Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

217 Käyttäjää paikalla! 0.01270604133606

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Isokyrö

Isokyrö on noin neljän tuhannen asukkaan vireä ja nuorekas kunta Pohjanmaalta. Kunnassa asuu noin 90%:sti suomea puhuvaa väestöä. Kuntalaiset ovat enimmäkseen tavallisia työssäkäyviä ihmisiä. Asukasmäärässä ei ole suurta heittoa puoleen eikä toiseen.
Isokyrössä on panostettu kunnan viihtyisyyteen ja kauniiseen maaseutuun ja sen tarjoamiin luonnon mahdollisuuksiin, joita hyödynnetään eri muodoissa. Luonto ja liikunta on otettu huomioon mm. rakentamalla kunnan asukkaille uimahalli. Kunnassa toimii useita erilaisia urheiluseuroja, mm. yleisurheilu- ja jääkiekkokerhoja.
Isokyröläiset lapset käyvät peruskoulunsa kunnan keskuskouluissa tai sitten Isonkyrön ala-, tai yläasteella, josta yläasteelle mentäessä on mahdollista mennä myös Laihialle ja Vaasaan. Kouluissa tarjotaan laadukasta opetusta. Lapsiperheille on tarjolla erilaisia tukiryhmiä.
Isokyrössä on pyritty kiinnittämään erityistä huomiota ikäihmisten palveluihin ja viihtyvyyteen. Isokyröstä löytyykin useampi ikäihmisten päivätoiminta- ja hoivayksikkö, jotka tarjoavat niin päivätoimintaa kuin myös yö- ja hoivapalveluja. Ikäihmisille on tarjolla myös oma kirjasto.
Isokyrössä panostetaan erityisesti turvallisuuteen, joten siitä pidetään jatkuvasti huolta niin kunnallisteknisissä ratkaisuissa, kaavoituksessa, rakentamisessa, mutta myös kuntalaisia koulutetaan toimimaan hätätilanteissa ja ennakoimaan turvallisuusasioita.
Isokyrö panostaa toimivaan arkeen, joten kuntalaisilta kysytään jatkuvasti palautetta, miten asiat voisi tehdä vielä paremmin.
Isokyrö tarjoaa asukkailleen vain parasta. Isossakyrössä asuu onnellisia ja terveitä kuntalaisia, sillä kunnasta löytyy kaikki tarvittavat peruspalvelut ja enemmänkin.
Isokyrö on Suomen ensimmäinen ja vanhin yritys, perustettu 1385.
Isokyrö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Vaasan keskusta on 20 minuutin päässä ja Seinäjoki 30 minuutin.
Isokyrössä asuu Suomen onnellisimmat ihmiset. Asukkaita varten rakennettu kunta, jonka yhteisöllisyys tekee kuntalaisista onnellisia ja elinvoimaisia.
Isokyrö tarjoaa asukkailleen erinomaiset edellytykset terveelliseen, liikunnalliseen ja sosiaaliseen elämään.
Isokyrö tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet kaikenikäisille. Asukkaat pääsevät harrastamaan edullisesti ja monipuolisesti ympäri vuoden. Kunnan liikuntapaikka on moderni, joten asukkaat voivat nauttia myös siitä. Isokyrö tarjoaa myös monipuolisia kulttuuripalveluita, joita kaikki kunnan asukkaat voivat hyödyntää ja kokea.
Isokyrössä on tarjolla paljon erilaisia asumismahdollisuuksia, joista jokaiselle löytyy varmasti se sopivin vaihtoehto.
