Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

226 Käyttäjää paikalla! 0.010796070098877

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Kouvola

Kirjoita paikkakunnan hyvät ja huonot puolet, esimerkiksi mitä palveluja sieltä ei saa, onko työpaikkoja, mitä harrastaa ja millaisia harrastusmahdollisuudet ovat, millaisia asukkaat ovat ja kuinka paljon he vaikuttavat asioihin ja mitkä ovat hyviä puolia asua kunnassa. Lisäksi, kerro miten itse vaikutat paikkakuntaan, esimerkiksi osallistutko paikallisiin tapahtumiin, tapahtumiin mitä siellä järjestetään tai miten voit parantaa paikkakunnan viihtyisyyttä.
Hyvät ja huonot puolet:
Paikkakunnan historia ja nykypäivä
Kouvola
Kuinka kauan paikkakunnalla on ollut asutusta ja mistä lähtien ja onko se vaikuttanut paikkakunnan asukkaisiin.
Kouvolan alueella on ollut asutusta ainakin kivikaudesta lähtien ja paikkakunta on syntynyt junaliikenteen risteyskohtaan.
Millaista on ollut elämä paikkakunnalla ennen, millaista oli ihmisten arki silloin, millainen oli ympäristö ja rakennukset. Kuvaile aikakausi lyhyesti ja miten se on vaikuttanut paikkakunnan nykyhetkeen, esimerkiksi miten teollisuus, työpaikat, koulutus on paikkakunnalla kehittynyt tai kehittynytkö lainkaan. Millaisia yrityksiä on ollut tai on tällä hetkellä paikkakunnalla. Kuvaile lyhyesti paikkakunnan historia, esimerkiksi paikkakunnan teollisuuden synty ja mitä se on vaatinut paikkakunnan asukkailta tai luonnolta.
Miten paikkakunnalta saa töitä, mitä pitää olla opiskellut, millaisia työpaikkoja paikkakunnalla on ja mistä niitä kannattaa hakea, millaisissa työympäristöissä työskentelee, mitkä alat ovat työllistetyimmät ja onko pulaa työntekijöistä? Mitä palveluita ja miten niitä kannattaa hakea paikkakunnalta? Millaisia mahdollisuuksia on yrittäjyyteen, miten kunta tukee yrittäjyydessä? Millaiset ovat mahdollisuudet kouluttautumiseen ja täydennyskoulutukseen ja millaista osaamista vaaditaan alalla tai alueella. Millaiset ovat paikkakunnan työllistymismarkkinat ja mitkä ovat suurimmat työllistäjät paikkakunnalla, ja onko niiden tarjoamat työehdot hyvät. Miten asuinpaikkakunta tukee asukkaita, ja onko kunta asukaslähtöinen vai onko kunta kuntalähtöinen ja onko sillä väliä kumpaan kuntaan kuuluu vai onko merkitystä.
Kouvolan turvallisuus
Kouvolan turvallisuus on yksi iso kysymysmerkki. Kaupungin rikollisuusaste on suhteellisen suuri, mikä saattaa aiheuttaa turvattomuutta osalle väestöstä, etenkin vanhemmille henkilöille, sekä esimerkiksi naisille, joiden turvallisuus on aina ollut huolenaihe. Kouvolassa on tapahtunut esimerkiksi useampi tapaus, jossa henkilö on saanut puukosta keskellä kaupunkia, tai henkilö on puukottanut toista henkilöä, ja näissä tilanteissa tekijä ja uhri on olleet molemmat usein paikkakuntalaisia, sekä puukottajilla ei usein ole ollut mitään historiaa uhrin kanssa. Tällaisilla tapauksilla voi olla suuria vaikutuksia kunnan maineeseen, joka saattaa myös aiheuttaa sen että nuoret lähtevät helpommin pois paikkakunnalta.
Kunnan maine voi vaikuttaa monella eri tavalla. Sillä on vaikutusta muunmuassa kunnan asuntojen vuokriin, kunnan alueella olevien yrityksien toimintaan ja työpaikkoihin ja siihen kuinka kunta saa verotuloja.
Turvallisuus ja kuntalaisten viihtyvyys
Kouvola on Suomen 11. suurin kaupunki, mutta harva on edes kuullut siitä. Kouvolassa on ollut aina vähän asukkaita verrattuna muihin suomen kaupunkeihin. Vuonna 2012 Kouvolassa asui 83 492 asukasta ja vuonna 2016 Kouvolan asukasluku laski jo 80 398 asukkaaseen, jossa on noin 4 600 asukasta vähemmän, kuin 5 vuotta aikaisemmin.
Kouvolan asukasluku on kuitenkin koko ajan vähenemässä ja se tulee vaikuttamaan suuresti Kouvolaan. Kouvola tulee olemaan tulevaisuudessa hiljainen pikku kylä, jossa asuu vanhoja ihmisiä ja vähän lapsiperheitä. Asukasluku vähenee koko ajan, koska ihmiset muuttavat suurempiin kaupunkeihin töiden perässä. Moni myös kuolee ja uusia syntyy liian vähän asukasluvun laskuun.
Kouvola on turvallinen kunta, jossa kaikki saa elää ja olla miten haluavat, eikä kukaan tuomitse. Kouvolassa asuu myös paljon opiskelijoita. Opiskelijoita löytyy monista eri kouluista: ammattikoulusta, ammattikorkeakoulusta sekä yliopistoista. Opiskelijat pitävät Kouvolaa hyvänä paikkana opiskella, koska siellä on halvempaa asua kuin isommissa kaupungeissa.
Kouvola on asukas ystävällinen kunta. Kaikki on järjestetty niin hyvin ja helposti että ei ole valittamista. Jos jotain on korjattavaa kunta hoitaa asian kuntoon, ettei asukkailta tulisi mitään sanomista.
Kouvolan väkiluku on ollut laskussa koko 2000-luvun. Vielä 2000 luvulla Kouvolassa asui 83 446 ihmistä. Vuoden 2021 alussa Kouvolassa asuu enää 85 000. Kouvolan väkiluvun laskuun on vaikuttanut monet eri asiat. Kouvola sijaitsee monen isomman kaupungin ja kunnan ympäröimänä ja monet muuttavat isoihin kaupunkeihin.
Kouvolan väkiluku ei tule nousemaan tulevaisuudessa. Nuoria lähtee opiskelemaan muualle ja työikäinen väestö ei halua asua Kouvolassa, vaan lähtevät muualle asumaan.
Kouvolan palvelut ovat hyvin saatavilla ja Kouvolan asukkaat voivat käyttää muidenkin kuntien palveluita helposti ja helposti, kun Kouvola on osa isoa maakuntaa, Päijät-hämettä.
Kouvola on asukaslähtöinen. Kouvola järjestää asukkailleen paljon erilaista toimintaa. Kouvolalaisilla on helppo päästä vaikuttamaan Kouvolan asioihin ja asukkaat ovat paljon mukana Kouvolan kehittämisessä.
Kouvola on turvallinen kaupunki. Kouvola sijaitsee monen kaupungin lähellä ja Kouvolalla on paljon omaa rajaa. Kouvola ei ole suuri kaupunki, eikä sen takia myöskään helposti sotkettu, vaan Kouvola on myös hyvin siisti kaupunki.
Kouvola tarjoaa asukkailleen hyvin kattavat palvelut, jotka helpottavat asukkaan elämää ja arkea.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Kouvola

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Kouvola

07990 Ruotsinkylä-Koskisto

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hannulankuja 33 - 61 07990 Ruotsinkylä-KoskistoElimäki
Hämeenkyläntie - 85b 07990 Ruotsinkylä-KoskistoElimäki
Joensuuntie 190 - 65 07990 Ruotsinkylä-KoskistoElimäki
Koskistontie 104 - 80 07990 Ruotsinkylä-KoskistoElimäki
Nokanpalontie 131 - 163 07990 Ruotsinkylä-KoskistoElimäki
Palontie 11 - 88 07990 Ruotsinkylä-KoskistoElimäki
Pataniementie 122 - 86 07990 Ruotsinkylä-KoskistoElimäki

Kouvola

18300 Heinola kk

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Pohjolantie 39 - 49 18300 Heinola kkJaala

Kouvola

45100 Kouvola Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aapiskuja 2 - 2 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Ahdinkatu 10 - 9 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Ahotie 10 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Ainolankuja 36 - 37 45100 Kouvola KeskusUtti
Ainolantie 16 - 58 45100 Kouvola KeskusUtti
Aisakuja 4 - 4 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Aitomäentie 100 - 998 45100 Kouvola KeskusUtti
Aitomäki - 45100 Kouvola KeskusUtti
Alakyläntie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Alavatajantie 7 - 84 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Amerikantie 188 - 290 45100 Kouvola KeskusUtti
Apilastie 1 - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Asemakatu - 2c 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Aunilantie 21 - 21 45100 Kouvola KeskusUtti
Aurantie 10 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Autiomäenkuja 12 - 34 45100 Kouvola KeskusUtti
Eskolantie 10 - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Halkotorinkatu 15 - 7 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Halkotorinkuja 1 - 5 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Hallituskatu - 9 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Haminantie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Hansaruusunkuja 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Havustonkuja 15 - 40 45100 Kouvola KeskusVahtero
Heparonpolku 3 - 6 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Heposenkuja 2 - 6 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Hokkikuja 1 - 6 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Hovinkatu 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Hovioikeudenkatu 10 - 6 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Huoltokatu 9 - 9 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Häkämäentie 110 - 91 45100 Kouvola KeskusUtti
Härkäojantie 113 - 95 45100 Kouvola KeskusUtti
Ilmarinkuja 3 - 3 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Jaakonpuisto - 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Jalavapiha 3 - 7 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Joenrannantie - 64 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Jokelantie 11 - 7 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Jokisillantie - 788 45100 Kouvola KeskusVahtero
Jyräänkoski - 45100 Kouvola KeskusValkeala
Järvikuja 10 - 21 45100 Kouvola KeskusUtti
Kaikukatu 2 - 7 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Kajotie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kalalammenkuja 10 - 8 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Kalevankatu 10 - 8 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Kannuskuja 1 - 5 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Karekorventie 10 - 9 45100 Kouvola KeskusUtti
Karhulankylä - 45100 Kouvola KeskusUtti
Karhulankyläntie 10 - 99 45100 Kouvola KeskusValkeala
Karjalankatu 20 - 461 45100 Kouvola KeskusUtti
Kaskankaantie 104 - 98 45100 Kouvola KeskusUtti
Katajamäentie 21 - 29 45100 Kouvola KeskusVahtero
Katajapiha 1 - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kauppalankatu 1 - 9 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Kauppamiehenkatu 1 - 4 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Kavioura 1 - 6 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Keskikatu 1 - 9 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Kesonkuja 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kesontie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kestikuja 1 - 6 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kevätkuja 10 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kiehuva - 45100 Kouvola KeskusVahtero
Kinnintie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kirkonmäenkatu 2 - 2 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Kiskokatu 25 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kiskoraitti 7 - 7 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kiveliöntie 1 - 5 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Kiviharjuntie 10 - 35 45100 Kouvola KeskusUtti
Kivimiehenkatu 2 - 7 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Kivimiehentie 8 - 8 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Koivukuja 3 - 3 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Koivupiha 1 - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kolmiokuja 6 - 8 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Kortteentie 75 - 97 45100 Kouvola KeskusUtti
Kosensuonpolku 2 - 5 45100 Kouvola KeskusUtti
Koskela - 45100 Kouvola KeskusValkeala
Koskikuja 1 - 7 45100 Kouvola KeskusValkeala
Kotiharjuntie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Kotikuja 1 - 5 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Kotipihlajankuja 10 - 10 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kotkan valtatie 1008 - 906 45100 Kouvola KeskusUtti
Kotkankallionkatu - 30 45100 Kouvola KeskusVahtero
Koulukatu 1 - 4 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Kouvolankatu 1 - 9 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Kulhelmintie 11 - 93 45100 Kouvola KeskusUtti
Kulmakatu 10 - 9 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Kurjenmutka 110 - 38 45100 Kouvola KeskusVahtero
Kurvinpussi 1 - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kuusanlammentie 10 - 99 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Kuuselantie 12 - 91 45100 Kouvola KeskusUtti
Kuusikkokuja 10 - 14 45100 Kouvola KeskusValkeala
Kuusipiha 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Kymenlaaksontie 242 - 783 45100 Kouvola KeskusVahtero
Kymenrantakuja 1 - 8 45100 Kouvola KeskusVahtero
Kynnöstie 10 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Käsityöläiskatu 1 - 8 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Käämikuja 10 - 16 45100 Kouvola KeskusValkeala
Lakeudentie 2 - 6 45100 Kouvola KeskusVahtero
Lammassaarenkuja 4 - 9 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Lapinsaari 5 - 5 45100 Kouvola KeskusUtti
Lappakoskentie 13 - 70 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Lauttarannantie 130 - 96 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Lehdonpääntie 10 - 94 45100 Kouvola KeskusUtti
Lehdontie 36 - 87 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Lehmuspiha 1 - 5 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Leirinpää - 45100 Kouvola KeskusUtti
Lokinkuja 13 - 56 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Lopotintie 15 - 9 45100 Kouvola KeskusVahtero
Löytynojantie 156 - 65 45100 Kouvola KeskusVahtero
Maarikankuja 19 - 55 45100 Kouvola KeskusValkeala
Maneesitie 1 - 6 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Marjoniementie 10 - 9 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Masintie 15 - 7 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Maukankuja 10 - 9 45100 Kouvola KeskusUtti
Metsolantie 10 - 9 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Metsäpirtintie 34 - 40 45100 Kouvola KeskusValkeala
Museonmutka 15 - 62 45100 Kouvola KeskusVahtero
Myllykallionkuja 14 - 81 45100 Kouvola KeskusUtti
Mäkikylä - 45100 Kouvola KeskusVahtero
Mäntypiha 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Niinimäentie 101 - 98 45100 Kouvola KeskusTornionmäki
Niittyjoentie 107 - 34 45100 Kouvola KeskusVahtero
Niittypolku 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Nikulanpolku 10 - 90 45100 Kouvola KeskusVahtero
Notkotie 11 - 9 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Nupputie 10 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Nurmipolku 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Oikokatu 11 - 9 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Ojamaankaari 138 - 94 45100 Kouvola KeskusVahtero
Ojamaanmutka 102 - 99 45100 Kouvola KeskusVahtero
Ojamaantie 112 - 6 45100 Kouvola KeskusVahtero
Oppikuja 7 - 7 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Orapihlajankuja 10 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Paaskoskentie 139 - 91 45100 Kouvola KeskusUtti
Paavonpolku 13 - 7 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Pajaraitti 1 - 5 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Pallarintie 12 - 7 45100 Kouvola KeskusUtti
Palovartijantie 10 - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Paraatikenttä 1 - 7 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Patikonpolku 12 - 9 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Paunolantie 104 - 96 45100 Kouvola KeskusUtti
Peltokyläntie 10 - 90 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Perämaantie 135 - 46 45100 Kouvola KeskusUtti
Piennartie 10 - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Pihlajapiha 1 - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Piikkitie 4 - 4 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Pistokatu 1 - 1 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Pistooliradantie 1 - 2 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Prihantie 11 - 7 45100 Kouvola KeskusVahtero
Prikaatintie 12 - 8 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Pumpputie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Puolakantie - 4 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Puolakkalanmäki 16 - 2 45100 Kouvola KeskusVahtero
Puosilantie 10 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Puutarhurinkatu 17 - 30 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Pyökkipiha 7 - 7 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Päitsentie 1 - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Pääsintie 11 - 75 45100 Kouvola KeskusUtti
Päätekatu 1 - 6 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Rantinsuonpolku 2 - 8 45100 Kouvola KeskusUtti
Ratapiha-Alue - 45100 Kouvola KeskusTornionmäki
Rekola - 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Riihikallionkuja 11 - 7 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Riimupolku 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Rinnekatu 1 - 2 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Ristikankaantie 16 - 9 45100 Kouvola KeskusVahtero
Ristilä - 45100 Kouvola KeskusUtti
Risustonpolku 6 - 7 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Ruskeasuonkatu 2 - 3 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Ruskeintie 10 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Rykmentintie 2 - 4 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Sahalanmäenkuja 3 - 8 45100 Kouvola KeskusUtti
Sakaristonmäki - 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Sakaristontie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Salpausselänkatu 22 - 60 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Sammonkatu 11 - 8 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Sammuttajantie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Sampsantie 10 - 9 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Sarkonraitti 5 - 7 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Saumaväylä 6a - 6d 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Saunapellontie 10 - 7 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Savitie 2 - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Savonkatu 16 - 41 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Siltala - 45100 Kouvola KeskusVahtero
Soininpolku 17 - 44 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Sotatie 100 - 100 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Suihkutie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Sumulaaksonkatu 10 - 9 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Suomenpihlajankuja 1 - 1 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Suopalstantie 10 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Suorakuja 14 - 7 45100 Kouvola KeskusVahtero
Suvitie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Syreenipiha 1 - 5 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Sääskikuja 1 - 7 45100 Kouvola KeskusUtti
Taimipolku 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Taitajantie 1 - 4 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Tallimäentie 115 - 85 45100 Kouvola KeskusUtti
Tallimäki - 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Tallimäki Korjauspaja - 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Tallimäki Veturitalli - 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Tammipiha 1 - 7 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Tapiolankatu 33 - 52 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Terminaalikatu - 1 45100 Kouvola KeskusTornionmäki
Tervalepäntie 1 - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Teräväniementie 1 - 5 45100 Kouvola KeskusUtti
Tienristi 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Tietotie 3 - 4 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Tolkko - 45100 Kouvola KeskusVahtero
Topinkuja 1 - 1 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Torikatu 1 - 8 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Toukotie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Tuijapiha 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Tuomipiha 10 - 6 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Tuomivaarantie 125 - 17 45100 Kouvola KeskusVahtero
Tykkikuja 15 - 9 45100 Kouvola KeskusUtti
Tykkimäki - 45100 Kouvola KeskusTornionmäki
Tykkitie 1 - 7 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Tyllimäenkuja 2 - 8 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Törmäkuja 2 - 4 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Töröstintie 10 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Upseeritie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Urheilijankuja 11 - 9 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Uudenmaankatu 20 - 65 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Vaahterapiha 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Vahterkuja 12 - 9 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela
Vaihderaitti 1 - 3 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Valimontie 1 - 9 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Valtakuja 1 - 6 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Valvomontie 1 - 8 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Varikko - 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Varjoma Pja 100p - 100p 45100 Kouvola KeskusVahtero
Varsankuja 10 - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Vartiotie 1 - 5 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Varuskunta Kasarmialue - 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Varuskuntakatu 1 - 9 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Vatajankaari 1 - 9 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Veturimiehenraitti 1 - 7 45100 Kouvola KeskusKeskusta
Veturitalli 167 - 6 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Viistokatu - 8 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Viitamäentie 1 - 82 45100 Kouvola KeskusUtti
Vilppulanraitti 1 - 1 45100 Kouvola KeskusEskolanmäki
Vuokkomäentie 11 - 12 45100 Kouvola KeskusVahtero
Vuorikatu 1 - 8 45100 Kouvola KeskusUrheilupuisto
Välipolku 12 - 6 45100 Kouvola KeskusUtti
Vääräpäänkuja 10 - 9 45100 Kouvola KeskusVahtero
Ylä-Heparontie 10 - 26 45100 Kouvola KeskusSaarento-Jokela

Kouvola

45120 Kotkankallio-Vahteranmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alankotie 10 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiEskolanmäki
Angervokuja 1 - 8 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Apollonkierros 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiTornionmäki
Halkotarhantie 1 - 4 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Halmetie 10 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Haperokuja 1 - 7 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Heinäpolku 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kaapelikatu 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kalliokatu 10 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kanervakuja 10 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kangasvuokontie 1 - 7 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kankaronkatu 10 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kantarellikuja 1 - 8 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kantotie 3 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kanukantie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Karankatu 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kaupunginpuutarha 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kehrääjänkierros 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiTornionmäki
Kennotie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kiitäjänkierros 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiTornionmäki
Kimalaisentie 2 - 7 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Koisontie 1 - 6 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kojukuja 2 - 4 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kojumäenkierto 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Korsikuja 10 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiEskolanmäki
Kuhilaskuja 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiEskolanmäki
Kuikankuja 1 - 5 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kurjenpolventie 1 - 8 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kuukusenkuja 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kuusamantie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Käkikuja 3 - 7 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kämmekäntie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Kärsämöntie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Laihotie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Lamppukuja 1 - 3 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Lamppuraitti 1 - 7 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Latvapolku 10 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Lehdokkitie 10 - 8 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Lehtitie 10 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Leinikkitie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Liponkuja 10 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Liponpolku 2 - 3 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Lyhdekuja 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiEskolanmäki
Lyhtykuja 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Mielakanrinne - 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Mielakanrinteentie 1 - 3 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Mittarikuja 10 - 8 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Muuntajantie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Niittäjänkaari 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiEskolanmäki
Ohrapolku 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Ojaniityntie 3 - 5 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Oksatie 10 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Opastinkuja 1 - 6 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Orsikuja 1 - 1 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Pellervontie 5 - 5 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiEskolanmäki
Peltomiehentie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Penttilänkatu 1 - 8c 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Perhoskatu 17 - 7 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiTornionmäki
Perhospiha 3 - 5 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiTornionmäki
Piilopolku 1 - 3 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Pikapolku 3 - 3 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Pilvitie 11 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Pinjapolku 1 - 3 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Ratamontie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Ratavartijantie 1 - 6 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Relekuja 1 - 6 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Riihitie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Ritarinkierros 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiTornionmäki
Runkotie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Sarapolku 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Seljapolku 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Siipikuja 1 - 6 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiTornionmäki
Suomenkatu 11 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Sähkömiehentie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Talvikkitie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Tikankatu 1 - 1 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Toukomiehentie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Tuikkukatu 1 - 4 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Tuohikuja 2 - 7 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Tähkäpääntie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiEskolanmäki
Usvapolku 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Vahterinmäki - 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Vahverokuja 1 - 8 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Vainiotie 10 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Vanamontie 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Versotie 10 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Virsupolku 1 - 3 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Volttikatu 1 - 9 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Volttiraitti 1 - 4 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero
Vr N Ratapiha Vaihdemiesten Esimiesten Huone - 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiUrheilupuisto
Vuorimunkintie 1 - 8 45120 Kotkankallio-VahteranmäkiVahtero

Kouvola

45130 Korjala-Kaunisnurmi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Asentajankatu 10 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Eräpolku 1 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Eräraitti 3 - 3 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Hinkismäentie 10 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Hitsaajantie 1 - 1 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Huilukuja 1 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Juholankatu - 8 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Kaitilankatu 1 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Kallantie 1 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Kappelikatu 10 - 8 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Kappelikuja 10 - 14 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Kasarminkatu - 62 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Kasarminmäentie 1 - 38 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Kaupinkatu 10 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Kaupinkuja 2 - 5 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Kellomäentie 1 - 45 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Koriankuja 1 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Koriansuora 15 - 15 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Korjalankatu - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Kuuselankatu 1 - 1 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Lakeatie 13 - 7 45130 Korjala-KaunisnurmiEskolanmäki
Lasimestarinkatu 2 - 2 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Lassinkatu 10 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Lassinpolku 1 - 1 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Laturinkatu 1 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Lehtikaari 1 - 1 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Lepoahontie 78a - 86 45130 Korjala-KaunisnurmiEskolanmäki
Länsikaari 10 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Läntinen ratatie 286 - 50 45130 Korjala-KaunisnurmiEskolanmäki
Muuramistonraitti 2 - 2 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Muuramistontie 10 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Ohtarontie 10 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Pillipolku 1 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Pirkkolankatu 1 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Pytäränkatu - 8 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Pääportinraitti 4 - 8 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Rajaportintie 10 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Reijulankatu 10 - 8 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Rumpukuja 1 - 6 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Ruotsulantie 1 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Saarelantie 82 - 83 45130 Korjala-KaunisnurmiEskolanmäki
Sepänkatu 2 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Sotilaskuja 2 - 4 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Supitie 2 - 2 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Susikuopantie 1 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Sutelantie 10 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Tervaskankaankatu 1 - 1 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Tommolankaari 2 - 2 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Tommolankatu - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Torvitie 10 - 8 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Varastokatu 1 - 5 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Verstaskatu 10 - 8 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Viulukuja 10 - 8 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Voimalankatu - 1 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Vääpelinkatu 1 - 5 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta
Ylävatajantie 2 - 25b 45130 Korjala-KaunisnurmiEskolanmäki
Yrittäjänkatu 10 - 9 45130 Korjala-KaunisnurmiKeskusta

