Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

221 Käyttäjää paikalla! 0.011527061462402

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Kuortane

Kuortaneella asuu yli 2500 asukasta ja se on erittäin turvallinen kunta ja Kuortane on erittäin aktiivinen ja siellä on hyvä palvelut. Asukkaita on joka ikäluokasta. Asukasluku ei ole mikään suuri mutta sen verran on että voi olla oma kylä ja kaikki tuntevat kaikki, Kuortaneella ei ole isoja kaupunkeja lähellä eikä niitä myöskään sinne haluta. Kuortane sijaitsee keskellä kaikkea joten siitä pääsee mihin suuntaan vain kätevästi. Kuortaneen Urheiluopistolta saa kaikenlaisia urheiluliitännäisiä kursseja ja urheilukoulutuksia. Kuortaneella voi opiskella myös esimerkiksi hierojaksi.
Kuortane sijaitsee Etelä-pohjanmaalla jossa on erittäin lämmin ja kuiva ilma. Se ei ole ihan Pohjanmaan rannikolle mutta silti aika lähellä.
Kuortaneen luonto on aivan uskomaton paikka ja sen takia juuri kannattaa sinne tulla asumaan. Se on juuri sopivan kokoinen kunta, sieltä pääsee helposti ja nopeasti eri paikkoihin ja kaikki ovat erittäin lähellä toisiaan. Asukaskunta on monipuolinen ja kaikenikäisiä on siellä, Kuortaneella on turvallista asua ja Kuortane on juuri sopivan pieni kunta jotta kaikki on lähellä ja ihmiset ovat ystävällisiä ja tuttuja keskenään. Kuortane on kunta jonka kaikki haluaa itselleen, siellä kaikki tuntee kaikki ja kaikki pitää huolen toisistaan. Siellä ei kukaan jää yksin, jos ihminen sitä kaipaa, on se paikka jonne mennä ja se on kunta josta kannattaa tulla hakemaan ystäviä jos sellaisia kaipaa.
Kuortaneen luonto on jotain niin ihanaa ja kaunista, sitä kannattaa vaalia ja siitä kannattaa pitää huolta ja pitää se jatkossakin samanlaisena, Kuortaneella voi käydä missä vaan metsässä ja on se on aina siisti ja hyvin pidetty, roskat ei koskaan näy eikä ole, luonto on kuin suoraan postikortista joka ei koskaan vaihdu.
Kuortaneella on puhdas ilma, vesi ja se on terveellistä. Siellä on puhdasta, eikä saasteita näy missään, se on kuin koskematonta aluetta, puhdasta, raikasta, terveellistä ja luonnon omaa, jota kannattaa vaalia. Kuortane on kunta jossa ihmiset elää ja viihtyy, kunta joka on tehty asukkaille.
Kuortane on hyvä paikka asua ja se on rauhallinen paikka, jossa on turvallinen olo. Ihmiset on ystävällisiä, rauhallisia ja mukavia. Ihmiset pitää yhtä, eikä ketään jätetä yksin, se on kaikkien paikka, ei vaan osan, siellä kaikki ihmiset otetaan huomioon.
Kuortane on hyvä paikka elää, jos ei kaipaa ympärilleen vilskettä, jos haluaa asua rauhallisemmassa ympäristössä. Siellä ei ole ihmisiä ruuhkaksi asti, eikä autoja tiellä ruuhkaksi asti, eikä ainakaa niin kuin suuremmilla paikkakunnilla. Kuortane on sopivan kokoinen paikkakunta, josta löytyy tarvittavat palvelut.
Kuortane on mukava pieni paikka, joka tarjoaa monenlaisia palveluja, kuten kuntosalin, kaksi liikuntahallia ja liikuntahotellin, joka toimii myös keilahallina ja tarjoaa monia eri harrastusmahdollisuuksia, kuten seinäkiipeilyä, jousiammuntaa ja biljardinpeluuta. Liikuntahotellista löytyy myös tennis- ja rantalentopallokentät ja mahdollisuus kokeilla frisbeegolfia ja jousiammuntaa. Kuortaneen urheiluopisto tarjoaa lisäksi useita erilaisia urheilumahdollisuuksia.
Kuortaneen työllisyys- ja elinkeinotilanne on erinomainen. Kuortane tarjoaa monipuolisen valikoiman työpaikkoja. Esimerkiksi maa- ja metsätalouden työpaikkojen määrä on pysynyt muuttumattomana ja niiden suhteellinen osuus koko kunnan työpaikoista on ollut lähes 30 prosenttia. Palveluelinkeinot ovat olleet puolestaan suurin työllistäjä yli 70 prosentin osuudella.
Kuortaneella vallitsee erinomainen yhteishenki asukkaiden välillä. Kunta pyrkii parhaansa mukaan tarjoamaan asukkaille kaiken sen, mitä he tarvitsevat ja pyrkivät pitämään kuntalaisten hyvinvoinnin tärkeänä tekijänä päätöksissään ja suunnitelmissa.
Kuortane on paikkakuntana varsin turvallinen, jossa on alhainen työttömyys-, rikostilastot ovat alhaiset verrattuna koko Suomen keskiarvoon. Tämä johtuu siitä, että paikkakunnalla vallitsee erinomainen yhteishenki, mikä ehkäisee rikoksia.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Kuortane

