Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

230 Käyttäjää paikalla! 0.012526988983154

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Muhos

Muhos sijaitsee Oulujoen pohjoispuolella, lähellä Oulua. Muhos kuuluu Rokua UNESCO Geopark-alueeseen.
Muhoksen alueella on kaksi suurta järveä; Mätäsmutka ja Kirkkosaari. Muhos on tunnettu muun muassa kirjailija Kalle Päätalon kotipaikkana sekä Syötteen kansallispuistosta. Muhos sijaitsee Oulujoen pohjoispuolella, lähellä Oulua, Muhokselta löytyy kattavat peruspalvelut. Muhokselta löytyy muun muassa ala- ja yläasteet sekä lukiot.
Muhoksen kunnassa sijaitsee myös Rokua UNESCO Global Geopark. Muhoksella toimii Rokua health&spa.
Muhos tarjoaa hyvät kulkuyhteydet eri puolelle Suomea ja Ouluun Muhokselta kulkee niin linja-auto, kuin myös oma bussi. Muhos tarjoaa paljon mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon esimerkiksi on mahdollista käydä kuntosalilla ja lenkkipolut kulkevat Muhoksella hyvin lähellä.
Muhoksella toimii myös urheiluseura muhoksen pallo-salamat, jotka pelaavat jääkiekkoa.
Muhokselle on mahdollista rakentaa omakotitalo ja kunta on valmis neuvottelemaan, jos esimerkiksi olet rakentamassa hirsitaloa Muhokselle. Muhoksella on myös paljon kauniita vanhoja rakennuksia.
Muhos on rauhallinen pieni kunta, josta kuitenkin löytyy kaikki tarvittavat peruspalvelut ja enemmän.
Muhoksella on erittäin hyvä ja monipuolinen ruokapaikka, Ravintola Vanilla. Ravintola Vanillassa voit syödä maittavaa lounasta sekä listalta voit valita mieleisesi annoksen tai jos haluat yllättää rakkaasi on mahdollisuus tilata listalta myös ruokaa mukaan kotiin vietäväksi. Ravintolalla on A-oikeudet joten siellä on hyvä rentoutua raskaan työviikon päätteeksi. Ravintola Vanilla on hyvin monipuolinen paikka jossa voi nauttia myös live-musiikista ja ravintola järjestää paljon erilaisia teemailtoja. Ravintola Vanilla sijaitsee aivan keskustassa, joten sinne on helppo poiketa. Vanillan voi myös varata esimerkiksi omia syntymäpäiviä varten tai muuhun juhlaan, sillä ravintolasta löytyy oma kabinetti, josta on näkymät Vanhaselle. Kabinetissa on paikkoja n.15-20 henkilölle. Ravintola Vanillasta on mahdollisuus tilata myös pitopalvelu, jossa on erittäin maukas ja herkullinen ruoka.
Muhos sijaitsee Oulujoen pohjoisrannalla Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa, ja se on yksi Suomen 38 kunnasta, joka käyttää itsestään kaupunki-nimitystä, vaikka kaupunki-nimitystä saa käyttää vain kunnat, joille valtio on myöntänyt kaupungin oikeudet, ja joita on tällä hetkellä Suomessa vain kuusi.
Muhoksen pinta-ala on 949 km², josta on vesipinta-alaa 8,9 %, josta järveä tai lampea 0,1 km². Muhoksen rajanaapureita ovat Hailuoto, Kempele, Liminka, Oulu ja Siikalatva.
Muhoksen kunta perustettiin vuonna 1865, kun se erotettiin omaksi seurakunnaksi Tyrnävän seurakunnasta, ja vuonna 1867 kunta itsenäistyi kokonaan emäseurakunnastaan. Kunta nimettiin kirkonkylän lähellä virtaavan Oulujoen Muhos-nimisen sivu-uoman mukaan. Muhoksen kunnan ensimmäinen kirkko rakennettiin vuosina 1764-1766.
Vuonna 1766 kirkko todettiin kuitenkin ahtaaksi ja liian pieneksi, ja päätettiin rakentaa uusi kirkko vanhan viereen. Se vihittiin käyttöön vuonna 1776, jolloin se ristittiin Pyhännän kirkoksi. Muhoksen kirkko kuitenkin paloi vuonna 1882, jonka vuoksi kirkonrakentajat Carl Alexander ja August Boman, rakensivat sen uudelleen vuosina 1884-1887.
Nykyään kirkko tunnetaan Muhoksen kirkonkylän kirkkona. Kirkonkylä sijaitsee kunnan keskellä Oulujoen rannalla. Oulujoki on tunnettu jo 1600-luvulta lähtien, jolloin ensimmäiset kauppiaat ja asukkaat saapuivat joen rantaan. Kirkonkylä on muodostunut jokivarteen ja siitä tuli myös Muhoksen kunnan hallinnollinen keskus 1800-luvulla. Muhoksen keskustan lisäksi kunnasta löytyy Vaalan lisäksi kaksi kyläkeskusta: Laitasaaren kyläkeskus ja Huovilan kyläkeskus.
Muhos sijaitsee Oulujoen varrella. Oulujoki on Suomen kuudenneksi suurin ja sen pituus on 220 km. Oulujoki alkaa Kuhmossa sijaitsevasta Lentuan koskesta ja se laskee Oulun keskustan läpi Perämereen. Oulujoessa on yhteensä 24 koskea, joista ensimmäinen sijaitsee Vaalassa ja viimeinen Oulujoen suulla Merikosken voimalaitospadolla.
Muhos on tunnettu Oulujoen vesistöstä ja kunnan läpi virtaavasta joesta, joka tarjoaa paljon harrastusmahdollisuuksia ja kaunista maisemaa. Muhoksen kunnan alueelta löytyy myös kaksi kansallispuistoa: Rokua ja Syöte. Muhoksella sijaitsee myös Oulujoen laakson kulttuurihistoriallisesti arvokas maisema-alue. Oulujokea on kutsuttu Suomen kauneimmaksi maisemaksi. Muhoksen kunta on panostanut kulttuurisiin palveluihinsa rakentamalla mm. Koivu ja tähti-keskuksen. Koivu ja tähti-keskuksesta löytyy paljon mielenkiintoista Muhokseen ja Elias Lönrotiin liittyen. Koivu ja tähti on saanut alkunsa sadusta, jossa veljekset Matti ja Jussi ovat lähteneet kostoretkelle, koska heidän kotinsa, suuri talo poltetaan, eikä syyllinen selviä koskaan. Matkalla veljekset kuitenkin eksyvät metsään ja harhaillessaan metsässä he kuulevat paimenesta, joka kertoo heidän kotinsa sijaitsevan paikassa, jonka taivaalla loistaa tähti. Poistuessaan metsästä pojat kuitenkin löytävät kotiaan kuvaavan tähden. Lopulta he saapuvat kotiinsa. Siellä heidän vanhempansa ovat kuitenkin kuolleet. Tästä syystä pojat lähtevät taas kostoretkelle, ja palaavat kostettuaan kotiinsa, jossa heitä ei ole odottamassakaan mitään, vaan heidän vanhempansa ovatkin palanneet henkiin. Tämä satu on Muhoksen kunnan symboli. Muhoksella kaikki ei mene niin kuin olettaisit, mutta lopulta kaikki päättyy kuitenkin onnellisesti.