Kouvola

45150 Kankaronmäki-Eskolanmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahkiokuja 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Aittakuja 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Anjalanraitti 7 - 7 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Ansatie 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Aumakuja 10 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Haasiantie 10 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Hankikatu 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Hiiritie 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Immeläntie 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Jahtikatu 10 - 5 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Jousikatu 11 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Kanavantie 10 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Karitie 1 - 6 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Kartanokatu - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Kaskitie 1 - 6 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Keihäskuja 1 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Kelkkakuja 10 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Kiehuvantie 156 - 6 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Koivulantie 47 - 77 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Kuokkamäentie 2 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Kuusihaankatu 1 - 6 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Kylänraitti 2 - 6 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Kärppätie 10 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Kärrikuja 1 - 6 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Latupolku 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Linjakuja 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Luhtipolku 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Lumikkotie 10 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Lylykaari 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Lypsäjäntie 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Majavatie 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Myllypuronkatu 2 - 3 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Myllypuronkuja 2 - 6 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Myllärintie 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Myyrätie 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Mäntykuja 1 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Mäyräpolku 11 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Mäyrätie 1 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Nietoskatu 10 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Nuolitie 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Ojapolku 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Ojaäyrääntie 2 - 3 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Olaskaari 10 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Omenapolku 6 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Pappikallionkatu 13 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Pellavakuja 1 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Pellonpäänkuja 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Pirttipolku 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Pyydystie 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Ritakuja 1 - 6 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Ruiskuja 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Saunapolku 1 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Sauvakuja 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Siilipolku 1 - 7 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Siilitie 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Sippolankatu 10 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Sompakuja 1 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Suksipolku 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Tanhuantie 11 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Tasankotie 11 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Tolkkilankatu 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Tuiskukatu 1 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Valokatu 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Vasamatie 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Vehnäkuja 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Vesakuja 1 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Viialankatu 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Viljatie 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Vinttikaivontie 1 - 8 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiEskolanmäki
Voimakatu 1 - 5 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero
Värälänkatu 1 - 9 45150 Kankaronmäki-EskolanmäkiVahtero

Kouvola

45160 Lehtomäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahventie 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Eerikinkatu 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Eväkuja 1 - 6 45160 LehtomäkiLehtomäki
Haavikuja 1 - 5 45160 LehtomäkiLehtomäki
Hailikuja 1 - 7 45160 LehtomäkiLehtomäki
Hanhitie 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Haukikuja 1 - 2 45160 LehtomäkiLehtomäki
Haukitie 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Hevoshaankatu 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Hevosmiehentie 1 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Joutsentie 1 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Kaivolähteenkuja 1 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Kalliotarhankatu 1 - 1 45160 LehtomäkiLehtomäki
Kimonkaari 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Kurvinniitynkuja 3 - 7 45160 LehtomäkiLehtomäki
Kustaankatu 1 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Kyllikintie 2 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Lahnatie 1 - 6 45160 LehtomäkiLehtomäki
Laidunkuja 1 - 6 45160 LehtomäkiLehtomäki
Laukontie 10 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Laurinkatu 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Lehtokuja 3 - 6 45160 LehtomäkiLehtomäki
Liinakkopiha 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Liinakonkierros 1 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Liisankatu 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Lohenperä 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Lohimutka 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Lohitie 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Lokkitie 1 - 6 45160 LehtomäkiLehtomäki
Madekuja 1 - 3 45160 LehtomäkiLehtomäki
Matinkatu 10 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Matinkuja 1 - 2 45160 LehtomäkiLehtomäki
Mertakuja 1 - 5 45160 LehtomäkiLehtomäki
Mikonpolku 3 - 3 45160 LehtomäkiLehtomäki
Nuotanperä 10 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Nuottakatu 1 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Otonkuja 10 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Pekankuja 1 - 3 45160 LehtomäkiLehtomäki
Ratsuraitti 1 - 1 45160 LehtomäkiLehtomäki
Raudikonkaari 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Ravikatu 10 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Ravilankaari 1 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Ravitallinkuja 19 - 22 45160 LehtomäkiLehtomäki
Ristonkuja 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Rohtokalliontie 2 - 2 45160 LehtomäkiKeskusta
Ruuhikaari 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Saarestie 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Salmentie 1 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Salmentöyryntie 1 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Savontalontie 1 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Suurensuonkatu 10 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Suurojankatu 1 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Suursuonraitti 3 - 3 45160 LehtomäkiLehtomäki
Särkitie 1 - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Talonpojantie 4 - 4 45160 LehtomäkiLehtomäki
Tanelinkatu 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Tapiontie 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Tiiratie 1 - 6 45160 LehtomäkiLehtomäki
Torkkelinraitti 9 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Torkkelintie 11 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Tyttilammenkatu 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Ulasenkatu 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Utunmäentie - 8 45160 LehtomäkiLehtomäki
Valakkapiha 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Valjaskuja 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Valkealantie 1 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Verkkokatu 10 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Vesitorninkatu 11 - 9 45160 LehtomäkiLehtomäki
Viklatie 1 - 6 45160 LehtomäkiLehtomäki

Kouvola

45200 Tornionmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alkutaival 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Ampumaradantie 10 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Enoharjuntie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Eterintie 8 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Hakatie 1 - 6 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Harjunraitti 1 - 1 45200 TornionmäkiTornionmäki
Harjuntie 100 - 99 45200 TornionmäkiTornionmäki
Havumetsäntie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Hetekuja 2 - 6 45200 TornionmäkiTornionmäki
Hiesutie 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Hietamäentie 6 - 7 45200 TornionmäkiTornionmäki
Hongistontie - 9 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Huovihongantie 3 - 5 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Impivaarantie 1 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Jukolantie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Jäkälätie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kaarnatie 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kaartokuja 1 - 6 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kaartotie 13 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kallioniementie 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kanervistontie - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kangaskatu 10 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kanuunakuja 2 - 2 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kaskimiehentie 2 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Katajakatu 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kekkurintie 10 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kelotie 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Ketotie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kiiskintie 1 - 6 45200 TornionmäkiTornionmäki
Killintie 1 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kisällintie 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kiviarontie 1 - 14 45200 TornionmäkiTornionmäki
Korpitie 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Korsutie 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kotatie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kotiahontie 1 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kullaantie 37 - 37 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kullaskalliontie 23 - 60 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kullasvaarantie 13 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kulotie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kultasuontie 23 - 3 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kumputie 1 - 7 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Kuumakuja 10 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Kuusikkotie 10 - 9 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Käpylänkatu 18 - 47 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Käyräjoenraitti - 45200 TornionmäkiTornionmäki
Käyrälammentie 1 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Käyrälampi - 45200 TornionmäkiTornionmäki
Laastitie 1 - 5 45200 TornionmäkiTornionmäki
Lehtomäenkatu 1 - 2 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Liekotie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Lähdekaivontie 11 - 3 45200 TornionmäkiTornionmäki
Majatie 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Mansikka-ahontie 2 - 4 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Mestarintie - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Metsämiehentie - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Metsäpolku 10 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Mielakantie - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Moreenitie 1 - 7 45200 TornionmäkiTornionmäki
Muokkaajanmutka 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Mutkakatu 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Mäkikatu 6 - 6 45200 TornionmäkiTornionmäki
Männistöntie 12 - 8 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Naavatie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Neulastie 1 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Nevantie 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Niinentie 1 - 2 45200 TornionmäkiTornionmäki
Nummentie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Palokankaantie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Palomäenkatu 1 - 86 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Palonojankuja 15 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Palonojantie 1 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Papulankatu 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Pesäpolku 10 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Petäjätie 3 - 6 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Pohjanraitti 2 - 6 45200 TornionmäkiTornionmäki
Raivaajantie 1 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Raivionraitti 4 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Rautatiealue - 45200 TornionmäkiVahtero
Remulantie - 6 45200 TornionmäkiTornionmäki
Saarennonkatu 10 - 8 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Sienikuja 1 - 5 45200 TornionmäkiTornionmäki
Somerotie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Soraskinpiha 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Soratie 1 - 8 45200 TornionmäkiTornionmäki
Sorvarintie 1 - 1 45200 TornionmäkiTornionmäki
Suopellontie 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Suutarinpolku 1 - 4 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Sydänmaantie 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Tammistontie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Tannertie 3 - 6 45200 TornionmäkiTornionmäki
Tehontie 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Tiilitie - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Torniomäentie 1 - 9 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Tornionojanraitti 46a - 46b 45200 TornionmäkiTornionmäki
Tykkimäentie - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Utinkatu 10 - 85 45200 TornionmäkiTornionmäki
Uudismaankatu 10 - 4 45200 TornionmäkiTornionmäki
Vahtikatu 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Valkontie 1 - 7 45200 TornionmäkiTornionmäki
Viertolantie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Viitakummuntie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Viitosentie 312 - 312 45200 TornionmäkiTornionmäki
Vipusentie 1 - 9 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Vr Asetinlaite I - 45200 TornionmäkiKeskusta
Vr Kaukolan Vaihdekoppi - 45200 TornionmäkiTornionmäki
Vr Valkama Vaihdekoppi - 45200 TornionmäkiEskolanmäki
Väinöläntie 10 - 9 45200 TornionmäkiUrheilupuisto
Ylänkötie 1 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki
Äyräskatu 10 - 9 45200 TornionmäkiTornionmäki

Kouvola

45330 Harju

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
As - 45330 HarjuSaarento-Jokela
Asema - 45330 HarjuSaarento-Jokela
Harjunjoentie 118 - 86 45330 HarjuSaarento-Jokela
Hirsitalonraitti 11 - 7 45330 HarjuSaarento-Jokela
Irmankuja 17 - 8 45330 HarjuSaarento-Jokela
Kalliokuja 22 - 30 45330 HarjuSaarento-Jokela
Kirjopetinkuja 36 - 67 45330 HarjuSaarento-Jokela
Korholanpolku 18 - 46 45330 HarjuSaarento-Jokela
Kuninkaankyläntie 10 - 8 45330 HarjuSaarento-Jokela
Kytömaantie 14 - 9 45330 HarjuSaarento-Jokela
Kärjenkuja 16 - 24 45330 HarjuSaarento-Jokela
Luotopolku 24 - 34 45330 HarjuSaarento-Jokela
Mattilanpolku 30 - 64 45330 HarjuSaarento-Jokela
Miehonlinnankuja 2 - 63 45330 HarjuSaarento-Jokela
Miehontie 109 - 98 45330 HarjuSaarento-Jokela
Niemenmaantie 101 - 76 45330 HarjuSaarento-Jokela
Palomäenkuja 13 - 5 45330 HarjuSaarento-Jokela
Parosentie 15 - 40 45330 HarjuSaarento-Jokela
Radanvarrentie 100 - 241 45330 HarjuSaarento-Jokela
Rantakallionkuja 19 - 7 45330 HarjuSaarento-Jokela
Rantalanraitti 31 - 58 45330 HarjuSaarento-Jokela
Saarennonkuja 18 - 9 45330 HarjuSaarento-Jokela
Sahasenpolku 1 - 9 45330 HarjuSaarento-Jokela
Takapellonkuja 19 - 31 45330 HarjuSaarento-Jokela
Tammirinteentie 13 - 3 45330 HarjuSaarento-Jokela
Tiilipolku 13 - 9 45330 HarjuSaarento-Jokela
Vanha Harjuntie 1 - 6 45330 HarjuSaarento-Jokela
Verkkosaarenkuja 16 - 45 45330 HarjuSaarento-Jokela
Villatehtaantie 12 - 41 45330 HarjuSaarento-Jokela
Välikuja 14 - 8 45330 HarjuSaarento-Jokela

Kouvola

45360 Kukkuramäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahjopolku 2 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Ahomutka 1-3 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Airokuja 1 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Arvilanpolku 4 - 4 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Askontie 1 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Aumatie 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Autiotie 10 - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Energiaväylä 1 - 1 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Ensonpolku 2 - 2 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Hankapolku 2 - 4 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Havumutka 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Heparo - 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Heparontie 12 - 95 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Hepolantie 1 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Heponiitynpolku 1 - 3 45360 KukkuramäkiValkeala
Heposuontie - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Hinaajantie 1 - 7 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Hiostenmäentie 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Hirvimäentie 1 - 9-11 45360 KukkuramäkiValkeala
Holmintie 1 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Huvilatie 10 - 99 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Isopellontie 1 - 1 45360 KukkuramäkiValkeala
Jauhomäentie 1 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Jokelantörmäntie 1 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Jokikuja 1 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Juolukkatie 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Juuritie 10 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Jyrääntie 182 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Jäkäläraitti 10 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Kaarnakuja 10 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Kaivopolku 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Karhumäentie 3 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Karimäenpolku 3 - 4 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Karimäentie 1 - 92 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Kassarakuja 1 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Katajakaari 2 - 7 45360 KukkuramäkiValkeala
Kauniskankaanraitti 10 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Kauniskankaantie 1 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Kauppamiehentie 1 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Kekokuja 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Keksitie - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Kivikkotie 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Koivukalliontie 10 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Koivurannankatu 10 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Koivurannankuja 15 - 7 45360 KukkuramäkiValkeala
Konekuja 52 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Koskenlaskijantie 1 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Kotitie 1 - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Kukkurakuja 10 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Kukkurankaari 10 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Kukkuranpolku 11 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Kukkurantie 11 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Kupokuja 1 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Kurentie 1 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Kuusirinteenraitti 10 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Käyrätie 1 - 3 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Kääriäisenkuja 19 - 47 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Laaksopolku 2 - 4 45360 KukkuramäkiValkeala
Laanikuja 1 - 7 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Lainekuja 1 - 5 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Lanssitie 2 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Latomutka 2 - 6 45360 KukkuramäkiValkeala
Laukkapolku 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Lautarontie 136 - 136 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Lehtopolku 1a - 3 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Leiritie 11 - 2 45360 KukkuramäkiValkeala
Lentojätkäntie 10 - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Liisakarhuntie 1 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Lohikuja 1 - 4 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Loimipolku 1 - 2 45360 KukkuramäkiValkeala
Lomperinkuja 24 - 38 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Losojätkäntie 1 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Lukutie 1 - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Luppokuja 1 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Lähdepolku 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Länsikukkurantie - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Långinkuja 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Maalarinpolku 10 - 6 45360 KukkuramäkiValkeala
Marja-ahontie 1 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Marjapolku 2 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Massinmutka 1 - 7 45360 KukkuramäkiValkeala
Melakuja 1 - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Moisiopolku 3 - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Mustikkatie 1 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Myllypadontie 4 - 4 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Mäkitie 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Mäntyläntie 1 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Mäntyrinteentie 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Niinikuja 1 - 6 45360 KukkuramäkiValkeala
Niinistöntie 1 - 7 45360 KukkuramäkiValkeala
Nisoksentie 14 - 18 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Ojamutka 2 - 5 45360 KukkuramäkiValkeala
Olkipolku 3 - 5 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Oripolku 10 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Otsonpolku 1 - 5 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Papinpolku 1 - 3 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Paununpolku 1 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Peltolanpolku 17 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Piennarpolku 10 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Pieppolantie 1 - 5 45360 KukkuramäkiValkeala
Pistopolku 3 - 3 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Pokarakuja 1 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Pollenpolku 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Ponnenpolku 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Ponnintie 50 - 54 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Puolukkatie 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Puomikuja 1 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Pöllikuja 1 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Rantakaari 1 - 5 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Rantakuja 1 - 5 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Rattipolku 1 - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Reppukuja 1 - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Rivimutka 1 - 3 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Ruohotie 10 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Ruunapolku 1 - 4 45360 KukkuramäkiValkeala
Saarenmaantie 2 - 82 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Saarennonväylä 110 - 99 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Saari (nimetön) - 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Sairaalantie 14b - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Sammalraitti 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Sarkapolku 2 - 4 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Savottakuja 1 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Sienipolku 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Sivuhaara 1 - 3 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Sorapolku 1 - 4 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Sumakuja 1 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Sänkipolklu 6 - 6 45360 KukkuramäkiValkeala
Sänkipolku 1 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Tattipolku 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Telmanpolku 1 - 6 45360 KukkuramäkiValkeala
Teollisuustie - 7 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Tukkijoentie 1 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Törmäpolku 1 - 7a 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Uittolantie 2 - 6 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Ulasenkuja 11 - 25 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Valkealanväylä 100 - 309 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Vanha myllytie 9 - 9 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Vanhatie - 94 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Varsapolku 4 - 4 45360 KukkuramäkiValkeala
Vehnäpellontie 131 - 59b 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Vesipolku 1 - 9 45360 KukkuramäkiValkeala
Viljavainiontie 12 - 8 45360 KukkuramäkiValkeala
Vinkkitie 2 - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Vinssikuja 1 - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Virranpää 1 - 6c 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Vänkärikuja 1 - 8 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Yhdyskuja 1 - 7 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Yrittäjänväylä 10 - 13 45360 KukkuramäkiSaarento-Jokela
Äyrästie 1 - 5 45360 KukkuramäkiValkeala

Kouvola

45370 Valkeala kk

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahdekuja 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Alapellontie 12 - 87 45370 Valkeala kkValkeala
Alapolku 3 - 3 45370 Valkeala kkValkeala
Arokuja 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Elkkolankuja 16 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Elokuja 1 - 4 45370 Valkeala kkValkeala
Etupolku 2 - 4 45370 Valkeala kkValkeala
Fasaanikuja 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Haavistonpolku 13 - 54 45370 Valkeala kkValkeala
Haiminpolku 1 - 5 45370 Valkeala kkValkeala
Harakkakuja 10 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Harjupolku 1 - 4 45370 Valkeala kkValkeala
Haukanmäentie 29 - 49 45370 Valkeala kkValkeala
Hautalanpolku 12 - 4 45370 Valkeala kkValkeala
Hautalantie 119 - 438 45370 Valkeala kkValkeala
Herranaronkuja 48 - 69 45370 Valkeala kkValkeala
Hietikonkuja 11 - 20 45370 Valkeala kkValkeala
Hirsitie 1 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Hirvikiventie 11 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Honkatalonpolku 10 - 36 45370 Valkeala kkValkeala
Hossinpolku 15 - 7b 45370 Valkeala kkValkeala
Hossintie 13 - 70 45370 Valkeala kkValkeala
Hurmanmäentie 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Hyyrynkuja 35 - 39 45370 Valkeala kkValkeala
Hyyryntie 10 - 94 45370 Valkeala kkValkeala
Häränkärjentie 107 - 113 45370 Valkeala kkValkeala
Iitanpolku 1 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Ilomäenkuja 47 - 49 45370 Valkeala kkValkeala
Ilomäentie 54 - 54 45370 Valkeala kkValkeala
Jaakonmäentie 11 - 72 45370 Valkeala kkValkeala
Joutjärventie 1 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Juhonranta 29 - 60 45370 Valkeala kkValkeala
Junnolantie 25 - 25 45370 Valkeala kkValkeala
Kalevantie 1 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Kalevantie-Vanhatie Risteys - 45370 Valkeala kkValkeala
Kartanonkuja 101 - 50 45370 Valkeala kkValkeala
Katajasuonkuja 19 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Kelveneenpolku 15 - 19 45370 Valkeala kkValkeala
Keskitie 11 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Kevätintie 12 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Kipparilantie 151 - 938 45370 Valkeala kkValkeala
Kirkonkylä - 45370 Valkeala kkValkeala
Kirvesniemenranta 16 - 74 45370 Valkeala kkValkeala
Kivikuja 12 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Kiviniemenkuja 17 - 31 45370 Valkeala kkValkeala
Kivistönkuja 11 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Koimäenpolku 14 - 24 45370 Valkeala kkValkeala
Koipiantie 427 - 65 45370 Valkeala kkValkeala
Kolkankuja 1 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Koskuanlahdentie 101 - 54 45370 Valkeala kkPohjois-Valkeala
Kujalantie 10 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Kuninkaankivenraitti 24 - 36 45370 Valkeala kkValkeala
Kustaa III tie 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Kytölammentie 14 - 60 45370 Valkeala kkValkeala
Kytölänkuja 11 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Käkiraitti 1 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Lahdenpohjantie 115 - 57 45370 Valkeala kkValkeala
Lammenpolku 10 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Lankkutie 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Leenanpolku 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Lehminiemenpolku 20 - 50 45370 Valkeala kkValkeala
Leikkipolku 4 - 4 45370 Valkeala kkValkeala
Leivosentie 1 - 5 45370 Valkeala kkValkeala
Leuankalliokuja 98 - 98 45370 Valkeala kkValkeala
Leuankallionkuja 15 - 98 45370 Valkeala kkValkeala
Lintojantie 17 - 73 45370 Valkeala kkValkeala
Lisätie 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Lukionkaari 1 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Lukkarintie 1 - 2 45370 Valkeala kkValkeala
Lönnintie 101 - 318 45370 Valkeala kkValkeala
Malminkuja 1 - 7 45370 Valkeala kkValkeala
Mannarintie 110 - 69 45370 Valkeala kkValkeala
Marjaniementie 11 - 69 45370 Valkeala kkValkeala
Matalasillantie - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Mattistentie 14 - 56 45370 Valkeala kkVoikkaa
Metsähukalantie 100 - 90 45370 Valkeala kkValkeala
Miettula - 45370 Valkeala kkValkeala
Miettulantie 135 - 97 45370 Valkeala kkValkeala
Mikkelintie 105 - 999 45370 Valkeala kkValkeala
Multahovi - 45370 Valkeala kkValkeala
Multamäentie 111 - 95 45370 Valkeala kkValkeala
Munteenlahdenpolku 38 - 52 45370 Valkeala kkValkeala
Museokuja 1 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Mökkikuja 11 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Naurisniementie 61 - 81 45370 Valkeala kkValkeala
Neidonpolku 1 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Niementie 13 - 3 45370 Valkeala kkValkeala
Nikulanniementie 28 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Notkokuja 10 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Ojalanhiekantie 23 - 89 45370 Valkeala kkValkeala
Ojansuuntie 10 - 4 45370 Valkeala kkValkeala
Ojapellontie 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Oskarinpolku 10 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Pajaharjuntie 11 - 3 45370 Valkeala kkValkeala
Palstapolku 1 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Papinmäentie 105 - 99 45370 Valkeala kkValkeala
Pekkolantie 2 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Peltopolku 1 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Pelttarinpolku 1 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Peräkyläntie 18 - 47b 45370 Valkeala kkPohjois-Valkeala
Perälä - 45370 Valkeala kkValkeala
Peuhuntie 113 - 47 45370 Valkeala kkValkeala
Pikkuniityntie - 45370 Valkeala kkValkeala
Pitkäpolku 10 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Puhjonpolku 105 - 79 45370 Valkeala kkValkeala
Puhjonrannantie 33 - 80 45370 Valkeala kkValkeala
Puhjonsalmentie 10 - 72 45370 Valkeala kkValkeala
Pyssyntie 101 - 115 45370 Valkeala kkVoikkaa
Pyörämäentie 135 - 72 45370 Valkeala kkValkeala
Pälvimutka 1 - 5 45370 Valkeala kkValkeala
Pöngäntie - 91 45370 Valkeala kkValkeala
Raminpolku 24 - 40 45370 Valkeala kkValkeala
Rantapolku 2 - 3 45370 Valkeala kkValkeala
Rapolankuja 11 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Rapsukantie 15 - 40 45370 Valkeala kkValkeala
Repokuja 1 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Revontie 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Riihitallinpolku 10 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Ritarintie 11 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Röykynmäentie 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Saarenkallionraitti 23 - 31 45370 Valkeala kkUtti
Saarentie 101 - 86 45370 Valkeala kkValkeala
Salmensuunkuja 43 - 88 45370 Valkeala kkValkeala
Sarannontie 11 - 7 45370 Valkeala kkValkeala
Sattumantie 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Saunasaari 1 - 3 45370 Valkeala kkValkeala
Siepontie 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Sinitiaisentie 1 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Sivutie 1 - 3 45370 Valkeala kkValkeala
Somurantie 1 - 80 45370 Valkeala kkValkeala
Sulkavantie 102 - 96 45370 Valkeala kkValkeala
Sutelanpolku 23 - 38 45370 Valkeala kkValkeala
Sädekuja 2 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Tilhitie 1b - 7 45370 Valkeala kkValkeala
Toikkala - 45370 Valkeala kkValkeala
Toikkalantie 1 - 8 45370 Valkeala kkValkeala
Tuomarinmäentie 4 - 4 45370 Valkeala kkValkeala
Tuomelantie 10 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Tupakkamäentie 33 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Turkkilantie 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Töyrytie - 36 45370 Valkeala kkValkeala
Uimarannantie 1 - 75 45370 Valkeala kkValkeala
Umpikuja 3 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Urontie 147 - 67 45370 Valkeala kkValkeala
Vanhalanpolku 28 - 28 45370 Valkeala kkValkeala
Varastokuja 1 - 4 45370 Valkeala kkValkeala
Vierukuja 1 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Viljapolku 1 - 6 45370 Valkeala kkValkeala
Virrankuja 13 - 9 45370 Valkeala kkValkeala
Yläpolku 1 - 6 45370 Valkeala kkValkeala

