Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

206 Käyttäjää paikalla! 0.013291120529175

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Heinävesi

Heinävesi on Suomen eteläisin kunta. Siellä sijaitsee luostareita, laskettelukeskus sekä muita palveluita, joiden ansioista se on oiva kohde kesäiselle, rentouttavalle lomalle, kuten esimerkiksi Koloveden kansallispuisto ja Karvionkanava. Heinäveden kunnassa toimii neljä ala-astetta ja yksi yläaste. Heinävesi sijaitsee luonnon ympäröimänä, sillä sen sijainti on järven rannalla ja vieressä sijaitsee useita pienempiä vesistöjä. Kunnassa on kaksi suurta järveä, Kermajärvi sekä Suuri Heinävesi.
Heinävedellä sijaitsee myös Valamon luostari. Se on yksi maailman suurimmista ortodoksisista munkkiluostareista. Valamo tarjoaa majoitusta, kulttuuripalveluja ja erilaista toimintaa. Heinäveden reitti on valittu Suomen kauneimmaksi vesireitiksi ja se yhdistää kolme järveä, Heinäveden, Kermajärven ja Joutenveden.
Heinävedellä järjestetään useita tapahtumia ja toimintaa kaikenikäisille ympäri vuoden. Kunnassa toimii Heinäveden Hyrske, joka on perustettu vuonna 1949, mutta seuran juuret ulottuvat vuoteen 1907. Kesäisin kunnassa järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia ja musiikkifestivaaleja. Tunnetuimmat Heinäveden tapahtumat ovat Valamon luostarissa järjestettävä Heinäveden Musiikkipäivät ja Lintulan luostarissa järjestettävä Valamolaisen teofanijuhlan yhteydessä vietettävä Kristuksen kirkastumisen ristisaatto, johon kuuluu myös ristisaaton yhteyteen kuuluva luostaripäivät.
Heinäveden kunnan elinkeinostrategiana on säilyttää Heinävesi puhtaana ja kauniina sekä luonnonläheisenä ja rauhallisena kuntana. Kunnan tehtävänä on luoda parhaat mahdolliset puitteet asumiseen ja yrittää, jotka myös tuovat uusia asukkaita kuntaan. Asumisen helpottamiseksi Heinävesi tarjoaa lapsiperheille monia erilaisia palveluita, jotka mahdollistavat ja helpottavat arjen sujumista. Myös lapsiperheille tarjottavat erilaiset tapahtumat auttavat uusien sosiaalisten kontaktien syntymiseen ja perheiden yhteisiin ajanviettotapoihin. Esimerkiksi perheen nuorimmaisille järjestetty toimintakerhot ovat olleet hyvin suosittuja, eikä ihme, sillä Heinäveden kunta järjestää pienille kerholaisille myös erilaisia retkiä. Retkien ja erilaisten kerhojen lisäksi Heinävesi tarjoaa perheille erilaisia mahdollisuuksia ulkoilla, käydä yhdessä kalassa tai nauttia kauniista maisemista pyöräillen tai patikoiden.
Kerro mitkä ovat kunnan vetovoimatekijöitä, ja mitkä taas eivät ole kovin hyviä puolia kunnan kannalta? Mistä saat tarvittavat palvelut? Mikä tekee kunnastasi erityisen ja omalaatuisen?
Mitkä asiat tekevät Heinävedestä hyvän asuinpaikan lapsiperheille ja onko siellä jotain erityispiirteitä mitä muualta ei löydy.
Heinäveden vetovoima lapsiperheille on puhdas ja turvallinen asuinympäristö, monipuoliset ja edulliset asumisvaihtoehdot, sekä lapsiperheiden tarpeet huomioon ottavat palvelut. Heinävesi on hyvä ja lapsiystävällinen paikka elää ja asua. Heinävedellä on monipuoliset palvelut. Kunta panostaa lapsiperheiden palveluihin ja se näkyy positiivisesti lapsiperheiden elämässä ja hyvinvoinnissa.
Millaista elämä Heinävedellä on, millaisia ihmisiä siellä on ja onko siellä turvallista asua?
Elämä Heinävedellä on rauhallista ja leppoisaa. Heinävedeltä löydät hyvät peruspalvelut ja harrastusmahdollisuudet. Luonto tarjoaa monipuoliset puitteet liikunnan ja vapaa-ajan viettoon. Luonto on myös lähellä sydäntä heinäveteläisillä ja sen ansiosta yhteisöllisyys ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat voimissaan.
Heinäveden ihmiset ovat mukavia, vieraanvaraisia, luotettavia ja turvallisia. Heinäveden yhteisöllisyys, naapuriapu ja toisista välittäminen ovat aivan omaa luokkaansa. Heinävedellä on hyvä olla ja elää.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Heinävesi

