Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

234 Käyttäjää paikalla! 0.012746095657349

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Kerava

Kerava on kaupunki, joka tarjoaa paljon asukkailleen ja houkuttelee jatkuvasti uusia ihmisiä. Se on loistava kaupunki, jossa voit yhdistää työelämän ja vapaa-ajan. Se on myös erittäin turvallinen. Kerava on kasvanut yhdeksi pääkaupunkiseudun vetovoimaisimmista asuinpaikoista.
Keravan vetovoimaisuus johtuu siitä, että siellä on kaikkea. Keravalla voi asua keskellä luontoa mutta myös palveluiden välittömässä läheisyydessä. Keravan keskustan kehitys on ollut nopeaa, joka on nostanut Keravan alueen houkuttelevimmaksi asuinpaikaksi. Keravalta löydät hyvät päiväkodit, koulut ja palvelut. Keravan vetovoimaa kasvattaa myös sen luonnonläheisyys, Keravankoski sekä Tuusulanjärvi ja Vantaanjoen luontoalueet. Keravalaisten arkea piristävät erilaiset tapahtumat. Esimerkiksi Kerava-päivä, Kerava Jazz sekä Keravan sirkusmarkkinat. Keravan kulttuuritarjonta on runsasta ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia löytyy runsaasti.
Keravan kaupungin historia ulottuu kauas menneisyyteen, Keravan kartanon syntyvaiheet ovat 1500-luvulla ja Keravan rautatieasema perustettiin vuonna 1867. Se sijaitsee kahden järven, Tuusulanjärven ja Keravanjoen välissä, mutta siitä huolimatta kaupunki on hyvin toimiva. Kaupungin sijainti on keskeinen ja liikenneyhteydet toimivat hyvin sekä kaupungin sisällä, että sen ulkopuoleltakin. Asukkaita kaupungissa on vajaa 35 000, joista puolet on työikäisiä, puolet alle 17-vuotiaita ja yli 65-vuotiaita. Asukaslukuun suhteutettuna Kerava onkin hyvin nuorekas kaupunki ja ikäjakauma on varsin tasapainoinen, jos tarkastellaan Suomen suurimpia kaupunkeja. Keravalta löytyy myös erittäin paljon harrastustoimintaa niin kulttuurin kuin liikunnankin parista, joista varmasti jokainen voi valita mieleisensä.
Keravan vetovoimatekijöihin kuuluvat erityisesti sen turvallisuus, sekä luonnonläheisyys. Asukkaita varten kaupunkia on rakennettu, jotta heidän on mukava asua, käydä töissä ja olla osana kaupungin yhteisöä. Asukkaiden turvallisuus ja luonnon läheisyys näkyvät kaupungin jokapäiväisessä arjessa ja kaupungin palveluissa.
Kerava on turvallinen ja yhteisöllinen asuinpaikka
Keravan turvallisuus näkyy kaupungin arjessa vahvasti, sillä asukaslukuun suhteutettuna Keravalla ei juuri tapahdu onnettomuuksia tai tapaturmia. Keravalta löytyy kattava pelastustoimi, jossa toimii ympärivuorokautinen ambulanssin ja paloauton valmius. Lisäksi kaupungin asukkailla on käytössä myös ensivastejärjestelmä.
Asukkaita varten on rakennettu Keravalle kattavat liikuntamahdollisuudet, sillä kaupungin liikuntapaikoista vastaa liikuntakeskus. Liikuntakeskuksessa on uimahalli, jäähalli sekä liikuntahalli ja kaupungin asukkaita palvelee myös urheilupuisto.
Keravalla on paljon liikuntamahdollisuuksia, joka on yksi Keravan vahvuuksista
Keravalla on kattava joukkoliikenteen palvelutarjonta, joka tekee kaupungista miellyttävän asuinympäristön. Linja-autot kulkevat keskustan läpi tiheästi ja Keravan kaupunki panostaa erityisesti junaliikenteeseen, jolla on suora yhteys Helsinki-Vantaan lentokentälle, joten pääset lentokentälle muutamassa minuutissa.
Keravalle on hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla, julkisilla liikennevälineillä kuin kävellen
Keravan kunta pyrkii tukemaan yrittäjyyttä ja työllisyyttä ja kunta panostaakin erityisesti nuoriin työnhakijoihin tarjoamalla apua työkokeiluihin ja työpaikan löytämisen.
Kerava tukee erityisesti nuoria työnhakijoita, sekä yrittäjiä ja työpaikkoja onkin runsaasti tarjolla


