Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

228 Käyttäjää paikalla! 0.014137983322144

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Kajaani

Kainuun maakuntakeskus Kajaani on perustettu 1600 luvulla ja kaupunki on ollut aina tärkeä ja haluttu asuinalue. Kajaani on toiminut monen Suomen suurmiehen tukikohtana. Kaupungista ovat kotoisin mm. Elias Lönnroth, Eino Leino ja Urho Kekkonen.
Kajaanin tärkeimmät työllistäjät ovat matkailuala sekä kaupanalan työpaikat. Alueella on myös runsaasti puu- ja paperiteollisuuden työpaikkoja sekä elintarviketeollisuus. Kajaanin keskusta sijaitsee Oulujoen rannalla ja kaupungin halki kulkee yksi Suomen tärkeimmistä valtaväylistä 5-tie joka tuo paljon työpaikkoja kaupunkiin ja matkailijoita.
Kajaani sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Helsinkiin Kajaanista matkaa junalla alle kuudessa tunnissa, Ouluun 1.30 h, Rovaniemelle 4.20 h ja Joensuuhun 1.30 h. Kajaaniin pääsee junalla myös yöjunalla. Helsingistä Kajaaniin lentävät Finnair ja Flybe. Lento Kajaaniin kestää 1 h.
Kajaanissa toimii myös Kajaanin ammattikorkeakoulu sekä Kainuun ammattiopisto jotka tarjoavat monipuolisesti jatkokoulutusvaihtoehtoja.
Kajaanista löydät paljon liikunta mahdollisuuksia sekä tapahtumia, joista löydät parhaiten tietoa Kajaani infosta.
Asukkaita Kajaanissa on noin 40 000.
Tee Kajaani – esittelyvideo, jossa käytät kuva- tai videomateriaalia kaupungista. Jos mahdollista, pyydä mukaan haastatteluun tai haastattele itse jotain kuntalaista, joka asuu tai työskentelee paikkakunnalla ja joka kertoisi lyhyesti omasta arjesta tai työpaikasta.
Haastatteluvideon voi myös tehdä eri tavoin ja sitä voi kuvata esim. luonnossa, kaupassa tai virastoissa. Muista pyytää haastattelu tai kuvausluvat kaikilta haastatteluun tai kuvauksiin osallistuvilta.
Videon tekemiseen voit hyödyntää omia mobiililaitteita. Myös esimerkiksi Kainuun liiton videokameran voi tarvittaessa lainata (kysy lisätietoa kurssin vastuuopettajilta tai ota suoraan yhteyttä Kainuun liittoon). Videoiden jakamiseen voi käyttää Youtube tai Google Drive -palvelua (edellyttää google -tiliä, joka kannattaa hankkia jo opiskelun alkuvaiheessa)
Tehtävän palautus
Video- ja kirjoitustehtävän voit palauttaa kahdella tavalla.
Vaihtoehto 1
Lähetä valmis video ja kuvaus työstä (max 2 A4) pdf-muodossa s-postilla osoitteeseen email@example.com
Vaihtoehto 2
Lähetä valmiit video ja kuvaus työstä (max 2 A4) doc- tai word –muotoon liitetiedostoksi s-postiin email@example.com
Laita s-postiin oma nimesi ja yhteystietosi
Palautus 15.4.2018
Tehtävät on suunniteltu ensisijaisesti niille henkilöille jotka ovat hakeutuneet suorittamaan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon (lähihoitaja) opintoja. Mikäli et ole kiinnostunut em. tutkinnon suorittamisesta, mutta haluat opiskella lähihoitajan ammattiin liittyviä asioita, voit osallistua vain tehtävien suorittamiseen ja opiskella omaehtoisesti ja omaan tahtiin.
Tehtävämateriaalina hyödynnetään erilaisia oppaita, sivustoja ja artikkeleja.
Kirjoita tehtävistä blogityyppinen päiväkirja tai oppimispäiväkirja (voi olla myös äänite tai video).
Tehtävässä sovelletaan tutkivan oppimisen menetelmää eli opiskelija kerää tietoa (aineistot), laatii tiedon perusteella tiivistelmän (tuotokset) ja sen jälkeen arvioi ja testaa omaa ymmärrystään (testaaminen ja reflektointi)
2. Tehtävä: Tutustu oman alasi ja kotipaikkakuntasi ammattijärjestöön. Ammattijärjestöt on perustettu puolustamaan ja parantamaan työntekijöiden etuja.
Mikä ammattijärjestöjä Suomessa tarvitaan? Kenelle ammattijärjestöt ovat suunnattu, miksi liitytään, mitä ammattijärjestöjä Suomessa on (lista), kuinka monta jäsentä ammattijärjestöissä on. Etsi netistä tietoa eri ammattiliitoista. Valitse yksi ammattijärjestö ja ota yhteyttä siihen ja tiedustele mitä palveluita ammattijärjestö tarjoaa. Etsi tietoa myös muista ammattiliitoista. Tee tehtävästä blogi tai äänite/video
3. Tehtävä:
Ammattiliitoilla on oma työttömyyskassa, johon voit liittyä jos olet ollut töissä tai sinulla on yrittäjätuloja.
Onko työttömyyskassoilla ja ammattijärjestöillä mitään tekemistä keskenään?
Valitse yksi työttömyyskassa ja tutki mitä työttömyyskassat tarjoaa. Voit tutkia useampaakin työttömyyskassaa. Kerro niistä blogissa tai äänite/video.
Ammattiliitto ja työttömyyskassa
4. Tehtävä
Tutustu ammattiliittoon tarkemmin.
Onko se mielestäsi puolueeton toimija, vai onko sillä mahdollisesti jokin poliittinen agenda?
Ota yhteyttä ammattiliittosi paikalliseen edustajaan tai puheenjohtajaan ja tiedustele asiasta. Keskustelkaa hänen kanssaan.
Kun olet tutustunut tarkemmin aiheeseen kirjoita siitä essee otsikolla "Olenko vapaa?"
Jos kiinnostuit aiheesta voit tutustua alla oleviin aiheisiin, joista löydät lisää tietoa:


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Kajaani

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Kajaani

74390 Laakajärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haahkantie 12 - 48 74390 LaakajärviLehtikangas
Honkaniementie 95 - 99 74390 LaakajärviLehtikangas
Juurtosarantie 24 - 55b 74390 LaakajärviLehtikangas
Laannurmentie 1052 - 754 74390 LaakajärviLehtikangas
Lahnasjärvi Vapo - 74390 LaakajärviLehtikangas
Metsäkukantie 19 - 19 74390 LaakajärviLehtikangas
Mustalinnuntie 235 - 245 74390 LaakajärviLehtikangas
Sykönmäentie 120 - 132 74390 LaakajärviLehtikangas