Asuinalueet on sijoitettu hyvin ja niistä on helppo löytää itselle mieleisin vaihtoehto.
Isokyrön tontit sijaitsevat viihtyisissä paikoissa ja niistä on mukava näkymä vesistöihin. Tarjolla on paljon vaihtoehtoja erikokoisiin ja erilaisella sijainnilla oleviin tontteihin, joten jokainen löytää itselleen juuri sopivan tontin.
Isokyrössä on tarjolla hyvät asumisvaihtoehdot kaiken kokoisille ja muotoisille perheillä.
Isokyrö
Isokyrössä on kattavat peruspalvelut sekä erikoisliikkeet, joista varmasti löydät tarvittavat palvelut itsellesi.
Isokyröstä on hyvät yhteydet kaikkialle muualle ja sen kautta kulkee myös Vaasasta Seinäjoen kautta kulkeva rautatie.
Isokyrö
Isokyröstä löydät tarvittavat peruspalvelut läheltä, jotta arkesi sujuisi helposti ja mutkattomasti.
Isokyrö
Isokyrö
Isokyrössä on myös erinomaiset vapaa-ajan harrastusmahdollisuudet.
Isokyrö on yksi suomen vanhimmista pitäjistä ja se on perustettu vuonna 1450. Sen lisäksi se on yksi vanhimpia suomenkielisiä paikkakuntia. Isokyrön kuntakeskus on Isokyrö ja sen naapurikuntia ovat Kauhajoki, Kurikka, Laihia ja Vähäkyrö. Isokyrössä sijaitsee myös vanha historiallinen Pohjanmaan hallinnollinen ja kirkollinen keskuspaikka Kyrö, josta koko maakunnan nimi tulee. Isokyrössä on myös oma rautatieasema. Aseman lähellä sijaitsee myös vuonna 1798 käyttöön vihitty Isokyrön Vanha kirkko. Tämä Suomen kolmanneksi vanhin säilynyt ristikirkko on Carl Gustav Tessinin johdolla rakennettu.
Kunnassa sijaitsee Kyrönjoki, joka on suurin Pohjanmaan joista. Joki alkaa Kauhajoelta, kulkee mm. Laihian ja Isokyrön läpi ja päätyy Mustasaaressa Perämereen. Joessa on yli 20 vesivoimalaa ja sen sivujokia ovat Jalasjoki ja Karhujoki.
Kunnan historia on värikäs ja merkittävä, sillä siellä sijaitsi 1300-luvulla rakennettu kirkko, jota pidetään Suomen ensimmäisenä ristikirkkona. 1600-luvulla perustettiin Vaasan lääniin ensimmäinen hallintopaikka, joka toimi myös Pohjanmaan hallinnollisena keskuksena.
Kunnassa on kaksi kyläkoulua: Kankaan ja Isonkyrön kylät, joista molemmat tarjoavat lapsille hyvän oppimisympäristön, jossa voi saada myös yksilöopetusta tarpeen mukaan.
Isokyrössä voi asua rauhassa. Rikollisuutta on vähän. Kunnan asukasmäärä on kuitenkin kasvamaan päin.
Isokyrö
Kyrönjoki on hyvin tärkeä elementti alueen asukkaille.
Kyrö Distillery on maailmalla mainetta niittänyt ruisviskitislaamo.
Kyrö Distillery Company
Jos ei vielä tiedä onko kunta hyvä, on syytä tarkastella asiaa faktapohjalta.
Kunnan verot ovat maltillisia ja kunnalta voi hakea lainaa oman kodin rakentamiseen. Lainan korko on matala.
Kunnan työntekijät ovat sitoutuneita ja tekevät työtänsä pyyteettömästi. Työntekijäkunta on erittäin pätevää ja asiansa osaavaa.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Isokyrö

