Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

227 Käyttäjää paikalla! 0.012871980667114

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Haapajärvi

Haapajärvi on noin 6000 asukkaan viihtyisä maaseutukaupunki Keski-Pohjanmaalla. Haapajärvellä on erittäin hyvä sijainti nelostien varrella ja juna-asemallekin on matkaa alle viisi kilometriä, joten kulkeminen eri puolille Suomea ja jopa ulkomaille on erittäin kätevää ja nopeaa.
Haapajärvi tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet eri ikäisille ihmisille ja on tunnettu aktiivisesta urheiluseuratoiminnasta.
Haapajärvi on lapsiystävällinen kaupunki, jossa on erittäin hyvin saatavilla niin kunnallisia, että yksityisiä palveluita eri ikäisten lasten perheille.
Haapajärvi tarjoaa hyvän ja turvallisen asuinympäristön koko perheelle. Koulut ovat lähellä ja harrastusmahdollisuudet ovat loistavat niin lapsille kuin vanhemmillekin.
Haapajärvi on hyvin pieni maaseutumainen kaupunki, jossa kaikki palvelut ovat erittäin hyvin saavutettavissa.
Asuminen ja työ Haapajärvellä on erittäin helppoa. Palvelut ovat helposti saatavilla ja asuminen edullista.
Haapajärvi tarjoaa kaiken mitä tarvitaan mukavaan elämään.
Haapajärvi on turvallinen pieni maalaiskaupunki. jossa on erinomaiset harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille. Koulut ovat hyvin lähellä ja ovat erittäin korkealaatuisia ja turvallisia.
Haapajärvellä on hyvät mahdollisuudet niin työntekoon kuin vapaa-aikaankin.
Haapajärvi tarjoaa asukkailleen loistavat palvelut. Asukkaat saavat itse valita mihin menevät töihin tai mitä työtä haluavat tehdä. Lisäksi asukkaat saavat vaikuttaa asuinalueeseensa.
Haapajärvellä asuu vain onnellisia asukkaita. Asukkailla on hyvät työllistymismahdollisuudet ja paljon vapaa-aikaa.
Haapajärvellä asuu vain iloisia asukkaita. Asukkaat saavat päättää omasta elämästään, eivätkä päättäjät määrää mitä heidän on tehtävä.
Haapajärven kaupunki sijaitsee Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa ja sen naapurikunta on Nivala.
Haapajärvi on väkiluvultaan maakunnan kolmanneksi pienin. Kaupungin väkiluku oli vuonna 2020 6500.
Haapajärvi tunnetaan ennen kaikkea sen kauniista luonnosta. Kaupungista löytyy esimerkiksi useita järviä, jokia, sekä soita ja metsää. Myös kulttuurielämältään Haapajärvi on varsin aktiivinen paikkakunta.
Haapajärvellä on monia kulttuurikohteita ja -tapahtumia ympäri vuoden. Haapajärven kulttuurikeskus sijaitsee osoitteessa Esimerkkitie 11.
Kulttuurikeskuksessa voi osallistua muun muassa näyttelyihin, teatteriin, elokuviin, konsertteihin ja moniin muihin kulttuurielämyksiin. Kulttuurikeskuksessa sijaitsee myös elokuvateatteri Bio Huvimylly ja konserttitalo.
Kulttuurikeskuksen tapahtumat löytyvät kaupungin kotisivuilta ja kulttuurikeskuksen nettisivuilta: www.haapajarvi.fi/tapahtumakalenteri
Haapajärveltä löytyy myös muuta tekemistä, kuten hyvät liikuntamahdollisuudet, kirjasto, kansalaisopisto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Kaupungin kotisivut löydät osoitteesta: www.haapajarvi.fi
Haapajärvi on noin 6 000 asukkaan pieni ja sympaattinen paikkakunta. Siellä on rauhallista, turvallista ja palvelut ovat helposti tavoitettavissa. Luonto on lähellä ja palvelut lähellä. Haapajärvelle on helppo muuttaa ja kotiutua, sillä kaikki on lähellä, ihmiset ystävällisiä ja vastaanottavia.
Asukasluvun lasku ja korkea työttömyysaste
Haapajärvi on pieni, noin 6 000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa, Keski-Pohjanmaan rajalla. Kaupunki on tunnettu vahvasta yrittäjyydestä sekä hyvästä ja aktiivisesta yhteisöllisyydestään. Paikkakunnalla on runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja siellä voi harrastaa lähes mitä vaan.
