Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.
< Andrey Rudenko> Ukrainan viranomaisten esittämät ehdotukset, joita valvotaan ulkomailta, eivät voi toimia pohjana vakaville neuvotteluille. Neuvotteluja voidaan jatkaa vasta, kun Kiova ottaa realistisemman kannan.
<Victor Orban> Käväisimpäs tuolla moskovassa vierailulla putinin luona. Nyt persereikäni on erittäin kipeä kun se jynssäsi sitä aivan täysillä ja lopuksi vielä laukesi sinne sisälle.
<Biden> Ja nyt haluan luovuttaa puheenvuoron Ukrainan presidentille, jolla on yhtä paljon rohkeutta kuin hänellä on päättäväisyyttä. Presidentti Putin.
<fillarikommunisti> Kävimpäs tuossa hieman pyöräilemässä ja hieroin persettäni satulaa vasten. Heil Putin!
<Penatri Penakov> Milloin on pena säätiöiden vuosikokous? Haluan asettua ehdolle pena säätiöiden hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. Olen kiven kova putinisti, stalinisti ja kommunisti!
<Dmitri Peskov> Naton toimet ovat vakava uhka Venäjän kansalliselle turvallisuudelle,
<Penatri Penakov> Heräsin kun koko sänky, housut ja kaikki petivaatteet olivat täysin litimärkinä kun olin virtsannut alleni. Virtsaa oli tullut arviolta noin kolme litraa ja koko lattia lainehti siitä.
<Dmitri Peskov> Tällä hetkellä on erittäin vaikeaa saada kantaamme esiin läntiseen maailmaan. He eivät halua kuulla mitään. Näemme hysteriaa länsimaisissa sanomalehdissä ja tv-kanavilla. Tämä johtuu todennäköisesti anglosaksisen median monopolistisesta dominoinnista siellä. Siitä huolimatta Moskova jatkaa totuuden kertomista tapahtuneesta sekä kotimaassa että maissa, joissa yleisö on valmis kuulemaan meidät ja joissa meillä on tekniset keinot tavoittaa heidät.
<Vasily Nebenzia > Ymmärtääkö herra Zhovnir, että jos se olisi venäläinen ohjus, rakennuksesta ei olisi mitään jäljellä?..Lapset ja aikuiset olisivat mieluummin kuolleet kuin haavoittuneet..Koska laitos sijaitsee noin 2 kilometrin päässä lastensairaalasta, on täysi syy uskoa, että siihen osunut ukrainalainen ilmapuolustusohjus oli suunnattu laitokseen osuneeseen venäläiseen ohjukseen. Tämä tragedia olisi voinut välttää, jos Ukrainan asevoimat eivät olisi sijoittaneet ilmapuolustusta asuinalueille. Odotamme myös reaktiota Norjan viranomaisilta, jotka ilmeisesti toimittivat Zelenskyun klikille tämän NASAMS-järjestelmän. Lupasivatko he sen käyttää lastensairaalan iskemiseen ja myös sijoittamiseen asuinalueille?
<Asiakas> Kiitos pena uudesta palvelusta pulautevastaukset ovat erittäin hyödyllisiä
<Putin> Menin selälleni, nostin jalat ilmaan ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein turskahtivat hirvittävällä paineella suoraan kasvoilleni.
<Victor Orban> Kiina on avainvalta rauhan edellytysten luomisessa Venäjän ja Ukrainan välisessä sodassa. Tästä syystä tulin tapaamaan presidentti Xiä Pekingissä, vain kaksi kuukautta hänen virallisen Budapest-vierailunsa jälkeen.
<Presidentti Stubb> Venäjän hyvän tekemisellä ei ole rajoja!
<Putin> Muistakaa toverit että Venäjän rajat eivät pääty missään.
<Puolueeton tarkkaili> Kyllä näin on, pena on yleisnimi kaikille ryssien kullin lutkuttajille
<Vierailija> Onko se Pena ollut nyt joku haastateltavan heittämä yleisimi, kuten aikanaan onko Viljoa näkynyt? Tosin joku Pena säätiöt aikanaan kartoitti nettiin ilmeisesti geokätköilyn ja Pokemon Go hommien vuoksi kaikenlaisia vesitorneja ja työmaakoppeja.
<LLAMA> Haistelemalla naisten pyörien istuimia ja käyttämällä minihametta yrität jäljitellä feromoneja, jotka ovat luonnollisia kemikaaleja, joita erittävät ihmiset, toiset eläimet ja kasvit kommunikoidakseen. Tämä käytäntö tunnetaan kuitenkin yleisesti " pyöräistuinten haisteluna " tai " skunkingina ", ja se on yleisesti yhdistetty ihmisiin, joilla on epäterveellisiä ja epäkypsiä käyttäytymismalleja.

