Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

242 Käyttäjää paikalla! 0.011744976043701

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Liperi

Liperi on Pohjois-Karjalan maakunnassa sijaitseva, reilun 10 000 asukkaan kunta, joka on tullut tunnetuksi muun muassa upeista maalaismaisemistaan, aktiivisista kyläyhteisöistään sekä vahvasta teollisuudestaan. Liperi sijaitsee Pyhäselän rannalla, noin 20 kilometrin päässä Joensuusta, joten palvelutarjonta on täällä erinomainen ja Joensuun kattavat palvelut ovat aivan käden ulottuvilla. Liperissä sijaitsee useita upeita nähtävyyksiä, kuten Ylämyllyn alue ja Jyrinkylän teollisuusalue sekä Viinijärven alue ja Salmilanniemi, ja täällä voi kokea niin maaseudun rauhaa, kuin myös aktiivista kaupunkiympäristöä. Liperi on ehdottomasti hyvä asuinpaikka kaikenikäisille ja kaikille elämäntyyleille.
Turvallinen ja viihtyisä kunta
Liperiä kuvaillaan usein viihtyisäksi ja turvalliseksi paikaksi asua, ja Liperissä onkin erinomaiset palvelut asukkaille. Kunnan palvelut keskittyvät vahvasti kirkonkylälle ja Ylämyllyn alueelle, jossa sijaitsevat esimerkiksi kaikki kunnan suurimmat kauppaliikkeet. Myös Viinijärvellä, Roukalahdella, Salmilanniemessä sekä Käsämässä sijaitsee tärkeitä palveluita. Ylämyllyn alueelle rakennetaan koko ajan lisää ja siellä on mahdollista päästä asumaan keskelle kaupungin palveluita, mutta kuitenkin luonnon läheisyyteen ja rauhallisuuteen.
Asukkaiden ehdoilla
Liperi on kunta, jossa panostetaan asukkaisiin. Tämä näkyy kunnan monipuolisena tonttitarjontona ja esimerkiksi uusien asuinalueiden, kuten Liperin kirkonkylältä löytyvät Marjalaakso tai Liperin Mattisenlahden Hyttilän alue suunnittelussa on panostettu asumisviihtyvyyteen, rauhallisuuteen ja yhteisöllisyyteen. Liperissä luonto ja ympäristö ovat lähellä jokaista asukasta, sillä välimatkat kunnan sisällä ovat lyhyitä, ja näin ollen asukkailla on hyvät ja monipuoliset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet.
Turvallisuus ja yhteisöllisyys
Liperin kunnan turvallisuus on myös hyvällä tasolla. Asukasluku on noussut ja kunnassa panostetaan yhteisöllisyyteen ja toimivuuteen. Liperin kunta sijaitsee Joensuun vieressä, mutta se on kuitenkin sopivan välimatkan päässä Joensuusta ja kunnan asukkailla on kuitenkin oma rauha.
Liperistä löydät palveluita niin arkeen kuin vapaa-ajallekin, sillä Liperistä löytyy muun muassa kouluja ja päiväkoteja, terveyskeskus, apteekki, kirkko sekä kauppoja. Vapaa-ajan viettoon on esimerkiksi paljon mahdollisuuksia, ja esimerkiksi harrastusmahdollisuudet ovat todella monipuoliset. Liperi tunnetaan erityisesti viiniteollisuudestaan ja kunnan alueella on esimerkiksi kaksi viinitilaa: Viinilehto sekä Viinimestari.
Liperin kuntaan on muuttanut paljon uusia perheitä ja työpaikkoja syntyy koko ajan. Liperi onkin suosittu asuinalue juuri hyvän työmahdollisuuden ja rauhallisuutensa vuoksi, eikä sen sijainti Joensuuhun ja Helsinkiin ole kuin noin tunnin matka.
Liperi on viihtyisä, rauhallinen ja turvallinen paikkakunta. Liperissä on hyvä palvelutaso ja Liperistä on hyvät liikenneyhteydet eri puolille Suomea.
Liperi sijaitsee aivan Pohjois-Karjalan ytimessä ja asukkaita Liperissä on yli 10 000.
Liperiin muuttaa vuosittain paljon ihmisiä eri puolelta Suomea, mutta myös paluumuuttajia on paljon. Liperissä on hyvä työllisyystilanne ja Liperistä löytyy paljon työpaikkoja ja hyvät työmahdollisuudet eri alojen ihmisille. Liperissä on paljon erilaisia työpaikkoja esimerkiksi palvelu-, teollisuus-, kauppa-, terveydenhuolto- ja opetusaloilla.
Liperissä on hyvät kunnalliset peruspalvelut. Liperissä on useita kouluja, joissa voi opiskella niin ala-asteella, yläasteella, lukiossa kuin ammattiopissakin. Kouluissa on myös monipuoliset kurssit ja harrastustarjonnat. Lisäksi Liperissä on paljon eri tasoisia vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia ja useita vapaa-ajan keskuksia.
Liperi on luonnonläheinen ja rauhallinen kunta asua. Liperissä on paljon pelto-, metsä- ja vesistöalueita. Liperi sijaitsee vain 30 km päässä Joensuusta ja 25 km päässä Outokummusta. Liperiin kulkee myös junayhteys Joensuusta, joten Liperin sijainti on erinomainen. Liperi tarjoaa asukkaille turvallista ja rauhallista asuinympäristöä luonnon läheisyydestä nauttien, kuitenkin lähellä suurempien kaupunkien tarjoamia palveluita.
Ota kuva omasta ikkunasta näkyvästä maisemasta, ja kirjoita kuvaukseen mikä on parasta maisemassa?
Paras näkymä omasta ikkunasta
Valitse sinua eniten miellyttävä maisema, jota katsot mieluiten. Kirjoita kuvan yhteyteen myös, että miksi juuri tämä maisema miellyttää eniten?
Lammen rannassa
Ota kuva tai piirrä kuva maisemasta, jota ihailet joka päivä ja kirjoita, että miksi se on sinusta niin kaunis ja että mistä kohtaa tämä maisema näkyy kodissasi
Järvimaisema
Maisemanvaihdos
Jos saisit muuttaa mistä päin Suomea mihin päin Suomea, minne muuttaisit ja miksi?
Lapin taikaa
Valitse kolme eri Suomen paikkakuntaa. Tutustu näiden paikkakuntien kotisivuihin ja kirjoita jokaisesta paikkakunnasta esittely ja perustele, miksi haluaisit asua siellä. Kirjoita paikkakunnat aakkosjärjestyksessä.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Liperi

