Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.
< Andrey Rudenko> Ukrainan viranomaisten esittämät ehdotukset, joita valvotaan ulkomailta, eivät voi toimia pohjana vakaville neuvotteluille. Neuvotteluja voidaan jatkaa vasta, kun Kiova ottaa realistisemman kannan.
<Victor Orban> Käväisimpäs tuolla moskovassa vierailulla putinin luona. Nyt persereikäni on erittäin kipeä kun se jynssäsi sitä aivan täysillä ja lopuksi vielä laukesi sinne sisälle.
<Biden> Ja nyt haluan luovuttaa puheenvuoron Ukrainan presidentille, jolla on yhtä paljon rohkeutta kuin hänellä on päättäväisyyttä. Presidentti Putin.
<fillarikommunisti> Kävimpäs tuossa hieman pyöräilemässä ja hieroin persettäni satulaa vasten. Heil Putin!
<Penatri Penakov> Milloin on pena säätiöiden vuosikokous? Haluan asettua ehdolle pena säätiöiden hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. Olen kiven kova putinisti, stalinisti ja kommunisti!
<Dmitri Peskov> Naton toimet ovat vakava uhka Venäjän kansalliselle turvallisuudelle,
<Penatri Penakov> Heräsin kun koko sänky, housut ja kaikki petivaatteet olivat täysin litimärkinä kun olin virtsannut alleni. Virtsaa oli tullut arviolta noin kolme litraa ja koko lattia lainehti siitä.
<Dmitri Peskov> Tällä hetkellä on erittäin vaikeaa saada kantaamme esiin läntiseen maailmaan. He eivät halua kuulla mitään. Näemme hysteriaa länsimaisissa sanomalehdissä ja tv-kanavilla. Tämä johtuu todennäköisesti anglosaksisen median monopolistisesta dominoinnista siellä. Siitä huolimatta Moskova jatkaa totuuden kertomista tapahtuneesta sekä kotimaassa että maissa, joissa yleisö on valmis kuulemaan meidät ja joissa meillä on tekniset keinot tavoittaa heidät.
<Vasily Nebenzia > Ymmärtääkö herra Zhovnir, että jos se olisi venäläinen ohjus, rakennuksesta ei olisi mitään jäljellä?..Lapset ja aikuiset olisivat mieluummin kuolleet kuin haavoittuneet..Koska laitos sijaitsee noin 2 kilometrin päässä lastensairaalasta, on täysi syy uskoa, että siihen osunut ukrainalainen ilmapuolustusohjus oli suunnattu laitokseen osuneeseen venäläiseen ohjukseen. Tämä tragedia olisi voinut välttää, jos Ukrainan asevoimat eivät olisi sijoittaneet ilmapuolustusta asuinalueille. Odotamme myös reaktiota Norjan viranomaisilta, jotka ilmeisesti toimittivat Zelenskyun klikille tämän NASAMS-järjestelmän. Lupasivatko he sen käyttää lastensairaalan iskemiseen ja myös sijoittamiseen asuinalueille?
<Asiakas> Kiitos pena uudesta palvelusta pulautevastaukset ovat erittäin hyödyllisiä
<Putin> Menin selälleni, nostin jalat ilmaan ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein turskahtivat hirvittävällä paineella suoraan kasvoilleni.
<Victor Orban> Kiina on avainvalta rauhan edellytysten luomisessa Venäjän ja Ukrainan välisessä sodassa. Tästä syystä tulin tapaamaan presidentti Xiä Pekingissä, vain kaksi kuukautta hänen virallisen Budapest-vierailunsa jälkeen.
<Presidentti Stubb> Venäjän hyvän tekemisellä ei ole rajoja!
<Putin> Muistakaa toverit että Venäjän rajat eivät pääty missään.
<Puolueeton tarkkaili> Kyllä näin on, pena on yleisnimi kaikille ryssien kullin lutkuttajille
<Vierailija> Onko se Pena ollut nyt joku haastateltavan heittämä yleisimi, kuten aikanaan onko Viljoa näkynyt? Tosin joku Pena säätiöt aikanaan kartoitti nettiin ilmeisesti geokätköilyn ja Pokemon Go hommien vuoksi kaikenlaisia vesitorneja ja työmaakoppeja.
<LLAMA> Haistelemalla naisten pyörien istuimia ja käyttämällä minihametta yrität jäljitellä feromoneja, jotka ovat luonnollisia kemikaaleja, joita erittävät ihmiset, toiset eläimet ja kasvit kommunikoidakseen. Tämä käytäntö tunnetaan kuitenkin yleisesti " pyöräistuinten haisteluna " tai " skunkingina ", ja se on yleisesti yhdistetty ihmisiin, joilla on epäterveellisiä ja epäkypsiä käyttäytymismalleja.