Nimesi:

Lausahdus:

169 Käyttäjää paikalla! 0.0074629783630371

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Myrskylä

Myrskylällä on pitkä historia ja sen juuret johtavat 1600-luvulle. Paikka on siis suhteellisen vanha kunta, jolla on monia eri aikakausien luomia historiallisia piirteitä. Myrskylän historiaan liittyy olennaisena osana maatalous. Se näkyy vielä tänäkin päivänä muun muassa siinä, kuinka suuri osa Myrskylän väestöstä työskentelee maa- tai metsätalouden parissa. Maatilamatkailun suosio on ollut viime vuosina nousussa ja Myrskylässä tätä puolta pyritäänkin tukemaan. Maatalous näkyy Myrskylässä myös muun muassa siinä, kuinka kunnan alueella kasvatetaan useita erilaisia viljakasveja, joita käytetään esimerkiksi leipomossa, joka on aivan Myrskylän keskustassa.
Myrskylän kunnan pinta-ala on 586,62 km2, josta suurin osa, 572,02 km2, on maata ja 14,60 km2 vesialuetta. Väestötiheys on 15 asukasta / km2. Myrskylä sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnan itäosassa ja Uudenmaan maakunnassa. Kunnassa on vain yksi taajama: Myrskylän kirkonkylä. Muut taajamat ovat niin kutsuttuja suunnittelutaajamia, joiden suunnittelu on kesken. Myrskylä on kunta, joka on perustettu jo vuonna 1611. Paikkakunnalla on asukkaita noin 3750.
Myrskylä sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnan itäosassa. Siellä on kauniita harju- ja peltomaisemia. Kunta on kaksikielinen. Suomen kielen lisäksi myös ruotsia voi kuulla siellä puhuttavan. Suurin osa paikkakunnan väestöstä kuuluu kuitenkin evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Myrskylässä on useita aktiivisia seuroja, jotka toimivat muun muassa urheilun parissa. Paikkakunnan vahvuutena on sen yhteisöllisyys ja pieni koko.
Paikkakunnalla on tarjolla hyvät peruspalvelut. Kaikki palvelut on myös lähellä. Asunnot ja asuminen ovat edullista. Kunnan asukkailla on lyhyt matka Porvooseen, Lahteen tai Kotkaan, joten suurempiin kaupunkeihin pääsee helposti. Myrskylän luonnon kauneus ja hiljaisuus sekä rauhallisuus ovat asioita, jotka saavat monen ihmisen haluamaan muuttaa Myrskylään. Luonto ja sen tuomat ulkoilumahdollisuudet ovat monipuoliset ja erinomaiset. Paikkakunnalla on tarjolla asuntoja monenlaisille perheille ja erilaisissa elämäntilanteissa oleville ihmisille.
Kunnan asukkaille tarjotaan erilaisia palveluja ja vapaa-ajanviettopaikkoja. Kirjastopalvelut, ruokapaikat ja liikuntapalvelut ovat saatavilla ja kunnan alueelta pääsee helposti esimerkiksi kalastamaan, melomaan tai uimaan. Liikuntapaikat on tehty erityisesti lasten ja nuorten tarpeet silmällä pitäen, joten lapsiperheet viihtyvät täällä erinomaisesti.
Kunnan sijainti on erinomainen ja kulkuyhteydet eri paikkakunnille on toimivat. Myrskylään pääsee helposti autolla, junalla ja linja-autolla. Junalla ja linja-autolla pääsee suoraan Myrskylään ja lisäksi junia ja linja-autoja pysähtyy lähialueella. Auto on kuitenkin välttämätön, sillä kaikki palvelut sijaitsevat Myrskylässä. Myrskylässä on hyvä julkinen liikenne, joka auttaa ja mahdollistaa liikkumista sekä helpottaa huomattavasti asukkaiden liikkumista paikasta toiseen. Julkinen liikenne myös toimii ympäri vuorokauden. Julkinen liikenne toimii parhaiten työmatkoihin.
Myrskylä on hyvin turvallinen kunta ja tarjoaa paljon aktiviteetteja kaikille. Myrskylä sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, josta pääsee helposti lähikaupunkeihin. Myrskylä on turvallinen paikkakunta lapsiperheille, ja siellä on tarjolla lapsiperheille tarkoitettuja palveluita kuten kouluja, päiväkoteja ja terveyskeskuksia. Myrskylä on hyvä paikka asua ja se tarjoaa viihtyisän ja rauhallisen elinympäristön.
Myrskylä
Myrskylä
Onko tämä hyvä esittely?
Myrskylä
Jos ei niin mitä pitäisi tehdä?
Myrskylä
Myrskylä
Myrskylä