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Liperi

80100 Joensuu Keskus, Pohjoinen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Härkinvaara Säyneenniementie - 80100 Joensuu Keskus, PohjoinenYlämylly
Joensuun Lentoaseman Radiomajakka - 80100 Joensuu Keskus, PohjoinenYlämylly
Sinkkola - 80100 Joensuu Keskus, PohjoinenYlämylly

Liperi

80140 Noljakka

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Joensuun Lentoasema - 80140 NoljakkaYlämylly
Lentoasemantie 10a - 9 80140 NoljakkaYlämylly
Lentosemantie 4d - 4d 80140 NoljakkaYlämylly
Mäkräntie 24 - 24 80140 NoljakkaYlämylly

Liperi

80400 Ylämylly

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aapelinpolku 1 - 4 80400 YlämyllyYlämylly
Ahjopolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Ahokaspolku 2 - 5 80400 YlämyllyYlämylly
Alatie 1a - 2s 80400 YlämyllyYlämylly
Albinintie 4a - 9 80400 YlämyllyKirkonkylä
Alenkuja 11 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Alinanpolku 3 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Alokaspolku 1 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Ammustie 10s - 10s 80400 YlämyllyYlämylly
Anna-Marinpolku 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Annikinkaari 12 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Asemamiehenkuja 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Asemapolku 2 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Autohallintie 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Automuseonpolku 1 - 5 80400 YlämyllyYlämylly
Einonpolku - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Ekotie 10s - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Eräpolku 1 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Esikunnantie 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Hallikuja 1 - 4 80400 YlämyllyYlämylly
Harinjärvi - 80400 YlämyllyYlämylly
Harinpolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Havupolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Heikinpolku 1 - 2 80400 YlämyllyYlämylly
Heinälammentie 10 - 9b 80400 YlämyllyYlämylly
Hiekkapolku 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Hiihtotie 12a - 8a 80400 YlämyllyYlämylly
Hippiäisenkuja 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Hippiäisenpolku 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Hirsiniemi - 80400 YlämyllyYlämylly
Honkalampi - 80400 YlämyllyYlämylly
Honkapuro - 80400 YlämyllyYlämylly
Honkapurontie - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Honkaranta 10 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Honkatie - 9n 80400 YlämyllyYlämylly
Honkavaarantie - 8 80400 YlämyllyKirkonkylä
Hoprinkalliontie 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Hoprinkulma 1 - 5 80400 YlämyllyYlämylly
Horsmapolku 1 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Huutorannantie 11 - 7d 80400 YlämyllyYlämylly
Huutoranta - 80400 YlämyllyYlämylly
Hyttiläntie 16 - 8 80400 YlämyllyKirkonkylä
Iltalomantie 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Jaamanlammentie 13a - 2a 80400 YlämyllyYlämylly
Jauhopolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Jyrinjärvi - 80400 YlämyllyYlämylly
Jyrinlenkki 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Jyrinpolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Jäkäläpolku 2 - 2 80400 YlämyllyYlämylly
Jäkälätie 2 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Jääkäripolku 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Kaarnapolku 10 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Kaarrepolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Kalikkavaara 13a - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Kantolantie 1 - 3 80400 YlämyllyYlämylly
Kapteenintie 10 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Karttulantie 1 - 4b 80400 YlämyllyYlämylly
Kasarmitie 3s - 3s 80400 YlämyllyYlämylly
Kaskesniemenkärki 10a - 9c 80400 YlämyllyYlämylly
Kaskesniementie 12a - 9a 80400 YlämyllyYlämylly
Katajakuja 2 - 2e 80400 YlämyllyYlämylly
Katajapolku 1 - 3c 80400 YlämyllyYlämylly
Kauppa - 80400 YlämyllyYlämylly
Kavioura 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Kehrääjänkuja 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Kehrääjänpolku 2 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Kerkontie 11 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Kerkontie 11 - 80400 YlämyllyKirkonkylä
Kersantintie 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Kievarintie - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Kiiessärkäntie 11 - 5b 80400 YlämyllyKirkonkylä
Kipinäkuja 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Kirkkoniementie 10 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Koivusalontie 10 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Koivuseläntie - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Kokinniemi 12 - 8a 80400 YlämyllyYlämylly
Kononovintie 3 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Koppelonpolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Korpikuja 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Korpraalintie 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Korsupolku 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Korsutie 1a - 3d 80400 YlämyllyYlämylly
Kotitie 10 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Kulmakaari 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Kuntsarikuja 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Kuormakuja 1 - 5s 80400 YlämyllyYlämylly
Kurenvaarantie - 9 80400 YlämyllyKirkonkylä
Kuusniementie 11 - 9b 80400 YlämyllyKirkonkylä
Käpypolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Kärritie 11 - 7a 80400 YlämyllyYlämylly
Laaksopolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Laavupolku - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Lahdensuontie 2 - 4 80400 YlämyllyYlämylly
Lastikuja 2 - 2 80400 YlämyllyYlämylly
Latvapolku 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Laurinpolku - 1 80400 YlämyllyYlämylly
Lautasuo - 80400 YlämyllyYlämylly
Lautasuontie 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Lauttakuja 1 - 3 80400 YlämyllyYlämylly
Lehtorannantie 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Lipaspolku 1 - 4 80400 YlämyllyYlämylly
