Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

221 Käyttäjää paikalla! 0.014703035354614

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Loviisa

Loviisa on rauhallinen ja luonnonkaunis kaksikielinen rannikkokaupunki itäisellä Uudellamaalla, noin 90 kilometriä Helsingistä länteen. Loviisa tunnetaan muun muassa sen kauniista 1700-1800 lukujen linnoituksista, viehättävistä puutaloalueista sekä monipuolisesta kulttuurista ja tapahtumista. Kaupunki onkin tunnettu sen idyllisyydestä ja rauhallisuudesta. Kaupunki tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet ja on erityisen tunnettu purjehduksesta sekä talvisin murtomaahiihdosta.
Loviisassa toimii lukuisia erilaisia yhdistyksiä, joilla kaikilla on yhteinen päämäärä luoda asukkaille hyvät elinolot ja miellyttävä asuinympäristö.
Kaupungin alueella on runsaasti nähtävää ja tehtävää. Alueelta löytyy useita historiallisesti merkittäviä rakennuksia, kuten 1700-1800 -luvun linnoitusrakenteita, kartanoita ja kirkkoja. Lisäksi kaupungin alueelta löytyy myös kauniita ja rauhallisia luonnopuistoja sekä viihtyisiä vierasvenesatamia, joiden ympärille rakentuu koko kaupungin kesäelämä. Loviisasta pääsee vaivattomasti myös vierailemaan läheisillä ulkoilusaarilla. Suosituimmat saret ovat Östra ja Västra Träskö. Kesäisin saarille voi mennä vesibussin avulla, talvisin sinne pääsee moottorikelkkareittejä pitkin. Reittejä saarille löytyy niin etelästä kuin pohjoisesta.
Loviisassa on monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Kuntosaleja on useita ympäri kaupunkia ja niiden lisäksi kaupungista löytyy uimahalli ja maauimala. Kaupungista löytyy myös useita ratsastustalleja ja jäähalli.
Kaupungista löytyy myös monipuolinen kulttuuritarjonta, etenkin kesäaikaan. Silloin on mahdollista tutustua erilaisiin paikallisiin musiikkitapahtumiin ja muihin kesäjuhliin. Syksyllä kannattaa tutustua Loviisan kaupungin omiin ja lähialueiden kulttuuritapahtumiin.
Loviisa
Loviisa
Loviisan talous on hieman heikko, mutta suunta on kuitenkin ylöspäin.
Loviisan talous
Loviisassa asuu paljon ikäihmisiä. Kaupungin suurin yksittäinen kuluerä onkin vanhustenhoito. Myös terveydenhuolto syö paljon kaupungin varoja.
Kirjoita Loviisan palveluista: millaisia ovat kaupungin terveyspalvelut, koulutusmahdollisuudet, onko Loviisa lapsiperheystävällinen jne. Kerro onko paikkakunnalla kulttuuripalveluita. Miten hyvin ja monipuolisesti kunta hoitaa kuntalaistensa tarpeet.
Kirjoita vapaamuotoisesti millainen on Loviisa työnantajana ja mitä se voi tarjota työrintamalta? Millaisia työpaikkoja on tarjolla?
Loviisa
Loviisa on hyvä paikkakunta asua, työskennellä ja opiskella, mutta se voisi olla vielä parempi jos se keskittyisi vielä enemmän kuntalaisten hyvinvointiin. Loviisan kunnan tulisi mielestäni ottaa mallia esimerkiksi Jyväskylästä tai Vaasasta.
Mitä sinä voisit ehdottaa, että miten Loviisasta saisi vielä paremman? Mitä itse voisit tehdä paremman tulevaisuuden hyväksi? Miten sinä kehittäisit Loviisaa?
Loviisan tulevaisuutta miettiessä on hyvä muistaa sen pitkä ja mielenkiintoinen historia ja se, että vaikka kunta on pieni, niin se on kuitenkin kokoaan isompi, sillä Loviisan alueella sijaitsee ydinvoimalaitos ja satama ja täällä on myös runsaasti teollisuutta ja matkailua. Loviisan kunta on myös kaunis ja siitä saa hyvää mainosta kun siitä otetaan kauniita ja hyvin tehtyjä valokuvia joita voidaan jakaa esimerkiksi kunnan facebook sivulla.
Loviisan kuntaa voisi kehittää enemmän lapsiystävällisemmäksi. Lapsille pitäisi olla enemmän ohjelmaa ja aktiviteetteja.
Loviisalaiset ovat aika sulkeutuneita ihmisiä. Täällä ollaan varauksellisempia kuin monissa muissa kunnissa.
Loviisa on pieni rauhallinen maalaiskunta joka sijaitsee etelä-suomessa. Loviisan läpi kulkee merenrannikko, josta on mahtavat maisemat ja merituuli pitää paikat siisteinä ja raikkaina. Loviisalla on myös erittäin vahva kulttuuri ja historia ja sieltä on lähtöisin myös moni suomalainen taiteilija, jotka ovat päässeet vaikuttamaan suuresti suomalaisen kulttuurin muovaamiseen ja kehittymiseen. Loviisan tärkein asia on sen asukkaat. Loviisa pyrkii parhaansa mukaan tarjoamaan asukkailleen tarvittavat peruspalvelut ja hyvän elämän edellytykset. Loviisan suurimpia ongelmia on asukasluvun lasku joka johtaa siihen ettei verotuloja kerry tarpeeksi ja silloin kunnasta katoaa työpaikkoja, yrityksiä ja palvelut vähenevät, jolloin taas kunnan houkuttavuus heikkenee ja asukkaiden poismuutto jatkuu ja niin edespäin.
Voit ottaa kuvia myös esimerkiksi asuinalueesta tai luonnosta.
Loviisa
Valitse mielestäsi paras esittelypaikkakunta. Esittelyssä voi kertoa lyhyesti kunnan plussista ja miinuksista, miksi suosittelisit paikkakuntaa? Esittelyvideon voit julkaista esimerkiksi Instagramin tarinoissa tai Instagram- tilillämme.
Lapinjärvi
Kinnula


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Loviisa

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Loviisa

07280 Ilola

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Porvoontie 107 - 818 07280 IlolaKoskenkylä

Loviisa

07360 Tirmo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Killingö - 367 07360 TirmoSarvisalo
Rabbas - 649 07360 TirmoSarvisalo
Västerö - 30 07360 TirmoSarvisalo

Loviisa

07700 Koskenkylän saha-alue

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Askolinintie 1 - 7 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Backiksentie 19 - 44 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Bergby gårdin tie 164 - 56 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Estaksenkuja 1 - 6 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Forsöntie 3 - 45 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Fårnäsintie 3 - 9 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Gislarbölentie - 87 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Haltikkaankuja 1 - 4 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Haltikkaantie 1 - 9 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Hannuksenkuja 21 - 27 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Israelintie 11 - 5 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Jorvaksen liittymä 2 - 2 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Jorvaksenkuja 1 - 4 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Jorvaksentie 1 - 1 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Joufsintie 102 - 99 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Jättivuorenpolku 15 - 3 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Jättivuorentie 14 - 8 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Kaaritie 1 - 9 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Kalliopuronkuja 18 - 23 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Kullbyntie - 6 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Kumpulankuja 1 - 6 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Kuninkaankaarre - 9 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Kuninkaankuja 1 - 6 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Kuninkaanmäki 1 - 9 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Leppäkumpu 10 - 9 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Majborginmäki 1 - 9 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Mörkömäenkuja 12 - 43 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Mörkömäentie 105 - 99 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Niinkoskentie 16 - 70 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Nygårdintie 31 - 62 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Okatie 13 - 6 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Oliivikuja 4 - 4 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Paimenkuja 3 - 7 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Palomalmi 2 - 59 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Papinniitty 3 - 8 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Rakuunankuja 1 - 2 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Ratsastajankuja 1 - 1 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Riikenjärventie 10 - 6 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Rikebyntie 675 - 675 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Rikentie 271 - 271 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Rukoushuoneentie 1 - 7 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Rukukuja 2 - 6 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Salmoksentie - 7 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Sandbäckinpuisto 1 - 2 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Seetrikuja 1 - 1 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Seetritie 1 - 7 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Staffaksenkuja 1 - 9 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Staffaksentie - 8 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Storentie 110 - 90 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Suurpellontie 1 - 9 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Sähkökuja - 4 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Tetomintie 104 - 77 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Vanha Kuninkaantie 1 - 9 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Vanha Viipurintie 1 - 8 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Vanha Wiipurintie 10 - 25 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Vekabyntie - 53 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Viikaksentie 12 - 34 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä
Vilikkaankuja 10 - 9 07700 Koskenkylän saha-alueKoskenkylä

