoimistot tavoittele pikavoittoja.
<Varajäsenen palkkio> Isännöintiyritykset kilpailevat hyvin pienillä katteilla jotka syntyvät pääasiassa henkilökunnan selkänahasta (palkat) sekä uusien asiakkaiden hankkimista liittymis- ym maksuilla kun taas kiinteistönhoitoalalla tehdään todella suurilla hinnoilla vaikka niiden hintakilpailu ei toimi ollenkaan – johtuen mm. alan työvoimavaltaisuudesta ja vähäisestä teknisestä vaatimustasosta mutta toisaalta erittäin tarkasta viranomaisvalvonnasta mikä estää liian halvat tarjoukset.
<Jaguarin osamaksut> On helppoa olla sitä mieltä, että Isännöinti on liian halpaa. Jos halutaan hyvää ja joustavaa isännöintiä tulee isännöitsijöiden palkkiot kaksinkertaistaa eikä vielä silloinkaan oltaisi kilpailijoiden tasolla.
<Koira veräjästä> Korkein hallinto-oikeus totesi Isännöintiliiton syyllistyneen asiassa erittäin moitittavaan toimintaan, mutta se jätettiin seuraamusmaksuesityksen ulkopuolelle liiton yleishyödyllisen aseman takia.
<Verohallinto> Sipilä ei ole maksanut euroakaan veroja suomeen koko elämänsä aikana vaikka hänellä olisi ollut siihen varaa, sipilä kiertää verot vakuutuskuorella jonka sisältöä kukaan muu kuin sipilän lähipiiri ei tiedä eikä tule tietämäänkään
<Vjatšeslav Volodin> Sain juuri tiedon että, paska ja kakka on sitten sama asia.
<Vjatšeslav Volodin> Ukraina on raahaamassa Yhdysvallat ja Euroopan maat suursotaan. Tämä polku johtaa tragediaan, joka voi vaikuttaa koko ihmiskuntaan.
<Heidi Hautala> Minulla ei ole tiedossa uutta palkattua työtä.
<Mauri Pekkarinen> Ei ole itsestäänselvää, että voi ottaa mitä tahansa työtä vastaan, kun täältä lähtee.

Nimesi:

Lausahdus:

98 Käyttäjää paikalla! 0.0090048313140869

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

Kaikki pulautteet

Tälle sivulle arkistoituu kaikki vitun pulautteeseen pulautetut saatanan viestit.
Pulautteiden ollessa jo internetin historiaa kaikkine legendaarisineen käänteineen ja suurine tähtineen, joudumme rajoittamaan niiden näkymistä, koska tuo kaataa puhelimet, tietokonneet ja muut vehkeet, sillä sivu on liian raskas
Klikkaamalla yllä olevaa linkkiä pääsette näkemään tutulla tavalla kaikki pulautteet vuodesta 2009 asti!.(Sivu on sit raskas!)

Soodan edesmenneesee lootapalautteesee ei saannu laittaa linkkejä eikåä mitää sellasta viestiä missä ei ollu asian ydintä :(:((:( soodalla taisi vanne kiristää päätä onneksi tänne saa laittaa viestiä ei ole mitään väliä mitä kirjottaa yritettäään saada paljon viestejä laitettua :DPO:P:PO;:OP;P Sanottakoo myös että mä mielelläni vastaan ite palautteesee enkä toteuta pulautteessa esitettyjä toiveita vaikka siltä tuntuisikin. Epäröi myösakin käyttää palautetta jota tällä saatanan sivustolla ei edes ole :@

29.5.2024 23:46 < Putin > Nato-maiden edustajien, erityisesti Euroopan pienissä ja tiheään asutuissa maissa, pitäisi ymmärtää, millä he leikkivät. Heidän olisi syytä muistaa se ennen kuin he puhuvat syvälle Venäjän sisälle tehtävistä iskuista.
28.5.2024 13:31 < Vladimir Solovjov > Ihmiset elävät omassa narratiivissaan. Joku vitun Viro ja sen johtaja vakavasti ajattelevat, että voivat laittaa Venäjän polvilleen. Oletteko tosissanne? Ja tämä siitä huolimatta, mitä Venäjä on tehnyt Viron kansan hyväksi. Yksikään muu maa ei ole tehnyt lähellekään yhtä paljon, jos puhumme objektiivisesti.
28.5.2024 0:42 < Dmitri Peskov > Tämä ei voi olla hänen henkilökohtainen mielipiteensä. Hän on virkamies, hän on Pohjois-Atlantin liiton pääsihteeri, ja näin me sen näemme. Nato lisää kärjistymisastetta, Nato flirttailee sotilaallisen retoriikan kanssa ja joutuu sotilaalliseen ekstaasiin. Tämä on todellisuus, jonka kanssa meidän on edelleen elettävä.
27.5.2024 0:55 < Dmitri Rogozin > Washingtonin on vastattava täysimääräisesti tapahtuneesta. Jos vihollista ei pysäytetä sellaisissa toimissa, alkaa ydinvaltojen strategisen turvallisuuden peruuttamaton romahdus.
26.5.2024 23:23 < salapoliisi > Epäilen että pena on vanha putinisti. Jatkan asian tutkimista
25.5.2024 11:39 < röörinrassaaja > takaveto on vissii ruottalaisten piirileikki
24.5.2024 7:08 < Petteri Orpo > En muuta keksinyt
23.5.2024 14:30 < Vesijättö > Emme voi mitään sille, että geologiset tapahtumat ovat Venäjän Federaation etu.
22.5.2024 17:07 < Putin > Ajattelimme hieman siirtä merirajaa itämerellä. Tähän ei varmaankaan ole kenelläkään ole asiaa vastaan?
19.5.2024 0:49 < Putin > Vallankaappaus on nykyisen vallan lähde Ukrainassa. Sallimalla vallankaappauksen ja länsimaiset tukijat – osallistumalla siihen ja järjestämällä sen, he loivat olosuhteet kyteneen konfliktin siirtymiselle aseelliseksi. He ovat syyllisiä tähän, mutta he yrittävät siirtää tämän syyn Venäjälle, vaikka tämä on heidän politiikkansa tulosta. He haluavat asettaa Venäjälle uhkavaatimuksen Ukrainasta, tämä yritys epäonnistuu, samoin kuin yritys voittaa Venäjän federaatio taistelukentällä. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, Vladimir Zelenskyin virkakausi päättyy tällä viikolla, ja koska hän päätti olla järjestämättä vaaleja Ukrainassa, kysymys Ukrainan nykyisen johtajan legitiimiydestä on tullut Venäjälle vakavaksi.
18.5.2024 13:18 < Kavallus > Kun puhutaan isännöinnistä niin sitä pidetään yleensä luotettavana palveluna joka takaa taloyhtiön omaisuuden turvallisen hoidon.
18.5.2024 13:16 < PerseLeviääHitaast > Isännöintiliitto perustelee korkeita maksuja muun muassa ”yleisesti korkeammalla tasolla” olevilla kiinteistöjen ylläpitokuluilla sekä sillä, etteivät isännöintitoimistot tavoittele pikavoittoja.
18.5.2024 13:14 < Varajäsenen palkkio > Isännöintiyritykset kilpailevat hyvin pienillä katteilla jotka syntyvät pääasiassa henkilökunnan selkänahasta (palkat) sekä uusien asiakkaiden hankkimista liittymis- ym maksuilla kun taas kiinteistönhoitoalalla tehdään todella suurilla hinnoilla vaikka niiden hintakilpailu ei toimi ollenkaan – johtuen mm. alan työvoimavaltaisuudesta ja vähäisestä teknisestä vaatimustasosta mutta toisaalta erittäin tarkasta viranomaisvalvonnasta mikä estää liian halvat tarjoukset.
18.5.2024 13:11 < Jaguarin osamaksut > On helppoa olla sitä mieltä, että Isännöinti on liian halpaa. Jos halutaan hyvää ja joustavaa isännöintiä tulee isännöitsijöiden palkkiot kaksinkertaistaa eikä vielä silloinkaan oltaisi kilpailijoiden tasolla.
18.5.2024 13:08 < Koira veräjästä > Korkein hallinto-oikeus totesi Isännöintiliiton syyllistyneen asiassa erittäin moitittavaan toimintaan, mutta se jätettiin seuraamusmaksuesityksen ulkopuolelle liiton yleishyödyllisen aseman takia.
18.5.2024 11:53 < Verohallinto > Sipilä ei ole maksanut euroakaan veroja suomeen koko elämänsä aikana vaikka hänellä olisi ollut siihen varaa, sipilä kiertää verot vakuutuskuorella jonka sisältöä kukaan muu kuin sipilän lähipiiri ei tiedä eikä tule tietämäänkään
16.5.2024 16:28 < Vjatšeslav Volodin > Sain juuri tiedon että, paska ja kakka on sitten sama asia.
16.5.2024 13:37 < Vjatšeslav Volodin > Ukraina on raahaamassa Yhdysvallat ja Euroopan maat suursotaan. Tämä polku johtaa tragediaan, joka voi vaikuttaa koko ihmiskuntaan.
16.5.2024 5:56 < Heidi Hautala > Minulla ei ole tiedossa uutta palkattua työtä.
16.5.2024 5:54 < Mauri Pekkarinen > Ei ole itsestäänselvää, että voi ottaa mitä tahansa työtä vastaan, kun täältä lähtee.
15.5.2024 23:23 < Putin > Ei voi olla mitään oikeutusta näin hirviömäiselle rikokselle. Tunnen Robert Ficon rohkeana ja vahvatahtoisena miehenä. Toivon todella, että nämä vahvuudet auttavat häntä selviytymään vaikeasta tilanteestaan.
10.5.2024 1:32 < Asiakas > Pitääpäs huomenna käydä penasäätiöiden toimistolla kysäisemässä jokohan apurahahakemukseeni on tehty päätös
10.5.2024 0:34 < Vladimir Solovjov > Suomi aikoo rakentaa räjähdetehtaan. Suomi, jonka aluetta voidaan pommittaa joukkotuhoaseillamme. Ja tämä tehdas on ilmiselvästi ykköskohde, jos sellainen päätös tehdään. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini ja varsinkin ydinasedoktriini.
09.5.2024 13:17 < Aikalaiskuvaus > Alex [Stubb] naureskeli ja naljaili joskus julmastikin tovereiden fyysisistä piirteistä tai siitä, ettei heillä ollut samanlaisia merkkivaatteita kuin hänellä itsellään. Hyvät ystävät myöntävät vuosia myöhemmin, että porukan käytös oli ylimielistä. Kohteiksi joutuivat yleensä juuri ne, joiden itsetunto ei ollut erityisen hyvä.
08.5.2024 23:17 < pommi > r'j'yttäkää kansanedustajat.
07.5.2024 21:41 < Äiti täällä > hyvä karaookke laulu: https://www.youtube.com/w atch?v=wT8IhbUJneI
07.5.2024 21:37 < perkele > tappakaa kaikki ukrainalaiset ryssät ja kokoomuslaiset.aloittakaa petteri orpo nimisestä.se kyrpä pitää tappaa.tappakaa petteri orpo
04.5.2024 22:59 < Marija Zaharova > Kuukautiset alkoi ja on panettas taas
04.5.2024 0:21 < Marija Zaharova > Venäjä valmis vakaviin ehdotuksiin rauhasta
04.5.2024 0:20 < Dmitri Peskov > Ison-Britannian lausunto, jonka mukaan Ukraina voisi käyttää brittiläisiä aseita Venäjällä sijaitsevia kohteita vastaan, on suora ja vaarallinen eskalaatio.
02.5.2024 20:01 < JAAAAJOLINNONMAAA > PERSEESSÄNI SURISEE BLUETOOTH ANUSTAPPI
02.5.2024 0:55 < Lihatiedotus > Ostan naisten kusiset stringit omaan käyttöön.
29.4.2024 22:34 < Lihatiedotus > Viranomaiset selvittävät tällä hetkellä syytä useisiin ruokamyrkytyksiin. Miskalan mukaan tällä hetkellä epäilys kohdistuu kasviksiin ja niiden huonoon valmistustapaan.
28.4.2024 3:20 < 1 > 1
28.4.2024 3:19 < 1 > 1
28.4.2024 3:19 < 1 > 1
28.4.2024 3:16 < 1 > 1
28.4.2024 3:15 < 1 > 1
28.4.2024 3:15 < 1 > 1
28.4.2024 3:14 < 1 > 1
28.4.2024 3:14 < 1 > 1
28.4.2024 3:13 < 1 > 1
28.4.2024 3:13 < 1 > 1
28.4.2024 3:13 < 1 > 1
28.4.2024 3:12 < 1 > 1
28.4.2024 3:11 < 1 > 1
28.4.2024 3:10 < 1 > 1
28.4.2024 3:10 < 1 > 1
28.4.2024 3:10 < 1 > 1
28.4.2024 3:09 < 1 > 1
28.4.2024 3:09 < 1 > 1
28.4.2024 3:09 < 1 > 1
28.4.2024 3:08 < 1 > 1
28.4.2024 3:08 < 1 > 1
28.4.2024 3:07 < 1 > 1
28.4.2024 3:07 < 1 > 1
28.4.2024 3:06 < 1 > 1
28.4.2024 3:06 < 1 > 1
28.4.2024 3:05 < 1 > 1
28.4.2024 3:05 < 1 > 1
28.4.2024 3:05 < 1 > 1
28.4.2024 3:04 < 1 > 1
28.4.2024 3:04 < 1 > 1
28.4.2024 3:04 < 1 > 1
28.4.2024 3:04 < 1 > 1
28.4.2024 3:03 < 1 > 1
28.4.2024 3:03 < 1 > 1
28.4.2024 3:03 < 1 > 1
28.4.2024 3:02 < 1 > 1
28.4.2024 3:02 < 1 > 1
28.4.2024 3:02 < 1 > 1
28.4.2024 3:02 < 1 > 1
28.4.2024 3:02 < 1 > 1
28.4.2024 3:01 < 1 > 1
28.4.2024 3:00 < 1 > 1
28.4.2024 3:00 < 1 > 1
28.4.2024 2:59 < 1 > 1
28.4.2024 2:59 < 1 > 1
28.4.2024 2:59 < 1 > 1
28.4.2024 2:58 < 1 > 1
28.4.2024 2:57 < 1 > 1
28.4.2024 2:56 < 1 > 1
28.4.2024 2:55 < 1 > 1
28.4.2024 2:54 < 1 > 1
28.4.2024 2:53 < 1 > 1
28.4.2024 2:53 < 1 > 1
28.4.2024 2:53 < 1 > 1
28.4.2024 2:53 < 1 > 1
28.4.2024 2:53 < 1 > 1
28.4.2024 2:52 < 1 > 1
28.4.2024 2:51 < 1 > 1
28.4.2024 2:50 < 1 > 1
28.4.2024 2:50 < 1 > 1
28.4.2024 2:47 < 1 > 1
28.4.2024 2:47 < 1 > 1
28.4.2024 2:45 < 1 > 1
28.4.2024 2:43 < 1 > 1
28.4.2024 2:39 < 1 > 1
28.4.2024 2:37 < 1 > 1
28.4.2024 2:36 < 1 > 1
28.4.2024 2:34 < 1 > 1
28.4.2024 2:33 < 1 > 1
28.4.2024 2:27 < 1 > 1
28.4.2024 2:27 < 1 > 1
28.4.2024 2:26 < 1 > 1
28.4.2024 2:25 < 1 > 1
28.4.2024 2:25 < 1 > 1
28.4.2024 2:24 < 1 > 1
28.4.2024 2:24 < 1 > 1
28.4.2024 2:23 < 1 > 1
28.4.2024 2:22 < 1 > 1
28.4.2024 2:21 < 1 > 1
28.4.2024 2:20 < 1 > 1
28.4.2024 2:19 < 1 > 1
28.4.2024 2:18 < 1 > 1
28.4.2024 2:17 < 1 > 1
28.4.2024 2:17 < 1 > 1
28.4.2024 2:17 < 1 > 1
28.4.2024 2:16 < 1 > 1
28.4.2024 2:15 < 1 > 1
28.4.2024 2:14 < 1 > 1
28.4.2024 2:13 < 1 > 1
28.4.2024 2:13 < 1 > 1
28.4.2024 2:12 < 1 > 1
28.4.2024 2:11 < 1 > 1
28.4.2024 2:10 < 1 > 1
28.4.2024 2:10 < 1 > 1
28.4.2024 2:09 < 1 > 1
28.4.2024 2:08 < 1 > 1
28.4.2024 2:07 < 1 > 1
28.4.2024 2:05 < 1 > 1
28.4.2024 2:05 < 1 > 1
28.4.2024 2:04 < 1 > 1
28.4.2024 2:04 < 1 > 1
28.4.2024 2:03 < 1 > 1
28.4.2024 2:02 < 1 > 1
28.4.2024 1:59 < 1 > 1
28.4.2024 1:59 < 1 > 1
28.4.2024 1:57 < 1 > 1
28.4.2024 1:55 < 1 > 1
28.4.2024 1:53 < 1 > 1
28.4.2024 1:51 < 1 > 1
28.4.2024 1:48 < 1 > 1
28.4.2024 1:47 < 1 > 1
28.4.2024 1:47 < 1 > 1
28.4.2024 1:42 < 1 > 1
28.4.2024 1:41 < 1 > 1
28.4.2024 1:41 < 1 > 1
28.4.2024 1:38 < 1 > 1
28.4.2024 1:35 < 1 > 1
28.4.2024 1:34 < 1 > 1
28.4.2024 1:31 < 1 > 1
28.4.2024 1:29 < 1 > 1
28.4.2024 1:27 < 1 > 1
28.4.2024 1:23 < 1 > 1
28.4.2024 1:21 < 1 > 1
28.4.2024 1:20 < 1 > 1
28.4.2024 1:13 < 1 > 1
28.4.2024 1:12 < 1 > 1
28.4.2024 1:11 < 1 > 1
28.4.2024 1:11 < 1 > 1
28.4.2024 1:09 < 1 > 1
28.4.2024 1:03 < 1 > 1
28.4.2024 1:01 < 1 > 1
28.4.2024 0:59 < 1 > 1
28.4.2024 0:54 < 1 > 1
28.4.2024 0:53 < 1 > 1
28.4.2024 0:52 < 1 > 1
28.4.2024 0:50 < 1 > 1
28.4.2024 0:49 < 1 > 1
28.4.2024 0:47 < 1 > 1
28.4.2024 0:46 < 1 > 1
28.4.2024 0:43 < 1 > 1
28.4.2024 0:42 < 1 > 1
28.4.2024 0:37 < 1 > 1
28.4.2024 0:30 < 1 > 1
28.4.2024 0:23 < 1 > 1
28.4.2024 0:20 < 1 > 1
28.4.2024 0:12 < 1 > 1
28.4.2024 0:11 < 1 > 1
28.4.2024 0:08 < 1 > 1
27.4.2024 23:59 < 1 > 1
27.4.2024 23:58 < 1 > 1
27.4.2024 23:56 < 1 > 1
27.4.2024 23:49 < 1 > 1
27.4.2024 23:40 < 1 > 1
27.4.2024 23:30 < 1 > 1
27.4.2024 23:14 < 1 > 1
27.4.2024 23:10 < 1 > 1
27.4.2024 23:06 < 1 > 1
27.4.2024 23:01 < 1 > 1
27.4.2024 22:51 < 1 > 1
27.4.2024 22:50 < 1 > 1
27.4.2024 22:41 < 1 > 1
27.4.2024 22:41 < 1 > 1
27.4.2024 22:38 < 1 > 1
27.4.2024 22:38 < 1 > 1
27.4.2024 10:23 < Kalevi > Hienoa työtä!
26.4.2024 0:35 < Ivan Tertel > Valtion turvallisuuskomitea KGB on yhteistyössä muiden turvallisuusviranomaisten kanssa toteuttanut viime aikoina toimenpiteitä, joilla on estetty sotilaslennokeilla Liettuan alueelta tehdyt iskut Minskiin ja sen esikaupunkeihin.
25.4.2024 0:41 < Marija Zaharova > Naton sotaharjoitukset lähellä Venäjän rajaa ovat luonteeltaan provokatiiviset. Heidän tehtävänään on tällaisen voimanosoituksen kautta kohdistaa sotilaallista painetta Venäjän federaatioon. Harjoitukset lisäävät mahdollisen sotilaallisen selkkauksen riskiä. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini.
24.4.2024 0:50 < Lahtivatti > Gansta ja räppi yleensäkin ovat homojen musiikkia ja täyttä paskaa. Ostan myös naisten kusiset stringit omaan käyttööni.
23.4.2024 21:49 < Lahtivatti > Perseeseen nussijat ry pitää kevätkokouksen stadissa, tervetuloa kaikki perseeseen nussijat ja runkkarit
23.4.2024 16:48 < Lahtivatti > Lahti on edelleen tunnettu korkeana Hip Hop -mestana. Kaikki elää kuin Chicagon kaduilla, vaikka ghettoja ei näy missään. Gangsta on siis Lahdessa HOT ja rokki on ehdottomasti NOT. Kaikki tämä on nuorison kapinaa puudelinkusettajia vastaan. Lahdessa siis käydään kylmää sotaa nuorten ja puudelinkusettajien välillä.
23.4.2024 0:55 < Hot Hotz > Hi lovers, do you like what you see? Well you can have it, you can have it all. Call 1-500-HOT-HOTZ!!
22.4.2024 21:47 < Asiakas > Kuulin, että penasäätiöiltä voisi saada hyviä apurahoja pitääkö tämä paikkaansa?
22.4.2024 14:36 < Kari Runk > iha ok, mut ootko kattonu simpsonit sarjasta jakson himo läski homer :D siinä esiintyy koko simpsonit perhe eli myös bart simpsons homer poika fanit saavat nauraa ja naurattaahan se tietty myös vaikka homerin läski kuteet ja muut :D kannattaa kattoo nopee
22.4.2024 7:35 < Sampo Päällysaho > Nämä tanskalaiset possun sisä- ja ulkofiletuotteet tulivat tarjolle, koska kohti kesän grillaussesonkia erilaisten sianlihatuotteiden valikoimia kasvatetaan. Lisäksi myyntidatamme näytti, että etenkin edullisemmille tuotteille olisi kysyntää. Se on fakta, jota ei tässä taloustilanteessa voi sivuuttaa.
21.4.2024 9:49 < Myyntiedustaja > Perseeseen nussijat ry pitää kevätkokouksen stadissa, tervetuloa kaikki perseeseen nussijat
20.4.2024 20:53 < Myyntiedustaja > Panospuhdistamo kallis hankinta, mutta halpa käyttökuluiltaan. Meillä on jo viides lietekesä menossa ja puhdistamo ei vaadi sen enempää hoitoa kuin esim. jääkaappi, tosin jääkapin sisäpintoja tarvitsee aika ajoin putsata. Jos haluaa vielä tehostaa fosforin poistoa, kannattaa hankkia puhdistamoon fosforikatalysaattori.
20.4.2024 17:17 < LLAMA > Juha Sipilän veto-oikeus yleisradioon on erittäin poikkeuksellinen. Se on jäänne Kekkosen ajoilta, jolloin Yle oli tiukasti presidentin peukalon alla. Se on myös sananvapauden kannalta arveluttava.” ”Sipilän tapauksessa se näyttää johtavan siihen, että Ylen johdon on pakko myötäillä pääministeriä.” ”Sipilä on sanonut, että jos Ylen uutisointi ei miellytä häntä, hän voi aina vaihtaa toimittajia. Se on pääministerin suusta lausuttuna erittäin kova uhkaus.” Savon Sanomat arvioi, että pääministeri Juha Sipilän (kesk) jääviyskysymykset ovat saaneet jo niin suuret mittasuhteet, että ne alkavat jo haitata hallituksen työskentelyä. ”Asian selvittäminen on tärkeää, mutta samalla olisi tärkeää myös saada työrauha.” ”Asian vatvominen julkisuudessa syö pääministerin arvovaltaa.” ”Jääviyskysymykset eivät koske yksin pääministeriä, vaan jääviyden mahdollisuus on myös kaikilla muillakin ministereillä. Siksi pääministeri Sipilän olisi syytä antaa eduskunnalle perusteellinen selvitys myös ministerien sidonnaisuuksista.”
20.4.2024 17:12 < LLAMA > Ei se ole propagandaa vaan tiedonvälitystä. Kun ei ole muuta tietoa, niin ihmiset uskovat sen mitä YLE kertoo ja se on tietenkin propagandaa.
20.4.2024 13:05 < LLAMA > Juha Sipilän veto-oikeus yleisradion uutisointiin on täysin käsittämätön. Se on sitä jopa keskustalaisen pääministerin tekemäksi. Sipilä on nyt puuttunut jo toistamiseen Yleisradion uutisointiin. Se on vakava asia. Pääministeri ei voi puuttua siihen, mitä hänen johtamansa hallitus tekee. Se on yksiselitteisesti väärin. Pääministeri ei voi myöskään puuttua siihen, mitä hänen johtamansa hallitus jättää tekemättä. Se on yksiselitteisesti väärin. Pääministeri ei voi myöskään puuttua siihen, mitä hänen johtamansa hallitus jättää kertomatta. Se on yksiselitteisesti väärin. Pääministeri ei voi myöskään puuttua siihen, mitä hänen johtamansa hallitus jättää kertomatta hänen omista kytköksistään. Se on yksiselitteisesti väärin. Pääministeri ei voi myöskään puuttua siihen, mitä hänen johtamansa hallitus jättää kertomatta hänen sukulaistensa kytköksistä. Se on yksiselitteisesti väärin. Pääministeri ei voi myöskään puuttua siihen, mitä hänen johtamansa hallitus jättää kertomatta hänen omista kytköksistään.
19.4.2024 21:59 < IDO 59 > Ja myöhän jatketaan!
19.4.2024 16:56 < Askova Pankka > Teen gradua ja käytän lähteenä tätä. Jatkakaa hyvää työtä herrat, rouvat ja siihen väliin putoajat!
19.4.2024 0:55 < Presidentin Kanslia > Ostan naisten kusiset stringit vain omaan käyttööni. Kun meikäpoika rallaa, niin persereikä pallaa...
16.4.2024 22:15 < Presidentin Kanslia > Persaukisia emme kutsuneet Tasavallan Presidentin kutsuvierasjuhliin.
16.4.2024 22:08 < Toivo Sukari > Ei ole tullut kutsua. Ei ole mitään tietoa, keitä sinne on kutsuttu. No, sitä ei tarvitse nyt miettiä, kun ei tullut kutsua. Tuntuisi oudolta, miksi mä en olisi kutsuttujen joukossa. Ei niitä yli 10 000 euroa lahjoittaneita nyt niin montaa ole.
15.4.2024 15:03 < Jouko > Jepso isohkot kiitokset
15.4.2024 0:52 < Vurgholm > Rahaa löytyy. Mitäs siihen sanotte?
14.4.2024 21:55 < Työsuojelupiiritys > Ostetaan perserättejä, kaiken kokoiset käyvät.Mielellään kuukautisvuodollisia ja muutenkin käytetylle vitulle haisevia kuukaustisuojia. Käteismaksu
14.4.2024 1:15 < Työsuojelupiiri > Tykkään haistella akkojen pyörien penkkejä minihame päällä
13.4.2024 20:09 < Työsuojelupiiri > Mies kääntyi ympäri ja uhkasi häntä seurannutta poliisia puukolla, tällöin poliisi joutui ampumaan epäillyn.
13.4.2024 14:57 < Arabia > IDO-tuoteperheemme mallin 59 wc-kulho ei tukkeudu virtsasta eikä ulosteesta.
13.4.2024 9:32 < Nimi muutettu > Juuri saamien tietojen mukaan, joku on paskantanut IDO-59:n tukkoon, eikös olekkin mahtavaa?
12.4.2024 21:45 < 1czy7q > tv9cae
12.4.2024 11:40 < Eläkemiljardit > Ylelle annettu määräraha nousi edellisen vuoden 557 miljoonasta eurosta. Kasvua oli noin 19 miljoonaa euroa, eli runsaat kolme prosenttia. Valtion talousarvion perusteella määräraha on paisumassa tänä vuonna jo yli 595 miljoonaan euroon.
12.4.2024 9:52 < SOK > Ruoan hinta voi ainoastaan nousta. Ne on ne tuottajainhinnat, jotka laskevat.
12.4.2024 0:46 < fingpt3 > Tykkään haistella akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
26.1.2024 23:57 < fingpt3 > Suomen kommunistisen puolueen piirissä näköjään “trotskilaisia” ei olekaan kitketty pois 1960-luvulta alkaneen linjan mukaisesti, vaan päinvastoin: kaikki näyttää olevan päästä pintaan asti vanhoja neukku-umpiossa eläneen punikki-Suomen muinaisjäänteitä ? Eli siellä on 70-luvun komut ja Tiedonantaja -lehden silloiset änkyrätoimittajat jopa 1990-luvun vähemmistökommunistit jo hyvässä sovussa keskenään paasaamassa näitä “vapauden” teorioitaan. Uskontonsa kullakin... Varmaan ovat vieläkin pahvista tehtyinä jossain pölyttymässä nuo vanhat marxilaisuuden oppikirjat näiden kommareiden kirjahyllyissä, joita he sitten voisivat sieltä tarpeen tullen taas vetäistä esiin ? Samaan malliin kuin entisessä itä-Saksassa oli omat painotuotteensa ... Joten ei ihme jos on jo tullut näille komukoille kiire tulla tänne julkiselle puolelle saarnaamaan ja levittämään valheellista propagandaansa.
11.4.2024 0:57 < Journalismi > kävin paskalla, en vetänyt enkä pyyhkinyt
10.4.2024 15:40 < Journalismi > Mihin suuntaan kuula vierii?
09.4.2024 0:09 < Dmitri Peskov > Ukrainan lennokkihyökkäys Zaporozhyen ydinvoimalaan on vaarallinen provokaatio, joka voi johtaa vakaviin kielteisiin seurauksiin. Tämä on erittäin vaarallinen provokaatio. Kansainvälisen atomienergiajärjestön henkilökunnalla, joka on paikalla, oli tilaisuus nähdä nämä hyökkäykset, joten tämä on erittäin vaarallinen käytäntö, jolla on erittäin huonoja, kielteisiä seurauksia tulevaisuudessa.
08.4.2024 9:43 < Valvoja > Nyt Dimi töihin.
08.4.2024 0:44 < Hot Hotz > Call now: 1-500-HOT-HOTZ!!
06.4.2024 20:45 < Viktor Orban > Olen Putinin pierun sieppari
06.4.2024 9:12 < Sergei Shoigu > Neekeri perkele
06.4.2024 0:41 < Sergei Shoigu > Joukkojen lähettäminen Ukrainaan aiheuttaa Ranskalle ongelmia. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini ja että nämä ovat seuraava kohteemme.
05.4.2024 7:24 < Anne > https://www.youtube.com/s horts/w9uarEYQ9rM
05.4.2024 0:50 < Apuraha > Paskansin IDO-59 juuri tukkoon. Mahtava kokemus.
04.4.2024 23:49 < Apuraha > Me allekirjoittaneet ympäristöalan tutkijat kannustamme Suomen hallitusta harkitsemaan kantaansa uudelleen esittämiämme tutkittuja tosiasioita huolella puntaroiden.
