Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.
< Andrey Rudenko> Ukrainan viranomaisten esittämät ehdotukset, joita valvotaan ulkomailta, eivät voi toimia pohjana vakaville neuvotteluille. Neuvotteluja voidaan jatkaa vasta, kun Kiova ottaa realistisemman kannan.
<Victor Orban> Käväisimpäs tuolla moskovassa vierailulla putinin luona. Nyt persereikäni on erittäin kipeä kun se jynssäsi sitä aivan täysillä ja lopuksi vielä laukesi sinne sisälle.
<Biden> Ja nyt haluan luovuttaa puheenvuoron Ukrainan presidentille, jolla on yhtä paljon rohkeutta kuin hänellä on päättäväisyyttä. Presidentti Putin.
<fillarikommunisti> Kävimpäs tuossa hieman pyöräilemässä ja hieroin persettäni satulaa vasten. Heil Putin!
<Penatri Penakov> Milloin on pena säätiöiden vuosikokous? Haluan asettua ehdolle pena säätiöiden hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. Olen kiven kova putinisti, stalinisti ja kommunisti!
<Dmitri Peskov> Naton toimet ovat vakava uhka Venäjän kansalliselle turvallisuudelle,
<Penatri Penakov> Heräsin kun koko sänky, housut ja kaikki petivaatteet olivat täysin litimärkinä kun olin virtsannut alleni. Virtsaa oli tullut arviolta noin kolme litraa ja koko lattia lainehti siitä.
<Dmitri Peskov> Tällä hetkellä on erittäin vaikeaa saada kantaamme esiin läntiseen maailmaan. He eivät halua kuulla mitään. Näemme hysteriaa länsimaisissa sanomalehdissä ja tv-kanavilla. Tämä johtuu todennäköisesti anglosaksisen median monopolistisesta dominoinnista siellä. Siitä huolimatta Moskova jatkaa totuuden kertomista tapahtuneesta sekä kotimaassa että maissa, joissa yleisö on valmis kuulemaan meidät ja joissa meillä on tekniset keinot tavoittaa heidät.
<Vasily Nebenzia > Ymmärtääkö herra Zhovnir, että jos se olisi venäläinen ohjus, rakennuksesta ei olisi mitään jäljellä?..Lapset ja aikuiset olisivat mieluummin kuolleet kuin haavoittuneet..Koska laitos sijaitsee noin 2 kilometrin päässä lastensairaalasta, on täysi syy uskoa, että siihen osunut ukrainalainen ilmapuolustusohjus oli suunnattu laitokseen osuneeseen venäläiseen ohjukseen. Tämä tragedia olisi voinut välttää, jos Ukrainan asevoimat eivät olisi sijoittaneet ilmapuolustusta asuinalueille. Odotamme myös reaktiota Norjan viranomaisilta, jotka ilmeisesti toimittivat Zelenskyun klikille tämän NASAMS-järjestelmän. Lupasivatko he sen käyttää lastensairaalan iskemiseen ja myös sijoittamiseen asuinalueille?
<Asiakas> Kiitos pena uudesta palvelusta pulautevastaukset ovat erittäin hyödyllisiä
<Putin> Menin selälleni, nostin jalat ilmaan ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein turskahtivat hirvittävällä paineella suoraan kasvoilleni.
<Victor Orban> Kiina on avainvalta rauhan edellytysten luomisessa Venäjän ja Ukrainan välisessä sodassa. Tästä syystä tulin tapaamaan presidentti Xiä Pekingissä, vain kaksi kuukautta hänen virallisen Budapest-vierailunsa jälkeen.
<Presidentti Stubb> Venäjän hyvän tekemisellä ei ole rajoja!
<Putin> Muistakaa toverit että Venäjän rajat eivät pääty missään.
<Puolueeton tarkkaili> Kyllä näin on, pena on yleisnimi kaikille ryssien kullin lutkuttajille
<Vierailija> Onko se Pena ollut nyt joku haastateltavan heittämä yleisimi, kuten aikanaan onko Viljoa näkynyt? Tosin joku Pena säätiöt aikanaan kartoitti nettiin ilmeisesti geokätköilyn ja Pokemon Go hommien vuoksi kaikenlaisia vesitorneja ja työmaakoppeja.
<LLAMA> Haistelemalla naisten pyörien istuimia ja käyttämällä minihametta yrität jäljitellä feromoneja, jotka ovat luonnollisia kemikaaleja, joita erittävät ihmiset, toiset eläimet ja kasvit kommunikoidakseen. Tämä käytäntö tunnetaan kuitenkin yleisesti " pyöräistuinten haisteluna " tai " skunkingina ", ja se on yleisesti yhdistetty ihmisiin, joilla on epäterveellisiä ja epäkypsiä käyttäytymismalleja.

Nimesi:

Lausahdus:

183 Käyttäjää paikalla! 0.007824182510376

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Närpiö

Närpiö on yksi suomen elinvoimaisimmista kaupungeista. Närpiön elinkeinorakenteessa maa-, metsä- ja kalatalous ovat vain 2,4% kun taas palvelut ovat 80,3%, joten palvelut on erittäin hyvät ja lähellä. Asukkaita kaupungissa on noin 14000. Närpiössä on turvallista asua sillä rikoksia ja väkivaltatekoja on erittäin vähän verrattuna suomen muihin kuntiin.
Asunnot ja vuokrien hinnat ovat kohtuullisia sekä omistusasunto on hyvä vaihtoehto jos ei halua sitoutua vuokralle pitkäksi aikaa. Närpiöstä pääsee myös helposti esimerkiksi Tampereelle, Helsinkiin ja Turkuun jos kaipaa elämää suurempiin kaupunkeihin.
Närpiössä on hyvät koulutusmahdollisuudet. Varhaiskasvatusta tarjoavat sekä ruotsin- että suomenkieliset päiväkodit. Perusopetusta antavat neljä alakoulua (1–6 luokat), yksi ruotsinkielinen ja kolme suomenkielistä sekä yläkoulu (7–9 luokat) jossa toimii myös ruotsinkielinen opetusryhmä.
Ammatillisia ja korkeakoulututkintoja tarjoavat niin Vaasan kuin Seinäjoen Ammattikorkeakoulu, joista Närpiön nuorilla on mahdollista käydä koulua. Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa voi suorittaa muun muassa agrologin, sairaanhoitajan ja tradenomin tutkinnon.
Närpiön lukion voi suorittaa joko kokonaan ruotsiksi tai ruotsiksi ja englanniksi. Ylioppilastutkinnon jälkeen on mahdollista opiskella yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa, jonne on hyvät mahdollisuudet hakea, kun lukiopohja on hyvä ja hyvät arvosanat.
Närpiön terveyskeskus palvelee kuntalaisia ympäri vuorokauden. Närpiön terveyskeskuksen palvelutarjontaan kuuluu päivystysvastaanotto, joka palvelee arkipäivisin ja lauantaisin kello 08-16 välillä, sunnuntaisin ja arkipyhisin kello 10-18 ja arkisin 16-8 välillä, viikonloppuisin ja pyhinä ympäri vuorokauden.
Terveyskeskuksessa on myös kiireellistä hoitoa varten ympärivuorokautinen päivystysvastaanotto. Kiireetön hoito, ajanvaraus- ja laboratoriovastaanotot ovat maanantaista perjantaihin klo 8–16 välisenä aikana. Terveyskeskuksen palveluihin kuuluvat lisäksi äitiys- ja lastenneuvola, aikuisneuvonta ja röntgenvastaanotto, fysioterapia ja laboratoriopalvelut, apuvälinejakelu ja hammaslääkärin palvelut. Suun terveydenhoito, röntgen ja laboratoriopalvelut löytyvät myös Kaskisista ja Kristiinankaupungista.
Närpiön kaunis luonto tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet nauttia luonnosta, niin kävellen kuin pyöräillenkin, ympäri vuoden. Närpiö on yksi Suomen puhtaimmista kaupungeista ja Närpiöstä on myös hyvät liikenneyhteydet muihin kuntiin. Närpiössä on turvallista elää ja asua, sillä se on rauhallinen kunta. Närpiössä asuu paljon eri-ikäisiä asukkaita, lapsiperheistä vanhuksiin.
Närpiön työttömyysaste oli kesäkuussa 2018 vain 4.3 prosenttia ja työttömyysaste oli Pohjanmaan alhaisin. Närpiössä on hyvä koulutustaso. Korkea-asteen koulutusasteen omaavia on 18.9 prosenttia närpiöläisistä. Työttömyysaste on alhainen ja monet työllistyvät oman paikkakuntansa yritykseen ja se myös on yksi Närpiön menestystekijöistä. Närpiöstä löytyy myös monia isoja teollisuusyrityksiä, esimerkiksi elintarvike ja puunjalostusalalta.
Närpiön kunnassa asuu 10700 asukasta ja pinta-alaa on 597,9 km2, joten kyseessä on aika pieni paikkakunta. Kunnan naapuripaikkakuntia ovat Kaskinen, Kristiinankaupunki, Maalahti, Mustasaari, Laihia ja Kurikka. Asukkaista 9,8 % on 0-15-vuotiaita. Alle 7-vuotiaita on 14.8 prosenttia asukkaista. 0-7-vuotiaita on 15.1 %, 7-14-vuotiaita on 8.2 % ja 15-24-vuotiaita on 8.9 % väestöstä. 65-vuotiaita tai vanhempia on 30.5 % väestöstä. Ikäihmisten osuus kasvaa, kun työikäiset lähtevät paikkakunnalta työn perässä ja nuoria on vähemmän. Närpiö on ruotsinkielinen kaupunki. Väestöstä 96 % on ruotsinkielisiä. Äidinkieleltään suomenkielisiä on alle 100, mutta heidän osuutensa on ollut kasvussa.
Väestöstä 9,4 % on 0-6-vuotiaita ja 6,6 % on 7-15-vuotiaita. Yli 15-vuotiaita on 88,7 %. Ikäihmiset tarvitsevat hoivapalveluita. He haluavat asua omissa kodeissaan mahdollisimman pitkään ja käyttää hoivapalveluita sen mukaan kun tarvitsevat.
Hoivakoteja on monia Närpiössä ja niissä työskentelee päteviä hoitajia. Hoivakotien tilat on uusittu tai remontoitu, jotta vanhukset voivat hyvin asua hoivakodeissa. Vanhuksilla on käytössään kuntosali ja hoivakotien ulkopuolella järjestetään erilaista aktiviteettiä heille, että voivat kuntoilla.
Närpiössä on panostettu koulutukseen ja lasten ja nuorten hyvinvointiin. Oppilailla on käytössä ilmainen koulukuljetus, jos asuu yli 5 km koulusta ja heille on tarjolla välipalaa koulun puolesta, jotta oppilaat jaksavat koko päivän opiskella ja pysyvät virkeinä ja hyvällä tuulella koko koulupäivän. Oppilaita on myös kehotettu, jos tarvitsevat rahaa johonkin niin heille annetaan sitä, jotta oppisivat tekemään töitä rahan eteen. Näin oppisivat säästämään tulevaisuutta varten rahaa.
Kouluja ja päiväkoteja on joka kunnassa ja kaupungissa, joten sitä ei erikseen tarvitse mainita, mutta tässä hieman tietoja. Närpiön päiväkoti ja esikoululaiset käyvät kaikki samaa esikoulua, esikoulu toimii niin kuin lastentarha ja sen yhteydessä on päiväkoti. Eskarilaisia on noin 130, eli kaikki eskarilaiset menevät esikouluun. Eskarilaisilla on omat ryhmänsä, kuten taaperot, 2 – 3 – vuotiaat, 3 – 5 – vuotiaat, ja 5 – 7 – vuotiaat. Eskarilaisilla on myös oma päiväkodin opettaja ja päiväkodin opettaja pitää eskarilaisista hyvää huolta. Eskariope huolehtii eskariasioista. Eskarilaiset oppivat esikoulun aikana paljon erilaisia taitoja. Eskarilaisten päivä on aina täynnä toimintaa. Eskarissa opetellaan muun muassa kirjaimia, numeroita, erilaisia taitoja, eskarit askartelevat, eskarit käyvät kirjastossa ja tekevät luontoretkiä, eskarit leikkivät ja jumppaavat, eskarilaisten viikko-ohjelma voi vaihdella ja siinä saattaa olla esimerkiksi myös uimahallissa uimista, eskarilaisten viikkoon mahtuu siis vaikka ja mitä kivaa puuhaa.
Kirjoita oma esittely Närpiö, joka on positiivinen ja jossa käy ilmi kunnan tarjoamat palvelut ja hyvät puolet.
Närpiö on hyvä paikkakunta lapsiperheille. Täällä on hyvät terveyspalvelut, toimiva koulutussysteemi, monipuoliset harrastusmahdollisuudet ja turvallista. Lapsille on paljon erilaisia harrastusmahdollisuuksia kuten jalkapalloseurat Närpes Kraft ja Närpiön Kraft/Strömgårdens, jääkiekkopaikkakunta Närpiö ja urheiluseura Närpes Skidförening ja urheiluseura Närpes Bollklubb ja yleisurheilujärjestö Närpes Idrottsförening.
Työllistymismahdollisuus on myös suuri, jos olet ahkera. Närpiöstä on myös lyhyt matka rannikolle, missä on mahdollista nauttia kesästä ja lämmöstä sekä syödä jäätelöä rannalla. Närpiö on kaunis kunta, jossa luonto on lähellä. Närpiö tarjoaa asukkaille myös hyviä koulutusmahdollisuuksia.
Närpiö on asukkaiden kaupunki.


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Närpiö

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Närpiö

64100 Kristiinankaupunki Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Björkholmsvägen 16 - 93 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Eklundsvägen 13 - 38 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Hermansskatan 28 - 55 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Herrmansskatan 55 - 55 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Jokivillavägen 1 - 6 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Jokivägen 6 - 6 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Lundbergsvägen 20a - 38 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Mangsvägen 13 - 9 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Martensvägen 127 - 89 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Storövägen 104 - 83 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Svalsgränden 26 - 32 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Svalskulla - 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Svartösundsvägen 10 - 99 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Södergårdsvägen 15 - 7 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Tågvägen 106 - 106 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Vitsandsviksvägen 2 - 2 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Vitsandsvikvägen 12 - 59 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax
Vitsandsvägen 7 - 7 64100 Kristiinankaupunki KeskusPjelax