Loviisa

07720 Malmgård

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Brinkåsantie 16 - 6 07720 MalmgårdKoskenkylä
Broaksentie 27 - 7 07720 MalmgårdKoskenkylä
Hyddaksentie 63 - 85 07720 MalmgårdKoskenkylä
Lasniityntie 28 - 66 07720 MalmgårdKoskenkylä
Lassaksentie 98 - 98 07720 MalmgårdKoskenkylä
Lassniityntie 66 - 66 07720 MalmgårdKoskenkylä
Malmgård 31 - 85 07720 MalmgårdKoskenkylä
Myrskyläntie 250 - 9 07720 MalmgårdKoskenkylä
Puistokaari 23 - 23 07720 MalmgårdIsnäs
Rolinintie 63 - 66 07720 MalmgårdKoskenkylä
Strömbontie 43 - 54 07720 MalmgårdKoskenkylä
Tetom gård - 73 07720 MalmgårdKoskenkylä
Tyskaksentie 62 - 80 07720 MalmgårdKoskenkylä
Ängsholmantie 154 - 154 07720 MalmgårdKoskenkylä

Loviisa

07740 Gammelby

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Arvilantie 57 - 7 07740 GammelbyKoskenkylä
Baggbölen Koulutie 36 - 36 07740 GammelbyIsnäs
Baggbölen koulutie 1 - 11 07740 GammelbyIsnäs
Baggnäsintie 110 - 60 07740 GammelbyKoskenkylä
Bockholmen 1 - 1 07740 GammelbyKoskenkylä
Bondbackankuja 1 - 26 07740 GammelbyKoskenkylä
Bondbackanpolku 11 - 25 07740 GammelbyKoskenkylä
Bondbacken 100 - 95 07740 GammelbyKoskenkylä
Bråtamalmintie 43 - 43 07740 GammelbyKoskenkylä
Byahemintie 10 - 87 07740 GammelbyKoskenkylä
Forssellintie 46 - 46 07740 GammelbyKoskenkylä
Fredriksbergintie 11 - 9 07740 GammelbyKoskenkylä
Fuhrelundintie 19 - 83 07740 GammelbyKoskenkylä
Gerbyntie 35 - 39 07740 GammelbyKoskenkylä
Greggbölentie 22 - 34 07740 GammelbyKoskenkylä
Gubbaksentie 26 - 43 07740 GammelbyIsnäs
Heskerintie 13 - 71 07740 GammelbyKoskenkylä
Huuhkajantie 15 - 3 07740 GammelbyKoskenkylä
Huuhkajapolku 15 - 37 07740 GammelbyKoskenkylä
Kalliokiila 24 - 4 07740 GammelbyIsnäs
Kalvholmen 107 - 97 07740 GammelbyKoskenkylä
Kristineborgintie 117 - 89 07740 GammelbyKoskenkylä
Kyytikuja 5 - 9 07740 GammelbyIsnäs
Kärknäsintie 71 - 99 07740 GammelbyKoskenkylä
Lill-Snickars 19 - 9 07740 GammelbyIsnäs
Långkärrintie 14 - 8 07740 GammelbyKoskenkylä
Majkiilinkallio 39 - 64 07740 GammelbyIsnäs
Majkilintie 199 - 240 07740 GammelbyIsnäs
Metsästäjänpolku 12 - 6 07740 GammelbyKoskenkylä
Myggbackantie - 18 07740 GammelbyIsnäs
Mysskärrintie 1 - 47 07740 GammelbyKoskenkylä
Norrgårdintie 10 - 69 07740 GammelbyKoskenkylä
Näsinmäki 43 - 45 07740 GammelbyIsnäs
Ollaksentie 115 - 238 07740 GammelbyKoskenkylä
Ollasksentie 202 - 202 07740 GammelbyIsnäs
Pla 194d - 96a 07740 GammelbyIsnäs
Pålbölentie - 400 07740 GammelbyKoskenkylä
Påvalsintie 10 - 95 07740 GammelbyKoskenkylä
Pörssuo 30 - 58 07740 GammelbyKoskenkylä
Riikentie 114 - 741 07740 GammelbyKoskenkylä
Rusthollarinmäki 116 - 86 07740 GammelbyKoskenkylä
Skeppö 86 - 86 07740 GammelbyIsnäs
Skomarsintie 73 - 89 07740 GammelbyKoskenkylä
Snäckholmen - 55 07740 GammelbyPernajan kirkonkylä
Sprintaksentie 1 - 71 07740 GammelbyKoskenkylä
Storfallintie 123 - 85 07740 GammelbyIsnäs
Söderkullantie 120 - 9 07740 GammelbyKoskenkylä
Tervik Säteri 65 - 78 07740 GammelbyKoskenkylä
Tervik säteri 29 - 70 07740 GammelbyKoskenkylä
Tjusterby gård 100 - 90 07740 GammelbyIsnäs
Tjusterbyn koulutie 11 - 44 07740 GammelbyIsnäs
Trollbontie 1 - 52 07740 GammelbyIsnäs
Trollholmantie 31 - 31 07740 GammelbyKoskenkylä
Vanhakyläntie 827 - 827 07740 GammelbyIsnäs
Vanhankyläntie 10 - 999 07740 GammelbyIsnäs
Virviiksdalintie 111 - 61 07740 GammelbyKoskenkylä
kalvholmen 170 - 170 07740 GammelbyKoskenkylä