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Myrskylä

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Myrskylä

07565 Kantele

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kilpisentie 108 - 89 07565 KanteleMyrskylä
Pukkilantie 1 g - 625 07565 KanteleMyrskylä
Wellingintie 101 - 84 07565 KanteleMyrskylä

Myrskylä

07600 Myrskylä Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 37 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Aatamin Ja Eevan kuja 11 - 3 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Aatamin ja Eevan kuja 17 - 17 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Aatamin ja Eevankuja 17 - 17 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Ahvenkalliontie 48 - 88b 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Ahvenkalliontie C 84 - 84 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Amerikantie 17 - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Antaksentie 1 - 54 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Antintie 1 - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Arolantie 54 - 67 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Artjärventie 104 - 94 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Asemanmutka 16a - 50 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Björkebonpolku 4a - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Brudbackantie 47 - 75 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Brännbackantie 1 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Brännkärrintie 57 - 71 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Eetunpolku 86 - 86 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Grevnäsvägen 189 - 189 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Hallila - 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Hannunkuja - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Haravasuontie 108 - 126 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Harjutie 113 - 679 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Hembergintie 14 - 95 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Hembergsvägen 37 - 37 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Hevonojantie 10a - 78 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Hiidenkalliontie 7 - 95 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Holmantie 37 - 60 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Honkarannankuja 12 - 45 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Humalakoski - 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Humalakoski Isojärvi - 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Husulantie 20 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Huvilatie 31 c - 35 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Hyövinkylä - 51 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Härkämäentie 9 - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Hökmusantie 16 - 6 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Höröläntie 1 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Isonjärventie 19 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Jaakkola - 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Jaakkolantie 105 - 95 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Jokiniityntie 128 - 72 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Jokirinne 13 - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Junttila - 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Junttilantie 1 - 97 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Juolukkapolku 3 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Jussilantie 1 - 7 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Jänispolku 1 - 16 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Järvenojantie 10 - 33 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Järvikuja 11 - 5 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
KILPISENTIE 293 - 293 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
KOSKENKYLÄNTIE 1072 - 1072 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
KURALANTIE 32 - 32 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kaharintie 103 - 82 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kangastie 1 - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kapakantie 1 - 55 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Karpalokuja 1 - 7 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kartanonkuja 14 - 3 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kartanonmäki - 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kartanontie - 72 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kauppakuja 1 - 4 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Keinukallionpolku 11 - 4 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kemppiläntie 111 - 89 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kenkjärventie 21 - 92 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Keskustie - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kiiskintie 41 - 6 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kintunsuontie 21 - 47 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kirjamusantie 105 - 150 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kirkkojärvenkuja 11 - 5 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kivimäentie 10 - 10 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kivirinne 15 - 17 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kivitarhantie 13 - 7 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Koivistontie 1 - 7 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kolakärrintie 1 - 1 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Korsmalmintie 34 - 47 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Korvenkuja 10 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Koskenkyläntie 1008a - 969 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kotikuja 4 - 4 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Koukjärventie 115 - 64c 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Koukjärvi - 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kumismäentie 10a - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kumistenmäentie 20 - 20 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kuoppapellontie 17 - 32 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kuralantie 30 - 69 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kylmäsuontie 119 - 60 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kylänpääntie 23 - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Kyttäläntie 21 - 35 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Köningsbrontie 52 - 7 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Labbomvägen 381 - 381 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Lass-Mattasvägen 87 - 87 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Lassmattaksentie 112 - 92 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Lassmattasvägen 87 - 87 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Leppäranta 21 - 37 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Liehukuja 53 - 97 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Liehupolku 1 - 3 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Lillgårdintie 