Kouvola

45410 Utti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aarnikotkantie 1 - 1 45410 UttiUtti
Ahonlaita 117 - 117 45410 UttiUtti
Arvilankuja 16 - 46 45410 UttiUtti
Asutustie 10 - 9 45410 UttiUtti
Autionkuja 29 - 77 45410 UttiUtti
Auvosenkuja 15 - 9 45410 UttiUtti
Haimilankuja 2 - 34 45410 UttiUtti
Hannulantie 116 - 77 45410 UttiUtti
Haukkajärvi - 45410 UttiUtti
Haukkavuorenkuja 103 - 98 45410 UttiUtti
Hietalantie 154 - 155 45410 UttiUtti
Huinanlahdentie 12 - 7 45410 UttiUtti
Hutsaarenkuja 1 - 8 45410 UttiUtti
Hyppäläntie 107 - 99 45410 UttiUtti
Hyökintie 80 - 82 45410 UttiUtti
Iisakkalankuja 13 - 4 45410 UttiUtti
Joukaisenkuja 2 - 6 45410 UttiUtti
Kalakiventie 15 - 9 45410 UttiUtti
Kalliorinteentie 1 - 9 45410 UttiUtti
Kapitlaivantie 1 - 5 45410 UttiUtti
Karpalopolku 1 - 7 45410 UttiUtti
Karstunkuja 51 - 99 45410 UttiUtti
Kattilaharju - 45410 UttiUtti
Kattilaharjuntie 100 - 93 45410 UttiUtti
Kepsunjärvenpolku 1 - 3 45410 UttiUtti
Kepsunjärvi - 45410 UttiUtti
Kepsuntie 11 - 7 45410 UttiUtti
Kepsunvirrankuja 14 - 5 45410 UttiUtti
Kiltapolku 10 - 9 45410 UttiUtti
Kirvesmiehentie 1 - 9 45410 UttiUtti
Kirvuntie 2 - 2 45410 UttiUtti
Komentajankuja 2 - 4 45410 UttiUtti
Komppaniantie 2 - 2 45410 UttiUtti
Kopterikuja 45 - 65 45410 UttiUtti
Kosteikkokuja 2 - 62 45410 UttiUtti
Kuivala - 45410 UttiUtti
Kuivalantie 107 - 92 45410 UttiUtti
Kuivapolku 10 - 8 45410 UttiUtti
Kujanpää - 45410 UttiUtti
Kuukantie 277 - 72 45410 UttiUtti
Kuutostie 344 - 668 45410 UttiUtti
Lampipolku 1 - 3 45410 UttiUtti
Lassintie 10 - 4 45410 UttiUtti
Lehtovaarantie 33 - 66 45410 UttiUtti
Lennostontie 1 - 9 45410 UttiUtti
Lentoportintie 11 - 9 45410 UttiUtti
Lentäjäntie 11 - 34 45410 UttiUtti
Leppäniementie 110 - 94 45410 UttiUtti
Leppärannantie 26 - 40 45410 UttiUtti
Livikuja 21 - 76 45410 UttiUtti
Livipolku 1 - 26 45410 UttiUtti
Lomakylänkuja 32 - 50 45410 UttiValkeala
Maarikantie 143 - 213 45410 UttiUtti
Mankintie 171 - 361 45410 UttiUtti
Metso - 45410 UttiUtti
Metsontie 128 - 623 45410 UttiUtti
Metsäraitti 1 - 4 45410 UttiUtti
Mustalahdenkuja 21 - 35 45410 UttiUtti
Mustasaari 14 - 4 45410 UttiUtti
Nissiläntie 101 - 54 45410 UttiUtti
Opintie 1 - 9 45410 UttiUtti
Pajumäentie 2 - 96 45410 UttiUtti
Piituniemenkuja 14 - 6 45410 UttiUtti
Putamantie 11 - 9 45410 UttiUtti
Pyötsiänpolku 38 - 6 45410 UttiUtti
Ranta-Utintie 101 - 79 45410 UttiUtti
Ranta-Utti - 45410 UttiUtti
Rantojankuja 7 - 9 45410 UttiUtti
Räimälänkuja 2 - 5 45410 UttiUtti
Salmenvuorentie 20 - 8 45410 UttiUtti
Sarkastentie 14 - 5 45410 UttiUtti
Seppäläntie 17 - 58 45410 UttiUtti
Seuralantie 54 - 54 45410 UttiUtti
Sissipolku 10 - 6 45410 UttiUtti
Sudenhaudanpolku 1 - 5 45410 UttiUtti
Suurisaari 107 - 37 45410 UttiUtti
Säikäntie 51 - 9 45410 UttiUtti
Tarhajärventie 30 - 38 45410 UttiUtti
Tenjärventie 11 - 45 45410 UttiUtti
Teollisuusalue - 45410 UttiUtti
Toikankärjenkuja 36 - 58 45410 UttiUtti
Toikanmäenraitti 116 - 92 45410 UttiUtti
Toivolanpolku 125 - 89 45410 UttiUtti
Toukopolku 10 - 2 45410 UttiUtti
Tuuliniementie 10 - 71 45410 UttiUtti
Tyrrin ampumakeskus - 90 45410 UttiUtti
Tyrrintie 127 - 386 45410 UttiUtti
Tytinlahdentie 22 - 28 45410 UttiUtti
Tyynelänpolku 111 - 95 45410 UttiUtti
Upseerikerhontie 2 - 4 45410 UttiUtti
Utin Jääkärirykmentti - 45410 UttiUtti
Utin Varuskunta - 45410 UttiUtti
Utinsuotie 146 - 146 45410 UttiUtti
Utintie 107 - 480 45410 UttiUtti
Vaihdekuja 1 - 85 45410 UttiUtti
Vallitie 61 - 61 45410 UttiUtti
Vennantie 135 - 67 45410 UttiUtti
Viita-ahontie 49 - 93 45410 UttiUtti
Wirkkalankuja 37 - 86 45410 UttiUtti

Kouvola

45460 Savero

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Niemeläntie 110 - 78b 45460 SaveroSippola
Niittysuora 22 - 91 45460 SaveroSippola
Omaniemi 61 - 70 45460 SaveroSippola
Pihtsalmentie 10 - 73b 45460 SaveroSippola
Polventie 114 - 96 45460 SaveroSippola
Porkankuja 10 - 60 45460 SaveroSippola
Porkantie 111 - 91 45460 SaveroSippola
Porvarintie 32 - 44 45460 SaveroSippola
Pöytäsuontie 151 - 68 45460 SaveroSippola
Saverontie - 865b 45460 SaveroSippola
Tuomenkuja 1 - 71 45460 SaveroSippola

Kouvola

45610 Koria

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
1 Pp - 45610 KoriaKoria
Ahkojantie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Aholanmäenpolku 44 - 46 45610 KoriaKoria
Ahopellonkuja 10 - 8 45610 KoriaKymintehdas
Airontie 10 - 8 45610 KoriaKoria
Alakouluntie - 9 45610 KoriaKoria
Alfredinkuja 2 - 6 45610 KoriaKoria
Annelintie 1 - 7 45610 KoriaKoria
Annilantie 15 - 9 45610 KoriaKoria
Antintie 10 - 9 45610 KoriaKoria
Arjanpellontie 14 - 8 45610 KoriaKoria
Asentajantie 1 - 1 45610 KoriaKoria
Asessorinraitti 4 - 4 45610 KoriaKoria
Aurinkorinne 1 - 9 45610 KoriaKoria
Eerontie 1 - 5 45610 KoriaKoria
Eevantie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Elomaanpolku 18a - 80 45610 KoriaKoria
Elotie 11 - 9 45610 KoriaKoria
Eräkuja 1 - 8 45610 KoriaKoria
Etelärinne 1 - 8 45610 KoriaKoria
Haapasillantie 4 - 49 45610 KoriaKoria
Haapatie 1 - 7 45610 KoriaKoria
Hakuntie 1 - 8-12 45610 KoriaKoria
Heimalantie 126 - 126 45610 KoriaKoria
Helkatie 1 - 5 45610 KoriaKoria
Helsingintie - 975 45610 KoriaKoria
Hevossuonkuja 69 - 90 45610 KoriaKoria
Hevossuonpolku 12 - 70 45610 KoriaKoria
Hevossuontie 10 - 68 45610 KoriaKoria
Hiivurintie 11 - 44 45610 KoriaKoria
Hirvensuontie 26 - 60 45610 KoriaKoria
Hohtilankuja 11 - 38 45610 KoriaKoria
Hohtilanmäentie - 88 45610 KoriaKoria
Honkaniementie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Hovinsalontie 26 - 80 45610 KoriaKoria
Hurjakuja 3 - 6 45610 KoriaKoria
Hurjatie - 4 45610 KoriaKoria
Hutrintie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Iivarinkuja 1 - 6 45610 KoriaKoria
Immenpolku 2 - 6 45610 KoriaKoria
Inginmaa - 45610 KoriaKoria
Inginmaankuja 20 - 8 45610 KoriaKoria
Inginmaantie 330 - 660 45610 KoriaKoria
Isopartiantie 10 - 5 45610 KoriaKoria
Jaakkolankuja 3 - 4-6 45610 KoriaKoria
Jaakkolantie - 8 45610 KoriaKoria
Joutsenpolku 2 - 6 45610 KoriaKoria
Juhanintie 2 - 4 45610 KoriaKoria
Jänkhäntie 11 - 28 45610 KoriaKoria
Jänönkuja 1 - 4 45610 KoriaKoria
Kaarnametsäntie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Kaisankuja 10 - 9 45610 KoriaKoria
Kaisantie 16 - 25 45610 KoriaKoria
Kaitatie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Kantolantie 125 - 28 45610 KoriaKoria
Karisuonkuja 2 - 8 45610 KoriaKoria
Karisuontie - 94 45610 KoriaKoria
Kasarmintie 1 - 8 45610 KoriaKoria
Kasettikuja 28 - 9 45610 KoriaKoria
Katajatie 10 - 9 45610 KoriaKoria
Kengäsojantie - 97 45610 KoriaKoria
Kerkkätie 1 - 4 45610 KoriaKoria
Kirjapainontie - 8 45610 KoriaKoria
Kivikuusentie 100a - 77 45610 KoriaKoria
Kiviportintie - 95 45610 KoriaKoria
Koivukaari 10 - 96 45610 KoriaKoria
Kolmostie 116 - 75 45610 KoriaKoria
Kontiontie 3 - 7 45610 KoriaKoria
Kontjärvenpolku 18 - 76 45610 KoriaKoria
Kontjärventie 13 - 75 45610 KoriaKoria
Korianniementie 1 - 5 45610 KoriaKoria
Koriantie 230 - 542 45610 KoriaKoria
Kouluaukio 1 - 3 45610 KoriaKoria
Kukkomäki 23 - 59 45610 KoriaKoria
Kukonkallio 20 - 26 45610 KoriaKoria
Kukonmäenmutka 19 - 3 45610 KoriaKoria
Kukonojantie - 7 45610 KoriaKoria
Kukontie 10 - 9 45610 KoriaKoria
Kulhuantie 114 - 71 45610 KoriaKoria
Kurjenkuja 1 - 6 45610 KoriaKoria
Kuuksontie 125a - 67 45610 KoriaKoria
Kuusitie 1 - 8 45610 KoriaKoria
Kylväjäntie 10 - 9 45610 KoriaKoria
Kyläpajantie 12 - 6 45610 KoriaKoria
Kyminasemantie 1 - 8 45610 KoriaKoria
Kyntäjäntie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Laaritie 1 - 8 45610 KoriaKoria
Lammentie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Lassinmäentie 29 - 72 45610 KoriaKymintehdas
Lautturintie 10 - 97 45610 KoriaKoria
Lavatie 10 - 9 45610 KoriaKoria
Lehtimäentie 11 - 5 45610 KoriaKoria
Lehvätie 1 - 8 45610 KoriaKoria
Leipurimestarintie 2 - 5 45610 KoriaKoria
Leivontie 2 - 7 45610 KoriaKoria
Lepistönmäki 1 - 30 45610 KoriaKoria
Leppätie 1 - 6 45610 KoriaKoria
Liljapolku 3 - 4 45610 KoriaKoria
Linjatie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Linnankorkeantie 65 - 65 45610 KoriaElimäki
Linnuntie - 9b 45610 KoriaKoria
Lintukuja 2 - 5 45610 KoriaKoria
Luukkaantie 24 - 48 45610 KoriaKoria
Lähdetie 1 - 4 45610 KoriaKoria
Löytyntie 103 - 99 45610 KoriaElimäki
Maamiehentie 10 - 9 45610 KoriaKoria
Maliininkuja 17 - 40 45610 KoriaKoria
Mansikkapolku 2 - 8 45610 KoriaKoria
Marjatie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Marttilankaari 9 - 9 45610 KoriaKoria
Matintie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Maurintie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Metsoilankaari 110 - 67 45610 KoriaKoria
Metsäkulmantie - 87 45610 KoriaKoria
Metsästäjäntie 1 - 8 45610 KoriaKoria
Mikontie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Museomäentie 11 - 9 45610 KoriaKoria
Museotie 12 - 7 45610 KoriaKoria
Mustansuontie 141 - 99 45610 KoriaKoria
Mustarastaantie 10 - 8 45610 KoriaKoria
Myllykiventie 1 - 8 45610 KoriaKoria
Mäkelänmäki 14 - 9 45610 KoriaKoria
Mäkipurontie 13 - 9 45610 KoriaKoria
Mäntysaarentie 26 - 71 45610 KoriaKoria
Naaranojantie - 450 45610 KoriaKoria
Napankuja 2 - 4 45610 KoriaKoria
Napanojantie 10 - 8 45610 KoriaKoria
Napanpuistontie 10 - 9 45610 KoriaKoria
Napanrinteentie 11 - 6 45610 KoriaKoria
Napantie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Niemestie 10 - 9 45610 KoriaKoria
Norotie 2 - 6 45610 KoriaKoria
Nurkanojantie 100 - 94 45610 KoriaKoria
Näkinpolku 4 - 4 45610 KoriaKoria
Närhentie 1 - 3 45610 KoriaKoria
Näsinmäentie 1 - 5 45610 KoriaKoria
Oivontie 112 - 7 45610 KoriaKoria
Orvokintie 1 - 8 45610 KoriaKoria
Paavontie 1 - 4 45610 KoriaKoria
Paja-aukio - 3 45610 KoriaKoria
Pajamäentie 1 - 1 45610 KoriaKoria
Palokorventie 165 - 86 45610 KoriaKoria
Partiantie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Pentintie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Pikkukuja 12 - 5 45610 KoriaKoria
Pioneeritie 12 - 4 45610 KoriaKoria
Polvipolku 1 - 2 45610 KoriaKoria
Poralintie 10 - 27 45610 KoriaKoria
Porrassuontie 112 - 54b 45610 KoriaElimäki
Porttikuja 1a - 2c 45610 KoriaKoria
Porvarinpolku 1 - 9 45610 KoriaKoria
Postinkantajantie 10 - 9 45610 KoriaKoria
Puhdistamontie 55 - 55 45610 KoriaKoria
Puistolantie 1-3 - 9 45610 KoriaKoria
Pulmutie 10 - 8 45610 KoriaKoria
Purhonojantie 44 - 44 45610 KoriaKoria
Purotie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Päivärinne - 9 45610 KoriaKoria
Pärnäojantie - 55 45610 KoriaKoria
Pääskynkuja 3 - 9 45610 KoriaKoria
Raavuorentie 29 - 66 45610 KoriaElimäki
Raidetie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Rajapoluntie 100 - 95 45610 KoriaKoria
Rajaportti 17 - 9 45610 KoriaKoria
Rantaraitti 1 - 1 45610 KoriaKoria
Rauniomäentie 110 - 47 45610 KoriaKoria
Rautakartanontie 30 - 30 45610 KoriaKoria
Raviradantie 36 - 8 45610 KoriaKoria
Reijulantie 110 - 80 45610 KoriaKoria
Rentukantie 14 - 7 45610 KoriaKoria
Riistatie 1 - 8 45610 KoriaKoria
Riittalantie 1 - 6 45610 KoriaKoria
Rinnetie 1 - 7 45610 KoriaKoria
Ritasuontie 106 - 67 45610 KoriaKoria
Ropsulantie 100 - 93 45610 KoriaKoria
Ruhanmäentie 224 - 86 45610 KoriaKoria
Ruotsula - 45610 KoriaKymintehdas
Saarakalliontie 129 - 88 45610 KoriaKoria
Samintie 2 - 6 45610 KoriaKoria
Samulintie - 3 45610 KoriaKoria
Sandbergintie 4 - 8 45610 KoriaKoria
Sapilantie 30 - 30 45610 KoriaKoria
Sarkalantie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Sarkapalontie 101 - 54 45610 KoriaKoria
Saukontie - 55 45610 KoriaKoria
Saviantie 104 - 79 45610 KoriaKoria
Sikomäentie 17 - 9 45610 KoriaKoria
Sokeritie 1 - 7 45610 KoriaKoria
Sopenkuja 20 - 9 45610 KoriaKoria
Sopentie 14 - 88 45610 KoriaKoria
Suppalantie 45 - 45 45610 KoriaKoria
Suurmuuntajantie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Suurolantie 33 - 63 45610 KoriaKoria
Suviojantie 13 - 9 45610 KoriaKoria
Syreenikuja 1 - 38 45610 KoriaKoria
Takamaa - 45610 KoriaKoria
Takamaantie 102 - 97 45610 KoriaKoria
Takasentie 114 - 60 45610 KoriaKoria
Tallitie 3 - 3 45610 KoriaKoria
Tammikaari 1 - 8 45610 KoriaKymintehdas
Tammikuja 10 - 8 45610 KoriaKymintehdas
Tammirannantie 1 - 62 45610 KoriaVoikkaa
Tammiranta - 45610 KoriaKoria
Tammirinne 15 - 17 45610 KoriaKymintehdas
Tammitie 1 - 2 45610 KoriaKymintehdas
Tanssilavantie 10 - 8 45610 KoriaKoria
Tapanintie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Tasalantie 27 - 31 45610 KoriaKoria
Tavinkuja 1-3 - 5 45610 KoriaKoria
Terassitie 1 - 4 45610 KoriaKoria
Terästie - 1 45610 KoriaKoria
Teuroinen - 45610 KoriaKoria
Teuroistentie 175 - 502b 45610 KoriaKoria
Tiaisenkuja 1 - 1 45610 KoriaKoria
Tiilitehtaantie 60 - 60 45610 KoriaKoria
Tiklakuja 2 - 4 45610 KoriaKoria
Toivolantie 117 - 93 45610 KoriaKoria
Toivontie 10 - 9 45610 KoriaKoria
Tolkkilantie 1 - 206 45610 KoriaKoria
Tuijantie 2 - 8 45610 KoriaKoria
Tuiviontie 1 - 4 45610 KoriaKoria
Tuohimäentie 38 - 38 45610 KoriaKoria
Tyvitie 16 - 4 45610 KoriaKoria
Tyyneläntie 11 - 9 45610 KoriaKoria
Töyrästie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Ulvinkuja 51 - 51 45610 KoriaKymintehdas
Vaatturintie 1 - 8 45610 KoriaKoria
Vakkatie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Varastotie 1 - 6 45610 KoriaKoria
Varstatie 10 - 9 45610 KoriaKoria
Varvarintie 32 - 59 45610 KoriaKoria
Vehkosillantie 136 - 86 45610 KoriaKoria
Viiriläntie 75 - 85 45610 KoriaKoria
Vikmanintie 45 - 60 45610 KoriaKoria
Viljavarastontie - 8 45610 KoriaKoria
Viljelystie 1 - 8 45610 KoriaKoria
Villankuja 3 - 3 45610 KoriaKoria
Villantie 1 - 8c 45610 KoriaKoria
Vilppulantie 18 - 93 45610 KoriaKoria
Voimatie 7 - 7 45610 KoriaKoria
Vuorimännyntie 1 - 9 45610 KoriaKoria
Väinö Vainiontie - 6 45610 KoriaKoria
Väkäkuja 8 - 8 45610 KoriaKymintehdas
Värälä - 45610 KoriaKoria
Värälänkuja 111 - 79 45610 KoriaKoria
Värälänrantatie 170 - 96 45610 KoriaKoria
Väräläntie 127 - 9 45610 KoriaKoria

Kouvola

45700 Kuusankoski Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahdintie 10 - 8 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Ahjotie 1 - 5 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Ahola - 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Aronpellontie 7 - 7 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Arvilantie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Aunelantie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Eerola - 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Eerolan Golfkeskus - 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Eerolanväylä 117 - 136 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Ekholmintie 1 - 5 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Haapakuja - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Hakakuja 1 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Heinosenkuja 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Helantie 2 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Hevoslammentie 2 - 4 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Hilleritie 10 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Hjalmarintie 10 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Hoimelantie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Honkakaari 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Hukantie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Huuhkajankuja 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Huuhkajansuontie 3 - 5 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Härkäniityntie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Ilveskuja 3 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Ilvespolku 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Itäinen Linjapuisto 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Jokitörmäntie 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Juurakkokuja 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Juurakkotie - 6 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Jäkäläkuja 3 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kaarikuja 3 - 4 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Kaaritie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Kanervalantie 3 - 7 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kangastie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kannistontie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kansantie 13 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Katajakuja 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Kauppakatu 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kauppalanaukio - 0 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kauppatori - 6 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Keltti - 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Keskusaukio 1 - 5 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kesäkuja 1 - 2 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Kesäraitti 1 - 2 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Kesäranta 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kettumäentie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Ketturaitti 3 - 3 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Kiisupolu 2 - 2 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Killingintie 13-15 - 9-11 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kinnastie 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kinoraitti 1 - 1 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kivelänkuja 1 - 2 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kivimäenkuja 3 - 5 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kivimäenpolku 1 - 3 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kivimäentie 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kiviranta 1 - 7 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kivitörmä 1 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kontjärvi - 45700 Kuusankoski KeskusKoria
Konttijärvi - 45700 Kuusankoski KeskusKoria
Kopantie - 8 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Korkeantie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kortjärvi - 45700 Kuusankoski KeskusKoria
Koskelankuja 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Koskenrannankatu 1 - 7 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Koskenrannankuja 2 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Koskenranta 14 - 19 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Koskitie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kotipolku 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kotirinteenkatu 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kotiseututie 1 - 7 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Koukkutie 4 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Koulukuja 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kunnankuja 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kunnanpellonkuja 16 - 18 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kunnanpellontie 19 - 7 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kuntalantie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Kuusaanniemi - 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kuusankoskenkatu 1 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kuusanniementie - 1 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Kuusanniemi - 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kuusiranta 4 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kuutamopolku 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Kymenlaaksonkatu 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Kymin Oy Klooritehdas - 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kyminkatu 13 - 3 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kyminkuja 4 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kymintehdas - 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kymintehtaantie 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kyminväylä 1 - 2 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Käpykuja 2 - 2 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Käpylänrinne 46 - 46 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Käpytie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kärpänkuja 1 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Kärpänrinne 1 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Lamminmäki - 45700 Kuusankoski KeskusVoikkaa
Lassinkuja 1 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Latvatie - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Lauttakatu - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Lehmustie 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Lepokuja 4 - 5 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Leppäkuja 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Liljequistintie 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Lintuvuorentie 10 - 8 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Lossikuja 1 - 5 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Louhentie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Luhanmaantie 2 - 7 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Luhdantie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Lukionkuja 1 - 1 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Lumikonpolku 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Lumpeenkuja 2 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Länsinaukiontie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Läntinen Linjapuisto 10 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Majavankulma 2 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Majavanpolku 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Majavanrinne 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Marskinkatu 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Marskinpolku 1 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Maunukselantie 10-12 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Melkunmäentie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Messuraitti 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Messutie - 4 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Metsälehmuksentie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Miilutie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Museopolku 5 - 5 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Mustanojankuja 3 - 3 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Muurikintie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Mäenpäänkuja 3 - 5 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Mäenpäänpolku 3 - 3 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Mäenpääntie 1 - 96 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Mäntyniemi - 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Naavakaari 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Naukionraitti 2 - 4 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Naukiontie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Niittykuja 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Nikulankuja 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Nikulantie 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Niskala - 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Niskalankatu 1 - 8a 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Niskalantie - 90 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Nutikkamäki 6 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Näkintie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Närekuja 1 - 2 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Närhipolku 3 - 3 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Ojakuja 1 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Oravantie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Otsonkuja 1 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Otsontie 1 - 7 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Paimenpolku 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Pajatie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Pajukuja 1 - 4 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Pajupolku 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Pallokentäntie 2 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Pappilankaari 1 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Pappilankuja 10 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Pappilanpellontie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Patosillantie 1 - 5 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Pekolantie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Peltotie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Pengertie 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Perätalontie - 9 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Pessankoskenkatu - 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Pihlajapolku 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Pihlajatie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Piisaminpolku 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Pilkankuja 2 - 5 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Pilkanlähteentie 1 - 24 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Pilkanpolku 3 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Pilkanrinne 1 - 5 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Pilkantie 10 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Pirttitie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Puistokatu - 26 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Puistokuja 2 - 7 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Puistolehmuksentie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Puistomaankuja 3 - 7 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Puistopolku 1 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Puistotie 11 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Pukkisaari - 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Pyhäjärvi - 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Pyhätönkuja - 4 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Pääkonttori - 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Rannikkokuja 1 - 7 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Rannikkotie - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Rantakulmantie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Rantatie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Rantatörmä 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Rastaankuja 3 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Rastaanpolku 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Rastaanrinne 1 - 3 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Rastaantie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Rauhalankuja 1 - 6 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Rauhalantie 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Rauhanvirrantie - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Riihitontuntie 2 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Rusintie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Ruukinraitti 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Saarnikuja 3 - 7 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Saarnitie - 6 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Samelinpolku 20 - 20 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Sammalkorventie 10 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Sammalkuja 1 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Saniaiskuja 1 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Sarkatie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Saukonkatu 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Saunakuja 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Savikontie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Selluntie 1 - 5 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Siltapuistonkatu 1 - 1 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Sipiläntie - 12 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Sorakuopantie - 31 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Suvikuja 2 - 4 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Suviraitti 1 - 3 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Sydänmaanraitti 115 - 55c 45700 Kuusankoski KeskusVoikkaa
Sääksniementie 89 - 90 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Talviranta 10 - 6 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Tarhakuja 1 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Tarhalankuja 3 - 7 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Tarhatie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Tehtaanseutu - 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Tolppalankuja 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Tukkitie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Tuomikuja 1 - 6 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Tähteenkatu 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Tähteenrinne 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Tähteentie - 5 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Tähtikatu 1 - 5 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Uimahallintie 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Ulpukankuja 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Urheilukentäntie 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Urpasentie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKuusankoski
Uuhenkuja 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Valtakatu - 74 45700 Kuusankoski KeskusMaunuksela-Keltti
Vanhanlossintie 17 - 7 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Varjopolku 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Varppitie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Varpukuja 1 - 4 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Venetie 10 - 9 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Vieremäntie 1 - 9 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Vuonankuja 1 - 4 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Vuorilaaksontie 14 - 8 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa
Väkevänkuja 1 - 8 45700 Kuusankoski KeskusKymintehdas
Väkkäräntie 10 - 8 45700 Kuusankoski KeskusNaukio-Pilkanmaa

