Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

227 Käyttäjää paikalla! 0.012603998184204

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Juuka

JUUKA on Pohjois-Karjalan kunnassa Pielisen länsirannalla. Juuan alueella sijaitsee yksi suomen suurimmista erämaista ja sieltä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut kuten päiväkoti, lukio, terveysasema, elokuvateatteri, urheilukeskus ja muita. Juuka sijaitsee Pielisen pohjoisrannalla ja on myös hyvin tärkeä matkailukohde, jonka alueella on monia nähtävyyksiä. Juuasta löytyy myös yksi Suomen tunnetuimmista hotelleista nimeltään Hotelli Puustelli. JUUASSA on monia hyviä puolia, sillä sen läheisyydessä ovat useat hyvät kaupat, palvelut, työpaikat, luonto ja koulutus, joita voi lukea lisää Juuan verkkosivuilta. Juuassa voi opiskella peruskoulu ja lukion. Yläasteella voi opiskella englantia, ruotsia ja ranskaa, jotka ovat kaikki valinnaisia kieliä. Lukio-opinnot voi suorittaa etänä verkkokurssein, joka helpottaa lukiolaisen arkea huomattavasti. JUUAN lukion päättötodistus avaa oven myös jatkokoulutukseen. Jatko-opintoihin voi päästä opiskelemaan mm. oikeustieteen tai valtiotieteen kandiksi. Juuasta on myös hyvät mahdollisuudet hakea opiskelemaan ammattikorkeakouluihin, jotka sijaitsevat mm. Helsingissä, Turussa ja Rovaniemellä. Juuan kunnasta voi hakea myös opiskelupaikkoja Itä-Suomen yliopistoon ja Helsingin yliopistoon.
JUUASSA voi harrastaa monenlaista liikuntaa, kulttuuria, retkeilyä, eräilyä, melomista ja vaikka mitä. Juuassa on kaksi urheiluseuraa, jotka järjestävät monipuolisesti liikuntaa ja urheilua, joita voi käydä lukemassa täältä. Juuassa järjestetään vuosittain monia kulttuuritapahtumia mm. Juuka Jatsaa, Juuka jatsaa rockmusiikkifestivaali, Juuassa järjestettävä Ruunaan koskien soutunäytös. Juuassa järjestetään joka vuosi myös monia tapahtumia lapsiperheille kuten Lasten Puuhi päivä ja Rääppäkonserit, jotka järjestetään kesäisin Juuan liikuntahallilla. Juuka sijaitsee Pielisen itärannalla Pohjois-Karjalan maakunnan itäosassa, aivan Lieksan tuntumassa, Kolin vaara-alueen läheisyydessä.
Juukaan on hyvät ja monipuoliset julkiset sekä yksityisomisteiset kulkuyhteydet. Juuasta on myös helppo mennä Kolille, kun siellä menee Kolin paikallisliikenteen busseja. Juuasta pääsee myös hyvin autolla eri kaupunkeihin ja paikkakuntiin, jos omistaa auton.
Jos ei tiedä minne kannattaa muuttaa niin silloin voi etsiä paikkakunnan, josta on hyvä kulkuyhteydet esimerkiksi eri paikkakunnille.
Juuka on myös hyvä paikka lapsiperheelle. Lapsia on Juuassa noin tuhat, mutta on siellä myös monta päiväkotia ja kouluja, missä lapsi pääsee oppimaan uusia taitoja. Päiväkoteja on neljä kappaletta, joista yksi on vuoropäiväkoti. Juuan koulussa on yhteensä seitsemän luokkaa, jotka ovat 0–6-luokkia ja oppilaita on koulussa noin 300.
Juuka
Juuka on kaunis, turvallinen ja idyllinen kunta. Siellä on paljon aktiviteetteja ja sen lisäksi kaunis luonto ympärillä.
Juuassa on hyvät kulkuyhteydet. Se ei sijaitse aivan syrjässä vaan sopivasti puolessa välissä Joensuuta ja Kuopiota. Sieltä on noin 80 kilometrin matka molempiin kaupunkeihin. Juuasta löytyy myös juna-asemakin, jota ei monessa pikku kunnassa enää ole. Junalla pääsee myös kulkemaan näppärästi, koska Juukasta lähtee juna aamulla noin kahdeksan ja puoli yhdeksän maissa. Juuassa on turvallista elää, koska siellä asuu mukavia ja avoimia ihmisiä, joihin on helppo tutustua. Siellä on myös hyvä yhteishenki kaikkien kuntalaisten kesken. Siellä järjestetään paljon tapahtumia, joiden takia on kiva, että asuu siellä.
Juuka on myös edullinen asuinpaikka. Juuassa on myös hyvät palvelut asukkaille. Juuan kunnan sivulta löytyy kätevästi kaikki kunnan tarjoamat palvelut, jotka on selkeästi esitetty.
Juuka
Juumassa on paljon kaunista luontoa, jonka takia se on hyvin viihtyisä paikka asua ja harrastaa. Juuan luonto tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet niin kesä- kuin talviurheiluun. Juuan kunnassa on myös hyvät mahdollisuudet harrastaa muita liikuntamuotoja. Juuasta löytyy kuntosalit, joissa on myös mahdollista osallistua ohjatuille tunneille ja kursseille. Kuntosalin lisäksi Juuan kunta tarjoaa asukkaille maksuttomat tennis- ja yleisurheilutilat.
Juuka
Juuan kunnalla on myös oma uimahalli ja kirjasto. Kirjaston ja uimahallin lisäksi Juuasta löytyy oma elokuvateatteri, jonka ansiosta elokuvien katsominen onnistuu vaikka kotisohvalla. Juuan kunnan elokuvatarjonta on monipuolista ja jokaiselle löytyy jotain.
Juuka
JUUAN KUNNAN ELÄMÄNTAPA
Juuan kunta panostaa paljon ihmisten hyvinvointiin. Kunnan työntekijät kannustavat ihmisiä liikkumaan ja syömään terveellisesti. Kunta tarjoaa myös monenlaisia kursseja, jotta asukkaat voisivat paremmin. Kuntosaleja on paljon ja kunta panostaa myös ulkoliikunta mahdollisuuksiin. Kuntosalikäynnin ja liikunnan jälkeen on ihanaa käydä lämpimässä saunassa. Juuan kunta tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös lapsille. Löytyy puistoja, erilaisia liikuntamahdollisuuksia, kirjasto, elokuvateatteri, kerhoja sekä tietysti päiväkoteja, kouluja, yläaste ja lukio.
Juuka on erittäin hyvä kunta, joka panostaa paljon asukkaisiin ja tarjoaa monenlaisia harrastusmahdollisuuksia. Kuntalaisilla on hyvät mahdollisuudet työllistyä ja myös yrittäjyys on kunnassa hyvä vaihtoehto. Juuan kunnassa on turvallista ja viihtyisää asua, kun kunta panostaa siihen, että jokainen asukas voisi mahdollisimman hyvin.
Juuan kunnan alueella on todella kaunista luontoa. Luontoa on helppo lähteä katsomaan kävellen, koska se ei ole niin kovin iso. Luonnossa voi nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta sekä hengittää raikasta ilmaa.
Juuka on hyvin eläväinen kunta, sillä täällä tapahtuu koko ajan kaikkea ja erilaisia tapahtumia järjestetään joka vuosi. Täällä voi harrastaa todella monipuolisesti ja kunnan alueelta löytyykin erilaisia harrastuspaikkoja.
Juuka on myös turvallinen paikkakunta asua ja täällä asuu todella mukavaa väkeä.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Juuka

