Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.
< Andrey Rudenko> Ukrainan viranomaisten esittämät ehdotukset, joita valvotaan ulkomailta, eivät voi toimia pohjana vakaville neuvotteluille. Neuvotteluja voidaan jatkaa vasta, kun Kiova ottaa realistisemman kannan.
<Victor Orban> Käväisimpäs tuolla moskovassa vierailulla putinin luona. Nyt persereikäni on erittäin kipeä kun se jynssäsi sitä aivan täysillä ja lopuksi vielä laukesi sinne sisälle.
<Biden> Ja nyt haluan luovuttaa puheenvuoron Ukrainan presidentille, jolla on yhtä paljon rohkeutta kuin hänellä on päättäväisyyttä. Presidentti Putin.
<fillarikommunisti> Kävimpäs tuossa hieman pyöräilemässä ja hieroin persettäni satulaa vasten. Heil Putin!
<Penatri Penakov> Milloin on pena säätiöiden vuosikokous? Haluan asettua ehdolle pena säätiöiden hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. Olen kiven kova putinisti, stalinisti ja kommunisti!
<Dmitri Peskov> Naton toimet ovat vakava uhka Venäjän kansalliselle turvallisuudelle,
<Penatri Penakov> Heräsin kun koko sänky, housut ja kaikki petivaatteet olivat täysin litimärkinä kun olin virtsannut alleni. Virtsaa oli tullut arviolta noin kolme litraa ja koko lattia lainehti siitä.
<Dmitri Peskov> Tällä hetkellä on erittäin vaikeaa saada kantaamme esiin läntiseen maailmaan. He eivät halua kuulla mitään. Näemme hysteriaa länsimaisissa sanomalehdissä ja tv-kanavilla. Tämä johtuu todennäköisesti anglosaksisen median monopolistisesta dominoinnista siellä. Siitä huolimatta Moskova jatkaa totuuden kertomista tapahtuneesta sekä kotimaassa että maissa, joissa yleisö on valmis kuulemaan meidät ja joissa meillä on tekniset keinot tavoittaa heidät.
<Vasily Nebenzia > Ymmärtääkö herra Zhovnir, että jos se olisi venäläinen ohjus, rakennuksesta ei olisi mitään jäljellä?..Lapset ja aikuiset olisivat mieluummin kuolleet kuin haavoittuneet..Koska laitos sijaitsee noin 2 kilometrin päässä lastensairaalasta, on täysi syy uskoa, että siihen osunut ukrainalainen ilmapuolustusohjus oli suunnattu laitokseen osuneeseen venäläiseen ohjukseen. Tämä tragedia olisi voinut välttää, jos Ukrainan asevoimat eivät olisi sijoittaneet ilmapuolustusta asuinalueille. Odotamme myös reaktiota Norjan viranomaisilta, jotka ilmeisesti toimittivat Zelenskyun klikille tämän NASAMS-järjestelmän. Lupasivatko he sen käyttää lastensairaalan iskemiseen ja myös sijoittamiseen asuinalueille?
<Asiakas> Kiitos pena uudesta palvelusta pulautevastaukset ovat erittäin hyödyllisiä
<Putin> Menin selälleni, nostin jalat ilmaan ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein turskahtivat hirvittävällä paineella suoraan kasvoilleni.
<Victor Orban> Kiina on avainvalta rauhan edellytysten luomisessa Venäjän ja Ukrainan välisessä sodassa. Tästä syystä tulin tapaamaan presidentti Xiä Pekingissä, vain kaksi kuukautta hänen virallisen Budapest-vierailunsa jälkeen.
<Presidentti Stubb> Venäjän hyvän tekemisellä ei ole rajoja!
<Putin> Muistakaa toverit että Venäjän rajat eivät pääty missään.
<Puolueeton tarkkaili> Kyllä näin on, pena on yleisnimi kaikille ryssien kullin lutkuttajille
<Vierailija> Onko se Pena ollut nyt joku haastateltavan heittämä yleisimi, kuten aikanaan onko Viljoa näkynyt? Tosin joku Pena säätiöt aikanaan kartoitti nettiin ilmeisesti geokätköilyn ja Pokemon Go hommien vuoksi kaikenlaisia vesitorneja ja työmaakoppeja.
<LLAMA> Haistelemalla naisten pyörien istuimia ja käyttämällä minihametta yrität jäljitellä feromoneja, jotka ovat luonnollisia kemikaaleja, joita erittävät ihmiset, toiset eläimet ja kasvit kommunikoidakseen. Tämä käytäntö tunnetaan kuitenkin yleisesti " pyöräistuinten haisteluna " tai " skunkingina ", ja se on yleisesti yhdistetty ihmisiin, joilla on epäterveellisiä ja epäkypsiä käyttäytymismalleja.

Nimesi:

Lausahdus:

288 Käyttäjää paikalla! 0.01101016998291

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Maalahti

Maalahti on pieni kaksikielinen kunta Pohjanmaalla, jolla on paljon tarjottavaa, mm. luonto, meri ja historia. Asukkaita täällä on reilut 8.300. Kunnassa on paljon nuoria, joista pidetään huolta, niin päiväkodeissa kuin koulussakin. Kunnasta löytyy sekä suomenkielisiä että ruotsinkielisiä kouluja ja esikouluja. Terveyspalveluja kunta tuottaa niin ikään kahdella kielellä.
Maalahti on tunnettu erityisesti sen luonnosta, joka ympäröi kaikkia kunnan asukkaita. Kunnassa sijaitsee esimerkiksi Storsandin upea ja suosittu hiekkaranta sekä Bötesviken luonnonsuojelualueineen. Myös Mustasaaressa sijaitseva Stundarsin museo, jossa järjestetään niin käsityöläistilaisuuksia, ulkoilmamuseo ja jossa järjestetään myös erilaisia kulttuuritapahtumia.
Maalahdessa panostetaan paljon kulttuuritapahtumiin. Maalahdesta on helppo liikkua ympäriinsä ja yhteydet niin Vaasan kuin Vaasan satamaan ja lentokentälle ovat hyvät. Vaasan keskustan palveluihin ajaa autolla noin 25 minuutissa ja lähin lentokenttäkin on vain 45 minuutin ajomatkan päässä.
Maalahden kunnassa asuu monia lapsiperheitä. Tämä ei olekaan yllättävää, sillä kunnassa panostetaan lapsiperheiden palveluihin ja perheystävällisen kunnan luomiseen. Kunnassa panostetaan lapsiin ja heidän hyvinvointiin.
Lapsiperheille tarjotaan esimerkiksi kotihoidontukea ja yksityisen hoidon tukea. Kunta myös avustaa rahallisesti päiväkotipaikan etsimistä toisesta kunnasta, jos paikkoja ei ole Maalahden kunnallisessa päiväkodissa tarjolla. Tämän lisäksi Maalahden kunta tarjoaa perhetyötä sekä kodinhoidollista apua niille vanhemmille, jotka kokevat tarvitsevansa sitä lasten hoitamisen suhteen. Lasten hoidon lisäksi Maalahden kunta tarjoaa myös tukiperheitä perheille, joissa vanhemmat kokevat tarvitsevansa välillä taukoa ja tukea vanhemmuuden haasteissa. Maalahden kunnassa toimii myös perhekahvila ja Maalahden kunnalta voi hakea palveluseteliä myös tilapäishoitokoti Gullvivaniin, mikäli tarvetta sellaiseen ilmenee.
Maalahti tarjoaa hyvät palvelut
Maalahdesta löytyy kaikki kunnan tarjoamat peruspalvelut kuten neuvola, päiväkodit, alakoulu, yläkoulu, kirjasto, terveysasema, ruokakauppa sekä kirkko, uimarannat, urheilukentät ja venelaiturit. Maalahdesta löytyy myös monipuolisesti erikoisliikkeitä ja palveluita, joista saa esimerkiksi apua arjen pyörittämiseen.
Maalahti tarjoaa hyvät kulkuyhteydet ja paljon harrastemahdollisuuksia
Maalahdesta pääsee liikkumaan kätevästi sekä pääkaupunkiseudulle että muualle Suomeen. Maalahteen on hyvät tieyhteydet sekä bussi- että junaliikenteen osalta, jonka lisäksi lentokentälle on matkaa noin 75 kilometriä. Harrastemahdollisuudet ovat Maalahdessa monipuoliset ja esimerkiksi liikuntapaikoista löytyy niin sisä- kuin ulkoliikuntatiloja, uimahalli sekä valaistu kuntorata ja hiihtoladut.
Maalahden kunnasta löydät kattavasti tietoa kunnan omilta kotisivuilta sekä eri palveluiden omilta sivustoilta kuten koulut, terveydenhuolto jne. Kotisivut toimivat kunnan näyteikkunana, jonka tarkoituksena on markkinoida kuntaa, mutta myös kertoa sen asukkaille ja kuntalaisille mitä palveluita ja toimintaa kunta tarjoaa.
Kotisivut ovat kunnan viestintäkanava ja niiden avulla voi olla yhteydessä kunnan viranomaisiin ja antaa palautetta ja kertoa toiveita sekä keskustella ajankohtaisista aiheista. Kunta toimii kunnan asukkaita varten ja toivoo myös palautetta asukkailta siitä miten sitä ja sen palveluja tulisi kehittää. Maalahti on hyvin lapsiystävällinen kunta ja kunta satsaa vahvasti lasten ja lapsiperheiden hyvinvointiin sekä palveluihin.
Kunnan yksi keskeisimmistä tavoitteista on luoda asukkaille mahdollisuudet terveelliseen, turvalliseen sekä toimivaan elämään. Kunta huolehtii asukkaiden viihtyvyydestä sekä edistää asukkaidensa hyvinvointia.
Maalahti on viihtyisä, rauhallinen ja lapsiystävällinen kunta. Kunta tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet liikkumiseen niin luonnon helmassa kuin rakennetuillakin liikuntapaikoilla.
Kunnasta löytyy kaikki peruspalvelut, mutta myös kattava valikoima erikoispalveluja, joita kunnan asukkaat hyödyntävät ahkerasti. Maalahden luonto ja saaristo ovat hyvin tunnettuja ja hyvin hoidetut metsät, kauniit vesistöt, sekä kulttuurihistoriallinen maalaismaisema houkuttelevat turisteja kuntaan vuosi toisensa jälkeen. Kunnan väkiluku on ollut viime vuosina pienoisessa kasvussa.
Maalahdesta tuli itsenäinen kunta 1.1.1973 kun kunta irtaantui entisestä emäpitäjästään, Maalahden-Malaxin kunnasta. Vuonna 1982 Maalahdesta tuli Pohjanmaan maakunnan osa, mutta asukkaat kokivat edelleen vahvaa yhteenkuuluvaisuuden tunnetta historialliseen ja kielellisesti ruotsinkieliseen Vaasan läänin.
Asukkaita Maalahdessa on hieman päälle 5 500. Työllisyys on kunnassa ollut koko Suomen keskiarvon paremmalla puolella.
Maalahti sijaitsee Pohjanmaan maakunnassa Suomen länsirannikolla. Maalahden kunta rajoittuu Mustasaareen ja Vaasaan ja Vöyri-Maksamaahan sekä Närpiöön, Kristiinankaupunkiin ja Korsnäsiin.
Asuntojen hinnat ja kustannukset Maalahdessa ovat olleet laskusuunnassa ja sen myötä yhä useammalla on ollut varaa muuttaa kuntaan. Maalahden kunnan palvelutarjonta on viime vuosien aikana myös monipuolistunut huomattavasti ja kunnassa onkin otettu entistä enemmän huomioon niin lapset ja nuoret kuin ikäihmisetkin.
Maalahti on hyvä paikka asua niin lapsiperheille kuin ikäihmisille. Maalahdessa on hyvä asua ja elää ja kunnan tarjoamat peruspalvelut ovat lähellä jokaista kuntalaista. Myös peruspalveluita täydentävät muut kunnan tarjoamat palvelut, kuten kirjasto, liikunta- ja vapaa-ajanpalvelut.
Maalahti sijaitsee Länsi-Suomen läänissä ja Pohjanmaan maakunnassa, joten alue kuuluu myös länsirannikon ja Länsi-Suomen vaikutuspiiriin, jolla on vahva kulttuuri- ja historiallinen yhteys Ruotsiin.
Maalahti kuuluu Vaasan talousalueeseen ja tarjoaa asukkailleen monipuoliset ja kehittyvät palvelut.
Maalahti tarjoaa asukkailleen kattavat palvelut aina perusasteen opetuksesta jatkokoulutukseen, kattavia terveydenhuoltopalveluja, monipuoliset mahdollisuudet liikuntaharrastuksille ja muulle vapaa-ajan toiminnalle sekä kattavat julkiset liikenneyhteydet.
Asukkaita Maalahden kunnassa on hieman vajaat 6000 ja Maalahden kunnanjohtajana toimii Mats Brandt. Kunnan palveluksessa on hieman yli 450 henkilöä.
Kunnan hallinto:

Maalahden kunnanvaltuuston puheenjohtajana toimii Ulf Stenman, 1.varapj. Bjarne Örn, 2.varapj. Christer Hansson. Maalahden kunnanhallitukseen kuuluu 13 henkilöä, jotka kaikki ovat naisia.
KUNNANHALLITUS
Maalahti tarjoaa asukkailleen ja yrityksilleen viihtyisän, turvallisen, luonnonläheisen sekä yrittäjähenkisen ja kaksikielisen elinympäristön. Kunta tukee ja rohkaisee elinkeinoelämää. Kunta pyrkii aktiivisesti houkuttelemaan kuntaan uusia asukkaita, uusia yrittäjiä ja yrityksiä.
Maalahti sijaitsee Pohjanlahden rannikolla Pohjanmaan maakunnassa. Kunnassa asuu reilut 5000 asukasta. Maalahden naapurikuntia ovat Korsnäs, Närpiö, Vöyri-Maksamaa ja Mustasaari. Maalahden maisemaa hallitsevat laajat ja viljavat peltolakeudet ja matalat merenlahdet, joita rytmittää siellä täällä pienet metsät.
Maalahti sijaitsee Pohjanlahden rannalla ja siellä asuu vajaa 5500 asukasta. Kunnan keskus, kirkonkylä, on Maalahti, mutta suurimmat asutuskeskukset ovat Bergö ja Petolahti. Kunta on kaksikielinen.
Maalahti sijaitsee länsirannikon tuntumassa noin 20 kilometriä Vaasasta etelään ja 60 kilometriä Uumajasta pohjoiseen. Asutus on keskittynyt Maalahdenjoen ympärille muodostuneeseen Maalahden kirkonkylään. Rannikko ja saaristo ovat pääosin kallioisia ja matalia, ja metsät enimmäkseen mäntymetsiä.
Maalahden luonto ja aktiviteetit
Maalahti on osa Suomen Merenkurkun rannikkoa ja alueella on runsaasti vaellusreittejä sekä luontopolkuja ja se kuuluu UNESCO:n Maailman Perintöluetteloon.
Maalahdella on rikas kulttuurielämä. Alueella on monia historiallisia nähtävyyksiä. Maalahti tunnetaan myös museokunnista, joissa voi tutustua muun muassa historialliseen postiruotutaloon tai ihailla lasinpuhallustaito. Kulttuurielämä näkyy myös vuosittaisten tapahtumien kautta, esimerkiksi Baltic Jazz Festivaali sekä Stundars Festivaali, joka on yksi Suomen suurimmista kulttuurifestivaaleista.
Asumisen Maalahti
Asuntoja on hyvin tarjolla sekä omakotitalo-, paritalo-, kerros- ja rivitalotyyppejä. Tarjolla on sekä vuokra-asuntoja että omistusasuntoja, joissa on valinnanvaraa, oli kyse sitten omakotitaloista tai kerrostalohuoneistoista.
Maalahti tarjoaa paljon erilaisia asumisvaihtoehtoja, joihin on helppo tutustua netissä ja asuntoportaaleissa kuten Tori.fi. Myös Oikotie ja Etuovi ovat hyviä asuntoportaaleita, joissa voit käydä tutkimassa asuntovaihtoehtoja. Netistä voit myös suoraan kysyä vuokranantajilta ja kiinteistönvälittäjiltä vaihtoehtoja asunnoista. Asuntoja on hyvin saatavilla ja jos on mahdollisuus päästä kimppakämppään niin kannattaa pyytää muita nuoria, jotka etsivät asuntoa kanssasi. Netistä on hyvä etsiä ja vertailla hintoja sekä asuinalueita ennen päätöstä.
Asuinalueena kannattaa huomioida missä haluaa asua, mitä palveluita ja mahdollisuuksia haluaa asunnon lähettyviltä, koska Maalahden alueella ei ole paikallisliikennettä eikä linja-autoa niin omalla kulkuneuvolla pitää päästä kulkemaan, myös julkiset kulkuneuvot Vaasasta menevät muutaman kerran päivässä joten aina se ei sovi työaikaan tai meno aikatauluun, jos on paljon menoa töiden jälkeen niin auto helpottaa paljon.
Asunnot ovat edullisia Maalahden alueella joten sopii myös vähävaraisille ja eläkeläisille koska se on luonnon läheinen, rauhallinen ja pieni kunta, mutta hyvät liikenneyhteydet Vaasan ja lähikaupunkeihin on lähellä. Työpaikat on pääasiassa palvelualalla joten töitä


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Maalahti

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Maalahti

65410 Sundom

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hargrund - 65410 Sundom
Hargrundsvägen 103 - 126 65410 SundomÖvermalax
Häggörsvägen 14 - 8b 65410 SundomÖvermalax
Klockargrund - 65410 Sundom
Kungsvägen 70 - 89 65410 Sundom
Ladugrynnan - 65410 Sundom
Laituritie 17 - 45 65410 SundomÖvermalax
Leikarslotvägen - 241b 65410 SundomÖvermalax
Leveelahdentie 83 - 83 65410 Sundom
Sebbesskatavägen 44a - 60 65410 SundomPetolahti-Nyby
Uddasgrundsvägen 46b - 77 65410 Sundom
Västersbådavägen 100 - 93 65410 SundomÖvermalax
Wiaskarintie 103a - 75 65410 SundomPetolahti-Nyby

Maalahti

65450 Sulva

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Falkvägen 54 - 54 65450 SulvaYttermalax
Maalahden Söderfjärdenintie 14 - 226c 65450 SulvaYttermalax

