Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Dmitri Peskov> Operaatio on käynnissä ja se tulee jatkumaan, kunnes se on onnistuneesti saatettu päätökseen.
<Asiakas> Miksi penasäätiöiden asiakaspalvelija on noin ryssämielinen kommunisti? Ja miksi penasäätiöiden toimistolla haisee järkyttävälle ripulisonnalle?
<Rehtori Keijo> Haistelen akkojen pyörien penkkejä minihame päällä.
<Victor Orban> Kylläpäs on peppureikä vieläkin aivan erittäin kipeä, kun kävin putinin, xiin ja trumpin pantavana
<Tukes> Mäntymäki on koulutukseltaan luonto-ohjaaja, mutta työskentelee sähköasentajana.
<Alko> Oikeuden mukaan sillä, että lastilla oli kiire, ei ollut asian kannalta merkitystä.
<Asiakaspalvelu> Mikään ei voi pysäyttää suuren Venäjän mahtia, ja meidän rajamme ovat osoitus mahtavuudestamme. Muistakaa, että sanamme on laki ja meillä on oikeus puolustaa intressejämme missä tahansa meidät kutsutaankin. Eläköön suuri ja mahtava Venäjä!
<Diana Sosoaca> Ei Putin ole täällä, miksi hänestä puhutaan niin paljon. Putin muuten ähki minua peppuun ja sen jälkeen mun pepusta alkoi vuotamaan ripulia
<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.

Nimesi:

Lausahdus:

58 Käyttäjää paikalla! 0.011804103851318

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Kotka

Kotka on Suomen merikaupunki. Meri on aina läsnä kotkalaiselle ja Kotkaa pidetäänkin yhtenä Suomen viihtyisimmistä meri-ilmapiirisistä kaupungeista. Meri vaikuttaa Kotkan elinkeinoelämään suuresti, koska satamalla on niin iso rooli ja Kotkassa onkin paljon merityöllistäviä yrityksiä. Merellä voi liikkua ympäri vuoden niin moottoriveneellä, soutuveneellä, kuin purjeveneellä. Jos on hyvä sää, meri on ihana paikka liikkua, ja jos haluaa olla täysin omassa rauhassa ja kaukana ihmisvilinästä ja liikenteestä, voi lähteä veneellä tutkimaan lähisaaria tai mennä vaikka kalalle.
Kotkan satama on myös tärkeä ja suosittu turistikohde. Siellä järjestetään vuosittain Kotkan Meripäivät, joka on suosittu merikarnevaali. Tapahtumassa vierailee noin 300 000 ihmistä ja Meripäivillä voi tutustua uusiin ihmisiin, merenkulun historiaan ja ihailla komeaa merinäköalaa. Meripäivät onkin yksi Suomen vanhimmista ja suosituimmista festivaaleista, jota kannattaa ehdottomasti tulla viettämään ja katsomaan!
Merellisen tunnelman lisäksi Kotkassa on paljon kaunista ja puhdasta luontoa. Esimerkiksi Karhulan Jokipuisto on todella upea kohde, josta löytyy esimerkiksi Jokipolku, josta on hyvät näkymät joen toiselle puolelle. Alueelta löytyy myös Karhulan Hovi, jonka tiloissa toimii nykyään hotelli ja ravintola, ja alueella järjestetäänkin paljon juhlia. Jos kaipaa rentouttavaa lomaa kaupungin hälystä, Karhulan Hovin alueella saa viettää aikaa kaikessa rauhassa ja ihailla upeaa luontoa. Lisäksi Kotkassa on paljon saaria, kuten Kotkan edustalta löytyvät Kuutsalo ja Kaunissaari.
Kotkan kaupungissa asukkaita palvelee monia eri yrityksiä, kuten esimerkiksi Kotipizza. Se sijaitsee Karhulassa osoitteessa Esimerkkikatu 11. Kotipizza on tuttu ravintola, joka myy herkullista ja monipuolista pizza-, pasta-, kebab- ja salaattiannoksia. Kotkan alueella palvelee myös monia eri autohuoltamoja, esimerkiksi AD Autokorjaamo Lakka, joka tarjoaa monipuolisia huolto- ja korjaamopalveluita Kotkan alueella. AD Autokorjaamo Lakkaa löytyy Karhulasta osoitteesta Takojankatu 23. Autokorjaamolle on helppoa poiketa vaikka kauppareissulla, koska liike sijaitsee kätevästi Prisman lähellä. Liikkeessä työskentelee alansa ammattilaisia ja palvelu on aina asiakaslähtöistä ja ystävällistä. Auton korjaaminen sujuu ongelmitta. Autokorjaamoja on monia ja jokainen tekee työkseen sitä mistä eniten nauttii. Autonkorjauksen lisäksi paikkakunnalla on paljon muita erilaisia yrityksiä kuten esimerkiksi hierojayritys, jota hoitaa alan ammattilaiset. Yrityksestä saa monipuolisia hierontapalveluja. Kotkan alueelta löytyy monia muitakin monipuolisia palveluita, kuten esimerkiksi hierontaterapeutti.
Kotka on noin 54 000 asukkaan kaupunki, joka on Suomen etelärannikolle sijaitseva merenranta kaupunki, joka tunnetaan puistoistaan ja saaristostaan. Kotkan kaupungin talous on kasvanut huomattavasti viime vuosien aikana ja Kotkan-Haminan alueella on paljon potentiaalia kehittyä suureksi kauppakeskittymäksi ja satamakaupungiksi. Kotka tunnetaan Suomen neljänneksi suurimpana satamana, mutta kaupungin elinkeinorakenne on hyvin monipuolinen. Satamien ja teollisuuden lisäksi myös matkailu on suuri elinkeinorakenne Kotkassa, kuten myös puu- ja paperiteollisuus ja öljynjalostamot, jotka kaikki luovat työpaikkoja kaupunkiin.
Kotka on myös yksi Suomen vetovoimaisimmista kunnista ja sen asukkaat ovat keskimääräistä paremmin koulutetumpia ja siellä asuu Suomen korkein tulotaso, jonka ansiosta Kotkassa on hyvin tasokkaat ja toimivat peruspalvelut, jotka ovat suunnattu kaikenikäisille. Kotkassa on hyvät koulutus- ja työllistymismahdollisuudet, sekä monipuolinen harrastetarjonta, jonka ansiosta se on erinomainen ja houkutteleva vaihtoehto kaikenlaisille ja -ikäisille asukkaille ja perheille.
Kotka on ollut merenkulun ja kaupankäynnin kaupunki ja sitä pidetään edelleen yhtenä Suomen suurimmista satamakaupungeista. Kaupungissa sijaitsee Merikeskus Vellamo ja Kymenlaakson museo, jotka ovat avoinna kävijöille päivittäin. Merikeskus Vellamossa voi tutustua Suomen merenkulun ja merisodankäynnin historiaan. Satamasta voi myös osallistua erilaisille risteilyille, kuten Kotkan meripäivä risteily, saaristoliikenne ja lounas- ja illallisristeilyt. Meripäivien aikana satama on avoinna läpi vuorokauden. Jos Kotkassa vierailee kesäaikaan, kannattaa käydä ihailemassa kauniita hiekkarantoja, joista lähin on Sutelassa ja muita kauniita hiekkarantoja löytyy myös esimerkiksi Pyhtäältä ja Miehikkälästä, joita paikalliset suosivat kauniina kesäpäivinä. Uiminen on sallittua kaikkialla ja vesi on kirkasta ja puhdasta. Kotkassa sijaitsee paljon erilaisia urheilumahdollisuuksia, kuten jalkapallokenttä ja jääkiekkokaukalo ja kaupungin ulkopuolella sijaitseva moottoriurheilu- ja karting-rata. Kaupungilla on hyvät pyörätiet ja kevyenliikenteenväylät, joiden varrella sijaitsee viihtyisiä puistikoita. Puistot ovat kauniita, joihin ihmiset kokoontuvat nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä piknikin merkeissä. Kotkalainen luonto on kaunis, jossa pääsee harrastamaan erilaisia aktiviteetteja ympäri vuoden. Kymijoki virtaa Kotkan keskustan halki ja sen varrelta löytyy kauniita rantoja ja kahviloita ja puistoja, joista voi ihailla jokimaisemaa ja sen takana nousevaa jylhää metsämaisemaa, joka kuuluu Itäiselle Suomenlahdelle asti. Kotka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, niin omalla autolla, junalla tai bussilla ja kaikki palvelut ja aktiviteetit löytyy keskustasta lyhyen kävelymatkan päästä.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Kotka

