Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Dmitri Peskov> Operaatio on käynnissä ja se tulee jatkumaan, kunnes se on onnistuneesti saatettu päätökseen.
<Asiakas> Miksi penasäätiöiden asiakaspalvelija on noin ryssämielinen kommunisti? Ja miksi penasäätiöiden toimistolla haisee järkyttävälle ripulisonnalle?
<Rehtori Keijo> Haistelen akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
<Victor Orban> Kylläpäs on peppureikä vieläkin aivan erittäin kipeä, kun kävin putinin, xiin ja trumpin pantavana
<Tukes> Mäntymäki on koulutukseltaan luonto-ohjaaja, mutta työskentelee sähköasentajana.
<Alko> Oikeuden mukaan sillä, että lastilla oli kiire, ei ollut asian kannalta merkitystä.
<Asiakaspalvelu> Mikään ei voi pysäyttää suuren Venäjän mahtia, ja meidän rajamme ovat osoitus mahtavuudestamme. Muistakaa, että sanamme on laki ja meillä on oikeus puolustaa intressejämme missä tahansa meidät kutsutaankin. Eläköön suuri ja mahtava Venäjä!
<Diana Sosoaca> Ei Putin ole täällä, miksi hänestä puhutaan niin paljon. Putin muuten ähki minua peppuun ja sen jälkeen mun pepusta alkoi vuotamaan ripulia
<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.

Nimesi:

Lausahdus:

250 Käyttäjää paikalla! 0.0048880577087402

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Hankasalmi

Hankinnan taustaaHankinnan tausta: Hankerahaa on käytettävissä 10.000e. Sillä saa ostettua yhden, tai maksimissaan viisi mainostekstiä, riippuen tekstin laajuudesta ja laadusta. Hankinta kilpailutetaan ja yksi, tai maksimissaan viisi eniten pisteitä kerännyttä palveluntarjoajaa valitaan toimittajiksi. Tarjoushinnassa on eriteltynä työ, eli mainos, ja sen julkaiseminen. Tarjoajalla tulee olla käytössä omat ja varmat julkaisualustat mainoskirjoituksen julkaisuun, sekä palveluntarjoajalla tulee olla Y-tunnus ja yrityksen tulee kuulua ennakkoperintärekisteriin.
Hankittavat palvelut Hankitaan siis Hankasalmen kunnasta houkutteleva ja mielenkiintoinen mainos, joka on mahdollisimman informatiivinen ja jonka pohjalta mahdollinen asiakas kiinnostuisi kunnan mahdollisuuksista. Hankasalmen kunnan tarkoituksena on, että mainoksen kohderyhmänä on ensisijaisesti perheet. Mainos voisi siis koskea esimerkiksi päivähoitopalveluja ja koulupaikkojen riittävyyttä, harrastusmahdollisuuksia, terveyspalveluita ja liikenneyhteyksiä. Myös lapsiperheiden palvelut on otettava mainokseen mukaan ja lapsiperheiden viihtyvyys tulisi huomioida mainoskirjoittelussa.
Mainoksen tulee myös huomioida ikäihmisten palvelut ja hyvinvointi sekä terveyspalveluiden tarjonta ja mahdollisuudet sekä niiden kattavuus. Mainostajan on huomioitava myös ikäihmisiä ajatellen palvelutalojen, terveyspalveluiden ja asumismahdollisuuksien tarjonta ja laatu sekä muut ikäihmisten viihtymisen ja elämänlaadun mahdollistavat tekijät kunnassa.
Työpaikat ja työtilanne tulee myös olla esillä, sillä niiden saatavuus on usein suuri houkutin kuntaan muuttajalle, ja on siksi yksi tärkeimmistä mainoksessa huomioitavista tekijöistä. Työpaikat ovat kunnassa ja alueella toimivia työnantajia, jotka ovat listattu alla olevassa linkissä. Hankasalmelle on myös perustettu lukuisia menestyviä pienyrityksiä ja työllistäviä yrittäjiä on ympäri pitäjää ja sen ympäristöä, joiden palveluita ja tuotteita on saatavilla ympäri vuoden. Myös maatalous on Hankasalmen pääelinkeinona ja siihen liittyvää liiketoimintaa löytyy laajalti. Maatilamajoitusta ja vuokramökkejä löytyy Hankasalmen ympäristöstä. Mökkien ja muiden loma-asuntojen vuokrauksessa Hankasalmelta löydät paljon tekemistä ja nähtävää.
Hankasalmelta löydät kunnan monipuoliset ja toimivat palvelut ja puitteet, jossa arki on turvallista, rauhallista ja viihtyisää, sekä luonnonläheisyys ja maalaismaisemat luovat erinomaisen asuinympäristön. Hankasalmi tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet, josta jokainen löytää omansa. Luonto on Hankasalmella vahvasti läsnä. Luontoretkien ystäville on tarjolla paljon kohteita, niin päiväretkille, kuin pidemmillekin reissuille, sekä vesistöt tarjoaa hyvät kalavedet. Hankasalmelta on hyvät liikenneyhteydet mm. Jyväskylään, Kuopioon, Tampereelle ja Lahteen.
Hankasalmen kunta on noin 3000 asukkaan ja 1256 neliökilometrin suuruinen kunta Keski-Suomessa. Kunnassa asuu keskimäärin 0,78 asukasta neliökilometrillä, mutta kunta pyrkii säilyttämään asukkaitaan mm. erilaisilla eduilla, jotka on kohdistettu varsinkin nuorille ja lapsiperheille. Kunta sijaitsee valtateiden 9 ja 13, sekä Suonenjoen junaradan varrella.
Kunnassa sijaitsee myös Revontulen matkailukeskus ja kylpylä. Alueelle on tehty uusi ranta-asemakaava, johon kuuluu mm. 50 korkeatasoista loma-asuntotonttia, 10 kpl paritalo/erillispientalon tonttia ja 14 kpl paritalon/erillispientalon rakennuspaikkaa, joista osa voi olla loma-asuntokäytössä. Alueen kaava on ollut vireillä jo vuodesta 1997. Kaava ei ole edennyt valituksien vuoksi. Nyt Hankasalmella odotetaan, että uusi kaava etenisi.
Hankasalmen väkiluku on kasvanut tasaisesti. Väkiluku vuonna 2012 oli 5 398 henkilöä, jossa kasvua vuodesta 2010 oli 12 henkeä. Asukasmäärä kasvoi vuoden 2012 aikana 5 hengellä. Väestömäärässä on pientä laskua edelliseen vuoteen verrattuna.
Kunnan työttömyysprosentti vuoden 2012 lopussa oli 9.5% (vuonna 2011 luku oli 11,4) ja työllisyysaste vuoden 2011 lopulla oli 61,4% (vuonna 2011 luku oli 64,1).
Hankasalmi sijaitsee Jyväskylästä 40 kilometrin päässä, Suolahden, Vaajakosken ja Suonenjoen puolivälissä, Valtatie 4 ja Jyväskylän radan varrella.
Kunnanjohtaja Matti Mäkinen on ylpeä kuntamme itsenäisyydestä, joka on luonut vahvan perustan Hankasalmen hyvälle maineelle ja tulevaisuudelle. Kuntalaisia kuunnellaan ja osallistetaan heitä koskevien asioiden valmisteluvaiheessa. Päätökset ovat siten helposti perusteltuja ja siten niitä on kuntalaisen helppo hyväksyä.
Hankasalmi on ollut vuodesta 1993 Suomen nopeimmin kasvavien kuntien joukossa, asukasmäärä on kasvanut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana jopa 1000 henkilöllä. Kasvun odotetaan jatkuvan myös lähivuosina, joka tulee entisestään lisäämään palveluiden ja kunnan infran tarvetta.
Kuntaamme pidetään rauhallisena, luonnonläheisenä ja viihtyisänä. Olemme Keski-Suomen kolmanneksi suurin kunta. Asukkaita täällä on noin 6.400 ja kuntamme alueella sijaitsee neljä vireää kylätaajamakeskusta: Hankasalmi Asema- kirkonkylä, Niemisjärvi, asemanseudusta länteen sekä Hankasalmi Kuuhankavesi, Hankasalmesta itään.
Palvelut
Asumisen suhteen Hankasalmella on valinnanvapautta, voit valita oman kodin joko taajamasta palveluiden läheisyydestä tai asua maalla maaseudun rauhassa, aivan kuin mielesi tekee. Hankasalmelta on nopeat liikenneyhteydet eri puolille Keski-Suomea sekä hyvät junayhteydet eteläistä Suomea kohden.
Kunnan alueelta löytyy useita erilaisia päiväkoteja ja alakouluja sekä kaksi yläkoulu-lukiorakennetta. Kunnalliset palvelut Hankasalmen kunnasta löytyvät kunnanviraston sekä lukuisten kunnan palvelu- ja palvelupisteiden kautta. Palveluihin voit tutustua tarkemmin Hankasalmen kunnan kotisivuilta. Lisäksi kunnassa toimivat Hankasalmen kirjasto, terveyskeskus, vanhainkodit sekä monet muut erilaiset julkiset ja kaupalliset palvelut.
Hankasalmi on Keski-Suomen eteläinen kunta, joka tarjoaa hyvät asuin ja yritysolosuhteet. Kunta tunnetaan erityisesti hyvistä vapaa-ajanviettomahdollisuuksistaan, kuten hiihtämisestä, kylpylästä, veneilystä ja retkeilystä. Kunta tunnetaan myös hyvistä palveluista sekä ystävällisistä ihmisistä.
Asu Hankasalmella
Hankasalmi on erittäin rauhallinen ja viihtyisä kunta asua ja kasvattaa lapsia. Kunnassa on hyvät ja monipuoliset palvelut, joihin kuuluvat esimerkiksi neuvola, päiväkoti, ala- ja yläaste, lukio, terveyskeskus ja hyvät kauppapalvelut.
Lasten päivähoitomahdollisuuksia löytyy runsaasti sekä kunnallisia että yksityisiä. Hankasalmella toimii viisi eri päiväkotia, joista löytyy paikkoja noin 160 lapselle. Päivähoidon lisäksi kunta tarjoaa perhepäivähoitajien tarjoamia palveluita. Hankasalmen alueella toimii 14 eri perhepäivähoitajaa, joiden hoidettavana on noin 80 lasta. Kunta on järjestänyt päivähoidossa oleville lapsille maksuttoman esikouluopetuksen. Kouluja kunnassa toimii yhteensä neljä. Asemankylällä sijaitsee yhtenäiskoulu, joka tarjoaa opetusta esikoululaisille sekä perusopetuksen luokka-asteille 1-6 ja 7-10. Yhtenäiskoulun yhteydessä toimii myös Hankasalmen lukion oppimiskeskus sekä Hankasalmen kunnan yläkoulu. Niemisjärvellä sijaitseva Niemisjärven koulu on niin kutsuttu pienten koulu, joka tarjoaa opetusta perusopetuksen luokille 1-4 ja erityisopetukselle. Asemankylän koulun yhteydessä toimiva esiopetus sekä esiopetukseen liittyvä päivähoito tarjotaan myös Niemisjärvellä.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Hankasalmi

