Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.
< Andrey Rudenko> Ukrainan viranomaisten esittämät ehdotukset, joita valvotaan ulkomailta, eivät voi toimia pohjana vakaville neuvotteluille. Neuvotteluja voidaan jatkaa vasta, kun Kiova ottaa realistisemman kannan.
<Victor Orban> Käväisimpäs tuolla moskovassa vierailulla putinin luona. Nyt persereikäni on erittäin kipeä kun se jynssäsi sitä aivan täysillä ja lopuksi vielä laukesi sinne sisälle.
<Biden> Ja nyt haluan luovuttaa puheenvuoron Ukrainan presidentille, jolla on yhtä paljon rohkeutta kuin hänellä on päättäväisyyttä. Presidentti Putin.
<fillarikommunisti> Kävimpäs tuossa hieman pyöräilemässä ja hieroin persettäni satulaa vasten. Heil Putin!
<Penatri Penakov> Milloin on pena säätiöiden vuosikokous? Haluan asettua ehdolle pena säätiöiden hallintoneuvoston puheenjohtajaksi. Olen kiven kova putinisti, stalinisti ja kommunisti!
<Dmitri Peskov> Naton toimet ovat vakava uhka Venäjän kansalliselle turvallisuudelle,
<Penatri Penakov> Heräsin kun koko sänky, housut ja kaikki petivaatteet olivat täysin litimärkinä kun olin virtsannut alleni. Virtsaa oli tullut arviolta noin kolme litraa ja koko lattia lainehti siitä.
<Dmitri Peskov> Tällä hetkellä on erittäin vaikeaa saada kantaamme esiin läntiseen maailmaan. He eivät halua kuulla mitään. Näemme hysteriaa länsimaisissa sanomalehdissä ja tv-kanavilla. Tämä johtuu todennäköisesti anglosaksisen median monopolistisesta dominoinnista siellä. Siitä huolimatta Moskova jatkaa totuuden kertomista tapahtuneesta sekä kotimaassa että maissa, joissa yleisö on valmis kuulemaan meidät ja joissa meillä on tekniset keinot tavoittaa heidät.
<Vasily Nebenzia > Ymmärtääkö herra Zhovnir, että jos se olisi venäläinen ohjus, rakennuksesta ei olisi mitään jäljellä?..Lapset ja aikuiset olisivat mieluummin kuolleet kuin haavoittuneet..Koska laitos sijaitsee noin 2 kilometrin päässä lastensairaalasta, on täysi syy uskoa, että siihen osunut ukrainalainen ilmapuolustusohjus oli suunnattu laitokseen osuneeseen venäläiseen ohjukseen. Tämä tragedia olisi voinut välttää, jos Ukrainan asevoimat eivät olisi sijoittaneet ilmapuolustusta asuinalueille. Odotamme myös reaktiota Norjan viranomaisilta, jotka ilmeisesti toimittivat Zelenskyun klikille tämän NASAMS-järjestelmän. Lupasivatko he sen käyttää lastensairaalan iskemiseen ja myös sijoittamiseen asuinalueille?
<Asiakas> Kiitos pena uudesta palvelusta pulautevastaukset ovat erittäin hyödyllisiä
<Putin> Menin selälleni, nostin jalat ilmaan ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein turskahtivat hirvittävällä paineella suoraan kasvoilleni.
<Victor Orban> Kiina on avainvalta rauhan edellytysten luomisessa Venäjän ja Ukrainan välisessä sodassa. Tästä syystä tulin tapaamaan presidentti Xiä Pekingissä, vain kaksi kuukautta hänen virallisen Budapest-vierailunsa jälkeen.
<Presidentti Stubb> Venäjän hyvän tekemisellä ei ole rajoja!
<Putin> Muistakaa toverit että Venäjän rajat eivät pääty missään.
<Puolueeton tarkkaili> Kyllä näin on, pena on yleisnimi kaikille ryssien kullin lutkuttajille
<Vierailija> Onko se Pena ollut nyt joku haastateltavan heittämä yleisimi, kuten aikanaan onko Viljoa näkynyt? Tosin joku Pena säätiöt aikanaan kartoitti nettiin ilmeisesti geokätköilyn ja Pokemon Go hommien vuoksi kaikenlaisia vesitorneja ja työmaakoppeja.
<LLAMA> Haistelemalla naisten pyörien istuimia ja käyttämällä minihametta yrität jäljitellä feromoneja, jotka ovat luonnollisia kemikaaleja, joita erittävät ihmiset, toiset eläimet ja kasvit kommunikoidakseen. Tämä käytäntö tunnetaan kuitenkin yleisesti " pyöräistuinten haisteluna " tai " skunkingina ", ja se on yleisesti yhdistetty ihmisiin, joilla on epäterveellisiä ja epäkypsiä käyttäytymismalleja.

