Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

215 Käyttäjää paikalla! 0.011842966079712

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Juupajoki

Juupajoella on pitkät perinteet puu-, kivi-, sekä metallialan töistä, sekä maataloudesta ja nykyään yhä enenevissä määrin myös IT-alan töistä. Juupajoelle on ollut ja on yhäkin helppo muuttaa koska se sijaitsee niin keskeisellä paikalla ja julkiset kulkuyhteydet ovat toimivat ja kunnassa on hyvät peruspalvelut.
Juupajoki on pieni mutta pippurinen kunta jossa asukkaat ovat tottuneet tekemään töitä käsillään ja olemaan aktiivisia. Kunnassa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet niin ulkona, kuin sisällä. Kunnan keskusta on pieni mutta kaikki tärkeimmät palvelut on siellä helposti saatavilla.
Kunnalla on suuri rooli siinä minkälaisen mielikuvan kunta antaa itsestään, ja miten kunta toimii asukkaita kohtaan. Juupajoen kunnassa kuunnellaan ja autetaan asukasta tarvittaessa, oli kyseessä sitten uuden työn hakeminen tai avun pyytäminen.
Asuntoa hakiessa Juupajoen kunnassa tulee olla tarkka asunnon valinnan suhteen, sillä vuokratasoa on pidetty hyvin korkealla ja siihen nähden asunnontarjonta on niukkaa.
Juupajoki on mukava ja rauhallinen kunta asua ja elää. Täällä ei tarvitse jonottaa ruuhkassa aamuin illoin. Juupajoelta löytyvät hyvät palvelut sekä harrastusmahdollisuudet.
Juupajoki on hyvin monipuolinen kunta. Juupajoen luonto tarjoaa asukkaille loistavat harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden, ja kunnassa on runsaasti erilaisia urheiluseuroja joihin voi halutessaan liittyä mukaan. Kunnassa järjestetään paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden, joissa on ohjelmaa kaikenikäisille. Kesäisin kunnan suosituinta ajanvietettä on uiminen sekä veneily kauniin Längelmäveden rannalla. Myös kunnan kirjasto tarjoaa runsaasti luettavaa, ja se sijaitsee aivan keskustassa kaikkien asukkaiden ulottuvilla. Kunnan monipuolisuudesta kertoo myös runsas kulttuuritarjonta: teatteriesitysten sekä taidenäyttelyiden lisäksi kunnassa toimii vireä elävän musiikin yhdistys. Kesäisin on mahdollisuus kuulla livemusiikkia kunnan ravintoloissa, ja kesäisin järjestetään myös paljon suosittuja tanssilava- ja kesäfestaritapahtumia ympäri Suomea. Talvisin kunnan alueella toimii paljon hiihtokeskuksia, joissa voi lasketella, lumilautailla ja hiihtää. Kunta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereelta ja Seinäjoelta, joten työssäkäynti lähikunnissa onnistuu helposti.
Juupajoki on Suomen kunta, joka sijaitsee Pirkanmaalla Pirkanmaan maakunnassa. Kunnassa on 2 852 asukasta ja sen pinta-ala on 617,28 km², josta 8,09 km² on vesistöjä. Juupavaara on Juupajoen matkailukohde. Siellä on laskettelukeskus, mökkikyliä, ravintoloita ja kesäteatteri.
Juupavaaran huipulla on Juupavaaran hiihtokeskus. Laskettelua ja lumilautailua voi harrastaa mäessä, joka on 100 metriä korkea ja 600 metriä pitkä. Korkeusero on 50 metriä. Lisäksi siellä voi harrastaa moottorikelkkailua. Juupavaaran läheisyydessä on moottorikelkkareitistö. Juupavaarasta pääsee moottorikelkkareittejä pitkin Orivedelle, Tampereelle ja Virroille asti. Moottorikelkkailuun tarvitaan T-luokan ajo-oikeus.
