Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

231 Käyttäjää paikalla! 0.011806011199951

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Mustasaari

Mustasaaressa yhdistyy urbaani kaupunkielämä ja merellinen tunnelma. Asukasluvultaan Mustasaari on Vaasan naapurikunta ja osa Vaasaa. Mustasaarelainen kulttuuri on todella värikästä ja vilkasta.
Mustasaaressa sijaitsee Sepänkylä joka on suurin asuinalue. Asukkaiden määrä alueella on noin 25 000 asukasta.
Mustasaari sijaitsee Suomen länsirannikolla ja sieltä löytyy lukuisia eri kyliä sekä kaupunkeja kuten, Sepänkylä, Tuovila, Sulva ja Norra Vallgrund.
Mustasaaren tärkeimmät elinkeinot ovat metalliala sekä maanviljely ja kalastus. Mustasaari on hyvin riippuvainen viennistä. Tärkeimmät vientituotteet ovat sahatavara, metallit, koneet sekä veneet. Myös turkistarhaus on merkittävä elinkeino.
Mustasaari sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella sillä Vaasa ja Mustasaari sijaitsevat noin 6 kilometrin etäisyydellä toisistaan. Mustasaarelaisia palvelevat useat moottoritiet ja rautatiet sekä lähiliikenteessä liikennöivät paikallis-, seutu- ja kaukoliikennebussit. Mustasaarella on hyvät kansainväliset yhteydet, sillä se sijaitsee Vaasan lentokentän välittömässä läheisyydessä. Lisäksi Vaasan satamassa sijaitsee matkustajalauttaliikennettä Merenkurkkuun. Mustasaaren liikenneyhteydet palvelevat myös yrityksiä. Yrityksiä palvelee erityisesti sataman sekä Vaasan lentokentän monipuoliset rahtipalvelut.
Asukkaita Mustasaarella on 18 800 henkilöä ja kunta on perustettu vuonna 1606. Mustasaaren naapurikunnat ovat Vaasa ja Laihia.
Mustasaaressa on helppo asua. Se on pieni kunta, joten välimatkat ovat lyhyet ja liikkuminen paikasta toiseen helppoa. Mustasaarella on kaunis ja puhdas luonto. Täällä voit käydä kävelemässä metsäpolulla tai uimassa meren rannalla.
Mustasaari on asukasluvultaan Suomen pienin kaksikielinen kunta. Mustasaari sijaitsee Länsi-Suomessa Vaasan seudulla ja on hyvien kulkuyhteyksien päässä, sillä kunnassa on sekä juna- että bussiliikenteen asema ja lähimmät moottoritiet ovat vain noin 10km päässä.
Mustasaaren asukkaat saavat nauttia monipuolisesta tarjonnasta kulttuurin saralla, sillä kunnassa sijaitsee paljon museoita. Myös paikalliset ravintolat, baarit sekä kahvilat tarjoavat paljon vaihtoehtoja kulttuurin ystäville ja ruokafiilistelystä pitäville. Mustasaaressa on myös hyvät koulutusmahdollisuudet. Kunnan alueella toimivat niin peruskoulut kuin lukiotkin. Mustasaaren alueelta löytyy myös Vaasan korkeakoulu.
Mustasaarella on pitkät perinteet sekä yrityskentän monipuolisuudesta että turismikunnasta. Alueella onkin hyvät liikenneyhteydet sekä turisteille että yritysten edustajille.
Mustasaari sijaitsee lähellä rannikkoa ja alueella onkin erinomaiset mahdollisuudet päästä nauttimaan meren tarjoamista antimista. Kalastukseen ja veneilyyn löytyy alueelta lukuisia eri mahdollisuuksia ja alueelta löytyy myös monia venesatamia, jotka tarjoavat palveluita vierailijoiden tarpeisiin. Alueen vedet soveltuvat mainiosti myös talvikalastukseen.
Alueen vesistöissä järjestetään paljon erilaisia kalastustapahtumia. Näistä suurin lienee Merenkurkun Lohipäivät, jossa alueen ammattikalastajat saapuvat esittelemään taitojaan ja opastamaan harrastelijoita kalastuksen saloihin. Tarjolla on myös paljon muuta ohjelmaa koko perheelle. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös perinteiset Kalastusmessut.
Mustasaarella on rikas historia ja alueella on monia historiallisia kohteita. Monet historiallisista kohteista liittyvät alueen ruotsinkielisyyteen ja Ruotsin vallan aikaan. Esimerkiksi Raippaluoto on tunnettu historiastaan Ruotsin vallan aikaisena rangaistuslaitoksena ja sitä ympäröivä meri oli ennen myös Ruotsin ja Venäjän raja. Alue on myös kuuluisa Merenkurkun saariston maailmanperintökohteesta. Mustasaari tarjoaa matkailijoille myös paljon kulttuuritarjontaa ja alueelta löytyy myös paljon mielenkiintoisia nähtävyyksiä.
Mustasaaren palvelut ovat kattavat ja tarjolla on monipuolisesti sekä julkisia palveluita, että yksityisten toimijoiden tarjoamia palveluita. Alue tarjoaa asukkailleen kattavasti sosiaali- ja terveyspalveluita, sekä lapsille että vanhuksille on tarjolla monenlaista toimintaa ja erilaisia aktiviteetteja. Mustasaaren kunnasta on saatavilla kattavasti tietoa sen verkkosivuilta, sekä paikallislehdestä. Paikallislehteä seuraamalla pysyt hyvin ajan tasalla kunnan tapahtumista.
Mustasaaressa on myös tarjolla monia eri asumismahdollisuuksia aina kaupungin vuokra-asunnoista hulppeisiin merenrantarivitaloihin ja erilaisiin omakotitaloihin. Asunnot Mustasaaressa ovat hinnaltaan hyvin kohtuullisia, ottaen huomioon alueen sijainnin merenrannalla ja hyvien yhteyksien päässä. Asuntoja voi hakea myös vapailta markkinoilta, Mustasaaressa on tarjolla kattavasti sekä asuntoja että vuokra-asuntoja.
Asuinalueita on monenlaisia ja varmasti joka makuun ja jokaiseen tarpeeseen sopiva, niin lapsiperheitä ajatellen, kuin sinkkujen ja yksineläjien tarpeet on myös otettu huomioon asuinalueita mietittäessä ja uusia alueita kaavoitettaessa. Asuntojen hinta on myös hyvin edullinen verrattuna naapurikuntiin. Asumisen hinta on keskimäärin edullisempaa Mustasaaressa kuin muissa vastaavissa lähikunnissa. Asuminen Mustasaaressa on edullista myös Vaasan ja Seinäjoen seutua verrattaessa. Mustasaari on edullinen, hyvä ja turvallinen vaihtoehto asumiseen.
Mustasaaren sijainti
Mustasaari sijaitsee rannikolla ja merenläheisyydessä. Asutus on levinnyt tasaisesti ympäri kuntaa. Mustasaareen pääsee kätevästi autolla ja Mustasaaren sijainti on lähellä kaikkia Suomen suurimpia kaupunkeja.
Luonto ja harrastukset Mustasaaressa
Mustasaari on luontoarvoiltaan tärkeä kunta ja Mustasaaren luonto on rehevää. Mustasaaressa on monipuoliset liikuntaharrastukset ja paljon erilaisia harrastemahdollisuuksia. Mustasaaressa voi harrastaa myös kulttuuria monipuolisesti. Mustasaaresta löytyy esimerkiksi musiikkiopisto ja tanssikoulu sekä lukuisia kerhoja eri ikäisille ja eri harrastuksille.
Palvelut ja kulkuyhteydet Mustasaaressa
Mustasaaressa on toimivat terveyspalvelut ja kunnantalon yhteydessä sijaitsee kirjasto. Mustasaaren terveyskeskuksessa toimii myös hammaslääkäri-, neuvolapalvelut ja siellä tehdään esimerkiksi leikkauksia. Mustasaaren terveyspalvelut toimivat hyvin. Mustasaari tarjoaa hyvät harrastusmahdollisuudet. Mustasaaressa on uimahalli ja jäähalli ja Mustasaaresta pääsee liikkumaan kätevästi bussilla muualle Vaasaan.
Asukasmäärä
Työttömyysaste
Ikärakenne
Kunnanvaltuuston puolueet
Asukkaat: Asukkaat ovat kunnalle tärkeintä, asukkaat luovat kunnan ja asukkaat ovat myös kunnan päättäjiä.
Elinkeinoelämän kehittäminen ja yhteistyö sen kanssa on erittäin tärkeä osa kunnan kehittämistä, samoin yhteistyö naapurikuntien ja myös maakunnan ja koko Suomen kanssa, myös kansainvälisellä yhteistyöllä on merkitystä kunnan menestymisessä
Kuntien rooli muuttuu yhä tärkeämmäksi ihmisten elämässä ja ne muuttuvat yhä enemmän palveluorganisaatioiksi
Kunnan tulevaisuuden tärkein tekijä on ihmisten hyvinvoinnin varmistaminen, mikä tapahtuu koulutuksen, terveyden ja sosiaalipuolen sekä myös teknisen toimen palvelujen kautta.
Kunnalla on tulevaisuudessa kolme tärkeää tehtävää: koulutus, terveyden ja vanhusten huolto
Kunnan tärkein tehtävä tulevaisuudessa on vastata väestön hyvinvointiin ja varmistaa ihmisten pääsy palveluihin
Kuntalaisille tärkeimmät palvelut ovat terveys, koulu, päivähoito, kulttuuri
Tärkeimpiä ovat terveyspalvelut
Tulevaisuuden haasteet Mustasaaren kunnassa ovat väestörakenne ja ikääntyminen. Tämä aiheuttaa myös paineita kunnan veroprosenteissa, mikä lisää kilpailua veronmaksajista, ja toisaalta kuntien välisiä veroprosenttivertailuja
Tulevaisuuden haasteisiin Mustasaaressa tulee varautua ennakolta, sillä tulevaisuudessa suuret ikäluokat siirtyvät eläkkeelle, joka luo työvoimapulan ja samalla työikäisen väestön veroprosentti pienenee. Lisäksi kuntien taloudellinen tila ja verotulokehitys tulevat olemaan epävakaata ja siksi kuntien välinen veroprosenttitilasto ei ole paras vertailukohta
Kuntien tärkein haaste on vastata kuntalaisten tarpeisiin. Kuntien tulevaisuuden haasteisiin kuuluu myös kunnan talous. Haasteeseen pystytään vastaamaan kunnan talouden turvaamisella sekä luomalla kunnasta vetovoimainen kunta asua ja yrittää. Haastetta kunnalla lisää sen sijainti, sillä kunta on keskellä vilkasta rannikkoa, missä liikkuu paljon ihmisiä. Kunta on kaksikielinen ja tämän takia myös palvelut ja informaatio on saatavissa molemmilla kielillä.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Mustasaari