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Kerava

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Kerava

01450 Korso

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hukanpolku 12 - 12 01450 KorsoSavio
Leppäkorventie 1 - 5 01450 KorsoSavio

Kerava

01490 Nikinmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Lahnatie 30 - 30 01490 NikinmäkiAhjo
Turskatie 12 - 12 01490 NikinmäkiAhjo

Kerava

04200 Kerava Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aapontie 1 - 4 04200 Kerava KeskusSompio
Aleksis Kiven tie 1 - 8 04200 Kerava KeskusSompio
Arinakuja 1 - 6 04200 Kerava KeskusKaleva
Asemanaukio - 9 04200 Kerava KeskusUntola
Asemansilta 12 - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Asemantie 1 - 8 04200 Kerava KeskusSompio
Eerontie 1 - 3 04200 Kerava KeskusSompio
Emännänkatu 10 - 9 04200 Kerava KeskusLapila
Eskontie 10 - 9a 04200 Kerava KeskusKilta
Hakalantie - 4 04200 Kerava KeskusLapila
Heikkiläntie 10 - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Hiidenkiventie 11 - 9 04200 Kerava KeskusSompio
Hiilloskuja 1 - 8 04200 Kerava KeskusKaleva
Hormikuja 2 - 6 04200 Kerava KeskusKaleva
Huhtimontie - 6 04200 Kerava KeskusLapila
Ilmarisentie 10 - 9b 04200 Kerava KeskusUntola
Impivaarantie 12 - 18 04200 Kerava KeskusSompio
Imppalanmäki 1 - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Iso-Hollonkuja 3 - 8 04200 Kerava KeskusUntola
Jakarandakatu 5 - 5 04200 Kerava KeskusLapila
Juhanintie 16 - 18 04200 Kerava KeskusSompio
Junailijankatu 2 - 2 04200 Kerava KeskusUntola
Juolukkakuja 1 - 6 04200 Kerava KeskusKannisto
Jurvalantie 1 - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Kankurinkatu 23 - 23 04200 Kerava KeskusKilta
Kankurinpolku 17 - 9 04200 Kerava KeskusKilta
Kansanvallankatu 2 - 2 04200 Kerava KeskusLapila
Kantelentie 2 - 2 04200 Kerava KeskusUntola
Kantokatu 11 - 9 04200 Kerava KeskusKannisto
Karpalokuja 1 - 6 04200 Kerava KeskusKannisto
Karrintie 2 - 5 04200 Kerava KeskusKilta
Kaukonpolku 2 - 6 04200 Kerava KeskusUntola
Kauppakaari 1 - 8 04200 Kerava KeskusSompio
Keskikatu 1 - 8 04200 Kerava KeskusSompio
Kiilinkatu 4 - 6 04200 Kerava KeskusLapila
Kipinäkuja 1 - 9 04200 Kerava KeskusKaleva
Kirvesmiehentie 10 - 9 04200 Kerava KeskusKilta
Kisapolku 1 - 3 04200 Kerava KeskusUntola
Kivenhakkaajantie 10 - 9 04200 Kerava KeskusKilta
Kivisillantie 12 - 60 04200 Kerava KeskusAhjo
Koivulantie - 31 04200 Kerava KeskusLapila
Koivunoksa - 9 04200 Kerava KeskusLapila
Kokonpuisto - 04200 Kerava KeskusUntola
Kokontie 10 - 8 04200 Kerava KeskusUntola
Kotopellonkatu 1 - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Koulukuja 1 - 5 04200 Kerava KeskusSompio
Kullervonpolku 22 - 28 04200 Kerava KeskusUntola
Kulmalantie 11 - 9 04200 Kerava KeskusLapila
Kuoppakuja 3 - 3 04200 Kerava KeskusLapila
Kurkelankatu 10 - 9 04200 Kerava KeskusKurkela
Kyllikintie 10 - 9 04200 Kerava KeskusKurkela
Kylväjänkatu 1 - 6 04200 Kerava KeskusLapila
Kyntäjänkatu 1 - 4 04200 Kerava KeskusLapila
Kytökuja - 5 04200 Kerava KeskusLapila
Kytömaantie - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Käkimäentie 1 - 9 04200 Kerava KeskusLapila
Lapilanpuisto - 04200 Kerava KeskusLapila
Lapilantie 10 - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Laurintie 11 - 9 04200 Kerava KeskusSompio
Lemminkäisentie - 9 04200 Kerava KeskusUntola
Lepolantie 4 - 4 04200 Kerava KeskusLapila
Leppäkorpi Levähdysalue - 04200 Kerava KeskusSavio
Liesitie 1 - 9 04200 Kerava KeskusKaleva
Loimukuja 1 - 8 04200 Kerava KeskusKaleva
Luhtaniituntie 10 - 8 04200 Kerava KeskusSompio
Maalarintie 10 - 9 04200 Kerava KeskusKilta
Mansikkakuja 1 - 9 04200 Kerava KeskusKannisto
Mesimarjakuja 1 - 6 04200 Kerava KeskusKannisto
Metsolantie 1 - 9 04200 Kerava KeskusUntola
Metsolantie /Keravan terveyslähde - 04200 Kerava KeskusUntola
