Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Dmitri Peskov> Operaatio on käynnissä ja se tulee jatkumaan, kunnes se on onnistuneesti saatettu päätökseen.
<Asiakas> Miksi penasäätiöiden asiakaspalvelija on noin ryssämielinen kommunisti? Ja miksi penasäätiöiden toimistolla haisee järkyttävälle ripulisonnalle?
<Rehtori Keijo> Haistelen akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
<Victor Orban> Kylläpäs on peppureikä vieläkin aivan erittäin kipeä, kun kävin putinin, xiin ja trumpin pantavana
<Tukes> Mäntymäki on koulutukseltaan luonto-ohjaaja, mutta työskentelee sähköasentajana.
<Alko> Oikeuden mukaan sillä, että lastilla oli kiire, ei ollut asian kannalta merkitystä.
<Asiakaspalvelu> Mikään ei voi pysäyttää suuren Venäjän mahtia, ja meidän rajamme ovat osoitus mahtavuudestamme. Muistakaa, että sanamme on laki ja meillä on oikeus puolustaa intressejämme missä tahansa meidät kutsutaankin. Eläköön suuri ja mahtava Venäjä!
<Diana Sosoaca> Ei Putin ole täällä, miksi hänestä puhutaan niin paljon. Putin muuten ähki minua peppuun ja sen jälkeen mun pepusta alkoi vuotamaan ripulia
<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.

Nimesi:

Lausahdus:

66 Käyttäjää paikalla! 0.0047070980072021

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Iisalmi

Iisalmen kaupungilla on tarjota monenlaisia työpaikkoja. Kaupungissa toimii paljon pieniä ja isoja yrityksiä. Iisalmen kaupungin suurin työnantaja on Ylä-Savon Sote, jossa on noin 2850 työntekijää. Iisalmen kaupungilla työskentelee yli 900 henkilöä, joten Iisalmella on paljon erilaisia mahdollisuuksia työllistymiseen. Lisäksi kaupunki järjestää runsaasti kesä-, kausi ja viikonloppu töitä.
Iisalmen kaupungilla on hyvä palvelutarjonta asukkailleen. Esimerkiksi harrastusmahdollisuuksia löytyy monenlaisia. Kaupungin kulttuuripalveluilla on myös oma kirjasto, museot ja taidetalo. Iisalmen kansalaisopisto tarjoaa monia harrastusmahdollisuuksia. Siellä on paljon erilaisia kursseja ja mahdollisuuksia tutustua erilaisiin taiteen aloihin ja niiden eri tekniikoihin. Siellä on tarjolla esimerkiksi tanssia ja erilaisia soittimien soittomahdollisuuksia.
Iisalmen kaupunki on turvallinen asua ja harrastaa, siellä on hyvin hoidettu puistot ja kaupungin kadut ovat siistejä. Iisalmesta pääsee helposti kulkemaan myös muualle päin suomea, koska Iisalmi sijaitsee aivan nelostien varrella, mikä helpottaa kulkemista huomattavasti. Iisalmi on hyvä paikkakunta asua ja elää. Sieltä löytyy tarvittavat peruspalvelut ja tarvittaessa saa apua myös hieman erikoisimpiin tarpeisiin. Iisalmen keskustassa on helppo liikkua, koska sieltä löytyy hyvät julkiset kulkuyhteydet. Iisalmesta on hyvät kulkuyhteydet myös muihin kaupunkeihin esimerkiksi Ouluun, Tampereelle ja Kuopioon.
Onko paikkakunnallasi tapahtumia? Iisalmi on hyvä paikkakunta harrastaa liikuntaa ja erilaisia urheilulajeja, jos pitää sellaisesta. Se on myös hyvä paikkakunta käydä katsomassa erilaisia esityksiä ja erilaisia tapahtumia, sillä niitä järjestetään hyvin paljon. Tapahtumat ja erilaiset esitykset vetävät myös turisteja paikkakunnalle.
Kirjoita Iisalmesta kunnan esittely, jossa käyt ilmi paikkakunnalla tarjottavia palveluita ja kunnan eri toimipisteitä.
Esittele millainen Iisalmi on työpaikkana. Kerro onko se hyvä työpaikka vai ei ja onko sillä vetovoimaa. Onko työpaikka tärkeä paikkakunnalle muuttavan perheen näkökulmasta ja onko kunnalla tarjota erilaisia työpaikkoja?
Mitä etuja ja haittoja paikkakunnalle muuttajalla on? Miten paikkakunta toimii ja mikä on parasta Iisalmi asuinalueena, entä huonointa?
Iisalmen etu on se, että se on kaupunki, mutta silti myös luonnon läheisyydessä ja ihmisetkin ovat ystävällisiä. Harrastuksiakin on paljon tarjolla ja erilaisia tapahtumia. Iisalmi on kuitenkin melko pieni, mutta ei liian pieni. Ei tarvitse aina lähteä Kuopioon tai minnekään muualle, jos ei jaksa lähteä. Toisaalta esimerkiksi jos ei halua käydä missään erikoisimmissa paikoissa niin on vain tietyt ravintolat ja tietyt paikat, joista hakea jotain ja Iisalmi voi käydä melko nopeasti tylsäksi paikaksi asua.
Suunnittele Iisalmen kunnalle brändi ja graafinen ohjeistus. Kirjoita niistä tekstit, jossa kuvaat suunnittelun taustaa, prosessia ja lopputulosta ja sitä, miten ne sopivat kunnan muuhun visuaaliseen viestintään.