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Mustasaari

65280 Gerby

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Västervikin Huvilatie 277 - 329 65280 GerbyIskmo-Jungsund
Västervikin huvilatie 275 - 285 65280 GerbyIskmo-Jungsund

Mustasaari

65380 Vanha Vaasa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Seurakunnanpolku 1 - 1 65380 Vanha VaasaKoivulahti

Mustasaari

65450 Sulva

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alholmintie 3 - 5 65450 SulvaSulva
Backasvägen 32 - 32 65450 SulvaSulva
Barkamo - 65450 SulvaSulva
Barkamovägen 136 - 78 65450 SulvaSulva
Björnbackvägen 13 - 9 65450 SulvaSulva
Björngärdan 12 - 9 65450 SulvaSulva
Björnvägen 3 - 3 65450 SulvaSulva
Brännmaren 1 - 9 65450 SulvaSulva
Bussaksentie 1 - 4 65450 SulvaSulva
Båskaksenraitti 11 - 96 65450 SulvaSulva
Båskaksenreitti 55 - 55 65450 SulvaSulva
Egnahemsvägen 12 - 5 65450 SulvaSulva
Evertintie 28 - 33 65450 SulvaSulva
Falkvägen 34 - 34 65450 SulvaSulva
Fall skogsväg - 65450 SulvaSulva
Genasinpolku 5 - 6 65450 SulvaSulva
Grynntået 48 - 48 65450 SulvaSulva
Himisbackantie 1 - 7 65450 SulvaSulva
Himistået 21 - 21 65450 SulvaSulva
Häggnäsvägen 36 - 41 65450 SulvaSulva
Hägnanraitti 3 - 3 65450 SulvaSulva
Hägnantie 10 - 9d 65450 SulvaSulva
Kivne skogsväg - 65450 SulvaSulva
Kotået 23 - 49 65450 SulvaSulva
Lervägen 11 - 11 65450 SulvaSulva
Lobackängsväg 34a - 35 65450 SulvaSulva
Lähdemäentie 12 - 8 65450 SulvaSulva
Länsmansvägen - 32 65450 SulvaSulva
Långlandsvägen 15 - 36c 65450 SulvaSulva
Långmossvägen 109a - 94 65450 SulvaSulva
Maaranmutka 1 - 3 65450 SulvaSulva
Miskensgränden 13 - 8 65450 SulvaSulva
Miskensvägen 10a - 62 65450 SulvaSulva
Munsmo - 65450 SulvaSulva
Munsmontie 103 - 88 65450 SulvaSulva
Munsmovägen - 79b 65450 SulvaSulva
Myrvägen 127 - 56 65450 SulvaSulva
Niittytie 300 - 300 65450 SulvaSulva
Nymanstået 11 - 11 65450 SulvaSulva
Näsintie - 9 65450 SulvaSulva
Näsåkerintie 2 - 7 65450 SulvaSulva
Palotie 3 - 7 65450 SulvaSulva
Panetået 53 - 53 65450 SulvaSulva
Präståkern 1 - 8 65450 SulvaSulva
Rantatie 1 - 771 65450 SulvaSulva
Ryssastået 4 - 4b 65450 SulvaSulva
Råhagavägen - 7b 65450 SulvaSulva
Siikvägen - 65450 SulvaTölby-Vikby
Sikvägen 34 - 34 65450 SulvaSulva
Skinnarsintie 2 - 6 65450 SulvaSulva
Slåttholmintie 3 - 7 65450 SulvaSulva
Stundarsinkuja 2 - 4 65450 SulvaSulva
Stundarsinraitti 4 - 4 65450 SulvaSulva
Stundarsintie - 9 65450 SulvaSulva
Sulva - 65450 SulvaSulva
Sulvan niittytie - 99 65450 SulvaSulva
Sulvantie 101 - 89a 65450 SulvaSulva
Sylva - 65450 SulvaSulva
Söderfjärdintie - 994 65450 SulvaSulva
Södernäsberget 2 - 2 65450 SulvaSulva
Södernäsvägen 109 - 75 65450 SulvaSulva
Södersfjädintie - 65450 SulvaSulva
Tackholmintie 10 - 9 65450 SulvaSulva
Tallbackantie 1 - 8 65450 SulvaSulva
Urheilukuja 2 - 6 65450 SulvaSulva
Vester-Solf - 65450 SulvaSulva
Vitbergsvägen 38 - 38 65450 SulvaSulva
Västersolfintie - 99 65450 SulvaSulva
Våstersolfvägen 61 - 61 65450 SulvaSulva
Åkergärdan 4 - 4 65450 SulvaSulva
Östermaren 2 - 9 65450 SulvaSulva
Östersolf - 65450 SulvaSulva

Mustasaari

65460 Tölby-Rimal

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Abbistået 26 - 26 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Backängsvägen 45 - 45 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Bolotvägen 43 - 54a 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Grynnvägen 59 - 59 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Jåfstået 31 - 31 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Jågstået 22 - 22 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Marabacktået 40 - 41 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Mäkiniittyntie 15 - 8 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Nissustået 10a - 14b 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Nokilaaksonmäki - 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Näsbackantie 43b - 43b 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Näsbackvägen 43b - 52 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Paxaltået 30a - 30a 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Tölbyn Niittytie 238 - 68 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby
Tölbyn niittytie 235 - 486 65460 Tölby-RimalTölby-Vikby

Mustasaari

65470 Rimal

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Porintie 1007 - 889 65470 RimalSulva
Remahlintie 3 - 4 65470 RimalSulva
Rimalinkuja 2 - 4 65470 RimalSulva
Söderåkersvägen 18 - 18 65470 RimalSulva
Österkärrvägen 77 - 77 65470 RimalSulva

Mustasaari

65480 Vikby

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ilveksenpolku 3 - 3 65480 VikbyHelsingby
Järvvägen 2 - 2 65480 VikbyTölby-Vikby
Karhukuja 2 - 2 65480 VikbyTölby-Vikby
Kyykäärmeenpolku - 1a 65480 VikbyTölby-Vikby
Kyykäärmeentie 12 - 3 65480 VikbyTölby-Vikby
Metsäniittynkuja 25 - 25 65480 VikbyTölby-Vikby
Metsäniitynkuja 10 - 9 65480 VikbyTölby-Vikby
Metsäniityntie 10 - 7 65480 VikbyTölby-Vikby
Myllymäentie 1 - 8 65480 VikbySkatila
Rantakäärmeentie 1 - 1 65480 VikbyTölby-Vikby
Skogängsvägen 37 - 41 65480 VikbyTölby-Vikby
Sudenpolku 3 - 9 65480 VikbyTölby-Vikby
Töby-Vikbyntie 22a - 22a 65480 VikbyTölby-Vikby
Tölby-Vikbyntie 217 - 85 65480 VikbyTölby-Vikby
Tölbyn-Vikbyntie - 82 65480 VikbyTölby-Vikby
Vallvägen 14 - 14 65480 VikbyTölby-Vikby
Vikby ängsväg 4 - 42a 65480 VikbyTölby-Vikby
Vikbyn niittytie 16 - 42a 65480 VikbyTölby-Vikby
Vikbyängsväg 74 - 74 65480 VikbyTölby-Vikby

