Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

209 Käyttäjää paikalla! 0.013318061828613

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Ii

Ii sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla Perämeren rannalla. Naapuripitäjät ovat pohjoisessa Simojärvi ja Simoniemi, lännessä Kuivaniemi, etelässä Pudasjärvi sekä Oulujoki ja idässä Kiiminki ja Haukipudas. Kunnassa asuu 12 700 asukasta, ja se on perustettu vuonna 1868, kun se erotettiin Haukiputaan pitäjästä. Kunnan suurimpia työllistäjiä ovat Oulun ja Lapin läänin vankilat sekä kunnan omistama palvelukeskus.
Kunta tarjoaa asukkailleen monipuolisesti eri palveluita, joista keskeisimpinä terveysasema, kolme alakoulua, Iin lukio, päiväkoteja, vanhuspalvelut, nuorisotalo sekä Iin Haminan tori. Lisäksi kunnan alueelta löytyy kirjasto ja Iin työkeskus sekä kansalaisopisto. Kunnasta löytyy myös kolme museota; kotiseutumuseo, Yli-Iin Kierikki sekä taidekeskus KulttuuriKauppila.
Asukasluku 12 700 (31.12.2017)
Etäisyydet:
– Oulun lentoasema 21 km
– Oulu 40 km
Rovaniemi-Helsinki 545 km
Turku-Helsinki 1 001 km
Helsinki-Ii 867 km
Joensuu-Ii 793 km
– Joensuu 867 km
Vaasa-Ii 545 km
– Turku 867 km
Helsinki-Ii 930 km
Tampere-Ii 930 km
– Vaasa 545 km
Utsjoki 793 km
Utsjoki-Ii 1 093 km
Iin pinta-ala on 1 023 km2 ja Iissä on rantaviivaa peräti noin 3300 kilometriä, josta yli puolet on Perämeren rantaviivaa. Asukasluvultaan Ii on Pohjois-Pohjanmaa toiseksi suurin, vain Oulun kaupungin asukasluku on Iitä suurempi. Vuonna 2014 Iissä oli 16 093 asukasta. Ii on myös yksi nopeimmin kasvavista paikkakunnista. Kunnan tavoitteena on olla Euroopan paras kuntatyönantaja ja vuonna 2013 Iissä lanseerattiin ”Hyvä elämä Iissä-strategia.
Iin asukasluku on 16 000.
Kunnan strategiana on tarjota yrityksille hyvä ja vetovoimainen ympäristö, sillä kunnassa on työpaikkoja ja yrityksiä on hyvin, mikä auttaa kunnan asukkaita pysymään alueella. Asumisen näkökulmasta kunta haluaa luoda asuinalueita ja asumisvaihtoehtoja, jotka on tehty viihtyisiksi ja sellaisiksi, että ihmiset voivat asua, käydä töissä ja elää haluamallaan tavalla. Kunnassa pyritään tarjoamaan turvallinen kasvuympäristö ja asuinympäristö kaikille Iissä asuville ja kunnan asukkaille. Ii pyrkii olemaan elinvoimainen, ihmisläheinen ja ekologinen kunta. Kunnassa panostetaan lapsiin ja nuoriin, sekä lapsiperheiden hyvinvointiin.
Asuinympäristö on kaunis, puhdas, luonnonläheinen ja viihtyisä. Iin sijainti on erinomainen. Kunnan pinta-ala on 763,79 neliökilometriä ja Iissä asuu noin 8700 ihmistä. Ii tarjoaa erinomaiset asumisen ja elämisen mahdollisuudet. Kunnan väkiluku on ollut tasaisessa kasvussa ja kuntaan rakennetaan uusia asuntoja, päiväkoteja, kouluja ja palveluja. Kunnan työpaikkaomavaraisuus on 100,2 % ja Iissä on yli 2000 työpaikkaa ja lähes 3000 yrittäjää. Työpaikkoja löytyy mm. seuraavilta aloilta: rakentaminen, metalliala, kuljetusala, kaupan ala, matkailuala, maa-, poro-, riista- ja kalatalous sekä maatalous- ja hevostalous ja hoiva- ja hoitopalvelut. Kunta sijaitsee nelostien varrella ja rautatieasemalle on matkaa 45 km, Oulun keskustaan noin 35 km ja Raaheen 80 km ja matka-aika sinne junalla noin 40 min. Kunta on panostanut viihtyvyyteen rakentamalla muun muassa viihtyisiä asuinalueita ja vapaa-ajan palveluita kuntalaisille. Ii tarjoaa paljon harrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille, ja kunnan harrastusmahdollisuudet ovatkin monipuoliset. Iissä voi harrastaa monipuolisesti eri lajeja, ja tarjolla on monia ohjattuja harrastusryhmiä, kuten liikunta- ja kuvataidekerhoja. Lisäksi kunnassa on tarjolla hyvät ulkoilumahdollisuudet, sillä alueella on paljon luonnonkauniita alueita ja reittejä, joita pitkin voi vaeltaa tai hiihtää.
Iin kunnassa on myös panostettu kestävään kehitykseen, ja kunnan tavoitteena on olla hiilineutraali kunta vuoteen 2040 mennessä. Tämä näkyy myös kunnan arjessa, sillä Ii on yksi Suomen ensimmäisistä kunnista, jossa kaikki kunnan katuvalot on vaihdettu LED-valoiksi ja jossa joukkoliikennettä tuetaan merkittävästi. Kunta pyrkii myös lisäämään asukkaiden mahdollisuuksia kestävään liikkumiseen tukemalla pyöräily- ja kävelyreittejä sekä tarjoamalla sähköauton latausasemia kunnan alueella.
Iissä on panostettu viime aikoina erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Kunnan tavoitteena onkin tarjota asukkailleen parhaat mahdolliset palvelut sekä viihtyisä ja turvallinen ympäristö elää ja kasvaa.
Asukkaita Ii
