Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

228 Käyttäjää paikalla! 0.011981964111328

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Hirvensalmi

- Paikkakunta Hirvensalmi sijaitsee Itä-Suomen läänissä.
- Kunnassa on 1 800 asukasta. Väestötiheys on 6,95 asukasta /km2.
- Hirvensalmen pinta-ala on 1 007,67 km2, josta 5,45 km2 on vesistöjä.
- Hirvensalmi tunnetaan hyvänä kesämökkipaikkakuntana ja Hirvensalmelle saapuu runsaasti kesävieraita.
- Kunta on muuttotappio kunta. Kuntaa vaivaa krooninen väestöpako. Väestöä on viimevuosina vähentynyt yli prosentilla vuosittain. Ikärakenteeltaan kunta on vanhusvoittoista ja muuttotappion syy on eläköityvät asukkaat. Työttömyysaste on 11% ja alle 25- vuotiaita työttömiä on 20%.
- Kunta pyrkii saamaan kuntaan uusia asukkaita. Kunta pyrkii muuttamaan kunnan ikärakennetta nuoremmista ihmisistä koostuvaan ja tavoitteena on nostaa työllisyysaste lähemmäksi koko maan tasoa. Kunnan tavoitteena on olla myös mökkiläisiään lähellä ja huomioida näiden erityistarpeita.
- Kunnassa toimii aktiivisesti kaksi suurta kesätapahtumaa Satulinna- tapahtuma ja Hirvensalmella järjestettävät iskelmä- ja pop-musiikin festivaali. Festivaalit vetää väkeä ja tuovat kunnan yrityksille tuloja.
Mainitse mitä etuja kunta tarjoaa asukkailleen: onko siellä hyvä päivähoito tai koulut ja mitä muita etuja asukkaat saavat muuttaessaan sinne.
Esittele alueen tapahtumia. Mikä on paikkakunnan kuuluisin tapahtuma ja onko kunta profiloitunut johonkin erityiseen teemaan.
Hirvensalmi on hyvän mielen paikka asua.
Kerro mitä palveluja kunnasta löytyy.
Kerro mitkä asiat kunnassa ovat huonosti tai kehnosti. Ole rehellinen, se lisää uskottavuutta. Esim. “Terveydenhuolto tökkii välillä ja kunnasta puuttuvat julkiset tilat kuten kirjasto, mutta nämä epäkohdat aiotaan korjata lähitulevaisuudessa.”
Terveydenhuolto ei ole kovin tasalaatuista, joten hoidon saanti ja taso saattaa vaihdella.
Kerro miten kuntaa tulisi kehittää tulevaisuudessa, mitä kunnan tulisi kehittää. Miten kunnan asukkaat kehittäisivät kuntaa. Mitä palveluja he toivoisivat lisää, mitä voisi parantaa. Ota mukaan kunnanpäättäjät. Mitkä asiat vaikuttavat ihmisten viihtymiseen kunnassa. Kirjoita myös muista kuin positiivisista asioista ja tuo esille myös kuntalaisten näkökulmia asioihin. Kunnan esittelyä voi pitää kunnan esittelynä tai kunnan asukkaana voit esitellä paikkakuntaa myös negatiivisemmastakin näkökulmasta, kuten missä on parannettavaa ja missä ei, mihin olisi hyvä panostaa jne. Kirjoita siitä millainen kunta on sinulle, mikä on sinun mielipiteesi paikasta. Käytä esimerkkejä. Älä mainitse liikaa faktoja tai numeroita, mutta muista mainita kunnan tarjoamat tärkeimmät palvelut. Yritä houkutella asukkaita ja kirjoita se tyylillä, josta paistaa, että paikkakuntalaiset haluavat muuttaa sinne. Älä kuitenkaan mainitse negatiivisista asioista kuten esimerkiksi kunnan velkaantuneisuudesta ja suurista menoista, koska niistä ei saa hyvää mainosta ja ne eivät houkuttele muuttamaan. Mieti myös missä asioissa Hirvensalmi eroaa edukseen muista paikkakunnista? Kerro kunnan hyvistä puolista.
Haapamäki
Haapamäki
Kinnula
Kinnula
Kinnulan kunta sijaitsee Keski-Suomessa Keski-Suomen läänin itäisimmässä kunnassa ja on tunnettu kunnan runsaista vesistöistä, metsistä ja pelloista. Kunnassa sijaitsee kaksi suurta järveä, eli Pääjärvi ja Kolimajärvi, sekä myös kunnan alueen halkaiseva Kivijärvi. Lisäksi kunnan alueelta löytyy pieniä ja erikokoisia järviä.
Kunnan pinta-alasta suurin osa on metsää. Kunnan alueella on myös peltoviljelmiä sekä luonnon viljelmiä, eli kunnan alueelta löytyy luonnonmarjojen sekä sienien keräämistä.
Hirvensalmella asuu noin 4000 henkilöä ja se on väkiluvultaan Etelä-savon kuudenneksi suurin kunta. Hirvensalmi on hyvä kunta asua ja elää, siellä on rauhallista sekä turvallista elää. Kunnassa asuu ystävällisiä ja mukavia ihmisiä, jotka toivottavat kaikki tervetulleeksi tutustumaan kuntaan. Kunnassa on myös hyvät terveyspalvelut, joiden saatavuus on taattu.
Hirvensalmi on rauhallinen, mukava sekä kaunis paikka, joka soveltuu erinomaisesti niin lapsiperheille kuin myös vanhuksille, sillä siellä on kaikki lähellä. Siellä on erinomaiset koulutuspalvelut, joissa on hyvä opetus. Siellä on myös monipuoliset vapaa-ajan palvelut, joten kaikki viihtyvät. Siellä voi harrastaa vaikka mitä kuten jääkiekkoa, ratsastusta, sählyä ja muuta. Hirvensalmi tarjoaa jokaiselle jotakin, siellä voi myös halutessaan viettää vaikka mökkilomaa.
Hirvensalmelle voi muuttaa koska siellä on hyvät liikenneyhteydet, myös kulkuyhteydet ovat hyvät Mikkeliin, jos sieltä vaikka käy töissä Mikkelissä, tai siellä on sukulaisia, ystäviä tai tuttuja, sinne pääsee helposti linja-autolla, joten se on hyvä paikka muuttaa.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Hirvensalmi

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Hirvensalmi

19430 Pertunmaa Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hartosenpää - 19430 Pertunmaa KeskusKirkonkylä
Iivarinpohjantie 84 - 84 19430 Pertunmaa KeskusKirkonkylä
Uutelantie 1033 - 577 19430 Pertunmaa KeskusKirkonkylä

Hirvensalmi

19480 Hartosenpää

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Jussilan Metsätie 210 - 210 19480 HartosenpääKirkonkylä
Noitintie - 369 19480 HartosenpääKirkonkylä
Porttilantie 70 - 70 19480 HartosenpääKirkonkylä

Hirvensalmi

19670 Mieskonmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hirvenlahdentie - 937 19670 MieskonmäkiKirkonkylä
Mutinlahti - 19670 MieskonmäkiKirkonkylä
Reivilä - 19670 MieskonmäkiKirkonkylä
Roukejärventie 34 - 97 19670 MieskonmäkiKirkonkylä
Uitonniementie 195 - 195 19670 MieskonmäkiKirkonkylä

Hirvensalmi

50100 Mikkeli Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Puulavesi Heikinsaari - 50100 Mikkeli KeskusKirkonkylä
Vanhamäki - 50100 Mikkeli KeskusKirkonkylä
Vanhamäki Reposaari - 50100 Mikkeli KeskusKirkonkylä
Vanhamäki Vääräsaari - 50100 Mikkeli KeskusKirkonkylä

Hirvensalmi

50170 Peitsari

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kekkolanniementie - 35 i 50170 PeitsariKirkonkylä