Maalahti

66100 Maalahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alan - 66100 MaalahtiÖvermalax
Alan Orrbådan - 66100 Maalahti
Albådan - 66100 MaalahtiÖvermalax
Algrundsvägen 130a - 844 66100 MaalahtiYttermalax
Alskäret - 66100 Maalahti
Alören - 66100 Maalahti
Alörsvägen 14 - 49 66100 MaalahtiÖvermalax
Andra grynnan - 66100 Maalahti
Ankargrund - 66100 MaalahtiYttermalax
Annantie 1 - 6 66100 MaalahtiYttermalax
Bastskäret - 66100 MaalahtiYttermalax
Bastskärsgrund - 66100 MaalahtiYttermalax
Bastskärsgrundet - 66100 MaalahtiYttermalax
Bengtintie 1 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Berggrundet - 66100 MaalahtiYttermalax
Bergkobban - 66100 MaalahtiYttermalax
Bergvägen 49 - 78 66100 MaalahtiYttermalax
Björkaksenkuja 1 - 3 66100 MaalahtiYttermalax
Björkaksentie 12a - 7 66100 MaalahtiÖvermalax
Björkallén 104 - 99d 66100 MaalahtiYttermalax
Björkören - 66100 MaalahtiYttermalax
Bodantie 1 - 9 66100 MaalahtiYttermalax
Boxgrynnan - 66100 Maalahti
Bredgrynnan - 66100 MaalahtiYttermalax
Britantie 1 - 5 66100 MaalahtiYttermalax
Brännintie 11 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Börängintie 10 - 4 66100 MaalahtiYttermalax
Börängsvägen 184 - 184 66100 MaalahtiYttermalax
Daniel Köpingin tie 1 - 4 66100 MaalahtiYttermalax
Degerhamnsvägen 17 - 29 66100 MaalahtiPetolahti-Nyby
Degerviksvägen 10 - 98c 66100 Maalahti
Djupbåda Storskär - 66100 MaalahtiYttermalax
Duvagrund - 66100 Maalahti
Edvininkuja 3 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Elisgrund - 66100 MaalahtiÖvermalax
Emilinkuja 1 - 5 66100 MaalahtiÖvermalax
Enskär - 66100 MaalahtiÖvermalax
Enskärsbåda - 66100 MaalahtiÖvermalax
Erikintie - 9 66100 MaalahtiYttermalax
Finnskata Storskär - 66100 MaalahtiYttermalax
Fjärdingsgränd 1 - 2 66100 MaalahtiYttermalax
Fjärdingsvägen 5 - 5 66100 MaalahtiYttermalax
Fjärdsvägen 113 - 95 66100 MaalahtiÖvermalax
Fjärdvägen 77b - 77b 66100 MaalahtiÖvermalax
Forsbergsvägen 114 - 98b 66100 MaalahtiYttermalax
Fårstensvägen 100 - 108 66100 MaalahtiYttermalax
Galtagrundsvägen 44a - 68 66100 MaalahtiÖvermalax
Getbådan - 66100 MaalahtiBergö
Ginstigen 29 - 29 66100 MaalahtiYttermalax
Gjusberget - 66100 MaalahtiYttermalax
Granörsvägen 104a - 80 66100 MaalahtiÖvermalax
Grynna norr om Ritgrund - 66100 Maalahti
Gräsgrundsvägen 108 - 87b 66100 MaalahtiYttermalax
Gräsgårdsvägen 35 - 79 66100 MaalahtiYttermalax
Guldsmedisvägen 24 - 37 66100 MaalahtiYttermalax
Gästgivarsgrundsvägen 28 - 51 66100 Maalahti
Haahkatie 15 - 15 66100 MaalahtiYttermalax
Hagenpolku 4 - 4 66100 MaalahtiYttermalax
Hamnskärsvägen 12 - 50 66100 Maalahti
Hannesvägen 7 - 7 66100 MaalahtiYttermalax
Hansasbåda - 66100 MaalahtiYttermalax
Havitie 4 - 4 66100 MaalahtiYttermalax
Havutie 1a - 4 66100 MaalahtiYttermalax
Hemmingsbådan, Svartöfjärden - 66100 MaalahtiPetolahti-Nyby
Herrgårdskäret - 66100 MaalahtiYttermalax
Herrgårdsskäret - 66100 MaalahtiYttermalax
Herrgårdstået 37 - 59 66100 MaalahtiYttermalax
Hjortintie 3 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Holme vid Smultergrund - 66100 MaalahtiÖvermalax
Horsisbåda - 66100 MaalahtiÖvermalax
Hudholmsvägen 132a - 232 66100 MaalahtiYttermalax
Häggbärsgrund Svartöfjärden - 66100 Maalahti
Hålörsvägen 13 - 90 66100 Maalahti
Högskäret - 66100 MaalahtiYttermalax
Högskärsgrynnan - 66100 MaalahtiYttermalax
Högörsvägen 14 - 48 66100 MaalahtiLångåminne
Kaasastået 11 - 41 66100 MaalahtiYttermalax
Kaffegrynnan - 66100 MaalahtiÖvermalax
Kallhuvudet, Malaxkalla - 66100 MaalahtiYttermalax
Kalmarintie 18 - 21 66100 MaalahtiYttermalax
Kalmarvägen 18 - 18 66100 MaalahtiYttermalax
Kalvskärsgrynnan Mattaspotten - 66100 MaalahtiÖvermalax
Kalvskärsvägen 111 - 164 66100 MaalahtiÖvermalax
Kammarviken - 66100 Maalahti
Kanttorinkuja 5 - 5 66100 MaalahtiYttermalax
Kappalaisenkuja 2 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Katajatie 2 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Kaviskarsvägen 100a - 94 66100 MaalahtiYttermalax
Kestikievarintie 1 - 8b 66100 MaalahtiYttermalax
Kiilatie 1 - 5 66100 MaalahtiYttermalax
Klockarbackintie 101 - 98 66100 MaalahtiYttermalax
Klockarbackvägen 135 - 84 66100 MaalahtiYttermalax
Kluvistensvägen 102 - 114 66100 MaalahtiYttermalax
Kobban - 66100 MaalahtiYttermalax
Kobbåda - 66100 MaalahtiYttermalax
Kopparbygränd 11 - 52 66100 MaalahtiYttermalax
Kopparbyntie 102 - 98 66100 MaalahtiYttermalax
Kopparbyvägen 99 - 99 66100 MaalahtiYttermalax
Krokgrund - 66100 MaalahtiÖvermalax
Kullmossagrundet - 66100 MaalahtiYttermalax
Kulten - 66100 MaalahtiÖvermalax
Kumletvägen 114a - 99 66100 MaalahtiYttermalax
Kutskinnsören - 66100 Maalahti
Kutskinnsörsgrynnorna - 66100 MaalahtiYttermalax
Kuusitie 2a - 2g 66100 MaalahtiYttermalax
Kyhmyjoutsenentie 1 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Kyläpellontie 11 - 7 66100 MaalahtiYttermalax
Kärrbäcksvägen 22b - 50 66100 MaalahtiYttermalax
Köpingintie 1 - 9 66100 MaalahtiYttermalax
Lakagrynnan/ Gränsholmen - 66100 MaalahtiYttermalax
Laulujoutsenentie 10 - 7 66100 MaalahtiYttermalax
Ledörsvägen 44 - 81 66100 MaalahtiYttermalax
Lehtimajantie 21 - 23 66100 MaalahtiYttermalax
Lehtitie 1 - 1 66100 MaalahtiYttermalax
Leikarslot - 66100 Maalahti
Lilla Furuklobben - 66100 MaalahtiÖvermalax
Lillsanden - 66100 MaalahtiBergö
Limingabackvägen 123 - 123 66100 MaalahtiYttermalax
Limpputie 10 - 9 66100 MaalahtiYttermalax
Lindbergsvägen 56 - 74 66100 MaalahtiYttermalax
Ljusan Storskär - 66100 Maalahti
Lokkikuja 7 - 7 66100 MaalahtiYttermalax
Lukkarinkuja 10 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Lukkarintie 1 - 9 66100 MaalahtiYttermalax
Lundintie 2 - 4 66100 MaalahtiYttermalax
Lågskäret - 66100 MaalahtiYttermalax
Lågskäret Kammarviken - 66100 MaalahtiYttermalax
Långgrund - 66100 MaalahtiYttermalax
