Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Dmitri Peskov> Operaatio on käynnissä ja se tulee jatkumaan, kunnes se on onnistuneesti saatettu päätökseen.
<Asiakas> Miksi penasäätiöiden asiakaspalvelija on noin ryssämielinen kommunisti? Ja miksi penasäätiöiden toimistolla haisee järkyttävälle ripulisonnalle?
<Rehtori Keijo> Haistelen akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
<Victor Orban> Kylläpäs on peppureikä vieläkin aivan erittäin kipeä, kun kävin putinin, xiin ja trumpin pantavana
<Tukes> Mäntymäki on koulutukseltaan luonto-ohjaaja, mutta työskentelee sähköasentajana.
<Alko> Oikeuden mukaan sillä, että lastilla oli kiire, ei ollut asian kannalta merkitystä.
<Asiakaspalvelu> Mikään ei voi pysäyttää suuren Venäjän mahtia, ja meidän rajamme ovat osoitus mahtavuudestamme. Muistakaa, että sanamme on laki ja meillä on oikeus puolustaa intressejämme missä tahansa meidät kutsutaankin. Eläköön suuri ja mahtava Venäjä!
<Diana Sosoaca> Ei Putin ole täällä, miksi hänestä puhutaan niin paljon. Putin muuten ähki minua peppuun ja sen jälkeen mun pepusta alkoi vuotamaan ripulia
<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.

Nimesi:

Lausahdus:

67 Käyttäjää paikalla! 0.011901140213013

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Inkoo

Inkoo (ruots. Ingå) on Suomen kunta, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa, Etelä-Suomen läänissä. Sen naapurikuntia ovat Helsinki, Kirkkonummi ja Raasepori. Kunnassa asuu 9 947 henkilöä (1.1.2008)[2] ja sen pinta-ala on 557,43 km², josta 11,81 km² on merialueita ja 54,34 km² sisävesialueita (30.4.2007).
Inkoo on kaksikielinen, enemmistönkielenä on suomi. Vuoden 2004 lopussa 83,5 prosenttia inkoolaisista oli suomenkielisiä ja 6,8 prosenttia ruotsinkielisiä.
Inkoota markkinoidaan sloganilla ”Inkoon saariston ja maaseudun elinvoima”.
Kunnan keskustaajaman nimi oli aikaisemmin Degerby. Suomenruotsalaiset inkoolaiset kutsuvat kunnan keskustaajamaa nimellä Kyrkfjärdens skärgård eli ”Kyrkvallan saaristo”, jossa Kyrkfjärden tarkoittaa Kirkkonummea, eli suomeksi Inkoon keskustaa. Inkoo oli aikaisemmin myös itsenäinen kunta, joka vuoden 1981 alusta liittyi osaksi nykyistä Inkoota, joka käsittää entisen Inkoon ja Degerbyn kunnat, sekä lisäksi osan Snappertunan kunnasta ja Tammisaaren maalaiskunnasta, yhteensä siis 575 km² ja 7.900 asukasta.
Inkoon kirkonkylän historia ulottuu 1200-luvun loppupuolelle, mutta nykyisen kylän kehitys sai vauhtia 1600-luvulla, kun kuningas Kustaa II Adolf rakennutti Fagervikin ruukin alueelle.
Fagervik on kuuluisa kartano- ja ruukkimiljöö, jonka alueella voi myös majoittua.
Fagervik
Fagervikissa toimii Suomen vanhimpiin kartanoihin lukeutuva Fagervikin kartano. Kartanon alueella sijaitsee Suomen vanhin yksityiskäytössä oleva puinen ristikirkko (valmistui 1661). Alueella toimii myös mm. museo, kauppa sekä ravintola ja hotelli. Fagervikissä on myös laaja ja hyvin hoidettu puisto.
Inkooseen kuuluu myös muita merkittäviä ja arvokkaita kulttuurikohteita, kuten Degerbyn Igor museo.
Degerbyn Igor museo
Inkoo
Kirjoita vapaamuotoinen kirje kunnan päättäjille. Ota huomioon kirjeen otsikko, aloitus ja lopetus, kirje osoitetaan aina jollekkin ja kenelle kirjeessä puhuttellaan. Jos ei saa vastausta kannattaa tarkistaa kunnanjohtajan tiedot.
Kunnan päättäjät
Hyvä kunnanpäättäjä!
Asumme Inkoossa ja olemme erittäin tyytyväisiä paikkakuntaan ja palveluihin. Kunnan terveyspalvelut toimivat hyvin, hammashoitoon pääsee hyvin ja aikoja saa helposti ja lääkäriin on hyvät ja toimivat yhteydet ja olemme tyytyväisiä siihen miten kunnassa saa terveyspalvelut, kun niitä tarvitsee ja myös terveyskeskuksessa henkilökunta on mukavaa ja asiantuntevaa.
Kunnassa on hyviä päiväkoteja ja ala-asteita sekä yläkouluja. Asukkaille tarjotaan monia aktiviteetteja kuten esim. liikuntaa, musiikki- ja kielikursseja.
Inkoosta on helppo lähteä minnepäin vaan, kun Inkoo sijaitsee Helsingin lähellä.
Kunnassa on hyvin toimiva ja kattava kirjasto, josta on helppo lainata erilaisia kirjoja.
Kunnassa on monta leikkipuistoa ja lapsille on hyvin järjestettyä ohjelmaa sekä aktiviteettejä.
Kunnan nuorisotoiminta on hyvin toimivaa.
Kunnassa on monta urheiluseuraa joihin voi mennä harrastamaan esim. jalkapalloa ja salibandya.
Kunnan talous ja työllistyminen
Kirjoita lyhyt katsaus kunnan talousrakenteeseen. Kuinka kunta rahoittaa itsensä? Entä kuntalaiset. Millainen on työllisyystilanne kunnassa, miten sitä voitaisiin parantaa.
Inkoo saa tuloja valtiolta, yhteisöiltä, kuntalaisilta sekä kunnan omistamista osakeyhtiöistä ja kiinteistöistä.
Kunnan tärkeimmät menot ovat sosiaali ja terveydenhoito sekä vanhustenhuolto.
Inkoon kunta on aktiivinen nuorten työllistäjä, kunnassa järjestetään kesätöitä sekä erilaisia tukityöllistymismahdollisuuksia nuorille ja nuorille aikuisille. Kunnan kautta nuoret pääsevät myös tutustumaan työelämään sekä kunnan toimintaan erilaisten työpajojen kautta. Lisäksi Inkoo tukee nuorten työllistymistä maksamalla työnantajille kesätyötukea, kun nuori työllistyy kuntaan, tai johonkin paikalliseen yritykseen. Työllisyystilanne on suhteellisen hyvä Inkoossa.
Inkoon kunta pyrkii myös parantamaan työlliyysnäkymiään aktiivisella yrityspolitiikallaan ja tarjoamalla yrityksille mahdollisuuden toimia Inkoon kunnassa. Kunnassa järjestetäänkin joka vuosi useita erilaisia messuja ja tilaisuuksia yrityksille joissa on mahdollisuus päästä luomaan ja parantamaan suhteita ja verkostoitumaan. Myös yritystonttitarjonta on Inkoossa erittäin aktiivista.
Asukkaat Inkoon kuntaa varten
Inkoon kunnan palvelut on tehty ensisijaisesti inkoolaisille eikä päinvastoin, tämän huomaa heti astuessaan kunnantoimistolle tai virastoon tai kirjastoon tai kunnan ylläpitämään uimahalliin tai jäähalliin. Palvelu on aina henkilökohtaista, iloista, ammattitaitoista ja nopeaa ja vaikka kuntalaiset ja asiakkaat ovat mukavia, on heitä kohtaan myös oltava ystävällisiä, sillä se on tapa, jota he vaativat kaikilta kunnalla töissä olevilta. Ystävällinen käytös myös lisää turvallisuuden tunnetta.
Turvallinen kunta