Muhoksen kunta on asukasluvultaan 14 759 asukkaan kunta, ja on pinta-alaltaan 912,86 km2 kokoinen kunta, jonka asukastiheys on vain 17,62 asukasta / km2. Muhoksella on 5 022 vapaa-ajan asuntoa. Vapaa-ajanasuntoja on siis jopa noin 37 % kaikista kunnan asunnoista.
Muhos on Pohjois-Suomen tärkeimpiä kasvualueita ja kuuluu Oulun kasvukolmioon.
Muhoksella on turvallista ja hyvät peruspalvelut, joista kunnan asukkaat pääsevät nauttimaan. Kunta pyrkii panostamaan erityisesti siihen, että Muhoksen asukkailla on viihtyisää ja turvallista asua sekä kasvattaa perheensä kunnasssa. Muhoksella panostetaan laadukkaaseen kasvatukseen, ja tuetaan kaikkia perheitä lapsen kasvatuksessa. Kunta tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja nuorille sekä varttuneemmille kuntalaisille. Muhoksella järjestetään paljon kulttuuritapahtumia ja erilaisia urheilu- ja musiikkitapahtumia. Muhos tarjoaa erinomaiset harrastusmahdollisuudet asukkailleen. Muhoksella voi harrastaa erilaisia ulkoliikuntalajeja, kuten suunnistusta ja hiihtoa. Talvisin kunnan latuverkostot ovat aktiivisessa käytössä. Kunnan alueelta löytyy myös paljon liikuntapaikkoja ja kuntosaleja, joista kunnan asukkaat saavat vapaasti käyttää.
Muhoksen kunnasta löytyy kaikki tarvittava kunnan asukkaiden peruspalveluihin. Kunta järjestää kunnan alueella päivähoitopalveluja, vanhuspalveluita, sekä järjestää terveyspalveluita. Kunta myös tarjoaa kuntalaisille monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, joista asukkaat pääsevät vapaasti nauttimaan. Kunnan asukkaat pääsevät vapaasti käyttämään kunnan tarjoamaa liikunta ja harrastemahdollisuuksia, joista he voivat helposti valita itselleen mieluisia vaihtoehtoja. Kunta myös tarjoaa nuorille monenlaisia vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon, joissa he pääsevät viettämään aikaa saman ikäisten kanssa, esimerkiksi nuorisotiloissa ja erilaisissa tapahtumissa ja harrastuksissa.
Muhos on erinomainen paikkakunta asua. Kunta järjestää asukkaille erinomaiset peruspalvelut, josta heidän ei tarvitse murehtia ja joissa he voivat turvallisesti olla. Kunta myös tarjoaa monipuolisia liikunta mahdollisuuksia, josta voi valita oman mieluisimman lajinsa. Kuntalaiset pääsevät myös nauttimaan puhtaasta ja turvallisesta ilmasta ja vesistöstä.
Muhoksen kunta on asukkaita varten, he tarjoavat monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia, joka varmasti tyydyttää kaikkia. Muhoksella pääsee nauttimaan myös kauniista vesistöistä ja ilmasta. Kunnan tavoitteena on saada asukkaille turvallinen elinympäristö. Kuntalaisten hyvinvointi on tärkein tavoite. Kuntalaisille tarjotaan erilaisia liikuntapaikkoja, joita voi helposti varata ja joista on mahdollista nauttia yhdessä perheen, kavereiden tai työporukan kanssa. Muhoksen kunnassa on myös panostettu turvallisiin pyöräilyreitteihin. Kuntalaisten hyvinvoinnin eteen tehdään kunnassa jatkuvasti töitä, jotta jokaisella kuntalaisella olisi turvallinen ja mukava olo.
KUNTA ON KUNTALAISIA VARTEN
Muhos
Muhoksen kunnassa tehdään jatkuvasti töitä asukkaiden hyvinvoinnin ja turvallisuuden eteen. Muhokselle on tärkeää, että asukkailla olisi hyvä elää, olla ja harrastaa. Kunta tukee erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Muhokselle on helppo ja turvallinen muuttaa. Muhokselle muuttamiseen löytyy useita eri vaihtoehtoja, joihin löytyy ohjeet Muhoksen kunnan sivuilta. Muhos on lähellä kaikkea, mutta ei missään. Muhokselta on helppo tehdä päiväretkiä muihin Suomen kaupunkeihin tai käydä esimerkiksi ulkomailla.
Kirjoita oma mielipide ja analyysi kunnan päätöksenteosta. Mitä kunnan päätöksiä ja toimenpiteitä olet itse havainnut, jotka on suunnattu parantamaan paikkakunnan imagoa tai helpottamaan paikkakunnalle muuttamista tai paikkakunnalla elämistä.
Päätökset kunnassa
Muhoksen kunnan päätöksentekoa on mielestäni ollut hyvin vaikea havaita. Olen yrittänyt selvittää onko Muhos asukkaita varten vai asukkaat kuntaa varten, mutta en ole saanut kunnalta tähän asiaan selkeää vastausta. Sen perusteella, miten kunnassa suhtaudutaan esimerkiksi päihdehuoltoon, voisi ajatella kunnan ajattelevan, että asukkaat ovat Muhosta varten. Kunnan asenneilmapiiri päihdekuntoutujiin vaikuttaa olevan todella tuomitseva, eivätkä päihdekuntoutujat tunnu saavan kunnasta lainkaan apua tai tukea. Kunnassa kuitenkin työskentelee päihdealan ammattilaisia, joiden tehtävänä pitäisi olla tukea