Brändäystä tehtäessä pitää aina ottaa huomioon asiakas ja kohderyhmä sekä suunnitella sen pohjalta. Asiakas voi olla kunta, yritys, järjestö, tapahtuma tai muu, joka on tuotteen tai palvelun tarjoajana tai kohteena. Iisalmen brändin ja visuaalisen ohjeistuksen pohjana voisi olla sen arvot ja historia.
Arvot ovat jotain, mitä yritys tai muu vastaava haluaa korostaa ja tuoda ilmi, esimerkiksi ihmisläheisyys tai vastuullisuus. Ne ovat yrityksen perusperiaatteita. Yrityksen tai vastaavan visuaalinen ilme pitää myös ottaa huomioon kun suunnitellaan brändiä, jotta ne olisivat yhdenmukaisia.
Historia taas tuo uskottavuutta, varsinkin jos yrityksen historia ulottuu pitkälle ja sen brändi on muuttunut ajan kuluessa ja kehittynyt nykyhetkeen asti. Historiassa on myös se hyvä puoli, että asiakkaat saattavat pitää enemmän vanhoista brändeistä ja pitävät niistä enemmän kuin uusista, varsinkin jos ne tuovat nostalgisia muistoja mieleen.
Turvallisuus on nykyään todella tärkeässä asemassa varsinkin jos asuu maalla. Iisalmessa on monia turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia. Sen sijainti on rauhallinen eikä sinne eksy kukaan helposti, varsinkaan jos ei omista omaa autoa. Iisalmesta on hyvät ja nopeat yhteydet muihin kaupunkeihin ja esimerkiksi Kuopioon tai Ouluun pääsee kätevästi bussilla.
Iisalmi on myös erittäin hyvä ja monipuolinen paikka asua. Sen asukkailla on hyvät työllistymismahdollisuudet. Työllistymiseen vaikuttaa esimerkiksi sen sijainti, sillä se sijaitsee Pohjois-Savon pohjoisosassa lähellä Kainuuta, josta kulkee päivittäin paljon työntekijöitä Iisalmeen töihin. Iisalmeen pääsee töihin myös sen monipuolisten yritysten kautta.
Iisalmi on siis erinomainen paikkakunta, jonne kannattaa ehdottomasti muuttaa asumaan!
- Asuminen. Iisalmen keskusta on kompakti, tiivis ja rauhallinen, joten keskustan ulkopuolella asuvillekaan matka kaupunkiin ei ole pitkä. Kaupungissa on monipuoliset mahdollisuudet liikkua ja harrastaa, esimerkiksi talvella hyvät hiihtoladut. Kuntosalipalveluita on runsaasti. Asumisvaihtoehdoista on vara mistä valita: tarjolla on kerros- ja omakotitaloja, mutta myös paljon muita vaihtoehtoja. Vuokran hintaan vaikuttavat paljon sijainti sekä asunnon koko ja kunto.
Iisalmen turvallisuus ja palvelut
Iisalmi on turvallinen ja kotoisa paikka, jossa kaikki tarvittava on lähellä ja kaikki tarvittava on helppo saada. Kaupungin keskusta on hyvin tiivis ja rauhallinen, joten vaikka asuu vähän keskustan ulkopuolellakin, niin on silti helppo päästä joka paikkaan ja palvelut ovat hyvin lähellä. Lisäksi Iisalmessa on hyvät mahdollisuudet harrastaa monipuolisesti kaikkea: on liikuntaa ja urheilua, taiteellista tekemistä ja erilaisia tapahtumia. Kaikki on hyvin järjestetty, että niitä on mahdollista harrastaa. On paljon erilaista tekemistä ja paikkoja, joissa voi olla ja rentoutua, eikä aina tarvitse mennä sinne omalle kotisohvalle.
Iisalmen vahvuus on se, että täällä on hyvä olla, kaikki palvelut ja mahdollisuudet on saatavilla, kun vain niitä itse osaa ottaa ja löytää ja lisäksi Iisalmessa on todella monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Harrastaa voi melkein mitä vain. Iisalmi on asukasystävällinen paikkakunta ja täällä pidetään huolta asukkaiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Palvelut ovat monipuolisia, esimerkiksi kulttuuripalveluita on kattavasti saatavilla. Iisalmen alueella on helppo kulkea paikasta toiseen, kun käytössä on oma auto. Se ei ole mikään suuri kaupunki, joten se on sopivan rauhallinen asuinpaikkakunta.
Iisalmi on loistava paikkakunta asua! Tämä rauhallinen, pieni mutta vireä kunta tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia kaikenikäisille ja kulttuuririkkautta myös kulttuurinystävälle. Iisalmessa luonto on läsnä ihan koko ajan, sillä kaupungin läheisyydessä sijaitsee Runni, Kiurujoen koskialueet ja luonnonsuojelualueet. Kaupungissa on hyvät liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Iisalmessa toimii useita urheiluseuroja ja – joukkueita. Jos rakastat luonnossa liikkumista, on Iisalmi täydellinen paikka sinulle.
Iisalmi tarjoaa myös lapsiperheille kaiken tarvittavan, kuten esimerkiksi laadukkaita päivähoitopalveluita. Lapsiperheelle kaupunki on hyvä vaihtoehto, koska siellä on myös lapsiperheille tarkoitettuja leikkipuistoja ja erilaisia kerhoja. Myös Iisalmeen kuuluva pieni Vieremän kunta sijaitsee lyhyen matkan päässä ja siellä on muun muassa valaistu hiihtokeskus sekä luontopolkuja ja laavu.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Iisalmi