Turvallisuus on aina ollut tärkeä tekijä, mutta se on tullut erityisen tärkeäksi viime vuosina, kun turvattomuus maailmalla on kasvanut ja uhkakuvia nousee joka päivä eri puolilla maailmaa. Suomessa turvallisuus on kuitenkin hyvin korkea ja siihen vaikuttavat monet eri tekijät. Inkoo on kunta, joka tarjoaa asukkaille turvallisen asuinympäristön. Asuinalueet ovat viihtyisiä ja niistä on lyhyt matka luontoon, joten luonnossa liikkuminen onnistuu vaivatta ja kuntalaiset liikkuvatkin luonnossa hyvin ahkerasti. Turvallisuuden tunnetta lisäävät myös palvelut ja se, että niihin pääsee helposti. Esimerkiksi koulut, terveyskeskukset ja ruokakaupat ovat aina kävelymatkan päässä. Liikenneturvallisuutta kunnassa valvoo poliisi, jonka yksi asemapaikka sijaitsee Inkoossa. Poliisi pitää liikenneturvallisuusvalistusta kunnan kouluissa. Tämän lisäksi kunnassa järjestetään kampanjoita ja liikenneturvallisuusseminaareja.
Inkoon asukasluku on 9 704, ja väestö on erittäin ikääntynyttä. Inkoon asukkaista 75-vuotiaita on 5,2% väestöstä, eli yhteensä 496 henkeä. Ikääntymisen myötä tarvitaan uusia palveluita, ja yksi sellainen on inkoolaisille jo tutuksi tullut hyvinvointikeskus.
Inkoossa toimii kaksi suomenkielistä ja kaksi ruotsinkielistä ala-astetta. Yläasteita Inkoossa toimii yksi, joka toimii ruotsinkielisenä. Lukioita toimii Inkoossa vain yksi, ruotsinkielinen Kyrkslätts gymnasium, jonka on todettu olevan erittäin tasokas koulu.
Inkoon kunnassa ei ole yhtään päiväkotia, joten varhaiskasvatukseen ei tarvitse Inkoon kunnan alueella erikseen hakea, vaan kunta on ottanut käytännöksi sijoittaa päivähoitoa tarvitsevia lapsia heidän lähellään sijaitseviin päiväkoteihin. Varhaiskasvatus on tarkoitettu kaikille lapsille ennen oppivelvollisuusikää ja sen tarkoituksena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä. Päiväkodeista peritään kiinteä kuukausimaksu.
Peruskoulu ja lukiot
Inkoossa on tarjolla suomenkielistä opetusta Inkoon suomenkielisellä koululla, jossa tarjotaan esiopetusta sekä 1-6-luokkien opetusta ja lisäksi myös ruotsin kielen kielikylpyä. Lisäksi opetusta annetaan Degerbyn ruotsinkielisellä koululla sekä Merituulen koulun yläasteella.
Merituulen yläasteella tarjotaan opetusta vuosiluokilla 7–9 ja sieltä oppilaat siirtyvät jatko-opintoihin Inkoossa, Siuntiossa tai Lohjalla.
Toisen asteen ammatillista opetusta Inkoossa tarjoaa Inkoo Arbis. Lisäksi toisen asteen ammatillista koulutusta järjestetään Karjaalla.
Vapaa sivistystyö ja kansalaisopistot tarjoavat myös paljon erilaisia mahdollisuuksia oppimiseen Inkoossa ja lähiseuduilla. Inkoossa toimii kansalaisopisto, joka tarjoaa aikuisille muun muassa taide- ja liikuntakursseja ja lapsille musiikkiopetusta. Inkoossa voi myös opiskella lukiossa.
Kirjasto- ja kulttuuritoimen sekä nuorisotoimen palvelut edistävät Inkoon asukkaiden hyvinvointia, sivistystä ja aktiivista elämäntapaa.
Kulttuuri tarjoaa erilaisia palveluita kaikenikäisille kuntalaisille.
Nuorisopalvelut ovat tarkoitettuja Inkoolaisille nuorille.
Kansalaisopiston tarjoamat palvelut.
Nuoriso.
Nuoriso-ohjaajat ovat mukana Inkoossa nuorisotalotoiminnassa. Nuorisonohjaajat tekevät yhteistyötä koulujen kanssa, Inkoolaisnuorten vapaa-ajalla järjestettävissä tapahtumissa.
Kirjasto ja kulttuuri.
Inkoo tarjoaa palveluita, joiden tarkoituksena on lisätä inkoolaisten hyvinvointia, viihtyvyyttä ja osallisuutta, sekä edistää kulttuurista moninaisuutta. Inkoossa kirjasto tarjoaa laajan kokoelman erilaisia palveluita kuntalaisille ja pyrkii tuomaan palveluita lähelle kuntalaista.
Inkoo tarjoaa monipuolisesti vapaa-ajan aktiviteetteja niin kulttuurin kuin liikunnan saralla. Kulttuuripalvelut ja kansalaisopisto tekevät paljon yhteistyötä paikallisten seurojen ja järjestöjen kanssa ja ovat näin mahdollistamassa harrastustoimintaa myös kunnan asukkaille. Kulttuuri tarjoaa Inkoossa mahdollisuuden monipuoliseen vapaa-ajan viettoon ja tuo hyvinvointia. Lisäksi Inkoon liikuntapalveluiden tehtävänä on järjestää kuntalaisille liikuntaa ja mahdollistaa monipuoliset liikunnan harrastamismahdollisuudet, ja näin tukea kuntalaisten kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä. Liikuntapalvelut tekevät myös tiivistä yhteistyötä paikallisten yhdistysten kanssa.
Inkoo on hyvä paikka asua ja työskennellä, sillä se tarjoaa monenlaisia palveluita. Inkoossa on esimerkiksi paljon pieniä yrityksiä ja yhteisöllistä toimintaa, joten palvelut ovat lähellä ja niitä saa helposti. Lisäksi Inkoo on turvallinen kunta ja siellä on hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja liikkumiseen. Inkoo on myös hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten se sopii hyvin myös etätyöntekijöille ja lapsiperheille. Inkoo on hyvä paikka asua, koska siellä on aktiivista ja yhteisöllistä toimintaa, turvallista ja hyvät palvelut.
Inkoon kunnan tavoitteena on tehdä yhteistyötä asukkaiden kanssa, joten kannattaa tutustua kunnan strategiaan ja tulevaisuuden suunnitelmiin, sekä tuoda rohkeasti omat ideat ja


