Etusivu
PenaPedia
PenaNLP
NLPLogs
Tietoa Penasta
Valtiopäivät
Pena Palsta
Kuvakalleria
Savukehinnasto
Linkkejä
Materiaalia
Vanhat tiedotteet

Kuvageneraattori (PROTO)

Ajoneuvotietokanta (PROTO)
Osoitetietokanta (V.2 Tulossa!)

Vanhat uutiset

Lääketietokanta

Wikiselain

Kappale Kauneinta Suomea
Metsäkaatopaikkoja
PenaNetworksin museo
PenaNetworksin kirjasto
Artikkelien kommentit

Pulautteet

Vastauksia pulautteisiin

<Maria Sahareva> Kävin suihkussa enkä millään malttanut olla työntämättä suihkukahvaa perseeseeni. Siellä se nyt on syvällä revassani ja tuntuu erittäin miellyttävälle kyllä.
<perse> aaa saatana aa
<Dmitri Peskov> Venäjän armeija tuhoaa koneet, kuten se on tehnyt muun ukrainalaisen laitteiston kanssa
<Ilja Potanin> F-15- ja F-16-hävittäjälentokoneiden tuhoamisesta maksetaan palkkio.
<Sergei> Käväisimpäs tuossa taloyhtiön saunassa hieman saunomassa. Aluksi otin ihan hurjana löylyä ja räiskin vastalla persettäni. Lopuksi vielä työnsin Iöylykauhan perseeseeni ja pieraisin hirvittävät ripuIipaskat kiukaalle.
<Dmitri Peskov> Ensimmäinen rauhanhuippukokous ei ollut lainkaan rauhanhuippukokous. Siksi meidän on ensin ymmärrettävä, mitä Zelenskyi tarkoittaa tällä ehdotuksellaan.
<Anttonovi> Kiitos ryhmään pääsystä
<PenäItse> Ajattelimpas, että lähden pururadalle kohottamaan kuntoa. Noh, en kerenneyt ottaa ulko-ovelta kun pari askelta ja ripulit oikein räjähtivät housuihin. Laitoin ripuliset housut pyykinpesukoneeseen ja juon tässä pirkkaolutta odotellessa
<Maria Zaharova> Neekerit ähkii mua pyllynsilmään
<Maria Zaharova> Paska haisee ja balalaikka soi
<Dimitri Paskoi> Heräsin keskellä yötä märkään tunteeseen. Olin ripuIoinut alleni. Koko sänky, alushousut sekä kaikki petivaatteet tyynyä myöten olivat aivan ulosteen peitossa. Vetelää haisevaa ripuIia oikein pursusi ja tihkui sängystä lattialle. Sitä oli tullut arviolta noin kolme litraa.
<Dmitri Peskov> Eurooppa on ohjustemme kohde, maamme on Yhdysvaltojen Eurooppaan sijoitettujen ohjusten kohde. Meillä on tarpeeksi kapasiteettia torjuaksemme nämä ohjukset, mutta mahdollisia uhreja ovat näiden maiden pääkaupungit.
<Jevgeni Popov> Melkein kaikki Euroopan pääkaupungit ovat uhattuina, jos ohjuksemme sijoitetaan Kaliningradiin: Berliini, Varsova, kaikki Baltian maat, Pariisi, Bukarest, Praha ja tietysti amerikkalaiset tukikohdat Saksassa. Britannia on haavoittuvimmassa asemassa. Periaatteessa kolme ohjusta riittää, ja tämä sivilisaatio romahtaa.
<Lasse Lehtinen> Pena säätiöt vallanneet putin luteet pitää ajaa pois!
<PenäItse> Ajattelimpas, että torikahvit voisivat olla oikein mukavat ja virkistävät kauniina kesäpäivänä. Noh, torille päästyäni iski kuitenkin ihan järkyttävä torikammo. Kävelin ihan hädissäni edestakaisin ja pyllistin ja pieraisin niin täysillä kuin peräaukostani vain lähti ja ripulit oikein purskahtivat hirvittävällä paineella housuihini. Ei siinä auttanut muu kuin keskeyttää retki ja lähteä nolona takaisin kotiin.
<ivan> Kiitos, kiitos Pena! Kuvakeneraattorisi kalleria on täynnä ihanaa runkkumateriaalia putinista ja muista ihanista neuvostomiehistä! kiitos kiitos kovasti
<Alexander Stepanov> Yksi asia on selvä: Yhdysvallat yrittää pitää Nato-liittouman koossa millä tahansa keinolla osoittaakseen sitoutuneensa liittoumaan ja halukkuutensa antaa tärkeä panos integroituun eristämiseen Euroopassa. Yhdysvallat pyrkii tuhoamaan Venäjän sotilaallisen infrastruktuurin, erityisesti Itämeren laivaston kohteet, siirrytessään sijoittamaan pitkän matkan ohjusten yksiköitä Saksaan. Saksa on ilmeisesti vasta alkua tässä ohjusaseiden hyökkäyspiirin hybridiarkkitehtuurissa. Suomen ja Ruotsin liittyessä Natoon, uhka Baltian ja Pohjoisen laivastoille vain kasvaa.
<Tatjana> Venäjä mies on tosi mies ja puolustaa Venäläistä maailmaa ukrainassa. Suomi mies on feministi!! Liittykää tekin Venäjän armeijaan ja olkaa tosimiehiä
<Rehtori Keijo> Liittykää aseista kieltäytyjiin ja juokaa vihreetä teetä myös hameet korville transsut
<Sergei> Mikähän auttaisi ihan hirvittävään persereijän jomotukseen? Äsken hieroin sinne mobilattia mutta se ei auttanut. Pöntöllä kävin pieraisemassa ja ripulia roiskui pöntön laipioihin ja pitkin selkää.

Nimesi:

Lausahdus:

221 Käyttäjää paikalla! 0.0099701881408691

Muista katsoa myös paikallaolijat!