Mustasaari

65520 Helsingby

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahmantie - 9 65520 HelsingbyTölby-Vikby
Alfredintie 11 - 9 65520 HelsingbyHelsingby
Asematie 102 - 33 65520 HelsingbyHelsingby
Brobackvägen 25 - 25 65520 HelsingbyHelsingby
Eurintie 4 - 8 65520 HelsingbyHelsingby
Fladan - 65520 HelsingbyHelsingby
Helsingbyntie - 96b 65520 HelsingbyHelsingby
Hirvenpolku 2 - 5 65520 HelsingbyHelsingby
Hägnäsbackantie 12 - 21 65520 HelsingbyHelsingby
Hägnäsbacken 4 - 4 65520 HelsingbyHelsingby
Hägnäsbackintie 11 - 9 65520 HelsingbyHelsingby
Isokarkimalantie 62 - 62 65520 HelsingbyHelsingby
Isokarkkimalantie - 9 65520 HelsingbyHelsingby
Isonkarkkimalantie 41 d - 41 d 65520 HelsingbyHelsingby
Itäinen Runsorintie 418 - 418 65520 HelsingbyHelsingby
Kalkabacksvägen 51 - 51 65520 HelsingbyHelsingby
Karhunkuja 2 - 2 65520 HelsingbyTölby-Vikby
Karhunpolku 11 - 9 65520 HelsingbyTölby-Vikby
Karkkimalantie 102 - 92 65520 HelsingbyHelsingby
Kaskinevantie 12 - 60 65520 HelsingbyHelsingby
Kiviaidantie 2 - 8 65520 HelsingbyHelsingby
Kivisortået 44 - 44 65520 HelsingbyHelsingby
Kullavägen 3 - 3 65520 HelsingbyHelsingby
Kuusitie - 9 65520 HelsingbyHelsingby
Lappräntintie 11 - 99 65520 HelsingbyTölby-Vikby
Lappräntvägen 15 - 15 65520 HelsingbyHelsingby
Lundintie 10 - 8 65520 HelsingbyHelsingby
Långstrandvägen 30 - 43 a 65520 HelsingbyHelsingby
Mussmovägen 19 - 243 65520 HelsingbyHelsingby
Mäkipellontie 1 - 9 65520 HelsingbyHelsingby
Mäntytie 10 - 9 65520 HelsingbyHelsingby
Märkätie 1 - 9 65520 HelsingbyHelsingby
Näverbackvägen 133 - 133 65520 HelsingbyHelsingby
Oikotie 1 - 8 65520 HelsingbyHelsingby
Pikkukarkkimalantie 104 - 54 65520 HelsingbyHelsingby
Puntaistentie - 97 65520 HelsingbyHelsingby
Påttbackvägen 17 - 59 65520 HelsingbyHelsingby
Rimalintie - 95 65520 HelsingbyHelsingby
Rimalitie 404b - 404b 65520 HelsingbyHelsingby
Rodaksentie 53 - 55 65520 HelsingbyHelsingby
Rodasvägen 55 - 67 65520 HelsingbyHelsingby
Rönnasvägen 18 - 3 65520 HelsingbyHelsingby
Rösslentie 1 - 8 65520 HelsingbyHelsingby
Rösslevägen 6 - 6 65520 HelsingbyHelsingby
Sandåsbackvägen 102 b - 83a 65520 HelsingbyHelsingby
Sevarintie 105 - 96 65520 HelsingbyHelsingby
Siltamäentie 25 - 8 65520 HelsingbyHelsingby
Storhagavägen 86 - 86 65520 HelsingbyHelsingby
Tuovila - 65520 HelsingbyHelsingby
Tuovilantie - 944 65520 HelsingbyHelsingby
Ulrikantie 1 - 6 65520 HelsingbyHelsingby
Valosuontie - 127 65520 HelsingbyHelsingby
Villvallvägen 160 - 60 65520 HelsingbyHelsingby
Voimatie 26 - 63 65520 HelsingbyHelsingby
Välimäentie 12 - 7 65520 HelsingbyHelsingby

Mustasaari

65610 Mustasaari Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aatamintie 11 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Agnesinkuja - 2 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Agnesintie 1 - 8c 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Ahlbäcksvägen 11 - 11 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Alahaudantie 2 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Alarikintie 11 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Almantie 10 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Annantie 2 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Antintie 2 - 5 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Arlantie 10 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Asentajantie - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Aspedalintie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Aurinkolantie 26 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Aurinkomäentie 1 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Auroorantie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Aurorantie 1 - 1 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Bergholminkuja 1 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Bergholmintie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Brorinkuja 3 - 7 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Brändholmintie 14 - 53 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Bölentie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Bölesundintie 10 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Dollinmäenkuja 1 - 5 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Dollinmäentie 10 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Eeliksentie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Eemelintie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Eerikintie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Eevantie 2 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Emiliantie 2 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Emmantie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Eteläniitynkuja 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Eteläniityntie 1 - 6-8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Everstinkuja 1 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Forsellintie 12 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Gammelstadsvägen 100 - 100 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Grönvallinkuja 34 - 34 65610 Mustasaari KeskusKarperö
Grönvallinpolku 16 - 6 65610 Mustasaari KeskusKarperö
Grönvallintie 107a - 93c 65610 Mustasaari KeskusKarperö
Gäddanlaakso 11 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Gäddantie 1 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Hallikuja 2 - 3 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Hallitie 2 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Hannantie 1 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Heikintie 4 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Heinätie 2 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Hermanninsuontie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Herrgårdinlaakso 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Hilmantie 2 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Holmintie 2 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Iisakinkuja 3 - 3 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Irenentie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Jaarlenkuja 15 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Jaarlenpolku 15 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Jakobinkuja 1 - 5 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Juhontie 10 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Jussaksentie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Jussksentie 8 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Jåfsinkuja 2 - 5 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Kaarnakuja 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Kapteeninkuja 1 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Kaskenpää 10 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Kaskimaantie 2 - 5 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Kauppakuja 1 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Kauppatie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Keskustie 13 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Kirksikkatie 11 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Kirsikkatie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Kivimäentie 16 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Klaarantie - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Koivukorvenkuja 1 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Koivumäentie 10 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Konttoritie 10 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Korjaajantie 2 - 7 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Kortetie 1 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Koskisuontie 11 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Kotimetsänkuja 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Kotimetsäntie 1-3 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Koulutie 1 - 8b 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Kristiinentie 1 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Kroninmäki 1 - 5 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Kronintie 11 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Kustaantie 2 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Käpykuja 1 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Körsbärsvägen 9 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Köyhäinkuja 2 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Köyhäinmaidentie 12 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Lastaajantie 5-7 - 5-7 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Leenantie 3 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Liisanpolku 3 - 5 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Liisantie 12 - 39 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Louhikkorinne 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Lundströmintie 20 - 28 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Luumulaakso 2 - 7 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Luutnantintie 3 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Länsimäki 1 - 5 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Länsiniityntie 15 - 92 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Länsinnityntie 23 - 23 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Lärkantie 18 - 18 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Maariantie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Majorsgränden 4 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Majurinkuja 1 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Marinantie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Markkinakuja 2 - 2 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Markkinantie - 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Markkinatie 1 - 4 65610 Mustasaari Keskus
Martinkuja 1 - 3 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Martintie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Matalatie 10 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Matildantie 1 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Metsämäki 2 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Metsärinne 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Metsätie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Miiantie 3 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Mirjantie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Monantie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Mustasaarentie 220 - 472 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Niilontie 1 - 7 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Niittylähteentie - 5b 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Niittymäki 1 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Norrgårdsbackvägen 20 - 27 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Nygårdintie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Nöötöntie - 98 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Olavintie 2 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Oliviantie 1 - 5 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Orrisbacken 12 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Orvokkikuja 3 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Orvokkitie - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Oskarinpolku 1 - 7 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Oskarintie - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Oskarsvägen 17 - 17 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Palometsäntie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Palomäentie 8 - 8 65610 Mustasaari Keskus
Papinniityntie 16 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Papinsaarenpolku 17 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Papinsaarentie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Papinsaarentie Pl 235 - 235 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Paulantie 1 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Paulintie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Peltolaakso 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Peltomäki 1 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Peterintie - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Pihakuja 3 - 3 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Pihjalamäentie 8 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Pihlajamäentie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Pitkämäentie 10 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Pl 493 - 67 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Puutarhatie - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Pyörätie 52 - 88 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Ribackantie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Richardintie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Richardsvägen 1 - 5 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Rudolfinkuja 1 - 3 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Ruispellontie 1a - 6c 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Ruunarintie 2 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Råstintie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Saaranpolku 1 - 1 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Saarantie 10 - 13 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Sabinantie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Sammalkuja 2 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Sandusintie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Sandusvägen 1 - 1 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Saratie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Savimaantie 8 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Sepänkylä - 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Sepänkyläntie 212 - 263 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Siirinpolku 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Siirintie 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Sivumaatie - 96 65610 Mustasaari KeskusKarperö
Sotilastorpantie 3 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Starrvägen 4 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Stocksundintie 11 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Storbrunninkuja 1 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Suokuja 2 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Söderbyntie - 98 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Södereriksvägen 4 - 7 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Söderängsvägen 15 - 15 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Takatie 3 - 3 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Teklantie 1 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Teollisuustie - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Tiinantie 1 - 3 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Timoteinmäki 1 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Toritie 1 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Torpantie 16 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Ullantie 4 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Ulrikintie 11 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Ulriksvägen 13 - 13 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Uusipellontie 12 - 51 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Vadelmalaakso 11 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Vallonintie 2a - 2c 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Vanha Bölentie 11 - 67 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Vanha Karperöntie 10b - 6b 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Vanha bölentie 30 - 43 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Vanhankaupungintie 1 - 97 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Varastokuja 4 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Varastotie - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Veerantie 10 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Vehnätie 1 - 3 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Veneniityntie 2 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Verstaantie 12 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Vesilahdentie 111 - 99 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Vesilaitoksentie 2 - 2 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Vesilaitostie 10 - 10 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Välskärintie 10 - 9 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Yrittäjäntie 10 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Yrjöntie 1 - 4 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän eteläinen
Åkermaninkuja 1 - 8 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen
Åkermanintie 2 - 6 65610 Mustasaari KeskusSepänkylän pohjoinen