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Kotka

46930 Huruksela

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aholanpolku 15 - 15 46930 HurukselaHuruksela
Aholehdontie 13 - 7 46930 HurukselaHuruksela
Ahvionsuontie 133 - 31 46930 HurukselaHuruksela
Alasranta 10 - 6 46930 HurukselaHuruksela
Ehdatoksentie - 97 46930 HurukselaHuruksela
Heinäsaari 157 - 219 46930 HurukselaHuruksela
Heposaarenpolku 110 - 68 46930 HurukselaHuruksela
Heposuon peltotie 162 - 96 46930 HurukselaHuruksela
Heposuonpolku 10 - 80 46930 HurukselaHuruksela
Hirvenmäentie 100 - 97 46930 HurukselaHuruksela
Huituntie 12 - 22 46930 HurukselaHuruksela
Huruksela - 46930 HurukselaHuruksela
Kahrinkangas 72 - 72 46930 HurukselaHuruksela
Kahrinmäentie 105 - 95 46930 HurukselaHuruksela
Koiporras 32 - 32 46930 HurukselaHuruksela
Koivusaari 135 - 221 46930 HurukselaHuruksela
Kultaanranta - 90 46930 HurukselaKorkeakoski ja Laajakoski
Kunnarsaari 16 - 16 46930 HurukselaHuruksela
Kuusisaari 15 - 15 46930 HurukselaHuruksela
Lauttarannankuja 10 - 30 46930 HurukselaHuruksela
Luhtasenranta 10 - 3 46930 HurukselaHuruksela
Mammulanmäentie 100 - 99 46930 HurukselaHuruksela
Martinkoskentie 130 - 84 46930 HurukselaHuruksela
Myllypellontie 13 - 27 46930 HurukselaHuruksela
Navarkalliontie 60 - 60 46930 HurukselaHuruksela
Niskasuontie 143 - 344 46930 HurukselaKorkeakoski ja Laajakoski
Nuottasaari Huruksela 30 - 30 46930 HurukselaHuruksela
Osolahdentie - 55 46930 HurukselaHuruksela
Pirttisaari 80 - 80 46930 HurukselaHuruksela
Ruokosuontie 25 - 40 46930 HurukselaHuruksela
Sakkarantie - 80 46930 HurukselaHuruksela
Salonmäentie 16 - 84 46930 HurukselaHuruksela
Tyllikivenkuja 37 - 37 46930 HurukselaHuruksela
Varkahontie 15 - 158 46930 HurukselaHuruksela
Vellinkisaari 8 - 8 46930 HurukselaHuruksela
Venehkorventie 12 - 79 46930 HurukselaHuruksela
Vuohisaari 14 - 69 46930 HurukselaHuruksela

Kotka

48100 Kotkansaari

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aittokarit 37 - 73 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Ajurinkatu 1 - 8 48100 KotkansaariKirjastotalo
Anjalankatu 1 - 8 48100 KotkansaariKatariina
Esi-Katajakari 6 - 6 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Etelänkaipuu 10 - 72 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Eteläpuistokatu 1 - 7 48100 KotkansaariKirjastotalo
Gutzeitintie 1 - 9 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Haapasaaren Ristiluoto 88 - 88 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Haapasaari - 97 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Haikkulainen - 70 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Harjakari 10 - 10 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Haukkavuorenkatu - 5 48100 KotkansaariKatariina
Heikinkatu 1-3 - 8 48100 KotkansaariKatariina
Hietasen Satama-Alue 1 - 1 48100 KotkansaariHovinsaari
Honkanen 2 - 2 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Hänninkari 51 - 58 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Itäkatu 1-3 - 8 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Juha Vainion katu 1 - 99 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Jäniskari 1 - 1 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Järvenkari 10 - 10 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kaivokatu 1-3 - 8 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kalliokatu 2 - 9 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kalliolankatu 1 - 6 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kanakarit 30 - 30 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kantasatama - 48100 KotkansaariKaupungintalo
Kapakari 5 - 5 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kapholmi 146 - 87 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kapteeninkatu 11 - 9 48100 KotkansaariKirjastotalo
Karhusaari 102 - 97 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Karpalokari 18 - 52 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Katariinan Meripuisto - 48100 KotkansaariKatariina
Katariinantori - 48100 KotkansaariKatariina
Kauppakatu 1 - 9 48100 KotkansaariKaupungintalo
Kauppatori - 48100 KotkansaariKaupungintalo
Keskisaari-Itäsaari 110 - 51 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Keskuskatu 1 - 9 48100 KotkansaariKaupungintalo
Ketankari 5 - 5 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kioskikaivokadunkulma - 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kirkkokatu 1 - 9 48100 KotkansaariKaupungintalo
Kirkonmaa - 90 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kirkonmaantie 222 - 47 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Koivukari 5 - 5 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Korkeavuorenkatu 1 - 9 48100 KotkansaariKirjastotalo
Kotkan Kantasatama - 48100 KotkansaariKaupungintalo
Kotkan tehtaat - 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kotkankatu 10 - 9 48100 KotkansaariKirjastotalo
Koulukatu 1 - 9 48100 KotkansaariKatariina
Kuninkaankarit 1 - 26 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kunnetoin 132 - 33 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kunnouri 27 - 47 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kuolioluoto 114 - 94 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kustaankatu 2 - 4 48100 KotkansaariKaupungintalo
Kuusisenkatu 1 - 9 48100 KotkansaariKatariina
Kuutaslo 2655 - 2655 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kuutsalo - 962 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kymenlaaksonkatu 1-3 - 9 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Kyntholmi 116 - 92 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Laivurinkatu 10 - 9 48100 KotkansaariKaupungintalo
Latokari 7 - 7 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Lehmäsaari 140 - 94 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Leijaholma 22 - 82 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Leppäkari Haapasaari 41 - 41 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Leppäkarit 3 - 3 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Loppi 4 - 4 48100 KotkansaariTakakylä ja Hirssaari
Länsilaiturintie 14 - 14 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Länsisaari 100 - 93 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Läättouri 66 - 66 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Mariankatu 14 - 26 48100 KotkansaariKirjastotalo
Martinkarit 30 - 40 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Merenkulkuopiston ranta - 48100 KotkansaariKatariina
Merikatu 1 - 9 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Merimerkintie 113 - 99 48100 KotkansaariHovinsaari
Meriniementie 1a - 3 48100 KotkansaariKatariina
Metsäkappelintie 26 - 26 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Muorholmi 34 - 9 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Museokatu 1 - 9 48100 KotkansaariKatariina
Mustasaari, Kuutsalo 28 - 28 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Mutalahdenpuisto 3 - 4 48100 KotkansaariKirjastotalo
Mäntykari Kuutsalo 27 - 27 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Mäntykari Ruotsinsalmi 1 - 45 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Norskankatu 5 - 6 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Nuottakari 14 - 14 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Nätiskataja 5 - 5 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Ohutta yläpilveä 10 - 7 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Oksasenkari 1 - 12 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Ollinkarit 34 - 34 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Opintie 1 - 6 48100 KotkansaariKatariina
Opistokatu 1 - 8-10 48100 KotkansaariKirjastotalo
Orihkari 20 - 20 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Palosaari 14 - 14 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Papinkatu 1 - 8 48100 KotkansaariKaupungintalo
Peräkari 1 - 1 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Pihlajakari 1 - 73 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Pikku-Halssi 14 - 60 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Pirkköyri Kuutsalo 26 - 50 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Pitkäluoto 203 - 77 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Pitkäsaari Kuusalo 274 - 274 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Pitkäsaari Kuutsalo - 97 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Pitkäsaari, Kuutsalo 106 - 528 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Pohjoispuistokatu 1 - 4 48100 KotkansaariKirjastotalo
Puistotie 10 - 9-11 48100 KotkansaariKatariina
Puruskarit 49 - 71 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Puurohellit 3 - 3 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Puutarhakatu 1 - 8 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Rankki Rak 15 - 15 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Ratapihankatu 1 - 5 48100 KotkansaariKirjastotalo
Rauhankatu 2 - 4 48100 KotkansaariKaupungintalo
Rautatiealue - 48100 KotkansaariKirjastotalo
Rautatienkatu 17 - 7 48100 KotkansaariKirjastotalo
Reitaviikinkarit 124 - 83 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Ristiluoto 129 - 88 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Rossit 4 - 4 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Ruotsinsalmenkatu - 9 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Ruukinkatu 1 - 9 48100 KotkansaariKaupungintalo
Rääouri 23 - 23 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Salakuljettajantie 11 - 4 48100 KotkansaariKaupungintalo
Sapokankatu 2 - 3 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Satamakatu - 9 48100 KotkansaariKaupungintalo
Satamasaari 104 - 84 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Sauluoto 3 - 3 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Sibeliuspuisto - 48100 KotkansaariKirjastotalo
Silakkasaaret 14 - 58 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Siltatie 1 - 6 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Sulkeiskenttä 17 - 17 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Sumarinsaari - 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Suppukatu 1 - 4 48100 KotkansaariKatariina
Suurenkyläntie 26 - 26 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Suuri Harvassaari 41 - 56 48100 KotkansaariTakakylä ja Hirssaari
Suuri-Petäjäinen 15 - 75 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Suurikari 21 - 21 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Suursaarenkatu - 3 48100 KotkansaariKatariina
Sääasema 5 - 5 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Tallinnankatu 10 - 6 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Tankokari 15 - 15 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Tiuholma 186 - 58 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Tornatorintie 102 - 99 48100 KotkansaariKaupungintalo
Tuomisaari 8 - 8 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Tynnyrikari 15 - 15 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Tynnyrkari 15 - 42 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Työmiehenkatu 1 - 9 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Urttikari 33 - 59 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Vallaholmi 15 - 70 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Vallikari 8 - 8 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Varasto Hietanen - 48100 KotkansaariHovinsaari
Varissaari - 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Vassaari 108 - 99 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Vatkari 15 - 8 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Venäjänkari 1 - 1 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Veturitallintie 1 - 5 48100 KotkansaariKirjastotalo
Viittatie 109 - 90 48100 KotkansaariHovinsaari
Viksouri 3 - 3 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Vuorelankulma 2 - 2 48100 KotkansaariKirjastotalo
Vuorikatu 1 - 9 48100 KotkansaariKaupungintalo
Vuoripöllönkatu 1 - 4 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Vuorisaari - 93 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Vähä-Karhu 104 - 95 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu
Vähä-Petäjäinen 4 - 4 48100 KotkansaariToivo Pekkasen koulu

