Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

227 Käyttäjää paikalla! 0.013883113861084

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Karkkila

Karkkila sijaitsee etelä-suomessa. Paikkakunnan asukasmäärä on noin 7 000.
Karkkilan vahvuuksia ovat rauhallisuus, puhtaus ja hyvät liikenneyhteydet Helsinkiin, Hyvinkäälle, Turkuun ja Lohjalle. Karkkila on yksi suomen vanhimpia kaupunkeja ja siellä on useita kartanoita ja muuta kulttuurillista nähtävää. Karkkilan suurimmat yritykset ovat elintarviketeollisuuden alan yrityksiä ja siellä on myös yksi Suomen vanhimmista terästehtaista. Karkkilassa on kaksi taajamaa ja ne sijaitsevat 15km etäisyydellä toisistaan. Karkkilassa on kaksi suurta järveä ja monia pienempiä.
Karkkila tarjoaa hyvät harrastusmahdollisuudet, siellä on jäähalli, uimahalli, kuntosali, urheilukenttä ja monia muita harrastusmahdollisuuksia. Karkkila tarjoaa asukkailleen hyvät terveys palvelut.
Asukasluku
7 000
Karkkilan esittelyä varten haastateltiin Karkkilassa pitkään asunutta, jo eläkeikään ehtinyttä, Aatos Virtasta. Virtasten perhe on asunut Karkkilassa jo 30 vuotta. Heidän asuinalueena on Haaviston alue Karkkilan keskustan kupeessa. He ovat olleet tyytyväisiä asuinalueeseensa. Virtanen mainitsee Karkkilan hyviksi puoliksi, että Karkkilassa on hyvät liikuntapalvelut. Virtanen on aktiivinen liikkuja ja käy lähes päivittäin kävelyllä, kesällä sauvakävelyllä tai hölkkälenkeillä, ja talvella hiihtäen. Virtasta ärsyttää se, että Karkkilassa ei ole kunnollista pyörätieverkostoa, ja se, että teiden aurauksessa ei ole aina järkeä, kuten välillä talvella saattaa olla 10cm lumivalleja ja toisinaan vain parin sentin kerros. Pyörätiet ovat myös usein aivan jäässä ja huonosti auratut ja pyörätie menee usein vain tien laidassa, mutta toisinaan ei edes ole kunnon pyöräteitä. Virtanen toivoisi myös enemmän kahviloita Karkkilaan. Tällä hetkellä Karkkilan kahvilavalikoima ei miellytä Virtasta ollenkaan. Virtasta kiinnostaisi myös kokeilla SUP- lautailua tai melomista Karkkilassa.
Virtasta kiinnostaisi myös nähdä ja kuulla, miten Karkkilassa voisi olla paremmin edustettuna kaikki mahdolliset eri uskonnot ja eri kulttuurit, miten heidät huomioidaan paikkakunnalla.
Virtaselle tärkeää on että paikkakunnalta saa kaikkia palveluita joita tarvitsee, ei tarvitse mennä pääkaupunkiseudulle tai kauemmas jos niitä tarvitsee, sillä ei ole mitään järkeä aina lähteä hakemaan kauempaa kaikkea mitä tarvitsee, mutta jos paikkakunnalla ei ole tarvittavia palveluita tai tarjontaa niin on hyvä, jos sieltä on hyvät kulkuyhteydet muualle. Virtasta kiinnostaa myös kuinka hyvin on joukkoliikenneyhteyksiä, mitä julkisia liikenneyhteyksiä on paikkakunnalle, minkälaisia ovat liikenneyhteydet. Myös yksityisautoilun ja julkisten liikenneyhteyksien sujuvuus vaikuttaa Virtasella muuttamiseen paikkakunnalle.
Virtasta kiinnostaa kuinka hyvät palvelut, vapaa-ajanvietto-mahdollisuudet paikkakunnalla on. Virtanen kaipaa liikuntapaikkoja, koska tykkää liikkua paljon ja tarvitsee liikuntapaikkoja harrastukseen, esimerkiksi kuntosalit, lenkkimaastot ja urheilumahdollisuudet. Mitä harrastemahdollisuuksia paikkakunnalla on. Vapaa-ajallaan hän haluaa myös viettää aikaa yhdessä, tavata ystäviään, käydä ravintolassa syömässä tai leffassa, keilaamassa ja niin edelleen. Kuinka helposti paikkakunnalta pääsee harrastamaan.
Virtanen myös haluaa että kunnasta löytyy luontoa ja hyviä ulkoilureittejä. Kuinka lähellä ja helposti kuntakeskuksesta löytyy metsää? Entä ulkoilureitit. Mitä mahdollisuuksia kunnalla on tarjota kuntalaisille luontoa ja metsää. Onko kunnalla tarjolla luontopolkuja?
Mitä Karkkilassa tapahtuu? Mitkä ovat paikkakunnan parhaimmat tapahtumat ja käyntikohteet. Missä tapahtumissa käy myös ulkopaikkakuntalaisia ja onko kunta tehnyt tapahtumia markkinoidakseen kuntaa ja luodakseen uutta vetovoimaa. Kuinka helposti kunnassa voi päästä harrastamaan, kuinka helppoa on osallistua harrasteryhmiin. Mainitse myös jos harrastusryhmiä on nuorille ja vanhuksille sekä erityisryhmille. Onko lapsille tai nuorille harrastuspaikkoja sekä paikkoja viettää aikaa ystävien kanssa?
Harrastusmahdollisuudet
Kerro, miten kunnasta löytyy töitä. Kerro onko Karkkila muuttotappiollinen vai muuttovoittokunta. Mitä palveluja kunnasta löytyy nuorille? Kerro kunnan työllisyysohjelmasta ja mitä se sisältää. Mainitse kunnan ikärakenne. Miten Karkkila pitää huolen työntekijöistään ja heidän hyvinvoinnista sekä jaksamisesta? Miten kunta huolehtii työntekijöistään, että heillä olisi hyvät työolot ja hyvä olla. Mainitse, jos kuntasi tarjoaa työntekijöilleen virkistysmahdollisuuksia tai jos työporukka voi käydä esimerkiksi kuntosalilla tai jos työpaikalta voi vuokrata pyörää tai harrastaa yhdessä vapaa-ajalla. Kirjoita kunnan ikärakenteesta. Mitä palveluita ikäihmisille löytyy? Minkä ikäisiä ovat vanhimmat kunnan asukkaat? Onko kunta lapsiystävällinen?
Palvelut ikäihmisille
