Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

221 Käyttäjää paikalla! 0.013128042221069

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Hyrynsalmi

Hyrynsalmella asuu tällä hetkellä vähän päälle kaksi ja puolisataa asukasta, joka on todella vähän näin syrjäseuduksi, mutta kuitenkin asukkaita löytyy niin vauvasta vaariin.
Hyrynsalmella sijaitsee kolme ruokakauppaa, kirjasto, kaksi eri ravintolaa sekä yksi kebab ravintola, joka on auki yö myöhään, myös postitoimisto ja kelan palvelut löytyvät tältä kunnasta, kunnan terveyspalvelut sijaitsevat Kainuun Keskussairaalassa, mutta Hyrynsalmelle on kaavailtu oma terveyskeskusta. Hyrynsalmen kunta sijaitsee noin 500 km päässä pääkaupunki Helsingistä.
Hyrynsalmi on turvallinen paikka, niin lapsille, aikuisille sekä vanhuksille. Kunnan yksi suosituimmista urheilulajeista on jalkapallo. Kunta tarjoaa todella hyvät ulkoilumahdollisuudet ja täältä löytyy monia laavuja ja vaellusreittejä. Myös laskettelukeskus Ukkohalla on lyhyen matkan päästä, jossa voi lasketella sekä kesällä nauttia vesi aktiviteeteista. Kesällä voi uida kunnan uima järvessä. Täällä on paljon tekemistä kaiken ikäisille, sillä myös kunta on aktiivinen järjestämään toimintaa.
Hyrynsalmi sijaitsee keskellä Kainuuta, joten matka lähikaupunkeihin on lyhyt, noin 50-100km, kuten Suomussalmelle ja Kuhmoon. Kunnan pääelinkeinoja ovat poronhoito, turismi ja maatalous. Asukasmäärä on alle 2500 ja asukasluku pienenee joka vuosi, mutta onneksi myös kunnan työpaikat vähenee samassa tahdissa.
Kunnassa toimii lukio ja siellä voi opiskella myös ylioppilaaksi. Muita opiskelumahdollisuuksia ovat ammattikoulu sekä kansalaisopisto. Kunnassa voi opiskella myös oppisopimuskoulutuksessa.
Kunnalla on hyvät yhteydet lähikuntiin sekä etelään Kajaaniin ja pohjoiseen Ouluun. Lähin rautatieasema löytyy 40 kilometrin päässä Suomussalmella sekä lähimmät lentokentät ovat Kajaanissa ja Oulussa, jonne on molemmista yli 100km matkaa.
Asuminen kunnassa on halpaa. Asuntojen hinnat ovat edullisia sekä vuokrat kohtuullisia.
Harrastusmahdollisuuksia kunnassa on rajattomasti, mutta lähimpiin liikuntahalleihin on matkaa jopa 50 kilometriä. Liikuntamahdollisuudet ovat siis rajalliset.
Luonto kunnassa on vertaansa vailla, mutta palvelut ovat melko rajalliset.
Asukkaita kunnassa on vajaa 3000.
Hyrynsalmi
Hyrynsalmella asuu pääosin nuoria sekä vanhoja ihmisiä, eikä työikäisiä ole yhtä paljon.
Kunnalla on kuitenkin tarjota runsaasti työpaikkoja sekä erilaisia harrastusmahdollisuuksia.
Kunnan veroprosentti on 17,5.
Kunta tarjoaa asukkaille laadukkaita palveluita sekä myös työpaikkoja, jotka ovat erittäin suosittuja.
Hyrynsalmi on Kainuun sydämessä sijaitseva kunta, jonka asukkaat saavat nauttia Kainuun kauniista luonnosta sekä erinomaisesta työllisyystilanteesta. Hyrynsalmi on ihanteellinen paikka asua niille, jotka nauttivat luonnon rauhasta sekä puhtaasta ympäristöstä. Hyrynsalmella on myös tarjolla runsaasti työpaikkoja ja sen vuoksi Hyrynsalmi onkin oiva paikka asua kaikille työikäisille henkilöille. Hyrynsalmi tarjoaa myös hyvät asumisvaihtoehdot ja palvelut asukkaille. Asuminen Hyrynsalmella on edullista, turvallista sekä myös lapsiperheille sopiva paikka. Hyrynsalmella on myös tarjolla runsaasti erilaisia harrastusmahdollisuuksia, joista jokainen voi löytää itselleen mieluisan harrastuksen.