Kotka

48130 Katariina

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haapatie - 7 48130 KatariinaKatariina
Katajatie 1 - 9 48130 KatariinaKatariina
Koivutie 1 - 9 48130 KatariinaKatariina
Kuusitie - 9 48130 KatariinaKatariina
Lehmustie 1 - 9 48130 KatariinaKatariina
Leppätie 1 - 9 48130 KatariinaKatariina
Meriniemi - 48130 KatariinaKatariina
Metsästäjänkatu 1 - 5 48130 KatariinaKatariina
Mäntykatu 10-14 - 8 48130 KatariinaKatariina
Pajutie 1 - 9 48130 KatariinaKatariina
Pihlajatie - 9 48130 KatariinaKatariina
Puistola - 48130 KatariinaKatariina
Purjehtijankatu 1 - 8 48130 KatariinaKatariina
Saarnitie - 6 48130 KatariinaKatariina
Sapokka - 48130 KatariinaKatariina
Tammikatu 1 - 9-13 48130 KatariinaKatariina
Tuulastajankatu 1 - 9 48130 KatariinaKatariina
Urheilijankatu 1 - 8 48130 KatariinaKatariina
Vaahteratie 1 - 9 48130 KatariinaKatariina
Öljysatamantie - 48130 KatariinaKatariina

Kotka

48200 Hovinsaari

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ainonkatu 2 - 8 48200 HovinsaariHovinsaari
Antinkatu 1 - 6 48200 HovinsaariHovinsaari
Edelfeltinkatu 11 - 6 48200 HovinsaariHovinsaari
Hietanen - 48200 HovinsaariHovinsaari
Hietasen Satama - 48200 HovinsaariHovinsaari
Hietasen satama - 48200 HovinsaariHovinsaari
Hietasentie - 99 48200 HovinsaariHovinsaari
Hovinsaaren Ratapiha - 48200 HovinsaariHovinsaari
Hovinsaarentie - 9 48200 HovinsaariHovinsaari
Ilmarisenkatu 11 - 9 48200 HovinsaariHovinsaari
Itälaituri Kantasatama - 48200 HovinsaariKaupungintalo
Kirstinportaat 3 - 4 48200 HovinsaariHovinsaari
Kotkantie - 9 48200 HovinsaariHovinsaari
Lainekatu 1 - 8 48200 HovinsaariHovinsaari
Liitutehtaankatu 1 - 6b 48200 HovinsaariHovinsaari
Lyhytkatu 1 - 4 48200 HovinsaariHovinsaari
Matinkatu 1 - 4 48200 HovinsaariHovinsaari
Merenkulkijankatu 11 - 9 48200 HovinsaariHovinsaari
Miilukatu 2 - 6 48200 HovinsaariHovinsaari
Murtajantie 1 - 3 48200 HovinsaariHovinsaari
Nuutinkatu 2 - 7 48200 HovinsaariHovinsaari
Näkinkatu 1 - 1 48200 HovinsaariHovinsaari
Ollinkatu 1 - 1 48200 HovinsaariHovinsaari
Porthaninkatu 1 - 9 48200 HovinsaariHovinsaari
Puolan Laituri - 48200 HovinsaariHovinsaari
Runeberginkatu - 7 48200 HovinsaariHovinsaari
Ruununmaankatu 1 - 9 48200 HovinsaariHovinsaari
Saarenkatu 2 - 4 48200 HovinsaariHovinsaari
Sahankatu - 9 48200 HovinsaariHovinsaari
Valkamakatu 1 - 9 48200 HovinsaariHovinsaari
Valkamakuja 6 - 6 48200 HovinsaariHovinsaari
Vasikkasaarentie 107 - 92 48200 HovinsaariHovinsaari
Veitsiluodon alue - 48200 HovinsaariHovinsaari
Yrjönkatu 1 - 9 48200 HovinsaariHovinsaari

Kotka

48210 Toukolan Sairaala-Alue

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Huvipurrentie 1 - 7 48210 Toukolan Sairaala-AlueHovinsaari
Kidekuja 1 - 8 48210 Toukolan Sairaala-AlueHovinsaari
Liitulahdentie 1 - 8 48210 Toukolan Sairaala-AlueHovinsaari
Paatelankuja 2 - 4 48210 Toukolan Sairaala-AlueHovinsaari
Paatelantie 12 - 6 48210 Toukolan Sairaala-AlueHovinsaari
Sammalsaari 11 - 38 48210 Toukolan Sairaala-AlueTakakylä ja Hirssaari
Sokeritehtaantie 10 - 2 48210 Toukolan Sairaala-AlueHovinsaari
Toukolantie 1 - 8 48210 Toukolan Sairaala-AlueHovinsaari

Kotka

48220 Metsola

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aleksanterinreitti 173 - 85 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Allintie - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Haikarantie - 4 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Hanhentie 1 - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Haukantie 1 - 7 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Huoltokatu 1 - 4 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Huuhkajantie 10 - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Jylpyn vesitorni 1 - 1 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Jylpyntie 1 - 8 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Kilpatie 1 - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Kiuruntie - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Kiveliöntie 36 - 55 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Koskelontie 10 - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Kottaraisentie 10 - 8 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Kuikantie 10 - 4 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Käentie 11 - 6 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Laitatie 56 - 60 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Langinkoskentie 1 - 1 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Langinlaaksonkuja 23 - 23 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Laturintie 1 - 4 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Leivontie 1 - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Lokintie 1 - 8 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Louhijantie 10 - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Majatie 10 - 8 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Merilinnuntie - 8 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Metsontie 1 - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Paimenportti 10 - 8 48220 MetsolaHovinsaari
Peipontie 1 - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Pyyntie 1 - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Pääskysentie - 8 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Rantatie 11 - 35 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Rastaantie 1 - 8 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Sipintie 1 - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Sorsantie 2 - 8 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Sorvaajantie 2 - 8 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Sotkantie 3 - 8 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Takojantie 1 - 9b 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Teerentie 1 - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Telkänkuja 1 - 8 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Tiirantie 2 - 20 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Tikantie 3 - 4 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Tilhintie - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela
Uikuntie 1 - 9 48220 MetsolaMetsola ja Korela

Kotka

48230 Korela-Jylppy

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alakaarre 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Asteritie 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Hirventie 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Huumantie 1 - 5b 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Jäniksentie - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Keisarinmajantie - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Keskikaarre 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Koppelontie 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Kurjenpolku 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Kurjentie 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Kurpantie 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Kyyhkysentie 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Langinkosken luonnonpuisto - 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Leppälinnuntie 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Loksitie 29 - 36 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Naakantie 10 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Närhintie 10 - 8 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Oravantie 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Orvokkitie 37 - 54 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Peurantie - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Roosatie 48 - 58 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Satakielentie - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Saukonkatu 3 - 5 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Seppolantie 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Sutelantie 132 - 84 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Talitiaisentie 1 - 8 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Tulppaanitie 45 - 47 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Uunilinnuntie 1 - 8 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Valajantie 1 - 8 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela
Yläkaarre 1 - 9 48230 Korela-JylppyMetsola ja Korela

Kotka

48300 Ruonala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aironiementie - 9 48300 RuonalaRuonala
Heinäpää 10 - 8 48300 RuonalaRuonala
Huhtsaari 18 - 7 48300 RuonalaRuonala
Karhuvuorentie 1 - 40 48300 RuonalaKarhuvuori
Katajaranta 10 - 8 48300 RuonalaRuonala
Kesäniementie 1 - 9 48300 RuonalaRuonala
Kielokuja 11 - 9 48300 RuonalaRuonala
Kiilakuja 10 - 9 48300 RuonalaRuonala
Koivikkokuja 10 - 9 48300 RuonalaRuonala
Koivuniemi 1 - 7 48300 RuonalaRuonala
Kuusiniemenkuja 10 - 8 48300 RuonalaRuonala
Leppäkari Ruonala 1 - 1 48300 RuonalaRuonala
Lirontie 10 - 9 48300 RuonalaKarhuvuori
Lohniemenkuja 6 - 8 48300 RuonalaRuonala
Lohniementie 1 - 9 48300 RuonalaRuonala
Mahlamäentie 1 - 9 48300 RuonalaRuonala
Majasaari Räski 141 - 7 48300 RuonalaRuonala
Majasaari, Räski 197 - 48300 RuonalaRuonala
Mansikkasaarentie 18 - 50 48300 RuonalaRuonala
Metsäpirtinkatu 2 - 6 48300 RuonalaRuonala
Metsäpirtinkuja 1 - 7 48300 RuonalaRuonala
Munsaarentie 1 - 98 48300 RuonalaRuonala
Mustasaarenkari 10 - 10 48300 RuonalaRuonala
Mäkeläntie 1 - 9 48300 RuonalaRuonala
Peltolantie 1 - 9 48300 RuonalaRuonala
Pohjanrannantie 1 - 9 48300 RuonalaRuonala
Pohjinkarintie 1 - 8 48300 RuonalaRuonala
Pukkisaari - 75 48300 RuonalaRuonala
Päivärannantie 1 - 9 48300 RuonalaRuonala
Rajasaari 12 - 80 48300 RuonalaRuonala
Rantasipintie 1 - 7 48300 RuonalaKarhuvuori
Ristsaari 15 - 6 48300 RuonalaRuonala
Rotinpää 1 - 9 48300 RuonalaRuonala
Ruonala - 48300 RuonalaRuonala
Ruonalanraitti 1 - 74 48300 RuonalaRuonala
Ruonankuja 10 - 8 48300 RuonalaRuonala
Räskintie 107 - 213 48300 RuonalaRuonala
Sikosaarentie 15 - 6 48300 RuonalaRuonala
Sikosaari - 48300 RuonalaRuonala
Suurtuvantie 1 - 7 48300 RuonalaRuonala
Syvälahdenpohja - 48300 RuonalaRuonala
Taka-Ruonalantie 1 - 9 48300 RuonalaRuonala
Tyllintie 8 - 8 48300 RuonalaKarhuvuori
Töyryläntie 1 - 9 48300 RuonalaRuonala
Vanhamäentie 1 - 9 48300 RuonalaRuonala
Virtapää 10 - 9 48300 RuonalaRuonala

