Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.
< Andrey Rudenko> Ukrainan viranomaisten esittämät ehdotukset, joita valvotaan ulkomailta, eivät voi toimia pohjana vakaville neuvotteluille. Neuvotteluja voidaan jatkaa vasta, kun Kiova ottaa realistisemman kannan.
<Victor Orban> Käväisimpäs tuolla moskovassa vierailulla putinin luona. Nyt persereikäni on erittäin kipeä kun se jynssäsi sitä aivan täysillä ja lopuksi vielä laukesi sinne sisälle.
<Biden> Ja nyt haluan luovuttaa puheenvuoron Ukrainan presidentille, jolla on yhtä paljon rohkeutta kuin hänellä on päättäväisyyttä. Presidentti Putin.
<fillarikommunisti> Kävimpäs tuossa hieman pyöräilemässä ja hieroin persettäni satulaa vasten. Heil Putin!
<Penatri Penakov> Milloin on pena säätiöiden vuosikokous? Haluan asettua ehdolle pena säätiöiden hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. Olen kiven kova putinisti, stalinisti ja kommunisti!
<Dmitri Peskov> Naton toimet ovat vakava uhka Venäjän kansalliselle turvallisuudelle,
<Penatri Penakov> Heräsin kun koko sänky, housut ja kaikki petivaatteet olivat täysin litimärkinä kun olin virtsannut alleni. Virtsaa oli tullut arviolta noin kolme litraa ja koko lattia lainehti siitä.
<Dmitri Peskov> Tällä hetkellä on erittäin vaikeaa saada kantaamme esiin läntiseen maailmaan. He eivät halua kuulla mitään. Näemme hysteriaa länsimaisissa sanomalehdissä ja tv-kanavilla. Tämä johtuu todennäköisesti anglosaksisen median monopolistisesta dominoinnista siellä. Siitä huolimatta Moskova jatkaa totuuden kertomista tapahtuneesta sekä kotimaassa että maissa, joissa yleisö on valmis kuulemaan meidät ja joissa meillä on tekniset keinot tavoittaa heidät.
<Vasily Nebenzia > Ymmärtääkö herra Zhovnir, että jos se olisi venäläinen ohjus, rakennuksesta ei olisi mitään jäljellä?..Lapset ja aikuiset olisivat mieluummin kuolleet kuin haavoittuneet..Koska laitos sijaitsee noin 2 kilometrin päässä lastensairaalasta, on täysi syy uskoa, että siihen osunut ukrainalainen ilmapuolustusohjus oli suunnattu laitokseen osuneeseen venäläiseen ohjukseen. Tämä tragedia olisi voinut välttää, jos Ukrainan asevoimat eivät olisi sijoittaneet ilmapuolustusta asuinalueille. Odotamme myös reaktiota Norjan viranomaisilta, jotka ilmeisesti toimittivat Zelenskyun klikille tämän NASAMS-järjestelmän. Lupasivatko he sen käyttää lastensairaalan iskemiseen ja myös sijoittamiseen asuinalueille?
<Asiakas> Kiitos pena uudesta palvelusta pulautevastaukset ovat erittäin hyödyllisiä
<Putin> Menin selälleni, nostin jalat ilmaan ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein turskahtivat hirvittävällä paineella suoraan kasvoilleni.
<Victor Orban> Kiina on avainvalta rauhan edellytysten luomisessa Venäjän ja Ukrainan välisessä sodassa. Tästä syystä tulin tapaamaan presidentti Xiä Pekingissä, vain kaksi kuukautta hänen virallisen Budapest-vierailunsa jälkeen.
<Presidentti Stubb> Venäjän hyvän tekemisellä ei ole rajoja!
<Putin> Muistakaa toverit että Venäjän rajat eivät pääty missään.
<Puolueeton tarkkaili> Kyllä näin on, pena on yleisnimi kaikille ryssien kullin lutkuttajille
<Vierailija> Onko se Pena ollut nyt joku haastateltavan heittämä yleisimi, kuten aikanaan onko Viljoa näkynyt? Tosin joku Pena säätiöt aikanaan kartoitti nettiin ilmeisesti geokätköilyn ja Pokemon Go hommien vuoksi kaikenlaisia vesitorneja ja työmaakoppeja.
<LLAMA> Haistelemalla naisten pyörien istuimia ja käyttämällä minihametta yrität jäljitellä feromoneja, jotka ovat luonnollisia kemikaaleja, joita erittävät ihmiset, toiset eläimet ja kasvit kommunikoidakseen. Tämä käytäntö tunnetaan kuitenkin yleisesti " pyöräistuinten haisteluna " tai " skunkingina ", ja se on yleisesti yhdistetty ihmisiin, joilla on epäterveellisiä ja epäkypsiä käyttäytymismalleja.

Nimesi:

Lausahdus:

284 Käyttäjää paikalla! 0.0073590278625488

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Kustavi

Kustavi on Suomen saariston sydämessä sijaitseva kunta, jolla on pitkä historia. Kunta on saanut nimensä kuningas Kustaa II Aadolfin mukaan, jonka poika perusti vuonna 1617 alueelle kirkonkylän. Tämä paikka on nykyään tunnettu nimellä Isokari.
Nykyään Kustavi tunnetaan etenkin idyllisestä ja rauhallisesta maaseutumaisuudesta ja siellä onkin mahdollista päästä nauttimaan upeista saaristomaisemista ja Kustavin omasta saaristolaiskulttuurista.
Kunta tunnetaan erityisesti idyllisestä saaristosta
Kustavissa sijaitsee myös kuuluisa Isokarin majakka, joka on rakennettu vuonna 1833 ja joka on yksi Suomen korkeimpia majakoita. Nykyään majakalle järjestetäänkin ohjattuja majakkakierroksia ja vierailut ovatkin suosittuja paikallisten keskuudessa. Majakan historia ja tarinat ovatkin aina kiinnostaneet suomalaisia.
Kunnan asukasluku
Kunnan asukasluku on hieman vajaa 1600. Väkiluku on vuosien saatossa vaihdellut hieman ja nykyään asukasluvussa ei juurikaan tapahdu muutosta. Viimeisten viiden vuoden aikana Kustavin kunnan asukasluku on pysynyt hyvin samanlaisena ja siinä ei ole ollut suuria heittoja.
Kunta ja kuntalaiset
Kuntalaiset ovat olleet yleisesti ottaen tyytyväisiä kunnan palveluihin, mutta kunnassa ei ole riittävästi esimerkiksi julkisen liikenteen palveluja. Julkisen liikenteen vähäisyys vaikuttaa kuntalaisiin esimerkiksi siinä, että kunnan on vaikeaa saada nuoria asukkaitaan osallistumaan kunnan tapahtumiin. Kunnassa olisikin tarvetta kehittää julkisia palveluita.
Turvallisuus ja palvelut
Turvallisuus Kustavissa on hyvällä tasolla. Kustavissa on kattavat ja laadukkaat peruspalvelut, joista ei juurikaan tule moitteita kunnan asukkailta. Kustavi onkin turvallinen, rauhallinen ja yhteisöllinen kunta asua ja siellä on hyvä yhteishenki ja yhteistyö asukkaiden kanssa.
Työllisyys
Työllisyys Kustavissa on tällä hetkellä hyvä. Kustavi on yrittäjäystävällinen kunta, jossa on tällä hetkellä lähes 1 400 yritystä, joka on asukaslukuun suhteutettuna paljon. Työllisyyttä kunnassa onkin parantanut viime vuosina kunnan yritystoiminta, joka on ollut aktiivista. Myös matkailulla on tärkeä merkitys kunnan työllisyystilanteelle.
Palvelut
Kustavissa on kattavat palvelut asukkailleen. Kunta tarjoaa asukkailleen sosiaali- ja terveyspalveluita, koulutusta, vapaa-ajanpalveluita, julkisia palveluita sekä kaupallisia palveluita. Asukkailla on myös mahdollisuus osallistua Kustavin kulttuuritarjontaan sekä muihin tapahtumiin. Kustavista löytyy myös kunnan asukkaille kuntosali ja tenniskenttä sekä lapsille löytyy harrastuspaikkoja kuten leikkipuistot.
Kunnan palvelut asukkailleen
Kustavi on pieni ja viihtyisä saaristokunta Varsinais-Suomen maakunnassa. Kunta sijaitsee saariston rengastien varrella ja sieltä onkin helppo matkustaa autolla Turun kautta Helsinkiin sekä Tampereen ja Porin suuntiin.
Kustavissa asuu noin 700 asukasta ja siellä vallitsee merellinen tunnelma. Kesäisin kunnan asukasluku kuitenkin kolminkertaistuu mökkiläisten saapuessa alueelle. Kunnan suurin nähtävyys on Gustavsvärn-linnoitus, jossa matkailija pääsee tutustumaan 1700 -luvun kasarmirakennukseen.
Kunnan palvelut
Kunnan palveluita ovat kirjasto, terveyskeskus, kunnanvirasto ja liikuntahalli sekä sen välittömässä läheisyydessä olevat urheilukenttä, jäähalli ja valaistu pururata.
Kunnan talous on melko vakaalla pohjalla, mutta tulevaisuudessa kunta saattaa tarvita lisää työntekijöitä erityisesti terveydenhoidon sekä vanhustenhuollon sektoreille. Tällä hetkellä työttömyys on alle 6%, joten avoimia työpaikkoja ei ole ollut kovinkaan usein tarjolla, joten kannattaa laittaa työpaikkahakemuksia suoraan paikallisille työnantajille tai ilmoittautua esimerkiksi vuokratyövoimaa välittävän yrityksen työntekijäksi. Myös kunnan omat työkohteet tarvitsevat toisinaan apuvoimaa.
Turvallinen paikka asua ja elää
Kustavin kunnan alueella on kolme yleistä uimarantaa, joista yhdessä on myös avantouintimahdollisuus. Rannat sijaitsevat lähellä keskustaajamaa ja niihin on vapaa pääsy. Kustavista löytyy myös liikuntahalli ja kuntosali. Kirjastosta löytyy lehtienlukusalin lisäksi myös internetpääte.
Kustavin luonto on monipuolista ja sen huomaa jo pelkästään pienelläkin pyöräretkellä kunnan alueella. Saaristossa sijaitseva Kustavi tarjoaa matkailijalle idyllisiä saaria, merimaisemia sekä kallioita.
Kustavi sijaitsee lyhyen ajomatkan päästä Turusta, jonne pääsee helposti bussilla. Paikallisbussi kulkee arkisin Turusta Kustaviin ja takaisin Turkuun.
Asukasluku 2 100 (0000) 0,9
Vieraskielisten määrä 31
Veroprosentti 21,5%
Kesämökit 558
Veden kovuus pehmeä


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Kustavi

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Kustavi

20360 Kärsämäki-Urusvuori-Halinen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Suovantie 63e - 63e 20360 Kärsämäki-Urusvuori-HalinenKustavi

Kustavi

20700 Vartiovuori-Samppalinna

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
RAHINRANNANTIE 264 - 264 20700 Vartiovuori-Samppalinna