Herra_Snellman

PenaSäätiöiden osoitetietokanta

Pielavesi

Pielaveden kunnassa on noin 4100 asukasta. Sen pinta-ala on 989,18 neliökilometriä ja asukasluvultaan Pielavesi on Suomen 194:ksi suurin kunta. Sen naapurikuntuina toimivat Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Kuopio, Lapinlahti ja Vieremä. Kunnassa sijaitsee kaunis, iso ja syvä Nilakka järvi ja sen lisäksi kunta on muutenkin kaunista maaseutua. Luonto on lähellä. Kunnassa asuu myös paljon ulkomaalaisia, sillä sinne perustettiin vastaanottokeskus vuonna 2015. Turvapaikanhakijat asuvat paikkakunnalla edelleen ja moni heistä on jäänyt sinne asumaan. Pielaveden naapurikuntiin verrattuna sen väkiluku on jopa kasvanut vuosien aikana.
Pielaveden kunnanjohtajana on tällä hetkellä Mika Sivula. Sen elinkeinoelämältään Pielavesi on vahvaa maaseutua ja se sijaitsee lähellä Savon ydintä. Kunta panostaa siihen, että palvelut toimivat hyvin ja että myös ikäihmisille on riittävästi tarjolla erilaisia palveluita.
Pielavedellä on erittäin hyvä työllisyystilanne ja sen työttömyysprosentti oli heinäkuussa 2017 vain 3,2 prosenttia, joka oli koko Suomen kuntien pienimmästä päästä. Koko kunnan alueella asukkaita on reilut 4 600 henkilöä, mutta suurin osa heistä on yli 35 -vuotiaita, kun taas alle 16 -vuotiaiden lasten osuus väestöstä on vain noin kymmenen prosenttia. Tämä selittää osittain sitä, miksi kunta on panostanut esimerkiksi ikäihmisten palveluihin. Kunnanjohtajana Mika Sivulan mukaan Pielaveden palvelut ja elinvoima perustuu vahvaan maatalouteen, mutta myös erilaisiin pk-yrityksiin. Kunnasta on hyvä ja helppo ponnistaa, ja kunta pyrkii omalta osaltaan tekemään sen mahdollisimman vaivattomaksi ja toimivaksi, että asukkaat ja yritykset pääsevät yhdessä luomaan toimivan kokonaisuuden ja hyvinvoinnin perustan Pielavedelle.
Pielavedelle muutto ja asettuminen
Pielaveden kunta tarjoaa erilaisia asumisen muotoja, joiden välillä voi miettiä sopivaa ratkaisua. Tarjolla on vuokrattavia asuntoja ja omakotitalotontteja, jotka mahdollistavat asumisen rakentamisen haluamaansa paikkaan, jonka ympäristö on itselle sopiva ja mieluinen. Kunnassa on saatavilla myös monenlaisia tukipalveluja, jos haluaa rakentaa uuden asunnon. Jos muuttaa vuokra-asuntoon, niin Pielaveden kunnalla on vuokrattavana erilaisia asuntoja ja he tarjoavat myös apua vuokra-asunnon hankkimiseen, mikäli itsellä ei ole tiedossa mistä sen haluaisi löytää. Kunnalla on tarjota erilaisia tukipalveluja asumiseen liittyen, joita kannattaa hyödyntää, jos itsellä on tarvetta niihin. Jos muutat omakotitaloon niin sinulla on mahdollisuus hankkia uusi lämmitysmuoto omakotitaloon, jotta saat tehtyä lämmitysratkaisun itsellesi helpoksi ja hyväksi. Pistä talo kuntoon niin että siinä on mukava asua.
Omakotitalossa asuvalle Pielavedeltä löytyy palveluita, jotta asuminen on viihtyisää ja huoletonta.
Pielavedellä on mukava asua, kun löytyy kaikki tarvittava ja enemmän. Pielavedellä on palveluita ja tekemistä jokaiseen makuun, että tekemistä löytyy jokaiselle päivälle.
Pielaveden kunnan tavoitteena on turvallinen, viihtyisä, luonnonläheinen, yhteisöllinen, aktiivinen ja vetovoimainen kunta, jossa on hyvä elää.
Pielavesi tarjoaa hyvän paikan elää ja asua ja harrastaa.
Pielavedellä on mukava asua ja elää. Paikkakunnan asukkaat ovat tyytyväisiä palveluihin ja paikkakunnan toimintaan.
Pielavesi on hyvä paikka asua, kun täällä on kaikki tarvittavat palvelut ja jos niitä ei ole, niitä saadaan järjestettyä nopeasti. Täällä on paljon tekemistä, mitä muualla ei ole.
Pielavedeltä löytyy hyvä julkinen ja yksityinen terveydenhuolto.
Täällä on hyvät urheilupaikat ja täällä pääsee helposti liikkumaan, kun välimatkat on lyhyet.
Pielavesi tarjoaa lapsille ja nuorille hyvät puitteet elää. Lapset ja nuoret on täällä otettu hyvin huomioon ja heitä kuunnellaan hyvin.
Pielavesi
Pielavedelle kannattaa muuttaa, jos arvostaa turvallista elinympäristöä. Luonto on lähellä ja Pielavesi tarjoaa hyvät ulkoilumahdollisuudet. Asukkaiden tarpeet huomioidaan.
Pielavedellä on turvallista asua ja palvelut löytyvät läheltä. Luonto ja järvimaisema ovat lähellä.
Pielavedelle kannattaa muuttaa, jos on luontoihmisiä ja arvostaa kauniita järvimaisemia. Paikkakunnan ihmiset ovat avoimia ja ystävällisiä ja ottavat asukkaat hyvin huomioon.
Pielavesi tarjoaa erinomaiset palvelut niin asukkailleen kuin matkailijoillekin. Paikkakunnalta löytyy kaikki mitä tarvitaan. Paikkakunnan ihmiset ovat ystävällisiä ja avoimia ja ottavat kaikki huomioon.
