Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.
< Andrey Rudenko> Ukrainan viranomaisten esittämät ehdotukset, joita valvotaan ulkomailta, eivät voi toimia pohjana vakaville neuvotteluille. Neuvotteluja voidaan jatkaa vasta, kun Kiova ottaa realistisemman kannan.
<Victor Orban> Käväisimpäs tuolla moskovassa vierailulla putinin luona. Nyt persereikäni on erittäin kipeä kun se jynssäsi sitä aivan täysillä ja lopuksi vielä laukesi sinne sisälle.
<Biden> Ja nyt haluan luovuttaa puheenvuoron Ukrainan presidentille, jolla on yhtä paljon rohkeutta kuin hänellä on päättäväisyyttä. Presidentti Putin.
<fillarikommunisti> Kävimpäs tuossa hieman pyöräilemässä ja hieroin persettäni satulaa vasten. Heil Putin!
<Penatri Penakov> Milloin on pena säätiöiden vuosikokous? Haluan asettua ehdolle pena säätiöiden hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. Olen kiven kova putinisti, stalinisti ja kommunisti!
<Dmitri Peskov> Naton toimet ovat vakava uhka Venäjän kansalliselle turvallisuudelle,
<Penatri Penakov> Heräsin kun koko sänky, housut ja kaikki petivaatteet olivat täysin litimärkinä kun olin virtsannut alleni. Virtsaa oli tullut arviolta noin kolme litraa ja koko lattia lainehti siitä.
<Dmitri Peskov> Tällä hetkellä on erittäin vaikeaa saada kantaamme esiin läntiseen maailmaan. He eivät halua kuulla mitään. Näemme hysteriaa länsimaisissa sanomalehdissä ja tv-kanavilla. Tämä johtuu todennäköisesti anglosaksisen median monopolistisesta dominoinnista siellä. Siitä huolimatta Moskova jatkaa totuuden kertomista tapahtuneesta sekä kotimaassa että maissa, joissa yleisö on valmis kuulemaan meidät ja joissa meillä on tekniset keinot tavoittaa heidät.
<Vasily Nebenzia > Ymmärtääkö herra Zhovnir, että jos se olisi venäläinen ohjus, rakennuksesta ei olisi mitään jäljellä?..Lapset ja aikuiset olisivat mieluummin kuolleet kuin haavoittuneet..Koska laitos sijaitsee noin 2 kilometrin päässä lastensairaalasta, on täysi syy uskoa, että siihen osunut ukrainalainen ilmapuolustusohjus oli suunnattu laitokseen osuneeseen venäläiseen ohjukseen. Tämä tragedia olisi voinut välttää, jos Ukrainan asevoimat eivät olisi sijoittaneet ilmapuolustusta asuinalueille. Odotamme myös reaktiota Norjan viranomaisilta, jotka ilmeisesti toimittivat Zelenskyun klikille tämän NASAMS-järjestelmän. Lupasivatko he sen käyttää lastensairaalan iskemiseen ja myös sijoittamiseen asuinalueille?
<Asiakas> Kiitos pena uudesta palvelusta pulautevastaukset ovat erittäin hyödyllisiä
<Putin> Menin selälleni, nostin jalat ilmaan ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein turskahtivat hirvittävällä paineella suoraan kasvoilleni.
<Victor Orban> Kiina on avainvalta rauhan edellytysten luomisessa Venäjän ja Ukrainan välisessä sodassa. Tästä syystä tulin tapaamaan presidentti Xiä Pekingissä, vain kaksi kuukautta hänen virallisen Budapest-vierailunsa jälkeen.
<Presidentti Stubb> Venäjän hyvän tekemisellä ei ole rajoja!
<Putin> Muistakaa toverit että Venäjän rajat eivät pääty missään.
<Puolueeton tarkkaili> Kyllä näin on, pena on yleisnimi kaikille ryssien kullin lutkuttajille
<Vierailija> Onko se Pena ollut nyt joku haastateltavan heittämä yleisimi, kuten aikanaan onko Viljoa näkynyt? Tosin joku Pena säätiöt aikanaan kartoitti nettiin ilmeisesti geokätköilyn ja Pokemon Go hommien vuoksi kaikenlaisia vesitorneja ja työmaakoppeja.
<LLAMA> Haistelemalla naisten pyörien istuimia ja käyttämällä minihametta yrität jäljitellä feromoneja, jotka ovat luonnollisia kemikaaleja, joita erittävät ihmiset, toiset eläimet ja kasvit kommunikoidakseen. Tämä käytäntö tunnetaan kuitenkin yleisesti " pyöräistuinten haisteluna " tai " skunkingina ", ja se on yleisesti yhdistetty ihmisiin, joilla on epäterveellisiä ja epäkypsiä käyttäytymismalleja.