Hirvensalmi

50670 Otava

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hasantie - 36 50670 OtavaKirkonkylä
Haukilammentie 13 - 7 50670 OtavaKirkonkylä
Karkakalliontie 110 - 110 50670 OtavaKirkonkylä
Karkalliontie - 98 50670 OtavaKirkonkylä
Kaura-Ahontie 11 - 2 50670 OtavaKirkonkylä
Lahtelantie 152 - 4 50670 OtavaKirkonkylä
Leinosentie 16 - 16 50670 OtavaKirkonkylä
Metjotanniementie - 99 50670 Otava
Metjotanniementie (Kolmitölppä) 168c - 168g 50670 OtavaKirkonkylä
Metjotanniementie (Rantasaari) 27d - 27d 50670 OtavaKirkonkylä
Metjotanniementie 164 Kolmitölppä - 50670 OtavaKirkonkylä
Metjotanniementie 166 Metsosaaret - 50670 Otava
Metjotanniementie 168h Huvilasaari - 50670 OtavaKirkonkylä
Metjotanniementie 27A, Rantasaari - 50670 OtavaKirkonkylä
Metjotanniementie 27B, Rantasaari - 50670 OtavaKirkonkylä
Metjotanniementie, 27C, Rantasaari - 50670 OtavaKirkonkylä
Metjotanniementie, 27D, Rantasaari - 50670 Otava
Metjotantiementie 182 - 182 50670 OtavaKirkonkylä
Metsosaaret/Metjotanniementie 166 - 166 50670 OtavaKirkonkylä
Pääskyniemi - 50670 OtavaKirkonkylä
Pääskynniementie - 50670 OtavaKirkonkylä
Pääskynniemi - 50670 OtavaKirkonkylä
Saikkolantie - 59d 50670 OtavaKirkonkylä
Savisalonsaari - 50670 OtavaKirkonkylä
Taipale - 50670 OtavaKirkonkylä
Taipaleentie 54J Pieni Häähkiäinen - 50670 OtavaKirkonkylä
Vilkonpääntie 138f Iso-Häähkiäinen - 50670 OtavaKirkonkylä
Ässämäentie 13 - 146 50670 OtavaKirkonkylä

Hirvensalmi

50770 Korpikoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kekkolanniementie (Pääskynsaari) 35 - 35 50770 KorpikoskiKirkonkylä
Kekkolanniementie 30c Pääskynsaari - 50770 KorpikoskiKirkonkylä
Kekkolanniementie 35I Pääskynsaari - 50770 KorpikoskiKirkonkylä
Kekkolanniementie 35c Sammakkosaari - 50770 KorpikoskiKirkonkylä
Kekkolanniementie 35l Pääskynsaari - 50770 KorpikoskiKirkonkylä
Komppa - 50770 KorpikoskiKirkonkylä

Hirvensalmi

51130 Vanhamäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Heikinsaari - 51130 VanhamäkiKirkonkylä
Honkasaari - 51130 VanhamäkiKirkonkylä
Jaakonsaari - 51130 VanhamäkiKirkonkylä
Kiekinniementie (Jaakonsaari) 10b - 10b 51130 VanhamäkiKirkonkylä
Kiekinniementie (Soisalo) 10d - 10d 51130 VanhamäkiKirkonkylä
Kiekinniementie 10 A Jaakonsaari - 51130 VanhamäkiKirkonkylä
Kiekinniementie 10 B Jaakonsaari - 51130 VanhamäkiKirkonkylä
Kuivasaari - 51130 VanhamäkiKirkonkylä
Kuivasalmi - 51130 VanhamäkiKirkonkylä
Niementie - 98 51130 VanhamäkiKirkonkylä
Ristiharju - 51130 VanhamäkiKirkonkylä
Soisalo - 51130 VanhamäkiKirkonkylä
Vääräsaari - 51130 VanhamäkiKirkonkylä

Hirvensalmi

51200 Kangasniemi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ihotunsaari - 51200 Kangasniemi KeskusKirkonkylä

Hirvensalmi

51310 Levä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Piipantie - 622a pu 51310 LeväKirkonkylä
Piipantie (Puulasalo) 622s - 622t 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie 545a - 575l pu 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie 575L Puulasalo - 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie 575b Puulasalo - 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie 575c Puulasalo - 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie 575d Telkonsaari - 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie 575f Telkonsaari - 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie 575g Telkonsaari - 51310 Levä
Puulansalmentie 575h Telkonsaari - 51310 Levä
Puulansalmentie 575i Puulasalo - 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie 575j Telkonsaari - 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie 575k Puulasalo - 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie 575m Puulasalo - 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie 575o Honkasaari - 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie 575p Honkasaari - 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmentie/ Puulasalo 575n - 575n 51310 LeväKirkonkylä
Puulansalmi - 51310 LeväKirkonkylä
Puulasalmentie 536 - 536 51310 LeväKirkonkylä
Puulasalo/Piipantie 622b - 622b 51310 LeväKirkonkylä
Telkonsaari - 51310 LeväKirkonkylä