Kustavi

23360 Kustavi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 23360 KustaviKustavi
Alatie 15 - 37 23360 KustaviKustavi
Alhokari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Anavainen - 23360 KustaviKustavi
Anavainen Hurusei - 23360 KustaviKustavi
Anavainen Mäntyranta - 23360 KustaviKustavi
Anavainen Pukkeenluoto - 23360 KustaviKustavi
Anavainen Sunskeri - 23360 KustaviKustavi
Anavaisen Korkiakari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Anavaistentie - 9 23360 KustaviKustavi
Ankkurinkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Annankarintie 16 - 38 23360 KustaviKustavi
Apaskerintie - 9 23360 KustaviKustavi
Asetie 1 - 4 23360 KustaviKustavi
Atosuontie 23a - 55 23360 KustaviKustavi
Aukonrannantie 1 - 7 23360 KustaviKustavi
Avavaistentie 364 - 364 23360 Kustavi
Brännäistenlahdentie 15 - 7 23360 KustaviKustavi
Brännäistenniementie 17 - 33 23360 KustaviKustavi
Eesholmi - 8 23360 KustaviKustavi
Elmnäinen - 23360 KustaviKustavi
Engisholminriutta 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Engisholmintie 100a - 9 23360 KustaviKustavi
Epuskeri 100 - 100 23360 KustaviKustavi
Etelä-Vartsala - 23360 KustaviKustavi
Etelähorsmantie 12 - 35 23360 KustaviKustavi
Eterpuuntie 12a - 44 23360 KustaviKustavi
FINHOLMINTIE 14 - 14 23360 KustaviKustavi
FLOOTTI Lehtisaari 100 - 100 23360 KustaviKustavi
Finholmintie 14 - 37 23360 KustaviKustavi
Fiskoolin saari - 23360 KustaviKustavi
Fiskori - 94 23360 KustaviKustavi
Flakantie - 97 23360 KustaviKustavi
Flatu 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Flootin Saari - 23360 KustaviKustavi
Flootti 226 - 226 23360 KustaviKustavi
Flootti, Kevo - 23360 KustaviKustavi
Fläskikari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Fläskikarinkuja 1 - 9 23360 KustaviKustavi
Freemori 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Friisilä - 23360 KustaviKustavi
Friisiläntie 30 - 94b 23360 KustaviKustavi
Frioora 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Fästinki 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Haahkakuja 3 - 7 23360 KustaviKustavi
Haanniementie 10 - 24 23360 KustaviKustavi
Haapakari - 6 23360 KustaviKustavi
Haapalanraitti 26 - 6 23360 KustaviKustavi
Haapalantie - 24 23360 KustaviKustavi
Haapamäentie 24 - 28 23360 KustaviKustavi
Haarkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Haaronluoto - 90 23360 KustaviKustavi
Haaronluoto Kaurissalo - 23360 KustaviKustavi
Haka 100 - 76 23360 KustaviKustavi
Hakan saari - 23360 KustaviKustavi
Hallintie 27 - 47 23360 KustaviKustavi
Halsinkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Halsinniemenkuja 18 - 23 23360 KustaviKustavi
Halsinniemenraiti 19 - 19 23360 KustaviKustavi
Halsinniemenraitti 11 - 15 23360 KustaviKustavi
Halsinniementie 105 - 61 23360 KustaviKustavi
Halsinniemi - 23360 KustaviKustavi
Haltinpolku 11 - 11 23360 KustaviKustavi
Haltinvuorentie 31 - 72 23360 KustaviKustavi
Haminaholma 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Haminakari - 50 23360 KustaviKustavi
Hamskerinriutta 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Hatuntie 25 - 45 23360 KustaviKustavi
Hautervarpintie 105 - 95 23360 KustaviKustavi
Heikinkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Heikkolantie 10 - 8 23360 KustaviKustavi
Heinäalhontie 143 - 98 23360 KustaviKustavi
Heinäniementie 102 - 97 23360 KustaviKustavi
Heinäniemi - 23360 KustaviKustavi
Heisalantie 40 - 86 23360 KustaviKustavi
Helipuuntie - 18 23360 KustaviKustavi
Heponiementie 65 - 70b 23360 KustaviKustavi
Hevoskari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Hirvenkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Hirvisaari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Holma 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Holmankari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Holmbergintie 31 - 48 23360 KustaviKustavi
Honkarannantie 21 - 9b 23360 KustaviKustavi
Horsmantie - 77 23360 KustaviKustavi
Huhtakari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Huhtalantie 18 - 9 23360 KustaviKustavi
Huhtiluoto - 23360 KustaviKustavi
Huhtluodontie - 95a 23360 KustaviKustavi
Huhtluoto - 80 23360 KustaviKustavi
Huhtluoto Kevo - 23360 KustaviKustavi
Huikonniementie 15a - 15b 23360 KustaviKustavi
Hujunperäntie 74 - 83 23360 KustaviKustavi
Hujunpuhdintie 1 - 40 23360 KustaviKustavi
Humalkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Humalkarintie 100 - 94 23360 KustaviKustavi
Hupaniitynkuja 14 - 26 23360 KustaviKustavi
Hupaniityntie 101a - 99b 23360 KustaviKustavi
Huruholmi 20 - 80 23360 KustaviKustavi
Hurusei - 60 23360 KustaviKustavi
Hurusein saari - 23360 KustaviKustavi
Hyttenkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Hööoora 40 - 78 23360 KustaviKustavi
Hööoorankari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
INIÖNTIE 411b - 461 23360 KustaviKustavi
Idula - 23360 KustaviKustavi
Ilvesklintintie 10 - 6 23360 KustaviKustavi
Iniöntie - 93 23360 KustaviKustavi
Isio-Pirisholmi - 23360 KustaviKustavi