Kouvola

45720 Kotiharju-Ruhjonmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aatrakuja 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Ahlmanintie 1 - 7 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Aholantie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Ainontie 10 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Aittaronkuja 2 - 5 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Aittaronmäentie 10 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Antinnotko 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Antinrinne 10 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Erätie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Haaralankuja 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Hamarinkatu 10 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Harakkamäentie 11 - 3 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Hemmintie - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Herukkakuja 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Hillakuja 2 - 6 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Huhtakoukku 10 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Ilmarisentie 10 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Isonmäenkuja 1 - 6 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Isonmäentie 1 - 4 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Juolukkakuja 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Jyräänrinne 13 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Kaivotie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Kanteleentie 10 - 8a 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Karhikuja 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Kasakkakalliontie 2 - 7 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Kaskihalmeentie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Katajaharjunkaari 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Katajaharjunkatu - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Katajaharjuntie - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Kehräkuja 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Keltavuokontie 2 - 3 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKeskusta
Keskivälintie 10 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Kilokuja 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Koilliskuja 2 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Kolarinmäki - 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Kolarinrinne 10 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Kolarintie 13 - 62 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Koppelinnotkontie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Koskikatu 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Kullervontie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Kulmatie - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Kytöahontie - 9b 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Laihopolku 2 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Lakkakuja 3 - 6 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Lamminkuja 10 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Lamminmäentie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Lamminrannantie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Laurilankatu 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Lavintie 2 - 3 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Lemminkäisentie 11 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Lierinkuja 1 - 7 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Lierintie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Lillukkakuja 3 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Loistekuja 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Lounaiskuja 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Maitolahdentie - 2 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Maksamäentie 6 - 6 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Mannerkuja 1 - 4 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Mansikkakuja 1 - 5 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Mantereentie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Marttilankatu 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Mustavuorenpolku 6 - 6 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Mustavuorentie 10 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Mustikkapolku 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Muurainpolku 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Mäyrämäenkuja 22 - 22 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Mäyrämäentie 10 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Mäyränkorventie 1 - 3c 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Mäyränkuja 5 - 5 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Nevakuja 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Nurkkapolku 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Nuujankuja 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Okantie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Osonkuja 1 - 6 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Osonojantie 3 - 7 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Paistekuja 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Pihkatie 10 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Piilokuja 3 - 7 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Poikkipolku 10 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Pokinkuja 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Pokinpellontie 20 - 7 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Pokinrinne 10 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Puhjonmäentie - 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Puhjonmäki - 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Puhjontie 10 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Puolukkapolku 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Purhapolku 3 - 4 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Purhatie 15 - 21 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Pälkkärinkuja 1 - 1 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Raidekuja 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Raivaajanpolku 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Rajaharju 3 - 3 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Resiinakuja 1 - 1 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Saksanahontie 10 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Savonsuontie 2 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Segerhornintie 12 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Seimentie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Simonkuja 2 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Simontie 10 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Sinivuokontie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKeskusta
Solatie - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Sopukankuja - 6 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Sopukantie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Suoratie 1 - 1 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Suvannontie 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Takaharjunkuja 10 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Takaharjuntie 10 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Takakuja 2 - 2 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Takakuja Vaja 1 - 2 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Takapolku 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Tanttarintie 51 - 88 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKeskusta
Tervasharjunkatu 1 - 1 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Topintie 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Työskintie 2 - 2 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Vaarainkuja 3 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Vadelmakuja 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Vaihdekatu 12 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Valkovuokontie 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKeskusta
Varismäentie 11 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Vierrospolku 1 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Väinöntie 10 - 9 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Vänkärinpolku 1 - 8 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas
Öljymäentie 3 - 3 45720 Kotiharju-RuhjonmäkiKymintehdas

Kouvola

45740 Maunuksela

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Arontie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Einonpolku 2 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Ellintie 11 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Elopolku 2 - 2 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Elsantie 10 - 18 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Haukankuja 1 - 5 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Haukantie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Havusillantie 106 - 95 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Heinharju - 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Helminpolku 2 - 4 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Hertzenintie 11 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Hiekkamäentie 16 - 3 45740 MaunukselaNaukio-Pilkanmaa
Hiidenkuja 1 - 4 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Hiidentie 11 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Hirvivuorentie 1 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Holmankuja 3 - 4 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Holmanpolku 10 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Härkäkulmantie - 45740 MaunukselaNaukio-Pilkanmaa
Isokaari - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kaakkurinkuja - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kalervontie 1 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kalliojärvenpolku 3 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kauratie 1 - 6 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Keijunkuja 10 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Keltintie - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kertunkuja 1 - 5 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Ketunkuja 1 - 4 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kiepintie 100 - 86 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kiltakuja 1 - 2 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kiltaraitti 1 - 1 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kiltatie - 5 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kiurunkuja 1 - 1 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kokontie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Korpinkuja 10 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Korsitie 10 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kotkantie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kumpukuja 4a - 4b 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Kuovintie 10 - 4 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Käenpolku 10 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Lahdentie 1215a - 1215a 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Leivonpolku 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Metsäkaari 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Metsärinne 3 - 5 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Mielikintie - 2 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Mäkikylän Palvelukesk Palvelukoti Vanhainkodintie - 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Mäkikylän Palvelukeskus Hoiva-As Vanhainkodintie 12 - 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Mäntymetsänpolku 6 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Nauhantie 10 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Nauhontie - 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Neitokurjentie 11 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Nirvisniityntie 2 - 35 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Nirvistenkuja 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Nirvistenpolku 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Nirvistentie - 99 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Nyyrikintie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Ohratie 1 - 7 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Olavintie 10 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Olkitie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Omenatarhantie 10 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Otavankuja 1 - 5 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Otavantie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Paloasemankuja 1 - 6 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Paloharjuntie 10 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Palolankuja 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Palolantie 11 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Peiponpolku 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Pellervonpolku 5 - 7 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Pellontaustantie - 7 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Pohjankorventie - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Pohjoiskuja 4 - 4 45740 MaunukselaNaukio-Pilkanmaa
Pohjoistie 1 - 6 45740 MaunukselaNaukio-Pilkanmaa
Pyynpolku 1 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Pääskynpolku 10 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Pöllöntie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Rekolantie 17 - 38 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Riekonpolku 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Ropakonsuontie 17 - 25 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Ruistie - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Savelanmutka 82 - 84 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Sepäntie 11 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Sieponpolku 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Sirkunkuja 1 - 5 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Sisukuja 1 - 3 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Sointulantie 11 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Tapiolantie 1 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Teerenkuja 1 - 5 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Teerenpolku 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Teerimäentie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Teollisuuskaari - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Tikankuja 1 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Toukolantie 1 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Tähkätie 3 - 4 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Untamontie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Vainiolankaari 1 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Vainiolankuja 4 - 6 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Vainiolantie - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Valpurinpolku 1 - 8 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Vanhainkodintie - 5 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Vatajantie - 7 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Vehnätie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Velhontie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Vellamontie 1 - 9 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Vikenpolku 3 - 3 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Voijärventie 35 - 52 45740 MaunukselaMaunuksela-Keltti
Yrittäjäntie - 7 45740 MaunukselaNaukio-Pilkanmaa

Kouvola

45750 Kuusankosken Sairaala-alue

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Niemenraitti 14 - 4 45750 Kuusankosken Sairaala-alueSippola
Sairaalankuja 1 - 6 45750 Kuusankosken Sairaala-alueNaukio-Pilkanmaa
Sairaalanmäentie 7 - 7 45750 Kuusankosken Sairaala-alueNaukio-Pilkanmaa

Kouvola

45810 Pilkanmaa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahvenkatu 10 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Hietasillanlinja - 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Hietasilta - 31 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Hirvitie 10 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Huttumäenkatu 7 - 8 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Häkänkulmantie - 95 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Häkäntie - 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Iitintie - 37 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kaislalahti - 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kantokärjentie 50 - 75 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Karjettatie 50 - 60 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kartanonlinja - 99 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Katajanokantie 10 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kenttäpolku 1 - 8 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kettukalliontie 43 - 60 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Koivikkotie 10 - 92 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Korotintie 1 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Korvenmäentie 1 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kukkakuja 2 - 8 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kukkapolku 11 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kuntotöyryntie 1 - 30 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kymenranta - 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kyttärintie 1 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kyöperilänkuja 3 - 6 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kyöperiläntie 11 - 4 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Kyöperinrinne 1 - 8 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Lamminkulmantie - 81 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Lehmipolku - 7 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Lohikatu 10 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Lähdepellontie 1 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Marjakuja 1 - 4 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Metelintie 30 - 35 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Metsäkyläntie - 84 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Mielassaari - 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Mikkolantie 1 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Mottitie 10 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Myllykalliontie - 8 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Mäkeläntie 1 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Mäkirinteentie 3 - 8 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Nielassaari 1 - 99 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Nurmelanpolku 24 - 81 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Ojakorventie 1 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Onnelantie 13 - 2 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Paavolantie 11 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Palastentie - 87 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Palolaiturintie 10 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Palomäentie 10 - 4 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Palstatie 10 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Pekonmäentie 14 - 15 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Peurakuja 1 - 6 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Pilkanmaa - 2 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Pilkanmaantie 100 - 99 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Porokuja 1 - 3 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Pyhäjärven Matkussaari 1 - 1 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Rajalinnanpolku 12 - 19 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Rajatie 11 - 7 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Rasakuja 3 - 4 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Retkeilijäntie 134 - 76 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Ritatie 35 - 49 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Saksankuja 15 - 15 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Saksanmäentie 11 - 41 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Saukkolantie 4 - 5 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Saunalahdentie 199 - 285 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Savikuja 4 - 6 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Savipellontie 10 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Sillanojantie 1 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Suopellonkatu 14 - 8 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Suopellonkuja 1 - 5 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Taimikuja 3 - 4 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Tehtaansillantie 13 - 3 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Turkinniementie - 330 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Turkinniemi 172 - 172 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Valinmäentie 10 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Valkamantie 1 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Valokuja - 4 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Valveentie 10 - 7 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Verkkoniementie 10 - 31 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Vuohikallionkatu 9 - 9 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Vuohikatu 10 - 8 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Vuohikuja 2 - 4 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Vuohipolku 1 - 6 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Vuorenrinne 1 - 7 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Vuorikuja 1 - 10 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Vuoripolku 5 - 5 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Vähäkuja 11 - 8 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa
Välästenkärki - 45810 PilkanmaaNaukio-Pilkanmaa

Kouvola

45910 Voikkaa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 45910 VoikkaaVoikkaa
Alarötköntie 3 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Alvarinkuja 2 - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Annantie 1 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Asemankuja 1 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Asemanraitti 1 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Auertie 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Breijilininkuja 3 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Brejlininkuja 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Brejlinintie 10 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Eetuntie 11 - 36 45910 VoikkaaVoikkaa
Elfvingintie 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Elomaantie 3 - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Essonkulma - 45910 VoikkaaVoikkaa
Harjunrannantie - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Harjustie 10 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Haukilahdentie 27 - 85 45910 VoikkaaValkeala
Heikinmäentie - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Heiskalankuja 3 - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Hermannintie 12 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Hirveläntie - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Huhdinsuontie 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Huhtasentie 2 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Huoltamonkuja 3 - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Huonmäenkuja 1 - 6 45910 VoikkaaVoikkaa
Huonmäenpolku 1 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Huonmäenrinne 2 - 6 45910 VoikkaaVoikkaa
Huonmäentie 12 - 6 45910 VoikkaaVoikkaa
Inkerintie 19 - 21 45910 VoikkaaVoikkaa
Jaakkolanmäki 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Joenpolventie 18 - 45 45910 VoikkaaVoikkaa
Jokivarrentie 18 - 6 45910 VoikkaaJaala
Jälskänkuja 7 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Jälskäntie 37 - 69 45910 VoikkaaVoikkaa
Kaakonvuorentie - 45910 VoikkaaVoikkaa
Kallentie 1 - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Kankaanpolku 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Kastanjakuja 11 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Kastanjapolku 4 - 5 45910 VoikkaaVoikkaa
Kaukas Oy - 45910 VoikkaaVoikkaa
Kaukas Oy Voikkaan Paperitehdas - 45910 VoikkaaVoikkaa
Keskitalontie - 45910 VoikkaaVoikkaa
Kiekkopolku 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Kimmeltie 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Kirkkokuja 1 - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Korkkalliontie 42 - 42 45910 VoikkaaVoikkaa
Koukerontie 3 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Koululaisentie 10 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Koulumäentie 28a - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Kuparintie 2 - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Kuulakuja 2 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Kuusaantie - 83 45910 VoikkaaVoikkaa
Kylänmäentie 18 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Kymmene Oy - 45910 VoikkaaVoikkaa
Laitakuja 3 - 5 45910 VoikkaaVoikkaa
Lamminkylänkuja 27 - 6 45910 VoikkaaVoikkaa
Lapinkuja 3 - 6 45910 VoikkaaVoikkaa
Lappalankuja 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Lappalantie 10 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Laukasmäentie 10 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Laukunkuja 44 - 90 45910 VoikkaaVoikkaa
Lauttapolku 1 - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Lautturinranta 14 - 7c 45910 VoikkaaJaala
Leenankuja 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Lintukymentie 16 - 4 45910 VoikkaaJaala
Maitokolkantie 10 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Manunkuja 3 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Manunpolku 4 - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Manunraitti 1 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Manuntie 10 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Mattila - 45910 VoikkaaVoikkaa
Metsäkodontie 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Minikuja 1 - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Moukarikuja 3 - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Multahovintie 101 - 97 45910 VoikkaaVoikkaa
Multamäenkuja 3 - 6 45910 VoikkaaVoikkaa
Multamäenpolku 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Multavieruntie 3 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Mustamäenkuja - 55 45910 VoikkaaVoikkaa
Mustamäentie - 85 45910 VoikkaaVoikkaa
Myllytie 10 - 8a 45910 VoikkaaVoikkaa
Mätöntie 1 - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Nesteentie 2 - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Nummikuja 3 - 5 45910 VoikkaaVoikkaa
Nummisenmäenkuja 1 - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Nummisenmäentie - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Nuujanmäentie 11 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Nuujanmäki - 45910 VoikkaaVoikkaa
Oravalantie 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Oskontie 11 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Pahasaarentie - 70 45910 VoikkaaJaala
Pahasaari 1 - 1 45910 VoikkaaJaala
Pakanavuorentie 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Palojärvenkuja 12 - 25 45910 VoikkaaJaala
Palojärventie 119 - 35 45910 VoikkaaJaala
Palokaivontie 2 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Palomäentaival 50 - 8 45910 VoikkaaJaala
Partapellonkuja 1 - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Peltolantie 2 - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Pessankuja 1 - 6 45910 VoikkaaVoikkaa
Pessantie 106 - 83 45910 VoikkaaVoikkaa
Petkelmäenkuja 1 - 6 45910 VoikkaaVoikkaa
Pilvikuja 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Poutapolku - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Poutaraitti 2 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Purolankuja 1 - 1 45910 VoikkaaVoikkaa
Pyhäjärven Hietasaari 1 - 1 45910 VoikkaaNaukio-Pilkanmaa
Pyhäjärven Kalliosaari 1 - 1 45910 VoikkaaNaukio-Pilkanmaa
Pyhäjärven Lammassaari 4 - 4 45910 VoikkaaJaala
Pyhäjärven Muurahaissaari 1 - 1 45910 VoikkaaNaukio-Pilkanmaa
Päivölänrinne 2 - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Päivöläntie 3 - 6 45910 VoikkaaVoikkaa
Päkäntie 12 - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Radantaus - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Radanvarsi 10 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Rantakunta - 45910 VoikkaaVoikkaa
Ratalenkki 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Riihilammentie 27a - 47 45910 VoikkaaVoikkaa
Rinnemaantie 1 - 6 45910 VoikkaaVoikkaa
Rötkönkuja 3 - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Saaleminkuja 2 - 2 45910 VoikkaaVoikkaa
Sakuntie 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Salonsaari - 85 45910 VoikkaaNaukio-Pilkanmaa
Sammonkaari 12 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Sammonkuja 1 - 5 45910 VoikkaaVoikkaa
Sammonpolku 1 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Santatie 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Satamakaari 37 - 37 45910 VoikkaaVoikkaa
Seivästie 2 - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Sepontie 10 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Sipinkuja 1 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Sipinraitti 2 - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Sipintie - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Sohvinkuja 1 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Sompasenkuja - 46 45910 VoikkaaVoikkaa
Sompasentie - 56 45910 VoikkaaVoikkaa
Suksikuja 3 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Suksimäentie 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Suolalahdentie 110 - 74 45910 VoikkaaJaala
Suolaniementie 132a - 78 45910 VoikkaaJaala
Supanmäenkuja 10 - 19 45910 VoikkaaVoikkaa
Supanmäentie 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Suurhirventie 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Sädetie 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Säveltie 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Taavinkuja 1 - 5 45910 VoikkaaVoikkaa
Taavintie 10 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Talaslahdentie 17 - 61 45910 VoikkaaJaala
Tanelintie 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Tankantie 18 - 18 45910 VoikkaaJaala
Tannilankuja 2 - 5 45910 VoikkaaVoikkaa
Tannilanrinne 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Tannilantie - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Tanttarinrinne - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Tarvinsaari 1 - 1 45910 VoikkaaJaala
Tehtaantie 2 - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Tipulantie 14 - 15 45910 VoikkaaVoikkaa
Tokontie 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Tuuskarintie 1 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Töyryläntie 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Ulasentie 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Uusikuja 4 - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Valimonkuja 5 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Valimonpolku 3 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Veneranta 1 - 3 45910 VoikkaaVoikkaa
Verkkosaari 1 - 1 45910 VoikkaaNaukio-Pilkanmaa
Verkkosuontie 265 - 301 45910 VoikkaaVoikkaa
Vesasentie - 7 45910 VoikkaaVoikkaa
Vessarinmäentie 17 - 59 45910 VoikkaaVoikkaa
Villentie 10 - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Virtakivi 10 - 5 45910 VoikkaaVoikkaa
Virvatie 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Voikkaa - 45910 VoikkaaVoikkaa
Voikkaan Paperitehdas - 45910 VoikkaaVoikkaa
Voikkaan paperitehdas - 45910 VoikkaaVoikkaa
Voikkaantie 1 - 8 45910 VoikkaaVoikkaa
Vähähirventie - 1a 45910 VoikkaaVoikkaa
Väliraitti 2 - 4 45910 VoikkaaVoikkaa
Välketie - 9 45910 VoikkaaVoikkaa
Yrjönojankuja - 45910 VoikkaaVoikkaa
Yrjönojantie 2 - 2 45910 VoikkaaVoikkaa

Kouvola

45940 Oravala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahoilantie 10 - 98 45940 OravalaVoikkaa
Heinikontie 4 - 8 45940 OravalaVoikkaa
Heinolantie 1035 - 917 45940 OravalaVoikkaa
Irjantie 25 - 68 45940 OravalaVoikkaa
Jaanunniementie 33 - 5 45940 OravalaVoikkaa
Kaislikkokuja 17 - 33 45940 OravalaVoikkaa
Karikonkuja 13 - 9 45940 OravalaVoikkaa
Kekäleniementie 125 - 210 45940 OravalaVoikkaa
Ketunpesäntie - 7 45940 OravalaVoikkaa
Kiviniementie - 64 45940 OravalaVoikkaa
Kokonkuja 15 - 5 45940 OravalaVoikkaa
Kuoppamäentie 107 - 91 45940 OravalaVoikkaa
Lamminkyläntie 2 - 70 45940 OravalaVoikkaa
Lamminpohjantie 18 - 88 45940 OravalaVoikkaa
Mutalantie 102 - 96 45940 OravalaVoikkaa
Myllysillantie 125 - 90 45940 OravalaVoikkaa
Niemenkärjentie 26 - 44 45940 OravalaVoikkaa
Oravan Matin raitti 102 - 96 45940 OravalaVoikkaa
Oravanpolku 17 - 23 45940 OravalaVoikkaa
Pellontie 14 - 81 45940 OravalaVoikkaa
Pukkiniementie 131 - 4 45940 OravalaVoikkaa
Rantakunnantie 116 - 99 45940 OravalaVoikkaa
Savistontie 119 - 988 45940 OravalaVoikkaa
Sirkkamäentie 157 - 7 45940 OravalaVoikkaa
Tammelantie 1 - 7 45940 OravalaVoikkaa
Tammipuisto 50 - 90 45940 OravalaVoikkaa
Tommolantie 52 - 73 45940 OravalaVoikkaa
Vilpunniementie 11 - 85 45940 OravalaVoikkaa

Kouvola

46110 Tuohikotti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ajolahdentie 19 - 26 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Alakylänraitti 103 - 94 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Arokalliontie 14 - 559 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Elluntie 2 - 5 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Elomäentie 173 - 199 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Haapapolku 21 - 6 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Halliaisentie 13 - 29 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Harmaaharjuntie 111 - 82 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Haukisaarentie 2 - 80 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Haukkallionkuja 10 - 24 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Haukkalliontie 166 - 353b 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Hermusentie 39 - 63 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Hirvipolku 25 - 9 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Hopiakivenkuja 34 - 8 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Huoltamontie 2 - 2 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Huutoniementie 108 - 86 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Huutopolku 17 - 45 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Iiskolanpolku 10 - 4 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Jussilanlahdentie 1 - 35 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kalhonkankaantie - 28a 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kalhonpolku 43 - 61 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kalliomäentie 15 - 3 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kallioniemenpolku 18 - 5 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kankalankuja 5 - 5 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Karalammintie 50 - 90 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Karhusaarentie 53 - 93 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Karvasensuonkuja 44 - 49 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Karvasentie 104 - 92 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kasakkakuja 19 - 19 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Katariinantie 1 - 3 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kellarikuja 2 - 2 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kilpapolku 10 - 8 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kivisalmensaari 1 - 1 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kivisalmentie 105 - 79 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kohosaari 1 - 1 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Koisalmentie 118 - 86 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kollilammentie 15 - 99 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kukkopolku 15 - 28 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kukonniementie 101 - 99 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kuntunniemi 3 - 3 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kuokantie 120 - 82 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Kuupontie 252 - 252 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Käpykankaankuja 11 - 17 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Latosenmäentie 117 - 96 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Lepotie 2 - 2 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Likaniementie 161 - 84 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Lomamajantie 138 - 140 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Lovaksentie - 177 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Löyhynpolku 10 - 24 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Löyhynsaari 1 - 1 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Maitosaarenpolku 35 - 51 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Majavankuja 40 - 41 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Matala-Sarkasentie - 221 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Matalansaari 2 - 2 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Mattilankuja 4 - 9 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Murtosentie 113 - 87 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Muukonlahdentie 128 - 59 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Myllymäentie - 51 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Naarankoskensaari 1 - 1 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Naarankoskentie 100 - 98 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Naarantie 123 - 9 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Nakkerintie 48 - 90 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Niittymäentie 13 - 91 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Oriniementie 62 - 92 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Pajulahdenpolku 96 - 98 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Papusaarentie 74 - 80 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Parola - 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Parolantie 100 - 96 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Patalahdentie 165c - 40 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Patterintie 1 - 6 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Peltokunnaankuja 41 - 45 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Penttilä - 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Penttiläntie 152 - 855 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Pesäntäjärventie 170 - 210 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Pesäntäjärvi - 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Porttivuorentie 88 - 96 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Pyöriäläntie 1 - 98 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Pärtyvänniementie 52 - 56 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Pölhöniementie 10 - 61 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Pöllösenkuja 12 - 8 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Pöllösenniementie 1 - 93 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Rajalahdentie 114 - 70 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Rampsinmäentie 21 - 27 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Rauhalanraitti 13 - 94 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Riilahdentie 34 - 37 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Ruiponniemi 30 - 50 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Ruunaniementie 48 - 58 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Sahetie 6 - 8 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Sarkasenpolku 20 - 26 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Savitaipaleentie 186 - 93 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Seestie 1 - 1 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Seuratie 2 - 8 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Suomalaisentie 87 - 87 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Suorannanpolku 10 - 22 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Suoranta - 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Suurentie 1 - 4 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Suuriniemenpolku 10 - 22 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Taivallahdentie 14a - 34 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Takalantie 17 - 29 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Teletie 2 - 3 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Tuohikotintie 1 - 9 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Tuohitie 1 - 9 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Uuden-Maunontie 104 - 74 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Vainikantie 173 - 82 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Vanumaantie 131 - 89 46110 TuohikottiUtti
Vapaudentie 1 - 3 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Vehkolahdentie 18 - 53 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Vesalankuja 15 - 9 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Viitasalmentie 16 - 65 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala
Villenpolku 10 - 8 46110 TuohikottiPohjois-Valkeala