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Iisalmi

72400 Pielavesi Keskus-Jylänki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ameriikantie 100 - 90 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiEteläinen

Iisalmi

73100 Lapinlahti Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Lamminkyläntie 367 - 367 73100 Lapinlahti KeskusEteläinen

Iisalmi

73120 Nerkoo-Horsmanmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Heiskalansaarentie 107a - 96 73120 Nerkoo-HorsmanmäkiEteläinen
Nerkoonjärven Lehtosaari 12 - 8 73120 Nerkoo-HorsmanmäkiEteläinen

Iisalmi

74100 Iisalmi Keskus, Eteläinen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alatalontie 15 - 31 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenEteläinen
Asevelikatu 1 - 7 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenEteläinen
Eteläinen Pohjolankatu 1 - 1 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenEteläinen
Eteläinen puistoraitti 2 - 7 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Haukiniemenkatu 10a - 9a 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Hautakankaantie 30 - 66 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenPohjoinen
Ilvolankatu 1 - 8 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Iso-Mustan tie 111 - 265 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenHernejärvi
Juhani Ahonkatu 1 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Juurikkaniementie 20 - 58 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenHernejärvi
Kapalantie 42a - 75 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenHernejärvi
Karimäentie 27 - 88 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenRunni
Karjalankatu 11 - 9b 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Kauppakatu 1 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Kellarimestarinkuja 1 - 8 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Kirkkopuistonkatu 13 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Koskelantie 107 - 93 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenHernejärvi
Koskenranta 37 - 53 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenHernejärvi
Kotipolku 10 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Kotiteollisuuskuja 3 - 3 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenEteläinen
Kourukankaantie 113 - 64 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenRunni
Kulmakatu 1 - 6 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Kumpulanranta 27a - 73 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenPohjoinen
Kuutolankatu 1 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Kyllikinkatu 11 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Kylväjänpolku 10 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenEteläinen
Laajalahdentie 50a - 65 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenHernejärvi
Laihotie 10 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenEteläinen
Lehtoniementie 103 - 81c 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenPohjoinen
Louhenkatu 10b - 9b 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Luuniemenkatu 1 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Lähteväntie 1 - 60 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenPohjoinen
Löytynniementie 14 - 82 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenEteläinen
Madesalmentie 803a - 956 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenHernejärvi
Mallaskuja 1 - 7 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Malminkatu 1 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Myllärinkuja 12 - 8 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Nahkurinkuja 1 - 8 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Oivakuja 1 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Oluttehtaankuja 10 - 8 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Olvitie - 8 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Olvitie I-IV - 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Olvitie I-IV A - 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Olvitie I-IV B - 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Omakotitie 10 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenEteläinen
Otavankatu 10 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Paaspurontie 117 - 78 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenRunni
Paloniementie 174a - 292d 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenEteläinen
Pohjoinen Otavankatu 11 - 7 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Pohjoinen puistoraitti 1 - 4 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Pohjolankatu 1 - 9b 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Päiviönkatu 13 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Rantakatu 10 - 8 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Riistakatu 10b - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Sankarinkatu 10 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Satamakatu 1 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Savonkatu 1 - 9 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Simonkatu 1 - 1 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Soinniementie 14 - 88 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenPohjoinen
Suokyläntie 28 - 65 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenEteläinen
Tikkalanniementie 106a - 3d 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenRunni
Urheiluaukio 1 - 1 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenEteläinen
Vaaksankatu 1a - 3 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Vaaksankuja 2 - 3 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Veikonkatu 1 - 3 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta
Vierrekuja 1 - 8 74100 Iisalmi Keskus, EteläinenKeskusta

Iisalmi

74120 Iisalmi Keskus Pohjoinen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahjolankatu 12 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Airokuja 3 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Aittatie 11 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Alakatu 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Allinkatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Ampujankuja 1 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Ansakuja 1 - 7 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Antinkatu 1 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Antinkuja 2 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Auringonkehrä 10 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Brofeldtintie 1 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Brofeldtintien venevalkama 1 - 1 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Ellinpolku 3 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Emilianpolku 2 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Emmankuja 13 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Energiakuja 1 - 3 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Haahkankatu 10 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Hakakatu 10 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Halmetie 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Hanhenpolku 2a - 2c 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Hannunpurontie 11 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Harjulankatu 1 - 7 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Hiekkalankuja 11 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Huokaustenpellontie 1 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Huokaustenrinne 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Huokaustensillantie 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Jordanintie 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Joukolankatu 10 - 7 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Jousikuja 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Juhonkatu 2 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Junailijankatu 1 - 1 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Jännekatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Kaarikatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Kaivokatu 1 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Kalliorinne 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Kankaankatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Kanttorinpolku 2 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Kappalaisenkuja 5 - 5 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Karikatu 3 - 3 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Kasarmikuja 7 - 7 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Kierrätyskatu 15 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Kilpikuja 2b - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Kilpivirrantie 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Kirjurinkatu 1 - 1 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Kirkkotie 10 - 20 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Kirkonsalmentie 10 - 83 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Kivikoulunkuja 4 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Koivulankatu 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Koivuniemenkuja 13 - 27 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Koivuniemenranta 15 - 7 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Koivuniementie 28 - 53 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Koivurannankuja 10 - 7 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Koivurinteenkatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Koljonvirrantie 128a - 250 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Koneistuskuja 1 - 1 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Koskelonkatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Koskelonkuja 4 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Koulutie 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Kuikankatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Kukkulakuja 12 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Kunnankatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Laaksotie 11 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Lahtelankatu 10 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Lahtelankuja 1 - 5 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Laiduntie 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Lampikuja 3 - 5 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Lehtolankatu 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Linjakuja 1 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Linjamaankatu 14 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Lohkarekuja 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Lukkarinkatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Maitopolku 1 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Makkaralahdenkatu 11 - 57 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Mansikkaniementie 1 - 1 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Meijerikatu 1 - 3 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Muovikatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Mäkikatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Niittykatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Nuolikuja 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Oikokatu 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Oikokuja 1 - 1 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Opettajantie 1 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Pajakatu 3 - 3 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Paloisjärvenraitti 1 - 3 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Papinkatu 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Pappilanrinne 12 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Pappilantie 5 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Parkatinkuja 1 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Parkatintie 10 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Pekankatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Pihlajaharjuntie 1 - 7 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Pihlajarinne 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Pinaattipolku 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Pitkälahdenkatu 1 - 5z 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Pohjoiskaari 10 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Pohjoisrinne 1 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Poikkikatu 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Poroveden Pänninsaari 66 - 92 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Poskimäentie 1 - 70 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Poskipuronkatu 11 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Pumppukuja 10 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Puronsuunkatu 1 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Putkimestarintie 6 - 7 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Päivärinteenkatu 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Rajakatu 10 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Rantakuja 10 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Ratakatu 146 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Ratapellonkatu 1 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Rovastinkatu 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Ruustinnanpolku 2 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Salmenkatu 1 - 1 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Sarvikatu 1 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Saunatie 1 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Seppälänkatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Sorsanpolku 1 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Sotilaskatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Suistamonkatu 1 - 99 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Suntionkatu 13 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Suontauksentie 15 - 72 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Taksvärkkitie 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Talaskuja 1 - 6 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Talkootie 10 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Tavipolku 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Telkänkatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Teodorinrinne 10 - 7 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Teollisuuskatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Teollisuuskuja 4 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Tervakankaankatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Tientekijänkatu 10 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Tiirankatu 1a - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Tornikatu 10 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Torpparintie 17 - 3 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Tullirinne 1 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Uikunkatu 1 - 1 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Ullakontie 1 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Untamonkatu - 7 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Valimokatu 2 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Vanha Kirkkotie 1 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Varstatie 11 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Venekuja 3 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Veturitallinkatu 1 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Vihtakannankatu 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Vihtakatu 10 - 9 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Viljelijänväylä 11 - 39 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenPohjoinen
Välikatu 12 - 4 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta
Yläkatu 1 - 8 74120 Iisalmi Keskus PohjoinenKeskusta