Juupavaara on kuuluisa myös siitä, että siellä järjestetään talvisin lumenveistokilpailuja.
Juupajoella on hyvä ja turvallista elää, sillä paikkakunnalla on pieni rikollisuus, eikä ilkivallan tekijöitä juurikaan esiinny.
Asukkaat voivat vaikuttaa kunnassa, jos haluaa tulla kuulluksi on vain uskallettava puhua.
Asukkaiden hyvinvointi on ykkös asia, siihen satsataan ja kunta kuuntelee asukkaiden mielipiteitä.
Paikallislehdestä asukkaat lukevat aina kunnan ilmoitukset ja mitä tapahtumia siellä on milloinkin.
Kunnalla on hyvä yhteistyö koulun kanssa. Se on myös aktiivinen ja tekee yhteistyötä monien muiden kuntien ja koulujen kanssa.
Työttömyys on erittäin vähäistä. Myös yritykset ovat halukkaita työllistämään juupajokelaisia, joka osaltaan takaa, että työttömyys pysyy alhaisena.
Kunnan sijainti on hyvä ja sinne pääsee helposti myös bussilla tai junalla. Siellä on myös oma junaseisake. Junalla pääsee nopeasti Tampereelle. Tampereella onkin monet palvelut. Lisäksi lähikunnissa on myös muita palveluita. Bussilla pääsee kätevästi lähikaupunkeihin, eikä aina tarvitse mennä omalla autolla, joka helpottaa esimerkiksi asiointia tai vapaa-ajan viettoa. Lisäksi myös Helsinkiin pääsee suoraan bussilla, mutta matkaan saa varata hieman enemmän aikaa, joten se sopii lähinnä loma- tai työmatkailuun. Tampereelle tai Helsinkiin mennessä Juupajoella pysähtyy kuitenkin useampi bussivuoro. Jos omalla autolla lähtee ajamaan, niin Tampereen tai Helsingin keskustasta Juupajoelle ajaa alle parissa tunnissa. Tampereen keskustassa asuu lähes 240 000 asukasta ja siellä on tarjolla kaikki mahdolliset palvelut, joten sen suhteen ei ole mitään valittamista. Tampereelta löytyy kaikki isot ketjuliikkeet, pienemmät kivijalkaliikkeet, toria ja kauppoja ja tapahtumia ympäri vuoden. Tampereelle kannattaa siis mennä tutustumaan ainakin silloin tällöin, jos asuu Juupajoella, jos ei sinne muuten halua muuttaa. Tampereelle ei ole kuitenkaan pitkä matka, joten sinne pääsee helposti vaikka autolla, junalla tai bussilla. Bussin ja junien aikataulut näkee helposti netistä, eikä matka Tampereelle kestä kovinkaan kauan. Omalla autollakin sinne ajaa helposti alle tunnin. Jos on tottunut asumaan suuressa kaupungissa ja sen vilskeessä, niin kannattaa kuitenkin käydä tutustumassa Juupajoen rauhalliseen tunnelmaan ja käydä siellä vaikka ihan paikanpäällä, jotta tietää millainen se on ja mitkä asiat siellä voivat viehättää tai mitkä asiat taas eivät.
Juupajoki on rauhallinen ja pieni kunta Tampereen läheisyydessä, joten Juupajoella pääsee nopeasti halutessaan myös Tampereelle käymään, mutta myös Juupajoki itsessään tarjoaa hyvät palvelut ja hyvät kulkuyhteydet.
Juupajoki tarjoaa asukkaille monia eri harrastusmahdollisuuksia ja palveluita ja Juupajoki onkin saanut kiitosta siitä, että se pyrkii aina edistämään ja tukemaan asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä, jonka takia Juupajoella on monipuoliset ja hyvin toimivat palvelut.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Juupajoki