Kirjoita Karkkilan kaupungin arvoista ja periaatteista, mihin arvoihin Karkkilan kaupunki perustaa toimintansa, esimerkiksi ekologisuus, kestävyys, innovatiivisuus, rehellisyys, avoimuus tai luovuus. Miten Karkkila haluaa näkyä somessa. Missä ja milloin Karkkila näkyy, millainen imago kaupungilla on. Millaiset ovat kaupungin somemainoksen tai some-esitteen kohderyhmät.
Mitkä ovat Karkkilan kaupungin vahvuuksia? Kirjoita lyhyt tarina Karkkilan kaupungin vahvuuksista.
Karkkilan kaupungin visio? Karkkila haluaa olla Suomen houkuttelevin kunta asua vuonna 2030. Miksi? Kuinka se näkyy arjessa. Mitä palveluita kaupunki haluaa tuottaa tulevaisuudessa ja kenelle niitä halutaan tuottaa? Karkkilassa panostetaan nuoriin. Mistä tämä ajatus tulee ja miten se näkyy. Entä muut ikäryhmät. Miten ikäihmiset ovat otettu huomioon?
Karkkilan visio
Mikä tekee kaupungista juuri sinun kaupunkisi asua ja mitä haluaisit että muut tietävät kunnasta, johon he ovat muuttamassa? Onko joku syy miksi he tulevat viihtymään siellä paremmin kuin muissa kaupungeissa, vaikka ne eivät olisikaan suuria. Tai miksi siellä on parempi kasvattaa lapsia? Entä jos on töissä muualla ja haluaisi asua pienemmällä paikkakunnalla, mitkä asiat vaikuttavat asuinpaikan valintaan?
Karkkila on mielestäni viihtyisä ja turvallinen kaupunki. Siellä on monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja kulttuuritarjonta. Harrastukset ja koulut ovat kävelymatkan päässä.
Kerro mitä palveluja ja toimintaa paikkakunnalta löytyy? Millaisia harrastusmahdollisuuksia on?
Karkkilan sijainti on loistava, sillä sieltä on hyvät yhteydet joka paikkaan.
Karkkilasta löytyy monipuoliset palvelut, harrastusmahdollisuuksia on paljon, täällä on paljon kulttuuritapahtumia.
Minkälainen maine paikkakunnalla on? Mikä tekee paikkakunnasta ainutlaatuisen ja vetovoimaisen?
Karkkila on ainutlaatuinen, rauhallinen, monipuolinen, idyllinen
Karkkila on monipuolinen, rauhallinen, idyllinen, yhteisöllinen. Asuminen täällä on edullista verrattuna muihin samankokoisiin kuntiin. Sijainti on hyvä.
Karkkilassa parasta on hyvä yhteishenki, hyvät liikenneyhteydet ja toimiva joukkoliikenne, monipuoliset palvelut, edulliset asumiskustannukset. Ja tietysti hyvä sijainti, Helsinkiin on vain puoli tuntia.
Karkkilassa on helppo tutustua uusiin ihmisiin. Harrastusmahdollisuuksia ja tapahtumia on paljon ja niistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Asuntojen ja tonttien hinnat ovat suhteellisen edulliset pääkaupunkiseudun hintoihin verrattuna, vaikka työmatkaan voi kulua vain vartti tai alle, niin asumiskulut ovat silti kohtuulliset. Karkkilassa on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki! Tänne on hyvä asettua aloilleen, elää ja vanheta, tai perustaa perhe!
Kerro viisi positiivista asiaa paikkakunnasta Karkkila.
Hyvät yhteydet pääkaupunkiseudulle ja muuhun Etelä-Suomeen, hyvä ja laadukas terveyskeskus. Turvallinen asuinympäristö. Monipuolinen luonto lähellä.
Hyvät yhteydet, viihtyisä pikkukaupunki.
Sijainti
Missä on Karkkilan paras paikka asua ja miksi?
Kaupunginosa missä on hyvä asua on Pyhäjärvi. Rauhallinen ja siisti ympäristö ja uimaranta ja hyvät liikunta mahdollisuudet.
Tuorila, Pyhäjärvi. Lähellä luontoa, hyvät ulkoilureitit. Sopivan pieni.
Mitä kannattaa huomioida asuntoa vuokratessa ja asuntoa vuokratessa mihin pitää kiinnittää erityistä huomiota.
Vuokrasuhteen alkaessa kannattaa ottaa asunnosta ja huoneistosta runsaasti valokuvia. Asunto kannattaa tarkistaa huolella jo muuttopäivänä mahdollisten piilevien vikojen vuoksi. Jos ilmenee jotain vikoja, ne kannattaa listata ylös.
Asunnosta kannattaa pitää huolta, ei siis mitään töhrimisvimmaa.
Tupakointi sisällä ehdottomasti kielletty
Huoneenvuokralain mukaan vuokraoikeuden voi siirtää kolmannelle osapuolelle.
Viihtyisyys ja kodinomainen sisustus. Siisteys ja toimivuus, hyvät tilat työskentelyyn. Asunnon pohjaratkaisu, kaappi- ja varastotilat, asunnon valoisuus. Onko asunto hyvällä alueella, hyvät yhteydet kouluun tai harrastuksiin ja onko se rauhallisella alueella? Ovatko liikenneyhteydet hyvät ja mitä palveluja on lähistöllä, kuinka lähellä asunto sijaitsee palveluita?
Jos asunto on pieni, täytyy sen olla kompakti, eikä täynnä hukkaneliöitä, silloin se voi tuntua isolta. Jos asunto on isompi, voi olla hyvä että sitä pystyy jakamaan jotenkin pienemmiksi kokonaisuuksiksi.
Materiaaleina kannattaa suosia luonnonmateriaaleja ja sellaisia joita on helppo hoitaa. Esimerkiksi puupinnat on helppo pitää puhtaana ja ovat miellyttävät koskea. Kylpyhuone ja keittiökalusteiden on hyvä olla helppohoitoisia, eikä niissä saa olla liikaa vaikeasti hoidettavia osia. Kylpyhuoneessa kaakelit on hyvä valinta, mutta lattiamateriaalin tulisi olla pehmeä jaloille.
Asuntojen materiaalit kannattaa suunnitella siten, että ne sopivat monenlaiselle asukkaalle, eivätkä rajoita huonekalujen hankintaa ja niiden sijoittelua.
Jos kyseessä on uusi