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Hankasalmi

41350 Laukaa Asemanseutu

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haapaniementie - 116 41350 Laukaa AsemanseutuKirkonkylä

Hankasalmi

41370 Kuusa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kuusvedentie 230 - 230 41370 KuusaAsema

Hankasalmi

41400 Lievestuore

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahvenislammentie 266 - 266 41400 LievestuoreNiemisjärvi
Saarinlammintie 783 - 783 41400 LievestuoreNiemisjärvi
Ysitie - 55 41400 LievestuoreNiemisjärvi

Hankasalmi

41490 Niemisjärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aaltola - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Ahokkaantie - 71 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Ahola - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Anterontie - 3 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Autioniementie 32 - 52 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Eenokintie 1 - 7 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Förstintie 192 - 192 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Hakalantie 15 - 15 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Hallitie 1 - 4 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Halttulantie - 81 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Hanneksentie 2 - 8 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Henrikintie 10 - 16 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Hiekantie 10 - 26 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Huvikumpu - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Hyyrysentie - 65 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Häppäläntie - 387b 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Häpäniementie - 91b 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Häpänniementie - 101 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Häpöniementie 91 a - 91 a 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Johanneksentie - 40 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Jousiniementie - 5 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Jätevedenpuhdistamon Huoltorak - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kaartotie - 8 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kaihlasentie 330 - 410 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kataikkopolku 144 - 46 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Katajaseläntie - 98b 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kattilalahdentie 100 - 44 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kaunistontie - 68 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kelolahdentie - 50 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kelolammentie - 24 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kettula - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kisatie 1 - 6 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kivimäentie - 969 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Koivurannantie 20 - 24 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Koivusalontie 13 - 58 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Koivutie 4 - 4 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kotisalontie - 83b 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Koulunmäentie - 95 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kuikantie - 57 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kuikka - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kulmatie 1 - 8 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kumputie 3 - 9 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kuusimetsäntie 29 - 64 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kynsilahti - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Kärkijärventie - 31c 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Laitisentie 5 - 7 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Lampelantie 45 - 9 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Lehtoniementie 22a - 90 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Lehtorannantie 155 - 49 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Lepolantie - 96b 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Liisantie - 50 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Losu - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Losunkorven Metsätie - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Losuntie - 4 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Maununmäentie 11 - 75 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Meijerintie - 6 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Mertakoski - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Metsänlaita - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Museotie 18 - 40 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Mustakorpi - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Mäkelä-Honkaniementie - 235 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Mäntyniementie 10 - 80 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Mäntyniemi - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Mäntytie 14 - 4 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Mäyrämäentie - 770 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Mäyrämäentie Niemisjärvi - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Mäyrämäki - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Niementie - 432 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Niemisjärventie - 8 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Niittyniementie 10 - 33 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Niittyniemi - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Osuuskuntatie 1 - 9 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Oulangintie - 56 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Paanalansalmi - 41490 NiemisjärviKirkonkylä
Palosenmäentie - 84 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Pellonpää - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Pellonpääntie - 9 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Peltolantie - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Peräläntie 26 - 9 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Petroffintie - 91 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Pienmäentie - 69 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Pihlajatie 10 - 5 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Piilunkorventie - 93 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Puistotie 5 - 7 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Purotie 62 - 92 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Purrintie - 98 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Päivärannantie 103 - 99 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Päivätie 3 - 6 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Pöllykankaantie 106 - 31 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Rajumäentie 1 - 3 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Rajuojantie 45 - 5 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Rantakorventie - 82 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Ratatie 75 - 75 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Remuntie - 79 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Reuna-Aho - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Rusilantie 118a - 98 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
RÄMYNTIE 27 b - 27 b 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Rämyntie - 91 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Sahakuja 1 - 5 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Sakarintie - 40 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Simunantie 24 - 24 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Suonperäntie - 6 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Suutarintie 5 - 5 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Suvirannantie - 16 c 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Syrjälä - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Talasniementie 100 - 86 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Tarhaniementie - 82 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Teerikangas - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Tehtaantie 2 - 2 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Telpäksentie - 17 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Tuomiojantie 62 - 62 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Tyynelä - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Uusitalo - 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Valkeislahdentie - 61 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Vehkalahdentie - 79 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Viimaharjuntie 46 - 46 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Virtalantie - 111 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Vr Asuinrak 3521 - 3521 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Vuorentie - 95 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Väinöntie 15 - 15 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Vörstintie 230 - 230 41490 NiemisjärviNiemisjärvi
Yrjöläntie 31 - 4b 41490 NiemisjärviNiemisjärvi