Muonamiehenkatu 1 - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Museopolku 1 - 1 04200 Kerava KeskusLapila
Mustikkakuja 1 - 9 04200 Kerava KeskusKannisto
Muurainkuja 1 - 6 04200 Kerava KeskusKannisto
Muurarintie 10 - 9 04200 Kerava KeskusKilta
Myllykivenkatu 12 - 7 04200 Kerava KeskusLapila
Myllylenkki 2 - 9 04200 Kerava KeskusLapila
Männistöntie 2 - 5 04200 Kerava KeskusSompio
Nahkurinkatu 21 - 28 04200 Kerava KeskusKilta
Nahkurinpolku 2 - 9 04200 Kerava KeskusKilta
Niittäjänkatu 1 - 5 04200 Kerava KeskusLapila
Nikonkatu 1 - 1 04200 Kerava KeskusSompio
Nurmikatu 1 - 7 04200 Kerava KeskusKannisto
Nurmikkokuja 4 - 7 04200 Kerava KeskusKannisto
Nyyrikinkuja 10 - 7 04200 Kerava KeskusUntola
Ojalantie - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Olavintie 1 - 9 04200 Kerava KeskusUntola
Otsontie 1 - 8 04200 Kerava KeskusUntola
Paasikivenkatu 1 - 5 04200 Kerava KeskusSompio
Palisanterikatu 4 - 4 04200 Kerava KeskusLapila
Paloasemantie 1a - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Palopesä 2 - 2 04200 Kerava KeskusLapila
Pehtorinkatu 1 - 7 04200 Kerava KeskusLapila
Pesäkuja 1 - 9 04200 Kerava KeskusKaleva
Pianonsoittajankatu 1 - 6 04200 Kerava KeskusLapila
Piiankatu 1 - 7 04200 Kerava KeskusLapila
Porvoonkatu 1 - 9 04200 Kerava KeskusLapila
Postlarinkatu 5 - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Postlarinkuja 2 - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Puualhonpolku 1 - 5 04200 Kerava KeskusLapila
Puusepänkatu 1 - 3 04200 Kerava KeskusKilta
Puuvalonaukio 1 - 1 04200 Kerava KeskusSompio
Puuvalonkatu 1 - 1 04200 Kerava KeskusSompio
Päiväläisenkatu 1 - 6 04200 Kerava KeskusLapila
Pörkiöntie - 4 04200 Kerava KeskusUntola
Raivaajankatu 1 - 9 04200 Kerava KeskusLapila
Rajamäentie 10 - 9c 04200 Kerava KeskusKilta
Renginkatu 1 - 8 04200 Kerava KeskusLapila
Räätälintie - 7 04200 Kerava KeskusKilta
Sakerintie 10 - 9 04200 Kerava KeskusSompio
Sariolantie - 9 04200 Kerava KeskusKurkela
Sarvimäentie 1 - 9 04200 Kerava KeskusKilta
Sarviniitynkatu 10 - 9 04200 Kerava KeskusSompio
Savenvalajankatu 1 - 8 04200 Kerava KeskusKilta
Seponkuja 3 - 6 04200 Kerava KeskusUntola
Sepontie 1 - 9 04200 Kerava KeskusUntola
Seunalantie 11 - 9 04200 Kerava KeskusSompio
Sibeliuksentie 19 - 6 04200 Kerava KeskusUntola
Siikiläntie 5 - 9 04200 Kerava KeskusLapila
Simeonintie 10 - 9 04200 Kerava KeskusSompio
Sinebrychoffinaukio 1 - 1 04200 Kerava KeskusSavio
Tammistontie - 9 04200 Kerava KeskusSompio
Tapulikatu 19 - 32 04200 Kerava KeskusLapila
Tapulikierto 5 - 5 04200 Kerava KeskusLapila
Tapulitori 1 - 6 04200 Kerava KeskusLapila
Taulamatintie 10 - 8b 04200 Kerava KeskusSompio
Teerimäentie 10 - 9b 04200 Kerava KeskusSompio
Terhikintie 1 - 9 04200 Kerava KeskusKurkela
Tervahaudankatu 2 - 7 04200 Kerava KeskusLapila
Tervahaudanpolku - 04200 Kerava KeskusLapila
Timontie 1 - 4 04200 Kerava KeskusSompio
Topiaantie 10 - 9b 04200 Kerava KeskusKilta
Torikatu 2 - 3 04200 Kerava KeskusSompio
Toukolantie - 9 04200 Kerava KeskusSompio
Tukkilankuja 2 - 6 04200 Kerava KeskusLapila
Tukkilantie - 9 04200 Kerava KeskusLapila
Tuomaantie 10 - 8b 04200 Kerava KeskusSompio
Tursontie 11 - 9 04200 Kerava KeskusKurkela
Tuusulantaival 42 - 48 04200 Kerava KeskusKilta
Tuusulantie 20 - 68 04200 Kerava KeskusUntola
Tuusulantie 47 Kioski Hätävaara - 04200 Kerava KeskusUntola
Uimalankuja 1 - 1 04200 Kerava KeskusUntola
Uunitie 1 - 8 04200 Kerava KeskusKaleva
Varvikkotie 10 - 8a 04200 Kerava KeskusKannisto
Vehkalantie 13 - 35 04200 Kerava KeskusSompio
Vellamontie 10 - 9a 04200 Kerava KeskusKurkela
Venlantie 1 - 9b 04200 Kerava KeskusKilta
Viikalankuja 1 - 9 04200 Kerava KeskusLapila
Vilkastuksentie 2a - 8 04200 Kerava KeskusKilta
Vuohenkalmantie 10 - 7 04200 Kerava KeskusKilta
Väinämöisentie 10a - 9b 04200 Kerava KeskusKurkela
Äijöntie 3 - 8 04200 Kerava KeskusKurkela