Mustasaari

65630 Karperö

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Backintie 1 - 9 65630 KarperöKarperö
Bäckinraitti 10 - 8 65630 KarperöKarperö
Dahlnäsintie 13 - 25 65630 KarperöKarperö
Dalibackvägen 28 - 33 65630 KarperöKarperö
Hakatie 1 - 9 65630 KarperöKarperö
Holmbackanraitti 1 - 4 65630 KarperöKarperö
Holmhaantie 1 - 3 65630 KarperöKarperö
Hultinpolku 11 - 69 65630 KarperöKarperö
Hultintie 107a - 95 65630 KarperöKarperö
Jungsundintie 105 - 92 65630 KarperöKarperö
Kalvholminte 298 - 298 65630 KarperöIskmo-Jungsund
Karkeapalstantie 1 - 7 65630 KarperöKarperö
Karperövägen 360 - 360 65630 KarperöKarperö
Klobbvägen 5 - 5 65630 KarperöKarperö
Laiduntie 11 - 8 65630 KarperöKarperö
Lohisaarentie 16 - 7b 65630 KarperöKarperö
Långnäsintie 10 - 64 65630 KarperöKarperö
Långnäsvägen 51 b - 51 b 65630 KarperöKarperö
Markuksenkuja 1 - 4 65630 KarperöKarperö
Mattvikhagantie 1 - 8 65630 KarperöKarperö
Norra Skagvägen 16 - 48 65630 KarperöKarperö
Pikkuraitti 12a - 7 65630 KarperöKarperö
Saarimetsäntie - 91 65630 KarperöKarperö
Sandvägen 12 - 12 65630 KarperöKarperö
Seviraitti 2 - 2 65630 KarperöKarperö
Sivuniitty 3 - 4 65630 KarperöKarperö
Skagvägen 160 - 8b 65630 KarperöKarperö
Skgavägen 28 b - 28 b 65630 KarperöKarperö
Slompvägen - 98 65630 KarperöIskmo-Jungsund
Ssasmovägen 191 b - 191 b 65630 KarperöPetsmo
Staffanintie 10 - 8 65630 KarperöKarperö
Suuraidantie 10 - 8 65630 KarperöKarperö
Svinmarsvägen 34 - 41 65630 KarperöKarperö
Vallinpolku 20 - 20 65630 KarperöKarperö
Västeråkerintie 1 - 9 65630 KarperöKarperö
Wallinpolku - 70 65630 KarperöKarperö

Mustasaari

65650 Koskö

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Bodanvägen 171b - 80 65650 Koskö
Furuholmsvägen 13 - 49 65650 KosköKoskö
Granholmsvägen 14 - 14 65650 KosköKoskö
Holmkärrvägen 55 - 55 65650 KosköKoskö
Karperöntie - 933 65650 KosköKoskö
Lillisvägen 25 - 33 65650 KosköKoskö
Skutplatsen - 65650 KosköKoskö
Slumpvikvägen 282b - 282b 65650 KosköIskmo-Jungsund
Storviksvägen 115 - 191b 65650 KosköKoskö
Storängsback - 65650 KosköKoskö
Vitviksvaägen 60 - 60 65650 KosköKoskö
Vitviksvägen 174 - 84 a 65650 KosköKoskö

Mustasaari

65710 Singsby

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Adamasvägen 12 - 39 65710 SingsbyKarperö
Alfredinkuja 2 - 5 65710 SingsbyKarperö
Dårdinraitti 2 - 4 65710 SingsbyKarperö
Dårdintie 10 - 9 65710 SingsbyKarperö
Eedlankuja 1 - 6 65710 SingsbyKarperö
Finnholmintie 1 - 9 65710 SingsbyKarperö
Hevoshaantie 1 - 6 65710 SingsbyKarperö
Iidantie 1 - 8 65710 SingsbyKarperö
Iidantie_fel 1 - 1 65710 SingsbyKarperö
Isonevantie - 70 65710 SingsbyKarperö
Jungsundvägen 150 - 345 65710 SingsbyKarperö
Keckholmintie 11 - 9 65710 SingsbyKarperö
Klaasintie 1 - 8 65710 SingsbyKarperö
Liljeninraitti 12 - 39b 65710 SingsbyKarperö
Långtået 19 - 61 65710 SingsbyKarperö
Maravägen 1 - 39 65710 SingsbyKarperö
Mesimarjahaka 1 - 8 65710 SingsbyKarperö
Myrsvedsvägen - 37 65710 SingsbyKarperö
Rådalsvägen 25 - 52 65710 SingsbyKarperö
Rönnbärsstigen 19 - 9 65710 SingsbyKarperö
Singsby - 65710 SingsbyKarperö
Singsbyntie 207 - 431 65710 SingsbyKarperö
Söderuddenintie 1556 - 1556 65710 Singsby
Trollkunibackantie 13 - 7 65710 SingsbyKarperö
Tupasvillanpolku 10 - 8 65710 SingsbyKarperö
Tuvullstigen 2 - 2 65710 SingsbyKarperö

Mustasaari

65730 Jungsund

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Bladträskvägen 22 - 40b 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Bohlsundsvägen 55 - 83a 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Hindörintie - 75 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Hyndören - 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Juskärrvägen 32 - 73 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Kaffebådan - 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Kalvholmintie 1 - 94 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Klobbkärrvägen 10 - 38 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Koulumäentie 13 - 7 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Kvarnkärrvägen 38 - 6 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Lillslompvägen 100 - 122 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Lokavägen 110 - 78 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Nynäsinkuja 3 - 4 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Nynäsintie - 9 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Platsören, Skinnarfjärden - 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Rönnskärsvägen 141 - 89b 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Soldatängsvägen 20 - 61b 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Svartholmintie 30 - 78 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Svartholmsvägen 106 - 68 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Söderholmen - 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Söderholmsvägen 55 - 55 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Södersidsvägen 134 - 8 65730 JungsundIskmo-Jungsund
Utannäsvägen 61 - 69 65730 JungsundIskmo-Jungsund