Pielavesi on viihtyisä, rauhallinen ja turvallinen asuinpaikka. Palvelut toimivat hyvin ja harrastusmahdollisuuksia löytyy hyvin kaikille. Pielavesi-järvi on upea ja tarjoaa mahdollisuuksia kaikille ja kaikki on otettu hyvin huomioon. Paikkakunnalle on turvallista muuttaa ja kaikki on otettu huomioon. Pielavesi on hyvin eläväinen paikka ja on ollut sitä jo monta vuosikymmentä. Pielavesi tarjoaa loistavat mahdollisuudet sekä harrastuksille kuin työnteolle. Pielaveden luonto tarjoaa elämyksiä ja tarjoaa loistavia paikkoja rauhoittua ja rentoutua. Pielavedeltä löytyy jokaiselle jotain. Pielavesi on yksi suomen vanhimmista ja aktiivisimmista kunnista.
Pielavesi on rauhallinen ja idyllinen pieni kunta joka sijaitsee suomen keskiosassa, Pielavedelle ajaa Iisalmesta noin tunnin, Kuopiosta noin tunnin ja Kajaanista noin 2 tuntia.
Pielavedellä asuu tällä hetkellä noin 6000 asukasta joista alle 18 vuotiaita on noin 1200. Työpaikkoja Pielaveden kunnassa on yhteensä noin 1200.
Pielavesi on ollut ennen hyvinkin iso ja merkittävä pitäjä Suomessa, Pielaveden pitäjä perustettiin 1500-luvun puolivälin jälkeen. Pielavesi sai vuonna 1631 markkinaoikeudet. Pielavesi kuului alkujaan Tavinsalmen kirkkopitäjään, joka sai vuonna 1549 Kuopion kappeliseurakunnaksi ja erotettiin omaksi kirkkopitäjäksi 1630-luvun lopulla. Pielaveden kunta perustettiin 1865. Pielaveden pitäjä liitettiin Keiteleeseen kappelina 1847. Se itsenäistyi 1868. Pielavesi tuli uudelleen kappeliseurakunnaksi 1874 ja sai itsenäiset seurakunnalliset oikeudet 1879.
Pielaveden kunnassa toimii monia palveluita ja yrityksiä. Pielaveden suurimmat työnantajat ovat kunnallisen palvelutuotannon lisäksi Osuuskunta Maitomaa, Lujabetoni Oy sekä Lunawood Oy. Suurin työllistävä toimiala kunnassa on julkinen hallinto ja maanpuolustus (18,4 %).
Pielavesi tarjoaa monenlaisia asumismahdollisuuksia, joista on helppo valita mieleisensä. Omakotitontit ovat Pielavedellä edullisia ja vapaita tontteja on hyvin saatavilla. Tontit sijaitsevat lähellä palveluita ja ne on hinnoiteltu hyvin kohtuulliseksi. Asukkaita palvelee myös vuokrattavat asuntokiinteistöt, joita kunnassa on hyvin saatavilla. Vuokra-asuntojen hintataso on hyvin kohtuullinen ja vaihtoehtoja löytyy pienistä kerrostalo asunnoista suuriin ja viihtyisiin omakotitaloihin.
Pielavedeltä löytyy myös kattavat liikuntapalvelut. Pielavesi tarjoaa erinomaiset liikuntamahdollisuudet, oli suosikkilaji sitten jääkiekko, yleisurheilu, tennis tai mikä tahansa. Kunta on panostanut liikuntaan ja kunnassa onkin erinomaiset puitteet liikuntaharrastuksiin. Lisäksi kunnan alueelta löytyy monia upeita luonnonmaisemia, joiden tarjoamat liikuntamahdollisuudet ovat vertaansa vailla. Myös kalastusharrastukset on otettu kunnassa erinomaisesti huomioon, eikä luonnon helmassa liikkumista tarvitse täällä rajoittaa.
Pielaveden kunnan asukasluku on pysynyt vakaana ja kunnassa panostetaankin erityisesti sen viihtyvyyteen ja harrastusmahdollisuuksiin. Vaikka väkiluku onkin viime vuosien aikana laskenut, ei sen katsota olevan merkittävä uhka kunnan tulevaisuuden kannalta. Pielavesi tarjoaakin hyvät palvelut ja viihtyisän elinympäristön sekä nykyisille että tuleville asukkailleen, mikä lisää kunnan elinvoimaisuutta entisestään.
Pielavesi on hyvä paikka asua
Pielavesi on Pohjois-Savossa sijaitseva pieni, noin 3 200 asukkaan kunta. Kunta tarjoaa kuitenkin asukkailleen runsaasti erilaisia palveluja ja tekemistä, minkä lisäksi sen kaunis luonto tarjoaa paljon mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin.
Kunnan palveluihin lukeutuu muun muassa monipuoliset liikuntamahdollisuudet, jotka käsittävät muun muassa uimahallin, kuntosalin ja hiihtoladut. Kunnassa toimii myös useita liikuntajärjestöjä, joiden kautta pääsee halutessaan tutustumaan esimerkiksi jalkapallon, pesäpallon tai lentopallon maailmaan. Lisäksi tarjolla on myös erilaisia ohjattuja liikuntaryhmiä, joihin voivat osallistua niin kuntalaiset kuin myös kunnan ulkopuoliset asukkaat. Lisäksi tarjolla on myös erilaisia kursseja sekä tapahtumia, joiden kautta voi tutustua esimerkiksi jousiammuntaan, suunnistukseen tai vaikkapa frisbeegolfiin.
Kulttuuria Pielavedellä ei ole unohdettu. Kunnassa on tarjolla monipuolisesti kulttuuritapahtumia, jotka kokoavat niin kuntalaiset kuin myös matkailijat yhteen nauttimaan erilaisista esityksistä ja konserteista. Myös kunnan teatteritoiminta tarjoaa elämyksiä kaikille kulttuurinnälkäisille. Lisäksi Pielavedellä toimii aktiivisesti monia kuoroja, joiden kautta on helppo päästä osaksi paikallista yhteisöä. Kuorot myös konsertoivat usein tarjoten näin kaikille mahdollisuuden päästä nauttimaan paikallisista musiikkielämyksistä.
Pielaveden kunnasta löydät kaikki palvelut joita tarvitset arkeesi. Löydät kaiken tarvitsemasi läheltä, sinun ei tarvitse käyttää kallista aikaa ruuhkassa tai julkisilla kulkuneuvoilla kulkiessa. Kaikki palvelut sijaitsevat kätevästi kävelyetäisyydellä ja pääset kulkemaan kävellen, pyörällä tai vaikka rullaluistimilla, eikä parkkipaikkaa tarvitse etsiä tai siitä tarvitse maksaa.