Nimesi:

Lausahdus:

297 Käyttäjää paikalla! 0.012351989746094

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Miehikkälä

Miehikkälässä on tällä hetkellä 881 asukasta ja siellä toimii 2 päivittäistavarakauppaa. Miehikkälästä löydät kunnan sivuilta muun muassa vuokra-asuntoja. Asuntoa voi hakea kunnan kautta, vaikka asuisitkin jo kunnassa. Jos tarvitset kiireellisesti asuntoa, kannattaa ottaa yhteys asuntosihteeriin. Kunnan kautta vuokrataan esimerkiksi vuokra-asuntoja.
Miehikkälän vuokra-asunnot
Miehikkälässä toimii kaksi ruokakauppaa Sale ja K- Market.
Salesta voit ostaa peruselintarvikkeita, päivittäistavaroita ja polttoaineita.
K- marketista löytyy peruselintarvikkeiden lisäksi myös muita palveluita, kuten esimerkiksi Veikkaus-, Posti –ja Ottoautomaatit.
Miehikkälässä on kaksi apteekkia ja Miehikkälässä toimii Miehikkälän terveysasema, jonka löydät osoitteesta Esimerkkitie 1 A. Terveysasema tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi laboratorio- ja röntgen palveluita ja kiireellistä hoitoa saa ympäri vuorokauden. Laboratorio on avoinna maanantaisin kello 8-11, tiistaista perjantaihin kello 12-14.
Miehikkälästä löytyy kirjasto ja kaksi kauppaa. Miehikkälässä on myös kirkko. Kirkkoon pääset tutustumaan alla olevasta linkistä:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Miehikkälän_kirkko
Miehikkälässä on paljon hyviä ulkoilumaastoja. Voit harrastaa esimerkiksi patikointia, melontaa ja hiihtoa.
Miehikkälässä on myös paljon yrityksiä. Voit käydä tutustumassa alla olevasta linkistä yritysten toimintaan.
http://miehikkala.fi/index.php/miehikkala-yritykset/
Miehikkälään voi olla vaikeaa päästä asumaan. Tämä johtuu siitä että, kunnan asunnot ovat haluttuja. Tämä johtuu siitä että kunnan asunnot ovat yleensä viihtyisiä ja hyvässä kunnossa ja niiden vuokrat ovat alhaiset.
Jos haluat muuttaa Miehikkälään, on sinun otettava yhteys suoraan Miehikkälän kuntaan. Kunnassa sinulle tarjotaan joko vuokra-asuntoja tai vaihtoehtoisesti he voivat myydä sinulle tontin jonka sinä voit sitten rakentaa oman kotisi.
Miehikkälässä on kuitenkin hyvin viihtyisät vuokra-asunnot jotka ovat halpoja asua ja kunnan vuokraasunto on myös hyvin helppo saada ja niissä ei tarvitse maksaa takuuvuokria.
Kunnan vuokra-asunnot Miehikkälä ovat siis helppo saada ja ovat todella hyviä asuntoja ja niistä ei tarvitse maksaa korkeita takuuvuokria joten se on siis helppo vaihtoehto, koska kaikilla ei ole varaa maksaa kalliita takuuvuokria, mutta kunnan asunnoissa on yleensä kaikki hyvin ja se on myös lähellä kaikkea tarvittavaa joten sinne on helppo muuttaa, ja siellä on myös paljon ihmisiä ja muita jotka ovat myös sinne muuttaneet joten se on hyvin suosittu paikka.
Kunnan vuokra-asunnot ovat siis halpoja, mutta ne ovat silti hyvässä kunnossa ja lähellä palveluita ja niiden ympärillä asuu myös paljon muita ihmisiä joten on paljon ihmisiä keiden kanssa voit olla kaveri. Kunnan vuokra-asunnoissa on siis yleensä hyvät mahdollisuudet saada paljon uusia ystäviä ja muutenkin viettää aikaa.
Kunta voi tarjota monenlaisia mahdollisuuksia elää ja olla Miehikkälässä. Kunta voi myös järjestää erilaisia aktiviteetteja ja tekemistä kaikenikäisille, oli se sitten liikuntaa tai muita harrastepohjaisia aktiviteettejä. Myös kulttuuria tulisi huomioida, vaikka pienelläkin mittakaavalla. Nämä pienet aktiviteetit luovat asukkaille yhteisöllisyyden tunnetta.
Kunnat tekevät yhteistyötä erilaisten järjestöjen, yhdistysten ja muiden kolmannen sektorin toimijoiden kanssa, jotta kaikilla asukkailla on mahdollisuus saada heille tarkoitettua apua ja palveluita. Asukaslähtöisessä kunnassa tulee huolehtia myös vanhuksien hyvinvoinnista ja luoda heille turvallinen vanhuus. Kunta voi myös järjestää erilaista ohjelmaa, jotta he kokevat olonsa kotoisaksi.
Kunnissa on paljon erilaisia työpaikkoja niin yksityisellä kuin julkisellakin puolella. Suurin työllistäjä on sosiaali- ja terveysalan palvelut sekä erilaiset teollisuuden alan palvelut, joihin lukeutuu mm. puunjalostus ja metalliala. Julkisella puolella suurimpia työnantajia ovat erilaiset kunnan ja valtion organisaatiot sekä seurakunnat. Kunnan sivuilta löytyy lista alueen työnantajista yhteystietoineen.
https://www.miehikkala.fi/asukas/kunta-tyonantajana
Asukasluku 31.12.2019 (lähde: Väestötietojärjestelmä)
1563
Asumispinta-ala
1240 km²
Yrityksiä
298 kpl
Työttömyysprosentti (joulukuu 2020)
11,4 %
Suomenkielisiä
88,5 %
Ruotsinkielisiä
1,6 %
Ulkomaiden kansalaisia
3,6 %
https://www.tilastokeskus.fi/tup/kunnat/kuntatiedot/1408.html
https://www.tilastokeskus.fi/tup/kunnat/kuntatiedot/1408.html