Kouvola

46140 Vekaranjärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alassuontie 12 - 8 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Asuntotie 65 - 80 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Haisevanniementie 46 - 56 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Heimosuontie - 79 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Kääpälä - 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Kääpälänkuja 13 - 91 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Kääpäläntie 1 - 86 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Käävänmutka 12 - 75 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Kääväntie 1 - 9 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Lipiälänkuja 10 - 8 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Lipiäläntie 26 - 71 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Luulahden Kämppä - 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Nilkontie 29 - 29 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Nypintie 141 - 240 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Onnosentie 41 - 55 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Pahkajärven Leiri - 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Pahkajärven Leiri Rak 42 - 42 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Pahkajärven leiri - 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Pahkajärventie 421 - 541c 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Pahkajärvi - 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Pahkajärvi Sotilaskoti - 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Peltopyynkuja 7 - 7 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Rantakorventie 55 - 85 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Tikkalantie 163 - 95 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Töröntie 2 - 4 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Uutelantie 13 - 81 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Valkealan Varuskunta - 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Varuskunta - 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Varuskunta rak 3 - 3 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Varuskuntatie 230 - 230 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Vekaranjärven varuskunta - 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Vekarankuja 1 - 5 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Vekaranmäentie 14 - 9 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Vekaranranta 2 - 8 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Vekarantie 580 - 950 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala
Vrsk Rak Nro 23a - 4 46140 VekaranjärviPohjois-Valkeala

Kouvola

46230 Aro

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aholankaari 123 - 95 46230 AroPohjois-Valkeala
Anttila - 46230 AroPohjois-Valkeala
Anttilanraitti 11 - 6 46230 AroPohjois-Valkeala
Anttilantie - 895 46230 AroPohjois-Valkeala
Hatintie 1 - 81 46230 AroPohjois-Valkeala
Haukjärventie 113 - 96 46230 AroPohjois-Valkeala
Hautalahdentie 26 - 46 46230 AroPohjois-Valkeala
Heinistöntie 149 - 3 46230 AroPohjois-Valkeala
Hevosniementie 122 - 92 46230 AroPohjois-Valkeala
Hevosoja - 46230 AroPohjois-Valkeala
Hiekkaniementie 33 - 49 46230 AroPohjois-Valkeala
Hieta-ahontie 103 - 70 46230 AroPohjois-Valkeala
Hirvenpääntie 12 - 8 46230 AroPohjois-Valkeala
Horpuntie 161 - 406 46230 AroPohjois-Valkeala
Hunttula - 46230 AroPohjois-Valkeala
Hunttulantie - 91 46230 AroPohjois-Valkeala
Jaakkolanmäentie 44 - 91 46230 AroPohjois-Valkeala
Joutsenkuja 14 - 8 46230 AroPohjois-Valkeala
Kalalammintie 159 - 79 46230 AroPohjois-Valkeala
Kanavaniementie 14 - 36 46230 AroPohjois-Valkeala
Kangaspolku 26 - 85 46230 AroPohjois-Valkeala
Kankaanvieruntie 110 - 91 46230 AroPohjois-Valkeala
Kansikkaantie - 950 46230 AroPohjois-Valkeala
Karhusaari 42 - 42 46230 AroPohjois-Valkeala
Kettukiventie 28 - 31 46230 AroPohjois-Valkeala
Kiviharjunkuja 151 - 6 46230 AroValkeala
Kivirinteenkuja 22 - 6 46230 AroPohjois-Valkeala
Kivisilmäntie 1071 - 880a 46230 AroPohjois-Valkeala
Koivusaarenpolku 11 - 7 46230 AroPohjois-Valkeala
Kukonmäenkuja 114 - 87 46230 AroPohjois-Valkeala
Kuutinniementie 37 - 9 46230 AroPohjois-Valkeala
Lahdenkuja 29 - 49 46230 AroPohjois-Valkeala
Lavosentie 16 - 86 46230 AroPohjois-Valkeala
Luhtalammentie 170 - 91 46230 AroPohjois-Valkeala
Luotolahdentie 29 - 33 46230 AroPohjois-Valkeala
Majasaarenpolku 39 - 65 46230 AroPohjois-Valkeala
Markkolankuja 10 - 45 46230 AroPohjois-Valkeala
Mietunahontie 129 - 60 46230 AroPohjois-Valkeala
Myllynkulmantie 100 - 94 46230 AroPohjois-Valkeala
Nokankorventie 109 - 78 46230 AroPohjois-Valkeala
Näkkimistö - 46230 AroPohjois-Valkeala
Näkkimistönkuja 11 - 39 46230 AroPohjois-Valkeala
Näkkimistönmäentie 213 - 60 46230 AroPohjois-Valkeala
Pahamäentie 11 - 6 46230 AroPohjois-Valkeala
Pahanarontie 20 - 20 46230 AroPohjois-Valkeala
Pieni Majasaari 10 - 10 46230 AroPohjois-Valkeala
Pihlajasaarentie 109 - 97 46230 AroPohjois-Valkeala
Pihlajasaari - 46230 AroPohjois-Valkeala
Pihlajasuontie 116 - 90 46230 AroPohjois-Valkeala
Pirttiahontie 118 - 82 46230 AroPohjois-Valkeala
Rannanniemi 30 - 5 46230 AroPohjois-Valkeala
Riihimäentie 102 - 23 46230 AroPohjois-Valkeala
Rompuntie 134 - 91 46230 AroPohjois-Valkeala
Silta-ahontie 43 - 44 46230 AroPohjois-Valkeala
Säitinsaari 16 - 6 46230 AroPohjois-Valkeala
Terriniementie 150 - 3 46230 AroPohjois-Valkeala
Tervapolku 10 - 8 46230 AroPohjois-Valkeala
Tihvetjärvi - 46230 AroPohjois-Valkeala
Tommiskantie 161 - 226 46230 AroPohjois-Valkeala
Varaslahdenpolku 11 - 7 46230 AroPohjois-Valkeala
Veijonpolku 77 - 78 46230 AroPohjois-Valkeala
Vierulantie 11 - 71 46230 AroPohjois-Valkeala
Vierumäenkuja 32 - 48 46230 AroPohjois-Valkeala
Vuohelanpolku 44 - 44 46230 AroPohjois-Valkeala
Vähäjärventie 2 - 77 46230 AroPohjois-Valkeala
Yölammentie 240 - 339 46230 AroPohjois-Valkeala

Kouvola

46400 Kaipiainen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alatöyryntie 106 - 29 46400 KaipiainenUtti
Anosenkulma 17a - 65a 46400 KaipiainenUtti
Asemanpolku 2 - 5 46400 KaipiainenUtti
Hartosentie - 76 46400 KaipiainenUtti
Hitsaamontie 3 - 6 46400 KaipiainenUtti
Honkalankuja 106 - 9d 46400 KaipiainenUtti
Huvikuja 1 - 2 46400 KaipiainenUtti
Immasenkuja 26 - 32 46400 KaipiainenUtti
Immasentie 2 - 86 46400 KaipiainenUtti
Joentaustankuja 30 - 65 46400 KaipiainenUtti
Jokilahdentie 12 - 30 46400 KaipiainenUtti
Järveläntie 64 - 80 46400 KaipiainenUtti
Järventie 4 - 6 46400 KaipiainenUtti
Kaipiaistentie 10 - 9 46400 KaipiainenUtti
Kajastuksentie 16 - 40 46400 KaipiainenUtti
Kakonkuja 2 - 5 46400 KaipiainenUtti
Kangaskuja 10 - 8 46400 KaipiainenUtti
Karjalaistie 10 - 8 46400 KaipiainenUtti
Kauppatie 1-3 - 8 46400 KaipiainenUtti
Kesärannantie 148 - 42b 46400 KaipiainenUtti
Kontutie 3 - 7 46400 KaipiainenUtti
Kotolantie 10 - 30 46400 KaipiainenUtti
Kotoniementie 126 - 86c 46400 KaipiainenUtti
Kujastentie 1 - 4b 46400 KaipiainenUtti
Lahnalammentie 64 - 98 46400 KaipiainenUtti
Lankapolku 3 - 9 46400 KaipiainenUtti
Lastenniementie 77 - 83 46400 KaipiainenUtti
Lata-ahontie 129 - 315 46400 KaipiainenUtti
Loikalantie 30 - 30 46400 KaipiainenUtti
Lopotinkuja 10 - 9 46400 KaipiainenUtti
Lähdelammentie 23 - 94b 46400 KaipiainenUtti
Marttilantie 233 - 46 46400 KaipiainenSippola
Mierontie 34 - 34 46400 KaipiainenUtti
Multalantie 133 - 86 46400 KaipiainenUtti
Nappulantie 107 - 61 46400 KaipiainenUtti
Niemenkulmantie - 6 46400 KaipiainenUtti
Pajarinpolku 11 - 46 46400 KaipiainenUtti
Pajarintie 66 - 88 46400 KaipiainenUtti
Palopolku 4 - 8 46400 KaipiainenUtti
Petäjikkötie 10 - 6 46400 KaipiainenUtti
Pumppupolku 1 - 7 46400 KaipiainenUtti
Purjankuja 3 - 6 46400 KaipiainenUtti
Raisiontie 8 - 8 46400 KaipiainenUtti
Rantosentie 14 - 8 46400 KaipiainenUtti
Ratapihantie 1 - 9 46400 KaipiainenUtti
Raussintie 1 - 6 46400 KaipiainenUtti
Rautjärventie 103 - 97 46400 KaipiainenUtti
Rautjärvi - 46400 KaipiainenUtti
Rautojantie 207 - 300b 46400 KaipiainenUtti
Rättilänjärvenkuja 100 - 89 46400 KaipiainenUtti
Saareksintie 1 - 76 46400 KaipiainenUtti
Sannikontie 1 - 7 46400 KaipiainenUtti
Sarkakuja 1 - 3 46400 KaipiainenUtti
Selkäpäänpolku 101 - 72 46400 KaipiainenUtti
Selkäsaari 10 - 22 46400 KaipiainenUtti
Siilotie 3 - 7 46400 KaipiainenUtti
Sillanojanpolku 6 - 78 46400 KaipiainenUtti
Sinkkosentie 40 - 40 46400 KaipiainenUtti
Suitlehdontie 13 - 41 46400 KaipiainenUtti
Taavilantie 2 - 6 46400 KaipiainenUtti
Talkinahontie 12 - 95 46400 KaipiainenUtti
Talvitie 1 - 5 46400 KaipiainenUtti
Tervakorventie 10 - 6 46400 KaipiainenUtti
Tihiäniemi 111 - 56 46400 KaipiainenUtti
Tikkaharjuntie 29 - 8 46400 KaipiainenUtti
Tirvantie 103 - 98 46400 KaipiainenUtti
Turkkivuorentie 12 - 81 46400 KaipiainenUtti
Tärkkelystie 2 - 4 46400 KaipiainenUtti
Valkialammenpolku 29a - 67 46400 KaipiainenUtti
Vanhalankuja 14 - 54 46400 KaipiainenUtti
Ventontie 12 - 7 46400 KaipiainenUtti
Vesaronkuja 29 - 49 46400 KaipiainenUtti
Väliväyläntie 62 - 62 46400 KaipiainenUtti
Vääntäjäntie - 65 46400 KaipiainenUtti

Kouvola

46430 Tirva-Inkerilä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aittokankaantie 28 - 98 46430 Tirva-InkeriläUtti
Anonsaari 1 - 1 46430 Tirva-InkeriläUtti
Eerolanmutka 12 - 6 46430 Tirva-InkeriläUtti
Hakasaarenkuja 80 - 99 46430 Tirva-InkeriläUtti
Halsiontie 104 - 88 46430 Tirva-InkeriläUtti
Hangasjärven Rajasaari 1 - 1 46430 Tirva-InkeriläUtti
Hangaslahdentie 148 - 174 46430 Tirva-InkeriläUtti
Haukilahti - 46430 Tirva-InkeriläUtti
Hauklahdentie 29 - 54 46430 Tirva-InkeriläUtti
Heinonlahdentie 188 - 82 46430 Tirva-InkeriläUtti
Heposaarentie 241 - 33 46430 Tirva-InkeriläUtti
Hirvikalliontie 107 - 151 46430 Tirva-InkeriläUtti
Hirvirannantie 19 - 37 46430 Tirva-InkeriläUtti
Honkaporras - 46430 Tirva-InkeriläUtti
Honkaportaankuja 11 - 9 46430 Tirva-InkeriläUtti
Huhdanrannantie 1 - 81 46430 Tirva-InkeriläUtti
Hörkkäänkuja 53 - 85 46430 Tirva-InkeriläUtti
Hörkkääntie 113 - 62 46430 Tirva-InkeriläUtti
Ilvesmäentie 102 - 56 46430 Tirva-InkeriläUtti
Inkerilä - 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Inkeriläntie 1067 - 94 46430 Tirva-InkeriläUtti
Jalmarinkuja 24 - 6 46430 Tirva-InkeriläUtti
Kaivomäentie 20 - 48 46430 Tirva-InkeriläUtti
Kalliovieruntie 12 - 25 46430 Tirva-InkeriläUtti
Kantoniityntie 21 - 526 46430 Tirva-InkeriläUtti
Kehräniementie 130 - 92 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Kimmontie 139 - 4 46430 Tirva-InkeriläUtti
Kirkonvuorenpolku 24 - 52 46430 Tirva-InkeriläUtti
Kissasaari 1 - 1 46430 Tirva-InkeriläUtti
Kiurinpolku 10 - 5 46430 Tirva-InkeriläUtti
Kohopääntie 11 - 494 46430 Tirva-InkeriläUtti
Kokinmäenpolku 17 - 7 46430 Tirva-InkeriläUtti
Konnalammenkuja 49 - 95 46430 Tirva-InkeriläUtti
Korjankyläntie 105 - 97 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Korpisillantie 21 - 9 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Kourula - 46430 Tirva-InkeriläUtti
Kuukanojantie 193 - 98 46430 Tirva-InkeriläUtti
Köppisaari 1 - 1 46430 Tirva-InkeriläUtti
Lakantie 101 - 77 46430 Tirva-InkeriläUtti
Lantantie 106 - 62 46430 Tirva-InkeriläUtti
Majasaari 1 - 1 46430 Tirva-InkeriläUtti
Miilukuja 18 - 9 46430 Tirva-InkeriläUtti
Mikkolahdentie 121 - 46 46430 Tirva-InkeriläUtti
Murtosen Kotosaari 32 - 6 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Myllyläntie 10 - 261 46430 Tirva-InkeriläUtti
Niemenvuorentie 100 - 98 46430 Tirva-InkeriläUtti
Niinisalontie 29 - 59 46430 Tirva-InkeriläUtti
Niittyrannantie 20 - 99 46430 Tirva-InkeriläUtti
Nurmelankuja 11 - 9 46430 Tirva-InkeriläUtti
Nypänniementie 111 - 93 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Orikorventie 100 - 95 46430 Tirva-InkeriläUtti
Ottolahdentie 120 - 80 46430 Tirva-InkeriläUtti
Pasinpolku 18 - 43 46430 Tirva-InkeriläUtti
Pasintie 1009 - 770 46430 Tirva-InkeriläUtti
Pienisaari 12 - 12 46430 Tirva-InkeriläUtti
Piensaarenpolku 17 - 27 46430 Tirva-InkeriläUtti
Pyötsiälä - 46430 Tirva-InkeriläUtti
Ruisniementie 18 - 30 46430 Tirva-InkeriläUtti
Rämäläntie 128 - 94 46430 Tirva-InkeriläUtti
Saaressuontie 107 - 59 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Seppälänniementie 14 - 52 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Sepänmäentie 13 - 7 46430 Tirva-InkeriläUtti
Seurantalontie 14 - 9 46430 Tirva-InkeriläUtti
Soukantie 142 - 162 46430 Tirva-InkeriläUtti
Suomelantie 80 - 80 46430 Tirva-InkeriläUtti
Suur-Petäjäntie 70 - 75 46430 Tirva-InkeriläUtti
Suur-petäjäntie 72 - 72 46430 Tirva-InkeriläUtti
Suurmäentie 186 - 33 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Suursaarentie 2 - 84 46430 Tirva-InkeriläUtti
Syrintie 109 - 137 46430 Tirva-InkeriläUtti
Ukonpolku 48 - 70 46430 Tirva-InkeriläUtti
Valkjärventie 130 - 93 46430 Tirva-InkeriläUtti
Vanhan Maunon tie 101 - 83 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Vanhankyläntie 74 - 74 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Vanumaanlampi 13 - 13 46430 Tirva-InkeriläUtti
Vanumaanpolku 13 - 55 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Vasaravuorentie 133 - 7 46430 Tirva-InkeriläUtti
Veitjärventie 142 - 242 46430 Tirva-InkeriläUtti
Vesimäentie 60 - 80 46430 Tirva-InkeriläUtti
Vuohiniementie - 89 46430 Tirva-InkeriläPohjois-Valkeala
Vuorisentie 13 - 7 46430 Tirva-InkeriläUtti

Kouvola

46450 Enäjärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Enäjärvenraitti 10a - 9 46450 EnäjärviSippola
Enäjärventie 109 - 71b 46450 EnäjärviSippola
Haapamäentie 140a - 352 46450 EnäjärviSippola
Kaihlassuontie - 915b 46450 EnäjärviSippola
Karhunmäki 20 - 75 46450 EnäjärviSippola
Koskelantie 117 - 71b 46450 EnäjärviSippola
Kotoniemenpolku 24 - 56 46450 EnäjärviSippola
Kotosaarentie 41 - 65d 46450 EnäjärviSippola
Kotosuontie 11 - 84 46450 EnäjärviSippola
Kuoppalankulmantie 200 - 670 46450 EnäjärviSippola
Kurkelanharju 105 - 79 46450 EnäjärviSippola
Lehdonkuja 41 - 85 46450 EnäjärviSippola
Louhimontie 100 - 100 46450 EnäjärviSippola
Lynkäntie 25 - 84 46450 EnäjärviSippola
Mikkolankulmantie - 98 46450 EnäjärviSippola
Oravasaarentie 113 - 124 46450 EnäjärviSippola
Papinsuontie 20 - 9 46450 EnäjärviSippola
Pelimannitie 28 - 59 46450 EnäjärviSippola
Putinmäki 10 - 7 46450 EnäjärviSippola
Putkimäki 26 - 32 46450 EnäjärviSippola
Riissalmenkuja 20a - 99 46450 EnäjärviSippola
Riissalmentie 134 - 234 46450 EnäjärviSippola
Salmisillantie 124 - 98 46450 EnäjärviSippola
Sanijärventie 100a - 81b 46450 EnäjärviSippola
Sorsankuja 10 - 3 46450 EnäjärviSippola
Viidankalliontie 120a - 260 46450 EnäjärviSippola
Villikanmäentie 109 - 94 46450 EnäjärviSippola

Kouvola

46530 Kannuskoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kannuskoskentie 1010 - 997 46530 KannuskoskiUtti
Miestenlahdentie 13 - 56 46530 KannuskoskiUtti
Nikkarintie 42 - 8 46530 KannuskoskiUtti
Paavalinmäentie 100 - 69 46530 KannuskoskiUtti
Purtilonsalmentie 70 - 82 46530 KannuskoskiUtti
Pöljöntie 10 - 420 46530 KannuskoskiUtti
Räätälinmäentie 10 - 6 46530 KannuskoskiUtti
Tytärniementie 42 - 60 46530 KannuskoskiUtti
Veilantie 171 - 71 46530 KannuskoskiUtti
Virranrannantie 58 - 95 46530 KannuskoskiUtti

Kouvola

46570 Saaramaa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hartosenkuja 31 - 95 46570 SaaramaaUtti
Haukijärventie 211 - 98c 46570 SaaramaaUtti
Haukkalammentie 166a - 285a 46570 SaaramaaUtti
Kaitjärventie 11 - 64 46570 SaaramaaUtti
Karhukalliontie - 84 46570 SaaramaaUtti
Kelkantie 102 - 55 46570 SaaramaaUtti
Korpelankuja - 72 46570 SaaramaaUtti
Korpelanpolku 2 - 70b 46570 SaaramaaUtti
Kurvilantie 1035 - 1035 46570 SaaramaaUtti
Kyynelmyksentie 130a - 92c 46570 SaaramaaUtti
Lamphaarantie 115 - 233 46570 SaaramaaUtti
Lehtoranta 85 - 85 46570 SaaramaaUtti
Loveslammenkuja 10 - 24 46570 SaaramaaUtti
Loveslammenpolku 29 - 50 46570 SaaramaaUtti
Luhdanlahdentie 28 - 9 46570 SaaramaaUtti
Lypsyniemi 27 - 66 46570 SaaramaaUtti
Marjuniemenpolku 28a - 7 46570 SaaramaaUtti
Myllylahdentie 100 - 90 46570 SaaramaaUtti
Niemenkankaantie 213 - 71 46570 SaaramaaUtti
Ollintie 28 - 31 46570 SaaramaaUtti
Palvaantie 68 - 68 46570 SaaramaaUtti
Saaramaankuja 11 - 40 46570 SaaramaaUtti
Saaramaantie 1035 - 997 46570 SaaramaaUtti

Kouvola

46710 Sippola

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aholankulma 149 - 81 46710 SippolaSippola
Alaportintie - 85 46710 SippolaSippola
Haapalantie 180 - 872 46710 SippolaSippola
Haukkasuontie 118 - 969 46710 SippolaSippola
Hevoshaantie 1a - 71b 46710 SippolaSippola
Hirvelänkuja 16 - 9 46710 SippolaSippola
Hirvelänpolku 10a - 20d 46710 SippolaSippola
Hovinkalliontie 11 - 80 46710 SippolaSippola
Humaljoentie 100 - 223 46710 SippolaSippola
Huovilankuja 11 - 9 46710 SippolaSippola
Hytjärventie 112 - 593 46710 SippolaSippola
Itäläntie 21 - 50 46710 SippolaSippola
Järventaustankuja 128 - 67 46710 SippolaSippola
Järventaustantie 102 - 87 46710 SippolaSippola
Kalavantie 104 - 104 46710 SippolaSippola
Kannaksentie 15 - 6 46710 SippolaSippola
Keisarinkoskentie 1 - 4 46710 SippolaSippola
Korvenrannantie 10 - 236 46710 SippolaSippola
Kosjärventie 11 - 3 46710 SippolaSippola
Kuritunmäki 10 - 81 46710 SippolaSippola
Kurituntie 50 - 58b 46710 SippolaSippola
Kuusikuja 52 - 8 46710 SippolaSippola
Kytöläntie 1 - 79 46710 SippolaSippola
Lajappeentie 106 - 89 46710 SippolaSippola
Lankkuahontie 119 - 66 46710 SippolaSippola
Lehmäkorventie 10 - 580 46710 SippolaSippola
Metsämajantie 150 - 267 46710 SippolaSippola
Metsäpohjantie 113a - 55 46710 SippolaSippola
Myllymäenkaari 101 - 77 46710 SippolaSippola
Neuvolantie 1 - 4 46710 SippolaSippola
Niemenkuja 100 - 5 46710 SippolaSippola
Ojalanpolku 14a - 70 46710 SippolaSippola
Onnenmäentie 100 - 99 46710 SippolaSippola
Orijärvenkuja 20 - 30 46710 SippolaSippola
Paanuntie 12 - 98 46710 SippolaSippola
Pajakuja 12 - 25 46710 SippolaSippola
Palomäenpolku 1 - 8 46710 SippolaSippola
Palosentie - 69 46710 SippolaSippola
Pekintie 60 - 96 46710 SippolaSippola
Periläntie 42a - 55b 46710 SippolaSippola
Pien-Liikkalantie 134 - 94 46710 SippolaSippola
Pykälistöntie 10 - 31c 46710 SippolaSippola
Rajahongantie 101 - 84c 46710 SippolaSippola
Raussinkuja 17 - 4 46710 SippolaSippola
Ritakoskentie 130a - 300 46710 SippolaSippola
Rosendahlintie 12 - 26 46710 SippolaSippola
Ruotilantie 100 - 8b 46710 SippolaSippola
Sennentie 11 - 8 46710 SippolaSippola
Silmuntie 10 - 8 46710 SippolaSippola
Siltakuja 105 - 95 46710 SippolaSippola
Sinkelintie 417 - 417 46710 SippolaSippola
Sippolantie 1 - 970 46710 SippolaSippola
Sipunsaarentie 2 - 72 46710 SippolaSippola
Sopenmäentie 15 - 9 46710 SippolaSippola
Suurjärventie 44 - 9 46710 SippolaSippola
Tillolantie 12 - 15 46710 SippolaSippola
Toikanpolku 11 - 4 46710 SippolaSippola
Toikantie 118 - 68 46710 SippolaSippola
Tuhkurintie 12 - 260 46710 SippolaSippola
Tuohisipuntie 2 - 4 46710 SippolaSippola
Turpaankuja 34a - 66 46710 SippolaSippola
Turpaantie 128 - 76b 46710 SippolaSippola
Törönlahdentie 131 - 9 46710 SippolaSippola
Uutelankulmantie 111a - 64 46710 SippolaSippola
Uutelanpolku 15 - 25 46710 SippolaSippola
Vanhalantie 1 - 96 46710 SippolaSippola
Venevalkamantie 10 - 9 46710 SippolaSippola
Viitalanpolku 150 - 94c 46710 SippolaSippola
Viitoinmäki 31 - 55 46710 SippolaSippola
Villenkuja 3 - 4 46710 SippolaSippola