Kotka

48310 Mussalo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alatalontie 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Ankkurikuja 1 - 1 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Apurholma 4 - 4 48310 MussaloEtukylä
Etukyläntie 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Hallintie 10 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Hanskinmaantie - 22 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Hanskintie 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Haraholmantie 1 - 7 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Harjantauksentie - 4 48310 MussaloEtukylä
Haukilahdentie 3 - 5 48310 MussaloEtukylä
Heinäkaskentie - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Hevossaarentie 100 - 99 48310 MussaloEtukylä
Hevossaari - 48310 MussaloEtukylä
Hiilikoukku 2 - 8 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Hiilimiiluntie 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Hiilipolku 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Hirssaarentie - 4 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Hirssaari - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Hoviharjantie 3 - 9 48310 MussaloEtukylä
Hylkeentie 10 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Jahtipolku 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Jauhetie 16 - 86 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Jollapolku 1 - 8 48310 MussaloEtukylä
Jänskäntie - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kakkusaari 10 - 10 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kalliomäki 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Kallionlaki 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Kallionsivu 1 - 8 48310 MussaloEtukylä
Kalliorinne - 9 48310 MussaloEtukylä
Kanukkapolku 10 - 9b 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kaskenkuja 1 - 8 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kaskenperä 1 - 8 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kaskensivu 1 - 8 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kaskikalliontie 12 - 8 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kaskimäentie 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kipparitie 10 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kissankorventie 10 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kivenkorvantie 100 - 92 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kivimäki 3 - 8 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kivirinne 1 - 8 48310 MussaloEtukylä
Kokkokalliontie 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Kompassikuja 4 - 5 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Korkeissaari - 85 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Korkotintie - 4 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kotilotie 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Kotkan Syväsatama - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kotolahdentie - 7 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kuusisaarentie 639 - 679 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kuutinpolku - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Kytöpolku 1 - 5 48310 MussaloEtukylä
Kytörinne 1 - 6 48310 MussaloEtukylä
Kärkisaarentie 10 - 8 48310 MussaloEtukylä
Kääntötie 27 - 39 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Köysikuja 5 - 7 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Laahapolku 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Laaharannantie 10 - 9 48310 MussaloEtukylä
Lauttapolku 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Lavakalliontie - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Lavanrinne 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Lavansaarentie 11 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Lehtinen - 85 48310 MussaloEtukylä
Lellerit 20 - 74 48310 MussaloToivo Pekkasen koulu
Leppäkari Viikarinsaari 20 - 20 48310 MussaloToivo Pekkasen koulu
Lokajanranta 10 - 8 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Lokajantie - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Lossaari - 3 48310 MussaloEtukylä
Lummepolku 1 - 6 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Luodonpovenniemi 50 - 50 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Maahieta 10 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Madekuja 1 - 6 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Maderannantie 14 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Madesalmentie - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Maijansaari 102 - 96 48310 MussaloEtukylä
Makaseikka 13 - 7 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Martinkari 31 - 31 48310 MussaloEtukylä
Mastotie 1a - 3 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Merituulentie - 687 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Metsärinne 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Mussalo - 48310 MussaloHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Mussalon Nestasatama - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Mussalon Nestesatama - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Mussalon Ratapiha - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Mussalon Syväsatama - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Mussalon Syväsatma - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Mussalon satama - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Mussalon syväsatama - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Mussalontie 101 - 608 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Mäensivu 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Mäensyrjä 1 - 4 48310 MussaloEtukylä
Mäntykari Räski 1 - 1 48310 MussaloRuonala
Niinilahdentie 105 - 96 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Norpantie 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Paattipolku 1 - 6 48310 MussaloEtukylä
Pasko-Lelleri 12 - 12 48310 MussaloToivo Pekkasen koulu
Pekanraitti 29 - 3 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Peltokaskentie 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Pitkäkalliontie 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Pitkäkari 5 - 5 48310 MussaloEtukylä
Poijutie 10 - 8 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Pollaritie 2 - 2 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Pormestarintie 12 - 36 48310 MussaloEtukylä
Punttelintie 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Puomitie 3 - 3 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Puostinniementie 41 - 82 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Pursipolku 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Rajakalliontie - 8 48310 MussaloEtukylä
Raumanpohjantie 17 - 6 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Rentukkapolku 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Riikinkuja 1 - 1 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Ristinalus 10 - 7 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Ristiniemenpää 10 - 8 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Ristiniementie - 99 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Rompintie - 67 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Rostipolku 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Ruoritie 1 - 11 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Ruuhipolku 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Ruukkimaanpolku 1 - 2 48310 MussaloEtukylä
Rytäniementie 14 - 38 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Rytäniemi - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Saarelaistentie 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Saarinkotie - 9 48310 MussaloEtukylä
Saaripirtintie 1 - 22 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Salakanpolku 39 - 55 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Salakantie 1 - 3 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Santalahdentie - 75 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Santalahti - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Santaniemenkuja - 28 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Santaniementie 32 - 36 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Santatie 2 - 7 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Sarkapolku 10 - 9 48310 MussaloEtukylä
Sarvenniemi 15 - 7 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Savottakuja 1 - 5 48310 MussaloEtukylä
Seiskarintie 10 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Selkäkari 12 - 20 48310 MussaloEtukylä
Siikasaarentie - 83 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Simpukkatie 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Sireenikuja 1 - 8 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Soukanpohjantie - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Suojakalliontie 10 - 7 48310 MussaloEtukylä
Syvänniemi - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Syväsatama - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Takakylä - 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Takakyläntie 11 - 82 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Tarhakalliontie 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Tauluniementie 2 - 2 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Terikovintie - 9 48310 MussaloEtukylä
Toistenpolku 1 - 3 48310 MussaloEtukylä
Tommilantie 1 - 7 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Turanpolku - 8 48310 MussaloEtukylä
Turantie 10 - 8 48310 MussaloEtukylä
Tuulentie 108 - 90 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Tytärsaarentie 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Tökkärintie 15 - 22 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Ulpukkapolku 1 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Uuspalontie - 9 48310 MussaloEtukylä
Uuspellonrinne 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Uuspellontie 1 - 1 48310 MussaloEtukylä
Uutelantie 1 - 8 48310 MussaloEtukylä
Vaarinkarintie 1 - 66 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Vanhalantie - 9 48310 MussaloEtukylä
Varsanniementie 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Vasikkaniementie 1 - 9 48310 MussaloEtukylä
Vehkaluoto - 37 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Venekallionkuja 11 - 9a 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Venekalliontie - 26 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Viikarinsaari - 78 48310 MussaloToivo Pekkasen koulu
Villeläntie 13 - 8 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Vuorenalus 11 - 9 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Vähä Harvassaari 2 - 2 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Ämmänleuantie 2 - 4 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari
Öljykuja 13 - 5 48310 MussaloTakakylä ja Hirssaari

Kotka

48350 Karhuvuori

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haltijantie 1 - 8 48350 KarhuvuoriKarhuvuori
Heponiementie - 6 48350 KarhuvuoriKarhuvuori
Hiidenrinne - 6 48350 KarhuvuoriKarhuvuori
Keijunpolku - 6 48350 KarhuvuoriKarhuvuori
Keskikari 4 - 4 48350 KarhuvuoriEtukylä
Kukkulapolku 1 - 6 48350 KarhuvuoriRuonala
Loitsutie 1 - 9 48350 KarhuvuoriKarhuvuori
Majasaari - 48350 KarhuvuoriRuonala
Nallenpolku 1 - 6 48350 KarhuvuoriKarhuvuori
Peikonpolku 1 - 4 48350 KarhuvuoriKarhuvuori
Pihkapolku 1 - 2a 48350 KarhuvuoriKarhuvuori
Tarinatie 1 - 3 48350 KarhuvuoriKarhuvuori
Taruraitti 1 - 2 48350 KarhuvuoriKarhuvuori
Ututie 1 - 9 48350 KarhuvuoriKarhuvuori
Velhontie 1 - 8 48350 KarhuvuoriKarhuvuori
Vuorenrinne 13 - 9 48350 KarhuvuoriKarhuvuori

