Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

175 Käyttäjää paikalla! 0.0072078704833984

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Liminka

Liminka on kaunis, vehreä, nuorekas, kehittyvä, turvallinen kunta Oulun kyljessä. Limingassa on hyvät kunnalliset palvelut ja erinomainen, edullinen sijainti, sekä paljon nähtävää ja koettavaa, harrastusmahdollisuuksia, tekemistä ja tapahtumia koko perheelle. Kunnan keskusta on kaupunkimainen ja palvelut ovat helposti saatavissa.
Luonto, ulkoilu ja liikunta on osa jokaista päivää, joka hetki, kaikkina vuodenaikoina. Liminka tarjoaa erinomaiset puitteet luonnon, kulttuurin ja hyvinvoinnin vaalimiseksi, unohtamatta kuitenkaan teollisuutta ja yrittämistä.
Limingan kunnalla on tavoitteena kehittää aluetta, sen infraa, kaavoitusta, rakentamista ja palveluita asukaslähtöisesti, vastuullisesti ja kustannustehokkaasti. Tämän lisäksi Limingan kunnan tavoitteena on kasvaa ja kehittyä itsenäisenä kuntana.
Liminkaan on erinomaiset kulkuyhteydet, Oulunsalon lentokenttä, rautatieasema ja lentoasema, moottoritie E75 ja hyvät paikallisliikenneyhteydet ja pyörätiet mahdollistavat nopeat yhteydet. Oulusta on matkaa Liminkaan 25 km. Lisäksi Liminka on helposti tavoitettavissa ja vain 25 minuutin ajomatkan päässä Kempeleestä.
Limingan asukasluku oli 9 724 asukasta 31.12.2013. Vuonna 2013 väkiluku kasvoi 205 asukkaalla (+ 2.0%), vuonna 2012 kasvu oli + 208. Väkiluku on kasvanut vuodesta 2002 keskimäärin 2.4 % vuosittain. Vuoden 2012 lopussa kunnan alueella olevista rakennuksista 89,2 % (8 052 rakennusta) on asuintaloja.
Limingalla on tarjolla useita omakotitontteja, sekä uusia, että vanhoja, myös keskustan alueella, että kyläkeskittymien lähettyvillä, jossa tontit ovat reilun kokoisia ja väljiä, eikä naapureihin ole pitkä matka.
Limingassa on mahdollista harrastaa useita eri lajeja ja aktiviteettejä, sekä keskustassa, että sivukylillä, tarjolla on runsaasti liikunta- ja urheiluharrastuksia. Kunta tarjoaa monipuolisia ja ilmaisia palveluita asukkailleen, esimerkiksi lapsille löytyy liikuntakerhoja, jossa harrastetaan muun muassa painia ja lentopalloa, sekä muita lajeja. Nuorille kunta tarjoaa myös ilmaisen kyydin harrastuksiin, Limingassa toimii myös aktiivinen 4H, jonka kautta pääsee opettelemaan kädentaitoja ja osallistumaan toimintaan. Harrastus- ja vapaa-aikatarjonnan voit tarkistaa kunnan verkkosivuilta ja tapahtumakalenterista, johon voi merkitä myös itse järjestämiä tapahtumia.
Liminka sijaitsee vain n.15km päässä Oulusta, ja kunnan kautta on helppo päästä Oulun lentoasemalle, joka tarjoaa suoria lentoja muun muassa Lontooseen. Ouluun pääsee kätevästi myös julkisilla ja paikallisbussien aikataulut löydät kunnan sivuilta ja Matkahuollosta. Liminkaan pääsee helposti myös junalla, Oulun juna-asemalta kulkee useita bussiyhteyksiä ja matkaa kunnan keskustaan kertyy vain n.18 km.
Limingan kunta on asukasluvultaan yksi Suomen pienimmistä kunnista ja kunnan asukasluku onkin noin 11000, mutta Liminka on Pohjois-Pohjanmaan toiseksi nopeimmin kasvava kunta. Tämä tarkoittaa sitä, että palvelut kasvavat koko ajan ja esimerkiksi työpaikkoja syntyy koko ajan lisää.