Pielavesi on hyvä paikka lapsiperheille. Perheille tarjotaan kunnan puolesta lastenhoitopalvelut ja koulujärjestelmä, jossa panostetaan lapsiin yksilöinä, ei vain massan osasena. Perheiden hyvinvointia


Kylät, Postinumerot ja osoitteet paikkakunnalla Pielavesi

Ole hyvä ja valitse alue tai selaa osoitteita.

Pielavesi

71775 Tuovilanlahti-Haatala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aholantie 106 - 88b 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä
Ahvenisentie 165 - 71 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä
Harakanniementie 58 - 78 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä
Jylänki - 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä
Jäppisensaari - 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä
Karsikontie 254 - 96 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä
Kuuselantie 243a - 415 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä
Leppämäki - 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä
Löytynmylly - 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä
Löytynmyllyntie 248b - 6b 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä
Patamäentie 105a - 571 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä
Patamäki - 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä
Saarisjoentie 110 - 228 71775 Tuovilanlahti-HaatalaKirkonkylä

Pielavesi

72400 Pielavesi Keskus-Jylänki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahotie 1 - 7 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Aidassaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Ainolantie 1 - 8 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Alasahontie 112 - 8 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Anninsaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Anttila - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Arvila - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Autiolahdentie 29 - 64 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Edussaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Edussaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Edussaari C - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Edussaari D - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Etelä-Ukko - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Haapajärventie 138a - 98 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Haapakoskentie 34 - 7 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Haapakoski - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Haapaniemi - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Haapatie 2 - 2 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hakalantie 5 - 7 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Harjutie 10 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Haukkalahdentie 101a - 77c 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Heinäsuontie 19 - 95 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Heposaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Heposaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hiidenniementie 186 - 269 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hiidensaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hiidensaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hiidensaari C - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hiidensaari D - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hiidensaari E - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hiidensaari F - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hiidensaari G - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hiidensaari H - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hiidensaari I - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hirvisaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hirvitie 1 - 4c 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Honkalantie 10 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Honkamäentie 1 - 88 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Honkamäki - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Honkasaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hovinmäki - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Huikarintie 14 - 39 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Hukantie 1 - 3 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Höyry - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Ikäläntie 3 - 5 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Ilkonsaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Ilveksentie 3 - 6 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Irjalantie 1 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Iso Hovisaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Iso Lapinsaari D - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Iso-Haapaniementie 130a - 80c 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Iso-Vaivainen A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Iso-Vaivainen B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Iso-Vaivainen C - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Iso-Vaivainen D - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Jauhokylä Korpisaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiSäviä
Jokitie 154a - 47 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Jussintie 1 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Juurikkalahdentie 111 - 714 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Jylängintie 100 - 83a 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Järvenpääntie 119 - 72 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kallioranta - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kanervala - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kariaho - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Karjalantie 10 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Karkonsaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Karkonsaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiSäviä
Karsikkomäentie 14 - 66 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Katajamäentie 1052a - 977 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Katajamäki - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Katajasaaret A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Katajasaaret B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kaunisharju - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kaunisharjuntie 102 - 66 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kehätie 1 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Keski-Ukko - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Keskustie 1 - 8 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kesälahti - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Ketronsaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kieliaho - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kirkkoniementie 110 - 156 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kirkkosaarentie 165 - 99c 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kirkkosaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kirkkotie 1 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kisapolku 11 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kiukoistentie 10 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kiuruvedentie 1037a - 989b 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kivitie 12 - 98 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kohoniementie 10 - 10 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Koivusaaret - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Koivutie 1 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kokkosaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kokkosaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kokkosaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Kontiotie 1 - 8 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kortejärventie 109a - 97 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kotipolku 3 - 6 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kotiranta - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Koulutie 1 - 3 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kumparetie 1 - 5 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kuusitie 3 - 6 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kyöstiläntie 2 - 2b 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Kärkkäinen Emil Perilliset - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiSäviä
Laaaksotie 32 - 32 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Laajakummuntie 1 - 53 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Laajakumpu - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Laaksotie 1 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Laanila - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Lahtela - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Lampaanjärvi - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Lampaanmäentie 161 - 664 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Lappetelän Piiri 23 - 23 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Laurinpurontie 11 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Lehtosaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Lepikon Torppa - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Leppämäentie 251 - 500b 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Leppätie 1 - 7 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Levälahti Pölkkyaho - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Linkki - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Linnanrannantie 115 - 96 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiSäviä
Luupääntie 101 - 74 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Lystinkankaantie 18 - 55 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Lähdetie 4 - 8 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Lämpökuja 1 - 1 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Länsirannantie 21 - 39 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Länsirinteentie 62 - 92 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Löytynjärvi - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Maaningantie 1052 - 96 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Mahoniemi - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Maja-ahontie 129 - 89 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Majakorventie 155 - 447 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Mankonopiiri 33 - 33 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Mankonpiiri 33 - 33 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Manssilantie 3 - 7 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Marjoniementie 124 - 73 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Markola - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Molokka - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiSäviä
Monninsaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Monninsaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Murokassaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Museotie 1 - 4 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Mäkijärventie 110 - 173 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Mäkitie 1 - 7 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Niemeläntie 10 - 9b 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Niilessaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiSäviä
Niilessaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiSäviä
Niilessaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiSäviä
Niinisaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Niittysaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Niittysaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Niittysaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Nousiainen Aapeli Perilliset - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Oikopolku 1 - 8 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Oravaisjärventie 104 - 406c 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Oravatie 1 - 3 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Osuuskauppa - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Oulunsaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Paasikoski - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Paaskoski - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pajala - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pajatie 1 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pajumäentie 104 - 99b 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pajumäki - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pajusentie 14 - 72 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pajuskylä - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pajuskyläntie 18 - 7 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pajutie 4 - 4 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Paloniementie 175a - 175a 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pangansalontie 12 - 66 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pangantie 107a - 95 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Panka - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pankkoniementie 10 - 93 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Papinkalliontie 1 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pappilantie 1 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Peltola - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Penttilänlahdentie 113 - 8 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Penttilänlahti - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Perimäentie 157 - 85 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Perminiementie 188 - 372 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Permisaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Permisaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Petruntie 3 - 6 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Petäjäjärvi - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Petäjäkoski - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Petäjärventie 682g - 682g 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Petäjäsaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Petäjäsaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pieksupetäjäntie 1 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pielavedentie 151b - 447b 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pikonkankaantie 117 - 76 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pikonniemi - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pikontie 210 - 80b 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pitkäkoskentie 104a - 104a 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pitkäkoski - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pitkänkoskentie 104a - 89 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pitkäsaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pohjakorpi - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pohjois-Ukko - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Polosaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Puistotie 11 - 9a 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Puistotie 1 Kp - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pukara - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pukarantie 20 - 7 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Puustellintie 1 - 8 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pyttysaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Pyttysaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Rajasaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Rantamäki - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Rasila-Järvenpääntie 152 - 83 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Revontie 11 - 7 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Rinnetie 11 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Rinteentie 19 - 56 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Saarisentie 12a - 94 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiSäviä
Salmenniementie 123 - 89 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Sammakkolahdentie 115a - 88 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Sammalisenlahdentie 106a - 93e 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Sammontie 1 - 6 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Saraheinäntie 1 - 7 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Sarvijärventie 111 - 99 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Sarvikoskentie 122a - 77 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Sarvimäentie 127a - 95 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Saukontie 2a - 8 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Savikontie 10 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Selkäsaaret - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Seppäläntie 4 - 4d 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Sipolansaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Sipolansaari G - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Sipolansaari H - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Sulkukoski - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Supukka - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Syvälahdentie 14 - 54 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Talassaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Talassaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Tapiontie 10 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Teollisuustie 1 - 7 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Tiensyrjä - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiSäviä
Tikkalanniemi - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Toritie 2 - 8 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Tulisaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Tulisaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Tulisaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Tulisaari C - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Tulisaari d - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Tuomikontie 121 - 53 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Tyypekki - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiSäviä
Tyypekki Saarisentie - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiSäviä
Uhtuantie 100 - 32 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Urho Kekkosen tie 153 - 257a 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Urho Kekkosentie 103 - 94 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Ursa - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Uusi-Lepikko - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Valassintie 1 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Varpasaari A - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Varpasaari B - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Varpasaari C - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiPohjoinen alue
Vasikkasaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Venetmäentie 114 - 768b 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Viljontie 2 - 9 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Virteläntie 13 - 6 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä
Vuohisaari - 72400 Pielavesi Keskus-JylänkiKirkonkylä