Kajaani

87100 Kajaani Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
605 Leihunvaara - 87100 Kajaani KeskusKuluntalahti
Ainonkatu 6 - 6 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Alakatu 1 - 9 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Asema-Alue 1 - 7 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Asema-alue 5 - 6 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Asemakatu 1 - 6 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Brahenkatu 1 - 8 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Hauholankuja 11 - 9 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Hoikankatu 1 - 9 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Honkakatu 1 - 9 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Hyökyntie 30 - 88 87100 Kajaani KeskusPurola
Jarrukuja 10 - 8 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Joukonkatu 1 - 3 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Kainuunkatu 10 - 9 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Kalevankatu 1 - 4 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Kalliokatu 11 - 9 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Kasakankuja 3 - 9 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Kasarminkatu 1 - 9 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Kassakuja - 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Kauppakatu 1 - 9 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Kaupunginlammen puisto - 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Kaupunginlammenpuisto - 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Kerhokuja 2 - 7 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Keskuskatu 10 - 9 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Kesäniemenpolku - 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Kettukalliontie 11 - 9f 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Ketunpolku 1 - 7 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Kevätkuja 1 - 9 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Kirkkokatu 1 - 8 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Koivukoskenkatu 12 - 9b 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Koulukatu 1 - 9 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Kuikantie 1231 - 751 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Kuntokatu 10 - 9 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Lehtolantie - 96 87100 Kajaani KeskusOtanmäki
Leirikatu 11 - 9 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Leirimäenkaari 1 - 4 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Linnankatu 1 - 9 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Louhikatu 10 - 9 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Lönnrotinkatu 11 - 8 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Niskantie 1 - 7 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Nurmikatu 10 - 9 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Okl - 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Onnelanpolku 2 - 4 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Onnelantie 1 - 7 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Opintie 1 - 3 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Osmonkatu 11 - 9 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Parkinniementie 103 - 72 87100 Kajaani KeskusPurola
Partiokatu 10 - 9 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Pohjolankatu 10 - 8 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Ppa 1 Lehtovaara 92 - 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Ppa 2 Kattilaoja - 87100 Kajaani KeskusLohtaja
Rajakatu 1 - 9 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Rajapolku 4 - 8 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Rajavartiosto rak 1 - 8 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Ratakatu 11 - 39 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Rautolantie 11a - 37 87100 Kajaani KeskusLohtaja
Ridellinkuja 1 - 8 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Sammonkatu 10 - 8 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Satamakatu 2 - 2c 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Savonkatu 10 - 9 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Seminaarinkatu 11 - 5 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Sissikatu 12 - 14 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Sissikuja 3 - 3 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Sokajärventie 11 - 9 87100 Kajaani KeskusPurola
Sotkamontie 11 - 8 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Suvantopolku - 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Suvantoranta - 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Tapionkatu 1 - 9 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Tehdaskatu 1 - 8 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Telakkakuja 1 - 3 87100 Kajaani KeskusPurola
Tullikallionkatu 3 - 3 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Urho Kekkosen katu 18 - 5 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Varastokatu 1 - 9 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Vehkapurontie 200 - 200 87100 Kajaani KeskusLehtikangas
Veturitie 1 - 2 87100 Kajaani KeskusVariskangas
Vienankatu 10 - 9 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Vuorikatu 1 - 5 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Väinämöisenkatu 1 - 9 87100 Kajaani KeskusKeskusta
Välikatu 1 - 9b 87100 Kajaani KeskusKeskusta

Kajaani

87150 Purola

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Asemieskatu 10 - 9 87150 PurolaPurola
Etelä-Kenttäkatu 12 - 8 87150 PurolaPurola
Harjukatu 10 - 9 87150 PurolaPurola
Harjukuja 1 - 9 87150 PurolaPurola
Hetteenkatu 2 - 8 87150 PurolaPurola
Huhtakatu 10 - 9 87150 PurolaPurola
Kansakoulukatu 72 - 72 87150 PurolaPurola
Kansakoulunkatu 1 - 9 87150 PurolaPurola
Katajakatu 1 - 9 87150 PurolaPurola
Koivukatu 11 - 9 87150 PurolaPurola
Kopsankatu 1 - 9 87150 PurolaPurola
Kopsankuja 2 - 2 87150 PurolaPurola
Kurrenpolku 2 - 2 87150 PurolaPurola
Kärpäntie 2 - 3 87150 PurolaPurola
Lamminkatu 10 - 98 87150 PurolaPurola
Lohtajankatu 10a - 9 87150 PurolaPurola
Lähteenkatu 1 - 3 87150 PurolaPurola
Länsitie 10 - 9 87150 PurolaPurola
Makkolankatu 10 - 9 87150 PurolaPurola
Niittykatu 1 - 9 87150 PurolaPurola
Nikkarinpolku 10 - 9 87150 PurolaPurola
Oravantie 1 - 9 87150 PurolaPurola
Pajukatu 1 - 9 87150 PurolaPurola
Pakkaajankatu 1 - 9 87150 PurolaPurola
Palotorninkatu 12 - 7 87150 PurolaPurola
Pirttikatu 1 - 9 87150 PurolaPurola
Pohjois-Kenttäkatu 11 - 9 87150 PurolaPurola
Puistolantie 10 - 8 87150 PurolaPurola
Purokatu 1 - 9 87150 PurolaPurola
Purolantie 1 - 3 87150 PurolaPurola
Pyykönkatu 1 - 9 87150 PurolaPurola
Revontie 4 - 6 87150 PurolaPurola
Sahurintie 10 - 9 87150 PurolaPurola
Sepänkatu 1 - 9 87150 PurolaPurola
Silmäkekuja 1 - 1 87150 PurolaPurola
Suksikatu 1 - 9 87150 PurolaPurola
Vainionkatu 10 - 6 87150 PurolaPurola
Viertokatu 1 - 92 87150 PurolaPurola
Viilarinkatu 10 - 9 87150 PurolaPurola
Vimpelinkatu 10 - 9 87150 PurolaPurola

Kajaani

87200 Teppana

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahtelantie 2 - 8b 87200 TeppanaTeppana
Eliaksenpolku 1 - 1 87200 TeppanaTeppana
Eliaksentie 11 - 9 87200 TeppanaTeppana
Ensiläntie 1 - 6 87200 TeppanaNakertaja
Erätie 1 - 8 87200 TeppanaTeppana
Jauhokalliontie 1 - 5 87200 TeppanaTeppana
Jokikatu 5 - 5 87200 TeppanaTeppana
Junkkarinkuja 1 - 9 87200 TeppanaKuurna
Kalkkisillantie 2 - 2 87200 TeppanaKeskusta
Kaltiokatu 1 - 9 87200 TeppanaNakertaja
Kangastie 1 - 9 87200 TeppanaKuurna
Kannonkatu 10 - 8 87200 TeppanaNakertaja
Karoliinantie - 8 87200 TeppanaTeppana
Katajankierto - 9 87200 TeppanaNakertaja
Kivitie 10 - 9 87200 TeppanaKuurna
Korpikuja 1 - 9 87200 TeppanaKuurna
Koskikatu - 4b 87200 TeppanaTeppana
Kotirinne 1 - 9 87200 TeppanaNakertaja
Kätönkuja 10 - 8 87200 TeppanaKuurna
Kätönpolku 3 - 9 87200 TeppanaKuurna
Kätönpölku 3 - 3 87200 TeppanaKuurna
Linnanpolku 1 - 9 87200 TeppanaTeppana
Loukkutie 10 - 9 87200 TeppanaKuurna
Lukkarinpolku 1 - 9 87200 TeppanaKuurna
Messeniuksenkatu 27 - 27 87200 TeppanaTeppana
Messeniuksentie 11 - 66 87200 TeppanaKuurna
Metsäpellontie 1 - 4 87200 TeppanaTeppana
Mäkitörmä 1 - 7 87200 TeppanaNakertaja
Niilonkatu 1 - 6 87200 TeppanaNakertaja
Oikopolku 10 - 9 87200 TeppanaTeppana
Paavo Kiven katu 1 - 9 87200 TeppanaNakertaja
Pitkäahontie 10 - 6 87200 TeppanaTeppana
Poikkipolku 10 - 9 87200 TeppanaTeppana
Rehjantie 1 - 9 87200 TeppanaKuurna
Salokallio 1 - 9 87200 TeppanaNakertaja
Samuelintie 1 - 9 87200 TeppanaTeppana
Suvantolantie 14a - 14b 87200 TeppanaNakertaja
Tamppisaarentie 1 - 9 87200 TeppanaKuurna
Teppanantie 14 - 18 87200 TeppanaTeppana
Tähtitie 1 - 5 87200 TeppanaNakertaja
Uitontie 1 - 6 87200 TeppanaTeppana
Vaaraintie 1 - 9 87200 TeppanaNakertaja
Virkotie 1 - 9 87200 TeppanaKuurna
Voudintie 1 - 9 87200 TeppanaTeppana