Hirvensalmi

52150 Hauhala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Parkkola - 52150 HauhalaKirkonkylä

Hirvensalmi

52510 Hietanen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahvenistontie 1 - 70 52510 HietanenKirkonkylä
Anteruksentie 136 - 74b 52510 HietanenKirkonkylä
Anttosentie 113 - 98 52510 HietanenKirkonkylä
Erkintie 14 - 50 52510 HietanenKirkonkylä
HURUKSENTIE 41 - 41 52510 HietanenKirkonkylä
Harjakankaantie - 2 52510 HietanenKirkonkylä
Harjunlahdentie 31 - 63 52510 HietanenKirkonkylä
Herranpellontie 19 - 19 52510 Hietanen
Hiekkarannantie 63 - 63 52510 HietanenKirkonkylä
Hietasentie 188 - 291 52510 HietanenKirkonkylä
Hintikanjoentie 121 - 182 52510 HietanenKirkonkylä
Hintikantie 163a - 5 52510 HietanenKirkonkylä
Huoterintie 64 - 64 52510 HietanenKirkonkylä
Huruksentie - 89 52510 HietanenKirkonkylä
Huruslammentie - 3 52510 HietanenKirkonkylä
Jokimäentie 107 - 31 52510 HietanenKirkonkylä
Jokimäki - 52510 HietanenKirkonkylä
Kaihlasentie 40a - 73 52510 Hietanen
Kaltontie 115 - 115 52510 Hietanen
Kilkinsaarentie - 550 52510 HietanenKirkonkylä
Kilkintie Pitsilä - 52510 HietanenKirkonkylä
Kilkla - 52510 HietanenKirkonkylä
Kiukuntie 11 - 78 52510 HietanenKirkonkylä
Kiviluhtantie 105 - 99 52510 HietanenKirkonkylä
Kolehmaisentie 80 - 80 52510 HietanenKirkonkylä
Kompanmökkitie 40 - 40 52510 HietanenKirkonkylä
Kompantie 15 - 15 52510 HietanenKirkonkylä
Kuppilavuorentie 151 - 151 52510 HietanenKirkonkylä
Kurenniementie - 99 52510 HietanenKirkonkylä
Lahdentie 2895 - 2895 52510 Hietanen
Lahnaniementie 135 - 93 52510 HietanenKirkonkylä
Lahnaniemi - 52510 HietanenKirkonkylä
Lampeintie 10 - 98 52510 HietanenKirkonkylä
Lautharjuntie 27 - 45 52510 HietanenKirkonkylä
Lelkola - 52510 HietanenKirkonkylä
Lelkolantie 116 - 672 52510 HietanenKirkonkylä
Liito-oravantie 2 - 2 52510 HietanenKirkonkylä
Maukkarintie - 22 52510 HietanenKirkonkylä
Merrasmäentie - 934 52510 HietanenKirkonkylä
Merrasmäki - 52510 HietanenKirkonkylä
Metsä-Hatisentie 37a - 37a 52510 HietanenKirkonkylä
Metsä-Rossilantie - 99 52510 HietanenKirkonkylä
Metsä-rossilantie 79a - 79a 52510 HietanenKirkonkylä
Metsähatisentie - 90b 52510 HietanenKirkonkylä
Metsäpirtinpolku 80 - 80 52510 HietanenKirkonkylä
Metsärossilantie 79b - 99 52510 HietanenKirkonkylä
Monikkala - 52510 HietanenKirkonkylä
Monikkala Uutela - 52510 HietanenKirkonkylä
Monikkalantie 105 - 81 52510 HietanenKirkonkylä
Monikkalantien 213 - 213 52510 HietanenKirkonkylä
Pesuntie - 94 52510 HietanenKirkonkylä
Pitsiläntie 45 - 72 52510 HietanenKirkonkylä
Purumäentie 101 - 83 52510 HietanenKirkonkylä
Pynnöläntie 134 - 5 52510 HietanenKirkonkylä
Rauhalantie 150 - 371 52510 HietanenKirkonkylä
Rossilanrantatie 57a Jänissaari - 52510 HietanenKirkonkylä
Rossilanrantatie 57c Haapasaari - 52510 HietanenKirkonkylä
Ryökäsniementie 188 - 381b 52510 HietanenKirkonkylä
Ryökäsniementie 389 Yrninsaaret - 52510 HietanenKirkonkylä
Ryökäsniementie Yrninsaari 389 - 389 52510 HietanenKirkonkylä
Sahijoentie 106 - 106 52510 HietanenKirkonkylä
Saikkola - 52510 HietanenKirkonkylä
Saikkolantie 43 Kaakkolampi - 52510 HietanenKirkonkylä
Sampantie - 76 52510 HietanenKirkonkylä
Savikankaantie 109 - 123 52510 HietanenKirkonkylä
Selkäsaarentie 103 - 45 52510 HietanenKirkonkylä
Selkäsaarentie (Mökäre) 97a - 97d 52510 HietanenKirkonkylä
Siekkelintie 27a - 58 52510 HietanenKirkonkylä
Sylvesterintie 52 - 52 52510 HietanenKirkonkylä
Säiniö - 52510 HietanenKirkonkylä
Säiniölammentie 135 - 258 52510 HietanenKirkonkylä
Säiniönlammentie 232 - 232 52510 HietanenKirkonkylä
Säiniöntie 124 - 96 52510 HietanenKirkonkylä
Talvirannantie 96 - 96 52510 HietanenKirkonkylä
Tammitie 16 - 5 52510 HietanenKirkonkylä
Tiilikaisentie 24 - 60 52510 HietanenKirkonkylä
Touhuntie 120 - 120 52510 HietanenKirkonkylä
Turkintie 71 - 83 52510 HietanenKirkonkylä
Tyrnintie 126 - 94 52510 HietanenKirkonkylä
Uusi-Kompantie 11 - 95 52510 HietanenKirkonkylä
Uutela - 52510 HietanenKirkonkylä
Vanha Lahdentie - 39 52510 HietanenKirkonkylä
Vehkolammintie 130 - 91 52510 HietanenKirkonkylä
Vitikaintie 4 - 4 52510 HietanenKirkonkylä
Vitikantie 27 - 4 52510 HietanenKirkonkylä
Yrjöläntie 58 - 58 52510 HietanenKirkonkylä
Örkönmäentie 45 - 54 52510 HietanenKirkonkylä

Hirvensalmi

52520 Syväsmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hiirolantie 15 - 15 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Hirvijärventie 110a - 86 52520 Syväsmäki
Hirvimäentie - 84 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Huutoniementie - 95 52520 Syväsmäki
Huutoniementie 90 Kurikkaniemi - 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Kieluvaisentie 100 - 38 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Kirjala - 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Kirjalantie 66 - 7 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Koivukalliontie 14 - 4 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Kotarannantie - 22 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Kotarannantie 127a Rätikönsaaret - 52520 Syväsmäki
Kotarannantie 127b Rätikönsaaret - 52520 Syväsmäki
Kotarannantie 127c Rätikönsaaret - 52520 Syväsmäki
Kotarannantie 127d Rätikönsaaret - 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Kotarannantie 127e Rätikönsaaret - 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Kotkattie 110a - 8 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Kotkatvesi - 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Kuorressyväntie 46 - 85 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Kuorresyväntie 58a - 85 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Kupparlahdentie 35a - 92 52520 Syväsmäki
Lahtela - 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Letrunkyläntie - 70 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Letrunkyläntie 300d Kieluvainen - 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Letruntie 11 - 42 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Levälahdentie - 99 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Louhiniementie 26 - 46 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Myllyojantie 31 - 52 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Niemi-Ryngäntie 28 - 96 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Otavantie - 994 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Parkonrannantie 15 - 39 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Pitkälammentie 10a - 55 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Pitkälammintie 10a - 10a 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Pursialantie 7 - 8 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Rantaniementie 31 - 62 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Rauduntie 86a - 97 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Reiviläntie 54 - 54 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Sarkasentie 23 - 23 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Silkoniementie 119 - 61 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Silkonniementie (Rätikön saaret) 119 - 119 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Sorsalahti - 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Sydänmaantie - 93 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Sydänmaantie 124 Sorsalampi - 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Sydänmaantie 146 Riutanniemi - 52520 Syväsmäki
Sydänmaantiee 109 - 109 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Syväsmäentie - 83 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Syväsmäentie 389b Kieluvainen - 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Syväsmäki - 52520 SyväsmäkiKirkonkylä
Väinöläntie 94 - 94 52520 SyväsmäkiKirkonkylä