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Miehikkälä

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Miehikkälä

49660 Pyhältö

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hietainkuja 105 - 55 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Kesärannantie 104 - 105 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Lalvajärvenkuja 100 - 245 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Lapjärventie 23 - 450 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Lapjärventie 405 Sillanmäki - 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Lautaportaanpolku 185 - 22 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Lipiäkoskentie 227 - 279 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Lähdevuorentie 137 - 150 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Matalanpääntie - 98c 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Metsä-Lehtolan tie 43 - 53 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Metsälehtolantie 43 - 43 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Mokoniementie 105 - 80 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Mokoniementie 185 Polvikivi - 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Mäntylänkankaantie 70 - 84c 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Naurisniementie 120 - 120 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Niinivuorentie 99 a - 99e 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Notkola - 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Ojansuunpolku 64 - 94 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Opistontie 135 - 49 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Opistontie 135 Vironkoski - 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Opistontie 170 Vironkoski - 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Purho - 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Purhontie 14 - 853 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Purhontie 704 Purho - 49660 PyhältöSaivikkala
Purhontie 850 Purho - 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Saarantie 20 - 75 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Sarkaniementie 20 - 95 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Sepäntie 16 - 9 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Seuralantie 168 - 72 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Sillanmäki - 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Tuohikkaantie 10 - 56 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Tuohikkaantie 10 Lapjärvi 10 - 10 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Valkianjärvenkuja 16 - 34 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Valkosentie 263 - 36 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Vehkakorventie 101 - 15 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Vironkoskentie 145 - 300 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä
Väljäsalmentie 103 - 98 49660 PyhältöSuur-Miehikkälä