Kajaani

87250 Kättö-Kätönlahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Ahontie 1 - 5 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Aittaharjuntie 21 - 71 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Ajomiehenkatu 2 - 4 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Aleksintie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Ammekuja 11 - 9b 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Ammelahdentie 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Ammeniementie 12 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Annikinpolku 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Aranteentie 19 - 5 87250 Kättö-KätönlahtiKuluntalahti
Empuntie 11 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiNakertaja
Evakkotie 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Halmetie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Hapontie 1 - 5 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Heinilehdontie 17 - 40 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Heinimäentie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Heinisuontie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Hivakantie 1 - 4 87250 Kättö-KätönlahtiKuluntalahti
Ilmarintie 1 - 6 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Jalastie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Jokelaisenpolku 4 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Jounilantie - 4 87250 Kättö-KätönlahtiKuluntalahti
Joutsenpolku 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Jussilantie 43 - 50 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kaivokuja 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kallenkuja 1 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kalliokoskentie 16 - 51 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kaplaskuja 3 - 3 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Kaplastie 2 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Karjaportintie 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Keksitie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Ketotie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kirkkoahonkatu 2 - 7 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Kisatie 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Komiahontie 1 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Komila - 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Kominnotkontie 19 - 7 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kominpolku 5 - 6 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kotikuja 10 - 28 87250 Kättö-KätönlahtiKuluntalahti
Koukkutie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Kuikanhuuto 1 - 6 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kukonaskel 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kumputie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kurjenjalka 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kuurantie 113 - 113 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kuurnantie - 99 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kuusanraitti 6 - 6 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Kuuselantie 1 - 5 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kuusitie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kuutinkuja 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Kyllikinpolku 1 - 5 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Könttäläntie 1 - 6 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Laaksokatu - 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Laidunpolku 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Lehtokuja 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Lenkkitie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Linnantaustie 19 - 55 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Lähderinteentie 12 - 6 87250 Kättö-KätönlahtiKuluntalahti
Marjatanpolku 10 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Mielikinpolku 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Mittamiehenkatu 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Notkelmapolku 1 - 6 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Oksatie 1 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Paimenpolku 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Pajupillintie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Palstatie 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Pastatie 24 - 24 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Patrosentie 1 - 1 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Peltokuja 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Peräläntie 11 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Peuraniementie 22 - 65 87250 Kättö-KätönlahtiKuluntalahti
Piitie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Pitkostie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Porttilantie 2 - 2 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Puomitie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Putkinotkontie 1 - 6 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Puutavarantie 235a - 235b 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Päiväpolku 12 - 6 87250 Kättö-KätönlahtiNakertaja
Päivöläntie 3 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Pärsäläntie 1 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuluntalahti
Pärsänsuontie 100 - 96 87250 Kättö-KätönlahtiNakertaja
Pärsäntie 13 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Pöllyvaarantie - 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Raitatie 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Rekitie 1 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Reunalantie 10 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Rihmakuja 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Silmukuja 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Sopukka 1 - 7 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Suomelanpolku 1 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Taitolantie 102 - 82 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Takkarannantaie 91 - 91 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Takkarannantie 134 - 99 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Tanskasentie 1 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Telkkätie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Tiemiehenkatu 1 - 4 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Tikankontti 1 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Tikkapurontie 2 - 4 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Toivolanniitty 10 - 5 87250 Kättö-KätönlahtiNakertaja
Tunturintie 8 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Tunturitie 4 - 4 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Tuohikontintie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Tuohitorventie 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Tuulikinpolku 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Valonkatu 1 - 1 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Vanha Heinimäentie 32 - 7a 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Vanha Viitostie 101 - 77a 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Varputie 30 - 42 87250 Kättö-KätönlahtiNakertaja
Varsapolku 1 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Varsitie 10 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Vastarannantie 25 - 5 87250 Kättö-KätönlahtiKuluntalahti
Vesimiehenkatu 1 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiTeppana
Vihtaniementie 10 - 69 87250 Kättö-KätönlahtiKuluntalahti
Viitasammakontie 2 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Viittatie 1 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Villentie 1 - 8 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Virtasalmentie 21 - 8b 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Yrittäjäntie 4 - 4 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna
Yrjöntie 11 - 9 87250 Kättö-KätönlahtiKuurna

Kajaani

87300 Palokangas

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hakakatu 1 - 9 87300 PalokangasLehtikangas
Karhunpolku 1 - 9 87300 PalokangasLehtikangas
Koulukuja 1 - 7 87300 PalokangasLehtikangas
Lehtikankaantie 11 - 9 87300 PalokangasLehtikangas
Sudenpolku 1 - 9 87300 PalokangasLehtikangas
Sudensuu 1 - 7 87300 PalokangasLehtikangas
Tornikuja 3 - 5 87300 PalokangasLehtikangas
Tornitie 2 - 4 87300 PalokangasLehtikangas

Kajaani

87400 Petäisenniska

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahjokatu 1 - 7 87400 PetäisenniskaVariskangas
Haukantie 4 - 9-11 87400 PetäisenniskaVariskangas
Honkirämeentie 1 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Kehräämöntie 1 - 5 87400 PetäisenniskaVariskangas
Kiilakatu 1 - 4 87400 PetäisenniskaVariskangas
Kiurunpolku 1 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Kotkankatu 1 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Kuovikuja 1 - 8 87400 PetäisenniskaVariskangas
Kuovintie 2 - 2 87400 PetäisenniskaVariskangas
Käenpolku 1 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Lankkukuja 1 - 6 87400 PetäisenniskaVariskangas
Lokintie 1 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Mutterikuja 2a - 8 87400 PetäisenniskaVariskangas
Nuaskatu 10 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Närhipolku 10 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Peiponpolku 10 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Petäisenniska - 87400 PetäisenniskaVariskangas
Petäisentie 1 - 2 87400 PetäisenniskaVariskangas
Pulttikuja 1 - 4 87400 PetäisenniskaVariskangas
Pyykuja 1 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Rajamiehentie 11 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Rastaantie 1 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Riekonpolku 1 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Sirkunkuja 1 - 4 87400 PetäisenniskaVariskangas
Sirkunpolku 1 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Taitokatu 1 - 2 87400 PetäisenniskaVariskangas
Taitoraitti 1 - 1 87400 PetäisenniskaVariskangas
Takojankatu 10 - 8 87400 PetäisenniskaVariskangas
Teknologiaraitti 1 - 6 87400 PetäisenniskaVariskangas
Tietokatu 1 - 1 87400 PetäisenniskaVariskangas
Tiirantie 1 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Tikantie 1 - 8 87400 PetäisenniskaVariskangas
Tilhitie 1 - 9 87400 PetäisenniskaVariskangas
Timperintie 1 - 8 87400 PetäisenniskaVariskangas
Varistie 2 - 8 87400 PetäisenniskaVariskangas
Veistäjänkatu 1 - 4 87400 PetäisenniskaVariskangas