Mustasaari

65760 Iskmo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alnäsvägen 19 - 23 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Alskat - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Alskatintie - 992b 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Aurinkotie 11 - 39 65760 IskmoPetsmo
Barkargrundsörarna - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Bohlsundintie 11 - 91 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Boskatavägen - 28 65760 IskmoKöklot
Brunnfladan - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Byvikvägen 24a - 24a 65760 IskmoKöklot
Bälghamn - 65760 IskmoKöklot
Bässörsskatavägen 12 - 12 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Bässöskatavägen 44 b - 44 b 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Djupkastintie 29 - 82a 65760 IskmoKöklot
Gingergrund - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Glasmästarstigen 10b - 20 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Gloskär - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Grangrundintie 111 - 87 65760 IskmoPetsmo
Granskärsskatan - 75 65760 IskmoPetsmo
Grillskär - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Grönvik - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Grönvikin rantatie 10 - 24 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Gåsskärsbottnen - 65760 IskmoKöklot
Gåsvägen 32 - 87 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Hanklotfladans Algrund 68 - 94 65760 IskmoKarperö
Hanklotintie - 92a 65760 IskmoPetsmo
Hanklotvägen 217 - 90b 65760 IskmoVästerhankmo
Harrbådan - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Hekutskärin Huvilatie 74a - 74a 65760 Iskmo
Hekutskärin huvilatie 172b - 84c 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Hindörsvägen 59b - 59b 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Högkärsvägen 66c - 66c 65760 IskmoPetsmo
Högskärsvägen 120 - 66e 65760 IskmoKöklot
Höuvan saari - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Höuvan, Höuvsund - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Isakasgrund - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Iskmo - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Iskmo Lillön - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Iskmo Skogsväg 645b - 645b 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Iskmo skogsväg - 645 c 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Iskmontie - 96b 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Jaakko Mäkisentie 7 - 7 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Jaakko mäkisen tie 8 - 8 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Kalvskäret - 65760 IskmoKöklot
Kalvskärsvägen 173 - 195 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Korpskatintie - 41f 65760 IskmoKöklot
Korpskatvägen - 65760 IskmoKöklot
Kurkisuontie 102 - 90b 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Kuslotvägen 137 - 168 65760 Iskmo
Köcklotintie 1428 - 1428 65760 IskmoKöklot
Köcklöt - 65760 IskmoKöklot
Köklot - 65760 IskmoKöklot
Köklotintie - 99c 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Lilla Fjärdskärs Söderbådan 6 - 6 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Lilla Furuskär - 65760 IskmoKöklot
Lilla Furuskäret - 65760 IskmoKöklot
Lilla Furuskäret, Köklot - 65760 IskmoKöklot
Lilla Hanklotintie 20 - 6 65760 IskmoKöklot
Lilla Hanklotvägen 20 - 20 65760 IskmoKöklot
Lillö huvilatie - 97b 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Lillön - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Lillöstrand 114b - 98b 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Långgrund - 65760 IskmoKöklot
Långkärrvägen 12a - 8 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Mjösundsvägen 3 - 40 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Munkgrund - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Munkgrundsvägen 2 - 8 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Mäntymäki 13 - 8 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Norra Kåtaskatan - 65760 IskmoKöklot
Norrbackvägen 24 - 24 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Norrholmsvägen 80 d - 80e 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Norrskatvägen 100 - 85 65760 IskmoKöklot
Pitesskatan - 65760 IskmoKöklot
Pitisvägen 189 - 89 65760 IskmoKöklot
Reddviken - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Röjörsvägen 23 - 23 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Rönnskär - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Salmitie - 7 65760 IskmoPetsmo
Saltlotsvägen 53 - 57 65760 IskmoKöklot
Saltlotvägen 111 - 70a 65760 IskmoPetsmo
Sjutskärsvägen 15 - 15 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Skatasundintie 28 - 46 65760 Iskmo
Skinnarnäs - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Skrammelskatintie - 97 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Skrammelskatvägen 125 - 125 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Skutskärsvägen 15 - 38 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Skutskärsören - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Smedjebacken 10 - 14b 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Storbrunnintie 12a - 12c 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Storbunnintie 12a - 12a 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Storgrund - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Storgrund, Replotfjärden - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Storstenshålets Långgrund - 22 65760 IskmoRaippaluoto
Stångören - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Stödningsskärsvägen 176 - 71 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Svartskatintie 141 - 75 65760 IskmoKöklot
Svartviksören - 65760 IskmoKöklot
Sådgrund - 65760 IskmoKöklot
Söderfladan - 65760 IskmoKöklot
Tallgrundvägen 97 - 97 65760 IskmoKöklot
Tallholmen Köklot - 65760 IskmoKöklot
Tallören, Hanklotfladan - 65760 IskmoKöklot
Tervalahdentie - 89b 65760 IskmoSkatila
Tervlahdentie 72 - 72 65760 IskmoKöklot
Tistronskäret - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Tistronskärintie - 74 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Tistronskärsvägen 281 b - 281 b 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Tjockskatvägen 30 - 60 65760 Iskmo
Tjäruskatavägen 67 a - 67 a 65760 IskmoKöklot
Tjäruskatvägen 46 c - 46 c 65760 IskmoPetsmo
Tjäruviken - 65760 IskmoKöklot
Tjäruviksvägen - 49 b 65760 IskmoKöklot
Tjäruören - 65760 IskmoKöklot
Tjäruöuren - 65760 IskmoKöklot
Uttervägen 64 - 64 65760 IskmoKöklot
Verkvikintie - 79 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Verkviksvägen 119g - 55 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Vidjeskäret - 65760 IskmoPetsmo
Vidjeskärsvägen 130 - 85 65760 IskmoPetsmo
Vistan huvilatie 133b - 285b 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Värlax - 65760 IskmoKöklot
Värlax skogsväg - 65760 IskmoKöklot
Värlaxintie 106 - 106 65760 IskmoKöklot
Värlaxvägen - 950 65760 IskmoKöklot
Västransund - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Yttre Bergskäret - 57 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Yttre Bredskärsgrund - 6 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Yttre Hamnskär - 65760 IskmoKöklot
Yttre Hamnskäret - 65760 IskmoKöklot
Yttre bergskär - 65760 IskmoIskmo-Jungsund
Åkerskatvägen 101 - 41 a 65760 IskmoKöklot
Åmanintie 19 - 25 65760 IskmoPetsmo
Övre Hamnskäret 111 - 94 65760 IskmoKöklot

Mustasaari

65800 Raippaluoto

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 9c 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Aleksanterinkatu 19 - 62 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Alexandersgatan 19 b - 19 b 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Alexanterinkatu 35 - 35 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Aspkrokfladan - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Bagarvägen - 280 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Björkallévägen - 37b 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Bredviken - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Brunnskär, Grötskärsfladan - 65800 RaippaluotoSepänkylän pohjoinen
Båthusvägen - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Davintie 1 - 9 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Dommelskatintie 109 - 36b 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Dommelskatvägen 24c - 24c 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Grötskärsvägen 140 - 158 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Halsskäret - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Halsskärsvägen 102 - 18 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Heikuksentie 13 - 25 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Heimhagsvägen 34 - 34 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Hermannintie 2 - 6 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Holmgrund - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Holvarskär - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Holverskäret - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Holvetskäret 1002 - 986 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Huvilatie 55 - 57 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Hägnesfladan - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Hägnesfladavägen - 65800 Raippaluoto
Kappastået 29 - 29 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Karlsö - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Kirkkotie 10 - 95 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Klockartået 16 - 40 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Kolaskär - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Kolaskärs grundet - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Kolaskärsvägen 105 - 92b 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Kovikbådan 8 - 8 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Kuggvägen 120 - 73d 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Kuparikiventie 51a - 93 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Kvänoksenraitti 12 - 8 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Kyläsatamantie 1 - 96 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Kåtören - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Landsvägaändan 40 b - 63 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Larsbjörkaskär - 394 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Leipurintie 155 - 367 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Liinaksenkuja 5 - 5 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Lilla Öjtået 15 - 25 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Lindintie 1 - 8 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Långören - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Merikotkantie 13 - 50 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Murskärsstigen 75 - 75 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Murskärsvägen 109 - 246 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Myllynraitti 14 - 7 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Myllyraitti 15 - 3 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Norrskär - 65800 RaippaluotoSödra Vallgrund
Nygärdstået 10 - 6 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Nyvikintie 10 - 8 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Nämndistået 83 - 83 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Nölestören - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Ormskär - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Orrisskäret - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Oxörsvägen 3b - 3b 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Prästgårdsvägen 7b - 9 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Raippaluodon satama - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Raippaluodonite 969 - 969 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Raippaluodontie - 997 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Raippaluoto - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Sandbackvägen 37 - 37 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Sidistået 9 c - 9 c 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Simonraitti 18 - 64 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Sjudarintie 12 - 9 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Skaliverksvägen - 86 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Slukhamnsvägen 2 - 41 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Sommarön - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Storsandsvägen - 92 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Storörskatvägen 48 - 74 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Storörskatvägen_fel 74 - 74 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Svartbådavägen 3 - 8 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Svartskär - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Söderskärsvägen - 5a 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Tallskat - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Tallskatintie - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Tallskatvägen 131 - 247 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Tallskäret - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Tehtaantie 12 - 43 65800 RaippaluotoBrändövik-Söderudden
Trutören - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Trutörsvägen 30 - 30 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Vallgrundintie - 92 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Vargholmsvägen - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Venetie 2 - 3 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Vestintie 18 - 66 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Vistan - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Västra Norrhagsskogsväg 160 - 160 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Äspskäret - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Öjanraitti 16 - 73 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Öjtået 22 - 22 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Öjänraitti 30b - 30b 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Österlidvägen 244 - 86 c 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Östra Norrhag - 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Östra Norrhag villaväg 394 b - 394 b 65800 RaippaluotoRaippaluoto
Östra Nyvägen 14 - 90 65800 RaippaluotoRaippaluoto