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Juuka

73730 Losomäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Rahola - 73730 LosomäkiJuuka

Juuka

73850 Ala-Luosta-Riitasalo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Mörköläntie 5 - 5 73850 Ala-Luosta-RiitasaloJuuka

Juuka

75500 Nurmes Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Vaaramäentie 45 - 46 75500 Nurmes KeskusJuuka

Juuka

81160 Romppala-Riihikangas

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Jerontie 100c - 100c 81160 Romppala-RiihikangasJuuka
Komakantie 19 - 57 81160 Romppala-RiihikangasJuuka
Rantakyläntie 103 - 85 81160 Romppala-RiihikangasJuuka

Juuka

83855 Martonvaara-Sammakkovaara

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Nevalanvaarantie 17 - 37b 83855 Martonvaara-SammakkovaaraJuuka
Satulavaarantie 167 - 682 83855 Martonvaara-SammakkovaaraJuuka
Tervakankaantie 44 - 44 83855 Martonvaara-SammakkovaaraJuuka

Juuka

83870 Polvela-Timovaara

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aitaniementie 473c - 473c 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Aittovaarantie 20 - 80 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Haapavaarantie 145 - 61 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Haaralammintie 113 - 65 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Hallavaarantie 38 - 68 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Halolantie 10a - 9 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Hanhilammintie 100 - 58 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Haralantie 11 - 97 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Havukantie 100b - 6 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Hoskonsaari 123 - 123 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Jänissaari, Rauanjärvi - 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Kalmosaaret - 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Kansalantie 1015 - 969 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Kemienvaarantie 105 - 85 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Kukkolantie 13 - 19 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Lipasvaarantie 426 - 426 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Louhentie 10 - 82 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Luikonlahdentie - 997 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Lumpeikontie 103a - 68b 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
LÖSSÄNVAARANTIE 159b - 159b 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Lössänvaarantie 112 - 94 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Martonniementie 34 - 82 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Multisuontie 135 - 655 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Mäkitie 158 - 64b 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Mäntysaari, Rauanjärvi - 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Pitkänlahdentie 129 - 85 83870 Polvela-Timovaara
Rasikankaantie 231 - 382 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Rauanjärventie 110 - 9b 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Ruokolanvaarantie 107 - 63 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Selkäsaari, Juuanjärvi - 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Tahkovaarantie 130a - 474 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Timovaarantie 1017 - 961 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Valkeanlammintie 35 - 7b 83870 Polvela-TimovaaraJuuka
Ylätie 103 - 91 83870 Polvela-TimovaaraJuuka

Juuka

83880 Kajoo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hakolahdentie 20 - 50 83880 KajooJuuka
Halintie 110 - 85 83880 KajooJuuka
Hoikantie 143 - 296 83880 KajooJuuka
Jokelantie 12 - 225 83880 KajooJuuka
Kajoontie 1032 - 99 83880 KajooJuuka
Kalliojärventie 187a - 187b 83880 KajooJuuka
Kalmosaari, Halijärvi - 83880 KajooJuuka
Kivijärventie 116 - 46 83880 KajooJuuka
Kotalammintie 1338a - 779c 83880 KajooJuuka
Kuusijärventie 103 - 61c 83880 KajooJuuka
Kuusivaarantie 121 - 401 83880 KajooJuuka
Kytöniityntie 104 - 153 83880 KajooJuuka
Levälahdentie 102a - 99 83880 KajooJuuka
Lietukantie 300 - 315b 83880 KajooJuuka
Metsäläntie 11 - 85 83880 KajooJuuka
Mikkolantie 13 - 86 83880 KajooJuuka
Mummonmökintie 80 - 80 83880 KajooJuuka
Mustanlahdentie 35 - 49 83880 KajooJuuka
Mäntylammintie 288 - 994 83880 KajooJuuka
Niementie 100 - 86 83880 KajooJuuka
Niittylahdentie 59 - 66 83880 KajooJuuka
Nuottisaari - 83880 KajooJuuka
Oriniementie 59a - 99 83880 KajooJuuka
Petrovaarantie 143 - 831 83880 KajooJuuka
Pirttiläntie 129 - 290 83880 KajooJuuka
Pitkäsaari 106 - 190 83880 KajooJuuka
Polviniementie 165 - 305 83880 KajooJuuka
Porokantie 31 - 60 83880 KajooJuuka
Porraslammintie 365 - 409 83880 KajooJuuka
Ruunulantie 102 - 8 83880 KajooJuuka
Saraknontie 119c - 119c 83880 KajooJuuka
Sarakontie 119a - 90 83880 KajooJuuka
Siikavaarantie 272a - 399 83880 KajooJuuka
Särkivaarantie 10 - 175 83880 KajooJuuka
Tytönniementie 171a - 451 83880 KajooJuuka
Ukonvaarantie 111 - 59 83880 KajooJuuka
Välivaarantie 22 - 6 83880 KajooJuuka