Kajaani

87500 Lehtikangas

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Apilapolku 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Betonitie 1 - 2 87500 LehtikangasLaajankangas
Elementtitie 1 - 7 87500 LehtikangasLaajankangas
Hankitie 1 - 8a 87500 LehtikangasLaajankangas
Heinäkuja 1 - 8 87500 LehtikangasLaajankangas
Hilskantie 20 - 80 87500 LehtikangasVariskangas
Hoikankangas - 9 87500 LehtikangasLehtikangas
Honkarannantie 25 - 31b 87500 LehtikangasVariskangas
Hunajakuja 1 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Huurretie 1 - 7 87500 LehtikangasVariskangas
Juolavehnäntie 10 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Jäkäläpolku 1 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Kaarnakatu - 9 87500 LehtikangasLehtikangas
Kaislapolku 1 - 1 87500 LehtikangasLaajankangas
Kaivokatu 19 - 25 87500 LehtikangasLehtikangas
Kanervapolku 3 - 5a 87500 LehtikangasVariskangas
Kanervatie 1 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Kangaskatu 1 - 9 87500 LehtikangasLehtikangas
Karankakatu 1 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Karpalokuja 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Kesätie 67a - 77b 87500 LehtikangasLaajankangas
Kielontie 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Kinostie 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Kortepolku 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Kulmakuja 1 - 5 87500 LehtikangasLehtikangas
Kuukusenkuja 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Kuurakuja 1 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Kylmänkatu 10 - 8 87500 LehtikangasVariskangas
Käpykatu - 9 87500 LehtikangasLehtikangas
Laajankankaankatu 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Laitakatu 1 - 9 87500 LehtikangasLehtikangas
Mansikkapolku 10 - 8 87500 LehtikangasLaajankangas
Mesiheinäntie 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Metsokatu - 3 87500 LehtikangasLaajankangas
Mustikkatie 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Muurainpolku 1 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Myötärinteentie 1 - 7c 87500 LehtikangasLaajankangas
Mäkikatu 10 - 9 87500 LehtikangasLehtikangas
Mäntykatu 1 - 9 87500 LehtikangasLehtikangas
Naavatie 10 - 9 87500 LehtikangasLehtikangas
Nietospolku 1 - 6 87500 LehtikangasVariskangas
Nokkospolku 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Nuoskapolku 1 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Nurmikantie 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Pakkastie 1 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Pihkapolku 1 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Pilveläntie 13 - 46b 87500 LehtikangasVariskangas
Pohjoisrannantie 58 - 84 87500 LehtikangasVariskangas
Polvilantie 100a - 134b 87500 LehtikangasVariskangas
Prikaatintie - 97 87500 LehtikangasLehtikangas
Prikaatintie 164 rak 1 - 87500 LehtikangasLehtikangas
Purnunniementie 300 - 334 87500 LehtikangasVariskangas
Pyrypolku 1 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Rahkapolku 1 - 8 87500 LehtikangasVariskangas
Ratamonpolku 2 - 2 87500 LehtikangasLaajankangas
Rehjanranta - 0 87500 LehtikangasVariskangas
Rentukantie 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Riitetie 1 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Rinnekatu 10 - 8 87500 LehtikangasLehtikangas
Rouskutie 2 - 6 87500 LehtikangasLaajankangas
Sarapolku 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Savikonpolku 10 - 8a 87500 LehtikangasVariskangas
Savikontie 1 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Sienirinne 1 - 6 87500 LehtikangasLaajankangas
Siikapurontie - 63b 87500 LehtikangasVariskangas
Sivukatu 10 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Soidinkatu 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Soidinkuja 3 - 4 87500 LehtikangasLaajankangas
Suojapolku 1 - 6 87500 LehtikangasVariskangas
Suvipolku 15a - 31 87500 LehtikangasLaajankangas
Suvirannantie - 89c 87500 LehtikangasLaajankangas
Takakatu 10 - 9 87500 LehtikangasLehtikangas
Talvitie 10 - 9 87500 LehtikangasVariskangas
Tattitie 1 - 8 87500 LehtikangasLaajankangas
Teerikatu 1 - 6 87500 LehtikangasLaajankangas
Torikatu 10 - 8 87500 LehtikangasLehtikangas
Tuiskutie 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Vadelmatie 10 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Valmuskankuja 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Vanamonpolku 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Vartiokatu 17 - 20 87500 LehtikangasLehtikangas
Vehkatie - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Veteraaninpolku 3 - 3 87500 LehtikangasLaajankangas
Vuokonpolku 1 - 9 87500 LehtikangasLaajankangas
Yläkatu 1 - 9 87500 LehtikangasLehtikangas

Kajaani

87700 Lohtaja-Kettu

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Askeltie 1 - 3 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Avaintie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Ensitaival 11 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Hevossuontie - 96 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Hiidentie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Hiillostie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Hillostie 18 - 18 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Kaaritie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuPurola
Kaikukatu 1 - 8 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Kainuun Portti - 0 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Kankurintie 1 - 5 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Kannikontie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Karjalankatu 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Katiskatie 2 - 2 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Keijunpolku - 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Kekäletie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Kintastie 1 - 8 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Kontionkuja 1 - 5 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Kotipolku 1 - 3 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Kretonkitie 2 - 6 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Laavutie 10 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Lohenpyrstö 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Lukkotie 1 - 7 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Maahisentie 1 - 8 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Maastontie 10 - 9c 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Menninkäisentie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Mertapolku 1 - 2 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Metsäpolku 2 - 2 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Nuotiotie - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Nuottakuja 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Ojakatu 2 - 2 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Peikontie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Pellavatie 1 - 8 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Peukaloisenpolku 2 - 4 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Pirtapolku 10 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Rastitie 2 - 4-6 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Retkitie 11 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Rinkkatie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Rysätie 2 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Saapastie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Salpatie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Samettitie 1 - 29 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Samoojantie 1 - 7 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Sarkatie 1 - 7 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Satumaantie - 4 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Sormustie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Sotalapsentie 1 - 8 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Sukkatie 1 - 8 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Sukkulatie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Suunnistajantie 1 - 8 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Syväojankatu 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Taikatie 2 - 4 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Teerisuontie 103 - 94 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Tervastie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Tontunkuja 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Tuohustie 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Vaeltajantie 14 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Velhontie 10 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Verkatie 1 - 8 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Viestitie 2 - 2 87700 Lohtaja-KettuLohtaja
Vipusenkatu 1 - 9 87700 Lohtaja-KettuLohtaja

