Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

230 Käyttäjää paikalla! 0.013184070587158

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Imatra

Imatra sijaitsee Saimaalta Laatokkaan virtaavan Vuoksen vesistöalueen eteläpäässä Etelä-Karjalan maakunnassa. Imatra on Suomen itäisin kunta, jonka halki virtaa Euroopan pisin ja voimakkain luonnontilassa oleva joki, Vuoksi. Vuoksi ja sen vesistöt muodostavat Vuoksen vesienhoitoalueen, jolla on neljä ELY-keskusta. Imatralla sijaitsee kolme järveä: Jääskijärvi, Immalanjärvi ja Imatran lampi, jotka kuuluvat Saimaan vesialueeseen.
Imatralla sijaitsee Suomen ainoa kansainvälisen rautatieliikenteen raja-asema. Rajan ylittävä raideliikenne kulkee Venäjän puoleisten Parikkalan, Svetogorskin ja Viipuriin johtavien ratayhteyksien välillä. Imatralla on kaksi rajanylityspaikkaa, Imatra–Nuijamaan raja-asema sekä Imatra–Svetogorskin raja-asema, jota käytetään pääasiassa paikallisliikenteeseen, ja jota Suomen tulli valvoo. Rajan ylityksen hoitaa Venäjän rajaviranomaiset.
Imatralla sijaitsee myös Suomen ja Venäjän valtioiden raja-asema.
Imatra on teollisuuskaupunki. Imatran teollistuminen alkoi, kun Venäjän keisari Nikolai II perusti Imatralle rautatehtaan vuonna 1897. Vuoksenniskan tehtaat, Vuoksenniska Oy ja Tainionkosken tehtaat, Ab Tornator, toimivat alueella ja ovat Suomen vanhimpia edelleen toimivia tehtaita. Lisäksi Vuoksenniskan tehtaat oli myös Imatran suurin työllistäjä, jonka ansiosta myös Vuoksenniskaa kutsuttiin ”Imatran Manillaksi”.
Tehtaan lisäksi Imatran suurin työllistäjä oli Imatran kylpylä. Muita suurempia työllistäjiä olivat Stora Enson Tainionkosken paperitehdas, Imatra Steel (Outokumpu) ja Imatran Lämpö.
Imatran alueella on kolme suurempaa kaupunkia. Imatran keskusta sijaitsee Vuoksen etelärannalla Saimaan rannalla ja pohjoisrannalla sijaitseva kaupungin alue on nimeltään Mansikkala. Imatrankosken ja Mansikkalan väliin jää vielä Tainionkosken alue. Imatran itäisin osa on nimeltään Rajapatsas. Muita pienempiä kaupungin alueita Imatralla ovat Immala, Rautionkylä, Korvenkanta, Kaukopää, Vuoksenniska ja Sienimäki. Imatra kuuluu Etelä-Karjalaan. Imatralle pääsee myös kätevästi junalla.
Asukkaita Imatralla oli vuonna 2009 yhteensä 24 731 asukasta. Asukkaista 51 prosenttia oli naisia ja 49 prosenttia miehiä.
Imatralla on kolme keskusta. Imatran kaupungin keskustana voidaan pitää kaupungin ydinkeskustaa, eli kaupungin pohjoisrannalla sijaitsevaa Imatran keskustaa. Imatran kosken vieressä sijaitseva kaupunginosa on nimetty Imatran kosken ja Imatrankoski sanana perusteella. Kaupunginosa sijaitsee Imatran eteläpäässä.
Imatran kaupungin pohjoinen alue tunnetaan Imatrankosken kaupunginosana. Tämä on kaupunginosa, jossa Imatran koskimaisemat, sekä Imatrankosken sillat ja Vuoksen uoma sijaitsevat. Kaupunginosa jakautuu Imatrankosken, Ukonniemen ja Virasojan asuinalueisiin. Alueella sijaitsevat Ukonniemen uimarannat ja Imatran kylpylä.
Imatrankoski on myös kaupungin osa Imatran kaupungissa, se on Imatran ydinkeskustan kaupunginosa. Imatrankosken alue on Imatran kaupungin keskusta-aluetta ja se on yksi suurimpia ostoskeskittymiä Etelä-Karjalan alueella.
Imatra on kasvava kaupunki
Imatra sijaitsee Etelä-Karjalassa, Itä-Suomen läänissä ja siellä sijaitsee Suomen ja Venäjän välinen valtakunnan raja, sekä myös Saimaa ja Vuoksi. Imatran keskusta-alue on rakentunut näiden vesielementtien varrelle ja ne tarjoavat paljon mahdollisuuksia vesiharrastuksille, kuten uinnille ja melonnalle.
Imatra sijaitsee Saimaan luoteisrannalla Etelä-Karjalan maakunnassa ja kaupungissa asuu lähes 31 000 asukasta. Imatra on tunnettu kansainvälisistä koskistaan ja kylpylöistään ja kaupungista onkin kasvanut kansainvälinen matkailukohde.
Imatran kaupunki on perustettu vuonna 1971 kun Imatra ja Jääski yhdistyivät ja Imatrasta tuli kauppala. Kaupungin elinkeinoelämään kuuluu paperiteollisuus, matkailu ja siihen liittyvä rakentaminen.
Imatralla on tarjolla monipuolisesti palveluita kaikenikäisille asukkaille. Kaupungissa on muun muassa viisi kirjastoa, kaksi elokuvateatteria, museoita, liikuntakeskus sekä useita kuntosaleja. Lapsille on tarjolla paljon harrastemahdollisuuksia ja erilaisia kerhoja ja seuroja on runsaasti tarjolla.
Asuntoja Imatralla on vuokralla runsaasti ja hinnat ovat huokeita verrattuna muihin kaupunkeihin. Myös omistusasuntojen hintataso on edullinen. Imatra tarjoaa loistavat puitteet asumiselle, olit sitten yksin tai yhdessä jonkun kanssa.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Imatra