Mustasaari

65870 Björköby

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Björkö västra skogsbilväg - 65870 BjörköbyBjörköby
Björkö västra skogsväg 267 - 267 65870 BjörköbyBjörköby
Björköby - 65870 BjörköbyBjörköby
Björköntie - 981c 65870 BjörköbyBjörköby
Björkövägen 465 - 909 65870 BjörköbyBjörköby
Blickjossos revet - 65870 BjörköbyBjörköby
Bodvägen 18 - 18 65870 BjörköbyBjörköby
Bredgrynnan - 65870 BjörköbyBjörköby
Bråddsidted 32 - 74 65870 BjörköbyBjörköby
Börsskärintie 3444 - 3444 65870 BjörköbyBjörköby
Finteted 48 - 48 65870 BjörköbyBjörköby
Flugoskat - 65870 BjörköbyBjörköby
Fårborget - 65870 BjörköbyBjörköby
Grindvägen 29 - 29 65870 BjörköbyBjörköby
Grundloppets Storstensgrund - 20 65870 BjörköbyBjörköby
Herrholmsvägen 2 - 4b 65870 BjörköbyBjörköby
Joutsenlahdentie 105 - 147 65870 BjörköbyBjörköby
Karlosbådan - 65870 BjörköbyBjörköby
Kobådan - 96 65870 BjörköbyBjörköby
Kåtörarna - 65870 BjörköbyBjörköby
Lappören - 65870 BjörköbyBjörköby
Lilla Nikersgrund - 65870 BjörköbyBjörköby
Lilla Tippagrund 20 - 20 65870 BjörköbyBjörköby
Lustholmslyckan - 65870 BjörköbyBjörköby
Läsarted 3 - 3 65870 BjörköbyBjörköby
Nabbören - 65870 BjörköbyBjörköby
Norra Fjärdsgrund, Revöfjärden - 65870 BjörköbyBjörköby
Näbbörsvägen 17 - 17 65870 BjörköbyBjörköby
Ritgrund - 65870 BjörköbyBjörköby
Skagbackvägen 21 - 43 65870 BjörköbyBjörköby
Skalörarna - 65870 BjörköbyBjörköby
Skogviksvägen 5 - 8 65870 BjörköbyBjörköby
Storstensgrund, Grundgloppet - 65870 BjörköbyBjörköby
Storåkersvägen 28 - 54 65870 BjörköbyBjörköby
Sundesvägen 6 - 6 65870 BjörköbyBjörköby
Svartgrund - 65870 BjörköbyBjörköby
Svedjehamn - 65870 BjörköbyBjörköby
Södra Rönnskärsgrund - 65870 BjörköbyBjörköby
Tippagrund 26 - 26 65870 BjörköbyBjörköby
Torrbackantie 3 - 7 65870 BjörköbyBjörköby
Tribbonskäret - 65870 BjörköbyBjörköby
Uddskatavägen 127 - 127 65870 BjörköbyBjörköby
Uddskatvägen 85a - 87d 65870 BjörköbyBjörköby
Uppbyggted 52b - 91 65870 BjörköbyBjörköby
Valassaaret - 65870 BjörköbyBjörköby
Vikarskatvägen - 1 65870 BjörköbyBjörköby
Yttre Långskat 10 - 10 65870 BjörköbyBjörköby
Änterskäret - 65870 BjörköbyBjörköby

Mustasaari

65920 Norra Vallgrund-Söderudden

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Almosören - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Almosörsvägen 44 - 44 b 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Alorvägen 280 - 280 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Alörvägen 280 - 280 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Antisbackantie 2 - 9 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Antisbackvägen 2 - 2 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Bengsvägen 9 - 9 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Brunnsvägen 81a - 81a 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenBrändövik-Söderudden
Brändövik - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Finnviksvägen 23 - 23 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Fladavägen - 56 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Grötskär - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Gunnskär - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Gunnskäret, Gunnskärs sund - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Haggisgrundvägen 729 b - 810b 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Hamnvägen 198 - 198 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Hampvägen 56 - 56 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenBrändövik-Söderudden
Holmbackvägen 10 - 49 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Kobbarna - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Kobbskatan - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Kobbvägen - 563 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Lysanbackvägen 14 - 18 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Långskatan - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenSödra Vallgrund
Minnesvägen 15 - 15 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Mjödskäret - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Mjöskäret - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Märabådan 20 - 20 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenRaippaluoto
Norra Vallgrund Alören - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Norra Vallgrunds Hamn - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Norrören - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Nygränd 27 - 27 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Riikantie 16 - 5 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Rönnören - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Sjudasgrund - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Smultronstigen 72 - 8 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Sommarösundintie - 89 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Stegelskär - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Storskatan - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Strandgrundsvägen 41 - 55 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Strandgränd 41 - 98 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Trollskatavägen 8 - 8 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Trollskatvägen 20 - 6 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Väderskat villaväg 94b - 94b 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Väderskatan - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Väderskatvillaväg 106 - 106 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Väderskatvägen 111 - 76a 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Välvan - 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Västra Minnesvägen - 191 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Västra minnesvägen - 191 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenBrändövik-Söderudden
Öjbackvägen 11 - 8 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Östergårdsvägen 6 - 6 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Östra Minnesvägen 126 - 144 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund
Östra minnesvägen - 130 65920 Norra Vallgrund-SöderuddenNorra Vallgrund

Mustasaari

65930 Södra Vallgrund

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Allévägen 2 - 75 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Blomstergrund - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Boliden - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Bolidvägen 45 - 58 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Bredskär - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Bredskäret - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Bredskärsvägen - 84a 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Bråthagavägen 5 - 5 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Bullerås - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Bulleråsvägen - 77 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Bässören - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Djupörsvägen 12 - 12 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Finnåkersvägen - 56a 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Fjärdsgrundet - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Gammelängsvägen 224 b - 224b 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Gillerskärsvägen - 51 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Globäckvägen 81 - 81 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Granören - 65930 Södra VallgrundBrändövik-Söderudden
Högskärsviken - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Kalvholmsgrunds Granören 106 - 8 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Korsö - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Korsören - 65930 Södra VallgrundIskmo-Jungsund
Krokörarna - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Krokörsvägen - 1230 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Kärrasvägen 17b - 4 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Lars-Björkasskär - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Ledören - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Lilla Raggrund - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Lotsvägen - 840 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Luotsitie - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Långsgrund - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Långskärsfladan - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Långskärsvägen 157 - 157 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Markvägen - 83 a 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Mattängsvägen 25 - 25 65930 Södra VallgrundNorra Vallgrund
Nybondasgrund - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Ormskatan - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Raggskärsfladan - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Rörviksvägen 22a - 22a 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Skogsskäret - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Skötgrund - 86 65930 Södra VallgrundBjörköby
Sockgrundsvägen - 68 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Sommarbovägen - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Sommarängsvägen 18a - 7 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Sommarö - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Sommarö huvilatie - 205a 65930 Södra Vallgrund
Sommarö villaväg 167 a - 205b 65930 Södra VallgrundRaippaluoto
Sommaröntie 34 - 91 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Sommarösundvägen 246 - 246 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Sommarövägen 89 - 89 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Stora Slätgrund - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Storfjärdens Storgrund - 65930 Södra VallgrundTölby-Vikby
Storgrund, Storfjärden - 65930 Södra VallgrundRaippaluoto
Strömsbackvägen 32 - 35 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Sundbådavägen 17 - 17 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Svartträskvägen 21 - 39 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Sveavägen 5 - 6 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Svenninmäentie 18 - 43b 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Svältören - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Svältörsvägen 117 - 9 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Svältörvägen 125 - 125 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Svärtskärsskatan - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Sydvägen 49 - 61 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Södra Vallgrund - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Södravallgrund - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Ängesholmen - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Östergårdsskär - 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund
Österändsvägen 105a - 95 65930 Södra VallgrundSödra Vallgrund

Mustasaari

65970 Söderudden

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aspören - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Björkasskär 139 - 77 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Björkören - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Björkörsvägen 137 b - 93 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Borgarören - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Domarskatvägen 166 - 76 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Erikasvägen 127 - 127 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Fabriksvägen - 45 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Finskosörsrevet 188 - 6 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Gloskärinpolku 28 - 36 65970 SöderuddenSepänkylän pohjoinen
Gloskärintie 24 - 51b 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Gloskärsstigen 16 a - 16 a 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Granskäret - 65970 SöderuddenSepänkylän pohjoinen
Granskärsfjärden - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Granskärsvägen - 171c 65970 SöderuddenSepänkylän pohjoinen
Grundvägen 42a - 58 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Gårklobben - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Haraören - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Harörskatan - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Idören 125 - 64h 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Klavusvägen 128 - 156d 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Klobbskat - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Klobbskatintie 130 - 87 65970 SöderuddenSepänkylän pohjoinen
Klobbskatvägen 39 d - 39 d 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Kogrundintie - 99 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Koivukari 2 - 2 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Krokgrund - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Krokgrund, Västerfjärden - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Kuusisaaren karikko 26 - 26 65970 SöderuddenSepänkylän pohjoinen
Lillback 6 - 6 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Långskäret - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Långörsvägen - 8 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Mattasören, Sjudarsbotten - 65970 SöderuddenNorra Vallgrund
Moholmsvägen 2 - 60 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Murskär - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Murskärsudden 21 - 43 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Nissusgrund Vistan - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Nyverkvägen - 34 65970 Söderudden
Panike - 65970 SöderuddenNorra Vallgrund
Panikentie 124 - 965 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Raggskärsvägen - 489 65970 SöderuddenSödra Vallgrund
Rotörskatan - 65970 SöderuddenBjörköby
Råskäret - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Sjudarsgrund - 65970 SöderuddenNorra Vallgrund
Skäriskatavägen 26 - 26 65970 SöderuddenKarperö
Strandstigen 55 - 78 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Söderuddentie - 988 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Söderuddintie 1237 - 1237 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Tallörskatan - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Toivonsaari 30 - 30 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Trollhamn - 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Vargisvägen 43 - 7 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Vargviksvägen - 37 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Vistanin huvilatie - 285a 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Vistantie - 540 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden
Vistanvägen 230 - 246b 65970 SöderuddenBrändövik-Söderudden