Närpiö

64200 Närpiö Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Akranesintie 6 - 8 64200 Närpiö KeskusNäsby
Akranesvägen 2 - 2 64200 Närpiö KeskusNäsby
Alakouluntie 3 - 8 64200 Närpiö KeskusNäsby
Andersrontie 2 - 3 64200 Närpiö KeskusNäsby
Andersrovägen 2 - 4 64200 Närpiö KeskusNäsby
Barrvägen 16 - 8 64200 Närpiö KeskusNäsby
Bernasvägen 1 - 9 64200 Närpiö KeskusBöle
Biblioteksvägen 14 - 7 64200 Närpiö KeskusNäsby
Björkvägen 5 - 7 64200 Närpiö KeskusNäsby
Blåvägen 1 - 9 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Bokullsvägen 10 - 6 64200 Närpiö KeskusNäsby
Bostads Ab Näckrosen - 64200 Närpiö KeskusNäsby
Boställsvägen 1 - 9 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Brännskogståget - 38 64200 Närpiö KeskusFinby
Bäckliden - 64200 Närpiö KeskusBöle
Bäcklidsvägen 660 - 660 64200 Närpiö KeskusBöle
Bäckvägen 2 - 9 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Carlborgintie 1 - 4 64200 Närpiö KeskusNäsby
Carlborgsvägen 1 - 8 64200 Närpiö KeskusNäsby
Dalvägen 2 - 2 64200 Närpiö KeskusFinby
Dörråkerintie 2 - 2 64200 Närpiö KeskusNäsby
Dörråkersvägen 10 - 4 64200 Närpiö KeskusNäsby
Ehrsvägen 11 - 7 64200 Närpiö KeskusFinby
Finby - 64200 Närpiö KeskusFinby
Finnås skogsväg - 64200 Närpiö KeskusBöle
Fräkentegsvägen 27 - 27 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Fäbovägen 175 - 451 64200 Närpiö KeskusKalax
Föreningsvägen 1 - 3 64200 Närpiö KeskusNäsby
Gamla Nixmossvägen - 64200 Närpiö KeskusNäsby
Gamla Strandvägen 108 - 85b 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Gottbölevägen - 95 64200 Närpiö KeskusBöle
Hammarintie 1 - 8 64200 Närpiö KeskusNäsby
Harjukuja 2 - 7 64200 Närpiö KeskusNäsby
Hevostie 1 - 8 64200 Närpiö KeskusNäsby
Häggbackintie 17 - 7 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Häggvägen 3 - 5-7 64200 Närpiö KeskusNäsby
Håkansinkuja 5 - 6 64200 Närpiö KeskusFinby
Håkansintie 1 - 9 64200 Närpiö KeskusFinby
Itäkuja 2 - 9 64200 Närpiö KeskusNäsby
Jokitie - 9 64200 Närpiö KeskusNäsby
Kambintie 11 - 5-7 64200 Närpiö KeskusNäsby
Karlsrontie 1 - 6 64200 Närpiö KeskusNäsby
Karlsrovägen 10 - 10 64200 Närpiö KeskusNäsby
Karlåvägen 231 - 302 64200 Närpiö KeskusFinby
Kaskistentie - 97 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Kirkkokuja - 7 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Kirkkotie 19a - 6j 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Klaresundintie 1 - 8 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Klockartåget 1 - 80 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Konnintie - 9 64200 Närpiö KeskusFinby
Koulukuja 5 - 9 64200 Närpiö KeskusFinby
Kulmatie 1 - 4 64200 Närpiö KeskusNäsby
Kuskinkuja 2 - 4 64200 Närpiö KeskusNäsby
Kuskintie - 24 64200 Närpiö KeskusNäsby
Kärrvägen 2 - 2 64200 Närpiö KeskusNäsby
Kärrytie 1 - 9 64200 Närpiö KeskusNäsby
Kåtnäsintie 1 - 6 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Kåtnäsvägen 10 - 10 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Langesundintie 1 - 9 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Langesundsvägen 2 - 2 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Lehmustie 1 - 9 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Lehtitie 1 - 9 64200 Närpiö KeskusNäsby
Lehtokuja 4 - 6 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Leipurintie - 9 64200 Närpiö KeskusNäsby
Lindebäckintie 10a - 21 64200 Närpiö KeskusFinby
Lukkarinkuja 10 - 8 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Lundgränden 2 - 2 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Läkarvägen 10 - 7 64200 Närpiö KeskusNäsby
Långåsvägen 21 - 21 64200 Närpiö KeskusBöle
Marenintie 1 - 3 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Margränden 1 - 4 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Marvägen 10 - 2 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Mattbergs skogsväg - 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Mejerivägen 2 - 6 64200 Närpiö KeskusFinby
Molnåvägen 46 - 46 64200 Närpiö KeskusFinby
Niittytie 4 - 4 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Nixmoss utfallsväg 85 - 86 64200 Närpiö KeskusKalax
Nordvägen 2 - 3 64200 Närpiö KeskusFinby
Norrvägen 24 - 65 64200 Närpiö KeskusBöle
Nybrontie 5 - 9 64200 Närpiö KeskusFinby
Nybrovägen 10 - 8b 64200 Närpiö KeskusFinby
Nygränden 1 - 1 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Nyholmintie 4 - 4 64200 Närpiö KeskusFinby
Nyholmsvägen 4 - 4 64200 Närpiö KeskusFinby
Närpesvägen - 9 64200 Närpiö KeskusNäsby
Närpiöntie 11 - 35 64200 Närpiö KeskusNäsby
Parkvägen - 7 64200 Närpiö KeskusNäsby
Peltokuja 1 - 8 64200 Närpiö KeskusNäsby
Piiskatie 3 - 3 64200 Närpiö KeskusNäsby
Piskvägen 1 - 6 64200 Närpiö KeskusNäsby
Pitvägen 14 - 9 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Plåtslagarvägen 1 - 1 64200 Närpiö KeskusNäsby
Prästövägen 32 - 32 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Ringvägen 12 - 20 64200 Närpiö KeskusNäsby
Ritåget 15 - 15 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Rosenbackvägen 1 - 4 64200 Närpiö KeskusNäsby
Rosengränden 1 - 4 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Rönnvägen 8 - 9 64200 Närpiö KeskusNäsby
Rösbergsvägen 26 - 49 64200 Närpiö KeskusBöle
Sinikuja 4 - 4 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Sinitie 2 - 2 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Sjöbladsvägen 49 - 49 64200 Närpiö KeskusBöle
Skeppargränden 10 - 8 64200 Närpiö KeskusFinby
Skjutplansgränden 3 - 4 64200 Närpiö KeskusFinby
Skjutplansvägen 2 - 2 64200 Närpiö KeskusFinby
Skomakargränd 5 - 9 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Sköldvägen 1 - 20 64200 Närpiö KeskusNäsby
Smedjevägen 10 - 4 64200 Närpiö KeskusNäsby
Stentåget - 94 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Stentågets skogsbilväg - 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Storängsvägen 6 - 6 64200 Närpiö KeskusFinby
Storåkerståget 45 - 65 64200 Närpiö KeskusBöle
Svartbäck - 64200 Närpiö KeskusFinby
Svartbäck östra - 58 64200 Närpiö KeskusFinby
Svartbäckvägen 120 - 91 64200 Närpiö KeskusFinby
Teirgränden 3 - 4a 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Televägen 1 - 4 64200 Närpiö KeskusFinby
Tönderinkuja 10 - 9 64200 Närpiö KeskusNäsby
Uusikuja 3 - 3 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Vaasantie - 99 64200 Närpiö KeskusNäsby
Vargbergsvägen 150 - 45 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Viitivägen 25 - 25 64200 Närpiö KeskusFinby
Västervikintie - 7 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Ängsvägen 3 - 3 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Åbbeltåget 15 - 59 64200 Närpiö KeskusKåtnäs
Åkergränden 18 - 18 64200 Närpiö KeskusNäsby

