Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.
< Andrey Rudenko> Ukrainan viranomaisten esittämät ehdotukset, joita valvotaan ulkomailta, eivät voi toimia pohjana vakaville neuvotteluille. Neuvotteluja voidaan jatkaa vasta, kun Kiova ottaa realistisemman kannan.
<Victor Orban> Käväisimpäs tuolla moskovassa vierailulla putinin luona. Nyt persereikäni on erittäin kipeä kun se jynssäsi sitä aivan täysillä ja lopuksi vielä laukesi sinne sisälle.
<Biden> Ja nyt haluan luovuttaa puheenvuoron Ukrainan presidentille, jolla on yhtä paljon rohkeutta kuin hänellä on päättäväisyyttä. Presidentti Putin.
<fillarikommunisti> Kävimpäs tuossa hieman pyöräilemässä ja hieroin persettäni satulaa vasten. Heil Putin!
<Penatri Penakov> Milloin on pena säätiöiden vuosikokous? Haluan asettua ehdolle pena säätiöiden hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. Olen kiven kova putinisti, stalinisti ja kommunisti!
<Dmitri Peskov> Naton toimet ovat vakava uhka Venäjän kansalliselle turvallisuudelle,
<Penatri Penakov> Heräsin kun koko sänky, housut ja kaikki petivaatteet olivat täysin litimärkinä kun olin virtsannut alleni. Virtsaa oli tullut arviolta noin kolme litraa ja koko lattia lainehti siitä.
<Dmitri Peskov> Tällä hetkellä on erittäin vaikeaa saada kantaamme esiin läntiseen maailmaan. He eivät halua kuulla mitään. Näemme hysteriaa länsimaisissa sanomalehdissä ja tv-kanavilla. Tämä johtuu todennäköisesti anglosaksisen median monopolistisesta dominoinnista siellä. Siitä huolimatta Moskova jatkaa totuuden kertomista tapahtuneesta sekä kotimaassa että maissa, joissa yleisö on valmis kuulemaan meidät ja joissa meillä on tekniset keinot tavoittaa heidät.
<Vasily Nebenzia > Ymmärtääkö herra Zhovnir, että jos se olisi venäläinen ohjus, rakennuksesta ei olisi mitään jäljellä?..Lapset ja aikuiset olisivat mieluummin kuolleet kuin haavoittuneet..Koska laitos sijaitsee noin 2 kilometrin päässä lastensairaalasta, on täysi syy uskoa, että siihen osunut ukrainalainen ilmapuolustusohjus oli suunnattu laitokseen osuneeseen venäläiseen ohjukseen. Tämä tragedia olisi voinut välttää, jos Ukrainan asevoimat eivät olisi sijoittaneet ilmapuolustusta asuinalueille. Odotamme myös reaktiota Norjan viranomaisilta, jotka ilmeisesti toimittivat Zelenskyun klikille tämän NASAMS-järjestelmän. Lupasivatko he sen käyttää lastensairaalan iskemiseen ja myös sijoittamiseen asuinalueille?

Nimesi:

Lausahdus:

92 Käyttäjää paikalla! 0.0075068473815918

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Hanko

Hangon sijainti on ihanteellinen meren rannalla. Luonto, palvelut, meri sekä monipuoliset vapaa-ajan vieton mahdollisuudet houkuttelevat asukkaita, kesävieraita ja matkailijoita.
Asukkaat, yritykset ja muut toimijat luovat yhdessä elinvoimaisen Hangon. Hangon sijainti ja luonto tekevät Hangosta uniikin, kiinnostavan ja viihtyisän paikan asua ja viettää vapaa-aikaa.
Hangossa on vahva yrittämisen kulttuuri ja yrittäjyys. Kaupunki on helposti saavutettava ja lähellä suuria keskuksia, mutta silti niin kaukana arjen kiireestä.
Hanko on tunnettu Suomen eteläisimmistä kohdista, kauniista rannoistaan, kesätapahtumistaan, Hangon keksistä, sekä upeasta saaristostaan, jossa voi liikkua ja lomailla ympäri vuoden.
Hanko on Suomen aurinkoisin kaupunki, ja Suomen eteläisimmän kärjen Tulliniemen luontopolun aurinko-olosuhteet ovat parhaat mahdolliset.
Hanko on kaksikielinen, ja Hangon suomalainen sekä Hangon ruotsalainen yhteiskoulu on tunnettu ja arvostettu kansainvälinen koulu, jossa toimii IB-luokka ja peruskoulu, jonka lisäksi Hangon suomenkielisessä lukiossa on mahdollista opiskella luonnontiede-kursseja. Kouluissa tarjotaan oppilaille myös monipuolista liikuntaa ja urheilua, ja koulujen välitunneilla on mahdollista osallistua ohjattuun välitunti-toimintaan ja välituntien pituus on vähintään puoli tuntia, josta noin 20 minuuttia on ulkovälitunti, jolloin oppilaat pelaavat ja urheilevat. Hangossa toimii myös kaksi yksityiskoulua.
Hangossa on hyvät liikenneyhteydet muualle Suomeen ja sen sisällä. Hanko sijaitsee Suomen eteläisimmässä kärjessä ja on Suomen läntisin kunta, joten sieltä on helppo lähteä myös laivalla ulkomaille. Hanko sijaitsee noin 1.5h ajomatkan päässä Helsingistä, Turusta, ja Salosta.
Hanko tarjoaa asukkailleen monia palveluja kuten hyvät harrastus- ja koulutus mahdollisuudet. Hangosta löytyy uimahalli, jäähalli, urheilukeskus, jossa voi harrastaa monipuolisesti liikuntaa sekä liikuntapaikkoja on ympäri Hankoa kuten uimarannat, leikkipuistot ja kuntoportaat.
Hanko tarjoaa asukkailleen erilaisia harrastusmahdollisuuksia kuten taidetta ja musiikkia. Hangossa järjestetään kesäisin myös Hangon Regatta. Hangossa toimii myös Hangon museo sekä Hangon kirkko. Hangossa toimii myös paljon urheiluseuroja, joiden toimintaan voi päästä mukaan, vaikka ei olisi Hankoilainen.
Hangossa asuu noin 9000 asukasta, ja siellä on paljon vapaa-ajan asuntoja, joiden asukkaat tuovat kaupunkiin kesällä lisää elämää. Kesäisin Hanko on todella kaunis kaupunki, mutta talvella todella hiljainen paikka. Kesällä Hanko on todella suosittu ja silloin sinne ei kannata muuttaa. Asukkaita on hyvin monenlaisia, ja myös ulkomaalaisia.
Hanko on pieni kunta ja ihmiset ovat hyvin erilaisia siellä. Asukkaita ei pidetä mitenkään kovin erikoisesti. Hangossa on hyvät koulut ja se on muutenkin rauhallinen kunta. Hanko on myös lähellä Helsinkiä, mikä on plussaa. Hanko on kaunis ja pieni paikka. Ihmiset ovat siellä ystävällisiä. Hangossa on hyvät urheilumahdollisuudet.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Hanko