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Juupajoki

33530 Kissanmaa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Karviansalo - 33530 Kissanmaa

Juupajoki

35300 Orivesi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aakkola - 35300 Orivesi Keskus
Aakkolantie 348 - 348 35300 Orivesi Keskus
Kukkolahdentie 140 - 399 35300 Orivesi Keskus
Torkkeli - 35300 Orivesi Keskus
Torkkelinpostilinja - 35300 Orivesi Keskus

Juupajoki

35420 Talviainen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kotkantie 460 - 481 35420 Talviainen

Juupajoki

35500 Korkeakoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ala-Hyytiäläntie 143 - 357 35500 Korkeakoski
Asemantie - 98 35500 Korkeakoski
Bonnentie 13 - 8 35500 Korkeakoski
Etusuora 1 - 3 35500 Korkeakoski
Hyytiälä - 35500 Korkeakoski
Hyytiälänlinja - 35500 Korkeakoski
Hyytiäläntie - 9 35500 Korkeakoski
Jokitie - 7 35500 Korkeakoski
Jouttijärventie 128 - 128 35500 Korkeakoski
Kallenautio - 35500 Korkeakoski
Kallenautiontie - 368 35500 Korkeakoski
Kallenkuja 3 - 6 35500 Korkeakoski
Kanervatie 1 - 4 35500 Korkeakoski
Kangastie 10 - 8 35500 Korkeakoski
Kellotie 2 - 6 35500 Korkeakoski
Kiertotie 10 - 9 35500 Korkeakoski
Kirkkotie 1 - 9 35500 Korkeakoski
Koivukuja 1 - 8 35500 Korkeakoski
Koivutie 3 - 4 35500 Korkeakoski
Kolmikoura - 35500 Korkeakoski
Korkeakoski - 35500 Korkeakoski
Korkeakoski Ta - 35500 Korkeakoski
Koskitie 2 - 95 35500 Korkeakoski
Koulutie 1 - 7 35500 Korkeakoski
Kovankuja 3 - 3 35500 Korkeakoski
Kovantie 1 - 6 35500 Korkeakoski
Kp 1 - 35500 Korkeakoski
Kp 2 - 35500 Korkeakoski
Kuppilanvuorentie 121 - 143 35500 Korkeakoski
Kuuselantie 2 - 80 35500 Korkeakoski
Käpykuja 5 - 8 35500 Korkeakoski
Käpylänkangas - 35500 Korkeakoski
Käpyläntie - 9 35500 Korkeakoski
Lakkaharjuntie 10 - 9 35500 Korkeakoski
Lehtokuja 1 - 4 35500 Korkeakoski
Lehtotie 2 - 4 35500 Korkeakoski
Lepola - 35500 Korkeakoski
Lepolantie - 9 35500 Korkeakoski
Leppätie 1 - 4 35500 Korkeakoski
Lähdekuja - 5 35500 Korkeakoski
Metsäoja 170 - 75 35500 Korkeakoski
Musturinkulmantie - 53 35500 Korkeakoski
Myllykuja - 4 35500 Korkeakoski
Myllyläntie 10 - 9 35500 Korkeakoski
Myllyvuori - 35500 Korkeakoski
Myllärintie 3 - 4 35500 Korkeakoski
Mäkikuja - 3 35500 Korkeakoski
Naapintie 30 - 30 35500 Korkeakoski
Nummitie - 8 35500 Korkeakoski
Nysäkuja 2 - 4 35500 Korkeakoski
Oksatie 4 - 8 35500 Korkeakoski
Osuustie 3 - 5 35500 Korkeakoski
Otonpoluntie 1 - 9 35500 Korkeakoski
Pajusentie - 96 35500 Korkeakoski
Peltotie 2 - 6 35500 Korkeakoski
Pengertie - 8 35500 Korkeakoski
Pensaskuja 1 - 4 35500 Korkeakoski
Pikkukuja 1 - 2 35500 Korkeakoski
Pikkutie 3 - 3 35500 Korkeakoski
Pitkätie 1 - 90 35500 Korkeakoski
Poikkikatu 2 - 3 35500 Korkeakoski
Poikkikuja - 4 35500 Korkeakoski
Puhdistamontie 18 - 60 35500 Korkeakoski
Puistotie 3 - 4 35500 Korkeakoski
Päivärinteentie 21 - 49 35500 Korkeakoski
Pötikkötie - 4 35500 Korkeakoski
Rajatie 2 - 4 35500 Korkeakoski
Rantatie 1 - 97 35500 Korkeakoski
Ratakatu 40 - 57 35500 Korkeakoski
Ratapolku - 6 35500 Korkeakoski
Rataspolku 26 - 8 35500 Korkeakoski
Rinnetie 4 - 5 35500 Korkeakoski
Rivikaarre 1 - 8 35500 Korkeakoski
Romulantie - 6 35500 Korkeakoski
Sahantie - 9 35500 Korkeakoski
Setäläntie - 55 35500 Korkeakoski
Sukkavartaantie - 8 35500 Korkeakoski
Syväniementie - 74 35500 Korkeakoski
Takasuora 3 - 3 35500 Korkeakoski
Tapolankaari 4 - 4 35500 Korkeakoski
Tapolantie 1 - 1 35500 Korkeakoski
Tapulintie - 8 35500 Korkeakoski
Tapulitie 3a - 8 35500 Korkeakoski
Tehtaantie - 4 35500 Korkeakoski
Tolliontie - 86 35500 Korkeakoski
Urheilukentäntie - 6 35500 Korkeakoski
Veräjätie 2 - 8 35500 Korkeakoski
Vpk:n tie 1 - 9 35500 Korkeakoski
Vähä-Lakuantie 112 - 56 35500 Korkeakoski
Väkätie 3 - 6 35500 Korkeakoski
Välimaantie 102 - 49 35500 Korkeakoski
Walleniuksenkatu 1 - 7 35500 Korkeakoski
Ylä-Voimalantie 52 - 55 35500 Korkeakoski