Iso Hakokarinriutta 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Iso Juusluoto 270 - 30 23360 KustaviKustavi
Iso Kihtiluoto 180 - 310 23360 KustaviKustavi
Iso Kuusikari - 80 23360 KustaviKustavi
Iso Langholmi - 60 23360 KustaviKustavi
Iso Maalatkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Iso Pirisholma - 23360 KustaviKustavi
Iso Pitkäkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Iso Sammalkari 20 - 20 23360 KustaviKustavi
Iso-Espeoora 5 - 76 23360 KustaviKustavi
Iso-Krena 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Iso-Loupinki - 90 23360 KustaviKustavi
Iso-Oura 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Iso-Rahi - 23360 KustaviKustavi
Iso-Rahi Leonsaari - 23360 KustaviKustavi
Iso-Värja 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Iso-Värjä 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Iso-Äyri 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Isokari Kaurissalo - 23360 KustaviKustavi
Isoklupu 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Isoluodontie - 155 23360 KustaviKustavi
Isoluoto - 94 23360 KustaviKustavi
Isoperä - 23360 KustaviKustavi
Isoperäntie - 71 23360 KustaviKustavi
Isorahi - 23360 KustaviKustavi
Isorannantie 102 - 86 23360 KustaviKustavi
Isänkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Itsalontie 100 - 4 23360 KustaviKustavi
Itärannantie 11 - 9 23360 KustaviKustavi
Jaalakuja 1 - 5 23360 KustaviKustavi
Johteenkulmantie 123a - 99 23360 KustaviKustavi
Juhantalo - 23360 KustaviKustavi
Junninkari 70 - 70 23360 KustaviKustavi
Juutinkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Juuttoskeri - 1 23360 KustaviKustavi
Jyrkännepolku 5 - 5 23360 KustaviKustavi
Jyrkännetie 18 - 18 23360 KustaviKustavi
Jäkäläkuja 1 - 4 23360 KustaviKustavi
Järventie 1 - 84 23360 KustaviKustavi
Järviluoto - 23360 KustaviKustavi
Jäädyttämöntie 3 - 89b 23360 KustaviKustavi
KOELSUUNTIE 41 - 41 23360 KustaviKustavi
Kaarlenkloppi 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Kaarlenpääntie 101 - 40b 23360 KustaviKustavi
Kaaskeri 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Kairaniementie 36a - 36c 23360 KustaviKustavi
Kaivotie 12 - 34 23360 KustaviKustavi
Kaksoskari - 23360 KustaviKustavi
Kaljaasikuja 1 - 3 23360 KustaviKustavi
Kalliotie 2 - 2 23360 KustaviKustavi
Kallistontie 34a - 96 23360 KustaviKustavi
Kaltintie 14 - 18 23360 KustaviKustavi
Kaltsaari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Kalviikinpuhdinraitti 10 - 4 23360 KustaviKustavi
Kalviikinpuhdintie - 36 23360 KustaviKustavi
Kanervakuja 1 - 8 23360 KustaviKustavi
Kanviikintie 103a - 99b 23360 KustaviKustavi
Kappelirannantie 18 - 8 23360 KustaviKustavi
Karhusaarenraitti 15 - 35 23360 KustaviKustavi
Karhusaarentie 33 - 63 23360 KustaviKustavi
Karinkarintie - 84b 23360 KustaviKustavi
Karitie 10 - 18 23360 KustaviKustavi
Kaskistentie 124 - 98 23360 KustaviKustavi
Kastintie 1 - 29 23360 KustaviKustavi
Katanpää - 1 23360 KustaviKustavi
Katkuru 1110 - 740 23360 KustaviKustavi
Katkuru Lypyrtti - 23360 KustaviKustavi
Katkurun saari - 23360 KustaviKustavi
Katkurunsaari - 23360 KustaviKustavi
Katluoto 106 - 86 23360 KustaviKustavi
Kauha 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Kaukomaantie 23 - 41 23360 KustaviKustavi
Kaunistontie 14 - 5 23360 KustaviKustavi
Kauppilantie 1 - 4 23360 KustaviKustavi
Kauri 110 - 50 23360 KustaviKustavi
Kaurissalo - 23360 KustaviKustavi
Kaurissalo Isoluoto - 23360 KustaviKustavi
Kaurissalo Kiparluoto - 23360 KustaviKustavi
Kaurissalon Korkiakari 10 - 72 23360 KustaviKustavi
Kekoniitty - 23360 KustaviKustavi
Keskiluoto 150 - 80 23360 KustaviKustavi
Keskuskuja 1 - 2 23360 KustaviKustavi
Keskustie 4 - 7 23360 KustaviKustavi
Kesärannantie 15 - 47 23360 KustaviKustavi
Kevo - 23360 KustaviKustavi
Kevon Kaksoskari 46 - 60 23360 KustaviKustavi
Kevon Petekari 14 - 60 23360 KustaviKustavi
Killeskeri 130 - 60 23360 KustaviKustavi
Killeskerinkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Kiparluodontie 10 - 75 23360 KustaviKustavi
Kiparluoto - 23360 KustaviKustavi
Kiparluoto Kaurissalo - 23360 KustaviKustavi
Kirkkotie 2 - 6 23360 KustaviKustavi
Kirkonmäentie 10 - 8 23360 KustaviKustavi
Kitakari - 23360 KustaviKustavi
Kivilinnantie 1 - 9 23360 KustaviKustavi
Kivimaa - 23360 KustaviKustavi
Kivimaantie 11 - 9 23360 KustaviKustavi
Klipunkarinkuja 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Klipunkarintie 1 - 5 23360 KustaviKustavi
Klupi Kaurissalo - 23360 KustaviKustavi
Klupiniementie 20 - 34 23360 KustaviKustavi
Klupinniementie 20a - 50 23360 KustaviKustavi
Klupirannantie 2 - 36 23360 KustaviKustavi
Kluuskeri - 23360 KustaviKustavi
Kluuskeri Saari - 23360 KustaviKustavi
Kluuviniementie 130 - 74 23360 KustaviKustavi
Kluuvinniemenraitti 12 - 35 23360 KustaviKustavi
Kluuvinniementie 123 - 74 23360 KustaviKustavi
Koelsuu - 23360 KustaviKustavi
Koelsuuntie 137 - 63 23360 KustaviKustavi
Koila - 23360 KustaviKustavi
Koirankari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Koivula - 23360 KustaviKustavi
Koivuniementie - 95b 23360 KustaviKustavi