Kajaani

87800 Vuoreslahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aittoniementie 27 - 30c 87800 VuoreslahtiLohtaja
Antikkalantie 26a - 960 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Haapalehdontie 10 - 50 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Halkoniementie - 50 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Hangashiekantie 62 - 70 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Hautalantie 15 - 34 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Heikurantie 12 - 31 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Heinirannantie 112 - 92 87800 VuoreslahtiLohtaja
Hevossaari - 87800 VuoreslahtiNakertaja
Hietalahdentie 12 - 6 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Honkilantie 39a - 65 87800 VuoreslahtiLohtaja
Hukkasuontie 111 - 95 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Huovisenahontie 30 - 41 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Hyppyrikankaantie 22 - 4 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Iisalmentie 1247 - 743b 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Junttilantie 27 - 61 87800 VuoreslahtiLohtaja
Juuttaanniemi 15 - 98 87800 VuoreslahtiLohtaja
Kalasatamantie 23 - 23 87800 VuoreslahtiLohtaja
Kalatie 119a - 49 87800 VuoreslahtiLohtaja
Kalliontie 21 - 64 87800 VuoreslahtiLohtaja
Kalliosaari - 87800 VuoreslahtiLohtaja
Kattilatie 182 - 182 87800 VuoreslahtiLohtaja
Kaurijoentie 38 - 48 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Kehälahdentie 71 - 90 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Kemiläntie 23b - 60 87800 VuoreslahtiLohtaja
Kerittävänniementie 47 - 59 87800 VuoreslahtiPurola
Kevätpuronpolku 13 - 24 87800 VuoreslahtiLohtaja
Kirkkoniementie 44a - 66 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Kokamontie 17 - 5 87800 VuoreslahtiLohtaja
Kokkolantie - 9b 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Korholantie 11 - 45 87800 VuoreslahtiLohtaja
Koskelantie 2 - 53 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Koskilehdontie 1 - 70 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Kotapaikantie 29 - 61 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Kotirannantie 19 - 38 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Koulutie 32 - 87 87800 VuoreslahtiLohtaja
Koutaniementie - 996 87800 VuoreslahtiLohtaja
Kovalantie 25 - 35 87800 VuoreslahtiLohtaja
Kuirilantie 38 - 52 87800 VuoreslahtiLohtaja
Kukkoniementie 17 - 37 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Kumpuniementie 120 - 120 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Kumpusuontie 105 - 98 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Käärmeniementie 105 - 85 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Lapinniementie 115 - 92 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Leppäkertuntie 4b - 8 87800 VuoreslahtiLohtaja
Leskinen-Saari - 87800 VuoreslahtiKuluntalahti
Linkkitie 1 - 65 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Maa-Honkinen - 87800 VuoreslahtiNakertaja
Mainuantie - 848 87800 VuoreslahtiLehtikangas
Marjaniementie 38 - 62 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Merisepäntie 48a - 78b 87800 VuoreslahtiLohtaja
Metsäpurontie 17 - 9 87800 VuoreslahtiLohtaja
Mustolantie 16 - 28 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Mäkeläntie 2 - 33 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Nikarantie 3 - 3 87800 VuoreslahtiLohtaja
Nurkkalantie 1 - 92 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Nurminiementie 134 - 96 87800 VuoreslahtiLohtaja
Näretie 32 - 38 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Olliskantie 11 - 9 87800 VuoreslahtiLohtaja
Ounaksenluhdantie 43 - 46 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Ounaksentie 114 - 93 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Palokaivontie 2 - 33c 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Paratiisilehdontie 111a - 35 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Patoniementie 25 - 61 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Perätie 33 - 9 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Pieni-Pihlainen - 87800 VuoreslahtiNakertaja
Pikkukankuntie 29 - 37 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Poijutie 78 - 78 87800 VuoreslahtiLohtaja
Ppa 2 Halola - 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Rannantauksentie 32a - 32b 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Rantakalliontie 31 - 31 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Rantalantie 1 - 57 87800 VuoreslahtiLohtaja
Rantapuistontie 1 - 75a 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Rikulantie 10 - 50 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Ruunaniementie 24 - 63 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Saarentie 30 - 66b 87800 VuoreslahtiLohtaja
Salinkalliontie 1026 - 37 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Saunasaari 13 - 13 87800 VuoreslahtiLohtaja
Savisaari - 0 87800 VuoreslahtiPurola
Selkä-Honkinen - 147 87800 VuoreslahtiNakertaja
Selkä-Honkinen Saari - 87800 VuoreslahtiNakertaja
Selkäniementie 21 - 56 87800 VuoreslahtiLohtaja
Siltalanperäntie 1 - 9 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Sivolanniementie 10 - 76 87800 VuoreslahtiLohtaja
Sokasaarentie 119a - 96 87800 VuoreslahtiLohtaja
Sokatie 1 - 93 87800 VuoreslahtiPurola
Sukevanlinja Illu - 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Suopursumutka 24 - 30 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Syväojantie 15 - 15 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Särkäntie 17a - 93 87800 VuoreslahtiLohtaja
Tammilehdontie 12 - 28 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Tervahaudantie 23a - 46 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Tololantie 20 - 9 87800 VuoreslahtiLohtaja
Toukka - 87800 VuoreslahtiLohtaja
Tulijoentie 150 - 55 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Tuliniementie 100 - 96d 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Tulisaari 1 - 1 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Tupurintie 2 - 46 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Tuuliniementie 64 - 64 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Tuulirannantie 44 - 54 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Uimaniementie 105 - 88b 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Vapo Katvansuo - 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Varpaniementie 134a - 208 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Venäjänniementie 110 - 95 87800 VuoreslahtiLohtaja
Vonganlahdentie 51b - 97 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Vuoreslahdentie 1045 - 993 87800 VuoreslahtiLohtaja
Väliahontie 22 - 61 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Yläjärventie 120 - 332 87800 VuoreslahtiOtanmäki
Yppälänsaarentie 18b - 18b 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Yppälänsaari 10 - 50b 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Yppäläntie 10 - 30 87800 VuoreslahtiVuolijoki
Ärjänsaari - 0 87800 VuoreslahtiVuolijoki

Kajaani

87830 Nakertaja

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aittatie 1 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Haasiatie 10 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Haukitie 11 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Hokkitie 2 - 6 87830 NakertajaNakertaja
Honkamäentie 10 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Huuhkajantie 1 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Häkkitie 1 - 4 87830 NakertajaNakertaja
Hölkkätie 1 - 8 87830 NakertajaNakertaja
Ilvestie 1 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Jokivarrentie 10 - 34 87830 NakertajaNakertaja
Jousitie 10 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Karhitie 10 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Koivuniementie 14a - 38 87830 NakertajaNakertaja
Kontiosaarentie 63 - 85 87830 NakertajaNakertaja
Koposentie 1 - 7 87830 NakertajaNakertaja
Kulkustie 10 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Kuninkaanniementie 10 - 88 87830 NakertajaNakertaja
Kuulatie 2 - 4 87830 NakertajaNakertaja
Kämppätie 10 - 8 87830 NakertajaNakertaja
Latotie 10 - 8 87830 NakertajaNakertaja
Lehtoniementie 19 - 5 87830 NakertajaNakertaja
Länkitie 1 - 6 87830 NakertajaNakertaja
Maamiehentie 1 - 8 87830 NakertajaNakertaja
Muramaantie 20 - 6 87830 NakertajaNakertaja
Nakertajantie 1 - 81 87830 NakertajaNakertaja
Nuohoojantie 3 - 6 87830 NakertajaNakertaja
Pennipolku 3 - 3 87830 NakertajaNakertaja
Rasintie 1 - 8 87830 NakertajaNakertaja
Rauhalantie 10 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Repolaisentie 11 - 8 87830 NakertajaNakertaja
Riihitie 10 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Rullamiehentie 1 - 8 87830 NakertajaNakertaja
Sammaltie 10 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Saunapuisto 3 - 5 87830 NakertajaNakertaja
Savottatie 10 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Suovatie 1 - 7 87830 NakertajaNakertaja
Särkilahdenpolku 4 - 4 87830 NakertajaNakertaja
Särkilahdentie 1 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Tallitie 10 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Työmiehentie 1 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Törmäpurontie 1 - 9 87830 NakertajaNakertaja
Uudenkyläntie 1 - 6 87830 NakertajaNakertaja
Yhdystie 10 - 6 87830 NakertajaNakertaja

Kajaani

87850 Paltaniemi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahosenrannantie 112 - 94 87850 PaltaniemiNakertaja
Hannulantie 22 - 22 87850 PaltaniemiNakertaja
Hemmilä - 87850 PaltaniemiNakertaja
Hämeentie - 95 87850 PaltaniemiNakertaja
Hövelönkuja 21 - 5 87850 PaltaniemiNakertaja
Hövelöntie 101 - 98 87850 PaltaniemiNakertaja
Jokiperäntie 15 - 43c 87850 PaltaniemiNakertaja
Kiviniementie 112 - 96 87850 PaltaniemiNakertaja
Kotilehdontie - 6 87850 PaltaniemiNakertaja
Kotitörmäntie 2 - 8 87850 PaltaniemiNakertaja
Koulu - 87850 PaltaniemiNakertaja
Kumpulantie 10 - 55 87850 PaltaniemiNakertaja
Lamminranta - 87850 PaltaniemiNakertaja
Lamminrinteentie 19 - 4 87850 PaltaniemiNakertaja
Lampitie 10 - 9 87850 PaltaniemiNakertaja
Lanterintie 1 - 9b 87850 PaltaniemiNakertaja
Lentoasema - 87850 PaltaniemiNakertaja
Lentokentäntie 1 - 7 87850 PaltaniemiNakertaja
Paltaniementie 256a - 851 87850 PaltaniemiNakertaja
Pappilanniementie - 96c 87850 PaltaniemiNakertaja
Partalantie 10 - 6 87850 PaltaniemiNakertaja
Pikkusaarentie 19 - 7 87850 PaltaniemiNakertaja
Porolantie 21 - 35 87850 PaltaniemiNakertaja
Pumpuntie 10 - 12 87850 PaltaniemiNakertaja
Päivärinteentie 1 - 9 87850 PaltaniemiNakertaja
Rantaniityntie 105 - 241 87850 PaltaniemiNakertaja
Rämpsäläntie 20 - 40 87850 PaltaniemiNakertaja
Salmensuuntie 30 - 30 87850 PaltaniemiNakertaja
Satamatie 2 - 7 87850 PaltaniemiNakertaja
Siltalantie 11 - 7 87850 PaltaniemiNakertaja
Sutelantie 12 - 85 87850 PaltaniemiNakertaja
Tapanilantie 35 - 35 87850 PaltaniemiNakertaja
Toivonniementie 100a - 94 87850 PaltaniemiNakertaja
Törmäläntie 11 - 3 87850 PaltaniemiNakertaja
Välitalontie 11 - 75b 87850 PaltaniemiNakertaja