[INST]Kirjoita Iistä kuntana, jossa ihmiset viihtyvät. Mitä etuja Iin kunnassa asuvalla on, miksi Iistä ei haluta muuttaa muualle ja onko kunta hyvä paikka asua?
[/INST]Iissä asuu noin 7800 asukasta, mutta kunnan väkiluku on viime aikoina ollut hienoisessa kasvussa. Asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa päätöksentekoon kunnanvaltuustossa. Kunnan tavoitteena on myös olla mahdollisimman asukasystävällinen ja asukkaiden toiveet ja tarpeet pyritään ottamaan huomioon.
Iin kunnan alueella toimii useita yrityksiä, jotka tarjoavat työtä paikallisille asukkaille. Työpaikkoja löytyy myös kunnan omista toimipisteistä, ja lisäksi kunnassa toimii lukuisia yrityksiä, jotka työllistävät paikallisia työntekijöitä.
Iillä on pitkät ja kunniakkaat perinteet kaupankäynnissä. Iissä on tehty kauppaa aina ja kunnan alueelle onkin kehittynyt erittäin elinvoimainen yrityskulttuuri. Iissä sijaitsee muun muassa Pohjoismaiden suurin kalajalostusyritys, jonka lisäksi Iissä on lukuisia muita yrityksiä ja toimijoita, jotka tarjoavat työtä ja toimeentuloa alueen asukkaille.
Iin sijainti on mitä erinomaisin. Kunnan alueelle pääsee helposti sekä junalla että omalla autolla. Junayhteyksiä Iistä on päivittäin sekä etelään että pohjoiseen. Autolla kunnan alueella on helppoa liikkua ja autoilijan kannalta Ii on sijainniltaan mitä erinomaisin paikka. Iihin on helppo tulla joka puolelta ja kunnasta löytyy sekä julkinen liikenne että toimiva tieverkosto, joka kulkee kaikkiin ilmansuuntiin. Iihin on helppo tulla ja sieltä on myös helppo liikkua joka suuntaan. Tämä tekeekin Iistä ihanteellisen paikan niin työssäkäyvälle, kuin myös perheen kanssa asuvalle henkilölle.
Iin kunta
Iissä on myös erittäin turvallista asua ja liikkua, joten Ii sopii mainiosti myös lapsiperheiden asuinalueeksi. Iin kunnasta löytyvät hyvät julkiset palvelut ja kaikki on kätevästi kuntalaisten käden ulottuvilla. Iiläiset ovatkin tyytyväisiä kuntalaisina ja kunnan toimintaan, mikä näkyy tyytyväisyydestä kertovissa tuloksissa.
Iin kunta on asukkaita varten
Iin kunnassa on asukkaita noin 9000. Iin kunnan pinta-ala on noin 1400 km2. Iin kunnassa asutus on melko keskittynyttä, sillä suurin osa kunnan väestöstä asuu noin 3km päässä kunnan keskustasta.
Iissä asuessa kunnan asukkailla on hyvät peruspalvelut saatavilla helposti, kuten terveyspalvelut, koulutus, päiväkodit sekä erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Iin kunta sijaitsee Oulun kupeessa, vain puolen tunnin päässä Oulusta. Tämä luo hyvät liikenneyhteydet Iin kunnan asukkaille. Iissä asuukin paljon ihmisiä, jotka käyvät Oulussa töissä.
Iissä luonto on lähellä ja ympäristö on kaunis. Iin kunta tunnetaankin nimellä Iin vihreä kunta. Iijoen varrelta löytyy useita hyviä kalastuspaikkoja, joista voi kalastaa lohikaloja. Iin kunnassa on useita lintutorni ja -stieteilypaikkoja ja patikointireittejä, joihin pääsee helposti, eikä reiteillä ole yleensä ruuhkaa, kuten muualla Suomessa.
Iissä on asukkaita noin 14000. Iissä on runsaasti palveluita asukkaille, kuten kauppoja, ravintoloita, terveysasema ja kunnan ylläpitämä urheilukeskus ja jäähalli. Ii on kaunis pieni paikkakunta ja ihmiset siellä mukavia, sekä Iissä on rauhallista elää. Iin kunnasta löytyy hyvät harrastus mahdollisuudet sekä lapsille, että aikuisille. Harrastusmahdollisuuksiin kuuluu esim. Iin urheilutalon ja hallin käyttö. Lisäksi kunnassa toimii kansalaisopisto, jossa voi harrastaa liikuntaa. Iissä voi myös harrastaa musiikkia esimerkiksi käymällä musiikkikoulu Aiolia, jonka kautta voi liittyä myös erilaisiin musiikki yhtyeisiin tai kuoroihin. Kansalaisopistossa voi käydä myös erilaisia taito- ja taidekursseja kuten käsityö ja kuvataidekursseja.
Iissä on runsaasti työpaikkoja tarjolla ja suurin työnantaja siellä on Iin kunta ja toiseksi suurin työllistäjä Iin Energia Oy. Työpaikkoja löytyy runsaasti myös palvelualoilta esimerkiksi kaupan alalta ja muilta palvelualoilta kuten siivous, turvallisuus jne.
Asukkailla on Iissä hyvä yhteishenki. Siellä ei tarvitse pelätä kulkea ulkona eikä yksin pimeässä, koska aina on muita asukkaita ympärillä ja on turvallista ja rauhallista. Kaikki ovat Iissä tasa-arvoisessa asemassa keskenään, eikä ketään jätetä ulkopuolelle. Kaikki on järjestetty asukkaiden parasta ajatellen, koska asukkaita vartenhan kunta on. Ii on mukava ja hyvä paikka asua ja sinne voi suositella kaikille muuttoa ja on turvallinen ja hyvä paikka olla ja asua.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Ii