Miehikkälä

49700 Miehikkälä Kirkonkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
1 Kp - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
1 Pp - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
2 Pp - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
3 Kp - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
3 Pp - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Ahomäki - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Anttosenpohjantie 111a - 254 49700 Miehikkälä KirkonkyläMuurikkala
Aurinkorannantie 10 - 80 49700 Miehikkälä KirkonkyläMuurikkala
Esterannantie 20 - 60 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Hakulintie 1 - 6 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Hanhilampi - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Hauhia - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Hauhiantie - 9 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Haukiniementie 41 - 85 49700 Miehikkälä KirkonkyläSuur-Miehikkälä
Heikintie 2 - 8 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Honkakuja 2a - 2b 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Hurttala - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Häsänkuja 15 - 35 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Ihalaisentie 140 - 155 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Inkelinpolku 103 - 489 49700 Miehikkälä KirkonkyläMuurikkala
Joussaarentie 161 - 41b 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Juoksumäenkuja 11 - 11 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Juoksumäkienpolku 10 - 8 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Juoksumäkientie 1 - 2 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Järvelä - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Järveläntie - 340 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kaitai - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kaitaintie 1 - 886 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kalliokoskentie 1 - 729 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kalliolantie 20 - 78 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kallioniementie 18 - 44 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kangaskuja 1 - 2b 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kangastie 2 - 4c 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Karhusalmentie 32 - 74 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Karjakuja 1 - 95 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Katajakalliontie 135a - 321 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kattilanpohjantie 130 - 190 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kehätie 1 - 8 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Keskuskuja 1 - 6 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Keskustie - 9 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kierinkalliontie 11 - 85 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Koivukuja 1 - 4 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Korsutie 111 - 75 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Koskenpolku 47 - 47 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kouluniementie 11 - 69 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kruununniementie 90 - 90 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Kuusitie 1 - 1 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Lahdenpohjanpolku 3 - 55 49700 Miehikkälä KirkonkyläMuurikkala
Lastenlammintie 15 - 63 49700 Miehikkälä KirkonkyläMuurikkala
Laurintie 1 - 8 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Leppäkuja 1 - 4 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Lepänahontie 2 - 9 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Miehikkäläntie 184 - 507 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Muhikontie 240 - 529b 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Muurikkalantie - 96 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Muurola - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Myllylammintie 1 - 8 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Mäkeläntie 15 - 30 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Mäntyläntie 15 - 35 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Möyrinsuontie 200 - 210 49700 Miehikkälä KirkonkyläMuurikkala
Niemenkankaantie 1 - 76 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Niittykuja - 2 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Nurmijärventie 104 - 94b 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Ojansaarentie 400 - 400 49700 Miehikkälä KirkonkyläMuurikkala
Ojatie 1 - 30 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Palotie 10 - 3 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Pappilankuja 1 - 5 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Peltotie 3 - 30 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Petäjäniementie 49 - 88b 49700 Miehikkälä KirkonkyläSuur-Miehikkälä
Piennartie 1 - 2 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Pihlajarannantie 1 - 8 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Pistopolku 1 - 1 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Pistotie 4 - 6 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Puksuntie 15 - 80 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Pulakorventie 16 - 57 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Puttoinpolku 105 - 99 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Pörnykivenmäentie 15 - 77 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Rauhantie 10 - 9 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Rikelintie 10 - 95 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Rinnekuja 2 - 2 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Rinnepolku 1 - 3 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Rinnetie 2 - 4 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Risulantie 80 - 88 49700 Miehikkälä KirkonkyläMuurikkala
Saarantauksentie 120 - 80 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Saarelankuja 4 - 4 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Saarelanpolku 1 - 8 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Saarentie 108 - 86 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Saivikkala - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Savanjärvi - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Savankoskentie 121 - 97b 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Soukkiontie 212 - 220 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Suonkannantie 10 - 8 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Suovuorentie 1 - 6 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Suurenkyläntie - 70 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Säkkisuonpolku 156 - 92 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Säkäjärvi - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSuur-Miehikkälä
Säästöpirtintie 2 - 70 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Taavetintie 180 - 90 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Taipale - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Taipale Uusimäki - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Takamaantie 110 - 95 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Tammaniementie 25 - 25 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Tanssilavantie 40 - 40 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Teollisuustie 6 - 6 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Tiirinkankaantie 191 - 80 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Toivarinmäentie 118a - 82 49700 Miehikkälä KirkonkyläMuurikkala
Tylli - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Tyllintie - 90 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Vaahterakuja 1 - 6 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Vaalimaanjoentie 1 - 65 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Vanhanniementie 104 - 93 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Virolahdentie 185 - 489 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Värkkivuorentie 118 - 118 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Yhdyspolku 2 - 4 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala
Yhdystie - 49700 Miehikkälä KirkonkyläSaivikkala