Juuka

83900 Juuka Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aarinpolku 1 - 7 83900 Juuka KeskusJuuka
Ahvenmäentie 127 - 81 83900 Juuka KeskusJuuka
Ailinpolku 1 - 3 83900 Juuka KeskusJuuka
Aimontie 1 - 8 83900 Juuka KeskusJuuka
Alapihantie 116 - 86b 83900 Juuka KeskusJuuka
Alatie 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Alavantie 114 - 84b 83900 Juuka KeskusJuuka
Ampumaradantie 11 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Annanpolku 1 - 3 83900 Juuka KeskusJuuka
Ansapolku 1 - 4 83900 Juuka KeskusJuuka
Antinpolku 1 - 3 83900 Juuka KeskusJuuka
Apteekintie 1 - 8 83900 Juuka KeskusJuuka
Arvintie 4 - 4 83900 Juuka KeskusJuuka
Arvonpolku 1 - 1 83900 Juuka KeskusJuuka
Eemintie 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Eevalantie - 7 83900 Juuka KeskusJuuka
Ellantie 2 - 6 83900 Juuka KeskusJuuka
Everikintie 258 - 88c 83900 Juuka KeskusJuuka
Haapaniementie 28 - 47 83900 Juuka KeskusJuuka
Hakolantie 16 - 96b 83900 Juuka KeskusJuuka
Hakovaarantie 88 - 88 83900 Juuka KeskusJuuka
Halla-Ahontie - 76 83900 Juuka KeskusJuuka
Harjutie 1 - 7 83900 Juuka KeskusJuuka
Hauhiinvaarantie 13 - 57 83900 Juuka KeskusJuuka
Haukivaara - 83900 Juuka KeskusJuuka
Haukivaarantie 119 - 93 83900 Juuka KeskusJuuka
Heikkiläntie 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Helmilänpolku 1 - 1 83900 Juuka KeskusJuuka
Hemmintie - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Hiekkaniemi - 83900 Juuka KeskusJuuka
Hietasentie 361 - 85 83900 Juuka KeskusJuuka
Hilpansaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Hirvivaarantie 28 - 28 83900 Juuka KeskusJuuka
Honkasaarentie 101a - 53a 83900 Juuka KeskusJuuka
Hopeasaaret 1 - 2 83900 Juuka KeskusJuuka
Huosiuksentie 155 - 362b 83900 Juuka KeskusJuuka
Huttulantie - 3 83900 Juuka KeskusJuuka
Huuvesuontie 320a - 320b 83900 Juuka KeskusJuuka
Hämyläntie 18 - 66 83900 Juuka KeskusJuuka
Hämäläntie 117 - 97 83900 Juuka KeskusJuuka
Ilvolankoskentie 18a - 6 83900 Juuka KeskusJuuka
Ingansaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Irjanpolku 2 - 2 83900 Juuka KeskusJuuka
Iso-Karhuntie 382 - 382 83900 Juuka KeskusJuuka
Iso-Kuona 1 - 39 83900 Juuka KeskusJuuka
Jatasaaret 1 - 2 83900 Juuka KeskusJuuka
Joki-Rantalantie 2 - 8 83900 Juuka KeskusJuuka
Jokitie 1 - 3 83900 Juuka KeskusJuuka
Joopintie 3 - 5 83900 Juuka KeskusJuuka
Jouheniementie 24 - 42 83900 Juuka KeskusJuuka
Juhontie 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Jussintie 49 - 55 83900 Juuka KeskusJuuka
Juuantie 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Juukaniityntie 144 - 91 83900 Juuka KeskusJuuka
Jänissaari, Kannaksenlahti - 83900 Juuka KeskusJuuka
Järveläntie 21 - 47 83900 Juuka KeskusJuuka
Jätevesipuhdistamo - 83900 Juuka KeskusJuuka
Kaarteelantie 4 - 98 83900 Juuka KeskusJuuka
Kaatilantie 16 - 32b 83900 Juuka KeskusJuuka
Kaiskunsaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Kaitaantie 103 - 88 83900 Juuka KeskusJuuka
Kaitalammintie 116 - 284 83900 Juuka KeskusJuuka
Kaitasaari 282 - 692 83900 Juuka KeskusJuuka
Kallio-Kinnas - 83900 Juuka KeskusJuuka
Karhuniementie 10a - 98 83900 Juuka KeskusJuuka
Karjalantie 1 - 3b 83900 Juuka KeskusJuuka
Karsikkoniementie 104 - 66 83900 Juuka KeskusJuuka
Kasarmintie - 6 83900 Juuka KeskusJuuka
Katajavaarantie 211 - 91 83900 Juuka KeskusJuuka
Kaukontie - 8 83900 Juuka KeskusJuuka
Kauniskankaantie 17a - 67 83900 Juuka KeskusJuuka
Kaunissaari 1001 - 970 83900 Juuka KeskusJuuka
Kauppakuja 2 - 4 83900 Juuka KeskusJuuka
Kehätie 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Kelotie 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Kelvänsaaret 29 - 45 83900 Juuka KeskusJuuka
Kertonsaari 506 - 506 83900 Juuka KeskusJuuka
Keski-Vuokontie 107 - 99 83900 Juuka KeskusJuuka
Kiiskenpolku 1 - 1 83900 Juuka KeskusJuuka
Kirkkoniementie 105a - 99 83900 Juuka KeskusJuuka
Kirkkotie - 8 83900 Juuka KeskusJuuka
Kiukoo - 83900 Juuka KeskusJuuka
Kohtavaarantie 246 - 29 83900 Juuka KeskusJuuka
Koivikonpolku 1 - 2 83900 Juuka KeskusJuuka
Koivulantie 113 - 84 83900 Juuka KeskusJuuka
Koivutie 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Kojonniementie 130 - 93 83900 Juuka KeskusJuuka
Kokkokalliontie 10 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Kontiontie 12 - 6 83900 Juuka KeskusJuuka
Konttivaarantie 73a - 87 83900 Juuka KeskusJuuka
Kontuvaarantie 11 - 73 83900 Juuka KeskusJuuka
Koppalanjärventie 102a - 69 83900 Juuka KeskusJuuka
Kopsarannantie 101 - 96b 83900 Juuka KeskusJuuka
Koskelantie 3 - 8 83900 Juuka KeskusJuuka
Koskitie 51 - 97 83900 Juuka KeskusJuuka
Kotakyläntie 197 - 197 83900 Juuka KeskusJuuka
Kotilaaksonpolku 2 - 2 83900 Juuka KeskusJuuka
Koulutie 1 - 7 83900 Juuka KeskusJuuka
Kuhnustantie - 970 83900 Juuka KeskusJuuka