04.4.2024 14:36 < KOULUAMPUJA > AMMUTAAN KAIKKI SAATANA
04.4.2024 0:50 < Dmitri Peskov > Tämä ei ole ollenkaan uusi aihe. Monen vuoden ajan niin kutsuttua Havannan syndroomaa on liioiteltu mediassa, ja alusta alkaen siitä on syytetty Venäjää. Kukaan ei ole koskaan julkaissut mitään vakuuttavaa todistusaineistoa näiden perusteettomien syytösten tueksi.
03.4.2024 22:58 < Viertolan koulu > Viertolan koulun kuudetta luokkaa käynyt poika avasi tulen luokkahuoneessa tiistaiaamuna. Hän ampui kolmea oppilasta.
03.4.2024 22:54 < Viertolan koulu > Lasta epäillään murhasta ja kahdesta murhan yrityksestä. Yksi uhreista on kuollut. Kaksi uhreista on vakavasti loukkaantunut.
03.4.2024 15:04 < homo > tykkään pippelesitä
02.4.2024 22:31 < Penan ja siitoimen H > Penan palttoo on täynnä siitoimen siittimestä peräisin olevia spermatahroja
02.4.2024 10:18 < Photograph your loc > isoo pippeli
02.4.2024 1:07 < Hazal > Wolff
01.4.2024 19:31 < Hyvä lehtimies > Lukijan on voitava erottaa tosiasiat sepitteellisestä aineistosta.
01.4.2024 19:27 < Journalismi > Sanokaa vain 'sepite', niin saavumme välittömästi paikalle!
01.4.2024 12:53 < Iso muna neekeri > Mitäköhä virrua nää o
31.3.2024 11:32 < Kukka Hattu Täti > minkähän ikäistä räkänokkaa täällä on??
31.3.2024 2:14 < Jouko Jokinen > Tykkään haistella akkojen pyörien penkkejä minihame päällä
30.3.2024 21:30 < Jouko Jokinen > Luottamukseni Iltalehden ja Hesarin journalismiin on tällä hetkellä sangen matalalla.
30.3.2024 21:27 < Matti Apunen > Pitää muistaa, että Matti Kuusela on ollut omanlaisensa journalisti alusta saakka. Hän on aina liikkunut kaunokirjallisuuden ja perusjournalismin rajaviivalla. Se on ollut hänen tapansa. En pitäisi sitä ainakaan raskauttavana asiana.
30.3.2024 20:32 < Jouko Jokinen > Kyllä sepitekin voi toimia oikein hyvin. Journalismissa on mahdollista kuvitella asioita, ja minusta tuossa on lukijoille selvää, että niin on tehty.
30.3.2024 19:42 < supe > mitäköhän räkänokkia täällä on ??
30.3.2024 15:07 < Matti Kuusela > Joskus totuus piilee niin syvällä, että sen esiin saamiseksi pitää käyttää yllättäviä keinoja, joista runous on yksi parhaista. Koskaan en ole jutuissani vääristellyt haasteltavien sanomisia. Omatuntoni on täysin puhdas niin isänä, pappana, kirjailijana, urheilijana kuin journalistina – ja Aamulehden lukijat kyllä tietävät sen.
28.3.2024 7:16 < Marija Zaharova > Annan neekereiden panna mua vain pyllyyn
28.3.2024 0:01 < Marija Zaharova > Länsimaiden täytyi kiireesti keksiä jotain totuuden piilottamiseksi, joten he turvautuivat Isisiin. Kirjaimellisesti vain muutama tunti iskujen jälkeen länsimaalainen media alkoi levittää tätä versiota totuutena.
27.3.2024 23:31 < Idän ihme > Minne voi laitta penalle mailia
27.3.2024 1:01 < Rehtori Keijo > Haistelen akkojen pyörien penkkejä miniham päällä.
27.3.2024 1:00 < Putin > Kaikki tämän rikoksen tekijät, järjestäjät ja asiakkaat saavat oikeudenmukaisen ja väistämättömän rangaistuksen. Keitä he ovat, kuka tahansa heitä ohjaa. Toistan, me tunnistamme ja rankaisemme kaikkia, jotka seisovat terroristien takana, jotka valmistivat tämän julmuuden, tämän hyökkäyksen Venäjää ja kansaamme vastaan. Kaikki neljä terrori-iskun suoraa tekijää, kaikki ihmisiä ampuneet ja tappaneet, löydettiin ja pidätettiin. He yrittivät piiloutua ja siirtyivät kohti Ukrainaa, jossa heille oli alustavien tietojen mukaan valmistettu ikkuna Ukrainan puolelle ylittääkseen valtionrajan. Kaikkiaan 11 ihmistä pidätettiin. Venäjän liittovaltion turvallisuuspalvelu ja muut lainvalvontaviranomaiset työskentelevät tunnistaakseen ja paljastaakseen koko terroristien rikoskumppanin: ne, jotka toimittivat heille kuljetusta, hahmottivat pakoreitit rikospaikalta, valmiit piilot, asekätköt ja ammuksia. Päätavoite nyt on estää tämän verilöylyn takana olevia tekemästä uusia rikoksia.
26.3.2024 18:55 < Hra. wordwrap() > Minä tulin hätiin!
26.3.2024 17:30 < Nipa > Kuka siellä huutelee
26.3.2024 16:23 < Rehtori Keijo > Mää kerron sun äidille, että runkkaat ja vedät poski sauhuja huoran penikka
26.3.2024 15:48 < Smarket > Tule nytten diili tänne tai koule
26.3.2024 15:47 < Teo > E
26.3.2024 15:47 < Smarket > Mistä sinä olet mies minä huumediili ei näy missään
26.3.2024 10:17 < pulauta > paska talo
26.3.2024 10:16 < Photograph your loc > Photograph your local culture, help Wikipedia and win!Riduci [nascondi] Partecipa alle due iniziative del mese di marzo! L'iniziativa di scrittura Donne maggiori di diciassette · Il concorso fotografico Wiki Loves Pesto Genovese 2024 Benvenuti su Wikipedia L'enciclopedia libera e collaborativa Clicca qui per sfogliare l'indice delle voci! Sfoglia l'indice Clicca qui per consultare il sommario dei vari argomenti!Consulta il sommario Clicca qui per navigare tra i portali tematici! Naviga tra i portali tematici 1 855 883 voci in italiano Versione per dispositivi mobili Vetrina Tolomeo Filadelfo (in greco antico: Πτολεμαῖος Φιλάδελφος?, Ptolemaîos Philádelphos; in egizio: ptwlmys, ptolemys; Coo, 308 a.C. – gennaio 246 a.C.), chiamato nella storiografia moderna Tolomeo II, è stato un faraone egizio appartenente al periodo tolemaico, secondo sovrano della dinastia, co-reggente dal 285 a.C. e unico monarca dal 282 a.C. alla sua morte. Dopo essere succeduto al padre sul trono d'Egitto e aver sposato la sorella Arsinoe II, Tolomeo fu parte attiva in molte guerre, cercando di espandere il suo dominio in Anatolia, Siria, Cirenaica e Grecia: combatté la prima guerra siriaca (274-271 a.C.), la guerra cremonidea (268-261 a.C.) e la seconda guerra siriaca (260-253 a.C.), oltre che altri scontri minori, riuscendo a conquistare territori in Anatolia e a ottenere varie alleanze con le città-stato e le leghe greche, opponendosi all'impero seleucide e al regno di Macedonia. Negli ultimi anni cercò di riappacificarsi con il fratellastro Magas, re di Cirene, e di risollevare l'economia e la movimentazione culturale del suo regno, dopo lunghi periodi bellici. Durante il suo regno furono promosse varie riforme volte al miglioramento dell'economia, cercando di dare più potere all'autorità statale togliendolo ai centri religiosi. Inoltre sotto Tolomeo II Alessandria diventò un grande centro dell'epoca ellenistica, grazie alla istituzione dei giochi tolemaici e alla forte spinta culturale data dalla Biblioteca e dal Museo. Leggi la voce · Tutte le voci in vetrina Voci di qualità L'Apollo 8 fu la seconda missione con equipaggio del programma spaziale statunitense Apollo. La navicella venne lanciata il 21 dicembre 1968 e divenne la prima con a bordo degli uomini a lasciare l'orbita della Terra, a raggiungere la Luna, ad orbitare intorno ad essa e tornare in sicurezza sulla Terra. I tre astronauti membri dell'equipaggio - il comandante Frank Borman, il pilota del modulo di comando James Lovell e il pilota del modulo lunare William Anders - divennero pertanto i primi esseri umani ad uscire dalla gravità terrestre, a poter osservare la Terra nella sua interezza, ad entrare nel campo gravitazionale di un corpo celeste diverso dalla Terra (la Luna), a vedere con i propri occhi il lato nascosto della Luna, ad essere testimoni di un'alba terrestre e a rientrare nel campo gravitazionale terrestre. Per il lancio, la missione utilizzò il razzo Saturn V, al suo terzo volo, il primo con equipaggio. Fu il primo lancio con equipaggio effettuato dal Kennedy Space Center, Florida, situato nei pressi della Cape Canaveral Air Force Station. Originariamente prevista per l'inizio del 1969 come una missione in orbita terrestre media per testare il modulo lunare e il modulo di comando, il profilo venne modificato nell'agosto del 1968 verso l'obiettivo più ambizioso, anche perché il modulo lunare non era ancora pronto per il primo volo. Ciò determinò un accorciamento di due o tre mesi rispetto a quanto inizialmente previsto della durata di addestramento e preparazione dell'equipaggio. L'Apollo 8 impiegò tre giorni per raggiungere la Luna. Orbitò intorno ad essa dieci volte nel corso di 20 ore, durante le quali l'equipaggio effettuò una trasmissione televisiva in occasione della vigilia di Natale durante la quale lessero i primi 10 versetti del libro della Genesi. All'epoca, la trasmissione risultò il programma televisivo più osservato della storia. Il successo della missione Apollo 8 aprì la strada all'Apollo 11 che portò a termine l'obiettivo del presidente americano John F. Kennedy di portare un uomo sulla superficie lunare prima della fine degli anni sessanta. Gli astronauti dell'Apollo 8 fecero il loro ritorno sulla Terra il 27 dicembre 1968, quando la loro navicella spaziale ammarò nel nord dell'Oceano Pacifico. Leggi la voce · Tutte le voci di qualità Lo sapevi che... Il lago Ex SNIA - Viscosa, più brevemente lago Ex SNIA o lago Bullicante, è uno specchio d'acqua di Roma, alimentato dalle acque sorgive dell'antico fosso della Marranella. È ubicato nel V Municipio capitolino, nella parte orientale della città. La sua genesi, del tutto accidentale, risale agli anni novanta del Novecento e si deve agli avventati lavori di sbancamento in un c
26.3.2024 10:15 < l > Photograph your local culture, help Wikipedia and win!Riduci [nascondi] Partecipa alle due iniziative del mese di marzo! L'iniziativa di scrittura Donne maggiori di diciassette · Il concorso fotografico Wiki Loves Pesto Genovese 2024 Benvenuti su Wikipedia L'enciclopedia libera e collaborativa Clicca qui per sfogliare l'indice delle voci! Sfoglia l'indice Clicca qui per consultare il sommario dei vari argomenti!Consulta il sommario Clicca qui per navigare tra i portali tematici! Naviga tra i portali tematici 1 855 883 voci in italiano Versione per dispositivi mobili Vetrina Tolomeo Filadelfo (in greco antico: Πτολεμαῖος Φιλάδελφος?, Ptolemaîos Philádelphos; in egizio: ptwlmys, ptolemys; Coo, 308 a.C. – gennaio 246 a.C.), chiamato nella storiografia moderna Tolomeo II, è stato un faraone egizio appartenente al periodo tolemaico, secondo sovrano della dinastia, co-reggente dal 285 a.C. e unico monarca dal 282 a.C. alla sua morte. Dopo essere succeduto al padre sul trono d'Egitto e aver sposato la sorella Arsinoe II, Tolomeo fu parte attiva in molte guerre, cercando di espandere il suo dominio in Anatolia, Siria, Cirenaica e Grecia: combatté la prima guerra siriaca (274-271 a.C.), la guerra cremonidea (268-261 a.C.) e la seconda guerra siriaca (260-253 a.C.), oltre che altri scontri minori, riuscendo a conquistare territori in Anatolia e a ottenere varie alleanze con le città-stato e le leghe greche, opponendosi all'impero seleucide e al regno di Macedonia. Negli ultimi anni cercò di riappacificarsi con il fratellastro Magas, re di Cirene, e di risollevare l'economia e la movimentazione culturale del suo regno, dopo lunghi periodi bellici. Durante il suo regno furono promosse varie riforme volte al miglioramento dell'economia, cercando di dare più potere all'autorità statale togliendolo ai centri religiosi. Inoltre sotto Tolomeo II Alessandria diventò un grande centro dell'epoca ellenistica, grazie alla istituzione dei giochi tolemaici e alla forte spinta culturale data dalla Biblioteca e dal Museo. Leggi la voce · Tutte le voci in vetrina Voci di qualità L'Apollo 8 fu la seconda missione con equipaggio del programma spaziale statunitense Apollo. La navicella venne lanciata il 21 dicembre 1968 e divenne la prima con a bordo degli uomini a lasciare l'orbita della Terra, a raggiungere la Luna, ad orbitare intorno ad essa e tornare in sicurezza sulla Terra. I tre astronauti membri dell'equipaggio - il comandante Frank Borman, il pilota del modulo di comando James Lovell e il pilota del modulo lunare William Anders - divennero pertanto i primi esseri umani ad uscire dalla gravità terrestre, a poter osservare la Terra nella sua interezza, ad entrare nel campo gravitazionale di un corpo celeste diverso dalla Terra (la Luna), a vedere con i propri occhi il lato nascosto della Luna, ad essere testimoni di un'alba terrestre e a rientrare nel campo gravitazionale terrestre. Per il lancio, la missione utilizzò il razzo Saturn V, al suo terzo volo, il primo con equipaggio. Fu il primo lancio con equipaggio effettuato dal Kennedy Space Center, Florida, situato nei pressi della Cape Canaveral Air Force Station. Originariamente prevista per l'inizio del 1969 come una missione in orbita terrestre media per testare il modulo lunare e il modulo di comando, il profilo venne modificato nell'agosto del 1968 verso l'obiettivo più ambizioso, anche perché il modulo lunare non era ancora pronto per il primo volo. Ciò determinò un accorciamento di due o tre mesi rispetto a quanto inizialmente previsto della durata di addestramento e preparazione dell'equipaggio. L'Apollo 8 impiegò tre giorni per raggiungere la Luna. Orbitò intorno ad essa dieci volte nel corso di 20 ore, durante le quali l'equipaggio effettuò una trasmissione televisiva in occasione della vigilia di Natale durante la quale lessero i primi 10 versetti del libro della Genesi. All'epoca, la trasmissione risultò il programma televisivo più osservato della storia. Il successo della missione Apollo 8 aprì la strada all'Apollo 11 che portò a termine l'obiettivo del presidente americano John F. Kennedy di portare un uomo sulla superficie lunare prima della fine degli anni sessanta. Gli astronauti dell'Apollo 8 fecero il loro ritorno sulla Terra il 27 dicembre 1968, quando la loro navicella spaziale ammarò nel nord dell'Oceano Pacifico. Leggi la voce · Tutte le voci di qualità Lo sapevi che... Il lago Ex SNIA - Viscosa, più brevemente lago Ex SNIA o lago Bullicante, è uno specchio d'acqua di Roma, alimentato dalle acque sorgive dell'antico fosso della Marranella. È ubicato nel V Municipio capitolino, nella parte orientale della città. La sua genesi, del tutto accidentale, risale agli anni novanta del Novecento e si deve agli avventati lavori di sbancamento in un c
26.3.2024 10:15 < teemuteemuteemuteemu > teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu
26.3.2024 10:15 < teemuteemuteemuteemu > teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu
26.3.2024 10:14 < teemuteemuteemuteemu > teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu
26.3.2024 10:14 < teemu > teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu teemuteemuteemuteemuteemu
26.3.2024 10:11 < teo > haistakaa vittu
26.3.2024 1:02 < Putin > Kaikki tämän rikoksen tekijät, järjestäjät ja asiakkaat saavat oikeudenmukaisen ja väistämättömän rangaistuksen. Keitä he ovat, kuka tahansa heitä ohjaa. Toistan, me tunnistamme ja rankaisemme kaikkia, jotka seisovat terroristien takana, jotka valmistivat tämän julmuuden, tämän hyökkäyksen Venäjää ja kansaamme vastaan. Kaikki neljä terrori-iskun suoraa tekijää, kaikki ihmisiä ampuneet ja tappaneet, löydettiin ja pidätettiin. He yrittivät piiloutua ja siirtyivät kohti Ukrainaa, jossa heille oli alustavien tietojen mukaan valmistettu ikkuna Ukrainan puolelle ylittääkseen valtionrajan. Kaikkiaan 11 ihmistä pidätettiin. Venäjän liittovaltion turvallisuuspalvelu ja muut lainvalvontaviranomaiset työskentelevät tunnistaakseen ja paljastaakseen koko terroristien rikoskumppanin: ne, jotka toimittivat heille kuljetusta, hahmottivat pakoreitit rikospaikalta, valmiit piilot, asekätköt ja ammuksia. Päätavoite nyt on estää tämän verilöylyn takana olevia tekemästä uusia rikoksia.
25.3.2024 20:05 < teo > Äitii, tuu pyyhkiin
25.3.2024 15:27 < teo > haistakaa vittu
23.3.2024 8:17 < Dmitri Peskov > pumpattava barbara on nyt nussittu puhki, mitenkä se paikataan?
23.3.2024 1:00 < Dmitri Peskov > Olemme sodassa. Ukrainalla ei ole mitään oikeutta hyökätä Venäjälle.
20.3.2024 23:57 < SAK > Kun meikäpoika rallaa, niin persereikä pallaa.
20.3.2024 23:56 < SAK > Haistelen akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
20.3.2024 16:34 < SAK > haistelkaa kuukautis vittuja
20.3.2024 16:18 < SAK > Nostimme esiin tukilakkoihin liittyvät kysymykset ja lakkorangaistuksiin liittyvät kysymykset.
19.3.2024 16:14 < paska.fi > Haiseeko sunkin pierut kortongille??
18.3.2024 11:55 < teo > haistakaa vittu
18.3.2024 0:56 < Putin > Länsimaiden joukkojen läsnäolo Ukrainassa voisi ajaa maailman kolmannen maailmansodan partaalle. Mitä tulee herra Navalnyihin, kyllä, hän kuoli. Se on surullinen tapaus.
17.3.2024 20:40 < asiakas > Olen ryypännyt koko viikonlopun keskikaljaa ja nyt kiertää mahassa. Huomenna lähden heti herättyäni penasäätiön toimistolle täyttämään toimeentulohakemusta
17.3.2024 0:58 < KirkonUlkomaanavunsa > kävin paskalla, en vetänyt enkä pyyhkinyt
16.3.2024 18:09 < KirkonUlkomaanavunsa > Vuoden 2014 keräyksellä tuetaan saattohoitotyötä Suomessa ja alkuperäiskansojen ihmisoikeuksia Guatemalassa.
13.3.2024 20:32 < Timo Nevaranta > kävin paskalla, en vetänyt enkä pyyhkinyt
13.3.2024 14:09 < Timo Nevaranta > Aika usein on sillä lailla, että politiikassa ja yhteiskunnassa kaikista äänekkäimpiä toimijoita ei yleensä kannata kuunnella. Mutta nyt näyttää siltä, että Suomessa on siirrytty vähän sellaisiin aikoihin, että ne äänekkäimmät todella sanovat, mistä on kyse ja miten toimitaan seuraavaksi.
13.3.2024 0:54 < Riku Aalto > Ostan naisten kusiset stringit omaan käyttööni.
12.3.2024 16:23 < Riku Aalto > Ihan sama, mulla on nii hyvä palkka, köyhät
12.3.2024 14:04 < Riku Aalto > Kaikki työnantajat, jotka kieltäytyvät maksamasta palkkaa seitsemältä päivältä, haastetaan oikeuteen. Palkat peritään oikeusteitse korkojen kera. Tämä on se vähimmäishinta, jonka työnantaja maksaa, jos hän noudattaa annettua ohjeistusta.
12.3.2024 0:46 < Hot Hotz > Hi lovers, do you like what you see? Well you can have it, you can have it all. Call now 1-500-HOT-HOTZ!!
11.3.2024 22:32 < Asiakas > Huomenna on uusi yritys päästä asioimaan penasäätiöiden toimistoon. Ongelmaksi saattaa vain muodostua se, kun olen tässä kalsareiden kuivumista odotellessa juonut todella monta kaljaa ja kalja laittaa vatsani aina löysälle, että toivottavasti ei käy niin kuin viimeksi
11.3.2024 1:00 < Vakuutusyhtiö If > Tykkään haistella akkojen pyörien penkkejä minihame päällä ja korkkarit jalassa. Kun meikäpoika rallaa, niin persereikä pallaa.
10.3.2024 15:35 < Vakuutusyhtiö If > Vakuutusyhtiö If vaati teiniltä korvauksia tämän aiheuttamasta vahingosta.
10.3.2024 14:48 < Pienet on panokset > Elintarviketeollisuusliit to on vastustanut muutosta, sillä Suomessa on toimiva kierrätys ja muutoksesta syntyisi satojen eurojen lisäkustannuksia.
10.3.2024 13:17 < Aarno > Ostan naisten kusiset stringit vain omaan käyttööni, tykkään myös haistella akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
10.3.2024 11:42 < Asiakas > Kävinpä asioimassa penasäätiöiden toimistolla, kun yhtäkkiä alkoi tuntumaan peräpäässä kovaa painetta ja sitten se purkautuikin valtavalla paineella ja ripulit jysähti pitkin toimitilojen seiniä. Kyllä niin nolotti ja luikin äkkiä tieheni. Pääsin onneksi takaisin kelan kustantamaan korsuuni ja nyt ripulista sotkeutuneet vaatteeni pyörii kelan kustantamassa pyykkikoneessa
10.3.2024 2:40 < Aarno Laitinen > Jos vähänkin viitsii perehtyä tupakkatutkimuksiin, niistä saa viestin, että kovakin polttaja elää vain kolme vuotta vähemmän kuin tupakoimaton. Kuinka paljon se johtuu tupakasta ja kuinka paljon muista väkevistä elintavoista, jää epäselväksi. Mutta jos tupakanpolton seuraus on se, että olen kolme vuotta lyhyemmän ajan Koskelan sairaskodissa laskemassa alleni, niin mieluummin lyhennän elämääni sieltä ikävästä loppupäästä.
10.3.2024 0:53 < Rehtori Keijo > Ostan naisten kusiset stringit vain omaan käyttööni, tykkään myös haistella akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
08.3.2024 8:36 < Erme > Pappa betalar
08.3.2024 5:22 < Dmitri Peskov > Äitii, misä oot?
07.3.2024 22:51 < Dmitri Peskov > Emme tule enää hyväksymään kritiikkiä demokratiaamme kohtaan. Lausuntoja, joiden mukaan se ei ole sellainen kuin sen pitäisi olla. Meidän demokratiamme on kaikista paras.
07.3.2024 13:19 < Margarita Simonjan > Paskansin IDO-59:n tukkoon, mahtavaa
06.3.2024 22:35 < Margarita Simonjan > Armenian nuorison on ymmärrettävä, että Pašinjan on Armenian kansan petturi ja johtaa Armenian täydelliseen tuhoon, jos hän pysyy vallassa. Aivan kuten ei ole enää Karabahia siinä muodossa, kuin armenialaiset sellaisen halusivat. Armeniaa ei tule olemaan lainkaan olemassa, tulette näkemään.
06.3.2024 22:34 < Veronmaksajat > Ay-liike tukee tuhoisaa wokea ja vasemmistopolitiikkaa. Veronmaksajat eivät tue tätä Ay-liikkeen paskahousujen lakkosirkusta.
06.3.2024 20:29 < Riku Aalto > Hallitus ei pääse työmarkkinakriisiä pakoon sillä, että se työntää päänsä hiekkaan ja vertaa ammattiyhdistysliikettä rikollisjärjestöön.
06.3.2024 20:00 < Kansannousu > Puolassa on kohta sisällissota, mutta YLEisradion uutiskynnystä se ei ylitä :$
06.3.2024 13:55 < Nössö > Hametta korville ja korkkarit kattoon
05.3.2024 19:56 < ff > ff
04.3.2024 23:30 < ff > fff
04.3.2024 22:57 < gjgj > gjg
23.2.2024 5:14 < Sisäkumi puhki > Miksi on lestoja, neekereitä, hinttejä ja lepsoja?
22.2.2024 23:08 < Dmitri Medevedev > Odessa, tule kotiin. Olemme odottaneet Odessaa Venäjällä kaupungin historian takia, ihmiset, jotka asuvat siellä ja mitä kieltä he puhuvat. Se on meidän venäläinen kaupunkimme
21.2.2024 21:41 < Nimi muutettu > Haistelen akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
21.2.2024 19:58 < Nimi muutettu > Mee töihin
21.2.2024 18:55 < Evira > Sirkkojen sekoittuminen pastan tuotantoketjuun on aivan normaalia elintarviketeollisuutta eikä meillä siten ole lausuttavaa asiasta.
19.2.2024 22:49 < Putin > Ukraina on elämän ja kuoleman kysymys Venäjälle. Heille tässä on kyse taktisten asemien parantamisesta. Mutta meille tämä on kohtalo. Tämä on elämän ja kuoleman kysymys. Se, toimiiko se ydinasedoktriini, ei ole minun tehtäväni arvioida.
19.2.2024 13:13 < AP > Ei se köyhyys hauskaa ole, vaikka se naurattaakin.
19.2.2024 13:13 < AP > Rahaa on!
17.2.2024 14:32 < Sergei Lavrov > Tykkään haistella akkojen pyörien penkkejä minihame päällä ja korkkarit jalassa. Kun meikäpoika rallaa, niin persereikä pallaa.
17.2.2024 8:45 < Doktriini > Lieköhän ydinkärjet jo varastettu :$
16.2.2024 13:47 < Kemijoki Oy > Investointipäätöstä laskiessa on huomioitava, ettei mikroprosessoritekniikka tai puolijohdeteollisuus lakkoile työrauhan aikana, myös kahvisopimuksen kustannukset on hyvä laskea mukaan.
16.2.2024 13:38 < Sergei Lavrov > Neekerit ja hintit runkkaa mulle
15.2.2024 22:58 < Energiateollisuus Ry > Kun meikäpoika rallaa, persereikä pallaa...
15.2.2024 22:57 < Sergei Lavrov > Länsi ei tarjoa realistista diplomaattista ratkaisua Ukrainan konfliktiin, koska Yhdysvallat ja sen liittolaiset pyrkivät edelleen aiheuttamaan strategisen tappion Moskovalle. Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat kuitenkin edelleen sitoutuneet käymään hybridisotaa kaikkia vastaan, joka asettaa etusijalle kansalliset etunsa, mistä on osoituksena jatkuva Ukrainan konflikti. Kun otetaan huomioon, että meille sodan julistaneet eivät tarjoa vakavia ehdotuksia eivätkä ole halukkaita kunnioittamaan etujamme ja paikan päällä olevaa todellisuutta, on varmasti mahdotonta päästä sopimukseen neuvottelupöydässä. Tällaista skenaariota ei ole odotettavissa.
15.2.2024 14:43 < Säteilyturvakeskus > Tieteelliseessä skenaarioihin perustuvassa todennäköisyyslaskennas sa emme voi jättää huomioimatta henkilöstön poikkeusjärjestelyjen vaikutusta laskentatoimessa käytettäviin muuttujiin.
15.2.2024 14:20 < Teollisuuden Voima > Me nussitaan toisiamme täällä perseeseen
15.2.2024 10:57 < Teollisuuden Voima > Jos laitoksella tulisi jokin ei-turvallisuuteen liittyvä vikatilanne ja siihen tarvittaisiin näitä (lakossa olevia) työntekijöitä, niin voi olla, että sitten tulisi tilanne, että joutuisimme ajamaan tuotannon alas.
15.2.2024 8:55 < Teollisuuden Voima > Lienee perusteltua kiinnittää huomiota myös kahvisopimuksen ehtoihin.
15.2.2024 8:17 < Tuomo > Hyi
14.2.2024 23:01 < Rehtori-Keijo > Tykkään haistella akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
14.2.2024 14:00 < Fingrid > Muistuttaisimme SAK:ta siitä, ettei tuontisähköllä voida korvata verkostamme katoavaa inertiaa.
14.2.2024 13:54 < Kemijoki Oy > Ei pidä myöskään väheksyä vesivoimayksiköidemme verkosta putoamisen vaikutusta taajuuden vakauteen.
14.2.2024 9:32 < Teollisuuden Voima > On syytä muistaa, että kaikki poikkeavat ydinlaitostapahtumat ovat välillisesti yhteydessä säteilyturvallisuuteen.
14.2.2024 5:36 < Rehtori-Keijo > Mää kerron sun äidille, että imppaat pensiiniä ja käytät minihametta
13.2.2024 21:33 < Rehtori-Keijo > Äänestin Pekka Haavistoa, koska tuen wokea oikein kovasti.
13.2.2024 21:32 < Äänestäjät > Ilmassa on suuren juhlan tuntua Pekka Haaviston kolmannen vaalitappion ansiosta. Teimme mitä lupasimme ja Caruna Pekka hävisi vaalit. Toivottavasti emme kuule enää koskaan mitään Haavistosta.
13.2.2024 13:46 < Stubb > Haluan kiittää teitä jokaista siitä, että olette olleet kampanjanssa mukana. Stubbilassa, flaikkuja jakamalla tai kampanjaa _rahoittamallla_. Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista.
13.2.2024 13:41 < Stubb > Ensimmäinen asia mitä haluan tehdä, on kiittää jokaista suomalaista äänestäjää. Demokratia voitti tänään.
13.2.2024 13:35 < Energiateollisuus Ry > Vaadimme, että SAK:n luotsaamat työrauhan aikaiset poliittiset lakot ydinvoimalaitosyksiköill ämme kirjataan virallisiksi ydinlaitostapahtumiksi INES-asteikolle
12.2.2024 18:59 < Nestle > Oikeus pohjaveden ottamiseen voidaan antaa tavanomaista kiinteistökohtaista käyttöä, yhdyskunnan vesihuollon järjestämistä tai muuta yleistä tarvetta varten taikka sellaista teollista tai taloudellista toimintaa varten, jolle pohjaveden saaminen on erityisen tärkeää.
12.2.2024 15:01 < Rehtori-Keijo > Mää kerron sun äidille, että haistelet sen kusisia/paskasia stringejä
12.2.2024 14:59 < Antony Blinken > Yhdysvallat odottaa kahdenvälisten suhteidemme vahvistamista ja yhteistyötä transatlanttisen rauhan ja vaurauden varmistamiseksi
12.2.2024 14:54 < Maanmittauslaitos > Muistakaamme, että myös pohjavesi voidaan erottaa omaksi kiinteistörekisteriyksik ökseen.
11.2.2024 22:56 < Äänestäjät > Me teimme sen, minkä lupasimme. Pekka Haavisto hävisi kolmannen kerran presidentinvaalit. Ilon ja onnen päivä.
11.2.2024 14:19 < Vurgholm > https://noodlemagazine.co m/watch/-170353206_456239 104
11.2.2024 10:21 < FIMEA > Tietoa etsiessään kannattaa aina ensimmäiseksi tarkastaa sivujen ylläpitäjä ja arvioida sen mukaan tiedon luotettavuutta. Mikäli sivuilta ei löydy selkeästi ylläpitäjän tietoja, voi tiedonlähteen luotettavuutta pitää arveluttavana.