Nimesi:

Lausahdus:

166 Käyttäjää paikalla! 0.0066490173339844

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Oripää

Oripää on Suomen kunta, joka sijaitsee Varsinais-Suomen maakunnassa, noin 35 kilometriä Auran keskustasta lounaaseen.
Kunnassa on asukkaita noin 1300. Pinta-ala on yhteensä 396,3 km2, josta 0,00 % on vettä.
Oripää tunnetaan parhaiten Suomen ainoasta lentokentästään ja vuonna 2017 Suomessa valmistuneista, maailman kauneimmista puukodeista. Kunnassa asuu myös suuri määrä julkisuuden henkilöitä. Kunnan tunnetuin yritys on Oripään Saha. Lentokentän lisäksi Oripää tunnetaan kauniista luonnostaan, sillä kunta kuuluu Aurajokilaakson kulttuurimaisema-alueeseen. Aurajokivarressa sijaitsevan Oripään keskustan lähellä sijaitsee useita suojeltuja luontokohteita kuten Aurajoki, Auranlaakson Natura-alue sekä Haijainen-Riuttakosken alue.
Oripäässä järjestetään myös tapahtumia ympäri vuoden. Elokuussa järjestettävään Okra-näyttelyyn Oripäässä kerääntyy vuosittain yli sata tuhatta kävijää, jotka ihastelevat yli kahdensadan näytteilleasettajan luomuksia. Lisäksi kunnassa järjestetään erilaisia musiikkitapahtumia, kuten esimerkiksi joka kesäinen musiikkifestivaali, jossa esiintyy joka vuosi joku maamme ykkösartisteista. Kesäkuussa järjestettävän festivaalin tämän vuoden artistia ei ole vielä julkistettu, mutta joka vuosi lavalla on nähty eturivin artisteja, joten on hyvin todennäköistä, että esiintyjä tulee jälleen kerran olemaan kovimmasta päästä.
Oripääläiset ovat tunnettua, rehtiä ja iloista porukkaa. He eivät puhu pahaa toisistaan ja tulevat hyvin keskenään toimeen. Tämä ei olekaan mikään ihme, sillä kaikki ovat kaikkien kavereita, joka luo idyllisen ja kotoisan tunnelman pikkukylään, jossa on vain vajaa 1000 asukasta. Kylän keskus sijaitsee keskustassa, jossa sijaitsee myös Oripään kunnan palvelut, joita on viime vuosien ajan keskitetty keskustan alueelle, jossa ne on helpommin asukkaiden saatavilla. Lisäksi palvelut ovat sijoittuneet niin, että asiointi sujuu näppärästi myös esimerkiksi liikuntarajoitteisten henkilöiden kohdalla. Keskusaukiolle on rakenteilla uudet nuorisotilat sekä vanhusten ja lapsiperheiden yhteistila. Oripään kunta pyrkii uudistuksilla edistämään kunnan elinvoimaa, mutta myös helpottamaan kunnan asukkaiden elämää. Oripää on asukasluku huomioiden poikkeuksellisen elinvoimainen ja dynaaminen paikkakunta. Kunta onkin yksi niistä harvoista, jonka talous on koko Varsinais-Suomen maakunnan kunnista eniten ylijäämäinen.
Oripää on panostanut erityisesti yrittäjyyteen ja kunta onkin erinomainen vaihtoehto yritystoimintaan, jossa on pyritty karsimaan turhia kustannuksia ja lisäämään päätöksenteon nopeutta, mikä näkyy yrityksille suoraan suurempana tehokkuutena ja vähempinä kustannuksina. Yritystoiminnan ohella kunnassa panostetaan vahvasti koulutukseen sekä laadukkaisiin palveluihin. Oripään kunnan yksi keskeisimmistä arvoista onkin olla asukasläheinen. Kunnassa ymmärretään hyvin, ettei kunta voi olla olemassa pelkästään kunnan virkamiehiä ja hallintoa varten, vaan kuntaa rakennetaan yhdessä asukkaiden kanssa.