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Heinävesi

58360 Säimen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Leivonsalontie 293a - 453 58360 Säimen

Heinävesi

71280 Kosula

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kosonleväntie - 495 71280 Kosula
Ranta-Kosula - 71280 KosulaHeinävesi
Ranta-Kosula Rasvasaari - 71280 KosulaHeinävesi
Rasvasaari - 71280 KosulaHeinävesi

Heinävesi

78200 Varkaus Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Huuhkonvuori - 78200 Varkaus KeskusHeinävesi
Vesteri - 78200 Varkaus KeskusHeinävesi

Heinävesi

79700 Heinävesi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahjotie - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Ahokuja - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Aholantie 10 - 9a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Aimontie 18a - 22 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Aittolahdentie 2 - 4 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Alasintie - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Annanniementie 20a - 20d 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Asemantie - 59 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Askeltie - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Haapakodantie 15b - 27 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Haapalahdentie 1 - 17 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Haapalahti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Haapalampi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Haaponiementie 1 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Haaposaarentie 3a - 3b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hakakuja 2 - 3 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Haketie - 4 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Halkokaarteentie 16 - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hallantie 16a - 30b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hanhimäentie 1 - 7b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Harvalahti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Haukilammentie 10 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hauta-Aho - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hautasaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Haverintie - 52 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Havukkasaarentie 12a - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hernejoentie 11a - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hernejoki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hevosmäentie - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hevosmäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hiekkarannantie 24 - 24 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hiekkasalmentie 12 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hietalahdentie 3 - 8b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hiismäentie - 5a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Honkakuja 2 - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Honkamäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Honkaniementie - 4c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hoviniementie 12 - 6c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Huovanmäentie 1a - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Huutoniementie 13 - 3 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hyväsalmi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hyväsalo - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hyväsalontie 11a - 9c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hyvölänjärvi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Hyvölänmäentie 16 - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Häntäniementie 1 - 7d 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Häntäniementie 20c Kiermisaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Ihamaniemi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Ilohovintie 1 - 3b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Iso Varpanen - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Iso-Kumpusaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Jylhäntie 14 - 3 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Jyrkyli - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Jänissaari Pilpanniementie 65b - 65g 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kaivokuja 2 - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kaivotie 1 - 2c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kallentie 2 - 22d 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kalliokuja 1 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kalliolahdentie 10a - 10b 79700 Heinävesi Keskus
Kalliomäen Metsäautotie - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kalmosaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kangasmäentie - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kangasmäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kangaspellontie 10 - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kannassaarentie 11 - 8c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kannassaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kannassarentie 8c - 8c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Karhilantie - 8b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Karjarinteentie 4 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Karpalotie 3 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kasisaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kaskitie 10 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kenttätie 1 - 1 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kenttätie-Suojalantie risteys - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kerma - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kermanrannantie - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kermantie - 8b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kermantie 13 Huoltamo - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kermaranta - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Keskuksenkuja 1 - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kielotie - 9c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kiertotie 22 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kimpansaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kimpasaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kinkolahti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kinkomäentie 12 - 2 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kinnulanniementie 13 - 8c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kirkkotie - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kirkonkylä - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kirveslahdentie - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kitronintie 10 - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kitusenniementie - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kitusenniemi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kk Parkintaus 2 - 2 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Knuutila - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Knuutilantie - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Koikkala - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Koivuharjuntie 11a - 11b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Koivujärvi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Koivulahti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Koivumäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Koivuniementie 11 - 7c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Komolanniementie 11b - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Komolanniemi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Konnanlampi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Korpilahdentie - 7b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Korpilahti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Korteniementie 11 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kotalahdentie 1 - 12 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kotikuja 5 - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kotilanmäentie - 8 e 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kotilanmäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Koulurannantie 12 - 5b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Koulutie 1 - 6-8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kuittua - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kuittuan Mökkikylä - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kuittuantie - 85b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kukkomäentie 