Koivunimentie 73 - 73 23360 KustaviKustavi
Kojukari 24 - 6 23360 KustaviKustavi
Konemestarintie 3 - 5 23360 KustaviKustavi
Koopeli 50 - 90 23360 KustaviKustavi
Koopelin saari - 23360 KustaviKustavi
Kooskeri 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Kooskerinkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Koosoora 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Korkeakarintie 10 - 199 23360 KustaviKustavi
Korkiakari - 23360 KustaviKustavi
Korkialuoto 12 - 60 23360 KustaviKustavi
Korpholmi 150 - 160 23360 KustaviKustavi
Korrakuja 4 - 4 23360 KustaviKustavi
Korsnaistentie 100 - 99 23360 KustaviKustavi
Koskelontie 5 - 5 23360 KustaviKustavi
Koskelotie 10 - 9 23360 KustaviKustavi
Koskit 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Kotomaa 170 - 990 23360 KustaviKustavi
Koulutie 2 - 4b 23360 KustaviKustavi
Kraakunkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Kraaveniementie 19 - 48 23360 KustaviKustavi
Kraavenniementie 19 - 19 23360 KustaviKustavi
Krapintie 107 - 91 23360 KustaviKustavi
Kristisklobb - 23360 KustaviKustavi
Kristisloppi 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Krooknaistenpolku 20 - 88c 23360 KustaviKustavi
Krunninraitti 78 - 80 23360 KustaviKustavi
Krunninranta 23 - 23 23360 KustaviKustavi
Kruukholmintie 20 - 70 23360 KustaviKustavi
Kräki 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Kräkiniementie 2 - 94 23360 KustaviKustavi
Kuivaluodontie - 98a 23360 KustaviKustavi
Kummelkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Kumpelniementie 10 b - 45 23360 KustaviKustavi
Kungsholm - 23360 KustaviKustavi
Kuninkaantie 10 - 97 23360 KustaviKustavi
Kunnarainen - 23360 KustaviKustavi
Kunskeri - 1 23360 KustaviKustavi
Kunuksholmi 100 - 80 23360 KustaviKustavi
Kustavintie 5111 - 5724 23360 KustaviKustavi
Kuunaritie 4 - 6 23360 KustaviKustavi
Kuusiluodontie 11 - 5 23360 KustaviKustavi
Kuuskari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Kyrönpellontie 43 - 63 23360 KustaviKustavi
Kyöviikinkuja 14 - 7 23360 KustaviKustavi
Kärtyntie 1 - 7 23360 KustaviKustavi
LEONSAARENTIE 181 - 181 23360 KustaviKustavi
LYPYRTTI - 23360 KustaviKustavi
Lahdenperäntie 13 - 9 23360 KustaviKustavi
Lahdenrannantie 112a - 41 23360 KustaviKustavi
Laivanrannanhaantie 13 - 13 23360 KustaviKustavi
Laivarannanhaantie 100 - 96 23360 KustaviKustavi
Laivarannantie 44 - 60 23360 KustaviKustavi
Laivonkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Lakiamaantie - 85 23360 KustaviKustavi
Lamholma 100 - 86 23360 KustaviKustavi
Langholm - 1 23360 KustaviKustavi
Langste - 23360 KustaviKustavi
Langstedt 1130 - 1130 23360 Kustavi
Langstedt Viherlahti - 23360 KustaviKustavi
Langstet - 990 23360 KustaviKustavi
Lankholmantie 10a - 20b 23360 KustaviKustavi
Lankikarintie 80 - 91 23360 KustaviKustavi
Lankoora - 80 23360 KustaviKustavi
Lanskeri 114 - 80 23360 KustaviKustavi
Laukkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Laukluoto 1 - 50 23360 KustaviKustavi
Laupunen - 23360 KustaviKustavi
Laupusen Haapakari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Laupustentie 108 - 70 23360 KustaviKustavi
Lehmänkurkuntie 15 - 40 23360 KustaviKustavi
Lehtikari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Lehtisaarentie 1 - 31 23360 KustaviKustavi
Lehtisaari 10 - 90 23360 KustaviKustavi
Lellaisluodontie 74 - 84 23360 KustaviKustavi
Lellaistenkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Leonsaarenpolku 12 - 8 23360 KustaviKustavi
Leonsaarentie - 96 23360 KustaviKustavi
Lepistö 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Letto 40 - 60 23360 KustaviKustavi
Liikholmi 40 - 80 23360 KustaviKustavi
Liisankari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Lindeninkuja 2 - 3 23360 KustaviKustavi
Longholmi 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Lonkperäntie 31 - 45 23360 KustaviKustavi
Looperintie 26 - 56 23360 KustaviKustavi
Lootholm - 23360 KustaviKustavi
Lootholmi - 64 23360 KustaviKustavi
Loukkenkuja 1 - 3 23360 KustaviKustavi
Lukkarinmäentie 30 - 44 23360 KustaviKustavi
Lundeninniementie 13 - 55 23360 KustaviKustavi
Luodontie 15 - 7b 23360 KustaviKustavi
Luolavuorentie 11 - 7 23360 KustaviKustavi
Luotsiasemantie 12 - 4 23360 KustaviKustavi
Lyllykmaarentie 25 - 51 23360 KustaviKustavi
Lypertö - 23360 KustaviKustavi
Lypsimentie 16 - 46 23360 KustaviKustavi
Lypyrtti - 23360 KustaviKustavi
Lypyrtti, Holma - 23360 KustaviKustavi
Lystholma 30 - 4 23360 KustaviKustavi
Lyyskeri 119 - 90 23360 KustaviKustavi
Lyöskeri 150 - 230 23360 KustaviKustavi
Länsikylä - 23360 KustaviKustavi
Länsikylän Korkiakari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Länsikylän Petekari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Länsikyläntie 109 - 98b 23360 KustaviKustavi
Länsitalontie - 91 23360 KustaviKustavi
Löökholmintie 35 - 80 23360 KustaviKustavi
Maalatniementie 127 a - 97b 23360 KustaviKustavi
Maanpääntie 106 - 2 23360 KustaviKustavi
Maiskeri 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Mansikkakari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Marjamäentie 13 - 85 23360 KustaviKustavi