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Hanko

10820 Lappohja

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 99 a 10820 LappohjaLappohja
Ahvenranta - 10820 LappohjaLappohja
Anckars 71 - 97 10820 LappohjaLappohja
Ankars - 81a 10820 LappohjaLappohja
Asematie 1 - 1 10820 LappohjaLappohja
Aspvik - 10820 LappohjaLappohja
Bergkulla - 10820 LappohjaLappohja
Björkhaga - 10820 LappohjaLappohja
Björkhagen - 10820 LappohjaLappohja
Björkhulta - 10820 LappohjaLappohja
Björkkulla - 10820 LappohjaLappohja
Björkvik - 10820 LappohjaLappohja
Borgars - 10820 LappohjaLappohja
Byön - 840 10820 LappohjaKeskusta
Ekö - 90 10820 LappohjaLappohja
Eköudd - 10820 LappohjaLappohja
Erikankuja 3 - 3 10820 LappohjaLappohja
Fundia Wire Oy - 10820 LappohjaKeskusta
Grabbersintie 1 - 8 10820 LappohjaLappohja
Grönvikintie 22 - 22b 10820 LappohjaKeskusta
Hankoniementie 1144 - 1625 10820 LappohjaLappohja
Hautausmaa - 10820 LappohjaLappohja
Heitaniementie 20 - 20 10820 LappohjaLappohja
Hiekkaniementie 20 - 20 10820 LappohjaLappohja
Hietaniementie - 8 10820 LappohjaLappohja
Högberginkuja 1 - 1 10820 LappohjaLappohja
Högberginpolku - 8 10820 LappohjaLappohja
Högsand - 10820 LappohjaLappohja
Högsandintie 11a - 11f 10820 LappohjaLappohja
Itärannantie 10 - 6 10820 LappohjaKeskusta
Jalavakuja 3 - 8 10820 LappohjaLappohja
Kaikukuja 1 - 4 10820 LappohjaLappohja
Kalliokuja 10 - 8 10820 LappohjaLappohja
Kerrostalontie 4 - 7 10820 LappohjaLappohja
Kesäranta - 10820 LappohjaLappohja
Kofverhagin Kartanontie - 297 10820 LappohjaLappohja
Koivukuja 1 - 9 10820 LappohjaLappohja
Koulukuja 2 - 4 10820 LappohjaLappohja
Koverhar - 10820 LappohjaKeskusta
Koverhar Sosiaalitalo - 10820 LappohjaKeskusta
Koverharin Koulutusp - 10820 LappohjaKeskusta
Koverharintie 303 - 303 10820 LappohjaKeskusta
Krogars - 10820 LappohjaKeskusta
Krogars Skönvik - 10820 LappohjaKeskusta
Krogarsinkuja 19 b - 19d 10820 LappohjaLappohja
Krogarsinpolku 12b - 31 10820 LappohjaLappohja
Krogarsintie 117 - 69b 10820 LappohjaKeskusta
Kävelykuja 3 - 8 10820 LappohjaLappohja
Lappohja - 10820 LappohjaLappohja
Lappohjan Kartanontie 83 - 83 10820 LappohjaLappohja
Lappohjan Kartanotie 41 - 41 10820 LappohjaLappohja
Lappohjan Peruskoulu - 10820 LappohjaLappohja
Lappohjan Yks tie - 10820 LappohjaLappohja
Lappvikin Kartanontie - 93 10820 LappohjaLappohja
Leikkipolku 3 - 3 10820 LappohjaLappohja
Ljunghedantie 34 - 4 10820 LappohjaLappohja
Ljunghälla - 10820 LappohjaLappohja
Läntinen Ylikäytävä 2 - 3 10820 LappohjaLappohja
Majudden - 10820 LappohjaLappohja
Merimiehentie 1 - 9 10820 LappohjaLappohja
Nilstorp - 10820 LappohjaLappohja
Norrstrand - 10820 LappohjaLappohja
Otteliana - 10820 LappohjaLappohja
Palokunnankuja 1 - 3 10820 LappohjaLappohja
Pihlajakuja 1 - 9 10820 LappohjaLappohja
Puistotie - 12 10820 LappohjaLappohja
Raitakuja 1 - 6 10820 LappohjaLappohja
Rautaruukki - 10820 LappohjaLappohja
Rautaruukki Oy Lappohjan Tehdas - 10820 LappohjaLappohja
Rautatieasema - 10820 LappohjaLappohja
Ruohokuja 1 - 3 10820 LappohjaLappohja
Sandö - 10820 LappohjaKeskusta
Santala Grönvik - 10820 LappohjaKeskusta
Satamatie 1 - 9 10820 LappohjaLappohja
Stora Järpholmen 30 - 50 10820 LappohjaLappohja
Stuvikintie 54 d - 54g 10820 LappohjaLappohja
Suokuja 1 - 4 10820 LappohjaLappohja
Syndalen - 10820 LappohjaKeskusta
Sågarsintie 1 - 9 10820 LappohjaLappohja
Söderbonäs - 99b 10820 LappohjaLappohja
Söderbonäs Ainola - 10820 LappohjaLappohja
Söderbonäs Iii - 10820 LappohjaLappohja
Tammiranta - 10820 LappohjaLappohja
Tennberginkuja 1 - 3 10820 LappohjaLappohja
Tennbergintie - 9 10820 LappohjaLappohja
Terästie 11 - 13 10820 LappohjaLappohja
Torikuja 2 - 8 10820 LappohjaLappohja
Toripolku 1 - 9 10820 LappohjaLappohja
Toritie 1 - 9 10820 LappohjaLappohja
Trygwen tie 75a - 85 10820 LappohjaLappohja
Vanha Kantatie 1-3 - 3 10820 LappohjaLappohja
Viherlahdentie 14 - 21 10820 LappohjaKeskusta
Välitie 1 - 8 10820 LappohjaLappohja
Västerören 10 - 10 10820 LappohjaLappohja
Öbyntie 116 - 42 10820 LappohjaLappohja