Liminka tarjoaa asukkailleen monipuoliset mahdollisuudet harrastaa liikuntaa, sillä kunnan alueelta löytyy useita urheilualueita. Limingasta löytyy esimerkiksi jäähalli, uimahalli sekä kaksi liikuntahallia ja koulujen pihoille on tehty monipuolisia lähiliikuntapaikkoja. Limingasta on myös lyhyt matka harrastaa Oulussa, jonne kunnan keskustasta on noin 15 minuutin ajomatka.
Liminka on lapsiperheiden suosima paikka ja yksi kunnan suurimmista vahvuuksista on ehdottomasti kunnan monipuoliset varhaiskasvatuspalvelut. Kunnassa on kolme kunnallista päiväkotia sekä kaksi yksityistä päiväkotia ja päiväkoteja on kunnan eri kylissä. Päiväkodeista kaksi toimii Limingan keskustaajamassa, ja yksi Limingan kylällä.
Liminka tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia kaikenikäisille lapsille. Kunnan keskustassa toimii Limingan Taidekoulu, jossa järjestetään opetusta kuvataiteisiin, sarjakuviin sekä musiikkiin. Lisäksi kunnassa toimii kaksi päiväkotia, jossa tarjotaan kuvataideopetusta sekä muskaritoimintaa.
Liminka on loistava kunta lapsiperheille, sillä täältä löytyy niin päiväkoteja kuin kouluja ja harrastusmahdollisuuksia on monia.
Liminka sijaitsee meren rannalla, ja täältä on mahdollista lähteä veneellä merelle tai järville kalastamaan ja uimaan. Järviä on myös useita ja niissä on paljon kalakantoja, joten on myös mahdollista tehdä kalastusretkiä ja käydä kalassa perheen tai ystävien kesken.
Limingassa on mahdollista harrastaa eri lajeja kuten jääkiekkoa, salibandya, jalkapalloa ja golfia. Jäähallissa ja ulkokaukalossa voi talvisin pelata jääkiekkoa tai jääpelejä.
Talvisin on mahdollista harrastaa moottorikelkkailua sekä hiihtoa, joita on myös mahdollista harrastaa kesäisin. Liminka sijaitsee rannikolla joten vesi on tärkeä osa alueen harrastamista, joten täällä on paljon vesiurheilulajeja kuten surffausta, purjelautailua ja SUP-lautailua. Alue on hyvin laaja, joten on myös mahdollista vuokrata vesiskoottereita ja tehdä erilaisia vesiretkiä ja osallistua veneretkelle. Kesäisin on myös mahdollista kalastaa.
Limingassa on monipuoliset asumisvaihtoehdot ja täältä löydät kaikki asumisen tarpeet. On mahdollista rakentaa oma koti ja on myös mahdollista löytää vuokramökkejä sekä asuntoja.
Limingassa on paljon kouluja ja täällä on mahdollista kouluttautua ja saada erilaisia opiskelupaikkoja. On myös mahdollisuus osallistua erilaiseen kerho- ja harrastustoimintaan.
Liminka on turvallinen ja viihtyisä kunta, joka on täynnä palveluita. Täältä löydät erilaisia kauppoja, palveluita, ruokapaikkoja sekä muita aktiviteetteja. Limingan kunnan asukkaista huolehditaan, koska on erilaisia aktiviteetteja, kerhoja ja harrastusmahdollisuuksia. Asukkaat viihtyvät Liminkaa, koska täällä on monipuoliset palvelut sekä paljon työpaikkoja ja yrityksiä, jotka ovat helposti saatavilla.
Kunnan hallinto
Limingassa on ollut jo 1600-luvulta lähtien asutusta ja kunnan alueelta on löydetty myös muinaismuistoja, jotka ovat ajalta kivi- ja rautakausia. Kunnan ensimmäiset asukkaat ovat olleet pääasiassa metsästäjiä, jotka ovat siirtyneet riistan mukana uusille seuduille ja sieltä ovat ajan myötä muodostuneet kylät ja sitä kautta koko kunta.