Juupajoki

35520 Pirttikangas

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 35520 Pirttikangas
Kalliontie 20 - 7 35520 Pirttikangas
Koppelojärventie - 34 35520 Pirttikangas
Kylliöntie - 61 35520 Pirttikangas
Mäkipääntie - 79 35520 Pirttikangas
Patalantie 111 - 73 35520 Pirttikangas
Pirttikankaankuja 17 - 73 35520 Pirttikangas
Pirttikankaantie - 960 35520 Pirttikangas
Pirttimäentie 10 - 63 35520 Pirttikangas
Pirunvuorentie 117 - 125 35520 Pirttikangas
Pitkänniemenkuja 23 - 34 35520 Pirttikangas
Sonnikorventie 27 - 93 35520 Pirttikangas
Ylätalontie 28 - 45 35520 Pirttikangas

Juupajoki

35530 Lyly

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ala-Lylyjärvi - 35530 Lyly
Asema - 35530 Lyly
Autio - 35530 Lyly
Hissitie 40 - 76 35530 Lyly
Hulipas - 35530 Lyly
Hulippaankylä - 35530 Lyly
Hulippaantie 22 - 90 35530 Lyly
Iso-Karvia - 35530 Lyly
Iso-Karvia-Järvi - 35530 Lyly
Iso-Karviankuja 26 - 52 35530 Lyly
Iso-Karvianpolku - 8 35530 Lyly
Iso-Karviantie 100 - 84 35530 Lyly
Iso-Karviapolku - 35530 Lyly
Iso-Liesintie 109 - 94 35530 Lyly
Juupavaarantie 157 - 528 35530 Lyly
Järvenpääntie 105 - 59 35530 Lyly
Kaakkoniementie 192 - 192 35530 Lyly
Kalliojärventie 270 - 271 35530 Lyly
Kalliopolku 42 - 44 35530 Lyly
Kangasniemi - 35530 Lyly
Karimäentie 13 - 9 35530 Lyly
Karviajärvi - 35530 Lyly
Kiviniementie - 8 35530 Lyly
Koivukujantie 11 - 7 35530 Lyly
Koninnokantie - 801 35530 Lyly
Kotimäentie - 73 35530 Lyly
Kuoppamäentie 36 - 36 35530 Lyly
Kuoppaniementie 34 - 43 35530 Lyly
Kuoppaniemntie - 35530 Lyly
Kuoreveden posti - 35530 Lyly
Kylmälahdentie 27 - 74 35530 Lyly
Lepolammi Lylyjärvi - 35530 Lyly
Lyly - 35530 Lyly
Lylynkankaantie 1209 - 726 35530 Lyly
Lylynkulmantie 1 - 6 35530 Lyly
Lylynrinteentie 12 - 8 35530 Lyly
Lylyntie - 551 35530 Lyly
Murtojärvi - 35530 Lyly
Mäkeläntie - 9 35530 Lyly
Niitynlahdentie 17 - 33 35530 Lyly
Onkipurontie 280 - 290 35530 Lyly
Patuniementie 127 - 76 35530 Lyly
Pitkäniemenkuja 32 - 32 35530 Lyly
Puuralantie 104 - 96 35530 Lyly
Pylkinvuorentie 4 - 6 35530 Lyly
Pylkki - 35530 Lyly
Pyykkikarintie - 398 35530 Lyly
Rassinjärvenkuja 10 - 40 35530 Lyly
Rassinjärventie 105 - 95 35530 Lyly
Rimminlammintie 21 - 23 35530 Lyly
Sahakoski - 35530 Lyly
Sahrakoskentie - 90 35530 Lyly
Soimaniementie 44 - 44 35530 Lyly
Urheilutie - 7 35530 Lyly
Uusiniementie 128 - 82 35530 Lyly
Varikko - 35530 Lyly
Varikontie 1 - 99 35530 Lyly
Vesitornintie 60 - 80 35530 Lyly
Viestivarikko - 35530 Lyly
Viitalantie - 6 35530 Lyly
Vähä-Salmijärventie 132 - 85 35530 Lyly
Väikkisuontie 2 - 40 35530 Lyly