Miehikkälä

49720 Hurttala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Erenperänpolku 35 - 65 49720 HurttalaSaivikkala
Haasiankankaantie 59 - 59 49720 HurttalaMuurikkala
Haukilammintie 238 - 238 49720 HurttalaSaivikkala
Hostikantie - 978 49720 HurttalaMuurikkala
Hurttalantie - 700 49720 HurttalaSaivikkala
Joutsenlammintie 100 b - 32 49720 Hurttala
Jutuksenlenkki 102 - 84 49720 HurttalaSaivikkala
Pietsintie 18 - 57 49720 HurttalaSaivikkala
Riitojantie 321 - 82 49720 HurttalaSaivikkala
Rinteläntie 40 - 70 49720 HurttalaSaivikkala
Saunonkankaanlenkki 204 - 239 49720 HurttalaSaivikkala
Vuorisenlammintie 99 - 99 49720 HurttalaMuurikkala

Miehikkälä

49730 Muurikkala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hanlahdentie 131 - 99 49730 MuurikkalaMuurikkala
Hietamiehentie - 33 49730 MuurikkalaMuurikkala
Honontie 100 - 221 49730 MuurikkalaMuurikkala
Husunpääntie 10 - 5 49730 MuurikkalaMuurikkala
Kaanaantie 92 c - 92c 49730 MuurikkalaMuurikkala
Kalasillantie 105 - 60 49730 MuurikkalaMuurikkala
Kallo-ojantie 17 - 65a 49730 MuurikkalaMuurikkala
Kavalansalmentie 132a - 30b 49730 MuurikkalaSuur-Miehikkälä
Kitinrannantie 40a - 64 49730 MuurikkalaMuurikkala
Koivuahontie 68 - 7 49730 MuurikkalaMuurikkala
Koivulantie 10 - 84 49730 MuurikkalaMuurikkala
Komonpellontie 30 - 45 49730 MuurikkalaMuurikkala
Korkianvuorentie 73a - 99 49730 MuurikkalaMuurikkala
Kosontie 26a - 26b 49730 MuurikkalaMuurikkala
Kuokkajärventie 433 - 433 49730 MuurikkalaMuurikkala
Kutinpohjantie 145 - 72 49730 MuurikkalaMuurikkala
Käyhkäntie 244 - 244 49730 MuurikkalaMuurikkala
Laisniementie - 97 49730 MuurikkalaMuurikkala
Laisniemi - 49730 MuurikkalaMuurikkala
Lappeenrannantie 432 - 892 49730 MuurikkalaMuurikkala
Leiposenpolku 24a - 3 49730 MuurikkalaMuurikkala
Likalahdentie 31a - 8 49730 MuurikkalaMuurikkala
Luotokankaantie 109 - 62 49730 MuurikkalaMuurikkala
Luotosensuonpolku 5 - 93 49730 MuurikkalaMuurikkala
Lötsämäentie 128 - 146 49730 MuurikkalaMuurikkala
Lötsänmäentie 10 - 98 49730 MuurikkalaMuurikkala
Metsolantie 20 - 25 49730 MuurikkalaMuurikkala
Mutkunniementie 111 - 99 49730 MuurikkalaMuurikkala
Muurikkala - 49730 MuurikkalaSaivikkala
Naurissillantie 206 - 77 49730 MuurikkalaMuurikkala
Niemisentie 120 - 80 49730 MuurikkalaMuurikkala
Nurmelantie 1 - 83 49730 MuurikkalaMuurikkala
Ottipaanpolku 120 - 80 49730 MuurikkalaMuurikkala
Pahankorventie 120 - 98 49730 MuurikkalaMuurikkala
Patakalliontie 55 - 65 49730 MuurikkalaMuurikkala
Pirsasintie 152 - 80 49730 MuurikkalaMuurikkala
Pääkydöntie 36 - 91 49730 MuurikkalaMuurikkala
Pösönniityntie 110 - 114 49730 MuurikkalaMuurikkala
Rantalantie 100 - 90 49730 MuurikkalaMuurikkala
Repokiventie 85a - 9 49730 MuurikkalaMuurikkala
Risuniementie 10a - 33 49730 MuurikkalaMuurikkala
Rivinkankaantie 49 - 79 49730 MuurikkalaMuurikkala
Saaransivuntie 15 - 60 49730 MuurikkalaMuurikkala
Saaranvuorentie 1 - 8 49730 MuurikkalaMuurikkala
Salajärventie 145 - 208 49730 MuurikkalaMuurikkala
Salmenkankaantie 121 - 81b 49730 MuurikkalaMuurikkala
Satulatie 1 - 1 49730 MuurikkalaMuurikkala
Saunamäenpolku 109 - 180 49730 MuurikkalaMuurikkala
Seurojentalontie 28 - 6 49730 MuurikkalaMuurikkala
Sydänkankaantie 11 - 94b 49730 MuurikkalaMuurikkala
Syvänlahdentie 33a - 47 49730 MuurikkalaMuurikkala
Tervasillankuja 11 - 31 49730 MuurikkalaMuurikkala
Tervasillantie - 55 49730 MuurikkalaMuurikkala
Tiilitie 1 - 6 49730 MuurikkalaMuurikkala
Tohmonmäenpolku 19 - 51 49730 MuurikkalaMuurikkala
Tohmonmäentie - 81 49730 MuurikkalaMuurikkala
Tommonmäentie 112 - 112 49730 MuurikkalaMuurikkala
Torvenmäentie 10 - 90 49730 MuurikkalaMuurikkala
Tuohilammintie 58 - 77 49730 MuurikkalaMuurikkala
Vanuska - 49730 MuurikkalaMuurikkala
Vanuskankuja 2 - 80 49730 MuurikkalaMuurikkala
Änkiäntie 101 - 83 49730 MuurikkalaMuurikkala
Äverlahdentie 30 - 82 49730 MuurikkalaMuurikkala