Mastotie - 8 23360 KustaviKustavi
Matinkari 26 - 6 23360 KustaviKustavi
Matokari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Mera 20 - 34 23360 KustaviKustavi
Merensaari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Meriläntie 16 - 9 23360 KustaviKustavi
Merimaantie 12 - 63b 23360 KustaviKustavi
Meriniementie 10 - 70 23360 KustaviKustavi
Meritie 6 - 6 23360 KustaviKustavi
Metsolantie 11 - 8 23360 KustaviKustavi
Metsätie 11a - 23 23360 KustaviKustavi
Mikkelholmi 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Mikolankari 30 - 56 23360 KustaviKustavi
Millanaistentie 45a - 87 23360 KustaviKustavi
Moivantie 141 - 91 23360 KustaviKustavi
Monnakari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Mosklopintie 14 - 41 23360 KustaviKustavi
Multikari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Munkoora 24 - 44 23360 KustaviKustavi
Muskloppi 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Mustajärvenkuja 18 - 25 23360 KustaviKustavi
Mustajärvenraitti 11 - 7 23360 KustaviKustavi
Mustajärventie 196 - 270 23360 KustaviKustavi
Mustaluodontie 155 - 30 23360 KustaviKustavi
Mustapöllö 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Myllytie 6 - 6 23360 KustaviKustavi
Mäkitie 1 - 7 23360 KustaviKustavi
Männistöntie 12 - 52 23360 KustaviKustavi
Mäntytie 11 - 5 23360 KustaviKustavi
NETORINTIE 19 - 19 23360 KustaviKustavi
Nautiomaa 10 - 390 23360 KustaviKustavi
Netorintie 17a - 29 23360 KustaviKustavi
Niemeläntie 26 - 34b 23360 KustaviKustavi
Niemenmetsäntie 20a - 30 23360 KustaviKustavi
Niementaustantie 37 - 51 23360 KustaviKustavi
Niementie 133 - 171 23360 KustaviKustavi
Niittulantie 11 - 42 23360 KustaviKustavi
Norjankari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Norpintie 104 - 99 23360 KustaviKustavi
Norpunniituntie - 99 23360 KustaviKustavi
Norpunniityntie 22 - 85 b 23360 Kustavi
Notholmantie 1 - 73 23360 KustaviKustavi
Nuotriutta 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Nurlanperintie 30 - 83 23360 KustaviKustavi
OJANSUUNKUJA 61 - 61 23360 KustaviKustavi
Ojalantie 112a - 86 23360 KustaviKustavi
Ojaniementie 34 - 48 23360 KustaviKustavi
Ojansuunkuja 11 - 9 23360 KustaviKustavi
Ouringintie 18 - 9 23360 KustaviKustavi
Ourinintie 37 - 37 23360 KustaviKustavi
PARKKITIE 11 - 16 23360 KustaviKustavi
PLEIKILÄNTIE 156 - 156 23360 KustaviKustavi
Paikilintie 12 - 90 23360 KustaviKustavi
Paikkelintie 24 - 24 23360 KustaviKustavi
Pajamäentie 119 - 77b 23360 KustaviKustavi
Palanutkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Palanutniementie 47 - 67 23360 KustaviKustavi
Palolahdentie 106 - 136 23360 KustaviKustavi
Paloniementie - 41 23360 KustaviKustavi
Palskeri 220 - 310 23360 KustaviKustavi
Papinkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pappeluodonkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pappeluoto 100 - 90 23360 KustaviKustavi
Pappeluoto Iso-Rahi - 23360 KustaviKustavi
Paratiisintie 16 - 34 23360 KustaviKustavi
Parattula - 23360 KustaviKustavi
Parattulan Rantatie 15 - 7 23360 KustaviKustavi
Parkkitie 1-3 - 16 23360 KustaviKustavi
Patavuorentie 77 - 99 23360 KustaviKustavi
Pellinpohjukantie 3 - 53 23360 KustaviKustavi
Peltokalliontie 24 - 8 23360 KustaviKustavi
Penaklupi 120 - 96 23360 KustaviKustavi
Penakluppi - 23360 KustaviKustavi
Peteikari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Petäikari 30 - 54 23360 KustaviKustavi
Pieni Sammalkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pieskerinkuja 148 - 7 23360 KustaviKustavi
Pihlavakari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pihlavakarintie 11 - 8 23360 KustaviKustavi
Pihlavariutta 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pikku-Humalkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pikkupoostanluoto 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pirisholma 34 - 34 23360 KustaviKustavi
Pirisholmi 100 - 70 23360 KustaviKustavi
Pirttikyläntie - 19a 23360 KustaviKustavi
Pirttitie 15b - 7 23360 KustaviKustavi
Pitkäkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pitkäkiuluntie 27 - 41 23360 KustaviKustavi
Pleikilä - 23360 KustaviKustavi
Pleikilä Vesilintie - 23360 KustaviKustavi
Pleikilän Kooskeri 100 - 86 23360 KustaviKustavi
Pleikiläntie - 953 23360 KustaviKustavi
Pleikilänviikinkuja - 70 23360 KustaviKustavi
Pleikkilä Susiluoto - 23360 KustaviKustavi
Plenskeri 14 - 14 23360 KustaviKustavi
Pohjan Tiistankloppi 48 - 64 23360 KustaviKustavi
Pohjavuorentie 112 - 115 23360 KustaviKustavi
Pohjois- Koosoora 1 - 1 23360 Kustavi
Pohjois-Koosoora 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pohjois-Vartsala - 23360 KustaviKustavi
Pohjois-Vartsala Kungsholm - 23360 KustaviKustavi
Pohjoispääntie - 99 23360 KustaviKustavi
Pohjolanniementi 165 - 165 23360 Kustavi
Pohjolanniementie - 93 23360 KustaviKustavi
Pohniituntie - 93b 23360 KustaviKustavi
Ponskerintie 41 - 90 23360 KustaviKustavi
Poorholmintie 1 - 73 23360 KustaviKustavi
Poostanluodot 110 - 110 23360 KustaviKustavi