Hirvensalmi

52550 Hirvensalmi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Aatontie 12 - 12 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Aholantie 18 - 25 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Aittoniementie - 80 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Aittorannantie - 58f 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Aittorannantie (Iso-Kuikko) 58b - 58b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Aittorannantie (Petäjäsaari) 58k - 58k 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Aittorannantie 58F Riuttasaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Aittorannantie 58G Petkelesaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Allinkuja 1 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Antintie 11 - 190 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Apajalahdentie - 85b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Autiomäentie 29 - 37 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Autiomäentie 47A Pitkäsaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Autiomäentie 47B Pitkäsaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Autiomäentie 47C Kummelisaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Eskolantie - 59 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Eskolantie (Mökäräsaari) 154b - 154b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Eskolantie 154 H Pieni-Mökärä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Eskolantie 154a Mökäräsaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Eskolantie 154b Mökäräsaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Eteläkyläntie - 56 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Etelälahdentie 19a - 19b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Etniementie 139 - 139 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Etuniemenkuja 2 - 2 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Etuniementie - 96b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Etunimentie 101 - 101 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Haapaniementie - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Haapasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Haapavalkamantie - 88 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Haapavalkamatie 88 - 88 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Haaralantie 11 - 49 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Haikonmuuri Itätalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hakatie 11 - 8 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hakniementie 32a - 34b 52550 Hirvensalmi Keskus
Hakniementie 20 Lammistienlampi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hakniementie Lammistienlampi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Halkorannankuja 1 - 8 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hannolanniementie 100 - 100 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Harjuniementie 112 - 73 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Harjunniementie 110 - 89 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hartosenpääntie - 89 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Haukonmäentie 14 - 36 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Haukonmäki - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Haukonsalmentie 15 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Havula - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Heikinniementie 3a - 7 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Heinikka - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Heinikka Ppa 1 - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Heinälammentie 210 - 210 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Heinämäentie 156 - 82 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hekinniementie 9 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Herkkutie 18 - 18 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Herraniementie 22 - 30 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hevosportintie 241 - 77 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hiekkaniementie 100 - 4 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hiekkaniementie 209 Rantolahti - 52550 Hirvensalmi Keskus
Hietapuruntie 34 - 54 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hirvenlahti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hirvensalmentie - 8d 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hokansalmentie 164 - 71b 52550 Hirvensalmi Keskus
Hokansalmentie 164a Torninniemi - 52550 Hirvensalmi Keskus
Hokansalmentie 164b Sainniemi - 52550 Hirvensalmi Keskus
Honkasalmentie 164f - 71b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Honkniementie 16a - 37 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Honkniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hovintie 3 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hurrila - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Huuhanahontie 161 - 161 52550 Hirvensalmi Keskus
Huutokalliontie - 79d 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Huvilatie 1 - 6 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Häikkä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hämeenmäentie - 998 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hämeenmäki Kalhonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hämeenmäki Kohosaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Hääkiäisensaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
ISO-RIPATINTIE 83a - 83a 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Iikansaari - 67d 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Iivarinlahdentie 25 - 89 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ilokallioniementie 80a - 80a 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ilokallionniementie 41a - 83b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Iso-Häähkiäinen/Vilkonpääntie 138r - 138r 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Iso-Kuikkasaari/Aittorannantie 58c - 58c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Iso-Mykärö Vahvaselkä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Iso-Ripatintie 117 - 96 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Iso-Ripatintie (Sätkysaari) 83d - 83d 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Iso-Ripatti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Itäkaari 12 - 8 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Itäpellontie 17a - 41 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Itäraitti 1 - 3 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Itätie 22 - 8 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Jokelantie 151 - 89d 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Jokikankaantie - 63 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Jokisillantie 16 a - 54b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Joutoniementie - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Junnankuja 11 - 50 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Jussilanmetsätie 200 - 210 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Juusantie - 87 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Jänisniementie 130a - 200 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
KIlkintie 480 - 480 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kaijanniementie 105 - 77c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kaijanniementie 231 Kaijanniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kalhosaari Hämeenmäki - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kalkkerovuorentie - 188 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kalkkerovuorentie (Jänissaari) 141k - 141k 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kalkkerovuorentie (Kalhosaari) 141e - 141e 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kalkkerovuorentie 141g Kohosaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kalkkerovuorentie 141j Kohosaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kangaslahdentie 16 - 23 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kangassaari/Kilkintie 214k - 214k 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kangastie - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kankurintie 39 - 47 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kapealahdentie 13 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kappakalliontie 26 - 55 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Karhulantie 130 - 47 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Karsikkaniementie 143 - 56 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kaskelantie 69a - 97 52550 Hirvensalmi Keskus
Kaskelantie (Vanhasaari) 1a - 1b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Katosniementie - 291 52550 Hirvensalmi Keskus
Kaukolantie 40 - 40 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kaukolantie 48 Mäntykaarteenlahti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Keiturintie 143 e - 71 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kekkolanniementie 35d Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kekkolanniementie 35e Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kekkolanniementie 35f Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kekkolanniementie 35g Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kekkolanniementie 35h Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kekkolanniementie 35i Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kekkolanniementie 35j Pääskynniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kekkolanniementie 35k Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kekkolanniementie 35m Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kekkolanniementie 35n Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kellarilahdentie 12 - 94 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kellokalliontie 102 - 76 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Keskustie 1 - 8 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kesälahdentie 34 - 85 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kiekinmäentie 111 - 45 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kiekinniementie 10 - 30 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kiekinniementie (Vääräsaari) 10c - 10c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kiikunsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkinite - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkinkylä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkinmäentie - 9b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkinmäentie 231b Läskisensaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkintie - 978 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkintie (Häyrysensaari) 792b - 886a 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkintie 214a Selkäsaaret - 52550 Hirvensalmi Keskus
Kilkintie 214b Selkäsaaret - 52550 Hirvensalmi Keskus
Kilkintie 214c Kangassaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkintie 214d Kangassaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Kilkintie 214e Kangassaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkintie 214f Kangassaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkintie 214g Kangassaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkintie 214h Naurissaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkintie 214j Naurissaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Kilkintie 214l Naurissaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkintie 792b Höyrysensaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkintie 792c Häyrysensaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkintie 792d Häyrysensaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kilkki - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kirkkotie 13 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kirkonkylä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kirmaistentie 134 - 76 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kirmaistentie (Pitkäsaari) 48a - 48a 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kirmaistentie 48A Pitkäsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kirmaistentie 50 Keltiäissaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kisatie 3 - 3 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kissakoski - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kissakoski Havula - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kivikontie - 96 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kivikontie 64C Saunasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kivirannantie 109a - 44 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kivirannantie 124a Huuttanasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kivirannantie 124b Huuttanasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kk - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Koirasalmentie 57 - 57 52550 Hirvensalmi Keskus
Koitterontie 151 - 51 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Koivuniementie 10 - 39 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Koivutie 1 - 7f 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Konnola - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kortteentie - 361b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kortteentie 363 Saunasaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Koskivuorenmajantie 27 - 28 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Koskivuorentie - 3 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotalahti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotarannantie 127 G Rätikönsaa - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotarannantie 127f Rätikönsaaret - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotkatsalontie 35 a - 36d kot 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotkatsalontie (Kotkatsalonsaari) 36c - 36c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotkatsalontie 35a Kotkatsalonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotkatsalontie 35c Kotkatsalonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotkatsalontie 36a Kotkatsalonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotkatsalontie 36b Kotkatsalonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotkatsalontie 36c Kotkatsalonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotkatsalontie 36d Kotkatsalonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotkatsalontie 36e Kotkatsalonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kotkatsalontie 36f Kotkatsalonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Koulutie 1 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kuikontie - 80 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kuitula - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kuitulantie 550C Raatosaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kuivalahdentie 29 - 63 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kuivaniementie 105 - 99 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kulamentintie - 96 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kulamentti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kulmalantie 14 - 80 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kuoppalantie - 98 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kureniementie - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kurkilahdentie 33 - 38 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kurkiniementie 39 - 70 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kustanniementie 22 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kytöniementie 25 - 74 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kytöniementie 27 Jänissaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kähräntie 109 - 85 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kämpinmäentie 145a - 300 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kämpinmäentie (Mustasaari) 205c - 205c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kämpinmäentie 205b Mustasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Kämpinmäentie 205c Mustasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Käräjäniementie 45 - 69 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Köyhäniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Köyhänsaarentie 87 - 87 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Köyhäsaarentie 108a - 87 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Laajalahdentie 18 - 34 52550 Hirvensalmi Keskus
Lamminmäentie 2 - 54 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lamminsalmentie 112 - 140 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lampuulahdentie 131 - 131 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lapuulahti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lassinniementie - 96 52550 Hirvensalmi Keskus
Launontie 110 - 78c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lauttatie 165 - 27 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lauttatie (Pauninsaari) 168a - 168b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lehtoniementie - 91 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Leiriniementie 109 - 73 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Leppärannantie 55 - 83 52550 Hirvensalmi Keskus