Loviisa

07750 Isnäs

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aaltokuja 2 - 6 07750 IsnäsIsnäs
Aspnäsintie 105 - 86 07750 IsnäsIsnäs
Bergkullatie 10 - 5 07750 IsnäsIsnäs
Bergstrandintie 11 - 31 07750 IsnäsIsnäs
Biskopsintie 26 - 72 07750 IsnäsIsnäs
Blombackantie 42 - 91 07750 IsnäsIsnäs
Broviikintie 63 - 63 07750 IsnäsIsnäs
Buguholmen 1 - 1 07750 IsnäsIsnäs
Busholmen 103 - 103 07750 IsnäsIsnäs
Bölentie 113 - 16 07750 IsnäsIsnäs
Dalsvik - 07750 IsnäsIsnäs
Dalsvikintie - 8 07750 IsnäsIsnäs
Djupviken - 07750 IsnäsIsnäs
Edesbyntie 12 - 3 07750 IsnäsIsnäs
Edöntie 100 - 89 07750 IsnäsIsnäs
Ekholmen 76 - 76 07750 IsnäsSarvisalo
Fallholmen 118 - 97 07750 IsnäsIsnäs
Fasarbyn Koulutie 115 - 47 07750 IsnäsIsnäs
Fasarbyn koulutie 36 - 59 07750 IsnäsIsnäs
Frimansintie 10 - 8 07750 IsnäsIsnäs
Furunäsintie 135 - 32 07750 IsnäsIsnäs
Granholmen 65 - 65 07750 IsnäsIsnäs
Granö - 334 07750 IsnäsIsnäs
Harmaaniemi 200 - 48 07750 IsnäsIsnäs
Havsvägen 145 - 145 07750 IsnäsIsnäs
Hirvipolku 1 - 9 07750 IsnäsIsnäs
Honkatie 1 - 9 07750 IsnäsIsnäs
Häggbackantie 103 - 99 07750 IsnäsIsnäs
Hästholmen, Våtskär 54 - 66 07750 IsnäsIsnäs
Hästö - 1502 07750 IsnäsIsnäs
Hästön - 612 07750 IsnäsIsnäs
Ilvespolku 3 - 3 07750 IsnäsIsnäs
Isnäs - 07750 IsnäsIsnäs
Isnäsintie 110 - 92 07750 IsnäsIsnäs
Jaakobinlahti 10 - 77 07750 IsnäsIsnäs
Jänispolku 2 - 9 07750 IsnäsIsnäs
Kabbölentie 1012 - 945 07750 IsnäsIsnäs
Kaisnäsintie 3 - 76 07750 IsnäsIsnäs
Kalastajatorpantie 1 - 37 07750 IsnäsIsnäs
Karhutie 1 - 9 07750 IsnäsIsnäs
Karlaxholmen 1 - 24 07750 IsnäsIsnäs
Kasabergintie 40 - 40 07750 IsnäsIsnäs
Kesäpäiväntie - 21 07750 IsnäsIsnäs
Kivirannantie 19 - 70 07750 IsnäsIsnäs
Koivuaitantie 31 - 50 07750 IsnäsIsnäs
Kuusikuja 3 - 4 07750 IsnäsIsnäs
Kyrkholmen 1 - 1 07750 IsnäsIsnäs
Käldö - 855 07750 IsnäsIsnäs
Käldöntie 63 - 63 07750 IsnäsIsnäs
Källdö 848 - 848 07750 IsnäsIsnäs
Källuddintie 153 - 66 07750 IsnäsIsnäs
Kärpäntie 10 - 99 07750 IsnäsIsnäs
Labbyn kartano 49 - 63 07750 IsnäsIsnäs
Lassdalintie 21 - 21 07750 IsnäsIsnäs
Lilla Andholmen - 07750 IsnäsIsnäs
Lillbyntie 16 - 5 07750 IsnäsIsnäs
Lillfjärden Sundarö - 07750 IsnäsIsnäs
Lillholmen 10 - 10 07750 IsnäsIsnäs
Lillklacken 1 - 1 07750 IsnäsIsnäs
Lukusundinrinne 34 - 38 07750 IsnäsIsnäs
Lukusundintie 100 - 98 07750 IsnäsIsnäs
Långholmen - 7 07750 IsnäsIsnäs
Lökuddenintie 236 - 236 07750 IsnäsIsnäs
Lökuddintie - 82 07750 IsnäsIsnäs
Lötholmen - 07750 IsnäsIsnäs
Lövö 18 - 286 07750 IsnäsIsnäs
Lövön 152 - 292 07750 IsnäsIsnäs
Malmsby 290 - 290 07750 IsnäsIsnäs
Mandalinpolku 116 - 120 07750 IsnäsIsnäs
Mandalintie 112 - 140 07750 IsnäsIsnäs
Marjakuusentie 10 - 8 07750 IsnäsIsnäs
Merikaari 1 - 7d 07750 IsnäsIsnäs
Meripolku 11 - 9 07750 IsnäsIsnäs
Meriraitti 10 a - 21b 07750 IsnäsIsnäs
Meritie - 99 07750 IsnäsIsnäs
Museotie 44 - 44 07750 IsnäsIsnäs
Myrholmen 1 - 1 07750 IsnäsIsnäs
Mäntykuja 1 - 4 07750 IsnäsIsnäs
Mörtmossantie 145 - 189 07750 IsnäsIsnäs
Nmt-Tukiasema Rönnäs - 07750 IsnäsIsnäs
Näsegård 61 - 75 07750 IsnäsIsnäs
Onnenlahti 10 - 54 07750 IsnäsIsnäs
Peurapolku 10 - 9 07750 IsnäsIsnäs
Prasviikintie 107 - 85 07750 IsnäsIsnäs
Pörtesholmen 137 - 213 07750 IsnäsIsnäs
Rantaväylä 13 - 61 07750 IsnäsIsnäs
Rinnekuja 3 - 6 07750 IsnäsIsnäs
Risholmen 7 - 7 07750 IsnäsIsnäs
Ruukinrannantie 31a - 75 07750 IsnäsIsnäs
Räystäspääskyntie 22a - 42 07750 IsnäsIsnäs
Rönnäsgård - 07750 IsnäsIsnäs
Satakielentie 8 - 9 07750 IsnäsIsnäs
Sjögårdintie 220 - 414 07750 IsnäsIsnäs
Skitarholmen 1 - 1 07750 IsnäsIsnäs
Sondarö - 98 07750 IsnäsIsnäs
St Helena 1 - 1 07750 IsnäsIsnäs
Stora Andholmen 12 - 12 07750 IsnäsIsnäs
Stora Småholmen 150 - 70 07750 IsnäsIsnäs
Sundarö Kabböle - 07750 IsnäsIsnäs
Susikuja 3 - 4 07750 IsnäsIsnäs
Susitie 1 - 6 07750 IsnäsIsnäs
Söderbackantie 13 - 82 07750 IsnäsIsnäs
Tiilitehtaantie 10 - 48 07750 IsnäsIsnäs
Timmerviikintie 138 - 185 07750 IsnäsIsnäs
Träskesholmen - 07750 IsnäsIsnäs
Vadholmen 1 - 1 07750 IsnäsIsnäs
Vedaholm 8 - 8 07750 IsnäsIsnäs
Verkholmen 4 - 4 07750 IsnäsIsnäs
Verkö 11 - 29 07750 IsnäsIsnäs
Våtskär - 998 07750 IsnäsIsnäs
Willmans 10 - 4 07750 IsnäsIsnäs
Willmansintie 13 - 13 07750 IsnäsIsnäs
våtskär 1065 - 1065 07750 IsnäsIsnäs
Åtransintie 2 - 2 07750 IsnäsIsnäs
Österviikintie 12 - 55 07750 IsnäsIsnäs
Österängsholmen 134 - 45 07750 IsnäsIsnäs

Loviisa

07780 Härkäpää

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 97 07780 HärkäpääSarvisalo
Bergkobban 3 - 3 07780 HärkäpääSarvisalo
Bredviikintie 105 - 96 07780 HärkäpääSarvisalo
Bredvikintie 178 - 98 07780 HärkäpääSarvisalo
Brännbackantie 42 - 46b 07780 HärkäpääSarvisalo
Bytesholmen 1 - 1 07780 HärkäpääSarvisalo
Byön 1 - 789 07780 HärkäpääSarvisalo
Bånholmen 18 - 8 07780 HärkäpääSarvisalo
Båtviikintie 101 - 99 07780 HärkäpääSarvisalo
Djupudden - 65 07780 HärkäpääSarvisalo
Dyvikintie 46 - 80 07780 HärkäpääSarvisalo
Eldsö 1 - 1 07780 HärkäpääSarvisalo
Fisknäsintie 32 - 75 07780 HärkäpääSarvisalo
Furuholm 1 - 2 07780 HärkäpääSarvisalo
Furusundintie - 99 07780 HärkäpääSarvisalo
Goddalintie 105 - 96 07780 HärkäpääSarvisalo
Harjuntie 79 - 79 07780 HärkäpääSarvisalo
Harjutie 54 - 79 07780 HärkäpääSarvisalo
Horlökintie 410 - 45 07780 HärkäpääSarvisalo
Horslök - 07780 HärkäpääSarvisalo
Horslökintie - 66 07780 HärkäpääSarvisalo
Hummeldalintie 24 - 34 07780 HärkäpääSarvisalo
Hummelviikintie 65 - 74 07780 HärkäpääSarvisalo
Hässjeholmen 10 - 10 07780 HärkäpääSarvisalo
Hödalintie 35 - 35 07780 HärkäpääSarvisalo
Högdalintie 36 - 53 07780 HärkäpääSarvisalo
Höterviikintie 33 - 66 07780 HärkäpääSarvisalo
Ivarsholm 1 - 1 07780 HärkäpääSarvisalo
Klovholmen 96 - 96 07780 HärkäpääSarvisalo
Kotisatamantie 10 - 6 07780 HärkäpääSarvisalo
Kråknäsintie 32 - 56 07780 HärkäpääSarvisalo
Kärppä - 07780 HärkäpääSarvisalo
Laapekintie 49 - 52 07780 HärkäpääSarvisalo
Lilla Byttholmen 5 - 5 07780 HärkäpääSarvisalo
Lillholmantie 15 - 35 07780 HärkäpääSarvisalo
Lubondaksentie - 97 07780 HärkäpääSarvisalo
Långbrinkas 34 - 53 07780 HärkäpääSarvisalo
Långnäsintie 14 - 8 07780 HärkäpääSarvisalo
Mjölknäsintie 46 - 55 07780 HärkäpääSarvisalo
Mossholmsö 14 - 14 07780 HärkäpääSarvisalo
Mörtviikinpolku 16 - 52 07780 HärkäpääSarvisalo
Nybackantie 26 - 73 07780 HärkäpääSarvisalo
Nybackavägen 44 - 44 07780 HärkäpääSarvisalo
Näsdalinpolku 11 - 83 07780 HärkäpääSarvisalo
Peikkopolku 24 - 53 07780 HärkäpääSarvisalo
Rannikkolaivurintie 13 - 32 07780 HärkäpääSarvisalo
Rukoushuoneenpolku 10 - 12 07780 HärkäpääSarvisalo
Ryssholmen - 07780 HärkäpääSarvisalo
Råbackantie 60 - 62 07780 HärkäpääSarvisalo
Röhället - 1 07780 HärkäpääSarvisalo
Rösundintie 1 - 7 07780 HärkäpääSarvisalo
Sandholmen 16 - 92 07780 HärkäpääSarvisalo
Sandiikintie 38 - 38 07780 HärkäpääSarvisalo
Sandsundintie - 97 07780 HärkäpääSarvisalo
Sandviikinpolku 50 - 50 07780 HärkäpääSarvisalo
Sandviikintie - 62 07780 HärkäpääSarvisalo
Sarvisalontie - 999 07780 HärkäpääSarvisalo
Sarvsalövägen 1058 - 1110 07780 HärkäpääSarvisalo
Siianhiekka 36 - 36 07780 HärkäpääSarvisalo
Siksandsholmen 10 - 32 07780 HärkäpääSarvisalo
Sillankorva 12 - 6 07780 HärkäpääSarvisalo
Skeppholmen 10 - 55 07780 HärkäpääSarvisalo
Skeppsholmen - 07780 HärkäpääSarvisalo
Skogarsinpolku 21 - 63 07780 HärkäpääSarvisalo
Solhemintie 17 - 27 07780 HärkäpääSarvisalo
Stadslandintie 20 - 20 07780 HärkäpääSarvisalo
Stenkappan 3 - 3 07780 HärkäpääSarvisalo
Stensundintie 271 - 95 07780 HärkäpääSarvisalo
Storänginpolku 29 - 57 07780 HärkäpääSarvisalo
Storängintie 101 - 80 07780 HärkäpääSarvisalo
Styrmansholmen 1 - 44 07780 HärkäpääSarvisalo
Sundarö - 445 07780 HärkäpääIsnäs
Svartholmen 1 - 61 07780 HärkäpääSarvisalo
Svedjeholmantie 12 - 8 07780 HärkäpääSarvisalo
Svedjeholmen 20 - 20 07780 HärkäpääSarvisalo
Talholmantie 50 - 50 07780 HärkäpääSarvisalo
Tallholmankuja 15 - 18 07780 HärkäpääSarvisalo
Tallholmanpolku 15 - 45 07780 HärkäpääSarvisalo
Tallholmantie 115 - 68 07780 HärkäpääSarvisalo
Tammitöyry 15 - 30 07780 HärkäpääSarvisalo
Tavistholmen 106 - 75 07780 HärkäpääSarvisalo
Teiraksentie 106 - 86 07780 HärkäpääSarvisalo
Telakkatie 1 - 97 07780 HärkäpääSarvisalo
Tiilitie 51 - 91 07780 HärkäpääSarvisalo
Tjuvholmen 22 - 22 07780 HärkäpääSarvisalo
Torsviikintie 124 - 284 07780 HärkäpääSarvisalo
Tossan 1 - 1 07780 HärkäpääSarvisalo
Utterholmen 21 - 21 07780 HärkäpääSarvisalo
Veistämöntie - 07780 HärkäpääSarvisalo
Veneenveistäjäntie - 59 07780 HärkäpääSarvisalo
Viasholmen 107 - 111 07780 HärkäpääSarvisalo
Västerören 1 - 1 07780 HärkäpääSarvisalo
furusundintie 261 - 261 07780 HärkäpääSarvisalo
Äggörarna 10 - 10 07780 HärkäpääIsnäs
Ängsön - 81 07780 HärkäpääSarvisalo
Åsholm 11 - 43 07780 HärkäpääSarvisalo