Närpiö

64210 Kalax

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Backfolkvägen 26 - 35 64210 KalaxKalax
Björkholm 68 - 68 64210 KalaxKåtnäs
Björkholm norra 21 - 21 64210 KalaxKalax
Boskatvägen - 94 64210 KalaxKåtnäs
Bäckängsvägen 149 - 8 64210 KalaxKalax
Enqvistvägen 17 - 2 64210 KalaxKalax
Fotgrund - 64210 KalaxKalax
Fårskatan - 170 64210 KalaxKåtnäs
Gorrviken 30 - 40 64210 KalaxKalax
Grönnesvägen - 95 64210 KalaxKalax
Grönnäsvägen 325 - 325 64210 KalaxKalax
Höåsvägen 24 - 75 64210 KalaxKalax
Kalax östra 20 - 4 64210 KalaxKalax
Martavägen 16 - 16 64210 KalaxKalax
Mattfolkbackvägen 15 - 4 64210 KalaxKalax
Norra fällvägen 21 - 21 64210 KalaxKalax
Norrskogsvägen 199 - 6 64210 KalaxKalax
Norrtåget 1 - 8 64210 KalaxKalax
Nyängsvägen 25 - 7 64210 KalaxKalax
Nölaxuddvägen 31 - 53 64210 KalaxKalax
Råskogsvägen - 99 64210 KalaxKalax
Smultrongrundsbådan - 64210 KalaxKåtnäs
Storskatvägen 15 - 59 64210 KalaxKalax
Södertåget 10 - 44 64210 KalaxKalax
Södra Kalaxvägen - 57 64210 KalaxKalax
Söråkersvägen 37 - 49 64210 KalaxKalax
Tallholmen - 64210 KalaxKåtnäs
Tjärlax - 64210 KalaxKalax
Tjärlaxvägen - 630 64210 KalaxKalax
Torneåvägen 44 - 6 64210 KalaxKalax
Vadvägen 13 - 29 64210 KalaxKalax
Vanha rantatie 261 - 261 64210 KalaxKalax
Vargholmsvägen 104 - 92 64210 KalaxKalax
Västkustvägen 282 - 760 64210 KalaxKalax

Närpiö

64220 Yttermark

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Bengsbackvägen 3 - 59 64220 YttermarkYttermark
Bengsfäbodväg 65 - 65 64220 YttermarkYttermark
Björklid skogsväg 28 - 28 64220 YttermarkYttermark
Bolidsvägen 1 - 9 64220 YttermarkYttermark
Brommelsvägen 29 - 80 64220 YttermarkYttermark
Bäcksvägen 24 - 66 64220 YttermarkYttermark
Bäckåsen - 64220 YttermarkYttermark
Börknäsvägen 10 - 93 64220 YttermarkYttermark
Dalängsvägen 46 - 5 64220 YttermarkYttermark
Edsbackvägen 2 - 52 64220 YttermarkYttermark
Edsvägen 163 - 241 64220 YttermarkYttermark
Furueidsvägen 372 - 421 64220 YttermarkYttermark
Granliden - 64220 YttermarkYttermark
Granlidsvägen 194 - 194 64220 YttermarkYttermark
Grännäsbackvägen 13 - 40b 64220 YttermarkYttermark
Gyttjemyran - 64220 YttermarkYttermark
Holmtåget 14 - 8 64220 YttermarkYttermark
Högholmståget - 64220 YttermarkYttermark
Ingelsvägen 35 - 55 64220 YttermarkYttermark
Karvaholmsvägen 76 - 76 64220 YttermarkYttermark
Karvamossvägen 58 - 58 64220 YttermarkYttermark
Knösen - 64220 YttermarkYttermark
Knösvägen 172 - 8 64220 YttermarkYttermark
Levolavägen 20 - 48 64220 YttermarkYttermark
Lidtåget 58 - 9 64220 YttermarkYttermark
Lundaståget 55 - 55 64220 YttermarkYttermark
Lundasvägen 29 - 35 64220 YttermarkYttermark
Mannfolkvägen 3 - 80 64220 YttermarkYttermark
Norrskogsvägarna 105 - 712 64220 YttermarkNäsby
Nybondtåget 19 - 44 64220 YttermarkYttermark
Orrgärdsåsvägen 191 - 205 64220 YttermarkYttermark
Rangsbyntie 117 - 882 64220 YttermarkYttermark
Risåsvägen 12 - 74 64220 YttermarkYttermark
Sandåsvägen 1 - 56 64220 YttermarkYttermark
Slåttmossmyran - 64220 YttermarkYttermark
Strandkärrvägen 183 - 183 64220 YttermarkYttermark
Teirvägen 101 - 12 64220 YttermarkYttermark
Torparvägen 15 - 17 64220 YttermarkFinby
Uljensvägen 189 - 65 64220 YttermarkYttermark
Vasavägen 115 - 921 64220 YttermarkYttermark
Åbrovägen 19 - 6 64220 YttermarkYttermark
Åsvägen 100 - 87 64220 YttermarkYttermark
Öster-Yttermark - 64220 YttermarkYttermark
Östra linjen - 948 64220 YttermarkYttermark

Närpiö

64230 Närpiön Asemanseutu

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Algotsvägen 10 - 9 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Asematie 38 - 38 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Bangårdsvägen 14 - 4 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Bågvägen 12 - 4 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Daghemsvägen 4 - 4 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Fabriksvägen 1 - 9 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Finbyntie 21 - 21 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Finbyvägen 11 - 8 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Frihetsstigen 1 - 9 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Gammelvägen 113 - 59 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Granvägen 8 - 8 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Groosintie 3 - 6 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Heikfolkvägen 11 - 9 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Högbackin teollisuustie 12 - 5 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Industrivägen 13 - 2 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Isonniityntie 3 - 8 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Johannesbergintie 1 - 8 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Josslaksentie 1 - 5 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Kauppatie - 2 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Koritie - 1 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Kuja A - 6 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Kullmaninkuja 3 - 9b 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Kumpukuja 10 - 8 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Kuusimäentie 1 - 2 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Kuusitie 3 - 3 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Kvarnvägen 4 - 8 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Lehtotie 11 - 7 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Lillnixinkuja 1 - 4 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Molnmossvägen 158 - 84 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Mosedalintie 8 - 8 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Mosedalsvägen 3 - 3 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Mäntymäentie 2 - 5 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Mårdvägen 1 - 5 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Niittykuja 2 - 7 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Nixtåget 2a - 6a 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Nixvägen 11 - 3 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Pilvägen 3 - 7 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Ratatie 5 - 5 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Rotängsvägen 10 - 6 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Simhallsvägen 2 - 4a 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Skogsängsvägen 2 - 9 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Skolgränden 5 - 9e 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Skräddargränden 2 - 3 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Smedsgränden 4 - 4 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Smedståget 1 - 3 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Snickarsvägen - 7 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Spårvägen 1 - 3 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Stationsvägen 95a - 98 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Strandgärdaninkuja 13 - 7 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Tehdastie 3 - 3 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Terminaalitie 16 - 16 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Terminalgränden 1 - 1 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Terminalvägen 1 - 8a 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Teuvantie - 9 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Tiilikuja 6 - 6 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Tiilitehtaantie - 9 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Torpankuja 1 - 8 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Uimahallinkuja 3 - 7 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Uppstunkuja 1 - 2 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Vesterintie - 9 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Vettmossvägen - 99 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Vidlundintie 1 - 9 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Vidlundsvägen 12 - 12 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Vintervägen 2 - 7 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Ängskullenintie - 9 64230 Närpiön AsemanseutuFinby
Östanåkerintie - 99 64230 Närpiön AsemanseutuFinby