Porholmantie - 23360 KustaviKustavi
Prahoklentie 60 - 60 23360 KustaviKustavi
Prakholenkuja 15 - 7 23360 KustaviKustavi
Prakholentie 49 - 87b 23360 KustaviKustavi
Prikitie 1 - 9 23360 KustaviKustavi
Pruuningintie 15 - 9 23360 KustaviKustavi
Präntoora 118 - 80 23360 KustaviKustavi
Pukholma 10 - 106 23360 KustaviKustavi
Pukinsarventie 103 - 73c 23360 KustaviKustavi
Pukkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pukkari saari - 23360 KustaviKustavi
Pukkeenluoto 10 - 76 23360 KustaviKustavi
Pukkihuhdat 1 - 2 23360 KustaviKustavi
Pukkilanluoto 130 - 90 23360 KustaviKustavi
Puodenjärventie 51a - 61 23360 KustaviKustavi
Puolamäentie 12 - 91 23360 KustaviKustavi
Pussinperäntie - 5 23360 KustaviKustavi
Puuskeri - 80 23360 KustaviKustavi
Pyrkkiönkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pyörholmantie 11 - 19 23360 KustaviKustavi
Pyöskeri 100 - 94 23360 KustaviKustavi
Pyöskerinkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pyöskerintie 111 - 85 23360 KustaviKustavi
Pännäistentie 29a - 51 23360 KustaviKustavi
Päräskloppi 30 - 30 23360 KustaviKustavi
Pässinkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Pöylintie 148 - 67 23360 KustaviKustavi
Rahi - 23360 KustaviKustavi
Rahinkorpi - 23360 KustaviKustavi
Rahinrannantie 143 - 9 23360 KustaviKustavi
Rahintie 10 - 98 23360 KustaviKustavi
Rajakari - 1 23360 KustaviKustavi
Ramsintie 17a - 95 23360 KustaviKustavi
Rannantie 14 - 32 23360 KustaviKustavi
Rantakari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Rantaklanpuhdintie 30 - 30 23360 KustaviKustavi
Rantalanpuhdintie 30 - 40 23360 KustaviKustavi
Rauhalantie 2 - 61b 23360 KustaviKustavi
Raumankari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Reijonkarintie - 92 23360 KustaviKustavi
Repeskerinkuja - 85 23360 KustaviKustavi
Riihimaa - 23360 KustaviKustavi
Riihimaan Saari - 23360 KustaviKustavi
Riihimaantie 102 - 54 23360 KustaviKustavi
Riihirannantie 122 - 95 23360 KustaviKustavi
Riihitie - 24b 23360 KustaviKustavi
Rinne 2 - 2 23360 KustaviKustavi
Risikonniementie 96 - 96 23360 KustaviKustavi
Riskeläiskuja 1 - 3 23360 KustaviKustavi
Riskoniementie 68 - 68 23360 KustaviKustavi
Riskonkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Riskonniementie 80 - 96 23360 KustaviKustavi
Routkarintie 21 - 52 23360 KustaviKustavi
Ruolanjärventie 100 - 47 23360 KustaviKustavi
Ruoni - 23360 KustaviKustavi
Ruoniluodontie 134 - 134 23360 KustaviKustavi
Ruonin Isokari 18 - 8 23360 KustaviKustavi
Ruoninluodontie 100a - 8 23360 KustaviKustavi
Ruonintie 1 - 44 23360 KustaviKustavi
Ruotinkalliontie 1 - 68 23360 KustaviKustavi
Rusiniementie 49 - 90 23360 KustaviKustavi
Rusinniementie 45 - 81 23360 KustaviKustavi
Ruskiskari 10 - 34 23360 KustaviKustavi
Rännikuja 30 - 68 23360 KustaviKustavi
Räyskäntie 18 - 76 23360 KustaviKustavi
Rödklopp - 23360 KustaviKustavi
SUOTORPANTIE 11 - 11 23360 KustaviKustavi
Saaristontie 20 - 20 23360 KustaviKustavi
Salmelantie 12 - 8 23360 KustaviKustavi
Salmenrannantie - 84 23360 KustaviKustavi
Salminiittu - 23360 KustaviKustavi
Salminiitty - 23360 KustaviKustavi
Salminiituntie 10 - 93 23360 KustaviKustavi
Salminiityntie 100 - 100 23360 KustaviKustavi
Salmipirtintie 71a - 86 23360 KustaviKustavi
Salmniittu - 23360 KustaviKustavi
Sammalkuja 1 - 4 23360 KustaviKustavi
Sammalniementie 13 - 33 23360 KustaviKustavi
Sammalperäntie 73 - 92 23360 KustaviKustavi
Santalantie 23 - 39b 23360 KustaviKustavi
Santasaari 100 - 80 23360 KustaviKustavi
Santaviikinkuja 10 - 41 23360 KustaviKustavi
Santaviikintie 99 - 99 23360 KustaviKustavi
Sarkatie 17a - 25 23360 KustaviKustavi
Satuniementie - 96 23360 KustaviKustavi
Saukkoluodontie 2 - 36 23360 KustaviKustavi
Saukonluodontie 12 - 70 23360 KustaviKustavi
Saukonrannantie - 80 23360 KustaviKustavi
Saukorannantie - 23360 KustaviKustavi
Seeviikintie 24 - 40 23360 KustaviKustavi
Selviikintie 40 - 45 23360 KustaviKustavi
Seurasaari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Siekluuvinkaari 14 - 32 23360 KustaviKustavi
Siikaraumantie - 8 23360 KustaviKustavi
Sikakari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Simskeri - 174 23360 KustaviKustavi
Sipintie 10 - 21 23360 KustaviKustavi
Sirppikarintie 18 - 46 23360 KustaviKustavi
Sisuntie 12 - 42 23360 KustaviKustavi
Soiniementie 11 - 5 23360 KustaviKustavi
Soironniementie 11 - 63 23360 KustaviKustavi
Sorsanpesäntie 18 - 6 23360 KustaviKustavi
Soukurintie 56 - 58 23360 KustaviKustavi
Strööminkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Ströömintie 12 - 7 23360 KustaviKustavi
Sunskeri - 80 23360 KustaviKustavi
Suotorpantie 10 - 6 23360 KustaviKustavi
Susiluodontie 116 - 349 23360 KustaviKustavi
Suvirannantie 13 - 9 23360 KustaviKustavi
Syväniementie - 265 23360 KustaviKustavi
Taalintie 16 - 76a 23360 KustaviKustavi
Taavetinkari 30 - 8 23360 KustaviKustavi
Takviikinkuja 12 - 7 23360 KustaviKustavi
Takviikinrinne 11 - 28 23360 KustaviKustavi
Takviikintie - 66 23360 KustaviKustavi
Takvik - 23360 KustaviKustavi
Tammarkki 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Tapulitie 1 - 4 23360 KustaviKustavi