Kotka

48400 Sutela

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aaronpolku 2 - 7 48400 SutelaLankila
Aittakorventie - 2 48400 SutelaLankila
Aittapolku 1 - 2 48400 SutelaAittakorpi
Ajomiehentie 1-7 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Alasuutarintie 11 - 8 48400 SutelaLankila
Erinomaisenpolku 1 - 5 48400 SutelaLänsi-Kymi
Erämiehentie 10 - 9 48400 SutelaLankila
Eräpolku 10 - 8 48400 SutelaLankila
Hakamäentie - 9 48400 SutelaLänsi-Kymi
Halmepolku 2 - 7 48400 SutelaLankila
Havupolku 1 - 5 48400 SutelaAittakorpi
Hiidenpolku 20 - 39 48400 SutelaAittakorpi
Hintuntie 10 - 9 48400 SutelaLankila
Isäntämiehentie 10 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Jokitörmänpolku - 8 48400 SutelaLankila
Jussinpolku 1-3 - 9 48400 SutelaLankila
Kahrintie 1 - 9 48400 SutelaLankila
Kanasentie 1 - 2 48400 SutelaLankila
Kankitie 10 - 9 48400 SutelaLänsi-Kymi
Kantaniitynpolku 3 - 8 48400 SutelaLankila
Kaskipolku 1 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Kelopolku 1 - 8 48400 SutelaAittakorpi
Kesantopolku 1 - 9 48400 SutelaLankila
Kiilatie - 9 48400 SutelaLänsi-Kymi
Korpikuusentie - 2 48400 SutelaAittakorpi
Kortesaari 18 - 2 48400 SutelaRuonala
Koskenniskantie 1 - 8 48400 SutelaLankila
Kumarruspuuntie 1 - 4 48400 SutelaAittakorpi
Langinpolku 2 - 8 48400 SutelaLankila
Lankilantie - 2 48400 SutelaLankila
Latvapolku 1 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Lehtikuusentie 1 - 6 48400 SutelaAittakorpi
Lehtipolku 1 - 8 48400 SutelaAittakorpi
Lekatie - 7 48400 SutelaLänsi-Kymi
Luhtatie 1 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Luhtipolku 2 - 3 48400 SutelaAittakorpi
Maamiehentie - 9 48400 SutelaAittakorpi
Marjamiehentie - 9 48400 SutelaLankila
Metsämiehentie 1 - 9 48400 SutelaLankila
Mikonpolku 1 - 8 48400 SutelaLankila
Mottipolku 1 - 9 48400 SutelaLankila
Multasuonpolku 11 - 19 48400 SutelaLänsi-Kymi
Myllymatintie 10 - 7 48400 SutelaLankila
Mäihäpolku 1 - 8 48400 SutelaAittakorpi
Männistönkuja 4 - 6 48400 SutelaLänsi-Kymi
Neulaspolku 1 - 8 48400 SutelaAittakorpi
Nilapolku 11 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Niskoonpolku 1 - 8 48400 SutelaLankila
Oikarinkulma 1 - 9 48400 SutelaLänsi-Kymi
Okapolku 1 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Oksapolku 1 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Pahnakalliontie - 9 48400 SutelaAittakorpi
Patteristonkuja - 6 48400 SutelaMetsola ja Korela
Pekkolankulma 1 - 9 48400 SutelaLänsi-Kymi
Peltomiehentie 1 - 4 48400 SutelaAittakorpi
Petäjäsuontie 14 - 46 48400 SutelaLänsi-Kymi
Pirosenvuorentie 1 - 9 48400 SutelaLankila
Rahkatie 10 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Rasinkuja 10 - 9 48400 SutelaLankila
Rasinpolku 12 - 7 48400 SutelaLankila
Riihipolku 10 - 9 48400 SutelaLankila
Riippakoivuntie 1 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Salotie 1 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Sammaltie 1 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Silmupolku 1 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Sulunpääntie 1 - 9 48400 SutelaLankila
Sutelanraitti 1 - 9 48400 SutelaLankila
Suurpalontie 1 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Takapellontie 1 - 9 48400 SutelaLankila
Talttatie 1 - 5 48400 SutelaLänsi-Kymi
Tommonpolku 1 - 8 48400 SutelaLankila
Tukkimiehentie 10 - 9 48400 SutelaLankila
Tukkipolku 1 - 5 48400 SutelaLankila
Tyvipolku 1 - 8 48400 SutelaAittakorpi
Töyräspolku - 4 48400 SutelaLankila
Vanha Sutelantie 1 - 97 48400 SutelaLankila
Vasaratie 1 - 9 48400 SutelaLänsi-Kymi
Vehkatie 1 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Vesantie - 3 48400 SutelaLankila
Villentie 1 - 7 48400 SutelaLankila
Vitsastie 1 - 9 48400 SutelaAittakorpi
Vuolteentie - 9 48400 SutelaLankila
Vähäpellonpolku 1 - 9 48400 SutelaLankila
Yläpellonpolku 1 - 9 48400 SutelaLankila

Kotka

48410 Kaukola

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aartakuja 2 - 6 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Aartapolku 10 - 6 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Alakyläntie 15 - 77 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Alhoniitynpolku 11 - 8 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Eerikinpolku 1 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Hannulankuja 12 - 5 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Heinsuontie - 70 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Heinäkorvenkuja 105 - 99 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Hernesmaanpolku 11 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Hinttulanpolku 13 - 7 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Hirsipolku 1 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Hirvimajantie 23 - 7 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Hongistonkuja 1 - 5 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Hurtanpolku 1 - 5 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Jyrkilänpolku 1 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Jäppilä - 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Jäppilän rantatie - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Kananiementie 161 - 166 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Karjasaari 51 - 51 48410 KaukolaKorkeakoski ja Laajakoski
Kasilanpolku 10 - 8 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Katajalähteenpolku 10 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Katajapolku 2 - 7 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Katajasuonpolku 11 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Katitsuontie 145 - 18 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Kaukolanraitti - 98 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Kilpirannantie 18 - 8 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Kissamäenpolku 10 - 17 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Kokkomäenkuja 11 - 5 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Kokoojatie 1 - 8 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Kollinmäenkuja 14 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Kontiontie 1 - 34 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Korjuspolku 1 - 2 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Kujalantie 1 - 34 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Kuoppamäentie 10 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Kurittula - 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Kurittulankuja 10 - 8 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Lammashaantie 13 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Lehtisen Saari - 48410 KaukolaEtukylä
Leistinpolku 12 - 8 48410 KaukolaLankila
Leklinpolku 19 - 38 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Lohenpolku 1 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Luokkipolku - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Majasaari, Räski 39 - 39 48410 KaukolaRuonala
Mustajärventie - 99 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Naatinsuonkuja 34 - 65 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Niinanpolku - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Ojaniityntie 10 - 83 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Ollilanpolku 11 - 22 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Paanupolku 4 - 4 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Patopolku 2 - 6 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Pernoo - 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Pernoontie - 982 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Pertonpolku 1 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Petäjäsuo - 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Pietanpolku 11 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Pihkoonraitti 105 - 80 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Pirtinmäenpolku 11 - 8 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Poppelipolku 5 - 8 48410 KaukolaLankila
Poratie - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Puhoskuja 1 - 7 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Pärepolku 1 - 8 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Rantalankuja 7 - 8 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Risuniityntie 15 - 6 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Saarensillantie 13 - 67 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Sammalkorventie 18 - 9 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Sipolankuja 11 - 13 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Sutela - 48410 KaukolaLankila
Suurpellonpuisto - 48410 KaukolaAittakorpi
Suutarinsaari - 121 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Tanelinpolku 14 - 22 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Tapiolanrinne 32 - 36 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Tomminkuja 1 - 70 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Torninvirrantie 16 - 6 48410 KaukolaTavastila
Tuukkalanpolku 10 - 20 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Tynnyrmäenpolku 4 - 8 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Valjuksentie 19 - 8 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Vestanpolku 1 - 8 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Vorokkisaari 1 - 1 48410 KaukolaKorkeakoski ja Laajakoski
Välkäsenkuja 23 - 24 48410 KaukolaLänsi-Kymi
Yläkyläntie 13 - 93 48410 KaukolaLänsi-Kymi