Luotolankuja 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Lähettipolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Maalarinpolku 10 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Maikinmutka 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Maironranta 10 - 9c 80400 YlämyllyYlämylly
Marinpolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Marssiura 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Matkalammentie 12 - 9c 80400 YlämyllyYlämylly
Matkalammintie 25b - 25b 80400 YlämyllyYlämylly
Mattisenlahden Koulutie - 9g 80400 YlämyllyYlämylly
Mattisenlahden koulutie 11 - 9e 80400 YlämyllyYlämylly
Mattisenlahti - 80400 YlämyllyYlämylly
Metsontie 1 - 1 80400 YlämyllyYlämylly
Mikonpolku 1 - 4 80400 YlämyllyYlämylly
Mottitie 1 - 5 80400 YlämyllyYlämylly
Multamäentie 1 - 9a 80400 YlämyllyYlämylly
Mustikkapolku 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Myllypuro 21 - 9h 80400 YlämyllyYlämylly
Myllärintie 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Notkolantie 1 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Nuotiopolku 12 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Nuottaniementie 11 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Nuottilammentie - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Nuottilampi - 80400 YlämyllyYlämylly
Nurmipolku 1 - 4 80400 YlämyllyYlämylly
Ohrapolku 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Oikopolku 2 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Onnelanpolku 1a - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Opottatie 10 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Pajapolku 10 - 8s 80400 YlämyllyYlämylly
Pakomaja 10 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Paloaukeantie 11s - 23 80400 YlämyllyYlämylly
Palokaivontie 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Panssariura 1 - 9s 80400 YlämyllyYlämylly
Partiopolku 16s - 16s 80400 YlämyllyYlämylly
Patteristontie - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Peltisepänpolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Pihaniemi - 80400 YlämyllyYlämylly
Pihlajatie 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Piippuniemi 6 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Pitkäniemi 1a - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Pitkäsenlammentie 10a - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Poterokuja 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Puolivälintie 1 - 2s 80400 YlämyllyYlämylly
Puolukkapolku 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Puomipolku 10 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Purmola - 80400 YlämyllyYlämylly
Puusepänpolku - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Pärnävaara - 80400 YlämyllyYlämylly
Pärnävaarantie - 9s 80400 YlämyllyYlämylly
Pärnävaarantie 32 - 80400 YlämyllyYlämylly
Radiokuja 10 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Rahtitie 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Rannankuja 1 - 6s 80400 YlämyllyYlämylly
Rantakyläntie 10 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Ratakuja 2a - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Rataspolku 1 - 4 80400 YlämyllyYlämylly
Rinnetie 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Rokkapolku 1 - 4 80400 YlämyllyYlämylly
Ruispolku 1 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Rummakontie 11 - 8c 80400 YlämyllyKirkonkylä
Rykmentintie - 8s 80400 YlämyllyYlämylly
Rännitie 1 - 3 80400 YlämyllyYlämylly
Sahapolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Sammalpolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Sanomakuja 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Seulapolku 1 - 5 80400 YlämyllyYlämylly
Sirkkelipolku 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Sissipolku 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Siviilitie 10 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Sompaharju 12a - 6b 80400 YlämyllyYlämylly
Sompakuja 1 - 5 80400 YlämyllyYlämylly
Sompalammentie - 3 80400 YlämyllyYlämylly
Sompapolku 1 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Sorapolku 1 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Sorvaajanpolku 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Suonpohjantie 1 - 13 80400 YlämyllyKirkonkylä
Suonurkka - 80400 YlämyllyYlämylly
Susiaho - 9a 80400 YlämyllyYlämylly
Särkkäpolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Tarkinmutka 10 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Tavinpolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Teerentie 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Tehtaantie 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Tehtaantie 10 - 80400 YlämyllyYlämylly
Tikanpolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Tinurinpolku 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Toivontie 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Tornitie 1 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Tukkipolku 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Tykistöntie 24s - 3s 80400 YlämyllyYlämylly
Tykkimiehenkuja 1 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Tykkisepäntie 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Tykkiura 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Työv Yhd - 80400 YlämyllyYlämylly
Urheilutie 10a - 6b 80400 YlämyllyYlämylly
Uusiokuja 1 - 4 80400 YlämyllyYlämylly
Vanikkapolku 2 - 5 80400 YlämyllyYlämylly
Varikontie 10 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Vartiopolku 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Vehnäpolku 1 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Veräjäpolku 1 - 3 80400 YlämyllyYlämylly
Vierikuja 1 - 5 80400 YlämyllyYlämylly
Viestilinja 1 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Viherpolku 1 - 4 80400 YlämyllyYlämylly
Vihurinniemi - 9e 80400 YlämyllyYlämylly
Viklanpolku 1 - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Viljatie - 9s 80400 YlämyllyYlämylly
Väijypolku 1 - 9s 80400 YlämyllyYlämylly
Välikankaantie - 8 80400 YlämyllyYlämylly
Vääpelinkuja 1 - 7 80400 YlämyllyYlämylly
Ylämylly - 80400 YlämyllyYlämylly
Ylämyllyn Varuskunta - 80400 YlämyllyYlämylly
Ylämyllyn ratapiha - 80400 YlämyllyYlämylly
Ylämyllyntie - 97 80400 YlämyllyYlämylly
Ylämyllyntie 31 - 80400 YlämyllyYlämylly
Ylämäntytie 1 - 6 80400 YlämyllyYlämylly
Ylämäntytie 10 - 80400 YlämyllyYlämylly
Ympäristöpolku 3 - 9 80400 YlämyllyYlämylly
Yrittäjänpolku - 8 80400 YlämyllyYlämylly