Pielavesi

72430 Kumpula

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
- 72430 KumpulaKirkonkylä
Eskelinkoskentie 101 - 72 72430 KumpulaPohjoinen alue
Harjula - 72430 KumpulaKirkonkylä
Heinämäki - 72430 KumpulaKirkonkylä
Hiekkaharju - 72430 KumpulaKirkonkylä
Hiidensaari - 72430 KumpulaKirkonkylä
Hiirolantie - 72430 KumpulaKirkonkylä
Iisalmentie 1067 - 955 72430 KumpulaKirkonkylä
Ilola - 72430 KumpulaKirkonkylä
Itäjärventie 133a - 9 72430 KumpulaKirkonkylä
Koivupiha - 72430 KumpulaKirkonkylä
Korppisentie 107 - 85 72430 KumpulaKirkonkylä
Kortekangas - 72430 KumpulaKirkonkylä
Kukkaromäentie 12 - 42 72430 KumpulaKirkonkylä
Kumpusaari B - 72430 KumpulaKirkonkylä
Kuusela - 72430 KumpulaKirkonkylä
Laidinsaari - 72430 KumpulaKirkonkylä
Laijinlahti - 72430 KumpulaKirkonkylä
Lampaanjärventie 105 - 95 72430 KumpulaKirkonkylä
Lippola - 72430 KumpulaKirkonkylä
Matomäentie 14 - 74 72430 KumpulaKirkonkylä
Mikkola - 72430 KumpulaKirkonkylä
Mäkiaho - 72430 KumpulaKirkonkylä
Niskaniementie 121a - 121a 72430 KumpulaKirkonkylä
Niskanniementie 116a - 82 72430 KumpulaKirkonkylä
Notko - 72430 KumpulaKirkonkylä
Pahkamäentie 112 - 320 72430 KumpulaKirkonkylä
Risteelä - 72430 KumpulaKirkonkylä
Saikkola - 72430 KumpulaKirkonkylä
Saikkolantie 24 - 81 72430 KumpulaKirkonkylä
Siirtomaja - 72430 KumpulaKirkonkylä

Pielavesi

72490 Saarinen

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Laituriniementie 107 - 39d 72490 SaarinenKirkonkylä
Laiturinniementie 134a - 134a 72490 SaarinenKirkonkylä
Varpasmaantie 914 - 914 72490 SaarinenKirkonkylä