11.2.2024 10:18 < FIMEA > Kuka vain voi ylläpitää internetissä lääkkeisiin liittyviä sivustoja, eikä yksityishenkilöiden tai yhteisöjen kertomilla tiedoilla välttämättä ole luotettavaa ja tieteellistä tutkimusta väitteidensä takana.
11.2.2024 9:29 < Valvira > Päihdehoito ja päihdekuntoutus, jossa asiakkaat ovat kuntoutuksen ajan ympäri vuorokauden ja yksikössä on riittävästi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöitä, on aina sosiaalihuoltolain mukaista luvanvaraista laitoskuntoutusta. Kyseessä on laitoskuntoutus riippumatta siitä, millä hoitomenetelmällä kuntoutusta yksikössä toteutetaan, mukaan lukien mm. Minnesota-malli, Myllyhoito ja 12-askeleen ohjelma.
11.2.2024 9:09 < Harri Livén > Kasvattajan taloudellisella tilanteella ei ole merkitystä tuen saamiseen eikä sen määrään, Livén summaa.
11.2.2024 9:00 < Lesta-Petteri > Takavetosen auton pölykapselit ei käy etuvoiseen autoon
11.2.2024 8:32 < Juha Lestanen > Tärkeintä ei ole puolue, järjestelmä tai talous. Ne ovat kaikki parhaimmillaan keinoja ja välineitä. Ohjelmamme ydin on arvokas ihminen itsessään ja yhteisöissään, tulevaisuuden ihmisen hyvä elämä ja sen edellytykset.
10.2.2024 22:58 < Äänestäjät > Huomenna Haavistoa odottaa kolmas pettymys presidentinvaaleissa ja voi alkaa tehdä voittopuhetta Stubbille.
10.2.2024 22:43 < HAAVIston Pekka > https://vaalit.fi/en/info rmation-about-the-preside ntial-election-in-arabic
10.2.2024 18:35 < Joustava moraalikäs > Huomasin, että lestadiolaisuuden käsitteessä, siihen liittyy tämä syntikäsitys, että yrittäjyydessä synnit menee jännästi eri kategoriassa. Jumalan valtakuntaa uhkaavat synnit on pahempia kuin synnit, jotka on virallisenkin käsityksen mukaan väärintekoja, mutta ne ei uhkaa sitä valtakuntaa, niin niihin suhtaudutaan eri tavalla. (- -) Jos jotenkin vähän on vilpillisesti tai rajattomasti toimii, niin ei se ole niin vakavaa, kunhan ei lähde Jumalan valtakuntaa parjaamaan. Jos osaa sopivasti esittää katuvaa tai myötämielistä siihen suuntaan, niin seuraukset ei ole kovinkaan kummoisia
10.2.2024 18:05 < Juha Lestanen > SRK teki vuonna 2011 sisäisen selvityksen liikkeen piirissä tapahtuneista lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä ja luovutti selvityksen poliisin käyttöön. Osa rikoksista oli jo vanhentunut. Vuonna 2012 julkaistiin kirja nimeltä "Maijan tarina", joka kertoo vanhoillislestadiolaisess a perheessä kasvaneen ja seksuaalisesta hyväksikäytön uhrin elämäntarinan.
09.2.2024 20:24 < Rehtori-Keijo > Mee töihin huoran penikka neekeri
09.2.2024 18:30 < Sergei Lisovski > Munainvestointi maksaa itsensä takaisin noin 12–15 vuodessa. Mutta jos hallitus avaa rajat vain siksi, että viranomaisten on nopeasti raportoitava, että ongelma on ratkaistu, niin tietenkään kukaan ei investoi muniin.
09.2.2024 17:14 < Sergei Lisovski > Tuontimunien osto itsessään ei pysty alentamaan hintaa, ellei nyt puhuta sadoista miljoonista munista. Mutta maailmassa ei yksinkertaisesti ole ilmaisia munia
09.2.2024 10:22 < vt > Minkäs sille mahtaa kun tilastoja vahtaa
07.2.2024 22:53 < Energiateollisuus Ry > Pakkasen kunniaksi ajattelimme pistää pari ydinvoimalaa seis, joten sähkön hinta tulee nousemaan. Kylmä viima on luvassa myös sähkön käyttäjille lompakkoon.
07.2.2024 19:55 < Virtsa Head > Mee töihin
06.2.2024 20:15 < alkokissa > minulla on al-holi onghelma
05.2.2024 15:17 < Ksalol > Ksalolin kohdalla vain yksi näyte yhdeksästä sisälsi jotain muuta kuin alpratsolaamia.
03.2.2024 8:38 < Potilasasiamies > Älkää huoliko, ei minua ole edes olemassa heitä Teille lähettää!
03.2.2024 8:31 < Potilasvakuutuskesku > Meidän luoksemme on turha raahautua, vaikka joku raaja vielä sattuisikin liikahtamaan.
03.2.2024 8:19 < Kyykkyliike Oy > Meillä ei ole tarvetta JulkiTerhikin listoilla hääriä
03.2.2024 7:02 < Vurgholm > Näin kun neekeriltä potkittiin hampaat sisään, mahtava kokemus
03.2.2024 2:03 < Matti Vestman > Miten lääkäreillä voisi olla osaamista, kokemusta ja rohkeutta tehokkaasta tuloksia tuottavasta kuntoutuksesta? Ei mitenkään, sillä hyvin monella fysioteraupetillakaan ei osaamista ole. Jos fyssareiden ammattikuntaan tulisi aiheeseen lisää viisautta, niin luulisin sen siirtyvän myös lääkäreiden korviin ja käytäntöihin.
03.2.2024 2:01 < Matti Vestman > Teen päivittäin edellä mainittujen ongelmien hoitoa ja olen jo pitkään seurannut ja ihmetellyt lääkäreiden ohjeistuksia. Lääkärit esimerkiksi neuvovat, ettei aikuisten pidä tehdä syväkyykkyjä. Ja kun selkä on kipeä, lääkärit neuvovat ihmisiä käymään lenkillä.
03.2.2024 2:00 < Matti Vestman > Miksei lääkäreiden ohje ole, että lihasvoimaharjoittelua pitää lisätä? Eivätkö lääkärit ymmärrä tätä?
02.2.2024 7:16 < Taneli > Terkeleus kaikille rahedit
01.2.2024 21:56 < Kela > Emme ole velkaa kenellekään. Emmekä aio maksaa myöskään.
01.2.2024 13:47 < Kela Neekeri > Mikksi kela ei maksanu mulle rahojani tänää?? Ovat nyt velka minulle, 6000€
31.1.2024 21:55 < Äänestäjät > Pidämme huolen, että Stubb voittaa vaalit. Myös linnanjuhlien kannalta.
31.1.2024 16:04 < Kari Uoti > Olen nostanut päämieheni puolesta kanteen Helsingin käräjäoikeudessa, jossa valtion - siis Petteri Orpon - menettelyä vaaditaan lopetettavaksi, koska se täyttää kidutusartiklan rikkomisen.
31.1.2024 13:51 < luikku > Näin ku neekeri pyyhki paskasen perseesnä hotellin verhoihin
31.1.2024 12:54 < Lihatiedotus > Lisäksi yhdistys välittää tietoa lihan hyvästä ravintosisällöstä ja käyttömahdollisuuksista monipuolisen ruokavalion osana.
31.1.2024 10:24 < HAAVIsto > Nappaamme isännättömät äänet - Vaikka ylenkatsomme siistijöitä.
30.1.2024 20:25 < PenaIsse > minä äänestin li anderssonia. ketä te äänestitte
29.1.2024 21:51 < Äänestäjät > Pidämme kyllä huolen siitä, ettei tuo tule toteutumaan. Äänestämme Stubbin voittoon.
29.1.2024 16:33 < Pekka > Kohta päästään kampaajakullan kanssa linnaan!
28.1.2024 21:43 < Rehtori-Keijoi > Paskansin eilen aromipesään ja se oli vielä tänäänkin ihan tuoretta rapulapaskaa
23.1.2024 13:52 < Rehtori-Keijo > minulla ei ole ajantasaista tietoa käteenvedon (arm wrestling) SM-kilpailuista tai niiden tuloksista. Käteenvetoon liittyvät kilpailut ja niiden järjestäjät vaihtelevat ajan ja paikan mukaan. Jos olet kiinnostunut tietämään ajankohtaisia tietoja käteenvedon SM-kilpailuista, suosittelen tarkistamaan liikuntajärjestöjen, käteenvedon yhdistysten tai muiden lajiin liittyvien organisaatioiden virallisilta verkkosivuilta tai sosiaalisista medioista. Heillä on yleensä tietoa tulevista tapahtumista ja kilpailuista.
22.1.2024 22:49 < Karen > Päivittäkää tupakoiden hintoja edes joskus. Helvetin idiootit, hinnan useita vuosi jäljessä ja nousseet todella rajusti.
21.1.2024 13:49 < Random Potikka > tekevälle sattuu
20.1.2024 7:03 < PUTIIN > Sain Ludmilan kuukautis pikkuhousut, ja ne haisee ihan käytetylle vitulle sekä raikkaalle paskalle
16.1.2024 19:10 < Putin > Heidän vastahyökkäyksensä ei ainoastaan epäonnistunut, vaan aloite on täysin Venäjän joukkojen käsissä. Jos tämä jatkuu, Ukraina kokee korjaamattoman takaiskun. No jos he eivät halua neuvotella, älkööt!.
16.1.2024 19:08 < Putin > Yhdysvalloissa viime vaalit väärennettiin kirjeäänestyksellä... He ostivat vaalilipukkeita kymmenellä dollarilla, täyttivät ne, heittivät ne postilaatikoihin ilman minkäänlaista valvontaa, ja siinä se.
16.1.2024 14:01 < Putin > Kun meikäpoika rallaa, niin persereikä pallaa.
16.1.2024 11:44 < Pena > pekonenu
15.1.2024 20:46 < Joo > How did I get here?
15.1.2024 18:16 < Sami Koivisto > On tärkeää muistaa journalismin rooli demokratiassa, ja pitää nämä asiat erillään.
14.1.2024 14:19 < Kirsi Rontu > Kaupungilla ei tehdä kaverikauppoja, kaupungilla tehdään niitä hankintoja, jotka on parasta kaupungille. Keravan kaupungille tärkeintä on meidän henkilökunnan hyvinvointi.
14.1.2024 12:01 < Outi Sjöman > Emme luonnollisesti hyväksy sellaista, että lähettikumppani palaa asiakkaan luokse toimituksen jälkeen ja käyttäytyy uhkaavasti. Olemme hyvin pahoillamme siitä, että näin on tässä tapauksessa käynyt
12.1.2024 13:25 < Putin > Ostan naisten kusiset alushousut omaan käyttööni.
11.1.2024 19:48 < Putin > Heidän pitäisi ajatella itseään, mitä he syövät huomenna, miten he pukeutuvat. Heillä kaikilla on paljon ongelmia, jotka eivät ole yhteensopivia ongelmiemme kanssa. Me kasvamme ja he ovat taantumassa… kuten on käynyt ilmi, he ovat enemmän riippuvaisia meistä, kuin me olemme riippuvaisia heistä.
11.1.2024 14:52 < Aleksei Puškov > Heitänkö mä hameen jo korville?
10.1.2024 20:48 < Aleksei Puškov > He ovat jo vuosikausia kuvitelleet pyydystävänsä venäläisiä sukellusveneitä. Joillekin ihmisille siitä vaikuttaa tulleen pääasiallinen elämäntehtävä. Vuosien ajan he ovat myös kirjoittaneet, kuinka Venäjä valmistautuu hyökkäämään Göteborgiin ynnä muuta roskaa. Haluavat siirtyä sanoista tekoihin. Heidän sormiaan todella kutittaa. Ilmeisesti he kuvittelevat antavansa Ruotsille geopoliittista merkitystä, jota sillä ei enää ole. Joskus tuntuu siltä, että ruotsalaisupseerit ja toimittajat uneksivat sodasta. He eivät tunnu pääsevän yli Pultavan tappiosta.
09.1.2024 20:13 < Sitra > Noudatamme eduskunnan ohjeistusta, jossa matkustus bisnesluokassa on sallittua, kun lennon pituus ylittää 6 tuntia. Hallintoelinten jäsenet matkustavat bisnesluokassa. Matkan ohjelma on hyvin tiivis ja päivät pitkiä. Pyrimme myös minimoimaan aikaeron ja matkaväsymyksen aiheuttaman työtehon laskun perillä. Lisäksi hyödynnämme lentoaikaa työskentelyyn.
08.1.2024 16:38 < Nössö > Paskansin eilen aromipesään ja se oli vielä tänäänkin ihan tuoretta rapulapaskaa
07.1.2024 22:45 < Hot Hotz > Call now: 1-500-HOT-HOTZ!!
07.1.2024 11:07 < Ehyt Ry > Muistuttaisimme kaikkia nykyisiä sekä myös tulevia Asiakkaitamme siitä, ettei meistä kukaan ole suorittanut sosiaali -ja terveysalan ammattitutkintoa.
07.1.2024 8:38 < Niilo > LÄÄKKEET NYT!!!!
06.1.2024 22:54 < Lumet takas > Haluan selityksen Vihreät, että miksi meillä on vieläkin lunta ja pakkasta ollut yli -30 astetta. Teidän mukaan ilmaston piti lämmetä ja nyt meillä pitäisi paistaa aurinko sekä olla kesäinen sää. Ulkona on lunta ja kova pakkanen. Onko tämä se ilmastonmuutos ja raju lämpeneminen?....Heräty s Vihreät, odotamme selitystä.
06.1.2024 11:41 < Avarn Security > Olemme edelleen äärimmäisen pahoillamme siitä, että väärinkäytöksiä on päässyt tapahtumaan.
06.1.2024 11:37 < Hissittäjä > Valvomme järjestystä - Kunnialla ja ylpeydellä!
06.1.2024 11:27 < Läski-Perse Anne > Mua nussitaan aina vain perseeseen mun kuukautisteni aikana 3-kertaa päivässä, ihanaaa
05.1.2024 22:40 < Energiateollisuus Ry > Tykkään haistella akkojen pyörien penkkejä minihame päällä ja korkkarit jalassa.
05.1.2024 12:55 < Energiateollisuus Ry > Nelinkertaisesti korkeampi hinta Ruotsiin nähden on vain yhteiskunnallinen kysymys.
05.1.2024 12:49 < Maarit Uusitalo > Vaikutukset tulevat näkymään kaikille, vaikkei nyt välittömästi siinä samalla tunnilla, niin viimeistään sitten kun on aika uusia omaa kiinteähintaista ja määräaikaista sopimusta. Hinnat vaikuttavat myös siihen, millaisia sähkösopimuksia yhtiöt tulevat jatkossa tarjoamaan kaikille käyttäjille. Eli kyllä tämä kaikkien lompakossa näkyy, toisilla heti ja toisilla ehkä pidemmällä aikavälillä
04.1.2024 21:18 < Pekka Haavisto > Myös jotkut (presidentti)ehdokaskolle goistani ovat syyllistyneet tällaiseen Venäjän – ja demokratian – vähättelyyn
04.1.2024 18:05 < Pekka Haavisto > Vierastan sen tyyppistä ajattelua, joka lähtee esimerkiksi pelosta sitä kohtaan, että Venäjällä tapahtuu jotain sellaista hyvin traagista, jota varten meidän pitäisi hakea nyt apua tai turvaa lännestä
04.1.2024 17:57 < Hyvinvointiyhteiskun > Fingrid toivoo sähkönkäyttäjien hillitsevän kulutusta kovassa pakkasessa
04.1.2024 14:47 < Fingrid > Säästökehotus koskee kaikkia!
29.12.2023 22:36 < Helmut > On vähän tupakkahinnat jääneet jälkeen. Miksi niitä ei voida vittu päivittää koskaan tähän päivään. Paska sivusto.
29.12.2023 12:05 < Adam Györki > Seuraamme ilmailuviranomaisten säännöksiä ja asiakkaidemme turvallisuus on aina ykkösprioriteettimme. Valitettavasti Kööpenhaminasta Cancuniin lähtevä lento myöhästyi ja näin ollen miehistön maksimilentoaika täyttyi. Valitettavasti uutta lentohenkilökuntaa ei ollut saatavilla Kööpenhaminan lentokentällä
29.12.2023 1:24 < Surffari > Halpaa tupakkia hinnaston mukaan :D
28.12.2023 12:00 < erkki > Hei.... 🎉
27.12.2023 22:54 < Hot Hotz > Call now: 1-500-HOT-HOTZ!!
25.12.2023 17:09 < Anti-Pena > Kurmeat huulet sano keinosiementäjä, kun stand-up keikalla kiljupäissään nuoli oravan pillua
25.12.2023 12:40 < Sekopää > Saatanan tontut painukaa muualle pummaamaan!!! FUCK YOU!!! HAISTAKAA VITTU!!!
24.12.2023 19:04 < Vurgholm > Nussin koiraa ja imppaan pensiiniä
23.12.2023 21:17 < Vurgholm > Kirjoitat aiheesta sen verran asiantuntevasti että taustalla täytyy olla todella paljonkin omakohtaista kokemusta.
23.12.2023 7:44 < Lestaa > Neekeri haistelee akkojen pyörien penkit ja onanoi
21.12.2023 22:05 < Hot Hotz > Call now: 1-500-HOT-HOTZ!!
20.12.2023 18:14 < Sekopää > Turha on elää turha on kuolla. Turha on vanhojen naisten vittuja nuolla.
20.12.2023 17:32 < qiky7q > kop9fn
19.12.2023 18:24 < Jurpo > Mun pierut haisee kortongille, outoo?
19.12.2023 16:21 < Yrjö > Penasäätiöiden ylläpitäjä, haluan haastatella teitä!
19.12.2023 0:09 < Jouko Jokinen > tällä hetkellä on isompiakin murheita kuin se, että Pohjois-Savon maakuntakeskus puuttuu Ylen sääkartoilta.
16.12.2023 16:47 < Notkon Prinssi > Oi vittu
15.12.2023 13:41 < Rehtori-Keijo > Hameet korville ja korkkarit kattoon, hinttarit
14.12.2023 21:52 < öäöäö > öäöäöäöä
14.12.2023 21:51 < &#195;&#182; > &#195;&#182;& #195;&#182;&#195; &#182;&#195;& #182;&#195;&#164; &#195;&#164;
14.12.2023 21:51 < gh&#195;&#16 > l&#195;&#182; 9;k9
14.12.2023 21:51 < 8686 > 67867867
14.12.2023 21:50 < 8&#195;&#182 > lk&#195;&#182;k&a mp;#195;&#182;
14.12.2023 21:44 < 88 > 88
14.12.2023 21:18 < ghghfhfg > fghfghfgh
14.12.2023 21:14 < ghjjgh > jgjg
06.12.2023 19:57 < Oy Anargiateollisuus > Näin ku neekeri työnsi sormen perseeseen, en oo toista kerta nähnyt
05.12.2023 22:17 < Energiateollisuus Ry > Olemme suunnitelleet kiertäviä sähkökatkoja ensi talvelle, joten varautukaa siihen. Katkomme sähköt useammaksi tunniksi, joten varatkaa lämpimät vaatteet.
05.12.2023 16:17 < Teollisuuden Voima > Tosiasiallisestihan pihtailemme Olkiluoto-3 laitosyksikkömme kanssa.
04.12.2023 22:43 < Sähkökusettajat > Tuulivoimayhtiöt ovat jo konkurssin partaalla Ruotsissa. Kusettaja sähköyhtiöt ajavat tätä vihreää unelmaa myös Suomeen, vaikka tuulivoima ei kannata edes Ruotsin tuntureilla. Vihreä energia on 100% täyttä kusetusta.
02.12.2023 4:57 < Tökö > Pillu haisee ja jeesus on terroristi
30.11.2023 17:35 < Vestman > Jos minä ajan ympäri Uuttamaata haalimassa eri paikoista keppejä, joita erikseen katkotaan ja katkaisupäät pyöristetään, hinnaksi pitäisi laittaa 8–9 euroa keppiä kohden. Eihän tämä toimi.
30.11.2023 17:08 < Vestman > En muista toimitinko keväällä Keravan kaupungille jumppakeppejä omakustanteisesti.
30.11.2023 14:37 < Kyykkyliike oy > On väärin, että kieroja liiketoimiamme puidaan julkisuudessa.
30.11.2023 13:18 < Energiateollisuus Ry > Kuten jo lupasimme - otamme kaiken takaisin - korkojen kera
29.11.2023 22:27 < Veronmaksajat > Tuhlasimme sähköä oikein urakalla kun oli viime perjantaina hinnassa reilu alennus. Näin näytimme keskisormea sähköyhtiölle. Haistakaan paska.
29.11.2023 22:25 < Sähkökusettajat > Sammuttivat tahallaan Olkiluodon että pääsevät kusettajat nostamaan sähkön hintaa. Samoin pitää kusetus tuulivoimaa ja aurinkovoimaa jollain tukea, koska ei muuten kannata. Helvetin kusettaja sähköyhtiöt.
25.11.2023 17:43 < e > e
25.11.2023 6:50 < Läski Perse Anne > Mua nussitaan vain perseeseen n. 3-kertaa päivässä mun kuukautisteni aikana
25.11.2023 2:26 < kkk > kkk
25.11.2023 2:16 < jghjghj > ghjjgh
25.11.2023 1:45 < kkkkkkkkkkkkkkk > kkkkkk
25.11.2023 1:44 < jhkhjkhjk > hkjhkjhk
24.11.2023 15:35 < qwqwqw > Näin kun neekeri työnsi sormen perseeseen, en oo toista kertaa nähnyt
24.11.2023 13:38 < Vaasan sähkö > Pidetään yhdessä kulutus tasapainossa - ja lompakkomme pulleana!
24.11.2023 13:35 < Fingrid > Olemme valinneet puolemme - ja täten vetoamme kuluttajien inhimillisyyteen välttää sähköenergian kuluttamista käyttöpaikoilla epäedulliseen aikaan sähkön myyjien puolesta.
24.11.2023 10:31 < Energiateollisuus Ry > Lupaamme teille, rakkaat jäsenemme &lt;3 että käyttöpaikat maksavat tämän kaiken takaisin korkojen kera!
24.11.2023 10:28 < Energiateollisuus Ry > Laadimme uudet vakiomuotoiset myyntisopimusehdot, joissa pidetään huoli ettei tämän kaltainen tilanne pääse enään koskaan toistumaan. Painostamme myös Nordpoolia kantamaan oman vastuuna.
24.11.2023 10:22 < Vaasan Energia > Toki asiaan vaikuttaa myös sopimusosapuolen sukunimi.
24.11.2023 10:19 < Kuluttajaliitto > Ihmiset ovat Teille vain sähkön käyttöpaikkoja - eivät edes Asiakkaita! Ja inhimillisyyttä odotetaan!?
24.11.2023 10:17 < Helen > Inhimillisyyttä meidän on turha odottaa sähkön käyttöpaikoilta..
24.11.2023 10:15 < Kuntaliitto > Tiedote: Vetoamme kuntayhtymien puolesta yhteisesti, ettei sähkön käyttöpaikoilla kulutettaisi sähköenergiaa ennen klo. 00
24.11.2023 7:47 < Säätösähkömarkk > Märkä päiväunemme olisi tahdistaa koko pohjoismainen resistiivistä vastuskuormaa ohjaavat termostaatit toistensa kanssa.
24.11.2023 7:43 < Energiateollisuus Ry > Nyt jonkun norjalaisen persereijän takia kärsitään kaikki :@
24.11.2023 7:42 < Vaasan Energia > Vetoamme kaikkien käyttöpaikkojemme inhimillisyyteen ja pyydmme turvaamaan kuntayhtymän talouden välttämällä turhaa sähkön käyttämistä klo. 00 asti.
23.11.2023 22:50 < Energiayhteisö > Huomenna kiukaat, lämmittimet ja varaajat pöhöttämään! Laitetaa sähködiilerit maksamaan!
19.11.2023 14:08 < Neekeri > Äiti, äiti Jaska ähkii koiraa
18.11.2023 4:55 < Tapaturmavakuutus IF > Korvaammeko? No emme vitussa!
17.11.2023 19:45 < Vurgulholm > Näin kun IDO-59 oli paskannettu tukkoon, mahtava kokemus
16.11.2023 0:40 < Rehtori-Keijo > Ostan naisten kusiset alushousut omaan käyttööni.
15.11.2023 20:14 < Jurpo > Näin ku neekeri työnsi sormen perseeseen, en oo toista kertaa nähnyt.
15.11.2023 8:40 < 20.29 > Heissuli
14.11.2023 16:36 < Rehtori-Keijo > Hame korville ja korkkarit kattoo
11.11.2023 8:46 < 6666 > 6666
11.11.2023 8:46 < 77 > 777
11.11.2023 7:31 < yiuyiyi > yuii
11.11.2023 4:32 < tyutyutu > tyuutyu
11.11.2023 3:59 < 7777777 > 777777777777
11.11.2023 3:59 < jghjggj > gjghjjg
11.11.2023 3:27 < hjkjhk > hjkhjkhjk
11.11.2023 3:27 < khjkhkhjk > hjkhjkhjk
11.11.2023 3:27 < khjkhkhjk > hjkhjkhjk
11.11.2023 3:27 < khjkhkhjk > hjkhjkhjk
11.11.2023 3:26 < khjkhkhjk > hjkhjkhjk
11.11.2023 3:26 < hjkhjkhjkhjk > hjkkjhkhjk
11.11.2023 3:21 < ff > ff
11.11.2023 2:49 < dddddddddddd > dddddd
11.11.2023 2:46 < fhhgfh > fgh
10.11.2023 23:21 < ffff > ff
10.11.2023 23:13 < jjjjjjjjjjjjj > jjjjjjjjjj
10.11.2023 23:13 < jhgj > ghjj
10.11.2023 21:03 < fff > ffff
10.11.2023 21:03 < hjjkkhjk > hjkkkhk
10.11.2023 19:51 < fff > ffff
10.11.2023 16:46 < hhhhhhhhhhhhhh > hhhhhhhhhhhhhhh
10.11.2023 16:46 < fghfghs > fghfhfgh
08.11.2023 21:00 < &lt; > &lt;&lt;
08.11.2023 21:00 < gggg > gggg
08.11.2023 21:00 < dgdfgdfg > dfgdfg
08.11.2023 20:55 < fsdfdsf > sfdsfds
08.11.2023 20:55 < gdfgdfgdg > dfgdfgdf
08.11.2023 20:54 < dfgdfgdfg > dsfgdsfg
08.11.2023 20:06 < cvbcvbc > bvcbcvb
08.11.2023 18:35 < fsdfsdfsd > sdfsdfsd
08.11.2023 18:35 < sdfsdfsdfsdf > sdfsdfsdfsdf
08.11.2023 18:35 < fsdfsdfsd > sfsdfds
08.10.2023 21:42 < Rehtori-Keijjjo > Mun pierut haisee taas ihan kortongille vittu, mitä mää sanon mun vaimolle?
07.10.2023 22:23 < Sorbus > http://shop.schlenkerla.d e/Schlenkerla-S...-Mailor der
07.10.2023 19:06 < Hot Hotz > Hi lovers, do you like what you see? Well you can have it, you can have it all. Call now 1-500-HOT-HOTZ!!
07.10.2023 10:40 < Nälänhätä > Suuren Johtajan suuri maha kuvastaa vain johtajan suuruutta!
05.10.2023 0:11 < Putin > Pottukoiralive on laillinen kohde uusille Iskander-ohjuksille tämän epäystävällisen käytöksen ansiosta. Muistakaa vielä Kremlin sotilas- sekä ydinasedoktriini.
04.10.2023 18:37 < Pottukoira Kiuruveel > https://kick.com/pottukoi ralive
04.10.2023 6:45 < Dmitri Peskov > Ludmilla tulee kylää, sillä o uus iso strapon. ja mulla on latex minihame ja korkkarit
04.10.2023 0:57 < Dmitri Peskov > Emme haluaisi presidentin joutuvan jostain syystä kieltäytymään Armenian-vierailuista. Armenia on liittolaisemme, ystävällinen maa, kumppanimme, mutta samalla meillä on lisäkysymyksiä Armenian nykyiselle johdolle. Olemme sitä mieltä, että tämä on virheellinen päätös.
03.10.2023 15:16 < Rehtori Keijo > Tykkään haistella akkojen pieruja pyörien penkeiltä, sekä mulla on uusi minihame ja korkkarit. Ostan myös akkojen kusiset stringit omaan käyttööni.
03.10.2023 6:40 < Dmitri Peskov > Huomio: https://www.youtube.com/s horts/xmN3p0GrDjo
03.10.2023 0:54 < Dmitri Peskov > Väsymys tähän konfliktiin, väsymys Kiovan hallinnon täysin absurdiin sponsorointiin, tulee kasvamaan useissa maissa, mukaan lukien Yhdysvalloissa. Väsymys johtaa vallan sirpaloitumiseen.
02.10.2023 9:38 < Toni > Olen hämmentynyt
02.10.2023 7:10 < Dmitri Medvedev > Äitii, tu u pyhhkiin tuli rapula paska
01.10.2023 23:22 < Dmitri Medvedev > He muuttavat kouluttajansa meidän armeijamme laillisiksi maalitauluiksi. He tietävät täysin, että heidän sotilaansa tullaan eliminoimaan armotta. Tällä kertaa he eivät ole palkkasotilaita vaan brittiläisiä Nato-erikoisjoukkoja.
01.10.2023 23:20 < Rehtori Keijo > Haistelen akkojen pyörien penkkejä sekä ostaisin kusiset stringit omaan käyttöön.
30.9.2023 7:21 < Rehtori Keijo > Mee töihin räkänokka, mulla o valtaa
30.9.2023 2:21 < Rehtori Keijo > Haistelen akkojen kusisisia sukkahousuja minihame korvilla
29.9.2023 11:41 < Raimo Lampi > Raimo Lampi imee usein kyrpää nykyään kokeili itse imemistä kun tottunut maksamaan rahaa muille kun imetti
29.9.2023 7:09 < Rehtori Keijo > Mee töihin pelle, mulla on valtaa
29.9.2023 0:39 < Hot Hotz > Call now: 1-500-HOT-HOTZ!!
28.9.2023 14:41 < Heikki Airila > Mistä johtuu, ettei Tampereella ole missään saatavilla PallMall red puru toppaa??
28.9.2023 0:03 < Sergei Lavrov > En ole enää yllättynyt mistään, kun kuuntelen länsimaisten kollegojemme puheita. Enkä varsinkaan enää ihmettele sitä vauhtia, jolla Suomi polki puolueettoman asemansa, oman maineensa, ja liittyi USA:n Venäjä-vastaiseen hankkeeseen, ja millä ilolla he tekevät heille valmistettua työtä. Jos puhumme tietystä aiheesta, joka koskee pakotteiden vaikutuksia, niin se on myös melko rehellinen tunnustus. Viime aikoihin asti länsi sanoi jatkuvasti, että pakotteiden tarkoituksena on muuttaa niiden valtion politiikkaa, johon nämä pakotteet kohdistuvat, ja että humanitaariset näkökohdat otetaan aina huomioon, jotta ei aiheuteta vakavaa haittaa siviileille. Nyt Valtonen, ilmeisesti hän on vielä kokematon diplomaatti, on puhunut suoraan siitä, miksi näitä pakotteita otetaan käyttöön – tavallisten ihmisten satuttamiseksi. Ja vastaavasti, kuten hän sanoi, että tällaisen sodan käymisestä Venäjän kansan on maksettava hintansa, mikä tarkoittaa, että hän haluaa Venäjän kansan nousevan omaa hallitustaan ​​vastaan. Tämä väite on täysin typerä. Korostan vielä kerran: Suomi etenee harppauksin lännen venäläisvastaisen, russofobisen ja rasistisen kampanjan kärjessä.