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Imatra

55100 Imatra Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aaponkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Aaronkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Aaronpolku 1 - 5 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Ahdinkatu 11 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Ahovuokonkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Ahvolankatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Ailinkuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Ainontie 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Airinkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Aisakuja 2 - 30 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Akantie 29 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Akanvirranraitti 2 - 2 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Akselinkuja 1 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Alhonkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Aliisankuja 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Alinankatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Allinkuja 1a - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Almankatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Amaliankatu 1 - 2 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Anjankuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Annelinkuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Annikinkatu 1 - 9a 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Anssinkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Anteronkatu 2 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Antinkuja 3 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Anttilanpelto 10 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Anunkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Arjankuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Asemantaus 10 - 8 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Astankatu 10 - 22 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Auerkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Aunenkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Aurankuja 1 - 5 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Eerikinpolku 2 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Eeronkuja 3 - 3 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Eilankuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Einarinkuja 1 - 6 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Einonkatu 1 - 7 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Ekegreninraitti 1 - 6 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Elsankuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Ervinkatu 1 - 3 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Esikonkuja 1 - 6 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Eskonkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Esterinkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Etu-Aholantie 226 - 226 55100 Imatra KeskusImatrankoski
F. O. Virtasen katu 3 - 3 55100 Imatra KeskusImatrankoski
F.O.Virtasen katu 1 - 6 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Haikolankatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Hallikkalantie 112 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Haltijankatu 11 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Heikinkatu 1 - 7 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Helenankuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Helminkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Helsingintie 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Hernekallionkatu 12 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Hevosmiehenkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Hevossuontie 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Hietaperhonkuja 10 - 8 55100 Imatra KeskusMansikkala
Hiidenkuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Hiljankuja 2 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Hilkankatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Hilmankuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Honkapirtinkatu 11 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Horsmakiitäjänkuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusMansikkala
Hunajakatu 3 - 8 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Huoltoaukio 3 - 8 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Iivarinkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Ikävalonkuja 2 - 3 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Ilmarinkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Imatrankoskentie 1 - 32 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Ivonkaari 2 - 6 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Ivontie 13 - 3 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Jaanankuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Johannankuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Johtoliitos 11 - 3 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Joukahaisenkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Juhaninkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Juhonkatu 10 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Jukankatu 2 - 7 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Jutinkatu 1 - 7 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kaisankuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kalervonkuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kalevankuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kallenkatu 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kallenkuja 3 - 3 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kanava-aukio 1 - 8 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Kanavakatu 2 - 8 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Kanavakuja 5 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Kangasvuokonkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Karitsankuja 10 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Karjaportinkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Kasilankuja 2 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kaurakuja 3 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Keijunkuja 1 - 6 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kelkkakuja 2 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kemistinpolku 3 - 8 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Kennokuja 2 - 8 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Kerkharjuntie 14 - 40 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kiertokiitäjänkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Kiesikuja - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kihokinkatu 3 - 3 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Kiljolankatu 1 - 6 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Killinkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kimalaisenkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Kiurulantie - 98 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kiviportinkatu 1 - 6 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Koivikonmäentie 20 - 65 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Korennonkuja 2 - 2 55100 Imatra KeskusMansikkala
Korjaamontie 11 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Korvenkannantie 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Korvenkyläntie 70 - 72 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Koskenparras 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kostekuja 5 - 5 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kostialankatu 11 - 7 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kotisirkankatu 4 - 4 55100 Imatra KeskusMansikkala
Koulukatu 2 - 77 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Koulukellonkuja 4 - 4 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Kulkuskatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kullervonkatu 10 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kupariliitos 5 - 7 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Kuparintie 10 - 8 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Kurkisuontie - 291 55100 Imatra KeskusVuoksenniska
Kuusamankuja 1 - 6 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Kyllikinkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kyyrönsuontie 16 - 46 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Kämmekänkatu 3 - 4 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Kärrykuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Laidunkuja 1 - 15 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Lammashaankuja 1 - 4 55100 Imatra KeskusMansikkala
Lampsiinkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Lapinkorventie 229 - 229 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Lapinvuokonkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Lappeentie 11 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Laurinkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Lautlähteentie 47 - 47 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Leenankatu 1 - 5 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Lehdokinkatu 10 - 8 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Leinikinkatu 2 - 3 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Lemmikinkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Leppäkertunkuja 3 - 5 55100 Imatra KeskusMansikkala
Liisankatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Linnankoskenkatu - 28 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Linnanpuronkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Linnansuontie 1 - 92 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Loimikatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Lokkarilankuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Louhenkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Maahisentie 1 - 3 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Maijankatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Makasiininkuja 1 - 7 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Martinpolku 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Matinkatu 1 - 3 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Mehiläismäenkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Mellonkatu 1 - 98 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Meltolantie 1 - 3 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Mesipolku 3 - 4 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Metsätähdenkuja 10 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Mielikinkuja 4 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Miikinpolku 11 - 23 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Mikonkuja 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Muorinkuja 1 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Muurahaisenkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Muurahaisenkuja 10 - 8 55100 Imatra KeskusMansikkala
Myllymiehenkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Myötävirrankuja 10 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Mäentaus 1 - 5 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Mäkivuokonkatu 1 - 7 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Mäntyläntie - 75 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Mölsäntie 75 - 75 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Napinkaari 1 - 3 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Napinkuja 1 - 3 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Neitoperhonkuja 1 - 1 55100 Imatra KeskusMansikkala
Niittykuja 12 - 18 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Niittyperhonkatu 11 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Nokiperhonkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Nyyrikinkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Näsiänkuja 1 - 6 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Ohrakuja 1 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Oikosulku 14 - 7 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Olavinkatu 13 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Onkimiehenkatu 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Onnelankuja 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Paajalankatu 16 - 16 55100 Imatra KeskusMansikkala
Paimenpolku 1 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Pajarintie 17 - 17 55100 Imatra KeskusVuoksenniska
Palomäentie 60 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Papukatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Pasinkuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Peikonkuja 1 - 3 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Pellervonkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Pieppolankuja 1 - 5 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Pikkukiitäjänkuja 1 - 6 55100 Imatra KeskusMansikkala
Pilvikuja 10 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Pohjolankatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Poikkivirrankuja 10 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Poltinkuja 11 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Portsillankatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Poutakuja 2 - 6 55100 Imatra KeskusMansikkala
Pumppukuja 10 - 6 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Punavuokonkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Punavuokonkuja 2 - 4 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Puomikuja 4 - 4 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Päiväperhonkuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusMansikkala
Päivärinteenkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Pässinkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Rainionkuja 1 - 5 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Rajatie 19 - 37 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Ranssilankatu 11 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Reinonkatu 1 - 7 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Reinonkuja 3 - 5 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Rekikatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Riikankatu 2 - 2 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Riikolankatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Riimukatu 12 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Rokkakatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Rossilankuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Rouhialantie 17 - 36 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Ruiskuja 1 - 3 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Ruokosuonkatu 11 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Räikkölä - 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Räikköläntie 13 - 68 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Rämeharjunkatu 80 - 92 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Saareksenmäenkatu 2 - 5 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Sadekuja 2 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Sallinkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Sampsankatu 2 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Sarinkuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Sarvikuja 11 - 32 55100 Imatra KeskusMansikkala
Saunasuontie 24 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Selmankatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Silakuja 4 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Silkkiperhonkuja 1-3 - 9-11 55100 Imatra KeskusMansikkala
Silkolantie 15 - 27 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Sillantaus 1 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Simakuja 1 - 5 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Simeoninkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Sinikankuja 1 - 6 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Sinisiivenkatu 13 - 17 55100 Imatra KeskusMansikkala
Sinivuokonkatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Sireenikiitäjänkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Sirkankatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Sompakatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Sotkulammentie 10 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Suitsikuja 10 - 10 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Sulkukuja 2 - 4 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Sumukuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Suopapolku 4 - 4 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Suovuokonkuja 10 - 8 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Talvikinkatu 1 - 3 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Tanelinkatu 1 - 6 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Tapionkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Tapiontaival 42 - 6 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Tattarikuja 2 - 5 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Tehokuja 2 - 2 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Teollisuustie - 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Tientaus 1 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Tillolantie 18 - 7 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Timonkatu 10 - 8 55100 Imatra KeskusMansikkala
Tinnerikuja 3 - 3 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Tislaajankuja 11 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Tonttukuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Topinkuja 10 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Torkkelinkatu 11 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Tulikärpäsenkatu 16 - 20 55100 Imatra KeskusMansikkala
Tuomaankuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Tuorniemenkuja 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Tursonkatu 1 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Tuulikinkuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Tärpättipolku 11 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Töyrylänkuja 1 - 5 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Unikuja 1 - 3 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Untonkuja 11 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Urhonkatu 1 - 6 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Utukuja 10 - 8 55100 Imatra KeskusMansikkala
Uuhenkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Vaarinkuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vahakuja 1 - 6 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Valjaskatu 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Valkovuokonkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Vallinkatu 1 - 7 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vallinkosken rantatie - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vallinkoskentie - 95 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Valvomontie 2a - 2b 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Varikkokuja 2 - 5 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Varjotie 1 - 38 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vastarannantie 10 - 66 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vastavirrankuja 11 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vehkalankatu 1 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vehnäkuja 3 - 4 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Veijalantie 20 - 24 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Veikonpolku 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vellamonkatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Venlankuja 10 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vesiperhonkuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusMansikkala
Viipurintie - 99 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Viljakatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Virekuja 1 - 2 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Virolankuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Virtakuja 4 - 4 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Volttikuja 2 - 2 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Vuokonkuja 1 - 8 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Vuoksen Rantatie - 93 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vuoksenrannankatu 21 - 32 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vuoksentie 1 - 8 55100 Imatra KeskusRajapatsas
Vuollekuja 2 - 2 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vuonankuja 1 - 9 55100 Imatra KeskusMansikkala
Välkekuja 1 - 1 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Vällykatu 1 - 9 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Värekuja 1 - 2 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Ylisyöksy 16 - 16 55100 Imatra KeskusImatrankoski
Yökiitäjänkatu 3 - 4 55100 Imatra KeskusMansikkala