Hankasalmi

41500 Hankasalmi Asemanseutu

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aaltolantie - 211 41500 Hankasalmi AsemanseutuNiemisjärvi
Asemakatu - 2-4 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Etelärinteentie - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Haaralantie - 15 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Hakatie 3 - 3 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Halmeniementie - 54 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Halmeniemi - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Henniläntie 1 - 5 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Hertunniemi - 98 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Hiekkaniementie - 69b 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Hietasyrjäntie 220 - 220 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Huuha - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Huvilapolku 18 - 28 41500 Hankasalmi AsemanseutuKirkonkylä
Jyrkänmäentie 111 - 96 41500 Hankasalmi AsemanseutuKirkonkylä
KESKISENTIE 155 - 155 a 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kaiturmäentie - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kallioaho - 41500 Hankasalmi AsemanseutuKirkonkylä
Kanervatie - 7 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kangasniementie - 997 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kangasnimentie 430 - 430 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Katajatie - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kaukontie 25 - 32a 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kauppilantie 960 - 960 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Keskisentie - 99 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Keskustalontie 14 - 30 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kielovuorentie 154 - 215 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kiertotie - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kivakalliontie 5 - 8 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Koivukuja 6 - 6 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Koivurinteentie 1 - 82 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kokkokankaantie - 61 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Korjaamo - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kovalanmäentie - 625 41500 Hankasalmi AsemanseutuKirkonkylä
Kovalanmäki - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kovalanrannantie - 96 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kovalanrannatie 370 - 370 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kp 2 Mattila - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kuja 3 - 4 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kuuhankavedentie - 8 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kuuhankavedentie (Kyllästämö) - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kylmäkorventie 100 - 99 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Kymppitie - 86 41500 Hankasalmi AsemanseutuNiemisjärvi
Latoniityntie - 80b 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Liisanpolku 2 - 4 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Lämpökeskus - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Makkolanahontie 110 - 110 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Malmitie 2 - 2 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Metsäpirtintie 10 - 236 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Metsätie - 8 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Multaistentie 151 - 94 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Murtoinen - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Murtoistentie 116 - 89 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Murtonen - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Muuntamo - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Muuntoasemantie - 10 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Myllykorventie 90 - 90 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Mäkelä - 41500 Hankasalmi AsemanseutuKirkonkylä
Mäkikuja - 8 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Mäntypolku 29 - 6 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Naapurintie 10 - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Nakertajantie - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Nakinniementie 18 - 18 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Niinilammentie - 91 41500 Hankasalmi AsemanseutuKirkonkylä
Niininiementie 166 - 293 41500 Hankasalmi AsemanseutuKirkonkylä
Nikkarinkuja 2 - 2 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Nujulanlenkki - 97b 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Näkinniementie 16 - 6 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Näkinniementie-Yrjönkatu risteys - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Oikotie - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Pajakatu - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Pajatie 2 - 2 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Paloharju - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Palokankaantie - 872 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Petäjätie 18 - 9-15 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Pihlajaseläntie 101 - 96 41500 Hankasalmi AsemanseutuKirkonkylä
Pirttihertuntie - 80 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Poikkikatu 25 - 25 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Poikkitie 72 - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Poikolantie - 93 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Pumppaamo - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Pyyahontie - 94 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Radanvarsitie 11 - 6 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Raiskio - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Raiskiontie 1 - 75 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Ratakatu - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Rauhantie 40 - 40 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Revonkuja 2 - 3 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Revonranta - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Revontulentie 1 - 6 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Rinnetie - 8 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Ristilä - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Ristiläntie - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Ruokolammintie 21 - 70 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Ruokoseläntie - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Rutakoskentie - 2211b 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Sahatavaravarasto - 6 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Salo Peltoniementie 17b - 17b 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Salo-Peltoniementie 135 - 39 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Salontie 2-4 - 8 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Sarparanta - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Sauna - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Sepäntie 1 - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Suokatu 22 - 22 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Suoniementie 100 - 100 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Suopolku - 41 41500 Hankasalmi AsemanseutuKirkonkylä
Suotie 11-13 - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Suvikangas - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Talvelantie 10 - 5b 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Tarhakatu 2 - 8 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Teleautomaattirak - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Tervakangas - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Tervalammentie 17 - 30 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Tervamäentie - 208 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Tervaniementie 1 - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Terveniementie 34 - 34 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Tikkaojantie - 91 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Topintie - 43b 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Tuliharjuntie - 96 41500 Hankasalmi AsemanseutuKirkonkylä
Tuomaalantie - 93 41500 Hankasalmi AsemanseutuNiemisjärvi
Tuomela - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Tuomelantie - 38 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Työstöhalli Puutavaran Jatkojalostus - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Uimalantie 47 - 47 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Valtatie 9 - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Varastokatos - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Verstastie 1 - 2 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Virmashovi - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Virmashovintie - 393 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Virmashovitie 109 - 109 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Virmasranta - 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Vuorelantie - 5 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Vuorenmäentie 31 - 61a 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Välitie - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema
Yrjönkatu - 9 41500 Hankasalmi AsemanseutuAsema