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Isokyrö

61440 Untamala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Leipimaantie 330 - 401 61440 UntamalaKeskikunta

Isokyrö

61500 Isokyrö Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ahontie 13 - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ainantie 21 - 21 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Airontie 1 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Alariihitie 1 - 5 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Arrantie 12 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ekstammintie - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ellintie 1 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Emeleuksentie 1 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Fiiantie 10 - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Forsmanninpolku 3 - 3 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Forsmannintie 1 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Haavistontie 1 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Hakakuja 2 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Hangastie - 79 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Harjuntie 108 - 43 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Harrinkuja 3 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Heikintie 2 - 5 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Heikkilänmäentie - 87 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Hietaharjuntie 18 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Hietakankaantie 33 - 39 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Hinttukairantie 18 - 50 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Hirsimäentie - 56 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Homeskorventie - 96 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Hänniläntie 2 - 5 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Härkäkiventie 12 - 38 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ikola - 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ikola Kp 5 - 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ikolanlarvantie - 7 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ikolantie 1 - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Jaakontie 1 - 5 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Jaskarintie 12 - 13 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Jaurin Poikkitie - 2 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Jaurintie - 883 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Jokipolku 4 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Jouppilankuja - 24 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Jouppilantie 1 - 3 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Jussilantie 108 - 33 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Jussintie 1 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kairantie 1 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kakunpolku 1 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kalliomaantie 42 - 50 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Kalpatie 2 - 5 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Karjalankatu 13 - 7 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kaunistontie 1 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kaupintie 1 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kauramaantie - 47 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Keskuskatu - 5 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kirkkosaarentie 41 - 54 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kivikatu 10 - 10 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kivikkokuja 1 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Knaapilantie 1 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Koivikontie 10 - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kontturinmäentie 17 - 70 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Korpelantie - 3 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Korvolantie 11 - 34 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Koulukatu - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kukkulantie 1 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kurjentie 1 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Kutojantie 3 - 3 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Kyrööntie 1 - 3 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Köystintie 2 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Lainantie 1 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Lammaspolku 1 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Lapinluhdantie - 95 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Lapinmäentie 20 - 80 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Larvalantie 193 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Latosaarentie 13 - 15 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Laurilantie - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Laurintie - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Laurolantie 10 - 97 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Liisanpolku 1 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Liliuksenmutka 1 - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Loukontie - 65 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Luhdantie - 59 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Lukkarinmäentie - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Löytymäentie 15 - 20 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Maijantie 1 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Marjamäentie 30 - 9 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Markkasenmutka 1 - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Martinpolku 2 - 2 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Marttilantie 1 - 18 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Matintie 1 - 3 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Mimmintie 1 - 5 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Mullolantie - 98 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Museotie 2 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Mustikkamäentie - 240 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Myllymäentie - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Mäkipolku 5 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Nappikukantie 3 - 3 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Napuen Kylätie 110 - 75 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Napuen kylätie - 90 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Naskalintie 4 - 4 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Niittypolku 1 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Nurkantie 10 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Nurmelantie - 95 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ojalantie 193 - 53 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Oltermannintie 1 - 7 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Oltermannitie 2 - 2 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Paasitie 3 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Paavolantie 3 - 7 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Palhojaistentie - 96 61500 Isokyrö KeskusAlapää
Palonkyläntie - 87 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Pappilanmutka 1 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Peltolantie 1 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Peltomaantie 14 - 7 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Peltopolku 2 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Peltotie - 3 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Pernulantie 1 - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Perttilän siltatie 14 - 5 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Perttiläntie - 82 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Piiloluolantie 4 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Pikkutie - 48 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Pimiäkuja 21 - 99 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Pispantie 39 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Pohjankyröntie - 95 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Pohjantie 6 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Poikkikuja 1 - 7 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Poikkitie 10 - 10 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Pollarintie 14 - 36 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Pysäkkitie 1 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Pässinmäentie - 7 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Rakuunatie 1 - 6 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Rantatie 1 - 7 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ratoopohjantie 111 - 111 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Reiniläntie - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Rekipellontie 10 - 71 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Riihimäentie 10 - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Riihirannantie 4 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Riihitie - 35 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Rinta-Komsintie - 18 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ruusupurontie - 861 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Sannintie 1 - 5 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Saratie 15 - 15 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Sarkapolku 1 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Savikuja 52 - 74 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Sirppipolku 1 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Sirppitie 13 - 4 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Sorrontie 10 - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Suolaistentie 1 - 5 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Suomantie 1 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Suomelansivu 10 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Taavetintie 101 - 46 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Taipaleenlarvantie 109 - 95 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Taipaleentie 10 - 7 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Takametsäntie - 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Talsolankuja 1 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Talsolantie 1 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Talsoolantie 4 - 6 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Teollisuustie 1 - 1 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Tervajoentie - 804 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Tolkintie - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Tulisalontie - 98 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Tummunginkuja - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Turkmannintie 1 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Turppalantie 16 - 7 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Tuuralan Kylätie - 98 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Tuurintie 1 - 5 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Tykkitie 4 - 4 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Tyyneläntie 3 - 3 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ulrikantie 1 - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Vahtimestarien tie 10 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Vainiontie - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Vaissalontie - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Vallihaantie 19 - 41 61500 Isokyrö KeskusAlapää
Vallikuja 10 - 91 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Varpolantie 1 - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Varsahaantie - 48 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Vasaratie 1 - 6 61500 Isokyrö KeskusYlipää
Vehnätie 8 - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Vennäntie - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ventäläntie - 95 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Vikkelipolku 40 - 40 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Viljapolku 1 - 4 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Vinkkelipolku 14 - 5 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Väkkärintie - 80 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Välimäentie - 8 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Välitie 1 - 9 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Vöyrinniementie 4 - 7 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta
Ytyntie 3 - 3 61500 Isokyrö KeskusKeskikunta