Hyrynsalmella on tarjolla edullisia ja turvallisia asumisvaihtoehtoja. Kunnan tarjoamat asumisvaihtoehdot ovat lähellä keskustaa, palveluita ja harrastumahdollisuuksia. Hyrynsalmen tarjoamat asunnot sopivat kaikille lapsiperheille, vanhuksille, työttömille sekä opiskelijoille. Hyrynsalmi tarjoaa asukkaille turvallisen, ystävällisen sekä luonnonläheisen asuinympäristön. Hyrynsalmella on mahdollisuus nauttia rauhasta sekä luonnon kauneudesta, kuitenkin vain lyhyen ajomatkan päässä Kainuun kasvukeskuksista Kajaanista sekä Suomussalmelta.
Hyrynsalmen kunnan palvelutarjonta on monipuolista. Hyrynsalmelta löytyy mm. kattavat päivähoitopalvelut, esiopetus, peruskoulut, toisen asteen koulutusta antava lukio sekä ammatillista opetusta tarjoava kansalaisopisto. Lisäksi kunnalla on kattava liikuntatoimen palvelut sekä kansalaisopistotoiminnan kautta löytyy mahdollisuuksia harrastaa monenlaista kuten, kuorolaulua ja käsityöpajoja. Myös kirjastopalvelut sekä kulttuurin ja taiteen harrastusmahdollisuudet löytyvät paikkakunnalta.
Hyrynsalmi tarjoaa myös hyvän työ- sekä asumisvaihtoehdon, joka sopii kaikille. Kunta panostaa työpaikkojen luomiseen sekä uusien asukkaiden houkuttelemiseen paikkakunnalle. Kunta haluaa myös turvata nykyisen elinkeinoelämän menestymisen sekä parantaa palveluiden laatua. Myös kunnan vetovoimaisuutta ja markkinointia sekä tonttipolitiikkaa kehittämällä luodaan kuntaan työpaikkoja ja asukkaita.
Kunta tarjoaa monipuoliset asumisen mahdollisuudet, koska paikkakunnalta löytyy vuokrattavia tai myytäviä omakotitaloja tai rivitalohuoneistoja. Hyrynsalmelta on hyvät kulkuyhteydet lähikaupunkeihin, koska Hyrynsalmelta pääsee omalla autolla, junalla sekä myös linja-autoilla. Kunnan alueelta löytyy myös hyvin työpaikkoja, koska alueella toimii yrityksiä, joiden toimialat ovat kaivostoiminta, rakentaminen ja teollisuus. Lisäksi löytyy yrityksiä, jotka tarjoavat matkailu- sekä majoituspalveluita, että ravintolapalveluita.
Kunnalla on tavoitteena parantaa yritysten toimintaympäristöä ja helpottaa uusien yritysten syntymistä. Kunnassa on tavoitteena saada lisää yrityksiä sekä tukea niiden kehittymistä sekä uudistumista.
Kunnan vahvuuksia ovat erinomainen sijainti ja hyvä työvoiman saatavuus sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ja turvallinen sekä rauhallinen asuinpaikka. Kunnassa on hyvä mahdollisuus asumiseen ja elämiseen, joka mahdollistaa ihmisten hyvinvointia sekä elämänlaadun. Kunnan sijainti mahdollistaa hyvät liikenneyhteydet, jonka ansiosta asukkaiden on mahdollista käydä työssä kauempanakin kuin omassa kotikunnassaan. Kunnan alueelta löytyy erilaisia vapaa-ajanvietonmahdollisuuksia, jonka takia asukkaat voivat viettää vapaa-aikaa yhdessä esimerkiksi luonnossa ja näin saada uusia tuttavuuksia.
Hyrynsalmen kunnassa on helppo asua, joka tekee siitä turvallisen asuinpaikan. Kunnassa on asukkaita varten järjestetty erilaisia palveluita, jotka mahdollistavat kuntalaisten hyvinvointia. Hyrynsalmen kunta sijaitsee Suomussalmi-Taivalkoski tien varressa, josta pääsee kätevästi matkustamaan muuallekin kuin pelkästään kunnan sisällä. Hyrynsalmella sijaitsee kaunis Hyrynjärvi, jossa kuntalaisilla on mahdollisuus virkistäytyä ja nauttia luonnon helmassa. Järvessä on myös hyvä kalakanta. Hyrynsalmen kunnassa sijaitsee kaksi kauppaa ja ravintola. Kunnassa järjestetään paljon tapahtumia, joissa asukkaat ja vieraat saavat tavata toisiaan.