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Inkoo

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Inkoo

02490 Pikkala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ängsvik - 02490 PikkalaDegerby

Inkoo

02570 Siuntio Kirkonkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Siggans - 02570 Siuntio KirkonkyläDegerby
Utterholmen - 02570 Siuntio KirkonkyläDegerby

Inkoo

02580 Siuntio Asemanseutu

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haraholm - 02580 Siuntio AsemanseutuDegerby
Kistbölentie - 58b 02580 Siuntio AsemanseutuDegerby
Ruohosuontie 25 - 25 02580 Siuntio AsemanseutuDegerby
Södervik - 02580 Siuntio AsemanseutuDegerby

Inkoo

10120 Tähtelä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Albacka - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Asema Ängsdal - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Backtorp - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Björns - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Björns Vassböle - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Bolidintie - 50 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Brännbackantie - 8 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Bölsmarkintie - 90 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Eteläinen Vanha maantie - 62 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Grantorpintie - 35 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Grännäsbackantie 24 - 6 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Gråmarböle - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Gråmarintie 28 - 28 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Gråmarsintie - 98 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Gåskulla - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Hinders - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Humleberg - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Hällbackantie 236 - 64 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Ingarkilantie 490 - 84 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Ingarskila - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Ingarskila Ålid - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Ingarskilantie - 85 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Karlsbergintie - 95 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Kaskiniityntie - 69 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Klingstorpintie - 8 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Klingtorpintie 146 - 146 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Knuts - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Kråkbackantie - 6 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Köpbacka - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Liden - 8 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Ljungtorpintie 10 - 314 10120 TähteläVästankvarn-Johannesberg
Lövkullantie - 80 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Lövkullatie 61 - 61 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Malmkullantie - 7 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Marsbackantie - 91 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Metsäkauriinpolku - 30 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Metsäkaurinpolku 16 - 16 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Mosabackantie 60 - 60 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Mossabackantie - 65 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Mustikkapolku 13 - 27 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Nordanskog - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Norra Svartö - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Norrgårdintie - 73 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Nygårdintie - 198 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Nyängintie 30 - 30 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Pallokentäntie - 3 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Pohjoinen Vanha Maantie 7 - 7 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Pohjoinen Vanha maantie - 32 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Poliisintie - 36 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Puhelinkeskus - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Pålsböle - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Rankila - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Rundmalmintie - 225 10120 Tähtelä
Rådkilantie - 93 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Rödbrottintie 30 - 30 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Skogarsintie - 75 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Solhemintie - 61 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Solåker - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Station - 10120 TähteläDegerby
Stenbrontie - 99 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Storkärrintie - 93 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Svenniksentie - 84 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Tallbackantie - 38 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Tallmontie 18 - 92 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Tomtuttelintie - 47 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Tähteläntie - 858 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Vassböle - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Vassböle träskkulla - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Västerbackantie - 96 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Wikbergintie - 99 10120 TähteläVästankvarn-Johannesberg
Willbo - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Ålkila Finnäs - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Ålkila Smeds - 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Ålkilantie - 77 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Åsgårdintie - 65 10120 TähteläTähtelä-Päivölä
Östergårdintie - 83 10120 TähteläTähtelä-Päivölä

Inkoo

10140 Päivölä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Asema - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Aurinkokuja 1 - 9 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Aurinkolantie - 817 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Björkkulla - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Björkkullantie - 58 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Dalaksentie - 92 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Dalsbo - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Eriksberg - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Flyt - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Flytgårdintie - 7 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Forsvägen 10 - 10 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Graniittitie - 81 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Grotaksentie 15 - 99 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Gröndalintie - 7 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Koskitie - 8 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Lillungsintie 28 - 60 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Nybacka - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Päivöläntie - 986 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Ramsö - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Rankilantie 158 - 694 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Rödbrotinpolku - 6 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Rödbrotintie - 79 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Sandbackantie - 82 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Sandhedintie - 31 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Solbacka - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Solbackantie - 60 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Staffansbergintie - 5 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Staffansintie 13 - 7 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Stångbergintie - 95 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
SÖDERGÅRDSVÄGEN 20 - 20 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Södergård - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Södergårdintie - 97 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Tvärabrontie - 80 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Tyris - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Vadbackantie - 5 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Vassbölentie - 706 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Västersolberg - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Ålkila - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Östersolberg - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä
Östersolberg Elomaa - 10140 PäivöläTähtelä-Päivölä