Isokyrö

61520 Lehmäjoki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aittastentie - 8 61520 LehmäjokiKeskikunta
Hyypäntie - 9 61520 LehmäjokiKeskikunta
Karhulantie 13 - 91 61520 LehmäjokiKeskikunta
Kaurajärventie - 9 61520 LehmäjokiKeskikunta
Kleemolantie 22 - 34 61520 LehmäjokiKeskikunta
Klunkantie - 24 61520 LehmäjokiKeskikunta
Komilantie 17 - 8 61520 LehmäjokiKeskikunta
Koskuusrannantie - 99 61520 LehmäjokiKeskikunta
Lamminkoskentie 16 - 8 61520 LehmäjokiKeskikunta
Lehmäjoentie - 988 61520 LehmäjokiKeskikunta
Luhtasaarentie 40 - 7 61520 LehmäjokiKeskikunta
Luomankyläntie - 94 61520 LehmäjokiKeskikunta
Petsamontie - 438 61520 LehmäjokiKeskikunta
Rengontie 14 - 63 61520 LehmäjokiKeskikunta
Salomaantie 19 - 66 61520 LehmäjokiKeskikunta
Sarvikankaantie 124 - 67 61520 LehmäjokiKeskikunta
Tikkurintie - 98 61520 LehmäjokiKeskikunta
Tuurilantie 12 - 15 61520 LehmäjokiKeskikunta
Tuurinkoskentie - 62 61520 LehmäjokiKeskikunta
Untamalantie - 91 61520 LehmäjokiKeskikunta
Vakkurintie - 87 61520 LehmäjokiKeskikunta
Venesaarentie - 80 61520 LehmäjokiKeskikunta