Närpiö

64240 Böle

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Böle radhus - 64240 BöleBöle
Böle sandväg 2 - 454 64240 BöleBöle
Böle sågväg 27 - 61 64240 BöleBöle
Böletåget 32 - 37 64240 BöleBöle
Bölevägen 162 - 89 64240 BöleBöle
Fågelgrynnan - 64240 BöleBöle
Gottböle - 64240 BöleBöle
Granitvägen 128 - 5 64240 BöleBöle
Granskäret - 64240 BöleBöle
Högskärsvägen - 94 64240 BöleBöle
Kaldnäs bodväg 40 - 96 64240 BöleBöle
Kaldnäs-bodväg 85 - 91 64240 BöleBöle
Kaldnäsvägen 103 - 78 64240 BöleBöle
Klobbskärsgrynnorna - 64240 BöleBöle
Korpvägen 7 - 7 64240 BöleBöle
Kristinestadsvägen 1 - 824 64240 BöleBöle
Martåget 49 - 49 64240 BöleBöle
Norra Kaldnäsvägen 17 - 69 64240 BöleBöle
Portvägen 65 - 75 64240 BöleBöle
Skitugrund - 64240 BöleBöle
Ståbacka sjöväg - 356 64240 BöleBöle
Ståbackavägen 16 - 24 64240 BöleBöle
Tunevägen 28 - 28 64240 BöleBöle
Vargskäret - 64240 BöleBöle

Närpiö

64250 Pjelax

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 998 64250 PjelaxPjelax
Baddaren - 64250 PjelaxPjelax
Baddarin - 64250 PjelaxPjelax
Björkskärsvägen 54 - 89 64250 PjelaxPjelax
Björnstigen - 5 64250 PjelaxPjelax
Bäcklidvägen 110 - 98 64250 PjelaxPjelax
Centralvägen 14 - 71 64250 PjelaxPjelax
Finnslättvägen 35 - 50 64250 PjelaxPjelax
Gävskäret - 64250 PjelaxPjelax
Hamnskäret - 64250 PjelaxPjelax
Klobbvägen 43 - 81 64250 PjelaxPjelax
Kobbören - 64250 PjelaxPjelax
Kristiinankaupungintie - 992 64250 PjelaxPjelax
Lergrundsvägen 10 - 47 64250 PjelaxPjelax
Märiviksvägen 46 - 46 64250 PjelaxPjelax
Nya Kaskövägen - 94 64250 PjelaxPjelax
Pjelax-Böle vindkraftpark - 64250 PjelaxPjelax
Pjelaxvägen 1 - 34 64250 PjelaxPjelax
Pjuckvägen 77 - 91 64250 PjelaxPjelax
Rönnskär - 64250 PjelaxPjelax
Rönnskärsvägen 100 - 98 64250 PjelaxPjelax
Rörgrund - 64250 PjelaxPjelax
Rörgrundsvägen 102 - 96 64250 PjelaxPjelax
Skrattnäsvägen - 998 64250 PjelaxPjelax
Stortågsvägen 12 - 12 64250 PjelaxPjelax
Strandbovägen 13 - 36 64250 PjelaxPjelax
Sveidvägen 10 - 9 64250 PjelaxPjelax
Vikens skogsväg 976 - 976 64250 PjelaxPjelax
Västerlandsvägen 115 - 283 64250 PjelaxPjelax
Våtungsvägen 30 - 30 64250 PjelaxPjelax
Österhagsvägen 164 - 164 64250 PjelaxPjelax

Närpiö

64260 Kaskinen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Benvik - 64260 KaskinenKåtnäs
Benviksvägen - 75 64260 KaskinenKåtnäs
Björkholm södra 24 - 8 64260 KaskinenKåtnäs
Boviksvägen 68 - 68 64260 KaskinenKåtnäs
Eskilsö norra 12 - 8 64260 KaskinenKåtnäs
Eskilsö östra 22 - 4 64260 KaskinenKåtnäs
Gräsgrundsvägen 33 - 54 64260 KaskinenKalax
Järvövägen 13 - 7 64260 KaskinenKåtnäs
Kapellvägen 101 - 91 64260 KaskinenKåtnäs
Knåpnäsvägen - 95 64260 KaskinenKåtnäs
Knåpviksvägen 7 - 7 64260 KaskinenKåtnäs
Lill Benviksvägen 14 - 88 64260 KaskinenKåtnäs
Ljustergrund - 64260 KaskinenFinby
Långötåget 14 - 5 64260 KaskinenKåtnäs
Långövägen 103 - 93 64260 KaskinenFinby
Markasskatvägen 109 - 91 64260 KaskinenKåtnäs
Rockskäret - 64260 KaskinenKåtnäs
Rönnskärs villaväg 160 - 68 64260 KaskinenKåtnäs
Småholmsvägen 117 - 152 64260 KaskinenKåtnäs
Snärholmen - 64260 KaskinenKåtnäs
Tallholmsvägen 107 - 79 64260 KaskinenKåtnäs
Uusi Kaskistentie 417 - 417 64260 KaskinenFinby
Vattbådan - 64260 KaskinenKåtnäs
Ängsö-Järvö 12 - 12 64260 KaskinenKåtnäs
Ängsö-Järvövägen - 53 64260 KaskinenKåtnäs
Ängsögrundet - 64260 KaskinenKåtnäs
Ängsövägen - 65 64260 KaskinenKåtnäs