Kajaani

87900 Karankalahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alalehdontie 12 - 82 87900 KarankalahtiLehtikangas
Annilantie 18 - 8a 87900 KarankalahtiLehtikangas
Haapavaarantie 12 - 51 87900 KarankalahtiLehtikangas
Haitakka - 87900 KarankalahtiLehtikangas
Halla-ahontie 1338 - 5 87900 KarankalahtiLehtikangas
Hanhelantie 21 - 45 87900 KarankalahtiLehtikangas
Hautamäentie 11 - 9 87900 KarankalahtiLehtikangas
Heikantie 20 - 9 87900 KarankalahtiLehtikangas
Hirvimäentie 22a - 48 87900 KarankalahtiLehtikangas
Hyttiharjuntie 13 - 22 87900 KarankalahtiLehtikangas
Jakoasema 278 - 278 87900 KarankalahtiLehtikangas
Jokelantie 47 - 65 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kalliorannantie 16a - 26 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kaltevantie 102a - 76b 87900 KarankalahtiLehtikangas
Karankajärventie 15 - 89c 87900 KarankalahtiLehtikangas
Karankalahdentie 109 - 96 87900 KarankalahtiLehtikangas
Karankalampi - 87900 KarankalahtiLehtikangas
Karankatie 2 - 82c 87900 KarankalahtiLehtikangas
Karsikkovaarantie 58 - 64 87900 KarankalahtiLehtikangas
Katajamäentie 115 - 145 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kellovaarantie 103a - 4 87900 KarankalahtiLehtikangas
Ketolantie 3 - 9 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kirjavalantie 103 - 92 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kiveläntie 22a - 5 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kivimäentie 1036 - 791 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kivirannantie 15a - 249c 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kivitaskuntie 170 - 170 87900 KarankalahtiLehtikangas
Koivuahontie 25 - 7 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kontinjoki/Pulikko 618 - 618 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kontinjärventie 110 - 45 87900 KarankalahtiLehtikangas
Konttiniementie 17 - 37 87900 KarankalahtiLehtikangas
Korvenmäentie 130 - 300 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kuohuniementie 147 - 66 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kuusimäentie 159 - 75 87900 KarankalahtiLehtikangas
Kyntöläntie 11 - 92 87900 KarankalahtiLehtikangas
Käkiahontie 127 - 89 87900 KarankalahtiLehtikangas
Lahnasjärventie - 787 87900 KarankalahtiLehtikangas
Lahnaskouluntie 29 - 50 87900 KarankalahtiLehtikangas
Lahnasnurmentie 120 - 140 87900 KarankalahtiLehtikangas
Lavatie 40 - 51 87900 KarankalahtiLehtikangas
Lehtovaarantie - 923b 87900 KarankalahtiLehtikangas
Lumikankaantie 305 - 305 87900 KarankalahtiLehtikangas
Mainuanniementie 102a - 92 87900 KarankalahtiLehtikangas
Mainuanvaarantie 130a - 83 87900 KarankalahtiLehtikangas
Metsärinteentie 100 - 83 87900 KarankalahtiLehtikangas
Multavaarantie 18 - 8 87900 KarankalahtiLehtikangas
Murtomäentie 1003 - 995 87900 KarankalahtiLehtikangas
Mustantie 500 - 501 87900 KarankalahtiLehtikangas
Mäkröntie 117a - 38 87900 KarankalahtiLehtikangas
Mäntyläntie - 219 87900 KarankalahtiLehtikangas
Mökkipolku 21b - 41 87900 KarankalahtiLaajankangas
Mömmöläntie 162 - 39 87900 KarankalahtiLehtikangas
Naaranmäentie 11 - 500 87900 KarankalahtiLehtikangas
Nuottitie 25a - 25c 87900 KarankalahtiLehtikangas
Nyöpintie 22 - 60 87900 KarankalahtiLehtikangas
Onnikuja 16 - 37 87900 KarankalahtiLehtikangas
Pahankorventie 32 - 32 87900 KarankalahtiLehtikangas
Parkuantie 149 - 151b 87900 KarankalahtiLehtikangas
Paununtie 103 - 259 87900 KarankalahtiLehtikangas
Peijonniementie 419 - 73 87900 KarankalahtiLehtikangas
Peltoniementie 10 - 87 87900 KarankalahtiLehtikangas
Petäjämäentie 130 - 39 87900 KarankalahtiLehtikangas
Pienvuokatintie 100 - 60 87900 KarankalahtiLehtikangas
Piiralantie 103 - 61 87900 KarankalahtiLehtikangas
Pirttiahontie 161 - 197 87900 KarankalahtiLehtikangas
Ppa 1 Rasimäki 55 - 87900 KarankalahtiLehtikangas
Pukkisaari 1 - 9 87900 KarankalahtiKuurna
Puntontie - 111 87900 KarankalahtiLehtikangas
Rasimäentie 1034 - 924 87900 KarankalahtiLehtikangas
Rehja 193 - 223 87900 KarankalahtiVariskangas
Rehjansaari - 83 87900 KarankalahtiVariskangas
Ruuhijärventie 16 - 832b 87900 KarankalahtiLehtikangas
Sarvivaarantie 181 - 250b 87900 KarankalahtiLehtikangas
Saunaniementie 122 - 61 87900 KarankalahtiLehtikangas
Sirviönlehdontie 1 - 971 87900 KarankalahtiLehtikangas
Soidinharjuntie 10 - 67 87900 KarankalahtiLehtikangas
Somerokoskentie 220 - 44 87900 KarankalahtiLehtikangas
Särkipurontie 60a - 60c 87900 KarankalahtiLehtikangas
Tikkaharjuntie 16 - 902 87900 KarankalahtiLehtikangas
Uitintie 19 - 82 87900 KarankalahtiLehtikangas
Vaaranalustie 30 - 6 87900 KarankalahtiLehtikangas
Vesalantie 16 - 8 87900 KarankalahtiLehtikangas
Vihtamäentie 10 - 32 87900 KarankalahtiLehtikangas
Välilehdontie 17 - 89 87900 KarankalahtiLehtikangas
Ylitalontie - 64b 87900 KarankalahtiLehtikangas

Kajaani

87910 Linnantaus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hepomäentie 10 - 51 87910 LinnantausNakertaja
Jukerontie 11 - 5 87910 LinnantausNakertaja
Kantolantie 10 - 3 87910 LinnantausNakertaja
Kaskelantie 2 - 6 87910 LinnantausNakertaja
Kirkkoahontie 100 - 94a 87910 LinnantausNakertaja
Kärrytie 12 - 9 87910 LinnantausNakertaja
Lehdontie 10 - 4 87910 LinnantausNakertaja
Lehtipolku 13 - 9 87910 LinnantausNakertaja
Louhelantie 12 - 9 87910 LinnantausNakertaja
Matinmäentie - 340 87910 LinnantausKuluntalahti
Notkolantie 14 - 6 87910 LinnantausNakertaja
Pekontie 325 - 39 87910 LinnantausNakertaja
Porukantie 10 - 6 87910 LinnantausNakertaja
Pykäläntie 1 - 2 87910 LinnantausNakertaja
Seppälä Lampila - 87910 LinnantausNakertaja
Seppälä Rantala II - 87910 LinnantausNakertaja
Suojalantie 11 - 8 87910 LinnantausNakertaja
Syrjäläntie 10 - 9 87910 LinnantausNakertaja
Uutelantie 24 - 9 87910 LinnantausNakertaja
Viipurinahontie 11 - 9 87910 LinnantausNakertaja