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Muhos

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Muhos

90310 Madekoski

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Pikkaraisenkylä - 90310 MadekoskiEteläinen

Muhos

91300 Ylikiiminki Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Koivuojantie 16 - 16 91300 Ylikiiminki KeskusPohjoinen

Muhos

91410 Jokirinne

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ala-Pesolantie 20 - 56 91410 JokirinnePohjoinen
Eemelinkuja 1 - 9 91410 JokirinnePohjoinen
Hakalantie 1 - 66 91410 JokirinnePohjoinen
Hallikuja - 4b 91410 JokirinnePohjoinen
Hannankaupantie 10 - 9 91410 JokirinnePohjoinen
Harjunpolku 10 - 8 91410 JokirinnePohjoinen
Hoitajantie 13 - 9 91410 JokirinnePohjoinen
Holapankuja 10 - 8 91410 JokirinnePohjoinen
Huvilatie 20 - 42 91410 JokirinnePohjoinen
Iso-Kivijärvi - 91410 JokirinnePohjoinen
Jokikuja 11 - 58 91410 JokirinnePohjoinen
Jokipolku 19 - 60 91410 JokirinnePohjoinen
Junnintie 17 - 95 91410 JokirinnePohjoinen
Jussinkuja 1 - 9 91410 JokirinnePohjoinen
Kallenkuja 1 - 8 91410 JokirinnePohjoinen
Kanervatie 1 - 8 91410 JokirinnePohjoinen
Kassisentie 10 - 81 91410 JokirinnePohjoinen
Kaverintie 19 - 60 91410 JokirinnePohjoinen
Korpiniitty 13 - 5 91410 JokirinnePohjoinen
Kotirinteentie 1 - 30 91410 JokirinnePohjoinen
Koulutie 2 - 2 91410 JokirinnePohjoinen
Kumputie 25 - 76 91410 JokirinnePohjoinen
Käpykankaantie 105 - 95 91410 JokirinnePohjoinen
Käärmeläntie 10 - 81 91410 JokirinnePohjoinen
Lamminkankaantie 110 - 85 91410 JokirinnePohjoinen
Laukantie 1 - 6 91410 JokirinnePohjoinen
Liisanlenkki 14-16 - 7 91410 JokirinnePohjoinen
Lottakuja 1 - 9 91410 JokirinnePohjoinen
Mettäperäntie 1 - 3 91410 JokirinnePohjoinen
Määtänsaari - 91410 JokirinnePohjoinen
Niittyläntie 12 - 12 91410 JokirinnePohjoinen
Norjankuja 1 - 4 91410 JokirinnePohjoinen
Norolantie 24 - 4 91410 JokirinnePohjoinen
Paatelankuja 1 - 8 91410 JokirinnePohjoinen
Paatelnkuja 18 - 28 91410 JokirinnePohjoinen
Paneliuksentie 10 - 9 91410 JokirinnePohjoinen
Penninkankaantie 11 - 8 91410 JokirinnePohjoinen
Peurankuja 12 - 7 91410 JokirinnePohjoinen
Peurantie 11 - 24 91410 JokirinnePohjoinen
Piilolantie - 9 91410 JokirinnePohjoinen
Puroilantie 11 - 40 91410 JokirinnePohjoinen
Päivänpaisteentie 11 - 9 91410 JokirinnePohjoinen
Päivärinteenpolku 1 - 9 91410 JokirinnePohjoinen
Rauhalantie 15 - 55 91410 JokirinnePohjoinen
Roinilankuja 79 - 84 91410 JokirinnePohjoinen
Roosankuja 1 - 9 91410 JokirinnePohjoinen
Sairaalantie 2 - 29 91410 JokirinnePohjoinen
Salmistontie 30 - 30 91410 JokirinnePohjoinen
Saloheimontie 17 - 17 91410 JokirinnePohjoinen
Siltalantie 39 - 95 91410 JokirinnePohjoinen
Siltasaarentie 25 - 26 91410 JokirinnePohjoinen
Tarmontie 1 - 9 91410 JokirinnePohjoinen
Tuppelantie 111 - 91 91410 JokirinnePohjoinen
Turkintie 43 - 7 91410 JokirinnePohjoinen
Vaajakankaantie 11 - 70 91410 JokirinnePohjoinen
Vaarankoskentie 17 - 50 91410 JokirinnePohjoinen
Viitalankuja 17 - 5 91410 JokirinnePohjoinen
Villenkuja 1 - 8 91410 JokirinnePohjoinen
Vänttiläntie 28 - 63 91410 JokirinnePohjoinen
Ylitalonkoskentie 10 - 20 91410 JokirinnePohjoinen
Ähkyläntie 28 - 31 91410 JokirinnePohjoinen