Juupajoki

35540 Juupajoki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aakkosentie 11 - 87 35540 Juupajoki
Aholantie 15 - 38 35540 Juupajoki
Hauinvetämäntie 117 - 155 35540 Juupajoki
Heinäjärventie 141 - 89 35540 Juupajoki
Hirvijärventie - 876 35540 Juupajoki
Hirvijärventie 417 - 35540 Juupajoki
Hirvijärvi - 35540 Juupajoki
Ilvespolku 12 - 14 35540 Juupajoki
Iso-Petääjärvi - 35540 Juupajoki
Jussilantie - 94 35540 Juupajoki
Juupajoentie 116 - 90 35540 Juupajoki
Juupajoki - 35540 Juupajoki
Jäniksenraitti 163 - 163 35540 Juupajoki
Kahilaniementie 11 - 93 35540 Juupajoki
Kallioistentie - 248 35540 Juupajoki
Kallioniementie - 55 35540 Juupajoki
Karhunpolku 12 - 23 35540 Juupajoki
Kaunistontie 11 - 7 35540 Juupajoki
Kerkkolantie 114 - 76 35540 Juupajoki
Kissannokantie 100 - 86 35540 Juupajoki
Kivirannantie - 85 35540 Juupajoki
Koivulinnantie 52 - 74 35540 Juupajoki
Kokkila - 35540 Juupajoki
Kopsamo - 35540 Juupajoki
Kopsamontie - 89 35540 Juupajoki
Korsumäentie - 85 35540 Juupajoki
Kortesuontie 115 - 438 35540 Juupajoki
Kotajärventie - 35540 Juupajoki
Kylmälammintie 120 - 79 35540 Juupajoki
Kylmäläntie - 65 35540 Juupajoki
Lamminjärventie 1 - 55 35540 Juupajoki
Lampisentie 70 - 70 35540 Juupajoki
Leponokantie - 81 35540 Juupajoki
Lylyjärvi - 35540 Juupajoki
Muhujärventie 111 - 99 35540 Juupajoki
Myllyvuorentie 16 - 6 35540 Juupajoki
Mäkikyläntie - 97 35540 Juupajoki
Mäntyniementie 50 - 60 35540 Juupajoki
Nuijasuontie 264 - 38 35540 Juupajoki
Pappilantie - 8 35540 Juupajoki
Petääjärventie - 90 35540 Juupajoki
Petääjärvi - 35540 Juupajoki
Pirttisarantie - 90 35540 Juupajoki
Pohjantie 11 - 7 35540 Juupajoki
Porvola - 35540 Juupajoki
Päri - 35540 Juupajoki
Rantaraitti 16 - 30 35540 Juupajoki
Rautalampi - 35540 Juupajoki
Sahajoentie 21 - 57 35540 Juupajoki
Sahrajärventie - 91 35540 Juupajoki
Sahrajärvi - 35540 Juupajoki
Salokunta - 35540 Juupajoki
Sammalniementie - 79 35540 Juupajoki
Savilahdentie 264 - 75 35540 Juupajoki
Soikantie - 81 35540 Juupajoki
Soikka - 35540 Juupajoki
Suinun-Väihintie 167 - 49 35540 Juupajoki
Tanhuantie 19 - 7 35540 Juupajoki
Tervalantie - 188 35540 Juupajoki
Urtimonrinne - 35540 Juupajoki
Valkeajoentie - 56 35540 Juupajoki
Valkeejoentie - 35540 Juupajoki
Vähä-Petääjärvi - 35540 Juupajoki
Väihijärventie - 35540 Juupajoki
Väihinjärventie - 97 35540 Juupajoki

Juupajoki

35550 Salokunta

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hakolantie 112 - 27 35550 Salokunta
Heiskalantie 30 - 30 35550 Salokunta
Jaarlantie 100 - 9 35550 Salokunta
Jokiniementie 164 - 54 35550 Salokunta
Juupasillantie - 65 35550 Salokunta
Kalaniementie 60 - 72 35550 Salokunta
Kiperänpohjantie 26 - 62 35550 Salokunta
Kokkilanmetsätie 150 - 150 35550 Salokunta
Kokkilantie - 90 35550 Salokunta
Korkeistontie 101 - 8 35550 Salokunta
Lähteenmäentie 10 - 8 35550 Salokunta
Peräläntie 162 - 265 35550 Salokunta
Salokunnantie - 806 35550 Salokunta
Savijärventie 200 - 243 35550 Salokunta
Sippalantie - 97 35550 Salokunta
Vähä-Salontie 109 - 117 35550 Salokunta

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024