Långinkatu 1 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Maalahden Kirkkotie 1 - 5 66100 MaalahtiYttermalax
Majors skogsväg 120a - 576 66100 MaalahtiYttermalax
Majors villaväg 35a - 50b 66100 MaalahtiYttermalax
Majorsgrund - 66100 MaalahtiYttermalax
Majorsvägen 116 - 97 66100 MaalahtiYttermalax
Makasiinikuja 5 - 5 66100 MaalahtiYttermalax
Makasiinitie 2 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Malaxkallan - 66100 MaalahtiPetolahti-Nyby
Malminkatu 12 - 5 66100 MaalahtiYttermalax
Malminkuja 1 - 2-4 66100 MaalahtiYttermalax
Malminrinne 4 - 4 66100 MaalahtiYttermalax
Malskärsbåda - 66100 MaalahtiYttermalax
Malskärsgrundet - 66100 MaalahtiYttermalax
Mariantie 1 - 7d 66100 MaalahtiYttermalax
Mattaksenkuja 1 - 4 66100 MaalahtiYttermalax
Mattlarinpolku 1 - 10 66100 MaalahtiYttermalax
Mattlarintie 1 - 95 66100 MaalahtiÖvermalax
Mattlarsinpolku 1 - 9 66100 MaalahtiYttermalax
Mattlarsintie 87b - 87b 66100 MaalahtiYttermalax
Mattlarsvägen 76e - 76e 66100 MaalahtiYttermalax
Medalskäret - 66100 MaalahtiYttermalax
Medalskärs lillbåda - 66100 MaalahtiYttermalax
Medalskärsbåda - 66100 MaalahtiBergö
Medalskärsbådan - 66100 MaalahtiYttermalax
Medalskärsgrund - 66100 MaalahtiYttermalax
Medalskärsgrundet - 66100 MaalahtiYttermalax
Merikotkankuja 8 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Mickelstået 18 - 4 66100 MaalahtiYttermalax
Mobergintie 1 - 315 66100 MaalahtiYttermalax
Mogårdeninkuja 3 - 3b 66100 MaalahtiYttermalax
Museotie 1 - 9 66100 MaalahtiYttermalax
Mäntykatu 10 - 7 66100 MaalahtiYttermalax
Mässviksvägen 14 - 8 66100 MaalahtiÖvermalax
Neljännestie 16 - 16 66100 MaalahtiYttermalax
Nimismiehentie 2 - 5a 66100 MaalahtiYttermalax
Norrskär - 66100 MaalahtiYttermalax
Norrskäret - 66100 MaalahtiPetolahti-Nyby
Norrskärsgrynno - 66100 MaalahtiYttermalax
Norrskärsgrynnorna - 66100 MaalahtiYttermalax
Norrängintie 1 - 5 66100 MaalahtiYttermalax
Notgrunden - 66100 MaalahtiÖvermalax
Nyvägen 53 - 61 66100 MaalahtiYttermalax
Oikotie 105 - 88 66100 MaalahtiYttermalax
Oksakuja - 7j 66100 MaalahtiYttermalax
Oksatie 12 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Olsövägen 10 - 90 66100 MaalahtiYttermalax
Orrbådan - 66100 MaalahtiÖvermalax
Pannstensvägen 60 - 84 66100 MaalahtiYttermalax
Papinkuja 2 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Paviljongintie 12 - 21 66100 MaalahtiPetolahti-Nyby
Petalaxgrundet (ingen vägrätt) - 66100 MaalahtiÖvermalax
Pihlajatie 1 - 6 66100 MaalahtiYttermalax
Pixnegränd 1 - 1 66100 MaalahtiYttermalax
Pixnenkuja 1 - 9 66100 MaalahtiYttermalax
Pixnentie 2 - 70 66100 MaalahtiYttermalax
Pjåsan - 66100 Maalahti
Prästisgrund - 66100 MaalahtiYttermalax
Puropolku 1 - 1 66100 MaalahtiYttermalax
Purutie 1 - 3 66100 MaalahtiYttermalax
Puusepäntie 1 - 9 66100 MaalahtiYttermalax
Rothagavägen 14 - 42 66100 MaalahtiYttermalax
Rudören - 66100 MaalahtiYttermalax
Rölandintie 2 - 9 66100 MaalahtiYttermalax
Rörgrundsvägen 114 - 98 66100 MaalahtiÖvermalax
Sandgrund - 66100 MaalahtiÖvermalax
Sandgrunden - 66100 Maalahti
Sidlandsvägen 1 - 29 66100 MaalahtiYttermalax
Sillgrund - 66100 MaalahtiYttermalax
Skarpuddsvägen 108a - 124 66100 MaalahtiYttermalax
Skathagavägen 49 - 63 66100 MaalahtiYttermalax
Skogstået 20 - 42 66100 MaalahtiYttermalax
Skravelgrynnorna - 66100 MaalahtiYttermalax
Skvättan Storskär - 66100 Maalahti
Smultergrund - 66100 MaalahtiÖvermalax
Solviksvägen 100 - 98b 66100 MaalahtiYttermalax
Somppisvägen 28 - 34 66100 MaalahtiYttermalax
Sperringsbåda - 66100 Maalahti
Sperringsbådan - 66100 MaalahtiYttermalax
Stampvägen 2 - 2 66100 MaalahtiYttermalax
Stenskär - 66100 MaalahtiÖvermalax
Stolpasgrundsvägen 36 - 60 66100 MaalahtiYttermalax
Storgrundsvägen 43 - 48 66100 MaalahtiYttermalax
Storsanden - 66100 Maalahti
Storskär - 66100 MaalahtiPetolahti-Nyby
Storskäret - 66100 MaalahtiYttermalax
Storstensgrundsvägen 27 - 9 66100 MaalahtiÖvermalax
Storängintie 15 - 97 66100 MaalahtiYttermalax
Strandvägen 1626a - 1626b 66100 MaalahtiYttermalax
Stånggrund - 66100 MaalahtiYttermalax
Svartbåda Storskär - 66100 MaalahtiYttermalax
Svartgrund - 66100 MaalahtiYttermalax
Svartgrundsgrynnan - 66100 MaalahtiYttermalax
Svartöskatavägen 42 - 78b 66100 MaalahtiYttermalax
Svartövägen 289 - 289 66100 MaalahtiYttermalax
Svartöängsvägen 117 - 173 66100 MaalahtiYttermalax
Södersandsvägen 50 - 57 66100 MaalahtiYttermalax
Söderskatan Medalskäret - 66100 MaalahtiPetolahti-Nyby
Söderskär - 66100 Maalahti
Söderskäret - 66100 MaalahtiYttermalax
Talvisillantie 111a - 99 66100 MaalahtiYttermalax
Tammikuja 5 - 5 66100 Maalahti
Tammitie 2 - 8 66100 MaalahtiYttermalax
Tamppitie 1 - 2 66100 MaalahtiYttermalax
Teollisuustie 1 - 9 66100 MaalahtiYttermalax
Tildantie 2 - 6 66100 MaalahtiYttermalax
Tistronskärsvägen 3 - 99g 66100 Maalahti
Tomsäcken - 66100 Maalahti
Tomsäcksvägen 13 - 6 66100 MaalahtiÖvermalax
Tredje grynnan - 66100 MaalahtiYttermalax
Trindgrund - 66100 MaalahtiÖvermalax
Trutskär - 66100 MaalahtiYttermalax
Trutskäret - 66100 MaalahtiYttermalax
Trutskärsbåda - 66100 MaalahtiYttermalax
Trutörssund - 66100 MaalahtiYttermalax
Tuppbåda - 66100 MaalahtiYttermalax
Tuppbådan - 66100 MaalahtiYttermalax
Tuvaksentie 1 - 9b 66100 MaalahtiYttermalax
Tuvastået 102 - 71 66100 MaalahtiYttermalax
Töckmovägen 2 - 2 66100 MaalahtiYttermalax
Unjärv skogsväg 287 - 287 66100 MaalahtiYttermalax
Unonkuja 1 - 4 66100 MaalahtiYttermalax
Urheilutie 2 - 2b 66100 MaalahtiYttermalax
Vedagrynno - 66100 MaalahtiYttermalax
Vingelgrynnan - 66100 MaalahtiYttermalax
Ylisgrund - 66100 MaalahtiÖvermalax
Ytterslandet - 66100 MaalahtiYttermalax
Åminenntie 148c - 98c 66100 MaalahtiYttermalax
Åminnentie - 98b 66100 MaalahtiYttermalax
Åminnevägen 34 - 34 66100 MaalahtiYttermalax
Öjnan huvilatie 18a - 77 66100 MaalahtiYttermalax
Öjnantie 118 - 579 66100 MaalahtiPetolahti-Nyby
Öjnavägen 146 - 9 66100 MaalahtiYttermalax