Hanko

10900 Hanko Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Abborrviken 25a - 41 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ahdinkuja 1 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Ahvenlahti 43 - 43 10900 Hanko KeskusKeskusta
Alberts - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ankkurikatu 1-3 - 9 10900 Hanko KeskusHangonkylä
Anklarängintie 15 - 8 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ankurinkatu 49 - 49 10900 Hanko KeskusHangonkylä
Appelgrenintie 1 - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Asemakatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Asematori 2 - 4 10900 Hanko KeskusKeskusta
Basholmenintie 48 a - 48 a 10900 Hanko KeskusKeskusta
Basholmintie - 98 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bengtsår - 920 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bengtsår - Prästö 200 - 200 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bengtsår - Prästön - 24 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bengtsår Bockarna - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bengtsår Ekholmen - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bengtsår Gråör - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bengtsår Keijola - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bengtsår Prästö - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bengtsår Prästön - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bengtsår-Prästön - 24 10900 Hanko KeskusKeskusta
Björknäs Pl 19 - 19 10900 Hanko KeskusKeskusta
Björknäsintie 39 - 60b 10900 Hanko KeskusKeskusta
Björksund - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Björkudden - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Breidablick - 56a 10900 Hanko KeskusKeskusta
Breidablick Kesäkoti Täktom - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Brorödjan - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Brunviken - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bulevardi 1 - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Byö - 630 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bönholm - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Bönholmintie 62a - 84 10900 Hanko KeskusKeskusta
Christiersonintie 1 - 8 10900 Hanko KeskusKeskusta
Chydeniuksenkatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusHanko pohjoinen
Dälden Sandö Ström - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Dälden Santala - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ekholmen - 240 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ekholmen Bengtsår - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ekö Sällvik - 10900 Hanko KeskusLappohja
Eläintieteellinen asema - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Enebacken - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Etnarör Sähkölaitos - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Fermion Hangon Tehdas Pl 50 - 50 10900 Hanko KeskusKeskusta
Fermion Hangontehdas - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Forcitintie 37 - 37 10900 Hanko KeskusKeskusta
Furumontie 10 - 83 10900 Hanko KeskusKeskusta
Furunäsintie 104 - 114 10900 Hanko KeskusKeskusta
Furuskär - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Furuskär Tvärminne - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Gentoftenkatu 11 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Glonäs - 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Gloskär - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Gloskärintie - 206b 10900 Hanko KeskusKeskusta
Graniittikaari 10 - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Graniittikatu 2 - 4 10900 Hanko KeskusKeskusta
Granitinkatu 2 - 4 10900 Hanko KeskusKeskusta
Gråön 210 - 230 10900 Hanko KeskusKeskusta
Grönkulla - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Haagankatu 11 - 9b 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Haga puisto - 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Halmstadinkatu 11 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Halsholmsvillan - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Hangon Uusi Hautausmaa - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Hangon lentokenttä - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Hangon lintuasema Tulliportti - 10900 Hanko KeskusHangonkylä
Hangonkylä - 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Hangonkylän Kalastajasatama - 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Happilaitos - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Henriksberg - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Henriksdalintie 29 - 43 10900 Hanko KeskusKeskusta
Hirvikallionkuja 3 - 3 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Hirvikalliontie 1 - 9 10900 Hanko KeskusHanko pohjoinen
Hjalmar Braxenin tie 250 - 250 10900 Hanko KeskusKeskusta
Hjalmar Braxenintie 263a - 263a 10900 Hanko KeskusKeskusta
Hjalmar Braxènin tie 269a - 269a 10900 Hanko KeskusKeskusta
Hjalmar Braxénin tie - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Hjalmarinpolku 21 - 6 10900 Hanko KeskusKeskusta
Holmbacka 11 - 41 10900 Hanko Keskus
Honkarannantie 10 - 35 10900 Hanko KeskusKeskusta
Hummeldalskärr - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Idvikenintie 11 - 11 10900 Hanko KeskusKeskusta
Itäinen Satama - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Itäsatama - 10900 Hanko KeskusKeskusta
J.A Palménin tie 74a - 74a 10900 Hanko KeskusKeskusta
J.A. Palménin tie - 81 10900 Hanko KeskusKeskusta
Jeja Roosin tie 10 - 8 10900 Hanko KeskusKeskusta
Joutsentie 1 - 6 10900 Hanko KeskusKeskusta
Juhani Ahon tie 10 - 6 10900 Hanko KeskusKeskusta
Juviikinkatu 23 - 23 10900 Hanko KeskusHangonkylä
KUMMELGRUNDET - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kaarnapolku 1 - 8 10900 Hanko KeskusHanko pohjoinen
Kadermo - 640 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kadermo Sandö - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kadermo Sandö Ström - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kadermo Santala - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kadermonkatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Kadermovik - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kaivokatu 10 - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kaivokatu 2 Villa Eva - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kalatorppa - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kalliolahti - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kallskäret 38 - 38 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kappelisatamantie 1 - 99 10900 Hanko KeskusHanko pohjoinen
Kapteeninkatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Kardemumma Iii - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kirkko - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kirkkotie - 377 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kivenhakaajankatu 6 - 6 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Kivenhakkaajankatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Kluuvisaarenkuja 10 - 10 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kluuvisaarentie - 87b 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kobben 26a - 67 10900 Hanko KeskusKeskusta