Muhos

91430 Leppiniemi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ervintie 1 - 8 91430 LeppiniemiEteläinen
Hietaniementie 1 - 3 91430 LeppiniemiEteläinen
Hykkyrintie 1 - 5 91430 LeppiniemiEteläinen
Isopyhäntie 4 - 8 91430 LeppiniemiEteläinen
Kestitie 3 - 9 91430 LeppiniemiEteläinen
Ketolanoja - 629 91430 LeppiniemiPohjoinen
Leppiniementie 10 - 440 91430 LeppiniemiEteläinen
Montta - 91430 LeppiniemiEteläinen
Onninkorva 5 - 5 91430 LeppiniemiEteläinen
Pyhäkoskentie 10 - 10 91430 LeppiniemiEteläinen
Rättiläntie 11 - 9 91430 LeppiniemiEteläinen
Saarivirrantie 11 - 9 91430 LeppiniemiEteläinen
Uitonmutka 3 - 5 91430 LeppiniemiEteläinen

Muhos

91500 Muhos Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 91500 Muhos KeskusEteläinen
2 Kp - 91500 Muhos KeskusEteläinen
4 Kp - 91500 Muhos KeskusEteläinen
Aaronkuja 1 - 6c 91500 Muhos KeskusEteläinen
Aholankoskentie 20 - 20 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Aholantie 17 - 29 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ahosuontie 12 - 95 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ahotie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ahvenkankaantie 81 - 95 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ala-Ukkolantie 38 - 38 91500 Muhos KeskusEteläinen
Alangontie 16 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Alapellontie 40 - 40 91500 Muhos KeskusEteläinen
Alasintie 10 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Alatie 13 - 80 91500 Muhos KeskusEteläinen
Anna-Arontie 17 - 21 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Anttilantie 1 - 3 91500 Muhos KeskusEteläinen
Apilakuja 1 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Arabiantie 389 - 389 91500 Muhos KeskusEteläinen
Armintie 10 - 9-11 91500 Muhos KeskusEteläinen
Arotie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Asematie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Autioniementie 1 - 51 91500 Muhos KeskusEteläinen
Emännänkuja 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Erkkilänkuja 1 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Evakkotie 1 - 34 91500 Muhos KeskusEteläinen
Golffarintie 40 - 40 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Haantie 60 - 60 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Haapakuja 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Haapalankuja 12 - 340 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hakkaraisentie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hakkarilansaari 20 - 20 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Hakkarilantie 12 - 6 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Halolantie 109 - 65 91500 Muhos KeskusEteläinen
Halosentie 10 - 8 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Hangaksentie 245 - 245 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hangaskankaantie 23 - 23 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Harjulehdontie 26 - 26 91500 Muhos KeskusEteläinen
Harjutie 1 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hartikantie 11 - 72 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Havukuja 1 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Heikkiläntie 10 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Heikurantie 10 - 33 91500 Muhos KeskusEteläinen
Heljäntie 1 - 55 91500 Muhos KeskusEteläinen
Henttulantie 10 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Henttusentie 1 - 30 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hepo-ojantie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hepoharjuntie 35 - 98 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hepolammintie 13 - 13 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hernekuja 1 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hiekkalankuja 10 - 20 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Hiekkatie 10 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Hietakoskentie 1 - 11 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hiihtomajantie 135 - 90 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Hiihtomäentie - 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Hoitokuja 2 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Holapan yksityistie 10 - 82 91500 Muhos KeskusEteläinen
Holapantie 2 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Holapanyksityistie 78 - 78 91500 Muhos KeskusEteläinen
Holintie 395 - 462 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Honkalan Yksityistie - 47 91500 Muhos KeskusEteläinen
Honkalan yksityistie - 98 91500 Muhos KeskusEteläinen
Honkalankuja 10 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Honkalantie 100 - 85 91500 Muhos KeskusEteläinen
Honkapurontie 120 - 120 91500 Muhos KeskusEteläinen
Horsmatie 1 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hotintie 1 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Huovisenkoskentie 6 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Huovisentie 1 - 3 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hyrkkäänmäentie 30 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hyrkkäänpysäkkitie 26 - 41 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hyrkkääntie 161 - 95 91500 Muhos KeskusEteläinen
Hyvöläntie 20 - 55 91500 Muhos KeskusEteläinen
Häikiöntie 20 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Iitankuja 1 - 22 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Ilkankuja 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ilmarintie 15 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Iso-Anttilankuja 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Iso-Anttilantie 10 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Isterintie 103 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Isännänkuja 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Jaarantie 42 - 42 91500 Muhos KeskusEteläinen
Jatkolantie 22 - 38 91500 Muhos KeskusEteläinen
Jokelantie 1379 - 1379 91500 Muhos KeskusEteläinen
Jokipellontie 10 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Jokiraitti 7 - 7 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Jokitie 1 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Jouttelantie 102 - 190 91500 Muhos KeskusEteläinen
Junnonahontie 20 - 20 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Jurvakaisentie 10 - 20 91500 Muhos KeskusEteläinen
Jussilankuja 1 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Jussilantie 10 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Juusolantie 100 - 87 91500 Muhos KeskusEteläinen
Jylkky - 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Kaarelantie 42 - 42 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kaartolantie 1 - 12 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kaipolantie 142 - 215 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kaiposentie 100 - 30 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Kajaanintie 147 - 706 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kalettomantie 76 - 87 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kalevinkuja 3 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kalilantie 140 - 42 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Kanervakuja 14 - 14 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kangaskuja 15 - 35 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Kangasrinne 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kangasrinteenkuja 16 - 20 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kangastie 10 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kankaalankuja 30 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kankaankaus 1 - 1 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kankaanseläntie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kankaantaus 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kannikontie 28 - 37 91500 Muhos KeskusEteläinen
Karhuntaival 1 - 1 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Karhuntie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kariojankuja 1 - 3 91500 Muhos KeskusEteläinen