Isokyrö

61550 Orismala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Akkaansillantie 2 - 2 61550 OrismalaYlipää
Alamäentie - 7 61550 OrismalaYlipää
Alhontie - 37 61550 OrismalaYlipää
Annalanmäentie - 95 61550 OrismalaYlipää
Asemakuja - 17 61550 OrismalaYlipää
Eilontie - 8 61550 OrismalaYlipää
Eräsalontie 129 - 82 61550 OrismalaYlipää
Isonkyläntie - 401 61550 OrismalaYlipää
Kalliojärventie 1 - 8 61550 OrismalaYlipää
Kalliorinteentie 11 - 8 61550 OrismalaYlipää
Kannastontie - 55 61550 OrismalaYlipää
Karkentie 50 - 50 61550 OrismalaYlipää
Katilantie - 4 61550 OrismalaYlipää
Kinnarinkorventie 17 - 90 61550 OrismalaYlipää
Kitulantie 20 - 77 61550 OrismalaYlipää
Kivisillantie 10 - 17 61550 OrismalaYlipää
Kortesluomantie - 87 61550 OrismalaYlipää
Korvenkuja 15 - 55 61550 OrismalaYlipää
Koskenkuja 28 - 47 61550 OrismalaYlipää
Kuivilantie - 76 61550 OrismalaYlipää
Lakarintie 10 - 9 61550 OrismalaYlipää
Larvatie - 45 61550 OrismalaYlipää
Leväluhdantie - 82 61550 OrismalaYlipää
Loukonkuja 39 - 40 61550 OrismalaYlipää
Lukkuhakaraitti 5 - 5 61550 OrismalaYlipää
Miettyläntie 11 - 5 61550 OrismalaYlipää
Millantie - 5 61550 OrismalaYlipää
Myllymäki - 8 61550 OrismalaYlipää
Mäkiraitti 1 - 1 61550 OrismalaYlipää
Naarajoentie - 788 61550 OrismalaYlipää
Niemistöntie 42 - 8 61550 OrismalaYlipää
Orisbergintie - 81 61550 OrismalaYlipää
Orismalantie - 72 61550 OrismalaYlipää
Paanatie - 97 61550 OrismalaYlipää
Peltolankuja 19 - 5 61550 OrismalaYlipää
Perätie 14 - 8 61550 OrismalaYlipää
Pihattotie - 80 61550 OrismalaYlipää
Pukkisaarentie 162 - 59 61550 OrismalaYlipää
Rauhankuja - 54 61550 OrismalaYlipää
Rinnetie 1 - 6 61550 OrismalaYlipää
Ristimäentie 17 - 17 61550 OrismalaYlipää
Seljäntie - 86 61550 OrismalaYlipää
Sepänmäentie - 9 61550 OrismalaYlipää
Tällinkuja - 5 61550 OrismalaYlipää
Ulvilantie - 99 61550 OrismalaYlipää
Ulvisenkuja 1 - 6 61550 OrismalaYlipää
Vainionraitti 108 - 6 61550 OrismalaYlipää
Valtaalantie 128 - 678 61550 OrismalaYlipää
Varsanpäänkuja 16 - 31 61550 OrismalaYlipää
Vassintie 30 - 65 61550 OrismalaYlipää
Viljavarastontie - 60 61550 OrismalaYlipää
Välikuja 1 - 6 61550 OrismalaKeskikunta

Isokyrö

61560 Orisberg

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haapalantie 42 - 42 61560 OrisbergYlipää
Kempintie 208 - 33 61560 OrisbergYlipää
Kinnartammentie 110 - 97 61560 OrisbergYlipää
Luhtatie 1 - 72 61560 OrisbergYlipää
Murrontie - 99 61560 OrisbergYlipää
Tammenpääntie 65 - 65 61560 OrisbergYlipää
Valtaala - 61560 OrisbergYlipää
Åbergintie - 88 61560 OrisbergYlipää