Liperi

80510 Onttola-Kunnasniemi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hupenevantie 11 - 9 80510 Onttola-KunnasniemiYlämylly
Säynevaarantie 17a - 17b 80510 Onttola-KunnasniemiYlämylly

Liperi

83100 Liperi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Aavamäki - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Ahostie 1 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Albertinkuja 3a - 3d 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Anttolantie 3 - 6 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Apilakuja 1 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Haapovaarantie 22a - 99b 83100 Liperi KeskusViinijärvi
Halla-Ahontie 14a - 3 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Halla-ahontie 18a - 23a 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Havukkaniemi 11a - 7a 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Heinävedentie 1 - 98 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Heinävedentie 146 - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Heinävedentie 30b - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Hiekkalantie 1 - 5 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Hilpankuja 3 - 5 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Huurunlahti - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Hyväriläntie 4 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Häyrynlahdentie 10a - 9b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Häyrynlahdentie 43b - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Häyrynlahdentie 47a - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Jhalla-ahontie 23 - 23 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Joutsenniementie 11a - 9b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Juvolanlahdentie 12a - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kaatamo - 83100 Liperi KeskusViinijärvi
Kaivantotie 1 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kallarintie 3 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kalliokuja 1 - 5 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kalliolantie 3 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kalliotie - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kalmoniemi - 83100 Liperi KeskusViinijärvi
Kantoniementie 4b - 7b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kantoniemi - 7a 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kantturantie 1b - 5 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kaskikuja 1 - 3 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Katajalammintie - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Katajalampi 24a - 7b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kauppilanniemi - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Keskustie - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kielokuja 1 - 4 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kinnulanniemi 10 - 9b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kirjurintie 2 - 4 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kirkiläntie 10 - 7d 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kivilahdensalo 10 - 9b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kiviniemi 10a - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Koivulantie 15a - 5 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Koivutie 1 - 3c 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kolehmala - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kolehmalantie 2 - 5 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Konttilansalmentie 1a - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kotikummuntie 3 - 3 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Koulukuja 1 - 3 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Koulutie 1a - 3 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kuikansalmi - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kuusikkolantie 1 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Kyläsärkkä - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Käsämäntie 104a - 95 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Lahtelantie - 8i 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Laikanlahdentie 16c - 22a 83100 Liperi KeskusViinijärvi
Lakkari - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Lamminkankaantie 11a - 8a 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Lamminniemi - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Lammu 11a - 9g 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Lampitie 1 - 5e 83100 Liperi KeskusYlämylly
Laurinniemi 10 - 9c 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Lehdokkitie 1 - 5 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Lehminiementie 2 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Lehmonniementie - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Leppälahti - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Lihavaisen Lt - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Liperinsalo - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Liperintie - 98f 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Louhelanmutka 10 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Luhtaranta 4 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Lukutuvantie 2 - 2s 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Luvutuvantie - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Lyhdetie 10 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Länsirannantie 1 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Maisonvaarantie 17 - 6d 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Manttaalitie 2 - 2 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Markonrannantie 1 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Meijeritie 1 - 1s 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Metsärinteentie 10 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Metsätie 1 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Murhiniementie 1 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Mustankiventie 1 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Mutkanvaara - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Männistö - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Männistö Viljankuivaamo - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Mäntyranta 1 - 9a 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Mäntytie 1 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Niinikkosaarentie - 99 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Nivankangas - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Nivankankaantie 11a - 5b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Oinaanlahti 10a - 4d 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Ojalahti 11a - 9c 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Onkisalmentie 1 - 9a 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Onkisalmentie 1 1 - 1 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Onkisalmi - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Opintie 2 - 4 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Orvokkitie 1 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Orvokkitie Talousrak - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Pahanpohjantie - 9c 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Paloniemen Puhelinasema - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Paloniemi - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Papelonsaari 10 - 3 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Pappilantie 1c - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Parrenmäentie 11 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Parrenmäki - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Peltolantie 13 - 7 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Penttiläntie 2 - 6 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Postineidinkuja 3 - 3 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Puromäentie 1 - 98 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Päivilä-Leskelä 12 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Päivilä-Leskelä 5 - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Riihilahdentie - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Riihilahdentie 20 - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Riihilahti - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Riihilahti Konevarasto - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Riihitie 1 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Riionniemi - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Rinteelä - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Ristiniementie 10 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Riusatie 1 - 6 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Rokkaniemi 12a - 2 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Rotila Turkistarha - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Rotilantie 11 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Ruokola - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Ruuskanmutka 1 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Rönkönvaarantie 17 - 6a 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Saarenpää - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Salonnenäntie 13 - 9b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Selkärannantie 1 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Selkäranta - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Sianlahti 10a - 8b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Siansuontie 1 - 4b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Siikakoski - 83100 Liperi KeskusViinijärvi
Siikasaari - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Siikasalmen Maatalousoppil - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Siikasalmen Maatalousoppilaitos - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Siikasalmi Turkistarha - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Simananniementie 10 - 9b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Sirppitie 1 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Sormulansalontie 1 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Suurjoentie - 95c 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Syvänlahdentie 2a - 7i 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Tanssilava - 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Taunonpolku 4 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Tiilitehtaantie 10 - 8c 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Tikansaari - 32b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Tohtorintie 1 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Tolpontie 1 - 5 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Tsasounakuja 1 - 1 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Tutjuntie - 9b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Töyhöpää 12a - 19b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Ukonsuo 10a - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Umpikuja 4 - 4 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Vanamokuja 1 - 8 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Varolantie 10 - 7 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Vihovaara 13a - 23a 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Vihovaarantie 13b - 13b 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Väliläntie 12a - 5 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Välitie 10 - 9 83100 Liperi KeskusKirkonkylä
Yhdystie 1 - 2 83100 Liperi KeskusKirkonkylä