Iisalmi

74130 Kihmula

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahertajankaarto 1 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Ahertajantie 4 - 4 74130 KihmulaEteläinen
Ahmonrannantie 22 - 47 74130 KihmulaEteläinen
Ahmontie 10 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Ahomäenkatu 10 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Aurankatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Ensikuja 8 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Eteläntie 145z - 9 74130 KihmulaEteläinen
Haperokuja 1 - 6 74130 KihmulaEteläinen
Haravankatu 1 - 5 74130 KihmulaEteläinen
Haukisaarentie 2 - 5 74130 KihmulaEteläinen
Honkakatu 1 - 6 74130 KihmulaEteläinen
Ivalonkatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Jäniksenkatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Kaislakuja 2 - 2 74130 KihmulaEteläinen
Kaislatie 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Kanervapolku 1 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Kangaskuja 10 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Kangaslammintie 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Kannelkuja 4 - 4 74130 KihmulaEteläinen
Karpalokuja 1 - 6 74130 KihmulaEteläinen
Katajakatu 1 - 6 74130 KihmulaEteläinen
Kevelinkatu 1 - 7 74130 KihmulaEteläinen
Kevelinkuja 10 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Kihmulankatu 10 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Kiviahonkatu 1 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Kivirannankuja 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Kivirannantie 10 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Koivukatu 1 - 6 74130 KihmulaEteläinen
Kotikatu 1 - 4 74130 KihmulaEteläinen
Kukkatie 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Kulmapolku 10 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Kumpulankatu 1 - 7 74130 KihmulaEteläinen
Kuokankatu 2 - 4 74130 KihmulaEteläinen
Kuusikatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Kyntäjäntie 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Kärpänkatu 10 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Lakkakuja 1 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Lammenkaari 11 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Latukankatu 10 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Lehmuskatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Lepokankaantie 2 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Linkinkaari 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Linkinkatu 2 - 7 74130 KihmulaEteläinen
Linkinkuja 2 - 6 74130 KihmulaEteläinen
Linkinlahdenkatu 10 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Linkinniemenkatu 10 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Lippuniemenkatu 2 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Lippuniementie 15 - 7 74130 KihmulaEteläinen
Lumikonkatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Lumpeenkuja 1 - 5 74130 KihmulaEteläinen
Lähteentie 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Majavankatu 11 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Marjahaankierto 11 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Marjapolku 2 - 6 74130 KihmulaEteläinen
Marjastajankatu 1 - 7 74130 KihmulaEteläinen
Metsäläntie 131 - 60 74130 KihmulaEteläinen
Minkinkatu 1 - 7 74130 KihmulaEteläinen
Mustikkapolku 1 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Mäntypolku 1 - 4 74130 KihmulaEteläinen
Mäntytie 11 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Nouvanlahdenkatu 1 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Nouvanlahdentie 10 - 48b 74130 KihmulaEteläinen
Näädänkatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Oravankuja 1 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Pajatinkatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Pajukatu - 3 74130 KihmulaEteläinen
Paloistenkatu 10 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Paloisvuorentie 10 - 53 74130 KihmulaEteläinen
Pellervoisenkatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Petter Kumpulaisentie 10 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Petäjäpolku 1 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Pihlajakatu 1 - 5 74130 KihmulaEteläinen
Piisaminkatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Poroveden Lehtosaari 60 - 60 74130 KihmulaEteläinen
Puolukkapolku 1 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Pöllösenlahdenkatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Riihitie 1 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Rinteentie 10 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Rouskukuja 2 - 6 74130 KihmulaEteläinen
Rusakonkatu 1 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Saarnikatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Salakkakalliontie 12 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Sammalkuja 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Saukonkatu 11 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Saukonpolku 13 - 13 74130 KihmulaEteläinen
Saunalahdenrantatie 36 - 55 74130 KihmulaEteläinen
Sienestäjänkatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Siilinpolku 1 - 3 74130 KihmulaEteläinen
Sirpinkaari 10 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Taatontie 10 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Taavetinkuja 3 - 5 74130 KihmulaEteläinen
Tammikatu 11 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Tammikuja 1 - 4 74130 KihmulaEteläinen
Tattikuja 1 - 6 74130 KihmulaEteläinen
Tellervonkatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Tervakkokuja 1 - 3 74130 KihmulaEteläinen
Teräskatu 1 - 3 74130 KihmulaEteläinen
Tunnelikatu 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Tuomikatu 1 - 6 74130 KihmulaEteläinen
Tuumakatu 1 - 1 74130 KihmulaEteläinen
Tähtiniementie 1 - 3 74130 KihmulaEteläinen
Töyrykatu 3 - 6 74130 KihmulaEteläinen
Uotilanniementie 121 - 56 74130 KihmulaEteläinen
Vemmelkuja 3 - 3 74130 KihmulaEteläinen
Venakkolahdenraitti 11 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Venakkoniemenkuja 12 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Venakkoniementie 11 - 39 74130 KihmulaEteläinen
Venakontie 4 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Veneniementie 10 - 8 74130 KihmulaEteläinen
Viikatteenkatu 1 - 7 74130 KihmulaEteläinen
Virrankatu 2 - 8b 74130 KihmulaEteläinen
Virranranta 5 - 7 74130 KihmulaEteläinen
Yrittäjänkuja 3 - 9 74130 KihmulaEteläinen
Yrittäjäntie 1 - 9 74130 KihmulaEteläinen