Loviisa

07870 Skinnarby

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Andersbyntie - 66 07870 SkinnarbySkinnarby
Antaksentie 114 - 6b 07870 SkinnarbySkinnarby
Hommansbyntie 105 - 95 07870 SkinnarbySkinnarby
Hopomjärvi - 07870 SkinnarbySkinnarby
Järvitie - 52b 07870 SkinnarbySkinnarby
Kalliomäentie 12 - 5 07870 SkinnarbySkinnarby
Kirkkotie 14a - 9 07870 SkinnarbySkinnarby
Kuckubacken 29 - 55 07870 SkinnarbySkinnarby
Kyläranta 103 - 85 07870 SkinnarbySkinnarby
Labbyntie 755 - 755 07870 SkinnarbySkinnarby
Lapinkyläntie 543 - 778 07870 SkinnarbySkinnarby
Myllymäentie 31 - 8 07870 SkinnarbySkinnarby
Othbackantie 10 - 3 07870 SkinnarbySkinnarby
Skinnarbyntie 108 - 72 07870 SkinnarbySkinnarby
Smiditåget 68a - 8 07870 SkinnarbySkinnarby
Storgårdintie 152 - 28 07870 SkinnarbySkinnarby
Svangatie 248 - 276 07870 SkinnarbySkinnarby
Tavastbyntie 142 - 92 07870 SkinnarbySkinnarby

Loviisa

07880 Liljendal Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Akselinkuja 1 - 4 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Albertinkuja 1 - 5 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Analandintie 106 - 56 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Aurinkopolku 1 - 9 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Backgärdantie 1 - 7 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Bergbyntie 100a - 92 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Björkkullantie 1 - 7 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Björkkärrintie 66 - 82 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Bonäsintie 3 - 72 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Brobackantie 15 - 51 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Brogårdintie 6 - 60 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Bäckasinkuja 1 - 2 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Dalbyntie 108 - 62 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Dunkatie 1 - 5 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Embomintie 12 - 8b 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Embomvägen 189c - 189c 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Eskilomintie 1 - 9 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Felixintie 1 - 9 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Garpom Pla 400d - 400d 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Garpomintie 1 - 9b 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Getbackantie 13 - 46 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Granholmantie 14 - 70 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Haddaksentie 10 - 40b 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Hagantie 15 - 34 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Hardomintie 120a - 79 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Heikantbacken 119 - 72 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Holmsintie 21 - 9 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Hopomintie - 76 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Hosmossantie - 44b 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Jaakkolantie 22 - 55 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Juvaksentie 10 - 9 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Kamarsintie 11 - 9 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Kartanontie 10 - 9 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Keinumäentie 19 - 90 07880 Liljendal KeskusSkinnarby
Kirkkomäentie 11 - 9 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Kirkonkylä - 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Kissapolku 11 - 37 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Kivikuja 1 - 7 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Koivutie 12 - 8 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Koskenkyläntie 111 - 867 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Koskikuja 1 - 4 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Koulukuja 1 - 3 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Krapulmäentie 1 - 3 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Krogarintie 1 - 9 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Krogiksentie 18 - 80 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Kyrkoby - 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Labbackantie 11 - 6 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Lervikintie 12 - 18 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Liljendal - 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Lingärdintie 33 - 8 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Marbackantie 53 - 85f 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Marängintie - 55a 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Mickelspiltomintie 10 - 95 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Mosskullantie 10 - 7d 07880 Liljendal KeskusSkinnarby
Nothusintie 51 - 86 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Oikoite 45 - 45 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Oikotie 45 - 5 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Pajatie 1 - 6 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Pikendal 12 - 20 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Pohjoinen Sjögårdintie 2 - 65 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Rantapolku 15 - 35 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Ratlandintie 1 - 89 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Reimaninkuja 12 - 3 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Reimaninmäentie 10 - 6 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Riihitie 1 - 9 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Rumpilantie 1 - 97 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Räätälintie 2 - 48 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Sandmontie - 79 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Siilitie 10 - 9 07880 Liljendal KeskusSkinnarby
Sillängintie 102 - 49 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Sporrasbacken - 75 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Stuvuksentie 15 - 39 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Svidiksenti 116 - 116 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Svidiksentie 11 - 5 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Svidisksentie 116 - 116 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Söderbyntie 107 - 97 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Taikarannantie 105 - 93 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Ufferbacken 12 - 9 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Valtatie 100 - 565 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Valtterinkuja 1 - 5 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Vanha Valtatie 10 - 12 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Veckum 15 - 9 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Vernerintie 17 - 5 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Vikingintie 16 - 3 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Åvikintie 125 - 83 07880 Liljendal KeskusLiljendal
Ömossantie 150a - 30 07880 Liljendal KeskusLiljendal

Loviisa

07890 Mickelspiltom

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Asematie 20 - 64 07890 MickelspiltomLiljendal
Backaksentie 103 - 81b 07890 MickelspiltomLiljendal
Bäckaksentie 215 - 215 07890 MickelspiltomLiljendal
Hultgårdintie 135 - 57 07890 MickelspiltomLiljendal
Klåskaksentie 103 - 87 07890 MickelspiltomLiljendal
Lindertintie 39 - 39 07890 MickelspiltomLiljendal
Mariebergintie 106 - 92 07890 MickelspiltomLiljendal
Pikkujoentie 110 - 99 07890 MickelspiltomLiljendal
Rajatorpantie 136 - 80 07890 MickelspiltomLiljendal
Strandbergintie 14 - 63 07890 MickelspiltomLiljendal
Torpkullantie 55 - 72 07890 MickelspiltomLiljendal
Vanha Tie 1 - 8 07890 MickelspiltomLiljendal
Vistbackantie 1 - 95 07890 MickelspiltomLiljendal