Kajaani

87930 Salmijärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hannusrannantie - 982 87930 SalmijärviKuluntalahti
Hoitokoti Toppila Toppilanmutka 32 - 32 87930 SalmijärviKuluntalahti
Joutenlammentie 158 - 89c 87930 SalmijärviKuluntalahti
Juntulanlammentie 101 - 91 87930 SalmijärviKuluntalahti
Kankaalantie 121 - 69 87930 SalmijärviKuluntalahti
Kiiskitie 1 - 9 87930 SalmijärviKuluntalahti
Kotilahdentie 29a - 51 87930 SalmijärviKuluntalahti
Kuntoutuskoti Salmijärventie 300 - 300 87930 SalmijärviKuluntalahti
Lehtopurontie 47 - 60 87930 SalmijärviKuluntalahti
Leskinen - 30 87930 SalmijärviKuluntalahti
Luhtapolku 26 - 48 87930 SalmijärviKuluntalahti
Luistinlammentie - 32 87930 SalmijärviKuluntalahti
Majatie 12 - 8 87930 SalmijärviKuluntalahti
Marian Hovi Salmijärventie 300 - 300 87930 SalmijärviKuluntalahti
Marian Kamari Salmijärventie 300 - 300 87930 SalmijärviKuluntalahti
Marian Kartano Salmijärventie 300 - 300 87930 SalmijärviKuluntalahti
Määttäläntie 45 - 62 87930 SalmijärviKuluntalahti
Nuuttitie 12 - 56 87930 SalmijärviKuluntalahti
Nyyttikuja 20 - 36 87930 SalmijärviKuluntalahti
Ojakuja 20 - 54 87930 SalmijärviKuluntalahti
Otonmutka 15a - 27 87930 SalmijärviKuluntalahti
Peräkyläntie 11 - 54 87930 SalmijärviKuluntalahti
Pirttilahdentie 10 - 4 87930 SalmijärviKuluntalahti
Pirttiniementie 22 - 8 87930 SalmijärviKuluntalahti
Purotie 24 - 36 87930 SalmijärviKuluntalahti
Riiheläntie 12 - 23 87930 SalmijärviKuluntalahti
Salmelantie 19 - 9 87930 SalmijärviKuluntalahti
Salmila Salmijärventie 300 - 300 87930 SalmijärviKuluntalahti
Seppäkuja 15 - 6 87930 SalmijärviKuluntalahti
Tikkalantie 29 - 29 87930 SalmijärviKuluntalahti
Toppilan Vanhainkoti - 87930 SalmijärviKuluntalahti
Toppilanmutka 32 - 32 87930 SalmijärviKuluntalahti
Torvelantie 1 - 84c 87930 SalmijärviKuluntalahti
Täperäntie 20 - 7 87930 SalmijärviKuluntalahti
Törmäpolku 2 - 6 87930 SalmijärviKuluntalahti
Vallikuja 14 - 25 87930 SalmijärviKuluntalahti

Kajaani

87950 Kuluntalahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahvenlammentie 10 - 2 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Ala-Leihuntie 24 - 5 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Aurantie 120 - 136 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Eteläojantie 1 - 96 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Hanhiahontie 32 - 74 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Heinikintie 100 - 24 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Helteenlahdentie 10 - 35 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Heterannantie 11 - 80 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Hiidenlammentie - 99b 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Hillerintie 11 - 80 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Hoppulantie 4 - 86 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Hovimäentie 14 - 31 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Hovintie - 66 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Häikiönmäentie - 9 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Jokipääntie 10 - 75b 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Jupintie 11 - 55 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Karilantie 13 - 32 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Koistilanpolku 10 - 79 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Koivulantie 10 - 6 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Koivurannantie 107 - 116 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Korvanniementie 15 - 9 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Kullervonkaari 1 - 7 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Kulunkierto 2 - 55 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Kulunnankuja 10 - 7 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Kulunnantie - 88 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Kulunraitti 10 - 9c 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Kuluntie 0 - 5 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Kurjentie 14 - 27 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Kuusikkolehdontie 127 - 50b 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Lampilankuja 18 - 53 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Leirilammentie 2 - 9 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Liettu 108 - 86 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Loikkalantie 31 - 63 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Mansikkaniementie 23a - 71 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Mustikkamäentie 2 - 44 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Myllyniementie 10 - 31 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Mäkituvantie 12 - 9 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Mökkikyläntie 21 - 9 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Niemeläntie 21 - 87 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Palontie 18 - 20 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Pyörrepolku 25 - 41 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Pörösenlahdentie 20 - 54 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Rautiaisentie 32 - 40 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Ravitie 25 - 48 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Rupukkavaarantie 15 - 15 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Saarijärventie 19 - 2 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Salmijärventie - 99 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Sammakkolammentie 126 - 6 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Sivolantie 100 - 96 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Suontauksentie 1 - 9 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Suvenniementie 132 - 92 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Syönlehdontie 39 - 80 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Särämäntie 498 - 514 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Taimisto 1 - 8 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Taivalpurontie 22 - 9 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Tervolankaari 22 - 72 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Tihiläntie 10 - 4 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Varjolantie 3 - 9 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Venesatamantie 29 - 29 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Vuokatintie 12 - 99b 87950 KuluntalahtiKuluntalahti
Välitalo - 87950 KuluntalahtiKuluntalahti

Kajaani

87970 Jormua

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hietakuja 23a - 40 87970 JormuaKuluntalahti
Hietasaari - 87970 JormuaKuluntalahti
Ilpolantie 29 - 7 87970 JormuaKuluntalahti
Jormuantie 279 - 8 87970 JormuaKuluntalahti
Kontiomäentie 1045 - 758 87970 JormuaKuluntalahti
Kuusiniementie 23 - 30 87970 JormuaKuluntalahti
Lappilanatie 170 - 170 87970 JormuaKuluntalahti
Lappilantie 124 - 71 87970 JormuaKuluntalahti
Lautalahdentie 137 - 93 87970 JormuaKuluntalahti
Leijontie 25 - 30 87970 JormuaKuluntalahti
Levähdysalue - 87970 JormuaKuluntalahti
Losotörmäntie 115 - 90 87970 JormuaKuluntalahti
Meritie 62 - 62 87970 JormuaKuluntalahti
Mustaniementie 25 - 45 87970 JormuaKuluntalahti
Mustarannantie 20 - 585 87970 JormuaKuluntalahti
Mäkipelto - 87970 JormuaKuluntalahti
Niittypurontie 139 - 24 87970 JormuaKuluntalahti
Oikotie 16 - 2 87970 JormuaKuluntalahti
Ollinniementie 10 - 70 87970 JormuaKuluntalahti
Pajupurontie 19 - 98b 87970 JormuaKuluntalahti
Petäjäniementie 104 - 96 87970 JormuaKuluntalahti
Pihlajaniementie 44 - 50 87970 JormuaKuluntalahti
Pohjajoentie 100 - 89 87970 JormuaKuluntalahti
Pöyhöläniementie 35 - 35 87970 JormuaKuluntalahti
Pöyhölänniementie 2 - 46 87970 JormuaKuluntalahti
Rekenahontie 100 - 96 87970 JormuaKuluntalahti
Rekenvaarantie 0 - 79 87970 JormuaKuluntalahti
Riistariihi - 87970 JormuaKuluntalahti
Rytilahdentie 30 - 7 87970 JormuaKuluntalahti
Saviniementie 10 - 79 87970 JormuaKuluntalahti
Särkijärventie - 80 87970 JormuaKuluntalahti
Tasangontie 2 - 9 87970 JormuaKuluntalahti
Tuppurantie 28 - 89 87970 JormuaKuluntalahti
Valjuksentie 100 - 50 87970 JormuaKuluntalahti
Vasikkavaarantie 102 - 93 87970 JormuaKuluntalahti
Öhyläntie 19 - 4 87970 JormuaKuluntalahti