Koivukaari - 60 10900 Hanko KeskusKeskusta
Koivurinne Byön - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kolmas Ylikäytävä 1 - 5 10900 Hanko KeskusKeskusta
Konduktöörintie 3 - 3 10900 Hanko KeskusKeskusta
Konungsholm - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Koppnäsinkatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Koppnäsintie 12 - 12 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Korkeavuorankatu 15 - 15 10900 Hanko KeskusKeskusta
Korkeavuorenkatu 1 - 8 10900 Hanko KeskusKeskusta
Koulupolku 1 - 5 10900 Hanko KeskusKeskusta
Krialskär - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kulmakatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kummelgrundet - 14 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kuningattarenvuori - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kylvettäjäntie 10 - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kyläntie 2 - 2 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kyläpaju - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kyläsaari - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Kylätie 3 - 3 10900 Hanko KeskusKeskusta
Käpypolku 1 - 9 10900 Hanko KeskusHanko pohjoinen
Langis Gård Täktom - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Lentokenttä Täktom - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Leppäkertunkuja 1 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Lernäs - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Lernäsholmarna 10 - 50 10900 Hanko KeskusKeskusta
Lernäsintie - 32g 10900 Hanko KeskusKeskusta
Lill-Åmysholm - 10900 Hanko KeskusLappohja
Lillnäs - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Lindnäsintie 21 - 55 10900 Hanko KeskusHanko pohjoinen
Lindönkatu 1 - 8 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Linjakatu 10 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Lokero 22 - 23 10900 Hanko KeskusKeskusta
Lovikintie 1 - 4 10900 Hanko KeskusKeskusta
Länsisatama - 1 10900 Hanko KeskusKeskusta
Länsisatama Aallonmurtaja - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Långgatan 17 - 17 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Långholmen - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Långnäs Tvärminne - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Långvikintie 62 - 65 10900 Hanko KeskusKeskusta
Långörintie - 92 10900 Hanko KeskusKeskusta
Långörn - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Lövkullantie 19 - 92 10900 Hanko KeskusKeskusta
Malmåsintie 11 - 72 10900 Hanko KeskusKeskusta
Marielund - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Marjaniementie 37 - 64 10900 Hanko KeskusKeskusta
Merikatu 1 - 5 10900 Hanko KeskusKeskusta
Merimiehenkatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Mummila - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Muurahaispolku 10 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Myrskytie 1 - 3 10900 Hanko KeskusKeskusta
Mäkikuja 3 - 9-11 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Nakulahti - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Narvikinkatu 10 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Nederdalintie 140 - 86 10900 Hanko KeskusKeskusta
Niittykatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusHangonkylä
Nordanvik - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Norrkärr - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Norrudden - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Nycanderinkatu - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Nygård - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Nyvik - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Oikokatu 10 - 8 10900 Hanko KeskusKeskusta
Olknäs - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Oravapolku 1 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Orioninkatu - 6 10900 Hanko KeskusKeskusta
Orvokkitie - 29 10900 Hanko KeskusKeskusta
Oxuddenintie 3 - 65 10900 Hanko KeskusKeskusta
Palokunnankatu 2 - 4-6 10900 Hanko KeskusKeskusta
Parkvägen 8 - 8 10900 Hanko Keskus
Perämiehenkatu 1 - 9b 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Pitkäkatu 1 - 7-11 10900 Hanko KeskusHangonkylä
Pl 18 - 549 10900 Hanko KeskusKeskusta
Pl 642 Täktom - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Plage Kiosken - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Porsskär - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Postilokero 521 - 521 10900 Hanko KeskusKeskusta
Prästö - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Prästönkatu 2 - 4 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Puistokatu 10 - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Purjehtijankatu 1 - 4 10900 Hanko KeskusKeskusta
Raatihuoneenpuistikko - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Raatihuoneentori 1 - 4 10900 Hanko KeskusKeskusta
Raatimiehenkatu 11 - 8 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Rajakaari - 6 10900 Hanko KeskusKeskusta
Rajatie - 8 10900 Hanko KeskusKeskusta
Rantakatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ratakatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Rauhankatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusHanko pohjoinen
Rautatiealue Pitkäkatu - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Reuterintie 3-5 - 3-5 10900 Hanko KeskusKeskusta
Revellinkatu 2 - 2 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Riilahdenkatu 10 - 8b 10900 Hanko KeskusHanko pohjoinen
Ringsvedjantie 11 - 60 10900 Hanko KeskusKeskusta
Russarö - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ruukintie - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ruusukuja 10 - 8 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ryssholmen Täktom - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ryssholmenintie 93 - 93 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ryssholmintie - 93 10900 Hanko KeskusKeskusta
Rödesgölintie 16 - 30 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sairaalankatu 2 - 4 10900 Hanko KeskusHanko pohjoinen
Sammaltie 10 - 56 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sandkullantie - 6 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sandvik - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sandviken Täktom - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sandö Byö - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sandö Byön - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sandö Kadermo - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sandö Ström - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sandö Ström Byö - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sandö Ström Gråö - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sandöströmmen 105 - 97 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala Ainola - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala Brändholmen - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala Byö - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala Byön Saari - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala Etelä Kallskär - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala Kalliolahti - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala Kyläsaari - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala Kyläsaari Ahola - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala Kyläsaari Koivurinne - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala Solskär - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala Soludd - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santala Talo I - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santalan Kartanontie 155a - 427b 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santalan kartanontie 427a - 427a 10900 Hanko KeskusKeskusta