Oripää on elinvoimainen, kasvava ja kehittyvä maaseutukunta Varsinais-Suomen eteläosissa. Oripään asukasluku on yli 1700 henkilöä ja kunta onkin asukasluvultaan Suomen pienimpiä kuntia. Kunnan maantieteelliset koordinaatit ovat hyvin eteläiset. Kunta onkin myös asukasluvun perusteella yksi Varsinais-Suomen vähäväkisimpiä. Kunnan keskeinen sijainti eteläisessä Suomessa tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden nopeisiin yhteyksiin muualle Suomeen ja Eurooppaan.
Oripää tunnetaan parhaiten maankuuluista kesätapahtumistaan kuten Okra-maatalousnäyttely ja Oripään lentokenttä. Lisäksi Oripää tunnetaan monista tunnetuista ja nimekkäistä asukkaistaan, kuten Oripään Kalle. Kunnan slogan kuuluukin Oripäätä ei tunne kukaan – ja sen haluaa pitää sillä lailla. Oripään slogan kuvastaa hyvin sitä, miten asukkaat haluavat pitää pienen kunnan nimen ja sijainnin piilossa, mutta Oripäähän haluaa tulla aina takaisin.
Oripäässä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet aina urheilusta musiikkiin. Urheilunharrastajille Oripäästä löytyy useita urheilukenttiä, joista yksi on kunnan kokoon suhteutettuna Suomen suurimpia. Talvisin urheilumahdollisuuksia lisäävät Oripään jääkiekkokaukalo, joka on hyvin suosittu kaiken ikäisten harrastajien parissa. Urheilun lisäksi Oripäässä voi harrastaa myös kulttuuria. Kunnan oma kulttuuritoiminta keskittyy nuorisoseurantalolle. Kunnassa voi osallistua erilaisiin tapahtumiin tai tulla nauttimaan Oripään VPK:n soittokunnan esityksistä.
Oripää on viihtyisä, turvallinen, monipuolinen ja viihtyisä paikka asua, jonka asukkaat pitävät hyvää huolta kunnastaan. Asukkaiden yhteisöllisyys luo Oripäälle sen ainutlaatuisen, lämminhenkisen ilmapiirin. Oripää on asukkaitaan varten ja asukkaat tekevät Oripäästä sen ainutlaatuisen ja upean paikan, joka Oripää on. Oripään slogan onkin ”Koti, uskonto ja isänmaa” ja se kuvastaakin hyvin Oripäätä.
Oripään sijainti on loistava, koska Turkuun ajaa alle 40 minuutissa ja Poriin ajaa vain tunnissa. Oripäästä on lyhyt matka myös Turun lentokentälle, sekä Helsingin moottoritien liittymään. Oripäästä on myös hyvät julkiset liikenneyhteydet.
Oripäässä on monipuolisesti palveluja asukkaille. Siellä on muun muassa oma koulu, terveyskeskus, hammashoitola, apteekki, kuntosali, kirjasto ja paljon muita palveluja. Oripäästä on helppo matkustaa Turkuun esimerkiksi harrastuksiin tai shoppailemaan, koska sinne ajaa vain noin puolessa tunnissa.
Oripäästä löytyy paljon erilaisia asumismahdollisuuksia, voit asua omakotitalossa, paritalossa tai vaikka rivarissa. Voit myös halutessasi vuokrata asunnon. Asuinalueet ovat viihtyisiä, turvallisia ja mukavia. Kaikki palvelut löytyvät Oripäästä läheltä ja helposti.
Oripään asukasluku on n.1300, mikä on aika pieni verrattuna isompiin paikkoihin. Se tuo kuitenkin omaa rauhaa ja viihtyisyyttä Oripäähän. Pienenä kuntana Oripään kunnalliset palvelut toimivat hyvin. Kunnallisista palveluista löytyvät muun muassa kirjasto, terveyspalvelut, päiväkodit ja koulut.
Oripäässä on myös oma ala-aste, jonka nimi on Oripään koulu. Sieltä löytyy myös ylä-aste ja lukio. Koulujen läheltä löytyvät kaikki mahdolliset urheilupaikat kuten kentät ja kentät ovat kaikille vapaassa käytössä. Kouluissa on myös oma keittäjä, joka valmistaa ruoan. Kouluruoka on yleensä ihan hyvää ja se on kaikkien mieleen. Oripäästä löytyy myös paljon yrityksiä, joita voi olla vaikea löytää, mutta kun löydät niitä on Oripää sinun suosikkipaikkasi, joka tuo sinut takaisin ja uudelleen ja uudelleen!