Närpiö

64510 Nämpnäs

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Benörsvägen - 71 64510 NämpnäsNorrnäs
Björkklobbskatvägen 11 - 97 64510 NämpnäsNämpnäs
Bäckståget 12 - 12 64510 NämpnäsNämpnäs
Bådafjärdsvägen 21 - 21 64510 NämpnäsNämpnäs
Bådvägen 38 - 9 64510 NämpnäsNämpnäs
Bönehuståget 10a - 29 64510 NämpnäsNämpnäs
Ekvägen 16 - 70 64510 NämpnäsNämpnäs
Enskärsskatan 113 - 55 64510 NämpnäsNämpnäs
Enskärsvägen 11 - 25 64510 NämpnäsNämpnäs
Fallvägen - 78 64510 NämpnäsNämpnäs
Gelssvedvägen 14 - 14 64510 NämpnäsNämpnäs
Hagörsvägen 13 - 86 64510 NämpnäsNämpnäs
Kambbackvägen 22 - 46 64510 NämpnäsNämpnäs
Langelsvägen 13 - 5 64510 NämpnäsNämpnäs
Langvedan - 64510 NämpnäsNämpnäs
Latklobbtåget 32 - 36 64510 NämpnäsNämpnäs
Latklobbvägen 116 - 96 64510 NämpnäsNämpnäs
Ledgrundstigen 15 - 23 64510 NämpnäsNämpnäs
Ledgrundsvägen - 527 64510 NämpnäsNorrnäs
Norrgrund 20 - 20 64510 NämpnäsNämpnäs
Nymansvägen 13 - 31 64510 NämpnäsNämpnäs
Nämpnäsvägen 108 - 87 64510 NämpnäsNämpnäs
Nätigrund - 64510 NämpnäsNämpnäs
Obbelörsvägen 101 - 121 64510 NämpnäsNorrnäs
Raddansvägen 60 - 68 64510 NämpnäsNämpnäs
Rantatie - 965 64510 NämpnäsNämpnäs
Rödhällan - 64510 NämpnäsNämpnäs
Samstatåget 33 - 49 64510 NämpnäsNämpnäs
Sandhedsvägen 147 - 97 64510 NämpnäsNämpnäs
Skata-Mjödträskvägen 200 - 240 64510 NämpnäsNämpnäs
Skatatåget 15 - 29 64510 NämpnäsNämpnäs
Stjärntåget 70 - 70 64510 NämpnäsNämpnäs
Storgrundsgränd 20 - 20 64510 NämpnäsNämpnäs
Storgrundsundvägen 19 - 65 64510 NämpnäsNämpnäs
Storgrynnsvägen - 51 64510 NämpnäsNämpnäs
Storgundsgränd 20 - 20 64510 NämpnäsNämpnäs
Storträsket - 64510 NämpnäsNämpnäs
Storåsbådan 22 - 51 64510 NämpnäsNämpnäs
Storåsgrundet 1 - 5 64510 NämpnäsNämpnäs
Strandvägen 100 - 965 64510 NämpnäsNämpnäs
Sundvägen 120 - 78 64510 NämpnäsNämpnäs
Svartörsfjärdsvägen 115 - 115 64510 NämpnäsNämpnäs
Svartörsviksvägen 24 - 6 64510 NämpnäsNämpnäs
Svartörsvägen 174 - 196 64510 NämpnäsNämpnäs
Tistronören - 64510 NämpnäsNämpnäs
Trutörsskatan 37 - 63 64510 NämpnäsNämpnäs
Vargstubackvägen 79 - 96 64510 NämpnäsKalax
Vedkärrvägen 285a - 396 64510 NämpnäsKalax
Väster träskvägen - 29 64510 NämpnäsNämpnäs
Västerörsvägen 102 - 99 64510 NämpnäsNämpnäs
Västkust norra - 83 64510 NämpnäsNämpnäs
Västra stickvägen 108 - 53 64510 NämpnäsKalax
Walvägen 12 - 18 64510 NämpnäsNämpnäs
Äggrunds norra 25 - 9 64510 NämpnäsNämpnäs
Äggrunds södra 11 - 45 64510 NämpnäsNämpnäs
Äggrundsvägen 210 - 516 64510 NämpnäsNämpnäs
Åkermansudd 15 - 53 64510 NämpnäsNämpnäs
Österfjärds östra - 80 64510 NämpnäsNämpnäs
Österfjärdsvägen - 86 64510 NämpnäsNämpnäs
Östören - 83 64510 NämpnäsNämpnäs

Närpiö

64530 Norrnäs

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Abborrströmsskatvägen 128 - 262 64530 NorrnäsNorrnäs
Backgrundsvägen 28 - 40 64530 NorrnäsNorrnäs
Bengsgrund - 64530 NorrnäsNorrnäs
Brudholmsvägen 252 - 303 64530 NorrnäsNorrnäs
Bultskatvägen 128 - 128 64530 NorrnäsNorrnäs
Bultvägen 1 - 356 64530 NorrnäsNorrnäs
Börsskäret 500 - 500 64530 NorrnäsNorrnäs
Börsskärs grund - 64530 NorrnäsNorrnäs
Börsskärsskatan - 17 64530 NorrnäsNorrnäs
Börsskärsvägen - 700 64530 NorrnäsNorrnäs
Dalstigen - 4 64530 NorrnäsNorrnäs
Finnsätersvägen - 92 64530 NorrnäsNorrnäs
Fjärdsgrund - 64530 NorrnäsNorrnäs
Fjärdsstenarna - 64530 NorrnäsNorrnäs
Fjärdstenarna - 64530 NorrnäsNorrnäs
Flatskärsvägen - 30 64530 NorrnäsNorrnäs
Gamla Nässkatvägen 17 - 25 64530 NorrnäsNorrnäs
Gamla landsvägen 10 - 8 64530 NorrnäsNorrnäs
Granörsvägen 84 - 84 64530 NorrnäsNorrnäs
Grytskär - 64530 NorrnäsNorrnäs
Grytskäret - 64530 NorrnäsNorrnäs
Hagvägen 12 - 24 64530 NorrnäsNorrnäs
Hammar - 64530 NorrnäsNorrnäs
Hantverkarvägen 18 - 6 64530 NorrnäsNorrnäs
Hästskärs södra 10 - 6 64530 NorrnäsNorrnäs
Hästskärsvägen 133 - 206 64530 NorrnäsNorrnäs
Junkarsgrundsvägen 87 - 87 64530 NorrnäsNorrnäs
Kallmyrvägen - 64530 NorrnäsNorrnäs
Kalvhällan - 64530 NorrnäsNorrnäs
Kalvskärsskatan - 64530 NorrnäsNorrnäs
Klippvägen 25 - 37 64530 NorrnäsNorrnäs
Konngrynnorna - 64530 NorrnäsNorrnäs
Kvarnbackvägen 10a - 22 64530 NorrnäsNorrnäs
Ledören - 64530 NorrnäsNorrnäs
Ledörssundet - 64530 NorrnäsNorrnäs
Ledörssundsvägen 138 - 138 64530 NorrnäsNorrnäs
Ledörssundvägen 142 - 158 64530 NorrnäsNorrnäs
Liden - 64530 NorrnäsNorrnäs
Lidvägen 12 - 7 64530 NorrnäsNorrnäs
Långören - 64530 NorrnäsNorrnäs
Mälörsuddvägen - 98 64530 NorrnäsNorrnäs
Nissasgrund - 64530 NorrnäsNorrnäs
Nixmossvägen 2 - 995 64530 NorrnäsNorrnäs
Norkan - 64530 NorrnäsNorrnäs
Norrbyvägen 114 - 86 64530 NorrnäsNorrnäs
Norrnäsvägen - 91 64530 NorrnäsNorrnäs
Nässkatuddvägen - 76 64530 NorrnäsNorrnäs
Rävstigen 19 - 25 64530 NorrnäsNorrnäs
Rörgrundsskären 104 - 153 64530 NorrnäsNorrnäs
Sjöslättvägen 19 - 35 64530 NorrnäsNorrnäs
Skarpuddsvägen 113 - 9 64530 NorrnäsNorrnäs
Skarpvägen 47 - 47 64530 NorrnäsNorrnäs
Skränmossören - 64530 NorrnäsNorrnäs
Skränmåsgrynnorna - 64530 NorrnäsNorrnäs
Solövägen 14 - 17 64530 NorrnäsNorrnäs
Stenövägen 20 - 37 64530 NorrnäsNorrnäs
Storfjärdsgrund - 64530 NorrnäsNorrnäs
Sundstigen 14 - 14 64530 NorrnäsNorrnäs
Svanviksvägen 16 - 8 64530 NorrnäsNorrnäs
Sårbyvägen 13 - 40 64530 NorrnäsNorrnäs
Tobakskobbvägen - 96 64530 NorrnäsNorrnäs
Tobaksvikvägen 17 - 4 64530 NorrnäsNorrnäs
Tolvmansgrund - 64530 NorrnäsNorrnäs
Träskvägen 33 - 33 64530 NorrnäsNorrnäs
Utgrynnorna - 64530 NorrnäsNorrnäs
Vackergrund - 64530 NorrnäsNorrnäs
Varvsgrundsvägen 117 - 79 64530 NorrnäsNorrnäs
Verkvägen 40 - 48 64530 NorrnäsNorrnäs
Vikbäckvägen 10 - 20 64530 NorrnäsNorrnäs
Vikstigen 43 - 43 64530 NorrnäsNorrnäs