Kouvola

46730 Ruotila

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Harjunkankaantie 18 - 40 46730 RuotilaSippola
Kannusjärventie 115a - 44 46730 RuotilaSippola
Karjakoskentie 12 - 97b 46730 RuotilaSippola
Korjuksentie 1 - 71 46730 RuotilaSippola
Mastokuja 12 - 7 46730 RuotilaSippola
Mäkelänkulma 102 - 99 46730 RuotilaSippola
Pitkäkoskentie 185 - 212 46730 RuotilaSippola
Pitkänkoskentie 102 - 70 46730 RuotilaSippola
Raitakoskenkuja 147 - 71b 46730 RuotilaSippola
Raitakoskentie 105a - 416 46730 RuotilaSippola
Ruotilankuja 11 - 99 46730 RuotilaSippola
Sopasenpolku 30 - 30 46730 RuotilaSippola
Tervakalliontie 30 - 30 46730 RuotilaSippola
Visamäentie 225 - 55 46730 RuotilaSippola

Kouvola

46750 Liikkala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aholanmäentie 106 - 91 46750 LiikkalaSippola
Asemankulma 107 - 74 46750 LiikkalaSippola
Haapasuontie - 97 46750 LiikkalaSippola
Hakalantie 2 - 63 46750 LiikkalaSippola
Kujalankulmantie 11 - 40 46750 LiikkalaSippola
Lammilantie - 71 46750 LiikkalaSippola
Liikkalantie 143a - 825 46750 LiikkalaSippola
Mänttärintie 105 - 54 46750 LiikkalaSippola
Peräkorventie 107 - 510a 46750 LiikkalaSippola
Pyttyläntie 127 - 98 46750 LiikkalaSippola
Rannanmaantie 120 - 99 46750 LiikkalaSippola
Savijärventie 124 - 49 46750 LiikkalaSippola
Taninmäentie 190 - 8 46750 LiikkalaSippola
Törönkankaantie 105 - 85 46750 LiikkalaSippola
Ukkolanmäki 12 - 8 46750 LiikkalaSippola

Kouvola

46800 Myllykoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aapontie 1 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Aatuntie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Ahonpolku 1 - 6 46800 MyllykoskiMyllykoski
Aittosuontie 16 - 46 46800 MyllykoskiMyllykoski
Ajotie 3 - 3 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Alapuistotie 1 - 5 46800 MyllykoskiMyllykoski
Alaraitti 1 - 7 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Anjankuja 62 - 62 46800 MyllykoskiMyllykoski
Autionpolku 100 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Esankuja 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Espiksenkuja 10 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Halkoniemenkuja 4 - 4 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Halkoniementie 14 - 91 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Hasunkulmankaari 1 - 22 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Hasunkulmantie 1 - 7 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Havukantie 107 - 95 46800 MyllykoskiMyllykoski
Heikintie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Heikki-Hasuntie 10 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Helenantie 11 - 11 46800 MyllykoskiMyllykoski
Helmintie 3 - 6 46800 MyllykoskiMyllykoski
Hevoskiventie 1 - 6 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Hevosmäentie 11a - 88 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Holterintie 24 - 37 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Huusarintie 1 - 6 46800 MyllykoskiMyllykoski
Hämeentie 1 - 3 46800 MyllykoskiMyllykoski
Itäasemantie 10 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Jepenkuja 1 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Jokipolku 3 - 5 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Juholanmäentie 1 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Jussinkuja 1 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Jussintie 1 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Jänishaikulantie 181 - 66 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Jäsperintie 1 - 8 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Kaarlontie 10 - 80 46800 MyllykoskiMyllykoski
Karhunpesäntie 1 - 6 46800 MyllykoskiMyllykoski
Karjalankulmantie 104 - 48 46800 MyllykoskiMyllykoski
Karjalantie 11 - 6 46800 MyllykoskiMyllykoski
Karpalotie 1 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Karttenniementie 108 - 240 46800 MyllykoskiMyllykoski
Katteluksentie 109 - 89 46800 MyllykoskiMyllykoski
Kenraalintie 1 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Keskikoskentie 10 - 6 46800 MyllykoskiMyllykoski
Keskikyläntie 10 - 8b 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Kirjatie 3 - 3 46800 MyllykoskiMyllykoski
Kirstinkalliontie 29 - 66 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Kisatie 2 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Kiskotie 150a - 80 46800 MyllykoskiMyllykoski
Kitamäentie 108a - 94 46800 MyllykoskiMyllykoski
Korpipolku 1 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Koskenmäentie 3 - 5 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Koskentöyryntie 1 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Koulupolku 1 - 2 46800 MyllykoskiMyllykoski
Koulutie 1 - 7 46800 MyllykoskiMyllykoski
Kumparetie 1 - 6 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Kuntokuja 2 - 8 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Kupparintie 10 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Kurkimäentie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Kurkisuontie 10 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Kymenrannantie - 97 46800 MyllykoskiMyllykoski
Kymentie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Kynttilänkuja 1 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Kytöahonkuja 1 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Kytömiehentie 1 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Kyöstinkuja 4 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Kyöstintie 1 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Käärmekuusentie 2 - 6 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Lakiasaarentie 10 - 8 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Lapinkankaantie 15 - 42 46800 MyllykoskiMyllykoski
Laurintie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Lauttojankulma 110 - 88 46800 MyllykoskiMyllykoski
Lillmanintie 152 - 152 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Lillmannintie 11 - 91 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Louhikaari 1 - 5 46800 MyllykoskiMyllykoski
Lummetie 2 - 5 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Länsiasemantie 1-3 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Martinkuja 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Maurinkuja 10 - 7 46800 MyllykoskiMyllykoski
Miilunmäentie 13 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Myllykoskentie 1 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Myllärimestarinkuja 3 - 3 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Mätästie 1 - 8 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Mäyrämäenpolku 104 - 2 46800 MyllykoskiMyllykoski
Narjuksentie 1 - 7 46800 MyllykoskiMyllykoski
Niilontie 12 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Niittytie 100 - 99 46800 MyllykoskiMyllykoski
Norppakuja 2 - 6 46800 MyllykoskiMyllykoski
Nurmelantie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Nätkinsuontie 19 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Opinpolku 2 - 5 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Osmontie 1 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Ospantie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Paperitehtaantie 1 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Pappilantie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Parksaarentie 4 - 4 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Pekantie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Peltosuontie 88 - 90 46800 MyllykoskiMyllykoski
Perätalonkuja 14 - 98 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Pillinkankaantie 87 - 87 46800 MyllykoskiMyllykoski
Piriläntie 1 - 4 46800 MyllykoskiMyllykoski
Pirjetinkuja 15 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Pirjetintie 11 - 51 46800 MyllykoskiMyllykoski
Pitkänkujantie 166 - 98 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Pohjolanpolku 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Pokinkankaantie 16 - 50 46800 MyllykoskiMyllykoski
Pokintie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Rahkapolku 1 - 4 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Rahkatie 1 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Raitvieristentie 139 - 52 46800 MyllykoskiMyllykoski
Rautakorventie 10 - 97 46800 MyllykoskiMyllykoski
Ravimiehentie 10 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Revonkuja 1 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Ripattilanraitti 22 - 44 46800 MyllykoskiMyllykoski
Ristontie 1 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Rullamiehentie 1 - 8 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Saarennontie 10 - 7 46800 MyllykoskiMyllykoski
Salinkalliontie 3 - 7a 46800 MyllykoskiMyllykoski
Salovaarantie 1 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Sammalsuontie 1 - 8 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Sammaltie 1 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Sammontie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Sariniementie 12 - 12 46800 MyllykoskiMyllykoski
Saviniementie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Sienitie 1 - 8 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Sihvolantie 1 - 4 46800 MyllykoskiMyllykoski
Siltapolku 1 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Sorsajoenkuja 42 - 74 46800 MyllykoskiMyllykoski
Sorsajoentie 12 - 7b 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Sorsantie 12 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Suolasenkoskentie 2a - 5 46800 MyllykoskiMyllykoski
Suotie 1 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Syväsuontie 1 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Taipaleentie 1 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Tehtaankaari 1 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Tompurintie 21 - 37 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Tornitie 4 - 6 46800 MyllykoskiMyllykoski
Tuomaantie 1 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Tuomijoentie 3 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Tupastie 1 - 8 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Tuppumännyntie 14 - 14 46800 MyllykoskiMyllykoski
Tynnilänkuja 1 - 7 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Ukko-Pekantie 10 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Urhontie 11 - 36a 46800 MyllykoskiMyllykoski
Uusikyläntie 1 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Vehkasuontie 1 - 7 46800 MyllykoskiMyllykoski
Viialantie 12a - 83 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Viitosenkulma 3a - 7 46800 MyllykoskiMyllykoski
Viljonkuja 11 - 9 46800 MyllykoskiMyllykoski
Välisuora - 93 46800 MyllykoskiMyllykoski
Vääränmännyntie 1 - 7 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Ylätie 1 - 8 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Yrjöntie 1 - 8 46800 MyllykoskiMyllykoski
Äijänkalliontie 1 - 8 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala
Äijäntie 10 - 9 46800 MyllykoskiUmmeljoki-Viiala

Kouvola

46810 Ummeljoki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahmatie 10 - 8 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Ahokuja 3a - 7 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Ahvenkuja 3 - 4 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Aittokaari 2 - 47 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Aittotie 0 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Anjalantie - 890b 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Armintie 10 - 8 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Asentajankuja 1 - 5 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Auvoranta 10 - 22 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Eerolantie 13 - 80b 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Erottelutie 11 - 95 46810 UmmeljokiAnjala
Eteläkaari 10 - 8 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Etuportintie 10 - 4 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Haaparaitti 1 - 8 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Holstinmäki 111 - 76 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Itäkuja 1 - 4 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Jussilanmäenkuja 18 - 8 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Jussilanmäentie 12 - 8 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Juurelantie 1 - 8b 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Jyvätie 1 - 1 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Järvensuontie 145 - 37 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kalliojoentie 40 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kansakouluntie 4 - 6 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kapparantie 10 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kaukasuontie 100 - 800 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Ketuntie 4 - 8 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kiitotie 100 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kirkkopolku 15 - 5 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kirsikkatie 1 - 1 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kivimäenmutka 13 - 7 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Knuuttilantie 1 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kojontie 43 - 54 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Koprantie 123 - 123 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Korventie 122a - 74 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kotirannantie 108 - 70 46810 UmmeljokiAnjala
Kotkankuja 3 - 5 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kuoppalankuja 1 - 6 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kuoppalantie 10 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kurenojantie 110 - 51 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kurensaarentie 30 - 75 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kurensuontie 183 - 652 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kurjenniementie 108 - 74 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kylätie 10 - 73 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Kytömäentie 2 - 98 46810 UmmeljokiAnjala
Köyrinkuja 21 - 56b 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Lasakontie 2 - 7 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Lokkipolku 4 - 4 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Lossitie 1 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Matomäentie 5 - 5 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Mustahaikulantie 14 - 4 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Mustaojantie 10 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Myllypolku 1a - 8 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Oivankuja 2 - 4 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Ojalankuja 3 - 4 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Ojalanranta 1a - 44 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Ojalantie 3 - 5 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Ollilanpolku 1 - 5 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Oravakorventie 108 - 61 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Oravankuja 3 - 6 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Peiponkuja 4 - 7 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Peräsaarentie 10 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Peurantie 10 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Pietiläntie 32 - 32 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Pihkalantie 28 - 61 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Pitkätie 1 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Puomitie 14 - 3 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Pyöräskukkulantie 106 - 232b 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Rabbelugn 140 - 140 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Rantakyläntie 11 - 71 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Rantalantie 15a - 7 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Rasinmäentie 12 - 55 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Ratostie 16 - 4 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Retkussuontie 160 - 90 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Rita-ahontie 1 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Rompotinkuja 4 - 4 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Ruojankoskentie 91 - 91 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Ruukinkuja 1 - 12 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Saunamäentie 29 - 70 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Savelantie 2 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Seitsolantie 19 - 39 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Simolantie 1 - 5 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Simonsuurentie 1 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Simpurantie 90 - 90 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Sorsalammentie 76 - 76 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Sulennonmäentie 16 - 56 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Sulennontie 110 - 83 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Supantie 116a - 162 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Susikuopankaari 10 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Suurenmaantie 121 - 7b 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Toimelantie 123 - 84 46810 UmmeljokiAnjala
Tykkäläntie 3 - 7 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Työväentalontie 1 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Törmäsuora 11 - 5 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Töyrylänpolku 29 - 50 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Ummeljoenkuja 1 - 4 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Ummeljoentie 1 - 96 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Umpitie 10 - 8 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Uotilanmäentie 17 - 69 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Valimonmutka 1 - 9 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Vallinmäentie 15 - 7 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Visatie 10 - 8 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala
Yrttisuontie 3 - 77 46810 UmmeljokiUmmeljoki-Viiala

Kouvola

46860 Anjalankoski Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ekokaari 130 - 90 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Ekoväylä 20 - 20 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Haikulantie 1 - 9 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Hallitie 1 - 5 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Hasunkulmankuja 100 - 89 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Hasunkulmanpolku 10 - 6 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Hasunmäentie 1 - 8 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Huoltotie 3 - 4 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Joentaustantie 1 - 85 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Karpalomäenpolku 1 - 80 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Keltakankaansuora 102 - 70 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Keltakankaantie 10 - 9 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Kerätniementie 118a - 91 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Kirkkotie 10 - 9 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Köyrinmäentie 1 - 9 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Luhtatie 10 - 9 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Lähdekuja 1 - 8 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Matarojantie 181 - 86 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Murtomäentie 6 - 6 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Mäkelänraitti 25 - 84 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Männikkötie 1 - 9 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Nuutintie 1b - 8 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Ojasuora 3 - 4 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Orantie 1 - 6 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Otontie 1 - 8 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Pesätie 1 - 5 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Pillinkallionkuja 3 - 3 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Sahantie 1 - 6 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Sairaalankaari 1 - 8 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Sopenkaari 1 - 8 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Sopenpolku 2 - 6 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Säkkijärvenpolku 11 - 9 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Säkkijärvensuora 173 - 187 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Tuomikoskentie 1 - 9 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Varastosuora 10 - 8 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Varastoympyrä 10 - 8 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Vienistöntie 10 - 8 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala
Viskarintie 10 - 4 46860 Anjalankoski KeskusUmmeljoki-Viiala

Kouvola

46900 Inkeroinen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Apajientie 100 - 91b 46900 InkeroinenInkeroinen
Aravatie 2 - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Asematie 12 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Aurankuja 4 - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Aurinkorinteentie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Ensontie 1 - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Etelätie 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Forstenintie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Hakasuora 10 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Hallasentie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Haminanväylä 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Harjukuja 3 - 5 46900 InkeroinenInkeroinen
Harjumäki 15 - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Havolantie 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Heikkiläntie 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Hiomonkaari 3 - 3 46900 InkeroinenInkeroinen
Hirventie 11 - 28 46900 InkeroinenInkeroinen
Hirvisuontie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Hohdintie 16 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Honkatie 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Hovinkuja 1 - 5 46900 InkeroinenInkeroinen
Hovinpolku 2 - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Hovintie 1 - 7 46900 InkeroinenInkeroinen
Huovilantie - 51 46900 InkeroinenInkeroinen
Ilmarinpolku 4 - 4 46900 InkeroinenInkeroinen
Inkeroistentie 10a - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Jokelankuja 59 - 59 46900 InkeroinenSippola
Jokipellontie 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Jokitie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Jukolanpolku 1 - 7 46900 InkeroinenInkeroinen
Jussilankuja 11 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Jyrkännekuja 3 - 5 46900 InkeroinenInkeroinen
Järvisalontie 68 - 69 46900 InkeroinenInkeroinen
Kaivokuja 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Kalajankuja 10 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Kalajanpolku 3 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Kalliotie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Kanervatie 3 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Karhunkankaantie 18 - 29 46900 InkeroinenInkeroinen
Kasakkapoluntie 151a - 179 46900 InkeroinenInkeroinen
Katajapolku 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Keltalinja 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Kemikaalikuja 1 - 2 46900 InkeroinenInkeroinen
Keonmäentie 24 - 87 46900 InkeroinenSippola
Kerkkäpolku 1 - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Keskustie 1 - 7 46900 InkeroinenInkeroinen
Kiekkokuja 1 - 5 46900 InkeroinenInkeroinen
Kirkkosuora 1 - 3 46900 InkeroinenInkeroinen
Kissakoskentie 11 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Koirojantie 136a - 332 46900 InkeroinenInkeroinen
Koivistonkuja 2 - 5 46900 InkeroinenInkeroinen
Koivulinja 4 - 4 46900 InkeroinenInkeroinen
Kokkokalliontie 19 - 53 46900 InkeroinenSippola
Kortesuonkuja 1 - 1 46900 InkeroinenInkeroinen
Kortojantie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Kuitutie - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Kujantintie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Kuorimotie 1 - 2 46900 InkeroinenInkeroinen
Käenmutka 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Käpyläntie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Käyräkuja 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Laaksotie 10a - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Laivakaarenkuja 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Lakiakankaantie 2 - 90 46900 InkeroinenSippola
Lakialankaantie 51 - 51 46900 InkeroinenSippola
Lauttatie 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Lehmuskuja 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Leipäsuonkuja 10 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Lommintie 376 - 6 46900 InkeroinenSippola
Majurintie 1 - 8b 46900 InkeroinenInkeroinen
Marinhovintie 16 - 65 46900 InkeroinenInkeroinen
Marintie 12 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Meijerinkuja 2 - 2 46900 InkeroinenInkeroinen
Metsonkuja 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Metsäahontie 10 - 9b 46900 InkeroinenInkeroinen
Metsäkulmankaari 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Metsätie 1 - 9-11 46900 InkeroinenInkeroinen
Mutkakuja 3 - 5 46900 InkeroinenInkeroinen
Mutkapolku 4 - 4 46900 InkeroinenInkeroinen
Mäkikuja 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Mäkirinne 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Mämmälänkaari 1a - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Mämmäläntie 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Mäntyrinne 1 - 5 46900 InkeroinenInkeroinen
Niittysaarentie 12 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Oikokuja 2 - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Okansuora 15 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Onkijärventie 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Onkioja 16 - 26 46900 InkeroinenInkeroinen
Opistonkuja 1 - 2 46900 InkeroinenInkeroinen
Opistontie 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Pajutie 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Palmuntie 6 - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Paperitie 7 - 7 46900 InkeroinenInkeroinen
Pasilantie 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Peltokuja 12 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Perämäentie 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Piennarkuja 1 - 2 46900 InkeroinenInkeroinen
Pihtojantie 11 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Piirteenkoskentie 1 - 39 46900 InkeroinenInkeroinen
Pikkusuontie 29 - 80 46900 InkeroinenInkeroinen
Pilkkatie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Pitkänkallionkuja 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Pitkänkalliontie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Poikkitie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Polvikuja 2 - 3 46900 InkeroinenInkeroinen
Puutarhatie 2 - 7 46900 InkeroinenInkeroinen
Pyynkuja 1 - 4 46900 InkeroinenInkeroinen
Päivölänkuja 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Pärehöyläntie 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Päätie 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Rantalinja 10 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Rantapellontie 13 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Rapakiventie 200 - 201 46900 InkeroinenInkeroinen
Ratapohjantie 130 - 67 46900 InkeroinenInkeroinen
Ratatie 1 - 7 46900 InkeroinenInkeroinen
Reunalinja 1 - 1 46900 InkeroinenInkeroinen
Rinnekaari 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Ryönänsuontie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Saalastintie 12 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Sakunkuja 2 - 2 46900 InkeroinenInkeroinen
Salontie 1 - 3 46900 InkeroinenInkeroinen
Saratie 2 - 2 46900 InkeroinenInkeroinen
Satamakatu 1 - 1 46900 InkeroinenInkeroinen
Saukonkuja 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Saviniityntie 22 - 34 46900 InkeroinenInkeroinen
Savipelto 20 - 20 46900 InkeroinenInkeroinen
Siirtolantie 3 - 7 46900 InkeroinenInkeroinen
Sipunmäentie 2 - 4 46900 InkeroinenInkeroinen
Sipuntie 2 - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Sointupolku 14 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Spännärintie 2a - 2a 46900 InkeroinenInkeroinen
Sulonpolku 1 - 3 46900 InkeroinenInkeroinen
Suokuja 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Suosillantie 2 - 42 46900 InkeroinenInkeroinen
Säkkijärvenkuja 17 - 5 46900 InkeroinenUmmeljoki-Viiala
Säkkijärventie 12 - 9 46900 InkeroinenUmmeljoki-Viiala
Takkukankaantie 11 - 44 46900 InkeroinenInkeroinen
Takkutie 3 - 7 46900 InkeroinenInkeroinen
Taksvärkkitie 11 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Tanintie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Teininkalliontie 1 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Terholantie 1 - 7 46900 InkeroinenInkeroinen
Tervahaudantie 4a - 4c 46900 InkeroinenInkeroinen
Tervalinja 1 - 7 46900 InkeroinenInkeroinen
Tiilikuja 2 - 2 46900 InkeroinenInkeroinen
Tikkasentie 1 - 7 46900 InkeroinenInkeroinen
Tipokuja 3 - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Toikanmäentie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Toukolankuja 19 - 75 46900 InkeroinenInkeroinen
Toukosuontie 108 - 88 46900 InkeroinenSippola
Tukkikuja 1 - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Turkiantie 11 - 93 46900 InkeroinenSippola
Tökkerinkuja 2 - 4 46900 InkeroinenInkeroinen
Urheilutie 21 - 6 46900 InkeroinenInkeroinen
Uudenkujantie 10 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Vaahteratie 10 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Valtatie 10 - 12 46900 InkeroinenInkeroinen
Vehkaojantie 30 - 30 46900 InkeroinenInkeroinen
Veikontie 10 - 7 46900 InkeroinenInkeroinen
Vesikalliontie 15 - 57 46900 InkeroinenInkeroinen
Viipurojantie 11 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Vilholantie 13 - 31 46900 InkeroinenInkeroinen
Virtatie 10 - 30 46900 InkeroinenInkeroinen
Vuorelanmäenkuja 2 - 8 46900 InkeroinenInkeroinen
Vuoritie 1 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Yhdyspolku 1 - 2 46900 InkeroinenInkeroinen
Yhteiskouluntie 11 - 9 46900 InkeroinenInkeroinen
Ylimmäistentie 26 - 65 46900 InkeroinenSippola
Äpäkiventie 54 - 70 46900 InkeroinenInkeroinen