Inkoo

10160 Degerby

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ankkurisatama 17 - 52 10160 DegerbyDegerby
Annelantie - 40 10160 DegerbyDegerby
Askgrundet - 10160 DegerbyDegerby
Attisberg - 10160 DegerbyDegerby
Bakarsintie 21 - 66 10160 DegerbyDegerby
Berg - 10160 DegerbyDegerby
Berg Solhäll - 10160 DegerbyDegerby
Bergkulla - 10160 DegerbyDegerby
Billskog - 10160 DegerbyDegerby
Billskogintie - 329 10160 DegerbyDegerby
Bjärsholmintie - 90 10160 Degerby
Björnmalmintie 77 - 89 10160 Degerby
Bondaksentie - 40 10160 DegerbyDegerby
Bovikintie 11 - 79 10160 DegerbyDegerby
Degerby - 10160 DegerbyDegerby
Degerbyntie - 98 10160 DegerbyDegerby
Degerbyvägen 5 - 5 10160 DegerbyDegerby
Degerö - 180 b 10160 DegerbyDegerby
Degerö Itäinen - 10160 DegerbyDegerby
Degerö Länt - 10160 DegerbyDegerby
Degerö Östra - 10160 DegerbyDegerby
Degerölandet Tuulonen - 10160 DegerbyDegerby
Degeröntie - 95 10160 DegerbyDegerby
Döforsintie 14 - 38 10160 DegerbyDegerby
Dövforsintie 15 - 15 10160 DegerbyDegerby
Enstigen 7 - 7 10160 Degerby
Estholmen 1 - 1 10160 DegerbyDegerby
Fridebergintie 15 - 6 10160 DegerbyDegerby
Frostaksentie 29 - 47 10160 DegerbyDegerby
Furuborginkuja - 5 10160 DegerbyDegerby
Furuborgintie - 9 10160 DegerbyDegerby
Granbackantie - 30 10160 DegerbyDegerby
Gummarbackantie - 88 10160 DegerbyDegerby
Gyltholm - 10160 DegerbyDegerby
Gyltholmen - 10160 Degerby
Gösåker - 10160 DegerbyDegerby
Halfdels - 10160 DegerbyDegerby
Halvdelsintie - 48 10160 DegerbyDegerby
Haukiranta - 10160 DegerbyDegerby
Hirvipolku - 8 10160 DegerbyKirkonkylä
Huvilarinne - 9 10160 DegerbyDegerby
Hälludden Degerö - 10160 DegerbyDegerby
Hälluddenintie 180 - 180 10160 DegerbyDegerby
Hälluddintie 142 - 46 10160 DegerbyDegerby
Hästholmintie - 262 10160 DegerbyDegerby
Hästholmsintie 145 - 145 10160 DegerbyDegerby
Hätholmintie 281 - 281 10160 DegerbyDegerby
Högbrändö - 10160 DegerbyDegerby
Högholm - 10160 DegerbyDegerby
Högvakten - 30 10160 DegerbyDegerby
Itäinen Degeröntie - 82 10160 DegerbyDegerby
Jettursö - 10160 DegerbyDegerby
Johanneslund - 10160 DegerbyDegerby
Jokilaaksontie - 71 10160 DegerbyDegerby
Jokitöyry - 4 10160 DegerbyDegerby
Joutsenpolku - 60 10160 DegerbyDegerby
Jänispolku - 9 10160 DegerbyDegerby
Jättursö - 10160 Degerby
Kaivokuja - 8 10160 DegerbyDegerby
Kalastajatorpantie 56 - 60 10160 DegerbyDegerby
Kalleruddintie - 91 10160 DegerbyDegerby
Kalleruddsvägen 16 - 16 10160 DegerbyDegerby
Karhutie - 3 10160 DegerbyDegerby
Katajapolku - 7 10160 DegerbyDegerby
Keijukaisenpolku 36 - 48 10160 DegerbyDegerby
Kesäpolku 15 - 6 10160 Degerby
Knapantie - 96 10160 DegerbyDegerby
Knappsund - 10160 DegerbyDegerby
Knappsundintie - 24 10160 DegerbyDegerby
Knapsholm - 10160 DegerbyDegerby
Knapsholmen - 10160 DegerbyDegerby
Kocksby - 10160 DegerbyDegerby
Kocksbyntie - 97 10160 DegerbyDegerby
Kolakalliontie - 51 10160 Degerby
Kolmio - 10160 DegerbyDegerby
Kopparnäs - 10160 DegerbyDegerby
Kopparnäsin Johtojakso - 10160 DegerbyDegerby
Kopparnäsintie - 86 10160 DegerbyDegerby
Kuohuranta 13 - 25 10160 DegerbyDegerby
Kurudden - 10160 DegerbyTähtelä-Päivölä
Kvisintie - 70 10160 DegerbyDegerby
Källan - 10160 DegerbyDegerby
Källdal - 10160 DegerbyDegerby
Kärr - 10160 DegerbyDegerby
Kärr Björkbranten - 10160 DegerbyDegerby
Kärrby - 10160 DegerbyDegerby
Kärrby Skräddars - 10160 DegerbyDegerby
Kärrbynkaari 11 - 7 10160 DegerbyDegerby
Kärrbyntie - 95 10160 DegerbyDegerby
Labbaksentie - 98 10160 DegerbyTähtelä-Päivölä
Lilla Halstö - 10160 DegerbyDegerby
Lillbyntie - 95 10160 DegerbyDegerby
Linholm - 10160 DegerbyDegerby
Linholmen - 10160 DegerbyDegerby
Luoteispolku 10 - 8 10160 DegerbyDegerby
Långgrundet - 10160 DegerbyDegerby
Maggbölentie - 85 10160 DegerbyDegerby
Malminpolku - 8 10160 Degerby
Malmintie - 85 10160 DegerbyDegerby
Mäyräpolku - 4 10160 DegerbyDegerby
Norra sådö - 10160 DegerbyDegerby
Nyåker - 10160 DegerbyDegerby
Ollas - 10160 DegerbyDegerby
Oxhalsintie - 29 10160 DegerbyDegerby
Pajatie - 22 10160 DegerbyDegerby
Peurapolku - 23 10160 DegerbyDegerby
Pohjoinen Degeröntie - 82 10160 DegerbyDegerby
Prålsbacka - 10160 DegerbyDegerby
Prålsbackantie - 96 10160 DegerbyDegerby
Prålsinpolku - 28 10160 DegerbyDegerby
Prålsinrinne - 99 10160 DegerbyDegerby
Pärsaarentie - 81 10160 DegerbyDegerby
Päärsaarentie 72 - 82 10160 DegerbyDegerby
Pålsintie - 139 10160 DegerbyDegerby
Rantaniityntie - 9 10160 DegerbyDegerby
Rantapolku - 6 10160 DegerbyDegerby
Rentoranta - 10160 Degerby
Råbergintie 21a - 21c 10160 DegerbyDegerby
Rövarlandsklobben - 10160 DegerbyDegerby
Saarla I - 10160 DegerbyDegerby
Sandarbergintie 33 - 65 10160 DegerbyDegerby
Sandarna - 98 10160 DegerbyDegerby
Sandhamnintie - 17b 10160 DegerbyDegerby
Sandåsantie - 55 10160 DegerbyDegerby
Sepänrinne 18 - 8 10160 DegerbyDegerby
Sikvarp - 10160 DegerbyDegerby
Skarvörarna - 10160 DegerbyDegerby
Skomakarbacka - 10160 Degerby
Skomakarbackantie - 90 10160 DegerbyDegerby
Skrabb - 10160 DegerbyDegerby
Skräddars - 10160 DegerbyDegerby
Solbergintie 47 - 47 10160 DegerbyDegerby
Stenkullantie - 88 10160 DegerbyDegerby
Stenvikintie 266 - 268 10160 DegerbyDegerby
Stor Halsö I - 10160 Degerby
Stormlandintie - 9 10160 DegerbyDegerby
Strand - 10160 DegerbyDegerby
Ström Mäntykallio - 10160 DegerbyDegerby
Stubböle - 10160 DegerbyDegerby
Stubbölenkuja 27 - 5 10160 DegerbyDegerby
Stubbölentie - 36 10160 DegerbyDegerby
Stävö - 10160 DegerbyDegerby
Stävöbergintie - 8 10160 DegerbyDegerby
Stävölundinpolku - 7 10160 DegerbyDegerby
Stävölundintie - 6 10160 DegerbyDegerby
Stävöntie - 99 10160 DegerbyDegerby
Stävösandintie - 72 10160 DegerbyDegerby
Stävövikintie - 45 10160 DegerbyDegerby
Svartvikintie - 99 10160 DegerbyDegerby
Svenvik - 10160 DegerbyDegerby
Svenvikintie - 274 10160 DegerbyDegerby
Sågbackantie - 46 10160 DegerbyDegerby
Södra Sådö Ingå - 10160 DegerbyDegerby
Talluddenintie 54 - 54 10160 DegerbyDegerby
Talluddinkallio 22 - 5 10160 DegerbyDegerby
Talluddintie - 99 10160 DegerbyDegerby
Tammitie - 6 10160 DegerbyDegerby
Tonttukaari - 9 10160 DegerbyDegerby
Torbacka gård - 10160 DegerbyDegerby
Torbackantie - 67 10160 DegerbyDegerby
Torniniityntie - 7 10160 DegerbyDegerby
Tornängen Torbacka - 10160 DegerbyDegerby
Torsbergintie - 7 10160 DegerbyDegerby
Torshällantie - 73 10160 DegerbyDegerby
Trollebo - 10160 DegerbyDegerby
Tvära - 10160 DegerbyDegerby
Tvära Bergkulla - 10160 DegerbyDegerby
Tvärantie - 92 10160 DegerbyDegerby
Tyrissundintie - 92 10160 DegerbyDegerby
Valmala - 10160 DegerbyDegerby
Vanha helsingintie - 10160 DegerbyDegerby
Vormö - 10160 DegerbyDegerby
Vältern 1 - 1 10160 DegerbyDegerby
Västerkullantie - 4 10160 DegerbyDegerby
Åkernäs - 10160 Degerby
Åvikintie - 50 10160 DegerbyDegerby
Östra Degerö - 10160 DegerbyDegerby
Östra Degerövägen, Knappsholm - 10160 DegerbyDegerby
Övre Sandarna - 10160 DegerbyDegerby