Loviisa

07900 Loviisa Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aamuruskonkatu 10 - 6 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Ahvenniementie 12 - 24 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Ajurinkatu 10 - 8 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Akantie 107 - 98c 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Aleksanterinkatu 1 - 8 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Antinkylä - 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Arkkitehdintie 15 - 8 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Atomitie - 700 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Balganpolku 28 - 8 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Barsaksentie 12 - 9 07900 Loviisa KeskusValko
Bergholmen 128 - 29 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Bisauddintie 35 - 56 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Björkholmen Reimars - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Björklundinkuja 32 - 53 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Björnvikintie - 83 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Blikunanpolku 101 - 115 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Blikunantie 101 - 180 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Blom - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Bodängintie 32 - 35 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Boistön Merivartioasema - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Brandensteininkatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Brantlandintie - 70 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Bredören 62 - 62 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Brudsundintie 135 - 86 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Bullersintie 26 - 26 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Busholmantie 37a - 65 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Båklandet 273 - 280 07900 Loviisa KeskusIsnäs
Chiewitzinkatu 1-3 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Degerbynkatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Ellaninpolku 11 - 35 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Erkkiläntie 1 - 7 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Evers - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Fantsnäs - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Fantsnäsintie 1 - 95 07900 Loviisa KeskusValko
Fridaksentie 16 - 62 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Fridebontie 13a - 52 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Garnisoninkatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Gislominkatu - 8 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Glosholmantie 152 - 152 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Glosholmintie 102 - 98 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Granö Keipsalo - 07900 Loviisa KeskusIsnäs
Grevböle - 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Grevbölentie 115 - 84 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Grindaksentie 138 - 295 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Gräsvikintie 16 - 56 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Grönauddenintie 29 - 59 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Grönauddentie 29 - 83 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Grönör - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Gäddbergsö - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Hagalundintie 7 - 7 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Hakalehdonkaarre 33 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Hakalehdonkuja 16 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Hakalehdonpolku 19 - 3 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Hakalehdontie - 94 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Happarvik 62 - 98 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Haravankylä - 301k 07900 Loviisa KeskusValko
Haravankylä Pl 303b - 304e 07900 Loviisa KeskusValko
Harjunlaki 56 - 56 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Hartikankuja 1 - 5 07900 Loviisa KeskusValko
Hattnäsintie 198 - 73 07900 Loviisa KeskusValko
Hattomintie 138 - 152 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Hirventie 1 - 59 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Hormnäsinpolku 12 - 50 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Hudö 352 - 357 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Hummelholm - 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Huvilatie 43 - 71 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Hästholmen - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Insinöörintie - 8b 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Iso Tektari - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Itäinen Harjutie 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Itäinen Tullikatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Jakob Forsellinkatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Johtajantie 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Jokikatu - 8 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Jomalsund - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Jontaksentie 10 - 31 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Jordaksentie 10 - 8 07900 Loviisa KeskusValko
Kaislapolku 20 - 27 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Kaivokatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Kampuslandet 13 - 96 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Karhulahti - 439j 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Karipolku 16 - 2d 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Karlskronabulevardi - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Karttuhuoneenkatu - 8 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Keitala - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Keitalantie 10 - 74 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Kejtala - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Kevääntie 10 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Kipparilantie 1 - 8 07900 Loviisa KeskusValko
Kiritie 4 - 6 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Kirkkokatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Kissapotinkatu 1 - 8 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Kivikkotie 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Kiviniementie 58 - 61 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Klemitsintie 11 - 38 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Klippholmen - 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Klockören 44 - 44 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Koivulehdontie 15 - 37 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Kojholmarna - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Kolinapurontie 1 - 6 07900 Loviisa KeskusValko
Komendantinkuja 1 - 8 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Korsholmankaari 31 - 72 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Korsholmantie 52b - 70 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Korsholmsudden - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Korsviikintie 209 - 337 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Krakalandintie 120 - 48b 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Krakan 38 - 38 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Krouvintie 1 - 86 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Kuhatie 37 - 41 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Kuhlefeltinkatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Kulla - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Kungshamn - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Kungshamn Pla 489 - 489 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Kungshamnintie 105 - 91 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Kuningattarenkatu - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Kuusilehdontie 67 - 67 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Kyrkskär 19 - 19 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Källa - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Källvikintie 133 - 133 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Käpälämäentie 46 - 73 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Käärmeniementie 11 - 9 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Köpbacka - 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Köpbackantie 11 - 9 07900 Loviisa KeskusValko
Köpbackantie Pla 327a - 327a 07900 Loviisa KeskusValko
Köpholmen 60 - 60 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Köydenpunojantie 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Laivasilta - 8b 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Laivurinkatu 1 - 6 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Lappnorintie 242 - 496 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Lappom - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Lappom Kojholmen - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Lappomintie 40 - 446 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Lappomjärventie - 95 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Lehmaninkuja 1 - 1 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Lehtinen - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Leiritie 101 - 91 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Leppäsaarentie 11 - 5 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Liflandsholmen - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Liljendalinkatu 10 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Lill-Täktarn - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Lillglosholmintie 103 - 122 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Linnunrata 11 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Lohitie 13 - 62 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Loviisa Lappom - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Loviisan Urheiluammuntakesk - 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Loviisan voimalaitos - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Loviisantie 1139 - 378 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Lukkarinkuja 1 - 1 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Lydmannintie - 18 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Lyhytkuja 1 - 3 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Lykkaksentie 1 - 9 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Lähteentie 10 - 33 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Länsikaari 1 - 8 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Länsipohjantie 2 - 20 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Långgärdan 10 - 5 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Långstrandintie - 29 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Långstrandsvägen 153 - 153 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Långvikintie 23 - 23 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Maamiehentie 1 - 8 07900 Loviisa KeskusValko
Makasiinipolku 35 - 6 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Mannerheiminkatu 10 - 8 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Mariankatu - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Marjakuja 2 - 6 07900 Loviisa KeskusValko
Mattasbackantie 20 - 34 07900 Loviisa KeskusSkinnarby
Mekaanikontie - 5 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Merisahankuja 18 - 7 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Mestarinkuja 2 - 6 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Mestarintie - 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Metsänkaatajankuja 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Mikkolantie 1 - 9 07900 Loviisa KeskusValko
Monäsinpolku 45 - 50 07900 Loviisa KeskusValko
Monäsintie 177 - 269 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Mustalähteentie 10 - 9 07900 Loviisa KeskusValko
Mustanlähteentie 7 - 7 07900 Loviisa KeskusValko
Muurmestarintie 124 - 95 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Myllylahdentie 42 - 85 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Myrskylänkatu 10 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Myrören 5 - 5 07900 Loviisa KeskusValko
Myssholmen - 1 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Mäkikuja 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Mäntyniementie 42 - 54 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Mörtvikintie 55a - 94 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Mössholm - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Mössholmen Reimars - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Nahkurinkuja 10 - 4 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Niittykatu 10 - 8 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Nionsundintie 24 - 31 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Nmt-Tukiasema Söderby - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Norra Altaskär - 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Näsvikintie 108 - 72 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Oltermanninkatu 1 - 8 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Orrnäsintie 133 - 143 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Palosaarentie 143 - 230 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Palosaari - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Panimonrinne 10 - 8 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Pankkiirintie 8-10 - 8-10 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Patukivenkuja 1 - 9 07900 Loviisa KeskusValko
Patuna - 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Peilipolku 19 - 9 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Pellaksentie 3 - 69 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Pengermäkatu 10 - 8 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Pernajankatu 10 - 9b 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Perämiehenkuja 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Pesurintie 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Pesätie 11 - 9 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Petaksentie 2 - 4 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Pikkukuja 1 - 8 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Pitkäkuja 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Pohjoinen Tullitie 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Pohjois-Sarvilahdentie - 94 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Porvoonkatu - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Porvoonkatu Ratapiha - 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Puistikkokatu 6 - 6 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Puistokatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Purokatu 1 - 8 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Pursimiehenkuja 1 - 7 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Puusepänkuja 1 - 8 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Puutarhakatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Pyöräkatu 1 - 3 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Päävartionkatu 1 - 8 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Rakuunankatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Ranta-aitantie 21 - 24 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Rantatie 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Rapakiventie 121 - 73 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Ratakatu 1-c - 8 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Ratholmen - 4 07900 Loviisa KeskusValko
Rauhalantie - 91 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Ravirata - 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Reimarsintie 108 - 85 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Reimarsvägen 140 - 328 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Rekikatu 3 - 6 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Renginkuja 3 - 6 07900 Loviisa KeskusValko
Ribäckintie 15 - 71 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Ringborgintie - 4 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Ristikatu 4 - 4 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Rumpaalantie 1 - 9 07900 Loviisa KeskusValko
Rödhäll 1 - 1 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Saarimaantie 83 - 83 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Saaristotie - 915b 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Salmikalliontie 32 - 60 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Sandnäsintie 103 - 99 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Santaojantie 2 - 7 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Sarvilahdenkatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Sarvilahdentie 101 - 99 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Sarvilahti - 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Saukontie - 88 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Sepänkuja - 8 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Sepänniementie 103 - 99 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Sibeliuksenkatu 10 - 8 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Siksala - 07900 Loviisa KeskusValko
Simolantie 66a - 66b 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Skavholmen 69 - 69 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Småholmen 11 - 98 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Solviikintie 190 - 190 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Solvikintie - 92 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Stolpenkatu - 6 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Stor-Täcktarn 9 - 9 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Stora Kalvholmen - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Stora Täktaren - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Stora Täktarn - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Storholmantie 104 - 98 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Storvikintie - 87 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Strömslandin Villa 108 - 113 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Strömslandin villa 108 - 108 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Strömslandintie - 226 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Stångholmen - 07900 Loviisa KeskusValko
Sundintie - 25 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Suur-Sarvilahti - 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Svartholma - 07900 Loviisa KeskusValko
Syvälahdentie 101 - 99 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Söderby - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Söderby Lehtinen - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Takamaantie 1 - 8 07900 Loviisa KeskusValko
Tallbacka 10 - 40 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Tallbackantie 101 - 69d 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Tallholmen - 07900 Loviisa KeskusValko
Tattaruddenintie 55 - 55 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Teknikontie - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Teollisuuskuja 1 - 8 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Terechoffin puisto - 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Tikantie 37 - 39 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Tinanvalajankuja 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Tjuvö - 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Tjuvön Kiviniemi 147 - 89 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Tjuvön kiviniemi 72 - 72 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Tjuvönlahti 19 - 5 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Tjuvönpolku 30 - 50 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Tjuvöntie 194 - 62 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Torrtäktarn - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Trollholmen - 07900 Loviisa KeskusValko
Tryuddintie 27 - 51 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Träskholmantie - 126 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Tykistökatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Uddinkaari 12a - 7d 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Ulkorannantie 15 - 84 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Urakoitsijantie - 4 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Urheilutie - 25 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Uudenkaupunginkatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Uusikaupunki 272a - 272a 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Vahterpää - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Vahterpää Lomanotko I - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Vahterpää Pla 472d - 472d 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Vallikatu - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Vanha Valkontie 1 - 97 07900 Loviisa KeskusValko
Vanha ranta - 8 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Vapaavarastoalue - 07900 Loviisa KeskusValko
Varastokuja 3 - 5 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Varpholmantie 30 - 53 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Varpustie 15 - 9 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Varvet 318e - 318e 07900 Loviisa KeskusValko
Varvintie 1 - 6 07900 Loviisa KeskusValko
Vassholmen 9 - 9 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Vastaholmen - 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Vesikuja 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Virpekintie 106 - 75 07900 Loviisa KeskusPernajan kirkonkylä
Vyökatu 1 - 9 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta
Välitie 1 - 9 07900 Loviisa KeskusHarjurinne
Västerhällintie 4 - 7 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Waldemarintie 14 - 89 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
pl 23 - 23 07900 Loviisa KeskusMäärlahti
Ålholmen - 07900 Loviisa KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Öhmaninkatu 1 - 4 07900 Loviisa KeskusLoviisan keskusta