Hankasalmi

41520 Hankasalmi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Ahoniementie - 268 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Ainonkatu 5 - 5 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Ainontie 1 - 7 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Akkaluodontie 39 - 45 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Akselinniementie 31 - 83 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Alakoskentie - 72 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Alatie 8 - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Amiraalintie 11 - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Armisvedentie - 764 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Armisvesi - 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Arvola - 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Autohalli - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Eerikintie - 89 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Elsankuja 2 - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Etelälahdentie - 84 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Haaparannantie 141 - 177 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Haapatie 1 - 4 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hankamäentie - 7 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hankamäki - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hankamäki Myllylä - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hankarinteentie - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hankasalmentie - 757b 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hankasalmetie - 630 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hankavedentie 1 - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hankavesi - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hannula - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Harjumäentie 148a - 148a 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Harjunmäentie 12 - 48 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hartuntie 38 - 38 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Heinäharjuntie - 90 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hepohiekka 11a - 29 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hertuntie - 38 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hiekkarinne - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hiidenlahdentie - 70 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Hiidenvuorentie - 39 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Hiijärventie 1 - 39 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Hilkankatu 2 - 2 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hilkantie 10 - 7 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Hoikankuja - 7 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Honkatie 10 - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Honkosenkallio 1 - 4 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Huuskosentie - 79 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Härkäsaari 1 - 6 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Iisakintie - 59 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Imulahdentie 224 - 55b 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Itäkyläntie - 82c 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Itälahti - 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Joutsenkalliontie 103 - 3 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Jänkkäräntie - 70 41520 Hankasalmi KeskusAsema
KUUHANKAVEDENTIE 21 - 21 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Kaijanniemi - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kangasahontie 120 - 64 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kankaalankuja - 49 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Kankaanpääntie 111 - 95 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kantolantie 33 - 63 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Katajarannantie - 97d 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kaupintie 1 - 5 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kellariniementie - 85 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Kenttämutka - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Keskusie 20 - 20 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Keskustie - 9b 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Keurulantie 65 - 84 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Kirjurinkuja 1 - 3 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kirkkoahontie - 40 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Kirkkorannantie - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kirkkotie - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kirkonkylä - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kirkonkylä Suolivesi Taipale - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kiurunniementie 16 - 52 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kivikangas - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kivikankaantie - 78 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kk - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Koivuharjuntie - 96a 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Koivuhiekantie 33 - 84 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Koivutarhantie - 12 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Konnevedentie - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Konnevedntie 342 - 342 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Korpelantie - 69 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Korpilahdentie 100 - 50 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Kortekuja 1 - 4 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kortteinen - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kortteisentie - 57 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Koskelantie - 59 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Koulukatu - 13 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Koulutie - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kuikanniementie 32 - 32 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kuikkaniementie - 65 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kulmala - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kuusela - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kuusipolku - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kuusitie 10 - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Kääköntie 10 - 6 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Laavuntie - 99 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Lahdenpellontie 77 - 80 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Lahtela - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Lahtoniementie - 219 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Lahtoniemi - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Laitalantie 1 - 13 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Laitilantie 11 - 11 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Lapinjärventie 347 - 347 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Lehtoranta - 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Lehtosaari 1 - 4 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Leppäkuja 1 - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Leväkankaantie 107a - 49b 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Leväniementie - 50 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Leväsentie - 63b 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Lintulantie - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Louhentie 3 - 4 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Lukkarinkuja - 5 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Luodeniementie - 77 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Länsirannantie - 79 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Maalarinkuja 4 - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Mansikkasaarentie - 99 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Mertaniementie - 22 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Metsäpuro - 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Muikkukuodontie - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Muikkuluodontie - 52 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Mustalahdentie 10 - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Mustamäentie - 43 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Mustaniementie 1 - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Mustankorventie 141a - 225 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Mustanmäentie - 232 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Myllylahdentie 200 - 210 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Myllytie - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Männistöntie - 30 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Mäntylahdentie 141 - 97 41520 Hankasalmi KeskusNiemisjärvi
Mäntyrannantie - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Mäntysaari Paanalansalmentie 155 - 155 41520 Hankasalmi KeskusNiemisjärvi
Mörköläntie - 6 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Neitniementie 100 - 91 41520 Hankasalmi KeskusNiemisjärvi
Neuvolantie - 7 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie - 70c 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Niittypolku 1 - 1 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Nälkämäentie - 94 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Näreikönkuja - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Paanalansaari - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Paasiniementie - 237 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Paavallammentie - 23 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Paavallammintie 160 - 160 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Pajukuja 1 - 4 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Palosuontie 39 - 39 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Pappilantie 4 - 5 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Pellisentie - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Penttilä - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Peräselkä - 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Peura-Ahontie 9 - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Peuraharjuntie - 85 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Pieni-Masontie - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Pietarintie 1 - 4 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Piilola - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Piilolantei 170a - 170a 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Piilolantie - 90d 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Pilkansaarentie - 90 b 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Pohjoisniemi - 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Pukusuoja - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Puutarha - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Pynnö - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Pynnönniementie - 69 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Pääniementie 123 - 91 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Raatinen - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Raatisentie - 917 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Rantakalliont 8 - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Rantakalliontie - 5 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Rantakankaantie 107 - 107 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Rantakatu 4 - 4 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Rantakumpu - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Rantala - 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Rantalankuja 13 - 13 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Rantalehdontie - 65 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Rantamaja - 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Rantapirtti - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Rauhalanpolku 20 - 20 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Rinteeläntie 55 - 55 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Ristilahdentie 26 - 54 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Riukulantie - 2 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Ruoholahdentie 12 - 45 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Ruokoniementie - 8b 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Saarikangas - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Saarikankaantie - 70 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Salmentie - 35 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Salorannantie - 34 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Sammalkivenpolku 15 - 33 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Santaharjuntie 100 - 67 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Sauvoniementie - 83b 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Siilo - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Sinivuokontie 19 - 30 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Sompalantie 151 - 250 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Soratie 11 - 11 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Suolikoskentie - 989 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Suoliniemi - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Suolirannantie 31 - 55 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Suoliskoskentie 273 c - 273 c 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Suolivedentie - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Suolivesi - 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Supaniementie - 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Sydänmaantie - 59 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Särkiniementie - 70 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Taipaleentie - 902 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Tapiola - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Telppääntie - 300 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Tertunkuja 2 - 6 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Tikkulantie - 94b 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Tuliniementie 13 - 40 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Tuurentie 125 - 155 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Uitiniementie 171 - 171 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Uitinniementie - 84 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Ukonvuorentie - 34 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Untamonkuja 3-5 - 3-5 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Uusitalontie - 99b 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Valkolantie 1 - 8 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Vanajanmyllyntie - 18 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Vanhasaari - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Varissaari Pääniementie 91 - 91 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Varjolantie - 60b 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Varvikontie - 83a 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Venekoskentie - 942 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Viertotie 1 - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Vierunmutka 33 - 55 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Vihtasenrannantie 13 - 60 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Vilhusentie 79 - 89 41520 Hankasalmi KeskusAsema
Villenkuja 1 - 9 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Vitinniemi - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Vuori - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Väinölänraitti 12 - 3 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä
Välimaa - 41520 Hankasalmi KeskusKirkonkylä