Kerava

04220 Ahjo-Kaskela

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aatratie 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Ahjonkaarre 1 - 2 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Ahjonkulma 1 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Ahjonraitti 1 - 2 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Ahjonrinne 1 - 6 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Ahjontie 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Alasintie 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Annankuja 1 - 4 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Annantie 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Askelkuja 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Auratie 1 - 2 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Hakkuutie - 7 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Harkkotie 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Haukankuja 1 - 6 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Haukkavuorenrinne 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Haukkavuorentie 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Huhtakuja 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Höyläkuja 2 - 6 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Itäkaari 1 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Juhonkuja 2 - 4 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Kanahaukankuja 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Karhitie 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Kaskelantie - 88 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Kaskitie 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Kassarakuja 2 - 6 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Katajakallionkuja 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Kerananpolku - 2 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Ketjutie 2 - 3 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Kettinkikuja 1 - 5 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Kirveskuja 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Koukkutie - 9b 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Kovasintie 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Kuparikuja 3 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Kuusisaarenkuja 1a - 6 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Kuusisaarentie - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Kytkinkatu 2 - 7 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Laineentie - 90 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Laukkatie 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Liinakkotie 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Länsikaari 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Marjamäki Kaskela - 04220 Ahjo-KaskelaLapila
Metsurinkuja 10 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Metsäladontie 1 - 2 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Metsämyllynpolku 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Metsämökinkuja 1 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Metsäriihenpolku 3 - 3 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Metsärinne 1 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Metsätorpankuja 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Metsätuvankuja 1 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Miiluaukio 1 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Moukaritie 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Mäkitorpankuja 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Mäkituvankuja 1 - 6 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Mäntyniementie 1 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Mönkäreenmäki - 45 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Nelikuja 3 - 4 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Nikkelikuja 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Nuolihaukanraitti 3 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Porvoontie - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Propsipolku - 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Päitsitie 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Päivölänkuja 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Päivölänrinne 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Päivöläntie - 26 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Pälvitie 1 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Raiviokuja 1 - 4 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Rasikuja 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Ratatie - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Raudikkotie 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Rauhalantie 10 - 33 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Ravikuja 10 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Riimutie 1 - 1 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Sorsakorventie 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Suitsitie 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Sysitie - 9a 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Tahkotie 2 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Takojankuja 3 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Terästie 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Trappukorventie 1 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Vaihdekatu 1 - 8 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Valakkakuja 10 - 5 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Varpushaukankuja 1 - 4 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Varsatie 1 - 2 04220 Ahjo-KaskelaAhjo
Vesurikuja 10 - 9 04220 Ahjo-KaskelaAhjo