Inkoo

10210 Inkoo Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alklobben - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ampumaradantie - 46 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Apolloniantie 158 - 87 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Aspuddintie - 26 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Aurinkopolku - 33 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Barösund Brändholm - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Barösund Svedjeholm - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Bastubacka - 332 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Bastubackantie - 332 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Bergkullantie 20 - 43 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Bergskämmö 2 - 76 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Berkullantie 44 - 44 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Björkvik - 10210 Inkoo KeskusDegerby
Björnvikintie - 162 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Bollstantie 12 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Breds - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Breds Heikinranta - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Bredsby - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Bredsin kylä - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Bredsinkallio 160 - 70 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Bredsintie - 67 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Bredsnimentie 42 - 42 10210 Inkoo Keskus
Bredsuddintie 2 - 2 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Brobackantie - 51 10210 Inkoo Keskus
Brännbergintie - 97 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Buskisholm - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Bäckholmen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Bässen 1 - 1 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Bågarskär - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Bågaskär - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Bölentie - 98 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Dal - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Dal Korsholm - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Dalbyntie - 35 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Dalinkuja 10-12 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Dalintie 1 - 9-11 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Drakabergintie 29 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Dövikintie 17 - 9b 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Eskerholm - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Eskerholmen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Eskersholm - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Eskirsholm - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Finnböle Kopparviken - 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Finnvikintie - 94 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Fisketorpet - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Furuholmen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Furuudd I - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Furuvik - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Gambeludden - 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Gladan Barösund - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Gladuholm - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Gloholm - 76 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Gloholmen - 10210 Inkoo Keskus
Granholmsudden - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Granö - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Grindbacka - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Groplandet 108 - 98 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Gråmarböle Villa Kärki - 10210 Inkoo KeskusTähtelä-Päivölä
Grönkullantie - 91 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Gumböleholmen 24 - 58 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Gunnarsintie 160 - 80 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Gustavsberg - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Gårdsböle Bergudda - 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Haga Leppäkaari - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Haga Leppäkari - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Haga Orrholm - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Haga långholm - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Hagantie 3 a - 5b 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Halstö - 10210 Inkoo Keskus
Hamnholm - 10210 Inkoo KeskusDegerby
Hamnholmen - 10210 Inkoo Keskus
Heimgårdintie 16 - 7 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Hovgård - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Hovgårdinpolku - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Hummelvik/Vålö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Härkähaantie 10-12 - 6-8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Härligö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Högdalintie - 46 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Högholmen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Inga-Koti Henkilökunta-As - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ingå Hamn - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ingåport 10 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Inkoon Rannik 1313 - 1313 10210 Inkoo Keskus
Inkoon Rannikkotie - 990 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Inkoon Satama - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Inkoon Voimala - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Inkoon Voimalaitos - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Innanbäck - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Innanbäck Katavalahti - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Innanbäckintie - 89 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Isokallio 1 - 39 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Itäinen Vormö - 10210 Inkoo KeskusDegerby
Joddböle - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Joddböle Voimalaitos - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Jääskelä - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Jålö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kalasatamantie 119 - 40 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kalasatmantie 119 - 119 10210 Inkoo Keskus
Kangastie 12 - 12 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kantorsgården - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kappalaisenkuja 1 - 5 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Katajanokantie - 5 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kellotapuli - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Keskilångö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kevätpolku 1 - 3 10210 Inkoo Keskus
Kirkko - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kirkkovahtimestarin Asunto - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kiurunpolku 3 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kiveläntie - 57 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kiviranta - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Klaradal - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Klobben - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Knappa - 10210 Inkoo KeskusDegerby
Knipholm - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Knipholmen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Koivuniementie 30 - 7 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Koivunimentie 9 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Koivuranta Storramsjö - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Korsholm - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kotipolku 1 - 7 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Krämars - 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Kullbackantie - 4 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kullö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kummelnäsintie - 80 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kurkisuontie - 41 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kuru Udden - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kuruniementie - 36 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kustaankuja - 17 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kustaantie 17 - 17 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kvarnbackantie - 303 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Kyläntie 10 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kylätie 1 - 1 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kyrkby gripans - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kyrkoby Gripans - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Käenpolku 1 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Käentie 2 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Käkipolku 1 - 1 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Käringarna - 10210 Inkoo Keskus
Kärngarna - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Kärringarna - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Laiduntie 3 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Langö - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Lassantie 10 - 8 10210 Inkoo KeskusTähtelä-Päivölä
Lenjanintie 28 - 40 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Leppäkerttu 1 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lill Ässjeholm - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lilla Brännholmen 24 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lilla Tallholmen 1 - 1 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lilla fagerö - 10210 Inkoo Keskus
Lilla Ässjeholmen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lilla Ångestö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lillhalstöklobben - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lillmalmssvängen 6 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lillskämmö 10 - 54 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lilluddentie 1 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lilludentie 6 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Linnäs bastubacka - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lukkarikuja 1 - 1 10210 Inkoo Keskus
Lukkarinkuja - 4 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Länjanintie 18 - 18 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Länsikaari 11 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Länsirinne 11 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lättjeberga - 10210 Inkoo KeskusDegerby
Lääkärinkatu 7a - 7a 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lääkärintie - 7c 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lågnäs - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lågnäs Vesterby - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lågnäs Westerby - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lågnäsintie - 88 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Långholm - 10210 Inkoo Keskus
Långklevintie - 71 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Långklobben - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Långvikintie - 75 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Långörarna 1 - 1 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lånklevintie 70 - 70 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Lövholm 106 - 4 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Marieberg - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Mariebergintie 100 - 89 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Marsjön - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Marsjöntie 29 - 91 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Matruusintie 4 - 4 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Metsäpolku 1 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Metsäpuro 1 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Mossaholmen 18 - 80 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Munkintie 1 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Museontie 2 - 7 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Museotie 6 - 7 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Muurimestarintie - 7 10210 Inkoo Keskus
Myransintie - 46 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Mäntykorventie - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Mäntypolku 1 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Mäntytie 1 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Måssaholmen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Mörtvikintie - 25 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Neitsytpolku - 52 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Niittytie 1 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Norra Käringholmen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Norra Risholmen 10 - 94 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Norra Sådö - 0 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Norra Trollholmen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Norra svartö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Nuuskakiventie 15 - 25 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Nötönpolku - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Nötönrinne - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ola Westmanin puistotie 1 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Orrholmarna - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Orslandet Talludden - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Peipontie 10 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Peltotie 10 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Pikkukaari - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Pikkukallio 18 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Pikkunummenkaari 1 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Pikkunummentie 1 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Pitkospolku 1 - 7 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Poiju 4 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Porsö - 10210 Inkoo KeskusDegerby
Porttirakennus - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Prästgården - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Pumppaamontie 18 - 7 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Pääsaarentie 62 - 72 10210 Inkoo Keskus
Påfskär - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Påvskär - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Rajapolku 15 - 30 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Rantapirtti - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Rantatie - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Rauhalantie 19 - 7 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Reimari - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Riihihaantie - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Risholm - 10210 Inkoo Keskus
Rosenholm - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Rosvokuja 5 - 5 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Rovastinkuja 3 - 7 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Räfsö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Rävbergintie - 97 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Rådkila - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Rönnkärr - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Rönnkärrintie 188 - 193 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Sagolandet - 10210 Inkoo Keskus
Satakielenpolku 1 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Satamatie - 80 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Seurakuntakoti - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Själholm 152 - 92 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Sjöbackan rantatie - 97 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Sjöbackantie - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Sjöbodantie - 8 10210 Inkoo Keskus
Sjötorpintie - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Skarvöarna - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Skituholmen 2 - 30 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Skämmö - 684 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Skämmö Tallholmen 1 - 1 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Skämmön Saari - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Skämö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Smedsintie - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Snäckstrand Vassböle - 10210 Inkoo KeskusTähtelä-Päivölä
Snäckvikintie - 29 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Solhällantie 100 - 99 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Solvik - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Sonasund - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Sonasundintie - 70 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Sotilastorpantie 1 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Spannängsbacken 19 - 34 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Spånbanan - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Stenbackanpolku - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Stor-Ångestö - 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Stora Bastholmen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Stora Fagerö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Stora Langö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Stora Långö - 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Stora Svedjeholmen 38 - 38 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Stora bastholmen - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Stora Ångestö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Stora ängestö - 10210 Inkoo Keskus
Stora ångestö - 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Stora-Ångestö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Storvikintie 27 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Strandin kylä - 10210 Inkoo KeskusDegerby
Ström - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ström Bergkulla - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ström Hjelmarne - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ström Merili - 10210 Inkoo KeskusDegerby
Strömintie - 87 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Stubböle solberga ii - 10210 Inkoo KeskusDegerby
Suopolku 1-3 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Suruvikintie 37 - 37 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Survikintie - 85 10210 Inkoo Keskus
Suurkirkonkuja 1 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Suurkirkontie 11 - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Syväsatama - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Sällvikintie 36 - 46 10210 Inkoo Keskus
Sådö - 10210 Inkoo KeskusDegerby
Sådö Vivansberg - 10210 Inkoo KeskusDegerby
Söderkulla - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Söderö - 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Södra Käringen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Södra Kärringarna - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Södra Risholmen 42 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Södra Svartö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Södra Sådö - 0 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Södra Trollholmen - 0 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Södra svartö - 10210 Inkoo KeskusTähtelä-Päivölä
Södra sådö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Takojanpolku 11 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Takojantie 10 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Tallholmen 34 - 42 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Timmermossantie - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Tjäderholmarna - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Tjäderholmen - 10210 Inkoo KeskusBarösund-Fagervik
Torbacka - 1 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Torpantie 1 - 7-9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Torpanummentie 127 - 127 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Torppanummentie - 94 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Torrharun - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Trollholmen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Träskholmen - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Tuntematon - 4 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Tykkitie 2 - 7 10210 Inkoo Keskus
Tähtelänkuja 3 - 5 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Tähtelänpolku 2 - 4 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ulappatie 3 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ullas Överby - 10210 Inkoo Keskus
Urheilitie 6 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Urheilukuja 4 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Urheilutie 1 - 8 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Utanåker - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Utanåker Furubo - 10210 Inkoo Keskus
Utanåker Söderkulla - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Vahrs - 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Vanha Meijerintie - 65 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Vanha meijerintie - 27 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Vanha meijeritie 28 - 28 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Vars Marsjö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Veneenrakentajankuja 1 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Venerakentajankuja 2 - 2 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Vesitorninmäki - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Vesterkulla - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Vesterskog Gårdsböle - 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg
Vestersolberg - 10210 Inkoo KeskusTähtelä-Päivölä
Viikingintie 15 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Viljapellonmäki - 29 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Voimalaitos - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Voimalantie - 84 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Vuorensolantie 11 - 6 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Vuoripolku - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Väster Langö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Västerbyntie 121 - 95 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Västergårdintie - 45 10210 Inkoo Keskus
Västerklobben - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Västerkulla Skämmö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Västerkulla Skämöudd - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Väylä - 9 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Vålö - 567 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Vålö-Östergård - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Vålö-östergård - 10210 Inkoo Keskus
Westerkulla - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Westerlandet - 10210 Inkoo KeskusTähtelä-Päivölä
Westerlandet Västersolberg - 10210 Inkoo KeskusTähtelä-Päivölä
Westervik - 10210 Inkoo KeskusDegerby
Yksityistie - 87 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
väylä 1 - 1 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Älgsjöskatan - 10210 Inkoo Keskus
Ängesholmen 126 - 68 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ängskullanie 24 - 39 10210 Inkoo Keskus
Ängskullantie - 92 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ärtrisharun - 10210 Inkoo Keskus
Ärtrisholm - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ässjeholm - 10210 Inkoo Keskus
Ålö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ålöntie - 82 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ålövägen 221 - 221 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Ångestö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Åvallantie - 26 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Öljysatamantie - 90 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Österkulla - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Österkullantie 110 - 77 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Österskorvon - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Östra Langö - 10210 Inkoo KeskusKirkonkylä
Östra Långö - 10210 Inkoo KeskusVästankvarn-Johannesberg