Mustasaari

66420 Ruto

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Laihiantie 217 - 910b 66420 RutoHelsingby
Lähdetie 61 - 61 66420 RutoHelsingby
Praskintie 314 - 314 66420 RutoHelsingby

Mustasaari

66520 Veikkaala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Anixorvägen 40 - 40 66520 VeikkaalaSkatila
Båskas - 66520 VeikkaalaSkatila
Båskas-Storkärrvägen 21 - 21 66520 VeikkaalaSkatila
Ingosvägen 64 - 64 66520 VeikkaalaSkatila
Kalliotie 1 - 9 66520 VeikkaalaSkatila
Ketovägen - 66520 Veikkaala
Klumpvägen 110 - 110 66520 VeikkaalaSkatila
Koskentie 50 - 50 66520 VeikkaalaSkatila
Kvistintie 41 - 41 66520 VeikkaalaSkatila
Langkujavägen 50 - 50 66520 VeikkaalaSkatila
Miekka - 66520 VeikkaalaSkatila
Målarbackvägen - 32 a 2 66520 VeikkaalaSkatila
Pölsvik - 66520 VeikkaalaSkatila
Pörnintie - 79 66520 VeikkaalaSkatila
Rantakaskentie 12 - 55 66520 VeikkaalaSkatila
Riihentie 13 - 9 66520 VeikkaalaSkatila
Skatilantie 41 - 76b 66520 VeikkaalaSkatila
Staversbyntie 187b - 187b 66520 VeikkaalaSkatila
Staversbyvägen 187b - 87 66520 VeikkaalaSkatila
Tilimäkibacken 35 - 58 66520 VeikkaalaSkatila
Uusitie 1 - 3 66520 VeikkaalaSkatila
Veikkaalantie - 999 66520 VeikkaalaSkatila
Voitby - 66520 VeikkaalaSkatila
Voitby Kvarnbacken - 66520 VeikkaalaSkatila
Voitbyntie 104 - 94 66520 VeikkaalaSkatila
Vähäkyröntie 160a - 469b 66520 VeikkaalaSkatila
Österbackvägen 23 - 60 66520 VeikkaalaSkatila

Mustasaari

66530 Koivulahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahlinmäenkuja 3 - 6 66530 KoivulahtiKoivulahti
Ahlinmäki 1 - 5 66530 KoivulahtiKoivulahti
Antuksentie 12 - 8 66530 KoivulahtiKoivulahti
Bagarintie 2 - 6 66530 KoivulahtiKoivulahti
Bonäsvägen 13 b - 13 b 66530 KoivulahtiKoivulahti
Bredmossvägen 10 - 17 66530 KoivulahtiKoivulahti
Bristinkuja 1 - 5 66530 KoivulahtiKoivulahti
Bristintie 1 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Byträskinkuja 1 - 3 66530 KoivulahtiKoivulahti
Byträskinmäki 13 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Djupsjö skogsväg - 66530 KoivulahtiKoivulahti
Domarskärsvägen 170 b - 177 66530 KoivulahtiKoivulahti
Energiatie 5 - 5 66530 KoivulahtiKoivulahti
Eteläinen Fulmossenintie 324 - 348 66530 KoivulahtiKoivulahti
Eteläinen Funisbackantie 10 - 7 66530 KoivulahtiKoivulahti
Fjärdsvägen 111 - 90 66530 KoivulahtiKoivulahti
Funisbackantie - 8 66530 KoivulahtiKoivulahti
Funisbackvägen 8 - 8 66530 KoivulahtiKoivulahti
Församlings Hemmet - 66530 KoivulahtiKoivulahti
Haapatie 1 - 3b 66530 KoivulahtiKoivulahti
Hagnäs-Mälsorvägen 16 - 87 66530 KoivulahtiKuni
Herrgårdsbackantie 1 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Humalistontie 1 - 6 66530 KoivulahtiKoivulahti
Hännisentie - 2 66530 KoivulahtiKoivulahti
Högbackantie 1 - 7c 66530 KoivulahtiKoivulahti
Iisakintie 3 - 4 66530 KoivulahtiKoivulahti
Kanervantie 1 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Kanervatie 5 - 5 66530 KoivulahtiKoivulahti
Kielontie 3 - 7 66530 KoivulahtiKoivulahti
Kivitie 2 - 5 66530 KoivulahtiKoivulahti
Koivulahdentie 1 - 7 66530 KoivulahtiKoivulahti
Koskö - 66530 KoivulahtiKoivulahti
Kosköntie 124 - 76 66530 KoivulahtiKoivulahti
Kotipellontie 1 - 8 66530 KoivulahtiKoivulahti
Kouluraitti 10 - 5 66530 KoivulahtiKoivulahti
Kuni - 66530 KoivulahtiKoivulahti
Kvevlanderintie 1 - 4 66530 KoivulahtiKoivulahti
Kärråkersvägen 26 - 6 66530 KoivulahtiKoivulahti
Kösköntie 150 - 150 66530 KoivulahtiKoivulahti
Lappastået 12 - 52 66530 KoivulahtiKoivulahti
Leppätie 2 - 5 66530 KoivulahtiKoivulahti
Liljankuja 1 - 8 66530 KoivulahtiKoivulahti
Liljantie 1 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Lukkarintie 1 - 6 66530 KoivulahtiKoivulahti
Mesiangervontie 1 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Moippevägen 15 - 64 66530 KoivulahtiKoivulahti
Mälsorfjärdsvägen 131 - 97 66530 KoivulahtiKoivulahti
Mäntykuja 1 - 8 66530 KoivulahtiKoivulahti
Nihdintie 1 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Oltermannintie 1 - 5 66530 KoivulahtiKoivulahti
Pajuntie 11 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Petsmontie - 94 66530 KoivulahtiKoivulahti
Petsmontoe 27 - 27 66530 KoivulahtiKoivulahti
Piispansaarentie 41 - 7b 66530 KoivulahtiKoivulahti
Pitkäkatu - 4a 66530 KoivulahtiKoivulahti
Pohjoinen Funisbackantie 10 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Poikkitie 2 - 4 66530 KoivulahtiKoivulahti
Påksholmsvägen - 7 66530 KoivulahtiKoivulahti
Ribacktået 7 - 7 66530 KoivulahtiKoivulahti
Riholmsvägen 23 - 37 66530 KoivulahtiKoivulahti
Ruiskukantie 3 - 3 66530 KoivulahtiKoivulahti
Saltbrunnsvägen 42 - 42 66530 KoivulahtiKoivulahti
Saniaisentie 1 - 8 66530 KoivulahtiKoivulahti
Saniasentie 10 - 10 66530 KoivulahtiKoivulahti
Skatantie 20 - 82 66530 KoivulahtiKoivulahti
Stackholmintie 1 - 7 66530 KoivulahtiKoivulahti
Stormossenintie 140 - 56 66530 KoivulahtiKoivulahti
Stormossvägen 56 - 56 66530 KoivulahtiKoivulahti
Storängsvägen 17 - 64 66530 KoivulahtiKoivulahti
Suopursuntie 1 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Svarvarintie - 3 66530 KoivulahtiKoivulahti
Sveditie 11 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Talollisentie 1 - 6 66530 KoivulahtiKoivulahti
Talonpojantie 1 - 8 66530 KoivulahtiKoivulahti
Tanelintie 1 - 6 66530 KoivulahtiKoivulahti
Tranasbackantie 1 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Tvärvägen 2 - 2 66530 KoivulahtiKoivulahti
Uppstuvägen 6 - 6 66530 KoivulahtiKoivulahti
Vallvik - 66530 KoivulahtiSkatila
Vallvikintie 12 - 98 66530 KoivulahtiSkatila
Vallviksvägen 4 - 4 66530 KoivulahtiSkatila
Vanamotie 1 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Veikarsvägen 85 - 85 66530 KoivulahtiKoivulahti
Veistotie 3 - 4 66530 KoivulahtiKoivulahti
Viktået 30 - 38 66530 KoivulahtiKoivulahti
Vikvägen 16 - 28 66530 KoivulahtiKoivulahti
Villentie 13 - 7 66530 KoivulahtiKoivulahti
Villesvägen - 66530 KoivulahtiKoivulahti
Villinkuja 10 - 8 66530 KoivulahtiKoivulahti
Villintie 1 - 9 66530 KoivulahtiKoivulahti
Voikukantie 3 - 4 66530 KoivulahtiKoivulahti
Vähtärintie 1 - 5 66530 KoivulahtiKoivulahti
Yhtiönkuja 1 - 6 66530 KoivulahtiKoivulahti
Yhtiöntie 2 - 2 66530 KoivulahtiKoivulahti
Yrtintie 2 - 4 66530 KoivulahtiKoivulahti
Åldermansvägen 4 - 4 66530 KoivulahtiKoivulahti
Örnvägen 27 - 27 66530 KoivulahtiSkatila
Östersidsvägen 8 - 8 66530 KoivulahtiKoivulahti
Öurvägen 48 - 48 66530 KoivulahtiKoivulahti
Överbyvägen 30 - 32 66530 KoivulahtiKoivulahti