12 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Lillpåvalsintie 21 - 22 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Linjamäentie - 72 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Linjanmäentie 4 - 4 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Linnunlauluntie 20 - 20 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Loilontie 111 - 96b 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Luikontie 92 - 92 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Lähdetie 1 - 3 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Magneettimiehenkuja 4 - 5 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Marjumäentie 1 - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Mestarintie - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Metsä-Pietiläntie 28 - 62b 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Mimosaneidonkuja 1 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Musakärrintie 2 - 23 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Mustikkatie 2a - 7 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Mutinalhonpolku 58 - 58 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Muttilantie 100 - 97 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Muuntajantie 1 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Muuntajatie 20 - 20 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Myllyjoentie 29 - 29 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Myllykylä - 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Myllykyläntie 35 - 62b 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Myllyntie 107 - 107 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Myllytie 107 - 75 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Mysskärrintie 47 - 49 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Mäntykuja 1 - 3 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Narikontie 10 - 13 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Niemenjärventie 1 - 92 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Nybondaksentie 10 - 6 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Nygårdintie 30 - 33 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Nyykrannintie 100 - 96 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
ORIMATTILANTIE 204 - 204 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Oikopolku 1 - 2 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Ojalankuja 14 - 62 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Paavolantie 10 - 819d 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Pahalantorpankuja 10 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Pakila - 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Paloasemantie 1 - 3 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Palostentie - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Papinpolku 1 - 7 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Paratiisinkuja 16 - 5 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Peltomäentie 100 - 2 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Peltotie 22 - 24 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Petaksentie 114 - 73 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Piippupolku 10 - 28 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Pimijärventie 127 - 93 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Poikkitie 1 - 2 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Porvoontie 1013 - 978 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Puharintie 1 - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Puistotie 4 - 4 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Puolukkapolku 1b - 5 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Pussilantie 1 - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Pyyläntie 10 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
RANTAKUJA 2 - 2 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Rantakuja 1 - 6 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Rantapolku 4 - 4 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Rantatie - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Rapinmäentie 29 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Riihipolku 2 - 3 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Riissuontie 154 - 68 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Rinnetie 1 - 4 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Röösantinmäki 2 - 2 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Röösantintie 15 - 7 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
SYVÄJÄRVENTIE 159 - 159 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Sepäntie - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Sienipolku 21 - 5 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Siipontie 109 - 93c 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Siltalankuja 20 - 50 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Simolankuja 10 - 24 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Soidininsuontie 77 - 77 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Soidinsuo - 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Soidinsuontie - 77 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Sopajärventie 118 - 8 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Storpåvalsintie 14 - 37b 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Sudentullintie 1 - 96 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Sulkavanpolku 13 - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Sulkavantie 134 - 77 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Suntianmäki 15 - 63 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Suonkurkunpolku 12 - 6 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Svampstigen 5 - 5 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Svidimusantie 2 - 40 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Syväjärventie 108 - 90 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Syväjärvi - 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Sääksmäentie 44 - 82 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Tanhuantie 34 - 7 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Tapiolankuja 1 - 3 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Tehtaankuja 1 - 4 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Tervalannintie 12 - 99c 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Tervalantintie 91 - 91 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Tiel Myrskylän Tmp - 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Tietäjänkuja 5 - 5 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Tilustie 1 - 5 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Tolkkilantie 14 - 17 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Valkjärvenkuja 24 - 35 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Varjolantie 2 - 5 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Virastotie 1 - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Vähäjärventie 29 - 30 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Yhdystie 1 - 2 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä
Ylöstalontie 1 - 9 07600 Myrskylä KeskusMyrskylä