Miehikkälä

49750 Kalliokoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ansarinlahdentie 42 - 53 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Hirsikankaantie 236 - 511 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Häränsalmentie 52a - 64 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Iisakinniementie 26 - 30c 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Jermulantie 80 - 80 49750 KalliokoskiSaivikkala
Kantolantie 100 - 95 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Kirveslahdentie 35 - 45 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Korvenmäentie 1 - 90 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Koskenpartaantie 11 - 7 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Koskipirtintie 107 - 99 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Kotilahdentie 107 - 88 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Kotjärventie 109 - 93 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Kreivinpolku 40 - 64 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Kylmälä - 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Laajanpohjantie 120 - 90 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Miehikkälä - 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Pitkäkoski - 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Rakolantie 2 - 75 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Rautalahdentie 145 - 7 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Sorvainvuorentie 22 - 92 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Soukantie 60 - 60 49750 KalliokoskiSaivikkala
Suur-Miehikkälän tie - 95 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Säkäjärventie - 35 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Vuolteentie 20 - 59 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä
Vuorelanraitti 15 - 9 49750 KalliokoskiSuur-Miehikkälä

Miehikkälä

49760 Suur-Miehikkälä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Antinmäentie 128a - 95 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Halmaantie - 5 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Joenpolvi - 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Kalolammintie 78 - 78 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Kangastenmaantie 50 - 66 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Karjasillantie 100 - 38 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Kinterniementie 10 - 72 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Kirkkotie 100 - 85 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Kissakorventie 27 - 77 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Kissankorventie 135 - 77 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Kivisillantie 105 - 85 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Koulukuja 10 - 47 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Kuivalantie 130 - 762 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Läsöntie 75 - 75 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Miehikkälän Rajajääkärikompp - 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Multasillantie - 85 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Murtosentie 15 - 7 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Myllyntie 116 - 90 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Puntasuontie 120a - 94 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Pyhällöntie 85 - 85 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Riiheläntie 20 - 70 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Sopentie 15 - 95 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Soppikankaantie 122 - 87 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Suur-Miehikkäläntie 447 - 535 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Torviniemenpolku 50 - 71 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Töyryläntie 8 - 8 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Uudensillantie 110 - 85 49760 Suur-MiehikkäläSuur-Miehikkälä