Kunnassa järjestetään vuosittain erilaisia tapahtumia, joiden takia kannattaa käydä kunnassa. Esimerkiksi Hyrynsalmen kirkonkyläpäivät. Kirkonkyläpäivät pidetään joka toinen vuosi, mutta joka vuosi järjestetään kuitenkin pienempiä tapahtumia kuten kesällä 2019 oli esimerkiksi Hyrynsalmi päivät, joiden teemana oli vanha savotta ja savottalaiset.
Hyrynsalmella on paljon luonnonrauhaa, vaikka on kyse pienestä paikkakunnasta on luonnonrauhaa saatavilla ja tilaa harrastaa. Harrastaa voi myös paljon muuta. Harrastaa voi esimerkiksi yleisurheilua tai tanssia ja opiskella voi ammattiopistoissa ja lukioissa ja kansalaisopistolla on paljon erilaisia kursseja kuten liikunta kursseja.
Turvallisuus
Hyrynsalmen kunta on turvallinen. Pienessä kunnassa on paljon tuttuja ja kyläläisiä on helppo oppia tuntemaan ja siksi Hyrynsalmella on turvallinen asua. Pienissä kunnissa myös syrjäytymistä ei juuri esiinny, vaan kaikki tuntee toisensa ja myös tietää ketkä sitä tarvii eniten tukea ja apua, eli kyläläiset tuntee oman paikkansa, koska he ovat siellä koko elämänsä asuneet. Jos kuitenkin tapahtuu jotain ja apua tarvitsee sitä on myös saatavilla ja läheltä. Kylässä on turvallista kulkea. Vaikka asutaan kaukana niin silti kylät ovat tiiviisti yhdessä ja kyläyhteisö pitää huolen toisistaan, jos joku ei pääse kauppaan on siellä toinen joka vie hänenkin ruokakassinsa. On turvallista käydä lenkillä, eikä ole huolta siitä että joutuisi vaaraan.
Hyrynsalmelle muutto
Hyrynsalmi tarjoaa rauhallisen ja turvallisen asuinympäristön luonnon ääressä, josta löytyy kaikki palvelut joita tarvitsee. Kunta on lähellä Kainuun ja Oulun aluetta ja kunta sijaitsee valtatie 5 varrella, mikä helpottaa kulkemista ja yhteydet ovat hyvät niin pohjoiseen, etelään kuin itäänkin. Kunta tarjoaa myös monipuoliset mahdollisuudet harrastaa. Asukkaista pidetään huolta vauvasta vaariin. Kunnan arvot näkyvät sen arjessa.
Kestävä kehitys näkyy kunnassa
Kestävä kehitys näkyy kunnan arjessa niin ekologisessa, sosiaalisesa kuin kulttuurillisessakin näkökulmassa. Kunta haluaa elää ekologisesti ja kunta kannustaa siihen asukkaitaan. Kierrätys toimii kunnassa moitteettomasti ja ihmiset haluavat tehdä parhaansa kierrättämisessä. Kunnan asukkailla on myös oma ympäristöohjelma johon kuuluu niin asukkaita, kunnan henkilöstöä, kuntakonsernien yhtiöitä kuin järjestöjäkin.
Turvallinen kunta asukkaille
Hyrynsalmen kunnassa on hyvä asua ja siellä pidetään hyvää huolta kuntalaisten hyvinvoinnista ja terveydestä. Kunnassa toimii perusturvakeskus joka huolehtii siitä, että kaikki kunnassa asuvat ovat yhdenvertaisia ja voivat hyvin.
Hyvä työllisyystilanne
Hyrynsalmella on hyvä työllisyystilanne, työpaikkoja on hyvin tarjolla, ja kunnan elinvoimaisuus näkyy myös työllisyystilastoissa.
Hyrynsalmen kunnassa on hyvä asua ja täällä pidetään hyvää huolta kuntalaisten hyvinvoinnista ja terveydestä. Kunnassa toimii perusturvakeskus joka huolehtii siitä, että kaikki kunnassa asuvat ovat yhdenverta