Kotka

48600 Karhula

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahdinkatu 10 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Ahlströmintie 18 - 77 48600 KarhulaKarhula
Ahmankatu 1 - 8 48600 KarhulaKarhula
Alahovintie 1 - 9 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Alhonkatu - 9 48600 KarhulaKarhula
Antintie 2 - 7 48600 KarhulaKarhula
Brunilankatu 2 - 8 48600 KarhulaSunila ja Suulisniemi
Emännänraitti 3 - 4 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Eskola - 48600 KarhulaRistinkallio
Eskolantie 10 - 9 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Eteläinen Karjalantie 1 - 9 48600 KarhulaKarhula
Halkosenkuja 10 - 7 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Hallikatu 1 - 3 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Harjanteenkatu 10 - 27 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Heposenkatu 10 - 9 48600 KarhulaKorkeakoski ja Laajakoski
Hortolankatu - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Hortonkuja 5 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Huumanpohjantie 1 - 1 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Isännänraitti 10 - 6 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Jalmarinraitti 2 - 4 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Jumalniementie - 8 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kaakonkulma 1 - 7 48600 KarhulaKarhula
Kalervonkatu 1 - 8 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kalevantie - 2 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kalliokoskenkatu - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kangaskatu 1 - 9 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Kanta-Marttilankuja 1 - 8 48600 KarhulaKorkeakoski ja Laajakoski
Karhinkatu - 9 48600 KarhulaRistinkallio
Karhukuja 3 - 5 48600 KarhulaKarhula
Karhulan Hovin tie 1 - 7 48600 KarhulaKarhula
Karhulan Tehtaat - 48600 KarhulaKarhula
Karhulantie - 9 48600 KarhulaKarhula
Karhunkatu 1 - 9 48600 KarhulaKarhula
Karjalantie 10 - 8 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Kartanonkatu - 5 48600 KarhulaKarhula
Kaukonkatu 10 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kaunismäenkatu 1 - 6 48600 KarhulaKarhula
Kehätie 105 - 61 48600 KarhulaKarhula
Keskikatu 10 - 8 48600 KarhulaKarhula
Ketokuja 3 - 4 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Ketunkuja 1 - 3 48600 KarhulaKarhula
Kihlinkatu 1 - 9 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Kokkolankatu 11 - 9a 48600 KarhulaKarhula
Kokkovuorenkatu 10 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Korpikatu 10 - 9 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Korsulankatu - 9 48600 KarhulaKarhula
Kosselinkatu 1 - 9 48600 KarhulaRistinkallio
Koukkukatu 10 - 8 48600 KarhulaKarhula
Kullervonkatu 1 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kunnarinkuja 12 - 9 48600 KarhulaKorkeakoski ja Laajakoski
Kyminlinnantie 18 - 8 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Kyminsuunranta 47 - 47 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kyminsuuntie 153 - 54 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kyyhkylänkuja 1 - 9 48600 KarhulaKarhula
Käpylänkatu 10 - 9 48600 KarhulaKarhula
Laitakatu 1 - 9 48600 KarhulaKarhula
Laitakuja 2 - 4 48600 KarhulaKarhula
Lautakatonpuisto - 48600 KarhulaRistinkallio
Lehtokuja 21 - 8 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Lennartinraitti 1 - 8 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Leskenkatu 10 - 8 48600 KarhulaKarhula
Liimataisenkatu 10 - 8 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Lähteenkatu 1 - 9 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Malminginkatu 1 - 9 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Marttilankatu 12 - 8 48600 KarhulaRistinkallio
Matkakuja 6 - 6 48600 KarhulaKarhula
Mielikintie 10 - 9 48600 KarhulaSunila ja Suulisniemi
Mikkelinkatu 1 - 4 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Myllytie - 4 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Mällinkatu - 9 48600 KarhulaKarhula
Mällinmutka 1 - 6 48600 KarhulaKarhula
Niittykatu 1 - 8 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Nyyrikinkatu 1 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Osmonkatu 1 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Otsolanraitti 15 - 15 48600 KarhulaOtsola
Paanasenkuja 10 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Pajamäenkatu 11 - 9 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Pajamäenkatu (puistoalue) - 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Pajatie 32 - 86 48600 KarhulaKarhula
Parilankatu 1 - 6 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Pellonpäänkuja 28 - 34 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Pylkönmäenkatu 10 - 9 48600 KarhulaKarhula
Pätkäkatu 1 - 4 48600 KarhulaKarhula
Raakunkuja 2 - 4 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Ratakatu 10 - 6 48600 KarhulaKarhula
Rauhalankatu 10 - 9 48600 KarhulaKarhula
Rauhalanpuisto - 48600 KarhulaSunila ja Suulisniemi
Reinolankatu 1 - 9 48600 KarhulaKarhula
Ristikatu 4 - 7 48600 KarhulaKarhula
Romminkuja 11 - 8 48600 KarhulaKorkeakoski ja Laajakoski
Sahaniementie 28 - 50 48600 KarhulaKarhula
Sammonaukio - 6 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Sammonkatu - 9 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Sampokuja 4 - 6 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Seponkatu 10 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Siirinraitti - 3 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Sotkoranta 11 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Sudenkatu 10 - 9 48600 KarhulaKarhula
Suljento - 48600 KarhulaKorkeakoski ja Laajakoski
Suntionkatu 10 - 8 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Suurniitty - 48600 KarhulaRistinkallio
Suurniitynkatu 1 - 8 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Sylvesterinraitti 6 - 6 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Syrjäkatu 10 - 9 48600 KarhulaKarhula
Syrjäpolku 10 - 9 48600 KarhulaKarhula
Tapiontie - 71 48600 KarhulaKarhula
Tikankatu 1 - 9 48600 KarhulaKarhula
Toivelinnankatu 2 - 6 48600 KarhulaKarhula
Uittoväylä 10 - 10 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Ukonkatu 1 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Untamonkatu 1 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Urheilukatu - 2 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Urheilukeskus - 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Uusikyläntie 1 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Vallesmanninkatu 10 - 8 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Vapalanmäentie 22 - 22 48600 KarhulaKarhula
Vesitorninkatu - 4 48600 KarhulaKarhula
Vesivallinaukio 1 - 8 48600 KarhulaKarhula
Vesivallintie 11 - 29 48600 KarhulaKarhula
Viirinkallionkatu 17 - 17 48600 KarhulaKarhula
Viljonpolku - 8 48600 KarhulaKarhula
Virsumäentie - 94 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Virsupolku 2 - 7 48600 KarhulaEskola ja Helilä
Voudinkatu 1 - 7 48600 KarhulaKarhula
Väinönkatu 1 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Välikuja 1 - 6 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
William Ruthin katu 1 - 9 48600 KarhulaKarhula
Yhtiökatu 10 - 8 48600 KarhulaKarhula
Ylänkökatu 10 - 9 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Äpinkoukku 6 - 8 48600 KarhulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala

Kotka

48700 Kyminlinna

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aukeankuja 3 - 6 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Aurantie 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Ilmarinkatu 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Ilmattarenkatu 1 - 8 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Ilpottarenkatu 10 - 8 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Jokirannantie 1 - 8 48700 KyminlinnaMetsola ja Korela
Joukahaisenkatu 2 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kantinkuja 17 - 39 48700 KyminlinnaKoivula
Kaupinkatu 1 - 8 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kaurankatu 1 - 9b 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kimmonkatu 10 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Koskenrannantie 7 - 7 48700 KyminlinnaMetsola ja Korela
Kyllikinkatu 2 - 6 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kyminkartano - 48700 KyminlinnaKoivula
Kyminkartanontie 1 - 5 48700 KyminlinnaKoivula
Kyntäjäntie 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Laihontie 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Lemminkäisenkatu 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Louhenkatu 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Lukkarinkatu 10 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Marjatankatu 10 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Munkholmantie 101 - 12 48700 KyminlinnaKoivula
Pellervonkatu 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Päivättärenkatu 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Rantakatu - 8 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Taatonkatu 1 - 5 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Tarhurintie 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Tellervonkatu 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Temppelikatu - 6 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Turvalantie 1 - 54 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Tuulikinkatu 1 - 5 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Vaarinkuja 2 - 2 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Vainiontie 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Vellamonkatu 1 - 4 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Vihannestie 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Vipusenkatu 1 - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Yläkatu - 9 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Äijänkatu - 8 48700 KyminlinnaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala

Kotka

48710 Koivula

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aaponkatu 1 - 3 48710 KoivulaKoivula
Ahonkuja 11 - 87 48710 KoivulaKoivula
Jokipolku 1 - 67 48710 KoivulaKoivula
Juhaninkatu - 9 48710 KoivulaKoivula
Kallinpolku 1 - 9 48710 KoivulaKoivula
Kanavanpolku 1 - 8 48710 KoivulaKoivula
Kappelipolku 1 - 9 48710 KoivulaKoivula
Karpalopolku 1 - 9 48710 KoivulaKoivula
Koivulantie 1 - 9 48710 KoivulaKoivula
Kotipolku - 9 48710 KoivulaKoivula
Kukkalaaksontie - 26 48710 KoivulaKoivula
Leppäkari Vehkaluoto 10 - 10 48710 KoivulaTakakylä ja Hirssaari
Luostarinpolku 1 - 9 48710 KoivulaKoivula
Mansikkapolku 10 - 9 48710 KoivulaKoivula
Metsäkylänpolku 1 - 9 48710 KoivulaKoivula
Mettälänpolku 1 - 9 48710 KoivulaKoivula
Munkkisaarenpolku 1 - 9 48710 KoivulaKoivula
Mustikkapolku 1 - 9 48710 KoivulaKoivula
Mutkapolku 18 - 20 48710 KoivulaKoivula
Muurainpolku 1 - 9 48710 KoivulaKoivula
Parikantie - 81 48710 KoivulaKoivula
Parikanvuolle 1 - 7 48710 KoivulaKoivula
Peltopolku 10 - 8 48710 KoivulaKoivula
Puolukkapolku - 9 48710 KoivulaKoivula
Purtilonpolku 10 - 8 48710 KoivulaKoivula
Ruhanpolku - 9 48710 KoivulaKoivula
Siikakoskenpolku 1 - 9 48710 KoivulaKoivula
Siimeoninkatu 1 - 9 48710 KoivulaKoivula
Tuomaankatu 10 - 9 48710 KoivulaKoivula
Vaapukkapolku 2 - 8 48710 KoivulaKoivula
Vakaumuksentie 3 - 3 48710 KoivulaHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Ylätalonpolku 1 - 9 48710 KoivulaKoivula