26.9.2023 22:57 < laardi > tekis mieli viinaa.
26.9.2023 21:54 < Recep Tayyip Erdogan > Yksi minua eniten vaivaavista asioista… on se, että kun astutte YK:n yleiskokoukseen, näet LGBT-värit portailla ja muissa paikoissa. Kuinka monta LGBT-ihmistä on maailmassa tällä hetkellä? Olipa heillä kuinka paljon oikeutta näissä askelissa on, LGBT-vastaisilla on myös yhtä paljon oikeutta. Tämä on humanitaarinen kysymys ja meidän on tiedettävä, että on ihmisiä, joita tämä häiritsee.
26.9.2023 17:56 < Kusipää > Haistakaa paska!!!!
24.9.2023 16:10 < Oispa > Kaljaa
23.9.2023 23:42 < Sergei Lavrov > Voitte kutsua sitä miksi tahdotte, mutta he aivan suoraan taistelevat meitä vastaan. Kutsumme sitä hybridisodaksi, mutta se ei muuta mitään. Länsi de facto taistelee meitä vastaan, he vain käyttävät siihen ukrainalaisten käsiä ja ruumiita.
23.9.2023 17:31 < Dorka > Tarvitsen anaali harjoja !¡!!
22.9.2023 21:44 < Hot Hotz > Hi lovers, do you like what you see? Well you can have it, you can have it all. Call now 1-500-HOT-HOTZ!!
21.9.2023 12:35 < Žuravljov > Haistelen pensaa ja kusisia akkojen sukkahousuja
21.9.2023 0:10 < Aleksei Žuravljov > He eivät päästä autoja eivätkä ihmisiä läpi Suomeen. Jostain syystä he sanovat, että autolla ei pääse, mutta tankeista he eivät puhu mitään. Ehkä he valmistautuvat siihen.
20.9.2023 20:59 < gu8ew9rjhgoiuersjngm > 0xE62A406e249a6F44F2fd41E 2E6e722E31b39Bb24
20.9.2023 12:39 < Sergei > Neekerit imee mua ja nussii mua
19.9.2023 0:40 < Sergei Lavrov > Washingtonin massiivinen kampanja Ukrainan tukemiseksi asein merkitsee sotaa Venäjää vastaan. Yhdysvallat on pitkään valmistanut Kiovaa juuri tätä tarkoitusta varten. He lähettävät aseita, ammuksia, tiedustelutietoja ja satelliittitietoja. He käyvät sotaa meitä vastaan.
19.9.2023 0:24 < Rehtori-Keijo > Mulla on uus latex minihame, ostetaan myös naisten kusiset stringit omaan käyttöön...
18.9.2023 16:51 < wqaoltrfewkogt,5ersh > ushVV9FnnuUK9W2V9CZ6kaj8q xL72eLqE38v9BAep6nyA6AzMZ 7Bzad-pxBEhxj9XA7_
18.9.2023 0:28 < Hot Hotz > Hi lovers, do you like what you see? Well you can have it, you can have it all. Call now 1-500-HOT-HOTZ!!
16.9.2023 14:59 < Mr. PSX > Hommien tekeminen on virallisesti rankkaa hommaa.
16.9.2023 8:24 < Nikolai Patrushev > Jag är hintti
15.9.2023 23:45 < Nikolai Patrushev > Viime vuosina on tunnistettu ja neutralisoitu satoja ulkomaisten tiedustelupalvelujen työntekijöitä sekä muita henkilöitä, jotka ovat osallistuneet tiedustelun järjestämiseen ja kumoukselliseen toimintaan maatamme sekä strategisia kumppaneitamme vastaan. ”Yhdysvaltain, Britannian ja Ranskan suurlähettiläät yrittivät pakottaa muiden maiden delegaatioita olemaan menemättä Venäjälle kansainväliseen turvallisuuskokoukseen Venäjän turvallisuusneuvoston suojeluksessa. Konferenssi järjestettiin vaikeassa kansainvälisessä tilanteessa avoimen paineen alla, kun Yhdysvaltain, Britannian ja Ranskan suurlähettiläät yrittivät pakottaa osallistujiaan kieltäytymään matkustamasta Venäjälle.
15.9.2023 23:43 < Sergei Šoigu > Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin voittaa sota.
15.9.2023 22:31 < Hot Hotz > Call now: 1-500-HOT-HOTZ!!
15.9.2023 16:09 < Anne > Hyvän mielen viteo: https://www.youtube.com/s horts/xmN3p0GrDjo
14.9.2023 13:38 < Hot Hotz > Hi lovers, do you like what you see? Well you can have it, you can have it all. Call 1-500-HOT-HOTZ!!
13.9.2023 22:07 < Putin > Venäjä on ansainnut jo kaksinkertaisen määrän lännen jäädyttämiä kulta- ja valuuttavarantoja viime vuonna. Tiedän, että kulta- ja valuuttavarantomme on jäädytetty. Kyllä, mutta me olemme jo ansainneet kaksi kertaa enemmän. Mutta emme edes puhu tästä 300 miljardista dollarista, me puhumme luottamuksen heikkenemisestä niihin, jotka tekivät tämän. Rajoituksia, sanotaanko dollareissa tapahtuville maksuille. Mihin ne johtavat? Siihen, että kaikki maat alkavat ajatella omien instrumenttien luomista, uusien selvitysjärjestelmien luomista; pohtimaan, jatkavatko reservien pitämistä Yhdysvalloissa vai EU:Ssa, sijoitetaanko näiden maiden arvopapereihi. Olen jo puhunut yrittäjillemme, joista monet ovat kohdanneet tiettyjä paineita tietyiltä yhteistyökumppaneilta. Ja toistan tänään vielä kerran: Venäjälle on tietysti luotettavampaa ja parempi sijoittaa pääomaa. Laillisesti ansaitun rahan takavarikointi – yrityksillemme, yrittäjillemme kuuluvien varojen – tämä yksinkertaisesti ylittää kaikki rajat. Ihmiset, jotka tekevät sen, eivät ymmärrä kielteisiä seurauksia. Kun ruplan kurssi oli 60 dollaria vastaan, emme olleet vielä perustaneet logistisia ketjuja tuonnille. Nyt tuontia tulee markkinoillemme yhä suurempina määrinä, mikä tarkoittaa, että ulkomaan valuutan kysyntä kasvaa. On muitakin tekijöitä, mutta yleensä ne ovat hallittavissa. Näemme ne, ymmärrämme ne, keskuspankki pystyy selviytymään niistä. Tämä asia vaatii oman huolellisen tutkimuksensa keskuspankilta ja Venäjän hallitukselta, finanssiviranomaisilta, mutta yleisesti ottaen en usko, että on olemassa ylitsepääsemättömiä ongelmia tai vaikeuksia.
13.9.2023 20:14 < Hot Hotz > Call now: 1-500-HOT-HOTZ!!
13.9.2023 19:48 < Pera > huihai
13.9.2023 8:33 < Putini > Mun pierut haisee taas kortongille ja minihameeni on tosi lyhyt
13.9.2023 0:34 < Putin > Ukrainalla on tappioita, suuria tappioita. Tämän vastahyökkäyksen alusta lähtien uhrimäärä on saavuttaanut 71 500 ihmistä. Kiova pyrkii saavuttamaan tuloksia millä hinnalla hyvänsä, mikä saa näyttämään siltä, että Ukrainan johto ei välitä omien kansalaistensa elämästä.
12.9.2023 19:00 < Dmitri Peskov > Ruotsin ja Suomen jäsenyys Natossa ei ole Venäjälle ongelma niin kuin Ukrainan olisi. Meillä ei ole turvallisuuteen liittyviä ongelmia heidän kanssaan, meillä ei ole aluekiistoja heidän kanssaan, nämä maat eivät käy sisällissotaa alueitaan vastaan, nämä maat eivät tapa venäläisiä alueellaan, nämä maat eivät kiellä ja sorra venäläisiä kielensä perusteella. Siksi meillä ei ole ongelmia heidän kanssaan. Mutta Ukrainan kanssa asiat ovat täysin erilaisia, ja Ukrainan tilanne on meille täysin mahdoton hyväksyä. Yhdysvaltain johtama sotilasliittouma nostattaa jännitteitä ja vastakkainasettelua Euroopan mantereella, eikä se luonteeltaan kykene suorittamaan mitään tehtäviä tai toimintoja, jotka johtaisivat eskaloitumisen vähenemiseen.
12.9.2023 13:31 < Putin > He toimittavat F-16-hävittäjiä. Muuttaako se mitään? En usko. Se vain pitkittää tätä konfliktia
11.9.2023 14:44 < Hot Hotz > Call 555-777 Hot Hotz...
11.9.2023 10:26 < Rehtori Keijjo > Räkänokat tehkää ne läksyt, mulla on valtaa
11.9.2023 0:10 < Rehtori Keijo > Ostetaan akkojen kusiset stringit omaan käyttöön, sekä minihame kiinnostaa kanssa.
11.9.2023 0:09 < Putin > Sotamuseoyhdistys on ylittänyt punaisen viivan ja nyt Moskovan on pakko ryhtyä sotilaallispoliittisiin toimenpiteisiin. Meiltähän löytyy hypersoonisia Kinzal ohjuksia, sekä Iskander ohjuksia. Olisi ollut syytä muistaa Kremlin sotilasdoktriini.
10.9.2023 12:20 < Sotamuseoyhdistys > turhaa hommaa, pellet
10.9.2023 5:28 < Sotamuseoyhdistys > Muistuttaisimme kuitenkin, että Kremlin sotilasdoktriinin on taivuttava menneeseen alkaessamme tarjoilla ensimmäisen maailmansodan kalustoa käyttöönne - toisen maailmansodan aikaisen kaluston ehtyessä.
09.9.2023 13:41 < Dmitri Peskov > Varoitan edelleen Kremin ydinase, sekä sotilasdoktriinin nimissä. Pakotatte Moskovan koviin vastatoimiin näillä todella epäystävällisillä lausunnoilla.
09.9.2023 7:51 < Dmitri Peskov > mulla on jo minihame päällä, tulkaa jo
08.9.2023 23:00 < Dmitri Peskov > On syytä muistaa myös Venäjä sekä Kremlin sotilasdoktriini.
08.9.2023 14:51 < PenaItse > Ehkä nyt menee ää ja öö läpi sekä erikoisemmat merkinnät :$
08.9.2023 14:51 < PenaItse > (&quot;Location: http://sininenankka.dy.fi /&quot;);
08.9.2023 14:51 < dd > ddd
08.9.2023 14:40 < PenaItse > Koska Peanuttia ei ole enään ohjataan botit ystävällisesti seuraavalle kaitsijalle headerHTTP Moved Permanentlyheader Location httpsininenankkadyfi
08.9.2023 14:38 < kääk > äähähä toimii kai
08.9.2023 14:37 < äö > öäö
08.9.2023 14:34 < dd > a
08.9.2023 14:34 < gdfg > dfgdf
08.9.2023 14:33 < gdfg > dfgdf
08.9.2023 14:33 < gdfg > dfgdf
08.9.2023 14:16 < PenaItse > Eiku sehn tulee tst, MIHIN KATOAA JA ???
08.9.2023 14:16 < PenaItse > Vittu tupakoitu nppimist vhn takertelevaksi :@
08.9.2023 14:14 < PenaItse > Pulautteiden materiaali sek savukehinnaston kommentit lienee viimeinen asia, joka koskaan tulee katoamaan internetist ;)
08.9.2023 14:07 < PenaItse > Tulevaisuudessa tulemme arkistoimaan pulautteet tietokantaan, jolloin on helppoa tehd hyvin toimiva sivutus, tmn lisksi saamme ajettua sielt kilpailevien stiiden nousut ja tuhot, omat elmn aikaiset pakkomielteeni, multipersoonani sek nhtvsti uutena tuttavuutena jonkun toimesta Kremlin propakandaa - tekoly-chatbotin opetusmateriaaliksi. ;)
08.9.2023 6:33 < Dmitri Peskov > Laitan sormen pyllyyn ja maistelen, saa matkia
08.9.2023 1:23 < Dmitri Peskov > Olemme monta kertaa kuulleet lausuntoja, joiden mukaan Yhdysvallat aikoo jatkaa Kiovan auttamista niin kauan kuin on tarpeen. Tama tarkoittaa sita, etta Washington pitaa Ukrainan edelleen tehokkaasti sodassa ja kay tata sotaa viimeiseen ukrainalaiseen saakka saastelemtt mitaan kuluja.
07.9.2023 23:20 < ff > f
07.9.2023 20:23 < fff > fff
06.9.2023 0:29 < Putin > Lansimaiset kuraattorit asettivat nyky-Ukrainan johtoon henkilon, etnisen juutalaisen, jolla on juutalaiset juuret ja juutalainen alkupera. Nain ollen, minun mielestani, he vaikuttavat peittelevan nyky-Ukrainan ihmisvastaista perusolemusta. Tama tekee koko tilanteesta aarimmaisen kuvottavan, etta etninen juutalainen peittelee natsismin ihailua.
05.9.2023 0:50 < Rehtori-Keijo > Mun pierut haisee taas ihan kortongille. Ku meikapoika rallaa niin persereika pallaa..
04.9.2023 22:43 < Rehtori-Keijo > Saatanan penikat vittu. M kerron sun idille, ett juopottelet ja kasvatat "kukkaa". Mulla on sit valtaa saatanan pellet
04.9.2023 13:01 < Paska maa > Ruotsista sikaarit halvalla ja ilman varoituskuvia.
02.9.2023 14:47 < Rehtori Keijo > Ilmoittaudun vapaaehtoiseksi. Olen aina haaveillut strap-on kasittelysta.
02.9.2023 8:38 < Maria Zakharova > Mulla o strap-on valmiina ja nyt sitten reipas pyllistys
02.9.2023 0:49 < Maria Zakharova > Sanotaan hyvastit hahmolle, joka on syyllistynyt saastuttamaan Ukrainan maita sateilylla, toimittamalla koyhdytettya uraania sisaltavia ammuksia Kiovan hallinnolle. Agentti 006 poistui hapeallisesti taistelukentalta.
01.9.2023 15:25 < kulli > gg
01.9.2023 13:14 < Kremlin sotilasdoktr > Kukaan ei muista minua :(
01.9.2023 7:54 < Putin > Vladimir, tuu pyyhkiin kakka tuli lattialle
31.8.2023 23:55 < Putin > Sehan nahdaan ja aivan kohta. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini.
31.8.2023 15:11 < Natomaat > Takaamme Neuvosto-Viron turvallisuuden.
31.8.2023 8:10 < Vladimir Solovjov > Mun pierut haisee taas ihan kortongille
31.8.2023 0:16 < Vladimir Solovjov > Turkkilaislahteet vaittavat, ett Pihkovaan iskeneet lennokit olisi ammuttu Viron maaperalta. Jos tama on totta, se tarkoittaa tietysti maailmansotaa. Ja jos asia on nain, Viro on pyyhittava maan pinnalta, mukaan lukien Kaja Kallas, hanen miehensa ja kaikki loputkin.
30.8.2023 9:47 < Dmitri Peskov > Haistelen akkojen pyorien penkkeja
30.8.2023 0:09 < Dmitri Peskov > Paavi tuntee Venajan historiaa ja se on erittain hyva asia. Se, mita Venajan valtio, sen aktivistit ja opettajat tekevat nyt, on taman perinnon vieminen nuorisollemme. Se, etta paavin aani on samansuuntainen naiden pyrkimysten kanssa, on erittain ilahduttavaa.
29.8.2023 21:49 < Kreml > Muistakanne meidn sotilasdoktriini.
29.8.2023 0:02 < Vurgholm > Juuri tuota tarkoitin.
28.8.2023 7:04 < Vurgholm > Otan neekereilt suihin
28.8.2023 0:17 < Putin > Tulemme voittamaan Ukrainan erikoisoperaation. Asiasta ei ole minkaanlaista epaselvyytta.
28.8.2023 0:16 < Vurgholm > Kirjoitat kyll aiheesta sen verran asiantuntevasti, ett taustalla tytyy olla todella paljonkin omakohtaista kokemusta.
27.8.2023 11:54 < Alfredy > Nussikkaa toisianne pyllyyn
26.8.2023 18:03 < Sekop > PIST LEIPKONE KYNTIIN (TARTTET LEIP THN) PIST HELLA KUTOSELLE JA KOKEILE PERSEELLS AINA VLILL ONKO SE LMMIN! SIT KUN SUN PERSE SIHISEE NII SE ON LMMIN!!!! OTA KAAPISTA SALAATTI JA LEIKKAA SE SUIKALEIKS! SILL VLIN KUN HELLA KUUMENEE NII SIT S OTAT SAATANA JKAAPISTA RETIISEJ JA ALAT TUNKEA NIIT 1 KERRALLAAN PERSEESEEN!!! TARKISTA ETT SE HELLA ON VARMASTI IHAN VITUN TYSILL, JOS EI OO NIIN IRROTAT VIRTAPIUHAN JA OTAT SIIT KUNNON SHRIT PALLEIHIS NIIN ETT VITTU OPIT PISTN SEN SAATANA TARPEEKS TYSILLE!!! KUN HELLA ON TARPEEKS LMMIN, NIIN OTA KAAPISTA PARI KILOA VOITA JA PIST NE KATTILAAN JA KATTILA HELLALLE!!! VITTU OTA VAALEAA LEIP, LEIKKAA SIIT MUNANPAKSUISIA VIIPALEITA JA HEIT NE VIIPALEET UUNIIN! OTA KAAPISTA KANANSUIKALEITA JA PIST NE KANATKIN UUNIIN NIIDEN VITUN LEIPIEN PLLE!!!!! SIT KU ALKAA OLLA VALMISTA, OTA LEIVT UUNISTA JA NOSTA NE PYDLLE! ALA LAITTAAN SAATANA NIIDEN PLLE VAROVASTI SALAATINLEHTI JA NIIT VITUN RETIISEJ!!!!!!! DIPPAA PS KATTILAAN, SIT LAITA LEIVT VADILLE, LAITA MUNASKIN SILLE JA KAADA SULA VOI MUNAN PLLE! MAISTA KOKEEKS PARI RETIISI, JA JOS NE MAISTUU PASKALTA NIIN VITTU MENI PIELEEN, JOS MENI NIIN VITTU VISPAA ITTES TEHOSEKOITTIMESSA HILLOKS!!! JA JOSS BITU HOMO SAIT KLUP SANDWICHIN MAISTUVAKSI NI MEE HOMO PANEE JYRKI SUKKULAA PERSEESEE VITUN KOURMEEKOKKI SAATANA!!
22.8.2023 15:09 < Ratto-Riitta > Kun juo kiljua nii pierut haisee mahtavalle. Neekeri
20.8.2023 9:48 < Tupakoitsijat kuolee > Rki tunnissa johtaa kuolemaan
19.8.2023 14:14 < Hinaa > Kaikki on niin ihanaa
19.8.2023 7:57 < Styroxi-Perse > Mua nussitaan vain perseeseen aina mun kuukautisteni aikana n. 3-kertaa paivassa, ihanaaaa
18.8.2023 14:38 < Noemt > Saako vehkasyrjst seksi
18.8.2023 2:30 < Rehtori Keijo > Ostan kusisia naisten alushousuja ja vain omaan kayttoon.
15.8.2023 9:05 < <script>alert( > <script>alert('hi') ;</script>
15.8.2023 2:43 < Rehtori Keijo > Ostan kusisia naisten stringej omaan kyttn.
13.8.2023 18:43 < Rehtori Keijo > Nsst menk kouluun, mulla on valtaa
11.8.2023 21:52 < Rehtori Keijo > Minulla olisi vahan kaytetty ja erittain halvalla myynnissa.
11.8.2023 9:35 < Sergei Shoigu > Mun pumpattava Barbara on nussittu puhki, mist saa uuden?
10.8.2023 22:02 < Sergei Shoigu > Naton keskitukset ovat erittain vakava uhka Venajan turvallisuudelle, joten Moskova vastaa tahan viela sopivalla tavalla.
10.8.2023 18:59 < Putin > Mulla on hame jo korvilla, otan straponin mielelln takaa. Nii ja mulla ei seiso pippeli enn, sori
10.8.2023 15:15 < Putin > Tulemme voittamaan sodan. Sitten suuntaamme sotakalustomme Suomen suunnalle. Muistakaa valmistautua, eik ole syyt unohtaa Kremlin sotilasdoktriinia.
08.8.2023 9:54 < ghjgjgh > jghjg
07.8.2023 6:20 < Dmitri Peskov > Ostan kusisia /kuukautisvitulle haisevia stringeja.
06.8.2023 22:38 < Dmitri Peskov > Haluamme vain hallita kaikkia maa-alueita, jotka olemme kirjoittaneet perustuslakiimme omaksemme.
05.8.2023 15:05 < Styroxi-Perse > Mua nussitaan persesilmaan mun kuukautisteni aikana 3-kertaa paivassa, ihanaaa
04.8.2023 15:41 < MattiOfficial > glory to the pagan gods of masturbation and cheap liquor
04.8.2023 13:13 < Oras > Paras rki?!
04.8.2023 11:32 < Pellonpekko > Vitun hmr nettisivu, 5/5
02.8.2023 17:29 < Mr. PSX > "Joo", sano Tuomo kun joi kahvia kupista.
02.8.2023 2:02 < d > daadel
01.8.2023 15:15 < Putin > Osaan vet kteen kummalakin kdell
31.7.2023 15:10 < Putin > Moskova tulee vastaamaan vihamieliseen ulostulonne toimenpiteilla.
31.7.2023 15:06 < Putin > Mun pierut haisee kortongille, kumma homma
31.7.2023 14:48 < Putin > Se, ett nama linjat toimivat edelleen, osoittaa, ettei yksikaan osapuoli ole kiinnostunut konfliktista. Jos joku haluaa sit emmek se ole me olemme siihen valmiita.
29.7.2023 11:42 < neekerin.kyrp > haistakaa kyrpni nuppia
27.7.2023 11:31 < Sergei Shoigu > Annan neekereiden panna mua pyllyyn
26.7.2023 23:55 < Sergei Shoigu > Olen vakuuttunut, etta tamanpaivaiset keskustelut Pohjois-Korean kanssaedistavat puolustusministerioidemme valisen yhteistyon vahvistamista
24.7.2023 12:52 < Lesta > Hyvn mielen viteo: https://noodlemagazine.co m/watch/-170353206_456239 104
22.7.2023 13:21 < Rkiosk > Oiskos kell heitt r kiosnin rsni listaa..
22.7.2023 7:33 < Putin > Stay-upit ja minihame on cool
22.7.2023 0:01 < Putin > Kiitos Neuvostoliiton ja (Josif) Stalinin, Puola sai merkittavia alueita lannesta Saksalta. Nykyiset Puolan lansiosat ovat lahja Stalinilta puolalaisille. Toverimme Varsovassa ovat unohtaneet sen. Me muistutamme heita.
21.7.2023 10:28 < Heinrich Himmler 666 > KOMITET GOSUDARSTVENNOI BEZOPASNOSTI
19.7.2023 8:14 < Putin > Mulla on rapula, juotiin kiljua
19.7.2023 0:18 < Putin > Venajan federaation asevoimat suorittivat yolla korkean tarkkuuden aseita kayttaen kostoiskun laitoksiin, joissa valmistellaan terrori-iskuja Venajan federaatiota vastaan miehittamattomia veneit kayttaen. Lisksi varastotilat, joissa oli noin 70 000 tonnia Ukrainan armeijan varusteiden toimittamiseen tarkoitettua polttoainetta, tuhoutuivat Mykolajivin ja Odessan kaupunkien lahella.
18.7.2023 14:54 < Rehtori Keijo > Mee tihin, mulla on muuten valtaa
18.7.2023 11:53 < Esa Pakarinen > kyrp tyntk suuhun ja persereikni
18.7.2023 0:03 < Biden > Putin on aivan selvasti voittamassa Irakin sodan. Taisinpa mys Nato kokouksessa paskoa taas housuuni.
17.7.2023 13:14 < Biden > Miksi sniffaa kun voi nibblaa.
17.7.2023 8:55 < putskin > paska haisee ja balalaikka soi
17.7.2023 0:30 < Putin > Aiomme ottaa rypalepommit kayttoon. Ne ovat tehokkaampia kuin Amerikkalaiset.
16.7.2023 18:08 < neko > Ei vittu 5/5 kkontenttia. oisinpa itekkin takas suomessa omalla tilalla rpetmss
16.7.2023 17:04 < Biden > Meitsi sniffaa rkiiii
12.7.2023 9:21 < Sergei Soigu > Haistelen akkojen penkkej, minihame korvissa
11.7.2023 23:55 < Sergei Soigu > On huomautettava, etta Venajlla on rypaleaseita kaytossaan kaikkia tarpeita varten. Ne ovat myos tehokkaampia kuin amerikkalaiset rypalepommit. Venaja olisi pakotettu kayttamaan samanlaisia aseita, mikali Ukraina saisi kayttoonsa rypalepommeja.
11.7.2023 23:52 < Sergei oigu > On huomautettava, ett Venjll on rypleaseita kytssn kaikkia tarpeita varten. Ne ovat mys tehokkaampia kuin amerikkalaiset ryplepommit. Venj olisi pakotettu kyttmn samanlaisia aseita, mikli Ukraina saisi kyttns ryplepommeja.
11.7.2023 23:48 < q0 > mit tm pelle tiet siit talosta tai sen ulkorakensisista
11.7.2023 15:42 < Annika Saarikko > Alkoholi oli vain osasyy :$
11.7.2023 15:41 < Annika Saarikko > Auringonpistos sai minut oksentamaan :$
11.7.2023 11:57 < Mikko Nurminen > haista persereikni Mikko Nurminen se haisee paskalle ja neekerin kyrvn nupille
11.7.2023 9:23 < Dmitri Peskov > Tein kiljua ja join sit ja tulikin kurapaskat housuun, itii tuu pyyhkimn
11.7.2023 0:31 < Dmitri Peskov > Tiedmme, ett jsenmaiden keskuudessa kydn vilkasta keskustelua, erityisesti Naton huippukokouksen lhestyess. Tiedmme, ett erilaisia nkemyksi on olemassa tss asiassa. Ukrainan jsenyys Natossa aiheuttaisi hyvin negatiivisia seurauksia koko turvallisuusarkkitehtuuri lle, joka on jo puoliksi hajonnut Euroopassa, ja se olisi absoluuttinen vaara ja uhka maallemme.
07.7.2023 9:11 < Dmitri Peskov > Ostan kusisia stringej sek kytettyj tampooneja
06.7.2023 23:50 < Dmitri Peskov > Moskova harkitsee kovia vastatoimia vihamielisen toimintanne takia.
06.7.2023 14:58 < Dmitri Peskov > Haistelen akkojen penkkej minihame pll
06.7.2023 14:49 < Dmitri Peskov > Ukrainan mahdollinen yritys sabotoida Zaporozhjen ydinvoimalaa Venjn Zaporozhjen alueella voi johtaa katastrofaalisiin seurauksiin, Kiovan hallinnon sabotaasin uhka on todella suuri. Kaikki toimenpiteet toteutetaan uhan vastustamiseksi.
04.7.2023 16:50 < huora > HUORANPENIKKA!
04.7.2023 11:35 < Veijo Tapio Autio > Veijo Tapio Autio asuu myllypurossa ja imee homojen kyrvn nuppeja myllypuron ostarin hesburger ravintolan wc tiloissa
04.7.2023 9:42 < Renat Karchaa > pringles purkkiin on kiva pierskell, voi sitten myhemminkin pstell sielt parfyymin hajuisia pieruja
03.7.2023 23:49 < Renat Karchaa > Koska Lnsi on jo nostanut panokset siihen pisteeseen, jossa Kiovan tappio merkitsisi mys sen omaa tappiota, aggressiiviset lnsimaiset poliitikot pohtivat nyt radikaaleja vaihtoehtoja, kuten salaista operaatiota Zaporozhyen ydinvoimalassa, joka johtaisi ydinonnettomuuteen ja loisi tekosyyn Natolle osallistua suoraan Ukrainan konfliktiin
01.7.2023 11:54 < juutalainen1 > juutalainen kvi ymprileikkauksessa ja piri haisevaa ja pesemtnt ymprileikattua kyrvn nuppia neekerin suun sisll ja neekeri huusi vitun homo kytit tilaisuuden hyvkseeen kun nauroin ja suuni oli auki niin tynsit sen suuhun j roiskit spermat ja kyrvn eritteet lvit suuhuni
01.7.2023 4:13 < sfsfsdfsdf > sdfsdf
26.6.2023 15:35 < Rehtori-Keijo > Mee töihin, mulla on valtaa
25.6.2023 21:18 < Erdogan > Putin on kova poika ottamaan munalikööriruiskahduksi a nieluun.
24.6.2023 16:39 < väijyjä > Kiinnostava nettisivu tosiaa en osaa sanoo mitä helvettiä täälä tapahtuu mutta kyllä tänne parikytäminsaa uppoo
23.6.2023 21:35 < neekeri > white power
23.6.2023 16:46 < Kalu > Oujee pena rulaa
20.6.2023 12:09 < msaa > mitä vitua tämä on?
10.6.2023 9:19 < Vurgholm > Hametta korville ja korkkarit kattoon
09.6.2023 20:01 < Urpo.Martikainen > mä mtv 3 uutisten entinen uutisten lukija Urpo Martikainen työnnän kyrpäni naisiin puolisen uutisen ankkuri Pirjo Nuotion perseeseen
07.6.2023 15:03 < ' > '
07.6.2023 15:03 < <h1>lol</h1 > <h1>lol</h1>
01.6.2023 17:34 < Vurgholm > Mun pierut haisee kortongille
31.5.2023 2:24 < Vurgholm > Kirjoitat aiheesta sen verran asiantuntevasti, että taustalla täytyy olla todella paljon omakohtaista kokemusta.
29.5.2023 20:41 < punks was not dead > Lue ja toteuta: Kusi, paska, pillu, kuukautisvittu, tuhnu, oksennus, paskaperse, rapula, runkkari, lesbo, hintti, läski, huora, neekeri, ählämi, karvakäsi, homo, pieru, kortonki, urpo, töhö, juippi, juntti, einari, mutakuono, savunaama, spurgu, työtön, onanisti, lesta, huoran penkka, nössö, räkänokka, uusavuton, mustalaine, tampooni hintti, penkin haistelija, ääliö, narkkari,
27.5.2023 14:48 < Kari Linna > Lääkäri Kari Linna imee kyrpää kun asiakas käy hänen vastaan otolla lääkärissä
27.5.2023 11:50 < Spurdo > Ebin
27.5.2023 11:50 < Spurdo > Ebin
26.5.2023 22:38 < Rehtori Keijo > En mee töihin, oon nössö ja runkkaaminen on mukavampaa.
25.5.2023 19:24 < persereikäni.haisee > Haistakaa persereikääni
25.5.2023 17:55 < Jani S. Petke > Migi??