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Kuortane

62170 Lakaluoma

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Fossintie 316 - 326 62170 LakaluomaKuortane
Saarimaantie 45 - 8 62170 LakaluomaKuortane
Sauna-ahontie 144 - 463 62170 LakaluomaKuortane

Kuortane

63100 Kuortane Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahjontie 1 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Aholankuja 1 - 7 63100 Kuortane KeskusKuortane
Aittapolku 10 - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Alamyllymäentie 46 - 6 63100 Kuortane KeskusKuortane
Alangontie 6 - 6 63100 Kuortane KeskusKuortane
Alapiha 1 - 5 63100 Kuortane KeskusKuortane
Alvar Aallontie 10 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Aurinkorannantie 11 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Elsilänkuja 11 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Eppula - 63100 Kuortane KeskusKuortane
Haapamäentie 1 - 71 63100 Kuortane KeskusKuortane
Haavistontie 111 - 87 63100 Kuortane KeskusKuortane
Hallilantie 1 - 7 63100 Kuortane KeskusKuortane
Halmelantie 33 - 33 63100 Kuortane KeskusKuortane
Harjuntie 1 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Haverintie 18 - 35 63100 Kuortane KeskusKuortane
Hietaniementie 13 - 41 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kaarnapolku 1 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kanervatie 12 - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kangaspiha 1 - 6 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kangastie 1 - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kangasvieri 1 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Keihästie 1 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kenttäpolku 3 - 3 63100 Kuortane KeskusKuortane
Keskustie - 91 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kiekkotie 1 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kirjastokuja 2 - 4 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kirkkotie - 40 63100 Kuortane KeskusKuortane
Klemetinpolku 1 - 4 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kokkilantie 5 - 5 63100 Kuortane KeskusKuortane
Korkeamäentie 319 - 319 63100 Kuortane KeskusKuortane
Korkiamäentie - 319 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kortesmäentie 5 - 5 63100 Kuortane KeskusKuortane
Koulukuja 6 - 6 63100 Kuortane KeskusKuortane
Koulutie - 5 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kuharannantie 15 - 7 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kuljuntie 12 - 94 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kuulatie 1 - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kuurnankuja 5 - 5 63100 Kuortane KeskusKuortane
Kympintie 150 - 4 63100 Kuortane KeskusKuortane
Laajantie 3 - 3 63100 Kuortane KeskusKuortane
Laksonkuja 3 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Laksontie 10 - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Lampitie 1 - 4 63100 Kuortane KeskusKuortane
Lehtimäentie 178 - 911 63100 Kuortane KeskusKuortane
Lehtorinpolku 1 - 1 63100 Kuortane KeskusKuortane
Leppäläntie 119 - 93 63100 Kuortane KeskusKuortane
Luhtatie 1 - 4 63100 Kuortane KeskusKuortane
Luomantie 1 - 7 63100 Kuortane KeskusKuortane