Limingassa oli 1800-luvun loppuun asti paljon maanviljelyä sekä tervanpolttoa, joidenka ympärille oli keskittynyt asutus. Kun ensimmäinen kansakoulu avattiin Liminkaan 1860-luvulla, se merkitsi myös sitä, että alettiin järjestää opetusta kaikille ja Limingasta tuli nopeasti merkittävä keskus alueella. Jo 1700-luvulta alkaen on Liminkaan ollut liikennettä ja liikennettä oli varsinkin Ouluun sekä Hailuotoon, jossa sijaitsi kirkonkylä. Liminkaan saatiin ensimmäinen kirkko 1693, joka siirrettiin uuteen paikkaan 1827. Samalla vuosikymmenellä tuli Liminkaan myös posti sekä pankki. Limingassa alkoi myös 1800-luvun puolivälissä näkyä teollisuus, joka sai aikaan väestönkasvua.
1800-luvulla alkoi myös rautatietoiminta Suomessa, jolloin Liminkaan tuli myös rautatieasema ja ensimmäinen matkustajajuna saapui sinne 1904. Vielä tänä päivänä on asema olemassa, mutta nykyisin sitä käyttää enää lähinnä tavarajunaliikenne ja siellä pysähtyvät välillä myös jotkut IC-junat. Rautatieasema ei ole enää sillä paikalla, jossa se aikoinaan sijaitsi vaan se siirrettiin kauemmas asutuksesta 1950-luvulla. Kun rautatietoiminta alkoi, sen ympärille alkoi muodostua asutusta ja rautatieaseman läheisyydessä oli muun muassa puutalo-asutusta.
Rautatieaseman lähettyvillä on myös Limingan rautatieasema, jossa voi käydä ihastelemassa vanhaa rautatiehistoriaa ja myös tutustua tarkemmin rautatieasemaan ja sen toimintaan. Tämä onkin hieno paikka tutustua paikalliseen historiaan ja myös siihen mitä rautatieliikenne oli joskus ennenvanhaan.
Limingasta on helppo ja kätevä matkustaa vaikka mihin. Oulun matkakeskus sijaitsee Oulun linja-autoasemalla ja sinne on matkaa Limingasta vain noin 11 kilometriä ja autolla matka taittuu todella nopeasti ja näppärästi. Matka Oulusta taittuu junalla tai bussilla todella vaivattomasti, oli suuntana sitten Helsinki tai Joensuu tai vaikkapa vain lähikaupunkeihin matkustaminen on Limingasta käsin helppoa. Myös lentokoneella voi lentää suoraan Helsinkiin, koska Oulussa sijaitsee lähin lentoasema, joten lentäen pääset vaikka ja minne vain. Oulussa sijaitseva rautatieasema on kuitenkin yksi Suomen vilkkaimmista junaliikenteen keskuksista.
Oulun linja-autoasemalta on myös erinomaiset yhteydet lähes koko Suomeen, koska Oulusta kulkee linja-autoja todella paljon ja voit helposti suunnitella matkaasi vaikka Turkuun, Poriin tai vaikkapa Helsinkiin ja Tampereelle tai oikeastaan melkein mihin vain Suomessa.
Kerro mikä on kunnan vetovoimatekijä, joka saa asukkaat pysymään alueella?
Onko alueella ollut havaittavissa jotain negatiivisia muutoksia, kuten rikollisuuden nousua?
Liminka on pieni kunta Oulun läheisyydessä ja se sijaitsee Perämerellä. Tämä paikkakunta tunnetaan etenkin upeista ulkoilualueistaan sekä rauhallisuudestaan ja sitä pidetäänkin lapsiperheiden paratiisina. Alueella on runsaasti kouluja sekä muita palveluita lapsille ja perheille sekä perheille, joten lapset eivät joudu matkustamaan kouluun tai muihin kunnan tarjoamiin palveluihin, joten aika ei mene turhaan kulkemiseen vaan siihen tärkeimpään eli perhe-elämään.
Kunnan asukasluku on lähes 17000. Suurin osa kunnan asukkaista on 20-24 -vuotiaita. Kunta sijaitsee Oulun ja Kalajoen välissä ja se on hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnan asukkaat ovat rauhallisia sekä iloisia ihmisiä.
Limingan kuntaan kuuluu myös Liminganlahti, joka on erittäin tärkeä linnuille. Tämä on yksi maailman pohjoisimmista alueista, jossa on rehevä merilintujen elinympäristö, ja alue kuuluukin Ramsarin sopimuksen mukaiseen koste