Nimesi:

Lausahdus:

281 Käyttäjää paikalla! 0.013587951660156

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Isojoki

Isojoen kunta on Etelä-Pohjanmaan luoteisnurkassa, se rajoittuu Merikarviaan ja Karijokeen pohjoisessa, Kauhajokeen etelässä, Kurikkaan kaakossa ja Teuvaan idässä. Isojoella on ollut asutusta jo esihistorialliselta ajalta. Vanhimmat asuinsijat ovat jo kivikaudelta (8000 eaa). Vakituinen asutus alkoi 1400-luvulla. Isojoen läpi virtaa kaunis Isojoki niminen joki.
Isojoki on maatalousvaltainen ja pienyrittäjyyteen suuntautunut kunta, jossa on runsaasti pienteollisuutta ja palvelusektori on kunnan suurin työllistäjä. Kunnan talous on hyvässä kunnossa ja kunnassa vallitsee tekemisen meininki.
Asukkaita kunnassa on noin 1700. Väkiluku on kuitenkin laskussa. Tämä näkyy esim. kunnan palveluissa, joiden kysyntä pienenee, koska kuntalaiset käyvät yhä enemmän muissa kunnissa esim. työssä tai ostoksilla. Kunnassa onkin nyt menossa voimakas väestöennusteiden laadinta. Tällä hetkellä väestöennusteiden mukaan kunnassa ei ole näköpiirissä kasvua ja väkiluku uhkaa jäädä alle 2000 asukkaan. Isojoella on tällä hetkellä käynnissä myös palveluverkkotyö, jossa tarkastellaan, että miten palvelut ovat järkevimmin kuntalaisille järjestetty.
Asukkaat vai kunta ensin
Asuminen ja tontit
Kunnan kiinteistöistä on myyty muutamia kiinteistöjä pois ja muutama odottaa myyntiä, koska niiden ylläpito ja korjaaminen ei kannata. Kunta myös vuokraa edelleen omistamiaan kiinteistöjä ja kunnan vuokrat ovat varsin kohtuullisia.
Kunnalla on tarjolla monipuolisesti erilaisia asumisen mahdollisuuksia, sekä omistus että vuokramahdollisuuksia.
Vuokra-asuntoja
http://www.isojoenkyla.com/asunnot.html
Vuokrattavia rivitalo-osakkeita
Vuokrattavia kerrostalo-osakkeita
www.isokartano.fi/
Muita palveluita:
Päivähoitoa ja koulutusta
Kela
Verohallinto
Työvoimatoimisto
Isojoella on hyvin paljon yhdistystoimintaa ja harrastusmahdollisuudet ovat monipuolisia, joten ei muuta kuin rohkeasti tutustumaan kunnan toimintaan. Isojoelta on myös hyvät kulkuyhteydet muualle Suomeen ja sinne kulkeekin monia busseja päivässä.
Kunnalla on hyvin vahva side Isojoen seurakuntaan, koska sen jäsenet ovat myös Isojoen seurakunnan jäseniä.
Kunnalla on monia tapoja ja tapahtumia saada kuntaan uusia asukkaita ja kunnan kehitys on hyvää, mutta koska kunnan palvelut vähenevät jatkuvasti niin ei uusia asukkaita oikein saada sinne muuttamaan. Mutta kuitenkin kunnassa asuu vakituisesti n. 3500 asukasta. Kunnan keskusta on kuitenkin melko viihtyisä ja siisti ja kunta onkin satsannut keskustan ulkonäköön ja viihtyvyyteen.
Isojoki on kunta, joka on hyvin vahvasti mukana paikkakunnan yrityksissä ja toimii yhdessä niiden kanssa kunnan palveluiden säilyttämiseksi ja kehittämiseksi, jotta palvelut pysyisivät kunnan alueella, eikä niiden vuoksi tarvitsisi muuttaa kauemmas palveluiden perässä. Kunta haluaa kehittää Isojokea jatkuvasti parempaan ja turvallisempaan suuntaan, joka houkuttelisi lisää asukkaita kuntaan ja myös muualtakin kuin lähialueelta, koska kunta tarjoaa myös työpaikkoja, joita myös muut kuin paikkakuntalaiset voisivat hyödyntää, esimerkiksi monet palvelut toimivat pelkästään internetin kautta, joka mahdollistaisi asumisen ja työskentelyn missä vain.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Isojoki