Loviisa

07901

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Loviisan voimalaitos pl 23 - 23 07901 Määrlahti
PL 23 - 07901 Määrlahti

Loviisa

07910 Valko

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ainontie 3 - 9 07910 ValkoValko
Braskintie 3 - 6 07910 ValkoValko
Bästö - 71 07910 ValkoIsnäs
Bästö Landsändan - 07910 ValkoPernajan kirkonkylä
Eestinpolku 2 - 7 07910 ValkoValko
Eestintie 1 - 7 07910 ValkoValko
Eestintie-Valkontie - 07910 ValkoValko
Fantnäsintie 143 - 143 07910 ValkoValko
Fantsnäsinkuja 7 - 7 07910 ValkoValko
Hiekkaharjuntie 118 - 3 07910 ValkoValko
Hummelholmen - 178 07910 ValkoPernajan kirkonkylä
Ilmarisenkuja 3 - 3 07910 ValkoValko
Ilmarisentie 12 - 8 07910 ValkoValko
Joukahaisentie 10 - 9 07910 ValkoValko
Jäkälätie 1 - 9 07910 ValkoValko
Kalevantie 1 - 7 07910 ValkoValko
Kalliokuja 4 - 4 07910 ValkoValko
Kanervatie 1 - 7 07910 ValkoValko
Karhunsammaltie 1 - 9 07910 ValkoValko
Kaskirannantie 1 - 9 07910 ValkoValko
Kattön 113 - 233 07910 ValkoPernajan kirkonkylä
Kauppakatu 1 - 8 07910 ValkoValko
Keipsalo - 982 07910 ValkoIsnäs
Kirkkokuja 1 - 9 07910 ValkoValko
Kivisaari - 4 07910 ValkoValko
Koivukuja 3 - 6 07910 ValkoValko
Korsvikintie 211 - 211 07910 ValkoPernajan kirkonkylä
Korsviksvägen 209 - 209 07910 ValkoKoskenkylä
Kotipolku 4 - 6 07910 ValkoValko
Källantie 70 - 75 07910 ValkoValko
Kämpholmen 1 - 82 07910 ValkoPernajan kirkonkylä
Kärkikuja 2 - 7 07910 ValkoValko
Käärmekalliontie - 9 07910 ValkoValko
Laivanrakentajantie 11 - 9 07910 ValkoValko
Lemminkäisentie 11 - 9 07910 ValkoValko
Lilla Rövarskär 14 - 97 07910 ValkoPernajan kirkonkylä
Lindholmen - 12 07910 ValkoValko
Linkkikatu 1 - 1 07910 ValkoValko
Louhikkokuja 3 - 5 07910 ValkoValko
Luotsintie 1 - 9 07910 ValkoValko
Majakkatie 1 - 9 07910 ValkoValko
Majholmen - 16 07910 ValkoValko
Metsälammentie 1 - 8 07910 ValkoValko
Muorinkuja 3 - 8 07910 ValkoValko
Mustikkatie 1 - 8 07910 ValkoValko
Niemikuja 1 - 8 07910 ValkoValko
Norra Altarskär - 181 07910 ValkoIsnäs
Orrengrund - 07910 ValkoIsnäs
Pitkäniemenkaari 1 - 6 07910 ValkoValko
Pitkäniityntie 1 - 8 07910 ValkoValko
Port Arthur 27 - 27 07910 ValkoValko
Proomuluodontie - 6 07910 ValkoValko
Pumpputie 11 - 33 07910 ValkoValko
Puolukkatie 1 - 9 07910 ValkoValko
Repolantie - 9 07910 ValkoValko
Rotisenmäki 1 - 9 07910 ValkoValko
Rotisentie 1 - 5 07910 ValkoValko
Rämsänkuja 4 - 4 07910 ValkoValko
Rämsänrinne 1 - 4 07910 ValkoValko
Rönnören 4 - 4 07910 ValkoIsnäs
Sandö - 31 07910 ValkoPernajan kirkonkylä
Satama - 07910 ValkoValko
Satama-Alue - 07910 ValkoValko
Satamatalonkuja 1 - 1 07910 ValkoValko
Saukkolahdentie 1 - 9 07910 ValkoValko
Siilotie 1 - 7 07910 ValkoValko
Stenholmen - 07910 ValkoValko
Stora Rövarskär 2 - 2 07910 ValkoIsnäs
Suosilmänkuja 1 - 4 07910 ValkoValko
Suosilmäntie 1 - 8 07910 ValkoValko
Svedjeholm - 07910 ValkoValko
Svenäsintie 10 - 99 07910 ValkoValko
Södra Altarskär 168 - 192 07910 ValkoIsnäs
Terminaalintie 1 - 8 07910 ValkoValko
Troolisatama - 07910 ValkoValko
Troolitie - 9 07910 ValkoValko
Valko - 74 07910 ValkoValko
Valkolammentie - 9 07910 ValkoValko
Valkolampi - 83 07910 ValkoValko
Valkon Satama - 07910 ValkoValko
Valkontie 18 - 9 07910 ValkoValko
Vapaavarastontie 2 - 2 07910 ValkoValko
Vattutie 1 - 8 07910 ValkoValko
Venetie 10 - 8 07910 ValkoValko
Vikesholmen 10 - 12 07910 ValkoIsnäs
Välikylänkuja 10 - 10 07910 ValkoValko
Vårdön saari 1 - 5-6 07910 ValkoValko
Vårdöniementie 22 - 45 07910 ValkoValko
Vårdöntie - 9 07910 ValkoValko
Vårdöntie Svedjeholmen 44 - 44 07910 ValkoValko
Ängesholmen 41 - 51 07910 ValkoPernajan kirkonkylä