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Ii

90860 Halosenniemi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Rämeentie - 47 90860 HalosenniemiLäntinen Ii
Saanionmutka 28 - 28 90860 HalosenniemiLäntinen Ii

Ii

91100 Ii Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aaltokangas - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Aatelantie 124 - 72b 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Akolankuja 84 - 86 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Alakaikkosentie 10 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Alakatu 10 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Alarannantie - 83 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Alaranta - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Aropolku 13 - 24 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Asematie C - 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Autoilijantie - 6 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Ellala - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Ellalankuja 11 - 6 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Ellalantörmäntie 39 - 61 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Elokuja 10 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Eväkuja 3 - 4 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Finnikari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Finninkari 1 - 9 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Fiskarintie 10 - 38 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Haapakuja - 2 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Hahtikari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hakatie 1 - 6 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Hallitie - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Haminantie - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Harjunkuja 1 - 1 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Haukiputaantie 100 - 99 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Haukitie 1 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Heinäkuja 1 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Heinäläntie - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Helmikuja 1 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Hiekkatie 111 - 38 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hietakarintie 322b - 485 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hietala - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hietalantie - 61 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hiivalankuja 18 - 30 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hiivalantie - 96 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hillapolku 2 - 6 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Hine - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hirnintie 2 - 4 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Hirveläntie 4 - 4 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Hirvipolku 1 - 5 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hiue - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hiuekuja 11 - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hiukeenniementie - 59 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hiukeentie - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Hiukkeenniementie 209 - 279 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Honkalankuja 1 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Honkalantie - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Honkalatie 20 - 20 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Huhtaluukisentie 12 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Huhtikuja 1 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Hyvärinkuja 3 - 3 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Härkätie 30 - 48 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Härmänkuja 20 - 63 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Iilaaksontie 4 - 4 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Illinkoskentie 1 - 6 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Illinsaarenkuja 11 - 5 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Illinsaarentie - 87 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Illinsaari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Illintie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Impinkuja 2 - 9 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Jokisuuntie - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Jopinperäntie 21 - 21 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Jukolankuja 10 - 19 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Junnilantie - 9 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Juolukkapiha 5 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Juontotie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Kaaritie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Kaijankuja 23 - 6 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kalarannanlenkki 33 - 39 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kalarannantie 108 - 84 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kalatie - 8 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Kanervakuja - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kangastie - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kantolantie - 975 91100 Ii KeskusOlhava
Karhu - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Karhunsaarenkuja 20 - 9 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Karhunsaarentie 52 - 80 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Karhunsaari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Karhutie 1 - 76 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Karpalotie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Katajakuja 1 - 6 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Kauppatie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Kauppila - 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Kauppilantie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Kauppurintie - 9b 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Kedontie 1 - 5 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kemintie - 581 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Kesäkuja 1 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Kiiskentie 1 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kirkkosaari - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kirkkotie 1 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kirkonkylä - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kirstinharjuntie 1 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kisatie - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kiurunkuja 11 - 9 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Klaamankuja 16a - 6 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Klaamantie - 78 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Koirakarintie 19 - 5 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Koirankari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Koivukuja 1 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Koni - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Koninkaarre 2 - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Koninkuja 1 - 5 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Koninniitty 17 - 38 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Koninpolku 1 - 9 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Konintie - 83 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Koppelintie 10 - 24b 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Koppeloniementie 7 - 7 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Koppelonniementie 12 - 7 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Korjaamotie - 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Korkea - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Korkeasaari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Korkia - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Korkiasaari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Korpiniityntie 17 - 4 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Koskenniskankuja - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Koskikarankuja 10 - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Koskiniemenlenkki 27 - 51 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Koskiniementie 24 - 56 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kotikuja 2 - 4 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Koulutie 1 - 3 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kp 4 - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Kriisin saari - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kuhatie 1 - 5 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kuikankuja 10 - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Kuninkaanniemi - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Kuokkalantie 14 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kuovikuja 10 - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Kurttilankuja 10 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kutinletto - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kuukkelinkuja 4 - 6 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Kuusikuja 1 - 4 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Kuusitie 1 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Källintie 1 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Kämmekkäkuja - 1 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Kärpänkuja 1 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Käyränkangas - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Käyränkangas Talo 258 - 258 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Käyränkari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Käyränlenkki 18b - 50 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Käyräntie 12 - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Köröläntie - 6 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Laakso - 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Laaksonkuja - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Laavuntie 10 - 6 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Laitakari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Laitakari Pohjois-Ii - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Laitakarintie - 99 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Laitakuja - 2 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Laitilantie 13 - 17 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Laksonkuja 7 - 7 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Laksontie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Lampikuja - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Lampukarintie 10 - 34 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Lampurintie 13 - 25 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Lanssitie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Lastukuja 4 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Laurintie 1 - 5 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Leipojantie - 8 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Leirikeskuksentie 14 - 28 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Leistonperäntie 48 - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Lemmenkuja 14 - 37 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Lepiköntie 22 - 27 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Leppijärvi - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Leppisaari - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Leppäkuja 1 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Letonkuja 17 - 32 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Lieksentie - 8 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Liesojantie 10 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Linjakuja 11 - 7 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Lohentie - 6 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Lopakonkuja 12 - 7 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Loukeentie 54 - 79 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Maaliskuja 1 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Makokuja 9 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Marjakankaantie 1 - 3 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Marjapiha 10 - 6 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Meriläinen - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Meriläisenperä - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Meriläisenperäntie - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Meriläisentie 138 - 98 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Mesimarjapiha 7 - 7 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Metsäläntie 2 - 34 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Muhojoki - 91100 Ii KeskusOlhava
Muistoniementie 48 - 79 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Mujuntie 1 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Mustikkakangas - 91100 Ii KeskusOlhava