Hankasalmi

41530 Veneranta

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hannanlahdentie 31a - 85 41530 VenerantaKirkonkylä
Jokiniementie - 91 41530 VenerantaKirkonkylä
Jukolantie - 93 41530 VenerantaKirkonkylä
Juurikkavalkamantie 70 - 72 41530 VenerantaKirkonkylä
KAARTEENTIE 265 - 265 41530 VenerantaKirkonkylä
Kaarteentie - 265b 41530 VenerantaKirkonkylä
Kerttula 207b - 207b 41530 VenerantaKirkonkylä
Ketveleenniementie 111 - 77 41530 VenerantaKirkonkylä
Kiuruniementie 48 - 48 41530 VenerantaKirkonkylä
Korpiloukuntie - 180b 41530 VenerantaKirkonkylä
Kotiniementie 188 - 188 41530 VenerantaKirkonkylä
Kynsivedentie 233 - 66 41530 VenerantaKirkonkylä
Läheviidantie - 96 41530 VenerantaKirkonkylä
Metsäkyyhky 50 - 51 41530 VenerantaKirkonkylä
Mikontie 52 - 52 41530 VenerantaKirkonkylä
Mäkeläntie - 70 41530 VenerantaKirkonkylä
Mäntypirtti - 41530 VenerantaKirkonkylä
Paanala - 41530 VenerantaKirkonkylä
Paanalansaarentie - 647 41530 VenerantaKirkonkylä
Paanalansalmentie - 95b 41530 VenerantaKirkonkylä
Porsasmäentie - 68 41530 VenerantaKirkonkylä
Pääkköläntie - 55 41530 VenerantaKirkonkylä
Riuttaniementie 103 - 69 41530 VenerantaKirkonkylä
Roukapurontie 100 a - 76c 41530 VenerantaKirkonkylä
Sahapalsta - 41530 VenerantaKirkonkylä
Sepän Galleriantie - 60 41530 VenerantaKirkonkylä
Sepänrannantie - 540b 41530 VenerantaKirkonkylä
Suonsivuntie - 7 41530 VenerantaKirkonkylä
Suviranta - 41530 VenerantaKirkonkylä
Tuomarinsaari 1 - 7 41530 VenerantaKirkonkylä
Venejoentie 11 - 55 41530 VenerantaKirkonkylä
Venekosken Lohi Oy - 41530 VenerantaKirkonkylä
Voimalaitos - 41530 VenerantaKirkonkylä
Väliläntie - 96 41530 VenerantaKirkonkylä

Hankasalmi

41540 Ristimäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aholantie 11 - 84b 41540 RistimäkiKirkonkylä
Alatalontie 108 - 46 41540 RistimäkiKirkonkylä
Antintie 21 - 45 41540 RistimäkiKirkonkylä
Autiontie 12 - 12 41540 RistimäkiKirkonkylä
Havusalmentie - 98 41540 RistimäkiKirkonkylä
Havusalmi - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Hietasalmentie - 54 41540 RistimäkiKirkonkylä
Huvilantie - 62 41540 RistimäkiKirkonkylä
Häähnintuvantie 160 - 160 41540 RistimäkiKirkonkylä
Kesäranta - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Kirkkokiventie 54 - 8 41540 RistimäkiKirkonkylä
Kovalankyläntie - 583 41540 RistimäkiKirkonkylä
Kuuselantie 1a - 46 41540 RistimäkiKirkonkylä
Lampisentie - 68 41540 RistimäkiKirkonkylä
Laurinkyläntie 10 - 94 41540 RistimäkiKirkonkylä
Lehdontie - 192 41540 RistimäkiKirkonkylä
Lähdeahontie - 222 41540 RistimäkiKirkonkylä
Läheahontie 159 - 52 41540 RistimäkiKirkonkylä
Mansikkamäentie - 24 41540 RistimäkiKirkonkylä
Matokalliontie - 29 41540 RistimäkiKirkonkylä
Murtomäki - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Muuraissuontie - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Mäki-Lauri - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Mäntylä - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Mäntyläntie - 35 41540 RistimäkiKirkonkylä
Nahkaruukintie 15 - 69 41540 RistimäkiKirkonkylä
Naskalniementie 65a - 77 41540 RistimäkiKirkonkylä
Nevalantie - 94 41540 RistimäkiKirkonkylä
Ohenlammentie 30 - 98 41540 RistimäkiKirkonkylä
Ohensaari 13 - 7 41540 RistimäkiKirkonkylä
Pajula - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Pieneläntie - 120 41540 RistimäkiKirkonkylä
Piilintie - 49 41540 RistimäkiKirkonkylä
Pikkula - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Pikkulantie 104 - 104 41540 RistimäkiKirkonkylä
Pilkanniementie - 95d 41540 RistimäkiKirkonkylä
Pitkäahontie 14 - 32 41540 RistimäkiKirkonkylä
Pohjoislahti - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Purontaustie - 116 41540 RistimäkiKirkonkylä
Ranguntie - 90 41540 RistimäkiKirkonkylä
Rinteelä - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Rinteelänpolku - 8 41540 RistimäkiKirkonkylä
Rintelänpolku 22 - 22 41540 RistimäkiKirkonkylä
Ristimäki - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Ristiniementie - 80 41540 RistimäkiKirkonkylä
Ristiniemi - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Ronijoentie 32 - 32 41540 RistimäkiKirkonkylä
Rutasentie 32 - 43 41540 RistimäkiKirkonkylä
Sirkkamäentie - 2154 41540 RistimäkiKirkonkylä
Soukkiontie - 47 41540 RistimäkiKirkonkylä
Suutarinkuja 10 - 4 41540 RistimäkiKirkonkylä
Särkäntie 29 - 83 41540 RistimäkiKirkonkylä
TERVAALANTIE 115 - 115 41540 RistimäkiKirkonkylä
Tahvolantie - 89 41540 RistimäkiKirkonkylä
Tervaalantie 129 - 91 41540 RistimäkiKirkonkylä
Tervaalantie/Pilkansaari 1 - 2 41540 RistimäkiKirkonkylä
Tervaalantie/Vihtasaari - 41540 RistimäkiKirkonkylä
Vehmaantie - 18 41540 RistimäkiKirkonkylä