Kouvola

46910 Anjala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Anjalankuja 12 - 6 46910 AnjalaAnjala
Anjalanlahdentie 1 - 8 46910 AnjalaAnjala
Ankkapurhantie 10 - 9 46910 AnjalaAnjala
Antinkuja 3 - 3 46910 AnjalaAnjala
Antinmutka 10 - 9 46910 AnjalaAnjala
Antonkuja 3 - 6 46910 AnjalaAnjala
Esterinkuja 2 - 7 46910 AnjalaAnjala
Haltianmäentie 14 - 56c 46910 AnjalaAnjala
Haukiojantie 20 - 31 46910 AnjalaAnjala
Hautausmaantie 3 - 8 46910 AnjalaAnjala
Hepokuja 10 - 8 46910 AnjalaAnjala
Hepovuorentie 12 - 8 46910 AnjalaAnjala
Hirsipirtintie 4 - 67 46910 AnjalaAnjala
Huhdanniementie 10 - 9 46910 AnjalaAnjala
Jaakontie 1 - 8 46910 AnjalaAnjala
Jukankuja 1 - 8 46910 AnjalaAnjala
Junkkarintie 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Kallenkuja 10 - 9 46910 AnjalaAnjala
Karhimantie 10 - 9 46910 AnjalaAnjala
Kenttätie 10 - 8 46910 AnjalaAnjala
Kettulanmäentie 117 - 89c 46910 AnjalaAnjala
Kielonpolku 1 - 6 46910 AnjalaAnjala
Kinostie 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Kipinätie 4 - 6 46910 AnjalaAnjala
Kirkkovuorentie 10 - 9 46910 AnjalaAnjala
Koivulaaksontie 1 - 8b 46910 AnjalaAnjala
Koivutie 11 - 9 46910 AnjalaAnjala
Korpelantie 10 - 95b 46910 AnjalaAnjala
Koskenalustie 3 - 9 46910 AnjalaAnjala
Koskivirrankuja 1 - 5 46910 AnjalaAnjala
Koskivirrantie 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Kuoppatie 12 - 9 46910 AnjalaAnjala
Kurenvihi 11a - 28 46910 AnjalaAnjala
Kuuskoski 27 - 6 46910 AnjalaAnjala
Kymijoentie 1 - 7 46910 AnjalaAnjala
Laurilantie 2 - 60b 46910 AnjalaAnjala
Laurinkuja 11 - 9 46910 AnjalaAnjala
Liisanpolku 2 - 9 46910 AnjalaAnjala
Liljankuja 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Linja-ahontie 11a - 58 46910 AnjalaAnjala
Linterinkuja - 6 46910 AnjalaAnjala
Luosantie 39 - 83 46910 AnjalaAnjala
Lähdepellonkuja 10 - 8 46910 AnjalaAnjala
Majakiventie 129a - 85 46910 AnjalaAnjala
Marjamäenpolku 98 - 98 46910 AnjalaAnjala
Martantie 1 - 5 46910 AnjalaAnjala
Mataratie 2 - 3 46910 AnjalaAnjala
Matinkaari 1 - 8 46910 AnjalaAnjala
Maunontie 1 - 5 46910 AnjalaAnjala
Metsäläntie 1 - 7 46910 AnjalaAnjala
Mikkolanniementie 2 - 54b 46910 AnjalaAnjala
Myllykaari 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Nietostie 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Niinivaarantie 3 - 5 46910 AnjalaAnjala
Nirkinkuja 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Nirkinpolku 10 - 8 46910 AnjalaAnjala
Paaranmäentie 10 - 9 46910 AnjalaAnjala
Palolammenkuja 3 - 4 46910 AnjalaAnjala
Pappilanpolku 10 - 7 46910 AnjalaAnjala
Patjaksentie 10 - 24 46910 AnjalaAnjala
Peltolanraitti 3 - 7 46910 AnjalaAnjala
Pihatie 3 - 4 46910 AnjalaAnjala
Pikataival 10 - 7 46910 AnjalaAnjala
Pukintie 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Puolukkakuja 10 - 9 46910 AnjalaAnjala
Puranteentie 11 - 6 46910 AnjalaAnjala
Pyrytie 1 - 7 46910 AnjalaAnjala
Päivärinteentie 10 - 9 46910 AnjalaAnjala
Rekkatie 2 - 2 46910 AnjalaAnjala
Ruokosuontie 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Rättärintie 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Sahakuja 10 - 8 46910 AnjalaAnjala
Sirolantie 10 - 8 46910 AnjalaAnjala
Susitie 1 - 7 46910 AnjalaAnjala
Suurensuonkuja 55 - 77 46910 AnjalaAnjala
Suurensuontie 134 - 90 46910 AnjalaAnjala
Sysitie 1 - 3 46910 AnjalaAnjala
Taka-Ahontie 8 - 8 46910 AnjalaAnjala
Taka-ahontie 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Tammenmäentie 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Tikuritie 12 - 12 46910 AnjalaAnjala
Tullinmäentie 1 - 9 46910 AnjalaAnjala
Urheilijantie 2a - 7 46910 AnjalaAnjala
Viljarannantie 122 - 51 46910 AnjalaAnjala
Voikukantie 10 - 9 46910 AnjalaAnjala
Vuorikarinkuja 1 - 5 46910 AnjalaAnjala
Vähätie 1 - 5 46910 AnjalaAnjala

Kouvola

46930 Huruksela

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kultaanranta - 46930 HurukselaAnjala

Kouvola

46950 Ahvio

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hirvijärventie 104a - 86 46950 AhvioAnjala
Karjasaarentie 18 - 72 46950 AhvioAnjala
Kottilantie 172 - 370 46950 AhvioAnjala
Mäkipolku 11 - 16 46950 AhvioAnjala
Niittypalontie 36a - 83 46950 AhvioAnjala
Rantakalliontie 130a - 155d 46950 AhvioAnjala
Ristolantie 1 - 91 46950 AhvioAnjala
Seppälänpolku 30 - 94 46950 AhvioAnjala
Setäläntie 90 - 90 46950 AhvioAnjala

Kouvola

46960 Muhniemi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahviontie - 96b 46960 MuhniemiAnjala
Arolankuja 150 - 76 46960 MuhniemiElimäki
Elimäentie - 946 46960 MuhniemiAnjala
Kappelitie 14 - 8 46960 MuhniemiAnjala
Kekintie 39 - 87b 46960 MuhniemiAnjala
Kuparisentie 84 - 92 46960 MuhniemiAnjala
Kuusikkopolku 16 - 6 46960 MuhniemiAnjala
Kylänahontie - 78 46960 MuhniemiAnjala
Kärritie 284a - 326 46960 MuhniemiAnjala
Majasaarentie 36 - 54 46960 MuhniemiAnjala
Muhniemenpolku 12 - 9 46960 MuhniemiAnjala
Muhniementie 113a - 98 46960 MuhniemiAnjala
Peräpalo 131 - 95b 46960 MuhniemiAnjala
Pitkänsillankuja 55 - 55 46960 MuhniemiElimäki
Pitkänsillantie 140a - 90 46960 MuhniemiAnjala
Pöllönsuontie 11 - 11 46960 MuhniemiAnjala
Riitamaantie 101 - 67 46960 MuhniemiAnjala
Sauvamäentie 1 - 80 46960 MuhniemiAnjala
Setrintie 24 - 9 46960 MuhniemiAnjala
Takojanraitti 40 - 60 46960 MuhniemiAnjala
Vesalaisentie 16 - 5 46960 MuhniemiAnjala
Vievänsuuntie 158 - 98 46960 MuhniemiElimäki
Villikankuja 12 - 58 46960 MuhniemiElimäki
Wredebyntie 10 - 81 46960 MuhniemiAnjala
Yläniitynkuja 114 - 117 46960 MuhniemiAnjala
Yläniitynpolku 59 - 59 46960 MuhniemiElimäki
Yläniityntie 121 - 63 46960 MuhniemiAnjala

Kouvola

47110 Löytty

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haapasaarentie 38 - 85 47110 LöyttyElimäki
Kelhäntie - 53 47110 LöyttyElimäki
Kivisaarentie 100 - 92 47110 LöyttyElimäki
Lehtosaarentie 24 - 70 47110 LöyttyElimäki
Moisio-Löyttytie 128 - 879 47110 LöyttyElimäki
Niinojantie 39 - 52 47110 LöyttyElimäki

Kouvola

47150 Raussila

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hasselinkuja 131 - 88 47150 RaussilaElimäki
Korteniityntie 150 - 90 47150 RaussilaElimäki
Munkamäentie 115 - 69 47150 RaussilaElimäki
Neuvoksentie 12 - 7b 47150 RaussilaElimäki
Nokkalantie 114 - 70 47150 RaussilaElimäki
Pekonsuontie 200 - 85 47150 RaussilaElimäki
Pitkäkuja 118 - 90 47150 RaussilaElimäki
Raussilantie 1026 - 992 47150 RaussilaElimäki
Ronninojantie 100 - 44 47150 RaussilaElimäki
Ruukkisuontie 20 - 52 47150 RaussilaElimäki
Suurenniityntie 140 - 28 47150 RaussilaElimäki
Tyyskänsuontie - 67 47150 RaussilaElimäki

Kouvola

47200 Elimäki kk

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aitatie 3 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Aittatie 10 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Alakuja 100 - 51 47200 Elimäki kkElimäki
Alatie 10 - 8 47200 Elimäki kkElimäki
Alppiruusuntie 2 - 99 47200 Elimäki kkElimäki
Arintie 3 - 5 47200 Elimäki kkElimäki
Arolantie 10 - 42 47200 Elimäki kkElimäki
Einontie 44 - 62 47200 Elimäki kkElimäki
Elimäenjärvitie 26a - 26b 47200 Elimäki kkElimäki
Haapalankuja 16 - 92 47200 Elimäki kkElimäki
Haapalansuora 133 - 50 47200 Elimäki kkElimäki
Hamarintie 22 - 54 47200 Elimäki kkElimäki
Hankitie 10 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Harju-Mettäläntie 288 - 445b 47200 Elimäki kkElimäki
Harjunkaari 18 - 36 47200 Elimäki kkElimäki
Haukkavuorentie - 88 47200 Elimäki kkElimäki
Heinätie 3 - 5 47200 Elimäki kkElimäki
Hemmilänkuja 16 - 59a 47200 Elimäki kkElimäki
Hietsillantie 15 - 47b 47200 Elimäki kkElimäki
Hongistonkuja 20 - 6 47200 Elimäki kkElimäki
Hongistonkylätie 119a - 83 47200 Elimäki kkElimäki
Huitilankuja 106 - 90 47200 Elimäki kkElimäki
Huitilantie 1 - 98 47200 Elimäki kkElimäki
Hummantie 14 - 89 47200 Elimäki kkElimäki
Hutilankuja 106 - 106 47200 Elimäki kkElimäki
Härkäissuontie - 74 47200 Elimäki kkElimäki
Härmävaarantie 4 - 4 47200 Elimäki kkElimäki
Inkalankuja 58 - 58 47200 Elimäki kkElimäki
Isoahontie 117 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Joenmutka 10 - 80 47200 Elimäki kkKoria
Juoksutie 7 - 8 47200 Elimäki kkElimäki
Kangassaarentie 115 - 60b 47200 Elimäki kkElimäki
Kannikontie 115 - 90 47200 Elimäki kkElimäki
Kanttorintie 3 - 3 47200 Elimäki kkElimäki
Kartanontie 2 - 3 47200 Elimäki kkElimäki
Kauppakuja 1 - 4 47200 Elimäki kkElimäki
Kaurakuja 1-3 - 7 47200 Elimäki kkElimäki
Kausalantie 122 - 89 47200 Elimäki kkElimäki
Kentänsuora 11 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Kesolantie 27 - 55 47200 Elimäki kkElimäki
Kisalaaksontie 11 - 8 47200 Elimäki kkElimäki
Kissamäentie 135 - 97 47200 Elimäki kkElimäki
Kiviaidantie 1 - 8 47200 Elimäki kkElimäki
Kivikaarentie 1 - 4 47200 Elimäki kkElimäki
Koivuhaka 21 - 31 47200 Elimäki kkElimäki
Koppelintie 41 - 85 47200 Elimäki kkElimäki
Kotikunnaantie 37 - 37 47200 Elimäki kkElimäki
Kujatie 1 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Kukkilankuja 35 - 53 47200 Elimäki kkElimäki
Kukkilantie 180 - 58 47200 Elimäki kkElimäki
Laiduntie 1 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Lakiasuontie 107 - 79 47200 Elimäki kkElimäki
Lankakuja 4 - 6 47200 Elimäki kkElimäki
Lemmenkuja 12 - 8 47200 Elimäki kkElimäki
Loviisantie - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Mattilantie 122 - 81 47200 Elimäki kkElimäki
Mattoselantie 34 - 85 47200 Elimäki kkElimäki
Meijeritie 1a - 4 47200 Elimäki kkElimäki
Metsäuodintie - 75c 47200 Elimäki kkElimäki
Mettä-Tuomas 15 - 55 47200 Elimäki kkElimäki
Mettäheikkiläntie 136 - 470 47200 Elimäki kkElimäki
Mettälänkuja 19 - 71 47200 Elimäki kkElimäki
Mettälänkylätie 1 - 82 47200 Elimäki kkElimäki
Mettäläntie - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Moisionkuja 120 - 54 47200 Elimäki kkElimäki
Moisiontie 1008 - 940 47200 Elimäki kkKoria
Mommolantie 11 - 94 47200 Elimäki kkElimäki
Multalankuja 108 - 40 47200 Elimäki kkElimäki
Muniksuontie 20 - 20 47200 Elimäki kkElimäki
Mustila - 47200 Elimäki kkElimäki
Mustilan puistotie 12 - 56 47200 Elimäki kkElimäki
Mustilantie 13 - 60 47200 Elimäki kkElimäki
Myllykuja 1 - 76 47200 Elimäki kkElimäki
Myllylä 43 - 71 47200 Elimäki kkElimäki
Myllyojantie 100 - 37 47200 Elimäki kkElimäki
Mäkiselkä - 47200 Elimäki kkElimäki
Mäkiseläntie 103 - 78 47200 Elimäki kkElimäki
Neikontie 120 - 5 47200 Elimäki kkElimäki
Niemenmäentie 110 - 392 47200 Elimäki kkElimäki
Nurmitie 1 - 6 47200 Elimäki kkElimäki
Oikotie 1 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Ojatie 11 - 8 47200 Elimäki kkElimäki
Ollilankuja 2 - 99 47200 Elimäki kkElimäki
Paavolanhaantie - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Pajarinmäenkuja 70 - 70 47200 Elimäki kkElimäki
Pajarinmäentie 11 - 5 47200 Elimäki kkElimäki
Pakintie 56 - 58 47200 Elimäki kkElimäki
Peippolantie 1 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Pestootie 2 - 6 47200 Elimäki kkElimäki
Pesänmäentie 145 - 70 47200 Elimäki kkElimäki
Pietarinhaantie 228 - 76 47200 Elimäki kkElimäki
Pihkakuusentie 100 - 74 47200 Elimäki kkElimäki
Rahikkalankuja 19 - 64 47200 Elimäki kkElimäki
Rahikkalantie 115 - 64 47200 Elimäki kkElimäki
Rahkolantie 116 - 64 47200 Elimäki kkElimäki
Rantasenkulma 120 - 99 47200 Elimäki kkElimäki
Rapakivenraitti 100 - 72 47200 Elimäki kkElimäki
Ruokosuonkuja 62 - 67 47200 Elimäki kkElimäki
Ruotjoentie 21 - 69 47200 Elimäki kkElimäki
Rälssintie 1 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Sepänkuja 41 - 69 47200 Elimäki kkElimäki
Sihvoselantie 113 - 64 47200 Elimäki kkElimäki
Soiniityntie - 875 47200 Elimäki kkElimäki
Solinkalliontie 18 - 76 47200 Elimäki kkElimäki
Suonperäntie 110 - 6 47200 Elimäki kkElimäki
Suurkuja 115 - 82 47200 Elimäki kkElimäki
Sähkötie 1 - 7 47200 Elimäki kkElimäki
Taimitarhantie - 80 47200 Elimäki kkElimäki
Tepposuontie 58 - 71 47200 Elimäki kkElimäki
Teuroistenkirkkotie 142 - 182 47200 Elimäki kkElimäki
Timpurintie 10 - 56 47200 Elimäki kkElimäki
Toivonkuja 71 - 71 47200 Elimäki kkElimäki
Tuomistontie 12 - 54 47200 Elimäki kkElimäki
Uutelankuja - 97 47200 Elimäki kkElimäki
Vahteristontie 74 - 75 47200 Elimäki kkKoria
Vanhamaantie 1 - 9a 47200 Elimäki kkElimäki
Vaskikummuntie 1 - 8 47200 Elimäki kkElimäki
Vaskirinteentie 1-3 - 9-13 47200 Elimäki kkElimäki
Vehkomäenkuja 104 - 91 47200 Elimäki kkElimäki
Viitainmaantie 119 - 50 47200 Elimäki kkElimäki
Viljakuja 1 - 8 47200 Elimäki kkElimäki
Viljapellontie 1 - 8 47200 Elimäki kkElimäki
Villikkalantie 120 - 87 47200 Elimäki kkElimäki
Väenpolku 1 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Vähämoisiontie 125 - 84 47200 Elimäki kkKoria
Välitie 10 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Yhdystie 1 - 7 47200 Elimäki kkElimäki
Yritystie 1 - 9 47200 Elimäki kkElimäki
Ytmäentie 87 - 87 47200 Elimäki kkElimäki

Kouvola

47260 Ratula

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alaskylänkuja 1 - 6 47260 RatulaElimäki
Alaskyläntie 10 - 70b 47260 RatulaElimäki
Kiilintie 104 - 56 47260 RatulaElimäki
Koskistonoikotie 124 - 8 47260 RatulaElimäki
Leinmäentie 35 - 51 47260 RatulaElimäki
Leinsuontie 160 - 7 47260 RatulaElimäki
Pekalantie 35 - 96 47260 RatulaElimäki
Pyöräsuontie - 98 47260 RatulaElimäki
Ratulantie 108 - 932 47260 RatulaElimäki
Teutkoskentie 149 - 9 47260 RatulaElimäki
Vilkkiläntie 13 - 88 47260 RatulaElimäki
Vävyläntie 22 - 89 47260 RatulaElimäki

Kouvola

47350 Kimonkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Vanhahelsingintie 40 - 465 47350 KimonkyläElimäki

Kouvola

47650 Kimola

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Eiraskanmutka 15 - 91b 47650 KimolaJaala
Haavankiventie 15 - 24 47650 KimolaJaala
Hakalammentie - 86b 47650 KimolaJaala
Hakapellontie 107 - 86 47650 KimolaJaala
Heikkilänpolku 14 - 85 47650 KimolaJaala
Hopiasaari 103 - 89 47650 KimolaJaala
Iitinkirkontie 110 - 75b 47650 KimolaJaala
Koiralammentie - 192 47650 KimolaJaala
Koivukallionkuja 63 - 84 47650 KimolaJaala
Koskenheimonkuja 23 - 7 47650 KimolaJaala
Kylmäojantie 235 - 274 47650 KimolaJaala
Lampilantie 115 - 335 47650 KimolaJaala
Mooseksentie 111 - 84 47650 KimolaJaala
Mustaruhmaantie 139 - 93b 47650 KimolaJaala
Mäkijärventie 106 - 92 47650 KimolaJaala
Pullonoja 13 - 75 47650 KimolaJaala
Pyörälammintie 16 - 350 47650 KimolaJaala
Rantalanpolku 112 - 92 47650 KimolaJaala
Rantosaari 1 - 1 47650 KimolaJaala
Riutanpolku 140 - 7 47650 KimolaJaala
Riuttalantie - 5 47650 KimolaJaala
Ronnuntie 130 - 59 47650 KimolaJaala
Röllinpolku 15 - 42 47650 KimolaJaala
Sammallammenkuja 11 - 64 47650 KimolaJaala
Sammallammentie 160 - 70 47650 KimolaJaala
Säynätkorventie 32 - 8 47650 KimolaJaala
Taivaljärventie 23 - 9 47650 KimolaJaala
Tammistonpolku 10 - 66 47650 KimolaJaala
Vierumäentie 108b - 93b 47650 KimolaJaala
Vuorelankuja 18 - 36 47650 KimolaJaala
Vuorelanpolku 19 - 41 47650 KimolaJaala
Vuorelantie - 91 47650 KimolaJaala
Ylimmäinen - 47650 KimolaJaala

Kouvola

47710 Jaala kk

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahvenistontie 105 - 9 47710 Jaala kkJaala
Aninginpolku 74 - 74 47710 Jaala kkJaala
Aningintie 100 - 98 47710 Jaala kkJaala
Ansalahdenkuja 103 - 99 47710 Jaala kkJaala
Ansalahdentie 126 - 80 47710 Jaala kkJaala
Arolanranta 110 - 114 47710 Jaala kkJaala
Aurantolantie 106 - 9 47710 Jaala kkJaala
Fuorttintie 10 - 68 47710 Jaala kkJaala
Haapalammentie 101 - 91 47710 Jaala kkJaala
Haaparannantie 15 - 30 47710 Jaala kkJaala
Haarantie 36 - 91 47710 Jaala kkJaala
Hakamäentie - 45e 47710 Jaala kkJaala
Hausankärki 23 - 68c 47710 Jaala kkJaala
Hausanniementie 103 - 93 47710 Jaala kkJaala
Heinahontie - 69 47710 Jaala kkJaala
Heisanjärventie 47 - 92e 47710 Jaala kkJaala
Helinevantie 34 - 56b 47710 Jaala kkJaala
Herransaaren tila 4 - 4 47710 Jaala kkJaala
Herransaarenkuja 32 - 50 47710 Jaala kkJaala
Herransaarentie 105 - 97 47710 Jaala kkJaala
Herransaari - 47710 Jaala kkJaala
Herstantie 150 - 38b 47710 Jaala kkJaala
Hintterintie 112c - 92 47710 Jaala kkJaala
Hirvisaari 1 - 1 47710 Jaala kkJaala
Hokkarinharjuntie 1 - 8 47710 Jaala kkJaala
Hokkarinkuja 1 - 4 47710 Jaala kkJaala
Hokkarinpolku 1 - 4 47710 Jaala kkJaala
Hokkarintie 1 - 7 47710 Jaala kkJaala
Honkapolku 1 - 4 47710 Jaala kkJaala
Honkasaari 20 - 95 47710 Jaala kkJaala
Huhmari - 47710 Jaala kkJaala
Hyvikkäänniemi 112 - 99 47710 Jaala kkJaala
Hyvikkääntie 102a - 178 47710 Jaala kkJaala
Iso-Ruhmaantie 2a - 93 47710 Jaala kkJaala
Jaalantie 110 - 97 47710 Jaala kkJaala
Jokelantaival 111 - 96 47710 Jaala kkJaala
Jokilahdenpolku 15a - 83 47710 Jaala kkJaala
Joutsaarentie 26 - 26 47710 Jaala kkJaala
Jussinpolku 29a - 49e 47710 Jaala kkJaala
Jyrkänteentie 116 - 143 47710 Jaala kkJaala
Järvirinne 2 - 4 47710 Jaala kkJaala
Järvistenoja 135a - 97 47710 Jaala kkJaala
Kaarlammintie 166 - 84d 47710 Jaala kkJaala
Kallioistenkuja 2 - 2 47710 Jaala kkJaala
Kallioistenniementie 102 - 79f 47710 Jaala kkJaala
Kallioistentie 2 - 9 47710 Jaala kkJaala
Kalliolantie 3 - 6 47710 Jaala kkJaala
Kallioniemenkuja 103 - 99 47710 Jaala kkJaala
Kangasmäentie 218 - 218 47710 Jaala kkJaala
Kantokoskentie 11 - 9 47710 Jaala kkJaala
Karijärven Lammassaari 1 - 96 47710 Jaala kkJaala
Karijärventie 144a - 98g 47710 Jaala kkJaala
Karjalanpolku 1 - 2 47710 Jaala kkJaala
Keppiportti 41 - 58 47710 Jaala kkJaala
Keskuskaari 1a - 1b 47710 Jaala kkJaala
Keskuskuja 1 - 8 47710 Jaala kkJaala
Kesäniementie 76 - 94c 47710 Jaala kkJaala
Kiiskisaari 6 - 6 47710 Jaala kkJaala
Kiislahdentie 124 - 50 47710 Jaala kkJaala
Kimolantie 101 - 99 47710 Jaala kkJaala
Kirkonkyläntie 129 - 72 47710 Jaala kkJaala
Koivurannantie 27a - 50 47710 Jaala kkJaala
Kokkomäentie 211 - 8 47710 Jaala kkJaala
Kolkanniementie 129 - 95b 47710 Jaala kkJaala
Kontusentie 12 - 9 47710 Jaala kkJaala
Korkianiementie 11a - 69 47710 Jaala kkJaala
Koronsaarentie 100 - 90 47710 Jaala kkJaala
Korpisaari 1 - 95 47710 Jaala kkJaala
Kortesaarentie 102 - 90b 47710 Jaala kkJaala
Kortesaari 42 - 42 47710 Jaala kkJaala
Korvenpääntie 1 - 9 47710 Jaala kkJaala
Korvulintie 12 - 74d 47710 Jaala kkJaala
Kukkomäentie 103 - 8c 47710 Jaala kkJaala
Kukkuraisenkuja 1 - 1 47710 Jaala kkJaala
Kukkuraisenpolku 6 - 9 47710 Jaala kkJaala
Kukkuraisentie 1 - 6 47710 Jaala kkJaala
Kukkuvantie 10 - 7 47710 Jaala kkJaala
Kupparinsaari 1 - 1 47710 Jaala kkJaala
Kuusinensaari 135 - 168 47710 Jaala kkJaala
Kyrönkuja 27 - 93 47710 Jaala kkJaala
Kyröntie 111 - 98 47710 Jaala kkJaala
Kärsäniementie - 291c 47710 Jaala kkJaala
Köntänniementie 11 - 76 47710 Jaala kkJaala
Lammassaari - 47710 Jaala kkJaala
Liikatie 42 - 42 47710 Jaala kkJaala
Linnamäentie 200 - 83b 47710 Jaala kkJaala
Loukkaanvuorentie 101 - 39 47710 Jaala kkJaala
Lähdepellonpolku 18 - 28f 47710 Jaala kkJaala
Länsihaara 130 - 90 47710 Jaala kkJaala
Majaanniementie 21 - 39e 47710 Jaala kkJaala
Majavuorentie 16 - 90 47710 Jaala kkJaala
Marjamäentie 1 - 9 47710 Jaala kkJaala
Martinniementie 50a - 94 47710 Jaala kkJaala
Matinsaari 18 - 18 47710 Jaala kkJaala
Matkuksentie 100 - 96 47710 Jaala kkJaala
Mauontie 1 - 70 47710 Jaala kkJaala
Mettikyläntie 15 - 95 47710 Jaala kkJaala
Mettipolku 42 - 55 47710 Jaala kkJaala
Morsiussaari - 47 47710 Jaala kkJaala
Mukulatie 1 - 3 47710 Jaala kkJaala
Musta-Ruhmaan Vuohisaari 18 - 41 47710 Jaala kkJaala
Mustikkamäentie 136a - 98b 47710 Jaala kkJaala
Myllyportintie 28 - 36 47710 Jaala kkJaala
Myntjärvenpolku 122a - 140 47710 Jaala kkJaala
Myntjärventie 135 - 475b 47710 Jaala kkJaala
Myntjärvi - 47710 Jaala kkJaala
Mäkelänkuja 37 - 49 47710 Jaala kkJaala
Mäntyharjuntie - 999b 47710 Jaala kkJaala
Mäntypolku 1 - 6 47710 Jaala kkJaala
Mäntytie 1 - 8 47710 Jaala kkJaala
Märkjärventie 2 - 84 47710 Jaala kkJaala
Nahkalantie - 591 47710 Jaala kkJaala
Nikjärventie 130 - 21b 47710 Jaala kkJaala
Nikkiläntie 35 - 35 47710 Jaala kkJaala
Notkolantie 1 - 9 47710 Jaala kkJaala
Nöyleppilammentie 205 - 606 47710 Jaala kkJaala
Oravakorpi 65 - 65 47710 Jaala kkJaala
Otinnenäntie - 174d 47710 Jaala kkJaala
Pajulahdenkuja 111 - 97 47710 Jaala kkJaala
Palolammentie 34a - 34b 47710 Jaala kkJaala
Palvaanniementie 231 - 9 47710 Jaala kkJaala
Partionpolku 7 - 7 47710 Jaala kkJaala
Paulaniemi 28 - 28 47710 Jaala kkJaala
Pellonpää 35 - 52c 47710 Jaala kkJaala
Peltomaankuja 1 - 8 47710 Jaala kkJaala
Peltomaantie 10 - 7 47710 Jaala kkJaala
Peltoristiläntie 124 - 76 47710 Jaala kkJaala
Pentinniementie 130 - 164c 47710 Jaala kkJaala
Pentinniemi - 47710 Jaala kkJaala
Petäjäkaari 1 - 9 47710 Jaala kkJaala
Petäjäkuja 2 - 4 47710 Jaala kkJaala
Petäjämäenpolku 100a - 90 47710 Jaala kkJaala
Petäjäpolku - 4 47710 Jaala kkJaala
Pieni Kortesaari 24 - 24 47710 Jaala kkJaala
Pikjärventie 21 - 61 47710 Jaala kkJaala
Poroskorventie 160a - 174g 47710 Jaala kkJaala
Purankuja 2 - 2 47710 Jaala kkJaala
Purolantie 12 - 8 47710 Jaala kkJaala
Päivärinteenkuja 15 - 35 47710 Jaala kkJaala
Pöytjärventie 122a - 291b 47710 Jaala kkJaala
Raajärvi - 47710 Jaala kkJaala
Rajajärventie - 455 47710 Jaala kkJaala
Rakovantie 23 - 54d 47710 Jaala kkJaala
Rantalankuja 90 - 90 47710 Jaala kkJaala
Rapaniementie 50 - 82 47710 Jaala kkJaala
Raudunkuja 2 - 2 47710 Jaala kkJaala
Rauduntie 2 - 9 47710 Jaala kkJaala
Rauhalanpolku 113 - 113 47710 Jaala kkJaala
Raunontie 2 - 2 47710 Jaala kkJaala
Rautkoskentie 35 - 5d 47710 Jaala kkJaala
Rautrannantie 110a - 72e 47710 Jaala kkJaala
Relusjärventie 101 - 83 47710 Jaala kkJaala
Rieskahuhdantie 106 - 98b 47710 Jaala kkJaala
Rihunkuja 13 - 23 47710 Jaala kkJaala
Rihuntie - 9 47710 Jaala kkJaala
Rinnekuja 1 - 5 47710 Jaala kkJaala
Rinnepolku 1 - 8 47710 Jaala kkJaala
Rottakoskentie 107 - 22 47710 Jaala kkJaala
Rouvintie 108 - 99 47710 Jaala kkJaala
Ruokojärven Mustasaari 1 - 54 47710 Jaala kkJaala
Räteenlahdentie 25 - 80 47710 Jaala kkJaala
Räteentie 32 - 95b 47710 Jaala kkJaala
Räyhynsaari - 72 47710 Jaala kkJaala
Räyhynsalmentie 25 - 85 47710 Jaala kkJaala
Röyhyntie 1 - 72 47710 Jaala kkJaala
Saikkaansaarentie 104 - 98 47710 Jaala kkJaala
Salparinteentie 1 - 9 47710 Jaala kkJaala
Seppälänlahdentie 130 - 130 47710 Jaala kkJaala
Siikavantie 12 - 95b 47710 Jaala kkJaala
Silonsaarentie - 93 47710 Jaala kkJaala
Syrjäläntie 129 - 85 47710 Jaala kkJaala
Särkäntie 86 - 86 47710 Jaala kkJaala
Säynätjärventie - 856c 47710 Jaala kkJaala
Säynätlahdentie 2 - 63 47710 Jaala kkJaala
Telataipale 118 - 90 47710 Jaala kkJaala
Tervajärventie 12 - 73 47710 Jaala kkJaala
Tervamäentie 1 - 6 47710 Jaala kkJaala
Tolmannilantie 4 - 462 47710 Jaala kkJaala
Tuorestenpohjantie 41 - 43 47710 Jaala kkJaala
Tähtisaari 1 - 1 47710 Jaala kkJaala
Töyryläntaival 64a - 98b 47710 Jaala kkJaala
Uimilantie - 792b 47710 Jaala kkJaala
Ukonniemenkuja 10 - 8 47710 Jaala kkJaala
Ukonniemenraitti - 9 47710 Jaala kkJaala
Ukonniementie 150 - 52 47710 Jaala kkJaala
Viitalahdentie 112 - 144b 47710 Jaala kkJaala
Viitaniementie 29 - 79b 47710 Jaala kkJaala
Vitaniementie 40a - 67 47710 Jaala kkJaala
Vittaojantie - 93 47710 Jaala kkJaala
Vuokkolantie 1 - 2 47710 Jaala kkJaala
Välijoentie 109 - 61d 47710 Jaala kkJaala
Vääräjärventie 122 - 269d 47710 Jaala kkJaala
Ylimmäisenkuja 1 - 295 47710 Jaala kkJaala