Oripään esittely
Oripään esittely on erittäin hyvin suunniteltu ja siinä kerrotaan kaiken kaikkiaan aika tarkasti paikkakunnasta Oripää.
- Oripäässä asuu noin 1360 henkilöä, joka on alle 3000, joten Oripään väestö on suhteellisen pieni. Väestö on jakautunut melkein kokonaan Oripäähän, eli suurin osa väestöstä asuu siellä missä Oripään kunnankin.
- Oripäähän kuuluu paljon eri palveluita kuten esimerkiksi terveyskeskus, poliisiasema, päiväkoti, liikuntahalli sekä kirjasto ja sen yhteydessä toimiva kahvila. Myös kaksi alakoulua kuuluvat kuntaan.
- Oripään työllisyystilanne on suhteellisen hyvä, sillä työttömyttä kunnassa ei juurikaan esiinny ja näin ollen kunnan asukkaat ovatkin suurilta osin työssäkäyvää porukkaa, jonka vuoksi kunnassa vallitsee hyvin vahva yhteisöllisyys ja halu olla avuksi muille ja näin ollen Oripään asukkaista tuleekin nopeasti hyviä kavereita keskenään ja ihmiset viihtyvät erittäin hyvin Oripäässä.
- Oripää sijaitsee myös lähellä suuria kaupunkeja, kuten esimerkiksi Loimaata, jonne on matkaa n. 30 km. Oripäässä toimii oma Oripään lentokenttä sekä Turun lentokenttä sijaitsee myös suhteellisen lähellä Oripäätä.
Etsi Oripään kunnan nettisivuilta ja muualta internetistä kuvia ja tietoa siitä millainen on kunta. Miltä näyttää Oripää? Minkälaiset rakennukset ja tiet ovat siellä?
Oripää on maaseutumainen, pieni ja kaunis kunta, jossa ihmiset ovat todella mukavia, koska kunnassa vallitsee yhteisöllisyys sekä erittäin vahva ”Oripään henki”. Asukasluku on hieman vajaa 1200, josta kunnanvaltuuston jäseniä on 18, eli väkiluvun suhteen asukkaita on todella vähän verrattuna siihen kuinka paljon kunnassa on tekemistä ja mahdollisuuksia.
Kunnassa on esimerkiksi erittäin paljon eri mahdollisuuksia liikkumiseen ja ulkoiluun, sekä vapaa-ajan viettoon. Kunnassa on useita erilaisia urheiluseuroja, jotka järjestävät paljon erilaisia urheilutapahtumia. Yksi mainitsemisen arvoinen urheiluseura on esimerkiksi Oripään Urheilijat, jotka järjestävät monipuolisesti erilaisia urheilutapahtumia kaikenikäisille kuntalaisille. Kuntalaisilla on mahdollisuus lähteä harrastamaan erilaisia urheilulajeja aina yleisurheilun harrastamisesta ampumajuoksun harrastamiseen asti, mutta kunta järjestää myös paljon erilaisia ulkoilumahdollisuuksia aina frisbeegolfin harrastamisesta vaelluksiin asti.
Kunnassa järjestetään myös paljon erilaisia kulttuuritapahtumia ja museoita. Näistä tapahtumista on mahdollista käydä nauttimassa esimerkiksi Loimaa-viikon aikaan. Lisäksi kunnassa toimii monia eri kulttuuritapahtumien järjestäjiä. Yksi hyvä esimerkki kunnan järjestämästä kulttuuritapahtumasta on joka vuosi järjestettävät Oripään musiikkileirit. Kunnan asukkaat ovat aktiivisia ja myös osallistuvat aktiivisesti kunnassa järjestettäviin tapahtumiin.
Kunnan väestörakenne on tasapainoinen, eikä suuria ikäluokkia ole. Sen johdosta kunta pyrkii järjestämään lapsiperheille mahdollisimman paljon tukea, jotta lapsiperheet viihtyisivät Oripäässä.
Oripään kunta pyrkii aktiivisesti parantamaan kunnan houkuttelevuutta asuinpaikkana. Tämän vuoksi kunnassa