18 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kukkomäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kukkosaari Korpilahdentie 14 - 14 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kumputie 12 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kuolemanmäentie 12 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kurikkalahti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kurikkaniementie - 9a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kurikkaniemi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kuuselantie 36 - 36 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kypärä - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kypäräjärventie - 9b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kypäräjärvi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kypäräjärvi Pj - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kytösuontie 1 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Käpyniementie - 7a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kärängäntie 272 - 667 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Kökönmäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Laaksotie 1 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lakkakuja 2 - 4 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lampelantie 1 - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lampitie - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Larinpolku 1 - 1 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lauttasenjärventie 10a - 18b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lehto-Pesäsaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lehtokuja 2 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Leppäkuja 1 - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Leväsentie 14 - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lintusaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lipakkoniemi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Loikanniemi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Loikansaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lomakyläntie 10 - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Louhisaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lukkariniementie 20a - 20a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lukkarinkuja 3 - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lukkarinniementie 18 - 22 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Luodelahti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Luutsalon Saari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Lähteenkuja 1 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Läpikannansaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Läpikannansaari, Pohjataipaleentie 47c - 47c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Malisenlahdentie 10a - 9a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Maljalantie 3 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Maljapellonkuja - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Malkkila - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Malkkila Pj 1 - 1 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Malkkilantie - 98a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Malkkkilantie 51 - 51 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Malperinkuja 2 - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Marjamäentie 1 - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Matinmäentie 11a - 11a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Muhkalantie 11 - 3b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Multala - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Murtoniementie 12 - 8b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Museokuja - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Mustanranta - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Mustasaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Mustikkatie - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Myllyjoentie 13 - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Mäkelä - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Mäkeläntie - 65b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Mäkikuja 1 - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Mäntykuja 2 - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Mäntylä - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Mäntysalo 28 - 28 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Naistenlahdentie - 2b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Naljunsaari Torvela - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Niemeläntie 17 - 19d 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Niiranlahdentie 2 - 2 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Niittykuja 1 - 4 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Niittypuro - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Notkotie 3 - 3 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Närekuja 1 - 4 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Opintie 1a - 3b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Paimentie 10 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pajavuorentie 11 - 7d 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pajukuja 1 - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Paloniementie 10a - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Palosaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Papinkuja 3 - 3 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pappilantie 2 - 3 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Parkintauksentie 2a - 8b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Parkintie - 38 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pekurintie 11a - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Peltokuja 1 - 5 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Peltoniementie 15 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Perä-Aho - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Peräaho - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Petäikkösaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Petäjäharju - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Petäjäjarventie 32b - 32b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Petäjäjärventie 1 - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Petäjäniementie 14 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pieni Sikosaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pihlajakuja 1 - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Piilokaarteentie 10 - 20 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pilpan kanava - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pilpankalliontie 1 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pilpanniementie - 9c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pilpanniemientie 55 - 55 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pilppa - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pirttisalontie 8 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pirttiselänne - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Piskonniementie 11 - 16 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Piskontie 10d - 23 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pohjataipaleentie 15a - 61b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Poikkitie 3 - 3 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Polvijärventie - 36 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Polvijärvi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Polviniementie 15a - 8b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Porstuantie 33 - 33 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Poskulantie 12 - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Posti-Kuittuantie 11 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Puijonmäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pukkisaari, Pohjataipaleentie 47a - 47a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pukkisaari,Pohjataipaleentie 47a - 47a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Puolukkatie - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Purotie 1 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Puuteharjuntie 5a - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pyrärälammentie 12 - 12 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pytärälammentie 10 - 4 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pytärälämmentie 16b - 16b 79700 Heinävesi Keskus