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Liminka

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Liminka

91800 Tyrnävä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Jaura - 91800 TyrnäväKirkonkylä
Kylmäläntie 197 - 340 91800 TyrnäväKirkonkylä
Leppiojantie 26 - 61b 91800 TyrnäväKirkonkylä
Niskajärvi - 91800 TyrnäväKirkonkylä
Rauhionoja - 91800 TyrnäväTupos
Tyrnävän Ylipää - 91800 TyrnäväKirkonkylä

Liminka

91900 Liminka Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aabramintie 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Aapinaho 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Aapinkuja 1 - 3 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ahokinjärvi - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ahonlaita 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ahonrinne 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Aisatie 2 - 7 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Aittarinne 10 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Alapääntie 10 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Amigo - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Aronselkä 2 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Arotie 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Arvolankuja - 7 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Arvolanrinne 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Asemakatu 1 - 7b 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Aurankääntö 10 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Berginkuja 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Borginkuja 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Erilänperäntie - 9b 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Eskonkuja 1 - 3 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Falanderinkulma 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Fellmaninkuja 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Formanninranta 10 - 10 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Forsmaninranta 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Forsmanninranta 10 - 10 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Haapakuja 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Haaranpolku 11 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hahtikarintie 11 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hakola 1 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hanhitie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hankotie 1 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Harakkatie 1 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Haravatie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Heikintie 1 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Heikki Toppilantie 13 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Heikonkuja 2 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Heinijärvi - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Helmipöllöntie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hiiripöllöntie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hirvelänranta 4 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hirveläntie 27a - 27c 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hirvenkello 1 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hirvenkieli 1 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hirvineva - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hirvinevantie - 80 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hoikantie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Honkapäänkuja 11 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Honkipellonlaita 1 - 1 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Honkisuontie - 7 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Honkitie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hyrynkangas - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hännänhuippu 1 - 1 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Härmälänkulma 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Härmänkuja 12 - 12 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Hömötiaisentie 1 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Iikankuja 1 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Iivarinpolku 11 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Isonkorventie 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Jokivarrentie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Jukantie 4 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Juolukkatie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Jurvalankuja 13 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Jussilantie 3 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Jutkotie 13 - 30 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kaarteenahontie 3 - 3 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kaarteentie 2 - 3 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kaiterankuja 1 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kakarakuja 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kalervontie 1 - 3 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kanervatie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kankaanlaita 11 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kantojärven yksityistie - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Karhunkämmen 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Karhunlaukka 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Karihaka 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Karintie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Karjakuja - 2 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Katajamaa 2 - 2 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Katajatie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kauppakatu 2 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kedonperä - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kedonperäntie 11 - 9f 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Keihääntie 2a - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Keltakankaan Metsäautotie - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kesäaika 10 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ketunleipä 1 - 7 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ketunmaa - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ketunmaantie - 80 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ketunmäentie 40 - 40 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kevätlinnunsilmä 1 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kiiskilänkyläntie - 98 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kiiskiläntie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kirkkokari 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kirkkotie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kissankello 3 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kissankäpälä 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kiurunkannus 2 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Koivukuja 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Konipolku 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kotikari 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kotikuja 2 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kotila 3 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kotkansiipi 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kramsunkuja 3 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Krankantie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kujakyläntie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kulorastaantie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kuormatie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kuovitie 1 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kurjenjalka 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kurjenkello 1 - 2 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kurjenmiekka 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kurjennokka 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kurjenpolvi 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kurkitie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kurranperä - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kurrantie - 23a 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kursulantie - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kuurneenniitty 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kuurneenniity 8 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kuusitiaisentie 1 - 7 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kyllösentie 5 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kyyhkytie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Käpälärinne 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Kärpänkuja 1 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Lapinkangas - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Lapinkankaantie 10 - 8c 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Lapinpöllöntie 2 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Laulurastaantie 1 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Laulurinne 13 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Launosentie 