Hankasalmi

41550 Hannula

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
117 Matinlahti - 41550 HannulaKirkonkylä
Haasianiementie 160 - 400 41550 HannulaKirkonkylä
Haasianiemi - 41550 HannulaKirkonkylä
Haasianniementie - 215 41550 HannulaKirkonkylä
Halkoniemi - 41550 HannulaKirkonkylä
Hannulankangas - 41550 HannulaKirkonkylä
Hannulankoskentie 30 - 5 41550 HannulaKirkonkylä
Heinäniementie 46 - 86 41550 HannulaKirkonkylä
Heinäsaari - 41550 HannulaKirkonkylä
Hiekkalantie - 96 41550 HannulaKirkonkylä
Huuhtniementie - 29 41550 HannulaKirkonkylä
Huuuhtniementie 29 - 29 41550 HannulaKirkonkylä
Janhossaarentie 10 - 28 41550 HannulaKirkonkylä
Jussila - 41550 HannulaKirkonkylä
Kalliokoskentie - 95 41550 HannulaKirkonkylä
Kankaa - 41550 HannulaKirkonkylä
Kantotie 50 - 50 41550 HannulaKirkonkylä
Karhukorventie 15 - 28 41550 HannulaKirkonkylä
Koivula - 41550 HannulaKirkonkylä
Koskenranta - 41550 HannulaKirkonkylä
Kouluntie - 81 41550 HannulaKirkonkylä
Kukkoniementie 31 - 75 41550 HannulaKirkonkylä
Kynsipolku - 41550 HannulaKirkonkylä
Lahtelantie 45 - 93 41550 HannulaKirkonkylä
Lepinkalliontie - 41550 HannulaKirkonkylä
Markuntie 126 - 96 41550 HannulaKirkonkylä
Matinlahdentie - 51 41550 HannulaKirkonkylä
Ohra-Ahontie 13 - 13 41550 HannulaKirkonkylä
Paavolantie 52 - 94 41550 HannulaKirkonkylä
Palomäentie 77 - 80 41550 HannulaKirkonkylä
Pilkanniemi - 41550 HannulaKirkonkylä
Pirttiläntie 16 - 40 41550 HannulaKirkonkylä
Purola - 41550 HannulaKirkonkylä
Purolantie - 73 41550 HannulaKirkonkylä
Rantakeurulantie - 46 41550 HannulaKirkonkylä
Reislahdentie - 41550 HannulaKirkonkylä
Rääsyntie 10 - 10 41550 HannulaKirkonkylä
Saarelantie - 38 41550 HannulaKirkonkylä
Sakasalansaarentie 185 - 185 41550 HannulaKirkonkylä
Saksalansaarentie - 94 41550 HannulaKirkonkylä
Saksalansaari 260a - 260a 41550 HannulaKirkonkylä
Saksalensaarentie 296 - 296 41550 HannulaKirkonkylä
Sasuri - 41550 HannulaKirkonkylä
Sirkkalanpolku 65 - 65 41550 HannulaKirkonkylä
Suottalahdentie 32 a - 77b 41550 HannulaKirkonkylä
Uusi-Kartano - 41550 HannulaKirkonkylä
Vaahterakuja 20 - 20 41550 HannulaKirkonkylä
rANTAKEURULANTIE 159 - 159 41550 HannulaKirkonkylä

Hankasalmi

41560 Säkinmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahomäki - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Haukipolku 100 - 90 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Haukirannantie 125 - 81b 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Huutoniementie 70 - 70 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Kierinniementie - 53 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Kivikuja - 69 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Kivinieemntie 160 - 160 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Kiviniementie 150 - 97 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Korkealantie - 70 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Lamminpää - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Lamminpääntie 13a - 13b 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Lapinseläntie 25 - 55 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Lehminiementie - 90 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Lehminiemi - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Lehmolantie - 45 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Leppälä - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Lummukantie 5 - 5 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Markunmäentie - 81 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Markunmäki - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Mikkolantie - 70 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Muliniementie - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Oinasjärventie - 65c 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Paavola - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Paukkulantie - 341 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Peltoniementie - 36 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Peltoseläntie - 89 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Pirttimaa - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Pirttimäentie - 87 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Pirttivuorentie 9 - 9 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Pirtttimäentie 12 - 12 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Purtomäentie - 416 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Raja-Aho - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Rantaniementie 100 - 80 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Rasinmäentie 117 - 32 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Rasinmäki - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Riinanpelto - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Ruokoharjuntie 10 - 8 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Sademäentie - 79 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Sillansuu - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Sulkaniementie - 88 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Sulkaniemi - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Suonperä - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Säkinlahdentie 25 - 4 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Säkinmäentie - 961 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Taattila - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Taattilantie - 56 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Tornio - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Valkamantie - 50 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Valkamantie Källisaari 490 - 490 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Varislahdentie - 53 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Veihtiniemi - 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Veihtniementie - 47 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Välimäentie 2 - 20 41560 SäkinmäkiKirkonkylä
Väliniementie 34a - 46 41560 SäkinmäkiKirkonkylä