Santalankaari 10 - 24 10900 Hanko KeskusHanko pohjoinen
Satamakatu - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Satukuja 1 - 2 10900 Hanko KeskusKeskusta
Shöskog Ii - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sibeliuksentie 27 b - 27b 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sinterilaitos - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sjö-Björkskär 10 - 60 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sjöbjörkskär - 170 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sjöbjörkskär Tvärminne - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sjöskog Ii - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Skanssikatu 2 - 2 10900 Hanko KeskusKeskusta
Skönvik - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Skönvikintie 28 - 35 10900 Hanko KeskusKeskusta
Smultrongrund - 1 10900 Hanko KeskusKeskusta
Smultrongrunnet - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Solsidan - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Soltorp - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Soludden - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Storlandet - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Strandvikintie 41 - 7c 10900 Hanko KeskusKeskusta
Suokatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Svanudd - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Svanvik - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Svedjeholmen - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Svärtisholmen 24 - 66 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sälhamn - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sälhamnintie 14 b - 14b 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sällhamnintie 9 - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Sällvik - 10900 Hanko KeskusLappohja
Södergård - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tallmo - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tallvik - 10900 Hanko KeskusLappohja
Tarukuja 1 - 3 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tarvikevarasto - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tehtaanniemi - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tehtaanniemi Iso Mekano - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tehtaanniemi Itäsatama - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Telakkatie 2 - 5 10900 Hanko KeskusHanko pohjoinen
Temppelikatu 4 - 6 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Tervasaari Bengtsår - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tiiliehtaantie 1b - 1b 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Tiilitehtaantie 10 - 9 10900 Hanko KeskusHaagapuisto
Tillingintie 25 - 25 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tomtebo - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Topeliuksentie 1 - 7 10900 Hanko KeskusKeskusta
Torikatu 1 - 4 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tornikatu 1 - 7 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tränuholmen 110 - 190 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tulliniemi - 10900 Hanko KeskusHangonkylä
Tulliniemi Luotsiasema - 10900 Hanko KeskusHangonkylä
Tulliniemi Vapaasatama - 10900 Hanko KeskusHangonkylä
Tvärminne - 465 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tvärminne 100 Svanvik - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tvärminne Alberts - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tvärminne Lokero 205 - 205 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tvärminne Långnäs - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tvärminne Pl 210 - 431 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tvärminne Sandmo - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tvärminne Sjöbjörkskär - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tvärminne Storlandet - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tvärminne Svanvik - 100 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tvärminnen Eläinteiteellinen asema - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tvärminnen Eläintieteellinen asema - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tvärminnentie 160 - 988 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom - 643 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom Basholm - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom Basholmen - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom Bergdal - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom Gloskär - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom Granlid - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom Lentokenttä - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom Pl 19 - 644 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom Sandviken - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom Strandträsk - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom Tallbo - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom Villa Karls - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktom Ytterskär - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täktomintie - 874b 10900 Hanko KeskusKeskusta
Täkton 179 - 179 10900 Hanko KeskusKeskusta
Tåktom 413 - 413 10900 Hanko KeskusKeskusta
Uddskatanin Luonnonsuojelualue - 10900 Hanko KeskusHangonkylä
Uimahuoneenkatu 11 - 11 10900 Hanko KeskusKeskusta
Uimarintie 1 - 3 10900 Hanko KeskusKeskusta
Utterholmen - 40 10900 Hanko KeskusKeskusta
Vaihdekatu - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Vapaasatama - 203 10900 Hanko KeskusKeskusta
Vapaasatama Tulliniemi - 10900 Hanko KeskusHangonkylä
Vapaasatamaalue - 10900 Hanko KeskusHangonkylä
Vartiovuorentie 3 - 7 10900 Hanko KeskusKeskusta
Varustuskatu 1 - 6 10900 Hanko KeskusKeskusta
Vedagrundenintie 19 - 19 10900 Hanko KeskusKeskusta
Vedagrundintie - 36 10900 Hanko KeskusKeskusta
Venny Soldanin tie - 5 10900 Hanko KeskusKeskusta
Venny Soldanintie 14 - 22 10900 Hanko KeskusKeskusta
Venny Soldans väg - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Vesitorni - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Vestergård - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Viertola - 10900 Hanko KeskusLappohja
Viiskari - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Visko - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Visko Pl 18 - 22 10900 Hanko KeskusKeskusta
Viskontie - 38 10900 Hanko KeskusKeskusta
Voimakasiini 60 - 60 10900 Hanko KeskusKeskusta
Vuorikatu 1 - 9 10900 Hanko KeskusKeskusta
Västankärrintie 14 - 40 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ytterskär - 10900 Hanko KeskusKeskusta
Ängdalinkuja 21 - 25 10900 Hanko KeskusKeskusta
Österäng 24 - 4 10900 Hanko KeskusKeskusta