Mustikkapiha 11 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Mäkeläntie 22 - 51 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Mäkirinteentie 1 - 20 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Mäntykuja - 7 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Niittysaari - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Niittytie 32 - 40 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Nokanletto - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Nokantie 7 - 7 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Närhinkuja 1 - 6 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Oikotie 2 - 2 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Ojakylä - 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Ojakylä Praavantie - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Ojakyläntie - 85 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Ojapolku 1 - 6 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Oksakuja 1 - 4 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Ollintie - 8 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Onganlahdentie 13b - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Onninkuja 1 - 6 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Orastinjärventie 14b - 728 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Ouluntie 234 - 600b 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Paakarintie 53 - 53 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Paakkarintie 20 - 9 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Paasorannantie - 99 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Paavonranta - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pajakuja 1 - 2 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pajutie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Pakasenniemi - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Paloasemantie 1 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Palomettäntie 25a - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Palosuo - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Palstatie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Paneelitie 3 - 3 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Pappilantie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Partalahdentie 10 - 9 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Patakarintie 11 - 46 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pauhu-Hiukeentie - 155 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pauhu-Hiukkeentie - 19 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pauhuntie 102a - 99 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Paularannantie 18 - 49 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Peltokuja 10 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pensaskari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pensaskarintie - 73b 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pentinkangas - 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Pentintie - 5 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Pernunkuja 22 - 28 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Peuran Saari - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pihlajakari - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pihlajakarintie - 220 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pihlajakuja 1 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pihlajatie - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Piisilta 1 - 2 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Pikkumökintie - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pikkuniityntie 1 - 90 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pikkupölläntie 12a - 14 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pikkusorosentie - 73 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Pikkutannilantie - 7 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Pirilä - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pirttikari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pirttikarin Saari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pitkäkari - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pitkäniementie 12 - 84b 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pitkäniemi - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pitsikuja 17 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pitsitie 11 - 21 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Piukkula - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Piukkulankuja 10 - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Piukkulantie 1 - 43 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Piukkulantörmäntie 23 - 40 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pohjois-Ii - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pohjois-Ii Hiue - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pohjois-Ii Laitakari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pohjois-Ii Rontti - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Poikkisaarenkuja 16 - 7 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Poikkisaarentie 14 - 9 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pojankuja 1 - 7 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Poolatie 1 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Porkanperä - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Porkanperäntie 10 - 5 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Porkanranta 5 - 5 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Porkantie 3 - 4 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Posankuja 3 - 4 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Poukamakuja 10 - 6 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Praava - 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Praavantie - 89 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Puistotie - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Pukkisaari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Puolukkapiha 11 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Puomikuja 1 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Purotie - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Puukkoletto - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Puulaaksontie 2 - 2 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Puusepäntie - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Päkkilänkuja 1 - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pääskynkuja 1 - 5 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Pölläntie - 98 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Rahkolantie - 5 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Raitakuja 6 - 6 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Rakentajantie 2 - 4 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Rannanpuoli 1 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Rantakestiläntie 10 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Rantatöyräänkuja 10 - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Riiheläntie 1 - 7 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Riihitie 10 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Rimatie 10 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Rinnetie 10 - 12 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Risteyskuja 13 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Rivikuja 10 - 8 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Rontinsaari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Rontti - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Rontti-saari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Ruonakarintie 2 - 7 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Rytikuja - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Räinänperä - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Räinänperäntie 108 - 96 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Röyttä - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Röyttä Ii - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Röyttän Saari - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Sahatie - 4 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Salmenkari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Salmenkarintie 10 - 3 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Salongintie 1 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Saratie 1 - 4 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Sarriontie 111 - 91 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Satakarin Saari - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Satalahdentie - 56c 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Saukonkuja 1 - 4 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Savelantie 11 - 5c 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Seikarintie 10 - 4 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Selkäletto - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Selkäsaarenrie 55 - 55 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Selkäsaarentie 11 - 55 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Setuntie 16 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Seurakuja 1 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Sieponkuja 1 - 6 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Siikaletto - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Siikatie 2 - 4 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Sikalanjärventie 2 - 4 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Siltalantie 15 - 31 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Simakkasaari - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Simuntie 124 - 98 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Sirrikuja 1 - 5 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Soronen - 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Sorosentie 1 - 47 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Sorsaletontie 113 - 97 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Sortteeritie 1 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Suopursuntie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Suvantolantie - 6 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Suvantotie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Syväsalmentie - 34 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Sähkötie 2 - 6 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Säikänkuja 15 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Säikäntie 16 - 6 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Särkiperäntie - 61 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Taistontie 13 - 5 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Takalantie - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Takatie 18 - 93 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Talaskuja - 4 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Tammikuja 1 - 6 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Tangonhaara - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Tangonhaarantie 21 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Tangonkuja 13a - 5 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Tangonsaarentie 44 - 54 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Tangonsaari - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Tangonsivu 2 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Tangonsuuntie 211 - 241 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Tangontie - 86 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Tanko - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Teerikuja 1 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Telakkakuja 15a - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Telkänkuja - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Tenkulantie - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Teollisuustie 1 - 6 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Tervaskuja - 7 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Tiirankuja 1 - 8 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Tiirontie - 36 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Tikkasenkaari - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Tikkasensuora - 50 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Tikkasentie 3 - 5 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Tilhikuja 1 - 7 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Timpurintie 1 - 9 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Tornikuja 1 - 2 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Tukkikari - 91100 Ii KeskusOlhava
Tuliniemi - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Tuomirannantie 12 - 7 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Tuomisaarentie 53 - 63 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Tuppotie 87 - 87 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Turpontie 34 - 54 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Tähdentie - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Törmäläntie 15 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Uistintie 6 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Uittotie 1 - 5 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Ukonkuja 18 - 6 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Ulko-Klaama - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Ulkoklaama - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Ulkokrunni - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Ulkotakamaa - 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Uskontie 1 - 4 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Uusitalontie 12 - 4 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Uusitie 1 - 8 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Vaihtometsäntie - 2 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Valtarintie - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Vaneritie - 8 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Varpasuon syöttöasema - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Varsitie 1 - 8 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Vasikkasaarentie 10 - 7 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Vatukkapiha 3 - 5 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Vatukkasaarentie 120 - 97 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Veijola - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Veistämöntie 12 - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Verstaskuja - 6 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Veteraanikuja - 5 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Viittikangas - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Viittioja - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Vikenletto - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Vilintie - 8 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Virkkulantie - 96 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Viskari - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Voimatie - 49 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Välitie 1 - 8 91100 Ii KeskusItäinen Ii
Vääränpolku 1 - 9 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Ykspensainen - 91100 Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Ykäkatu 51 - 51 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Yläkatu - 8 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Ymmyrkäisenkuja 37 - 41 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Ymmyrkäisentie 30 - 70 91100 Ii KeskusLäntinen Ii
Yrittäjäntie 2b - 7 91100 Ii KeskusItäinen Ii