3 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Leilitie 1 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Leppäkerttu 1 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Leppäkuja 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Liippatie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Liisantie 2 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Limingan Emäntäkoulu - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Liminganraitti 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Linnakuja 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Linnankuja 11 - 11 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Linnukkatie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Lippitie 1 - 3 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Lithoviuksenlaita 10 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Loisenkankaantie - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Lumijoentie - 75 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Lähteenkuja 4 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Maankohoamapolku 20 - 20 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Matinmäki 1 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Mattilankuja 10 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Meijerintie 10 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Metsotie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Molnberginkuja 1 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Monttutie 2 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Mustarastaantie 2 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Mustikkatie 1 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Mutkalankaari 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Myllykuja 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Mäkelä - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Mäntylänrinne 1 - 7 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Mäntytie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Naakkatie - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Neitoperhonen 10 - 10 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Niemelänmutka - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Niittomiehentie 2 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Niittypirtintie 1 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Niittyrannantie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Niittäjäntie 1 - 1 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Nuoluantie 4 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ojanperänraitti 7 - 7 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Oksamantie 1 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ouluntie 11 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Paavolantie - 97 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pajakuja 3 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pajutie 12 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pakolantie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pappilantie - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Partaantie - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Partiopolku 2 - 2 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Paukkerintie 8 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pehkosenkuja 1 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Peltopyyntie 1 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Penkkatie - 7 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Peräkyläntie - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Petäjätie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pihlajakorven metsätie - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pihlajakuja 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pihlakuja 4 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Piiparinaho 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pisinkuja 3 - 3 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pitkäjärvi - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pitkäkoskentie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Porkkalankulma 3 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Puodinmäentie 12 - 23 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pynnönkuja 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pyyvilänkuja - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Pölykuja - 9 91900 Liminka Keskus
Raahentie - 87 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Raitakuja 1 - 1 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Rantakurvi 6 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Rantakylä - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Rantakyläntie 3 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Rantaparras 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Rantatie - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Rantavainionkuja 5 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ratahaka 8b - 8b 91900 Liminka KeskusTupos
Reetankuja 1 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Rehutie 3 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Rekitie 11 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ritolankuja 3 - 3 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ruotsinojantie 1 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Rännärintie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Sammalkankaankuja 1 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Sanginkuja 1a - 1e 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Sanginperäntie 1 - 7 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Sauratie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Seikkulankuja 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Selkämaantie 11 - 8 91900 Liminka KeskusTupos
Selkäsentie - 39 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Sepänkangas 11 - 11 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Simulankuja 1 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Sipolankuja 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Sirppitie 1 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Sorsatie 1 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Sotilastorpantie 5 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Strömmerinkuja 1 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Sudenkorento 4 - 5 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Sunilantie 10a - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Sunintie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Susitie 11 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Tahkokorventie 3 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Talitiaisentie 1 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Tapaninkuja 10 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Tapionkuja 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Tapulitie 2 - 2 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Tasaisentie 2a - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Tavitie 1 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Teeritie 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Temmesjoentie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Temmesjoki - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Tervonperä - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Tervonperäntie 10 - 7 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Tevoksentie 12 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Tikkaperäntie - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Toivontie 11 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Toppilankuja 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Tuomikoskentie 17 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Tuomikuja 1 - 7 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Töyhtötiaisentie 1 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Valimotie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Varistie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Varpuspöllöntie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Varsankello 2 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Vatukkatie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Veikkonen - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Vesalankuja 10 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Viikatetie 1 - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Villenkuja 3 - 4 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Virkkula - 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Vuotilankuja 1 - 6 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Vuotilantie 2 - 7 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Väliaho 10 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Värminkoskentie - 52 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Värmintie 2 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Vågentie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ylipääntie 10a - 8 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Yritystie 1 - 13 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
Ystäväntie 1 - 9 91900 Liminka KeskusKirkonkylä
kiiskiläntie 7b - 7b 91900 Liminka KeskusKirkonkylä