Närpiö

64550 Rangsby

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Abborrströmshällan - 64550 RangsbyRangsby
Abborströmshällorna - 64550 RangsbyRangsby
Aliklobben - 64550 RangsbyRangsby
Aliklobbsbådan - 64550 RangsbyRangsby
Alvägen - 99 64550 RangsbyRangsby
Apoteket - 64550 RangsbyRangsby
Backtåget 5 - 5 64550 RangsbyRangsby
Björkgrundsvägen - 89 64550 RangsbyRangsby
Björkliden - 64550 RangsbyYttermark
Bulten - 64550 RangsbyRangsby
Fagerövägen - 90 64550 RangsbyRangsby
Gäddbäckvägen 4 - 8 64550 RangsbyRangsby
Gåshällans naturstation - 64550 RangsbyRangsby
Högskärsörarna - 64550 RangsbyRangsby
Ingves-Uppgård - 64550 RangsbyRangsby
Jåpasbådan - 64550 RangsbyRangsby
Kampvägen 100 - 96 64550 RangsbyRangsby
Kustvägen 21 - 25 64550 RangsbyTöjby
Lilla Murgrund - 64550 RangsbyTöjby
Låggrund - 64550 RangsbyRangsby
Långviksvägen 1 - 8 64550 RangsbyRangsby
Morosgrund - 64550 RangsbyRangsby
Nordanåkersvägen 10 - 7 64550 RangsbyRangsby
Norrabynsvägen - 69 64550 RangsbyRangsby
Oskarsvägen 15 - 8 64550 RangsbyRangsby
Rangsbyvägen - 9 64550 RangsbyRangsby
Reikaren - 64550 RangsbyRangsby
Rörgrundsgrynnan - 64550 RangsbyRangsby
Rörgrundsudd 10 - 4 64550 RangsbyRangsby
Rörvägen 13 - 7 64550 RangsbyRangsby
Sjöviksvägen - 66 64550 RangsbyRangsby
Stora Murgrund - 64550 RangsbyTöjby
Stånggrund - 64550 RangsbyRangsby
Stångkobban - 64550 RangsbyRangsby
Svartgrynnan - 64550 RangsbyRangsby
Södergårdarna 7 - 7 64550 RangsbyRangsby
Södra båthusvägen - 5 64550 RangsbyRangsby
Träskbölevägen 15 - 95 64550 RangsbyRangsby
Vassvägen 27 - 38 64550 RangsbyRangsby
Västra Hällorna - 64550 RangsbyRangsby
Ömossavägen 311 - 337 64550 RangsbyRangsby
Östra hällorna - 64550 RangsbyRangsby

Närpiö

64610 Övermark

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aspbäckvägen 224 - 556 64610 ÖvermarkÖvermark
Bengtsvägen 106 - 39 64610 ÖvermarkÖvermark
Bergsvägen 25 - 25 64610 ÖvermarkÖvermark
Björnåsvägen 44 - 44 64610 ÖvermarkÖvermark
Bodbacka - 64610 ÖvermarkÖvermark
Bodbackvägen - 97 64610 ÖvermarkÖvermark
Brovägen 1 - 6 64610 ÖvermarkÖvermark
Brännback - 64610 ÖvermarkÖvermark
Brännbackvägen 151 - 82 64610 ÖvermarkÖvermark
Dermossvägen - 81 64610 ÖvermarkÖvermark
Faggbackavägen 24 - 24 64610 ÖvermarkÖvermark
Falltåget 116 - 116 64610 ÖvermarkÖvermark
Frönäs Farmområde - 64610 ÖvermarkÖvermark
Fållbäck - 64610 ÖvermarkÖvermark
Gabbelsvägen - 118 64610 ÖvermarkÖvermark
Granforsvägen 6 - 8 64610 ÖvermarkÖvermark
Granlidståget 16 - 7 64610 ÖvermarkÖvermark
Grannäs - 64610 ÖvermarkÖvermark
Groop fäbodväg 132 - 62 64610 ÖvermarkÖvermark
Gullansinkuja 2 - 8 64610 ÖvermarkÖvermark
Hedet - 64610 ÖvermarkÖvermark
Helinin kuja 2 - 9 64610 ÖvermarkÖvermark
Hinjärv träsk - 64610 ÖvermarkÖvermark
Hittalidvägen 78 - 78 64610 ÖvermarkÖvermark
Häggnäsvägen 23 - 92 64610 ÖvermarkÖvermark
Högback skogsväg 132 - 8 64610 ÖvermarkÖvermark
Högmark skogsväg - 153 64610 ÖvermarkÖvermark
Högås skogsväg 179 - 179 64610 ÖvermarkÖvermark
Kallmossvägen 162 - 654 64610 ÖvermarkÖvermark
Knöpelbackvägen - 68 64610 ÖvermarkÖvermark
Korsnäsintie 115 - 97 64610 ÖvermarkÖvermark
Korsnäsvägen 187 - 204 64610 ÖvermarkÖvermark
Kristdalankuja 1 - 8 64610 ÖvermarkÖvermark
Källmossavägen 588 - 588 64610 ÖvermarkÖvermark
Källmossvägen 109 - 93 64610 ÖvermarkÖvermark
Lidbäcktåget 4 - 61 64610 ÖvermarkÖvermark
Lillåvägen 31 - 47 64610 ÖvermarkÖvermark
Myrvägen 111 - 73 64610 ÖvermarkÖvermark
Nisulsvägen 18 - 18 64610 ÖvermarkÖvermark
Nybyvägen 130 - 46 64610 ÖvermarkÖvermark
Nymossvägen 11 - 79 64610 ÖvermarkÖvermark
Parkgränden 1 - 4 64610 ÖvermarkÖvermark
Risnäs skogsväg 22 - 69 64610 ÖvermarkÖvermark
Räfsmossavägen 166 - 58 64610 ÖvermarkÖvermark
Räfsmossvägen 4 - 4 64610 ÖvermarkÖvermark
Sjolvallsvägen - 90b 64610 ÖvermarkÖvermark
Smeds Edlas gränd 4 - 5 64610 ÖvermarkÖvermark
Smedsvägen 1 - 22 64610 ÖvermarkÖvermark
Smällarbackvägen 53 - 58 64610 ÖvermarkÖvermark
Snickargränden 5 - 5 64610 ÖvermarkÖvermark
Snickarsinkuja 5 - 5 64610 ÖvermarkÖvermark
Sockenrå skogsväg 139 - 91 64610 ÖvermarkYttermark
Stenforsvägen 128 - 91 64610 ÖvermarkÖvermark
Svarvarintie 21 - 9 64610 ÖvermarkÖvermark
Svarvarvägen - 64610 ÖvermarkÖvermark
Sårbackvägen 17 - 26 64610 ÖvermarkÖvermark
Tunantie 1 - 9 64610 ÖvermarkÖvermark
Tunavägen 1 - 16 64610 ÖvermarkÖvermark
Urminnegård - 64610 ÖvermarkÖvermark
Urminnestrand - 64610 ÖvermarkÖvermark
Valsbergsvägen - 617 64610 ÖvermarkÖvermark
Valsås - 64610 ÖvermarkÖvermark
Ylimarkuntie 10 - 95 64610 ÖvermarkÖvermark
Åmaninkuja 1 - 3 64610 ÖvermarkÖvermark
Östra 1103 - 1469 64610 ÖvermarkÖvermark
Övermarkvägen 11 - 11 64610 ÖvermarkÖvermark