Kotka

48720 Kymi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alhontie 11 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Antinojankuja 10 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Asemantie 10 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Eerolankuja 16 - 39 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Finnintie 12 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Helppolankuja 10 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Honkalantie 12 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Hurukselantie - 922 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Hurukuja 3 - 3 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Hyötytie 100 - 100 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
II Piiri - 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Iisakkalankuja 12 - 24 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Insuliitintie 1 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Jokipellonkuja 31 - 39 48720 KymiKoivula
Kankaantie 1 - 85 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Kapitsuonkuja 12 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Karellintie 18 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Karjapolku 1 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Kauramaantie 1 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Kelniityntie 10 - 6 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Kemmunkorvenpolku 1 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Kierikkala - 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kierikkalan Vuorikatu - 9 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kierikkalankatu 1 - 9 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kierikkalankuja 1 - 4 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kiikerinkuja 2 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Koskikuja 13 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Kotipellontie 18 - 24 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Kujamatintie 16 - 42 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Kukkatarhantie - 23 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Kuovikuja 2 - 4 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kymijoentie - 92 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Kymin Lentokenttä - 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Kymintie 211 - 351 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Laajakoskentie 102 - 91 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Lentokentäntie - 6 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Levykuja 10 - 7 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Levypolku 1 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Mahokankuja 10 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Maitotie 2 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Metonpolku 10 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Mukasentie - 94 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Muumäenkuja 10 - 8 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Muuratsuonpolku 1 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Myllyojantie 16 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Mäenpääntie 112 - 94 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Mäkikuja 1 - 8 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Möhkönkuja 10 - 7 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Nienpalontie 10 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Niittymäenpolku 10 - 4 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Niittymäentie 13 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Ojanteenkuja 1 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Ojanteentie 10 - 6 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Olssonintie 16 - 6 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Paimenpolku 1 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Parilanpolku 1 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Pekanojantie 17 - 84 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Pienpellontie 2 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Piiperinkuja 1 - 7 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Pohjunkatu 3 - 7 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Porrassuontie 10 - 5 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Punnuksenkatu 11 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Pylpetintie 16 - 63 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Pyynpolku 1 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Rakintie 10 - 55 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Rarakpellonkuja 2 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Raraksuonkuja 14 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Remulanraitti 10 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Rientolantie - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Riistapolku 1 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Rinnekatu 1 - 9 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Rinnepolku 1 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Ristolankuja 11 - 8 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Ritalantie 16 - 32 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Ruununkaskenkuja 10 - 14 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Saarijärventie 206 - 206 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Salimäentie 10 - 15 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Savikonpolku 11 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Simontie 3 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Sohkalantie 14 - 6 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Sommeenkatu 1 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Suljennontie 2 - 73 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Suontaustankatu 10 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Sutikankuja 1 - 6 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Sutikantie 1 - 44 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Syväojanpolku 11 - 6 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Taipaleenkatu 1 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Taipalonkuja 17 - 8 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Taivaanvuohentie 1 - 9 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Taninkuja 15 - 32 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Tanulantie 15 - 3 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Tapanilantie 26 - 45 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Terripolku 1 - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Vaaralankuja 14 - 7 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Vallikatu 1 - 9 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Varstakatu 3 - 8 48720 KymiHovila, Kalliokoski ja Kierikkala
Veikkolantie 11a - 9 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Viertopolku 1 - 5 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Viertumaantie 23 - 27 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Viherkuja 1 - 9 48720 KymiKoivula
Vuoripolku 2 - 4 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski
Ylöshaantie 15 - 80 48720 KymiKorkeakoski ja Laajakoski

Kotka

48750 Nikeli

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Atenpolku 3 - 8 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Atentie 11 - 8 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Kangasniementie 34 - 34 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Korpivaarantie 10 - 37 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Koskipoukamantie 11 - 23 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Kulssinkuja 1 - 16 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Kulssinmäentie - 41 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Kuusimetsäntie 11 - 5 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Laajakoski - 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Lähdemaantie 12 - 6 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Mustamaantie 112 - 99 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Mäntymäentie 28 - 29 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Porkantie 10 - 9 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Riippusillantie 1 - 5 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Sydänmaantie 11 - 81 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski
Väärääntie 110 - 88 48750 NikeliKorkeakoski ja Laajakoski

Kotka

48770 Ristinkallio

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Asentajankatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Eskonkatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Haapamäenkatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Haarakatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Haravankatu 1 - 3 48770 RistinkallioRistinkallio
Hiidenkirnuntie - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Hillerinkatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Hitsarinkatu 2 - 2 48770 RistinkallioOtsola
Jaanankatu 1 - 8 48770 RistinkallioRistinkallio
Kaarnakatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Keltakallionkuja 10 - 35 48770 RistinkallioOtsola
Keltakalliontie 1 - 2a 48770 RistinkallioOtsola
Kisällinkatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Kuokankatu 10 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Kääpäkatu 1 - 8 48770 RistinkallioRistinkallio
Lautakatontie 17 - 4 48770 RistinkallioRistinkallio
Loimukatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Lumikonkatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Mahlakatu 10 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Majavankatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Martankatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Mehiläistie 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Mutterikatu 1 - 4 48770 RistinkallioOtsola
Muurahaistie 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Myyränpolku 22 - 26 48770 RistinkallioRistinkallio
Myyräntie 23 - 35 48770 RistinkallioRistinkallio
Mäyränkatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Naavakatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Naulakatu - 9 48770 RistinkallioOtsola
Niveräkatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Norkkokatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Nummisuutarinkatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Nupikuja 1 - 3 48770 RistinkallioOtsola
Näädänkatu 5 - 5 48770 RistinkallioRistinkallio
Pahkakatu 2 - 8 48770 RistinkallioRistinkallio
Petkeleenkatu 1 - 8 48770 RistinkallioRistinkallio
Piisaminkatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Pulttikatu 1 - 9b 48770 RistinkallioOtsola
Purjeenkatu 1 - 8 48770 RistinkallioRistinkallio
Purutie 10 - 6 48770 RistinkallioRistinkallio
Rauduskatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Riippakatu 1 - 8 48770 RistinkallioRistinkallio
Ristinkallio - 48770 RistinkallioRistinkallio
Rosokatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Ruuvikatu 1 - 8 48770 RistinkallioOtsola
Sahrankatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Sepänkatu 10 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Sirpinkatu 10 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Sopulinkatu - 8 48770 RistinkallioRistinkallio
Tervaskatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Topiaksenkatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Tuohikatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Urpukatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Vesurinkatu 1 - 8 48770 RistinkallioRistinkallio
Vihtakatu 1 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio
Viikatteenkatu 2 - 9 48770 RistinkallioRistinkallio

Kotka

48800 Otsola-Mäntykangas

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahvenentie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Ailakkitie - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Hailintie - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Harakankellonkatu 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Hauentie 10 - 8 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Hirvenkellonkatu 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Jäkälätie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Kalamiehentie - 29 48800 Otsola-MäntykangasTavastila
Kanervatie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Kiiskintie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Kissankellonkatu 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Klaavuntie - 8 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Kortetie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Kuhantie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Kurjenkellonkatu 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Kämmekkätie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Lahnantie 1 - 8 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Lakkatie 1 - 2 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Lohentie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Lomminkari 61 - 61 48800 Otsola-MäntykangasSunila ja Suulisniemi
Maitikkatie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Mesipolku 2 - 6 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Metsätähdentie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Muuralankuja - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Mäntykukantie 10 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Oravalantie 43 - 61 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Otsonkaari 10 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Otsonkatu - 47 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Otsonraitti 10 - 8 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Pensastie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Peurankellonkatu 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Pilkkimiehentie - 8 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Pursutie 1 - 8 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Ristinkalliontie 14 - 9a 48800 Otsola-MäntykangasRistinkallio
Ruohotie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Saniaistie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Saratie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Siiantie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Sinikellontie 24 - 27 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Suokukantie 10 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Suotie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Taimenentie 10 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Talvikkitie 1 - 8 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Ukonkellonkatu 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Vanamotie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Varputie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Varsankellonkatu - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Visatie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Vuohenkellonkatu 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola
Yrttitie 1 - 9 48800 Otsola-MäntykangasOtsola

Kotka

48810 Rantahaka

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aakanniementie 13 - 4 48810 RantahakaOtsola
Aaltokari 16 - 4 48810 RantahakaSunila ja Suulisniemi
Hakaniityntie 20 - 8 48810 RantahakaTavastila
Haminantie 1 - 261 48810 RantahakaTavastila
Hirvenojantie 26 - 42 48810 RantahakaTavastila
Huhtasaari 69 - 69 48810 RantahakaOtsola
Höyterintie 125 - 29 48810 RantahakaOtsola
Jaakkolanpolku - 17 48810 RantahakaOtsola
Kaarniementie 100 - 70 48810 RantahakaOtsola
Karhunsuontie 10 - 10 48810 RantahakaTavastila
Karhusuontie 18 - 68 48810 RantahakaTavastila
Kievarintie 10 - 73 48810 RantahakaTavastila
Kukkasuutarintie 27 - 67 48810 RantahakaTavastila
Luovintie 102 - 98 48810 RantahakaOtsola
Länsirinteentie - 5 48810 RantahakaTavastila
Maijastiinanpolku 10 - 9 48810 RantahakaTavastila
Marinkuja 100 - 8 48810 RantahakaOtsola
Marinkyläntie 131 - 82 48810 RantahakaOtsola
Marinmäentie 14 - 95 48810 RantahakaOtsola
Marinranta 23 - 45 48810 RantahakaOtsola
Myllymäentie 10 - 9 48810 RantahakaTavastila
Niittyperänpolku 1 - 7 48810 RantahakaOtsola
Nuottasaari - 48810 RantahakaOtsola
Nuottasaari Kaarniemi 19 - 53 48810 RantahakaOtsola
Papinniityntie 11 - 80 48810 RantahakaOtsola
Perälänpolku 10 - 7 48810 RantahakaOtsola
Piiparniementie 102 - 98 48810 RantahakaSunila ja Suulisniemi
Rantahaantie 10 - 6 48810 RantahakaTavastila
Rantahaka - 48810 RantahakaTavastila
Rinkarinkuja 1 - 9 48810 RantahakaOtsola
Rinnetie 1 - 8 48810 RantahakaTavastila
Rookinkaari 1 - 9 48810 RantahakaTavastila
Rookinkuja 10 - 6 48810 RantahakaTavastila
Rookinreuna 1 - 1 48810 RantahakaOtsola
Ruusutie 27 - 67 48810 RantahakaTavastila
Saksala - 48810 RantahakaTavastila
Saksalanraitti 1 - 99 48810 RantahakaTavastila
Salmelankuja 13 - 24 48810 RantahakaOtsola
Selkätie 119 - 82 48810 RantahakaOtsola
Skytänkuja 13 - 9 48810 RantahakaOtsola
Syvänsalmensaari 24 - 88 48810 RantahakaSunila ja Suulisniemi
Syväsalmensaari - 98 48810 RantahakaSunila ja Suulisniemi
Talvitie 1 - 9 48810 RantahakaTavastila
Tavastilantie 137 - 99 48810 RantahakaTavastila
Teipparintie 10 - 8 48810 RantahakaTavastila
Terrinkari 18 - 18 48810 RantahakaSunila ja Suulisniemi
Tommolantie 12 - 8 48810 RantahakaTavastila
Ummenmäenpolku 11 - 9 48810 RantahakaOtsola
Uronkari 26 - 26 48810 RantahakaSunila ja Suulisniemi
Vanha Viipurintie 13 - 37 48810 RantahakaTavastila