Haapajärven kunta on viimevuosina pyrkinyt pitämään taloutensa kunnossa ja pitämään huolta myös kunnan asukkaiden hyvinvoinnista. Kuntalaisia onkin viime aikoina kuultu laajasti heitä koskevissa päätöksissä ja tämä näkyy asukkaiden lisääntyneenä hyvinvointina, mutta toisaalta se on myös heijastunut kunnan talouteen. Viime vuosina on käyty runsaasti keskusteluja ja äänestyksiä kuntaliitoksista. Paikkakunnalle onkin jo tullut muutama kuntaliitos. Lisäksi naapurikuntien kanssa tehdään paljon yhteistyötä.
Asuminen
Haapajärven kunnan asunnot
Haapajärven kunnassa asuminen on turvallista ja kohtuuhintaista, koska suurin osa vuokra-asunnoista on rakennettu kunnan toimesta. Tarjolla on runsaasti rivitalo- ja omakotitontteja, jotka sijaitsevat viihtyisällä alueella hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden läheisyydessä. Kunnan tavoitteena on tarjota edullisia ja hyväkuntoisia asuntoja asukkaille. Haapajärvellä on useita leikkipuistoja, päiväkoteja, ala-asteita, yläaste sekä lukio ja useita urheilupaikkoja.
Asuinalueita
Haapajärvellä on monia erilaisia asuinalueita, jotka eroavat toisistaan mm. ikärakenteen mukaan ja eri puolilla kaupunkia. Haapajärvellä on hyvät koulutusmahdollisuudet niin lapsille kuin aikuisillekin. Esimerkiksi lukio on erittäin laadukas. Asuminen on myös erittäin edullista, jos muuttaa keskustaan.
Koulutus
Haapajärvellä on hyvät koulutusmahdollisuudet, sillä paikkakunnalla on sekä ala-asteita, yläasteita sekä lukioita, joissa opetetaan sekä perusopintoja, että jatkokoulutusta. Tarjolla on myös aikuisille tarkoitettuja jatkokoulutusmahdollisuuksia kuten ammatti- ja korkeakouluopintoja sekä oppisopimuskoulutus.
Asuminen
Haapajärvi on todella viihtyisä, rauhallinen, pieni ja kaunis paikkakunta. Täällä on tarjolla hyviä omakotitalotontteja edulliseen hintaan. Harrastusmahdollisuuksia on monia esimerkiksi, kuntosali, kirjasto, liikuntakeskus jne. Asukkaita palvelee hyvin terveysasema, jossa on ympärivuorokautinen päivystys. Paikkakunnalla on myös todella hyvät päivähoitopalvelut lapsiperheille, joka mahdollistaa turvallisen, miellyttävän ja laadukkaan hoitoympäristön, jossa lapsista pidetään hyvää huolta ja lapset voivat olla hyvillä mielin päivähoidossa ja leikkiä, liikkua sekä nauttia lapsuudestaan turvallisessa ympäristössä.
Haapajärvellä on monia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja joita voi käydä katselemassa, kuten, kirkko, vanha puutalomiljöö ja museo-galleria. Myös Kalajokilaakson golfkentällä pääsee pelaamaan ja kokeilemaan golfausta ja voi järjestää erilaisia kilpailuja sekä golfopetusta on saatavilla myös.
Paikkakunnalta löytyy myös hyvät koulut ala-asteista lukioihin ja ammattikouluihin asti, jotka antavat laadukasta opetusta lapsille, nuorille ja aikuisille sekä hyvät jatko-opiskelu mahdollisuudet ja hyvät edellytykset elämälle sekä antavat eväitä elämään ja itsenäistymiseen ja opettavat uusia asioita ja taitoja sekä ohjaavat aikuisuuteen ja oikeaan elämänasenteeseen, joista on hyötyä myös myöhemmin elämässä ja auttavat aikuisuuden tuomissa haasteissa.
Haapajärveltä on helppo liikkua autolla, junalla, linja-autolla tai lentokoneella. Asukkaiden liikkuminen ja asioiminen on helppoa ja vaivatonta ja joukkoliikenne toimii hyvin ja on luotettavaa sekä edullista liikkua ja asioida eri puolilla Haapajärveä ja lähialueita.
Haapajärven keskusta on hyvin suunniteltu, toimiva ja kaunis kaupunki. Asuinalueet ja luonto ovat lähellä ja helposti tavoitettavissa ja palvelut ovat kattavat. Asunnot ovat edullisia, hyväkuntoisia, hyvin pidettyjä ja viihtyisiä. Lapsille on järjestetty turvallinen, viihtyisä, terveellinen ja kehittävä kasvuympäristö, jossa lapsi oppii uutta ja voi kehittyä yksilönä ja yksilönä yhteisössä.
Haapajärvi on hyvä paikka asua, koska Haapajärvi on hyvin organisoitu, kaunis kaupunki. Haapajärvi tarjoaa paljon erilaisia aktiviteetteja. Siellä voi viettää vapaa-aikaa vaikkapa retkeilemällä tai lenkkeilemällä. Haapajärvi tarjoaa asukkailleen hyvät ja laadukkaat peruspalvelut.
Voit pohtia myös mistä löytää lisää tietoa paikkakunnan Haapajärvi tapahtumista ja uutisista?