Leukoinniementie 146a - 208 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Leväntie 120 - 86 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Leväntie (Poikkivedensaari) 265b - 265b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Leväntie 265b Poikkivedensaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Liittiölä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Liukonlahdentie 101c - 97 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Liukonlahdentie (Iso Pihlajasaari) 95a - 95c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Liukonlahdentie 101a Iso Pihlajasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Liuroniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lokinkari/Uskostenlahdentie 115b - 115b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lomantie 11 - 23 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Luhangontie 12a - 48 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lutakontie - 96 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lutakontie (Soisalo) 103h - 207f 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lutakontie 103G Pohjoinen Selkäsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lutakontie 103a Iso Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lutakontie 103b Iso Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lutakontie 103c Iso Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Lutakontie 103d Iso Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi Keskus
Lutakontie 103e Iso Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi Keskus
Lypsyrannantie 65a - 85 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Länsiraitti 1 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Länsirannantie 24 - 59 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mainiementie (Takomasaaret) 1019b - 1019b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mainiementie 1013K Puulasalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mainiementie 1013M Koveronsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mainiementie 1013N Puulasalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mainiementie 1013O Puulasalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mainiementie 1014E Pienet Honkasaaret - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mainiementie 1014K Puulasalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mainiementie 1017L Koveronsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mainiementie 1021P Kuivasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mainiementie 1021R, Kuivasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie - 61 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie (Mökäräsaari) 196a - 196a 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie (Partinsaari) 197j - 197j 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 196b Hoikkasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 196c Luotosaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 196e Nipulisaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Malvaniementie 196f Nipulisaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 196g Nipulisaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Malvaniementie 196i Partinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 197a Herrasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 197b Mielevänsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 197c Mielevänsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 197d Mielevänsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 197e Niittysaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 197f Niittysaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 197h Iikansaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Malvaniementie 197j Partinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 197k Partinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniementie 197l Partinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Malvaniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Marjoniementie 36 - 44 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Metelintie - 50 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Metelintie 250b Nutsaksaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Metjotanniementie (Nujulansaari) 168b - 168b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Metjotanniementie 1 Retsinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Metjotanniementie 168a Mökäräsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Metjotanniementie 168b Nujulansaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Metjotanniementie 168i Nujulansaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Metjotanniementie Nujulansaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Metjotanniementie Retsinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Metsälammentie 12a - 6 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Metsäläntie 32 - 88 52550 Hirvensalmi Keskus
Metsäpirtintie - 87 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Metsärossilantietie 93 - 93 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mielevänsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mielevänsaari/ Malvaniementie 197d - 197d 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mieskonmäki - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Monninmäentie 173 - 91 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mustasaari Hämeenmäki - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Myllylahdentie 22 - 37 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Myllylammentie 17 - 67 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Myllytie 46 - 85 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mäentalontie 117 - 117 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mäkeläntie 131 - 131 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mäkitie 52 - 52 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mäntykuja 1 - 4 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mäntyniementie - 770 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Mäntyrannantie 107 - 64 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Möhkösenkuja 1 - 3 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Möhkösenpolku 12a - 8 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Möhkösentie 15 - 79 52550 Hirvensalmi Keskus
NIEMELÄNTIE 258c - 258c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Naskalniementie 111 - 111 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Naskalniementie 115 Naskalniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Naurissaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Neulaniementie 31 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie - 84c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie (Honkasaari) 284z - 284z 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie (Mustasaari) 131b - 131b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie (Pauninsaari) 288a - 288d 52550 Hirvensalmi Keskus
Niemeläntie (Puukonsaari) 284c - 286e 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie (Suuri Selkäsaari) 290e - 290e 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 131a Mustasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 131c Mustasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 132 Suonsalmi - 52550 Hirvensalmi Keskus
Niemeläntie 284 U Puukonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 284h Puukonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 284m Puukonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 286d Puukonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 286i Puukonsaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Niemeläntie 286k Puukonsaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Niemeläntie 286n Puukonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 288a Pauninsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 288b Pauninsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 288c Pauninsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 288d Pauninsaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Niemeläntie 290e Suuri Selkäsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 360b Haapasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niementie 140a Kumpusensaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niementie 140b Kumpusensaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Niementie 140c Kumpusensaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Nipputie 102 - 78 52550 Hirvensalmi Keskus
Niukkalantie 13 - 30 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Nurmisenlahdentie 39a - 55 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Nuutinniementie - 7 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Nuutinniementie 217 Maukkarinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Näkemistöntie - 49c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Oikotie 1 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ojalantie 11 - 90 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Olavintie 44 - 72 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ollantie 142 - 8 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ollantie 450a Pieni Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ollantie 450b Pieni Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi Keskus
Ollantie 450c Pieni Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ollantie 450d Pieni Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ollantie 450e Pieni Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi Keskus
Ollantie 450f Pieni Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Otavansaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Otsolantie 24 - 34 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ottolantie 1 - 99 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Paapasentie 396 - 396 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Paappasentie - 94 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Paappasentie 264 Katossaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Paappsentie 286 - 286 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Paavola - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Paavolantie 23 - 90 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Painiementie - 99 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pajutie 1 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Palmuranannantie 169a la - 169a la 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Palmurannantie - 66b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Palmurannantie (Korkeasaari) 169h - 169i 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Palmurannantie 169c Lamposaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pannilantie 165 - 273 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Panninsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pannintie 4 - 7 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pannintie 4b Iso Pihlajasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Papintie 1 - 6 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Paratiisitie 53 - 60 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Partalantie 114a - 134 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Patamantie 50 - 88 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Patamantie 77 Vanhosalmi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pauninniementie 43a - 88 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pauninniementie (Iikansaari) 67c - 67d 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pauninniementie 67 Iikansaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pauninniementie 67 Likansaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pauninniementie Iikansaari 67d - 67d 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehemäentie Pieni Selkäsaari 343 - 343 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehesaarentie 320a Panninsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehesaarentie 320b Panninsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehesaarentie 320e Panninsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehesaarentie 331a Pehesaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Pehesaarentie 331i Pehesaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehesaarentie 331l Pehesaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehesaarentie 331m Pehesaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehesaarentie 331n Pehesaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehesaarentie 331o Pehesaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehesaarentie 331s Pehesaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehesaarentie 331u Pehesaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehesaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pehtorintie 23 - 23 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pekkasentie 54 - 59 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pekonlahdentie 54 - 54 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Peltoniementie 12 - 43 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Penttiläntie 49 - 94 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Peräkankaantie 112 - 77 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Perämatintie 12 - 26 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Petterinpolku 1 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Petäjämäentie 102 - 60 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Peuralahdentie - 64 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pieni Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Piensilta - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pihlajakiventie 25 - 25 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pihlajalahdentie 100 - 100 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Piilintie 20 - 75 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pilkkalantie 110 - 60d 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pilkkalantie 60A Telkonniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pilkkalantie 60B Telkonniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pillinkuja - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pirkonportintie 23 - 23 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pitkälahdentie 28 - 92 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pitkäniementie 120a - 55 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pitäjäntie 2 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pohoskyläntie - 97 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pohoskyläntie 112a Ilveslahti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pohoskyläntie 227a Tulppasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pohoskyläntie 227d Tupasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pohoskyläntie 242 Piilosaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Ppa 1 - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ppa 1 Heinikka - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ppa 1 Heinikko - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ppa 1 Hämeenmäki - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ppa 1 Parkkola - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ppa 1 Pekkanen - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ppa 1 Peurarasti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ppa 1 Ripatti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ppa 1 Suonsalmi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Purnusaarentie 50 - 88 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Purutie 10 - 6 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Puukkolantie 66 - 73 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Puukonsaarentie 176 - 409 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Puukonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Puukonsaari Pauninlahti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Puulasalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Päistäreentie 106a - 200 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Päivärannantie 22 - 42 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Päivärinnantie - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pääskyniementie 10d Retsinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pöyry - 1 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pöyry Meteli - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pöyry Varasniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pöyrynkuja 1 - 7 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Pöyrynkylä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Raatikanniementie 3a - 7 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Raatikanniementie 68 Arpiansaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Raatikanniementie 70 Palosaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Raatikanniementie 96 Raatikanniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Raatikanniementie 97 Raatikanniemi - 52550 Hirvensalmi Keskus