Kuikkasaari, Ritolahti - 83900 Juuka KeskusJuuka
Kukkosaarentie 60 - 60 83900 Juuka KeskusJuuka
Kukkosaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Kukonpolku 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Kulmalantie 103 - 72 83900 Juuka KeskusJuuka
Kurkisuontie 109 - 91 83900 Juuka KeskusJuuka
Kurttanantie - 74b 83900 Juuka KeskusJuuka
Laarivaarantie 36 - 36 83900 Juuka KeskusJuuka
Lahovaarantie 11a - 86 83900 Juuka KeskusJuuka
Lahtelantie 143 - 92 83900 Juuka KeskusJuuka
Laiduntie 12 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Laivo 1 - 66 83900 Juuka KeskusJuuka
Lamminkyläntie - 99 83900 Juuka KeskusJuuka
Lampelantie 31 - 82 83900 Juuka KeskusJuuka
Lamposaari, Piitteri 1 - 86 83900 Juuka KeskusJuuka
Lari 1 - 31 83900 Juuka KeskusJuuka
Laurilantie - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Lehmisuontie 108 - 81 83900 Juuka KeskusJuuka
Lehtokuja 1 - 6 83900 Juuka KeskusJuuka
Lehtolantie 15 - 50 83900 Juuka KeskusJuuka
Lehtoniementie 14a - 56 83900 Juuka KeskusJuuka
Lengonniementie 110 - 98 83900 Juuka KeskusJuuka
Lengonniementie 142 Hirvisaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Lepikkolantie 120 - 78b 83900 Juuka KeskusJuuka
Leskeläntie 15 - 49 83900 Juuka KeskusJuuka
Lonkaantie 1 - 97 83900 Juuka KeskusJuuka
Lähdetie 1 - 2 83900 Juuka KeskusJuuka
Länsitie 1 - 936 83900 Juuka KeskusJuuka
Löksä 1 - 96 83900 Juuka KeskusJuuka
Löytösentie 134 - 749c 83900 Juuka KeskusJuuka
Maaseläntie - 618 83900 Juuka KeskusJuuka
Marjosaari 1 - 373 83900 Juuka KeskusJuuka
Martinpolku 1 - 2 83900 Juuka KeskusJuuka
Matelintie 215 - 470 83900 Juuka KeskusJuuka
Matilantie 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Matovaara - 83900 Juuka KeskusJuuka
Meijerintie 5 - 5 83900 Juuka KeskusJuuka
Metsäpolku 1 - 6 83900 Juuka KeskusJuuka
Miettilä - 83900 Juuka KeskusJuuka
Miettiläntie 20 - 51 83900 Juuka KeskusJuuka
Miihkalinjärventie 154 - 256 83900 Juuka KeskusJuuka
Mikantie 25 - 51 83900 Juuka KeskusJuuka
Moikkelosaaret - 83900 Juuka KeskusJuuka
Murtolantie 106 - 98 83900 Juuka KeskusJuuka
Mustikkapurontie 171 - 59a 83900 Juuka KeskusJuuka
Mustosensaari 46 - 79 83900 Juuka KeskusJuuka
Muuraissaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Myllyläntie 110 - 74 83900 Juuka KeskusJuuka
Mäntylammentie - 83900 Juuka KeskusJuuka
Mäntysaari, Hyvärinen 158 - 80 83900 Juuka KeskusJuuka
Naatikantie 3 - 5 83900 Juuka KeskusJuuka
Niemeläntie - 99 83900 Juuka KeskusJuuka
Niemisaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Niittyläntie 102 - 32b 83900 Juuka KeskusJuuka
Nuottipurontie 36a - 77 83900 Juuka KeskusJuuka
Nurmeksentie - 968 83900 Juuka KeskusJuuka
Ojakselantie - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Ollikkalantie 100 - 84b 83900 Juuka KeskusJuuka
Onginnantie 215 - 80 83900 Juuka KeskusJuuka
Onninpolku 1 - 6 83900 Juuka KeskusJuuka
Otrasaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Otravaarantie 178 - 90 83900 Juuka KeskusJuuka
Otsonniementie 11 - 7 83900 Juuka KeskusJuuka
Ovaskalanvaarantie 105 - 92 83900 Juuka KeskusJuuka
Paalasmaantie 1040 - 83 83900 Juuka KeskusJuuka
Paavolantie 19 - 87 83900 Juuka Keskus
Pajutie 1 - 2 83900 Juuka KeskusJuuka
Paljakantie 107 - 75 83900 Juuka KeskusJuuka
Palomäentie 27 - 5 83900 Juuka KeskusJuuka
Panjantie - 8b 83900 Juuka KeskusJuuka
Panjavaarantie 967 - 967 83900 Juuka KeskusJuuka
Pappilansaari 304 - 420 83900 Juuka KeskusJuuka
Parihtanlahdentie - 99 83900 Juuka KeskusJuuka
Parihtansaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Patasaari 1 - 71 83900 Juuka KeskusJuuka
Patasalmentie - 62 83900 Juuka KeskusJuuka
Patasalmentie 128, Patasaari 212 - 83900 Juuka KeskusJuuka
Paulintie 1 - 1 83900 Juuka KeskusJuuka
Peltosaari 60 - 60 83900 Juuka KeskusJuuka
Peltotie - 8 83900 Juuka KeskusJuuka
Penttilänvaarantie 1 - 90 83900 Juuka KeskusJuuka
Perävaarantie 102 - 79b 83900 Juuka KeskusJuuka
Pesätie 1 - 5 83900 Juuka KeskusJuuka
Petiläntie 139 - 77 83900 Juuka KeskusJuuka
Petronsaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Petäisentie 125 - 619 83900 Juuka KeskusJuuka
Petäjälahdentie 299 - 299 83900 Juuka KeskusJuuka
Peukalo-Kinnas - 83900 Juuka KeskusJuuka
Pieni-Heikkiläntie 1 - 5 83900 Juuka KeskusJuuka
Pieni-Kinnas - 83900 Juuka KeskusJuuka
Pieni-Kuona - 83900 Juuka KeskusJuuka
Piitterintie 106 - 35 83900 Juuka KeskusJuuka
Piriläntie 110 - 98 83900 Juuka KeskusJuuka
Poikolantie - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Polvelantie 1029a - 967 83900 Juuka KeskusJuuka
Purotie 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Putronsaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Pykäläsuontie 122 - 66a 83900 Juuka KeskusJuuka
Pyykköläntie 1 - 88 83900 Juuka KeskusJuuka