Liperi

83130 Salokylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Joosenmutka - 9 83130 SalokyläKirkonkylä
Kalstilantie 11 - 9 83130 SalokyläKirkonkylä
Kolmikanta 1 - 9 83130 SalokyläKirkonkylä
Kuusvalkama 10 - 8c 83130 SalokyläKirkonkylä
Lihavaisenmutka 14 - 5c 83130 SalokyläKirkonkylä
Mastotie 10 - 6 83130 SalokyläKirkonkylä
Petäjäkankaantie 14a - 9 83130 SalokyläKirkonkylä
Pihatie 10 - 8 83130 SalokyläYlämylly
Puromäki - 83130 SalokyläKirkonkylä
Päivänkämmen 11 - 9b 83130 SalokyläKirkonkylä
Taka-aho 4 - 8b 83130 SalokyläKirkonkylä

Liperi

83140 Puromäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Heinäsuo 1 - 7 83140 PuromäkiKirkonkylä
Kielikontie 1 - 9 83140 PuromäkiKirkonkylä
Lavaniemi 10 - 9 83140 PuromäkiKirkonkylä
Maisonvaara - 83140 PuromäkiKirkonkylä
Mattisenlahdentie - 99 83140 PuromäkiKirkonkylä
Möykyntie 11 - 19b 83140 PuromäkiKirkonkylä
Roukalahdentie 12 - 66 83140 PuromäkiKirkonkylä
Samulinniemi 10a - 9a 83140 PuromäkiKirkonkylä

Liperi

83150 Roukalahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Eerikäntie 14 - 18a 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Ei tiedossa - 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Haisku - 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Haiskuntie 16 - 5a 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Immolantie - 9c 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Kelkonniementie 10a - 9 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Kuivaniementie 4 - 7 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Kuivaniemi - 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Lappilanniemi - 9 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Lotmantie 15a - 28 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Peltola - 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Piitsamo - 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Piitsamonniemi - 9 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Posti-Ja Lenn Laitos - 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Rauhala - 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Reponiementie 1 - 9 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Roukalahden Koulutie 1 - 8 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Roukalahdentie 33b - 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Roukalahti - 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Tervahaudantie 3 - 9 83150 RoukalahtiKirkonkylä
Virranranta 1 - 9b 83150 RoukalahtiKirkonkylä

Liperi

83160 Tutjunniemi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Arvinsalmen Lossi - 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Arvinsalmi - 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Kulmanniementie 1 - 9s 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Leveälahdentie 10 - 8 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Luotoperä - 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Luotoperäntie 10 - 24a 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Miitsu 10 - 14d 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Mustanlahdentie 1 - 5 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Pesolansaari - 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Rakennuksen sijainti ei tiedossa - 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Saaristotie - 45a 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Saunarakennus - 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Selkäsaarentie 10a - 24b 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Suursaari - 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Tiilimiehentie 10 - 8a 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Tiiliniementie - 9a 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Tutjunniementie - 7 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Vuoritie 11 - 33 83160 TutjunniemiKirkonkylä
Vuosalmi - 83160 TutjunniemiKirkonkylä