Kerava

04230 Pihkaniitty

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahdintie 10 - 9 04230 PihkaniittyUntola
Ahmankatu 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Ahokuja 2 - 2 04230 PihkaniittyKaleva
Ainontie 10 - 9 04230 PihkaniittyUntola
Amiraalinkuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Annikinkatu 3 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Ansakuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Apollonkuja 1 - 7 04230 PihkaniittyKaleva
Aurorankuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Haapaniitynkatu 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Haltiakuja 1 - 5 04230 PihkaniittyKaleva
Hemmolantie - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Hiirenkuja 1 - 6 04230 PihkaniittyKaleva
Hiisikuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Hillerinkuja 1 - 6 04230 PihkaniittyKaleva
Hirvenkatu 10 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Hirvenkuja 1 - 7 04230 PihkaniittyKaleva
Ilmarisenkuja 2 - 2 04230 PihkaniittyKaleva
Ilveskuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Joukahaisenkuja 1 - 6 04230 PihkaniittyKaleva
Joukahaisentie 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Jousikatu 1 - 7 04230 PihkaniittyKaleva
Jännekatu 4 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Jänönkuja 1 - 4 04230 PihkaniittyKaleva
Kaakkurinpolku 6 - 6 04230 PihkaniittyKurkela
Kajavankatu 2 - 6 04230 PihkaniittyKurkela
Kalervonkuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Kalevankatu 1 - 82 04230 PihkaniittyKaleva
Kangasperhonkuja 1 - 7 04230 PihkaniittyKaleva
Kangasperhontie 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Karhunkatu - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Karhunkuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Kehrääjänkatu 1 - 9 04230 PihkaniittyKurkela
Keihäskuja 3 - 4 04230 PihkaniittyKaleva
Keijukuja 1 - 4 04230 PihkaniittyKaleva
Keisarinkuja 1 - 7 04230 PihkaniittyKaleva
Keskipellonkatu - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Ketunkuja 10 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Kiitäjänkuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Kirjosiivenkuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Kivitaskunkatu 1 - 9 04230 PihkaniittyKurkela
Koppelonkatu 10 - 9 04230 PihkaniittyKurkela
Korpinkatu 1 - 9 04230 PihkaniittyKurkela
Kotkankatu 1 - 9 04230 PihkaniittyKurkela
Kuikankatu 1 - 1 04230 PihkaniittyKurkela
Kultasiivenkuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Kuovinkatu 7 - 9 04230 PihkaniittyKurkela
Käenkatu 1 - 6 04230 PihkaniittyKurkela
Käenpolku 3 - 3 04230 PihkaniittyKurkela
Kärpänkuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Leivonkatu 2 - 2 04230 PihkaniittyKurkela
Leivonpolku - 04230 PihkaniittyKurkela
Linkokuja 1 - 7 04230 PihkaniittyKaleva
Lintukuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKurkela
Loitsutie 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Louhenkuja 1 - 6 04230 PihkaniittyKaleva
Louhentie 1 - 9b 04230 PihkaniittyKaleva
Loukkukuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Lumikonkuja 1 - 6 04230 PihkaniittyKaleva
Luotolantie 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Maahiskuja 10 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Majavankierros 10 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Marjatantie 10 - 9 04230 PihkaniittyKurkela
Menninkäiskuja 1 - 6 04230 PihkaniittyKaleva
Metsolankuja 4 - 4 04230 PihkaniittyUntola
Mielikintie 10 - 8 04230 PihkaniittyKurkela
Mittarinkuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Myyränkuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Nopsasiivenkuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Nuolikuja 3 - 4 04230 PihkaniittyKaleva
Näkkikuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Näädänkuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Oravankuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Palosenkatu 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Panunkatu 2 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Paulakuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Peikkokuja 1a - 6 04230 PihkaniittyKaleva
Peurankuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Pihkaniityntie 120 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Pohjolantie 1 - 9b 04230 PihkaniittyKaleva
Päivikinkatu 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Rauninkuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Rihmakuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Ritakatu 1 - 5 04230 PihkaniittyKaleva
Ritakuja 1 - 6 04230 PihkaniittyKaleva
Ritarinkuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Sammontie 10 - 9b 04230 PihkaniittyKaleva
Saukonkuja 10 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Siilinkuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Sinisiivenkuja 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Sopulinkuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Sudenkatu 10 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Sudenkuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Suomelantie 10 - 9b 04230 PihkaniittyUntola
Suorannankatu 1 - 37 04230 PihkaniittyKaleva
Taikatie 1 - 14 04230 PihkaniittyKaleva
Talvikinkatu 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Tapiolantie 10a - 9b 04230 PihkaniittyKaleva
Tellervonkatu 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Tierantie 11 - 8 04230 PihkaniittyUntola
Tonttukuja 1 - 7 04230 PihkaniittyKaleva
Turjankuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Tuulikinkatu 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Tuurankuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Ukonkatu 10 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Untamontie 1 - 9 04230 PihkaniittyUntola
Vasamakatu 1 - 9 04230 PihkaniittyKaleva
Velhokuja 1 - 5 04230 PihkaniittyKaleva
Vesikonkuja 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Vetehisentie 1 - 9b 04230 PihkaniittyUntola
Vipusentie 1 - 8 04230 PihkaniittyKaleva
Virontie 10 - 7 04230 PihkaniittyUntola
Virrenkulma 18 - 28 04230 PihkaniittyKaleva