Tavikuja 1 - 4 23360 KustaviKustavi
Telkäntie 10 - 89 23360 KustaviKustavi
Tiirantie 2 - 7 23360 KustaviKustavi
Tiiringinkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Tiiringintie 25 - 7 23360 KustaviKustavi
Tilkuntaalintie - 310 23360 KustaviKustavi
Tiuttaalintie 131 - 94 23360 KustaviKustavi
Tiuttalintie 171 - 171 23360 KustaviKustavi
Toivolankuja 10 - 6 23360 KustaviKustavi
Toivolantie 25 - 69 23360 KustaviKustavi
Topengintie 35 - 52 23360 KustaviKustavi
Torpantie - 59 23360 KustaviKustavi
Troolikuja 1 - 6 23360 KustaviKustavi
Truutholmantie 41 - 79c 23360 KustaviKustavi
Truutholmi - 86 23360 KustaviKustavi
Truutholmintie 36a - 87 23360 KustaviKustavi
Truutkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Tukkitie 100 - 91c 23360 KustaviKustavi
Tuorsniementie 1 - 69 23360 KustaviKustavi
Tuulentuvantie 3 - 4 23360 KustaviKustavi
Tuulikari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Tuulispääntie - 68 23360 KustaviKustavi
Tuurinnokantie 41a - 60 23360 KustaviKustavi
Tuuskeri 106 - 136 23360 KustaviKustavi
Tuuviikintie 110 - 84c 23360 KustaviKustavi
Tyrnikaarre 10 - 5 23360 KustaviKustavi
Tärtintie 36 - 70 23360 KustaviKustavi
Tönviikintie 16a - 63 23360 KustaviKustavi
Uuviniementie 23 - 40 23360 KustaviKustavi
Uuvinniemi - 23360 KustaviKustavi
VARTSALANTIE - 23360 KustaviKustavi
Vaarniementie 107 - 87c 23360 KustaviKustavi
Vahakari - 23360 KustaviKustavi
Vahekari 30 - 30 23360 KustaviKustavi
Valkamantie 104a - 86 23360 KustaviKustavi
Vallisenkuja 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Valpursängentie - 58 23360 KustaviKustavi
Vanhaniementie 12 - 60 23360 KustaviKustavi
Vapaakarintie - 93 23360 KustaviKustavi
Varsankari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Varskerintie 30a - 62 23360 KustaviKustavi
Vartsalantie - 91 23360 KustaviKustavi
Vasikkaluodontie 1 - 99a 23360 KustaviKustavi
Vasikkaluoto - 23360 KustaviKustavi
Vaskerintie 30 - 30 23360 KustaviKustavi
Vehkaluoto 134 - 90 23360 KustaviKustavi
Vellingintie 28 - 48 23360 KustaviKustavi
Venekuja 4 - 4 23360 KustaviKustavi
Vesilintie - 73 23360 KustaviKustavi
Vestanaukonkuja 27a - 59 23360 KustaviKustavi
Vestanrannantie 110 - 72 23360 KustaviKustavi
Vidiskäri - 23360 KustaviKustavi
Viherlahden Kaksoskari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Viherlahdentie - 653 23360 KustaviKustavi
Viherlahti - 23360 KustaviKustavi
Vihermäentie 1 - 3 23360 KustaviKustavi
Viikeskeri 170 - 260 23360 KustaviKustavi
Viikeskerinkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vika 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vikatmaa - 23360 KustaviKustavi
Vikatmaantie 38 - 57a 23360 KustaviKustavi
Viliskeri - 86 23360 KustaviKustavi
Viliskerintie 133 - 67 23360 KustaviKustavi
Vilskerintie 102 - 102 23360 KustaviKustavi
Virmalantie 30 - 60 23360 KustaviKustavi
Vohla 102 - 90 23360 KustaviKustavi
Vuojelantie 22 - 52b 23360 KustaviKustavi
Vuokkolantie 11a - 30 23360 KustaviKustavi
Vuoriluoto - 95 23360 KustaviKustavi
Vuosnainen - 23360 KustaviKustavi
Vuosnaistentie - 98 23360 KustaviKustavi
Vähä Hakokarinriutta 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähä Juuslouto 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähä Kihtiluoto 160 - 70 23360 KustaviKustavi
Vähä Kraakunkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähä Kuusikari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähä Langholmi 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähä Lootholma - 23360 KustaviKustavi
Vähä Lootholmi 160 - 74 23360 KustaviKustavi
Vähä Maalatkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähä Mikkelholmi 10 - 30 23360 KustaviKustavi
Vähä Pitkäkari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähä Varkaankari 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähä-Kihtiluoto - 23360 KustaviKustavi
Vähä-Krena 6 - 6 23360 KustaviKustavi
Vähä-Laaja 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähä-Lootholmi - 23360 KustaviKustavi
Vähä-Loupinki 48 - 48 23360 KustaviKustavi
Vähä-Rahi - 23360 KustaviKustavi
Vähä-krena 50 - 50 23360 KustaviKustavi
Vähä-laaja 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähä-tanskeri 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähä-värjä 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähämaan Rantatie 26 - 61 23360 KustaviKustavi
Vähämaan rantatie - 23360 KustaviKustavi
Vähämaanrantatie - 77 23360 KustaviKustavi
Vähäpappeluoto 1 - 1 23360 KustaviKustavi
Vähätorpantie 21 - 62d 23360 KustaviKustavi
Välikalliontie 2 - 38 23360 KustaviKustavi
Vääräsmäentie 10 - 8 23360 KustaviKustavi
Wesmannintie 20 - 35 23360 KustaviKustavi
Wihurintie 14 - 26 23360 KustaviKustavi
Yhteisrannantie 37 - 5 23360 KustaviKustavi
Ämmävuorentie 43a - 93 23360 KustaviKustavi

Kustavi

23500 Uusikaupunki Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Isokari - 600 23500 Uusikaupunki KeskusKustavi
Uudenkaupungin Luotsiasema - 23500 Uusikaupunki KeskusKustavi

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024