Inkoo

10230 Inkoo Asemanseutu

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Bollstad - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Bollstad Svartnäs - 10230 Inkoo AsemanseutuKirkonkylä
Bollstad svartnäs - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Bonäsniementie - 9 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Bredslätintie - 77 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Dams - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Damsintie - 81 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Enbackantie 17 - 33 10230 Inkoo Asemanseutu
Eteläinen salontie 687 - 687 10230 Inkoo Asemanseutu
Finnbölentie - 371 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Gumböle - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Gumböle Marumaa - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Gumbölentie - 87 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Gårdsböle - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Hagalandet 5 - 9 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Hagalandet Gårdsböle - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Hallasuontie 50 - 6 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Huvikumpu - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Inkoon rannikkotie 1953 - 1953 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Johannesbergintie - 71 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Kalkulla - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Kalkulla ådal - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Klevintie 105 - 121 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Kopparkleven - 71 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Kryckelsintie - 96 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Kullen Solbacka - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Kvarnkulla - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Kvarnvik Finnböle - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Lampitie - 58 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Majbontie - 9 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Malmkulla - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Marumaa - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Metsäkukkulankuja 51 - 51 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Myrbackantie 27 - 39 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Mörkmorantie - 118 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Nedergårdintie - 50 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Norrby Itäinen 16 - 25 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Notanäs - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Notanäsintie - 51 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Nyby - 10230 Inkoo AsemanseutuKirkonkylä
Nybyntie - 23 10230 Inkoo AsemanseutuKirkonkylä
Nygrannaksentie - 88 10230 Inkoo AsemanseutuKirkonkylä
Nötterdalen 11 - 34 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Rickardsbergintie - 24 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Rickhardsberg - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Råbackantie - 4 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Siggböle - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Sisbölentie - 131 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Skräddarsintie - 80 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Slottkullantie - 96 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Solkulla - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Stenbackantie 101 - 8 10230 Inkoo Asemanseutu
Söderlandintie - 50 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Torpanmäentie - 2 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Torpbackantie 5 - 5 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Vesta Alkärr - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Vestantie - 94 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Virkkalantie - 82 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Västankvarintie 174 - 174 10230 Inkoo Asemanseutu
Västankvarn - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Västankvarn Nbi - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Västankvarn Vestankvarns Skolor - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Västankvarnintie - 90 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Västankvarns Lantbruksskola - 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Västerskogintie 11 - 21 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg
Wiksbergintie 100 - 100 10230 Inkoo AsemanseutuVästankvarn-Johannesberg

Inkoo

10250 Fagervik

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Backantie 25 - 8 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Backasidan - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Bastuholm - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Bastuholm Fagervik - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Bastuholmintie - 97 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Båsan kylätie 100 - 43 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Båsantie 109 - 51 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Dråsantie 100 - 87 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Edvardinlaakso - 9 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Fagervik - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Fagervik Kartanotie 38 - 38 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Fagervik gård - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Fagervikin Kartanon tie 48 - 48 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Fagervikin kartano - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Fagervikin kartanon tie 22 - 22 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Fagervikin koulutie 32 - 55 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Fagervikintie - 968 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Fagerviksvägen 1387 - 745 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Fagervikvägen 861 - 861 10250 Fagervik
Finnholmstorp - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Finnpada Tuulentupa - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Finnpadda Honkala - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Furuskär - 10250 Fagervik
Halkvikintie - 97 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Hirdalintie - 72 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Hirfdal - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Honkala - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Hägnan 52 - 65 10250 Fagervik
Illans - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Kajbäck - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Korsundet - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Laakarannantie - 32 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Majdal - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Munksundintie - 45 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Mökkitie - 2 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Nötterkulla - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Nötöntie - 87 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Pohjoisrannantie 24 - 26 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Pohjoisrannatie - 37 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Ramsjö - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Ruukinkatu 17 - 17 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Stor--Ramsjövägen 472 - 472 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Stor-Ramsjö - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Storramsjö - 10250 Fagervik
Storramsjöntie - 80 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Svartträskintie - 38 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Svenskby - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Sågars - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Sågars Hoijakka - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Sågars Lönnbacka - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Sågarsintie - 8 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Vanha Rannikkotie 1345b - 1345b 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Verkvik - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Västerby - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Westertorp - 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Ängsdalintie - 98 10250 FagervikBarösund-Fagervik
Ängsdalsvägen 98 - 98 10250 FagervikBarösund-Fagervik