Kerava

04250 Alikerava

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 04250 AlikeravaAhjo
Harjulankatu - 6 04250 AlikeravaSavio
Inkiläntie - 9-11 04250 AlikeravaLapila
Isonkiventie 11 - 9 04250 AlikeravaSavio
Jaakkolanpiha 1 - 9 04250 AlikeravaLapila
Jaakkolantie 11 - 9 04250 AlikeravaLapila
Jokelantie 11 - 9c 04250 AlikeravaLapila
Jokimiehenkuja 1 - 6 04250 AlikeravaLapila
Jokimiehentie 1 - 8 04250 AlikeravaLapila
Jokitie - 97 04250 AlikeravaAhjo
Jokivarsi - 04250 AlikeravaSavio
Jussilanpiha 1 - 9 04250 AlikeravaLapila
Jussilantie 1 - 3 04250 AlikeravaLapila
Jäspilänkatu 10 - 9 04250 AlikeravaSavio
Jäspilänkuja 3 - 3 04250 AlikeravaLapila
Jäspilänpiha 1 - 9 04250 AlikeravaLapila
Jäspilänpolku - 04250 AlikeravaSavio
Kaupinkuja 5 - 5 04250 AlikeravaLapila
Keinukalliontie - 47 04250 AlikeravaAhjo
Keravantie - 04250 AlikeravaAhjo
Kettulankuja - 8 04250 AlikeravaLapila
Koirapolku 3 - 3 04250 AlikeravaLapila
Koukkusuontie 13a - 85 04250 AlikeravaAhjo
Kultasepänkatu 1 - 8 04250 AlikeravaLapila
Kuparisepänkatu 1 - 6 04250 AlikeravaLapila
Kylätie 13 - 54 04250 AlikeravaAhjo
Lahdentie - 80 04250 AlikeravaAhjo
Laitekuja 6 - 6 04250 AlikeravaSavio
Lammaskallionkatu 3 - 8 04250 AlikeravaSavio
Levonmäentie - 26 04250 AlikeravaAhjo
Lintulammenkatu 10 - 8 04250 AlikeravaLapila
Moreenitie - 9 04250 AlikeravaSavio
Myllynummentie 10 - 9 04250 AlikeravaSavio
Niittykuja 3 - 3 04250 AlikeravaLapila
Nissilänpiha 1 - 9 04250 AlikeravaLapila
Nybackantie 62 - 62 04250 AlikeravaSavio
Ollilankuja 2 - 6 04250 AlikeravaLapila
Ollilantie 11 - 9 04250 AlikeravaLapila
Pajapellonkuja 2 - 5 04250 AlikeravaSavio
Palokorvenkatu 10 - 9 04250 AlikeravaLapila
Palokorvenkuja 10 - 8 04250 AlikeravaLapila
Palokuja 10 - 6 04250 AlikeravaLapila
Palopellonkatu 1 - 9 04250 AlikeravaLapila
Palopolku 3 - 3 04250 AlikeravaLapila
Papintie 1 - 6 04250 AlikeravaLapila
Peltolantie 10 - 4 04250 AlikeravaLapila
Peltomäenkatu 1 - 9 04250 AlikeravaSavio
Perkaustie - 32 04250 AlikeravaSavio
Piikiventie 1 - 9 04250 AlikeravaSavio
Päivärinteentie 1 - 9b 04250 AlikeravaLapila
Ratapellonkuja 3 - 4 04250 AlikeravaSavio
Riihitie - 18 04250 AlikeravaAhjo
Rintalantie 2 - 7 04250 AlikeravaLapila
Saleniuksen mäki - 04250 AlikeravaLapila
Sampolankaari 4 - 4 04250 AlikeravaLapila
Sampolankatu 1 - 7 04250 AlikeravaLapila
Santaniitynkatu 1 - 9 04250 AlikeravaLapila
Santaniitynkuja - 3 04250 AlikeravaLapila
Savelankuja 4 - 4 04250 AlikeravaLapila
Savelantie 1 - 9b 04250 AlikeravaLapila
Saviniemenkuja 4 - 4 04250 AlikeravaAhjo
Saviniementie 3 - 5a 04250 AlikeravaAhjo
Sementtitehtaankatu 1 - 7 04250 AlikeravaSavio
Silokalliontie 2 - 6 04250 AlikeravaSavio
Talmantie - 60 04250 AlikeravaAhjo
Tiilitehtaankatu 1 - 8 04250 AlikeravaSavio
Vanha Valtatie 1 - 6 04250 AlikeravaLapila
Vanha valtatie 1 - 4 04250 AlikeravaLapila
Veräjäkuja 1 - 4 04250 AlikeravaLapila