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Hyrynsalmi

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Hyrynsalmi

88400 Ristijärvi Keskus-Hiisijärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Peuravaarantie 108 - 95b 88400 Ristijärvi Keskus-HiisijärviKirkonkylä

Hyrynsalmi

89400 Hyrynsalmi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
A Nelonen 10 - 4e 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ahmatie 1 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ahokuja 10 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Aholantie 17 - 25 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ahvenlahdentie 2 - 2 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ahvenlahti - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Asematie 1 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
E Nelonen 11 - 4a 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ensimmäinen Avenjuu 1 - 6a 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Eskolantie 17 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Eskonlantie 2 - 2 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Haapotie 1 - 5 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hakokyläntie 100 - 99 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hakolantie 15 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hakoniementie 3a - 5 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hallanatie 23 - 47a 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hallanmaantie 1 - 81 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hallantie - 99 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hamarinharju 11 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hamppulahdentie 6 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Harjutie 10 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Haukilahdentie 28 - 38 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hautalahdentie 2 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hautalantie 3 - 4 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Heikkiläntie 10 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Heinijärventie 10 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Helmiranta 1 - 4 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hietakankaantie 10a - 10a 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hietalamminahontie 22 - 31 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hietaniementie 4 - 4 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hiilimiilu 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hirvitie 2 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Honkatie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Huuhkajantie 15 - 15 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hyrynjärvenranta Lapinsaari - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hyrynsalmen Kala oy - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hyryntie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hyttikyläntie - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Hyttiväylä 1 - 9a 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Iso-Kekontie 15 - 19 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Isokierto 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ison-Kekontie 17 - 17 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Istontie 4 - 4 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Jokivaarantie 17 - 28 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Joutenniementie 35a - 5 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Jäkälätie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kaarnatie 1 - 6a 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kaartotie 1 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kaihlaskoski - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kaiskonjoentie 13 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kaivopurontie - 506c 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kaivotie 10 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kajaanintie 100 - 98 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kalliojärventie 13 - 23 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kallioniementie 11a - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kanervatie 2 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kangasjärventie 4 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kangaskyläntie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Karjalantie 2 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Karjokankaantie 1 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Karpinvaarantie 12 - 63 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Katajarannantie 10 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Katajatie 4 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kauniskankaantie 15 - 25c 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kauppa-aukea 1 - 3 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kehä I 10 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kehä II 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kehä III 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kehä IV 10 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kekontie 27 - 29 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kelotie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kenttätie 1 - 9d 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Keskitalontie 12 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kestintie 3 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kiviniementie 1 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kivirannantie 26 - 26 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kivivaarantie6 - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kiviöntie 1 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Koivikontie 17 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kokkoniementie 38 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kokkovaarantie 15 - 61 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kolmas Avenjuu 1 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Korjaamontie 1 - 5 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Koskelantie 10 - 12 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Koskikuja 1 - 1 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Koskitie 10 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kuhmontie - 98d 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kuivaniementie 21 - 7d 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kukkulantie 1 - 4 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kummuntie 1 - 14 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kurjala - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kurjalantie 15 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kurkisenniementie 5a - 6b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kylmäpurontie 12 - 84 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kylmävaarantie 27 - 27 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kypärävaarantie 11 - 57 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kyröntie 230 - 335 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Kyrönvaarantie 32a - 46a 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Käkiniementie 10 b - 8b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Käkitie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Käänneniementie 13 - 13d 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Laitalantie - 91 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Lakiahontie 11 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Lammaslahdentie 11 - 4 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Lammintie 13 - 13 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Laskutie 1 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Latvantie 1a - 20 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Lauttakyläntie 14 - 3a 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Letuskyläntie 13a - 77 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Levälahdentie 1 - 3 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Lietekylä Syväjoki - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Lietekyläntie - 94 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Liisankuja 3 - 3 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Linjanmutkantie 23 - 23 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Lohitie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Lotnikanjotos 11 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Luhtakuja 12 - 12 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Luusuantie 1 - 1 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Luvankoskentie 11 - 9b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Lämpöladuntie 11a - 14 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Martinniementie 10 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Matinvaarantie 23 - 63 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Metsäherrantie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Metsämiehentie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Mikkolantie 3 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Mustalahdentie 3a - 7c 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Muuraissaari - 89400 Hyrynsalmi Keskus