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Haapajärvi

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Haapajärvi

85580 Karvoskylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahevainiontie 28 - 28 85580 KarvoskyläHaapajärvi
Hautaperäntie - 196 85580 KarvoskyläHaapajärvi
Hosiontie 75 - 75 85580 KarvoskyläHaapajärvi
Järvikyläntie 1696 - 1743 85580 KarvoskyläHaapajärvi
Koivuperäntie 55 - 93 85580 KarvoskyläHaapajärvi
Kukkopuhdontie 258 - 285 85580 KarvoskyläHaapajärvi
Maailmanniityntie 217 - 217 85580 KarvoskyläHaapajärvi
Makolantie 82 - 82 85580 KarvoskyläHaapajärvi
Viitaperäntie 109 - 214 85580 KarvoskyläHaapajärvi

Haapajärvi

85660 Ruuskankylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hakulintie - 54 85660 RuuskankyläHaapajärvi
Leppistentie 78 - 78 85660 RuuskankyläHaapajärvi
Ruuskankyläntie 332 - 332 85660 RuuskankyläHaapajärvi

Haapajärvi

85710 Parkkila

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aholantie 10 - 983 85710 ParkkilaHaapajärvi
Hakalantie 41 - 53 85710 ParkkilaHaapajärvi
Hilppusentie 12 - 8 85710 ParkkilaHaapajärvi
Jokelantie - 39 85710 ParkkilaHaapajärvi
Kangasniementie 20 - 814 85710 ParkkilaHaapajärvi
Koijarintie - 75 85710 Parkkila
Koposperäntie 10 - 99 85710 ParkkilaHaapajärvi
Korpiperäntie 104 - 72 85710 ParkkilaHaapajärvi
Kuivaalantie 77 - 77 85710 ParkkilaHaapajärvi
Kurunkankaantie - 35 85710 ParkkilaHaapajärvi
Lahdennevantie 108 - 86 85710 ParkkilaHaapajärvi
Lukkaristentie - 74 85710 ParkkilaHaapajärvi
Matopäänpisto 100 - 99 85710 ParkkilaHaapajärvi
Mehtokankaantie 156 - 9 85710 ParkkilaHaapajärvi
Myllytie 26 - 45 85710 ParkkilaHaapajärvi
Mäntyperäntie 103 - 99 85710 ParkkilaHaapajärvi
Nevaniemen metsätie - 85710 ParkkilaHaapajärvi
Nuijuntie - 90 85710 ParkkilaHaapajärvi
Pesänevanpisto 64 - 65 85710 ParkkilaHaapajärvi
Ristiniityntie 188 - 456 85710 ParkkilaHaapajärvi
Ruuttulantie 15 - 52 85710 ParkkilaHaapajärvi
Saaripuhdontie 23 - 63 85710 ParkkilaHaapajärvi
Tervakoskentie 10 - 84 85710 ParkkilaHaapajärvi
Uunilantie 21 - 66 85710 ParkkilaHaapajärvi
Uusitie 31 - 65 85710 ParkkilaHaapajärvi
Veivarinperäntie 15 - 989 85710 ParkkilaHaapajärvi

Haapajärvi

85730 Tulppo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Harjuntie 30 - 8 85730 TulppoHaapajärvi
Katvapuolentie 112 - 83 85730 TulppoHaapajärvi
Ruhalantie 107 - 50 85730 TulppoHaapajärvi
Tulponpuhdontie 13 - 9 85730 TulppoHaapajärvi