Hanko

10901

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Smultrongrund Pl 82 - 82 10901 Keskusta

Hanko

10940 Hangonkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aarniometsänkatu 1 - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Aarniometsänkuja 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Ahtaajakatu 3 - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Ahvenkuja - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Aittapolku 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Astreantie 2 - 4 10940 HangonkyläHangonkylä
Backankatu 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Backankuja - 7 10940 HangonkyläHangonkylä
Bromarvinkatu 10 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Eteläinen Pallbontie 12 - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Expressintie 1 - 5 10940 HangonkyläHangonkylä
Ghangonkyläntie 33 - 33 10940 HangonkyläHangonkylä
Gunnarsinkatu 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Gunnarsinkuja 1 - 4 10940 HangonkyläHangonkylä
Gunnarsinrannantie 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Hangonkylän satama - 10940 HangonkyläHaagapuisto
Hangonkylänsatama - 10940 HangonkyläHangonkylä
Hangonkyläntie 1 - 9b 10940 HangonkyläHangonkylä
Hanhisaarentie 10 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Haukikuja - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Hiekkalahdenkuja 1 - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Hullintie 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Jungmanninkatu 10 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Juvikinkatu 10 - 9b 10940 HangonkyläHangonkylä
Kalastajankatu 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Kalastajankuja 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Kaljaasikatu 10 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Kalstajankatu 19 - 19 10940 HangonkyläHangonkylä
Kappelisatama - 10940 HangonkyläHangonkylä
Klinkokuja - 10940 HangonkyläHangonkylä
Koivikko 1 - 4 10940 HangonkyläHangonkylä
Kokinkuja 3 - 5 10940 HangonkyläHangonkylä
Konemestarinkatu 12 - 6 10940 HangonkyläHangonkylä
Konstaapelintie 10 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Kotipolku 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Kuhakuja 1 - 4 10940 HangonkyläHangonkylä
Kutterikuja 2 - 2 10940 HangonkyläHangonkylä
Köydenpunojankatu 10 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Laivurinkatu 10 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Laivurinkuja 2 - 5 10940 HangonkyläHangonkylä
Lehmustie 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Lohikuja 1 - 5 10940 HangonkyläHangonkylä
Luotsikatu 10a - 7 10940 HangonkyläHangonkylä
Luotsikuja 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Lämmittäjänkatu 1 - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Länsiseläntie 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Länsitie 2 - 6 10940 HangonkyläHangonkylä
Metsäkannaksentie - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Metsäkannasentie 15a - 15a 10940 HangonkyläHangonkylä
Metsäpolku 2 - 7 10940 HangonkyläHangonkylä
Murtajantie 1 - 6 10940 HangonkyläHangonkylä
Norrgårdinkatu 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Nuottakuja 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Oltermanninkatu 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Pihapolku 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Pohjoinen Palbontie 1 - 21a 10940 HangonkyläHangonkylä
Pohjoinen Pallbontie - 5 10940 HangonkyläHangonkylä
Polariksentie 1 - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Prikikatu 3 - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Purjeentekijänkatu 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Pursimiehenkatu 10 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Raaseporinkatu 1 - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Reimaritie 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Rydjeberginkatu 1 - 1 10940 HangonkyläHangonkylä
Sammalvuorenkatu 10 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Sammontie 2a - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Satamasaarentie 10 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Siikasalmentie 2 - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Skogsnäset 12a - 12a 10940 HangonkyläHangonkylä
Sunnantie 11 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Södergårdinkatu 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Södergårdsgatan 13 - 13 10940 HangonkyläHangonkylä
Tulliniementie - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Uraniantie - 5 10940 HangonkyläHangonkylä
Varisniementie 10 - 6 10940 HangonkyläHangonkylä
Varisniemi 10 - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Veneenveistäjänkuja 1 - 9 10940 HangonkyläHangonkylä
Viestivuorentie 1 - 1 10940 HangonkyläHangonkylä
Villa Strandbo - 10940 HangonkyläHangonkylä
Västergårdinkatu 1a - 8 10940 HangonkyläHangonkylä
Östergårdinkatu 1-3 - 7 10940 HangonkyläHangonkylä