Miehikkälä

49770 Salo-Miehikkälä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hangaslahdentie 50 - 50 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Haukkavuorentie 120 - 80 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Hulkkiantie - 70 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Huopintie 110 - 65 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Järvenkyläntie 145 - 429 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Karhunmäentie 105 - 95 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Kiiskinkiventie 20 - 70 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Kuoppamäenkuja 10 - 95 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Lapjärvi - 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Maaskolantie 115 - 80 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Mustanvuorentie 450 - 450 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Mutalantie 25a - 55 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Pahkalammintie 11 - 60 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Pakkasentie - 58 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Rauniontie 20 - 5 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Salo-Miehikkälän tie 10 - 922 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Salo-Miehikkäläntie 197 - 877 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Sorkinsuontie 30 - 30 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Tervakankaantie 102 - 36 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Ukonkorventie - 140 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Vallanjärventie 100 - 5 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Vesakorventie 31 - 82 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Vihinkankaanpolku 2 - 2 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Vihinkankaantie - 7 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä
Ylä-Säkäjärventie 190 - 95 49770 Salo-MiehikkäläSuur-Miehikkälä

Miehikkälä

54460 Ylijärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Juurikontie 11 - 380 54460 YlijärviMuurikkala
Tevalainen - 54460 YlijärviMuurikkala

Miehikkälä

54490 Ahomäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Eittosentie 10 - 60 54490 AhomäkiSaivikkala
Härkinsuontie - 305 54490 AhomäkiSaivikkala
Kasarintie 1314 - 1383 54490 AhomäkiSaivikkala
Kelusen rantatie 125 - 149 54490 AhomäkiSaivikkala
Koivulahdentie 129a - 157 54490 AhomäkiSaivikkala
Kylmänpääntie 66 - 80 54490 AhomäkiSaivikkala
Latoniityntie - 60 54490 AhomäkiSaivikkala
Läheahontie 151 - 321 54490 AhomäkiSaivikkala
Metsä-Muurosen tie - 605 54490 AhomäkiSaivikkala
Metsä-Muurosentie 392 - 580b 54490 AhomäkiSuur-Miehikkälä
Metsämuuronen - 54490 AhomäkiSaivikkala
Metsämuurosentie 354 - 354 54490 AhomäkiSaivikkala
Muurolantie 185a - 995 54490 AhomäkiSaivikkala
Patakiventie 80 - 80 54490 AhomäkiMuurikkala
Pekkolantie 163 - 90 54490 AhomäkiSaivikkala
Pitkänlahdenkuja 119 - 119 54490 AhomäkiSaivikkala
Rajakankaantie 132 - 192 b 54490 AhomäkiSaivikkala
Ratalammintie 121 - 137 54490 AhomäkiSaivikkala
Ruopankuja 20 - 75 54490 AhomäkiSaivikkala
Ruostesuontie 10 - 10 54490 AhomäkiSaivikkala
Sepänmäentie 54 - 61 54490 AhomäkiSaivikkala
Suonrannanpolku 147 - 167 54490 AhomäkiSaivikkala
Taivasvuorentie 55 - 55 54490 AhomäkiSaivikkala
Vaatevuorentie 114 - 114 54490 AhomäkiSaivikkala
Viekurantie 169 - 287 54490 AhomäkiSaivikkala
Väliahontie 18 - 8 54490 AhomäkiSaivikkala
Yrkintie 20 - 79 54490 AhomäkiSaivikkala

Miehikkälä

54500 Taavetti-Somerharju

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hevoskankaantie 83 - 83 54500 Taavetti-SomerharjuSuur-Miehikkälä

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024