Pyöreeläntie 12 - 73 83900 Juuka KeskusJuuka
Pyötikkösaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Päiväniementie 16 - 8 83900 Juuka KeskusJuuka
Pääskyntie 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Pöksä - 83900 Juuka KeskusJuuka
Raitasaarentie 14 - 218 83900 Juuka KeskusJuuka
Rakkaudenkuja - 8 83900 Juuka KeskusJuuka
Ranta-Vuokontie 24 - 74 83900 Juuka KeskusJuuka
Rantalantie 102a - 95c 83900 Juuka KeskusJuuka
Rantatie 105 - 67 83900 Juuka KeskusJuuka
Rapasaari 1 - 53 83900 Juuka KeskusJuuka
Rassiniementie 14a - 14a 83900 Juuka KeskusJuuka
Raudustie 1 - 5 83900 Juuka KeskusJuuka
Raviradantie 10 - 45 83900 Juuka KeskusJuuka
Rekisaari 156 - 596 83900 Juuka KeskusJuuka
Repolantie 10 - 76 83900 Juuka KeskusJuuka
Reposaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Retuniementie 13 - 46 83900 Juuka KeskusJuuka
Retuvaarantie 104 - 96 83900 Juuka KeskusJuuka
Riihipolku 2 - 4 83900 Juuka KeskusJuuka
Rito-Ojantie 103 - 89 83900 Juuka KeskusJuuka
Ritoniementie 14 - 208 83900 Juuka KeskusJuuka
Roinilantie 115a - 75 83900 Juuka KeskusJuuka
Rontsan rautatie 77 - 77 83900 Juuka KeskusJuuka
Rontsantie 210 - 952 83900 Juuka KeskusJuuka
Rostuantie 399 - 754 83900 Juuka KeskusJuuka
Ruohokorventie 130 - 62 83900 Juuka KeskusJuuka
Ruohoniementie 116 - 97 83900 Juuka KeskusJuuka
Ruohosuontie 173 - 99 83900 Juuka KeskusJuuka
Ruottilansaarentie 218 - 89b 83900 Juuka KeskusJuuka
Rytkönsaari - 161 83900 Juuka KeskusJuuka
Räksiinalavantie 125 - 340 83900 Juuka KeskusJuuka
Saaresmäentie 290 - 360b 83900 Juuka KeskusJuuka
Saariniementie - 92 83900 Juuka KeskusJuuka
Sahateollisuustie - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Sahteollisuustie 11 - 11 83900 Juuka KeskusJuuka
Sairaalantie - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Salmelantie 112 - 72 83900 Juuka KeskusJuuka
Salonkyläntie 1132 - 984 83900 Juuka KeskusJuuka
Saravaarantie 27 - 63 83900 Juuka KeskusJuuka
Savipurontie 27 - 6b 83900 Juuka KeskusJuuka
Selkäsaari, Vuokko - 83900 Juuka KeskusJuuka
Sihkajantie 138 - 211 83900 Juuka KeskusJuuka
Sikosaari, Vuokko - 83900 Juuka KeskusJuuka
Simolantie 401 - 401 83900 Juuka KeskusJuuka
Siskolanpolku 1 - 3 83900 Juuka KeskusJuuka
Sorveuksentie 175 - 94 83900 Juuka KeskusJuuka
Sotikka - 83900 Juuka KeskusJuuka
Soverantie - 8 83900 Juuka KeskusJuuka
Suortolahdentie 105a - 90d 83900 Juuka KeskusJuuka
Suortoniementie 147a - 295b 83900 Juuka KeskusJuuka
Suuret Kalmosaaret - 83900 Juuka KeskusJuuka
Suuri metsosaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Suuri-Möhkyri - 83900 Juuka KeskusJuuka
Suvantopolku 1 - 4 83900 Juuka KeskusJuuka
Syrjäläntie 1 - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Syvälahdentie 104 - 95 83900 Juuka KeskusJuuka
Särkilammintie 431a - 997 83900 Juuka KeskusJuuka
Särkkäläntie 14 - 63 83900 Juuka KeskusJuuka
Tammenlahdentie 189 - 221 83900 Juuka KeskusJuuka
Tammikankaantie 20 - 20 83900 Juuka KeskusJuuka
Tarha-Alue 1 - 1 83900 Juuka KeskusJuuka
Tarhatie 115 - 91 83900 Juuka KeskusJuuka
Teollisuustie - 83900 Juuka KeskusJuuka
Tervaskankaantie - 83 83900 Juuka KeskusJuuka
Tervavaarantie 136a - 895 83900 Juuka KeskusJuuka
Tetriahontie 10 - 95 83900 Juuka KeskusJuuka
Tiiliniementie 10 - 13 83900 Juuka KeskusJuuka
Toivonpolku 1 - 6 83900 Juuka KeskusJuuka
Torintie 137a - 53 83900 Juuka KeskusJuuka
Tuhkalantie 2 - 8 83900 Juuka KeskusJuuka
Turunkangas - 83900 Juuka KeskusJuuka
Turunvaarantie 227 - 772b 83900 Juuka KeskusJuuka
Uittotie 13 - 23 83900 Juuka KeskusJuuka
Urhonpolku 2 - 5 83900 Juuka KeskusJuuka
Vaaranpääntie 23 - 47 83900 Juuka KeskusJuuka
Vaikonniementie 139 - 582 83900 Juuka KeskusJuuka
Vaikonsaari 377 - 410 83900 Juuka KeskusJuuka
Vaikontie 1019 - 736 83900 Juuka KeskusJuuka
Vanhanjoentie 110 - 76 83900 Juuka KeskusJuuka
Vanhatie - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Vasamalammintie 29 - 71 83900 Juuka KeskusJuuka
Vastaskainalo - 83900 Juuka KeskusJuuka
Vepsänjoentie - 6 83900 Juuka KeskusJuuka
Vetotaipaleentie 12 - 96 83900 Juuka KeskusJuuka
Vihtasaari - 83900 Juuka KeskusJuuka
Viitaniementie 1030 - 977 83900 Juuka KeskusJuuka
Viittakiventie 10 - 6 83900 Juuka KeskusJuuka
Viljonpolku 6 - 6 83900 Juuka KeskusJuuka
Villenpolku - 2 83900 Juuka KeskusJuuka
Vonkatie 2 - 2 83900 Juuka KeskusJuuka
Vuokonniementie 164b - 436c 83900 Juuka KeskusJuuka
Vuokontie 1003 - 96 83900 Juuka KeskusJuuka
Vuorentie - 54 83900 Juuka KeskusJuuka
Väli-Mikkolan tie 1 - 93 83900 Juuka KeskusJuuka
Välirinteentie 31 - 35 83900 Juuka KeskusJuuka
Väyryläntie - 9 83900 Juuka KeskusJuuka
Ylemmäisen rantatie 43 - 43 83900 Juuka KeskusJuuka
Ylemmäisentie - 452 83900 Juuka KeskusJuuka
Ylä-Mäkelän tie 1 - 6b 83900 Juuka KeskusJuuka
Äyhkyrintie 133a - 204 83900 Juuka KeskusJuuka