Loviisa

07920 Etelä-Harju

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Antinkuja 2 - 5 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Antinkyläntie - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Bella - 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Bella Patuna - 07920 Etelä-HarjuValko
Bellanmäki 3 - 7 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Bellanranta 1 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Emännänkatu 1 - 6 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Englanninkatu - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Espanjantie - 8 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Eteläharju 1 - 6 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Eteläinen Rauhalantie 10 - 8 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Haravankyläntie 1 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Hollannintie 1 - 6 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Isännänkatu 1 - 6 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Kapteenintie - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Kaskenkuja 1 - 2 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Koukkukuja 10 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Kuoppakuja 3 - 8 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Kurkitie 1 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Kyntäjänkuja 1 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Laivurinkuja 1 - 8b 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Luotsikuja - 6 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Lypsäjänkuja 1 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Läntinen Harjutie - 9b 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Miilunpolttajankuja 2 - 6 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Paimentenkuja 1 - 8 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Patunankuja 10 - 8 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Pihlajatie 1 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Pitkäsaarenkuja 10 - 8 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Pitkäsaarentie 1 - 8 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Raappeenkuja 1 - 8 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Raappeentie 9 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Ranskantie 1 - 6 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Rautatienkatu 1 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Riihimiehenkuja 1 - 8 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Runar Schildtintie 10 - 8 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Sahatie 2 - 2 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Saksantie 1 - 6 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Sateenkaari 1 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Seppäläntie - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Tamminiementie 1 - 7 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Tanskantie 10 - 6 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Tollinkuja 2 - 2 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Torpparinkuja 1 - 4 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Tullisilta 1 - 8 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Varpuspolku 1 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Veräjäkuja 1 - 8 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Viisikulmio 10 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Voutilantie 1 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne
Ympyrätie 1 - 9 07920 Etelä-HarjuHarjurinne

Loviisa

07930 Pernaja Kirkonkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Agricolantie 100 - 93 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Aurinkorinne 12 - 9 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Backsteninranta 105 - 99 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Björkholmantie 48 - 62 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Björkholmen - 83 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Blyberginraitti 20 - 9 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Blybergintie 12 - 89 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Boholmen - 77 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Bommaksentie 11 - 43 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Brännholmen 55 - 57 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Bästonintie 12 - 69 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Forsö 199 - 219 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Granön 10 - 66 07930 Pernaja KirkonkyläSarvisalo
Gsm-Tukiasema Kirkonkylä - 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Hagabölentie 101 - 99 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Hagaböletie 124 - 124 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Hirvsalö - 80 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Hurtigintie 111 - 16 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Hället 10 - 10 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Höganåsintie 1 - 7 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Högholmen - 91 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Karhuntaival - 85 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Keinuahontie 3 - 67 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Kellaritie - 8 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Kiesitie 1 - 62 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Kuusirannantie 10 - 84 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Kvarnudden 103 - 89 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Leikkikuja 6 - 6 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Leppäluodontie 10 - 8 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Lisarholmen 140 - 140 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Ljungbyntie 26 - 9 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Löfholmen - 07930 Pernaja KirkonkyläIsnäs
Lökholmen 1 - 1 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Marjalanpolku 21 - 32 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Nedre Nybondaksentie 11 - 99 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Niittykulma 1 - 8 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Niittytie 10 - 9 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Nykullantie 45 - 45 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Näselandet 47 - 61 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Papinahontie 33 - 74 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Peikontie 44 - 78 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Pernajantie 105 - 86 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Pitkäpää - 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Pitkäpääntie 112 - 54 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Pitkärannantie 78 - 78 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Pitäjäniityntie 2 - 8 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Pitäjänniityntie 5 - 89 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Purotie 10 - 47 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Påsalö - 68 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Rukuhällintie 10 - 97 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Rågskär 55 - 55 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Rösund - 07930 Pernaja KirkonkyläSarvisalo
Sahaniemi - 4 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Sahasalmi 14 - 4 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Segersbyn Kartanon tie 17 - 17 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Segersbyn Kartanontie 23 - 23 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Segersbyn kartanon tie 15 - 91 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Segersbyntie 156 - 91 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Sigfridsinkuja 2 - 5 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Sjöbodantie - 91 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Svanbäckintie 22 - 65 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Svetmäentie 106 - 89 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Särkilahdentie 102 - 143 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Särklax gård - 63 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Särklaxgård 57 - 57 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Tele Matkapuhelintukiasema - 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Torsbyntie 1 - 8 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Tällholmen 16 - 54 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Ulfarsintie 10 - 42 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Veckasinmäki 1 - 9 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Veckasintie 2 - 6 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Villa Sundetin tie 15 - 53 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Virsuntie 20 - 35 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Virsutie 43 - 43 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä
Ängsholmen 1 - 1 07930 Pernaja KirkonkyläIsnäs
Åkersön 16 - 70 07930 Pernaja KirkonkyläPernajan kirkonkylä

Loviisa

07940 Määrlahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Adolfintie 1 - 9 07940 MäärlahtiMäärlahti
Flokomintie 330 - 63 07940 MäärlahtiLoviisan keskusta
Fredrikintie 1 - 9 07940 MäärlahtiMäärlahti
Haapatie 1 - 9 07940 MäärlahtiMäärlahti
Haruddintie 14 - 9 07940 MäärlahtiMäärlahti
Kruunukuja 1 - 1 07940 MäärlahtiMäärlahti
Kuningattarenranta 10 - 2 07940 MäärlahtiMäärlahti
Kustaantie 1 - 9 07940 MäärlahtiMäärlahti
Lavansaarentie 102 - 96 07940 MäärlahtiMäärlahti
Leikarinite 10 - 10 07940 MäärlahtiMäärlahti
Leikarintie 10 - 82 07940 MäärlahtiMäärlahti
Leppätie 10 - 6 07940 MäärlahtiMäärlahti
Lökholmintie 21 - 9 07940 MäärlahtiMäärlahti
Maaherrankuja 5 - 5 07940 MäärlahtiMäärlahti
Nordenskiöldintie - 9 07940 MäärlahtiMäärlahti
Pajutie 10 - 9 07940 MäärlahtiMäärlahti
Peikkovuorentie 11 - 9 07940 MäärlahtiMäärlahti
Purjetie 21 - 47 07940 MäärlahtiMäärlahti
Ramsayntie 2 - 8 07940 MäärlahtiMäärlahti
Regaalienkatu 11 - 9 07940 MäärlahtiMäärlahti
Regaalienkuja 1 - 1 07940 MäärlahtiMäärlahti
Sihteerinkuja 3 - 3 07940 MäärlahtiMäärlahti
Wredentie 1 - 9 07940 MäärlahtiMäärlahti

Loviisa

07945 Kuggom

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Baijarsintie 1 - 54 07945 KuggomHardom
Bengtsintie 11 - 45 07945 KuggomHardom
Enebackantie 16 - 46 07945 KuggomHardom
Folkhögskolevägen 12 - 26 07945 KuggomHardom
Gislomintie 101 - 99 07945 KuggomHardom
Haddominkaarre 19 - 48 07945 KuggomHardom
Haddomintie - 97 07945 KuggomHardom
Kansanopistontie 16 - 24 07945 KuggomHardom
Karpalokuja 12 - 7 07945 KuggomHardom
Kivipellontie 30 - 44 07945 KuggomHardom
Korkiakalliontie 10 - 29 07945 KuggomHardom
Lakkakuja 1 - 2 07945 KuggomHardom
Lapinjärventie - 95 07945 KuggomHardom
Liljendalintie - 99 07945 KuggomHardom
Lomaninraitti - 85 07945 KuggomHardom
Lurensintie 121 - 75 07945 KuggomHardom
Mansikkakuja 1 - 6 07945 KuggomHardom
Mesimarjakuja 10 - 8 07945 KuggomHardom
Metsämarjantie 1 - 3 07945 KuggomHardom
Mustikkakuja 1 - 6 07945 KuggomHardom
Myllytie 17 - 30 07945 KuggomHardom
Naismusantie 241 - 60 07945 KuggomHardom
Paavalinkyläntie - 71 07945 KuggomHardom
Palokankaantie 34 - 37 07945 KuggomHardom
Peikkomäentie 15 - 90 07945 KuggomHardom
Petulsintie 15 - 15 07945 KuggomHardom
Puolukkakuja 1 - 7 07945 KuggomHardom
Skrivarsintie 30 - 46 07945 KuggomHardom
Snyggiksentie 11 - 73 07945 KuggomHardom
Sorvarintie 1 - 9 07945 KuggomHardom
Suoniityntie 114 - 5 07945 KuggomHardom
Syreenikuja 14 - 6 07945 KuggomHardom
Tammitie 16 - 8 07945 KuggomHardom
Tosskärrintie 12 - 50 07945 KuggomHardom