Myhkyrintie 26a - 27c 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Myllyläntie 10 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Myllyniementie 10a - 8 89400 Hyrynsalmi Keskus
Myllyvaarantie 13 - 5b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Männistöntie 4a - 6b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Mäntyläntie 15 - 15 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Mäntytie 1 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Neljäs Avenjuu 5 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Neljäs Avenjuu 3A - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Neljäs Avenjuu 3B - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Neljäs Avenjuu 3C - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Neljäs Avenjuu 3D - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Neljäs Avenjuu 3E - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Neljäs Avenjuu 3F - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Niemeläntie 18 - 27 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Niemislammentie 1 - 5 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Nilkanlammentie 4 - 52 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Nivantie 2 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Nuottimäenkuja 14 - 20 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Nuottimäentie 18 - 3 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Nuottiranta 11 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Nuottisuontie 10 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Nurmiahontie 8 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Näätätie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ollilantie 10a - 4 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Oraksentie 10 - 5b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Oravatie 11 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Pajakaarre 12 - 2 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Paljakantie 30 - 93 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Paloasemantie 1 - 3 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Paroonintie 10 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Peippotie 3 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Petäjälahdentie 26 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Petäjäpurontie 3 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Pienenmäentie 23a - 41 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Pikkaraisentie 10a - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Pikkukierto 2 - 2 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Pirttiniementie 3 b - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Polttajanpolku 1 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Porkkasärkäntie 10 - 3 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Poromiehentie 1 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Portintie 28 - 47 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Poskisentie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Poutalantie 10 - 25 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Puolangantie 103 - 89 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Purolantie 3 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Päivärinteentie 1 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Pölhövaarantie 18 - 60 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Pöytävaarantie 1 - 24 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Raatejärventie 29a - 5 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Raatevaarantie - 9d 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Raiskionpurontie 14 - 31 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Rakkulantie 12 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ranta-ahontie 11 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Rantalantie 1 - 4b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Rantapulevaarti 12 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ratatie 2 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Rehvelintie 19a - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ressantie 8 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Riiheläntie 14 - 24 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Riitavaarantie 15 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Rimpisuontie 46 - 46 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ristiniementie 11 - 4 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Rossintie 1a - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Roukajärventie - 87 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ruuhiniementie 10 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ruunakuja 10 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Salmijärventie - 8b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Salokyläntie 112 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Saukkotie 2 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Seitenoikeantie 17 - 17 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Selkäniementie 20a - 28 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Siikaniementie 11 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Simonniementie 2 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Simpukkaranata 29 - 29 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Simpukkaranta 10 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Sivukierto 1 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Sivulantie 2 - 8b 89400 Hyrynsalmi Keskus
Solukka 4 - 4 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Syväjoentie - 5 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Syväjärventie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tapiorinteentie 1 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Teerijärventie 11 - 25 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Teerirannantie 2 c - 2c 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Teerivaarantie 19 - 19 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tenholantie 15d - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Teollisuustie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tervakyläntie 4a - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tervalantie 2 - 22b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tervatie 15 - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tervatörmäntie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tervolantie 6 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tiikkajantie 11 - 2b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tiilitörmäntie 11 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Timontie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Toinen Avenjuu 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tololantie 10 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tuliniementie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tuomitie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Tynnöriniementie 10 - 8 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Töriseväntie 11 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Uimarannantie 4b - 4b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ukkahallantie 22 - 22 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ukkohalla - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ukkohallantie - 5 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ukonahontie 25 - 32 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ukonlammintie 5 - 5 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Ukonniementie 15 - 9b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Uutelantie 1 - 4 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Vaaralantie 1 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Vanhatie 10 - 89 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Vastarinne 11 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Vennamolahdentie 16 - 36 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Vennamonlahdentie 12 - 40 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Vihtakuja 12a - 3b 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Viides Avenjuu 11 - 11 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Virrantie 20 - 27 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Virtatie 10 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Vonkanmutka 1 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Vorlokki Suolilammet - 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Vuoriniementie 12 - 28 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Välitie 1 - 9 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Vääräkoskentie 2 - 6 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä
Vääräläntie - 7 89400 Hyrynsalmi KeskusKirkonkylä