Karppilankuja 55 - 55 91500 Muhos KeskusEteläinen
Karttusentie 19 - 20 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kassisenkuja 31 - 31 91500 Muhos KeskusEteläinen
Katajakuja 4 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kaunismaantie 178 - 432 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Kaupankuja 10 - 28 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Kaurakankaantie 1 - 49 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kaurakuja 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kavelantie 30 - 32 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kekkolantie 16 - 17 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Kelhänkuja 11 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kellotie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kenttäläntie 13 - 55 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kenttäojantie 125 - 125 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kenttätie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kerttulantie 11 - 68 91500 Muhos KeskusEteläinen
Keskustie 1 - 1 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ketokuja 2 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ketolankuja 10 - 26 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Ketolanojantie 394 - 810 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Kieksintie 147 - 350 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Kirkkosaarentie - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kirkkotie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kirkkotie 1 Koivula - 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kirstinänkuja 240 - 35 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kirstinäntie 181 - 2 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kivarintie 100 - 47 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Kivikontie 46 - 60 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kivikuja 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kivirannantie 91 - 91 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kivirinnantie 132 - 91 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kivisuontie 416 613 - 613 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kivitie 8 - 8 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Koivikontie 5 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Koivuarontie 50 - 50 91500 Muhos KeskusEteläinen
Koivukuja 1 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Koivukujantie 2 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Koivulankuja 2 - 38 91500 Muhos KeskusEteläinen
Koivulantie 15 - 50 91500 Muhos KeskusEteläinen
Koivulehdontie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Koivuniementie 28 - 28 91500 Muhos KeskusEteläinen
Koivurannantie 20 - 32 91500 Muhos KeskusEteläinen
Koivusuontie 170 - 41 91500 Muhos KeskusEteläinen
Komulantie 10 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Konnuntie 19 - 20 91500 Muhos KeskusEteläinen
Konttilanmutka 1 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Konttilantie 10 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Koortilantie 30 - 30 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kopsantie 1 - 60 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Korilantie 17 - 68 91500 Muhos KeskusEteläinen
Korkalantie 31 - 31 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Korsutie 10 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kortteentie 220 - 320 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kosalantie 45 - 45 91500 Muhos KeskusEteläinen
Koski-Mäkeläntie 11 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Kotilantie 12 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kujalantie 131 - 35 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kukkolanvaarantie 148 - 51 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kummuntie - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kunnaksentie 25 - 25 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kursuntie 10 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kuusikkotie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kuusirinne 12 - 53 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kuvajantie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kylmälänkylän Metsäautotie - 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kylmälänkyläntie - 87 91500 Muhos KeskusEteläinen
Käkikämpäntie 201 - 295 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kämäräntie 11 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kärnänkangas 24 - 24 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kärnänkuja 10 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kärnäntie 1 - 42 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kärpäntie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Kärsämäntie 25 - 25 91500 Muhos KeskusEteläinen
Käyräkoskentie 43 - 43 91500 Muhos KeskusEteläinen
Laajintie 1010 - 68 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Laatikaisentie 14 - 16 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lahdenperäntie 12 - 12 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Laineenkuja 1 - 9-11 91500 Muhos KeskusEteläinen
Laitakankaantie 29 - 29 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Laitalantie 369 - 369 91500 Muhos KeskusEteläinen
Laitilankuja 2 - 41 91500 Muhos KeskusEteläinen
Laitilantie 110 - 91 91500 Muhos KeskusEteläinen
Laivurintie 19 - 19 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Lampelankuja 1 - 51 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Lamuntie 80 - 80 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lanttotie 11 - 11 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Leevinkuja 2 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lehtolanmutka 10 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lehtolantie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lehtoseläntie 100 - 99 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lehtoseläntie 99 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lehtovaarantie 137 - 328 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lehvätie 1 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Leivolantie 17 - 2 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Leivonkuja 1 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Leivontie 1 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lepolantie 12 - 90 91500 Muhos KeskusEteläinen
Leppäkuja 1 - 1 91500 Muhos KeskusEteläinen
Leppätie 1 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Leskelänkuja 18 - 89 91500 Muhos KeskusEteläinen
Leskeläntie 15 - 16 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Lisäläntie 70 - 70 91500 Muhos KeskusEteläinen
Louhikontie 50 - 60 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lukkarinkankaantie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lukkarinkieppi 1 - 3 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lukkarinrinne 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lukkarintaus 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lummelammentie 15 - 15 91500 Muhos KeskusEteläinen
Luokotie 2 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lusikantie 30 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Lähteenmäentie 16 - 31 91500 Muhos KeskusEteläinen
Länsikuja 1 - 3 91500 Muhos KeskusEteläinen
Mankilantie 20 - 60 91500 Muhos KeskusEteläinen
Mantankuja 10 - 8 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Matalankuja 20 - 20 91500 Muhos KeskusEteläinen
Matiaksenkuja 16 - 20 91500 Muhos KeskusEteläinen
Matkajärventie 225 - 232 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Matokorventie 110 - 90 91500 Muhos KeskusEteläinen
Mattilantörmä 10 - 29 91500 Muhos KeskusEteläinen
Meriarontie 64 - 72 91500 Muhos KeskusEteläinen
Mesimarjantie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Metelintie 205 - 208 91500 Muhos KeskusEteläinen