Maalahti

66140 Övermalax

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 9a 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Alnäsvägen 101a - 16 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Bjerganpolku 1 - 7 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Bjergantie 14 - 9 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Björknäsvägen 100 - 18 66140 ÖvermalaxPohjois-Pirttikylä
Brännbackvägen 1 - 6 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Brännhagavägen 14b - 38 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Emauksentie 11 - 13 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Erkustået 17 - 40 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Flatbergsvägen 138 - 441 66140 ÖvermalaxPetolahti-Nyby
Fälisbrännintie 1 - 98 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Fälisbrännvägen 82c - 82c 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Havraksentie 105 - 99 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Heljobackvägen 81 - 83 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Helneholmintie 167a - 289 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Helneholmsvägen 243 - 243 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Helnevägen 13 - 9a 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Hindersintie 4 - 6 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Holmasiksenkuja 4 - 6 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Holmasiksentie 1 - 7 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Holmskogs skogsväg 16 - 16 66140 Övermalax
Hyndbrännvägen 155 - 580 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Junkaisintie 11 - 87 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Junkaisvägen 187 - 193 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Jönnintie 3 - 3 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Kalaschantie 111a - 94 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Karhunpolku 1 - 6 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Keskustie 1 - 7c 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Knöstået 21a - 35 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Kråkbackintie 112 - 95 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Kråkjutvägen 142 - 142 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Kråknäsvägen 124a - 126e 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Kärrmetholmsvägen 56 - 56 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Lammenpolku 1 - 5 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Langerskogsvägen 17 - 89c 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Lillheljobackvägen 16 - 83 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Lilltelsarvägen 107 - 77 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Lisasvägen 18 - 18 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Lottasbackvägen 17 - 4a 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Lågasvägen 23a - 5 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Långmossantie 115 - 99 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Långmossavägen 480 - 480 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Lömnehagavägen 100 - 84 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Marantie 1 - 4 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Myllykuja 10a - 8 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Myllytie 1 - 7 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Nymansbackvägen 29 - 96d 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Nämndesbackvägen 107 - 88 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Olofinpolku 1 - 4 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Oravantie 1 - 7 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Pakxalintie 208 - 27 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Paxalintie 106a - 99 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Paxalvägen 128 - 128 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Peikonpolku 1 - 4 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Perjuksentie 1 - 8 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Pohjoispolku - 7 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Raineås Skogsväg 21 - 77 66140 ÖvermalaxPohjois-Pirttikylä
Ribäckintie 1004 - 972 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Rävbergsvägen 108 - 56 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Röjbackvägen 31 - 7b 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Sienitie 3 - 9 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Simonsbackvägen 10 - 91 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Slasktået 16 - 16 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Smulterbackvägen 1 - 94 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Storbackvägen 10 - 36 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Storsjövägen 220 - 618c 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Syrénsvägen 46a - 46c 66140 ÖvermalaxPohjois-Pirttikylä
Tomstået 14 - 61 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Tupaspolku 1 - 7 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Uudensillantie 18 - 51 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Verstaantie 3 - 3 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Viaksentie 102 - 99 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Vitbergsvägen 60 - 60 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Vitmossanpolku 1 - 7 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Västerbrännvägen 100 - 100 66140 Övermalax
Östra Ribäcksvägen 140 - 73 66140 ÖvermalaxÖvermalax
Övermalaxin Yhdystie 1 - 9 66140 ÖvermalaxÖvermalax

Maalahti

66160 Långåminne

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Gullvägen 19 - 38 66160 LångåminneLångåminne
Habramvägen 15b - 88 66160 LångåminneLångåminne
Heljokärrvägen 45 - 47 66160 LångåminneLångåminne
Heljovägen 43 - 78 66160 LångåminneLångåminne
Kolinan koulutie 119 - 270 66160 LångåminneLångåminne
Kolinantie 117 - 99 66160 LångåminneLångåminne
Kuusinevantie 1 - 75 66160 LångåminneLångåminne
Långåminnentie - 90 66160 LångåminneLångåminne
Långåminnevägen 110 - 110 66160 LångåminneLångåminne
Maalahdentie 1 - 958 66160 LångåminneLångåminne
Messjutvägen 117 - 3 66160 LångåminneLångåminne
Nikkarintie 103 - 84b 66160 LångåminneLångåminne
Nummelantie 10 - 35 66160 LångåminneLångåminne
Rajalantie 70 - 77 66160 LångåminneÖvermalax
Sammakkojärven metsätie 1 - 14 66160 LångåminneÖvermalax
Törninkuja 1 - 1 66160 LångåminneLångåminne
Törnintie 2 - 2 66160 LångåminneLångåminne

Maalahti

66210 Moikipää

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Pellasgrund - 66210 MoikipääPetolahti-Nyby
Pellasgrynnan - 66210 Moikipää
Storgrynnsvägen 36 - 96 66210 MoikipääPetolahti-Nyby
Strandåsvägen 28 - 98 66210 MoikipääPetolahti-Nyby
Varvsvägen 13 - 27 66210 MoikipääPetolahti-Nyby
Vägvikintie 117 - 46d 66210 Moikipää
Vägviksvägen 131 - 131 66210 MoikipääPetolahti-Nyby