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Karkkila

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Karkkila

03220 Tervalampi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ruuhilammentie 82 - 82 03220 TervalampiHaukkamäki

Karkkila

03400 Vihti Kirkonkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Heikkiläntie 307 - 460 03400 Vihti KirkonkyläToivike
Kannuksentie 51 - 51 03400 Vihti KirkonkyläToivike

Karkkila

03600 Karkkila Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 03600 Karkkila KeskusToivike
Ahmakuja - 5 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Aholantie 1 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Ainolankatu 1 - 8b 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Aittomäenpolku 10 - 7 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Alakatu 2 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Ali-Paasto - 54 03600 Karkkila KeskusToivike
Alimmainen - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Alipaasto 44 - 44 03600 Karkkila KeskusToivike
Allintie 1 - 6 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Antiaistentie 1029 - 997 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Antinlampi 21 - 21 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Anttilankatu 2-4 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Arapistonranta 83 - 83 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Arapistontie - 85 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Aropellonkatu 11 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Asemakatu 3 - 5 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Bremerintie - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Einarintie 1 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Elonkuja 2 - 3 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Eteläinentie 16 - 4 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Eteläpäänpolku 54 - 54 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Fagerkulla B 110 - 110 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Fagerkullankatu 1 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Granbackantie 133 - 263 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Haapala - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Haapalantie 10 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Haavaisojantie - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Haijala - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Hajakankaari - 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Hajakanraitti 1 - 9 03600 Karkkila KeskusToivike
Hajakantie - 91 03600 Karkkila KeskusToivike
Hajakka - 03600 Karkkila KeskusToivike
Hakalantie 4 - 4 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Hakamäentie 11 - 30 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Hakomäentie 1 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Harjukatu - 9-11 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Haukkalammenpolku - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Hauklammentie 93 - 93 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Heinlahdenpolku 11 - 17 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Heinojantie 54 - 54 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Heinojoentie 54 - 54 03600 Karkkila Keskus
Hevosojankuja 10 - 5 03600 Karkkila KeskusToivike
Hevosojanlahti - 9 03600 Karkkila KeskusToivike
Hevosojantie 40 - 79 03600 Karkkila KeskusToivike
Hiilitie 1 - 1 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Hiisimetsänkatu - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Hiisimetsänpolku 3 - 3 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Hiisimetsäntie 17 - 5 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Hirvenkoipi 28 - 52 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Hopeahuhdantie 1 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Huhdintie 10-12 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Huhtimonkatu 1 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Huhtimonpolku 12 - 9 03600 Karkkila KeskusToivike
Huvilakatu 1 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Huvilakuja 10 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Huvilatie - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Häijynojanpolku 12 - 30 03600 Karkkila KeskusToivike
Häijynojantie 23 - 23 03600 Karkkila KeskusToivike
Härjänkankaankatu 1 - 1 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Härjänkankaantie 3 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Härjänsilmä 2 - 93 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Härkähaantie 10 - 6 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Härkätie - 7 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Ihantolantie 11 - 41 03600 Karkkila KeskusToivike
Ikainen 114 - 74 03600 Karkkila KeskusToivike
Ilmolantie 3 - 7 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Jennilänkuja 1 - 7 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Joelinpolku 1 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Joensivu 11 - 5 03600 Karkkila KeskusToivike
Jokipolku 10 - 6 03600 Karkkila KeskusToivike
Jokivarsi 22 - 40 03600 Karkkila KeskusToivike
Jokiväärä - 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Jokivääräntie 12 - 5 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Jouhtenanpolku 25 - 30 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Jouhtenantie 194 - 218 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Jussilantie 2 - 4 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Jussinraitti 16 - 33 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Järvenpääntie - 93 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Järvikatu 27 - 27 03600 Karkkila KeskusKeskusta
KOivistontie 116 - 116 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kaakantie 23 - 46 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kahilaisentie 1 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kaitalammentie 77 - 77 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kaitalamminpolku 17 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kaitalammintie 10 - 81 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kallioahteentie 10 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kalliokatu 10 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kalliolantie 105 - 99 03600 Karkkila KeskusToivike
Kalvanantie 317 - 317 03600 Karkkila KeskusToivike
Kangaskuja 5 - 5 03600 Karkkila KeskusToivike
Kantolankatu 1 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kantolantie 121 - 121 03600 Karkkila KeskusToivike
Kantoniitynkatu 10 - 6 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kareeninmutka 1 - 25 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Karhunpäänsuonpolku - 6 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Karhunsalmenraitti 16 - 28 03600 Karkkila KeskusToivike
Karhunsalmentie 125 - 9 03600 Karkkila KeskusToivike
Karhupolku 1 - 4 03600 Karkkila KeskusToivike
Karhupäänsuonpolku 2 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Karhusalmentie 170 - 334 03600 Karkkila KeskusToivike
Karistonkatu 3 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Karjalaisenpolku 32 - 45 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Karkinkatu - 6 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kaukolantie 48 - 48 03600 Karkkila KeskusToivike
Kaupinlammintie 52 - 54 03600 Karkkila KeskusToivike
Kaupinnokantie 101 - 94 03600 Karkkila KeskusToivike
Kaupintie 112 - 24 03600 Karkkila KeskusToivike
Kauppatie 16 - 70 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kavilanjärventie 14 - 6 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kavilantie 16 - 54 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Keinutie 10 - 5 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Keskuskatu 4 - 4 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Keuraanpolku 21 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kirjurinkatu - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kittislammentie 135 - 85 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kivimäentie - 83 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kivisojantie 289 - 70 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kivitaskuntie 110 - 150 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Koivistontie - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Koivukatu 2 - 5 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Koivulantie 46 - 70 03600 Karkkila KeskusToivike
Koivuniementie 101 - 77 03600 Karkkila KeskusToivike
Kolontie 110 - 98 03600 Karkkila KeskusToivike