Juuka

83910 Paalasmaa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Arvinniementie 106 - 89 83910 PaalasmaaJuuka
Autioniementie 107 - 132 83910 PaalasmaaJuuka
Eteläpääntie 10 - 73 83910 PaalasmaaJuuka
Hakulanniementie 109 - 59 83910 PaalasmaaJuuka
Hiekkaniementie 11 - 84 83910 PaalasmaaJuuka
Hiekkasaari 18 - 69 83910 PaalasmaaJuuka
Hiekkasaari A - 83910 PaalasmaaJuuka
Hiisvaarantie 10 - 51b 83910 PaalasmaaJuuka
Hovintie 113a - 98 83910 PaalasmaaJuuka
Jakosaari - 83910 PaalasmaaJuuka
Jannentie 22 - 65 83910 PaalasmaaJuuka
Kalliolahdentie 103 - 91 83910 PaalasmaaJuuka
Kalliosaari, Parranlahti - 83910 PaalasmaaJuuka
Karhurannantie 14a - 246 83910 PaalasmaaJuuka
Keyrettisaari 33 - 33 83910 PaalasmaaJuuka
Kiviahontie 19 - 61 83910 PaalasmaaJuuka
Kolmannensaarentie - 70 83910 Paalasmaa
Koronniementie 117 - 55d 83910 PaalasmaaJuuka
Lehtovaarantie 139 - 74 83910 PaalasmaaJuuka
Muorinpurontie 3a - 61 83910 PaalasmaaJuuka
Myllypurontie 52 - 78 83910 PaalasmaaJuuka
Mäntysaari, Lotjasalmi - 83910 PaalasmaaJuuka
Mäntysaari, Napaselkä - 83910 PaalasmaaJuuka
Nevalanpääntie 177a - 80 83910 PaalasmaaJuuka
Pahkaniementie 116a - 83 83910 PaalasmaaJuuka
Palo-Kapusta - 83910 PaalasmaaJuuka
Pieni-Keyrettisaari - 83910 PaalasmaaJuuka
Pietulanniementie 17a - 75 83910 PaalasmaaJuuka
Pölkkyniementie 178 - 302b 83910 PaalasmaaJuuka
Rajalantie 10 - 55b 83910 PaalasmaaJuuka
Rassinniementie 14a - 43 83910 PaalasmaaJuuka
Saarenpääntie 108 - 90 83910 PaalasmaaJuuka
Saunalahdentie 39a - 76 83910 PaalasmaaJuuka
Selkolantie 158 - 356 83910 PaalasmaaJuuka
Suuri Joussaari 182 - 188 83910 PaalasmaaJuuka
Suuri-kapusta 265 - 265 83910 PaalasmaaJuuka
Syvänniementie 30 - 77 83910 PaalasmaaJuuka
Talvitie 12 - 96 83910 PaalasmaaJuuka
Tommonlahdentie 110 - 186b 83910 PaalasmaaJuuka
Torvisenpääntie 109 - 431 83910 PaalasmaaJuuka
Unilahdentie 100 - 90 83910 PaalasmaaJuuka
Univaarantie 27 - 63 83910 Paalasmaa