Luttipolku 1 - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Majantie - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Marjuskantie 1 - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Murtotie 1 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Museopolku 1 - 1 63100 Kuortane KeskusKuortane
Mutkapolku 2 - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Myllymäentie 100 - 99 63100 Kuortane KeskusKuortane
Myllypiha 1 - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Mäkipiha 1 - 4 63100 Kuortane KeskusKuortane
Mäkipääntie 1 - 1 63100 Kuortane KeskusKuortane
Mäntypolku 1 - 5 63100 Kuortane KeskusKuortane
Nahkurintie 21 - 25 63100 Kuortane KeskusKuortane
Neulaspolku 2 - 5 63100 Kuortane KeskusKuortane
Nokuantie 9 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Opistotie 1 - 94 63100 Kuortane KeskusKuortane
Paukkulantie 1 - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Peltokuja 3 - 4 63100 Kuortane KeskusKuortane
Pihkapolku 3 - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Pikkukuja 3 - 3 63100 Kuortane KeskusKuortane
Pikkutie 1 - 3 63100 Kuortane KeskusKuortane
Poikkitie 2 - 4 63100 Kuortane KeskusKuortane
Pouskuntie 14 - 7 63100 Kuortane KeskusKuortane
Purjetie 11 - 7 63100 Kuortane KeskusKuortane
Rantamaja - 63100 Kuortane KeskusKuortane
Rantatie 10 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Rasinperäntie 11 - 30 63100 Kuortane KeskusKuortane
Riihitie 1 - 9 63100 Kuortane KeskusKuortane
Ritola - 63100 Kuortane KeskusKuortane
Sammalpolku 5 - 5 63100 Kuortane KeskusKuortane
Sammontie 2c - 2c 63100 Kuortane KeskusKuortane
Santakuja 3 - 4 63100 Kuortane KeskusKuortane
Sysilammentie - 94 63100 Kuortane KeskusKuortane
Sysipolku 10 - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Sysitie 1 - 7 63100 Kuortane KeskusKuortane
Takakuja 1 - 7 63100 Kuortane KeskusKuortane
Tehtaantie 1 - 4 63100 Kuortane KeskusKuortane
Tervapiha 4 - 6 63100 Kuortane KeskusKuortane
Tervatie 1 - 7 63100 Kuortane KeskusKuortane
Timpurintie 2 - 2 63100 Kuortane KeskusKuortane
Tuottajantie - 8 63100 Kuortane KeskusKuortane
Varsaniityntie 11 - 97 63100 Kuortane KeskusKuortane
Vasarapolku 2 - 2 63100 Kuortane KeskusKuortane
Venetie 1 - 6 63100 Kuortane KeskusKuortane
Vesterintie - 99 63100 Kuortane KeskusKuortane
Viittapiha 1 - 6 63100 Kuortane KeskusKuortane
Vilpostie 11 - 5 63100 Kuortane KeskusKuortane
Välitie 1 - 4 63100 Kuortane KeskusKuortane
Yrittäjäntie 13 - 6 63100 Kuortane KeskusKuortane

Kuortane

63120 Leppälänkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Anttilanpiha 16 - 5 63120 LeppälänkyläKuortane
Fräntintie 40 - 74 63120 LeppälänkyläKuortane
Jokitie 13 - 85 63120 LeppälänkyläKuortane
Kätkänjoentie - 981 63120 LeppälänkyläKuortane
Lammintie 93 - 93 63120 LeppälänkyläKuortane
Mertatie 106 - 97 63120 LeppälänkyläKuortane
Mäkeläntie 22 - 28 63120 LeppälänkyläKuortane
Mäkitie 106 - 96 63120 LeppälänkyläKuortane
Mäntyrinne 12 - 16 63120 LeppälänkyläKuortane
Pastontie - 9 63120 LeppälänkyläKuortane
Rannantie 108 - 91 63120 LeppälänkyläKuortane
Rantamäentie 101 - 96 63120 LeppälänkyläKuortane
Ristisuontie 236 - 53 63120 LeppälänkyläKuortane
Romppaisentie 25 - 67 63120 LeppälänkyläKuortane
Salokankaantie 104 - 7 63120 LeppälänkyläKuortane
Saranpääntie 12 - 83 63120 LeppälänkyläKuortane
Siiriläntie 113 - 88 63120 LeppälänkyläKuortane
Virtalantie - 85 63120 LeppälänkyläKuortane
Virtaniementie - 45 63120 LeppälänkyläKuortane
Virtanlantie 472 - 472 63120 LeppälänkyläKuortane