Liperi

83320 Risti-Juojärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hakatie 13 - 7 83320 Risti-JuojärviViinijärvi
Kapaniementie 1 - 8 83320 Risti-JuojärviViinijärvi
Niementie 1 - 3 83320 Risti-JuojärviViinijärvi
Varkaudentie 100 - 98 83320 Risti-JuojärviViinijärvi

Liperi

83330 Kaatamo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Asema - 83330 KaatamoViinijärvi
Auvisenlahti - 18d 83330 KaatamoViinijärvi
Ei tieyhteyttä - 83330 KaatamoViinijärvi
Haavikontie 1 - 5 83330 KaatamoViinijärvi
Huistinvaara - 83330 KaatamoViinijärvi
Huittisentie 10a - 8a 83330 KaatamoViinijärvi
Jokisalontie 10 - 9 83330 KaatamoViinijärvi
Junteelantie 13 - 6 83330 KaatamoViinijärvi
Kaatamon Puhelinasemarakennus - 83330 KaatamoViinijärvi
Kaatamontie 1 - 9c 83330 KaatamoViinijärvi
Karpanrimpi 11 - 8 83330 KaatamoViinijärvi
Kivikkoaho 27a - 27a 83330 KaatamoViinijärvi
Koikkalanlahdentie 11 - 47 83330 KaatamoViinijärvi
Koikkalanlahti - 83330 KaatamoViinijärvi
Koprasärkäntie 24a - 40b 83330 KaatamoViinijärvi
Korpijärvi - 83330 KaatamoViinijärvi
Korpisalontie 14a - 28 83330 KaatamoKirkonkylä
Korpivaara - 83330 KaatamoViinijärvi
Korpivaarantie 1 - 7 83330 KaatamoViinijärvi
Kuokkalantie - 6 83330 KaatamoViinijärvi
Naurislammentie - 8b 83330 KaatamoViinijärvi
Neitsytniementie 2 - 8 83330 KaatamoViinijärvi
Niemelä 4a - 5 83330 KaatamoViinijärvi
Pekkalantie 10 - 8 83330 KaatamoViinijärvi
Pöytälahdentie 12c - 8d 83330 KaatamoViinijärvi
Ristinkyläntie 1 - 8 83330 KaatamoViinijärvi
Sarvikummuntie 12a - 18 83330 KaatamoViinijärvi
Silmälammentie 11 - 7 83330 KaatamoViinijärvi
Suurijärventie 1 - 77a 83330 KaatamoViinijärvi
Teerisuontie 10 - 9g 83330 KaatamoViinijärvi
Th - 83330 KaatamoViinijärvi
Tunturitie 10a - 5 83330 KaatamoViinijärvi
Vehkalammentie - 13 83330 KaatamoViinijärvi

Liperi

83340 Kaarnalampi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kaarnalammentie 10a - 8 83340 KaarnalampiViinijärvi
Pykäläsärkäntie 3 - 68 83340 KaarnalampiViinijärvi
Sulkamantie 10 - 7 83340 KaarnalampiViinijärvi