Närpiö

64720 Perälä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Viitintie 178 - 316 64720 PeräläFinby
Österskogsvägen 167 - 93 64720 PeräläFinby

Närpiö

66270 Pirttikylä-Sorvari

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Backbackvägen 3 - 7 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Backvägen 1 - 1 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Bostads Ab Posthagen - 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Bostads Ab Pörthagen - 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Bostads Ab Pörtom Kronohagen - 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Brännskogsvägen 117 - 55 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Centrumgränden 1 - 4 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Centrumvägen - 8c 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Fallbackvägen - 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Fräksmosståget 18 - 18 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Fräksmossvägen - 3 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Frönäsvägen - 531 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Gamla Kyrkvägen 4 - 4 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Hermansgränd - 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Hermanståget 41 - 41 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Herrbackintie 4 - 6 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Herrbackvägen 4 - 4 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Högbackvägen 130 - 99 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Höusne - 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Höusnevägen 11a - 43 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Karkåsvägen 61 - 7 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Keskustie 9 - 9 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Korpbäckståget - 6 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Kruunun maantie 124 - 72 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Källroosvägen 55 - 55 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Laplomvägen 15 - 91 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Lillmossvägen 14 - 89 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Långinkuja 1 - 5 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Mattlarsvägen 56 - 84 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Matuschvägen 35 - 7 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Mellanvägen 1 - 1 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Myrtåget 119 - 84 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Norribackvägen 18 - 42 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Nymoss skogsväg - 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Pellasbackvägen 10 - 5 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Pilkbackvägen 72 - 72 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Piparsidtåget 104 - 44 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Prinsasvägen 23 - 7 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Prästgårdsvägen 4 - 4c 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Prästhagsvägen 4 - 6 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Pukkalantie 55 - 8 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Pätkä 3 - 3 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Riihitie 2 - 2 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Riksåttan 1050 - 4720 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Ringaneback 13 - 14 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Rivägen 5 - 8 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Ryttåsvägen 14 - 18 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Sahnelidsvägen 147 - 147 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Sahnevägen 440 - 97 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Sidbäcksvägen - 56 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Sjättåget 52 - 52 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Skolvägen 21 - 21 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Sommarbacksvägen 33 - 72 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Stampåsvägen 21 - 39 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Storbergsvägen 55 - 55 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Stubbhagsvägen 113 - 90 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Sturstuvägen - 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Sundasvägen 57 - 57 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Svartvägen 41a - 42 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Söder i byn - 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Valsåsvägen 11 - 12 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Velkmossen - 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Velkmossenintie 1 - 925 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Åbackintie - 9 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Österlandintie - 830 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom
Österlandsvägen 137 - 237 66270 Pirttikylä-SorvariPörtom

Närpiö

66290 Harrström

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Helenelundvägen 76 - 76 66290 HarrströmTöjby
Hönslandsvägen - 33 66290 HarrströmTöjby

Närpiö

66295 Töjby

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Alibådan - 66295 TöjbyTöjby
Aspnäsvägen 124 - 686 66295 TöjbyTöjby
Blackenuddvägen 37 - 58 66295 TöjbyTöjby
Blaxnäs - 66295 TöjbyTöjby
Blaxnäs norra - 9 66295 TöjbyTöjby
Blaxnäsvägen - 79 66295 TöjbyTöjby
Blaxögrundvägen - 88 66295 TöjbyTöjby
Brickelörvägen 104 - 90 66295 TöjbyTöjby
Båthusvägen - 98 66295 TöjbyTöjby
Djupgrundsvägen 47 - 47 66295 TöjbyTöjby
Djupvikgrundvägen 31 - 50 66295 TöjbyTöjby
Djupviksgrundvägen 7 - 7 66295 TöjbyTöjby
Färgarvägen 54 - 54 66295 TöjbyTöjby
Gamla skolvägen 27 - 27 66295 TöjbyTöjby
Grevagrynnvägen 40 - 52 66295 TöjbyTöjby
Grynnvägen 13 - 49 66295 TöjbyTöjby
Hamnbultvägen 103 - 67 66295 TöjbyÖvermark
Kobban - 66295 TöjbyTöjby
Kroppangrund - 66295 TöjbyTöjby
Kullerbådan - 66295 TöjbyTöjby
Kullerbådarna - 66295 TöjbyTöjby
Kälgörsvägen 50 - 50 66295 TöjbyTöjby
Källgörståget 10 - 9 66295 TöjbyTöjby
Källgörsvägen 146 - 68 66295 TöjbyTöjby
Laxgrund - 95 66295 TöjbyTöjby
Lid-Söråkersvägen - 95 66295 TöjbyTöjby
Lilla Trutstenen - 66295 TöjbyTöjby
Lillfjärdsvägen 11 - 6 66295 TöjbyTöjby
Lillskäret 39 - 85 66295 TöjbyTöjby
Lillören 40 - 63 66295 TöjbyTöjby
Långnäsvägen 53 - 65 66295 TöjbyTöjby
Manntåget 10 - 8 66295 TöjbyTöjby
Norra Blaxnäsvägen - 66295 TöjbyTöjby
Norra Brickelörvägen 22 - 60 66295 TöjbyTöjby
Norrbackvägen 14 - 41 66295 TöjbyTöjby
Norrskatvägen 102 - 92 66295 TöjbyTöjby
Piiragårdsvägen 8 - 8 66295 TöjbyTöjby
Piiravägen - 293 66295 TöjbyTöjby
Rikskärsvägen 102 - 98 66295 TöjbyTöjby
Röösvägen 27a - 6 66295 TöjbyTöjby
Salmvägen 1 - 35 66295 TöjbyTöjby
Sandbackavägen - 5 66295 TöjbyTöjby
Skatvägen 19 - 6 66295 TöjbyTöjby
Skogshagsvägen 16 - 2 66295 TöjbyTöjby
Skäriskatvägen 101 - 97 66295 TöjbyTöjby
Smedens bådan - 66295 TöjbyTöjby
Stenholmsvägen 11 - 4 66295 TöjbyTöjby
Stora Trutstenen - 66295 TöjbyTöjby
Stormossvägen 29 - 29 66295 TöjbyTöjby
Storåkersvägen 24 - 30 66295 TöjbyTöjby
Storåsvägen 16 - 54 66295 TöjbyTöjby
Träskböle - 66295 TöjbyTöjby
Träskböle samfällighet - 66295 TöjbyTöjby
Tuvängsvägen 112 - 94 66295 TöjbyTöjby
Töjby hamnväg - 5 66295 TöjbyTöjby
Töjby samfällighet - 66295 TöjbyTöjby
Töjby skolväg 15 - 9 66295 TöjbyTöjby
Töjby skäriväg - 618 66295 TöjbyTöjby
Utstenarna - 66295 TöjbyTöjby
Utterbergsvägen 28 - 84 66295 TöjbyTöjby
Vestpunktvägen 102 - 91 66295 TöjbyTöjby
Västanlandet 10 - 38 66295 TöjbyTöjby
Ytterstgrund - 66295 TöjbyTöjby
Ådbådavägen 119 - 95 66295 TöjbyTöjby
Ågrenvägen 14 - 28 66295 TöjbyTöjby
Åstrandvägen 4 - 9 66295 TöjbyTöjby

Närpiö

66370 Närvijoki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haapakoskentie 104 - 104 66370 NärvijokiPörtom
Korpiluomantie 73a - 73a 66370 NärvijokiPörtom

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024