Iisalmi

74140 Ritoniemi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aholantie 10 - 64 74140 RitoniemiPohjoinen
Hanhiniementie 13 - 7 74140 RitoniemiHernejärvi
Hernejärventie 106 - 955 74140 RitoniemiHernejärvi
Hiekkaharjuntie 100 - 64 74140 RitoniemiPohjoinen
Honkakoskentie 1011a - 969 74140 RitoniemiHernejärvi
Huttulanniementie 14 - 7 74140 RitoniemiHernejärvi
Huutokalliontie 16 - 65 74140 RitoniemiEteläinen
Huutoniementie 112a - 92 74140 RitoniemiPohjoinen
Ilolantie 25 - 6b 74140 RitoniemiHernejärvi
Ilomäentie 114 - 99 74140 RitoniemiHernejärvi
Iso-Lapinjärven Lapinsaari 2 - 2 74140 RitoniemiHernejärvi
Jokelantie 116 - 99 74140 RitoniemiHernejärvi
Jokisentie 51 - 93 74140 RitoniemiHernejärvi
Keljantie 107a - 87 74140 RitoniemiPohjoinen
Ketunpolku 2 - 9 74140 RitoniemiPohjoinen
Kilpijärven Kokonsaari 112 - 94 74140 RitoniemiPohjoinen
Kilpijärven Pölöhsaari 20 - 20 74140 RitoniemiEteläinen
Kilpijärventie 120 - 96 74140 RitoniemiHernejärvi
Koskilahdentie 56 - 70 74140 RitoniemiHernejärvi
Kotaniementie 100 - 98 74140 RitoniemiEteläinen
Kotilahdentie 100 - 95b 74140 RitoniemiHernejärvi
Koukunjoentie 30 - 896b 74140 RitoniemiHernejärvi
Kumpusenrannantie 115 - 184 74140 RitoniemiHernejärvi
Kypäräntie 107a - 46 74140 RitoniemiPohjoinen
Käänneniementie 41a - 85 74140 RitoniemiHernejärvi
Lampiinsalmentie 485 - 862 74140 RitoniemiHernejärvi
Lampitie 27 - 8 74140 RitoniemiPohjoinen
Lehdontie 19 - 58 74140 RitoniemiHernejärvi
Lehtorinteentie 107 - 151 74140 RitoniemiHernejärvi
Leppikoskentie 194 - 84 74140 RitoniemiHernejärvi
Likovaarantie 1 - 5 74140 RitoniemiPohjoinen
Lyyrantie 156 - 57e 74140 RitoniemiPohjoinen
Madesalmi 5 - 5 74140 RitoniemiHernejärvi
Mikkolantie 192 - 2 74140 RitoniemiHernejärvi
Mäkeläntie 36a - 58b 74140 RitoniemiEteläinen
Mäntyniementie 134a - 180 74140 RitoniemiHernejärvi
Niemisenranta 113 - 97 74140 RitoniemiHernejärvi
Niemisentie 239 - 87e 74140 RitoniemiEteläinen
Notkolantie 87 - 89 74140 RitoniemiHernejärvi
Palosenlammintie 146a - 95 74140 RitoniemiPohjoinen
Parkinlahdentie 15 - 34 74140 RitoniemiHernejärvi
Paununniementie 136 - 84 74140 RitoniemiHernejärvi
Petrolammentie 79 - 85 74140 RitoniemiPohjoinen
Petulantie 14 - 68 74140 RitoniemiEteläinen
Pikkuvuorentie 13 - 4 74140 RitoniemiPohjoinen
Pitkäkoskentie 128a - 97 74140 RitoniemiHernejärvi
Pohjoislammentie 10 - 83 74140 RitoniemiPohjoinen
Rantapolku 2a - 9 74140 RitoniemiPohjoinen
Ritoniementie 19 - 84 74140 RitoniemiPohjoinen
Ruottilantie 18 - 51 74140 RitoniemiEteläinen
Sahintie 226 - 406 74140 RitoniemiEteläinen
Saunalahdentie 37a - 8 74140 RitoniemiEteläinen
Sokerimäentie 12 - 56 74140 RitoniemiPohjoinen
Sonkajärventie 114 - 974b 74140 RitoniemiPohjoinen
Sourunsaarentie 124 - 86n 74140 RitoniemiPohjoinen
Suo-Niemisen tie 106 - 78b 74140 RitoniemiHernejärvi
Suonsaarentie 175 - 9 74140 RitoniemiPohjoinen
Suursaarentie 100 - 70 74140 RitoniemiHernejärvi
Tervakankaantie 10 - 317 74140 RitoniemiPohjoinen
Tervaleppäkuja 11 - 5 74140 RitoniemiPohjoinen
Tervaraitti 12a - 56 74140 RitoniemiPohjoinen
Tielammintie 159 - 77 74140 RitoniemiEteläinen
Tulikoskentie 21 - 51 74140 RitoniemiPohjoinen
Uneusmäentie 116 - 272 74140 RitoniemiPohjoinen
Veikkolantie 15 - 44 74140 RitoniemiHernejärvi
Viitaanjärven Lehtosaari 196 - 244 74140 RitoniemiPohjoinen
Virranniementie 20 - 80 74140 RitoniemiPohjoinen
Välimäenkuja 11 - 5 74140 RitoniemiPohjoinen