Imatra

55120 Mansikkala-Tuulikallio

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahopellonkatu 1 - 5 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Airolankatu 1 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Alapelto 3 - 4 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Anninkuja 1 - 6 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Asemäentie 1 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Harjuskatu 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Hauenkuja 1 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Haukankatu 1 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Iltaruskonkuja 3 - 5 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Irmankatu 1 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Johtokatu 1 - 3 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Jäkäläkuja 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Kanttorinkuja 3 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Karhumäenkatu 1 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Kartanonkatu 12 - 6 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Kauppakatu 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Kertakaari 3 - 5 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Keskuskatu - 2 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Kirkkokatu 11 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Kivijäkälänkuja 2 - 5 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Kivitaskunkuja 1 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Koskikatu 1 - 2 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Kotipolku 2 - 2 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Kottaraisenkuja 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Kukkolinnankatu 5 - 5 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Kultarinnankuja 1 - 6 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Kuusenkorvankatu 10 - 9a 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Kyyhkysenkatu 1 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Käenkatu 3 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Käpylinnunkatu 1 - 4 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Käpylinnunkuja 2 - 2 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Leivonkuja 1 - 4 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Leppälinnunkatu 3 - 6 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Liikemiehenkuja - 6 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Linnalankatu 3 - 5 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Linnalankuja 1 - 3 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Lossituvanranta 2 - 6 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Lukiolaisenpolku 2 - 2 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Lukkarinkuja 2 - 4 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Länsituulenkuja 3 - 7 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Mansikankuja 2 - 4 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Muovikuja 1 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Mustikkakuja 4 - 6 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Myrskykuja 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Naavakatu 1 - 1 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Neulekatu 1 - 4 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Närhinkatu 2 - 3 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Oppipojankatu - 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Pajusirkunkuja 2 - 4 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Pappilanpolku 1 - 6 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Peipposenkatu 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Pellonreuna 2 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Peltopyynkuja 1 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Peltosirkunkuja 25 - 25 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Pensastaskunkatu 10 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Piikatu - 7 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Pillinpolku 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Pohjatuulenkatu 1 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Punatulkunkuja 10 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Puutarhankatu 1 - 6 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Pyrstötiaisenkuja 1 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Pääskysenkatu 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Rastaankatu 10 - 7 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Rastaankuja 2 - 6 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Riekonkuja 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Ritikankuja 1 - 4 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Ritikanranta 1 - 5 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Ritvankuja 1 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Ruokokerttusenkatu 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Räihänkuja 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Salamakuja 10 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Sammalkatu 1 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Saniaiskuja 1 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Satakielenkuja 1 - 5 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Seijankatu 1 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Siitolankatu 1 - 3 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Siitolanranta 5 - 5 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Sinitiaisenkuja 3 - 7 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Sukkulakatu 11 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Suntionkuja 2 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Tainionkoskentie 1 - 97 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Tainiontori 2 - 4 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Talitiaisenkuja 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Tietäjänkatu 1 - 5 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Tikankuja 2 - 2 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Tilhenkatu 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Tilhenkuja 1 - 3 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Tuulikallionkatu 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Töyhtötiaisenkatu 1 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Ukkoskuja 1 - 4 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Urpiaisenkuja 2 - 4 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Uunilinnunkatu 2 - 8 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Variksenkuja 3 - 4 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Varpasaarenpolku 10 - 9 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala
Viitatiaisenkuja 1 - 7 55120 Mansikkala-TuulikallioTainionkoski
Virastokatu 1 - 2 55120 Mansikkala-TuulikallioMansikkala