22.5.2023 21:49 < Rehtori Keijo > Mee töihin nössö
21.5.2023 10:05 < Rehtori Keijo > Runkkaan kaikki päivät rehtorin kansliassa kulli kovana 💦🍆✊
20.5.2023 15:06 < neekeri3 > Neekeri imettää presidenttejä kyrvän nupilla
20.5.2023 11:04 < Pieru > Haisee
19.5.2023 20:31 < Rehtori Keijo > Lopettakaa se itsesaastuttaminen ja menkää töihin, mulla on valtaa
17.5.2023 22:39 < kahviaitta.fi > MEIDÄN KAHVI ON PASKAA.MEILTÄ ILMAISEKSI SAA KAHVIA TÄYTÄ LOMAKE
17.5.2023 12:06 < Esa Pakarinen (edesm > mä Pekka Puupää elikä näyttelijä Esa Pakarinen imen usein kyrpää nykyään
16.5.2023 16:36 < Dmitri Peskov > Ostan kusiset stringit sekä korkokengät, tulee ihan omaan käyttöön
15.5.2023 8:45 < Dmitri Peskov > On päivänselvää, että Kiovan hallinto murhien takana. Se ei ainoastaan tue murhia, vaan myös järjestää niitä, yllyttää niihin ja suorittaa niitä.
15.5.2023 1:19 < Tasapää > Jeesus oli venäläinen kantoraketti
14.5.2023 14:21 < Rehtori Keijo ite > Mee töihin, räkänokka
14.5.2023 12:33 < Niinistöö > Pikkuryssä pietarissa näkee pahaa unta, Venäjä on rajamaa ja Suomi valtakunta
14.5.2023 10:23 < Dmitri Peskov > Tiedämme historiasta, kuinka Puola aina ajoittain lipsuu hulluuden ja vihan tielle suhtautumisessa venäläisiin
10.5.2023 23:32 < Putin > Venäjän kansalaiset, isänmaamme kannalta ratkaisevista taisteluista tuli aina isänmaallisia, kansallisia ja pyhiä. Olemme uskollisia esi-isiemme perinnölle, ja meillä on syvä ja selkeä tietoisuus siitä, mitä tarkoittaa olla heidän sotilaallisten, työelämän ja moraalisten saavutustensa tasalla (veroisia, mittaisia). Olemme ylpeitä sotilaalliseen erikoisoperaatioon osallistuneista, kaikista niistä, jotka taistelevat rintamalla, niistä, jotka toimittavat tarvikkeita rintamalle ja pelastavat haavoittuneita tulen alta. Taistelutoimintanne on nyt ensiarvoisen tärkeää. Maan turvallisuus riippuu nyt teistä, samoin kuin valtiollisen asemamme ja kansamme tulevaisuus. Suoritatte kiitettävästi taistelutehtäväänne taistellen Venäjän puolesta. Perheenne, lapsenne ja ystävänne seisovat tukenanne. He odottavat teitä. Olen varma, että voitte tuntea heidän hellittämättömän rakkautensa. Koko maa on yhdistynyt tukemaan sankareitamme. Kaikki ovat valmiita auttamaan, kaikki rukoilevat puolestanne. Toverit, ystävät, rakkaat veteraanit, tänään jokainen perhe maassamme kunnioittaa Suuren isänmaallisen sodan osanottajia, muistaa perheenjäseniään ja sankareitaan ja laskee kukkia sotilasmuistomerkille. Seisomme Punaisella torilla, paikassa, jossa muistetaan Juri Dolgorukin ja Dmitri Donskoin palvelijoita, Mininin ja Pozharskin kansanmiliisiä, Pietari Suuren ja Kutuzovin sotilaita, vuosien 1941 ja 1945 sotilasparaateja Tänään täällä on sotilaallisen erikoisoperaation osallistujia – vakinaisia sotilait,a ja niitä, jotka liittyivät armeijan riveihin osittaisen mobilisoinnin aikana, Luganskin ja Donetskin joukkoja, monia vapaaehtoisyksiköitä, kansalliskaartin, sisäministeriön, liittovaltion turvallisuuspalvelun, hätätilaministeriön ja muiden turvallisuusvirastojen ja -palveluiden henkilöstöä. Tervehdykseni teille kaikille, ystävät. Tervehdykseni kaikille, jotka taistelevat Venäjän puolesta taistelukentällä, jotka ovat nyt palveluksessa. Sankarilliset esi-isämme osoittivat Suuren isänmaallisen sodan aikana, että mikään ei voi voittaa vahvaa, voimakasta ja luotettavaa yhtenäisyyttämme. Mikään ei ole vahvempaa kuin rakkautemme isänmaata kohtaan.
10.5.2023 23:31 < Putin > Venäjän kansalaiset, Hyvät veteraanit, Toverit sotilaat ja merimiehet, kersantit ja aliupseerit, ylivääpelit ja vääpelit, toverit upseerit, kenraalit ja amiraalit, sotilaat ja komentajat, jotka osallistuvat erityiseen sotilasoperaatioon, Hyvää voitonpäivää! Onnellinen juhlapäivä, jolla muistetaan isiemme, iso-isiemme ja iso-isoisiemme kunniaa, jotka kirkastivat ja ikuistivat nimensä puolustamalla isänmaatamme. He pelastivat ihmiskunnan natsismilta mittaamattoman rohkeuden ja suunnattoman uhrauksen kautta. Nykyään sivilisaatiomme on ratkaisevassa käännekohdassa. Maatamme vastaan käydään jälleen todellista sotaa, mutta olemme torjuneet kansainvälisen terrorismin, puolustamme Donbassin kansaa ja turvaamme oman turvallisuutemme. Meille, Venäjälle, ei ole epäystävällisiä tai vihamielisiä kansakuntia lännessä eikä idässä. Aivan kuten valtaosa maapallon ihmisistä, me haluamme nähdä rauhanomaisen, vapaan ja vakaan tulevaisuuden. Uskomme, että kaikki ylivertaisuusideologiat ovat luonnostaan vastenmielisiä, rikollisia ja tappavia. Länsimainen globalistinen eliitti puhuu kuitenkin jatkuvasti poikkeuksellisuudestaan, ajaa kansat toisiaan vastaan ja jakaa yhteiskuntia, provosoi verisiä konflikteja ja vallankaappauksia, kylvää vihaa, ryssänvihaa ja aggressiivista nationalismia, tuhoaa perheen ja perinteiset arvot, jotka tekevät meistä ihmisiä. He tekevät kaiken tämän sanellakseen ja pakottaakseen tahtonsa, oikeutensa ja sääntönsä kansoille, mikä todellisuudessa on ryöstö-, väkivalta- ja tukahduttamisjärjestelm . He näyttävät unohtaneen, mihin natsien hullut vaatimukset maailmanlaajuisesta herruudesta johtivat. He ovat unohtaneet, ketkä tuhosivat tuon hirviömäisen, täydellisen pahuuden, ketkä puolustivat kotimaataan eivätkä säästäneet henkeään vapauttaakseen Euroopan kansat.” Näemme, kuinka tietyissä maissa tuhotaan häikäilemättömästi ja kylmäverisesti neuvostosotilaiden muistomerkkejä, puretaan suurten komentajien muistomerkkejä, luodaan todellinen kultti natseja ja heidän sijaisiaan kohtaan, pyyhitään pois ja demonisoidaan todellisten sankareiden muisto. Tällainen voittajasukupolven uroteon ja uhrausten häpäiseminen on myös rikos, suoranaista revansismia ( ransk. revanche, kosto on termi, jolla kuvataan poliittisia tavoitteita, joilla valtion aikaisemmin, yleensä sodassa, menetetyt maa-alueet pyritään saamaan takaisin) niiden taholta, jotka kyynisesti ja räikeästi valmistelevat uutta marssia Venäjälle, ja jotka kokosivat tätä varten yhteen uusnatsistista roskaväkeä eri puolilta maailmaa. Heidän tavoitteenaan – eikä siinä ole mitään uutta – on hajottaa ja tuhota maamme, mitätöidä toisen maailmansodan tulokset, murtaa täysin maailmanlaajuinen turvallisuusjärjestelmä ja kansainvälinen oikeus sekä tukahduttaa kaikki suvereenit kehityskeskukset. Rajaton kunnianhimo, ylimielisyys ja rankaisemattomuus johtavat väistämättä tragedioihin. Tämä on syy Ukrainan kansan kokemaan katastrofiin. Heistä on tullut länsimaisten isäntien vallankaappauksen ja siitä johtuvan rikollisen hallinnon panttivankeja, sivullisia vahinkoja heidän julmien ja itsekkäiden suunnitelmiensa toteuttamisessa. Isänmaan puolustajien muisto on meille Venäjällä pyhä, ja vaalimme sitä sydämissämme. Annamme tunnustusta vastarintaliikkeen jäsenille, jotka taistelivat urheasti natsismia vastaan, sekä Yhdysvaltojen, Ison-Britannian ja muiden maiden liittoutuneiden armeijoiden joukoille. Muistamme ja kunnioitamme kiinalaisten sotilaiden urotekoja taistelussa japanilaista militarismia vastaan. Uskon vakaasti, että yhteisvastuullisuuden ja kumppanuuden kokemukset yhteisen uhan torjunnan vuosilta ovat korvaamaton perintömme ja turvallinen jalansija nyt, kun pysäyttämätön liike kohti oikeudenmukaisempaa moninapaista maailmaa, joka perustuu luottamuksen ja jakamattoman turvallisuuden periaatteisiin sekä yhtäläisiin mahdollisuuksiin kaikkien kansojen ja ihmisten aidolle ja vapaalle kehitykselle, on saamassa vauhtia. On ratkaisevan tärkeää, että itsenäisten valtioiden yhteisön johtajat ovat kokoontuneet tänään Moskovaan. Näen sen tunnustuksena esi-isiemme uroteolle: he taistelivat ja voittivat yhdessä, koska kaikki Neuvostoliiton kansat osallistuivat yhteisen voittomme saavuttamiseen. Muistamme sen aina. Kumarramme päämme sodan aikana henkensä menettäneiden, poikien, tyttärien, isien, äitien, isoisien, aviomiesten, vaimojen, siskojen ja ystävien muistoksi. Julistan minuutin hiljaisuuden.
08.5.2023 19:31 < Avon > Granite
08.5.2023 19:31 < Avon > Granite
08.5.2023 19:31 < Avon > Granite
08.5.2023 19:31 < Avon > Granite
08.5.2023 19:30 < Hat > out-of-the-box
08.5.2023 19:30 < Hat > out-of-the-box
08.5.2023 19:30 < Hat > out-of-the-box
08.5.2023 19:30 < Hat > out-of-the-box
08.5.2023 19:29 < Soft > navigate
08.5.2023 19:29 < Soft > navigate
08.5.2023 19:29 < Soft > navigate
08.5.2023 19:29 < Soft > navigate
08.5.2023 19:12 < Libyan Dinar > Kuwait
08.5.2023 19:12 < Libyan Dinar > Kuwait
07.5.2023 23:19 < jaakko > no päivvää
06.5.2023 11:11 < Dmitri Peskov > Haistelen akkojen penkkejä minihame päällä ja onanoin sekä kaivan nenää korkkarit jalassa.
06.5.2023 10:12 < Dmitri Peskov > Pyrkimykset kieltää tämä, sekä Kiovassa että Washingtonissa, ovat tietysti täysin naurettavia. Tiedämme erittäin hyvin, että tällaisia ​​toimia ja terrori-iskuja koskevia päätöksiä ei tehdä Kiovassa vaan Washingtonissa
06.5.2023 7:25 < Dmitri Peskov > Ostan kusisia ja paskasia stringejä, vain omaan käyttöön.
05.5.2023 22:15 < Dmitri Peskov > Päätöksiä tällaisista hyökkäyksistä ei tehdä Kiovassa, vaan Washingtonissa. Kiova tekee vain, kuten heitä on käsketty. Washingtonin pitäisi ymmärtää, että tiedämme tämän.
05.5.2023 10:33 < Rehtori Keijo > Runkkaan kansliassa kaikki päivät.
04.5.2023 17:02 < Maria Zaharova > Mä annan väljää ja isoa persettäni vain neekereille
04.5.2023 7:16 < Maria Zaharova > Seuraamme tiiviisti Naton Suomea koskevia suunnitelmia. Vahvistamme, että Venäjä ryhtyy sekä sotilasteknisiin että muunlaisiin vastatoimiin hillitäkseen tässä yhteydessä ilmeneviä kansalliseen turvallisuuteen kohdistuvia uhkia. Sekä Suomen itsensä että Naton on ymmärrettävä, että sotilasjoukkojen pumppaaminen Pohjois-Eurooppaan ainoastaan lisää jännitteitä myös tällä alueella.
02.5.2023 21:17 < Simo Salminen > haistakaa persereikääni se haisee paskalle
02.5.2023 20:07 < Pera > Te olette kaikki perse aukeisia hinttejä !!! Vetäkää vittu päähän ja paikkaa helvettiin saatanan idiootit!!!!!!
29.4.2023 22:56 < pirjo > PenaSäätiöt uuteen nousuun! Nyt on PenaSäätiöillä uusi hieno osoite penasaatiot.org joten tervetuloa PenaSäätiöille osoitteesta penasaatiot.org botitkin ovat tervetulleet!
29.4.2023 9:26 < Putiiini > Kela maksaa mulle mun kaljat ja runkkuvälineet
29.4.2023 3:11 < Lirkki > valuu housuihin
28.4.2023 10:21 < Putin > Moskovalla ei ole aikomustakaan maksaa veroja Suomelle, joita se koettaa saada. Muistakaa myös Kremlin sotilas ja ydinase doktriini.
27.4.2023 21:19 < Dmitri Medvedevi > Kiljut on kohta valmiina ja Ludmila ottaa mua straponilla
26.4.2023 2:28 < Dmitri Medvedev > En osaa sanoa, mikä on se viimeinen pisara, joka laukaisee tilanteen, mutta se saattaa tapahtua jossain vaiheessa. Meidän täytyy tehdä töitä varmistaaksemme, ettei tästä maailmanlaajuisesta vastakkainasettelusta puhkea kuuma, täysimittainen kolmas maailmasota. Silloin se tuntui olevan vain hypoteettinen, kaukaa haettu ja mahdoton skenaario, mutta en voi enää todeta samaa, niin surulliselta kuin se kuulostaakin.
25.4.2023 16:09 < Sergei Lavrov > Ostan kusisia ja paskasia stringejä sekä sukkahousuja, tarjoa pliis.
25.4.2023 10:23 < Sergei Lavrov > Länsimaiset kollegat ovat jo pitkään nähneet sopuun pääsemisen kansainvälisen mallin avulla hyödyttömänä. Esimerkiksi YK:n ideologiset ja oikeutetut käytännöt jyräävät monitahoisuuden ja hylkäävät demokratian
23.4.2023 16:07 < trolli.olen > haistakaa persereikääni=?!
22.4.2023 9:51 < Marija Zaharova > Neekerit nussii mua pyllyyn ja lopuksi ne kusee mun päälle, ihanaa
22.4.2023 6:45 < Marija Zaharova > Nato asettaa itselleen tavoitteeksi Venäjän ”kukistamisen” Ukrainassa, ja motivoidakseen Kiovaa se lupaa, että konfliktin päätyttyä maa voidaan hyväksyä liittoumaan. Tällaiset lausunnot ovat lyhytnäköisiä ja suorastaan vaarallisia. Se voi johtaa Euroopan turvallisuusjärjestelmä n lopulliseen romahtamiseen.
18.4.2023 16:11 < Putin > Äitii tuu pyhkiin, tuli paska housuun
18.4.2023 7:03 < Putin > Epäilemättä tämä on toinen keskeinen alue, joka vahvistaa suhteidemme äärimmäisen luottavaista, strategista luonnetta taloudellisten, sosiaalisten, kulttuuristen, koulutuksellisten ja muiden alojen lisäksi Kiinan kanssa.
17.4.2023 19:26 < Viktor Orban > Olen vasen kätinen käteen vetäjä, huoran penikka
17.4.2023 14:49 < Ilipo > Terkeleus
17.4.2023 2:32 < Viktor Orban > Ukraina on taloudellisesti olematon valtio. Kysymys on siitä, säilytämmekö Ukrainan sellaisena. Sota loppuu heti, kun Yhdysvallat ja Euroopan unioni päättävät lopettaa Ukrainan valtion rahoittamisen. Unkarilaisten veronmaksajien on tuettava Ukrainaa EU:n yhteisestä budjetista. On huono asia, että unkarilaisvähemmistöä ahdistellaan ja vainotaan edelleen Ukrainassa. On selvää, ettei tämä tilanne voi kestää pitkään.
13.4.2023 15:59 < Aleksandr Gruško > Ostetaan kusisia stringejä ja minihame
13.4.2023 6:54 < Aleksandr Gruško > Tämä on vakava alueellisen ja eurooppalaisen turvallisuustason heikkeneminen, mihin on välttämätöntä löytää vastauksia paitsi poliittisiin haasteisiin, myös sotateknisin keinoin. On selvää, että Suomen liittyminen liittoumaan ruokkii Naton sotilaallisia aikeita pohjoisella ja arktisella vyöhykkeellä, mikä heikentää kansainvälisen yhteistyön perustaa alueella. On selvää, että tämä ei ole kertaluonteinen prosessi, ja päätöksiä tehdään. Osa niistä on jo hyväksytty. Turvallisuudesta tällä alueella vastaavat Leningradin alueen sotilaspiiri ja Karjalan joukot.
12.4.2023 20:11 < Dmitri Peskov > Kiva ku mua neekerit panee straponilla ja sitten kusevat päälle
10.4.2023 6:53 < Dmitri Peskov > Länsi ei tapaa muistella Yhdysvaltojen ydinaseita, jotka sijaitsevat Euroopassa, mutta tässä tapauksessa he reagoivat hysteerisesti suunnitelmiimme sijoittaa taktisia ydinaseita Valko-Venäjälle.
09.4.2023 10:29 < Dmitri Medvedev > Pakotettu tuki natsihallinnolle amerikkalaisen oppi-isän johdolla on jo luonut todellisen taloudellisen ja poliittisen helvetin eurooppalaisille. Täällä asuu miljoonia maanmiehiämme, joita natsi-Kiovan hallinto on ahdistellut vuosien ajan. Juuri heitä suojelemme erityisellä sotilasoperaatiolla tuhoten samalla vihollisen armotta. Ja tämän takia emme tarvitse Ukrainaa. Tarvitsemme mahtavan Suur-Venäjän. Tällaista Ukrainaa ei tarvita kenellekään missään. Ja siksi se lakkaa olemasta.
06.4.2023 16:18 < trolli > Kari Linna imee usein kyrpääni esinahkani alta
06.4.2023 16:13 < Putin > Hame korville ja korkkarit kattoon
06.4.2023 6:49 < Putin > Arvon rouva suurlähettiläs, tiedän ettet ole samaa mieltä, mutta en voi olla sanomatta, että Yhdysvaltain käyttämät työkalut, kuten niin sanotun värivallankumouksen eli vallankaappauksen tukeminen Ukrainassa, ovat lopulta johtaneet nykyiseen Ukrainan kriisiin. Venäjän hallinnon virkahenkilöitä ja lainvalvontavirastoja, journalisteja, julkisia henkilöitä, kouluja ja yliopisto-opettajia vastaan tehdään säännöllisesti terroristihyökkäyksiä. On syytä uskoa mahdollisuuteen, että läntisten tiedustelupalvelujen ja kolmansien maiden resursseja käytetään tällaisten sabotaasien ja terroritekojen valmistelussa.
06.4.2023 0:42 < mol ogba > vihaan neekereitä, he polttivat taloni ja raiskasivat perheeni. Hammastikkukin oli perseessä
05.4.2023 16:29 < Dmitri Peskov > Naapurin neekeri nussii mua mun väljään persesilmään ja sitten mää saan kusta sen päälle
05.4.2023 6:48 < Dmitri Peskov > Kremlissä nähdään, että tämä on tilanteen eskaloimista ja rikkomus turvallisuuttamme sekä Venäjän intressejä vastaan. Olemme tästä puhuneet, ja juuri näin sen myös tulkitsemme. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini ja varoitukset Natoon liittymisestä.
04.4.2023 19:51 < Aleksandr Gruško > Mulla on tekovittu ehjässä persesilmässä, neekerit nussii mua pyllynsilmään
04.4.2023 9:31 < Aleksandr Gruško > Vahvistamme sotilaallista potentiaaliamme länsi- ja luoteisosan suunnalla. Jos muiden Naton jäsenmaiden joukkoja ja resursseja sijoitetaan Suomeen, siinä tapauksessa ryhdymme lisätoimiin varmistaaksemme luotettavasti Venäjän sotilaallisen turvallisuuden.
03.4.2023 20:23 < lerssi-heke > uu leke leke, lerssi-heke
02.4.2023 14:51 < Hane > Oola,laa
02.4.2023 10:21 < Dmitri Abzalov > Vapautetaan ensin kaikki muu ja toimitaan sitten suomalaisten veljiemme kanssa
02.4.2023 10:20 < Olga Skabajeva > Meidän täytyy vapauttaa suomalaiset veljemme
01.4.2023 20:48 < Dmitri Peskov > Haistelen akkojen pyörien penkkejä latex minihamepäällä sekä jalassa on korkkarit. Ostan myös kusisia stringejä, ne tulisi ihan omaan käyttöön.
01.4.2023 10:25 < Dmitri Peskov > Jos puhumme jostain vakavasta neuvottelusta, tämä on mahdollisesti erittäin vaarallinen keskustelu. Maailmankäytännössä tällaisia voimia käytetään pääsääntöisesti vain molempien osapuolten suostumuksella. Tässä tapauksessa se on mahdollisesti erittäin vaarallinen aihe lähettää EU joukkoja Ukrainaan.
01.4.2023 10:21 < Putin > Asuntonne on laillinen kohde hypersoonisille ohjuksillemme. Ylititte punaisen viivan ulostulollasi ja nyt Moskova aloittaa toimenpiteet. Muistakaa Kremlin ydinasedoktriini.
01.4.2023 8:37 < putin > Maria antaa mulle straponilla kyytiä, se on kivaa heittää hame korville ja korkkarit kattoon
01.4.2023 2:26 < Putin > Suomi on saanut kaikki varoitukset mitä Natoon liittymisestä seuraa. Moskovan on pakko alkaa harkitsemaan sotilaspoliittisia toimenpiteitä tämän johdosta. Muistakaa Kremlin sotilasdoktriini.
30.3.2023 18:54 < Putin > Kantsii piereskellä tyhjään pringles purkkiin nii voit sitten iltasellla haistella pierun tuoksuja uudestaan. Eläkä nyt häiritse, Vedän nyt muuten näppiin
29.3.2023 6:46 < Putin > Kun he toimittavat aseita maalle, jonka kanssa meillä on konflikti, se on aina uhka. Mitä ne ovat meille, nämä uhat, ja miten niitä voidaan arvioida. Tietenkin näemme, kuulemme ja tiedämme näistä toimitussuunnitelmista. Puhuitte yhdestä miljoonasta ammuksesta ja panssarivaunujen toimittamisesta. Onko 1yksi miljoona paljon vai vähän? Tämä on hyvin suuri määrä. Se on paljon. Mutta… Ja tämä tulee tuon mutta:n jälkeen, se on hyvin tärkeää. Ensinnäkin, johtavissa Nato-maissa, esimerkiksi Yhdysvalloissa, tuotetaan käytettävissämme olevien lähteiden mukaan noin 14 – 15 tuhatta tämän kaliiperin ammusta kuukausittain. Ukrainan asevoimat käyttävät armeijamme laskelmien mukaan jopa 5 tuhatta kranaattia päivässä sotatoimien aikana. Ja Yhdysvalloissa tuotetaan tänä vuonna vain 15 tuhatta kuukaudessa. Ensi vuonna, myös meillä olevien tietojen mukaan, ne voivat tietysti olla epätarkkoja, mutta yleisesti ottaen ne vastaavat tiettyjä parametreja, jotka tiedämme, ensi vuonna he aikovat tuottaa jo 42 tuhatta. Ja vuonna 2025 – 75 tuhatta. Emme tiedä, mitä tapahtuu vuonna 2025, mutta nyt, tänä vuonna, se on 14-15 tuhatta. Ottaen huomioon, että Ukraina käyttää jopa 5 tuhatta kranaattia yhden sotatoimipäivän aikana. Tämä on ensimmäinen asia. Nyt se, mikä meitä huolestuttaa. No, me, Venäjän asevoimat, käytimme paljon enemmän ammuksia. Nyt en halua arvioida päätöksenteon järkevyyttä sotilasjohdon eri tasoilla, mutta nyt, kuten tiedätte, puolustusministeriö ja pääesikunta ovat jopa pakotettuja ottamaan käyttöön tiettyjä rajoituksia. Samaan aikaan venäläinen tuotanto, Venäjän sotateollinen kompleksi kehittyy hyvin nopeasti, tavalla, jota monet eivät odottaneet. Ja kun nämä miljoonat konfliktin yllyttäjät toimittavat suunnitelmiensa mukaisesti Ukrainaan näitä ammuksia, Venäjän teollisuus tuottaa samassa ajassa itse kolme kertaa enemmän ammuksia, joista me puhumme. Jopa yli kolme kertaa. Tässä mielessä olemme siis huolissamme tästä kaikesta vain siitä näkökulmasta, että tämä on heidän yrityksensä pitkittää konfliktia. Mainitsitte kuitenkin myös muuta kalustoa, esimerkiksi panssarivaunut. Me tiedämme niistäkin. Arsonistit (tuhopolttaja) aikovat lähettää Ukrainaan noin 400, 420 tai 440 panssarivaunua. Tässä on kyse samasta asiasta kuin ampumatarvikkeiden kohdalla. Tänä aikana valmistamme uusia panssarivaunuja ja modernisoimme nykyisiä, myös yli 1 600 panssarivaunua. Ja Venäjän armeijan panssarivaunujen kokonaismäärä ylittää kolme kertaa Ukrainan panssarivaunujen määrän. Jopa yli kolme kertaa. En aio puhua lentotoiminnasta, ero on moninkertainen. Kymmenkertainen. Näin ollen niiden logiikan kannalta, jotka provosoivat tämän konfliktin ja jotka yrittävät pelastaa sen hinnalla millä hyvänsä, tämä on luultavasti heidän näkökulmastaan oikea päätös. Minun mielestäni tämä johtaa vain uuteen tragediaan eikä mihinkään muuhun. Mutta luulen, että jos Yhdysvallat aikoo lisätä 15 tuhannesta ammuksesta tänä vuonna 42 tuhanteen ammukseen ensi vuonna, se on vielä vaikeampaa muille maille. Lisäksi siellä on tiettyjä sääntöjä.
26.3.2023 23:30 < jee > tekis mieli tupakkia
26.3.2023 11:08 < Putin > Tein kiljua ja join sitä. Tuli paska housuun ja rapula, mitä nyt teen
26.3.2023 10:28 < Putin > Viemme taktisia ydinaseita valkovenäjälle, ehkä myös Suomen rajalle. Liioittelematta meillä on satoja tuhansia tällaisia ​​ammuksia. Emme ole vielä käyttäneet niitä, muistakaa Kremlin ydinase, sekä sotilasdoktriini.
25.3.2023 7:12 < Maria Zakharova > Neekerit nussii mua pyllyyn, ihanata
24.3.2023 7:22 < Maria Zakharova > Suomen päätöstä liittyä Natoon ei voi pitää tasapainoisena. Suomi teki Nato-päätöksen, ennen näkemättömän Venäjä-vastaisen mediakampanjan vaikutuksesta. Ymmärrämme, että Yhdysvallat ja monet sen liittolaiset ovat tämän poliittisen kampanjan takana.
23.3.2023 5:57 < Kessu > Njetmen vastaus,noi hylsyt mitä Virosta tilaan on verollisia mut tulee ilman tullia eli ite koittaisin mennä. Viroon ja lähettäisin itselle postipaketin,viinatkin tullu läpi koko tehotarkkailun ajan viinakauppa.com
22.3.2023 6:57 < Sergei Soigu > Uusi askel on otettu kohti ydinaseita ja vain muutama askel on enää jäljellä
22.3.2023 6:56 < Putin > Jos tämä toteutuu, Venäjän täytyy reagoida asianmukaisesti. Länsi on jo nyt valmistelemassa ydinvoimapohjaisia aseita.
22.3.2023 5:36 < d > [img]images/panneri.png[/ img]
22.3.2023 5:12 < steven83 > 👘꧄👘꧄👘꧄👘 ꧄👘꧄👘꧄👘꧄
22.3.2023 4:32 < ꧄ >
22.3.2023 4:09 < ꧄ >
22.3.2023 4:08 < ꧄ >
22.3.2023 4:06 < <h1>k</h1&g > />
22.3.2023 4:06 < /> > />
22.3.2023 4:00 < kello > "<h1>nether< ;/h1>"
22.3.2023 3:59 < kello > <h1>nether</h1&g t;
22.3.2023 3:58 < kello > 𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫 𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫 𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫 𒐫𒐫𒐫𒐫𒐫
22.3.2023 3:57 < kello > 𒐫𒐫
22.3.2023 3:56 < kello > jaska1
22.3.2023 3:48 < kello > jaska
22.3.2023 3:44 < kello > kaksa
22.3.2023 3:41 < Njetmen > kerbel111
22.3.2023 3:36 < VITTU > 1
22.3.2023 3:36 < VITTU > 2
21.3.2023 21:09 < kessulle asiaa > saako jostain tilattua vaikka valmiita tupakkeja askissa/kartongissa, vaikka punainen LM?
21.3.2023 10:21 < Dmitri Peskov > Älypuhelimia ei pitäisi käyttää virallisissa asioissa. Niissä on varsin läpinäkyvät järjestelmät – oli kyseessä sitten mikä käyttöjärjestelmä tahansa, oli se sitten Android tai iOS. Heittäkää ne roskiin.
20.3.2023 20:25 < Pena > :DDDDD
20.3.2023 17:57 < kessu > voi leikata myös kahvimyllyllä tokmanni 15.- jos sakujen kone hammasrattaita kantsii ostaa jemmaan
20.3.2023 17:54 < kessu > tupakanlehdet eurotabac.de,hylsyt zig zag tubakas.ee leikkuukone tuolta saksasta ja täyttökone ebay powermatic 4 röökiaski alle euron
20.3.2023 17:49 < kessu > alle 1.-
20.3.2023 11:46 < 07OSr > XiNRj
20.3.2023 10:44 < pUzxA > KqZ8k
19.3.2023 8:21 < Maria Zaharova > Neekerit panee mua perseeseen ja sitten ne hakkaa minut
19.3.2023 6:52 < Maria Zaharova > Olemme omalta osaltamme toistuvasti todenneet, että olemme avoimia lännen ja Ukrainan vakaville ehdotuksille poliittisen ja diplomaattisen ratkaisun saamiseksi kriisiin, mutta emme voi hyväksyä uhkailevaa kieltä. Zelenskyn vaatimukset ovat vain joukko uhkavaatimuksia, jotka ovat irrallaan todellisuudesta.
18.3.2023 23:36 < Dmitri Medvedev > Voin vain verrata ICC:n Putinin pidätysmääräystä lähinnä vessapaperiin.
17.3.2023 22:16 < Aina Paskowa > Voi vittu kylläpä pierettää !! Haistakaa paska idiootit retardit!!
17.3.2023 15:50 < Dmitri Peskov > Mulla on uus latex minihame ja korkkarit.