Hankasalmi

41580 Sauvamäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahtila - 41580 SauvamäkiAsema
Enkelparventie 13 - 25 41580 SauvamäkiAsema
Eteläntie 20 - 85 41580 SauvamäkiAsema
Hakala - 41580 SauvamäkiAsema
Hakapirtti - 41580 SauvamäkiAsema
Harjukuja 12 - 41 41580 SauvamäkiAsema
Hiekkasalmi-Levälahdentie - 92 41580 SauvamäkiAsema
Hiekkasalmi-levälahdentie 224 - 224 41580 SauvamäkiAsema
Huovo 48 - 65 41580 SauvamäkiAsema
Kankainen - 41580 SauvamäkiAsema
Kankaisentie - 53 41580 SauvamäkiAsema
Kankaislammentie - 6 41580 SauvamäkiAsema
Kankaistentie 53 - 53 41580 SauvamäkiAsema
Karppasentie - 71 41580 SauvamäkiAsema
Kaupinseläntie 13 - 78 41580 SauvamäkiAsema
Keskustalo - 41580 SauvamäkiAsema
Kesäniementie - 99 41580 SauvamäkiAsema
Kesäniemi - 41580 SauvamäkiAsema
Kiurunpolku - 14 41580 SauvamäkiAsema
Kivisensuontie - 270 41580 SauvamäkiAsema
Konttila - 41580 SauvamäkiAsema
Kuutisentie - 41580 SauvamäkiAsema
Lahnalantie 100 - 88d 41580 SauvamäkiAsema
Lamminranta - 41580 SauvamäkiAsema
Metsolantie 81 - 81 41580 SauvamäkiAsema
Metsäpirtti - 41580 SauvamäkiAsema
Myllykyläntie - 35 41580 SauvamäkiAsema
Männistö - 41580 SauvamäkiAsema
Mäntymäentie 26 - 58 41580 SauvamäkiAsema
Pieksämäentie - 478 41580 SauvamäkiAsema
Pietiläntie - 95 41580 SauvamäkiAsema
Pihlajamäentie - 91 41580 SauvamäkiAsema
Pohjoismäentie - 199b 41580 SauvamäkiAsema
Pöyhölä - 41580 SauvamäkiAsema
Pöyhöläntie - 70 41580 SauvamäkiAsema
Ridantie 22 - 55 41580 SauvamäkiAsema
Sarkunpolku 16a - 4b 41580 SauvamäkiAsema
Sauvamäentie 125 - 480 41580 SauvamäkiAsema
Sauvaniementie 105 - 105 41580 SauvamäkiAsema
Sauvomäentie - 729 41580 SauvamäkiAsema
Sauvonniementie 177 - 177 41580 SauvamäkiAsema
Sauvonrantatie - 99 41580 SauvamäkiAsema
Sauvontie - 446 41580 SauvamäkiAsema
Toivolantie - 11 41580 SauvamäkiAsema
Uutelanpolku - 9 41580 SauvamäkiAsema
Valopolku 103 - 87 41580 SauvamäkiAsema
Varpasentie - 104 41580 SauvamäkiAsema
Vasikkaniemenkuja - 75 41580 SauvamäkiAsema
Vasikkaniementie 25a - 25a 41580 SauvamäkiAsema
Viita-Ahontie 14 - 86 41580 SauvamäkiAsema
Viita-ashontie 1 - 1 41580 SauvamäkiAsema
Virmasniemi - 41580 SauvamäkiAsema
Virmasniemi Uutela - 41580 SauvamäkiAsema

Hankasalmi

77120 Venetmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Etelärannantie 221 a - 221c 77120 VenetmäkiAsema
Mylly - 77120 VenetmäkiAsema
Puolukkaseläntie 45 - 45 77120 VenetmäkiAsema
Rauhala - 77120 VenetmäkiAsema
Rauhalantie 28 - 35 77120 VenetmäkiAsema
Sahintie - 92 77120 VenetmäkiAsema

Hankasalmi

77140 Huumala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Huuhkajavuorentie 49 b - 49d 77140 HuumalaAsema
Kivisentie - 801 77140 HuumalaAsema
Koukosentie - 80 77140 HuumalaAsema
Liinasiipi 14 a - 34 77140 HuumalaAsema

Hankasalmi

77700 Rautalampi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kinolahdentie 349 - 515 77700 Rautalampi KeskusKirkonkylä
Kinonlahdentie - 515 77700 Rautalampi KeskusKirkonkylä

Hankasalmi

77770 Myhinpää

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kinonniementie 499 - 499 77770 MyhinpääKirkonkylä
Myhinpääntie 1616e - 1616e 77770 MyhinpääKirkonkylä

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024