Ii

91110 Ii Asemanseutu

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Ainolantie 17 - 32 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Aittatie 10 - 9 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Alapaasontie 15 - 16c 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Alapernuntie 11 - 8 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Asemakylä - 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Asematie - 345 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Hautametsäntie 17 - 21 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Huovisenkuja 13 - 9 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Huovisenojantie 1 - 9b 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Huukontie 11 - 3 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Ikoniemi - 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Kangaspernuntie 12 - 32 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Katajaoja - 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Kielokuja 12 - 26 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Kipinäntie 21 - 7 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Kirjopolku 12 - 55 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Kivimaa - 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Kivimaantie - 42 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Klasilantie 10 - 9 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Koskituvantie 14 - 5 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Kourilammentie 41 - 41 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Kustulantie - 9 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Lainepudas - 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Laineputaantie 13 - 87 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Lossikuja 12 - 9 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Lystiläntie - 8 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Martanniementie 14 - 9 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Martantie 16 - 9 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Meriänjärvi - 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Mikkolantie 11 - 11 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Myllyojantie 11a - 5 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Myllypurontie 10 - 5 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Myllytörmä - 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Mäntyläntie 1 - 8 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Niemikuja 20 - 9 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Paakkolanojantie 12 - 9 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Paaso - 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Paasontie 13 - 9 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Pakasentie - 99 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Palukantie 11 - 93 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Pikku-Palojärvi - 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Pikkupaasontie 30 - 40 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Purnuntie 10 - 4 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Raasakankoskitie 10 - 9 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Raasakantie 115a - 84 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Raasakka - 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Rannantie 31 - 4 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Rantakoppelontie 55 - 79 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Rantapernuntie 10 - 6 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Stenbergintie 12 - 5 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Tapiontie 14 - 8b 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Törmälänkuja 11 - 9 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Uiskari - 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Ulkoklaaman Saari - 91110 Ii AsemanseutuLäntinen Ii
Vimparintie 13 - 6 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Yli-Iin tie 23 - 23 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi
Yliraasakantie 11 - 23b 91110 Ii AsemanseutuItäinen Ii
Yliranta - 91110 Ii AsemanseutuPohjoinen Iijokivarsi

Ii

91140 Olhava

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alimmainen Pihlajajärvi - 91140 OlhavaOlhava
Antinmatala 1 - 1 91140 OlhavaOlhava
Hakavainiontie 13 - 8 91140 OlhavaOlhava
Halkosaarentie - 89 91140 OlhavaOlhava
Harisojantie 105 - 88 91140 OlhavaPohjoinen Iijokivarsi
Hellintie 154 - 43 91140 OlhavaOlhava
Hietaniementie - 92 91140 OlhavaOlhava
Hietaniemi - 91140 OlhavaOlhava
Iiniementie 83 - 83 91140 OlhavaOlhava
Iininniementie - 91140 OlhavaOlhava
Iinniementie - 90 91140 OlhavaOlhava
Iinniemi - 91140 OlhavaOlhava
Jaakola - 91140 OlhavaOlhava
Kaihua - 91140 OlhavaOlhava
Karsikkolammentie 63 - 65 91140 OlhavaOlhava
Karsikkolammintie 45 - 50 91140 OlhavaOlhava
Keihäskankaantie - 94 91140 OlhavaOlhava
Kiuttulantie 301a - 69 91140 OlhavaOlhava
Kiveläntie 10 - 27 91140 OlhavaOlhava
Konttilantie 1201 - 720 91140 OlhavaOlhava
Konturi - 91140 Olhava
Koulukuja 7 - 9 91140 OlhavaOlhava
Kynkäänniementie 10 - 9 91140 OlhavaOlhava
Kynkäänsaari - 91140 OlhavaOlhava
Käärmeniementie 19 - 6 91140 OlhavaOlhava
Lahdenperä - 91140 OlhavaOlhava
Lahdenperäntie 11 - 7b 91140 OlhavaOlhava
Lahenperä - 91140 OlhavaOlhava
Lamminkangas - 91140 OlhavaOlhava
Lapinranta - 91140 OlhavaOlhava
Laukkukuusentie 14 - 37 91140 OlhavaOlhava
Leiritie - 55 91140 OlhavaOlhava
Lohenpyrstöntie 30 - 9 91140 OlhavaOlhava
Luodonkuja 10 - 7 91140 OlhavaOlhava
Luodonletto - 91140 OlhavaOlhava
Luodonnokantie - 91140 OlhavaOlhava
Luodonnokka - 91140 OlhavaOlhava
Luodontie - 93 91140 OlhavaOlhava
Maakarintie 75a - 98 91140 OlhavaOlhava
Mattila - 91140 OlhavaOlhava
Maunula - 91140 OlhavaOlhava
Metsärannantie 16 - 4 91140 OlhavaOlhava
Montintie 103a - 99b 91140 OlhavaOlhava
Muhojokisuuntie 110a - 59b 91140 OlhavaOlhava
Muhokari - 91140 OlhavaOlhava
Muhokarintie 28a - 45 91140 OlhavaOlhava
Muhoperäntie 101 - 81 91140 OlhavaOlhava
Mustikantie - 89b 91140 OlhavaOlhava
Mustikka - 91140 OlhavaOlhava
Mäkikuja - 40 91140 OlhavaOlhava
Mäntyniementie 24 - 67 91140 OlhavaOlhava
Mäntynimentie 52 - 52 91140 OlhavaOlhava
Nuottakari - 91140 OlhavaOlhava
Nuottakarintie 14 - 28 91140 OlhavaOlhava
Nybyntie 41 - 9 91140 OlhavaOlhava
Okkosenmäentie 138 - 8 91140 OlhavaOlhava
Olhava - 91140 OlhavaOlhava
Olhavan luoto - 91140 OlhavaOlhava
Olhavanjokivarsi - 91140 OlhavaOlhava
Olhavanluodon Nokka - 91140 OlhavaOlhava
Olhavanluoto - 91140 OlhavaOlhava
Pajukkonokantie 43 - 8 91140 OlhavaOlhava
Papinkarinniementie 100 - 98 91140 OlhavaOlhava
Pehkosentie 30 - 8 91140 OlhavaOlhava
Persontie 28 - 50 91140 OlhavaOlhava
Pihatie 11 - 6 91140 OlhavaOlhava
Pihlajajärvi - 91140 OlhavaOlhava
Pikkulampi - 91140 OlhavaOlhava
Pilkkalampi - 91140 OlhavaOlhava
Pirttikarin saari - 91140 OlhavaOlhava
Pohjankari - 91140 OlhavaOlhava
Puuroniementie - 95 91140 OlhavaOlhava
Pyöriäissuvannontie 25a - 37 91140 OlhavaOlhava
Ruukinlahdentie 58 - 76 91140 OlhavaOlhava
Rytiletontie 14 - 31 91140 OlhavaOlhava
Räysköntie - 90 91140 OlhavaOlhava
Sahakoskentie 10 - 40 91140 OlhavaOlhava
Sassinkuja 40 - 70 91140 OlhavaOlhava
Sassintie 10 - 77 91140 OlhavaOlhava
Saviperäntie 74 - 93 91140 OlhavaOlhava
Seljänperä - 91140 OlhavaOlhava
Seljänperä Leirintäalue - 91140 OlhavaOlhava
Seljänperäntie 137 - 91 91140 OlhavaOlhava
Seppälänkankaantie 11 - 27 91140 OlhavaOlhava
Simppala - 91140 OlhavaOlhava
Somerontie 170 - 97 91140 OlhavaOlhava
Tihisentie 19 - 9 91140 OlhavaOlhava
Tiilitie 16a - 24 91140 OlhavaOlhava
Toitontie 1 - 9 91140 OlhavaOlhava
Tyykiluodonkuja 2 - 98 91140 OlhavaOlhava
Tyykiluoto - 91140 OlhavaOlhava
Tärsikkälammentie 21 - 7 91140 OlhavaOlhava
Valtakuja 18 - 7 91140 OlhavaOlhava
Vuornos - 91140 OlhavaOlhava
Vuornosojantie 18 - 75 91140 OlhavaOlhava
Vuornosperä - 91140 OlhavaOlhava
Vuornosvarrentie 12 - 96 91140 OlhavaOlhava
Vuosiojantie 100 - 86 91140 OlhavaOlhava
Väli-Olhava - 91140 OlhavaOlhava
Vänrikinniementie 126 - 306 91140 OlhavaOlhava
Äijänrannantie 20 - 34 91140 OlhavaOlhava