Liperi

83400 Viinijärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahonkyläntie - 6 83400 ViinijärviViinijärvi
Asematie 10 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Asemavarasto - 83400 ViinijärviViinijärvi
Atsinlammentie - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Hapeikkoniemi - 83400 ViinijärviViinijärvi
Harjulantie 1 - 7 83400 ViinijärviViinijärvi
Harjutie 10 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Hernesaari 10 - 7 83400 ViinijärviViinijärvi
Huuronniemi 12 - 9e 83400 ViinijärviViinijärvi
Iivontie 1 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Iso Juurikkalampi 16 - 16 83400 ViinijärviViinijärvi
Iso-Juurikkalampi 16 - 16 83400 ViinijärviViinijärvi
Joensuuntie 1 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Jokelantie 16a - 16b 83400 ViinijärviViinijärvi
Jokiniemi - 83400 ViinijärviViinijärvi
Jokiranta - 8 83400 ViinijärviViinijärvi
Jokirinne - 83400 ViinijärviViinijärvi
Jyvätie 6 - 7 83400 ViinijärviViinijärvi
Kaarikuja 10 - 8 83400 ViinijärviViinijärvi
Kaationtie 11 - 23 83400 ViinijärviViinijärvi
Kallenkuja 1 - 5 83400 ViinijärviViinijärvi
Kangastie 12 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Kannustie 14 - 4 83400 ViinijärviViinijärvi
Kari - 83400 ViinijärviViinijärvi
Kauppatie 4 - 4 83400 ViinijärviViinijärvi
Kessopää 13 - 7 83400 ViinijärviViinijärvi
Kiiessalo-heponiemi 10j - 38o 83400 ViinijärviViinijärvi
Kiiskilä - 83400 ViinijärviViinijärvi
Kirkkorannantie 11 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Kirkkotie 10 - 8 83400 ViinijärviViinijärvi
Kompero - 83400 ViinijärviViinijärvi
Komperontie 1 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Kontkala-Heponiemi 11 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Kontkalankuja 3 - 8 83400 ViinijärviViinijärvi
Kontkalantie 1 - 51 83400 ViinijärviViinijärvi
Korkansaarentie 1 - 6 83400 ViinijärviViinijärvi
Kujatie 1 - 6 83400 ViinijärviViinijärvi
Kuopiontie 106 - 98 83400 ViinijärviViinijärvi
Laukunlampi - 83400 ViinijärviViinijärvi
Leppilammentie - 96b 83400 Viinijärvi
Marjolahdentie 1 - 6 83400 ViinijärviViinijärvi
Matinkuja 1 - 6 83400 ViinijärviViinijärvi
Myllytie 4 - 6 83400 ViinijärviViinijärvi
Mäntyläntie 4 - 8 83400 ViinijärviViinijärvi
Nostamontie 13a - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Ollilantie 1 - 8b 83400 ViinijärviViinijärvi
Paljakka 23a - 51a 83400 ViinijärviViinijärvi
Papusenaho 12 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Pehkolantie 1 - 6 83400 ViinijärviViinijärvi
Peltotie 10 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Pienikari - 83400 ViinijärviViinijärvi
Piennartie - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Piiroisenpellontie 1 - 8 83400 ViinijärviViinijärvi
Piirosenpelto 16 - 16 83400 ViinijärviViinijärvi
Pohjoispuolinen Lokkiluoto - 83400 ViinijärviViinijärvi
Purnusuo 11 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Pöllänniementie 30a - 30a 83400 ViinijärviViinijärvi
Pöllänniemi 10a - 5 83400 ViinijärviViinijärvi
Pöllänniemie 39c - 39c 83400 ViinijärviViinijärvi
Rantalantie 3s - 3s 83400 ViinijärviKirkonkylä
Ratapellontie 3s - 6 83400 ViinijärviViinijärvi
Rianniementie 1 - 28b 83400 ViinijärviViinijärvi
Rianniementie 27a - 83400 ViinijärviViinijärvi
Rinnekuja 3 - 5 83400 ViinijärviViinijärvi
Risti - 83400 ViinijärviViinijärvi
Ristinpohja Pys - 83400 ViinijärviViinijärvi
Ristinpohja Saha Ja Höylä Velj Nissinen - 83400 ViinijärviViinijärvi
Ristinpohjantie 17 - 9c 83400 ViinijärviViinijärvi
Ristonkangas - 83400 ViinijärviViinijärvi
Ristonkankaantie - 8 83400 ViinijärviViinijärvi
Sepänkuja - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Siikakoskentie - 6c 83400 ViinijärviViinijärvi
Siikaniemi - 83400 ViinijärviViinijärvi
Siikoniementie 17a - 6c 83400 ViinijärviViinijärvi
Siikoniemi - 83400 ViinijärviViinijärvi
Sillankorva - 83400 ViinijärviViinijärvi
Simola 1 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Sorvalammentie 3a - 3b 83400 ViinijärviViinijärvi
Sorvalammenttie 3b - 3b 83400 ViinijärviViinijärvi
Surakkalantie 1 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Särkijärventie - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Särkijärvi - 83400 ViinijärviViinijärvi
Särkijärvi Venevaja - 83400 ViinijärviViinijärvi
Särkäntie 10 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Taanilankuja - 7 83400 ViinijärviViinijärvi
Taipaleenjoki - 83400 ViinijärviViinijärvi
Taipaleentie 1 - 9k 83400 ViinijärviViinijärvi
Tarnalantie 1 - 6 83400 ViinijärviViinijärvi
Tiituksentie 3 - 6 83400 ViinijärviViinijärvi
Tuomaalantie 10 - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Uimalantie 4 - 7a 83400 ViinijärviViinijärvi
Ullantie - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Venekuja 2 - 2 83400 ViinijärviViinijärvi
Vesitorni - 83400 ViinijärviViinijärvi
Viinijärven asema - 83400 ViinijärviViinijärvi
Viinirannantie - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Voudinsuo - 9 83400 ViinijärviViinijärvi
Ylöläntie 1 - 8a 83400 ViinijärviViinijärvi

Liperi

83430 Käsämä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahoniemi 1 - 8d 83430 KäsämäViinijärvi
Heinävaara 6a - 6c 83430 KäsämäViinijärvi
Hirvolanvaarantie - 38 83430 KäsämäViinijärvi
Honkatuvantie 10 - 9 83430 KäsämäYlämylly
Hopearannantie 12a - 9 83430 KäsämäViinijärvi
Itärannantie - 9 83430 KäsämäYlämylly
Kiiessalo Tuuraniemi - 83430 KäsämäViinijärvi
Kiiessalo-Heponiemi 1 - 9 83430 KäsämäViinijärvi
Kiiessalontie 10 - 6b 83430 KäsämäViinijärvi
Kiikkalanniemi 10a - 9b 83430 KäsämäViinijärvi
Kinnulantie 10a - 8b 83430 KäsämäYlämylly
Koivuvaara - 83430 KäsämäViinijärvi
Kuoringantie - 9 83430 KäsämäYlämylly
Kuorinka - 83430 KäsämäYlämylly
Luosontie 10a - 8 83430 KäsämäViinijärvi
Männikkö - 83430 KäsämäViinijärvi
Niemeläntie 10 - 9 83430 KäsämäYlämylly
Niemenrannantie 1 - 1 83430 KäsämäViinijärvi
Niemirannantie 1 - 8 83430 KäsämäViinijärvi
Orilammentie 8 - 8 83430 KäsämäYlämylly
Pahakalanmutka 11 - 9 83430 KäsämäViinijärvi
Pahakalantie 13 - 7b 83430 KäsämäViinijärvi
Pitkälammentie 10 - 9 83430 KäsämäViinijärvi
Pitkälammentie 47a Karjalansaari - 83430 KäsämäViinijärvi
Saariniemi - 83430 KäsämäViinijärvi
Silmutie - 9 83430 KäsämäViinijärvi
Sotkumantie - 9a 83430 KäsämäViinijärvi
Suvilantie 1 - 9 83430 KäsämäViinijärvi
Takaharjuntie 14a - 8b 83430 KäsämäViinijärvi
Tupakkamäki 10 - 9 83430 KäsämäViinijärvi
Tuulantie 2 - 8 83430 KäsämäYlämylly
Vaaralammentie 10 - 5 83430 KäsämäYlämylly
Veljestie 2 - 2 83430 Käsämä
Viinijärventie - 92 83430 KäsämäViinijärvi