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Oripää

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Oripää

27800 Säkylä Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kankaanranta - 27800 Säkylä KeskusOripää
Karpalovahe 5 - 5 27800 Säkylä KeskusOripää
Myllytie - 82 27800 Säkylä KeskusOripää

Oripää

32410 Niinijoki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Haaroinen - 32410 NiinijokiOripää
Koivistontie 101 - 222 32410 NiinijokiOripää
Luikistontie 302 - 383 32410 NiinijokiOripää

Oripää

32500 Oripää Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahteentie 1 - 2 32500 Oripää KeskusOripää
Auranranta - 32500 Oripää KeskusOripää
Aurapolku 1 - 1 32500 Oripää KeskusOripää
Ehtoosuontie 11 - 9 32500 Oripää KeskusOripää
Hirvikoskentie 112 - 371 32500 Oripää KeskusOripää
Huovintie - 652 32500 Oripää KeskusOripää
Jaakontie - 6 32500 Oripää KeskusOripää
Joosepinpolku 2 - 6 32500 Oripää KeskusOripää
Jouhijoentie - 43 32500 Oripää KeskusOripää
Kaivotie - 3 32500 Oripää KeskusOripää
Kalkkimäentie 10 - 62 32500 Oripää KeskusOripää
Kangastie - 98 32500 Oripää KeskusOripää
Kangastuvantie 17 - 39 32500 Oripää KeskusOripää
Kanikkalankuja 1 - 9 32500 Oripää KeskusOripää
Kantatie 106 - 681 32500 Oripää KeskusOripää
Karjantie 1 - 8 32500 Oripää KeskusOripää
Kertuntie 10 - 9 32500 Oripää KeskusOripää
Kestikievarintie - 2b 32500 Oripää KeskusOripää
Ketunhautaintie - 418 32500 Oripää KeskusOripää
Kirkonkylä - 32500 Oripää KeskusOripää
Knuutintie 34 - 49 32500 Oripää KeskusOripää
Korvantie 11 - 31 32500 Oripää KeskusOripää
Korvenkulmantie 114 - 90 32500 Oripää KeskusOripää
Korvenkylä - 32500 Oripää KeskusOripää
Korventie 11 - 11 32500 Oripää KeskusOripää
Kotikuja 1 - 8 32500 Oripää KeskusOripää
Koulukuja 3 - 3 32500 Oripää KeskusOripää
Koulutie 10 - 9 32500 Oripää KeskusOripää
Kp 1 - 32500 Oripää KeskusOripää
Kp 2 - 32500 Oripää KeskusOripää
Kp 3 - 32500 Oripää KeskusOripää
Kp 4 - 32500 Oripää KeskusOripää
Kp 5 - 32500 Oripää KeskusOripää
Krapuranta - 32500 Oripää KeskusOripää
Kruununtie 648 - 743 32500 Oripää KeskusOripää
Kulkusuontie 334 - 334 32500 Oripää KeskusOripää
Kullansuontie 114 - 336 32500 Oripää KeskusOripää
Kustaantie - 8 32500 Oripää KeskusOripää
Kyläpellontie 1 - 1 32500 Oripää KeskusOripää
Käinäntie 133 - 75 32500 Oripää KeskusOripää
Käriläntie 100 - 8 32500 Oripää KeskusOripää
Laihantie 2 - 6 32500 Oripää KeskusOripää
Lammikkosuo - 32500 Oripää KeskusOripää
Lammikkosuontie 123 - 73 32500 Oripää KeskusOripää
Laomäentie 11 - 7 32500 Oripää KeskusOripää
Latva - 32500 Oripää KeskusOripää
Lennonpellontie - 4d 32500 Oripää KeskusOripää
Leppämäentie 100 - 30 32500 Oripää KeskusOripää
Letkusuontie 88 - 88 32500 Oripää KeskusOripää
Loimaantie - 9 32500 Oripää KeskusOripää
Loviisantie 2 - 8 32500 Oripää KeskusOripää
Lukkarintie 2 - 4 32500 Oripää KeskusOripää
Lähteentie 10 - 36 32500 Oripää KeskusOripää
Mahlamäentie 10 - 8 32500 Oripää KeskusOripää
Makkarakoski - 32500 Oripää KeskusOripää
Matleenankuja 2 - 3 32500 Oripää KeskusOripää