Loviisa

07955 Tesjoki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Asentajantie 1 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Björkbölentie 15 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Blomsterkullantie 122 - 41 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Botängintie 37 - 37a 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Byvikintie 38 - 87 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Dalkullantie 1 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Danamäentie 10 - 8 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Haapapolku 2 - 8 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Havupolku 1a - 8 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Hermeksentie 108 - 80 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Holmgårdintie 22 - 35 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Honkapolku 4 - 6 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Juolukkatie 10 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kalliopolku 4 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kalliotie 2 - 5 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Katajatie 10 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kelopolku 1 - 7 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kenttätie - 4 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Keskustie 2 - 6 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kestikievarintie 1 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kevättie 1 - 1 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kiviahonkuja 14 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kivikummuntie 1 - 6 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Knutsintie 15 - 15 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Koivumäentie 1 - 7 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kontiokuja 1 - 19 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kotikummuntie 1 - 6 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kotiniityntie 26 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kronbergintie 11 - 61 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kullan Kartano Pla 130a - 130a 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kullantie - 680 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kuusitie - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Kärrbackantie 24 - 32 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Latotie 3 - 4 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Laukkakalliontie 45 - 45 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Linjakuja 1 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Lähteläntie 15 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Marinkylä - 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Marinkyläntie - 758 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Metsolankulma 17 - 33 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Misinmäentie 15 - 6 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Montonkuja 2 - 2 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Myllykyläntie 13 - 50 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Myllypolku 10 - 16 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Mäntytie 10 - 8 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Mökkipolku 16 - 92a 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Mökkitie 12 - 12 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Napakelkantie 1 - 4 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Notkolankuja 5 - 7 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Notkolantie 1 - 5 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Nystuntie 42 - 65 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Oddaksentie 38 - 51 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Pajupolku 3 - 4 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Pasikkaantie 1 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Peltotie 10 - 8 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Pietarintie - 694 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Pihlajapolku 1 - 4 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Pyökkipolku 10 - 8 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Saarnitie 12 - 8 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Sandholmantie 20 - 71 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Savipellontie 32 - 6 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Skogbyntie 16 - 698 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Solatie 1 - 7 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Solhedintie 13 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Sonabackantie - 15 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Sorvarinkuja 4 - 6 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Strandaksentie 11 - 13 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Strandkullantie 18 - 19 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Suvitie 1 - 8 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Syyskuja 1 - 1 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Särkijärventie 435a - 455 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Särkjärvi - 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Taasiantie 1 - 9b 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Tallitie 2 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Talvitie 1 - 9 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Tavastantie - 8 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Tekniikkatie - 7 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Tervaksentie 132 - 89 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Tiehaaranpolku 1 - 3 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Torpantie 1 - 6 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Torpparinmäentie 18 - 3 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Tukkilahdentie 11 - 70 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Unkankuja 10 - 8 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Usvaniitynpolku 103 - 80 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Vanhansillantie 10 - 20 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Vapuntie 1 - 8 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Vaskilammentie 4 - 4 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Verkvikintie 88 - 88 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Vieritie 3 - 7 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Viipurintie 1 - 8 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Willa-Påvalsintie 37 - 37 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Willigmannintie 14 - 73 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Yrittäjäntie - 5b 07955 TesjokiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Östernäsinpolku 19 - 31 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen
Östernäsintie - 98 07955 TesjokiRuotsinpyhtää eteläinen

Loviisa

07960 Ahvenkoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahvenkoskentie 15 - 84 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Elopolku 5 - 9 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Haukkakalliontie 216 - 216 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Kirkkokallionpolku 24 - 4 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Laspellontie 12 - 9 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Louhelantie 13 - 9 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Markkinamäenpolku 11 - 6 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Markkinamäentie - 91b 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Meriniityntie 10 - 4 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Pellonkulma 11 - 8 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Raidepolku 11 - 5 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Raiviontie 78a - 78e 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Savukoskentie 33 - 33 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Tilhintie 10 - 4 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä
Vähä-Ahvenkoski - 07960 AhvenkoskiRuotsinpyhtään kirkonkylä

Loviisa

07970 Ruotsinpyhtää Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahlströmintie 1 - 6 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Annantie 1 - 9 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Astantie 47 - 47 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Fontellinpolku 100 - 97 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtää pohjoinen
Fontellintie 128a - 64 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtää pohjoinen
Forsellesintie 11 - 4 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Gottlundinkuja 1 - 4 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Huuhkajavuorentie 164 - 54 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Jokiniemi - 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtää pohjoinen
Jokiniemi Var - 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtää pohjoinen
Jättiläisentie 10a - 32 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Kaidammintie 4 - 4 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Kartanonmäenkuja 1 - 5 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Kartanonmäentie 2 - 5 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Kesärannantie 102 - 65 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Kiramontie 3 - 4 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Kirkkoherrankuja 6 - 6 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Kisällintie 1 - 4 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Koivulanmäentie 1 - 9 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Koulutie 4a - 6 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Latokuja 1 - 4 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Miilunpolttajantie 1 - 8 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Mustanportintie 11 - 9 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Myllärintie 1 - 3 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Neverkärrin Rantatie 11 - 9 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Neverkärrintie 3 - 85b 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Norrahaankuja 4 - 4 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Norrahaantie 11 - 7 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Paaskoskentie - 8 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Palokorventie 30 - 30 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Petjärventie 113 - 97 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Petjärvi - 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Pikkukämpäntie 219a - 233b 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Pisahöökintie 141 - 94 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Pitäjänkuja 1 - 1 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Pitäjäntie 1 - 7b 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Pl 167h - 56b 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Puhelinasema Ahvenkoski - 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Puistokuja 1 - 9b 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Riitalankuja 4 - 7 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Rinnetie 1 - 8 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Ristiniementie 13 - 3 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtää pohjoinen
Ruukintie 10 - 7b 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Sahanmäentie 2 - 8 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Saunakuja 4 - 4 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Sepäntie 3 - 7 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Stormossantie 6 - 6 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Svartholmantie 213a - 334 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Särkjärventie - 463 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtää eteläinen
Tallinmäki - 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Teollisuustie 1 - 6 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Tiilimestarintie - 9 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Uksinkuja 4 - 4 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Vanhan Pappilantie 13 - 17 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Vanhapappilantie 11 - 9 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Viirilä - 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtää pohjoinen
Virginiantie 13 - 4 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Vironmäentie 1 - 8 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä
Walterintie 1 - 8 07970 Ruotsinpyhtää KeskusRuotsinpyhtään kirkonkylä

Loviisa

07980 Kuninkaankylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alakyläntie 119 - 85 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Björkebontie 16 - 57 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Brinkaksenkuja 20 - 71 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Eerikintie - 93 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Elimäentie 1021 - 985 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Enegårdinkuja 1 - 9 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Fridkullantie 2 - 9 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Haapalantie 12 - 80 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Harjumäentie 21 - 9 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Heralantie 20 - 51 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Hevossaari - 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Höjmossantie 112 - 8 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Jeppaksentie 13 - 72 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Jokiniemenpolku 18 - 62 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Jokiniementie 219 - 63 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Kettupolku 13a - 5 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Koivupolku 6 - 8 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Koskentie - 149 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtään kirkonkylä
Kukkumäentie 13 - 7 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Kuninkaankylä - 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Kytömaantie 140 - 80 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Länsi-Kuninkaankylä - 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Malmitie 15 - 7 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Musantie - 563 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Mäkituvantie 15 - 5 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Mårtensintie 10 - 44 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Naapurinpolku 2 - 6 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Niemistö - 578a 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Niemistö Hevossaari - 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Niemistöntie - 89 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Norrilantie 12 - 15 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Pajapolku 10 - 9 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Pirttikuja 10 - 9 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Poisarsinkuja 14 - 7 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Rantamäenpolku 16 - 58 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Rasi - 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Riissalmentie 104 - 70 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Rusakkopolku 23a - 5b 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Sointupolku 6 - 9 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Suomenkylä - 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Suomenkyläntie 154 - 70 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Takapellot - 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Teutjärventie - 7 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Vestantie 13 - 13b 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Viherkumpu 2 - 25 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen
Ylämäentie 12 - 9 07980 KuninkaankyläRuotsinpyhtää pohjoinen

Loviisa

07990 Ruotsinkylä-Koskisto

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Bottaksenkuja 11 - 4 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Emilintie 6 - 6 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Hämeenkyläntie 11 - 69 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Jonkkärrintie 10 - 52 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Kakkulanmäentie 12 - 99 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Koskistontie 12 - 26b 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Mukkilankuja 14 - 5 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Mysvallinkuja 16 - 16 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Myötyrinkuja 17 - 19 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Närhinkuja 12 - 8 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Penttilänkuja 15 - 19 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Pukkeinmäentie 47 - 47 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Riikankuja 1 - 9 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Ruokorusantie 35 - 35 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Ruotsinkyläntie - 98 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Röökärrinpolku 118 - 118 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Saha Ja Mylly - 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Saharannantie 116 - 61 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Sirolankulma 13 - 18 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Suurkärrintie 117 - 118 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Toivolankaari 16 - 25 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Toivonkuja 11 - 21 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Tuomisalonkuja 62 - 62 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Turkkilantie 11a - 795 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen
Vilpakantie 13 - 38 07990 Ruotsinkylä-KoskistoRuotsinpyhtää pohjoinen

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024