Haapajärvi

85800 Haapajärvi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
3 Kp - 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Aarnitie 10 - 42 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Ahonpuhdontie 40 - 63 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Aisakellontie 10 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Antinnevanpisto 13 - 76 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Antinpurontie 14 - 33 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Apilatie 1 - 3 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Arolankuja 11 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Asemakatu 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Eeronkatu 1-3 - 1-3 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Elämäjärventie 1395 - 974 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Erkkiläntie 1 - 2 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Haagankuja 12 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Haaganperäntie 116 - 90 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Haagantie 12 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Haapalankatu 1 - 4 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Haarantie 1 - 1 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Haittaperäntie - 82 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Hakalankatu 17 - 5 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Hakasaarentie 11 - 81 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Hallakankaantie 122 - 68 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Harakkaperäntie 118 - 84 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Harjunniementie - 94 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Harmaalantie 51 - 51 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Hautakankaantie 114 - 38 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Herraistentie 1 - 3 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Herralanrannantie 11 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Hetilänkuja 3 - 5 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Hietakaarontie 44 - 46 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Hietakankaantie 13 - 84 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Hilauksentie 37 - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Hiljalankatu 2 - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Himolantie 25 - 4 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Hoivatie 6 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Honkaniementie 110 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Honkatie 1 - 1 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Horsmatie 1 - 3 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Härkösentie 101 - 98 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Impivaarankatu 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Isokatu 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Itikankuja 1 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Joentakasentie 26 - 70 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Jokimaantie 22 - 37 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Jukolankatu 2 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Jukolantie 2 - 38 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Jussinkatu 1 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Jyrkintie 115 - 3 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Järvenpäänkatu 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kainuuntie - 190 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kaivokatu 10 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kakkostie 139 - 71 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kalakankaantie - 988 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kalekuja 2 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kallenkuja 3 - 5a 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kanaperäntie 11 - 95 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kanervatie 3 - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kangasharjuntie 105 - 51 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kantokuja 4 - 4 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Karjakuja 10 - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Karjalahdentie - 95 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Karjosuontie 110 - 4 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Katajaperäntie - 99 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Katteluksenkuja 2 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kauniskankaantie 255 - 444 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kaunistonkatu 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kauppakatu 10 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Keskitalontie 23 - 64 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Ketokuja 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kirkkokatu 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kittiläntie 124 - 124 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kiurunperäntie 32 - 89 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kiveläntie 12 - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kivenkatu 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kiviniementie 11 - 34 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kivinotkontie 9 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Koivulantie - 81 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Koivutie 1 - 1 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Koksarikatu 10 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kolakatu 12 - 3 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kolmostie 28 - 90 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Komenkatu 1 - 5 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Konikuja 10 - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kontionkuja 1 - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Korpiojantie 12 - 65 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kortesuontie 116 - 116 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Koulukatu 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kukkaniementie 10 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kukkulantie 54 - 60 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kulkustie 10 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kulmakatu 1 - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kumisevantie 135 - 96 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kuokkakatu 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kuonalantie 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kuoppatie 14 - 2 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kuruntie 11 - 40 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kustaa Vaasankatu 2 - 5 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kustinmäentie 12 - 58 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kuusaantie 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kuuselantie 11 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kuusistontie 108 - 98 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kylkiäistie 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kytökankaantie 13 - 3 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Kytökatu - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Laakkolantie - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Laidunmaantie 12 - 74 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Lammentie 12 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Lastaajantie 1 - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Laurikkalankatu 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Laurikkalantie 101 - 96 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Leinikintie 4 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Leppirannantie 15 - 19 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Leppäistentie 2 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Leppälänkuja 1 - 5 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Liekokuja 2 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Lihtakuja 3 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Liippakuja 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Linninpuisto - 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Linnintie 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Lohijoentie 104 - 337 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Luolamäentie 32 - 43 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Lystilänkuja 17 - 36 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Mannisentie 11 - 5 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Mansikkatie 10 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Marhaminnantie 