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Isojoki

64350 Karijoki Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ohriluomantie 231 - 265 64350 Karijoki KeskusIsojoki
Rajamäentie 36 - 36 64350 Karijoki KeskusIsojoki

Isojoki

64810 Vanhakylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahontie 7 - 8 64810 VanhakyläIsojoki
Erkuntie 1 - 3 64810 VanhakyläIsojoki
Filppulantie 1 - 3 64810 VanhakyläIsojoki
Hakarannantie 10 - 9 64810 VanhakyläIsojoki
Harjunmäentie - 96 64810 VanhakyläIsojoki
Hirsikankaan metsätie 100 - 138 64810 VanhakyläIsojoki
Hongonpääntie 101 - 96 64810 VanhakyläIsojoki
Huhtalantie 1 - 53 64810 VanhakyläIsojoki
Jokitie 2 - 50 64810 VanhakyläIsojoki
Jätinmäentie 119 - 95 64810 VanhakyläIsojoki
Kariluomantie 165 - 439 64810 VanhakyläIsojoki
Ketolantie 106 - 8 64810 VanhakyläIsojoki
Korventie 2 - 87 64810 VanhakyläIsojoki
Koulutie 10 - 88 64810 VanhakyläIsojoki
Kärjenkoskentie 108 - 99 64810 VanhakyläIsojoki
Lakiakankaan metsätie 174a - 583 64810 VanhakyläIsojoki
Myllytie 11 - 82 64810 VanhakyläIsojoki
Nikkarintie 10 - 8 64810 VanhakyläIsojoki
Ojanperäntie 14 - 87 64810 VanhakyläIsojoki
Paulajuurakon metsätie 100 - 80 64810 VanhakyläIsojoki
Paulajuurakontie 300 - 300 64810 VanhakyläIsojoki
Pentiläntie 1 - 14 64810 VanhakyläIsojoki
Piilisaarentie 2 - 6 64810 VanhakyläIsojoki
Pohjanpuolentie 1 - 93 64810 VanhakyläIsojoki
Pohjasojantie 40 - 60 64810 VanhakyläIsojoki
Rimpikankaantie 17 - 65 64810 VanhakyläIsojoki
Vanhatie 1 - 93 64810 VanhakyläIsojoki
Viertolankuja 13 - 46 64810 VanhakyläIsojoki
Virsun metsätie 106 - 510 64810 VanhakyläIsojoki

Isojoki

64820 Kärjenkoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Arkkukallion metsätie 108 - 57 64820 KärjenkoskiIsojoki
Bastuåsin metsätie 77 - 77 64820 KärjenkoskiIsojoki
Eteläinen Bastuåsintie 93b - 93b 64820 KärjenkoskiIsojoki
Huhtalankuja 43 - 78 64820 KärjenkoskiIsojoki
Kankaanperäntie 110a - 62 64820 KärjenkoskiIsojoki
Kankaantie 28 - 68 64820 KärjenkoskiIsojoki
Kiimanperäntie 131 - 72 64820 KärjenkoskiIsojoki
Kivimäentie 50 - 7 64820 KärjenkoskiIsojoki
Korpelankyläntie - 769 64820 KärjenkoskiIsojoki
Korvenalantie - 95 64820 KärjenkoskiIsojoki
Kulmakallion metsätie 13 - 57 64820 KärjenkoskiIsojoki
Käärmehaudan metsätie 64 - 64 64820 KärjenkoskiIsojoki
Latotie 30 - 30 64820 KärjenkoskiIsojoki
Laurilantie 23 - 23 64820 KärjenkoskiIsojoki
Mansikkamäki metsätie - 842 64820 KärjenkoskiIsojoki
Merijärventie 22 - 56 64820 KärjenkoskiIsojoki
Saarikoskentie 107 - 41 64820 KärjenkoskiIsojoki
Samulintie 119 - 84b 64820 KärjenkoskiIsojoki
Susitien metsätie 1060 - 1100 64820 KärjenkoskiIsojoki
Tarmaanmäentie 26 - 9 64820 KärjenkoskiIsojoki
Tarmaantie 101 - 63 64820 KärjenkoskiIsojoki
Vesijärventie 1011 - 992 64820 KärjenkoskiIsojoki
Viitalammin metsätie 171 - 171 64820 Kärjenkoski