Hyrynsalmi

89430 Hoikka

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hoikantie 1 - 8 89430 HoikkaKirkonkylä
Koivulehdontie 12 - 3 89430 HoikkaKirkonkylä
Lapinniementie 10 - 8 89430 HoikkaKirkonkylä
Saunasaari - 89430 HoikkaKirkonkylä
Ämmänsaarentie 10 - 98b 89430 HoikkaKirkonkylä

Hyrynsalmi

89540 Moisiovaara

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
605 Häme - 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
605 Moisiolehto - 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
605 Pekankylä - 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Hannuksentie 23 - 9 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Harjuntie 14 - 8 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Heikkilänvaarantie 10 - 9 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Honkarannantie 1 - 9 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Hämeenniementie - 9 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Kaartilanvaarantie 2 - 6 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Kantoniementie 1 - 7 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Kekkostie 100 - 98 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Kemppaanjärventie 24 - 31 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Kokkolantie 2 - 9 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Kommalantie 11 - 9 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Kössöntie 68 - 76 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Lehtosuontie 1 - 8 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Likojärventie 10 - 6 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Mikitänjärvi Honkinen - 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Mikitänjärvi Lehtonen - 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Mikitäntie 10 - 90 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Moision Välitie 11 - 9 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Moision palstatie 1 - 8 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Moision välitie 14 - 14 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Moisiovaarantie 1 - 98 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Mäntylammentie 11 - 27 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Mäntymäentie 22 - 4 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Nahkasuontie 17 - 7 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Niska-ahontie - 8 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Pekankyläntie 1 - 7 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Pellikantie 3 - 9 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Pussilantie 17 - 23 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Pöleiköntie 10 - 55 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Romppaalantie 3 - 5 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Ruuhijärventie 27 - 27 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Ruuhiranta 11 - 9 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Salovaarantie 15 - 2 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Seppäläntie 2 - 6 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Siikajärvi - 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Terva-ahontie 10b - 5 89540 MoisiovaaraKirkonkylä
Tervaniementie 14 - 14 89540 MoisiovaaraKirkonkylä

Hyrynsalmi

89560 Karhuvaara

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ilveksentie 1 - 9 89560 KarhuvaaraKirkonkylä
Kasiahontie 13 - 15 89560 KarhuvaaraKirkonkylä
Koivistontie 1 - 13 89560 KarhuvaaraKirkonkylä
Luokkipurontie 12 - 44b 89560 KarhuvaaraKirkonkylä
Palovaarantie 12 - 26 89560 KarhuvaaraKirkonkylä
Pankonpää 1 - 2 89560 Karhuvaara
Petrontie 1 - 9 89560 KarhuvaaraKirkonkylä
Rytisuontie 10a - 74 89560 KarhuvaaraKirkonkylä
Sopasenahontie 17 - 7 89560 KarhuvaaraKirkonkylä
Tahvelantie 19 - 44 89560 KarhuvaaraKirkonkylä

Hyrynsalmi

89600 Ämmänsaari

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Lokkisuontie 18 - 23 89600 ÄmmänsaariKirkonkylä
Valkeisentie 14 - 8 89600 ÄmmänsaariKirkonkylä

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024