Metla Muhoksen Tutkimusale - 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Metla Muhoksen Tutkimusalue - 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Metsolantie 14 - 15 91500 Muhos KeskusEteläinen
Metsämarjantie 10 - 10 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Metsäpirtintie - 42 91500 Muhos KeskusEteläinen
Montantie 131 - 287 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Muhosperäntie 11 - 82 91500 Muhos KeskusEteläinen
Muhostie - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Murtomäenkuja 53 - 53 91500 Muhos KeskusEteläinen
Murtomäentie 10 - 40 91500 Muhos KeskusEteläinen
Mustankoskentie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Mustolantie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Mustosentie 20 - 50 91500 Muhos KeskusEteläinen
Myllyojantie 33 - 40 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Mähyläntie 111 - 93 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Mäkelänkuja 12 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Männiköntie 10 - 70 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Mäntyarontie 13 - 80 91500 Muhos KeskusEteläinen
Mäntykuja 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Mäntyläntie 25 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Mäntyrannankuja 10 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Mäntyrannantie 12 - 76 91500 Muhos KeskusEteläinen
Mökkipolku 12 - 28 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Mökkitie 10 - 8 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Nahkurinpolku 1 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Nahkurintie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Nevalantie 120 - 70 91500 Muhos KeskusEteläinen
Niemelänkoskentie 1411 - 1411 91500 Muhos KeskusEteläinen
Niementie 14 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Niirasentie 2 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Niittytie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Nipukantie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Nokiankangas - 91500 Muhos KeskusEteläinen
Nokiantie 17 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Nuorisotie 2 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Nuottatie 25 - 31 91500 Muhos KeskusEteläinen
Nurkkalankuja 10 - 20 91500 Muhos KeskusEteläinen
Nurmelantie 11 - 34 91500 Muhos KeskusEteläinen
Nykyrintie 12 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Nykäläntie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ohrakuja 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Oisav - 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Oisavantie 27 - 72 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Ojalankuja 10 - 3 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ojalantie 15 - 79 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Ojapellontie 1 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Oksankorvantie 30 - 30 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Ollikkakuja 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ollintie 26 - 30 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Orvokkikuja 1 - 1 91500 Muhos KeskusEteläinen
Paakkosenniementie 2 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Paakkosentie 1 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Paavolankuja 16 - 21 91500 Muhos KeskusEteläinen
Paavolantie 15 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pajukuja 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pappi-Karhuntie 110 - 99 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pasinkuja 6 - 7 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Patalikontie 293 - 697 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Pehkolantie 145 - 146 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pehtoorinkuja 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pekkalantie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pelkosentie - 80 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pellikantie 11 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Peltolantie 40 - 55 91500 Muhos KeskusEteläinen
Peltotie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Peri-Karhu 10 - 10 91500 Muhos KeskusEteläinen
Perttulantie 10 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Peräläntie 12 - 131 91500 Muhos KeskusEteläinen
Petäjäkankaantie 59 - 82 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Petäjäniementie 2211 - 2211 91500 Muhos KeskusEteläinen
Petäjätie 32 - 85 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Pihlajakuja 79 - 79 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pihlajankuja 4 - 79 91500 Muhos KeskusEteläinen
Piiankuja 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Piilohaantie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Piilokuja 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Piilomutka 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pikkumatinkuja 13 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pikkuniityntie 1 - 12 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Pilliketie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pohjolantie 145 - 70 91500 Muhos KeskusEteläinen
Poikkitie 1 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Polvitie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ponkilantie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Puhakankuja 14 - 15 91500 Muhos KeskusEteläinen
Puhakantie 1 - 16 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pukintie 11 - 230 91500 Muhos KeskusEteläinen
Putaantie 1 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pyhänsivuntie 10 - 787 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Pyyköntie - 80 91500 Muhos KeskusEteläinen
Päivärinteentie - 97 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Pällinkoskentie 32 - 36 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pällintie - 974 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Pääskynkuja 4 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pääskyntie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pöyryntie 20 - 21 91500 Muhos KeskusEteläinen
Pöytäsuontie 124 - 30 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Rahkontie 14 - 14 91500 Muhos KeskusEteläinen
Raitakuja 2 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Raiviontie 25 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rajalantie 85 - 85 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rajatie 1 - 2 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rannanraitti 18 - 18 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Ranta-Toivolankuja 11 - 14 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rantaholapantie 2 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rantakankaantie 106 - 140 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rantakoskelantie 24 - 24 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Rantakuja 15 - 16 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Rantapolku 6 - 8 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Rantatie, 18 - 18 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rantokuja 111 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rasilantie 29 - 41 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Rasintie 155 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ratapellontie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ratatie - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rauhiontie 30 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ravurintie 14 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rehtorinkuja 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rengastie 29 - 29 91500 Muhos KeskusEteläinen
Renginkuja 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Riihikyläntie 2 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Riitasuontie 36 - 36 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rinnetie 1 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ritolankuja 15 - 40 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Ritolantie 12 - 96 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Rivikuja 1 - 2 91500 Muhos KeskusEteläinen