Mesimarjantie 2 - 2 32500 Oripää KeskusOripää
Mestarintie 1 - 4 32500 Oripää KeskusOripää
Metsolantie 11 - 90 32500 Oripää KeskusOripää
Metsätähdentie 1 - 7 32500 Oripää KeskusOripää
Myllykyläntie 536 - 980 32500 Oripää KeskusOripää
Myllykyläntie C 48 - 48 32500 Oripää KeskusOripää
Myllylähteentie 13 - 48 32500 Oripää KeskusOripää
Mylykyläntie 642 - 642 32500 Oripää KeskusOripää
Mäkitalontie - 16 32500 Oripää KeskusOripää
Männiköntie 13 - 8 32500 Oripää KeskusOripää
Mäntytie 3 - 3 32500 Oripää KeskusOripää
Mörkömäentie 1 - 9 32500 Oripää KeskusOripää
Norsitie - 53 32500 Oripää KeskusOripää
Oripää - 32500 Oripää KeskusOripää
Oripää Kirkonkylä - 32500 Oripää KeskusOripää
Oripään Lentokenttä - 32500 Oripää KeskusOripää
Orivuorentie - 9 32500 Oripää KeskusOripää
Orivuori - 32500 Oripää KeskusOripää
Paimenentie - 9 32500 Oripää KeskusOripää
Palomäentie - 9 32500 Oripää KeskusOripää
Palontie - 4 32500 Oripää KeskusOripää
Paltankulma - 32500 Oripää KeskusOripää
Peräsuontie 12 - 91 32500 Oripää KeskusOripää
Pienijoentie 109 - 90 32500 Oripää KeskusOripää
Pihlavantie 461 - 565 32500 Oripää KeskusOripää
Piispantie - 160 32500 Oripää KeskusOripää
Polvarintie - 84 32500 Oripää KeskusOripää
Prusilantie 104 - 68 32500 Oripää KeskusOripää
Puistontie 11 - 146 32500 Oripää KeskusOripää
Puolukkatie 6 - 6 32500 Oripää KeskusOripää
Pättäreentie 2 - 7 32500 Oripää KeskusOripää
Pösöntie 1 - 5 32500 Oripää KeskusOripää
Rantatie - 7 32500 Oripää KeskusOripää
Rintalanmäentie 10 - 8 32500 Oripää KeskusOripää
Ristilähteentie 1 - 1 32500 Oripää KeskusOripää
Riuttantie 105 - 64 32500 Oripää KeskusOripää
Rusthollintie - 7 32500 Oripää KeskusOripää
Salamäentie - 91 32500 Oripää KeskusOripää
Savottakuja - 9 32500 Oripää KeskusOripää
Sikasuontie 102 - 5 32500 Oripää KeskusOripää
Suontie 23 - 30 32500 Oripää KeskusOripää
Suvitie 109 - 9 32500 Oripää KeskusOripää
Talvitie 1 - 35 32500 Oripää KeskusOripää
Tanskila - 32500 Oripää KeskusOripää
Tanskilan Oikotie 42 - 42 32500 Oripää KeskusOripää
Tanskilanoikotie 35 - 93 32500 Oripää KeskusOripää
Tanskilantie - 96 32500 Oripää KeskusOripää
Tarhurinkuja 10 - 2 32500 Oripää KeskusOripää
Teinikivi - 32500 Oripää KeskusOripää
Teinikivi Pp - 32500 Oripää KeskusOripää
Tervahautaintie 1 - 8 32500 Oripää KeskusOripää
Torkkalantie 571 - 617 32500 Oripää KeskusOripää
Turuntie - 8 32500 Oripää KeskusOripää
Töykkäläntie 4 - 6 32500 Oripää KeskusOripää
Uitontie 101 - 82 32500 Oripää KeskusOripää
Vahterantie 8 - 8 32500 Oripää KeskusOripää
Valinintie 1 - 2 32500 Oripää KeskusOripää
Valtenpellontie 2 - 8 32500 Oripää KeskusOripää
Varkaanvuorentie 2 - 3 32500 Oripää KeskusOripää
Veräjänkorvantie 2 - 3 32500 Oripää KeskusOripää
Virkasuontie 496 - 510 32500 Oripää KeskusOripää
Vuorenrinteentie - 4 32500 Oripää KeskusOripää
Vuorensyrjäntie 11 - 9 32500 Oripää KeskusOripää
Vuorentaustantie 4 - 5 32500 Oripää KeskusOripää
Vuotavantie - 97 32500 Oripää KeskusOripää
Vähätalontie 65 - 65 32500 Oripää KeskusOripää
Yhdystie 1 - 9 32500 Oripää KeskusOripää