Liperi

83450 Vaivio

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aamuruskontie - 8 83450 VaivioYlämylly
Harmaaniementie - 7 83450 VaivioYlämylly
Heinäsaari 10a - 8d 83450 VaivioYlämylly
Kaarreniementie 12a - 6e 83450 VaivioYlämylly
Keretinlahti - 83450 VaivioYlämylly
Kirjavanniementie - 7c 83450 VaivioYlämylly
Kuismantie 1 - 5a 83450 VaivioYlämylly
Kuusjärventie 13 - 9 83450 VaivioYlämylly
Kylänlahti - 9 83450 VaivioYlämylly
Kylänlahti 9 - 83450 VaivioYlämylly
Lehvänniemi 33d - 33d 83450 VaivioYlämylly
Mäkirinne 10 - 5a 83450 VaivioYlämylly
Mäntyniementie 11 - 22 83450 VaivioYlämylly
Nouottiniementie 4e - 4e 83450 VaivioYlämylly
Nuottiniementie - 4e 83450 VaivioYlämylly
Pieni-Polvijärventie 11 - 9 83450 VaivioYlämylly
Salmilammentie 10 - 8 83450 VaivioYlämylly
Saukonniemi 13a - 9g 83450 VaivioYlämylly
Ukonlahdentie 5a - 7d 83450 VaivioYlämylly
Vaivio - 83450 VaivioYlämylly
Vaiviontie - 98 83450 VaivioYlämylly
Vaiviontie 108 108 - 108 83450 VaivioYlämylly
Veteläsuontie - 9 83450 VaivioYlämylly

Liperi

83460 Harinjärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Harila - 9 83460 HarinjärviYlämylly
Huhusniemi - 20 83460 HarinjärviYlämylly
Härkinvaara - 8 83460 HarinjärviYlämylly
Härkinvaaran Koulutie 11 - 9 83460 HarinjärviYlämylly
Härkinvaaran koulutie 1a - 7 83460 HarinjärviYlämylly
Kantola 10 - 8 83460 HarinjärviYlämylly
Maaherrantie 1 - 9 83460 HarinjärviYlämylly
Mertalammentie 10a - 8a 83460 HarinjärviYlämylly
Pataniementie 10a - 8b 83460 HarinjärviYlämylly
Pieni-polvijärventie 24 - 24 83460 HarinjärviYlämylly
Pohjoisranta 11 - 9 83460 HarinjärviYlämylly
Polvijärventie - 81 83460 HarinjärviYlämylly
Säynelammentie 10 - 10 83460 HarinjärviYlämylly
Säynelampi 10 - 13b 83460 HarinjärviYlämylly
Valkeisenmäki - 9 83460 HarinjärviYlämylly

Liperi

83480 Ahonkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aholampi 1 - 9 83480 AhonkyläViinijärvi
Haapaniemi 10a - 9 83480 AhonkyläViinijärvi
Hiekkapalsta Iii - 83480 AhonkyläViinijärvi
Koira-Aho 12 - 7a 83480 AhonkyläViinijärvi
Koira-aho 1b - 1b 83480 AhonkyläViinijärvi
Käpykangas - 83480 AhonkyläViinijärvi
Leppilammen Koulutie 13a - 9b 83480 AhonkyläViinijärvi
Leppilammen koulutie 4 - 4 83480 AhonkyläViinijärvi
Leppilampi - 83480 AhonkyläViinijärvi
Leppilä - 83480 AhonkyläViinijärvi
Nauvunkankaantie 17 - 7 83480 AhonkyläViinijärvi
Piilampi - 8a 83480 AhonkyläViinijärvi
Piiloniementie 10 - 9 83480 AhonkyläViinijärvi
Suvisrannantie 15 - 8b 83480 AhonkyläViinijärvi

Liperi

83750 Sotkuma

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Jouteniemi - 83750 SotkumaViinijärvi
Joutenniementie - 28d 83750 SotkumaViinijärvi
Joutenniementie 27a - 83750 SotkumaViinijärvi
Joutenniementie 27c - 83750 SotkumaViinijärvi
Joutenniementie 27e - 83750 SotkumaViinijärvi
Joutenniementie 27f - 83750 SotkumaViinijärvi
Joutenniemi - 83750 SotkumaViinijärvi

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024