Liminka

91910 Tupos

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alalaude 1 - 8 91910 TuposTupos
Annankuja 1 - 8 91910 TuposTupos
Biltontie 1 - 9 91910 TuposTupos
Eetuntie 1 - 9 91910 TuposTupos
Haapalehto 1 - 9 91910 TuposTupos
Havukuja 1 - 8 91910 TuposTupos
Heikinkulma 1 - 6 91910 TuposTupos
Hieroja 1 - 9 91910 TuposTupos
Hillaniemi 1 - 8 91910 TuposTupos
Huvilaranta 1 - 8 91910 TuposTupos
Isonkivenkierto 10 - 9 91910 TuposTupos
Jokelankuja 1 - 9 91910 TuposTupos
Joulusauna 1 - 8 91910 TuposTupos
Juhannussauna 10 - 8 91910 TuposTupos
Jukurintie - 8 91910 TuposTupos
Järvenpääntie - 93 91910 TuposTupos
Järvitie 10 - 9 91910 TuposTupos
Kahilankuja 1 - 9 91910 TuposTupos
Kaijankuja 4 - 8 91910 TuposTupos
Kalasauna 1 - 9 91910 TuposTupos
Kalatie - 11a 91910 TuposTupos
Kanukkakuja 12 - 8 91910 TuposTupos
Karpaloniemi 1 - 9 91910 TuposKirkonkylä
Katajarinne 10 - 9 91910 TuposTupos
Kauppakaari 1 - 6 91910 TuposTupos
Kaurakuja 1 - 9 91910 TuposTupos
Kesäranta 12 - 9 91910 TuposTupos
Kevätniemi 12 - 9 91910 TuposTupos
Kiuas 1 - 6 91910 TuposTupos
Kivimäki 2 - 8 91910 TuposTupos
Koivikonkaari 1 - 9 91910 TuposTupos
Koivikonkierto 10 - 8 91910 TuposTupos
Koivulantie 10 - 6b 91910 TuposTupos
Koivulehto 11 - 9 91910 TuposTupos
Korvantaus 1b - 3 91910 TuposTupos
Kotilehto 1 - 9 91910 TuposTupos
Kotisauna 13 - 25 91910 TuposTupos
Kouvulehto 12 - 12 91910 TuposTupos
Kulleronkierto 1 - 7 91910 TuposTupos
Kuppari 1 - 6 91910 TuposTupos
Kuusenkierto 10 - 8 91910 TuposTupos
Kuusikuja 1 - 8 91910 TuposTupos
Lahdenkuja 1 - 8 91910 TuposTupos
Lammenniitty 1 - 8 91910 TuposTupos
Lammenranta 1 - 9 91910 TuposTupos
Laukkakuja 1 - 5 91910 TuposTupos
Letontie 419 - 522b 91910 TuposTupos
Lintulammentie - 9 91910 TuposTupos
Luhastontie 1 - 5 91910 TuposTupos
Luutatehtaantie 1 - 8 91910 TuposTupos
Länsiranta 10 - 7 91910 TuposTupos
Maijankuja 1 - 4 91910 TuposTupos
Mallassauna 1 - 8 91910 TuposTupos
Metsäsauna 5 - 8 91910 TuposTupos
Mieskuja 1 - 8 91910 TuposTupos
Mieslahdentie 2 - 8c 91910 TuposTupos
Morsiussauna 12 - 9 91910 TuposTupos
Mäenmutka 10 - 9 91910 TuposTupos
Männikönmutka 1 - 9 91910 TuposTupos
Mäntykuja 1 - 9 91910 TuposTupos
Nenänperä - 91910 TuposKirkonkylä
Nenänperäntie 1 - 5c 91910 TuposTupos
Näpäntie 10 - 9 91910 TuposTupos
Ohrakuja 1 - 9 91910 TuposTupos
Oikotie - 9 91910 TuposTupos
Ojatie 10 - 9 91910 TuposTupos
Orikuja 1 - 9 91910 TuposTupos
Orsisauna 3 - 4 91910 TuposTupos
Paratiisintie 16 - 16 91910 TuposTupos
Parvisauna 1 - 8 91910 TuposTupos
Peräojantie 2 - 9 91910 TuposTupos
Pikkaraisentie 11 - 8 91910 TuposTupos
Pysäkintie 4 - 6 91910 TuposTupos
Pölkkykankaantie 2 - 4 91910 TuposTupos
Pöytäpetäjänpiha 1 - 7 91910 TuposTupos
Rantasauna 1 - 8 91910 TuposTupos
Riihisauna 2 - 8 91910 TuposTupos
Riipinkuja 3 - 3 91910 TuposTupos
Riipintie 2 - 2 91910 TuposTupos
Ruiskuja 1 - 9 91910 TuposTupos
Rytiniementie 1 - 4 91910 TuposTupos
Saarelantie 1 - 5 91910 TuposTupos
Sannankuja 10 - 8 91910 TuposTupos
Saunametsä 24 - 33 91910 TuposTupos
Saunarannantie 2 - 2 91910 TuposTupos
Savusauna 1 - 9 91910 TuposTupos
Selkämaa - 91910 TuposTupos
Seppäläntie 1 - 9 91910 TuposTupos
Sepänkuja 1 - 8 91910 TuposTupos
Siirtokivenkierto 10 - 9 91910 TuposTupos
Sortavalantie 1 - 9 91910 TuposTupos
Talvitie 1 - 7 91910 TuposTupos
Tarhatie 1 - 9 91910 TuposTupos
Tuiskulanranta 1 - 3 91910 TuposTupos
Tuomiarontie 1 - 5 91910 TuposTupos
Tupoksentie - 69 91910 TuposTupos
Tuposkorva 1 - 8 91910 TuposTupos
Tuposkorva ja Korvantaus 10 - 10 91910 TuposTupos
Tuposlammentie 11 - 9 91910 TuposTupos
Tyrnäväntie 2 - 30a 91910 TuposTupos
Vanhalankuja 4 - 8 91910 TuposTupos
Velintie 1 - 8 91910 TuposTupos
Vesikarintie 14 - 39 91910 TuposTupos
Välikuja 1 - 7 91910 TuposTupos
Ylälaude 10 - 8 91910 TuposTupos
Yrjönkuja 1 - 9 91910 TuposTupos