Mustasaari

66540 Petsmo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Algrund - 66540 PetsmoPetsmo
Alören - 66540 PetsmoKöklot
Arkenkiri - 66540 PetsmoPetsmo
Bastuholmen 110 - 110 66540 PetsmoPetsmo
Berggrund - 66540 PetsmoPetsmo
Bergören - 66540 PetsmoPetsmo
Bertholmintie 1 - 9 66540 PetsmoPetsmo
Bovikskatan - 66540 PetsmoPetsmo
Bredören - 66540 PetsmoPetsmo
Bredöuran - 66540 PetsmoPetsmo
Byviken - 66540 PetsmoPetsmo
Fiskehamnsstigen 5 - 5 66540 PetsmoPetsmo
Fransisvägen 14b - 75 66540 PetsmoPetsmo
Grangrund - 66540 PetsmoPetsmo
Hanklot - 66540 PetsmoPetsmo
Harapois - 66540 PetsmoVästerhankmo
Hylpet - 66540 PetsmoPetsmo
Hylpet Storviken - 66540 PetsmoPetsmo
Hylpet sunds Täljknivsören - 40 66540 PetsmoPetsmo
Hylpetfjärdens Algrund - 66540 PetsmoPetsmo
Hästholmsvägen 27 - 53 66540 PetsmoPetsmo
Håkansvägen 35 c - 95c 66540 PetsmoPetsmo
Ingelsjöskatan 58 - 58 66540 PetsmoPetsmo
Ingelsön - 66540 PetsmoPetsmo
Isakosholmarna - 66540 PetsmoPetsmo
Kaislalahti 1 - 1 66540 PetsmoPetsmo
Kalasatamanpolku 1 - 5 66540 PetsmoPetsmo
Kalasatamantie 101 - 99 66540 PetsmoPetsmo
Kalasatamatie 99 - 99 66540 PetsmoPetsmo
Kanalsvägen 99 - 99 66540 PetsmoPetsmo
Kankmostigen 20 - 24 66540 PetsmoPetsmo
Kankmovägen 111 - 340 66540 PetsmoPetsmo
Kastviken - 66540 PetsmoPetsmo
Kastvikvägen 73 - 73 66540 PetsmoPetsmo
Kexmovägen 63 - 80 a 66540 PetsmoPetsmo
Lamaslotvägen 123 - 68 66540 PetsmoPetsmo
Lilla Hanklot - 66540 PetsmoPetsmo
Lillstubackvägen 6 - 7 66540 PetsmoPetsmo
Lyckovägen - 69 66540 PetsmoPetsmo
Långörsgrundet - 66540 PetsmoPetsmo
Marisorvägen 23a - 45 66540 PetsmoPetsmo
Mattlaxvägen 35 - 61 66540 PetsmoPetsmo
Märaskär - 66540 PetsmoKöklot
Märaskär, Gubbeskatan - 66540 PetsmoVästerhankmo
Märaskär, Gubbesskatan - 66540 PetsmoKöklot
Norrminnen huvilatie 10 - 90 66540 PetsmoPetsmo
Norrminnevägen 107 - 83 66540 PetsmoPetsmo
Petsamontie 560 - 560 66540 PetsmoPetsmo
Petsmo - 66540 PetsmoPetsmo
Ramsgatun 2 b - 45 66540 PetsmoPetsmo
Rodenkiri - 66540 PetsmoPetsmo
Sasmovägen - 89 b 66540 PetsmoPetsmo
Siklaxintie - 253 66540 PetsmoPetsmo
Siklaxvägen 190 - 190 66540 PetsmoPetsmo
Sonibrunnen - 66540 PetsmoPetsmo
Sonibrunnvägen 102 - 98 66540 PetsmoPetsmo
Stagbovägen 3 - 3 66540 PetsmoVästerhankmo
Stenörsvägen 26 - 43 66540 PetsmoPetsmo
Sticksundsvägen 5 - 9 66540 PetsmoPetsmo
Stora Hanklot - 66540 PetsmoPetsmo
Storbådavikvägen 143 - 84 66540 PetsmoPetsmo
Storsundsvägen - 66540 PetsmoPetsmo
Tallholmarna - 66540 PetsmoPetsmo
Teilot - 66540 PetsmoÖsterhankmo
Tjäruskatan - 66540 PetsmoPetsmo
Tobakspungsgrund - 66540 PetsmoPetsmo
Täljknivsören - 66540 PetsmoKöklot
Vallhagantie 1 - 6 66540 PetsmoPetsmo
Vaööhagantie 5 - 5 66540 PetsmoPetsmo
Vikminnen Huvilatie - 66540 PetsmoPetsmo
Vikminnen huvilatie 14 - 52 66540 PetsmoPetsmo
Vikminnevägen 10 - 88 66540 PetsmoPetsmo
Volotintie 105 - 91b 66540 PetsmoPetsmo
Volotvägen 72 - 72 66540 PetsmoPetsmo
Äggskalet - 66540 PetsmoPetsmo
Öjen skogsväg 231 - 356 66540 PetsmoPetsmo

Mustasaari

66550 Västerhankmo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Eidisbackvägen 35 - 98 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Gransvägen - 66550 VästerhankmoPetsmo
Lillkarvägen - 96 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Mossavägen 11 - 26 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Norrfjärdsvägen - 40 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Röjanintie 5 - 7 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Röjmarinkuja 5 - 5 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Röjmarintie 11 - 7 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Röjmarsvägen 11 - 11 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Storbergsrevet - 62 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Storbergsviken - 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Svartbådan - 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Svatbådan, Båda sund - 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Vindnästået 33 - 33 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Västerhankmontie 10 - 95 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Öjskatavägen 122b - 96d 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Öskatan - 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Österhakmontie 189 - 189 66550 VästerhankmoVästerhankmo
Österhankmontie 120 - 98 66550 VästerhankmoVästerhankmo

Mustasaari

66560 Österhankmo

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Bodö skogsbilväg - 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Bodön - 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Brändholmen 248 a - 251c 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Budörsvägen 19 - 23 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Båtbyggarvägen 18 - 18 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Danilssidvägen 121b - 74 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Kuxvägen 12 - 82 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Lekmosundin Huvilatie 9 - 9 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Lekmosundin huvilatie - 9 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Rahkatie 139 - 93 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Rahkavägen 139 - 95c 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Silldisvägen 146 - 77 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Stråkavägen 125 - 125 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Sundet - 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Teilot, Pudimofjärden - 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Vikasholmsvägen 18 - 75 66560 Österhankmo
Öjskatvägen 66 c - 66 c 66560 ÖsterhankmoVästerhankmo
Österhankmo - 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo
Österhankmovägen 833 - 938 66560 ÖsterhankmoÖsterhankmo

Mustasaari

66580 Kuni

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aurinkopolku 12 - 23 66580 KuniKuni
Bonässkatantie 4 - 9 66580 KuniKuni
Hagnäs-Mälsorintie 449 - 68 66580 KuniKuni
Hagnäs-Mölsorvägen 345 - 345 66580 KuniKuni
Karikkoniityntie 1 - 6 66580 KuniKuni
Kokkolantie - 2063 66580 KuniVassor
Krokvägen 33 - 4 66580 KuniKuni
Kunintie 111 - 90 66580 KuniKuni
Kunisundsvägen 6 - 6 66580 KuniKuni
Languksentie 6 - 6 66580 KuniKuni
Larvintie 109 - 55 66580 KuniVassor
Merkkikalliontie 163 - 196 66580 KuniSkatila
Mullontie - 97 66580 KuniVassor
Rönnviksvägen 233 - 241 66580 KuniKuni
Suoaidantie 1 - 6 66580 KuniKuni
Vassor farmområde - - 66580 KuniKuni
Åkersidsvägen 1 - 38 66580 KuniVassor

Mustasaari

66590 Vassor

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Baköjvägen 25a - 25a 66590 Vassor
Bergnäsintie 35 - 43 66590 VassorVassor
Björkallén 30 - 30 66590 VassorVassor
Brännbackvägen 77 - 96 b 66590 VassorVassor
Lillövägen 24 - 50 66590 VassorVassor
Lindasvägen - 46 66590 VassorVassor
Rölandsvägen 13 - 13 66590 VassorVassor
Sandåsvägen 45 - 45 66590 VassorVassor
Sandören, Vassorfjärden - 66590 VassorVassor
Storöjvägen - 34 66590 VassorVassor
Vassor - 66590 VassorVassor
Vassor byväg 1 - 98 66590 VassorVassor
Vassorin Huvilatie 24 - 57 66590 Vassor
Vassorintie 133 - 8 66590 VassorVassor
Vesterbackvägen 112 - 63 66590 VassorVassor

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024