1 - 5 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Martinmäentie 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Mesikkatie 1 - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Murronniityntie 55 - 55 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Murrontie 1-9 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Mussulantie 10 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Mustanperäntie 117 - 441 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Mustikkaperäntie 110 - 48 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Mustolanperäntie - 80 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Myllykoskentie 11 - 28 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Myllymäentie 104 - 98 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Mäkikatu 11 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Mäkitie 11 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Männistönkatu 10 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Möttösperäntie 33 - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Nahkurinkuja 3 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Nauskalantie 13 - 27 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Nevanpääntie 20 - 28 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Niemiharjuntie 26 - 26 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Niittykatu 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Niskanevantie 101 - 81 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Notkonperäntie 48 - 63 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Nuottijärventie - 93 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Ojaperäntie - 98 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Onnelantie 219 - 272 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Opintie 1 - 2 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Orsikuja 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Ouluntie - 858 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Paimenpolku 2 - 2a 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Pajuperänkankaantie 295 - 413 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Pajutie 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Palolamminnevanpisto 18 - 74 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Palolantie - 45 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Palomäentie 10 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Paltaaninkatu 1 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Paratiisintie 4 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Pehkosenkuja 10 - 8a 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Perkkiöntie 1 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Perälänkuja 35 - 66 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Petkelkuja 1 - 4 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Pihkapolku 15 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Piiskakuja 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Pitkänkankaantie - 98 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Pohdinkatu 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Puistokatu 1 - 93 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Pukkilahdentie 16 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Purhontie 170 - 47 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Päkkiläntie 11 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Rahjetie 3 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Raitalantie 136 - 66 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Raivaajantie 53 - 53 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Rajakatu - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Rannanjärventie 20 - 42 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Rantakatu - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Rantamäenkuja 10 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Rantapolku 1 - 1 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Reisjärventie - 654 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Revonkuja 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Riihitie 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Rimminnevantie 126 - 69 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Rinnetie 12 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Rinnustie 4 - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Rintalankuja 59 - 63 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Roikolantie 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Ronkaalankuja 3 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Saarentie - 84 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Sahantie 1 - 3 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Sammaltie 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Samulinkatu 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Saratie 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Savimäentie 1 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Sepänkuja 7 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Settiläntie 10 - 40 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Siipola - 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Siiponkoskentie 10 - 96 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Siirtolantie 10 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Silatie 2 - 7b 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Sillanmäentie 17 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Siltalantie 10 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Sirppitie 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Sompionkuja 1 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Ståhlberginkatu - 7 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Suojärvi - 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Suvikuja 2 - 4 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tahkokuja 1 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Takamaantie 65 - 65 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tallikorventie 61 - 91 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tammelantie 47 - 54 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tarkkalankuja 28 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tauskankaantie 11 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tekstiilikuja 1 - 5 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tervamäentie 100 - 85 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tervontie 10 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tiitonrannantie 1 - 82 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tiukutie 4 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tolpanpuhdontie 28 - 63 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tujulantie 3 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tuliniementie 20 - 60 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tuomikoskentie 11 - 31 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tynnyrikoski - 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Tytärniementie - 99 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Ulappasaarentie 103 - 95 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Uutelantie 10 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Valimotie 1 - 1 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Valtakatu 1 - 52 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Varikontie 30 - 95 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Varstatie 1 - 1 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Vastuksenkatu 10 - 17 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Vauhdinkoskentie 19 - 97 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Veitsiniementie 14 - 75 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Venlankatu 11 - 11 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Venylänkuja 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Vesikatu 1 - 1 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Veskantie - 1a 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Viertolankatu 11 - 11 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Viikatetie 1 - 6 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Viinikaisentie 35 - 9 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Viklontie 19 - 83 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Virpikuja 1 - 8 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Vitikantie - 8a 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Vähäperäntie - 251 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Yliniementie 104 - 64 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Yliojantie 14 - 174 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi
Ylipään Koulutie 39 - 68 85800 Haapajärvi KeskusHaapajärvi