Korkeavuorentie 11 - 3 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Korpikuja 1 - 4 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Korpiniitynkatu 10 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Korpistonpolku 1 - 32 03600 Karkkila KeskusToivike
Korpistontie 10 - 224 03600 Karkkila KeskusToivike
Korpitie - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Korvenkatu 1 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Koskelantie 10 - 9 03600 Karkkila KeskusToivike
Koskuenkatu 5 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Koulukatu 10 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Koulukuja 10 - 6 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kovelonjärventie 23 - 70 03600 Karkkila KeskusToivike
Kovelonkulmanpolku 102 - 94 03600 Karkkila KeskusToivike
Kovelontie 15 - 95 03600 Karkkila KeskusToivike
Kp 6 - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kp 7 - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kp 7 Vattola - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kuikkapolku 23 - 35 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kumpeentie 10 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kumpulantie 183 - 183 03600 Karkkila KeskusToivike
Kuninkaanmaantie 1 - 29 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kuoppamäentie 1 - 4 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kurkitie 10 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kurvilantie 11 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kuusankaari - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kuusankuja 1 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kuusanpolku 10 - 7 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kuuselanmäki 50 - 50 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kuuselantie 10 - 6 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kuusistonkatu 1 - 6 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kuusistontie 19 - 49 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Kylmäkorpi - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kähärin mäki 1 - 1 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kähärinmäki 2 - 2 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Käpylä Kp 5 - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Käpylän urheilukenttä - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Käpylänkuja 3 - 3 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Käpyläntie - 7 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Kärppäkuja 2a - 4b 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Käsityöläisenkatu 11 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Käuräkoskentie 42 - 42 03600 Karkkila KeskusToivike
Käyräkoskentie 21 - 60 03600 Karkkila KeskusToivike
Käyränkoskentie 29 - 29 03600 Karkkila KeskusToivike
Käyräsuonpolku 19 - 23 03600 Karkkila KeskusToivike
Kökköpääntie 177 - 177 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Köydenpunojantie 10 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Köyliönkatu 10 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Köyliönpolku 3 - 7 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Köyliöntie 1 - 82 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Laarintie 5 - 5 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Lakianharju - 23 03600 Karkkila KeskusToivike
Lautlammenkuja 1 - 3 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Lautlammentie 11 - 83 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Lehmustie 13 - 27 03600 Karkkila KeskusToivike
Lehmähaantie 1 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Lehtolankatu 1 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Leiriranta 45 - 45 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Leivonlammintie 11 - 94 03600 Karkkila KeskusToivike
Lemmointie - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Lepistöntie 65 - 65 03600 Karkkila KeskusToivike
Lepolantie - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Leppäkatu 4 - 4 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Liimamäentie 1 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Liistonkatu 4 - 6 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Liljantie 15 - 3 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Liljatie 3 - 3 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Liukkaanranta 10 - 40 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Löylymaanojantie 1 - 6 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Löyttyjärvi 14 - 292 03600 Karkkila KeskusToivike
Löyttykuja 11 - 21 03600 Karkkila KeskusToivike
Löyttypolku - 7 03600 Karkkila KeskusToivike
Maijalantie 1 - 2 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Maijanojantie 414 - 539 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Matinsaarentie 111 - 199 03600 Karkkila KeskusToivike
Matkapuhelintukiasema - 03600 Karkkila KeskusToivike
Mattilantie 119 - 86 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Meijerinkatu 15 - 9-11 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Mestarimäenkuja 5 - 5 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Mestarimäentie 11 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Miilupolku 11 - 23 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Mislamminpolku 77 - 77 03600 Karkkila KeskusToivike
Mukulamäki 1 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Murtohuhta 320 - 320 03600 Karkkila KeskusToivike
Muslamminpolku 64 - 95 03600 Karkkila KeskusToivike
Muslammintie 151 - 90 03600 Karkkila KeskusToivike
Mustalammintie 159 - 159 03600 Karkkila KeskusToivike
Myllylammentie 12 - 30 03600 Karkkila KeskusToivike
Mäkelänkatu 15 - 24 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Mäkiläntie 54 - 54 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Mänttärintie 1 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Mäntylänkatu 1 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Märsynpolku 11 - 11 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Märsynrantatie 11 - 5 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Märsyntie 11 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Nahkio - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Nahkionkatu 2 - 7 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Nahkionkuja 2 - 2 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Nahkionpolku 2 - 2 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Navalantie 34 - 89 03600 Karkkila KeskusToivike
Navettakuja 3 - 3 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Niemelänpolku 13 - 7 03600 Karkkila KeskusToivike
Niemeläntie 38 - 96 03600 Karkkila KeskusToivike
Niinimäentie 101 - 61 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Nikkimäentie 10 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Nimeläntie 65 - 65 03600 Karkkila KeskusToivike
Nokimäki 1 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Nuijajoenpolku 18 - 30 03600 Karkkila KeskusToivike
Nuijajoentie - 58 03600 Karkkila KeskusToivike
Nuijapolku 35 - 38 03600 Karkkila KeskusToivike
Nuijatie 1083 - 7 03600 Karkkila KeskusToivike
Nummenrannanpolku 19 - 29 03600 Karkkila KeskusToivike
Nummenranta 102 - 98 03600 Karkkila KeskusToivike
Nyhkälä - 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Nyhkäläntie 10 - 63 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Närönkatu 10 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Ojakatu 1 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Onkimaanpolku 11 - 23 03600 Karkkila KeskusToivike
Onkimaantie 1 - 99 03600 Karkkila KeskusToivike
Pajuojantie - 441 03600 Karkkila KeskusToivike
Pappilankatu 1 - 1 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Pehtoorinkatu 1 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Peltolantie 11 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Perkontie 1 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Petäjätie - 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Pieni Lautlampi 16 - 6 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Pienojakuja 36 - 36 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Pienojan lampi 97 - 97 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Pienojankuja 48 - 48 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Pienojanlampi 31 - 97 03600 Karkkila KeskusToivike
Piilopirtinpolku 12 - 6 03600 Karkkila KeskusToivike
Piirteenmäentie 1 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Pikku-Jouhtenantie 18 - 22 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Pikkuhaantie 11 - 6 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Pirunkallio 11 - 7 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Pitkälä - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Pitkänokantie 25 - 75 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Porintie 1045 - 973 03600 Karkkila KeskusToivike