Iisalmi

74150 Laidunmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahmonsaarentie 21 - 21 74150 LaidunmäkiEteläinen
Ahorinteentie 13a - 8 74150 LaidunmäkiEteläinen
Akkomäentie 11 - 8 74150 LaidunmäkiEteläinen
Haapajärven Savonselän Koivusaari 72 - 72 74150 LaidunmäkiEteläinen
Haapalantie 108 - 88 74150 LaidunmäkiEteläinen
Haapaniementie 115 - 4a 74150 LaidunmäkiEteläinen
Halosenniementie 280 - 280 74150 LaidunmäkiEteläinen
Haukiniementie 131 - 91b 74150 LaidunmäkiEteläinen
Hiekkapurontie 105 - 99 74150 LaidunmäkiEteläinen
Huotarinrannantie 10 - 91c 74150 LaidunmäkiEteläinen
Huotarintie 10 - 848 74150 LaidunmäkiPohjoinen
Itikka - 2c 74150 LaidunmäkiEteläinen
Kokkoniementie 36 - 70 74150 LaidunmäkiEteläinen
Koljontie 15 - 446c 74150 LaidunmäkiEteläinen
Koljosenniementie 53 - 73 74150 LaidunmäkiEteläinen
Konkelontie 140 - 66 74150 LaidunmäkiEteläinen
Kotajärventie 752 - 790 74150 LaidunmäkiEteläinen
Kotikyläntie 104 - 98 74150 LaidunmäkiEteläinen
Kurikkaniementie 2 - 74 74150 LaidunmäkiEteläinen
Kääriänmäentie 127 - 94 74150 LaidunmäkiEteläinen
Laidinmäentie 109 - 88d 74150 LaidunmäkiEteläinen
Levämäentie 123 - 610b 74150 LaidunmäkiEteläinen
Multamäentie 198a - 94 74150 LaidunmäkiEteläinen
Myllykuja 14 - 30 74150 LaidunmäkiEteläinen
Myllypurontie 19a - 35 74150 LaidunmäkiEteläinen
Nalliharjuntie 116 - 81 74150 LaidunmäkiEteläinen
Nerkoonjärven Luhtasaari 104 - 6 74150 LaidunmäkiEteläinen
Nerkoonjärven Luodonsaari 14 - 14 74150 LaidunmäkiEteläinen
Nerkoonniementie 1157 - 1585 74150 LaidunmäkiEteläinen
Nerohvirrantie 100 - 93 74150 LaidunmäkiEteläinen
Niementie 17 - 86 74150 LaidunmäkiEteläinen
Näreahontie 39 - 78 74150 LaidunmäkiEteläinen
Petäjäniementie 20 - 75 74150 LaidunmäkiEteläinen
Pielavedentie 1081 - 939 74150 LaidunmäkiEteläinen
Poikaalanpolku 10 - 66 74150 LaidunmäkiEteläinen
Porolahdentie 149a - 77c 74150 LaidunmäkiEteläinen
Porosuontie 110 - 93 74150 LaidunmäkiEteläinen
Riitamäentie 144 - 766b 74150 LaidunmäkiEteläinen
Risuharjuntie 11a - 87 74150 LaidunmäkiEteläinen
Ruokoniementie 112 - 70 74150 LaidunmäkiEteläinen
Ruosteentie 113 - 4 74150 LaidunmäkiEteläinen
Seiskantie 113 - 88b 74150 LaidunmäkiEteläinen
Siikaniementie 12a - 8 74150 LaidunmäkiEteläinen
Sourunsalontie 103 - 99 74150 LaidunmäkiEteläinen
Suopellontie 123 - 16 74150 LaidunmäkiEteläinen
Syvänniementie 130 - 69 74150 LaidunmäkiEteläinen
Syväntie 105a - 68 74150 LaidunmäkiEteläinen
Takaharjuntie 17 - 7 74150 LaidunmäkiEteläinen
Tölppäänniementie 100 - 86 74150 LaidunmäkiEteläinen
Ukinmäentie 30 - 64 74150 LaidunmäkiEteläinen
Ukonahontie 127 - 210f 74150 LaidunmäkiEteläinen
Ukonmäentie 11 - 56 74150 LaidunmäkiEteläinen
Uudispihantie 124 - 95 74150 LaidunmäkiEteläinen
Vattulammentie 136 - 200 74150 LaidunmäkiEteläinen
Vatturannantie 34a - 75 74150 LaidunmäkiEteläinen
Vilkinmäentie 102 - 96 74150 LaidunmäkiEteläinen
Välikyläntie 100 - 90 74150 LaidunmäkiEteläinen
Välimäentie 10 - 90 74150 LaidunmäkiEteläinen

Iisalmi

74160 Koljonvirta

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alinankuja 3 - 6 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Almankuja 2 - 4 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Everstinpolku 23 - 23 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Hanhilammentie 1 - 99 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Hiismäentie 1 - 29 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Iijärven Iisaari 112 - 232 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Iimäentie 120 - 8 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Iirannanraitti 12 - 8 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Joutsenjoentie 127 - 9 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Järvitie 21 - 9 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Karsikontie 21 - 57 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Kattaalankuja 10 - 9 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Kattaalantie 16 - 26 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Kettupurontie 18 - 30 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Kivimäentie 103 - 92 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Kuikkaniementie 21 - 72 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Kurpitsakuja 11 - 9 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Käänninniementie 114a - 76 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Laasonlahdentie 100a - 96 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Lahtiluomantie 11 - 9 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Liitteeläntie 133 - 98 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Linnankyläntie 21 - 7 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Makkaramäentie 11 - 8 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Mustinkankaantie 149 - 52 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Naulalammentie 14 - 6 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Nevalantie 109a - 79c 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Niiralanniementie 132 - 48 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Nurkkalantie 30 - 57 74160 KoljonvirtaEteläinen
Ouluntie 1012 - 995 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Partalantie 1 - 9 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Poroveden Haaposaari 62 - 62 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Poroveden Kuosmonsaari 180 - 98 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Poroveden Vintilänsaari 40 - 40 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Porovedentie 115 - 830 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Punahovintie 11 - 9 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Puutarhatie 1 - 9 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Rantatie 1 - 5b 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Räihänmäentie - 95 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Savennostajantie 11 - 8 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Sotilastorpantie 10 - 9 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Tervalammentie 20 - 35 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Tiilikalliontie 2 - 6 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Tiiliruukintie 10 - 9 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Tikanniementie 10 - 77 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Tismiöntie 103 - 87 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Triotie 26 - 34 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Tuohilammentie 12 - 78 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Tuohimäentie 109 - 36 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Valkeismäentie 1 - 88 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Virtalantie 14 - 18 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Ylemmäinen - 74160 KoljonvirtaPohjoinen
Ylemmäisentie - 95 74160 KoljonvirtaPohjoinen