Pyyli - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pyylinsaarentie - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pyylinsaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pyylinsaari Rasila - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pyylintie - 88 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pyymäentie - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pyyylintie 2 - 2 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pääskyvuorentie 6a - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Pääskyvuori - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Raaminlahti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Raaminmäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Raivionkuja 6 - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Rajapelto - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Rantakyläntie 11a - 9d 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Rantatie - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Rasiahontie - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Rasinmäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Raussintie - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Repokuja 3 - 4 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Rinnekuja 12 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Rovastintie 1 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Rummukkala - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Rummukkala Ppa 1 - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Rummukkalantie - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Runoilijantie 10 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Ruohoperäntie 10 b - 6a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Ruunamäentie 1 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Saikkosentie 12 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Sairaalantie 2a - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Sampotie 1 - 3 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Saunavuorentie 10 - 6b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Savisilmäntie 6c - 6c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Sepänkuja 1 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Sepäntie - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Siikaniementie 21 - 4 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Sikosaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Sompasaarentie - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Sompasaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Sompasarentie 9 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Soppisentie 1 - 4 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Sorsataipaleentie 12 - 5b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Suntionkuja 3 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Suojalantie - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Suosola - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Suppuniemi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Suur-Pitkäntie 7a - 7a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Suur-pitkäntie 2 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Suuri-Havukka - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Suuri-Havukka saari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Suvikaarteentie 10 - 13b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Suvisaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Syrjänjärventie 12 - 34a 79700 Heinävesi Keskus
Syrjäntie - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Syvälahdentie 1 - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Syvämäentie - 8a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Syvänjoentie 1a - 9c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Syvänotkontie - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Syväntauksentie 23a - 33a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Syväntie 14a - 18b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Säynemäentie 15 - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Säynetkoskentie - 58 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Säynetkoski - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Säynetkoski Lehtisaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Takalantie - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tavinlahdentie - 344 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tavinniementie 113 - 85b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tervalahdentie 10 - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tiejärventie 11 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tienristi Malkkila - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tippukalliontie 10a - 6b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tirkkolanniementie 11a - 9b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tirkkolannniementie 9a - 9a 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tollero - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tollerontie 1 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tolvalantie 10 - 8 79700 Heinävesi Keskus
Tolvanmäentie 10 - 20 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Torvela - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Torvela Lahtivuori - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Torvelantie - 64 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tuliniementie 10 - 2b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tuliniemi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tulisalmentie 10a - 8c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tuomikuja 4 - 4 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tynnörilammentie 20 - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tynnörimäentie 11 - 40 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Tyynelänkuja 3 - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Uskintie 10 - 21 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Uudismäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Uutuntie 10a - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vaalumäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vaaluniementie - 31 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vaaluniemi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vaaluniemi Pj - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vaaluvirran lossi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vaaluvirrantie 16c - 16c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vaaluvirta - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vaaluvirta Purnusaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vahvalahdentie - 7 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vahvalahti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vainolahdentie - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vainolahti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vainonlahti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Valkeisenportti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Valkeisentie - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vallantie - 93b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Valtterintie 1 - 3 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Varkaudentie - 99 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Varpaniementie 1 - 17 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vehkalahdentie 4 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Veistäjäntie 1 - 9 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vesakkotie 10 - 8 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Viitalahdentie - 9c 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Viitalahti - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Viitamäki - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Viitasaari - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Viljamontie 1a - 4 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Virastokuja - 3 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Virranniementie - 77 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Virranniemi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vuohisaari, Pohjataipaleentie 47b - 47b 79700 Heinävesi Keskus
Vuorinen Vapasenranta - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vuorisentie 10 - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Väliahontie 2 - 8b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vääräniementie - 35b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vääränniementie 16a - 35b 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Vääränniemi - 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
Ylä-Monikontie 20 - 3 79700 Heinävesi Keskus
Yrittäjätie 1 - 6 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi
hyväsalontie 11f - 17d 79700 Heinävesi KeskusHeinävesi