Porkkalantie 1050 - 1050 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Portaankorvankuja 78 - 78 03600 Karkkila KeskusToivike
Poukamatie 12 - 8 03600 Karkkila KeskusToivike
Puhdistamontie - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Pumminkuja - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Pumminpolku 5 - 7 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Pummintie 13 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Pumppaamontie 80 - 80 03600 Karkkila KeskusToivike
Purolantie 16 - 32 03600 Karkkila KeskusToivike
Puromaantie 26 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Pusulantie 105 - 73 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Puutarhakatu 22 - 22 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Pyydysmäentie 56 - 8 03600 Karkkila KeskusToivike
Raittilankuja 11 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Rajahalmeentie 129 - 89 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Rajakalliontie 15 - 7 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Rajakatu 10 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Rajalantie 19 - 7 03600 Karkkila KeskusToivike
Rajamaantie 26 - 31 03600 Karkkila KeskusToivike
Rantakatu 1 - 7 03600 Karkkila Keskus
Rantaojantie 16 - 37 03600 Karkkila KeskusToivike
Rantapolku 17 - 29 03600 Karkkila KeskusToivike
Rantasaunantie 2 - 23 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Ratatie - 42 03600 Karkkila KeskusToivike
Ratiojankatu 1 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Rautamäentie 13 - 9 03600 Karkkila KeskusToivike
Rautamäki - 03600 Karkkila KeskusToivike
Rautaojantie 26 - 60 03600 Karkkila KeskusToivike
Rautojantie 21 - 91 03600 Karkkila KeskusToivike
Riimalantie 376 - 60 03600 Karkkila KeskusToivike
Ruokjärvenpolku - 9 03600 Karkkila KeskusToivike
Ruokjärventie 39 - 39 03600 Karkkila KeskusToivike
Ruokjärvi 10 - 6 03600 Karkkila KeskusToivike
Ruuhilammenpolku 1 - 6 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Röykäntie 20 - 40 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Saarentie 11 - 89 03600 Karkkila KeskusToivike
Saarlampi 100 - 60 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Saarnintie 20 - 47 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Sairaalankatu 4 - 6 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Salinmäenkatu 1 - 7 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Sallilankuja 12 - 12 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Salontie 10 - 7 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Sammallammentie 126 - 90 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Sannankaari 10 - 6 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Sannanpolku 42 - 42 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Sannantie 14 - 56 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Saukkotie 12 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Seppäläntie 120 - 76 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Sepänkallio - 59 03600 Karkkila KeskusToivike
Sepäntie 11 - 6 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Seterinkulmantie 18 - 18 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Seuratalontie - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Siikala - 03600 Karkkila KeskusToivike
Siikalantie 10 - 91 03600 Karkkila KeskusToivike
Sorttasuontie 140 - 202 03600 Karkkila KeskusToivike
Stenbackantie 17 - 41 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Suntinmäki 21 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Suoniementie 124 - 9 03600 Karkkila KeskusToivike
Suonpääntie - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Suorakatu 1 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Suorannantie 1 - 27 03600 Karkkila KeskusToivike
Suovakatu 12 - 12 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Suutarinkuja 3 - 7 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Syrjäsenkatu 10 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Takarannantie 37 - 81 03600 Karkkila KeskusToivike
Takkointie 1a - 7 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Tammelantie 1 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Tammistontie 27 - 48 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Taniaksentie 1 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Tarmonkatu 2 - 4 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Tarmonpolku 3-5 - 6 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Teollisuuskylä - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Tienpääntie 17 - 61 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Tivolinkuja 1 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Toimelankatu 10 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Toimelankuatu 8 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Toivikinkatu 1 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Toivissaarentie 12 - 25 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Torpantie 1 - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Toukolantie 109 - 82 03600 Karkkila KeskusToivike
Tuorila - 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Tuorila Hakamäentie 11 - 11 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Tuorilanraitti 4 - 4 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Tuorilantie - 8 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Turuntie - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Uimakalliontie 34 - 34 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Uimarannantie 35 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Uimarannatie 73 - 73 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Uusitalontie 65 - 65 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Uusitilantie 12 - 91 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Uutelantie 20 - 8 03600 Karkkila KeskusToivike
Valkama 6 - 6 03600 Karkkila KeskusToivike
Valkiavahantie 104 - 55 03600 Karkkila KeskusToivike
Valkjärvenpolku 15 - 9 03600 Karkkila KeskusToivike
Valkjärventie 146 - 62 03600 Karkkila KeskusToivike
Valtatie 1 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Valurinkatu 10 - 7 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Vanha Fagerkullankatu - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Vanha Fagerkullantie 10 - 8 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Vanha Turuntie 14 - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Vanha Vihdintie - 99 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Vanhankylänraitti 10 - 6 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Vaskijärventie 158 - 90 03600 Karkkila KeskusToivike
Vaskoinmäentie 101 - 93 03600 Karkkila KeskusToivike
Vattola - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Vattolanpolku 12 - 12 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Vattolantie - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Veikkolantie 12 - 66 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Venevalkamankuja 5 - 5 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Verälänsuora - 2 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Vihdintie 1 - 98 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Vilhelminkatu 3 - 6 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Villenpolku 58 - 58 03600 Karkkila KeskusToivike
Vottola - 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Vuotinainen - 412 03600 Karkkila KeskusToivike
Vuotinaistentie - 88 03600 Karkkila KeskusToivike
Vähäjärventie 5 - 5 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Vähänvedentie 311 - 311 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Vähävedenpihatie 20 - 20 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Vähävedentie - 312 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Värjärinkatu 1 - 9 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Yli-Nahamaantie 157 - 6 03600 Karkkila KeskusToivike
Yli-Nahamantie 6 - 6 03600 Karkkila KeskusToivike
Yli-Särkisentie 111 - 99 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Yli-Särkistentie 27 - 27 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Yrittäjäntie - 9 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Yrittäjätie 54 - 54 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Äijänkorventie 11 - 54 03600 Karkkila KeskusHaukkamäki
Äyrästie 15 - 6 03600 Karkkila KeskusKeskusta
Öljymäentie - 40 03600 Karkkila KeskusToivike