Haapajärvi

85820 Oksava

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Antelantie 11 - 9 85820 OksavaHaapajärvi
Anttilantie 15 - 21 85820 OksavaHaapajärvi
Arvolantie 110 - 74 85820 OksavaHaapajärvi
Autionrannantie 1 - 91 85820 OksavaHaapajärvi
Elomäentie 25 - 76 85820 OksavaHaapajärvi
Havelantie 100 - 98 85820 OksavaHaapajärvi
Hirvasnevantie 17 - 55 85820 OksavaHaapajärvi
Honkaperäntie 101 - 6 85820 OksavaHaapajärvi
Iso-Lehtosentie 51 - 57 85820 OksavaHaapajärvi
Joenrannantie 121 - 9 85820 OksavaHaapajärvi
Jokisivuntie 12 - 4 85820 OksavaHaapajärvi
Järveläntie 1 - 3 85820 OksavaHaapajärvi
Kalkkuperäntie - 84 85820 OksavaHaapajärvi
Karhitie 1 - 7 85820 OksavaHaapajärvi
Kontiopuhdontie - 9 85820 OksavaHaapajärvi
Kujalantie 19 - 7 85820 OksavaHaapajärvi
Kuoppakuja 1 - 8 85820 OksavaHaapajärvi
Kuuselankuja - 79 85820 OksavaHaapajärvi
Laanitie 2 - 8 85820 OksavaHaapajärvi
Leipäläntie 101 - 83 85820 OksavaHaapajärvi
Leväniementie 12 - 92 85820 OksavaHaapajärvi
Lipposentie 16 - 8 85820 OksavaHaapajärvi
Liukkosentie 35 - 46 85820 OksavaHaapajärvi
Louhukankaantie 413 - 413 85820 OksavaHaapajärvi
Luolatie 21 - 33 85820 OksavaHaapajärvi
Maijalantie 23 - 83 85820 Oksava
Maununmaantie 5 - 75 85820 OksavaHaapajärvi
Meijeritie 12 - 31 85820 OksavaHaapajärvi
Metsäperäntie - 51 85820 OksavaHaapajärvi
Miettustentie 15 - 8 85820 OksavaHaapajärvi
Mutkantie 20 - 34 85820 OksavaHaapajärvi
Navettaojantie 118 - 88 85820 OksavaHaapajärvi
Niinirannantie - 90 85820 OksavaHaapajärvi
Nivalantie 1012 - 971 85820 OksavaHaapajärvi
Nurkkalantie 10 - 41 85820 OksavaHaapajärvi
Ojaharjuntie 24 - 54 85820 OksavaHaapajärvi
Ojapuhdontie 15 - 27 85820 OksavaHaapajärvi
Oksavan Myllytie 24 - 68 85820 OksavaHaapajärvi
Patotie 19 - 6 85820 OksavaHaapajärvi
Pekolantie 124 - 92 85820 OksavaHaapajärvi
Petkelkankaantie 126 - 196 85820 OksavaHaapajärvi
Pihlajarannantie 1 - 31 85820 OksavaHaapajärvi
Pitkäkuja 19 - 69 85820 OksavaHaapajärvi
Pysäysperäntie 165 - 91 85820 OksavaHaapajärvi
Rajalantie 35 - 65 85820 OksavaHaapajärvi
Ranttilantie - 93 85820 OksavaHaapajärvi
Repolantie 12 - 60 85820 OksavaHaapajärvi
Savikujantie 112 - 92 85820 OksavaHaapajärvi
Siirontie 13 - 21 85820 OksavaHaapajärvi
Siltatie 12 - 53 85820 OksavaHaapajärvi
Takalontie 25 - 9 85820 OksavaHaapajärvi
Teppakuja 108 - 8 85820 OksavaHaapajärvi
Tuhlarintie - 63 85820 OksavaHaapajärvi
Tähteläntie 10 - 8 85820 OksavaHaapajärvi
Uupulantie 16 - 46 85820 OksavaHaapajärvi
Viikunantie 12 - 90 85820 OksavaHaapajärvi
Vorttelitie 15 - 9 85820 OksavaHaapajärvi