Imatra

55400 Tainionkoski-Mustalampi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haahkankuja 1 - 4 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Haapanankuja 1 - 5 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Harakankuja 1 - 3 55400 Tainionkoski-MustalampiMansikkala
Harakantie 584 - 586 55400 Tainionkoski-MustalampiMansikkala
Huuhkajankuja 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Hyypänkuja 2 - 5 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Isotyllinkuja 10 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Juskunmäenkatu 10 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kaakkurinkatu 10 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kaakkurinpuisto 11 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kaivokatu 17 - 17 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kaivotie 10 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Katinkuja 2 - 4 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kerhokuja 3 - 3 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kiirunankuja 10 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kiiskikuja 1 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kivikkokatu 1 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kivikkokuja 1 - 7 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Koppelonkuja 1 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Korpinkuja 2 - 6 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Koskelonkatu 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kuikankatu 10 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kuovinkatu 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kuppilantie 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kurjenkatu 11 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kurpankatu 1 - 7 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Kykyrinmäenkatu 11 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Lahnakuja 11 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Laivalaiturinkuja 1 - 3 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Lammenpolku 4 - 4 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Lepakonkuja 1 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Liippilahdentie - 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Lokinkuja 2 - 5 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Louhikkokatu 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Madekuja 3 - 4 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Maneesikuja - 4 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Melulantie 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Moreenikuja 1 - 5 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Muikkukuja 1 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Mustalamminkatu 10 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Mustarastaankatu 2 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Mustavariksenkatu 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Naakankuja 4 - 7 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Neitsytniemenkuja 12 - 7 55400 Tainionkoski-MustalampiMansikkala
Niskakoskenkatu 5 - 7 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Niskalammenkatu 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Nuijasuonkatu 1 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Näkinkatu 1 - 6 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Palokuja 1 - 2 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Paperharjuntie 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Pienmustalammintie 1 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Piisaminkatu 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Pikkutyllinkuja 2 - 6 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Postikuja 1 - 2 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Puroharju 3 - 3 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Purokuja 3 - 4 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Puroniityntie 10 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Puronotko 1 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Purorinne 1 - 4 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Puumiehentie 10 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiMansikkala
Pyyharju 1 - 5 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Rantasipinkatu 5 - 8 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Saimaantie 11 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Sieponkuja 1 - 6 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Sipinkuja 1 - 4 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Somerkuja 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Sorakuja 3 - 6 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Sorsankuja 1 - 3 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Sotkankuja 3 - 4 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Suokatu 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Suokukonkatu 11 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Suoniitynkuja 2 - 2 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Suopurontie 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Suosirrinkuja 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Taimenkuja 3 - 7 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Taimikuja 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Tavinkuja 2 - 6 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Telkänkatu 1 - 7 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Tiirankuja 4 - 4 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Tornansaarenraitti 10 - 56 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Uikunkuja 2 - 5 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Viklankuja 10 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Wolffintie 10 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski
Äyriäisenkatu 1 - 9 55400 Tainionkoski-MustalampiTainionkoski

Imatra

55420 Karhumäki-Karhukallio

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahmankuja 10 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Aittamäki 7 - 7 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Eevankatu 10 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Haapasaari 5 - 5 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Hallinkuja 1 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Hannankatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Heittäjänkatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Hiihtäjänkatu 10 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Hiirenkuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Hippiäisenkuja 1 - 6 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Hirvenkatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Hosseinlahdentie 10 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Hukankatu 10 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Ilveskatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Joutsenonkatu 100 - 99 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Juoksijankatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Juuliankatu 5 - 7 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Kalarannantie 21 - 27 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Karhukalliontie 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Karhukoirankatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Karhunkatu 10 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kauriinkatu 3 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Keihäsmiehenkatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kenttämiehenkuja - 7 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kerttusenkuja 1 - 9b 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kiekkomiehenkatu 15 - 39 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kiurunkatu 10 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kivimiehenkuja 10 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kohonkankaantie 92 - 98 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kuulakatu 1 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kuusipeurankuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kuutinkuja 1 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kärpänkatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kävelijänkatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Kölikaari 2 - 6 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Lammassaarentie - 13 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Leeankuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Lempeenlietteentie 10 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Lumikonkuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Majavankatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Maratonmiehentie - 2 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Mariankatu 10 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Martankatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Metsonkuja 1 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Metsäjäniksenpolku 2 - 2 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Metsäpeurankuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Mikonsaari - 405 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Minkinkuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Mirjaminkuja 11 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Murmelinkatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Myyränkuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Mäyränkatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Naalinkuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Nallenkuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Niittyläntie 2 - 52 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Norpankuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Näädänkatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Oravankatu 4 - 6 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Ottelukatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Pallomiehenkatu 13 - 29 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Peukaloisenkuja 1 - 7 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Peurankatu 1 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Pihalinnunkuja 23 - 38 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Poronkuja 2 - 4 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Portimonkatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Purjekuja 2 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Pystykorvankuja 10 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Päästäisenkatu 10 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Reivikuja 10 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Revonkatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Rinnepelto 1 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Ruutinkuja 1 - 4 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Saalinkikuja - 7 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Saarankatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Satamalaiturintie 13 - 13 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Saukonkatu 10a - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Siilinkuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Sopulinkuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Soramiehenkuja 1 - 6 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Sudenkuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Supinkuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Takilakatu 1 - 2 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Teerenkuja 10 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Tiedonkatu 2 - 5 55420 Karhumäki-KarhukallioMansikkala
Tiklinkuja 1 - 4 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Ukonlinnanpolku 6 - 7 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Ukonniemenpolku 10 - 59 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Ukonniementie - 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Vanttikuja - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Varpusenkatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Varpusenkuja 3 - 4 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Vasankatu 10 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Venemestarinkuja 3 - 3 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Veneveistäjänkuja 10 - 8 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Vesikonkatu 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Vesitorninkatu 10 - 7 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski
Västäräkinkuja 1 - 9 55420 Karhumäki-KarhukallioTainionkoski