Heinävesi

79810 Karvion kanava

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Aminkuja 1 - 1 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Atinsaari - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Haasianlahdentie 12 - 3a 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Haikanniementie - 9 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Haikanniemi - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Hakanniementie 25c - 25c 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Hovilantie 1 - 4 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Humalajoentie 3 - 5 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Humalasalontie 2 - 7 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Jokilahti - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Kalettomanniementie 17 - 25b 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Kallioniementie 10 - 9 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Karvion Leirintäalue - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Karvionkanava - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Kiermisaari - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Kohmanniementie 15b - 35e 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Kohmanniemientie 25f - 25f 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Koivuvirta - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Kumpulahdentie 12a - 8 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Kumpusaarentie 12b - 12b 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Kuusiranta - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Kuusrannantie - 3 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Kypärälahti - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Lajuniemi - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Lajunlahti - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Lajunniementie 7 - 9a 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Lajunniemi - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Lamminpää - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Lamposaari - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Laukankallionte 18 - 18 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Laukankalliontie - 9 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Laukankalliotie 29b - 29b 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Lepikkomäentie - 9 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Lepikkomäki - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Lepikkomäki Haikanniemi - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Lepikkömäki - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Levonmäki - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Luostarintie 6 - 6 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Musta-Kohmantie 26 - 54 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Myllyntie 4 - 9 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Niemelä - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Palokuja 3 - 4 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Papinniemi - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Pukkiniementie 15a - 3 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Putukka - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Rajakankaantie 11 - 5 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Rusinvirrantie - 61b 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Rusinvirta - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Rötykänniemi - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Salosuontie 15a - 2 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Siikasaari - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Suuriniementie 7a - 7c 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Särkimäki - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Taivallahden Kanava - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Taivallahti - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Takunlahden Pudotuspaikka - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Takunlahdentie 2 - 6 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Takunniementie 11a - 7b 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Terva-ahontie 1 - 8 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Toritie 1 - 3 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Tvl Kanavatoimisto - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Tyvi - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Tyvi Lajuniemi - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Tyvintie 1 - 5 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Uitontie 1 - 2c 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Valtionpuisto Virtala - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Varisniementie 24 - 29e 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Varisniemi - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Varistaipale - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Varistaival - 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Venevalkamantie 13 - 6 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Viettokuja - 4a 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Virtalantie 11 - 5b 79810 Karvion kanavaHeinävesi
Yläkyläntie 10 - 8 79810 Karvion kanavaHeinävesi

Heinävesi

79820 Varistaipale

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Arhinlammentie 11 - 41a 79820 VaristaipaleHeinävesi
Huuhinlammentie 10 - 7b 79820 VaristaipaleHeinävesi
Huuhinsalo - 79820 VaristaipaleHeinävesi
Huuhinsalontie - 5 79820 VaristaipaleHeinävesi
Kansala - 79820 VaristaipaleHeinävesi
Kaunisniementie 5 - 6b 79820 VaristaipaleHeinävesi
Kelosaari, Selkäniementie 27b - 27b 79820 VaristaipaleHeinävesi
Kiveläntie 2a - 8 79820 VaristaipaleHeinävesi
Kosonmäentie 12 - 13 79820 VaristaipaleHeinävesi
Kultoniementie 11 - 9 79820 VaristaipaleHeinävesi
Lehmilahdentie 2 - 5 79820 VaristaipaleHeinävesi
Levonmäentie 1 - 8 79820 VaristaipaleHeinävesi
Mestarinsaari - 79820 VaristaipaleHeinävesi
Mestarinsalmentie 4 - 9 79820 VaristaipaleHeinävesi
Mutalahdentie 14a - 9 79820 VaristaipaleHeinävesi
Patoo - 79820 VaristaipaleHeinävesi
Patoontie 10a - 9 79820 VaristaipaleHeinävesi
Rannansuontie 14 - 16b 79820 VaristaipaleHeinävesi
Selkäniementie 13b - 9b 79820 VaristaipaleHeinävesi
Suurenmäentie - 4 79820 VaristaipaleHeinävesi
Vartiolantie 1 - 2 79820 VaristaipaleHeinävesi
Väyläasemantie 2 - 5 79820 VaristaipaleHeinävesi
Yläkanavantie - 6a 79820 VaristaipaleHeinävesi