Kotka

48900 Sunila

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aholansaari 45 - 45 48900 SunilaTiutinen
Alvar Aallon katu 1 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Hakalankatu 1 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Hallantie - 390 48900 SunilaTiutinen
Harjukatu 1 - 5 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Juurelankatu 2 - 4 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Kantokatu 2 - 5 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Kauppiaankatu 1 - 8 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Kuitukatu 2 - 4 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Kulmatörmänkatu 1 - 8 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Laiturikatu 12 - 6 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Lastaajankatu - 8 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Lautturinkatu 10 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Mäkitörmänkatu 1 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Mökkikuja 1 - 4 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Ojansuuntie 3 - 5 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Pakinkatu 3 - 5 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Pikku-Pyötisentie 12 - 32 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Pirttikatu 1 - 8 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Poikkikatu - 7 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Popinrinne 1 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Puistolankuja 1 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Puosunkuja 1 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Puusepänkatu 10 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Pyötisentie 105 - 92 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Reimarinkatu 1 - 8 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Sahaajankatu 10 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Sunilantie - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Särmääjänkatu 1 - 7 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Särmääjänkuja 2 - 6 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Taaplaajankatu - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Tasaajankatu 1 - 8 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Tehtaankatu 1 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Tervapöllö 5 - 5 48900 SunilaTiutinen
Tervasaari 18 - 18 48900 SunilaTiutinen
Torpankatu 1 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Tupakatu - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Valliniemenkatu 1 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi
Viilarinkatu 10 - 9 48900 SunilaSunila ja Suulisniemi

Kotka

48910 Suulisniemi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aatteenkatu - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Airokatu 1 - 8 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Honkakatu 1 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Hyökykatu 3 - 6 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Itärannankatu - 71 48910 SuulisniemiOtsola
Justeerikatu 1 - 8 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Jyrkänsaari - 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Jyrkässaarenpolku 17 - 17 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Kaislakatu 3 - 6 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Kalastajankatu 1 - 8 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Kalliokari Syväsalmi 2 - 2 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Karikatu 1 - 8 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Kenttäkatu 14 - 7 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Kivikkokatu 10 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Kuminanpohjantie 58 - 62 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Kuminanvuorentie 14 - 62 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Kurrenkuja 1 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Lahdenkatu 1 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Lahdensaari 14 - 3 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Leikkikatu 2 - 4 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Majakatu 2 - 4 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Metsäkulmankatu 10 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Myrskykatu 1 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Mäntykari Kaarniemi 5 - 5 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Nuottakatu - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Paaskallionkatu 13 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Pieni Uronkari 34 - 51 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Pistokuja 1 - 6 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Pitkäsaari Kaarniemi 103 - 99 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Pitkäsaari, Kaarniemi 385 - 72 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Pokakuja - 4b 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Polvikatu 1 - 8 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Pyrykatu 1 - 6 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Raamikatu 1 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Rajakatu 1 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Reitsaarentie 34 - 47 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Rysäkatu 1 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Siimakatu 1 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Sirkkelikatu 11 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Suulisniemenkatu 10 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Tervasaarenkatu 1 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Tuiskukatu 1 - 6 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Tuulikatu 1 - 6 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Uistinkatu 1 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Venekatu 1 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Verkkokatu 1 - 8 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Viimakatu 1 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Äijäkäntie 36 - 92 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Äijänniemenkatu 10 - 9 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi
Östringinkatu - 8 48910 SuulisniemiSunila ja Suulisniemi

Kotka

48930 Tiutinen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alakoulukuja 11 - 9 48930 TiutinenTiutinen
Huvilaniementie 1 - 9 48930 TiutinenTiutinen
Kalliokari Tiutinen 1 - 1 48930 TiutinenTiutinen
Kelkkakuja 1 - 5 48930 TiutinenTiutinen
Koirasaarenkuja 1 - 7 48930 TiutinenTiutinen
Kunnourinkuja 1 - 6 48930 TiutinenTiutinen
Kuurikuja 4 - 7 48930 TiutinenTiutinen
Lankonkikuja 2 - 6b 48930 TiutinenTiutinen
Majasaarentie 1 - 9 48930 TiutinenTiutinen
Majasaari Ruotsinsalmi 106 - 70 48930 TiutinenTiutinen
Majasaari, Ruotsinsalmi 185 - 185 48930 TiutinenTiutinen
Nutikkakuja 1 - 5 48930 TiutinenTiutinen
Palokuja 1 - 4 48930 TiutinenTiutinen
Petäjäkarinkuja 2 - 3 48930 TiutinenTiutinen
Pikkukari 10 - 10 48930 TiutinenTiutinen
Pirkköyri, Tiutinen 124 - 99 48930 TiutinenTiutinen
Pirkköyrintie - 6 48930 TiutinenTiutinen
Pitkänpohjankuja 10 - 6 48930 TiutinenTiutinen
Pitkänpohjanpolku 18 - 40 48930 TiutinenTiutinen
Pitkäsaarentie 11 - 9 48930 TiutinenTiutinen
Punkkilantie 1 - 9 48930 TiutinenTiutinen
Pyrinnönkuja 10 - 6 48930 TiutinenTiutinen
Salonmäenpolku 19 - 39 48930 TiutinenHuruksela
Seurakuja 1 - 6 48930 TiutinenTiutinen
Seuratie 10 - 9 48930 TiutinenTiutinen
Tiutisentie 11 - 46 48930 TiutinenTiutinen
Vallihaudantie 10 - 9 48930 TiutinenTiutinen
Vallikarintie - 9 48930 TiutinenTiutinen
Venäjänkarinkuja 2 - 4 48930 TiutinenTiutinen
Ämpyri 52 - 60 48930 TiutinenTiutinen
Ämpyrinkuja 1 - 9 48930 TiutinenTiutinen

Kotka

49300 Tavastila

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 49300 TavastilaTavastila
ASA-Kuja 3 - 3 49300 TavastilaTavastila
Aittokuja 14 - 94 49300 TavastilaTavastila
Etelätie - 86 49300 TavastilaTavastila
Hakapellonkulma 11 - 28 49300 TavastilaTavastila
Hakatie 13 - 35 49300 TavastilaTavastila
Hänninkulma 12 - 5 49300 TavastilaTavastila
Juurikorventie 137 - 567 49300 TavastilaTavastila
Kapionkuja - 23 49300 TavastilaTavastila
Kempinkuja 3 - 8 49300 TavastilaTavastila
Klaavunpolku 11 - 7 49300 TavastilaTavastila
Lakiakankaantie - 75 49300 TavastilaTavastila
Leirinkulma 12 - 7 49300 TavastilaTavastila
Lintilänkulma 10 - 9 49300 TavastilaTavastila
Lounaistie - 21 49300 TavastilaTavastila
Länsitie 10 - 5 49300 TavastilaTavastila
Nikkarinkulma 1 - 6 49300 TavastilaTavastila
Nummitie 12 - 6 49300 TavastilaTavastila
Pamparinkulma 11 - 63 49300 TavastilaTavastila
Pikkunummentie 12 - 51 49300 TavastilaTavastila
Pikkutie 11 - 7 49300 TavastilaTavastila
Pohjoistie 1 - 8 49300 TavastilaTavastila
Pöytäkalliontie 12 - 37 49300 TavastilaTavastila
Radanreuna 11 - 5 49300 TavastilaTavastila
Saksalantie 105 - 94 49300 TavastilaTavastila
Saksankuja 20 - 9 49300 TavastilaTavastila
Saksanpolku 10 - 9 49300 TavastilaTavastila
Takamaantie 2 - 3 49300 TavastilaTavastila
Tavastila - 49300 TavastilaTavastila
Tavastilansuora 115 - 86 49300 TavastilaTavastila
Timankangas - 49300 TavastilaTavastila
Timankankaantie 28 - 65 49300 TavastilaTavastila
Toprankyläntie 29 - 29 49300 TavastilaTavastila
Torpankyläntie 27 - 75 49300 TavastilaTavastila
Urontie 112 - 81 49300 TavastilaTavastila
Vatasenkuja 15 - 21 49300 TavastilaTavastila
Vatasentie 14 - 44 49300 TavastilaTavastila
Vesitie 2 - 83 49300 TavastilaTavastila
Vilkinkulma 10 - 40 49300 TavastilaTavastila
Vähäjärventie 12 - 9 49300 TavastilaTavastila
Ylänummentie 115 - 72 49300 TavastilaTavastila
Ylänummi - 49300 TavastilaTavastila

Kotka

49340 Juurikorpi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Juurenkulma 10 - 9 49340 JuurikorpiTavastila
Juuripolku 14 - 7 49340 JuurikorpiTavastila
Kouvolantie 233 - 870 49340 JuurikorpiTavastila
Kyntösuontie 165 - 165 49340 JuurikorpiTavastila
Matarniementie 107 - 63 49340 JuurikorpiTavastila
Metsäniityntie - 88 49340 JuurikorpiTavastila
Nälkäsuontie 63 - 67 49340 JuurikorpiTavastila
Tuohikorventie 150 - 29 49340 JuurikorpiTavastila
Tyrätaari 10 - 8 49340 JuurikorpiTavastila
Uusihaka 10 - 8 49340 JuurikorpiTavastila
Vähävuorentie 343 - 70 49340 JuurikorpiTavastila
Yhdystie 22 - 27 49340 JuurikorpiTavastila

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024