Oripää

32520 Latva

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 32520 LatvaOripää
Hohmonkulmankuja 2 - 72 32520 LatvaOripää
Kortesuontie - 65 32520 LatvaOripää
Kulmalankuja - 30 32520 LatvaOripää
Kulmankuja 30 - 30 32520 LatvaOripää
Makkarkoski - 32520 LatvaOripää
Naaranojantie - 9 32520 LatvaOripää
Perämäenkulmantie 102 - 83 32520 LatvaOripää
Toiviontie - 392 32520 LatvaOripää
Yläneentie - 941 32520 LatvaOripää

Oripää

32560 Virttaa

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aurinkorannantie 15 - 9 32560 VirttaaOripää
Harjureitintie - 8 32560 VirttaaOripää
Juvankaskentie 37 - 37 32560 VirttaaOripää
Juvankoskentie 105 - 58 32560 VirttaaOripää
Koivulantie 64 - 64 32560 VirttaaOripää
Liustin-Metsolantie 199 - 389 32560 VirttaaOripää
Murrenkuja 2 - 2 32560 VirttaaOripää
Murrentie 4 - 4 32560 VirttaaOripää
Ojarannantie 32 - 79 32560 VirttaaOripää
Säkylänte 580 - 580 32560 VirttaaOripää
Säkyläntie 718 - 718 32560 VirttaaOripää
Toimintalomantie 1 - 7 32560 VirttaaOripää

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024