Pielavesi

72510 Jokijärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hallalehdontie 111 - 43 72510 JokijärviSäviä
Heikikanrannantie 235b - 235b 72510 JokijärviSäviä
Heikkilä - 72510 JokijärviSäviä
Heinikanrannantie 1 - 96b 72510 JokijärviSäviä
Heinäkorventie 109a - 68 72510 JokijärviSäviä
Hirviniementie 124 - 796 72510 JokijärviSäviä
Hirviniemi - 72510 JokijärviSäviä
Hirviniemi Päivölä - 72510 JokijärviSäviä
Jokijärventie 104a - 687 72510 JokijärviSäviä
Jokijärvntie 501 - 501 72510 JokijärviSäviä
Karttulantie 101 - 979 72510 JokijärviSäviä
Kiviharju - 72510 JokijärviSäviä
Kivimäentie 143 - 9 72510 JokijärviSäviä
Kivimäki - 72510 JokijärviSäviä
Korvenkehto - 72510 JokijärviSäviä
Kouko-Aho - 72510 JokijärviSäviä
Niittyläntie 20a - 97 72510 JokijärviSäviä
Paanalantie 156 - 440k 72510 JokijärviSäviä
Pitkänrannantie 104 - 534i 72510 JokijärviSäviä
Rakolantie 51 - 51 72510 JokijärviSäviä
Rytkölä - 72510 JokijärviSäviä
Suoniemi - 72510 JokijärviSäviä
Suonlaidantie 155 - 261 72510 JokijärviSäviä
Tieharju - 72510 JokijärviSäviä
Topila - 72510 JokijärviSäviä
Vauhkola - 72510 JokijärviSäviä
Vauhkolantie 129 - 9 72510 JokijärviSäviä
Vehmaantie 114 - 97 72510 JokijärviSäviä
Viitaharju - 72510 JokijärviSäviä

Pielavesi

72530 Säviäntaipale

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Harjunranta - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Hattukorpi - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Hattumäentie 108 - 72 72530 SäviäntaipaleSäviä
Iisakkilantie 20 - 92d 72530 SäviäntaipaleSäviä
Ikälä - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Jokelantie 149 - 168 72530 SäviäntaipaleSäviä
Kartiska - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Kemiläniementie 131 - 131 72530 SäviäntaipaleSäviä
Kemilänniementie 101a - 81c 72530 SäviäntaipaleSäviä
Kemilänniemi - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Kiukoonaho - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Koivula - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Kotaniementie 108 - 98 72530 SäviäntaipaleSäviä
Kotaniemi - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Lehdonmäentie 169 - 50 72530 SäviäntaipaleSäviä
Lehtolantie 133a - 64 72530 SäviäntaipaleSäviä
Leväahontie 324a - 324b 72530 SäviäntaipaleSäviä
Leväsentie 137 - 79 72530 SäviäntaipaleSäviä
Mansikkala - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Miihkilä - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Niemioja - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Ohemäentie 45 - 69 72530 SäviäntaipaleSäviä
Ohemäki - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Paanaslahdentie 106 - 87 72530 SäviäntaipaleSäviä
Palosenrannantie 163 - 42 72530 SäviäntaipaleSäviä
Petäjäjärventie 102 - 956 72530 SäviäntaipaleSäviä
Pien-Ristisentie 75 - 75 72530 SäviäntaipaleSäviä
Pitkärannantie 104 - 154g 72530 SäviäntaipaleSäviä
Rajakangas - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Renssi - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Repomäentie 203a - 203b 72530 SäviäntaipaleSäviä
Riista-Aho - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Riitaniemi - 72530 SäviäntaipaleKirkonkylä
Ristinen - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Ristisentie 112 - 895 72530 SäviäntaipaleSäviä
Ristiskoskentie 119 - 96 72530 SäviäntaipaleSäviä
Saukonlahdentie 376a - 376b 72530 SäviäntaipaleSäviä
Sistola - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Soukonlahdentie 124 - 376c 72530 SäviäntaipaleSäviä
Suosaari - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Talvitie - 72530 SäviäntaipaleSäviä
Tienlaita - 72530 SäviäntaipaleSäviä

Pielavesi

72550 Säviä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Ahokaarteentie 199 - 9b 72550 SäviäSäviä
Hangaskuja 13 - 9 72550 SäviäSäviä
Harjuniementie 28 - 94 72550 SäviäSäviä
Harjuranta - 72550 SäviäSäviä
Huosaa - 72550 SäviäSäviä
Huosas - 72550 SäviäSäviä
Huvilatie 159a - 192 72550 SäviäSäviä
Jauhokyläntie 112 - 94 72550 SäviäSäviä
Jaukokyläntie 166g - 166g 72550 SäviäSäviä
Jukola - 72550 SäviäSäviä
Jukolantie 28a - 6 72550 SäviäSäviä
Kallensaari - 72550 SäviäSäviä
Kallio - 72550 SäviäSäviä
Kangassaari - 72550 SäviäSäviä
Keiteleentie 1039a - 724b 72550 SäviäSäviä
Kekkola - 72550 SäviäSäviä
Kerranta - 72550 SäviäSäviä
Kettulantie 24 - 52 72550 SäviäSäviä
Kivirannantie 15 - 84 72550 SäviäSäviä
Korpisaari - 72550 SäviäKirkonkylä
Korpisaari A - 72550 SäviäSäviä
Korpisaari D - 72550 SäviäSäviä
Loma-Rouvin tie 56 - 90 72550 SäviäSäviä
Loma-Rouvintie 76a - 76a 72550 SäviäSäviä
Lomalajuntie 105 - 99 72550 SäviäSäviä
Niittylä - 72550 SäviäSäviä
Osuusmeijeri - 72550 SäviäSäviä
Pajalahti - 72550 SäviäSäviä
Partakangas - 72550 SäviäSäviä
Petäjäaho - 72550 SäviäSäviä
Poromäki - 72550 SäviäSäviä
Pykäliköntie 119a - 98 72550 SäviäSäviä
Rekkatie 16 - 6 72550 SäviäSäviä
Rinteelä - 72550 SäviäPohjoinen alue
Rouvintie 102 - 80 72550 SäviäSäviä
Sahantie 108 - 72 72550 SäviäSäviä
Säviä - 72550 SäviäSäviä
Säviänkuja 15 - 5 72550 SäviäSäviä
Säviäntie 14 - 54 72550 SäviäSäviä
Säviänvanhatie 11 - 93f 72550 SäviäSäviä
Teeriniementie 115a - 94 72550 SäviäSäviä
Teerinniementie 93 - 93 72550 SäviäSäviä
Teiriniemi - 72550 SäviäSäviä
Töyrisaari A - 72550 SäviäSäviä
Töyrisaari B - 72550 SäviäSäviä
Töyrisaari C - 72550 SäviäSäviä
Var - 72550 SäviäKirkonkylä
Virranniska - 72550 SäviäSäviä
Virranniskantie 15 - 7 72550 SäviäSäviä
Virta - 72550 SäviäSäviä