Ii

91150 Yli-Olhava

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Havulantie 27 - 9 91150 Yli-OlhavaOlhava
Kaihuanjärventie 44 - 66 91150 Yli-OlhavaOlhava
Kärppäläntie - 95b 91150 Yli-OlhavaOlhava
Kärppäsuo - 91150 Yli-OlhavaOlhava
Kärppäsuontie - 885 91150 Yli-OlhavaOlhava
Liikanen - 91150 Yli-OlhavaOlhava
Oijärventie - 990 91150 Yli-OlhavaOlhava
Seppänen - 91150 Yli-OlhavaOlhava
Suomela - 91150 Yli-OlhavaOlhava
Topintie 7 - 7 91150 Yli-OlhavaOlhava
Tuomelantie 28 - 98 91150 Yli-OlhavaOlhava
Vaarainhalmeentie - 130 91150 Yli-OlhavaOlhava
Vaaraoja - 91150 Yli-OlhavaOlhava
Vaaraojantie - 94 91150 Yli-OlhavaOlhava
Vanhalantie 49 - 57 91150 Yli-OlhavaOlhava
Vuosioja - 91150 Yli-OlhavaOlhava
Yli-Olhava - 91150 Yli-OlhavaOlhava

Ii

91200 Yli-Ii Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Huotarintie - 91200 Yli-Ii KeskusPohjoinen Iijokivarsi
Kärnäsuontie 172 - 172 91200 Yli-Ii KeskusItäinen Ii
Orastintie 31 - 31 91200 Yli-Ii KeskusItäinen Ii
Pahkakoski - 91200 Yli-Ii KeskusItäinen Ii

Ii

91210 Jakkukylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haaramoukuntie 97 - 97 91210 JakkukyläItäinen Ii
Heinontie 11 - 53 91210 JakkukyläItäinen Ii
Huovisentie 11 - 32 91210 JakkukyläItäinen Ii
Jakuntie 16 - 90 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Kangastalontie 16 - 16 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Karjalantie 1309 - 1594 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Kaunislammentie 153 - 51 91210 JakkukyläItäinen Ii
Kesämaantie 31 - 31 91210 JakkukyläItäinen Ii
Kivisuontie 100 - 56 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Kortinkankaantie 352 - 51 91210 JakkukyläItäinen Ii
Kosteentie 18 - 4 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Kukonlammentie 137 - 137 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Kuopionharjuntie 10 - 5 91210 JakkukyläItäinen Ii
Kuopiontie - 50 91210 JakkukyläItäinen Ii
Lallinkuja 28 - 8 91210 JakkukyläItäinen Ii
Lallinperäntie 33 - 41 91210 JakkukyläItäinen Ii
Lallinsuvannontie 15 - 51 91210 JakkukyläItäinen Ii
Lammasojantie 95 - 95 91210 JakkukyläItäinen Ii
Laukanniementie 76 - 9 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Laukansuvannontie 16 - 6 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Laukantie 1 - 66 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Laurilanniementie 36b - 71 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Laurilannimentie 71 - 71 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Lavalammentie 307 - 355 91210 JakkukyläItäinen Ii
Maalismaantie - 999 91210 JakkukyläItäinen Ii
Metistönniementie 12 - 66 91210 JakkukyläItäinen Ii
Metsärinnantie 18 - 31 91210 JakkukyläItäinen Ii
Myllysuontie - 8 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Niskalantie 174b - 174b 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Niskalantörmäntie 174 a - 187 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Näppäläntie 11 - 5 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Onkilahdentie 1 - 45 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Paloseläntie 42 - 42 91210 JakkukyläItäinen Ii
Perkkauslammentie 52 - 52 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Pihlajaojantie 2 - 20 91210 JakkukyläItäinen Ii
Pistepääntie 12 - 4 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Pokinniementie 44 - 86 91210 JakkukyläItäinen Ii
Pokintie 36 - 83 91210 JakkukyläItäinen Ii
Porintie - 77 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Purusaarentie 22 - 22 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Puutarhantie 19 - 9 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Päkkilänniementie 12 - 55 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Rantapuistontie 14 - 7 91210 JakkukyläItäinen Ii
Ritokankaantie 19 - 19 91210 JakkukyläItäinen Ii
Räihänniementie 207 - 300 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Salakaatajantie 13 - 13 91210 JakkukyläItäinen Ii
Sampankuja 18 - 4 91210 JakkukyläItäinen Ii
Sannilantie 38 - 38 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Santuntie 16 - 35 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Sitsintie 14 - 8 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Tuomaalanperäntie 22 - 81 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Uitonniementie 40 - 44 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Vainikaisentie 15 - 28 91210 JakkukyläItäinen Ii
Velliniementie 25 - 7 91210 JakkukyläItäinen Ii
Yli-Iintie - 997 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi
Yli-Rajalantie 21 - 21 91210 JakkukyläItäinen Ii
Ylälaurilantie 17 - 46 91210 JakkukyläPohjoinen Iijokivarsi