Haapajärvi

85840 Kuona

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Epäilyspuhdontie 200 - 88 85840 KuonaHaapajärvi
Hallantie 120 - 120 85840 KuonaHaapajärvi
Hautanevantie 16 - 6 85840 KuonaHaapajärvi
Heinilahdentie 155 - 70 85840 KuonaHaapajärvi
Hirvipuhdontie 12 - 7 85840 KuonaHaapajärvi
Kontiolantie 150 - 150 85840 KuonaHaapajärvi
Koskenperäntie - 45 85840 KuonaHaapajärvi
Kuonantie - 79 85840 KuonaHaapajärvi
Lahdenperäntie 21 - 8 85840 KuonaHaapajärvi
Laitakankaantie 26 - 8 85840 KuonaHaapajärvi
Lamminkallio - 85840 KuonaHaapajärvi
Myllykankaantie 61 - 8 85840 KuonaHaapajärvi
Männistöntie 13 - 19 85840 KuonaHaapajärvi
Nokkoudenperäntie 108 - 98 85840 KuonaHaapajärvi
Piiloperäntie 135 - 76 85840 KuonaHaapajärvi
Puronperäntie - 42 85840 KuonaHaapajärvi
Pyhäjärventie - 991 85840 KuonaHaapajärvi
Pykälöntie 371 - 371 85840 KuonaHaapajärvi
Ristikankaantie 169 - 663 85840 KuonaHaapajärvi
Töröläntie 136 - 255 85840 KuonaHaapajärvi
Viereläntie 34 - 60 85840 KuonaHaapajärvi
Väliojantie 13 - 85 85840 KuonaHaapajärvi

Haapajärvi

85940 Räisälänmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Juurikkajärventie - 85940 RäisälänmäkiHaapajärvi

Haapajärvi

86850 Hiidenniemi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Muteikontie 224 - 224 86850 HiidenniemiHaapajärvi

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024