Pielavesi

72570 Vuorikylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Huova-ahontie 122 - 45 72570 VuorikyläSäviä
Jauhiala - 72570 VuorikyläSäviä
Kiveläntie 135 - 51b 72570 VuorikyläSäviä
Koivumäki - 72570 VuorikyläSäviä
Kortemäentie 103 - 668c 72570 VuorikyläSäviä
Lehtomäentie 213 - 68 72570 VuorikyläSäviä
Loma-Koivulahdentie 150a - 218 72570 VuorikyläSäviä
Louhunsyrjä - 72570 VuorikyläSäviä
Luhantie 104 - 98 72570 VuorikyläSäviä
Lukkarinmäentie 195 - 195 72570 VuorikyläSäviä
Lähteenahontie 18 - 33 72570 VuorikyläSäviä
Länsisäviä - 72570 VuorikyläSäviä
Mertasaari A - 72570 VuorikyläSäviä
Mertasaari C - 72570 VuorikyläSäviä
Männistöntie 105a - 96 72570 VuorikyläSäviä
Mäntylä - 72570 VuorikyläSäviä
Mäntymäki - 72570 VuorikyläSäviä
Ojala - 72570 VuorikyläPohjoinen alue
Pa 1 - 1 72570 VuorikyläSäviä
Särkisuontie 44a - 82 72570 VuorikyläSäviä
Vuorikyläntie 54 - 96 72570 VuorikyläSäviä

Pielavesi

72600 Keitele Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Koivujärvi - 72600 Keitele KeskusSäviä
Murtoniementie 568a - 716 72600 Keitele KeskusSäviä
Teponniementie 126a - 84b 72600 Keitele KeskusSäviä

Pielavesi

72710 Vaaraslahti

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Aho - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Aittola - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Alatalo - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Auvila - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Eerikkala - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Eteissaari - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Haapaniementie 130a - 167 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Hakomäentie 124 - 65 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Hauta-Aho - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Hemmolantie 130 - 97 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Hepa-Aho - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Hepa-aho - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Hiekkarinne - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Hirvijärventie 119 - 76 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Hirvimäentie 71 - 71 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Huuhkaja A - 72710 VaaraslahtiSäviä
Häkkilä 18 - 18 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Iso-Kaitamo A - 72710 VaaraslahtiSäviä
Iso-Kaitamo B - 72710 VaaraslahtiSäviä
Iso-Kaitamo C - 72710 VaaraslahtiSäviä
Iso-Kaitamo D - 72710 VaaraslahtiSäviä
Iso-Kaitamo N - 72710 VaaraslahtiSäviä
Iso-Uivero A - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Iso-Uivero B - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Itälahdentie 18 - 8 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Jakunsaari A - 72710 VaaraslahtiSäviä
Jokisalmentie 100 - 82 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Joutsenniementie 1048 - 952 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Joutsenniemi - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Järvenpää - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Kallioniemi - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Kalliosaari - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Karelintie 105 - 80 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Karkonahontie 114 - 60 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Kassara-Aho - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Kilpipurontie 37 - 70 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Koiraniementie 24 - 82 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Korvalantie 102 - 92 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Koskentie 123 - 7 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Kukkomäentie 112 - 86b 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Kusiaissaari A - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Kusiaissaari B - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Kyyhkyskyläntie 103a - 90b 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Käänninniementie 121 - 79e 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Laajamäentie 100 - 86 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Lammassaari - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Leppinotkontie 121 - 196 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Levämäki - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Levämäki Hemmola - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Lokinmäki - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Maisansaari - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Munkintie 122 - 84 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Nousialantie 114 - 94b 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Ollila - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Pakomaja - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Palosaari - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Pata-Aho - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Peltosaari - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Peräniitty - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Piekkälä - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Piekkälänniementie 119a - 74 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Pirttimäki - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Pitkäniementie 75 - 99 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Porosaari - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Pyöreisentie 100a - 77 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Rantala - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Rantalantie 13 - 9b 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Rauharanta - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Roinela - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Räisälä - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Räisälänrannantie 193 - 63 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Salonsaarentie 129a - 457 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Salonsaari - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Salosaarentie 199h - 199h 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Savonniementie 170 - 89d 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Suidenniementie 113 - 95 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Sulkava - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Sydänmaa - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Syrjäläntie 10 - 59 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Sänkisaari - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Tervalahti - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Tommonmäentie 140 - 94 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Tommonmäki - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Ventojoentie 128 - 85 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Välirannantie 19 - 9 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Väliranta - 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Yijäkontie 175 - 175 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue
Yijäköntie 100 - 9 72710 VaaraslahtiPohjoinen alue

Pielavesi

72740 Laukkala

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Eräkorpi - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Eräkorventie 150 - 469 72740 LaukkalaSäviä
Eskoahontie 229c - 229c 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Eskonaho - 72740 LaukkalaSäviä
Halla-Ahontie 179 - 714 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Halla-ahontie 179 - 685 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Jakunsaari B - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Jakunsaari C - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Jakunsaari D - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Kaijansaari A - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Kaijansaari B - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Kaijansaari C - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Kaijansaari D - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Kattilasalmentie 122a - 56 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Koivujoki - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Koivujoki Kortekyläntie - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Koivumäentie 151 - 75 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Kortesalontie 261 - 332 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Koskenkorva - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Kotamäki - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Kotasaari - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Kyläkirkontie 13 - 81 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Lahnakankaantie 108 - 711 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Laukkalantie 1005 - 992 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Luttila - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Multaniementie 105 - 79 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Multaniemi - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Niemipelto - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Osuuspankki - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Peuraniementie 201i - 201k 72740 LaukkalaSäviä
Pirttisaari - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Pitkäjärventie - 345 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Rahamäki - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Ravilahdentie 103 - 78y 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Saunasaari A - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Saunasaari B - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Saunasaari b - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Savijärventie 136 - 61 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Siimesaho - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Siirtola - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Sora-Aho - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Tenhula - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Tikkalantie 120 - 80 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Vilhuset - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Vuohensaari - 72740 LaukkalaPohjoinen alue
Yläpiha - 72740 LaukkalaPohjoinen alue