Juuka

83915 Vihtasuo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kokkorannantie - 88 83915 VihtasuoJuuka

Juuka

83940 Nunnanlahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahosaari - 83940 NunnanlahtiJuuka
Ahvenlahdentie 106a - 90 83940 NunnanlahtiJuuka
Aittosaari 46 - 46 83940 NunnanlahtiJuuka
Atroolahdentie 2 - 65c 83940 NunnanlahtiJuuka
Autionahontie 20 - 70 83940 NunnanlahtiJuuka
Erolanniementie 30 - 94 83940 NunnanlahtiJuuka
Halkosaaret 24 - 24 83940 NunnanlahtiJuuka
Hallapellontie 62 - 82 83940 NunnanlahtiJuuka
Hamaralantie 11 - 8 83940 NunnanlahtiJuuka
Hamararannantie 10 - 4 83940 NunnanlahtiJuuka
Hankaniityntie 41 - 51 83940 NunnanlahtiJuuka
Haukilahdentie 33 - 64 83940 Nunnanlahti
Härkinpurontie 112 - 7 83940 NunnanlahtiJuuka
Joensuuntie 1004 - 973 83940 NunnanlahtiJuuka
Kalliosaari, Heinosenlahti - 83940 NunnanlahtiJuuka
Kekosaari - 83940 NunnanlahtiJuuka
Kokkolahdentie 16a - 59c 83940 NunnanlahtiJuuka
Kokkoniementie 101 - 97 83940 NunnanlahtiJuuka
Korpiniityntie 100b - 172 83940 NunnanlahtiJuuka
Kosulansaarentie 11 - 69 83940 NunnanlahtiJuuka
Kosulantie 151a - 773 83940 NunnanlahtiJuuka
Kotaniementie 106 - 92 83940 NunnanlahtiJuuka
Koveronsaarentie 15 - 567 83940 NunnanlahtiJuuka
Koveronsaarentie 146, Kuikkasaari 91 - 83940 NunnanlahtiJuuka
Koverontie 328 - 328 83940 NunnanlahtiJuuka
Kuikkasaari 1 - 64 83940 NunnanlahtiJuuka
Kuusimäentie 13 - 91 83940 NunnanlahtiJuuka
Kylmäniementie 19 - 88 83940 NunnanlahtiJuuka
Kylätie 10 - 81 83940 NunnanlahtiJuuka
Laitakorpi - 83940 NunnanlahtiJuuka
Laitakorventie 35a - 84 83940 NunnanlahtiJuuka
Lakonniementie 12 - 72 83940 NunnanlahtiJuuka
Lamposaari, Larinsaari 2 - 2 83940 NunnanlahtiJuuka
Larinsaarentie 1006 - 971c 83940 NunnanlahtiJuuka
Lauttaniementie 116 - 60a 83940 NunnanlahtiJuuka
Lopotintie 47 - 90 83940 NunnanlahtiJuuka
Louhisaari 118 - 160 83940 NunnanlahtiJuuka
Mellihtanvaarantie 11a - 57c 83940 NunnanlahtiJuuka
Mertalantie 43 - 93b 83940 NunnanlahtiJuuka
Monosenniementie 150 - 306b 83940 NunnanlahtiJuuka
Mustasaari 137 - 73 83940 NunnanlahtiJuuka
Mäkeläntie 14 - 63 83940 NunnanlahtiJuuka
Mäkeläntie 46, Rottasaari - 83940 NunnanlahtiJuuka
Mäntysaari, Larinsaari 2 - 2 83940 NunnanlahtiJuuka
Nenäsaari - 83940 NunnanlahtiJuuka
Nivanniementie 10 - 91 83940 NunnanlahtiJuuka
Nunnanlahdentie 1015 - 996 83940 NunnanlahtiJuuka
Nunnantie 1 - 27 83940 NunnanlahtiJuuka
Nunnarannantie 13 - 7 83940 NunnanlahtiJuuka
Nurmelantie 10 - 78 83940 NunnanlahtiJuuka
PIhaniementie - 68 83940 NunnanlahtiJuuka
Pajusaarentie 20a - 48 83940 NunnanlahtiJuuka
Pentinniementie - 723 83940 NunnanlahtiJuuka
Pieni Mäntysaari - 83940 NunnanlahtiJuuka
Pihaniementie 33a - 86d 83940 NunnanlahtiJuuka
Pihlajavaara - 83940 NunnanlahtiJuuka
Piimätie 187 - 303 83940 NunnanlahtiJuuka
Pisukantie 27 - 77 83940 NunnanlahtiJuuka
Pohjalahdentie 1 - 48 83940 NunnanlahtiJuuka
Polttaisentie 11 - 81 83940 NunnanlahtiJuuka
Rajalanvaarantie 209 - 405 83940 NunnanlahtiJuuka
Rasintie 117 - 81 83940 NunnanlahtiJuuka
Riihisaari - 83940 NunnanlahtiJuuka
Ruskovaarantie 1 - 52 83940 NunnanlahtiJuuka
Satjanko 1334 - 228 83940 NunnanlahtiJuuka
Savolaisensaari - 83940 NunnanlahtiJuuka
Siikalahdentie 6 - 7 83940 NunnanlahtiJuuka
Sikosaari, Nunnanlahti - 83940 NunnanlahtiJuuka
Talvilahdentie 23 luoh - 61 83940 NunnanlahtiJuuka
Tervaniementie 46 - 80 83940 NunnanlahtiJuuka
Torosensaari - 83940 NunnanlahtiJuuka
Tunturinniementie 161 - 97 83940 NunnanlahtiJuuka
Unilammentie 109a - 89e 83940 NunnanlahtiJuuka
Unisaari - 83940 NunnanlahtiJuuka
VINKARINNIEMENTIE 330 - 330 83940 NunnanlahtiJuuka
Varjolantie 19 - 76 83940 NunnanlahtiJuuka
Vihmerintie 107 - 90c 83940 NunnanlahtiJuuka
Vinkarinniementie 10 - 69 83940 NunnanlahtiJuuka
Vipulantie 115 - 271 83940 NunnanlahtiJuuka
Ylä-Purolantie 21 - 61 83940 NunnanlahtiJuuka