Kajaani

88200 Otanmäki-Kytökoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Eteläahontie 2 - 96 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Hietapellontie 10 - 3 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Hihnamiehentie 4 - 9 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Hukkalantie 23b - 35 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Humpinjoentie - 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Humpinmäentie 116 - 275b 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Hupinmäentie 116 - 116 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Isosaari 1 - 1 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Jauhajantie 1 - 5 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Joenniementie 22a - 40 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Kairaajantie 4 - 6 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Kaivos - 0 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Kaivosmittaajantie 1a - 2 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Kangaspellontie 12 - 35 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Kantola 0 - 0 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Kantoniementie 16 - 4 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Karsikontie 670 - 700 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Kauppa-ahontie 15 - 7 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Keisarintie 1005 - 905 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Kettukankaantie - 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Kytökoskentie 16 - 51 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Lammaskankaantie 93 - 93 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Lastaajantie - 9e 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Laturintie - 7 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Leppikyläntie 25 - 557 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Luomatie 110 - 97 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Lämpökuja 3 - 5 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Mainarintie - 7 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Matiaksentie 22 - 8 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Metsolantie 16 - 25 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Murskaajantie 1 - 9 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Myllärintie 1 - 9 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Otanpurontie 114a - 78 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Paukunkankaantie 110 - 191 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Piiraalanperäntie 13 - 75 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Raittisentie 22 - 4 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Rintalantie 10 - 9 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Rullaajantie 4 - 4 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Ryynäsenjoentie 181 - 651 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Ryynäsentie 128 - 82 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Saaresjärventie 131 - 450 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Saaresmäentie - 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Saarisentie - 490 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Salorannantie 1 - 55 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Suurisuontie 175 - 175 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Taka-Tervolantie 17 - 3 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Tapulikuja 4 - 4 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Tervolantie 14b - 29 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Toivonlahdentie 39 - 61 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Tyvipuuntie 10b - 8a 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Tyynelä - 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Uunimiehentie 10 - 8 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Vaahdottajantie 10 - 9 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Valatalanniementie 222 - 366a 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Vanhamattilankuja 15 - 15 88200 Otanmäki-KytökoskiVuolijoki
Veteraanitie 1 - 8 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Vihotintie - 1111 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Vuorimiehentie 10 - 9 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Vuorokas - 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Vuorokkaantie 110a - 76 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Vuottojoentie 196 - 92 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki
Ylijoentie 190 - 190 88200 Otanmäki-KytökoskiOtanmäki

Kajaani

88270 Vuolijoki Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
44 Huovila - 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
A 612 Ahola - 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Anulantie 15 - 7 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Apajansaari 1 - 1 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Apajantie 15 - 82 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Autioniementie 101 - 36 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Haapaharjuntie 121a - 96 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Haapalankankaantie 13 - 7 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Haatajantie 133 - 99b 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Haminantie 10 - 7 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Haminatie 10 - 35 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Hautakankaantie 400 - 400 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Hautarannantie 15a - 55 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Hautatervantie 29 - 58 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Havukkaniementie 135 - 82d 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Havukuja 3 - 6 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Havulantie 18 - 28 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Heponiementie 103 - 79 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Hiekkarannantie 1 - 83 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Hietaniementie 14 - 23 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Hongikonperäntie 101 - 73 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Honkinen - 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Huovilantie 411 - 495a 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Huvilatie 30 - 50 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Ilmoniementie 49 - 59 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Jataharjuntie 74 - 98 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Joenpellontie 29 - 29 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Jokikankaantie 177 - 177 88270 Vuolijoki KeskusOtanmäki
Jokiniityntie 1 - 9 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Junnonlehdontie - 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kaipaisentie 10 - 8 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kajaanintie 1 - 25 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Karkiantie 202 - 93 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Karppilantie 10 - 47c 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Katajarinteentie 1 - 5 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kelohongantie 100 - 75b 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kelotie 1 - 9 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Keräsentie 16 - 40 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kestiläntie 203 - 62 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kinttukarintie 16 - 47 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kirkkotie 36 - 7 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kivijärvenkankaantie 48 - 48 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kivikirkontie 1 - 6 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kivinokantie 48 - 64 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kivirannantie Käkisaari - 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Koiraniementie 29 - 35 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Korpiniementie 115 - 89 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kotaniementie - 54 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kotjonsaari - 1 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kumparetie 6 - 6 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kuoppakankaantie 63a - 87 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kuusirannantie 110 - 675 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Kuusiranta Hianpää - 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Käkiniementie 13 - 9 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Käkisaarentie 185 - 595e 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Käpyoksantie 10 - 8 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Lantontie 120 - 40 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Lattulanpurontie 148 - 150 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Laukantie 71 - 77 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Luhtarannantie 11 - 40 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Luodesuontie 104 - 104 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Lämpsännevantie 562 - 562 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Maijalantie 10 - 9 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Metsäkorventie 74 - 99 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Metsämiehentie 1 - 8 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Metsäpihantie 16 - 8 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Mustikkakankaantie 1 - 12 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Myllytie 1 - 3 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Neulastie 2 - 2 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Nissiläntie 1 - 9 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Ollikansaari - 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Ollilanpellontie 1 - 7 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Ollilanpolku 12 - 8 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Omakotitie - 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Otanmäentie 22 - 22 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Oulujärventie 59 - 67 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Ouluntie 1 - 5 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Paatiotie 111 - 125 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Palopurontie 159 - 86 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Papintie 10a - 8 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Partalassintie 11a - 58 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Partarannantie 109 - 95 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Pekankuja 10 - 31 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Pentinpurontie 123 - 94 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Pirskantie 128 - 30 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Pirttikankaantie 107a - 85 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Pirttipellontie 15 - 15 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Pulloniementie 110 - 5 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Putouspaikantie 38 - 38 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Ranta-ahontie 128 - 160 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Rantaharjuntie 26 - 8 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Rauhaniementie 116a - 228 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Rauharannantie 25 - 52a 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Rautuntie 15 - 17 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Salmenrannantie 330a - 856 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Salmensivuntie 50 - 50 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Siirtolantie 50b - 74 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Someronhaarantie 1a - 45 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Someronhaaratie 31a - 31a 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Someronniementie 50 - 80 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Suomelanpihatie 4 - 6 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Suvipekantie - 48 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Syketie 13 - 5b 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Takalontie 111a - 32 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Tomperinniementie 30 - 80 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Tomperintie 10 - 784b 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Toppisentie 20 - 8b 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Turkkisuontie 51 - 51 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Tynnyrikankaantie 1 - 3 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Ukonsuontie 466 - 466 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Uutelanrannantie 43a - 43c 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Vaalantie 1027 - 987b 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Valjuksenniityntie 22 - 33 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Valtalanniementie - 87 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Valtalantie 15 - 45 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Varismännyntie 105 - 99 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Visakoivuntie 1 - 1 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Vuolijoentie 1 - 8 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Vuolipurontie 1 - 1 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Vuotonnokantie 101 - 90 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Vuotontie - 338 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Vuottolahdentie 1029a - 94 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Värjäntie 2 - 6 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Ylä-Honkamäentie 28 - 99 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki
Ylähonkamäentie - 88270 Vuolijoki KeskusVuolijoki

Kajaani

88340 Manamansalo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Harmaalantie 120 - 257c 88340 ManamansaloVuolijoki
Humalaniementie 38 - 38 88340 ManamansaloVuolijoki
Kuivalammintie 108 - 99 88340 ManamansaloVuolijoki
Pikkuniementie 58 - 75 88340 ManamansaloVuolijoki

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024