Inkoo

10270 Barösund

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahvenpolku - 22 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Ahvensaarentie - 86 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Alphyddan - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Alören - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Andö - 10270 Barösund
Ankelö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Arneberg Tostholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Arvskär - 98 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Barö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Barö itäinen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Barö Östra - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Barölandet - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Barösund - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Barösund Korssundet - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Barösund Mörholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Barösund Stackudd - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Barösund bastö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Barösundintie - 710 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bastö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bastö Ekenholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bastö Gloholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bastö Valtion alue - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bastö kalvholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bejarholmen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bengtstorpintie - 35 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bergskär - 94 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bergvallantie 17 - 24 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bjurs - 10270 Barösund
Bjurs Ankelö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bjurs Kalvö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bjursintie - 366 10270 Barösund
Björkebo - 10270 Barösund
Björkholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Björkholm tostholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Björkholmen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Björkudden - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Björkvikintie - 33 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Björnholm - 10270 Barösund
Blyskär - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bockholm 14 - 14 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Brändholm - 0 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Brändholmen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bråtaholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Bålaskär - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Christenholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Co östervik - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Dekenholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Djupsundintie 26 - 74 10270 Barösund
Ekenholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Ekholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Elgsjö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Elgsjö Ramsjösundet - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Elgsjö Skatan - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Elgsjö Östervik - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Elgsjö-Skatan - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Elgsjölandet - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Elgsjöskatan - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Elisaaren ulkoilualue - 10270 Barösund
Elisaari - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Enbacka - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Espings - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Espings Kaislalahti - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Espings Kokkorinne - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Espings Vikby - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Espingsby Söderbo - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Espingsintie 76 - 89 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Estskär - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Fageräng - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Flögsholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Framnäsintie 26 - 53 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Furuudd - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Gammelbylandet - 0 10270 Barösund
Gloviken - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Granberga - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Granholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Granvikintie - 51 10270 Barösund
Grundsjö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Grundsö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Gåsö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Gåsö-Norrgård - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Gölisnäsintie - 69 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Hagavik - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Halsholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Halsholmsklobben 1 - 1 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Hartersvikintie 251 - 251 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Hartesvik - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Hartesvikintie - 90 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Haukipolku - 7 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Havuniemi - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Hemskär - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Hyndan - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Hättvikintie - 43 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Hättö - 10270 BarösundKirkonkylä
Högholm Espings - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Itäinen Baröntie - 88 10270 Barösund
Jakob Ramsjö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Jakob-Ramsjö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Jakobramsjö - 10270 BarösundKirkonkylä
Juvikintie 21 - 67 10270 Barösund
Kalvholmen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Kalvö 122 - 260 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Kobbholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Kobbholmen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Korpholmen 1 - 1 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Korssundintie - 19 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Kröllebo - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Kuhatie - 33 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Kutterholmintie - 36 10270 Barösund
Kvarnvikintie 12 - 4 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Kyrknäsuddintie - 68 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Käldstrand - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Kälkö - 10270 Barösund
Källargrund 1 - 1 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Käringholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Kålholmen 1 - 1 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Langerö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Laversöarna - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lill Ramsjö Riholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lill-Ramsjö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lill-ramslö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lilla Barösund - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lilla Björnholm 30 - 54 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lilla Bråtaholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lilla bråtaholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lillramsjö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lillramsjö Björnholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lillramsjö Ekholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lillramsjö Sälterskär - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lillö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Limpgrunden 1 - 1 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Luotsipaikka - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lähderannantie - 38 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Läntinen Baröntie - 439 10270 Barösund
Läntinen baröntie 285 - 285 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lärkbackantie - 40 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lågholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Långa Källskär - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Långharun - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Långholmen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lökholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lökholmarna - 0 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lökholmen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Lövgrund - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Mangrund - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Mangrund Lövskär - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Mangrund Talludd - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Mangrund talludd - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Marholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Mellangård - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Midsommarholmen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Mossaklobb - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Mörholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Mörholmen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Mössö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Mövikintie - 75 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Nalle - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Namnlöslandet 24 - 90 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Niittyranta - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Nybo ors - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Nåtaholm Ängö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Orslandet - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Oskarbergintie 30 - 30 10270 Barösund
Oskarsbergintie 11 - 52 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Oxholmarna - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Oxträsk 1 - 1 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Persholmarna 146 - 88 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Postilaatikko Tjudas - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Ramsholm - 0 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Ramsjöntie - 89 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Riholm - 10270 Barösund
Risholm Vesterudd - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Risholmen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Risholmsören 40 - 56 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Ritaritie - 51 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Rågör - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Rödhäll - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Rönnör - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Rövass - 10270 Barösund
Rövass norrberg - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Sandvikintie 38 - 38 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Segeludden - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Sillsund - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Simpudd - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Själö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Sjöängen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Skallbackskär - 10270 Barösund
Skansholmen 1 - 1 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Skeppsdal - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Skeppö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Snäckhamn - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Sonabacka - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Sonabackanpolku - 77 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Sparrholm 1 - 1 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Stackudd - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Stensund - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Stor ramsjö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Stora Balgholm 1 - 1 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Stora Björnholm 42 - 86 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Stora Lövö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Stora Själö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Storö - 576 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Storören 1 - 1 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Stubbskär - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Stångholm 1 - 1 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Svartkrok - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Svartå - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Svartö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Svedjeholm - 10270 Barösund
Svedjeholmen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Svidjeholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Sälterskär - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Sälteskär - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Södergrund - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Söderstrand Tostholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tallklobb - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tellholm - 10270 Barösund
Timmerö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tingsholmen - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tingsholmsharun - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tjudaksenkaari 13 - 7 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tjudaksentie - 89 10270 Barösund
Tjudasksentie - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tostholm - 0 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tostholm Blyskär - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tostholm Klaradal - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tostholm Mössö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tostholm Oxnäs - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tostholm Svartö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tostholm Svedjeholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Trollholm - 96 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Träskholm 32 - 78 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Träskören 1 - 1 10270 Barösund
Tullbacka - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tullbackantie - 32 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tunnklobben - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Tvl Ors - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Uddas - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Uddas I - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Valhallantie - 8 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Vassvik - 10270 Barösund
Verkholm 142 - 96 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Verkvikintie - 96 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Vikinga - 10270 BarösundKirkonkylä
Vikuddintie - 56 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Villvikintie - 44 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Västra Källskär - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Vårvik - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Ytterstören - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Älgsjö - 10270 Barösund
Älgsjölandet - 72 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Älgsjölandet Klevholm - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Ängsdal - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Ängvik - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Ängö - 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Äskskär 1 - 1 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Ådskär - 2b 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Åkerholmen - 94 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Östervik - 10270 BarösundKirkonkylä
Östra Bockholm 24 - 24 10270 BarösundBarösund-Fagervik
Östra Flögsholm - 10270 Barösund

Inkoo

10360 Mustio

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 91 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Asema Linkulla - 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Dånabackantie - 8 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Eteläinen Salontie - 957 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Finnböle - 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Harjutie - 15 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Isomäentie - 95 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Isonmäentie - 83 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Itäinen Rantatie - 9 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Krämarsinkaari - 51 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Linderintie - 29 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Linkulla - 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Läntinen Rantatie - 78 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Läntinen rantatie - 60 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Marielundintie - 4 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Mattabergintie - 97 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Meijerintie - 8 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Mossaböle - 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Mossabölentie - 88 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Pekanpää - 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Puståkerintie - 44 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Ristenintie - 71 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Skattbondas - 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Stormoran koulutie - 64 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Stormorantie - 83 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Telkäntie - 69 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Timmermalmintie - 70 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Tunnbindarsintie - 73 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Vestanby - 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Västanbyntie - 93 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Ödegård - 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Ödegårdintie - 93 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg
Ödesgårdintie - 213 10360 MustioVästankvarn-Johannesberg

Inkoo

10710 Snappertuna

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Djurbäck Råby - 10710 SnappertunaBarösund-Fagervik

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024