Juuka

83950 Ahmovaara

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 83950 AhmovaaraJuuka
Ahmovaarantie - 89 83950 AhmovaaraJuuka
Akansaaret - 83950 AhmovaaraJuuka
Halolanpääntie 101 - 68 83950 AhmovaaraJuuka
Haukilammentie 258 - 258 83950 AhmovaaraJuuka
Hovisuontie 113 - 93 83950 AhmovaaraJuuka
Iisakinlammintie 1 - 91 83950 AhmovaaraJuuka
Immolantie - 92 83950 AhmovaaraJuuka
Jatkoluoto - 83950 AhmovaaraJuuka
Juuan Radiotarkkailuasema Pl 18 - 18 83950 AhmovaaraJuuka
Jänissaari, Savijärvi 44 - 44 83950 AhmovaaraJuuka
Kallioniementie 100 - 62 83950 AhmovaaraJuuka
Kelosuontie 157a - 72 83950 AhmovaaraJuuka
Keskitalontie 14 - 89 83950 AhmovaaraJuuka
Kilkantie 108 - 93 83950 AhmovaaraJuuka
Kiviniementie 36 - 87 83950 Ahmovaara
Kivirannantie 138 - 79 83950 AhmovaaraJuuka
Koiraluoto - 83950 AhmovaaraJuuka
Kolintie 10 - 99b 83950 AhmovaaraJuuka
Kopraarantie 65 - 65 83950 AhmovaaraJuuka
Kopravaarantie 107 - 65b 83950 AhmovaaraJuuka
Kukkokorventie 177 - 96 83950 AhmovaaraJuuka
Kuurnalantie 24 - 60 83950 AhmovaaraJuuka
Käytäväntie 131a - 9 83950 AhmovaaraJuuka
Lammassaari - 83950 AhmovaaraJuuka
Lehtonurmi - 83950 AhmovaaraJuuka
Leilisaari 1 - 15 83950 AhmovaaraJuuka
Lemminniementie 131 - 94b 83950 AhmovaaraJuuka
Lintavaarantie 37 - 37 83950 AhmovaaraJuuka
Louhiniementie 120 - 90 83950 AhmovaaraJuuka
Louhisuontie 30 - 58 83950 AhmovaaraJuuka
Louhivaarantie 67 - 68 83950 AhmovaaraJuuka
Majaniementie 42 - 72c 83950 AhmovaaraJuuka
Majasaari - 83950 AhmovaaraJuuka
Markkulantie 12 - 44 83950 AhmovaaraJuuka
Martonvaarantie 10 - 666 83950 Ahmovaara
Mellitsantie 110 - 94 83950 AhmovaaraJuuka
Metsärannantie - 57c 83950 AhmovaaraJuuka
Mineraalintie 110 - 2b 83950 AhmovaaraJuuka
Myllykoskentie 15 - 75 83950 AhmovaaraJuuka
Myllyniementie 61 - 75 83950 AhmovaaraJuuka
Mäntyniementie 110 - 86 83950 Ahmovaara
Napakalliontie 4 - 79 83950 AhmovaaraJuuka
Niittykorventie 154 - 92b 83950 AhmovaaraJuuka
Ojalantie 118 - 99 83950 AhmovaaraJuuka
Orilouhentie 120 - 302b 83950 AhmovaaraJuuka
Ovaskalanlahdentie 103 - 97 83950 AhmovaaraJuuka
Palokankaantie 146 - 44 83950 AhmovaaraJuuka
Peltosaarentie 29a - 92 83950 AhmovaaraJuuka
Peräläntie 15 - 98 83950 AhmovaaraJuuka
Peukalonniementie 83 - 88 83950 AhmovaaraJuuka
Pirttikummuntie 59a - 89c 83950 AhmovaaraJuuka
Pitkälammintie 53 - 53 83950 AhmovaaraJuuka
Pitkäniementie 51a - 51a 83950 AhmovaaraJuuka
Pitkänniementie 100 - 81 83950 AhmovaaraJuuka
Pässinsaari - 83950 AhmovaaraJuuka
Ranta-Ahontie 125 - 97 83950 AhmovaaraJuuka
Ranta-ahontie 12 - 58 83950 AhmovaaraJuuka
Rantamäentie 22 - 66 83950 AhmovaaraJuuka
Rasivaarantie 112 - 488 83950 AhmovaaraJuuka
Repolahdentie 17 - 64 83950 AhmovaaraJuuka
Reponiementie 128 - 89 83950 AhmovaaraJuuka
Ruostekalliontie 2a - 84 83950 Ahmovaara
Ruunasuontie 143 - 336b 83950 Ahmovaara
Ryynäskyläntie 118 - 82b 83950 AhmovaaraJuuka
Saarijärventie 20 - 70 83950 AhmovaaraJuuka
Savikyläntie 118 - 605a 83950 AhmovaaraJuuka
Savilahdentie 18 - 75 83950 AhmovaaraJuuka
Suorannantie 146 - 68 83950 AhmovaaraJuuka
Särkäntie 144 - 94 83950 AhmovaaraJuuka
Talviniementie 64 - 90 83950 AhmovaaraJuuka
Telyntie 47 - 47 83950 AhmovaaraJuuka
Telynvaarantie 177 - 5 83950 AhmovaaraJuuka
Tuopanjoentie 1061a - 876 83950 AhmovaaraJuuka
Tuopanvaarantie - 74 83950 AhmovaaraJuuka
Uittoniementie 110 - 8 83950 AhmovaaraJuuka
Valtalantie 36 - 48 83950 AhmovaaraJuuka
Vehkasaaret - 83950 AhmovaaraJuuka
Venevalkamantie 66 - 80 83950 AhmovaaraJuuka
Yökyöpelintie 126 - 87 83950 AhmovaaraJuuka

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024