17.3.2023 7:03 < Dmitri Peskov > Olemme toistuvasti ilmaisseet pettymyksemme Suomen ja Ruotsin halusta liittyä liittoumaan. Olemme toistuvasti sanoneet, ettei Venäjä uhkaa näitä maita millään tavalla, koska meillä ei ole minkäänlaista kaunaa maita kohtaan, eivätkä maat ole koskaan osoittaneet merkkejä venäläisvastaisiksi muuttumisesta. He eivät uhanneet meitä, emmekä mekään uhanneet heitä
16.3.2023 21:54 < Anne > Ootko milloinka viimeksi saanut pillua?
15.3.2023 23:57 < Recep Erdoğan > Teenpä vielä kerran yllätyksen Sanna "Vogue" Bildenberg-Marinille, sekä Petteri Nato-Urpolle ja aioin taas estää Suomen Natojuhlat alkuunsa. Hah-haa...mitäs siihen sanotte?
12.3.2023 8:51 < Iso-pää > Haistelkaa akkojen pyörine penkkejä ja korkkarit kattoo ja hame korville
11.3.2023 13:00 < Harri Sakari Karjari > haistakaa persereikääni
11.3.2023 8:06 < Työtön > mee töihin, pelle
09.3.2023 2:42 < Pelastusylitarkastaj > Teistä jokainen tietää erittäin hyvin, että tässä ei ole paljon aikaa, kun sotatoimet alkavat tänne Suomeen. Siksi uusimme ilmahälytysjärjestelmä t Suomessa, koska pian alkaa tapahtua. Kohta huutaa sireenit.
09.3.2023 2:40 < Dmitri Peskov > Tuoreessa Nordstream- paljastuksessa onkin kyse harhautuksesta, jonka avulla iskun todelliset tekijät haluavat kääntää huomion muualle. Kreml vaatii, että Venäjä päästetään mukaan räjäytysten tutkintaan, jota parhaillaan johtavat Saksa, Tanska ja Ruotsi. Meitä ei edelleenkään sallita tutkinnassa. Vain muutama päivä sitten saimme tästä tiedon tanskalaisilta ja ruotsalaisilta. Tämä ei ole vain outoa. Tämä haisee hirviömäiseltä rikokselta.
08.3.2023 19:57 < Lesta Kari > Pajero
08.3.2023 16:30 < Kari Linna > Haistakaa persereikääni
07.3.2023 16:37 < László Kövér > Kiva haistella akkojen pyörien penkkejä minihamee ja korkkarit päällä. Pillu haisee ihan vitulle
07.3.2023 2:47 < László Kövér > Ruotsi että Suomi ovat aiheuttaneet vahinkoa Unkarille toistuvilla vihamielisillä toimilla EU:n sisällä. Ne aiheuttavat erityistä, mitattavissa olevaa vahinkoa Unkarin kansallisille eduille. Nämä ihmiset painostavat EU:n toimielimiä, jotta ne eivät jakaisi Unkarille kuuluvia EU:n varoja. Tässä on kyse tietystä vahingosta, ei vain siitä, että olemme herkkähipiäisiä. Naton ja EU:n jäsenet ovat jo lähettäneet lähes 60 miljardin dollarin arvosta tappavaa sotilasvarustusta Ukrainaan, joka on yksi sotivista osapuolista. Tämä tarkoittaa, että yksittäiset maat – Euroopan unionin ja Naton jäsenet – ovat tämän sodan osallistujia, vaikka eivät vielä taistelekaan.
04.3.2023 8:31 < Sergei Lavrov > Kiva haistella akkojen pyörien penkkejä minihamee ja korkkarit päällä
04.3.2023 6:56 < Sergei Lavrov > Me yritämme lopettaa sodan, joka on aloitettu meitä vastaan. Muistakaa myös Kremlin sotilasdoktriini, sekä Moskovan ydinasedoktriini.
01.3.2023 21:14 < Peskov > Haistelen akkojen pyörien penkkejä korkokengissä ja mini hame päällä. Pillu haisee
28.2.2023 20:29 < Dmitri Peskov > Nato on nyt täysin mukana vihollisisuuksissa, ja heidän tiedustelunsa työskentelee meitä vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, heidän aseensa toimitetaan Ukrainalle ilmaiseksi ampumaan armeijaamme, puhumattakaan siitä, että he ampuvat niilla Ukrainan kansalaisia. Sillä hetkellä, kun NATO de facto osallistui Ukrainan konfliktiin, tilanne muuttui. Presidentti Putin oli ja on edelleen avoin kaikille kontakteille, jotka voivat auttaa Venäjää saavuttamaan tavoitteensa tavalla tai toisella. Mieluiten rauhanomaisesti, neuvottelupöydässä, mutta kun se ei ole mahdollista, myös sotilaallisin keinoin, kuten nyt näemme. Nämä maat – Ranska, Iso-Britannia, Yhdysvallat – ovat jäseniä järjestössä, joka on tosiasiassa sodassa meitä vastaan… sinun on sanottava asioiden todellinen laita.
28.2.2023 3:39 < Ilona Ylikorpi > Menkat alko!
27.2.2023 20:32 < putin > pääsi märkäpieru, mitä teen?
27.2.2023 3:05 < Putin > Kaikki johtavat Nato-maat ovat julistaneet päätavoitteekseen saada meille strategisen tappion ja kansamme kärsimisen. Kuinka voimme jättää huomiotta heidän ydinaseensa näissä olosuhteissa?..Heillä on yksi tavoite: hajottaa entinen Neuvostoliitto ja sen keskeinen osa - Venäjän federaatio ja ovat epäsuora osallinen Ukrainan tekemiin rikoksiin. Heillä on yksi tavoite: hajottaa entinen Neuvostoliitto ja sen keskeinen osa - Venäjän federaatio.
25.2.2023 7:24 < putin > Neekerit panee mua
24.2.2023 10:23 < Putin > Kuten me kaikki tiedämme, tämä presidentin puhe tulee maamme kannalta vaikeaan ja käänteentekevään aikaan. Tämä on aikaa, jolloin koko maailma muuttuu radikaalisti ja peruuttamattomasti, jolloin on ratkaisevia historiallisia tapahtumia, jotka määrittävät maamme ja kansamme tulevaisuuden, ja jolloin jokaisella meistä on valtava vastuu. Vuosi sitten päätettiin aloittaa erityinen sotilasoperaatio, jotta voitaisiin suojella ihmisiä historiallisilla maillamme, varmistaa maamme turvallisuus ja poistaa uhka, jonka Ukrainassa vuoden 2014 vallankaappauksen jälkeen vallannut uusnatsihallinto aiheuttaa. Hoidamme käsillä olevat tehtävät askel askeleelta, huolellisesti ja johdonmukaisesti. Vuodesta 2014 lähtien Donbass on taistellut oikeudesta elää omalla maallaan ja puhua äidinkieltään. Se taisteli eikä luovuttanut saartojen, jatkuvan pommituksen ja Kiovan hallinnon avoimen vihan keskellä. Se toivoi ja odotti, että Venäjä tulisi auttamaan. Sillä välin, kuten hyvin tiedätte, teimme kaiken voitavamme ratkaistaksemme ongelman rauhanomaisin keinoin ja kävimme kärsivällisesti neuvotteluja rauhanomaisen ratkaisun löytämiseksi tähän tuhoisaan konfliktiin.Tätä kauhistuttavaa petosmenetelmää on kokeiltu ja testattu monta kertaa aiemmin. He käyttäytyivät yhtä häpeämättömästi ja kaksinaamaisesti, kun he tuhosivat Jugoslavian, Irakin, Libyan ja Syyrian. He eivät koskaan pysty pesemään tätä häpeää pois. Kunnian, luottamuksen ja säädyllisyyden käsitteet eivät kuulu heille. Kolonialismin, diktatuurin ja hegemonian pitkien vuosisatojen aikana he ovat tottuneet siihen, että heille sallitaan kaikki, he ovat tottuneet sylkemään koko maailman päälle. Kävi ilmi, että he kohtelevat omassa maassaan asuvia ihmisiä samalla halveksunnalla, kuin isäntää. Loppujen lopuksi he kyynisesti pettivät heitäkin, huijasivat heitä tarinoilla rauhan etsimisestä ja YK:n turvallisuusneuvoston Donbassia koskevien päätöslauselmien noudattamisesta. Läntisestä eliitistä on todellakin tullut totaalisen, periaatteetonta valehtelua edustava symboli. Puolustamme lujasti etujamme ja uskoamme, että nykymaailmassa ei pitäisi olla jakoa niin sanottuihin sivistysvaltioihin ja kaikkiin muihin ja että tarvitaan rehellistä kumppanuutta, joka torjuu kaikenlaisen yksinoikeuden, erityisesti aggressiivisen yksinoikeuden. Olimme avoimia ja vilpittömästi valmiita rakentavaan vuoropuheluun lännen kanssa; sanoimme ja vaadimme, että sekä Eurooppa että koko maailma tarvitsevat jakamattoman ja kaikille maille yhtäläisen turvallisuusjärjestelmä n, ja ehdotimme monien vuosien ajan, että kumppanimme keskustelisivat tästä ajatuksesta yhdessä ja työskentelisivät sen toteuttamiseksi. Vastauksena saimme kuitenkin joko epämääräisen tai tekopyhän reaktion, mitä sanoihin tulee. Mutta oli myös tekoja: Naton laajentuminen rajoillemme, uusien ohjuspuolustusalueiden luominen Eurooppaan ja Aasiaan – he päättivät suojautua meiltä ”sateenvarjon” alle – sijoittamalla sinne sotilasosastoja, eikä vain Venäjän rajojen läheisyyteen. Haluaisin korostaa – tämä on itse asiassa hyvin tiedossa – että millään muulla maalla ei ole niin paljon sotilastukikohtia ulkomailla kuin Yhdysvalloilla. Niitä on satoja – haluan korostaa tätä – satoja tukikohtia kaikkialla maailmassa; koko planeetta on täynnä niitä, ja yksi vilkaisu kartalle riittää tämän havaitsemiseksi...
22.2.2023 11:48 < Kari Linna > haistakaa persereikääni
21.2.2023 10:34 < Rehtori Keijo > Kaivan persettä ja haistelen akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
20.2.2023 20:16 < persereikäni.haisee > haistakaa persereikääni
18.2.2023 19:28 < Rehtori Keijo > Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä tee ja syö ituja. Hame korville ja korkkarit kattoon pellet
17.2.2023 20:46 < Pekka Siitoin > Irstailija olen kyllä. Olen perverssi. Turha on elää, turha on kuolla, turha on vanhojen naisten vittuja nuolla
13.2.2023 22:11 < putin > Vedän näppiin ja haistelen vaikka liimaa/pensaa
12.2.2023 10:27 < Putin > Aloitamme erikoisoperaatio Suomen aivan tässä lähiaikoina. Aluksi kiitän recep erdogania siitä, että Petteri NATO -urpon, sekä Sanna Bildenerg Vogue marinin NATO juhlat olivat siinä. Suomi sai kaikki varoitukset, mitä natoon liittymisestä seuraa. Moskova ryhtyy vastatoimiin.
09.2.2023 7:56 < Sergei Šoigu > Neekerit nussii mua pyllyyn
08.2.2023 9:26 < Sergei Šoigu > Puolustusliitto Naton asetukeen Ukrainalle sisältyy ennalta-arvaamattoman eskalaation vaara. Yhdysvallat ja sen liittolaiset yrittävät pitkittää konfliktia niin paljon kuin mahdollista. Onnistuakseen tässä he ovat alkaneet toimittaa raskaita hyökkäysaseita ja avoimesti kehottaa Ukrainaa valtaamaan alueitamme. Itse asiassa, sellaiset toimet raahaavat Naton mukaan konfliktiin ja voi johtaa ennalta-arvaamattomaan eskalaatioon.
07.2.2023 17:15 < Sergei Lavrov > Haistelen akkojen penkkejä minihame päällä
07.2.2023 10:27 < Sergei Lavrov > Puhumme sodan päättymisestä, kuvittelemme sen jotenkin. Mutta toistaiseksi se ei näy lainkaan, koska konfliktin kärjistyminen on ilmeistä. Eikä ole selvää, mihin lopettaa, puitteet eivät ole näkyvissä. Raskaita aseita toimitetaan jo nyt. Puhumme jo raketeista ja niin edelleen. No, mihin meidän pitäisi valmistautua? Lähtökohtana ovat objektiiviset realiteetit, ennen kaikkea ne realiteetit, jotka on vahvistettu lainsäädännössämme ja perustuslaissamme. Neljä uutta aluetta, kaksi kansantasavaltaa ja kaksi aluetta, liittyi kansanäänestyksen tulosten perusteella Venäjän federaatioon. Mielestäni tässä ei ole mitään kysymyksiä. Se, että länsi ei voi rauhoittua, ja kuten pahamaineisissa saduissa, se ajautuu joka askeleella yhä enemmän ja enemmän tiettyyn substanssiin, mielestäni suohon. Tällä on tietenkin tärkeä rooli ja se vaikuttaa operaation kulkuun. Sillä jos nyt pyrimme siirtämään Ukrainan asevoimien tykistön sellaiselle etäisyydelle, että se ei aiheuta uhkaa alueillemme, niin mitä enemmän pitkän kantaman aseita toimitetaan Kiovan hallinnolle, sitä kauemmas ne on siirrettävä pois alueilta, jotka ovat osa maatamme. Olette aivan oikeassa, tämä laajentuminen on kuin lumipallo, se alkoi Ukrainan armeijan kypäristä, sitten tulivat käsiaseet, ja nyt puhutaan jo lentokoneista. Scholz vannoo, että näin ei tule koskaan tapahtumaan. Mutta Scholz on tunnettu kyvystään muuttaa kantaansa riittävän nopeasti. Eikä hän ole tässä yksin. Hän sanoi, että Nato ei koskaan lähde sotaan Venäjää vastaan, ja hänen ulkoministerinsä rouva Baerbock sanoi, että he taistelevat jo Venäjää vastaan, ja he kaikki tekevät sen yhdessä. Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden edustaja, nainen nimeltä Singh, sanoi, ettei ole mitään syytä huoleen, jos Kiova alkaa pommittaa Krimiä. He joko kiihottavat itseään tai eivät ymmärrä, mistä puhuvat.
06.2.2023 20:54 < putin > " -- -
03.2.2023 16:20 < putin > Mua nussitaan perseeseen ja sen jälkeen kustaan päälle
03.2.2023 10:23 < Putin > Meidän on kerta toisensa jälkeen torjuttava kollektiivinen lännen aggressio. Se on uskomatonta, mutta se on tosiasia: meitä uhkaillaan jälleen saksalaisilla Leopard-tankeilla, joissa on ristit. Ne, jotka vetävät Euroopan maat, mukaan lukien Saksan, uuteen sotaan Venäjän kanssa ja odottavat saavansa voiton Venäjästä taistelukentällä, eivät ilmeisesti ymmärrä, että nykyaikainen sota Venäjän kanssa on heille aivan erilainen. Emme lähetä tankkejamme heidän rajoilleen, mutta meillä on keinot vastata, eikä se pääty panssaroitujen ajoneuvojen käyttöön, se on jokaisen ymmärrettävä.
02.2.2023 20:13 < putin > runkkaan ja piereskelen hame korvilla
02.2.2023 10:33 < Putin > Moskova vastaa tarjoukseenne siten, että kohta onkin iskander ohjuksia matkalla sinne päin. Vihamielisyytesi lännen arvoyhteisön tukemana on viimeinen punainen viiva.
01.2.2023 22:40 < E-MUSKI > NY OIS MEIL NEURALINKILLÄ TARJOUS AIVOSIRULLE. LEIKKAUS ILMAINEN JA SAAT KAIKEN MAAN ÄLYN+EI TARTTE JUUA VIINAA TAI OTTAA NAPPEI ET HALUU KÄNIIN. SOITA, NIIN TARJOAN!
01.2.2023 10:29 < Aljaksandr Lukašenk > Jos venäläiset veljemme tarvitsevat apua, olemme aina valmiita tarjoamaan sellaista apua.
31.1.2023 20:57 < Jysky > Työnnä sormi pyllyyn ja maista sitä sitten
30.1.2023 22:28 < Rehtori Keijo > Haistelen akkojen pyörien penkkejä minihame päällä ja kusen housuun.
30.1.2023 21:14 < Recep Erdoğan > Mulla on jo hame korvilla.....tuu jo
30.1.2023 10:23 < Recep Erdoğan > Minulla on edelleen suuri kunnia tärvellä Suomen ja Ruotsin NATO juhlat alkuunsa, Petteri NATO Urpolta, sekä Sanna "Vogue" Bildenberg-Marinilta. En malta odottaa sitä, pettymystä, mikä tulee. Turkin presidenttinä tämä on minulle suuri kunnia.
30.1.2023 10:21 < Recep Erdoğan > Minulla on edelleen suuri kunnia tärvellä Suomen ja Ruotsin NATO juhlat alkuunsa, Petteri NATO ur
30.1.2023 10:21 < Recep Erdoğan > Minulla on edelleen suuri kunnia tärvellä Suomen ja Ruotsin NATO juhlat alkuunsa, Petteri NATO ur
27.1.2023 21:59 < Dmitri Peskov > Oon yhtä rehellinen lesta runkkari kuin Jyrki Hallikainen
27.1.2023 10:23 < Dmitri Peskov > Olen vakuuttunut siitä, että jokainen asiantuntija ymmärtää, että tämä on absurdia. Pelkästään teknologisesta näkökulmasta tämä on katastrofaalinen idea. Pääasia tässä on, että kyseessä on täysin ilmeinen yliarviointi sen suhteen, mitä lisäpotentiaalia nämä voisivat tuoda Ukrainan asevoimille. Tämä on jälleen harhaluulo ja erittäin syvä sellainen. Toistimme jälleen, että nämä taistelupanssarivaunut palavat siinä missä mitkä tahansa muutkin. Ne ovat ainoastaan erittäin kalliita, ja kaikki tämä tulee eurooppalaisten veronmaksajien maksettavaksi. Eurooppa ja Yhdysvallat ovat myös suora osapuoli sodassa, sekä NATO myös.
26.1.2023 10:24 < Rehtori Keijo > Ääliö ylläpitäjä pilasi ankkaserverin, koska sinne ei voi enää kirjoittaa yhtään mitään. Vetäköön käteen ja haistakoon paska.
25.1.2023 20:04 < Runkku käsi vitu le > Parrua perseeseen !!!!
25.1.2023 17:27 < Vittuilija > Soita persereikään
25.1.2023 10:36 < Hans Fredrik Wittuse > Rakennamme huomenna Inkooseen uuden terästehtaan, jos maksatte 4- miljardia tänään. Lupaan ja vannon.
25.1.2023 9:44 < Bark Oy > Mennyt vuosi oli maailman melskeestä huolimatta teollisuusrakentaja Barkille onnistunut niin Etelä-Karjalassa kuin Pohjois-Suomessakin. Kaiken kaikkiaan urakoimme toistasataa projektia kymmenille eri asiakkaille. ”Metsäteollisuuden vilkas investointi alueelle piti tilauskantamme hyvällä tasolla myös tänä vuonna”, kertoo Etelä-Suomen alueyksikön toiminnasta Petteri Rantalainen. ”Meidän mittakaavassamme merkittävä IWU-projekti työllisti meitä yli 20M€ verran Stora Enson tehtaalla Imatralla. Tämä antoi meille ja monille paikallisille urakoitsijoille työtä kotikunnassa. Lisäksi useita isoja ja pienempiä hankkeita saatiin maaliin ja uudet investoinnit myös vuonna 2023 antavat meille teollisuusrakentajille turvaa muun rakentamisen hiipuessa. Ehkäpä materiaaliongelmat ja hintamuutokset tasaantuvat jo tulevan vuoden aikana siedettävälle tasolle. Energiasiirtymä vaikuttaa myös lisääntyvänä rakentamisena ja antaa uskoa huomiseen”, tiivistää Petteri Rantalainen.
24.1.2023 23:02 < Paskaa ja pissaa > Tuli paskat vaippaan. Haisee paska.
24.1.2023 13:53 < Putin > Tein teko vitun ehjään pyllynsilmään
24.1.2023 10:17 < Putin > Laitoin huvilalleni ilmatorjunta ohjuksia, koska erikois-operaatio Suomi käynnistyy kohta puoliin.
23.1.2023 22:42 < Recep Erdogan > Minulla on suuri kunnia estää Ruotsin NATO-hakemus ja nyt emme hyväksy sitä ollenkaan. Taida myös tehdä saman Suomelle, jolloin Petteri Nato-Urpon ja Sanna "bildenberg-vogue&qu ot; Marinin Nato-juhlat kariutuvat vauhdilla.
23.1.2023 17:04 < Vjatšeslav Volodin > Pöpi pää
23.1.2023 7:08 < Vjatšeslav Volodin > Jos Washington ja Nato-maat toimittavat aseita, joita käytetään siviilikaupunkeihin kohdistettaviin iskuihin sekä yrityksiin valloittaa alueitamme, johtaa tämä vastatoimiin, joissa käytetään tehokkaampia aseita, tästä seuraa globaali katastrofi. Venäjän kovemmat toimet johtuvat erityisesti siitä, etteivät Yhdysvallat ja Nato ole joutuneet tilanteeseen, jossa heidän omien kansalaistensa turvallisuus ja maan alueellinen koskemattomuus olisi uhattuna.
22.1.2023 18:45 < Putin > Olga, sun pitää kusta mun päälle ja sitten hakata mut
22.1.2023 17:42 < arska > viinaa!
22.1.2023 10:32 < Putin > Aiomme aloittaa erikoisoperaatio Suomen lähiaikoina. Kiitos, erdoganin Suomi ei pääse natoon ikinä. Venäjällä on siis hyvin aikaa valmistautua tähän erikoisoperaatioon, jolla pelastamme Suomen. Muistakaa myös Kremlin sotilas ja ydinasedoktriini. Suomi on saanut kaikki varoitukset natoon liittymisestä. Moskovan on pakko ryhtyä toimenpiteisiin.
21.1.2023 10:19 < Rehtori-Keke > Katson täällä taas pornoa, enkä ole saanut pillua 40-vuoteen, olen vieläkin neitsyt. Melko saavutus eikö vain?
20.1.2023 20:30 < Rehtori-Keke > Sun äitis antaa ihanasti persettä
20.1.2023 11:01 < Jaska > Terveisiä kaikille
20.1.2023 0:49 < petekauppisenkaverim > Millonkas se Mariini nousee WEF:in palkkalistoille, on meinaa niin sitkeesti sinnitellut täällä suomessa. Taitaa jauhoj riittää, mitä oon kuullut, että sieltä saa jauhoja edullisesti MEIDÄN FIRMAN PIIKKIIN :)
20.1.2023 0:45 < petekauppisenkamumaa > Pelottavan hyvin löytyy tiedot osoitetietokannasta!
19.1.2023 23:31 < Salmari > Jurtta pasautti pisuttimen kusiseen pasianssiin kurvakorvalla kurkuitta
19.1.2023 23:30 < Ullaperna > Perussuomalaiset on ihan ok
19.1.2023 23:29 < Viinavittu > Posautin kaasarin mankista
19.1.2023 23:25 < Kukkis > Hyvää yötä pikku munakkaat
19.1.2023 20:21 < rutto > viinaa
19.1.2023 16:35 < Dmitri Medvedev > Sain melkein pillua ja neekerit haisee
19.1.2023 10:36 < Dmitri Medvedev > Ydinasevallan häviö tavanomaisessa sodassa voi saada aikaan ydinsodan puhkeamisen. Ydinasevallat eivät häviä suuria konflikteja, joista heidän kohtalonsa on riippuvainen.Venäjän ydinasedoktriinin mukaan se turvautuu ydinaseiden käyttöön ainoastaan tilanteissa, joissa sen olemassaolo on uhattuna tai jos sitä tai sen liittolaisia vastaan tehdään ydinisku. Tämän pitäisi olla kaikille selvää.
19.1.2023 10:33 < Putin > Voitto on varma, minulla ei ole epäilystäkään siitä
17.1.2023 16:50 < Dmitri Peskov > Kela neekerit panee mua pyllyyn ja kusee mun päälle
17.1.2023 10:16 < Dmitri Peskov > Ukraina on syyllinen Dneprin kaupungin asuinrakennuksessa lauantaina tapahtuneeseen tappavaan räjähdukseen, jossa kuoli kymmeniä ihmisiä, ja jopa jotkut Kiovan viranomaiset ovat sanoneet siten. Venäjän asevoimat eivät tavoittele asuinrakennuksia tai sosiaalisen infrastruktuurin tiloja. Hyökkäykset on suunnattu vain sotilaallisiin kohteisiin”, Peskov jatkoi. ”Olette nähneet Ukrainan puolen edustajien johtopäätökset, joissa sanotaan, että tämä tragedia oli seurausta ilmapuolustusohjusten toimista.
16.1.2023 21:01 < Kela-Neekeri > Mee töihin mustalaine
14.1.2023 10:19 < Kullin Nuppi > Täällähän ne maailman parantajat hilluu.
13.1.2023 17:04 < Sikailija > Vittu haisee!!!!!
13.1.2023 15:15 < Putin > Olen peresseseen pantu pieni homo
13.1.2023 6:57 < Vladimir Solovjov > Yksi isku Ranskaan, ja kaikki olisi ohi! Heillä kaikilla menee häntä koipien väliin, voin vakuuttaa teidät siitä. Ranskasta jää jäljelle vain tomua. Eli tämä tarkoittaa, että Puola, tai Romania, voisivat olla mahdollisia ydinaseiden kohteita, tai Suomi, kun heilläkään ei ole ydinaseita, eivätkä he ole Natossa. He olisivat kaikki mahdollisia kohteita! Ja myös Ukraina olisi mahdollinen kohde, koska he eivät ole Natossa.
10.1.2023 20:28 < Putin > Mulla o tekovittu ehjässä persesilmässä
10.1.2023 9:24 < Putin > Ajattelin aloittaa erikoisoperaatio Suomen tässä lähikuukausina. Suomi on saanut kaikki varoitukset NATO:Oon liittymisestä ja niitä ei ole kuunneltu. Samoin olemme monesti kertoneet Kremlin sotilas- ja ydinasedoktriinista. Nyt Moskovan on aivan pakko ryhtyä toimenpiteisiin.
09.1.2023 20:38 < Maria Zackharova > Mua nussitaan perseeseen mun kuukautisteni aikana 3-kertaa, ihanaa
09.1.2023 14:38 < Taneli > Erkele
09.1.2023 10:22 < Maria Zackharova > Meille on outoa kuulla sovitteluehdotuksia valtioilta, jotka ovat ottaneet yksiselitteisen ja varsin aggressiivisen Venäjän vastaisen kannan Ukrainan sotilasoperaation alusta lähtien. Aseiden lisätoimitukset Ukrainaan voisivat myös asettaa Kiovan Naton tukijat vaaraan joutua suoraan sotilaalliseen konfliktiin Venäjän kanssa.
09.1.2023 10:18 < Painu vittuun kela p > Mee vitun Kela pummi helvettiin täältä. Vitun idiootti.
08.1.2023 20:24 < Kela-neekeri > Mee finni naama töihin
08.1.2023 17:20 < Mega large > Mun kyrpä on niin kova että edes tollaset huorat ei pysty ihmeen sitä!!!!!!!
08.1.2023 10:17 < Ankkaserver pilattu > Ankkaserver idiootti ylläpitäjä paskoi sivuston ulinaboksin niin hyvin, ettei sinne pysty enää kirjoittamaan. Haistakoon saatana paska.
08.1.2023 8:09 < Putin > mulla on latex minihame ja korkkarit päällä nyt
08.1.2023 7:15 < Putin > Toivotan joulua viettäville hyvää terveyttä, menestystä sekä kaikkea hyvää. Tämä kaikkien rakastama rauhan juhlapyhä ispiroi jaloihin tekoihin sekä pyrkimyksiin ja vahvistaa yhteiskunnassa sellaisia ikuisia ja henkisiä arvoja ja yleistä moraalia, kuten armo, empatia, ystävällisyys ja oikeudenmukaisuus. Kirkot asettavat etusijalle etnisten ja uskontojen välisen rauhan ja yhteistyön edistämisen maassamme. He tarjoavat apua tarvitseville sekä tukee sotilaitamme erityisoperaation aikana. Tällainen suuri, monimutkainen ja todella epäitsekäs työ ansaitsee vilpittömän kunnioituksen.
02.1.2023 20:39 < Sergei Šoigu > Koirat on ihania
02.1.2023 9:29 < Sergei Šoigu > Otamme uuden vuoden vastaan poliittisesti ja sotilaallisesti hankalassa tilanteessa. Aikana, kun on heitä, jotka yrittävät pyyhkiä pois loistokkaan historiamme ja mahtavat saavutuksemme, tuhota fasismin voittajien monumentteja, asettaa sotarikollisia jalustalle ja peruuttaa ja häpäistä kaiken venäläisen. Voitto, samoin kuin uusi vuosi, on väistämätön.