Isojoki

64830 Villamo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Esalantie 2 - 91 64830 VillamoIsojoki
Hanhijärven metsätie 11 - 11 64830 VillamoIsojoki
Junttilantie 103 - 9 64830 VillamoIsojoki
Kallilantie 122 - 76 64830 VillamoIsojoki
Kristiinantie - 963 64830 VillamoIsojoki
Lähteenkyläntie 107 - 98 64830 VillamoIsojoki
Marjamäentie 57 - 84 64830 VillamoIsojoki
Möksäntie 102 - 76 64830 VillamoIsojoki
Niementie 10 - 7c 64830 VillamoIsojoki
Oivarin metsätie 230 - 230 64830 VillamoIsojoki
Oivarinniemi metsätie 15 - 8 64830 VillamoIsojoki
Penttisentie 11 - 26 64830 VillamoIsojoki
Petsamontie 190 - 99 64830 VillamoIsojoki
Rannikontie 23 - 57 64830 VillamoIsojoki
Sepänkyläntie - 95 64830 VillamoIsojoki
Siltaojantie - 8 64830 VillamoIsojoki

Isojoki

64840 Heikkilänjoki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alaasenmäentie 107 - 41 64840 HeikkilänjokiIsojoki
Jouhurintie - 94 64840 HeikkilänjokiIsojoki
Kunnaspurontie 1 - 77 64840 HeikkilänjokiIsojoki
Siltasuntie 112g - 112g 64840 Heikkilänjoki
Siltasuntintie 112 - 80 64840 HeikkilänjokiIsojoki

Isojoki

64850 Möykky

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Halkolannevan metsätie 12 - 12 64850 MöykkyIsojoki
Halkolantie 37 - 82 64850 MöykkyIsojoki
Heikkilänjoentie 1 - 766 64850 MöykkyIsojoki
Kauhajoentie - 761 64850 MöykkyIsojoki
Kivikankaan metsätie 112a - 54 64850 MöykkyIsojoki
Kivitie 20 - 99 64850 MöykkyIsojoki
Lainesharjuntie 1 - 552 64850 MöykkyIsojoki
Leppikyläntie 124 - 97 64850 MöykkyIsojoki
Metsärannantie 101 - 65-119 64850 Möykky
Mäkisalontie 103 - 87 64850 MöykkyIsojoki
Ojalantie 16 - 78 64850 MöykkyIsojoki
Riitanevantie 131 - 98 64850 MöykkyIsojoki
Saarikoskenkuja 29 - 71 64850 MöykkyIsojoki
Siikakuja 2 - 3 64850 MöykkyIsojoki
Varastentie 84 - 88 64850 MöykkyIsojoki
Vasikkanevantie 23 - 71 64850 MöykkyIsojoki