Romppaisentie 10 - 40 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rovastinojantie 12 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ruiskuja 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ruosteentie 150 - 680 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ruukkutie 1 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Rykölänkoskentie 38 - 38 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rypsitie 8 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rönkönkuja 5 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Rönköntie 11 - 68 91500 Muhos KeskusEteläinen
Saarikoskenkuja 14 - 160 91500 Muhos KeskusEteläinen
Sahakuja 1 - 1 91500 Muhos KeskusEteläinen
Sammontie 4 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Sanginjoentie 11 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Sarkakuja 2 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Sarkatie 1 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Sarolantie 17 - 5 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Sattulantie 15 - 90 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Sepäntie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Siekkisentie 1 - 34 91500 Muhos KeskusEteläinen
Siirtolantie 10 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Sipolantie 25 - 25 91500 Muhos KeskusEteläinen
Smolttitie 10 - 10 91500 Muhos KeskusEteläinen
Soppisenkuja 44 - 80 91500 Muhos KeskusEteläinen
Sosonpysäkkitie 100 - 60 91500 Muhos KeskusEteläinen
Sosontie 114 - 91 91500 Muhos KeskusEteläinen
Suokylänte 255 - 59 91500 Muhos KeskusEteläinen
Suokyläntie - 92 91500 Muhos KeskusEteläinen
Suorsantie 40 - 40 91500 Muhos KeskusEteläinen
Susikaarrontie 49 - 52 91500 Muhos KeskusEteläinen
Susisuontie 219 - 451 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Suvalantie 120 - 86 91500 Muhos KeskusEteläinen
Suviharjuntie 53 - 55 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Suvirannantie 10 - 8 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Suvitie 12 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Syväyksentie 2 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Taimelantie 11 - 11 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Takalantie 2 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Takaniityntie 1 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Takatalontie 13 - 80 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Tallikuja 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Talonpojantie 10 - 30 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tapiontie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tarhatie 52 - 52 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tehtaankuja 8 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tehtaantie 11 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tervajärventie 100 - 100 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Tervaniementie 105 - 2531 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tihisentie 7 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tiilikantie 99 - 99 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Tiilitie - 24 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tikkalantie 1 - 99 91500 Muhos KeskusEteläinen
Timonkuja 1 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Timoteintie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Toivolankuja 10 - 30 91500 Muhos KeskusEteläinen
Toivosentie 1 - 1 91500 Muhos KeskusEteläinen
Torakankaantie 125 - 509 91500 Muhos KeskusEteläinen
Torpparintie 29 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tupalantie 10 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tupuntie 10 - 64 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tyllikuja 17 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Tyrnäväntie 1 - 51 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tyynelänkuja 2 - 40 91500 Muhos KeskusEteläinen
Työmiehentie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Tähkätie 1 - 2 91500 Muhos KeskusEteläinen
Töllintie 1 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Törmäläntie 10 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Törmätie 1 - 2 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ukkola - 91500 Muhos KeskusEteläinen
Urheilukentäntie 1 - 1 91500 Muhos KeskusEteläinen
Uusikuja 10 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Uusitie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Uutelantie 7 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vaarantie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vainiotie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Valkola - 91500 Muhos KeskusEteläinen
Valkolantie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Valkosentie 102 - 57 91500 Muhos KeskusEteläinen
Valtatie 11 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vanhanykyrintie 118 - 80 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vanhatie 34 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vanhatyllintie 5 - 5 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Vapunlantontie - 91 91500 Muhos KeskusEteläinen
Varikkotie 13 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vaskoolitie 1 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vedenkuja 9 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vedentie 19 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vehmasmaantie - 352 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Vehnäkuja 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Veikkolaisentie 17 - 41 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Venetie - 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vesiarontie 113 - 99 91500 Muhos KeskusEteläinen
Veturikuja 2 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Veturitie - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vieritie 11 - 11 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Viheriäntie 22 - 28 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Viinikankuja 30 - 30 91500 Muhos KeskusEteläinen
Viinikanojantie 26 - 40 91500 Muhos KeskusEteläinen
Viinikanpolku 15 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Viistokuja 3 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Viitalantie 506 - 506 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Vikiönpolku 4 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vikiöntie 1 - 9-11 91500 Muhos KeskusEteläinen
Viljapellonpolku 28 - 31 91500 Muhos KeskusEteläinen
Viljatie 1 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vilmikontie 90 - 90 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vintturintie 139 - 231 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Virnakuja 1 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Voimatie 30 - 46 91500 Muhos KeskusEteläinen
Volantie 1 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Väliojantie - 61 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Välisaarentie - 54 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Välisentie 2 - 59 91500 Muhos KeskusEteläinen
Välitie 2 - 4 91500 Muhos KeskusEteläinen
Vääräntie 11 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Yhdyskuja 2 - 5 91500 Muhos KeskusEteläinen
Yhdyspolku 1 - 3 91500 Muhos KeskusEteläinen
Yhdysraitti 5 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Yhdystie 12 - 9 91500 Muhos KeskusEteläinen
Yli-Anttilantie 2 - 3 91500 Muhos KeskusEteläinen
Yli-Laukantie 5 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Yli-anttilantie 3 - 6 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ylikiimingintie 1205 - 75 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Ylilaukantie 1 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Ylämetsätie 17 - 9 91500 Muhos KeskusPohjoinen
Ylätie 10 - 8 91500 Muhos KeskusEteläinen
Ynnintie 110 - 110 91500 Muhos KeskusEteläinen
Örönkuja 13 - 7 91500 Muhos KeskusEteläinen