Pielavesi

72810 Jylhänkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Hiekantie 121 - 76f 72810 JylhänkyläSäviä
Huuhkaja B - 72810 JylhänkyläSäviä
Huuhkaja C - 72810 JylhänkyläSäviä
Iso-Lokki - 72810 JylhänkyläSäviä
Jylhänniementie 118a - 95b 72810 JylhänkyläSäviä
Kangaskyläntie 551a - 957 72810 JylhänkyläSäviä
Kattaala - 72810 JylhänkyläKirkonkylä
Kiviniemi - 72810 JylhänkyläSäviä
Korvenniityntie 101 - 72 72810 JylhänkyläSäviä
Kumpusaari - 72810 JylhänkyläSäviä
Laamanen - 72810 JylhänkyläSäviä
Leppäniementie 103 - 81 72810 JylhänkyläSäviä
Läheaho - 72810 JylhänkyläSäviä
Länsi-Säviäntie 137 - 749 72810 JylhänkyläSäviä
Mäenpää - 72810 JylhänkyläSäviä
Niilessaari b - 72810 JylhänkyläSäviä
Pekanmäki - 72810 JylhänkyläSäviä
Pellonpää - 72810 JylhänkyläSäviä
Pohjois-Jylhäntie 123 - 60 72810 JylhänkyläSäviä
Pyhäsalmentie 1008a - 985 72810 JylhänkyläSäviä
Rovionrannantie 116c - 116c 72810 JylhänkyläSäviä
Roviorannantie 103 - 75 72810 JylhänkyläSäviä
Räsykkä - 72810 JylhänkyläSäviä
Suvanto - 72810 JylhänkyläSäviä
Tiiho - 72810 JylhänkyläSäviä
Ukonahontie 135 - 98 72810 JylhänkyläSäviä

Pielavesi

72840 Saarela

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Halosensaari A - 72840 SaarelaSäviä
Halosensaari B - 72840 SaarelaSäviä
Hiekkala - 72840 SaarelaSäviä
Hietalahdentie 177a - 177a 72840 SaarelaSäviä
Hietalantie 151a - 62 72840 SaarelaSäviä
Honkaharjuntie 581 - 680 72840 SaarelaSäviä
Jokiniementie 120 - 83 72840 SaarelaPohjoinen alue
Jänissaari A - 72840 SaarelaPohjoinen alue
Jänissaari B - 72840 SaarelaPohjoinen alue
Kapeasaari - 72840 SaarelaSäviä
Kolunpurontie 168a - 366 72840 SaarelaSäviä
Korpisenpääntie 148 - 317 72840 SaarelaSäviä
Kotamäentie 111 - 651 72840 SaarelaSäviä
Koulunpää - 72840 SaarelaSäviä
Kuivasaari - 72840 SaarelaSäviä
Nikinsaari A - 72840 SaarelaSäviä
Nikinsaari B - 72840 SaarelaSäviä
Nikinsaari C - 72840 SaarelaSäviä
Pekanaho - 72840 SaarelaSäviä
Purola - 72840 SaarelaSäviä
Roinisenlahdentie 1009a - 967c 72840 SaarelaSäviä
Saloharjuntie 41 - 84 72840 SaarelaSäviä
Saunasaari C - 72840 SaarelaPohjoinen alue
Saunasaari D - 72840 SaarelaPohjoinen alue
Suursaarentie 108a - 89c 72840 SaarelaSäviä
Tuomistonsaari - 72840 SaarelaSäviä

Pielavesi

72980 Petäjäkylä

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Iso-Pekonen - 72980 PetäjäkyläSäviä
Kalttosentie 165 - 78d 72980 PetäjäkyläSäviä
Koivujärventie 171a - 730 72980 PetäjäkyläSäviä

Pielavesi

74550 Pörsänmäki

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Lehtokallio - 74550 PörsänmäkiKirkonkylä

Pielavesi

74640 Sulkavanjärvi

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Kaniahontie 15 - 73 74640 SulkavanjärviPohjoinen alue
Karhula - 74640 SulkavanjärviPohjoinen alue
Kontumäentie 123 - 86 74640 SulkavanjärviPohjoinen alue
Kotajärventie 223a - 261b 74640 SulkavanjärviPohjoinen alue
Lanttola - 74640 SulkavanjärviPohjoinen alue
Lintupurontie 104 - 90 74640 SulkavanjärviPohjoinen alue
Louhula - 74640 SulkavanjärviPohjoinen alue
Nissinen Pekka Perilliset - 74640 SulkavanjärviPohjoinen alue
Pien-Sulkavantie 124 - 68 74640 SulkavanjärviPohjoinen alue
Pihlajakorventie 103 - 67 74640 SulkavanjärviPohjoinen alue
Varisharjuntie 109 - 47 74640 SulkavanjärviPohjoinen alue
Viinamäki - 74640 SulkavanjärviPohjoinen alue

Pielavesi

74700 Kiuruvesi Keskus

Tien/Kadun nimiOsoitenumerot
väliltä
Postinumero ja alueÄänestysalueen nimi
Eskonahontie 108a - 977b 74700 Kiuruvesi KeskusSäviä
Kallioharju - 74700 Kiuruvesi KeskusSäviä

Copyright © PenaNetworks säätiöt 2006 - 2024