Maalahti

66220 Bergö

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Albådan Bergögaddarna - 66220 Bergö
Alholmen Söderstenarna - 66220 BergöBergö
Antasskäret - 66220 BergöBergö
Benviksgrundet Övre Rönnskäret - 66220 BergöBergö
Bergis Svanören - 66220 BergöBergö
Bergskär Rönnskären - 66220 BergöBergö
Bergö Fiskehamnsväg - 478 66220 BergöBergö
Bergö Fiskehamnsvägen 478 - 478 66220 BergöBergö
Bergö Nyvägen 20 - 43a 66220 BergöBergö
Bergö-Holmvägen 155b - 66e 66220 BergöBergö
Bergögaddarna Revom - 66220 BergöBergö
Bergöntie - 87 66220 BergöBergö
Bergövägen 240b - 240b 66220 BergöBergö
Björkörsvägen 29 - 86 66220 BergöBergö
Blåsgrund Finngrynnorna - 66220 Bergö
Brakerskojan Rågskär - 66220 BergöBergö
Bredhällanintie 10 - 99 66220 BergöBergö
Brehällanintie 77 - 77 66220 BergöBergö
Båthushagavägen 30 - 75 66220 BergöBergö
Degermarsvägen - 41 66220 BergöBergö
Degerören - 66220 BergöBergö
Degerörsbådan - 66220 Bergö
Dersörsgrundet - 66220 BergöBergö
Dyviksvägen 121 - 94 66220 BergöBergö
Däskarbådan Bergögaddarna - 66220 BergöBergö
Finngrynnorna - 66220 BergöBergö
Finnistået 16 - 8 66220 BergöBergö
Fjällgrund - 66220 BergöBergö
Fårgrund - 66220 BergöBergö
Fårgrynnorna - 66220 BergöÖvermalax
Gaddflatan Bergögaddarna - 66220 BergöBergö
Galgörsvägen 217 - 29b 66220 BergöBergö
Getungbådan - 66220 BergöBergö
Granöskatavägen 29 - 30 66220 BergöBergö
Grynna i Norra Geren - 66220 BergöBergö
Grynna i Norrstenarna - 66220 BergöBergö
Gräsgrynnan Söderstenarna - 66220 Bergö
Grånnsten Norrstenarna - 66220 BergöBergö
Gråsälsgrynnan - 66220 Bergö
Gubbgrynnorna Söderstenarna - 66220 BergöBergö
Gåsberget Bergögaddarna - 66220 BergöBergö
Hamnfladavägen - 72a 66220 BergöBergö
Hamnskär Rönnskären - 66220 BergöBergö
Hamnskäret Rönnskären - 66220 BergöBergö
Huslandet Bergögaddarna - 66220 BergöBergö
Huslandet Norrstenarna - 66220 Bergö
Huslandet Södergadden - 66220 BergöBergö
Huslandet Söderstenarna - 66220 BergöBergö
Huslandet Södra Geren - 66220 BergöBergö
Huslandsudden Bergögaddarna - 66220 BergöBergö
Huslandsudden Södergadden - 66220 BergöBergö
Hällören Rönnskären - 66220 BergöBergö
Hästgrundsvägen 12b - 8 66220 BergöBergö
Hålören - 66220 BergöBergö
Höga Svanören - 66220 Bergö
Högbådan Norrstenarna - 66220 BergöBergö
Högskär Rönnskären - 66220 BergöBergö
Högskärsbådan Rönnskären - 66220 BergöBergö
Iniörarna - 66220 Bergö
Iniörsudden - 66220 Bergö
Innerbådan - 66220 BergöBergö
Innerbådan Rönnskären - 66220 BergöBergö
Johannesskär Rönnskären - 66220 BergöBergö
Juckasbådan Bergögaddarna - 66220 BergöBergö
Kallan Strömmingsbådan - 66220 BergöBergö
Kalvhagsbådan Tjyckan - 66220 BergöBergö
Kalvskärsviksvägen 35 - 95 66220 BergöYttermalax
Klobbhagavägen 11 - 4 66220 BergöBergö
Klobbörsskatavägen 101 - 95 66220 BergöBergö
Klubbörsskatavägen 107 - 107 66220 BergöBergö
Knisparen Geren - 66220 BergöBergö
Knivsten Södra Geren - 66220 BergöBergö
Krokskäret Rönnskären - 66220 BergöBergö
Kröveluddsvägen 118 - 68 66220 Bergö
Krövlan - 66220 BergöBergö
Krövlan Synnerstören - 66220 BergöBergö
Krövlon - 66220 BergöBergö
Lillgadden Bergögaddarna - 66220 BergöBergö
Lillsten Norra Geren - 66220 BergöBergö
Lisasbådan Söderstenarna - 66220 BergöBergö
Långbådan - 66220 Bergö
Långö skogsväg 266 - 266 66220 Bergö
Majasbådan - 66220 BergöBergö
Mattasgrynnan Söderstenarna - 66220 Bergö
Mattisbådan Norra Geren - 66220 Bergö
Munkörsvägen 115a - 155 66220 BergöBergö
Nisskallan - 66220 BergöBergö
Nordastören - 66220 BergöBergö
Norra Huslandet Söderstenarna - 66220 BergöBergö
Norrgrynnan Tjyckan - 66220 BergöBergö
Norrstenarna Långrevet - 66220 BergöBergö
Norrstenskobban - 66220 BergöBergö
Norrsundintie 1 - 99 66220 BergöBergö
Nålstenarna - 66220 BergöBergö
Nörrstenskobban - 66220 Bergö
Nötholmintie 116 - 52 66220 BergöBergö
Nötholmsbådan - 66220 BergöBergö
Parkstigen 2 - 2 66220 BergöBergö
Perisgrundintie 104 - 84b 66220 Bergö
Petterasbådan Norrstenarna - 66220 Bergö
Piggrynnan Bergögaddarna - 66220 BergöBergö
Piggrynnan Strömmingsbådan - 66220 BergöBergö
Pihlasvägen 25 - 5c 66220 BergöBergö
Plumarkubben Stenskäret i Rönnskären - 66220 BergöBergö
Racklan Övre Rönnskäret - 66220 Bergö
Racklon Övre Rönnskäret - 66220 BergöBergö
Rågskär - 66220 BergöBergö
Rågskär sydvästra bådan - 66220 BergöBergö
Rågskäret - 66220 Bergö
Rågskärsgrund - 66220 BergöBergö
Sandgrynnan - 66220 BergöBergö
Segelbådan, Norrstenarna - 66220 BergöBergö
Sillgrynnan Övre Rönnskäret - 66220 BergöBergö
Skräddarsbådan - 66220 BergöBergö
Slanten Bergögaddarna - 66220 Bergö
Smultrongrynnan Norrstenarna - 66220 Bergö
Starrstenarna - 66220 BergöBergö
Stenskäret - 66220 BergöBergö
Stenskäret Rönnskären - 66220 BergöBergö
Stenskäret i Rönnskären - 66220 BergöBergö
Storberget Bergögaddarna - 66220 BergöBergö
Storkallan - 66220 BergöBergö
Storkobban Bergögaddarna - 66220 BergöBergö
Storstensbådagrynnan - 66220 BergöBergö
Storstensbådan - 66220 BergöBergö
Storstensvägen 39 - 4 66220 BergöBergö
Strömmingsbådan Norrstenarna - 66220 Bergö
Strömmingsbådan Övre Rönnskär - 66220 BergöBergö
Strömmingsgrynnan - 66220 BergöBergö
Svanören - 66220 BergöBergö
Svanörs Långgrynnan - 66220 BergöBergö
Svartbådavägen 12 - 69 66220 BergöBergö
Svartnäsvägen 110 - 99e 66220 BergöBergö
Sviditået 18 - 34 66220 BergöBergö
Svältörsrevet Rönnskären - 66220 BergöBergö
Synnerskäret Rönnskären - 66220 BergöBergö
Synnerstören - 66220 BergöBergö
Synnerstörsgrund - 66220 BergöBergö
Södergrynnan Tjyckgrunden - 66220 BergöBergö
Södra Gråsälsgrynnan - 66220 BergöBergö
Södra Rajkbådan Norrstenarna - 66220 Bergö
Södra Rönnskärsbådan - 66220 BergöBergö
Tallbådan Norrstenarna - 66220 BergöBergö
Tistronbådan Rönnskären - 66220 BergöBergö
Tjyckan - 66220 BergöBergö
Tjyckan Bergis Svanören - 66220 BergöBergö
Tjyckgrunden - 66220 BergöBergö
Tjycklandet Söderstenarna - 66220 Bergö
Trutören - 66220 BergöBergö
Tummelörkobban Rönnskären - 66220 BergöBergö
Tärnsgrund - 66220 BergöBergö
Utterbådan - 66220 BergöBergö
Valltået 15 - 80 66220 BergöBergö
Vestinasbådan Tjyckgrunden - 66220 BergöBergö
Vestsynnerstbådan Norrstenarna - 66220 BergöBergö
Videbuskgrund Rönnskären - 66220 BergöBergö
Öster på Ankarberget Bergögaddarna - 66220 BergöBergö
Östra bådan Rågskäret - 66220 BergöBergö
Östsynnerstgrund - 66220 BergöBergö
Övre Rönnskäret - 66220 BergöBergö