Kerava

04260 Savio

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alikeravantie 18 - 83 04260 SavioSavio
Angervonkuja 2 - 7 04260 SavioSavio
Angervontie - 9 04260 SavioSavio
Apilakuja 1 - 7 04260 SavioSavio
Haapakuja 1 - 6 04260 SavioSavio
Haapatie 1 - 9 04260 SavioSavio
Haavikkopolku - 1 04260 SavioSavio
Haavikkotie - 9 04260 SavioKannisto
Heisitie 1 - 9 04260 SavioSavio
Honkakuja 1 - 8 04260 SavioSavio
Horsmatie 3 - 8 04260 SavioKannisto
Jalavakuja 2 - 8 04260 SavioSavio
Juurakkokatu - 9 04260 SavioSavio
Jäkälätie 1 - 9 04260 SavioKannisto
Kaarnapolku 4 - 4 04260 SavioSavio
Kalliotie 1 - 9 04260 SavioSavio
Kanervatie 1 - 9b 04260 SavioSavio
Kannistonkaarre 1 - 9 04260 SavioKannisto
Kannistonkatu 1 - 3 04260 SavioKannisto
Karhuntassuntie - 5 04260 SavioSavio
Katajatie 3 - 9 04260 SavioSavio
Kelotie 1 - 9 04260 SavioKannisto
Kielonkuja 1 - 5 04260 SavioSavio
Kivimäentie 2 - 4 04260 SavioSavio
Koivikonkuja 10 - 8 04260 SavioSavio
Koivikontie - 9 04260 SavioSavio
Koivurinne - 6 04260 SavioSavio
Konstankulma 6 - 8 04260 SavioSavio
Kumitehtaankatu 5 - 9 04260 SavioSavio
Kuusiaidankuja 1 - 8 04260 SavioSavio
Kuusikkotie 1 - 8 04260 SavioSavio
Käpykuja 5 - 5 04260 SavioSavio
Käpypolku 1a - 7 04260 SavioSavio
Käpytie 1 - 5 04260 SavioSavio
Kääpäkatu 1 - 9 04260 SavioKannisto
Laaksotie - 9 04260 SavioSavio
Latvatie 10 - 9 04260 SavioKannisto
Lehmuskatu 1 - 22 04260 SavioSavio
Lehmuskuja 2 - 5 04260 SavioSavio
Lehtitie 2 - 8 04260 SavioKannisto
Lepistönkuja 4 - 4 04260 SavioSavio
Lepistöntie 1 - 9 04260 SavioSavio
Leppäkuja 10 - 9 04260 SavioKannisto
Mahlatie 11 - 9 04260 SavioSavio
Marttilankatu 1 - 9 04260 SavioSavio
Myllykorventie - 20 04260 SavioSavio
Mäkipolku 9 - 9 04260 SavioSavio
Mäkitie 10 - 9 04260 SavioSavio
Männiköntie 26 - 35 04260 SavioSavio
Mäyräkorventie 11 - 9 04260 SavioKannisto
Naavakatu 10 - 9 04260 SavioSavio
Nahkimokuja - 5 04260 SavioSavio
Neulaskuja 2 - 5 04260 SavioKannisto
Niinikankaantie 2 - 9 04260 SavioKannisto
Niinikatu 5 - 5 04260 SavioSavio
Nissinojantie 1 - 7 04260 SavioSavio
Norkkokuja 10 - 9 04260 SavioSavio