Heinävesi

79830 Palokki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hepomäentie 49a - 56c 79830 PalokkiHeinävesi
Honkaniemi - 79830 PalokkiHeinävesi
Honkasalo - 79830 PalokkiHeinävesi
Honkasalontie - 9 79830 PalokkiHeinävesi
Jänislahti - 79830 PalokkiHeinävesi
Kanaharjuntie 2a - 4b 79830 PalokkiHeinävesi
Kievarintie 1a - 4 79830 PalokkiHeinävesi
Koivuniemi - 79830 PalokkiHeinävesi
Kultalahti - 79830 PalokkiHeinävesi
Kultolahti - 79830 PalokkiHeinävesi
Kytösentie 1 - 12 79830 PalokkiHeinävesi
Laivalaiturintie 1 - 9 79830 PalokkiHeinävesi
Laivarannantie 1 - 1 79830 PalokkiHeinävesi
Lempelänniementie 1 - 7f 79830 PalokkiHeinävesi
Leppäsaari - 79830 PalokkiHeinävesi
Lintulan Luostari - 79830 PalokkiHeinävesi
Luostaritie - 99 79830 PalokkiHeinävesi
Mustanniementie 10 - 6c 79830 PalokkiHeinävesi
Pakanpääntie 1 - 6 79830 PalokkiHeinävesi
Palokki Honkasalo - 79830 PalokkiHeinävesi
Purnumäentie 21a - 23 79830 PalokkiHeinävesi
Raiviontie 2 - 8 79830 PalokkiHeinävesi
Tervahaudantie 26b - 28b 79830 PalokkiHeinävesi
Tuomarsaari - 79830 PalokkiHeinävesi
Työmäentie 2 - 34 79830 PalokkiHeinävesi
Valkamolahdentie - 6d 79830 PalokkiHeinävesi

Heinävesi

79850 Uusi-Valamo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ksenia - 79850 Uusi-ValamoHeinävesi
Valamon luostari Valamontie - 42 79850 Uusi-ValamoHeinävesi

Heinävesi

79860 Suuraho - Uusi-Valamo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hiekalahdentie 6 - 6 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Hiekanlahdentie 3 - 9 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Hiekanlahdetie 5c - 5c 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Juojärvi Uupune - 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Juurikantie - 8 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Kansalantie - 75b 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Kenraalintie 13a - 9 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Kierminiementie 12a - 12e 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Kinnulantie - 2 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Kortejoentie 10a - 2 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Kortemäentie 11 - 9 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Kortemäki - 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Kortesalmentie - 2 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Kortesalmi - 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Kuosmalantie - 3c 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Leväniementie - 6 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Luusmäentie - 9 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Luusniementie 29a - 31a 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Luutsalo - 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Luutsalon saari - 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Monikkasalontie - 35e 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Monikkasaslontie 35e - 35e 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Mustakorventie 18 - 8 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Panteleimonentie 1 - 1 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Panteleimonintie 1 - 1c 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Papinniemi Luutsaari - 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Papinniemi Th - 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Pöytälahdentie 8e - 8e 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Rantalinnuntie 14b - 2 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Riihilahdentie - 9 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Riihilahti - 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Ruunalehto - 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Ruutuniementie 13a - 9j 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
SAMMALLAHDENTIE 30g - 30g 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Samallahdentie 38f - 38f 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Sammallahdentie 30a - 38g 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Sydänmaa - 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Sydänmaantie - 23 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Töriseväntie 35 - 84 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Ukonniementie 13a - 15b 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Valamonrivi - 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi
Valamontie - 95 79860 Suuraho - Uusi-ValamoHeinävesi

Heinävesi

79885 Etelä-Petruma

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Atinlahdentie 10b - 9 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Atinlahti - 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Atinniementie 10 - 9 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Haasianlammentie 10 - 4b 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Hyövynniemi - 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Keskelä - 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Keskeläntie 10 - 8 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Lampela - 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Louhilahdentie 12 - 28 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Louhiniemi - 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Marinrannantie 11a - 7d 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Mustanpohjantie 14 - 3 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Mustapohja - 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Nikinniementie 16 - 6 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Palorannantie 16 - 26d 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Petruma - 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Petrumaa - 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Petrumantie - 99 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Rajalahdentie 1 - 9a 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Rantala - 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Rautialanmäentie 11 - 9 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Salorannantie - 9 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Sulkavantie - 3 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Taipale - 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Taipaleentie 2a - 6a 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Tammalehdontie - 9 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Tukkitaiapleentie 5a - 5a 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi
Tukkitaipaleentie 16a - 5e 79885 Etelä-PetrumaHeinävesi