Rahikkalantie 108 - 92 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Raitalantie 64 - 64 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rajaniementie 10 - 5b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rajarannantie 1 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rantakankaantie 135 - 99b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rantakankaantie (Sammakkosaari) 99c - 99c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rantalantie 113a - 99 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rantapellontie - 62 52550 Hirvensalmi Keskus
Rantaraitti 1 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rantatie - 8 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rapasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rauhaniementie 122 Uitinniemensalmi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rehniö - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rehniöntie 132 - 709c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rehniöntie 615 Kilisaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Reijonniementie 112 - 88b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Repolantie 131 - 79 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Riekinrannantie 2a - 6 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Riihiahontie 105 - 51 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Riihiahontie 125 Pieni-Pälli - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Riihimäentie 153 - 85 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rimpantie 17 - 43 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ripatinlinja - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ripatintie - 933 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ripatti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ristolantie 19 - 19 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Riuttasensaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rivitie 1 - 7 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rokkasenlahdentie 13 - 49 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Rossilanrantatie (Haapasaari) 57b - 57b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ruhalantie - 80b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ruokolahdentie 102 - 92 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ruokoniementie (Kalhosaari) 252d - 252d 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ruutuniementie 43 - 60 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ryökkääntie - 8 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ryökäsniementie Vuohisaari 371d - 371d 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Räätälintie Lokkasaari 49a - 49a 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Saarensalmentie 27 - 87b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Saarensalmentie (Anttilansaari) 92 - 92 52550 Hirvensalmi Keskus
Sahinojantie 26 - 80 52550 Hirvensalmi Keskus
Salkoniementie 116a - 165 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Sammakkolahti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Sarviniementie 34 - 60 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Saunasaarentie 21 - 90 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Saunasaarentie (Saunasaari) 52 - 52 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Saunasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Saunasaari Kortteentie 361b - 361b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Saviniementie 978a - 978c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Savisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Savisalon Saari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Savonseutu - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Savuniementie 44a - 93 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Seppäläntie 181 - 97 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Siikalahdentie 119 - 119 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Siiskontie 141 - 167 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Sivutie 16 - 28 52550 Hirvensalmi Keskus
Soikanlahdentie - 9b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Soikastintie 16 - 85 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Soitontie - 72 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Soppelantie 170 - 30 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Suonsalmentie 13a - 49 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Suonsalmi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Suonsalmi Kuivasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Suonteejärvi Iso-Mykälö - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Suopellontie 45 - 73 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Suosaari / Uskostenlahdentie 114h - 114h 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Suottalantie 1 - 52 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Suurenniementie 157a - 255 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Suurenniementie 245a Suuriniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Sysmälänniementie 1 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Sysmäläntie 1 - 5 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Syvähiekantie 59 - 64 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Syvälahdentie - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Syvälahdentie (Lehtisensaari) 238 - 238 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Syvälahdentie 242 Pukkisaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Säkkisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Säkkisalo Puronsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Särkilahdentie - 61 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Särkiniementie 1 - 67 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Taipaleentie - 54m 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Taipaleentie (Savisalo) 54a - 54m 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Taipaleentie 54B Savisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Taipaleentie 54C Savisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Taipaleentie 54D Savisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Taipaleentie 54E Savisaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Taipaleentie 54F Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Taipaleentie 54H Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Taipaleentie 54I Pieni Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi Keskus
Taipaleentie 54K Rätikönsaaret - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Taipaleentie 54c Savisalo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Takaniementie 12 - 88 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tartunniementie 111 - 51n 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tartunniementie (Vehkasaari) 51o - 51o 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tartunniementie 51I Vehkasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tarunniementie 192b - 192b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Teereläntie 33 - 35 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Telkonlahdentie 40 - 9 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tentunniementie 104 - 95 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tihulahdentie 19 - 30 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tihuniemen 73b - 73b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tihuniementie 108 - 97 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tornialantie 106 - 93 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Torppasaarentie 103 - 85 52550 Hirvensalmi Keskus
Tuhatkoskentie 13 - 80 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tuntematon 395 - 395 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tupasaarentie 131 - 82b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tupasaarentie 49a Tupasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tuustaipaleentie 869 - 870 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Tyyskäntie 102 - 98 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Töyryläntie 112 - 99 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uimalahdentie 153 - 65d 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ukkosenlahdentie 18a - 66 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ukonlammentie 39 - 5a 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ukonmäentie 3 - 6 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Urmaslahdentie - 78 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Urmasrinne 10 - 8 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie - 92b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie ( Iso-Mykärä) 114m - 114m 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 114a Petäjäsaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Uskostenlahdentie 114b Maitosaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 114c Talassaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 114d Petäjäsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 114f Kalhosaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 114g Petäjälahti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 114h Suosaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 114j Petäjäsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 114k Iso-Mykkyrä - 52550 Hirvensalmi Keskus
Uskostenlahdentie 114l Iso-Mykkyrä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 115a Onkisaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 115b Lokinkari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Uskostenlahdentie 115c Onkisaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 115d Iso-Mykkyrä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 115f Onkisaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 115g Onkisaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 115h Onkisaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uskostenlahdentie 91A Onkiniemi - 52550 Hirvensalmi Keskus
Uskostenlahdentie 93 Onkiniemi - 52550 Hirvensalmi Keskus
Uusi-Puruntie 70a - 77 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uusi-Puruntie 44 Purunlahti - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uusi-Puruntie 78 Kuikkasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Uutelankuja 3 - 3 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vahva-Matintie 114a - 39 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vahvamäentie - 974 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vahvamäki - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vahvamäki Tyynelä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vahvaselkä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vahvaseläntie 135 - 93 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vahvaseläntie 402 Mertasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Valkealammentie 101 - 87 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Valkealammentie 101 Itäniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Valkealammentie 60G Otavansaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Valkeisentie 48 - 78 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vanhamäentie - 1093 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vanhamäki/Heikinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vanharannantie 117 - 86 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vanhosalmentie 200a - 297 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vanhosalmentie 200 Vanhosalmi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vanhosalmentie 297 Vanhosalmi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Varasniementie 15 - 67 52550 Hirvensalmi Keskus
Varpula - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vasaralammentie 70 - 70 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vehkalammentie 113a - 120 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vehkalantie - 84b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vehkasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vehkasaari Väisälä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vehmaistenlahdentie 62 - 79 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Verkkokankaantie 52 - 62 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Viitasenniementie 21b - 21b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkko - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonharjun Murskaamo - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonharjuntie - 89 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpää - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 102 - 65c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 129a Kukkulasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 130d Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 131a Saunasaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 137b Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 137c Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 137d Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 137e Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 137f Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi Keskus
Vilkonpääntie 137g Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 137h Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi Keskus
Vilkonpääntie 137i Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi Keskus
Vilkonpääntie 137j Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 138 P Jänissaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 138G Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 138a Purnusaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 138b Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi Keskus
Vilkonpääntie 138d Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi Keskus
Vilkonpääntie 138e Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi Keskus
Vilkonpääntie 138h Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 138i Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 138j Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 138k Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 138l Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 138m Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 138n Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonpääntie 138o Pääskynsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vilkonrinteentie 11 - 7 52550 Hirvensalmi Keskus
Vilkonsaha - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vinnonniemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vinnontie 103a - 71 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vuorentie 14 - 8 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vuorsyväntie - 93b sät 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vuorsyväntie 165b Sätkysaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vuorsyväntie 165c Sätkysaari - 52550 Hirvensalmi Keskus
Vuorsyväntie 166 Vuorisyvänsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vuorsyväntie 167 Pieni-Seilo - 52550 Hirvensalmi Keskus
Vuorsyväntie 93a Sätkysaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vuorsyväntie 93b Sätkysaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälansaarentie 1744a - 1744a 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälä Iikonsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälä Pieni Mökärä - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie - 977c 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie (Iso-Häähkiäinen) 737d - 737g 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie (Varissaari) 1988e - 1998e 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 1988A Kelosaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 1988b Matinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 1988c Matinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 1988d Matinsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 2070a Niemelänsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 461b Salamalampi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 46a Salamalampi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 737a Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi Keskus
Väisälänsaarentie 737b Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 737c Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 737d Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 737e Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 737f Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 737g Iso-Häähkiäinen - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaarentie 904 Iikansaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaari - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Väisälänsaari Leponiemi - 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Vääräniementie 37 - 91 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Ylätuvantie 27a - 37a 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä
Yrttitie - 3b 52550 Hirvensalmi KeskusKirkonkylä