Iisalmi

74170 Soinlahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Asemantie 52 - 52 74170 SoinlahtiPohjoinen
Autioniementie 15a - 70 74170 SoinlahtiPohjoinen
Halkorannantie 105 - 85 74170 SoinlahtiPohjoinen
Hiekkaniementie 10 - 89 74170 SoinlahtiPohjoinen
Holopanlahdentie 16 - 65 74170 SoinlahtiPohjoinen
Iijärven Kanasaari 18 - 18 74170 SoinlahtiPohjoinen
Iijärven Kuolionsaari 56 - 72 74170 SoinlahtiPohjoinen
Iijärven Lehtosaari 110 - 46 74170 SoinlahtiPohjoinen
Iijärven Mansikkasaari 16 - 16 74170 SoinlahtiPohjoinen
Iijärven Pukkisaari 62 - 62 74170 SoinlahtiPohjoinen
Jokitie 13 - 59 74170 SoinlahtiPohjoinen
Kainuuntie 1011 - 670c 74170 SoinlahtiPohjoinen
Kangasmäentie 159 - 62 74170 SoinlahtiPohjoinen
Kauppilanmäentie 112a - 56c 74170 SoinlahtiPohjoinen
Kesälahdentie 1 - 66 74170 SoinlahtiPohjoinen
Korpelantie 13 - 4b 74170 SoinlahtiPohjoinen
Lammintie 16 - 6 74170 SoinlahtiPohjoinen
Lapinniementie 101 - 91b 74170 SoinlahtiPohjoinen
Latukantie 127 - 64 74170 SoinlahtiPohjoinen
Lehtomäentie 100 - 99 74170 SoinlahtiPohjoinen
Lehtosaarentie 25 - 96c 74170 SoinlahtiPohjoinen
Matalalahdentie 109 - 49 74170 SoinlahtiPohjoinen
Metsikananniementie 16 - 64 74170 SoinlahtiPohjoinen
Naurisniementie 101 - 95 74170 SoinlahtiPohjoinen
Pajuniementie 10 - 9 74170 SoinlahtiPohjoinen
Pohjukantie 1 - 7 74170 SoinlahtiPohjoinen
Pukkimäentie 15 - 9 74170 SoinlahtiPohjoinen
Purolantie 13 - 4 74170 SoinlahtiPohjoinen
Päivärinteenkuja 13a - 3 74170 SoinlahtiPohjoinen
Päivärinteentie 48 - 69 74170 SoinlahtiPohjoinen
Rajatie 1 - 7 74170 SoinlahtiPohjoinen
Rinnetie 1 - 6 74170 SoinlahtiPohjoinen
Ruokolammentie 114 - 74 74170 SoinlahtiPohjoinen
Siilitie 10 - 7 74170 SoinlahtiPohjoinen
Soinlahdentie 18 - 83 74170 SoinlahtiPohjoinen
Taivallammentie 12 - 72 74170 SoinlahtiPohjoinen
Tiaisentie 17 - 5 74170 SoinlahtiPohjoinen
Ulpasmäentie 141 - 33b 74170 SoinlahtiPohjoinen
Vanha Kainuuntie 109 - 86 74170 SoinlahtiPohjoinen
Vehkasuontie 194 - 79 74170 SoinlahtiPohjoinen
Vääränjoentie 43a - 53 74170 SoinlahtiPohjoinen

Iisalmi

74300 Sonkajärvi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahoniementie 105 - 139 74300 Sonkajärvi KeskusHernejärvi
Lauttalammentie 145 - 145 74300 Sonkajärvi KeskusHernejärvi

Iisalmi

74420 Hernejärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ala-Varpasen Nuottisaari 4 - 4 74420 HernejärviHernejärvi
Ala-Varpasen tie 187 - 294 74420 HernejärviHernejärvi
Halolantie 130 - 98 74420 HernejärviHernejärvi
Hernesaarentie 1 - 76 74420 HernejärviHernejärvi
Kumpulantie 103 - 67 74420 HernejärviHernejärvi
Lauttalahdentie 10 - 69 74420 HernejärviHernejärvi
Pentankoskentie 110 - 88 74420 HernejärviHernejärvi
Poskilammentie 31 - 31b 74420 HernejärviHernejärvi
Rannantie 120 - 89 74420 HernejärviHernejärvi
Rasinmäentie 10 - 86 74420 HernejärviHernejärvi
Vuohimäentie 103a - 31 74420 HernejärviHernejärvi

Iisalmi

74510 Peltosalmi-Sourunsalo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahmolantie 3 - 6 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Asuntopolku 4 - 4 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Harjuntie 1 - 9 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Kauppis-Heikintie 1 - 8 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Kenttäpolku 1 - 1 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Kyllikinniemi 1 - 6 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Leimapojankatu 1 - 9 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Levytie 2 - 8 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Maneesintie 12 - 53 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Peltosalmentie 1 - 9 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Pengerpolku 3 - 4 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Perkkiönkatu 11 - 9 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Pääskynpolku 1 - 4 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Rasikatu 13 - 2 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Rastaanpolku 1 - 4 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Sahatie 3 - 7 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Sahurinkatu 10 - 9 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Soraharjuntie 1 - 9 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Tanhukuja 1 - 6 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen
Tasalantie 11 - 8 74510 Peltosalmi-SourunsaloEteläinen

Iisalmi

74520 Kirmanranta

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 74520 KirmanrantaEteläinen
Ahmonvuorentie 12 - 66 74520 KirmanrantaEteläinen
Eskolantie 11 - 26 74520 KirmanrantaEteläinen
Haaparannantie 1 - 71 74520 KirmanrantaEteläinen
Heinäjoentie 136 - 136 74520 KirmanrantaEteläinen
Juurikantie 169 - 37 74520 KirmanrantaEteläinen
Kirmantie 108 - 89a 74520 KirmanrantaEteläinen
Kotiniementie 10 - 9 74520 KirmanrantaEteläinen
Kuopiontie 1005a - 985c 74520 KirmanrantaEteläinen
Käkiniementie 111a - 32 74520 KirmanrantaEteläinen
Käsityöntie 11 - 51c 74520 KirmanrantaEteläinen
Lamminpääntie 62 - 78 74520 KirmanrantaEteläinen
Mehiläiskuja 12 - 12 74520 KirmanrantaEteläinen
Nerkoonjärven Aittosaari 124 - 158 74520 KirmanrantaEteläinen
Nerkoonjärven Laaninsaari 34 - 70 74520 KirmanrantaEteläinen
Nerkoonjärven Peltosaari 32 - 32 74520 KirmanrantaEteläinen
Pien-Ahmon tie 109 - 78 74520 KirmanrantaEteläinen
Pienijärventie 1 - 1 74520 KirmanrantaEteläinen
Pitkälahdentie 10 - 66 74520 KirmanrantaEteläinen
Salmenrannantie 170 - 82 74520 KirmanrantaEteläinen
Taipaleenrannantie 10 - 7 74520 KirmanrantaEteläinen
Tervarinteentie 125 - 40 74520 KirmanrantaEteläinen
Tololantie 103 - 87 74520 KirmanrantaEteläinen
Tuomijoentie 114a - 64 74520 KirmanrantaEteläinen
Tuomirannantie 43a - 65 74520 KirmanrantaEteläinen
Uittoniementie 27 - 69 74520 KirmanrantaEteläinen
Ulmalantie 142b - 92 74520 KirmanrantaEteläinen
Vaarasuontie 12 - 5 74520 KirmanrantaEteläinen
Viiksisiipankuja 10 - 7 74520 KirmanrantaEteläinen