Karkkila

03620 Polari

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahmoonkylä - 03620 PolariHaukkamäki
Ahmoonlammentie 107 - 99b 03620 PolariToivike
Ahmoonmäentie 10 - 8 03620 PolariToivike
Ahmoonpoukama 11 - 5 03620 PolariToivike
Ahmoontie 1 - 92 03620 PolariToivike
Ahonlaita 24 - 5 03620 PolariHaukkamäki
Ahteenkatu 1 - 8 03620 PolariToivike
Ali-Klemolantie 189 - 76 03620 PolariToivike
Ali-Prusintie 1 - 6 03620 PolariToivike
Alismäentie 3 - 9 03620 PolariToivike
Asemankaari 13 - 8 03620 PolariToivike
Ellinpolku 10 - 8 03620 PolariToivike
Eräkatu 1 - 9 03620 PolariToivike
Etelämäentie 112 - 51 03620 PolariToivike
Grönkullantie 114 - 114 03620 PolariToivike
Haapahuhdantie 61 - 81 03620 PolariToivike
Hallahuhdantie 23 - 5 03620 PolariToivike
Heikinkatu 1 - 3 03620 PolariToivike
Helapolku 1 - 6 03620 PolariToivike
Helatie 2 - 7 03620 PolariToivike
Helsingintie 1 - 7-9 03620 PolariToivike
Hiekkatie 10 - 8 03620 PolariToivike
Hiekkatien Jatke - 03620 PolariToivike
Hongistontie 10 - 2 03620 PolariToivike
Honkapolku 1 - 8 03620 PolariToivike
Ilmari Huitin Raitti 18 - 54 03620 PolariToivike
Ilmari Huitin raitti 34 - 48 03620 PolariToivike
Jaakonkatu 1 - 8 03620 PolariToivike
Jokisuuntie 130 - 75 03620 PolariToivike
Jussinharjuntie 1 - 8 03620 PolariToivike
Jussinpolku 10 - 8 03620 PolariToivike
Järveläntie 19 - 19 03620 PolariToivike
Kallenkatu 1 - 9 03620 PolariToivike
Kalliopolku 1 - 9 03620 PolariToivike
Kappelitie - 10 03620 PolariToivike
Karhunkorpi 1 - 7 03620 PolariKeskusta
Karinnokka 55 - 56 03620 PolariToivike
Kaskikatu 1 - 9 03620 PolariToivike
Kaunistontie 25 - 80 03620 PolariToivike
Keskinummenpolku 10 - 8 03620 PolariToivike
Ketjupolku 1 - 6 03620 PolariToivike
Koivikkotie 16 - 31 03620 PolariToivike
Kolisevantie 10 - 23 03620 PolariToivike
Konttipolku - 6 03620 PolariToivike
Korjutie 1 - 9 03620 PolariHaukkamäki
Kotiojantie 19 - 5 03620 PolariToivike
Kulmatie 1 - 8 03620 PolariToivike
Kupittaanntie 16 - 16 03620 PolariToivike
Kupittaantie 10 - 17 03620 PolariToivike
Käpytie 2 - 4 03620 PolariToivike
Lehmussuontie 15 - 7 03620 PolariToivike
Lehtorannankuja 19 - 24 03620 PolariToivike
Lehtorannanpolku 21 - 40 03620 PolariToivike
Leinontie 18 - 60 03620 PolariToivike
Lekatie 1 - 3 03620 PolariToivike
Levoinlammintie 62 - 97 03620 PolariToivike
Linnunuitonkatu 16 - 34-36 03620 PolariToivike
Lintulankuja 28 - 35 03620 PolariToivike
Lintumäentie 18 - 55 03620 PolariToivike
Litjalantie 34 - 56 03620 PolariToivike
Luhtaniityntie - 96 03620 PolariToivike
Lähdetie 1 - 4 03620 PolariToivike
Lähetie 4 - 4 03620 PolariToivike
Läyliäistentie - 98 03620 PolariToivike
Maikkalantie - 9 03620 PolariToivike
Metallimiehenkatu 1 - 9 03620 PolariToivike
Metsolantie 26 - 8 03620 PolariToivike
Metsähongistontie 115 - 13 03620 PolariToivike
Metsäkatu 1 - 9 03620 PolariToivike