Hirvensalmi

52610 Tuukkalanlahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aittolahdentie - 57 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Aittolahti Keronniemi - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Hannolantie 15 - 15 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Heikkilä - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Hiekkaniemi - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Hiekkasaarentie 112 - 94 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Hietalahdentie 116 - 98 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Hietalahdentie 92B Kotkatselkä - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Honkasentie 19 - 85b 52610 Tuukkalanlahti
Hurrilantie 143 - 319 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Hämeenmäki - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Iikanmäentie 52 - 52 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Joutsantie - 996 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Juurikkalahdentie - 61 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Juurikkalahdentie 333 Varpaniemi - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Kalkkerontie 31 - 40c 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Kalkkerovuorentie (Kohosaari) 141h - 141h 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Kalkkerovuorentie 140a Kohosaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Kalkkerovuorentie 140b Kohosaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Kalkkerovuorentie 141b Kalhosaari - 52610 Tuukkalanlahti
Kalkkerovuorentie 141d Kalhosaari - 52610 Tuukkalanlahti
Kalkkerovuorentie 141e Kalhosaari - 52610 Tuukkalanlahti
Kalkkerovuorentie 141i Kohosaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Kaskirannantie 102 - 140 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Kestintie 52 - 62 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Kotiharju - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Kotikalliontie 95b - 95b 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Kotikalliontie 105 Konttilanvuori - 52610 Tuukkalanlahti
Kotikalliontie 117 Konttilanvuori - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Kotikalliontie 119 Konttilanvuori - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Kotikalliontie 95A Konttilanvuori - 52610 Tuukkalanlahti
Kääreenlahdentie 130a - 196 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Leinonsaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Mainiementie 1014B Puulasalo - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Metjänlahdentie - 91 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Muhkantie 74J Pyynsalo - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Muronmaa - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Nisumäentie 10 - 8c 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Noukkala - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pahkaniementie - 98 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pahkaniementie 82D Kalhosaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Palmurannantie 149d Kohosaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Palmurannantie 169a Lamposaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Palmurannantie 169b Lamposaari - 52610 Tuukkalanlahti
Palmurannantie 169d Lamposaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Palmurannantie 169e Lamposaari - 52610 Tuukkalanlahti
Paloniementie 140 - 78b 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Panninsaari/Pehesaarentie 320b - 320b 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pehemäentie - 8 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pehemäentie 342b Panninsaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pehemäentie 343 Pieni Selkäsaari - 52610 Tuukkalanlahti
Pehemäki - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Peheniemi - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pehesaarentie - 9 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pehesaarentie (Panninsaari) 320d - 320d 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pehesaarentie (Pehesaari) 331i - 331i 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pehesaarentie 319 Panninsaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pehesaarentie 320c Panninsaari - 52610 Tuukkalanlahti
Pehesaarentie 320d Panninsaari - 52610 Tuukkalanlahti
Pehesaarentie 331b Pehesaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pehesaarentie 331c Pehesaari - 52610 Tuukkalanlahti
Pehesaarentie 331d Pehesaari - 52610 Tuukkalanlahti
Pehesaarentie 331e Pehesaari - 52610 Tuukkalanlahti
Pehesaarentie 331f Pehesaari - 52610 Tuukkalanlahti
Pehesaarentie 331g Pehesaari - 52610 Tuukkalanlahti
Pehesaarentie 331h Pehesaari - 52610 Tuukkalanlahti
Pehesaarentie 331j Pehesaari - 52610 Tuukkalanlahti
Pehesaarentie 331k Pehesaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pehesaarentie 331p Pehesaari - 52610 Tuukkalanlahti
Pehesaarentie 331q Pehesaari - 52610 Tuukkalanlahti
Pehesaarentie 331r Pehesaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pehesaarentie 331t Pehesaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pehesaarentie 331v Pehesaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pohjoisrannantie 3 - 9 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pyynsalo/Muhkantie 94n - 94n 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Pyysalo - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Rasinsaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Ruokoniementie - 421 52610 Tuukkalanlahti
Ruokoniementie 252c Jänissaari - 52610 Tuukkalanlahti
Ruokoniementie 252d Kalhosaari - 52610 Tuukkalanlahti
Ruokoniementie 420a Ruokosaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Ruokoniementie 420b Ruokosaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Ruokoniementie 420c Kalhosaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Rytkyniementie 29 - 60 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Räätälintie 49D Pukkisaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Suomäentie 20 - 20 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Suonteentie (Vapunsaari) 21b - 21b 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Suonteentie 139a Leinonsaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Suonteentie 139f Leinonsaari - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä
Tuukkala - 52610 TuukkalanlahtiKirkonkylä