Myrskylä

07690 Kankkila

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aholantie 15 - 42 07690 KankkilaMyrskylä
Harjulankuja 12 - 2 07690 KankkilaMyrskylä
Hirvikalliontie 230 - 230 07690 KankkilaMyrskylä
Holvistontie 109 - 93 07690 KankkilaMyrskylä
Humalakoskentie 10 - 455 07690 KankkilaMyrskylä
Hyttyspolku 14 - 8 07690 KankkilaMyrskylä
Jäppilä - 07690 KankkilaMyrskylä
Jäppiläntie 14 - 52 07690 KankkilaMyrskylä
Kankkila - 07690 KankkilaMyrskylä
Kankkilantie 1030 - 914 07690 KankkilaMyrskylä
Kirvun Jussin polku 17 - 90 07690 KankkilaMyrskylä
Koivukuja 35 - 50 07690 KankkilaMyrskylä
Kokkusantie 142 - 286 07690 KankkilaMyrskylä
Koukkusantie 201 - 201 07690 KankkilaMyrskylä
Kärrintie 1 - 7 07690 KankkilaMyrskylä
Manssilankuja 22 - 8 07690 KankkilaMyrskylä
Mäntysuontie 50 - 50 07690 KankkilaMyrskylä
Oksantie 18 - 9 07690 KankkilaMyrskylä
Piilopolku 71 - 83 07690 KankkilaMyrskylä
Proolinkuja 10 - 2 07690 KankkilaMyrskylä
Puntarmäentie 1069 - 1169 07690 KankkilaMyrskylä
Rauhalantie 31 - 96 07690 KankkilaMyrskylä
Roopenkuja 1 - 9 07690 KankkilaMyrskylä
Runoilijantie 98 - 98 07690 KankkilaMyrskylä
Teenontie 65 - 65 07690 KankkilaMyrskylä
Uudentuvantie 28 - 50 07690 KankkilaMyrskylä
Vakkusantie 10 - 7 07690 KankkilaMyrskylä

Myrskylä

07890 Mickelspiltom

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kotoniityntie 34 - 95 07890 MickelspiltomMyrskylä
Kreivilä - 07890 MickelspiltomMyrskylä
Kreiviläntie - 972 07890 MickelspiltomMyrskylä
Laukkakalliontie 12 - 80 07890 MickelspiltomMyrskylä
Norrbackantie 108 - 98 07890 MickelspiltomMyrskylä
Pikkujoentie 21 - 22 07890 MickelspiltomMyrskylä
Tapiolantie 103 - 89 07890 MickelspiltomMyrskylä
Tuusviikintie 15 - 35 07890 MickelspiltomMyrskylä

Myrskylä

16390 Pakaa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Niemeläntie 184 - 63 16390 PakaaMyrskylä
Orimattilantie 200 - 788b 16390 PakaaMyrskylä

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024