Metsäporontie 10 - 10 03620 PolariToivike
Metsäropontie - 9 03620 PolariToivike
Miilutie 1 - 8 03620 PolariToivike
Moukaritie 1 - 9 03620 PolariToivike
Mäensyrjäntie 15 - 37 03620 PolariToivike
Mäkitie 1 - 9 03620 PolariToivike
Mäntytie 1 - 9 03620 PolariToivike
Naskinnokka 12 - 20 03620 PolariToivike
Naulapolku - 6 03620 PolariToivike
Otsonpolku 3 - 3 03620 PolariToivike
Paanutie 15 - 61 03620 PolariToivike
Pajakatu 1 - 9 03620 PolariToivike
Paljetie 1 - 9 03620 PolariToivike
Paunilantie 14 - 5 03620 PolariToivike
Peltosenpolku 1 - 8 03620 PolariToivike
Penttiläntie 45 - 5 03620 PolariToivike
Pikitie 1 - 9 03620 PolariToivike
Pitkäläntie 10 - 8 03620 PolariToivike
Poronpolku 1 - 6 03620 PolariToivike
Puihanlinnantie 27 - 49 03620 PolariToivike
Pukinpolku 1 - 7 03620 PolariToivike
Pulkkapolku 1 - 6 03620 PolariToivike
Pöytäkiventie 100 - 95 03620 PolariToivike
Rauhaniementie 18 - 77 03620 PolariToivike
Rauhanniementie 8 - 8 03620 PolariToivike
Riihipellontie 118 - 118 03620 PolariToivike
Rinnekatu 1 - 9 03620 PolariToivike
Rinteläntie 111 - 205 03620 PolariHaukkamäki
Ropoinkuja 15 - 9 03620 PolariToivike
Saarisenraitti 11 - 56 03620 PolariToivike
Saaristontie 22 - 44 03620 PolariToivike
Sahalammenkuja 30 - 36 03620 PolariToivike
Salmelantie 36 - 60 03620 PolariToivike
Santantie 10 - 10 03620 PolariToivike
Santasalonkatu 2 - 7 03620 PolariToivike
Santasalontie 7 - 7 03620 PolariToivike
Santatie 10 - 6 03620 PolariToivike
Sireeninpolku 10 - 9 03620 PolariToivike
Sireenintie 1 - 7 03620 PolariToivike
Sireenitie 7 - 7 03620 PolariToivike
Sirteeninpolku 4 - 4 03620 PolariToivike
Sorakatu 3 - 3 03620 PolariToivike
Soratie 1 - 8 03620 PolariToivike
Sorvitie 11 - 8 03620 PolariToivike
Sulbakantie 47 - 57 03620 PolariToivike
Suopellontie 107 - 88 03620 PolariToivike
Suorakuja 2 - 2 03620 PolariToivike
Suoratie 1 - 7 03620 PolariToivike
Sysitie 1 - 9 03620 PolariToivike
Säynäislamminpolku 18 - 9 03620 PolariToivike
Säynäislammintie 108 - 99 03620 PolariToivike
Säynäslamminpolku 78 - 78 03620 PolariToivike
Säynäslammintie 116 - 33 03620 PolariToivike
Tahkotie 1 - 6 03620 PolariToivike
Toivantie 104 - 84 03620 PolariToivike
Toivolantie 69 - 69 03620 PolariToivike
Tonttulantie 1 - 6 03620 PolariToivike
Tonttumäentie 10 - 9 03620 PolariToivike
Tyyneläntie 60 - 61 03620 PolariToivike
Urheilukentäntie 1 - 9 03620 PolariToivike
Uudenkyläntie 46 - 60 03620 PolariToivike
Uudentalontie 110 - 300 03620 PolariToivike
Vannepolku 1 - 6 03620 PolariToivike
Vartiamäentie 10 - 9 03620 PolariToivike
Vasaratie - 9 03620 PolariToivike
Viilarinkuja 4 - 4 03620 PolariToivike
Vilhelmintie 75 - 75 03620 PolariToivike
Villavartiamäki 11 - 11 03620 PolariToivike
Vitjapolku 2 - 6 03620 PolariToivike
Vuorelantie 28 - 44 03620 PolariHaukkamäki
Väinöläntie 10 - 76 03620 PolariToivike