Heinävesi

79895 Sarvikumpu

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Halla-Aho - 79895 SarvikumpuHeinävesi
Huvikummuntie 2 - 4b 79895 SarvikumpuHeinävesi
Hyövynniementie 20a - 2c 79895 SarvikumpuHeinävesi
Jänislammentie 22 - 70 79895 SarvikumpuHeinävesi
Koikkalanlahdentie 12 - 4 79895 SarvikumpuHeinävesi
Kokonaho - 79895 SarvikumpuHeinävesi
Kokonahontie 10 - 6 79895 SarvikumpuHeinävesi
Kuusela - 79895 SarvikumpuHeinävesi
Lammunsuo - 79895 SarvikumpuHeinävesi
Lampu - 79895 SarvikumpuHeinävesi
Loukontie 20a - 20a 79895 SarvikumpuHeinävesi
Luukkosenahontie 16 - 5 79895 SarvikumpuHeinävesi
Multakankaantie 1 - 1 79895 SarvikumpuHeinävesi
Norjantie 14 - 14 79895 SarvikumpuHeinävesi
Nurkkalantie - 4a 79895 SarvikumpuHeinävesi
Palokankaantie 18 - 7c 79895 SarvikumpuHeinävesi
Piippuseläntie 17 - 9e 79895 SarvikumpuHeinävesi
Pitkäniemi - 79895 SarvikumpuHeinävesi
Poroniementie 11 - 9a 79895 SarvikumpuHeinävesi
Pykäliköntie 10a - 6a 79895 SarvikumpuHeinävesi
Sarvikummuntie - 98d 79895 SarvikumpuHeinävesi
Sarvikumpu - 79895 SarvikumpuHeinävesi
Sulkavanmäentie 10 - 7 79895 SarvikumpuHeinävesi
Suolampi - 79895 SarvikumpuHeinävesi
Suurijärventie 3 - 6b 79895 SarvikumpuHeinävesi
Särkelammentie 1b - 1b 79895 SarvikumpuHeinävesi
Särkelä - 79895 SarvikumpuHeinävesi
Särkeläntie - 75 79895 SarvikumpuHeinävesi
Särkilammentie 10 - 8c 79895 SarvikumpuHeinävesi
Vääräntaustantie 16 - 5 79895 SarvikumpuHeinävesi