31.12.2022 11:55 < Sergei Lavrov > Neekeriltä on kiva ottaa suihin
31.12.2022 10:29 < Sergei Lavrov > Olette aivan oikeassa siinä, miten länsi on kollektiivisesti ryhmittynyt. Mutta tämä ei tapahtunut tämän liittouman jokaisen jäsenen sydämen kutsusta. Ja kuitenkin, tämä liittouma koottiin, koottiin ensisijaisesti Yhdysvaltojen toimesta. Dominoiva mentaliteetti ei ole kadonnut. Vain pari viikkoa sitten kiinnitin huomiota erään Stanfordin yliopiston professorin lausuntoon, en nyt muista hänen nimeään, hän sanoi, että Yhdysvaltojen pitäisi olla maailmanlaajuinen santarmi pelastaakseen maailman. Eikä vain Nato, vaan myös Euroopan unioni yhdistyksenä, joka vielä jokin aika sitten puheissaan vaati strategista autonomiaa, alistui täysin tälle yhtenäiselle länsimaiselle linjalle. He ovat perustamassa keskuksia Naton ja Euroopan Unionin toimien koordinoimiseksi. Neutraaleja valtioita vedetään mukaan, erityisesti Suomi ja Ruotsi. Ja jo kauan ennen sitä alettiin ottaa käyttöön liikkuvuusohjelmaa, joka mahdollisti tarkoituksensa mukaisesti Naton ulkopuolisten maiden liikenne- ja muun infrastruktuurin käyttämisen Naton kaluston siirtämiseen itään, lähemmäs rajojamme. Muuten, katson ”Suurta peliä”, ja mielestäni juuri toissapäivänä keskusteltiin Euroopan unionissa ja koko Euroopassa tapahtuvista syvällisistä muutoksista, jotka koskevat painopisteen siirtymistä eurooppalaisten etujen hyväksi, pääasiassa Puolan, Baltian maiden ja niiden aktiivista TÅ¡ekin tasavallan ja Slovakian osallistumista. Euro-jättiläiset tässä tilanteessa ovat hukassa. Emmanuel Macron puhui kaksi tai kolme vuotta sitten siitä, että Euroopan on luotettava omiin voimiinsa, sillä on oltava oma armeija. Strateginen kompassi keksittiin askeleeksi kohti strategista autonomiaa. Macron puhui jopa Naton aivokuolemasta osoittaen pettymyksensä prosesseihin, jotka määrättiin pääasiassa valtameren takaa. Nyt tästä ei ole puhetta. Ranskan presidentti antaa säännöllisesti lausuntoja siitä, että jonain päivänä on tarpeen rakentaa Eurooppaan turvallisuusarkkitehtuuri , jossa otetaan huomioon kaikkien maiden, myös Venäjän, edut. Mutta länsiliiton nuoremmat jäsenet vetivät hänet heti takaisin. Kaikki pitävät tätä tapahtumien luonnollisena kulkuna. Ja siitä, miten Venäjään suhtauduttiin kaikkina näinä vuosina, mukaan lukien mainitsemanne ajanjakso, jolloin te ja Henry Kissinger käsittelitte tätä aihetta. Kyllä, tietenkin, sanoitte hyvin, että Venäjän pitäisi tietää paikkansa, kuten länsimaiset kollegat tapasivat sanoa, ja he tekivät sen mielellään. Tämä ilo on hyvin osuva huomio. Se ilmeni lähes kaikkina vuosina Neuvostoliiton katoamisen jälkeen. Aluksi he taputtivat meitä selkään, kirjaimellisesti ja kuvainnollisesti. He uskoivat, että olimme kultaisen miljardin taskussa, että meistä oli tulossa osa länsimaista globalisaatiojärjestelm ä. Nyt he kutsuvat sitä sääntöjärjestelmäksi , johon maailmanjärjestyksen pitäisi perustua. He näkivät meidät tavallisena juniorikumppanina, jolla on lännen tarvitsemat resurssit ja jolle länsi tarjoaa teknologiaa, samalla kun se säilyttää ja lujittaa tämän kumppanin asemaa heidän koordinaattijärjestelmä ssään. Musiikkia määräävät siellä länsimaiset johtajat, ennen kaikkea Yhdysvallat ja sen lähimmät liittolaiset Euroopassa, jotka nyt kohottivat hartioitaan ja katsovat olevansa oikeutettuja sanelemaan tämän maanosan jatkokehityksen. Mainitsitte muuten Kissingerin, mikä on hyvin mielenkiintoista, koska aivan äskettäin hänen artikkelinsa herätti paljon kommentteja. Olemme tarkastelleet hänen tekemiään arvioita ja hänen artikkeliinsa sisältyviä ennusteita, mukaan lukien vaihtoehtoja siitä, miten hän näkee lopullisen ratkaisun. Yllättäen kukaan ei kuitenkaan kiinnittänyt huomiota lauseeseen, joka mainitaan artikkelissa itsestäänselvyytenä. Se kuuluu suurin piirtein seuraavasti, että kaksi ydinasevoimaa kilpailee siitä, kuka saa ydinaseettoman Ukrainan. Ehkä tämä on Freudin mukaan. Henry Kissingeron viisas mies, hän ei sano mitään turhaan. Mutta tämä on avoin tunnustus siitä, kuka taistelee kenen kanssa. Kollektiivinen länsi on sodassa meitä vastaan, ja sitä johtaa ydinasevalta, Amerikan Yhdysvallat. Ja tämä sota julistettiin meille jo kauan sitten sen jälkeen, kun Ukrainassa tapahtui Yhdysvaltojen järjestämä ja Euroopan unionin tukema vallankaappaus. Ja Minskin sopimusten jälkeen, kuten nyt vihdoin käy ilmi, kukaan ei aikonut noudattaa niitä. Neiti Merkel vahvisti tämän uudelleen.
29.12.2022 15:07 < Maria Zakharova > Annan neekereille persettä
29.12.2022 7:16 < Maria Zakharova > Joulukuun 18. ja 19. päivänä Ukrainan asevoimat pommittivat laajamittaisesti lähes kaikkia Donetskin alueita Nato-aseita käyttäen. Hyökkäys Kalininiin, tasavallan suurimpaan sairaalaan, oli barbaarisuuden huippu. He tähtäsivät siihen ja suorat osumat vaurioittivat useita sairaalan rakennuksia. Tiedossa on kaksi kuollutta ja lukuisia haavoittuneita. Yksi Ukrainan ohjuksista putosi 19. joulukuuta lähelle Punaisen Ristin kansainvälisen komitean lähetystoimistoa Donetskissa. Kerron tästä lisää. Rakennuksen julkisivu vaurioitui, lasit rikkoutuivat. Onneksi kukaan ei loukkaantunut. Kuolettavia seurauksia ei ollut. Eikö tämäkään ole kansainvälisten virkamiesten syy kerätä rohkeutta ja kumota Zelenskin hallinnon räikeät valheet Donbassin väitetystä omatoimisesta pommituksesta? Ehkä he jo sanovat, kuka on osallistunut siviilien kohdennettuun tuhoamiseen viimeisten kahdeksan vuoden ajan ja kuka tekee sitä nyt? Alueilla, joilta Venäjän asevoimat on vedetty pois, Kiovan hallinto jatkaa paikallisten asukkaiden sortotoimia, koska heitä epäillään kollaboratiivisuudesta. Heitä kidutetaan ja kuulustellaan. Nyt se ei tee sitä sitomalla teippiä pylväisiin, kaatamalla kaikenlaisia kemikaaleja ja kiusaamalla.
28.12.2022 16:15 < Tohtori Gerhard > Hei olen tohtori gerhard etsimme parhaillaan testaajia uudelle miesterveyttä parantavalle tuotteelle testaajat ovat innoissaan mahtavista tuloksista jopa 8cm pidempi penis kahdessa viikossa
28.12.2022 10:25 < Paskoja > Ankkaserver on paska sivusto, kuten tämäkin.
25.12.2022 10:12 < Rehtori Keijo > Paskaa joulua ja paskempaa uutta vuotta itse kullekin toivoo runkkareiden kuningas, rehtori Keijo. Voisin ottaa myös strap-on perseeseeni koulun kansliassa.
25.12.2022 8:37 < Sergei Šoigu > mulla suurin tekovittu on
24.12.2022 10:08 < Sergei Šoigu > Kun otetaan huomioon Naton halu rakentaa sotilaallisia voimavaroja Venäjän rajan läheisyyteen, Luoteis-Venäjälle on luotava asianmukainen joukko-osasto, joten olemme alkaneet kuljettaa sotakalustoa Venäjän länsirajalle. Muistakaa myös Venäjän ydinase- sekä sotilasdoktriini.
23.12.2022 8:40 < putin > liittykää aseista kieltäytyneihin ja syö ituja sekä juo vihreetä teetä myös korkkarit kattoon ja hame korville hintti
22.12.2022 15:04 < Jorma > Moooooi
21.12.2022 22:14 < Jortunmöllykkä > moooi
21.12.2022 22:08 < mäy > moooooooiiiiiiii
21.12.2022 22:08 < niko > MOOOOI OOON NIKO
19.12.2022 10:25 < Putin > Yhdysvalloilla on teoria ”ennaltaehkäisevästä iskusta”… Nyt he kehittävät järjestelmää ”aseistariisunta-iskua varten. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa iskemistä valvontakeskuksiin nykyaikaisilla korkean teknologian aseilla, jotta vastustajan kyky vastahyökkäykseen tuhoutuisi. Kuulostaako tämä teistä järkevältä? Entä Venäjä; kannattaako Venäjä samaa politiikkaa? Ei, se ei kannata. Venäjän ydinasedoktriinissa kielletään nimenomaisesti ydinaseiden ensikäyttö. Venäjä ei tee ensi-iskua. Piste. Venäjä käyttää ydinaseita vain vastatoimena ja vain siinä tapauksessa, että kansakuntaa uhkaa ”eksistentiaalinen uhka”. Toisin sanoen Venäjä käyttää ydinaseita vain viimeisenä keinona. Nyt he (Yhdysvallat) kehittävät järjestelmää ”aseistariisunta-iskua varten. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa iskemistä valvontakeskuksiin nykyaikaisilla korkean teknologian aseilla, jotta vastustajan kyky vastahyökkäykseen tuhoutuu. Yhdysvalloilla on… ennaltaehkäisevän iskun käsite… Meillä ei ole. Strategiassamme puhutaan kostoiskusta….. Mutta jos potentiaalinen vastustaja uskoo, että ennaltaehkäisevän iskun teoriaa on mahdollista käyttää…se saa meidät silti miettimään uhkaa, jonka tällaiset ajatukset…meille aiheuttavat. ”Jos [maa] ei missään olosuhteissa käytä [ydinaseita] ensimmäisenä, se tarkoittaa, että se ei myöskään käytä niitä toisena, koska mahdollisuus käyttää niitä ydiniskun sattuessa meidän alueellemme on jyrkästi rajoitettu.
17.12.2022 10:21 < Vurgholm > Neekerit nussii mua pyllynsilmään
17.12.2022 10:14 < Vurgholm > Kirjoitat aiheesta sen verran asiantuntevasti että taustalla täytyy olla todella paljon omakohtaista kokemusta.
17.12.2022 9:00 < Tampooni huora > Liittykää aseista kieltäytyjiin ja syökää ituja hintit
16.12.2022 10:15 < Saatana > Miksi kaikki nössöt polttavat sinistä tupakkaa aina baarissa?...mikä perkele siinä on, ettei punainen kelpaa..
15.12.2022 10:10 < Rehtori Keijo > Runkkaan minihame päällä kaiket päivät kansliassa. Pierut haisee myös kortsuilta..kunma juttu..
14.12.2022 16:30 < Putin > Nussin pumpattavan Barbaran puhki, osaako joku paikata sen?
13.12.2022 22:36 < Putin > Satoja ydinohjuksia on mahdotonta torjua. Ymmärrän, että kaikki ovat huolestuneita. Heti kun ydinaseet ja yleensä joukkotuhoaseet ilmestyvät, se huolestuttaa aina ihmisiä ja koko ihmiskuntaa. Mitä maapallolle ja meille tapahtuu?. Yhdysvalloilla on ennalta ehkäisevän iskun teoria. Ensimmäinen asia. He kehittävät aseistariisunta-iskujärj estelmää. Mikä se on? Se on isku nykyaikaisilla huipputeknologian menetelmillä, jotka olisi kohdistettava valvontapisteisiin. Tämä tarkoittaa, että viholliselta riistetään nämä valvontajärjestelmät ja niin edelleen. Mitä nämä nykyaikaiset välineet ovat? Ne ovat risteilyohjuksia, joita meillä ei aikoinaan ollut. Meillä ei ollut maalle sijoitettavia risteilyohjuksia. Me hylkäsimme ne, me karsimme ne pois. Mutta amerikkalaiset olivat fiksumpia silloin, kun he neuvottelivat Neuvostoliiton kanssa. He vähensivät maaohjuksia, mutta jättivät ilma- ja meriohjukset, jotka eivät sisältyneet sopimukseen. Ja me olimme aseistamattomia. Mutta nyt meillä on niitä. Ja ne ovat nykyaikaisempia ja jopa tehokkaampia. Toiseksi. He olettivat myös, että tätä ennaltaehkäisevää aseistariisunta-iskua sovellettaisiin hypersonisten järjestelmien avulla. Mutta kun Yhdysvalloilla ei ole niitä. Mutta meillä on niitä. Jos siis puhumme tästä aseistariisunta-iskusta, meidän on ehkä pohdittava, miten voimme omaksua yhdysvaltalaisten kumppaniemme kehityksen ja heidän ajatuksensa turvallisuuden takaamiseksi. Me harkitsemme sitä. Kukaan ei ujostellut puhuessaan siitä ääneen aiempina aikoina ja vuosina. Tämä on yksi näkökohta. Toinen näkökohta. Yhdysvalloilla on teoria ja jopa käytäntö, se on kirjattu strategiaan, asiakirjoihin, tämä on ennalta ehkäisevä isku. Meillä ei ole sitä. Me olemme strategiassamme muotoilleet kostoiskun. Tässä ei ole mitään salaisuuksia. Mikä on kostoisku? Vastaisku. Se on vastaisku. Tämä tapahtuu silloin, kun ohjushyökkäysten varoitusjärjestelmämme havaitsee ohjusten laukaisun Venäjän federaation alueen suuntaan. Se selvittää, onko laukaisuja tapahtunut. Sitten alkaa vastaus. Teemme säännöllisesti ydinjoukkojemme harjoituksia. Näette kaiken, emme piilottele sitä. Tiedotamme, kuten on tarpeen kaikkien ydinasevaltioiden kanssa tekemiemme sopimusten mukaan, Yhdysvalloille. Ilmoitamme kumppaneillemme, että suoritamme tällaisia sotaharjoituksia. He tekevät aivan samoin. Vakuutan teille. Kun varhaisvaroitusjärjestel mä saa signaalin ohjushyökkäyksestä, monet sadat ohjuksemme ovat ilmassa meidän puoleltamme. Niitä on mahdotonta pysäyttää.
13.12.2022 21:54 < Pekka Siitoin > En missään tapauksessa ole mikään natsipelle, vaikka näin kommunistit väittääkin.
13.12.2022 21:50 < Pekka Siitoin > Irstailija olen kyllä. Olen perverssi.Mielelläni haistan vittua, ja minulla on tapana vielä nuollakin päälle.
13.12.2022 17:26 < Putin > Mulla on minihame päällä
13.12.2022 10:13 < Putin > se on kostoisku, vastavuoroinen isku. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa, että vihollisen ohjusten taistelukärkien putoaminen Venäjän federaation alueelle on väistämätöntä. Ne putoavat joka tapauksessa. Mutta vihollisesta ei jää mitään jäljelle. Koska satoja ohjuksia on mahdotonta pysäyttää. Ja tämä on tietysti pelote. Tämä on merkittävä pelote. Mutta jos potentiaalinen vastustaja uskoo, että on mahdollista käyttää ennaltaehkäisevän iskun teoriaa, mutta me emme, niin tämä saa meidät kuitenkin miettimään uhkia, joita samanlaiset ajatukset aiheuttavat meille muiden maiden puolustuksessa. Siinä kaikki.
11.12.2022 21:11 < Sillun Pivallus > Metveettevi on niin pieni ja mitätön äijä sen kusee kumoon.
09.12.2022 16:58 < Putin > Hametta korville ja korkkarit kattoon, hinaajat
09.12.2022 7:07 < Putin > Tällainen uhka (käyttää ydinaseita) kasvaa. Olisi väärin piilotella sitä. Emme ole tulleet hulluiksi. Olemme tietoisia siitä, mitä ydinaseet ovat, eikä Venäjä aio juosta ympäri maailmaa heiluttaen tätä asetta kuin partaveistä. Tosin viime viikkoina Venäjän ydinasedoktriini on joutunut tarkastelun kohteeksi erityisesti taktisen ydinaseen käyttöön liittyen.
08.12.2022 9:33 < Sergei Lavrov > Kun kysyin tauolla, missä vessa on, minut ohjattiin ovelle, jossa luki WC. Kysyin, onko se miehille vai naisille. Minulle vastattiin, että se oli kaikille. En voinut uskoa korviani, mutta niin se vain oli. Te ette voi edes ymmärtää, miten epäinhimillistä se oli.
07.12.2022 13:50 < bigjari23 > Nenäapina (Sami Leminen) on Borneon saarella Indonesiassa asuva erittäin uhanalainen apinalaji. Se on Nasalis-suvun ainoa tunnettu edustaja. Nenäapina. Vanhempi uros. Nuori nenäapina. Nenäapinoiden urokset ja naaraat poikkeavat kokonsa puolesta toisistaan huomattavasti urosten ollessa naaraita isompia. Urosten keskimääräinen pituus on 73–76 cm ja paino 20 kg. Naaraat ovat puolestaan keskimäärin 61–64 cm ja painavat puolet uroksen painosta. Lajin naarailla on muihin kädellisiin verrattuna huomattavan suuri nenä, mutta vain uroksilla on lajille tyypillinen erittäin suuri nenä. Uroksen nenällä voi olla pituutta jopa yli 10 cm.[2] Levinneisyys ja elinympäristö Nenäapina on Borneon saaren endeeminen laji, ja sitä tavataan saarella Brunein, Indonesian Kalimantanin sekä Malesian Sarawakin ja Sabahin alueilla. Alun perin lajia tavattiin koko Brunein rannikolla sekä sen lähistöllä sijaitsevilla Berhalan, Sebatikin ja Pulau Lautin saarilla. Laji jaetaan toisinaan kahteen alalajiin, mutta alalajia N l. orientalis ei kaikki auktoriteetit tunnusta.[1] Lajin elinalue Borneossa keskittyy rannikolle ja saaren sisämaata halkovien jokien varsille.[2] Sitä tavataankin jokivarsien ja rannikon metsissä, mangrovemetsissä, makeanveden suometsissä ja turvesoilla. Lajin yksilöt liikkuvat vain harvoin kauemmas elinalueensa vesiympäristöistä, kuten joilta tai rannikolta. Yhdeksi syyksi tälle on ehdotettu sitä, että pidemmällä sisämaassa maaperästä puuttuu lajin ruokavaliolle tärkeitä mineraaleja ja suoloja.[1] Elintavat Nenäapinat syövät pääasiassa kasveja ja hedelmiä yhteensä 90:tä eri lajista. Noin 40 % lajin ruokavaliosta koostuu hedelmistä ja 52 % lehdistä. Ruokavalio muuttuu kausittain lajin syödessä tammikuun ja toukokuun välillä pääosin hedelmiä ja kesäkuusta joulukuuhun lehtiä. Laji syö ajoittain myös ihmisen viljelmiä, kuten banaaneja.[2] Lajin yksilöt elävät ryhmissä, tavallisesti 1,3–9 km² kokoisella alueella. Eri ryhmien alueet ovat usein päällekkäiset, mutta ryhmät eivät käyttäydy alueellisesti eli puolusta alueitaan. Jokien läheisyydessä nenäapinat nukkuvat joen vierellä ja siirtyvät päiväksi kauemmaksi sisämaahan. Ne vaeltavat kuitenkin vain harvoin yli kilometrin päähän joesta. Lajin yksilöt ruokailevat tavallisesti aamulla ja illalla ennen auringonnousua. Nenäapinan päivä kuluu ruokailun ohella liikkuessa paikasta toiseen ja lepäämällä. Lajin yksilöt viettävät aikansa pääasiassa puissa. Nenäapinat ovat myös hyviä uimareita ja voivat sukeltaa kokonaan veden alla jopa 20 metriä. Ehkäpä välttääkseen saalistajia nenäapinat ylittävät vesiä mieluiten hyppäämällä puusta puuhun vastarannalla.[2] Nenäapinan huomattavin saalistaja on valegaviaali, joka saalistaa sekä täysikasvuisia, että nuoria yksilöitä. Muita lajin saalistajia ovat esimerkiksi puuleopardi, varaanit, pytonkäärmeet, suistokrokotiili ja harjakotka.[2] Uhat ja suojelu Kansainvälinen luonnonsuojeluliitto luokittelee nenäapinan erittäin uhanalaiseksi lajiksi, koska vuonna 2020 tehdyn arvion mukaan sen kanta on pienentynyt 36 vuodessa eli kolmessa sukupolvessa yli 70 prosenttia. Metsästys ja elinympäristöjen tuhoutuminen uhkaavat silti edelleen suurinta osaa populaatiosta. Suurin syy lajin vähenemiselle on sen elinympäristöjen tuhoutuminen maatalouden ja metsäteollisuuden tieltä. Etenkin jokivarsien metsien ja mangrovemetsien kaataminen uhkaa lajin selvitymistä. Toinen uhka on metsästys, ja rauhallisena lajina nenäapina on helppo saalis. Metsästys saattaa nopeasti tuhota kokonaisia kantoja. Lajia metsästetään ruuaksi, mutta myös sen besoaarikivien takia, joita käytetään perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä.[1]
07.12.2022 10:19 < Putin > Ajelin Mersulla Krimin sillalla, oletteko vähän kateellisia. Muistakaa myös Kremlin sotilasdoktriini.
06.12.2022 21:45 < Rehtori Keke > Akkojen pyörien penkissä haisee vanha vittu ja paska, tykkään haistella niitä minihame päällä ja korkkarit jalassa.
06.12.2022 10:20 < Alexander Novak > Kohta on kiljut valmiit
05.12.2022 10:21 < Alexander Novak > Työskentelemme sen puolesta, että öljyä koskevaa hintakattoa ei hyväksyttäisi. Hintakaton "korkeudella" ei ole merkitystä, koska tällainen markkinatalouteen sekaantuminen voi horjuttaa markkinoita. Venäjä jatkaa öljyn myyntiä tästä eteenpäin vain maihin, jotka tekevät maan kanssa yhteistyötä sekä pelaavat markkinatalouden säännöillä, vaikka se tarkoittaisi öljyntuotannon vähentämistä. Länsimaiden päätös oli törkeä sekaantuminen tilanteeseen ja että päätös on ristiriidassa vapaakauppaa koskevien käytäntöjen kanssa. päätös tulee horjuttamaan kansainvälisiä energiamarkkinoita aiheuttamalla tarjontapulan, mikäli öljykatto otetaan käyttöön, tulee Eurooppa jäätymään. Toivottavasti olette varanneet polttopuita talven varalle.
02.12.2022 17:33 < Sergei Lavrov > oon nössö
02.12.2022 10:05 < Sergei Lavrov > Me poistamme käytöstä energialaitokset (Ukrainassa), joiden avulla länsi voi pumpata tappavia aseita Ukrainaan tappamaan venäläisiä. Älkää siis sanoko, että Yhdysvallat ja Nato eivät osallistu tähän sotaan – osallistutte siihen suoraan. Mukaan lukien ei vain aseiden toimittaminen, vaan myös henkilöstön koulutaminen – koulutatte (Ukrainan) armeijaa alueellanne.
01.12.2022 22:11 < Alexander Lukashenko > Olen varma, että Venäjällä ajatellaan myös, että kestämme tämän niin sanotun kollektiivisen lännen ja muiden vihollistemme hyökkäyksen paitsi sotilaallisesti myös ennen kaikkea taloudellisesti. Tiedotusvälineissä käydään erittäin voimakasta sotaa. Seuraan tiiviisti Venäjällä käytävää keskustelua asiaan liittyvistä kysymyksistä. ”Kyllä, ja me Valko-Venäjällä puhumme myös siitä. Seuraan mielenkiinnolla, saan lisätietoja. Varsinkin viime aikoina, huomasitte: ”Ah, jotain putosi Puolan alueelle!” Mutta kukaan ei kysy eikä vastaa useisiin kysymyksiin. Miksi tämä Ukrainan armeijan raivokkaasti ampuma raketti (ja he ampuivat itään – venäläiset ohjukset ammuttiin alas itään päin), miksi se kääntyi ympäri ja meni vastakkaiseen suuntaan? Antakaa ammattilaisten vastata tähän kysymykseen. Mutta niin ei tapahdu. Tällaisia onnettomuuksia ei tapahdu. No, kyllä, voi sanoa, että venäläinen ohjus olisi jo lentänyt Lvovin yli, melkein kohti Puolaa, joten S 300 kääntyi ympäri ja ampui jo länteen. Herää kysymys. No, tärkein kysymys, johon kukaan ei vastaa, ja amerikkalaiset vaikenevat: ja sillä hetkellä, kun ukrainalaiset laukaisivat S 300 -ohjuksen, mihin he osuivat, mihin kohteisiin? Tuolloin ilmassa ei ollut ohjuksia. Ja amerikkalaiset ovat hiljaa, he eivät puhu. Koska he ymmärtävät, että myös me hallitsemme tätä aluetta. Ja me näemme jotain täällä. Meidän on vastattava peruskysymyksiin. Miksi juuri G 20: n huippukokouksen aikana yhtäkkiä hyökättiin Nato-valtioon, kuten se alun perin esitettiin. Tiedättekö, en uskalla tehdä johtopäätöksiä, mutta näyttää siltä, että kaikki oli suunniteltu etukäteen. Mutta he eivät osanneet laskea mitään. Ihmisiä kuoli. Ja puolalaisten on vastattava omalle väestölleen. Puolan johdon on vastattava puolalaisille, miten se saattoi tapahtua, miksi he osuivat Puolan alueelle, kuka suostui, miksi raketti yhtäkkiä kääntyi ja lensi idästä länteen ja miksi he ampuivat sillä hetkellä, kun ilmassa ei ollut venäläisiä ohjuksia. Ohjuksia ei ollut sillä hetkellä. Näihin kysymyksiin on vastattava, ja kaikki selviää. Tiedättekö, paskiaiset ovat menneet niin pitkälle. Tämä oli lavastus. Hyvin tehty, Joe Biden. Hänelle on annettava tunnustusta siitä, että hän sanoi rehellisesti: ”Anteeksi, ei venäläinen”. Nyt meitä vastaan käydään kovaa sotaa, taistelua. Ja tämä esimerkki osoittaa. He paloivat ja yrittävät nopeasti, kuten varkaat, sulkea tämän aiheen, eivät keskustele. No, tämä on sitten vasta alkua. Ja he pahoittelevat, puolalaiset ja ukrainalaiset, että tämä ei ole venäläinen ohjus, joka lensi. Heidän on provosoitava meitä, heidän on eskaloitava. < Sergei Ryabkov > Venäjällä on täysi syy uskoa, että biologisten aseiden komponentteja on kehitetty Venäjän rajojen välittömässä läheisyydessä. Erityisesti olemme havainneet USA:n ja sen liittolaisten tekevän biologista sodankäyntiä koskevaa tutkimusta kansallisten rajojen ulkopuolella, myös naapurimaiden alueella.Venäjän valtuuskunta järjestää erillisen, avoimien ovien tilaisuuden tulevassa konferenssissa, jossa asiantuntijamme esittelevät käytössä olevat todisteet ja nostavat esille biologisen sodankäynnin Ukrainassa.
01.12.2022 22:09 < Vurgholm > Kirjoitat aiheesta sen verran asiantuntevasti että taustalla täytyy olla todella paljon omakohtaista kokemusta.
01.12.2022 20:34 < Jorpa Kyyseppi > terve taas kusipäät.Oletteko muistaneen vetää käteenne?
26.11.2022 10:06 < Tofd > Näin ku neekeriltä potkittiin hampaat sisään, mahtava kokemus
25.11.2022 23:06 < Putin > Maassamme Venäjällä kuolee vuosittain 30 000 ihmistä liikenneonnettomuuksissa ja lähes saman verran alkoholin vaikutuksesta. Valitettavasti tällaista tapahtuu. Sellaista elämä on. Jonakin päivänä me kaikki joudumme täältä lähtemään, se on väistämätöntä. Kysymys on siitä, kuinka olemme eläneet.
25.11.2022 10:09 < Rehtori Keijo > Ku meikä poika rallaa niin perssereikä pallaa. Ostan myös kusisia stringejä ja pikkuhousuja omaan käyttöön. Sekä pieruni haisevat kortsuilta.
24.11.2022 17:55 < paskat tuli > paska haisee
22.11.2022 3:58 < Kakka > Moi
21.11.2022 21:41 < Dmitri Medvedev > Äitii, tuu pyhkiin tuli paska
21.11.2022 7:09 < Dmitri Medvedev > Kiova on muinaisen Venäjän pääkaupunki. Kiova on suuri Vähä-Venäjän kaupunki osana Venäjän imperiumia. Kiova on Neuvostoliiton tasavallan pääkaupunki. Lopulta Kiova on venäläinen kaupunki, jossa on aina ajateltu ja puhuttu venäjän kielellä. Joten on täysin selvää, mitä pitäisi ottaa takaisin ja millä perustein. Suomi on myös saanut kaikki varoitukset NATO:n itälaajentumisesta ja muistutan edelleen Venäjän ydinasedoktriinista sekä Kremlin sotilasdoktriinista.
20.11.2022 14:51 < äänestys nappi > äänestän spämmäämällä
19.11.2022 10:10 < Rehtori Keijo > pieruni haisevat kortsuilta, sekä ku mää pierasen rapulassa niin se haisee ihan parfyymille. Haistelen myös akkojen pyörien penkkejä ja runkkaan kansliassa päivät.
18.11.2022 15:48 < Rehtori Keijo > Liittykää aseista kieltäytyjiin ja syökää ituja räkänokat
18.11.2022 10:10 < Klaus Schwab > Ajan suurella innolla The Great Reset hanketta, jolla Suomi saadaan myös konkurssiin. Jos tarkastelemme kaikkia haasteita, voimme puhua monista kriiseistä, taloudellisista, poliittisista, sosiaalisista, ekologisista ja institutionaalisista kriiseistä. Mutta itse asiassa meidän on kohdattava maailmamme syvä järjestelmällinen ja rakenteellinen uudelleenjärjestely. Ja tämä vie jonkin aikaa, ja maailma näyttää erilaiselta, kun olemme käyneet läpi tämän siirtymäprosessin. Poliittisesti tämän muutoksen liikkeellepaneva voima on tietysti siirtyminen moninapaiseen maailmaan, jolla on taipumus tehdä maailmasta paljon pirstoutuneempi. Tästä syystä tapahtumat, kuten tämä, G20 ja niin edelleen, ovat erittäin tärkeitä yhdistimiä liian suuren segmentoinnin purkamiseen. Meillä on jatkuvaa kumppanuutta monien hallitusten kanssa ympäri maailmaa. Sitten tietysti meillä on kansalaisjärjestöjä, meillä on ammattiliittoja, meillä on kaikki nuo eri osat – tietysti media – ja erittäin tärkeitä asiantuntijoita ja tiedemiehiä ja tiedemaailmaa… uskonnollisia johtajia, sosiaalisia yrittäjiä. Joten kohta ette omista mitään, joten mitäs siihen sanotte?..The Great Reset toteutuu.
17.11.2022 21:34 < Jorpa Kyyseppi > Tere kaikki homot ja muut sukupuolettomat torakat.
17.11.2022 21:09 < Daiju > haloo
17.11.2022 10:25 < Nikolai Patrushev > Vaikka Washington julistaa Venäjän epävakauden lähteeksi, se myös edistää Venäjän vastaisia ​​liittoutumia, rakentaa sotilaallista voimaa ja sijoittaa Naton joukkoja rajallemme.Kiovan nukkehallintoa, joka otti vallan Yhdysvaltojen ja sen lähimpien liittolaisten tukeman vallankaappauksen kautta, käytetään pahoinpitelyyssä Venäjää vastaan. USA:n tavoitteena on heikentää, hajottaa ja lopulta tuhota kansakuntamme. Radikaalien ja äärirakenteiden jäsenten yritykset soluttautua Venäjän alueelle, jotka pyrkivät toteuttamaan sabotaasitoimintaa ja terrori-iskuja, ovat lisääntyneet merkittävästi
17.11.2022 10:11 < Dmitri Peskov > Jälleen yksi hysteerinen sekä russofobinen reaktio länneltä, joka ei perustu todelliseen tietoon.
16.11.2022 22:05 < Tyttö-pekka > Dmitri Peskov voisitko jo palauttaa ne lainaamasi dildot ja muut hepeneet??
16.11.2022 10:08 < Dmitri Peskov > Valitettavasti minulla ei ole tietoa aiheesta, kuka ampui ohjuksia Puolaan. Venäjä se ei ainakaan ollut. Muistakaa kuitenkin Kremlin sotilasdoktriini.