Karkkila

03710 Uusitalo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahmoonpolku 18 - 23 03710 UusitaloToivike
Aholanpolku 10 - 31 03710 UusitaloToivike
Alakyläntie 110 - 197 03710 UusitaloToivike
Alkyläntie 165 - 165 03710 UusitaloToivike
Haapakuja 10 - 14 03710 UusitaloToivike
Haavistontie 114 - 76 03710 UusitaloToivike
Harjulantie 51 - 51 03710 UusitaloToivike
Hietalammintie 130 - 90 03710 UusitaloToivike
Holmantie 27 - 9 03710 UusitaloToivike
Härkänotkontie 106 - 39 03710 UusitaloToivike
Iitalammi 31 - 67 03710 UusitaloToivike
Jankkarintie 123 - 50 03710 UusitaloToivike
Kala-Aitto 99 - 99 03710 UusitaloToivike
Kiiskentie 21 - 95 03710 UusitaloToivike
Kivilammi 2 - 9 03710 UusitaloToivike
Kolmperäntie 103 - 89 03710 UusitaloToivike
Kärjenlammi 19 - 85 03710 UusitaloToivike
Lampikuja 10 - 10 03710 UusitaloToivike
Lukonmäentie 117 - 117 03710 UusitaloToivike
Murtohuhdantie 107 - 35 03710 UusitaloToivike
Mäentie 128 - 60 03710 UusitaloToivike
Niementie 41 - 91 03710 UusitaloToivike
Niittylammentie 14 - 88 03710 UusitaloToivike
Nikulantie 126 - 82 03710 UusitaloToivike
Nummelantie - 48 03710 UusitaloToivike
Ojalantie 111 - 97 03710 UusitaloToivike
Olkkalantie 16 - 403 03710 UusitaloToivike
Päällinen 139 - 96 03710 UusitaloToivike
Ratianpolku 18 - 22 03710 UusitaloToivike
Ratiantie 42 - 5 03710 UusitaloToivike
Ridantie 10 - 71 03710 UusitaloToivike
Siltalantie 16 - 55 03710 UusitaloToivike
Suotie 56 - 93 03710 UusitaloToivike
Syrjäläntie 60 - 69 03710 UusitaloToivike
Takaniityntie 112 - 120 03710 UusitaloToivike
Venheentie 50 - 50 03710 UusitaloToivike
Vihtijärventie 1091 - 944 03710 UusitaloToivike
Ylimmäistentie 114 - 84 03710 UusitaloToivike
Yläväntie 34 - 9 03710 UusitaloToivike

Karkkila

03810 Ikkala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haijalantie 159 - 175 03810 IkkalaHaukkamäki

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024