Ii

91260 Pahkakoski-Räinä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kottarantie 234 - 41 91260 Pahkakoski-RäinäItäinen Ii
Mastomaantie 326 - 326 91260 Pahkakoski-RäinäItäinen Ii
Mustalammintie 153 - 91 91260 Pahkakoski-RäinäLäntinen Ii
Peltomaantie 295 - 70 91260 Pahkakoski-RäinäItäinen Ii
Piimäkoskentie 61 - 72 91260 Pahkakoski-RäinäItäinen Ii

Ii

95100 Kuivaniemi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahoranta 26b - 26b 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Ahvenkuja 3 - 6 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Ahventie 1 - 58 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Ailio - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Antinkuja - 4 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Formansuontie - 50 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Harjunpääntie 1 - 8 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Hietakalla - 95100 Kuivaniemi KeskusOlhava
Hirvonen - 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Hopeavuorentie 32a - 32b 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Horsmakuja - 78 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Huhtalantie - 65 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Huoltotie 4 - 4 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Hyljekuja - 3 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Hyljetie 1 - 9 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Hyvösentie 13 - 27b 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Iso Paskaletto - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Jahtikuja 1a - 3d 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Jakosuo - 95100 Kuivaniemi KeskusOijärvi
Jokiniityntie - 48 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Jääsköntie - 4 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kaakisenkuja - 8 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kaakkuriniementie 23 - 23 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kaipaisentie - 2 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kaitalankuja 1 - 8 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kalliorannantie 16 - 8b 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Karenintie - 7b 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Katinkuja - 5 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kattilakoskentie 117 - 38 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kattilakoski - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kehuksentie - 56 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kehus - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kekokuja - 8 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Keräsentie 24 - 24 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Kilttiläntie 12 - 12 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Koivulantie 46 - 46 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Koivuniemi - 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Kontioaho - 95100 Kuivaniemi KeskusOijärvi
Korkiakankaantie 54 - 54 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Koskelantie 67 - 78 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Koskirannantie - 46 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Koskitie - 16 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kotalahdentie - 94b 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kuivajoentie 1052 - 978 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kuivakuja - 3 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kurrantie - 73 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Kuusikkosaarentie - 41 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Käärmelehto - 95100 Kuivaniemi KeskusOijärvi
Laasuvannontie - 62 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Laasuvanto - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Lahdenrannantie 42a - 42d 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Laholainen - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Lemmityntie - 61 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Lepistöntie - 284 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Lohikankaantie 33 - 40 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Lohinivantie - 90b 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Lohitie - 9 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Luola-Aapa - 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Luola-Aavantie - 863 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Luola-aavantie 221 - 221 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Luujoentie - 972 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Luujoki - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Maivakuja 3 - 6 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Maria Vakkurintie - 5 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Mattilantie 1 - 8 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Metsokoskentie - 49 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Miettulantie - 8 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Miljoonatie - 8 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Muovitehtaantie 1 - 5b 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Myllykangas - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Myllykivenkankaantie 456 - 456 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Myllykivikankaantie - 837 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Myllytie - 22 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Mäkijunnontie - 49 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Männiköntie - 87 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Nevala - 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Niittykuja 5 - 5 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Niittyrannantie - 24 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Nikantie 62 - 74a 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Nikkarikuja 8 - 9 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Näsiöntie - 50 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Onkalonperäntie - 47 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Onnelantie 39 - 39 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Onsajanniemi - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Opintie 10 - 38b 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Oriharjuntie 28 - 28 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Oriniemi - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Partiotie - 9a 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Patosaarenkuja 1 - 1 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Patosaarentie - 72 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Pohjoisrannantie - 98 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Pohkoisrannantie 683a - 683a 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Pokholmintie - 99 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Puistolantie 200 - 200 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Putkinotkontie - 8 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Rahkalantie - 66 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Rajala - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Rantapolku - 41 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Rantatie - 20b 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Ratakuja 10 - 9 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Ratatie - 9 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Ravaskantie - 88 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Raviradantie 25 - 38 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Ristipalontie 210 - 8 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Ruikantie - 18 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Ruohola - 95100 Kuivaniemi KeskusOijärvi
Ruonalantie 87 - 94 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Ryöskärinkalla - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Ryöskärinnokka - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Ryöskärintie 360 - 416c 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Saarihovintie - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Suvannontie - 49 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Särkijärvi - 95100 Kuivaniemi KeskusOijärvi
Särkitie - 5 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Taimenkuja - 5 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Taipaleentie - 87 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Takalontie 15 - 37 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Tammikankaantie 266 - 296 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Tiilikainen - 95100 Kuivaniemi KeskusJokikylä
Toikontie 2 - 7 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Tuulijärventie - 77 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Törmätie 110 - 7 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Vainionkuja 1 - 2 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Vakkurinkuja 12 - 8 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Vakkurintie 4 - 97 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Vanhatie - 9b 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Varikko - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Varikontie - 9 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Varpulantie 83 - 83 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Vierustie 2 - 4 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Viinamäentie - 95 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Vipula - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Vipulantie - 8b 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Vähäkuja 1 - 4 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Vääränmutka - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Vääränmäki 10 - 6 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Vääränsuontie 12 - 8 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Väätäjänniemi - 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Wahlbergintie 14 - 14 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi
Weemannintie - 5 95100 Kuivaniemi KeskusKuivaniemi