Heinävesi

79910 Kerma

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Akalahdentie 1 - 1 79910 KermaHeinävesi
Akanlahdentie 1 - 5 79910 KermaHeinävesi
Alakyläntie - 8 79910 KermaHeinävesi
Harjulantie 4 - 6b 79910 KermaHeinävesi
Heinikki - 79910 KermaHeinävesi
Heinävedenite 152a - 152a 79910 KermaHeinävesi
Heinävedentie - 98 79910 KermaHeinävesi
Hemintie 15a - 6c 79910 KermaHeinävesi
Karjalansaarentie 12a - 20b 79910 Kerma
Kerma Pilppa - 79910 KermaHeinävesi
Kerman Kanava - 79910 KermaHeinävesi
Kiviharjuntie - 9 79910 KermaHeinävesi
Kivijärventie - 8 79910 KermaHeinävesi
Kivikalliontie 11 - 9 79910 KermaHeinävesi
Kivjärventie 9 - 9 79910 KermaHeinävesi
Koiraniementie 12a - 12e 79910 KermaHeinävesi
Kolmisalmensaaret - 79910 KermaHeinävesi
Kotipurontie 11 - 9b 79910 KermaHeinävesi
Koukunsaarenite 48d - 48d 79910 KermaHeinävesi
Koukunsaarentie 48a - 60b 79910 KermaHeinävesi
Koukunsarentie 48b - 48b 79910 KermaHeinävesi
Kuikkajoentie 10 - 6d 79910 KermaHeinävesi
Köntänniementie - 6 79910 KermaHeinävesi
Köntänniemi - 79910 KermaHeinävesi
Lapintie - 64 79910 KermaHeinävesi
Leppäharju - 79910 KermaHeinävesi
Myllyjoki - 79910 KermaHeinävesi
Mäntylahdentie - 9 79910 KermaHeinävesi
Mäntytie 1 - 7 79910 KermaHeinävesi
Mökkikylä - 79910 KermaHeinävesi
Mökkikyläntie 1a - 9 79910 KermaHeinävesi
Pahkaniementie 1a - 4 79910 KermaHeinävesi
Paitomäentie - 9 79910 KermaHeinävesi
Pilpan Kanava - 79910 KermaHeinävesi
Pilpantie - 76a 79910 KermaHeinävesi
Pilppalantie 1 - 9b 79910 KermaHeinävesi
Poikiinaho - 79910 KermaHeinävesi
Putukantie - 35 79910 KermaHeinävesi
Puustelli - 79910 KermaHeinävesi
Pölläkkä - 79910 KermaHeinävesi
Pölläkäntie - 83b 79910 KermaHeinävesi
Ruokovedenrantatie 14 - 7 79910 KermaHeinävesi
Ruokovesi - 79910 KermaHeinävesi
Sallilanniementie 24a - 9a 79910 KermaHeinävesi
Sappu - 79910 KermaHeinävesi
Sappu Siikaranta - 79910 KermaHeinävesi
Sappu asema - 79910 KermaHeinävesi
Sappulanlahdentie 12a - 6 79910 KermaHeinävesi
Sappulansalmentie 2 - 4b 79910 KermaHeinävesi
Sapuntie 16 - 2 79910 KermaHeinävesi
Saunalahdentie 3a - 3a 79910 KermaHeinävesi
Savenahontie 1 - 9d 79910 KermaHeinävesi
Syväsalmentie 6a - 8b 79910 KermaHeinävesi
Timonmäentie - 9 79910 KermaHeinävesi
Timonmäki - 79910 KermaHeinävesi
Timonmäki Päivärinne - 79910 KermaHeinävesi
Tuvantie 1 - 9 79910 KermaHeinävesi
Vihovuonne - 79910 KermaHeinävesi
Vihovuonteen Kanava - 79910 KermaHeinävesi
Vihovuonteentie 10 - 8 79910 KermaHeinävesi
Virpukorventie 15a - 3b 79910 KermaHeinävesi

Heinävesi

79940 Vihtari-Poikiinaho

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Asema - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Hannola - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Heinäjoki - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Hiekkaniementie 12 - 9 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Hirvimäentie - 69b 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Hirvimäki - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Hyrsynsaari - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Kokinniementie - 18 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Laivaranta - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Latvalammentie - 8 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Latvalampi - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Latvaranta - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Lehtomäki - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Luuvemäentie 11 - 11 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Mustalahti - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Mustalahti Torpakko - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Mustanlahdentie 13 - 23 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Pahalammentie 10a - 8b 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Peräkorventie 13 - 7 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Pienhirvimäentie 2 - 4 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Päivärinteentie 1 - 9b 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Pääsiäislahdentie 9 - 9 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Rajamaa - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Ratatie - 9 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Saviniementie 2 - 4b 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Savonrannantie - 5 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Sepänsalmi - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Soppismäentie 20a - 30d 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Suppulahti - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Suppuniementie 16a - 49b 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Suppuniemientie 16f - 16f 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Suuri Vaaralampi - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Tertivaarantie - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Tetrinvaara - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Tetrivaara - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Tetrivaarantie - 76 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Torpakko - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Tukianranta - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Turkkilampi - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Ukkolantalo - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Vaaranranta - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Vihtarinlahdentie - 20 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Vihtarinlahti - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Vihtarniementie 42 - 55 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Välijoki - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Välipellontie 3 - 5 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi
Vääränjärvi - 79940 Vihtari-PoikiinahoHeinävesi

Heinävesi

83100 Liperi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Juojärvi - 83100 Liperi KeskusHeinävesi

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024