Isokyrö

66440 Tervajoki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Antilanmäki 2 - 8b 66440 TervajokiAlapää
Antilantie - 9 66440 TervajokiAlapää
Asematie 10 - 5 66440 TervajokiAlapää
HUMALAMÄENTIE 13 - 13 66440 TervajokiAlapää
Hakalankuja - 9 66440 TervajokiAlapää
Hakatie 10 - 9 66440 TervajokiAlapää
Harvakylä Ritaala - 66440 TervajokiAlapää
Harvakyläntie 101 - 74 66440 TervajokiAlapää
Hevonkoski - 66440 TervajokiAlapää
Hollarintie 2 - 2 66440 TervajokiAlapää
Humalamäentie 1 - 1 66440 TervajokiAlapää
Hälväntie 810 - 854 66440 TervajokiAlapää
Kaijantie - 8 66440 TervajokiAlapää
Kamarintie 1 - 7 66440 TervajokiAlapää
Kaupparaitti - 8 66440 TervajokiAlapää
Kauppilantie - 93 66440 TervajokiAlapää
Kellosepäntie 1 - 8 66440 TervajokiAlapää
Kenttätie 2 - 4 66440 TervajokiAlapää
Koivulantie 16 - 38 66440 TervajokiAlapää
Kolhontie 1 - 6 66440 TervajokiAlapää
Korventie - 7 66440 TervajokiAlapää
Koskitie 11 - 5 66440 TervajokiAlapää
Kotomäentie 21 - 35 66440 TervajokiAlapää
Kylkkälänraitti - 8a 66440 TervajokiAlapää
Kyrönpellontie 15 - 3 66440 TervajokiAlapää
Kytöläntie - 69 66440 TervajokiAlapää
Kärmestie 3 - 8 66440 TervajokiAlapää
Käräjämäentie - 8 66440 TervajokiAlapää
Luhrikkatie 2 - 6 66440 TervajokiAlapää
Maijalantie 1 - 7 66440 TervajokiAlapää
Metsäpolku 10 - 36 66440 TervajokiAlapää
Minnilänkuja 25 - 25 66440 Tervajoki
Murronkuja 25 - 39 66440 TervajokiAlapää
Nyyssönmutka 16 - 7 66440 TervajokiAlapää
Olkitie 10 - 8 66440 TervajokiAlapää
Paapantie 4 - 9 66440 TervajokiAlapää
Parkintie 10 - 8 66440 TervajokiAlapää
Peippoostentie - 34 66440 TervajokiAlapää
Pikankuja 14 - 28 66440 TervajokiAlapää
Pyykkipojanpolku 23 - 3 66440 TervajokiAlapää
Rantapolku 10 - 8 66440 TervajokiAlapää
Renkolantie - 91 66440 TervajokiAlapää
Ritaala - 66440 TervajokiAlapää
Ritaalanraitti - 8 66440 TervajokiAlapää
Ritaalantie 140 - 78 66440 TervajokiAlapää
Rullontie 1 - 4 66440 TervajokiAlapää
Saariontie 1 - 3 66440 TervajokiAlapää
Seppäsenmutka 1 - 9 66440 TervajokiAlapää
Seppäsentie 10 - 8 66440 TervajokiAlapää
Siukuntie - 9 66440 TervajokiAlapää
Tervarinnantie - 9 66440 TervajokiAlapää
Tervatie - 62 66440 TervajokiAlapää
Topintie - 9 66440 TervajokiAlapää
Tuomaantie - 4 66440 TervajokiAlapää
Tuuralantie - 944 66440 TervajokiAlapää
Tönkäntie 2 - 8 66440 TervajokiAlapää
Uittistenmäentie - 9 66440 TervajokiAlapää
Vainiotie 10 - 10 66440 TervajokiAlapää
Vanha Korventie - 9 66440 TervajokiAlapää
Vesitornintie - 8 66440 TervajokiAlapää
Viitakoskentie 4 - 4 66440 TervajokiAlapää
Yryseläntie - 85 66440 TervajokiAlapää

Isokyrö

66470 Jukaja-Jokisalo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Fronkantie 224 - 224 66470 Jukaja-JokisaloYlipää
Konnonperäntie 363 - 365 66470 Jukaja-JokisaloYlipää
Perälänkuja 138 - 99 66470 Jukaja-JokisaloYlipää
Tampereentie 2188 - 2574 66470 Jukaja-JokisaloYlipää
Tapperintie 26 - 98 66470 Jukaja-JokisaloYlipää
Vilpulantie - 66470 Jukaja-JokisaloYlipää

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024