Hirvensalmi

52620 Kuitula

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Elniementie 13 - 55 52620 KuitulaKirkonkylä
Eteissaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Haanmäentie 55a - 55b 52620 KuitulaKirkonkylä
Halmesaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Hevosniementie - 94 52620 KuitulaKirkonkylä
Hirvenlahdentie 435 Honkasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Hirvenlahdentie 906 Lamminmäki - 52620 KuitulaKirkonkylä
Hirvensalmi - 52620 KuitulaKirkonkylä
Hirvisalon Saari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Huuhantie 82a - 82b 52620 Kuitula
Hölönniemi - 52620 KuitulaKirkonkylä
Ihottu - 52620 KuitulaKirkonkylä
Jussilantie 134 - 95 52620 KuitulaKirkonkylä
Kaiskontie 29 - 71 52620 KuitulaKirkonkylä
Kenkunsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Kiveläntie - 9 52620 KuitulaKirkonkylä
Kivenkorvantie 130a - 97b 52620 KuitulaKirkonkylä
Kivenkorventie 130a - 130a 52620 KuitulaKirkonkylä
Kohovuorentie 100 - 88 52620 KuitulaKirkonkylä
Kotalahdentie - 286 52620 KuitulaKirkonkylä
Kotalahdentie 246c Pukkisaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Kotirannantie 105 - 46 52620 KuitulaKirkonkylä
Kuitula Likoniemi - 52620 KuitulaKirkonkylä
Kuitulantie - 550d 52620 KuitulaKirkonkylä
Kuitulantie (Hirvisalo) 550a - 550a 52620 KuitulaKirkonkylä
Kuitulantie 550D Auriosaaret - 52620 KuitulaKirkonkylä
Kuitulantie 550D Autiosaaret - 52620 KuitulaKirkonkylä
Kuitulantie 550a Hirvisalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Kuivakeukku - 52620 KuitulaKirkonkylä
Kusiaissaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Lehtolantie 27 - 36 52620 KuitulaKirkonkylä
Leiniementie - 78 52620 KuitulaKirkonkylä
Leiniementie 166b Korpisaari - 52620 Kuitula
Leiniementie 166c Korpisaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Leiniementie 167b Petäjäsaari - 52620 Kuitula
Leiniementie 167c Iso-Hujanen - 52620 KuitulaKirkonkylä
Leiniementie 167d Pöllisaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Leiniementie 167e Kalhosaari - 52620 Kuitula
Leiniemi - 52620 KuitulaKirkonkylä
Lindenin Saari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Liukonniemi - 52620 KuitulaKirkonkylä
Lokkasaari/Räätälintie 49a - 49a 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie - 997c 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie (Halmesaari) 1021j - 1021j 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie (Hirvisalo) 1010a - 1010a 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie (Honkasaari) 1015a - 1015a 52620 Kuitula
Mainiementie (Ihotunsaari) 1021z - 1021z 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie (Lamposaari) 1012a - 1012a 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie (Pieni Pyynsaari) 1015s - 1015s 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie (Puulasalo) 1011n - 1011n 52620 Kuitula
Mainiementie (Saari-Kuitunen) 1011k - 1011k 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie (Selkäsaari) 1015l - 1015l 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1010A Hirvisalo - 52620 Kuitula
Mainiementie 1010B Hirvisalo - 52620 Kuitula
Mainiementie 1010C Hirvisalo - 52620 Kuitula
Mainiementie 1011A Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1011B Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1011C Puulasalo - 52620 Kuitula
Mainiementie 1011D Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1011E Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1011H Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1011I Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1011J Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1011M Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1011N Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1011s Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1013A Mustasaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1013B Mustasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1013C Mustasaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1013D Otonsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1013F Vehkasaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1013G Kotasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1013H Vehkasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1013L Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1014A Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1014F Puulasalo - 52620 Kuitula
Mainiementie 1014I Puulasalo - 52620 Kuitula
Mainiementie 1014J Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1014M Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1014O Puulasalo - 52620 Kuitula
Mainiementie 1014P Puulasalo - 52620 Kuitula
Mainiementie 1014c Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015B Korkeasaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1015C Matalasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015D Kurkiluoto - 52620 Kuitula
Mainiementie 1015E Kusiaissaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015G Selkäsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015H Selkäsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015I Selkäsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015J Selkäsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015K Selkäsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015L Selkäsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015M Riuttasensaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015N Riuttasensaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015P Riuttasensaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015R Riuttasensaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1015S Pieni Pyynsaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1017A Tervasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1017B Puulasalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1017C Tervasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1017E Koveronsaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1017F Katossaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1017G Katossaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1017H Katossaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1017I Katossaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1017J Katossaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1019C Takomasaaret - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1019D Takomasaaret - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1019E Silmäsalo - 52620 Kuitula
Mainiementie 1019F Purinsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1019G Lehtisensaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1019H Kuivistonsaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1019I Katajasaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1019J Katajasaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1019K Katajasaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1019L Katajasaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1019M Katajasaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1021 Pykäläsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021A Varissaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021B Virokassaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021C Verkkosaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1021D Pykäläsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021F Halmesaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021H Halmesaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021I Halmesaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021J Halmesaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1021K Kuivasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021L Kuivasaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1021M Kuivasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021M Kuivassari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021N Kenkunsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021O Kuivasaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1021P Kenkunsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021S Kuivasaari - 52620 Kuitula
Mainiementie 1021T Kantturasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021U Kenkunsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021V Kenkunsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021e Kuoppasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 1021x Koveronsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie 107F Katossaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie Kuivasaari 1021l - 1021l 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiementie Puulasalo 1011p - 1011p 52620 KuitulaKirkonkylä
Mainiemi - 52620 KuitulaKirkonkylä
Muhkantie - 94m 52620 KuitulaKirkonkylä
Muhkantie 106 Koveronsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Muhkantie 153a Juoksunsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Muhkantie 74A Pieni Honkasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Muhkantie 74B Pyynsalo - 52620 Kuitula
Muhkantie 74C Rasisaaret - 52620 Kuitula
Muhkantie 74D Rasisaaret - 52620 Kuitula
Muhkantie 74E Rasisaaret - 52620 KuitulaKirkonkylä
Muhkantie 74F Rasisaaret - 52620 KuitulaKirkonkylä
Muhkantie 74G Rasisaaret - 52620 Kuitula
Muhkantie 74H Rasisaaret - 52620 Kuitula
Muhkantie 74I Pyynsalo - 52620 Kuitula
Mustasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Mutinlahdentie 110 - 420 52620 KuitulaKirkonkylä
Mutinlahdentie (Parkkisensaari) 180a - 288c 52620 KuitulaKirkonkylä
Mäntytie 40 - 40 52620 KuitulaKirkonkylä
Niemelä - 52620 KuitulaKirkonkylä
Niittisentie 147 - 77 52620 KuitulaKirkonkylä
Ollintie 110a - 30 52620 KuitulaKirkonkylä
Palosaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Patalantie - 87b 52620 KuitulaKirkonkylä
Paunintie - 95 52620 KuitulaKirkonkylä
Pekkalantie - 61 52620 KuitulaKirkonkylä
Pellavakalliontie 1 - 53 52620 KuitulaKirkonkylä
Pienet Honkasaaret - 52620 KuitulaKirkonkylä
Pieni Takomasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Piipan Metsäautotie - 52620 KuitulaKirkonkylä
Pirttiahontie - 61 52620 KuitulaKirkonkylä
Pirttimäentie - 85 52620 KuitulaKirkonkylä
Pohjois-Muhkantie - 50 52620 KuitulaKirkonkylä
Pukkisaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Pukkisaari Puulavesi - 52620 KuitulaKirkonkylä
Purinsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Puruntie 207 - 247 52620 KuitulaKirkonkylä
Puulansalmentie (Puulasalo) 575 - 575 52620 KuitulaKirkonkylä
Puulansalmentie/Puulasalo 575n - 575n 52620 KuitulaKirkonkylä
Rantahaantie 43a - 76 52620 KuitulaKirkonkylä
Rantakallio - 52620 KuitulaKirkonkylä
Rasisaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Rauhaniementie - 97e 52620 KuitulaKirkonkylä
Rauhaniemi - 52620 KuitulaKirkonkylä
Riuttaniementie 42 - 61b 52620 KuitulaKirkonkylä
Räyskyntie - 58f 52620 KuitulaKirkonkylä
Räyskyntie 58A Eteissaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Räyskyntie 58B Eteissaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Räyskyntie 58C Eteissaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Räyskyntie 58G Eteissaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Räätälintie 33 - 45 52620 KuitulaKirkonkylä
Räätälintie 49A Lokkasaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Räätälintie 49B Pukkisaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Räätälintie 49C Pukkisaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Räätälintie 49E Pukkisaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Saari-Kuitunen - 52620 KuitulaKirkonkylä
Salmelantie 15 - 18 52620 KuitulaKirkonkylä
Souruntie 28a - 28b 52620 KuitulaKirkonkylä
Suonteentie 126 - 97 52620 KuitulaKirkonkylä
Suonteentie (Leinonsaari) 139c - 139c 52620 KuitulaKirkonkylä
Suonteentie 139b Leinonsaari - 52620 KuitulaKirkonkylä
Sysärniementie 35a - 96 52620 KuitulaKirkonkylä
Syväsniementie 101 - 5 52620 KuitulaKirkonkylä
Tepula - 52620 KuitulaKirkonkylä
Tervalantie 15 - 15 52620 KuitulaKirkonkylä
Tikkaniementie 103 - 93 52620 KuitulaKirkonkylä
Tuomirannantie 44 - 44 52620 KuitulaKirkonkylä
Uimaniementie 120 - 97 52620 KuitulaKirkonkylä
Vanha-Kuitulantie 58 - 58 52620 KuitulaKirkonkylä
Vanhatalo - 52620 KuitulaKirkonkylä
Virokassaari - 52620 KuitulaKirkonkylä

Hirvensalmi

52700 Mäntyharju Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahtialantie 146 - 3 52700 Mäntyharju KeskusKirkonkylä
Katajantie 11 - 58 52700 Mäntyharju KeskusKirkonkylä
Purolankuja 1a - 1a 52700 Mäntyharju KeskusKirkonkylä

Hirvensalmi

52740 Tuustaipale

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kummunkankaantie 160b - 160b 52740 TuustaipaleKirkonkylä
Sämpiäntie - 96 52740 TuustaipaleKirkonkylä

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024