16.11.2022 6:50 < Neekeri > olen neekeri
12.11.2022 19:31 < Ähläm sählämm > Mää polttelen/pössyttelen illalla ku allahi ei nää sitä ja samalla voin myös vähän huorata ja ottaa kiljua ton vähä-älysen kaa ja sitten nussia vaikka pyllyyn vuorotellen
12.11.2022 12:16 < Retardi > Perkelleen verot nousee tupakka kallista
05.11.2022 19:34 < Tyttö-Pekka > Korkkarit kattoon ja hametta korville. ja työnnä sormi perseeseen sitten suuhun ja maista sitä sitten
05.11.2022 16:44 < Lasse Ahola > Lasse Ahola=homo
05.11.2022 10:20 < Putin > Oikeastaan yritykset käyttää meitä omien intressiensä hyväksi eivät loppuneet ennen kuin aivan viime aikoina: he pyrkivät tuhoamaan perinteiset arvomme ja pakottamaan meille väärät arvonsa, jotka murentaisivat meitä, kansaamme sisältäpäin. Asenteet, joita he ovat aggressiivisesti tyrkyttäneet mailleen, asenteet, jotka johtavat suoraan rappioon ja rappeutumiseen, koska ne ovat vastoin ihmisluontoa. Näin ei tule tapahtumaan. Kukaan ei ole koskaan onnistunut tässä, eivätkä he tule onnistumaan nytkään. Se on heidän oikeutensa, mutta me pyydämme heitä pysymään kaukana kodistamme. Meillä on erilainen näkökulma. Ajatus siitä, että lapsille opetetaan, että pojasta voi tulla tyttö ja päinvastoin, on hirvittävä ja rikoksen rajoilla ihmiskuntaa vastaan. Ne, jotka kannattavat transsukupuolisten oikeuksia, vaativat loppua perusasioille, kuten äidille, isälle, perheelle tai sukupuolieroille.
03.11.2022 22:14 < Recep Tayyip Erdoğa > Tosi jänskää ku iso koira panee sua pyllynsilmään
03.11.2022 21:54 < Recep Erdoğan > Minun täytyy Turkin presidenttinä ilmoittaa suomalaisille että aion edelleen pilata Petteri NATO Urpon, sekä Sanna "Vogue" Bildenberg-Marinin NATO juhlat edelleen. Olen niin ylpeä itsestäni. Mikä ilon ja onnen päivä se onkaan kun tulee ilmoitus, että "Suomi ei päässyt natoon Turkin estettyä sen"...hah haa..Olemme päättäneet että emme ratifioi Suomen ja Ruotsin NATO-jäsenyyttä. Mitäs siihen sanotte sitten?
02.11.2022 9:23 < Putin > joita epäillään siitä. Meidän on keskityttävä paljastamaan ja estämään terroristien soluttautumiskanavat muuttovirtojen suojissa, mukaan lukien taistelukokemusta omaavien ulkomaisten palkkasotilaiden levittäytyminen, joka on vakava uhka meille. Ukrainassa toimivat aseiden mustat markkinat aiheuttavat vakavia haasteita. Rajat ylittävät rikollisryhmät osallistuvat aktiivisesti näiden aseiden salakuljetukseen muille alueille. Kyse ei ole vain käsiaseista. On jatkuva vaara, että rikolliset saavat haltuunsa tehokkaampia aseita, kuten kannettavia ilmatorjuntajärjestelmi ja tarkkuusaseita. Lisäksi Krimin sillalla tapahtunut terroriteko ja Kurskin ydinvoimalaan kohdistuneet sabotaasiyritykset – onhan tällaisia iskuja jo tehty sen ympäristössä – sekä monet muut tapahtumat osoittavat, että kriittisten liikenne- ja energiarakenteiden turvatoimia on tehostettava. Nämä laitokset ja ruuhkaiset paikat on ensisijaisesti suojattava mahdollisimman luotettavasti. Jotkin tehtävät ovat edelleen yhtä kiireellisiä kuin ennenkin. Tämä koskee tietoverkkorikollisuuden ja huumekaupan torjuntaa, rajat ylittävien rikollisryhmien eliminointia ja tietenkin yhteistyön kehittämistä valtioiden rajojen suojelemiseksi. Olen vakuuttunut siitä, että nykyinen kokous auttaa meitä toteuttamaan yhteisen tehtävämme maittemme ja koko IVY:n turvallisuuden parantamiseksi. Se parantaa varmasti salaisen palvelumme yhteistä toimintaa, jonka tavoitteena on yhteisten uhkien torjuminen. Kollegat ja ystävät, Toivotan teille menestystä erittäin tärkeässä työssänne, joka on monimutkaista mutta erittäin tarpeellista. Olen kiitollinen huomiostanne.
02.11.2022 9:21 < Putin > Bortnikov, kollegat, Hyvää iltapäivää. Minulla on ilo toivottaa teidät tervetulleeksi Moskovaan IVY:n turvallisuus- ja tiedustelupalvelujen johtajien neuvoston sääntömääräiseen kokoukseen. Ensinnäkin haluaisin sanoa, että viime vuosina neuvostosta on tullut erittäin suosittu paikka, jossa keskustellaan monenlaisista ammatillisista kysymyksistä ja koordinoidaan strategisia päätöksiä valtioidemme sekä koko Itsenäisten valtioiden yhteisön suojelemiseksi sisäisiltä ja ulkoisilta uhkilta. Yhteiset ponnistuksemme ovat nyt erityisen tärkeitä. Konfliktien mahdollisuus on edelleen erittäin suuri sekä koko maailmassa että alueellisella tasolla. Näemme, että yhteiseen turvallisuuteemme kohdistuu uusia riskejä ja haasteita. Tämä johtuu ennen kaikkea maailmanlaajuisen geopoliittisen vastakkainasettelun dramaattisesta kärjistymisestä. Maailma on muuttumassa ja moninapaistumassa silmiemme edessä. Jotkin kansainvälisen yhteisön jäsenet tekevät kuitenkin kaikkensa säilyttääkseen horjuvan hegemoniansa, ja tähän tarkoitukseen ne käyttävät erilaisia poliittisia, sotilaallisia, taloudellisia, tiedotuksellisia ja muita menetelmiä ja keinoja aina strategisen vakauden oikeudellisen kehyksen tuhoamisesta yksipuolisiin pakotteisiin niitä vastaan, jotka vastustavat niiden politiikkaa. Ne eivät pysähdy edes avoimiin kumouksellisiin toimiin. Viittaan Nord Stream -kaasuputkien räjähdyksiin. Tämä merkitsee itse asiassa Euroopan yhteisen energiainfrastruktuurin tuhoamista. Näin tehdään, vaikka lievästi sanottuna nämä menetelmät aiheuttavat valtavaa vahinkoa Euroopan taloudelle ja heikentävät vakavasti miljoonien ihmisten elämänlaatua. Sitä paitsi he vaikenevat siitä, kuka on tehnyt tämän ja kuka hyötyy siitä. Jotkut maat ovat jo pitkään käyttäneet kiristyksen, painostuksen ja pelottelun taktiikkaa koko IVY-alueella. Erityisesti yritetään edelleen toteuttaa ”värivallankumouksen skenaarioita, käytetään nationalismiin ja ääriliikkeisiin liittyviä menetelmiä ja lietsotaan aseellisia konflikteja, jotka uhkaavat suoraan kaikkien IVY:n jäsenten turvallisuutta. Voimme nähdä näiden toimijoiden tavoitteet Ukrainassa, josta on tehty Yhdysvaltojen ulkopolitiikan väline. Maa on itse asiassa menettänyt itsemääräämisoikeuten sa, ja sitä hallitsee suoraan Yhdysvallat, joka käyttää sitä moukarina Venäjää, Valko-Venäjää vastaan, joka on unionin valtion jäsen, sekä CSTO:ta ja IVY:tä vastaan yleensä. Samalla voimme nähdä Yhdysvaltojen todellisen suhtautumisen sopimusvaltioihinsa. Ukrainasta tehtiin lähes välittömästi sotilaallisten biologisten kokeiden testauspaikka, ja sinne on tulvinut aseita, myös raskaita aseita, eikä Kiovan hallinnon lausunnoista, joiden mukaan se haluaa hankkia ydinaseita, ole välitetty lainkaan. Kiovan viranomaiset ovat ilmoittaneet tämän halunsa julkisesti, mutta kaikki vaikenevat. Tiedämme myös heidän suunnitelmistaan käyttää niin sanottua ”likaista pommia” provokaationa. IVY-alueen uhkien osalta haluaisin sanoa, että ISILin, Al-Qaidan ja muiden terroristijärjestöjen aiheuttama uhka ei ole vähentynyt. Ne pyrkivät soluttautumaan IVY-maihin ja luovat peitetehtävissä toimivia soluja, ja terroristiryhmien keskittyminen Afganistaniin, erityisesti Keski-Aasian valtioiden rajoille, aiheuttaa varmasti mahdollisen hyökkäysriskin alueelle. On selvää, että IVY-maat kokonaisuutena ja sen yksittäiset valtiot eivät ole koskaan aikaisemmin kohdanneet näin kattavia uhkia. Siksi yhteinen tehtävämme on suojella kansakuntia niiltä mahdollisimman hyvin, vahvistaa vakautta ja rauhaa IVY:n alueella ja jatkaa molempia osapuolia hyödyttävien yhdentymisprosessien edistämistä, jotka ovat viime vuosikymmeninä olleet esimerkki todellisista kumppanuussuhteista. Meidän on käytettävä kaikkia käytettävissämme olevia voimia ja keinoja näiden tehtävien täyttämiseksi. Tietenkin meidän on myös hyödynnettävä mahdollisimman paljon kokemustamme ja yhteyksiämme, jotka, kuten olemme useaan otteeseen nähneet, lisäävät huomattavasti kunkin virastomme mahdollisuuksia ja tehokkuutta. Yksi ensisijaisista tehtävistä on torjua yhdessä kaikki yritykset puuttua IVY-maiden sisäisiin asioihin. Tiedämme, mitä tämä on. Vastustaaksemme sitä meidän on paljastettava ja hillittävä aktiivisemmin ulkomaisten salaisten palvelujen toimintaa, jonka tarkoituksena on horjuttaa tilannetta kussakin yksittäisessä IVY:n jäsenvaltiossa. On myös tärkeää jatkaa koordinoitua järjestelmällistä taistelua terrorismia vastaan. Tässä suhteessa on viime aikoina tapahtunut myönteistä kehitystä. Niinpä terrorismirikokset, mukaan lukien terrori-iskut, ovat vähentyneet käytännössä kaikissa IVY-maissa. On tarpeen jatkaa terrorisminvastaisen yhteistyön kehittämistä. Erityisesti meidän on jatkettava tietojenvaihtoa henkilöistä, jotka osallistuvat terroristiseen ja ääriainesten toimintaan tai joit
01.11.2022 21:01 < Putin > Mulla tuli paska housuun kun olga otti suihin
01.11.2022 10:12 < Putin > Haluaisin sanoa tähän liittyen vielä jotakin muuta. Meillä on asevoimien kehittämissuunnitelma, joka on voimassa ja jota toteutetaan parhaillaan. Sitä pannaan täytäntöön siinä tahdissa ja siinä laajuudessa kuin se oli suunniteltu ja sovittu kaikilla tasoilla. On tehty paljon strategisten ohjusjoukkojen kehittämiseksi ja maavoimien ja muiden joukkojen varustamiseksi nykyaikaisilla aseilla, myös pitkän kantaman ja korkean tarkkuuden aseilla. Kaikki tämä on käytössä ja on osoittautunut taisteluolosuhteissa parhaaksi. Paljon on tehty myös laivaston rakentamiseksi. Erikoissotilasoperaatiost a saatujen kokemusten perusteella meidän on kuitenkin tarkasteltava uudelleen ja tehtävä mukautuksia asevoimien kaikkien osien, myös maavoimien, kehittämisessä. Pyydän teitä selvittämään tämän tehtävän yksityiskohdat ministeriössänne ja keskustelemaan kaikista kysymyksistä asiantuntijatasolla, jotta voimme valmistella ja hyväksyä kaikki tarvittavat päätökset lyhyessä ajassa niin, että ne ovat yhteensopivia myös puolustusteollisuusyritys ten kehittämissuunnitelmien kanssa.
31.10.2022 10:07 < Rehtorri-Keijo > Kuka oli pöllinyt mun minihaameet ja korkkarit??..pierut haisee myös ihan kortongille....paskoin myös IDO-59 tukkoon. Sotkin myös kanslian verhot omalla paskallani.
28.10.2022 21:23 < Putin > Mulla ei seiso enään...vaikka katson pornoo netistä
27.10.2022 7:07 < Putin > Olen perustanut uuden komission, jonka tehtävänä on tehostaa uusien aseiden tuotantoa Venäjän armeijan kohdatessa tuotannon viivästyksiä ja toimituspulaa. Samalla muistutan Suomea, Moskovan ydinase- ja sotilasdoktriinista. Suomi on saanut jo kaikki varoitukset, NATO:Oon liittymisen seurauksena. Moskovan on pakko alkaa vakaviin sotilaspoliittisiin toimenpiteisiin.
26.10.2022 21:13 < Maria Zakharova > Annan vain neekereiden panna mua pyllyynn, koska niillä ompi isompi meisseli
26.10.2022 7:22 < Maria Zakharova > Nato-maat, ikään kuin keskenään kilpaillen, jatkavat aseiden ja ammusten pumppaamista Kiovan hallinnolle. Ne toimittavat niille tiedustelutietoja. He kouluttavat sotilaita. Ne antavat heille ohjeita vihollisuuksien käymiseen, jolloin ne lähestyvät suoran sotilaallisen yhteenoton vaarallista rajaa Venäjän kanssa. Kielin maailmantalouden instituutin viime viikolla julkaisemien päivitettyjen tietojen mukaan länsimaiden sotilaallisen avun kokonaismäärä on jo 42,3 miljardia dollaria. Tästä yli puolet, 28,3 miljardia dollaria, kuuluu Kiovan hallinnon tärkeimmälle tukijalle, Yhdysvalloille, joka ei aio pysähtyä tähän. Lokakuun 14. päivänä ilmoitettiin uuden 725 miljoonan dollarin suuruisen erän myöntämisestä Ukrainalle. Tässä on kyse siitä, että Baltian maissa niiden hallitukset ovat hyväksyneet monia papereita jonkinlaisesta maamme harjoittamasta terrorismin sponsoroinnista. Ei, sinulla on väärä osoite. Kaikki nämä paperit, jotka on nyt allekirjoitettu, hyväksytty ja äänestetty Baltian maissa jne. pitää osoittaa niille itselleen. Ääriterroristisen toiminnan harjoittaminen, siviilien tappaminen, siviili-infrastruktuurin tuhoaminen, ihmisten uhkailu vuosien mittaan, koska he ovat olleet eri mieltä tästä nationalistisesta kannasta, juuri ne maat ja hallinnot, jotka myöntävät niin valtavasti rahaa ja toimittavat aseita Kiovan hallinnolle, ne ovat tämän ääriainesten ja terrorismin rahoittajia, sponsoreita, kuten te sitä kutsutte, ja myötämielisiä sellaiseen. Tiedämme sen kauniin ilmaisun, ”varkaan hattu on tulessa”. Siksi Nato-mailla on kiire syyttää ketä tahansa, vain saadakseen epäilyt pois itsestään. Ette ole vain rikoskumppaneita Kiovan hallinnon rikoksissa, vaan olette niitä, joista säännöllisesti puhutte joissain hyväksytyissä julistuksissa ja lausunnoissa. Olette sponsoreita terroriteoille, joita toteutetaan Kiovan hallinnon suojeluksessa ja suoraan Naton osallistuessa niihin sekä liittoutumana että sen yksittäisinä jäseninä, joita Yhdysvallat johtaa. Eurooppalaiset ja Euroopan unioni yrittävät tietysti pysyä isoveljiensä, amerikkalaisten, perässä. Euroopan unionin maat ja yleiseurooppalaiset instituutiot ovat jo maksaneet 8,6 miljardia dollaria. Ja 17. lokakuuta niiden ulkoministerit hyväksyivät EU:n operaation perustamisen Ukrainan sotilaallista avustamista varten. Se otetaan käyttöön kuukauden sisällä. Kahdessa vuodessa sen pitäisi kouluttaa yli 15 tuhatta sotilasta, eri tasojen komentohenkilöstöä. Tähän yritykseen on varattu 107 miljoonaa euroa lisää. Tämä vaihe liittyy tappavien aseiden toimittamiseen Kiovan hallinnolle, ja tämä lisää Euroopan unionin osallistumista laadullisesti, mikä tekee siitä tietenkin konfliktin osapuolen. Lokakuun 12. päivänä Brysselissä niin sanotun Ukrainan puolustuksen kontaktiryhmän kuudennessa kokouksessa Ramstein-muodossa tehtiin päätös toimittaa Kiovan hallinnolle nykyaikaisia ilmapuolustusjärjestelmi ä. Lisäksi Ukrainalle toimitetaan Yhdysvaltain armeijan lausuntojen mukaan lähes 1 500 kannettavaa Stinger-ilmatorjuntaohjus järjestelmää. Kiovan hallitukselle tarkoitetut Naton sotatarvikkeet päätyvät terroristien, ääriryhmien ja rikollisryhmien käsiin Lähi-idässä, Keski-Afrikassa ja Kaakkois-Aasiassa. Puhuimme tästä alusta alkaen. He, kuten aina, eivät uskoneet meitä, he sanoivat, että me liioittelemme kaikkea, eikä tämä ole ollenkaan ongelma. Ongelma on tämä. Maailmanyhteisö on nyt tämän edessä. Sekä poliittiset ja julkisuuden henkilöt, toimittajat ja suuri yleisö ovat hyvin tietoisia tästä. Riippumattomat asiantuntijat ja erityisrakenteet, kuten Interpol ja Europol, ovat jo pitkään ilmaisseet huolensa aseiden laittomasta kulkeutumisesta Ukrainan alueelta, myös Euroopan maihin. Yhdistetään nyt nämä joukkomielenosoitukset EU-maiden poistumisesta mukavuusalueelta ja mustilla markkinoilla liikkuvien laittomasti salakuljetettujen aseiden määrän kasvu. Lisää tähän myös ne siirtolaiset, jotka ovat viime vuosina kerääntyneet Euroopan unionin maihin ja joita kukaan ei valvo. Ne eivät ole alttiita edes jonkinlaiselle viranomaisvalvonnalle, eivät edes alkeelliselle laskennalle. Jos kaikki tämä yhdistetään, Euroopan mantereesta syntyy masentava kuva. Kuka ratkaisee nämä ongelmat Euroopan unionin maissa? Näemme televisioruuduissa päivittäin ihmisiä, jotka ilmentävät Brysselin politiikkaa. He eivät ainoastaan ole kovinkaan luottamusta herättäviä, vaan aiheuttavat huolta paitsi heidän analyyttisten kykyjensä, myös periaatteessa heidän mielenterveytensä tilan osalta. Samaan aikaan he kaikki pysyvät edelleen silmät kiinni, silmät ummessa, lisäten omien kansalaistensa turvallisuusriskejä.
25.10.2022 20:31 < Veepee > Hyvät sivut. Jatka samaan malliin
25.10.2022 10:14 < Rehtori Keijo > Mulla on valtaa runkata kaikki päivät rehtorin kansliassa kagney linn karterin videoille. Joka paikka on jo ihan spermassa..
24.10.2022 12:32 < Putin > Sosku maksaa mun juopottelut
24.10.2022 10:18 < Putin > Hyvää iltapäivää, hyvät kollegat. Ennen kuin siirrymme tämänhetkiseen esityslistaan, haluaisin puhua poikkeuksellisen tärkeästä asiasta. Kansanäänestyksen aikana Donetskin ja Luganskin kansantasavaltojen sekä Saporozhjen ja Hersonin alueiden asukkaat ilmaisivat vakaasti ja lopullisesti tahtonsa. He haluavat olla Venäjän kanssa. Perustuslait näiden neljän uuden alueen liittämisestä Venäjän federaatioon ovat tulleet voimaan. Kuten tiedämme, Kiovan hallinto kieltäytyi tunnustamasta kansan tahtoa ja valintaa ja torjui kaikki neuvotteluehdotukset. Päinvastoin, pommitukset jatkuvat ja siviilejä kuolee edelleen. Uusnatsit käyttävät selvästi terroristisia menetelmiä, suunnittelevat sabotaasia kriittisessä infrastruktuurissa ja yrittävät murhata paikallisviranomaisten jäseniä. Aivan kuten heidän ideologiset edeltäjänsä – Banderan seuraajat ja Hitlerin rikoskumppanit – he yrittävät luoda rikollisen alamaailman ja lähettää sabotaasiryhmiä alueillemme. Ukrainan tiedustelupalvelut suunnittelivat räjähdyksen Krimin sillalla. Onnistuimme estämään terrori-iskut muilla Venäjän alueilla, erityisesti joukkotapahtumissa, julkisessa liikenteessä, energiantuotantolaitoksis sa, mukaan lukien – ja haluan korostaa tätä – ydinvoimalaitoksissa. Tässä yhteydessä haluan muistuttaa teitä siitä, että ennen niiden liittymistä Venäjään Donetskin kansantasavallassa, Luganskin kansantasavallassa, Hersonin ja Zaporozhjen alueilla oli voimassa sotatila. Nyt meidän on otettava käyttöön sama tila Venäjän lain mukaan. Siksi olen allekirjoittanut toimeenpanomääräyksen, jolla sotatila otetaan käyttöön näillä neljällä alueella. Se toimitetaan välittömästi federaation neuvoston hyväksyttäväksi. Valtion duumalle on ilmoitettu tästä päätöksestä. Lisäksi katson, että nykyisissä olosuhteissa on välttämätöntä antaa lisävaltuuksia kaikkien Venäjän alueiden johtajille. Myös tätä koskeva toimeenpanomääräys allekirjoitettiin tänään. Venäjän federaation muodostavien yksiköiden ylimpien virkamiesten olisi huolehdittava siitä, että toteutetaan toimenpiteitä ihmisten turvallisuuden varmistamiseksi, kriittisten infrastruktuurilaitosten turvallisuuden ja terrorismin torjunnan turvaamiseksi, yleisen järjestyksen ylläpitämiseksi, talouden ja teollisuuden vakauden lisäämiseksi sekä sotilaalliseen erikoisoperaatioon tarvittavien tuotteiden valmistuksen käynnistämiseksi ja lisäämiseksi. Alueelliset johtajat valtuutetaan perustamaan vastaavat esikunnat näiden toimien koordinoimiseksi. Ohjeistan täten hallitusta, puolustusministeriötä ja muita virastoja antamaan niille kaiken tarvittavan tuen. On selvää, että tilanne ja asiaintila vaihtelevat alueittain, joten aluejohtajille asetetut toimenpiteet ja tehtävät vaihtelevat sen mukaan, mikä on tilanne kussakin liittovaltion osassa. Tämän vuoksi toimeenpanomääräyksess ä säädetään useista eri tasoista reaktiota ilmeneviin riskeihin. Pyydän Moskovan pormestaria, joka johtaa valtionneuvoston valtion- ja kunnallishallintoa käsittelevää toimikuntaa, osallistumaan yhdessä presidentin toimeenpanoviraston kanssa sen varmistamiseen, että alueiden ponnistelut tässä toimeenpanopäätöksess esitettyjen toimenpiteiden toteuttamiseksi koordinoidaan ja että federaation osatekijöiden ja liittovaltion viranomaisten välinen vuorovaikutus toimii. Kehotan täten kaikkien Venäjän alueiden johtajia aloittamaan välittömästi tämän toimeenpanomääräyksen määräysten täytäntöönpanon. Seuraavaksi asianomaisten turvallisuus- ja lainvalvontaviranomaisten lisäksi koko julkishallintojärjestelm än on osallistuttava tarvikkeiden toimittamiseen sotilaallista erityisoperaatiota varten. Työtä koordinoinnin parantamiseksi on jatkettava. Tässä yhteydessä hallituksen on määrä laatia presidentin määräys erityisen koordinointineuvoston perustamisesta. Sen puheenjohtajana toimii pääministeri, ja siihen kuuluvat varapääministerit sekä turvallisuus- ja lainvalvontaviranomaisten , hallituksen sosiaali- ja talousblokin, presidentin toimeenpanoviraston ja valtioneuvoston edustajat, mikä takaa tiiviin vuorovaikutuksen kaikkien Venäjän alueiden kanssa. Haluan vielä kerran korostaa, että olemme ylpeitä kaikista, jotka liittyvät asevoimiimme ja jotka tekevät velvollisuutensa isänmaan puolustamiseksi. Kaikille sotilaillemme, riippumatta siitä, mitä tehtäviä heille annetaan, on annettava kaikki, mitä he tarvitsevat. Tämä koskee kasarmien ja sijoitusalueiden varusteita, elinolosuhteita, univormuja, aseita, aterioita ja lääkintäpalveluja. Meillä on tarvittavat valmiudet käsitellä kaikkia esiin tulevia kysymyksiä, joita on olemassa, maamme arvoisella nykyaikaisella tasolla. On myös tiedossa, että viime aikoina on ilmennyt ongelmia korvausten maksamisessa osittaisen liikekannallepanon yhteydessä palvelukseen otetuille sotilaille. Olen tänään alle
24.10.2022 0:29 < putinoviz > NEEEEEEEEEKERI
23.10.2022 13:09 < taapertava talkkari > raborttia rebortaashia
23.10.2022 11:07 < MvMähöne > Kantsii piereskellä tyhjään pringles purkkiin ja sitten myöhemmin päästää haju pois
23.10.2022 7:21 < Väkkärä-63 > Kaikkeen kannattaa varautua.
22.10.2022 8:42 < Dmitri Medvedev > Mulla o pylly kipeänä
21.10.2022 10:09 < Dmitri Medvedev > Hei, hei Liz Truss , onnea salaatille. Suomea muistutan myös Kremlin sotilasdoktriinista, sekä varoituksista koskien NATO:n itä laajentumista.
20.10.2022 10:12 < Maria Zakharova > Tiedättekö, toivottavasti näitte viestimme, jonka julkaisimme sivustolla juuri eilen juuri tästä asiasta. Käytättekö sivustoamme? Meillä on verkkosivusto, sovelluksia, sosiaalisia verkostoja. Venäjäksi, englanniksi, muilla kielillä. Katsokaa tätä tarkkaan. Voin kertoa teille heti. Kyllä, 10.10. postasin kommenttini Kirbyn lausuntoihin liittyen. Koska kysyit minulta kysymyksen, toistamatta eilen julkaistua, sanon lisäksi. Sanoitte Kirbyyn viitaten, että Yhdysvallat ei näe Venäjällä aikomusta palata neuvotteluprosessiin. Ja mitä he näkevät? He eivät näe Kiovan hallinnon rikoksia. He eivät näe siviilien tappamista, he eivät ole nähneet niitä kaikki 8 vuotta. He eivät näe terroritekoja. Krimin sillan heikentäminen. Eivät muuten näe räjähdyksiä Nord Streamillakaan. No, näkevät kyllä, mutta eivät paljoa. Kun he todella näkevät jotakin, he lataavat hallitsemansa tiedotusvälineet sellaisella volyymilla ja sellaisella närkästyksen kirjolla, että se saavuttaa maailman alueet, jotka ovat kauimpana heistä. Mutta täällä he eivät näe sitä. Se on hyvin kätevää, ettei näe. Ei nähdä sabotaasia. Ei nähdä lasten kuolemaa. Ei nähdä ilmentymiä. Ei nähdä hakaristiä. Ei nähdä kollaboraattorien ylistämistä. Ei nähdä, miten tiettyjen kansallisuuksien ja uskonnollisten ryhmien edustajat syrjäytetään. Ei nähdä, miten Kiovan hallinto, en puhu Kiovan tai Ukrainan valtiosta, nimittäin Kiovan hallinto, sabotoi ja jättää huomiotta kaiken, mikä on niin arvokasta ja rakasta Washingtonille. Nämä ovat ihmisoikeuksia. Sananvapaus. Tiedotusvälineiden riippumattomuus. Se on tosi kätevää, ettei näe. Siksi en todellakaan ole yllättynyt siitä, että Kirby ja hänen edustamansa hallitus, amerikkalainen hallinto, eivät näe mitään. Tietenkään he eivät näe. Miksi he eivät näe? Koska heille on kätevää olla näkemättä.” ”Haluaisin eilisen kommenttimme lisäksi toistaa, että Joe Bidenin hallinnosta tulee edelleen täysin ristiriitaisia viestejä, joissa spekulointi niin sanotusta Venäjän ydinuhasta vuorottelee vakuuttelujen kanssa siitä, että Yhdysvallat on kiinnostunut Ukrainan konfliktin nopeasta ratkaisemisesta rauhanomaisin keinoin. Samaan aikaan aseiden ja varojen tarjonta konfliktin lietsomiseen ei ole heikkenemässä. Erityisesti kansallisen turvallisuusneuvoston edustaja, joka muuten kieltäytyi kommentoimasta Krimin sillalla tapahtunutta terrori-iskua, sanoi erään johtavan amerikkalaisen televisiokanavan haastattelussa, että lainaan, ”Venäjä estää rauhanneuvottelujen aloittamisen”. Samat Valkoisen talon edustajat totesivat hiljattain, että kyse ei ole siitä, etteikö Venäjä näkisi aikeita neuvotteluihin ja rauhanomaiseen ratkaisuun, vaan siitä, etteivät he näe siihen edellytyksiä. Tiedättekö, vaikutelma on, että tässä on jonkinlainen hyvin laaja paletti heidän mielialojensa sävyjä ja ehkä jopa ideologista manööveriä. Eli heille tuntuu olevan epämukavaa toistaa samoja sanoja, koska tapahtumat kehittyvät. Siksi he keksivät tällaisia verbaalisia ekvalibroja. Edelleen. Tällainen retoriikka kuulostaa taustalla: laajamittaiset, kuten sanoin, asetoimitukset Ukrainan hallinnolle, jonka uusnatsistista luonnetta Washington ei myöskään näe. Ja näyttää siltä, että Washington ei edes harkitse näiden toimitusten lopettamista, huolimatta heidän hillittömän päämiehensä tempauksista Kiovassa. No, eihän näiden valepuheluiden takana ole muuta kuin tekopyhyyttä ja huonosti naamioitu yritys jatkaa sotaa, jotta meille aiheutettaisiin, kuten he sitä kutsuvat, strateginen tappio. Tarkoitan heidän valheellisia lausuntojaan, mitä tulee rauhan aikaan saamiseen. Erityisesti amerikkalaiselle puolelle haluaisin vielä kerran toistaa. Ne tehtävät, jotka Venäjän johto on hahmotellut osana erityistä sotilasoperaatiota, tullaan ratkaisemaan. Tästäkin on Moskovassa keskusteltu toistuvasti kaikilla tasoilla. Venäjä on avoin diplomatialle. Olemme aina toistaneet tätä. Olosuhteet ovat tiedossa. Mitä pidempään Washington rohkaisee Kiovan hallinnon itsetuhoista ja itsemurha-altista asennetta, joka heijastuu jo nyt koko Euroopan mantereeseen ja myös muihin maihin, koska se ei estä vaan rohkaisee Ukrainan sabotöörien terrori-iskuja, sitä ongelmallisempaa on löytää diplomaattisia keinoja asian ratkaisemiseksi
19.10.2022 22:05 < Vohh > Pierettää, pierettää äiti koittaa tuulettaa, terve vaan mua pierettää
19.10.2022 10:10 < Joe Biden > Olen istunut senaatissa jo 180-vuotta, sekä kättelen ilmaa usein. Toivotan teille hyvää alkanutta uutta vuotta 2020. Lisäksi mikä tuo haju on, joka tulee housuistani?
18.10.2022 21:07 < Jöörän > Tuore paskapää/huoran penikka oot sinä joka luet tämän

Ja sama meno jatkuu yli vuosikymmenen klikkaamalla tästä

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024