Muhos

91510 Rova

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahontie 20 - 5 91510 RovaEteläinen
Arokankaankuja 3 - 5 91510 RovaEteläinen
Arokankaantie 20 - 20 91510 RovaEteläinen
Ehtiäisensaarentie 18 - 34 91510 RovaEteläinen
Haukkalantie 1 - 24 91510 RovaEteläinen
Juntintie 4 - 8 91510 RovaEteläinen
Kangasollinkuja 30 - 30 91510 RovaEteläinen
Kantisaarentie 14 - 26 91510 RovaEteläinen
Kaupinkuja 134 - 80 91510 RovaEteläinen
Kinnulantie 3 - 3 91510 RovaEteläinen
Koistilantie 20 - 59 91510 RovaEteläinen
Koivistontie 1 - 5 91510 RovaEteläinen
Kosulantie 18 - 40 91510 RovaEteläinen
Kosuniementie 10 - 8 91510 RovaEteläinen
Kosuojantie 1 - 15 91510 RovaEteläinen
Käpytie 2 - 4 91510 RovaEteläinen
Niskalantie 1 - 9 91510 RovaEteläinen
Nurmelankuja 2 - 2 91510 RovaEteläinen
Rahkonkuja 33 - 33 91510 RovaEteläinen
Rantatie - 94 91510 RovaEteläinen
Reinintie 160 - 41 91510 RovaEteläinen
Rovanpysäkkitie 61 - 73 91510 RovaEteläinen
Rovantie 125 - 51 91510 RovaEteläinen
Saarelantie 13 - 15 91510 RovaEteläinen
Salosentie 18 - 18 91510 RovaEteläinen
Seppäsentie 10 - 10 91510 RovaEteläinen
Siimeksentie 1 - 9 91510 RovaEteläinen
Silto-Ojantie 9 - 9 91510 RovaEteläinen
Silto-ojantie 2 - 9 91510 RovaEteläinen
Taimikuja 10 - 10 91510 RovaEteläinen
Tapiolantie - 99 91510 RovaEteläinen
Tuohiniementie 100 - 98 91510 RovaEteläinen
Tuohino-ojantie 14 - 14 91510 RovaEteläinen
Tuohinonojantie 14 - 14 91510 RovaEteläinen
Viskaalinkuja 11 - 8 91510 RovaEteläinen
Viskaalinmäki - 91510 RovaEteläinen
Viskaalintie 115 - 81 91510 RovaEteläinen
Vohontie 2 - 2 91510 RovaEteläinen
Ylikosulantie 15 - 9 91510 RovaEteläinen

Muhos

91560 Kylmälänkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahmastie 10 - 86 91560 KylmälänkyläEteläinen
Arolantie 30 - 30 91560 KylmälänkyläEteläinen
Haanpääntie 102 - 35 91560 KylmälänkyläEteläinen
Järvitie 97 - 99 91560 KylmälänkyläEteläinen
Kalettomanjärvi 85 - 85 91560 KylmälänkyläEteläinen
Kanervistontie 1 - 5 91560 KylmälänkyläEteläinen
Kangasjoentie 12 - 74 91560 KylmälänkyläEteläinen
Kaupinarontie 1 - 94 91560 KylmälänkyläEteläinen
Kiveläntie 32 - 4 91560 KylmälänkyläEteläinen
Kivisuontie 357 - 613 91560 KylmälänkyläEteläinen
Korpelantie 16 - 60 91560 KylmälänkyläEteläinen
Kotiniityntie 16 - 9 91560 KylmälänkyläEteläinen
Kukkolantie 15 - 31 91560 KylmälänkyläEteläinen
Kuurnankoskentie 22 - 22 91560 KylmälänkyläEteläinen
Kylmälänlyläntie 3431 - 3431 91560 KylmälänkyläEteläinen
Kylmäsentie 13 - 13 91560 KylmälänkyläEteläinen
Liikalankuja 37 - 37 91560 KylmälänkyläEteläinen
Makkosentie 12 - 3 91560 KylmälänkyläEteläinen
Nalkintie 21 - 79 91560 KylmälänkyläEteläinen
Poikolantie 10 - 2 91560 KylmälänkyläEteläinen
Portaalantie 2 - 9 91560 KylmälänkyläEteläinen
Rautionkuja 38 - 41 91560 KylmälänkyläEteläinen
Saarela - 91560 KylmälänkyläEteläinen
Sillankorva - 91560 KylmälänkyläEteläinen
Sipolansuontie 1 - 62 91560 KylmälänkyläEteläinen
Takalontie 12 - 45 91560 KylmälänkyläEteläinen
Tervosentie 12 - 2 91560 KylmälänkyläEteläinen
Utoslahdentie 3399 - 3399 91560 KylmälänkyläEteläinen

Muhos

91660 Ahmas

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Rokua - 91660 AhmasEteläinen
Salmisenkuja 39 - 91660 AhmasEteläinen
Salmisentie 10 - 59 91660 AhmasEteläinen

Muhos

91670 Rokua

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Keisarintie 286 - 4030 91670 RokuaEteläinen
Kirvesjärventie 107 - 212 91670 RokuaEteläinen
Kuivatuntie 111 - 97 91670 RokuaEteläinen
Liantorpantie 19 - 19 91670 RokuaEteläinen
Petäikönsuontie 265 - 265 91670 RokuaEteläinen
Pitkälahdentie 171 - 49 91670 RokuaEteläinen
Rokuantie - 362 91670 RokuaEteläinen
Salmijärvi - 91670 RokuaEteläinen
Salminen - 91670 RokuaEteläinen
Salmisenkuja 35 - 61 91670 RokuaEteläinen
Sattumankuja 30 - 65 91670 RokuaEteläinen
Soppisentie 44 - 45 91670 RokuaEteläinen
Tulijärventie 114 - 74 91670 RokuaEteläinen

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024