Isojoki

64900 Isojoki Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Etelätie 10 - 9 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Haapatie 4 - 4 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Hallitie 1 - 3 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Harjuntie 112 - 93 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Hedborgintie - 8 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Helmikäiskeitaan metsätie 316 - 316 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Honkajuurentie 1 - 3 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Honkaniementie 100 - 99 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Honkarannantie 128 - 88 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Honkatie 11 - 9 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Huvilatie 100 - 94 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Isonlauhantie 19 - 91 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Itäpolku 3 - 4 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Jokirannantie - 5 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Joonaantie 1 - 8 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Juustolantie 6 - 6 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Kangasjärventie 144 - 85 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Kankaanmaantie - 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Kassaharjuntie 1 - 9 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Katajakuja 1 - 5 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Kivijärventie 12 - 359 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Koivukuja 1 - 8 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Koivutie 11 - 7 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Konkarinharjun metsätie 212 - 214 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Konkarintie 16 - 16b 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Koppelonkyläntie - 67 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Koppelontie - 58 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Kortesharjuntie 1 - 4 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Kuusikuja 10 - 8 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Kuusiontie 3 - 5 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Kuusitie 1 - 64 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Kytömäentie 14 - 4 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Kärkiluomantie 241 - 261 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Lahdentie 29 - 84 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Lauhanpolku 1 - 3 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Lauhanvuorentie 1 - 9 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Lauhavuorentie 236 - 238 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Leipurintie 10 - 9 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Leppäkuja 2 - 4 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Lukkarintie 2 - 8 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Luomantie - 85 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Luukkaantie 1 - 8 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Lähdetie 2 - 8 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Lähteenmäentie 2 - 35 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Länsitie 6 - 9 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Meijerintie 21 - 48 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Meijeritie 1 - 44 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Metsäpolku 18a - 4 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Myllykoskentie 152 - 460 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Myllykyläntie 19 - 58 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Myllymäentie 122 - 63 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Myllynkyläntie 53 - 59 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Mäkikuja 1 - 1 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Mäkitie 1 - 5 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Mäntykuja 1 - 1 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Mäntyrinne - 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Nisupolku 2 - 3 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Näätäluomantie 273 - 298 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Paakarinpolku 1 - 2 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Paasitie 1 - 8 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Pajatie 10 - 6 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Pappilantie 11 - 9 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Peltokankaantie 1 - 8 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Peltomaantie 133 - 33 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Pettukyläntie 12 - 70 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Petäjäkuja 1 - 6 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Peuralantie 135 - 85 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Pihlajanpuolenkuja 1 - 3 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Pihlajanpuolentie 105 - 99 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Pihlajatie 2 - 6 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Piikkilänkyläntie 171 - 592 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Piikkiläntie 158 - 62 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Pirilänmäentie 2-24 - 36 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Pohjasjärventie 50 - 56 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Poppelikuja 3 - 5 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Purotie 2 - 8 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Raitapolku 2 - 4 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Rengastie 1 - 4 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Rintamaantie 114 - 94 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Sahantie 20 - 3 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Santaharjuntie 12 - 71 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Sarviluoma - 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Sarviluomantie 126 - 88-94 64900 Isojoki Keskus
Seppäläntie 25 - 7 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Suojoenkylätie 103 - 86 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Suojoentie 1 - 991 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Suojoki - 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Taavaalankuja 1 - 7 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Teollisuustie 1a - 8 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Terveystalontie 1 - 8c 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Toivontie 1 - 4 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Tuomaalantie 14 - 9 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Vapunnevantie 118 - 118 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Viitalantie 40 - 57 64900 Isojoki KeskusIsojoki
Yhteistalontie 3 - 3 64900 Isojoki KeskusIsojoki

Isojoki

64930 Kodesjärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Erämaantie 71 - 83 64930 KodesjärviIsojoki
Honkajoentie 1 - 980 64930 KodesjärviIsojoki
Iivarinkyläntie 105 - 87 64930 KodesjärviIsojoki
Kitukeidas 134 - 164 64930 KodesjärviIsojoki
Kodesjärventie 100 - 82 64930 KodesjärviIsojoki
Korkeaharjuntie 37a - 67 64930 KodesjärviIsojoki
Kuusikoskentie 134 - 82 64930 KodesjärviIsojoki
Mäentie 14 - 36 64930 KodesjärviIsojoki
Mämmintie 10 - 9 64930 KodesjärviIsojoki
Polvenkyläntie 18 - 78 64930 KodesjärviIsojoki
Riitaluomantie 109 - 5b 64930 KodesjärviIsojoki
Ristiharjuntie 171 - 85 64930 KodesjärviIsojoki
Sipiläntie 13 - 41 64930 KodesjärviIsojoki
Torkkoolankuja 12 - 34 64930 KodesjärviIsojoki
Vanhamaantie 116 - 602 64930 KodesjärviIsojoki

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024