Imatra

55510 Sotkulampi-Linnasuo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haapasienenkuja 1 - 9 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Herkkusienenkuja 1 - 7 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Jauhosienenkuja 1 - 9 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Kammarpellonranta 1 - 6 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Karvalaukunkuja 1 - 5 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Korvasienenkatu 1 - 9 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Leppäsienenkuja 1 - 9 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Liekokatu 14 - 8 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Maljasienenkuja 10 - 8 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Mesisienenkuja 2 - 2 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Omenahaka 4 - 4 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Omenatarha 11 - 9 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Otsaniemenkatu 1 - 2 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Pikkutatinkuja 3 - 3 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Rouskunkatu - 9 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Rönnberginkuja 1 - 9 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Sienestäjänkatu 2 - 9 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Sienimäenkatu 1 - 7 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala
Wirrasjoenranta 1 - 8 55510 Sotkulampi-LinnasuoMansikkala

Imatra

55610 Rajapatsas-Teppanala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahokatu 10 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Aittakuja 1 - 5 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Antreankatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Arinakatu 3 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Ensontie 110 - 64 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Halmekatu 11 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Harjakuusenkuja 2 - 2 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Harjulantie 19 - 7 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Harkkokuja 1 - 6 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Hienolinja 1 - 6 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Hietaneilikantie 18 - 3 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Hiitolankatu 1 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Holvikatu - 5 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Hopeakatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Huntutie 12 - 6 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Huntuvakankatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Ihantalankuja 1 - 1 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Inssinkuja 2 - 6 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Jaakkimankatu 2 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Jakola - 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Jakolantie 12 - 39 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Jauhovakankatu 1 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kaarikuja 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kantokatu 4 - 6 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Karhusuontie - 7 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kartiokuusenkatu 1 - 1 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kaskikatu 10 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kaukolankuja 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kekkerikuja 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Keskilinja 1 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kieppikuja 4 - 4 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kihlakuja 1 - 7 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kirvunkuja 2 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kisakuja 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kiviharjuntie 10 - 7 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kiviojantie 72 - 72 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Koirakalliontie 65 - 65 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kotiharjuntie 14 - 23 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kulmakatu 1 - 6 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kultakatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kultakuusenkuja 2 - 4 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kuopanreuna 11 - 5 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kurkijoenkatu 3 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kuuselantie 37 - 39 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kylvövakankatu 10 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Kyyrölänkatu 11 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Laitisenmäki 13 - 7 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Lankalinja 10 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Lippikuja 3 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Luhtikuja 10 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Lähteenkatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Malmikatu 11 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Metsäpirtintie 10 - 6 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Mustakallionkuja 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Muuressuonkatu 10 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Nauhakuusenkatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Nikkelikatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Ojalantie 18 - 72 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Ojapellontie 84 - 84 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Olutpanimonkatu 1 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Paakkolantie 10 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Paavolanmäentie 65 - 80 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Paloveräjänkatu 10 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Pellisenkatu 10 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Pietarintie 1 - 2c 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Piirukuja 2 - 2 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Pilarikuusenkatu 5 - 7 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Rajapatsaankatu 13 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Rasikatu 1 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Rastikuja 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Raudunkuja 1 - 6 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Rautalankatu 21 - 48 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Rautaveikonkuja 1 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Riihimäentie 13 - 5 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Risuharankuja 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Rovekuja 2 - 7 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Räisälänkatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Sahtikuja 2 - 3 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Savikannantie 130 - 99 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Savimajankatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Sinkkikatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Sulattokuja 4 - 4 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Suuntakatu 1 - 7 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Takamaantie 154 - 70 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Taoskuja 3 - 3 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Teelmäkuja 1 - 3 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Teppanalankatu 1 - 7 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Terikmäentie 19 - 7 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Terässiskonkuja 1 - 6 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Terästehtaantie 1 - 5 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Tinakatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Tuohikontinkatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Tuohikuja 3 - 5 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Tuoppikuja 1 - 6 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Vartiotie 12 - 7 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Vaskikatu 1 - 9 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Viittakuja 1 - 8 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas
Vuorineuvoksenkatu 1 - 3 55610 Rajapatsas-TeppanalaRajapatsas

Imatra

55700 Vintteri-Virasoja

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Asemakatu - 8 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Asemamiehenkatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Eristäjänpolku 2 - 6 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Hanakuja 2 - 2 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Huurrekuja 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Ilmeentie 103 - 96 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Jarrukuja 2 - 3 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Jarrumiehenkatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Johdinkuja 2 - 4 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Junamiehenkatu 11 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Jyräkatu 10 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Karhikatu 1 - 8 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Kauppamiehenkatu 6 - 8 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Kinoskuja 1 - 8 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Kirjanpainajankatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Kirjurinkatu 10 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Kirsikuja 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Kirvesmiehenkatu 10 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Kiskotie 10 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Kuljettajankatu 1 - 8 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Kuoriaisenkuja 1 - 3 55700 Vintteri-VirasojaMansikkala
Kyntäjänkatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Lasimestarinkatu 1 - 1 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Latojankuja 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Lukkosepänkuja 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Lumikuja 2 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Lähettäjänkatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Lämmittäjänkatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Muurarinkatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Nietoskuja 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Pakkaskatu 10 - 8 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Putkimiehenkuja 1 - 8 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Puusepänkatu 1 - 5 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Pyrykuja 10 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Päällikönkatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Raidekuja 3 - 6 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Raivaajankatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Rakennusmestarinkatu 2 - 5 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Rapparinpolku 1 - 8 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Ratamestarinkatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Ratavallinkaari 10 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Ratavartijankatu 2 - 8 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Rautatieläisenkatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Resiinakuja 2 - 4 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Routakatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Sitojankuja 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Suorinteentie 10 - 63 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Sähköttäjänkatu 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Taittajankuja 10 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Topparoikka 2 - 2 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Tuiskukuja 1 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Vaihdemiehenkatu 3 - 9 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Vaunukatu 1 - 4 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Veturinkuja 2 - 8 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Viraskorventie 116 - 161 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Virasojantie 2 - 2 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska
Vähäkatu 1 - 3 55700 Vintteri-VirasojaVuoksenniska