Norkkotie 10 - 21 04260 SavioSavio
Näsiätie 10 - 9 04260 SavioSavio
Oksapolku 4 - 4 04260 SavioSavio
Oksatie 1a - 6 04260 SavioSavio
Paatsamantie 1 - 9 04260 SavioSavio
Pahkakuja 1 - 7 04260 SavioSavio
Pajukatu 1 - 4 04260 SavioSavio
Parkkikuja 1 - 3 04260 SavioSavio
Peltotie 10 - 9 04260 SavioKannisto
Pihkakatu 10a - 8b 04260 SavioSavio
Pihlajakatu 10 - 9 04260 SavioSavio
Posliinitehtaankatu 1 - 7 04260 SavioSavio
Pursutie 1 - 9 04260 SavioSavio
Puukiipijänkuja 1 - 1 04260 SavioSavio
Raitakuja 2 - 6 04260 SavioSavio
Rajakulmantie 11 - 9 04260 SavioSavio
Ritvakuja 1 - 5 04260 SavioSavio
Ritvatie 10 - 5 04260 SavioSavio
Rouskukuja 1 - 8 04260 SavioKannisto
Sammaltie 1 - 9 04260 SavioKannisto
Saviontaival - 04260 SavioKannisto
Saviontie - 79 04260 SavioSavio
Savirunninkatu 1 - 6 04260 SavioSavio
Seljankuja 2 - 6 04260 SavioSavio
Seljantie 1 - 9 04260 SavioSavio
Sementtikuja 1 - 3 04260 SavioSavio
Sementtitehtaankuja 12 - 2b 04260 SavioSavio
Sienikatu 11 - 9 04260 SavioKannisto
Sortilantie 3 - 9 04260 SavioSavio
Taimikatu 3 - 6 04260 SavioKannisto
Tammikuja 1a - 7 04260 SavioSavio
Tattikuja 1 - 6 04260 SavioKannisto
Tehtaanmäenkatu 11 - 6 04260 SavioSavio
Tehtaanpolku 2 - 2 04260 SavioSavio
Telatehtaanpolku 5 - 7 04260 SavioSavio
Terhotie 10 - 6 04260 SavioSavio
Tuijantie 11 - 6 04260 SavioSavio
Tuohitie 1 - 9 04260 SavioSavio
Tuomikatu 1 - 9 04260 SavioSavio
Törmäkuja 1 - 2 04260 SavioSavio
Töyrykuja 1 - 2 04260 SavioSavio
Urputie 1 - 9 04260 SavioSavio
Vaahteratie 3 - 8 04260 SavioSavio
Vallinpäänpolku 2 - 6 04260 SavioSavio
Vallinpääntie 2 - 6 04260 SavioSavio
Vanamonkuja 1 - 8 04260 SavioSavio
Vanamontie 1 - 9 04260 SavioSavio
Varpukatu 1 - 9 04260 SavioSavio
Vastapolku 1 - 5 04260 SavioSavio
Vesakkokuja 1 - 4 04260 SavioSavio
Vihtatie 1 - 6 04260 SavioSavio
Viidakkotie 1 - 6 04260 SavioSavio
Virnakuja 2 - 6a 04260 SavioSavio
Virpitie 10 - 9 04260 SavioSavio
Visatie 12 - 9 04260 SavioSavio
Vuorelanmäki 1 - 7 04260 SavioSavio
Yrttipolku 4 - 4 04260 SavioKannisto

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024