Maalahti

66240 Petolahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Algrund Kråkgrundholmen - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Bjunäsintie 211 - 211 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Bjurnäsintie 100 - 81 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Bjurnäsvägen 100 - 66 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Bockörsvägen - 63 66240 PetolahtiPohjois-Pirttikylä
Bofjärdsvägen 132 - 46 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Broasbådan - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Bärsbådan - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Dersträsk villaväg 11 - 7 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Dersören - 66240 Petolahti
Dersörsgrynnan - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Farmvägen 51 - 84 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Fransintie 2 - 4 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Getgrund - 66240 PetolahtiYttermalax
Gräsbådan - 66240 Petolahti
Gussanskäret - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Gålörsvägen 30 - 59b 66240 Petolahti
Hallongrund - 66240 Petolahti
Hallongrundsracklet - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Hemåkerinkuja 3 - 6 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Herrvägen 31 - 44 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Hilmanpolku 10 - 8 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Holme söder om Johanasbådan - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Holmen Skitin - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Johanasbådan - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Kallkärrintie 1 - 5 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Kapellgrund - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Karlinkuja 2 - 4 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Karlintie 8 - 8 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Kerstinintie 1 - 9 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Kilaksenkuja 10 - 7b 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Krankebovägen 10 - 8 66240 Petolahti
Krokskäret - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Kråkgrund - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Kråkgrund Lillholmen - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Lappkullantie 3 - 3 66240 PetolahtiPohjois-Pirttikylä
Lidmansvägen 75 - 75 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Lininkuja 3 - 4 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Linjatie 1-3 - 1-3 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Lolaxintie 103 - 99 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Länsipolku 1 - 9 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Länsitie 10 - 96c 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Långbackintie 120 - 85 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Långbackvägen 551 - 551 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Långjutvägen 108 - 85 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Långören - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Långören Gussanskär - 66240 Petolahti
Malastenarna - 66240 Petolahti
Malaxbådan - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Mamrentie 11 - 9 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Mansisvägen 1 - 3 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Maravägen 19 - 8 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Masalinas udden Svartören - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Matsintie 3 - 5 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Mattskäret - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Mickaksentie 1 - 7 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Mittigrynnorna - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Mäkikuja 3 - 3 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Mäkitie 1 - 3 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Mölarstenarna - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Norra Örgrunden Rankelören - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Nybondsvägen 43 - 43 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Nybondvägen 3 - 50 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Nybyggarvägen 287b - 55 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Nybyntie 101 - 95 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Nybyvägen 185 - 185 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Nygrunden - 66240 Petolahti
Näbban Rankelön - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Nötnästået 10 - 9 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Petalaxvägen 322 - 86 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Petolahden Kirkkotie 10 - 9 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Petolahden Pitkäraitti 103 - 96 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Petolahdentie 103 - 99 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Pohjoistie - 75 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Pohoistie 19 - 19 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Pojkarsbådan - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Rankelöbukten - 66240 Petolahti
Rankelön - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Rankelön Kaffeviken - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Rankelön Ruttenstenskroken - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Rankelören - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Rankelörsgrynnan - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Rantatie - 2854 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Rövarhällorna - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Sebbaksenkuja 3 - 9 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Sillbådan - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Skepparnäsbackvägen 27 - 33 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Skepparnästået 33 - 33 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Slätvägen 215 - 7c 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Smedbackvägen 18a - 18a 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Smessibackintie 2 - 8 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Solkullantie 1 - 1 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Stackgrundet - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Stora Kassören - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Storkärrvägen 56 - 57 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Strandbackvägen 20 - 59 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Strömsbäck skogsväg 5 - 5 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Svartören - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Tallmossavägen 43 - 43 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Thorsbergintie 10 - 8 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Thorshaantie 11 - 9 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Tistronhagavägen 32 - 45 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Tornintie 1 - 8 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Torrbackvägen 23 - 49 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Trutbådan - 66240 PetolahtiPohjois-Pirttikylä
Trutörsracklet - 66240 Petolahti
Täljknivsbådan - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Täljknivsjön - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Tåljknivsbådan - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Väkkärinkuja 1 - 1 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Väktarisgrund - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Åmossa-Skottvägen 24 - 65 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Ö öster om Nygrunden - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Örgrunden, Rankelören - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby
Öskatan Rankelön - 66240 PetolahtiPetolahti-Nyby

Maalahti

66260 Svarvar

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Jutbackvägen 10 - 25b 66260 SvarvarLångåminne
Jutskogintie 13 - 7b 66260 SvarvarPohjois-Pirttikylä
Kalmossantie 121 - 255d 66260 SvarvarÖvermalax
Långängsvägen 186a - 7b 66260 SvarvarPohjois-Pirttikylä
Mossavägen 176a - 176b 66260 SvarvarPohjois-Pirttikylä
Råholmsvägen 12 - 50 66260 SvarvarPohjois-Pirttikylä
Ängsvägen 10 - 60 66260 SvarvarPohjois-Pirttikylä

Maalahti

66270 Pirttikylä-Sorvari

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Nordströmsvägen 1 - 12 66270 Pirttikylä-SorvariPohjois-Pirttikylä
Porintie - 3333 66270 Pirttikylä-SorvariPohjois-Pirttikylä
Sanelidvägen - 89 66270 Pirttikylä-SorvariPohjois-Pirttikylä

Maalahti

66340 Sarvijoki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Sillantaustantie 2 - 89 66340 SarvijokiLångåminne

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024