Imatra

55800 Vuoksenniska-Saarlampi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ailakinkuja 1 - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Alakatu 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Alasinpolku 3 - 3 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Anteroisenrinne 11 - 11 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Apilankatu 10 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Aprikoosinkuja 1 - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Arkkitie 25 - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Ensonrannantie 126 - 73 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Eskolantie 16 - 40 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Etukuja 1 - 1 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Golftie 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Haaparinne 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Hakalantie 10 - 10 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Haketie - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Hakkukatu 10 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Hakkurannantie 59 - 59 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Harakan Ratapiha - 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Harakanhovintie 10 - 10 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Hattukorventie 55 - 55 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Havurinne 3 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Hedelmänkuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Heinsuontie 190 - 81 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Herukankuja 12 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Hiekkapellontie 20 - 40 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Hirslammentie 106 - 326 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Hitsaajankuja 11 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Honkaharju 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Insinööriniementie 20 - 41 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Jakanniementie 23 - 25 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Jakantie 24 - 31 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Jussilantie 1 - 1 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Jäkönkuja 11 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Jäppilänniementie 1011 - 970 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Jäppilänniemi - 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kanervistontie 21 - 34 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Karhiaiskatu 1 - 1 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Karjalantie - 857 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kartongin rantatie 110 - 96 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Karviaiskuja 10 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kattilatie 100 - 72 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kaukopään Tehtaat - 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kaukopäänkatu 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kaunolankuja 1 - 3 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kaupintie 10 - 6 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Keittämöntie - 21 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Kelokuja 2 - 4 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Keskikuja 4 - 4 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kiilakatu 10 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kilomäentie 11 - 96 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kimpikatu 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kirsikankuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kissaniementie 40 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Koivukuja 3 - 6 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Koivuniementie 12 - 32 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Korjaamoraitti 16 - 2 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kriikunankuja 2 - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kuitukatu 2 - 2 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kukkurinkatu 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kumpukuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kuorikuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kuorimotie 24 - 35 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kuoritie - 32 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Kuusikkoniementie - 60 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kuusirinne 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kymälahdentie 32 - 36 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kymälahti - 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Kytkintie 47 - 50 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Käpykuja 3 - 3 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Käringinsalontie 114c - 94 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Laitilanlahdentie 106 - 99 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Lakasentie 17 - 5 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Lammenrannantie 27 - 33 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Lastukuja 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Latosuontie 60 - 80 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Lehmusrinne 10 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Lehtokuja 2 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Leppärinne 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Likolahdentie 40 - 48 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Lipurinniementie 60 - 60 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Louhiniementie 14 - 26 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Lunkilantie 27 - 40 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Luumunkuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Lättälänkaari 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Lättäläntie 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Mailasenkuja 1 - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Massatie - 39 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Matarankatu 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Metsärinne 3 - 3 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Miljoonatie - 10 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Mineraalikeittämöntie 26 - 26 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Mintunkuja 1 - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Moukarikatu 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Mäntyrinne 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Nauriinkatu 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Neilikankuja 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Nokikuja 1 - 6 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Nokkoskuja 10 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Nousniementie 15 - 82 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Nurmikankuja 1 - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Näreharju 14 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Ohdakekuja 1 - 4 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Olkautintie 62 - 86 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Omenankuja 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Paalitie 4 - 4 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Palokallionkatu 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Palvelukoti Vuoksenkoto Honkaharju 4 - 4 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Palvelutie 21 - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Paperimiehenkuja 1 - 4 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Parrukatu 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Partaniementie 34 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Patotie 3 - 3 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Peltolankatu 10 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Peltoniementie 13 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Pentti Hallen katu - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Persikankuja 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Peräkorventie 124 - 124 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Peräkuja 1 - 2 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Pihlajarinne 1 - 3 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Piipputie 1 - 5 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Pitkämäen metsätie 50 - 50 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Poikkiväylä - 2 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Porkkanankatu 10 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Puhdistamontie 27 - 27 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Pulpperitie 11 - 11 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Purukuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Pätilänkatu 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Päärynänkuja - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Raitarinne 1 - 6 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Rantapihankuja 15 - 15 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Rantaportintie 5 - 5 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Rantarinteentie 26 - 26 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Rasinmäentie 7 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Ratamokatu 1 - 4 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Retikankuja 2 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Rimakatu 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Rinnekuja 3 - 6 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Risuniementie 33 - 45 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Ritvakoivunkuja 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Rullakuja 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Ruokolahdentie 10 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Rusinankuja 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Rypäleenkuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Saarlammentie 2 - 2 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Saarnirinne 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Sahakatu 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Sahalahdenkuja 1 - 6 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Saimaanhovintie 1 - 2 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Salokarhuntie 21 - 76 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Salopeltolantie 162 - 21 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Sammallahdentie 103 - 81 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Sampitie 12 - 15 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Sarakuja 1 - 4 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Sarkkolahdentie 4 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Saunalahdenkuja 1 - 4 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Saunionkuja 1 - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Sauramonkuja 1 - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Saviahontie 23 - 39 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Savikankuja 1 - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Savivalkamantie 27 - 45 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Sellutie - 24 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Sepänkatu 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Seulomontie 32 - 56 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Sirmantie 10 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Sitsaarentie 26 - 36 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Sorvaajankatu 10 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Sulattimonkatu 10 - 4 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Sulppukuja 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Säterikuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Tainiontehtaantie - 70 55800 Vuoksenniska-SaarlampiMansikkala
Takaniityntie 11 - 6 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Takiaiskuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Talttakatu 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Tammenterhonkuja 1 - 3 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Tammiharju 2 - 7 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Tarkastamonkuja 2 - 4 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Tehtaantie 13 - 2 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Telakuja 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Teljänrannanpolku 51 - 51 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Temppelikatu 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Teräkatu 10 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Tienhaarankuja 10 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Tiilitehtaankatu 10 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Toivolantie 11 - 99 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Torikatu - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Tornikuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Turanlahdentie 23 - 39 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Tähkäkuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Tähtimönkuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Uhrikuja 6 - 6 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Ukonmäentie 50 - 54 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Unikonkuja 2 - 5 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Vaahterarinne 10 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Vaapukankuja 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Vaitinvuorenpolku 45 - 57 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Valajankatu 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Valiokuja 2 - 6 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Valkaisutie - 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Valkamontie 16 - 24 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Valvatinkatu 1 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Varastopalveluntie 19 - 21 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Vertasenniementie 30 - 30 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Vesikatu 3 - 3 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Veturitallintie - 78 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Vienolantie 100 - 95 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Vihnekatu 10 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Viikunankuja 1 - 9 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Vuoksenniskantie 100 - 96d 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Vähäkalliontie 10 - 8 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Välikuja 1 - 1 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Väliväylä 108 - 62 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska
Yläkuja 4 - 4 55800 Vuoksenniska-SaarlampiVuoksenniska