Kouvola

47760 Huhdasjärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aurinkosaarentie 101a - 20b 47760 HuhdasjärviJaala
Eerolankuja 20 - 58 47760 HuhdasjärviJaala
Haapalahdentie - 359 47760 HuhdasjärviJaala
Haapasaari 1 - 1 47760 HuhdasjärviJaala
Haikantie 114a - 51 47760 HuhdasjärviJaala
Hevossaarentie 104a - 81 47760 HuhdasjärviJaala
Hosianlahdentie 72 - 84 47760 HuhdasjärviJaala
Huhdasjärventie 46 - 90b 47760 HuhdasjärviJaala
Jaalan Kuisaari - 80 47760 HuhdasjärviJaala
Jalajantie 80a - 80b 47760 HuhdasjärviJaala
Jokisaari 4 - 4 47760 HuhdasjärviJaala
Jurkkosenniementie 21 - 50 47760 HuhdasjärviJaala
Kaijansaaret 2 - 84 47760 HuhdasjärviJaala
Kalattomantie 111 - 80 47760 HuhdasjärviJaala
Kankisaari 50 - 50 47760 HuhdasjärviJaala
Kapasaari 110 - 62 47760 HuhdasjärviJaala
Karhuniementie 162 - 94 47760 HuhdasjärviJaala
Keijuharjuntie 109a - 81e 47760 HuhdasjärviJaala
Kihiläntie 110a - 260 47760 HuhdasjärviJaala
Kivipesäntie 72 - 86 47760 HuhdasjärviJaala
Korpikalliontie 36 - 80 47760 HuhdasjärviJaala
Lautaniementie - 91c 47760 HuhdasjärviJaala
Lauttapajantie 109a - 66 47760 HuhdasjärviJaala
Lehtiniemenkuja 15 - 4 47760 HuhdasjärviJaala
Lehtiniementie 1a - 66 47760 HuhdasjärviJaala
Luotokari 1 - 1 47760 HuhdasjärviJaala
Mukuraniementie 112 - 88c 47760 HuhdasjärviJaala
Naaralammentie - 63b 47760 HuhdasjärviJaala
Nauriskarkiantie 34 - 46 47760 HuhdasjärviJaala
Niittyjärventie 139 - 89 47760 HuhdasjärviJaala
Niskajärven Lehtisaari 112 - 184 47760 HuhdasjärviJaala
Nuppiniementie 122a - 354d 47760 HuhdasjärviJaala
Orisalmentie 134a - 95 47760 HuhdasjärviJaala
Paakkarintie 0 - 67 47760 HuhdasjärviJaala
Paljakanniementie 31 - 90 47760 HuhdasjärviJaala
Paljakantie - 71b 47760 HuhdasjärviJaala
Papuniementie 114 - 48 47760 HuhdasjärviJaala
Petaniantie 20 - 58 47760 HuhdasjärviJaala
Pierusaari - 1 47760 HuhdasjärviJaala
Pilkkalammentie 120 - 73 47760 HuhdasjärviJaala
Puustellintie 28a - 28a 47760 HuhdasjärviJaala
Pyssysaari 16 - 6 47760 HuhdasjärviJaala
Pällinsaari 1 - 1 47760 HuhdasjärviJaala
Pärnämäentie 106a - 180 47760 HuhdasjärviJaala
Pököläntie - 395 47760 HuhdasjärviJaala
Rataslammentie 109 - 109 47760 HuhdasjärviJaala
Riihijärventie 102 - 96 47760 HuhdasjärviJaala
Riihiniementie - 72b 47760 HuhdasjärviJaala
Riihiniemi - 94e 47760 HuhdasjärviJaala
Ryötintie 33a - 93 47760 HuhdasjärviJaala
Räsäntie 12 - 88b 47760 HuhdasjärviJaala
Saarenlammintie 100a - 124b 47760 HuhdasjärviJaala
Salmelantie - 97d 47760 HuhdasjärviJaala
Siltalantie 2 - 3 47760 HuhdasjärviJaala
Siltasalmentie 37a - 50 47760 HuhdasjärviJaala
Sorvalammentie 265 - 281 47760 HuhdasjärviJaala
Sulansalmentie 10a - 933 47760 HuhdasjärviJaala
Tupavuorentie 28a - 28a 47760 HuhdasjärviJaala
Uusitalontie 11 - 7 47760 HuhdasjärviJaala
Vesalantie - 746 47760 HuhdasjärviJaala
Viitasentie 235 - 445 47760 HuhdasjärviJaala
Vuohijärven Muurahaissaaret 26 - 84 47760 HuhdasjärviJaala
Vähäsalmentie - 74d 47760 HuhdasjärviJaala

Kouvola

47810 Selänpää

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hasarinmutka 12 - 35 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Hirvirinteentie 116 - 191 47810 SelänpääJaala
Hivelinvieruntie 14 - 8 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Honkalanpolku 69 - 69 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Honkalantie 25 - 7 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Impivaarankuja 136 - 73 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Kalinojantie 123 - 123 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Kankaantie 107 - 80 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Karppisentie 75 - 86b 47810 SelänpääJaala
Koivurinteentie 137 - 80 47810 SelänpääVoikkaa
Kongantie 22 - 9 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Korkiasaari 1 - 1 47810 SelänpääJaala
Kotaniementie 130 - 253b 47810 SelänpääJaala
Kotosaari - 8 47810 SelänpääJaala
Koukkupolku 14 - 46 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Koulun posti - 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Lapinkalliontie 140 - 140 47810 SelänpääJaala
Lentokentäntie 58 - 58 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Likolammentie 20 - 37 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Mallatintie 116a - 66 47810 SelänpääJaala
Metsäahonpolku 109 - 67 47810 SelänpääJaala
Myllyniemi - 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Myyräniementie 124 - 124 47810 SelänpääVoikkaa
Niskajärvenpolku - 96a 47810 SelänpääJaala
Nuuttilankylätie 123 - 99 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Pajulahdentie - 80b 47810 SelänpääJaala
Paskerinvieruntie 11 - 9 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Pokinkyläntie 100 - 98 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Pölkkymäentie 11 - 33 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Ritakorventie 1 - 6 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Ritaniementie - 90b 47810 SelänpääJaala
Ruokosaaret 1 - 25 47810 SelänpääJaala
Saareketie 12 - 9 47810 SelänpääVoikkaa
Saarnikorventie 84 - 98 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Sahalankuja 12 - 8 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Salmeksentie 10 - 30 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Selkätie 1 - 9 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Siikaniementie 185a - 97b 47810 SelänpääJaala
Siikarannantie 126a - 206 47810 SelänpääJaala
Suolajärventie 25 - 6 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Takojantie 21 - 9 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Tietävänpolku 11 - 7 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Tikkakyläntie 21 - 43 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Tukkulintie 52 - 84 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Tukkulinvuorentie 12 - 88 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Tuohsaareksentie 210 - 217 47810 SelänpääVoikkaa
Vaalantie 100 - 6 47810 SelänpääJaala
Vuohijärventie 242 - 6 47810 SelänpääPohjois-Valkeala
Vääränkorventie 15 - 97 47810 SelänpääVoikkaa

Kouvola

47830 Hasula

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hasulankuja 10 - 20 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Kamposentie 115 - 137 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Kansanopistontie 1 - 76 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Komokalliontie 12 - 72 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Maijanarontie 10 - 9 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Mustalahti - 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Mäentie 10 - 8 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Niinilahdentie 39 - 57 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Ojaselantie 30 - 62 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Patotie 45 - 56 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Pukkila - 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Purhonkuja 16 - 42 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Rantomäki 1 - 7 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Selänpääntie 1026 - 932 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Tietäväntie 11 - 7 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Tolskantie 1 - 64 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Torpanpellontie 25 - 60 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Vannelahdentie - 84 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Viilanojantie 178 - 56 47830 HasulaPohjois-Valkeala
Vilkinlahdentie 11 - 69 47830 HasulaPohjois-Valkeala

Kouvola

47850 Verla

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Arkkulahdentie 29 - 32 47850 VerlaPohjois-Valkeala
Hyönänsaari 53 - 53 47850 VerlaJaala
Johdasjärventie 101 - 93 47850 VerlaJaala
Jokirannantie 43 - 69 47850 VerlaJaala
Jukajärventie - 88 47850 VerlaJaala
Jukakoskentie 14 - 39 47850 VerlaJaala
Junttinkuja 18 - 18 47850 VerlaJaala
Jäviänsalmentie 47 - 61 47850 VerlaPohjois-Valkeala
Kaihlaniementie 33a - 47 47850 VerlaJaala
Kattilakoskentie 12 - 7 47850 VerlaJaala
Kiiskiniementie 15 - 25 47850 VerlaPohjois-Valkeala
Kirjekuja 15a - 15d 47850 VerlaJaala
Koivikkokuja 55a - 56c 47850 VerlaJaala
Kortejärventie 10 - 80 47850 VerlaJaala
Kuusipolku 43 - 55 47850 VerlaPohjois-Valkeala
Lapposenkankaantie 125 - 59a 47850 VerlaJaala
Leponiementie 102 - 98 47850 VerlaJaala
Matalaniementie 122a - 93a 47850 VerlaJaala
Matalaniemi - 47850 VerlaJaala
Myllyniementie 116 - 57 47850 VerlaPohjois-Valkeala
Naavapolku 59 - 59 47850 VerlaJaala
Niskajärven Muurahaissaari 1 - 6 47850 VerlaJaala
Nisuksenpolku 12 - 64b 47850 VerlaJaala
Nuumaniementie 157a - 207 47850 VerlaJaala
Olganpolku 18 - 8 47850 VerlaJaala
Ollinkuja 106a - 84b 47850 VerlaJaala
Palosaarentie 71 - 72 47850 VerlaJaala
Pengerlahdentie 50 - 64 47850 VerlaJaala
Pohjanlahdentie 112 - 93 47850 VerlaJaala
Puralantie 131 - 224b 47850 VerlaJaala
Pyörylänkuja 29a - 84 47850 VerlaJaala
Pyörylänpolku 103a - 99 47850 VerlaJaala
Pyöryläntie - 65 47850 VerlaJaala
Rotiojantie 108 - 108 47850 VerlaJaala
Ruokoniementie - 661 47850 VerlaJaala
Saanjärvenpolku 12 - 18 47850 VerlaPohjois-Valkeala
Salonsaarentie - 85o 47850 VerlaJaala
Siltalahti 1 - 1 47850 VerlaJaala
Sippulankuja 10 - 54 47850 VerlaJaala
Suolajärven Vuohisaari 1 - 59 47850 VerlaJaala
Suolajärvenpolku 13 - 31 47850 VerlaJaala
Särenkutulahdentie 13a - 85 47850 VerlaJaala
Särkiniementie 37 - 67 47850 VerlaPohjois-Valkeala
Talasniementie 102a - 54 47850 VerlaJaala
Tervasaari 1 - 1 47850 VerlaJaala
Torronlahdentie 121 - 79 47850 VerlaJaala
Tuomaankoskentie 65a - 66 47850 VerlaJaala
Vehkoluhdantie - 86 47850 VerlaJaala
Vennukantie 24 - 26 47850 VerlaPohjois-Valkeala
Verlankuja 11 - 9 47850 VerlaJaala
Verlantie 103a - 9 47850 VerlaJaala
Vikurantie 55 - 88 47850 VerlaJaala
Vilkintie 123 - 4 47850 VerlaJaala
Vuohisaarentie 30 - 60 47850 VerlaJaala

Kouvola

47900 Vuohijärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Apajamutka 25 - 51 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Arvontie 43 - 54 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Erkinpolku 12 - 4 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Erkkilänkuja - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Haapaniemenkuja 10 - 42 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Haapaniemenmutka 11 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Haapaniementie 353a - 65 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Hakopolku 14 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Haukiniementie 39 - 63 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Heikkisenkuja 1 - 8 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Hevosojantie 120 - 958 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Hiekkakuja 2 - 4 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Hiekkapolku 10 - 6 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Hirvilahdentie 1 - 5 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Honkakuja 33 - 55 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Hulinsaari 10 - 97 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Hulintie 29 - 57 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Härkösenkuja 2 - 4 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Iisakinniementie 12 - 2 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Isotaipaleentie 25 - 49 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Itärannantie 27 - 45 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Jaukarinkuja 12 - 8 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Joutsenlahdenkuja 31 - 38 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Jukolankuja 166 - 96 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Jyrkäntie 1 - 5 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Järvenheimontie 23 - 78 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kalliosaarenkuja 18 - 8 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kalsonlahdentie 26 - 42 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kalsontie 1 - 7 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Karhunpolku 11 - 5 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kasperintie 37 - 53 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Katajaraitti 1 - 5 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kauriosuontie 11 - 6 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kaviokuja 1 - 8 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kelorinne 11 - 7 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Keltapolku 18 - 6 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kerunginpolku 14 - 6 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kerungintie - 99 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kerunki - 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kirjokiventie 15 - 94 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kirjokivi - 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kirkkosaarenkuja 11 - 22 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kirstukivenkuja 12 - 60 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kirveskorpi - 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kirveskorventie 10 - 5 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kivelänmutka 41 - 59 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Koivumutka 5 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Korhonsaari 27 - 27 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Korvenraitti 50 - 60 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Kouluraitti 10 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Käpykatu 1 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Lahdekepolku 15 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Lampisaarentie 53 - 64 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Lampisaari 220 - 220 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Lehtisaarenkuja 42 - 90 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Lehtisaaret 1 - 92 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Levosenkuja 1 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Mansikkamäenpolku 2 - 7 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Mansikkaniementie 21 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Marjalankuja 22 - 30 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Metsäkuja 1 - 5 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Mäntymäentie 11 - 8 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Mäyränpesäntie 10 - 55 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Niemipolku 39 - 47 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Nokkasentie 24 - 24 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Nuijalahdentie 116 - 40 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Nuijaniementie 14 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Näkkimistöntie 1 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Okankyläntie 14 - 77 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Okanlahdentie 1 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Omakotialue - 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Oravasalmentie 152 - 178 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Patruunantie 47 - 55 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Peuranpolku 11 - 27 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Poukamapolku 21 - 55 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Purnunpolku 1 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Rajasaari 68 - 78 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Rajulininkuja 1 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Rapatinkuja 11 - 7 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Rapatinniementie 28 - 50 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Raudanpolku 16 - 8 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Resiinatie 3 - 7 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Riippusillantie 40 - 40 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Risunperäntie 106 - 106 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Risuperäntie 100 - 116 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Rudolf Elvingin tie 109 - 80 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Rudolfinpolku 37 - 47 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Saaripolku 12 - 20 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Saunaniemenpolku 65 - 65 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Savonradanpolku 21 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Savonradantie 1 - 85 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Siikakoskentie 109 - 98 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Siikapolku 10 - 16 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Siperiantie 45 - 57 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Soidinpolku 12 - 38 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Suvantopolku 47 - 62 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Taipaleenkuja 13 - 47 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Tammiraitti 11 - 9 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Tihvetniementie 130 - 722 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Tihvetniemi - 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Torpanniementie 29 - 74 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Tynnyrisaari - 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Tyvenpolku 29 - 30 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Urheilukatu - 6 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Valkamakuja 2 - 4 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Valkealan Kuisaari 235 - 314 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Valkolammentie 31 - 70 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Valkosen posti - 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Valkosenkuja - 6 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Vuohijärven Honkasaari 10 - 20 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala
Vuohijärven Ratapiha-Alue - 47900 VuohijärviPohjois-Valkeala

Kouvola

47910 Hillosensalmi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahomansikantie 10 - 64 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Hietarannankuja 108 - 85b 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Hillosensalmen Ratapiha-Alue - 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Hillosensalmentie 1070 - 914 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Iso Marjosaari - 98 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kaatiosaari 112 - 90 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kannuslammentie 152 - 256 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Karhulahdentie 52 - 68 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kariniemenpolku 13 - 9 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kauppilantie 11 - 64 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kinansaarentie 117 - 22 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kinansaarentie, Kinansaari 168 - 177 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kinansaari - 809 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kinansaari Hietarannankuja 87 - 87 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kintunsaari 1 - 160 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Koivumäentie 11 - 9 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kokonsaari 23 - 23 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kortteenlahdentie 104 - 71 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kotkanpolku 17 - 47 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kuikkolahdentie 29 - 29 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Kärkilahdentie 43 - 85 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Lapinniementie 101 - 99 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Laurinpääntie 36 - 72 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Lepistarontie 29 - 47 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Loukkupolku 12 - 8 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Murjanlahdenpolku 15 - 36 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Mutalahdentie 15 - 48 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Mäntysaari 111 - 99 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Niskajärventie 96a - 96d 47910 HillosensalmiJaala
Pajusaari 100 - 92 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Penttilahdentie 37 - 70 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Penttisaari 4 - 4 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Petäjäniementie 10 - 6 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Pienet Marjosaaret 80 - 80 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Pieni Pyssysaari 10 - 10 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Piisaari 10 - 10 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Pukkisaarenpolku 18 - 42 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Pulsanlahdentie 1 - 5 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Rajasaarentie 11 - 7 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Repoveden Lehtisaari 63 - 63 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Repovedentie - 88 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Suvirannantie 35 - 59 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Teininiementie 15 - 40 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Tihvetinpolku 1 - 9 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Ukonniemenpolku 239 - 92 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Viinapäänniementie 29 - 29 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Voikoskentie 10 - 8 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Vuohenkalliontie 21 - 57 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala
Vääräpääntie 110 - 94 47910 HillosensalmiPohjois-Valkeala

Kouvola

49290 Vastila

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Eskolankuja 1 - 99 49290 VastilaElimäki
Koivisniityntie 6 - 76 49290 VastilaElimäki
Puurankalliontie 124 - 9 49290 VastilaElimäki
Tupalantie 10 - 3 49290 VastilaElimäki

Kouvola

49540 Metsäkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ylähaantie 10 - 71 49540 MetsäkyläSippola

Kouvola

52920 Voikoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haimijärventie 14 - 48 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Haiminjärventie - 18 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Hautaniemenpolku 10 - 8 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Helluntaivuorentie 1 - 60 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Hillosenselkä - 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Hosuksentie 17 - 9 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Jaatisenpolku 75 - 75 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Kairalampi - 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Kairalantie 126 - 136 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Karhusuontie 91 - 91 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Kasakkaharjuntie 102 - 94 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Kaupunkiniementie 234 - 298 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Kivenjuurentie 101 - 97 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Koskuantie 101 - 99 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Kuisma - 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Kuismantie 1010 - 995 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Kuusjärventie 106 - 77 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Kärpäslammentie 208 - 63 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Lavakuja 27 - 8 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Luotomurrontie 100 - 72 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Luotosenpolku 14 - 22 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Miinanpolku 11 - 9 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Mouhuntie 111 - 325 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Mulikonlahdentie 44 - 44 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Mustalammenpolku 14 - 45 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Myllytontti - 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Mämmilammenkuja 10 - 8 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Nuollahdenpolku 12 - 32 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Nuollahti - 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Nuolniementie 10 - 98 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Nuolniemi - 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Nurmaantie 140 - 5 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Puutteenkyläntie 59 - 89 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Riuttantie 101 - 99 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Riuttanvuorentie 49 - 8d 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Roittonpolku 21 - 41 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Sarvisaari 43 - 43 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Siikasentie 14 - 9 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Ukkolammentie 151 - 183 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Varpasenjärvi - 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala
Varpasentie 167 - 349 52920 VoikoskiPohjois-Valkeala

Kouvola

52960 Nurmaa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Rautjärvenranta 1 - 95 52960 NurmaaJaala

Kouvola

52980 Ahvenainen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Viitasaarentie 434 - 553 52980 AhvenainenJaala

Kouvola

54590 Kaitjärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Koirinvuorentie 355 - 355 54590 KaitjärviUtti

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024