Kuortane

63130 Mäyry

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aaronpolku 54 - 64 63130 MäyryKuortane
Alakuljuntie 25 - 25 63130 MäyryKuortane
Golftie 112 - 71 63130 MäyryKuortane
Harjanteentie 30 - 70 63130 MäyryKuortane
Heikkiläntie 25 - 27 63130 MäyryKuortane
Jokirannantie 80 - 80 63130 MäyryKuortane
Kalliomäentie 10 - 5 63130 MäyryKuortane
Kangassuontie 23 - 5 63130 MäyryKuortane
Kaukorannantie 2 - 7 63130 MäyryKuortane
Killisentie 10 - 50 63130 MäyryKuortane
Kimpuramäentie 67 - 67 63130 MäyryKuortane
Kivenmäentie 138 - 75 63130 MäyryKuortane
Kivisentie 10 - 411 63130 MäyryKuortane
Kuhanpiha 131 - 94 63130 MäyryKuortane
Kuhantie 10 - 4 63130 MäyryKuortane
Kuljunpiha 11 - 22 63130 MäyryKuortane
Kurkisaarentie 300 - 755 63130 MäyryKuortane
Lahdenkankaantie 107 - 98 63130 MäyryKuortane
Lähteentie 124 - 79 63130 MäyryKuortane
Länsirannantie - 99 63130 MäyryKuortane
Länsirannatie 515b - 515b 63130 MäyryKuortane
Länsirannnantie 476 - 476 63130 MäyryKuortane
Malluusentie 140 - 519 63130 MäyryKuortane
Mäkituvantie 23 - 8 63130 MäyryKuortane
Märijärventie 10 - 82 63130 MäyryKuortane
Nyrhiläntie 104 - 77 63130 MäyryKuortane
Pirttiranta 22 - 40 63130 MäyryKuortane
Porkkusenkuja 13 - 81 63130 MäyryKuortane
Porkkuslammentie 11 - 70 63130 MäyryKuortane
Pottukuja 80 - 82 63130 MäyryKuortane
Puttikuja 2 - 8 63130 MäyryKuortane
Ruismäentie 114 - 71 63130 MäyryKuortane
Sahantie 10 - 43 63130 MäyryKuortane
Seinäjoentie 10 - 93 63130 MäyryKuortane
Seppälänniementie 30 - 75 63130 MäyryKuortane
Sikosaarentie 40 - 60 63130 MäyryKuortane
Tiikuja 2 - 9 63130 MäyryKuortane
Torpantie 120 - 88 63130 MäyryKuortane
Vesiestepolku 2 - 7 63130 MäyryKuortane
Vierteentie 10 - 89 63130 MäyryKuortane
Vähämäentie - 83 63130 MäyryKuortane
Väyläkuja 1 - 5 63130 MäyryKuortane