Imatra

55910 Rautio-Kurkvuori

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aamupolku 1 - 1 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Ahokkaankatu 10 - 8 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Ajomiehenkuja 4 - 6 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Huhtasenkuja 3 - 7 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Huhtasenranta 11 - 6 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Iltapolku 1 - 1 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Immola - 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Inkisenkuja 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Jäkäränkuja 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Kalkkikivenkuja 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Kangaspunnankatu 10 - 8 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Karpuksenkatu 1 - 6 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Kellokuja 3 - 6 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Kersantinkuja 1 - 3 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Kevätkuja 1 - 5 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Kiiverinkuja 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Kohonkuja 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Kokelaankatu 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Komentolantie 37 - 37 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Kominkatu 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Konssuonpääntie 11 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Korjuksenkatu 1 - 5 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Korpraalinkatu 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Kurkvuorenkatu 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Kylmäkiventie 1 - 4 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Lavarannankuja 1 - 7 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Leipäkiventie 5 - 5 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Linkokivenkatu - 118 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Liuskakivenkuja 1 - 8 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Lotankuja 8 - 8 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Lääperinkuja 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Myllyksenkatu 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Mälkiänkatu 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Netintie 53 - 63 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Niskapietiläntie - 99 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Näverinkuja 1 - 6 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Olkinuorankatu 1 - 6 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Patjaksenkatu 10 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Piiparinkuja 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Puntalantie 5 - 6 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Päivystäjänpolku 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Päiväpolku 1 - 2 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Päivärannantie 7 - 7 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Raijaksenkatu 11 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Rajajääkärintie 102 - 90 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Rajamiehenraitti 11 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Rapakivenkuja 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Rautionkatu 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Riihikummunkuja 1 - 3 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Ritankatu 10 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Santapukintie 2 - 2 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Sassinkatu 10 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Sotamiehenkuja 1 - 2 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Sotilaankuja 1 - 2 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Sotilasmestarinkuja 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Suokkaankatu 10 - 8 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Suvikuja 2 - 8 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Syyskuja 1 - 8 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Talvikuja 1 - 6 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Tuulensuu 4 - 4 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Tykkimiehentaival 6 - 8 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Tähystäjänpolku 27 - 27 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Ulaaninkuja 1 - 5 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Varjuksenkuja 4 - 6 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Vepsänkatu 10 - 8 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Vesivalonkatu 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Vuolukivenkuja 1 - 9 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Vuorikivenkatu 13 - 8 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska
Vääpelinkatu 17 - 21 55910 Rautio-KurkvuoriVuoksenniska

Imatra

56510 Puntala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Isonkiventie 3 - 9 56510 PuntalaVuoksenniska

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024