Liminka

91930 Ala-Temmes

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Haurukyläntie - 7 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
JYväskyläntie - 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Juotontie 1 - 9 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Jyväskyläntie - 98 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Kaskentie 10 - 9 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Keunmaantie 1 - 1 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Latohaka 1 - 7 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Lännentie - 98 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Marttilanhaka 11 - 9 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Peltotie 4 - 4 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Riihihaka 10 - 4 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Särpäntie 1 - 8 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Vaaranmaantie 32 - 39c 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Vehkamaantie 1 - 8b 91930 Ala-TemmesKirkonkylä
Väentuvantie 3 - 5 91930 Ala-TemmesKirkonkylä

Liminka

91950 Temmes

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Huhanperäntie 3 - 3 91950 TemmesKirkonkylä
Kiiskelänkyläntie 32 - 32 91950 TemmesKirkonkylä
Koskelankylä - 91950 TemmesKirkonkylä
Pihlajajärventie 7 - 7 91950 TemmesKirkonkylä
Vanhantienvarsi 31a - 50a 91950 TemmesKirkonkylä

Liminka

92430 Paavola-Huumola

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hakoperäntie - 4 92430 Paavola-HuumolaKirkonkylä

Liminka

92500 Rantsila Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Jokiniityntie - 21 92500 Rantsila KeskusTupos
Valkiaisjärvi - 92500 Rantsila KeskusKirkonkylä

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024