Kuortane

63150 Ruona

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alajärventie 101 - 98 63150 RuonaKuortane
Haapaniemenkuja 14 - 48 63150 RuonaKuortane
Haapaniementie 24 - 51 63150 RuonaKuortane
Haaparannantie - 96 63150 RuonaKuortane
Haarajärventie 10 - 955 63150 RuonaKuortane
Heikinkatu 10 - 94 63150 RuonaKuortane
Hiironniemenkuja 18 - 8 63150 RuonaKuortane
Hiironniementie - 96 63150 RuonaKuortane
Hiirontie 11 - 7 63150 RuonaKuortane
Isonmännyntie 10 - 40 63150 RuonaKuortane
Kankaantie 12 - 84 63150 RuonaKuortane
Kaupinkuja 12 - 6 63150 RuonaKuortane
Kaupintie - 93 63150 RuonaKuortane
Koskenmäentie 453 - 561 63150 RuonaKuortane
Kuopiontie 11 - 250 63150 RuonaKuortane
Lakajoentie 166 - 88 63150 RuonaKuortane
Lapuantie 1097 - 900 63150 RuonaKuortane
Maunuksentie - 8 63150 RuonaKuortane
Mellintie 21 - 71 63150 RuonaKuortane
Möykkymäentie 106 - 99 63150 RuonaKuortane
Niemiskyläntie 12 - 99 63150 RuonaKuortane
Nurminiementie 1 - 54 63150 RuonaKuortane
Osalantie 105 - 77 63150 RuonaKuortane
Petäjäniementie 163 - 82 63150 RuonaKuortane
Porraslammentie 183 - 7 63150 RuonaKuortane
Ruonankuja 1 - 42 63150 RuonaKuortane
Ruonanpiha 18 - 33 63150 RuonaKuortane
Ruonantie 102 - 85 63150 RuonaKuortane
Savikkotie 28 - 81 63150 RuonaKuortane
Takalantie 1 - 91 63150 RuonaKuortane
Viitasentie 141 - 57 63150 RuonaKuortane

Kuortane

63160 Salmi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hautamäentie 100 - 90 63160 SalmiKuortane
Karintie - 88 63160 SalmiKuortane
Lepistöntie 35 - 95 63160 SalmiKuortane
Männikönranta 22 - 46 63160 SalmiKuortane
Pajakyläntie 18 - 20 63160 SalmiKuortane
Salmentie 104 - 82 63160 SalmiKuortane
Vasunmäentie 147 - 52 63160 SalmiKuortane
Vasunrantatie 180 - 212 63160 SalmiKuortane

Kuortane

63210 Niinimaa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 63210 NiinimaaKuortane
Hanhilammentie 110 - 74 63210 NiinimaaKuortane
Hietamäentie 31 - 65 63210 NiinimaaKuortane
Isoahontie 134 - 98 63210 NiinimaaKuortane
Kyrösjärventie 297 - 313 63210 NiinimaaKuortane
Niinimaantie - 1155 63210 NiinimaaKuortane
Polttoturpeentie - 28b 63210 NiinimaaKuortane
Takaluomantie 120 - 693 63210 NiinimaaKuortane
Vetämäjärventie 375 - 838 63210 NiinimaaKuortane

Kuortane

63230 Lentilä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alavudentie 1029 - 967 63230 LentiläKuortane
Hautaojantie 112 - 99 63230 LentiläKuortane
Hynniläntie - 945 63230 LentiläKuortane
Kaatialantie 30 - 93 63230 LentiläKuortane
Korpiluhdantie 20 - 20 63230 LentiläKuortane
Kärpäntie 21 - 73 63230 LentiläKuortane
Louhostie 206 - 73 63230 LentiläKuortane
Murronnevantie 128 - 98 63230 LentiläKuortane
Puskiontie 14 - 77 63230 LentiläKuortane
Rintalantie 101 - 98 63230 LentiläKuortane
Sarvinevantie 315 - 775 63230 Lentilä
Uusitie 19 - 5 63230 LentiläKuortane
Vanhatie 10 - 98 63230 LentiläKuortane
Ylämyllyntie 21 - 9b 63230 LentiläKuortane

Kuortane

63250 Rantala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kaskentie 110 - 95 63250 RantalaKuortane

Kuortane

63450 Löyä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kiiltomäentie 889 - 907 63450 LöyäKuortane
Kiilusentie 102 - 99 63450 LöyäKuortane
Löyäntie - 397 63450 LöyäKuortane

Kuortane

63530 Länsikylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Joutilaantie 23 - 35 63530 LänsikyläKuortane
Kaarangantie 14 - 783 63530 LänsikyläKuortane
Panulantie 160 - 161 63530 LänsikyläKuortane
Takatie 111 - 331 63530 LänsikyläKuortane

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024