Ii

95110 Kuivaniemi kk

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aapintie 23 - 23 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Halttula - 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Halttulantie - 61 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Heikinmatintie 12 - 31b 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Herralankuja 1 - 5 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Herralantie - 39 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Huttula - 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Huttulantie - 37 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Iikantie - 32 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Jurvakaisentie 10 - 3 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Jussilantie 26 - 39 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Jänkkäläntie - 7 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Kaakkurilampi - 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Kaakkurinniementie 11 - 97 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Kaikkolantie - 96 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Karinnokantie - 81 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Karisuontie 18 - 18 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Kaukolantie - 88 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Kellarikuja - 9 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Kestiläntie - 54 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Kirkonkyläntie 105 - 99 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Koskelankuja 24 - 24 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Kumpuniementie - 3 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Kuusistontie - 20 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Lahtelantie - 7 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Liikalannokantie 14 - 92 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Maalarintie 1 - 49 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Maijalantie 17 - 8 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Mettovaarantie - 71 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Ojansuuntie 28 - 50 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Ollikaisentie - 4 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Onsajannokantie - 45 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Padaksentie 71 - 71 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Pankinnokantie 13 - 33 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Perkkauksentie 14a - 25 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Perukantie - 50 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Pirttiperäntie - 72 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Pudaksentie - 81 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Puikontie - 89 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Puotiniementie - 96 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Pysäkkitie - 46d 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Rantakuja - 5 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Rantala - 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Rantalanojankuja 11 - 17 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Rantalantie - 7 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Roukkosaarentie - 33 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Ruokkosaarentie - 11 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Rynkyntie 17 - 9 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Röyttäntie - 98 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Siirantie - 6 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Sotamiehentie 19 - 8 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Taipalenntie - 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Tervahaudantie - 25 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Valkolantie 1 - 10 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Vatunki - 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Väätäjänniementie - 9 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi
Ärjeentie - 47 95110 Kuivaniemi kkKuivaniemi

Ii

95130 Hyryoja

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Arolantie - 9 95130 HyryojaJokikylä
Ervastintie - 69 95130 HyryojaJokikylä
Hemminporrastie 41 - 41 95130 HyryojaJokikylä
Hyryntie 27 - 30 95130 HyryojaJokikylä
Jokikylä - 95130 HyryojaJokikylä
Kaikkosentie 39 - 44 95130 HyryojaJokikylä
Kaikosentie 14a - 14a 95130 HyryojaJokikylä
Kiihtelysniementie - 40 95130 HyryojaJokikylä
Koivuniementie - 168 95130 HyryojaJokikylä
Kotirannantie 12 - 2 95130 HyryojaJokikylä
Kujansuuntie - 7 95130 HyryojaJokikylä
Kukkulantie - 3 95130 HyryojaJokikylä
Lehtolantie - 99 95130 HyryojaJokikylä
Leppärannantie - 30 95130 HyryojaJokikylä
Nivantie 16 - 36 95130 HyryojaJokikylä
Paakkari - 95130 HyryojaJokikylä
Peltolantie 14 - 22 95130 HyryojaJokikylä
Ransilantie - 18 95130 HyryojaJokikylä
Rinkintie - 23 95130 HyryojaJokikylä
Suvannonpolku 22a - 5 95130 HyryojaJokikylä
Syrjälä - 95130 HyryojaJokikylä
Syrjäläntie 19 - 79 95130 HyryojaJokikylä
Tossulantie 2a - 36 95130 HyryojaJokikylä
Välilehtolantie 53 - 53 95130 HyryojaJokikylä
Waarainhalmeentie 328 - 328 95130 HyryojaJokikylä
Ylihyryntie - 7 95130 HyryojaJokikylä
Yliniemeläntie - 85 95130 HyryojaJokikylä
Yliniementie 97 - 97 95130 HyryojaJokikylä
Äijäläntie 68 - 68 95130 HyryojaJokikylä

Ii

95160 Oijärvi-Lamminperä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alapentintie 38 - 38 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Haarakankaantie 26 - 6 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Harjulantie - 7 95160 Oijärvi-LamminperäJokikylä
Harjuntie - 94 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Heposaarentie - 3e 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Hervankoskenkuja 19 - 37 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Honkakoskentie 104 - 43 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Honkakoski - 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Höyhtyäntie - 61 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Isoahontie 41 - 54 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Jokela - 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Jokelantie 49 - 80b 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Jokiniskantie - 54 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Kaitaniementie 104 - 96 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Kampelantie 172 - 172 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Kangaslammin Yläkangas - 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Kanniaisentie 21 - 6 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Katosojantie 10b - 32 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Kevätkoskentie 71 - 71 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Kivijoki - 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Klaavuharjuntie 17 - 9b 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Krupulantie - 261 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Kummalantie 16a - 6 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Kuuselantie 50 - 83 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Kuusiniementie 32a - 32c 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Lallintie - 9c 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Lamminkankaantie - 950 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Lamminperäntie - 710 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Lamminrannantie - 37c 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Leväjärventie 287a - 73c 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Leväniementie 150 - 96 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Matilantie - 95 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Metsämajantie 78 - 78 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Mursuntie 12 - 88 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Naisniementie - 260 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Niementie 121 - 157b 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Närränharjuntie - 997 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Närräntie - 80 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Ojalantie - 90 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Olhavantie - 375 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Parviaisentie - 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Pentinniementie - 81 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Pentinniemi - 277 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Rassantie 100 - 95 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Reeperintie 10 - 9 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Repoharjuntie 23 - 44 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Rinne - 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Rinteentie - 20b 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Rttikummuntie 117 - 117 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Ruoholankuja 11 - 8b 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Ruoholantie 43 - 43 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Rytikummuntie - 79a 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Saiharjuntie - 96 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Savilammentie - 44 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Seppäläntie - 49 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Särkiahonkangas - 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Särkijärventie 140 - 332a 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Säynäjäojantie - 80b 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Vääräntie 15 - 15 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Ylikärpäntie 208 - 476 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi
Yläpentintie - 69c 95160 Oijärvi-LamminperäOijärvi

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024