Hanko

10960 Hanko Pohjoinen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aarne Karjalaisen tie 13 - 15 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Ahjokuja 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Ajurinkatu 3 - 4 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Auringonkuja 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Bergenheimintie 1 - 8 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Bergenheimvägen 6 - 6 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Dynamiittitie - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Emelienpolku 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Esplanaadi 10 - 99 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Forsmaninkuja 1 - 6 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Frömaninkuja 1-2 - 1-2 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Haahkatie 1 - 3 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Haapapolku 2 - 7 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Haikarantie 3 - 5 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Hangon Puhdistamo - 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Hemming Elfvingin tie 10 - 8 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Hemming Elvingintie 10 - 10 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Honkatie 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Huvilatie 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Itäinen Puistotie 11 - 11 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Itäinen Teollisuusalue - 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Itäinen puistotie - 7 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Jarrumiehenkatu 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Jäniksenpolku 1 - 8 10960 Hanko PohjoinenHangonkylä
Kanervapolku 1 - 9b 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Katajapolku 10 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Keksinkuja 2 - 2 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Kisällinkatu 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Kivisuonkatu 5 - 7 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Kkappelisatamantie 132 - 132 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Koivupolku 1 - 2 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Koppnäsinniemi - 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Korsmaninkatu 2 - 60 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Koskelontie 10 - 7 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Koulukatu 1 - 9-15 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Kuikantie 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Kummelipolku 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Kuovintie 1 - 8 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Kuovitie 1 - 1 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Kuusipolku 1 - 2 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Kuutamokuja 1 - 6 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Käsityöläiskatu 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Lappohjankatu 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Lasitehtaankatu 10 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Leppäpolku 1 - 3 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Lindnäs - 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Linnuntie 2 - 4 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Lokintie 1 - 7 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Lähteentie 11 - 4 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Långbodantie 37 - 37 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Mannerheimintie - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Marielundintie 38 - 38 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Mestarinkatu 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Mestarinkuja 2 - 8 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Moottorikatu - 5 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Muurarinkatu 4 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Mäntypolku 1 - 8 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Märsankatu 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Märsankuja 2 - 6 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Neljäntuulenkuja 1 - 1 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Neulaskuja 10 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Nosturintie 1-3 - 8 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Nummitie 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Nynorrgård - 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Paasitie 1 - 5 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Pajupolku 1 - 6 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Panimokatu 10 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Panimokatu 25 Parakki - 10960 Hanko PohjoinenHangonkylä
Pihlajapolku 1 - 6 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Puolukkatie 10 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Puusepänkatu 1 - 8 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Puutarhurinkatu 10 - 9b 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Rajakuja 1 - 6 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Riskiläntie 1 - 8 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Sahakatu 3 - 7 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Santalantie 1-3 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Seppänkatu 5 - 5 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Sepänkatu 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Sillikuja 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Sorsantie 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Sotkantie 1 - 4 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Suursuo - 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Suursuontie 25 - 30 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Suutarinkuja 1 - 3 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Tarhakatu 10 - 8 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Telkäntie 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Tenholankatu 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Teollisuuskatu - 3 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Tiirantie 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Tvärminnenkatu 11 - 45 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Tähtikuja 2-4 - 8 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Urheilukatu 10 - 8 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Uuttajankatu 1 - 6 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Variksenmarjakuja 5 - 5 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Variksenmarjantie 10 - 8 10960 Hanko PohjoinenKeskusta
Veturinkuljettajankatu - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen
Välikatu 1 - 9 10960 Hanko PohjoinenHanko pohjoinen

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024