Iisalmi

74540 Kotikylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hanhijoentie 3 - 91 74540 KotikyläEteläinen
Hiirenlammentie 111 - 93 74540 KotikyläEteläinen
Korpisharjuntie 105 - 31b 74540 KotikyläEteläinen
Lyypekintie 11 - 53 74540 KotikyläEteläinen
Martikkalantie 195 - 9 74540 KotikyläEteläinen
Palomäentie 139a - 89 74540 KotikyläEteläinen
Pörsänmäentie 102 - 70b 74540 KotikyläEteläinen

Iisalmi

74550 Pörsänmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haukilahdentie 10 - 932 74550 PörsänmäkiEteläinen
Heinuksentie 107 - 538 74550 PörsänmäkiEteläinen
Humalipurontie 210 - 80b 74550 PörsänmäkiEteläinen
Juntulantie 31a - 81 74550 PörsänmäkiEteläinen
Kaikkolantie 117 - 64 74550 PörsänmäkiEteläinen
Kallioharjuntie 58 - 58 74550 PörsänmäkiEteläinen
Kapulamäentie 100 - 57 74550 PörsänmäkiEteläinen
Kinnulantie 117a - 60 74550 PörsänmäkiEteläinen
Kiveläntie 20 - 37 74550 PörsänmäkiEteläinen
Lampaanmäentie 590 - 590 74550 PörsänmäkiEteläinen
Lappetelänkyläntie 110 - 99 74550 PörsänmäkiEteläinen
Lappeteläntie 110 - 97 74550 PörsänmäkiEteläinen
Leppämäentie 187 - 535 74550 PörsänmäkiEteläinen
Mankontie 122a - 49b 74550 PörsänmäkiEteläinen
Mäkilammentie 25 - 93 74550 PörsänmäkiEteläinen
Pyssymäentie 1 - 75 74550 PörsänmäkiEteläinen
Pölönmäentie 112a - 99 74550 PörsänmäkiEteläinen
Pörsänrannantie 101 - 7 74550 PörsänmäkiEteläinen
Rantalantie 17 - 50 74550 PörsänmäkiEteläinen
Ruotaanjärventie 136a - 94 74550 PörsänmäkiEteläinen
Salomaantie 126 - 86 74550 PörsänmäkiEteläinen
Suomäentie 50 - 91 74550 PörsänmäkiEteläinen

Iisalmi

74590 Kurenpolvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haapajärven Kihlovirran Koivusaaret 24 - 82 74590 KurenpolviRunni
Haapajärven Suurisaari 26 - 78 74590 KurenpolviPohjoinen
Haapajärventie 118 - 19 74590 KurenpolviPohjoinen
Kattilalehdontie 149 - 55 74590 KurenpolviRunni
Kihlovirrantie 109a - 63c 74590 KurenpolviPohjoinen
Kiuruvedentie 100 - 950 74590 KurenpolviPohjoinen
Kurenpolventie 112a - 84b 74590 KurenpolviPohjoinen
Lehdonmäentie 11 - 4 74590 KurenpolviPohjoinen
Lehtosuontie 107 - 75 74590 KurenpolviPohjoinen
Roninmäentie 133 - 85 74590 KurenpolviPohjoinen
Sopentie 30a - 85b 74590 KurenpolviPohjoinen
Takkalahdentie 145 - 99 74590 KurenpolviPohjoinen
Telasentie 21 - 2b 74590 KurenpolviPohjoinen
Venekankaantie 40a - 73 74590 KurenpolviRunni

Iisalmi

74595 Runni

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haapajärven Jäkkö 4 - 4 74595 RunniRunni
Haapajärven Jänissaari 20 - 20 74595 RunniRunni
Haapajärven Niittysaaret 28 - 86 74595 RunniRunni
Halmelantie 14 - 9 74595 RunniRunni
Haukimäentie 1004a - 995 74595 RunniRunni
Heinäsuontie 111 - 65 74595 RunniEteläinen
Heittolantie 28 - 51 74595 RunniRunni
Jysmäntie 25a - 77 74595 RunniRunni
Kaapronmäentie 115 - 95 74595 RunniRunni
Kalaveräjäntie 16 - 8 74595 RunniRunni
Kasinmäentie 5 - 8 74595 RunniRunni
Kaunismäentie 32a - 46 74595 RunniRunni
Kauppaniementie 16 - 53 74595 RunniRunni
Korvenniityntie 3 - 3 74595 RunniRunni
Korventie 100 - 97 74595 RunniRunni
Kultavuorentie 10 - 32 74595 RunniRunni
Kunnaksentie 27 - 76 74595 RunniRunni
Kydöntörmäntie 102 - 61 74595 RunniEteläinen
Lammasahontie 114a - 756 74595 RunniRunni
Lampelantie 107 - 61b 74595 RunniRunni
Lemmikinmäentie 118 - 34b 74595 RunniRunni
Luupujoentie 142 - 93b 74595 RunniRunni
Mäntymäentie 20 - 20 74595 RunniRunni
Neulatammentie 104 - 91 74595 RunniRunni
Paasmäentie 147 - 98 74595 RunniRunni
Pesolanniementie 138 - 93 74595 RunniRunni
Punnantie 13 - 25 74595 RunniRunni
Päiväharjuntie 15 - 57 74595 RunniRunni
Rimmintie 126 - 86a 74595 RunniRunni
Runnintie 11 - 951 74595 RunniRunni
Ruosteenniemi 11 - 21 74595 RunniRunni
Ruosteenrannantie 166 - 99 74595 RunniRunni
Saarikoskentie 144a - 87 74595 RunniRunni
Siltalantie 11 - 6 74595 RunniRunni
Tyrmynniementie 6 - 81 74595 RunniRunni
Uutelantie 12 - 3 74595 RunniRunni
Vanhalanniementie 16a - 52 74595 RunniEteläinen
Välisuontie 20 - 91 74595 RunniRunni

Iisalmi

74640 Sulkavanjärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kotaranta 110 - 68 74640 SulkavanjärviEteläinen

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024